Digidexo.com

Lus hos vokne

Slik unngår Lus hos barn

Slik unngår Lus hos barn


Hodelus er små, vingeløse insekter som lever i hodebunnen og legger egg eller luseegg på hårstrå. De kan være vanskelig å oppdage, og enda vanskeligere å bli kvitt når du finner dem. Fordi barn kommer i nær kontakt med hverandre mens de lærer og spille, en lus fungerer ofte sin vei gjennom en gruppe av venner eller klassekamerater. Ved å ta skritt for å unngå lus fra å besøke et barns hode, kan foreldre unngå problemene med å bli kvitt dem.

Slik unngår Lus hos barn

Slik unngår Lus hos barn

•  Hold håret kort eller trukket tilbake. En lus kan ikke fly eller hoppe, men bare crawl, så head-to-head kontakt er ofte hvordan de spre seg fra en person til den neste, ifølge Kidshealth. Hvis håret er klippet kort, er det mye mindre sjanse for at dette skjer. Mange barn nyte sine lange lokker for mye til å kutte dem, så foreldre bør trekke håret tilbake i en flette eller hestehale for å holde håret inneholdt.

lære barn å ikke dele kammer, børster, hår tilbehør, hjelmer og hatter. Deling er en stor barndom leksjon, men i noen tilfeller er det til fordel for alle involverte for barn å bruke sine egne elementer. Enhver av disse gjenstander som kommer i kontakt med hodet bør ikke brukes av andre barn, uansett om et tilfelle av lus er detektert eller ikke.

Har barn ta sine egne tepper og puter til å sove over hos en venns hus. For mange barn, er en favoritt aktivitet å ha en pyjamasfest, men det er ikke så gøy når venns mor kaller neste uke for å la deg få vite at hun nettopp oppdaget hennes barn har hodelus. Et barn vil senke sin sjanse for å fange lus ved å bruke sine egne elementer, ifølge MayoClinic.com.

Ikke holde håret skinnende rene. Lus foretrekker rent hår å feste eggene sine sikkert til hårstrå, ifølge New York City Department of Health. Foreldre kan være lurt å unngå å vaske barnets hår rett før skolen eller noen annen hendelse med andre barn fordi oppbyggingen på håret kunne avskrekke en lus fra å legge egg.

Hvordan eliminere lus hos små barn

Hvordan eliminere lus hos små barn

Når vi sender våre unge barna til barnehage eller grunnskole, ser vi frem til dem å bringe hjem nyheter av dagen. Det vi ikke vil ha dem til å hente hjem er hodelus. Lus er parasittiske insekter som lever av blod; de lett spres av en smittet person til en annen. Dele klær og kammer - sammen med å være i nær personlig kontakt med en smittet person - kan spre parasitter.

Hvordan eliminere lus hos små barn

En kam vått hår med en nit kam. Dette er en fintannet kam utviklet for å fjerne lus fra vått hår. Dette er hensiktsmessig for små barn, særlig de under to år.

Shampoo håret med sjampo designet for å drepe lus, for eksempel Rid eller Nix. Hvis barnet er under to år, kan disse produktene ikke være trygt å bruke. Sjekk med din barnelege og lese produkt etiketter nøye.

Påfør lotion laget for å drepe lus, som kan fås på apoteket. Dette produktet kan ikke være egnet for svært små barn. Sjekk med din barnelege og apoteket før du bruker.

Skyll håret med hvit eddik etter sjamponering. La eddik på håret i flere minutter før gre.

Vask alle forurensede elementer barnet har kommet i kontakt med (som hatter, puter, sengetøy, håndklær og klær elementer) i varmt såpevann. De bør være tørket på en høy varme i minst tjue minutter, ifølge Mayo Clinic.

Vask alle kammer, børster, barrettes, og leker. De bør vaskes i varmt såpevann som er minst 130 grader Fahrenheit i temperatur.

Støvsug møbler og gulv. Kast vakuumposen når du er ferdig. Rengjør vakuum selv.

Seal alt av barnets leker som du ikke klarer å vaske - som utstoppede dyr - i en forseglet plastpose. La lufttett i flere uker.

Lus hos barn

Lus er mikroskopiske insekter som lever av små mengder menneskeblod. Bare i stand til å bevege seg ved å gjennomgå disse parasittiske insekter presentere en spesiell utfordring til foreldre, særlig hvis barna går på skole eller barnehage.

Typer

Selv om tre typer lus kan smitte mennesker (hodelus, kroppen lus og kjønnshår lus), til den vanligste typen av lus infisere barn er hodelus.

Misforståelse

I motsetning til vanlig oppfatning at bare skitne barn får lus, American Academy of Family Physicians (aafp) sier at noen barn kan få hodelus gjennom head-to-head kontakt eller ved å dele andre elementer som håndklær med en person som allerede er infisert.

Symptomer

Symptomer på en lus infestation inkluderer overdreven kløe og å kunne se voksne lus på barnets kropp eller hodebunnen, spesielt bak ørene eller langs halsen. Hodelus lå også egg (nits) på akslene av et barns hår, som kan ligne på flass eller små biter av ris.

Behandling

Selv om du kan fjerne lus med en fintannet kam, foreslår Mayo Clinic at du prøver å bli kvitt ditt barns kropp av hodelus ved hjelp av over-the-counter lus sjampo som inneholder enten pyrethrin eller permetrin. Hvis dette alternativet ikke fungerer, snakke med barnets lege om tilgjengelige reseptbelagte behandlinger.

