Digidexo.com

bindevev rundt lungene

Hva er årsakene til spraking i lungene?

Hva er årsakene til spraking i lungene?


Spraking i lungene kan signalisere en rekke lungesykdommer. Selv vanligvis altfor rolig å høre uten hjelp av et stetoskop, kan knitrende høres ut som rallende eller krøller papir i brystet. I mange av disse sykdommer, er knitrende et resultat av den hurtige åpning av lungene "luftblærer. Selv om knitrende i seg selv er ikke farlig, kan det være et symptom på farlige sykdommer, så vel som mer ufarlige betingelser.

Lungebetennelse

Lungebetennelse er en av de mest vanlige av alle lungesykdommer og er forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon i lungene. Infeksjonen kan føre til at luftblærer i lungene, kalt alveoler, å åpne. Dette fører til en karakteristisk knitrende støy. Men spraking i lungene på grunn av lungebetennelse kan bare bli hørt på medisinsk undersøkelse med et stetoskop.

Bronkitt

Bronkitt er en familie av forholdene der slimhinnene i lungene blir betent. Dette kan være forårsaket av ulike miljøfaktorer, inkludert virus, bakterier, røyking og innånding av forurenset luft. Bronkitt kan føre til en knitrende lyd i lungene, ofte ledsaget av andre unormale lyder, for eksempel bobler. Bronkitt bør behandles av en lege umiddelbart.

Lungefibrose

Pulmonal fibrose er en tilstand forårsaket av unormal vekst av bindevev i lungene. Lungefibrose kan oppstå uten noen årsak i det hele tatt, eller den kan være forårsaket av inhalering av forurensninger i luften. Spraking kan ofte bli hørt på slutten av en pust i folk som har lungefibrose. Andre symptomer på lungefibrose inkluderer ubehag i brystet, kortpustethet, og vedvarende utmattelse.

Lungeødem

Lungeødem er en opphoping av en væske i lungene, forårsaket av sirkulasjonssystemet manglende evne til å tømme det ut. Sprakende lyder i lungene er vanlig hos pasienter med lungeødem, sammen med hoste, kortpustethet og overdreven svetting. Lungeødem er ofte forårsaket av hjerteproblemer som for eksempel hjertesvikt. Lungeødem kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet, som det begrenser oksygentilførsel til resten av kroppen.

Effekten av Cigarette Smoking på lungene

Effekten av Cigarette Smoking på lungene


Det har blitt et velkjent faktum at sigaretter er dårlig for oss, men mange mennesker ikke forstår detaljene i skade de gjør. Selv om kjemikalier i brent tobakk påvirker alt fra halsen til huden, sigaretter 'angrep på kroppen sentre rundt lungene.

Toksiner

Når en brennende sigarett er inhalert, tusenvis av forskjellige kjemikalier inn i lungene, deriblant nikotin, karbonmonoksid og tjære. Disse toksiner påvirke lungene hos en rekke måter.

Cilia

Lungene er omgitt av et nettverk av fibre som kalles cilier, som stripe inhalert luft av antistoffer. Røyke både bremser flimmerhårene ned og ødelegger det, hindrer lungene primære rensemekanisme.

Slim

Celler midt cilia produsere slim, som overfører smuss og andre patogener tilbake opp i halsen og ut av legemet. Røyking forårsaker disse cellene til å produsere overskudd av slim, noe som gjør røyker belastet og utsatt for hoste.

Bronkial Impact

Fordi sigarettrøyk har også svekket flimmerhårene, noen av slim forblir i lungene og luftveiene, noe som øker røyker sjansene for bronkial infeksjon.

Emfysem

Røyking også skader lungevev, skade organ elastisitet og senere, dens evne til å trekke seg sammen og puster gammel luft. Røyker blir ute av stand til å skikkelig trekke inn ny luft og vokser kortpustet, selv mens resten. Denne tilstanden kalles emfysem.

Kreft

Kjemikaliene i sigaretter har vært vist å endre celler, noe som gjør dem kreft. Fordi sigarettrøyk påvirker lungene først og fremst, røykere er langt mer utsatt for lungekreft enn ikke-røykere.

Hvordan behandle Internt Scar Tissue med Barley

Hvordan behandle Internt Scar Tissue med Barley


Innvendige arr vev påvirker muskler, organer og bindevev i hele kroppen. Disse utvikles på grunn av trauma eller betennelse i celler og vev, og kan gå sammen for å danne adhesjoner. Disse sammenvoksninger kan begrense bevegelser eller hindre organene fra å fungere. En form for intern arrvev er sarkoidose, som er stort sett ingen symptomer, men noen ganger kan føre fiberlignende arr vev i lunger. Tegn og symptomer inkluderer kortpustethet og forstørrede lymfeknuter rundt lungene. En brystet X ray, kan lungefunksjonsprøver eller biopsi brukes til å diagnostisere tilstanden. Behandling kan inkludere bygg eller sine kosttilskudd.

Hvordan behandle Internt Scar Tissue med Barley

•  Spis mat rik på magnesium og lite kalsium som bygg og annet korn. Bygg er rik på kostfiber og selen (antioksidanter).

•  Ta bygg kosttilskudd, som er rik på enzymer, til antioksidanter, vitaminer, mineraler, proteiner og klorofyll forbedre bygg diett.

•  Ta multivitaminer inneholdende antioksidanter A, C, E og B-kompleks, og mineraler som for eksempel sink, magnesium og selen til å helbrede bindevev og reparasjon arr vev.

ta en til to kapsler eller 02:59 ss. fiskeolje (omega-3 fettsyrer) tre ganger daglig. Fiskeolje er kjent for å redusere betennelse i hele kroppen.

Ta 500 mg bromelain daglig. Det er avledet fra ananas, som produserer enzymer, essensielle i behandling av arrvev.

Hint

  • Spør legen din før du starter noen behandling. Disse inkluderer vitaminer og andre kosttilskudd som bromelain, som kan samhandle med konvensjonell medisinering og også øke risikoen for blødning.

Om Fibrocalcific Lunge Residuals & Asbestosis

Fibrocalcific sykdom er en tilstand der slimhinnen i lungene blir tykkere og herdet. En av årsakene til denne sykdommen er eksponering for asbest, en silikaforbindelse som kan skape en rekke lungesykdommer, inkludert kreft. Her er litt mer informasjon om asbestose og dens effekt på lungene.

Historie

Asbest er et skjema over kiselgel med lange, fibrøse krystaller. Det ble populære i slutten av 1800-tallet som byggemateriale på grunn av sin motstand mot varme og elektrisk skade, så vel som dens styrke og evne til å absorbere lyd. Asbest bruk var spesielt utbredt i bygninger på grunn av sine flammehemmende egenskaper.

Betydning

Det er tre typer asbestose, og alle er kjent for å forårsake lunge-sykdom. Disse forholdene er ofte gruppert i en av tre kategorier: asbestose, pleural sykdom (inkludert fibrocalcific lunge rester) og lungekreft. I de fleste tilfeller, folk som utvikler medisinske tilstander er de som har vært utsatt for høye nivåer av asbest på en daglig basis, spesielt folk som jobbet i gruver, møller, fabrikker eller boliger med asbest.