Forebygging / løsning

Minimer ditt barns sjansene for å utvikle en lus angrep ved å oppmuntre henne til ikke å dele hår verktøy og tilbehør som børster og kammer, samt andre personlige elementer som hatter, håndklær og puter.

Hvordan behandle lus hos barn

Hvordan behandle lus hos barn


Lus er små insekter som legger egg og gjør sine hjem på den menneskelige hodebunnen. Der kan de forårsake kløe og ubehag, men de kan også være tilstede uten symptomer. Siden de spres lett i overfylte områder og gjennom felles klær, lus er vanlig i skolen. Det er et sosialt stigma om lus, som de er ofte antatt å være assosiert med dårlig hygiene og spredning av sykdom; dette er ikke sant. Barn med lus skal fortsatt behandles for å lindre deres ubehag og forhindre at lus fra å bli sendt videre til andre.

Hvordan behandle lus hos barn

Kontroller som insektmiddel dine anti-lus sjampo bruker. Det vil normalt være enten pyrethrin, permetrin eller lindan. Av de tre, er lindan den eneste giftige og bør derfor unngås dersom barnet i spørsmålet er mellom barndom og 2 år.

2 Se instruksjonene på sjampo pakken. Ulike produkter har ulike leave-in tider avhengig av konsentrasjon og type insektmiddel brukes.

Skyll barnets hår med vann, skum håret med sjampo, skyll det ut med kaldt vann. Dette gjøres best over en vask i stedet for i dusjen eller badekaret, da dette vil unngå at barnets kropp kommer i kontakt med insektmiddel.

Shampoo barnets hår igjen med insektmiddel sjampo sju til 10 dager etter første behandling.

Sjekk hodebunnen til barnet regelmessig på jakt etter lus (som er små, svarte og omtrent på størrelse med et sesamfrø) eller nits (egg som er gul-grå ovaler omtrent på størrelse med et sandkorn). Hvis du oppdager tegn på sin tilstedeværelse, behandle barnet igjen med anti-lus sjampo.

supplere eller erstatte sjampo behandlinger med isopropylmyristat / cyclomethicon. Dette er et kjemisk stoff som kan brukes på tørre hodebunnen og skylles ut etter 10 minutter; det skal bare brukes til barn eldre enn fire.

Vask noen hatter eller putevar som kan ha rørt barnets hode i varmt vann, tørk dem i en varm tørketrommel i minst 15 minutter for å drepe lus og luseegg. Noe som ikke kan vaskes eller tørkes kan være forseglet i en lufttett plastpose i to uker. Dette vil drepe lus gjennom kvelning.

Slik Spot lus i Kids

Slik Spot lus i Kids


Lus hos barn er vanlig. Barn i alderen 3 til 12 er vanligvis påvirket av parasitter, som indikert av Kids Health. Lus som blir spredt gjennom nær kontakt og kan også spres når barn deler utstoppede leker, puter, tepper og andre personlige eiendeler. Lus kan forårsake symptomer som kløe og betennelse i hodebunnen. Mens lus ikke spre sykdom, kan infeksjoner oppstå hvis barnet ditt klør hodet vedvarende. Identifikasjon av lus kan hjelpe deg å behandle barnet ditt.

Slik Spot lus i Kids

•  Se etter nits, som er egg av lus. Nits er funnet nær hodebunnen din og vises gulaktig til hvitaktig i fargen. Nylig klekket nits er klare.

Se etter nymfer, som nylig har klekket fra egg. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, nymfer er en mindre versjon av voksne lus.

Se etter voksne lus. Voksne lus har seks ben og er brun til grå i fargen.

Pensle barnets hår som du bruker et forstørrelsesglass. Se deg rundt ditt barns ører og rundt halsen, der lus og luseegg er dominerende.

Be barnet ditt om hodet kribler eller klør. En kløende, tingly hodet kan være et tegn på en lus. Se etter røde nupper på barnets hode, nakke og langs skuldrene.

Hint

 • Lus beveger seg fort, og du kan se lus krype gjennom håret.
 • Lus må ikke forveksles med flass. Flass kan bli børstet ut av barnets hår.
 • Skrape med lus blir verre om natten.
 • Rådfør deg med barnelege hvis barnet ditt utvikler sår som blir sprø, oser eller er øm å ta på. Dette kan være en bakteriell infeksjon.

Lice fjerning fra barn

Lice fjerning fra barn


Lus hos barn er ikke nødvendigvis et resultat av dårlig hygiene. Barn kan få lus fra samspill med barn som har lus på skolen eller ved å låne og dele luer, kammer og børster. Det mest bemerkelsesverdige tegn barnet ditt har lus er kløe. Men hvis angrepet er minimal, kløe kan ikke forekomme. En hunnlus kan legge opptil 10 egg per dag som fester seg til røttene av barnets hår, noe som gjør det enkelt for en liten lus raskt slå inn i en stor en. Det er flere ting du må kvitte barn av lus.

Lice fjerning fra barn

Bruk ditt barns vanlig sjampo for å vaske håret. Tørk håret med et rent håndkle etterpå.

Fukt barnets hår og hodebunn med en anti-lus shampoo behandling. La behandling på i 10 minutter før du skyller den av med varmt vann. Tørk håret med et rent håndkle.

Sett barnet i et tomt badekar og bruke et bredt tann kam for å gre ut og § barnets hår ved hjelp av hår klipp.

Trekk en fin-tann metall kam gjennom en del av barnets hår. Begynn ved roten av håret og jobb deg nedover. Dette vil bidra til å fjerne eventuelle egg og lus som var igjen bak. Kontroller alle deler av håret to ganger for å være sikker på at du ikke går glipp av noen lus eller egg. Ifølge Kidshealth, lus egg er svært liten, og vil fremstå som gulaktige prikker. Klekket lus er gråaktig i fargen og er ikke større enn et sesamfrø.