Størrelse

Asbestfibre kan forårsake lungesykdom som et resultat av inhalering. De inhalerbare asbestfibre er for små til å se, generelt måling 200 mikrometer i lengde. Disse små fibre er forårsaket av å bryte ned av større krystallinske fibre under trykk. Når inhaleres, vil disse fibrene opp i lungevevet, men kan bli luftbårne igjen gjennom små luftstrømmer eller plutselige krefter, slik som hoste.

Effekter

Fibrocalcific lunge restene er en form for asbest-relatert pleural sykdom. I denne tilstanden, asbestfibrene migrere til utsiden av lungevevet og kan forårsake skade bindevev. Forkalkning kan da resultere fra tidligere skadet vev, forårsaker fibrocalcific residualene, som kan oppdages på et røntgenskanning. Denne tilstanden på egen hånd anses å være ufarlig og er ofte den eneste symptom av asbest eksponering.

Advarsel

Noen ganger kan denne form for asbest eksponering føre til en effusjon, som er en akkumulering av væske rundt lungene. Selv om denne tilstanden kan være bare midlertidig og gå bort av seg selv, kan det noen ganger føre til smerte eller blødning rundt lungene. Dette kan føre til fortykning og selv arrdannelse i lungevevet, noe som begrenser deres evne til å ekspandere. I siste instans kan denne tilstanden føre til kronisk kortpustethet.

Lunge og autoimmune sykdommer

En autoimmun lidelse er tilstand der kroppen begynner å angripe seg selv. Disse lidelser kan påvirke alle i alle aldre, og de målrette ulike deler av kroppen. Lungene er et av stedene som kan bli berørt av autoimmune sykdommer.

Betydning

Autoimmune sykdommer oppstår når immunsystemet identifiserer feil sunt vev og angrep og ødelegger det. Dette kalles en overfølsomhet respons. Velkjente autoimmune lidelser omfatter lupus, multippel sklerose, type I diabetes og reumatoid artritt, men det er mange andre. Ifølge National Library of Medicine, er det mer enn 80 autoimmune lidelser, og mange kan påvirke lungene.

Funksjoner

Autoimmune sykdommer kan påvirke bindevev, blodceller, kjertler, muskler, ledd, hud og organer, inkludert lungene og nyrene. Avhengig av typen av lidelse man har, kan mer enn en del av kroppen bli påvirket. Du kan også ha mer enn en autoimmun lidelse på samme tid.

Lupus og lungeproblemer

Hjerte-lunge eller hjerte-og lungeproblemer, forekommer ofte hos personer med systemisk lupus erythematosus (SLE), i henhold til Lupus Foundation of America. Komplikasjoner i disse organene kan kan være mild, moderat, alvorlig eller livstruende. Problemer med lungene fra lupus kan omfatte pleuritt (en betennelse i sac rundt lunge), pneumonitt, (betennelse i lungen) eller blodpropp i lungene.

Revmatoid artritt og lungeproblemer

Revmatoid artritt (RA) vanligvis påvirker ledd og omkringliggende vev, men kan også påvirke lungene, ifølge mayoclinic.com. RA kan føre til at slimhinnen i lungene for å bli opphisset, væske til å samle seg rundt lungene eller arrdannelse av bindevev eller små luftveiene i lungene.

Andre autoimmune sykdommer og lungeproblemer

Vaskulitt er en autoimmun lidelse som angriper blodårene. Betennelse av blodkar får dem til å skjære av næringsstoffer i blodtilførselen til visse organer, særlig nyrer og noen ganger i lungene.
Multippel sklerose er en immun lidelse i sentralnervesystemet som forårsaker lav åndedretts (puste) funksjon i mange pasienter med sykdommen. Musklene som kontrollerer pusting kan svekke og pasienter har en større risiko for å få lungebetennelse eller komplikasjoner i lungene.

Behandling

Behandling for lungeproblemer forbundet med autoimmune sykdommer er alltid individualiseres og er basert på spesifikke aspekter ved sykdommen og symptomer. De fleste Behandlingen innebærer et forsøk på å stoppe betennelser og behandle pusteproblemer. Pågående medisinsk tilsyn og overvåking er viktig for å opprettholde helse og forebygge langsiktige bivirkninger.

Årsaker til Bronkodilatasjon

Bronkodilatering er den prosessen som bronkiene (rørene i lungene laget av bindevev og muskel) er utvidet, eller åpnet. Det er omstendigheter og forhold som gjør at bronkiene i lungene for å bli smal, eller innsnevre, noe som gjør det vanskelig å puste. Det er endogene (inne i kroppen) og eksogene (med opprinnelse utenfor kroppen) faktorer som kan påvirke bronkodilatasjonen.

Forhold

Bronkokonstriksjon, eller innsnevring av luftveiene, er forårsaket av musklene rundt lungene blir stramt. En oppbygning av overskudd av slim samt betennelse kan også forårsake innsnevring. Innsnevringen medfører hoste, piping i brystet og kortpustethet. Det er flere forhold som forårsaker dette, og krever bronkodilatasjonen i respons.
Kronisk lungesykdom (CLD) ofte oppstår hos barn født tidligere enn 34. svangerskapsuke. Fordi lungene ikke er modne, og de utvikler ofte infeksjoner, kan deres små luftveiene constrict.
Emfysem innebærer bronkokonstriksjon skyldes blokkering av tykk gjørme.
Exercise-indusert bronkokonstriksjon er forårsaket av forhøyede nivåer av inflammatoriske mediatorer, inkludert T-celler, B-celler, leukotriener og histaminer under trening. Dette skjer vanligvis når store volumer av kjølig, tørr luft er innånding under hard trening.
Allergen-indusert bronkokonstriksjon er lik i respons til den ovennevnte tilstand, men stimulatoren er inhalering av allergener.
Astma er en kronisk betennelse i bronkiene forårsaker innsnevring av luftveiene. Astma er forårsaket av en kombinasjon av miljømessige og genetiske faktorer.

Sympatisk Nervous System Response

Bronkodilatering kan forekomme som en del av kroppens naturlige respons. Når det sympatiske nervesystemet aktiveres i det som er kjent som "fight or flight" respons, er hormoner og signalstoffer av adrenalin (også kalt adrenalin) og noradrenalin (også kalt noradrenalin) utgitt. Dette svaret er utløst av fysisk eller psykisk stress.
Økt adrenalin produserer økt hjertefrekvens, blodstrøm shuntes bort fra huden og mot muskler og indre organer, økt blodsukker, økt metabolic rate, utvidede pupiller og bronkodilatasjonen.
Selv adrenalin er en bronkodilatator, er det ikke ideelt som en behandling som det også induserer de uønskede bivirkninger av økt hjertefrekvens og blodtrykk. Derfor medisiner har blitt opprettet som ligner adrenalin i å påvirke bronkodilatasjonen men uten bivirkninger.