Sug noen børster og kammer som brukes på barnets hår i varmt vann i 10 minutter slik at eventuelle lus og egg rester fjernes.

Sjekk barnets hår hver kveld for lus ved å kjøre fin-tann metall kam gjennom hans inndelte av hår.

Vent sju til 10 dager etter den første anti-lus shampoo behandling før du gjentar den. Nye egg som kan ha ikke har blitt fjernet med den første behandling, kan ha klekket og må fjernes.

Påfør vaselin til ditt barns øyevipper to ganger per dag for å drepe eventuelle lus bosatt i dette området.

Vask barnets sengetøy, inkludert putevar og laken, i varmt vann og tørk dem i en varm tørketrommel. Endre ditt barns sengetøy hver dag i en hel uke og støvsuge hele huset grundig.

Hvordan se forskjell flass & Lice

Ingen liker å ha en kløende hodebunn. Enten det er et resultat av tørr hud, flass, eller hodelus, finne lindring er nødvendig. Dessverre, kan flass og lus ligne på det blotte øye, og begge kan forårsake alvorlige kløe. Riktig identifisering av flass fra hodelus er nødvendig for effektiv behandling. Å kunne skille mellom lus og flass er ganske enkel og kan gjøres i komforten av ditt eget hjem.

Bruksanvisning

•  Legg merke til de områder av hodebunnen som er kløende. Lus har en tendens til å navigere mot baksiden av hodet og rundt ørene.

Undersøke hodet ved hjelp av god belysning, helst i løpet av dagen, hvor belysning er mest optimal. Ved hjelp av en lupe kan hjelpe.

Innse at lus ser annerledes ut fra sine egg, som er kalt "nits." I første omgang er lus gjennomskinnelig, likner et riskorn. Etter "mate" eller suge blod, lus varierer i farge fra grå til rødbrun og varierer i størrelse fra én åttendedel til en fjerdedel tomme. Eggene er klar eller hvit og hold deg nær bunnen av skaftet av håret nær hårfestet.

Bruk en kam for å skille en liten mengde hår.

Løft håret opp og flikke den med fingeren. Flass vil lett falle bort, eller ut av håret, mens egg vil fortsette å holde seg.

6. Vurdere situasjonen. Hvis du identifisere lus, umiddelbart ringe fastlegen din for profesjonelle forslag om behandling og videre behandling.

Tips og advarsler

 • Oppfordre barna til ikke å dele personlige elementer, for eksempel kammer, børster, luer eller skjerf, for å unngå lus sprer seg. Rutinemessig sjekke for lus hos små barn.
 • For å hindre spredning av lus, ikke gå tilbake til jobb eller skole før lus har blitt effektivt fortrengt.

Lus Forebygging etter eksponering

Hodelus er små insekter som kan ligge i menneskelig hår og lever av blod som de tar fra hodet. Hvis barnet ditt har vært utsatt for hodelus, må du handle raskt for å redusere hvor mye lus vil påvirke ham eller henne. Hodelus er vanlig hos barn mellom 3 og 12. De er funnet oftere hos jenter bare fordi de vanligvis har mer hår.

Kjemisk forebygging

Hvis du mistenker at barnet ditt har vært utsatt for lus, kan du besøke en lege umiddelbart og be om at han foreskrive en lus-drapet lotion eller sjampo. Medisinert sjampo er ofte i stand til å drepe lus snart etter bruk. Den beste måten å unngå å få lus etter å ha blitt utsatt for dem er å stoppe dem i deres spor slik at de ikke formerer seg og bli et større problem.

Hvis du har fått lus sjampo, følg instruksjonene nøyaktig. Fordi sjampo inkluderer insektmidler, bruker for mye sjampo eller bruker det for ofte kan være farlig. Også, Hvis shampoo er foreskrevet for to uker, bruker det for to uker --- selv om det virker som det er ingen lus etter noen dagers behandling.

Naturlig Forebygging

Det er noen naturlige botemidler som kan bidra til å forhindre spredning av lus etter at et barn har vært utsatt for dem. Umiddelbart etter eksponering, våt barnets hår og begynner å gre gjennom håret med en fin-tann kam og fjerne eventuelle lus manuelt. Ved å få til lus snart og holde dem fra gravd seg dypt i håret, kan du forhindre at noen sprer seg.

Noen bruker vaselin, majones eller olivenolje for å fukte håret i stedet for ved hjelp av vann. Selv om det er ingen definitive bevis på at disse stoffene er i stand til å forhindre lus etter eksponering, noen mener at kjemikalier i disse elementene hjelpe kvele lus.

Lus i hodebunnen

Lus i hodebunnen


Lus er små, parasittiske insekter som lever i hodebunnen og håret av dem befengt med dem. Lus lever av små mengder blod, hentet fra hodebunnen. Lus er mer vanlig hos jenter enn gutter, og vanligvis påvirke barn fra 3 til 12 år, selv om alle kan få lus.

Effekter

Lus i hodebunnen vanligvis ikke forårsaker noen fysisk sykdom. Lus forårsake alvorlige kløe, og biter ofte føre til betennelse i hodebunnen, noe som kan føre til hudinfeksjoner. Lus er lett overføres fra en person til en annen i gruppeinnstillingene.

Tegn og symptomer

Selv små, kan lus sees med det blotte øye. De med tunge infestations kan se lus i hodebunnen eller håret. Lus egg, eller nits, er ofte funnet på håret og kan ligne på flass. Skrape hodet er et annet tegn på lus, så vel som små sår i hodebunnen, som kommer fra kløe.