Bronchodilators

Det finnes medisiner som kan forårsake bronkodilatasjonen. Disse medikamentene er ofte foreskrevet for pasienter med astma eller andre restriktive lungesykdommer. Det finnes to typer av bronkodilatorer, korttidsvirkende og langtidsvirkende.
Disse medikamentene påvirker bronkodilatasjonen ved forårsaker musklene i veggene i bronkiolene å slappe av, derfor strekke luftveiene.

Langtidsvirkende bronkodilator

Hensikten med langtidsvirkende bronkodilatorer er å hindre bronkokonstriksjon. Disse medikamentene kan enten være muntlig eller inhalert, og de er å bli tatt på rutinemessig basis. De gir ikke umiddelbar lindring, men er effektive i å indusere bronkodilatasjonen i opptil 12 timer.

Korttidsvirkende Bronchodilators

Korttidsvirkende medisiner er også kalt rask lindring eller rednings medisiner. Disse inhalerte medisiner gi rask, rask lindring ved forårsaker umiddelbar bronkodilatasjonen. De vanligvis tre i kraft i løpet av 20 minutter og kan vare i opptil 4 eller 6 timer.

Steroider

For forhold som forårsaker betennelse å begrense luftveiene, kan steroider påvirker bronkodilatasjonen. Steroider undertrykke immunrespons og dermed betennelse som forårsaker bronkokonstriksjon i lunge passasjer.

Hvordan virker en punktert lunge oppstå?

Hva er en punktert lunge?

En punktert eller kollapset lunge er også kjent som en pneumothorax. Den er forårsaket av luft å komme inn i pleuralhulrommet, som er rommet i thorax rundt lungene og andre organer. Det fører til plutselig kortpustethet, intens smerte i brystet og ryggen, og kan føre en person til å bli blått. Fordi puste kan bli svært vanskelig i disse forholdene, kan hypoksi (oksygenmangel i blodet) føre til bevisstløshet og koma. I tillegg kan det forårsake store skader årer som fører inn i hjertet blir hindret, får hjertet til å pumpe mindre blod enn det burde.

Akutte Årsaker Pneumothorax

Noen ganger kan pneumothorax oppstå spontant på grunn av lungevevet sprekker. Dette er mest vanlig hos unge menn, spesielt de med Marfans syndrom. Marfans er en sykdom i bindevevet, noe som gjør at veggene i lungen skjør og utsatt for riving.
Lungekollaps kan også skje på grunn av en bryst skade, slik som et stikk sår eller en brukket rib. Endelig kan en kollapset lunge også skje på grunn av barotraume, som er en type av skade som er forårsaket av trykkforskjeller inne i kroppen og utsiden av det. Dette kan skje med dykkere som overflaten for fort eller under raske endringer i trykk, for eksempel når trykket synker raskt i et fly.

Kroniske Årsaker til en punktert lunge

Lunge punkteringer kan også oppstå på grunn av andre forhold. For eksempel kan kroniske lungesykdommer slik som astma og emfysem forårsake punktert lungene. Akutte og kroniske infeksjoner kan også føre til at lungene å punktere.
Disse sykdommene forårsake skade og fortykning av lungevev, som kan bryte sammen dens elastisitet og få den til å rive lett. Andre forhold, som for eksempel tuberkulose og lungekreft, kan fysisk trenge lungeveggen fra innsiden og ut, forårsaker det å punktere.

Vitaminer for Spider Vein Treatment

Vitaminer for Spider Vein Treatment


Spider årer er et tynt lag med vener nær hudens overflate, vanligvis dukke opp på bena, lår og ansikt. Når venene ikke lenger fungere riktig, kan venene få blokkeringer og klumper i huden og begynner å grenen ut som et tynt spindelvev, derav navnet edderkopp årer. Det er mange vitaminer som er tilgjengelige for behandling av edderkopp årer for å forbedre sirkulasjonen og svekkede årer.

Vitaminer

Vitaminer som er nyttig i behandling av edderkopp årer er vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin E og vitamin K. Vitamin A bidrar til å forbedre hud og helbredelse. Vitamin B kan forbedre hudens vev, cellefunksjon og blodkar. Vitamin C er lastet med sitrus bioflavonoider, antioksidanter og hjelpemidler i sirkulasjon. Vitamin E kan bidra til smerte, hevelse i bena og forbedre blodsirkulasjonen; og Vitamin K bidrar til å støtte kapillærer vegger. Når den påføres direkte på huden, kan Vitamin K kremen også redusere forekomsten av misfargede vener.

Lecitin er et annet vitamin anbefales for behandling av edderkopp årer på grunn av sin evne til å hjelpe til med fordøyelse og kvitte seg med fettstoffer. Daglige doser av magnesium hjelpemiddel i dempende arteriene og muskler, mens vanlige mengder sink hjelp vev helbrede. Kobber kan hjelpe med bindevev rundt venene og forbedrer elastisiteten.

Vitaminer brukes med kosttilskudd

Vanlige urte kosttilskudd i behandling av edderkopp årer inkluderer hestekastanje, slakter kost og druekjerneekstrakt. Naturmedisinere anbefaler å ta disse kosttilskudd i forbindelse med vitaminer. Hestekastanje reduserer ofte hevelse og tyngde folk flest klager over med edderkopp årer og åreknuter, reduserer betennelser og forbedrer blodsirkulasjonen. Grape seed extract har Vitamin C og antioksidanter, og kan hjelpe til med sirkulasjon. Slakter kost hjelper venene blir mindre innsnevret. Blåbær bidra til å gjøre kapillærveggene sterkere og forebygge åreknuter. Hawthorne ekstrakt har Vitamin C i det og kan hjelpe med blodstrøm, sirkulasjon og hjertefunksjon. Disse kosttilskudd er høy i vitaminer og næringsstoffer, og kan hjelpe med vev og kardiovaskulær funksjon.

Årsaken til en kronisk hoste

Kronisk hoste kan være forårsaket av en bakteriell eller viral infeksjon, produktet av et irritasjonsmoment i lungene eller luftveiene som følge av allergi eller sinusene som drenerer inn i halsen. Kreft og sykdommer som arr lungevev kan også føre til en kronisk hoste som er ledsaget av andre symptomer. Ta alltid kontakt med lege dersom en hoste varer lenger enn tre uker.

Lung Cancer

Kronisk hoste ofte oppstår i røykere og tidligere røykere, selv om det ikke alltid signalisere lungekreft. Røykere kan ignorere en kronisk hoste fordi de har blitt fortalt at det er å forvente, men hvis det er ledsaget av hoste opp blod, manglende evne til å svelge, appetitt, vekttap uten åpenbar årsak, eller alvorlig utmattelse, må du kontakte lege umiddelbart .

Luftveisinfeksjon

En bakteriell eller viral infeksjon i lungene kan forårsake hoste som en måte å prøve å tømme lungene for slim. Sykdommer som bronkitt, lungebetennelse, forkjølelse og kikhoste kan resultere i en kronisk hoste, som kan en viral infeksjon i de øvre luftveier.