Behandling

Behandlingen av lus på hodebunnen omfatter bruk av medisinert sjampoer for å drepe lus. Nits må fjernes fra håret for å hindre re-angrep. Ved hjelp av en lusekam vil bidra til å fjerne nits og levende lus fra håret.

Forebygging / løsning

Forhindre lus re-angrep er mulig ved å vaske alt sengetøy i varmt vann eller sette dem i tørketrommelen i 20 minutter. Tørr-ren ikke-vaskes i maskin klær eller utstoppede leker. Sug hårbørster, kammer og hår band i rubbing alkohol eller varmt vann. Vakuum tepper og alle setetrekk i bilen og i hjemmet.

Lus Remedy

Hodelus er en ekstremt smittsom tilstand som har en tendens til å målrette små barn. Lus (entall for lus) er små, vingeløse insekter som lever av menneskelig hud og blod. Deres fjerning kan være utfordrende, som de legger sine små egg eller luseegg på individuelle hårstrå, som kan være vanskelig å se. Selv om det er mange kjemiske baserte lus shampoos tilgjengelig mange velger å behandle hodelus mer naturlig uten de skadelige bivirkninger av de kjemisk-baserte produkter.

Hjem Rettsmidler

Mange gode hjemme rettsmidler hjelpe bli kvitt lus. Bare åpne opp din pantry å finne noen enkle behandlinger. Olivenolje og majones anses to effektive lus smothering agenter. Med enten produkt, sette dynket håret i en dusj cap og la på over natten. Skyll grundig i morgen. Det kan ta noen skyllinger før det er helt fjernet. Eddik er en annen stor hjem rette, som sin kraftige surhet kan unglue nits fra hårstrå. Etter sjamponering, skylle håret med en kopp vann og 2 ss eddik. En grundig kam gjennom er nødvendig etter hver behandling for å fjerne eventuelle feil eller luseegg.

Naturlig sjampo

Mange gode naturlige shampo er tilgjengelig på nettet eller hos din lokale helsekost butikk. Mange av dem inneholder tea tree olje, som er en eterisk olje som lus ikke liker. Faktisk, kan du lage din egen naturlige lice sjampo. Ta noen mild sjampo, og tilsett 3 ss olivenolje, 1 ts av tea tree olje og 1 ts av eukalyptus olje. Disse oljene kan også bli funnet på din lokale helsekost butikk. Pass på å gre gjennom håret etter skylling. Oppbevar disse shampoos på hånden, som enten kan brukes som et forebyggende behandling mot lus.

Gre

Den mest effektive middel for lus er gre. Etter at håret blir skylt ut fra hvilken behandling du velger, dele opp håret ut i små seksjoner. Etter hvert slag med lusekam, skyll den av i en kopp vann. Dette vil tillate deg å se fremgangen du gjør med nit fjerning. Hvis du er vellykket, vil du se små brune prikker flytende i koppen. Under angrep, bør gre oppstår minst to ganger om dagen. På grunn av livssyklusen lus kan det ta opp til 10 dager for eventuelle nye lus å bli født, så det er ekstremt viktig å fortsette å gre i minst to uker etter smitten. Målet ditt er å ha en klar kopp vann etter en gre.

Nits hos barn

Nits hos barn


Hodelus er et vanlig problem blant barn. Denne lille, vingeløse parasittiske insekt kan leve i menneskehår og strømmen av blod i hodebunnen. Lus reprodusere og legge egg kalt nits. Selv om de ikke kan spre sykdommer, lus er en årsak til ubehag og irritasjon. De er svært smittsom hos barn og bør tas vare på ved første tegn. For å forstå nits, må du forstå lus, tegn og angrep, hvordan de sprer seg og behandlinger tilgjengelig.

Grunnleggende

Selv om svært små, kan lus sees med det blotte øye. En grundig undersøkelse av ditt barns hodebunnen vil avsløre lus, som er omtrent like stor som et sesamfrø, eller luseegg. Skall er lus egg, og de er ovale og gul eller hvit i fargen. Nits kan lett forveksles med flass.

"Lice strømmen av blod i huden og innskudds egg eller luseegg på håret sjakter eller langs slimhinnen i klær," i henhold til Native rettsmidler nettstedet.

Når fast til håret, nits er vanskelig å børste av. Nits ta cirka en uke å klekkes, produsere nymfer, som går videre til å bli voksen lus innen en til to uker. Lus formere raskt og er svært smittsom. Lus og luseegg kan påvirke hvem som helst, selv om de finnes oftest hos barn i alderen 3 til 12. Nits og lus vil påvirke jenter mer enn gutter fordi de har lengre hår.

Signs

Nits og lus forårsake et barns hodebunnen å bli kløende, betent og irritert mot riper. Imidlertid kan barn ikke begynner å klø umiddelbart. Kløe fra lus og luseegg avhenger av barnets hud følsomhet og kan noen ganger tar et par uker å utvikle irritasjon. Når et barns hode begynner å klø, kan de fortelle deg at det føles som noe beveger på hodet, ifølge Kids Health nettsted. Noen barn kan utvikle et utslett på hodebunnen sin.

Sprer

Barn kan spre lus raskt, som fører til reproduksjon av lus og luseegg. Lus spres gjennom person-til-person kontakt. Av denne grunn er lus utbrudd tatt på alvor i skolen. Lus er også spres når barna dele personlige elementer som håndklær, børster, kammer, puter eller hatter. På skolen, jakker, kåper og skjerf som henger nær hverandre kan føre til lus å spre seg.