Lungefibrose

Lungefibrose er en sykdom som forårsaker lungevevet til arr. Som flere av lungene blir arrete, er mindre oksygen i stand til å komme inn i lungene, noe som kan føre til en kronisk hoste som ikke produserer slim, kjent som en tørr hoste.

Pleuritt

Pleuritt oppstår når pleurae, membraner rundt lungene, bli betent. Våt pleuritt oppstår når væskelekkasje inn i pleuralhulrommet, som er rommet mellom membranen og lungene. Når det ikke er væskelekkasje, det heter tørr pleuritt. Enten tilstand kan føre til en tørr hoste, som er ansett som kronisk når det tar lengre tid enn tre uker for å stoppe.

Astma

Hoste er et vanlig symptom på astma, som er tetthet i brystet, kortpustethet, brystsmerter eller press, og tungpustethet. En astma-relaterte hoste er klassifisert som kronisk fordi astma varer hele av en persons liv.

Mesothelioma symptomer og hudutslett

Mesothelioma symptomer og hudutslett


Mesoteliom er en sjelden form for kreft som forekommer i mesothelium, tynt lag med vev som dekker de indre organer. Det finnes fire forskjellige typer mesothelioma: Peritoneal mesothelioma påvirker abdominal vev; perikard mesothelioma påvirker vevet rundt hjertet; mesothelioma av tunica vaginalis oppstår i slimhinnen rundt testiklene; og pleural mesothelioma, den mest utbredte formen, som påvirker vevet rundt lungene.

Årsaker og risikofaktorer

Mesoteliom er oftest forårsaket av eksponering for asbest, med en sterk, varmebestandig mineral brukes i en rekke materialer, inkludert sement, gulv og isolasjon. Når asbest fiber eller støv er innånding og svelging, kan de etter hvert bli integrert i slimhinnen i lungene og magen, som fører til mesothelioma. Selv om asbest er den vanligste risikofaktor for mesothelioma, røyking, familiehistorie, SV40 (en Simian virus opprinnelig funnet hos aper) og stråling kan også øke risikoen.

Tegn og symptomer

Mesothelioma symptomer kan variere fra person til person, med hver type mesothelioma presentere et annet utvalg av tegn og symptomer.

Pleural mesothelioma er først og fremst funnet i mennesker som har vært utsatt for høye nivåer av asbest på jobben. Symptomer kan inkludere pleuritt (smertefull pusting), tørr hoste, kortpustethet, smerter under brystkassen, uforklarlig vekttap, og klumper under huden på brystet. I noen tilfeller kan det ta 10 år eller mer for symptomer skal vises.

Peritoneal mesotheliomia er forårsaket av små asbestfibre som er inhalert eller svelget, blir avleiret i mage vev. Tegn og symptomer på peritoneal mesothelioma kan inkludere abdominal hevelse og smerte, uforklarlig vekttap, endringer i avføringsmønster, og klumper i magen. Omtrent 20 prosent av alle diagnostiserte tilfeller av mesothelioma er peritoneal mesothelioma.

Perikardial mesothelioma symptomer er uklare, men kan omfatte brystsmerter og pustevansker. Færre enn 10 prosent av alle tilfeller av mesothelioma er pericardial.

Årsaken tunica vaginalis mesothelioma er uklart, ettersom det er svært sjelden. Tunica vaginalis mesothelioma kan i utgangspunktet se ut i en masse på en testikkel.

Hudutslett

Utslett er ikke oppført som en bestemt tegn eller symptom på mesothelioma; imidlertid kan hudutslett resultere fra forskjellige helsetilstander. Immune sykdommer, slik som lupus og Lyme sykdom, kan føre til utslett. Utslett kan også vises som et resultat av allergiske reaksjoner, bakterier og sopp, og legemiddelinteraksjoner. Personer med mesothelioma kan ha svekket immunforsvar som forlater dem utsatt for utslett, og kan lide av utslett forårsaket av en annen helsetilstand.

Diagnose

Ifølge American Cancer Society, er Mesothelioma diagnostisert i ca 2000 til 3000 mennesker i USA hvert år. Det første trinnet i å diagnostisere mesothelioma innebærer å vurdere pasientens medisinske historie, livsstil og risikofaktorer. Diagnostiske imaging tester, inkludert røntgen, CT og MRI kan identifisere uvanlig vev vekst, mineralforekomster og væskeansamling i de berørte områdene. Prøver av kroppsvevet og væske fra lungene og mage kan også bli samlet og testet.

Hva er bivirkningene av et hjerte Pacer?

Hva er bivirkningene av et hjerte Pacer?


Den hjertemuskelen, i midten av brysthulen, virker som en pumpe for å sirkulere blod gjennom hele kroppen til å transportere oksygen og forskjellige næringsstoffer til alle organer. Når hjertet ikke fungerer som den skal, er medisinsk intervensjon er nødvendig for å bidra til å rette problemet. Et alternativ er anvendelse av en hjerte pacemaker.

Et hjerte Pacer, bedre kjent som en kunstig pacemaker eller Pacer, er en liten enhet som er implantert i folk med bradykardi (langsom hjerterytme) eller andre hjerte unormalt. Denne batteridrevet enhet blir implantert enten i magen eller direkte under kravebenet under huden. Denne fremgangsmåten blir vanligvis utført med lokalbedøvelse og et mildt beroligende med pasienten våken, men blir ofte utført med pasienten fullstendig bedøvet. Som med en hvilken som helst kirurgisk prosedyre, kan det være bivirkninger eller komplikasjoner som oppstår ved implantering av slike anordninger.

Infeksjoner

Infeksjoner er en av de vanligste problemene som oppstår etter operasjonen. Leger vil vanligvis bestille intravenøs antibiotika for pasienter som har et svekket immunforsvar eller som et forebyggende tiltak for å bistå i den helbredende prosessen med pacemaker implantasjoner. Det er flere tegn å se etter som kan indikere post-kirurgi infeksjon: feber, frysninger, rødhet og hevelse på operasjonsstedet, og noen drenering fra innstikkstedet. Arealet av innstikkstedet kan også føle seg varm å ta på. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ringe legen din umiddelbart.

Dreven blødning

Blødning er en stor bekymring for leger etter hjerte Pacer kirurgi. Store tap av blod kan føre til en pasient for å gå inn i sjokk og muligens føre til dødsfall. Flere blodprøver før kirurgi for å bestemme koagulasjonsfaktor for hver pasient. Et flertall av pasientene som har en varme Pacer implantert er på en slags blod tynnere for en eller annen grunn. Pasienter må slutte å ta alle blodfortynnende flere dager før kirurgi for å bidra til å unngå overdreven blødning. Når hjem, hvis du merker noen blødning fra innstikkstedet, må du kontakte lege. Hvis blødningen ikke kan kontrolleres, ringe 911 umiddelbart.