Behandling

Det er mange over-the-counter og reseptbelagte behandlinger for lus og luseegg. Butikk-kjøpte lice behandlinger er vanligvis sterke, kjemiske-ridd insektmidler som er alkoholbasert. Men vannbasert insektmidler er tilgjengelig for barn som opplever eksem, astma eller allergi. Fintannet kam er tilgjengelig for å fjerne nits. De jobber når du våt et barns hår og gre gjennom hver del fra rot til tupp. Våtkjemmings- bør skje hver tredje dag i to uker for å sikre at alle nits er borte. Det er også mange naturlige midler tilgjengelig hvis du foretrekker at barnet ikke utsettes for sterke kjemikalier. Urte ingredienser som neem, rosmarin og lavendel har naturlige insektmiddel egenskaper, mens tea tree olje og rose geranium hjelp løsne nits og hindre re-angrep.

Hvordan Kill lus på en Infant

Hodelus er et angrep av den menneskelige hodelusen som kan forårsake kløe og mye frustrasjon. Lus feed av menneskeblod og egg, eller nits, er svært små og vanskelig å finne. Eggene festes til roten av håret med en sterk stoff som ikke svare på vask og børsting. Selv om det er ganske sjelden å finne lus på et barns hode, som de vanligvis ikke har for mye hår ennå, er det fortsatt mulig. Normalt kur for lus ville bli medisinert sjampo, men som det ikke er trygt hos barn yngre enn 2 år, er den sikreste behandling å følge disse forslagene.

Hvordan Kill lus på en Infant

The National Pediculosis Association Inc. (NPA) anbefaler å fjerne et barns lus manuelt, som alle andre behandlinger innebærer insektmidler og andre kjemikalier utrygge for de helt unge. Det kan være lurt å bruke gummihansker, men det er ikke nødvendig hvis du grundig vaske hendene etterpå.

Finn en lys, godt opplyst område å nøye undersøke henne hodebunnen for lus eller luseegg. Hvis været tillater det, er dagslys sannsynligvis den beste måten å få øye på dem.

Prøv å bruke et forstørrelsesglass eller nonprescription lesebriller for å hjelpe deg å se lus.

Hvis barnet ditt har mye hår, del det inn i ulike seksjoner. Fukt den litt med vann slik at du kan oppdage lus eller luseegg enklere.

Bruk en nit kam, slik som "LiceMeister" som anbefalt av Norsk Folkehjelp, og forsiktig gre barnets hår, seksjon for seksjon. Hvis du er usikker på hvordan du skal fortelle nits fra vugge cap, som de er så like, holde børsting gjennom; nits vil ikke børste ut umiddelbart slik vugge cap vilje. Sørg for at du skyller kammen i såpevann for å fjerne eventuelle nits eller lus du finner.

Fortsett å bruke nit kam hver par dager i minst tre uker før du er sikker på at all lus og luseegg er fjernet.

Hint

 • Vask alle elementer av spedbarn sengetøy, håndklær og klær på den varme syklus for å drepe eventuelle lus eller egg.
 • Sett alle elementer som ikke kan vaskes, som en dyne eller utstoppede leker, inn i en lufttett pose i minst to uker.
 • Ikke del håndklær, ansikt kluter eller børster.
 • Støvsug alle rom spedbarn har vært i.
 • Hvis du har noen andre barn i samme husstand, må du sjekke håret grundig. Lus hoppe fra hode til hode, så det er lett for barn i nær kontakt for å bli infisert.
 • Ikke glem om spedbarn bilsete - ta av dekselet og vaske den i varmt såpevann.
 • Ring din barnelege om det er noen tegn til rødhet eller hevelse som kan være et tegn på infeksjon.
 • Ring barnelege hvis hjemmet behandlingen ikke ut til å virke.
 • Hvis barnet ditt er i barnehagen sørge informere deg den leverandøren som barnet ditt har blitt diagnostisert med hodelus.

Kløende hodebunn hos barn

Kløende hodebunn hos barn er en vanlig tilstand og kan være noe medisinsk til noe enkelt. Bestemme alvorlighetsgraden av kløende hodebunn vil hjelpe deg å avgjøre om det er noe å være bekymret.

Vanlige årsaker

Vanlige årsaker til kløende hodebunn hos barn er flass, eksem, seboreisk eksem og psoriasis. Hvis disse er den skyldige, enn hver har sin egen rettsmiddel vanligvis uten resept nødvendig.

Lus

Hvis du mistenker at lus er årsaken til ditt barns kløende hodebunn enn en visuell inspeksjon er nødvendig. Lus er svært små parasitter som vil føre til ekstrem kløe, og de må fjernes med en kjemisk-basert løsning kjøpes over disk.

Allergisk reaksjon

Hvis du har endret sjampo eller andre hårprodukter nylig, kan ditt barns kløende hodebunn være forårsaket av en allergisk reaksjon på det nye produktet.

Uncleanliness

Urenslighet i hodebunnen er den vanligste årsaken til kløende hodebunn hos barn, også kjent som seboreisk eksem. Denne tilstanden er en opphopning på hodebunnen av oljen som produseres naturlig i huden. Seboreisk dermatitt kan reduseres ved hjelp av en medisinert sjampo for å redusere produksjonen av oljen.

Potensiell sykdom

Dersom barnets kløende hodebunn vedvarer, og hun har også feber, bør du oppsøke lege for å teste barn for vannkopper eller andre smittsomme sykdommer. Vannkopper vil påvirke hodebunnen og til slutt dekke hele kroppen.