Feil på Pacer

Mange ting kan føre til et hjerte Pacer til funksjonsfeil. En leder i hjertet pacer kunne komme løs, et batteri kanskje ikke fungerer som den skal, eller elektromagnetiske felt som en mikrobølgeovn, mobiltelefon eller flyplassen sikkerhet detektor kan føre til at hjertet pacer til funksjonsfeil. Selv en veldig varmt bad kan forstyrre hjertet Pacer ved å få pulsen til å øke dramatisk. Sørg for å holde alle elektriske enheter, inkludert mobiltelefoner, mer enn 6 inches bort fra innstikkstedet. Prøv å unngå radar maskiner, magnetiske felt og noe med høy spenning for å forebygge hjerte Pacer feil. Dessuten kan pasienter med hjerte Pacer ikke gjennomgå magnetisk resonans imaging (MRI).

Ruptur av hjertemuskelen

En punktering eller ruptur av hjertemuskelen er sjelden under disse operasjonene. Dette kan imidlertid av og til forekomme i løpet av prosedyren når ledningen er tredd gjennom et kateter gjennom venen og inn i hjertet. Den enkleste måten å unngå at dette skjer er å forbli helt stille under prosedyren.

Pnuemothorax

Når luften blir fanget mellom lungen og foring rundt lungene (pleural plass), kan lungene kollapse. Dette er kjent som en pneumothorax. Dette skjer sjelden med hjerte Pacer kirurgi, men det er en mulig komplikasjon. Hvis dette skulle inntreffe, ville legen sette inn en bryst rør for å fylle på nytt lungen.

Hjerte Pacer Batteri

Et hjerte Pacer batterilevetid er ca seks år. Men det avhenger av hvor ofte pacer har å regulere hjerterytme og hvor stor eller liten hjertet pacer enheten er. På oppfølgings avtaler med din lege, legen vil sjekke batteriet i ditt hjerte Pacer. Dette vil bli sjekket ved hvert besøk. Det kan også være et signal mekanisme inni hjertet ditt Pacer som varsler deg dersom batteriet blir lav.

Risiko for Grey Asbest

Risiko for Grey Asbest


Forbudt i 1995, den nest mest utbredte formen for asbest, har amosite brune eller grå, rette fibre (amfibol), laget av jern magnesium silikat, ifølge SimplifyDIY. Grey asbest er et mineral som ble brukt mye i byggebransjen i løpet av første halvdel av det 20. århundre, er det svært motstandsdyktig mot varme og ild. Asbest ble brukt i alt fra biler til skip.

Avhengig av tilstanden til asbest kan det bli en helse bekymring. Hus bygget før andre verdenskrig er mer sannsynlig å ha asbest i bygningsmaterialene. Asbest i små fibre ble blandet med betong slik at det er umulig å vite om en bygning er forurenset med stoffet. Den eneste måten å finne ut om en bygning har asbest er å analysere en prøve av byggemateriale.

Risiko for asbest

Den eneste risikoen fra asbest er at av inhalasjon av luftbårne partikler. Asbest er laget av ørsmå fibre. Asbest er ikke skadelig med mindre det begynner å svekkes og fibrene blir luftbårne. Imidlertid, dersom stoffet er boret eller forstyrres på noen måte fibrene komme i luften. Når disse fibrene er luftbårne og inhalert de kommer inn i lungene, hvor de forårsaker lungesykdom. Det er ingen kur for noen lungesykdom forårsaket av asbest. Disse asbestfibre forbli i lungene for en lang tid hvor de forårsaker sykdom. Bevis av sykdom kan ikke manifestere i femten år eller mer.

Asbest-relatert sykdom

Pleural plakk er en tilstand forårsaket av eksponering for asbest i hvilken vevet rundt lungene og diafragmaet begynner å tykne og herde. Det er vanligvis ingen symptomer. Overskudd av væske kan begynne å bygge seg opp i rommet mellom lungene og brystveggen. Dette er kjent som pleuravæske. Asbestose er en tilstand der vev i lungene blir arrete gjøre pasienten har en større risiko for lungekreft. Røyking øker denne risikoen. Lungekreft danner vanligvis i lungevevet eller cellene lining luftveiene. Mesothelioma er kreft i pleura. Asbest kan også føre til kreft i slimhinnen i bukhulen.

Outlook

Utsiktene for mennesker utsatt for asbest varierer i henhold til graden av eksponering, skade, og hvilke sykdommer de har. Påvirker av asbest på lungene dine ikke kan reverseres ved noen behandling. Men det finnes behandlinger for å lindre smerten, bremse utviklingen av sykdommen, og hindre komplikasjoner ifølge National Institute of Health (NIH). Røykeslutt og gjøre andre endringer i livsstil kan forebygge komplikasjoner og lungekreft.

Avansert mesothelioma symptomer

Avansert mesothelioma symptomer


Mesothelioma er en form for kreft som oppstår i fôr av organene i brystet og bukhulen. Statistikk fra American Cancer Society viser at 2000 til 3000 tilfeller av denne sykdommen er rapportert hvert år hos pasienter etter fylte 55. Tidlige indikatorer vanligvis gå ubemerket; dermed diagnose av mesothelioma vanligvis oppstår når kreften er på et avansert stadium.

Identifikasjon

Mesothelioma er en type kreft som kan ligge i dvale i 20 til 40 år før synlige symptomer. Den angriper mesothelial fôr som beskytter organer, som forekommer rundt lungene, magen eller hjertet. Mesothelioma er forårsaket av kontinuerlig eksponering for asbest fiber: Små, skarpe asbest fiber er innånding og angi lunge hulrom, fortsetter å rive i vev foringer i lungene. Kreftceller vokse innenfor disse revet fôr og væske fyller de skadede områdene. Avanserte symptomer på sykdommen utvikle seg som kreftceller sprer seg til omkringliggende områder.

Funksjon

Mesothelioma er diagnostisert når den har nådd et avansert stadium. Tidlige symptomer som hoste, pustevansker og brystsmerter er ofte forveksles med symptomer på andre sykdommer, som lungebetennelse. Den uvanlig lang inkubasjonstid gir rikelig tid for kreftcelle formasjoner for å oppstå i hele kroppen. Som asbestfibrer seg fast i lungene, fortsetter de å grave i brystet og bukhulen og kan gå inn lymfeknuter. Kreftceller spres deretter videre ved å følge sporet av skadet vev.

Typer

De tre typer mesothelioma som går videre til avanserte symptomer er pleural, peritoneal og perikardial; i løpet av hver type, har kreft nådd en ondartet stadium. Den tette hulrom er mest berørt i pleural tilfeller, og mulige symptomer på denne tilstanden omfatter brystsmerter, hoste eller hoste opp blod, hevelse i ansikt og armer og muskelsvakhet. Peritoneal tilfeller presentere mest skade i mageområdet, hvor hevelse, kan klumper i magen, forstoppelse, kvalme og oppkast og en utstående mage oppstå. Kreftceller i perikardiale tilfeller er sentrert i hjertet regionen, og produsere hoste, brystsmerter, hjertebank og pustevansker som gradvis forverres.

Stadier

Mesothelioma symptomer utvikles i fire trinn. Tidlige stadier er kategorisert som lokalisert kreft innen en region; i avanserte stadier, har kreften spredt seg til forskjellige områder. Stage jeg oppstår når kreftceller finnes i lungene, pessar eller perikardiale membran fôr. Stage II oppstår når kreften sprer seg fra en av disse regionene inn i lymfeknute system. Fase III er tilstede i hjertet og membranbelegg, veggen av brystet og midten av brystet. Stage IV påvirker andre organer utenfor brystet og magen regioner.

Behandling

Behandling for mesothelioma avhenger av stadium av kreft. Det finnes ingen kjent kur for sykdommen, og behandlinger som kirurgi eller kjemoterapi er kun utført i løpet av de tidlige stadier av sykdommen, da fjerning av ondartede vekster er fortsatt mulig. Behandling for avanserte stadier fokuserer på palliativ metoder, som er ment å gi komfort for pasienten gjennom symptomlindring. Kirurgi eller strålingsterapi kan administreres i et forsøk på å redusere væskeansamling og fjerne kreft formasjoner fra blokkerte områder. Anti-kreft medikamenter kan også være foreskrevet.

Hva er årsaken Hikke hos barn?

Nesten alle har hatt hikke på ett eller annet tidspunkt. De er en vanlig foreteelse hos barn, og årsakene er vanligvis ikke bekymringsfull.

Identifikasjon

Hikke oppstår når membranen og musklene rundt lungene krampe, forårsaker en krampe i halsen muskel. Denne halsen krampetrekning fører deg til å suge inn luft plutselig og når som luften når stemmen din boks det gjør en uvanlig lyd, en hikke.

Time Frame

Hikke vanligvis bare vare noen få minutter, men de kan vare i flere timer eller dager. Hikke kan forekomme så ofte som 60 ganger i minuttet, men vanligvis ikke forekommer dette ofte.

Vanlige årsaker

Hikke er vanlig hos barn, og vanlige årsaker spiser for mye eller for fort eller drikker for mye brus. Gastroøsofageal sykdom (GERD), en tilstand hvor syren fra magesekken inn i spiserøret, kan også føre til at hikke. Nervøsitet, stress og spenning er også antatt å forårsake hikke.

Sjeldne årsaker

I sjeldne tilfeller medisiner kan forårsake hikke, enten fra en overdose eller en bivirkning. Multippel sklerose og infeksjoner er andre uvanlige årsaker til hikke.

Advarsler

Varsle legen din hvis barnets hikke begynne etter å ha tatt en ny medisin eller om de varer lenger enn tre timer. Du bør også oppsøke lege hvis hikke er ledsaget av magesmerter eller hoste opp blod.

Hvordan behandle kronisk nyreinsuffisiens

Kronisk nyresvikt er en langsom tap av nyrefunksjonen som fortsetter å bli verre. Du kan ikke ha symptomer i tidlige stadier av sykdommen, men når det forverrer du kan oppleve tretthet, generelt dårlig følelse, hodepine, kvalme, tap av appetitt, vekttap, kløe og tørr hud. Også kalt kronisk nyresykdom, tilstanden er hovedsakelig forårsaket av diabetes og høyt blodtrykk. Andre forhold som kan bidra til kronisk nyresvikt inkluderer nyrestein og infeksjon, autoimmune lidelser som sklerodermi, fødselsskader som for eksempel polycystisk nyresykdom og problemer med blodårene kommer til eller fra nyrene.

Hvordan behandle kronisk nyreinsuffisiens

Hvordan behandle kronisk nyreinsuffisiens

En se en lege. Få en fysisk eksamen for å diagnostisere problemet og dens alvorlighetsgrad. Husk å fortelle legen din om eventuelle vitaminer, kosttilskudd og over-the-counter medisiner du tar, siden de kan påvirke nyrefunksjonen din.

Endre din diett. Du må kanskje begrense væsker og begrense salt, kalium, fosfor og elektrolytter. Legen din kan du legge til flere kalorier til ditt daglige inntak hvis du taper vekt, og sette deg på en lav-protein diett som bør være lav i fett og kolesterol.

kontrollere blodsukkeret ditt. Legen din kan forskrive angiotensin-converting enzyme (ACE)-hemmer eller angiotensin reseptorblokkere (ARBs). Disse stoffene vil hjelpe forsinke ytterligere nyreskader.

behandle andre forhold. Legen din kan du ta fosfatbindemidler som er spesielle legemidler som brukes til å holde fosfor nivåer fra å bli for høy. Du kan også trenge å behandle anemi ved å legge mer jern i kostholdet ditt, tar jerntilskudd, får injeksjoner av en medisin kalt erytropoietin og, i ekstreme tilfeller, å ha en blodoverføring.

Klargjør for dialyse eller transplantasjon. Som kronisk nyresvikt utvikler din eneste behandlingstilbud kan være dialyse eller nyretransplantasjon. Bli kunnskapsrik om nyre dialyse, hvordan det fungerer og hvordan det vil påvirke deg. Lære prosessen for nyretransplantasjon, når det er nødvendig og mulig, prosessen med å finne en donor og hvordan transplantasjon vil påvirke deg.

Hint

  • Beskytt nyrene ved å ikke røyke, senke kolesterolet, og trener regelmessig. Følg legens råd for å hindre ytterligere skade på nyrefunksjonen.
  • Du kan bli blodfattig, har bein, ledd-og muskelsmerter, blø fra magen eller tarmene, utvikle demens, har væske buildup rundt lungene dine, eller har anfall som følge av kronisk nyresvikt. Andre komplikasjoner du møter inkluderer svekket bein, infertilitet, underernæring, høyt blodtrykk, hjerneslag, hjertesykdommer, nerveskader, leverskader eller fiasko og skjoldbrusk funksjonsfeil.

Symptomer på Klebsiella lungebetennelse

Klebsiella er en bakterie som lever i tarmen i om lag 40 prosent av alle mennesker. Disse bakterier har evnen til å forårsake symptomer i fordøyelseskanalen, men disse har en tendens til å være "" opportunistiske infeksjoner. Selv Klebsiella kan også infisere urinveiene, er den mest alvorlige infeksjons lungene, der det kan forårsake en rask utvikling og skade form for lungebetennelse.

Symptomdebut

En ting som skiller lungebetennelse forårsaket av Klebsiella bakterier er hvor raskt sykdommen utvikler seg. Klebsiella pneumonia forårsaker rask ødeleggelse av vev i lunger, og, som et resultat, vises symptomene raskt. Alvorlighetsgraden av lungebetennelse er mye større enn normalt bakteriell lungebetennelse.

Første symptomene

De første symptomene for Klebsiella lungebetennelse er en plutselig høy feber (større enn 103 grader Fahrenheit) kombinert med svimmelhet og frysninger. De fleste pasienter også hoste opp en særegen slim fra lungene. Dette sputum er tykk og skjær av blod. Det er også viskøs og rikelig.

Avanserte Symptomer

Klebsiella lungebetennelse, hvis den ikke behandles, kan raskt danne abscesser, som er små lommer av dødt vev fylt med bakterier. Denne bakterien er også i stand til å lage hull i slimhinnen i lungene og kan føre dem til å holde seg til bindevevet rundt lungene. Personer med Klebsiella lungebetennelse kan også lider av kollapsede lunger.