Den best mulige måter å bli kvitt lus

Den best mulige måter å bli kvitt lus


Nits og lus kan være ubehagelig og frustrerende. De er mer vanlig hos barn, men dette er ikke å si voksne er immune. De beste måtene å bli kvitt dem er å følge en tredelt tilnærming: sjampo, kam og miljø. Du må drepe lus med shampoo, fjerne dem med en kam, og nekte dem et sted å bo ved å endre miljøet.

Shampoo

Generelt, er den mest effektive metoden for å bli kvitt lus med en medisinert sjampo. Diskuter din lus problem med legen din, og han vil heller foreskrive en sjampo eller peke deg i retning av en over-the-counter sjampo.

Vær ekstra forsiktig for å sikre at du bruker shampoo riktig. Det er ikke bare en sjampo - det er et insektmiddel, så følge instruksjonene er ekstremt viktig. For mye kan ødelegge et barns hår.

Gre

Lus er noen ganger motstandsdyktig mot sjampo. Selv om de ikke er det, er det vanskelig å være sikker på at du har drept dem alle med sjampo. Så, om sjampo fungerer eller ikke, gre dem ut av den infiserte hår.

Få håret våt før du gre det med en fintannet kam; er det viktig at det er fintannet fordi lus er så små.

Å få håret våt gjør lus slutter å bevege seg, noe som vil gjøre dem mye lettere å få øye på og gre ut. For å gjøre det enda enklere, sette noen balsam i håret også. Dette vil gjøre det lettere å gre.

Gjør dette hver noen dager for et par uker etter at lus er borte, bare for å være sikker.

Miljø

Nekte lus et sted å bo utenfor hodet. Dette er ganske enkelt, som lus ikke overleve veldig lenge uten et hår til å leve i.

Regelen av tommelen er dette: noe mykt eller noe som berører håret må vaskes. Dette inkluderer sengetøy, klær og utstoppede dyr. Hatter er ekstremt viktig, fordi de berører håret og de er myke. Vask kammer, hårspenner og lignende i varmt vann også - eller, hvis du har råd til det, bare kaste dem bort.

Malariaparasitter hos mennesker

Parasitter vokse og formere seg ved å utnytte en vert for deres habitat og ernæring. Vektorer overføre parasitter i passende verter. Malaria er forårsaket av Plasmodium arter av protozo parasitter, og parasitter blir overført av Anopheles mygg. Når du er inne mennesker parasittene formere, forårsaker ødeleggelse av røde blodlegemer, som er avgjørende for livet. Diagnose av malaria er gjort ved å se parasitter på innsiden av blodceller gjennom et mikroskop. For et par dollar om dagen, kan malaria bli stoppet fra å forårsake over 250 millioner nye infeksjoner hvert år.

Parasitter

En parasitt er en organisme som lever på bekostning av en annen organisme. Klassiske eksempler på parasitter hos mennesker inkluderer virus, sopp, bendelorm, rundorm og lus. Parasitter har en tendens til å være mindre enn verten, og de bruker verten for beskyttelse, ernæring, og for å hjelpe til reproduksjon. Faktisk kan enkelte parasitter ikke reprodusere uten en vert.

Vektorer

En vektor er en organisme som overfører en parasitt fra en kilde til en vert. For parasitter som påvirker mennesker, de mest vanlige vektorer er insekter. Andre vektorer inkluderer livløse objekter som dørhåndtak, som overfører virusinfeksjoner som influensa, og mat som svin som kan overføre bendelorm. Vektorer er ikke nødvendig for parasitten å vokse og formere seg, men de hjelper parasitter nå nye verter og nye miljøer.

Malaria

Malaria er en sykdom forårsaket av protozoan parasitter av hvilken som helst av fire Plasmodium falciparum (arter, ovale, vivax og malariae). Hunnene av Anopheles arter mygg tjene som vektorer for malariaparasitter. Myggen leverer parasittene inn i en persons blod gjennom en bit. Når inne i kroppen, parasitter reise til leveren og begynner å formere seg. De deretter flytte inn i de røde blodcellene, multiplisere videre. Nye generasjoner av parasitter deretter invadere og ødelegge andre røde blodlegemer. Dette fører til anemi, den viktigste komplikasjon av malaria.

Diagnostisering av Malaria

En hematolog kan diagnostisere malaria ved å se parasitter i blodceller gjennom et mikroskop. Erfaring i å gjøre dette er nøkkelen på grunn av vanskeligheter med å identifisere de små parasitter. Parasittene finnes i fire utviklingsstadier innen røde blodceller: ring, trophozoite, schizont og gametocyte. Kjenne formen og størrelsen av hver fase for hver av de fire arter av parasitt er viktig, da dette har implikasjon i behandling og prognose. For eksempel, Plasmodium falciparum og vivax arter har legemiddelresistens i visse deler av verden, og P. falciparum forårsaker de verste tilfeller av sykdommen av alle arter.

Malaria ved tallene

Ifølge Verdens helseorganisasjon, omtrent halvparten av menneskene i verden står i fare for malaria. Hvert år er det rundt 250 millioner nye infeksjoner og nesten 1 million dødsfall. En femtedel av dødsfallene av barn i Afrika oppstå på grunn av malaria. Likevel, i henhold til Nothing But Nets Foundation, tar det bare noen få dollar for å forebygge eller behandle hvert enkelt tilfelle av malaria.

Hodebunnen sykdommer hos barn

Hodebunnen sykdommer kan påvirke hodet fra nakken til rundt ørene og opp til pannen. De er vanlig blant små barn, særlig de i barnehager. Barn med hodebunnen lidelser kan oppleve ubehag og smerter og kan ikke være i stand til å forklare fullt ut til foreldrene hva som sårer.