Symptomer på Spread

Klebsiella lungebetennelse kan også spre seg til de øvre luftveier, spesielt nesen. I disse tilfellene, kan de føre til en illeluktende utflod som skal slippes ut fra nesen, samt alvorlige lunger.

Symptomer på Hospital Ervervet Versus fellesskapsinfeksjoner

Klebsiella pneumoni infeksjoner som forekommer innenfor et sykehus har en tendens til å påvirke bronkiolene (de rør som beveger seg til og fra luft i lungene) og har en mye mer gradvis begynnende symptomer, så vel som tilsetningen av tungpustethet. Samfunnservervet infeksjoner (de som er av en ikke-medisinsk opprinnelse) har en tendens til å ha infeksjoner i lungevevet i seg selv; den dominerende symptomet er en alvorlig hoste.

Chest X-Ray for infeksjon

En brystet X-ray er et verdifullt verktøy for å avgjøre om du har en infeksjon. Det kan hjelpe en lege finne ut hvilken type infeksjon er til stede, og den beste behandlingsmetoden.

Formål

En brystet X-ray, eller CXR, er et bilde tatt av brystet som brukes til å diagnostisere ulike medisinske tilstander. Røntgen av brystet bruk stråling for å generere bilder av kroppen og kan bidra til å finne ut om det er en infeksjon i brystveggen, brystkasse eller deler av brysthulen som hjertet og lungene. Dette er den vanligste måten å avgjøre hvorvidt en infeksjon er til stede inne i brystet. Røntgenundersøkelse er også brukt til å overvåke behandling fremgang for en myriade av forholdene.

Visninger

En lege kan bestille en enkelt visning eller flere visninger X-ray for å gi et klart syn på brystet. En radiolog kan være lurt å posisjonere deg i forskjellige vinkler, slik at X-ray kan gi flere bilder. Ulike syn vil hjelpe din lege fokus på et bestemt område som kan forårsake dine symptomer og sikre at det ikke er noen infeksjon tilstede.

Brystinfeksjoner

Årsaker til brystinfeksjoner som ville fortjener bruk av en røntgen omfatter et virus eller Mycoplasma bakterier. Når noen får en brystinfeksjon på grunn av en av disse årsakene, kan de oppleve rask og overfladisk pust, pustevansker, hoste ledsaget av en brun eller grønn farget slim, feber, svette, frysninger, blå farge rundt leppene, magesmerter, bryst smerter, hodepine, smerter, smerter, tap av matlyst, oppkast, diaré eller en sløv følelse. Virus og bakterier føre forhold, inkludert bakteriell lungebetennelse, lungebetennelse, pleuritt, alvorlig akutt luftveissyndrom, tuberkulose, mononukleose, influensa og empyema.

Forhold

Røntgenundersøkelse kan brukes til å finne lungelidelser som lungekreft,
pleuritt, cystisk fibrose, en kollapset lunge og kroniske obstruktive lungelidelser, men kan også bidra til å finne ut om det er utvidelsen av hjertet. De kan også bestemme om en pasient har svart lungesykdom fra eksponering for kullstøv. Selv om ikke alle helsemessige forhold kan diagnostiseres gjennom røntgenundersøkelse, kan de bidra til å gi bevis og finne ut om ytterligere testing er nødvendig.

Risiko

An X-ray er ervervet når en tekniker radiologi eksponerer en del av kroppen til en liten mengde av ionisert stråling for å produsere bilder av innsiden av kroppen. Radiologi teknikere kan deretter se på fotografiet av brystet og fortelle om det er noen infeksjon, benbrudd eller brudd, eller en liten gjenstand fast i brysthulen. Disse tingene er tydelig til teknikeren gjennom hovne og / eller forstørrede lymfeknuter, væske rundt hjertet eller lungene, væske i lungene, hindret luftveiene på grunn av noen små objekt, forstørrede blodårer, åreforkalkning, luft rundt lungene eller en medisinsk enhet som ikke er i riktig posisjon. Risikoen er liten celle og / eller vevsskade til kroppen, på grunn av den lave mengden av stråling som brukes til å fange opp bildet. Det er ingen smerte involvert.

Diagnose på hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt (CHF) er en tilstand som resulterer i hjertet er ute av stand til i tilstrekkelig grad å pumpe nok oksygenrikt blod til resten av kroppen. Som blodstrømmen ut av hjertet bremser, rygger blod opp i kroppens øvrige organer, forårsaker lunger i vev. CHF er primært diagnostisert ved hjelp av kunnskap om pasientens sykehistorie, blod og laboratorietester, og en grundig fysisk undersøkelse.

Årsaker

Tilstander som høyt blodtrykk, koronarsykdom, hjerteinfarkt, arytmi (unormal hjerterytme) og kardiomyopati (sykdom i hjertemuskelen) oftest føre til hjertesvikt. Selv om ikke alltid fullt reversible, kan tilstanden behandles og forvaltes med riktige medisiner og livsstilsendringer.

Symptomer

De vanligste symptomer på CHF inkluderer kortpustethet mens aktive og ligger nede, hevelse i magen, ankler og ben, rask eller uregelmessig hjerterytme og ekstrem trøtthet.

Pasienter kan også lider av kvalme, rask vektøkning på grunn av væskeretensjon, hoste, søvnvansker og tap av matlyst.

Fysisk eksamen

Den fysiske undersøkelse primært bestemmer om legemet er lagring av overskytende salt og vann i kroppen. Denne væskeretensjon er kjent som ødem, og er et vanlig symptom hos hjertesviktpasienter. Leger bestemme også tilstanden til hjertet ved å sjekke pasientens vitale tegn som puls, blodtrykk, hjertestørrelse, hjertelyder og pustelyder.

Diagnostiske tester

Et elektrokardiogram (EKG) brukes til å påvise en eventuell arytmi.

Røntgenundersøkelse indikerer noen utvidelse av hjertet, samt eventuelle væske buildup i eller rundt lungene.

En ekkokardiogram, en detaljert ultralyd av hjertet, blir brukt til å vise og måle bilder av hjertemuskelen, eventuelle ventil misdannelser og mønstre av blodstrøm. Denne prøve benyttes også for å måle pasientens ejeksjonsfraksjon (EF). Din EF er prosentandelen av oksygenrikt blod som pumpes ut av hjertet til resten av kroppen. Vanligvis CHF pasienter produsere en EF lavere enn 50%

En angiografi bestemmer tilstedeværelsen av koronarsykdom, en innsnevring eller tilstopping av blodårene på grunn av plakk bygge opp.

En vanlig blodprøve brukt til å indikere nærværet av CHF er en hjerne natriuretisk peptid-nivå (BNP). Din BNP nivået kan variere med alder og kjønn, men er generelt på høyere nivåer i nærvær av hjertesvikt.