Alopecia

Alopecia er en skalp sykdom som fører til tap av hår, noe som kan resultere fra barn som har stramme frisyrer eller ofte trekke håret (se lenke i Referanser).

Lice

Lus er parasitter som kan leve i hodebunnen og forårsake intens kløe. En vanlig infeksjon hos barn, kan det behandles med medisinske sjampoer.

Psoriasis

Barn kan utvikle psoriasis i hodebunnen. Psoriasis er en kronisk sykdom som har symptomer som inkluderer kløe, sprekker eller skjellete hud, blødning og sårhet, ifølge Mayo Clinic.

Ringorm

Ringorm er en vanlig behandle soppinfeksjon hos barn og fremstår som en sirkulær rødt utslett på huden og hodebunnen, ifølge Mayo Clinic.

Skabb

Skabb er en parasitt som kan føre til at barn utvikler et kløende utslett på huden og hodebunnen. Infeksjonen er smittsom, særlig blant nære husholdnings kontakter.

Seboreisk eksem

Seboreisk eksem er en skalp tilstand ofte referert til som "vugge cap" hos barn. Det fører tykke crusty skalaer og kløe i hodebunnen (se lenke i Referanser).

Hodebunnen problemer hos barn

Hodebunnen problemer hos barn


Spedbarn, barn og tenåringer kan alle oppleve hodebunnen problemer. Det finnes en rekke grunner til at disse problemer oppstår. Dessverre er feildiagnostisering av hodebunnen problemer hos barn ikke uvanlig. Kjenner forholdene, behandlingstilbud og forebyggende tiltak av disse kløende, noen ganger smertefulle tilstander.

Forhold

Det er noen grunnleggende årsaker til at et barn kan oppleve en skalp problem. Mens alvorlige problemer kan oppstå, kan de fleste av disse forholdene bli kurert ganske enkelt. Den første og mest vanlige hodebunnen problem blant barn er lus. Lus er små insekter som invaderer hodebunnen og kan formere seg i et hurtig tempo. Kløe og skrape vil oppstå. Lus kan spre seg til andre mennesker og dyr enkelt.
Cradle cap er vanlig hos nyfødte spedbarn. Dette skalp tilstand dekker babyens hode i en gulaktig skorpe. Det er ikke en indikasjon på sykdom eller forsømmelse.

Flass eller tap eller bygge opp av hudceller i hodebunnen kan være forårsaket av eksem eller en fungal infeksjon.
Ringorm kan infisere et barn. Ringorm resultater i sirkulære røde utslett som kan vises over hele kroppen, i dette tilfellet i hodebunnen, forårsaket av sopp.

Hårpleie produkt reaksjoner er en annen grunn noen barn opplever hodebunnen problemer.

Psoriasis og ulike typer eksem er ikke uvanlig hos barn.
Soling kan føre til hodebunnen problemer også. Hvis barnet ditt klager over en kløe i hodebunnen etter utenfor play, kan han eller hun har en solbrenthet. Barn, spesielt lyshårede barn, kan klø av for mye soleksponering.

Behandlinger

At-hjem behandlinger er perfekt for noen av de mindre hodebunnen problemer hos barn. Som vil inkludere lus, vugge cap, flass og hår-produkt reaksjoner. For lice behandlinger, bruker produkter som sjampo som Rid som inneholder piperonylbutoksyd. Du trenger også å vaske alt sengetøy, kammer og børster. For behandling av vugge cap, forsiktig massasje en teskje av mineralolje inn i barnets hodebunn. Deretter bruker du en veldig myk tannbørste til å løfte skorpe fra hodebunnen. Til slutt, vaske babyens hår med baby shampoo. For flass, bruk en flass shampoo som er laget for barn. La sjampoen suge inn i hodebunnen før skylling. Ringorm kan behandles av lege. Du må bli kvitt denne hodebunnen sopp med sterke medisiner. Ringorm er svært smittsomt, så tidlig behandling er best. Psoriasis og eksem vil også trenge reseptbelagte behandlinger fra barnelege.

Ikke utelukke en allergisk reaksjon. Noen barn har reaksjoner på de kjemikaliene som finnes i noen sjampo. Få bytte til en annen, barnevennlig merkevare.

Forebygging

Forebygging avhenger av problemet. Daglig hårvask og børsting er den beste måten å forebygge hodebunnen problemer i barn. Foreldre bør holde involvert i sine barns hodebunnen helse, uansett hvor gamle de blir. Dekke barnets hode når du sender ham ut for å leke. En ren, ventilert ball cap eller bomull lue er perfekt. Ikke glem å vaske hatter og til. Vær oppmerksom på barn i ditt område som er utsatt for å få lus. Du kan forhindre at noen av barnets hodebunnen problemer ved å være årvåken.

Expert Insight

Helseeksperter sier det beste du kan gjøre for barna er å holde dem friske. Å gi barna grønne grønnsaker og et balansert kosthold kan gjøre mye for ditt barns hodebunnen helse. Hvis du ikke er trygg i ditt barns ernæringsmessige inntak av mat, gi barnet ditt en multivitamin som er alderstilpasset. Hvis barnet ditt lider hodebunnen problemer, må du huske å ta dem til deres barnelege med en gang. Kroniske problemer kan være et symptom på en underliggende problem.