Behandlinger

CHF kan behandles gjennom en kombinasjon av medisiner som ACE-hemmere og betablokkere. ACE-hemmere slappe av blodårene, forbedre sirkulasjonen og senke blodtrykket. Betablokkere redusere hjertefrekvens og også lavere blodtrykk. Begge stoffene bedre hjertefunksjon og livskvalitet i CHF pasienter. Digitalis er et stoff som brukes til å styrke hjertemuskelen og forbedre sin pumpefunksjon, mens diuretika fjerne overflødig salt og vann fra kroppen. De brukes til å avlaste ødem og forårsake pasienter for å urinere ofte.

Batteridrevne medisinsk utstyr som implanterbare defibrillatorer (ICD-årene) og pacemakere er implantert under huden i noen pasienter å hjelpe hjerteslag på en koordinert måte. Begge ICDer og pacemakere er elektriske impulsgivere utformet for å gi behandling til hjertet når det er nødvendig. ICDer sjokk hjertet tilbake til en normal rytme i nærvær av en arytmi, mens pacemakere overvåke og avpasse hjertet til konsekvent å slå i en normal rytme.

Hjertetransplantasjoner utføres på akutte CHF pasienter hvis hjerter kan ikke lenger tilstrekkelig fungere. Hjertet er erstattet med en donor sunt hjerte.

Koronar bypass kirurgi er utført på CHF pasienter som lider av koronarsykdom. Leger omgå blod rundt tilstoppede arterier, og dermed fremme bedre blodtilførselen til hjertet.

Om Testing for Hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet ikke er effektivt å pumpe blod. Denne hjertesykdom fører til en opphopning av væske i lungene når venstre side av hjertet er berørt. Når den høyre side av hjertet ikke pumper riktig, utvikler lunger i venene og liver.Various prøver og undersøkelser er utført for å vurdere alvorligheten av den tilstand for å administrere riktig behandling.

Identifikasjon

Symptomer på kongestiv hjertesvikt er tretthet og redusert evne til å utføre fysisk aktivitet. Hele kroppen blir kompromittert av overflødig væske. Hevelse kan bli lagt merke til i magen, ben og ankler. Overbelastet lungene kan forårsake kortpustethet eller en kronisk hoste. Liggende på ryggen å sove kan være vanskelig. Et tap av matlyst og magesmerter kan indikere en sikkerhetskopi av væske i tarmen og leveren.

Historie

Informasjon avdekket gjennom en pasient historie kan være til hjelp i diagnostisering av hjertesvikt. Tidligere erfaringer med høyt blodtrykk, diabetes, tidligere hjerteinfarkt eller koronar sykdom må rapporteres til legen. Forekomster av en familiehistorie med hjertesykdom eller genetiske defekter bør også røpet.

Fysisk Eksamen

Legen vil utføre en forsiktig, grundig fysisk undersøkelse. Med et stetoskop, vil lytte til hjertet avsløre puls, uregelmessig hjerterytme, en murring eller mulig utvidelse av hjertet. Lyden av pust i lungene vil indikere tilstedeværelse av unormal væske. En blodtrykksmåling vil også bli tatt. Legen vil undersøke for tegn på hevelse i anklene og underliv. En test kan bli administrert for å undersøke hvordan hjertet håndterer fysisk aktivitet.

Laboratorieundersøkelser

Blodprøver er tatt for å sjekke for anemi, mineral og natrium nivåer, nyrefunksjonen og ferdighet for blodpropp. Oksygenopptaket i blodet måles også. Blodet kan også bli testet for B-type natriuretisk peptid (BNP), et protein som utskilles av hjertet musklene. Økende nivåer av BNP indikere graden av feilfunksjon i hjertemuskelcellene av den venstre ventrikkel, og er en god indikator på progresjonen av kongestiv hjertesvikt.

Imaging tester

Flere andre alternativer er tilgjengelig for testing for hjertesvikt. Et elektrokardiogram (EKG) registrerer hjerteaktivitet gjennom elektriske impulser mottatt fra elektroder plassert på brystet, armer og ben. En brystet X-ray avslører overflødig væske i eller rundt lungene. Echocardiograms bruker ultralyd for å vurdere atferden til ventiler i hjertet og bestemme den fysiske helsen til hjertet muskler. En MR kan brukes til å beregne hvor godt hjertet fungerer. Noen ganger kan en hjerte kateterisering er utført som et fargestoff injiseres inn i blodkarene til å undersøke blodstrømmen i og rundt hjertet ved hjelp av en X-ray

Tegn og symptomer på kronisk hjertesvikt

Tegn og symptomer på kronisk hjertesvikt


Kronisk hjertesvikt utvikler seg langsomt over tid, fordi høyt blodtrykk eller koronarsykdom svekker hjertet slik at det blir ute av stand til å effektivt pumpe nok blod gjennom kroppen din. Dette påvirker de andre organer i kroppen og produserer en rekke symptomer. Livsstilsendringer og medisiner kan hjelpe deg å håndtere disse symptomene.

Symptomer

Symptomer på kronisk hjertesvikt inkluderer kortpustethet, uregelmessig hjerterytme, rask hjerterytme, tungpustethet, hoste, expectorating hvit eller blod-farget slim, hevelse i nedre ekstremiteter, plutselig vann vektøkning, hevelse i magen, tap av appetitt, kvalme, problemer med konsentrasjon, trøtthet og hjerne tåke. Andre symptomer er redusert urinmengde, et behov for å stå opp om natten for å urinere, følelse av å besvime, søvnvansker og en bankende hjerteslag. Hjertesvikt symptomene er vanligvis verre ved anstrengelse fordi hjertet ikke klarer å holde tritt med etterspørselen etter økt blodgjennomstrømning.

Signs

Legen kan finne disse tegnene på kronisk hjertesvikt på en fysisk undersøkelse: unormal hjertelyder, unormale lungelyder, hovne ben, hovne leveren og fremtredende nakke årer. Han kan bestille følgende tester, som vil vise hjerte eller lunge abnormiteter som indikerer hjertesvikt: EKG, CT av hjertet, brystet X-ray, ekkokardiogram, hjertekateterisering eller hjerte MRI. The X-ray kan vise væske rundt lungene og en forstørret hjerte. En ekkokardiogram er en betydelig test som måler ejeksjonsfraksjon i ditt hjerte. Testen bruker lydbølger for å skape et bilde av hjertet ditt som det slår så legen kan måle mengden av blod pumpet med hver beat. Dette er ejeksjonsfraksjon, og dens verdi lar legen din klassifisere stadium av hjertesvikt.

Andre tegn

Hjertesvikt kan også føre til blod-og urinprøver for å være unormal. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan følgende tester endres ved hjertesvikt: urinanalyse, leverfunksjonsprøver, blod urea nitrogen (BUN) test, kreatinin, blodprosent, blodkjemien, natrium og urinsyre. The Mayo Clinic sier en blodprøve som sjekker for hjernen natriuretisk peptid kan brukes til å diagnostisere hjertesvikt.

Komplikasjoner

Hvis hjertesvikt ikke er riktig behandlet, kan symptomene alvorlig påvirke livet ditt. Fordi blodstrømmen er begrenset til andre store organer, kan hjertesvikt ha potensielt alvorlige komplikasjoner som nyreskader, leverskader, hjerneslag eller plutselig død.