Advarsler

Noen over-the-counter hodebunnen behandlinger kan være farlig. Du må følge instruksjonene nøyaktig fordi noen behandlinger, spesielt for lus, inneholder ingredienser som kan være giftig. Unngå BH - det har vært den skyldige i forårsaker pigment i huden. Bronopol er direkte knyttet til kreft. Oxybenzone er et allergen som mange barn reagerer på. Bare fordi barnets hår-pleie produkter sier "for barn" ikke betyr det egentlig er. Gjør litt å undersøke om du mistenker at barnet ditt sjampo kan være å gi ham hodebunnen eller andre problemer.

Neem olje for å hindre lus

Neem olje er kaldpresset olje av frø fra neem treet, Azadirachta indica, innfødt til det indiske subkontinentet. Neem olje er ekstremt bitter og aromatisk, og er kjent for å frastøte insekter og skadedyr, og er nå stadig mer populært som en naturlig måte å forebygge lus. Neem olje har vært gjenstand for flere vitenskapelige studier på sine anti-parasittiske egenskaper, og har vist seg å være en av naturens mest potente Myggmidler.

Historie

Neem olje har vært brukt i århundrer i det tradisjonelle indiske systemet av medisin som kalles Ayurveda som en kur-all for hudsykdommer. Neem olje er nå brukt som et naturlig plantevernmiddel og insekt avskrekkende i landbruket og en rekke personlige hygieneprodukter, inkludert lusekontroll. Neem er også tradisjonelt brukt som en tann rensing agent, en akne såpe og internt for parasittsykdommer som malaria.

Effekter

Ifølge en Neem Faktaark utgitt av Cornell University, har neem olje et bredt spekter av aktivitet mot insekter. Oljen inneholder en forbindelse som kalles azadirachtin som inhiberer den voksende stadium av små insekter og larver, så vel som frastøter voksne insekter. Neem olje er også antifungal og har en lav toksisitet hos pattedyr.

Funksjon

På menneskelige hode synes lus neem olje å være ikke bare frastøtende, men dødelig. I en studie publisert i mai 2006 tidsskriftet parasittologi Research, egyptiske forskere søkt neem shampoo til lederne av 60 lus-smittede mennesker. Neem shampoo syntes å være svært effektiv mot lus i alle stadier av vekst og ble godt tolerert uten bivirkninger.

Betydning

De fleste lus behandles nå med syntetiske kjemiske formler som ikke bare har potensielle bivirkninger, men også mister effektivitet som lus bestander utvikle resistens. I en studie publisert i parasittologi Forskning, forskere sammenlignet neem shampoo mot kjemiske lus behandling permetrin. De fant at neem shampoo var mer effektiv enn permethrin til å drepe lus og spekulert i at plantebaserte lus kontroll produkter vil etter hvert erstatte kjemiske produkter.

Betraktninger

Neem olje har en sterk lukt som ligner på hvitløk og er vanskelig å vaske ut av klær eller sengetøy. Hvis neem olje brukes til å forebygge lus på regelmessig basis, være klar til å lukte som den mektige neem treet.

Lus fakta

En infisert av lus, også kjent som pediculosis, er en vanlig tilstand som rammer millioner av mennesker over hele verden. Selv om lus ikke utgjør en alvorlig helsetrussel i de fleste tilfeller, er tilstanden ubehagelig og pinlig, og er spesielt vanlig hos barn.

Beskrivelse

Lus er små parasittiske insekter som fester seg til hår og klær til mennesker og fôr av personens blod. Voksne lus er gråbrun og på størrelse med en sesamfrø.

Typer

De tre vanlige typer lus er like av utseende, men søke forskjellige deler av menneskekroppen. Hodelus feste til håret på hodet og noen ganger øyenbrynene eller øyevipper. Kjønnshår lus (noen ganger kalt "crabs") kan bli funnet på hårene på genital regionen. Body lus er ikke generelt funnet på kroppen, men heller i sømmene og fibre av klær.

Transmission

Lus overføres lett gjennom kroppskontakt, samleie og deling av personlige elementer som kammer, børster, håndklær, sengetøy og til og med klær.

Symptomer

Symptomer på en lus inkluderer vedvarende kløe og små sår eller skorper på huden. Små hvite egg kan være festet til hårstrå, eller små insekter kan bli funnet i nærheten av huden.

Hjem Behandling

Behandling av lus er nødvendig og kan være utfordrende. Mange kommersielle sjampoer, såper og spray er tilgjengelig. Å behandle lus helt, kan sengetøy, klær og utstoppede leker må være grundig vasket og desinfisert.

Medisinsk behandling

Når hjem behandlinger ikke bli kvitt lus infestion, leger ofte foreskrive medisiner som malathion lotion, Kwell lotion eller sjampo eller en pille som heter ivermectin å behandle problemet. Antihistaminer blir ofte brukt til å behandle kløe forårsaket av disse insekter.

Ivermectin hos barn

Ivermectin hos barn


Ivermectin er den kjemiske etiketten for reseptbelagte merkevare-navnet narkotika Stromectol. Ivermectin sin opprinnelige bruk er i behandlingen av parasittiske ormer, slik som nematode Onchocerca volvulus, noe som fører til onchocerciasis og fører til blindhet. Inntil ivermectin ble introdusert til deler av Afrika, hvor parasitten er utbredt, Onchocerca tarmslyng hadde en ødeleggende effekt på økonomien. Mer nylig har ivermectin blitt vist, når det brukes lokalt, for å være mer effektive og mindre giftige mot hodelus hos barn enn mange standard løsninger.

Sgnificance

Ifølge eMedicine, om lag 10 millioner mennesker er rammet av hodelus årlig i USA. Hodelus er blitt resistent i Nord-Amerika og andre steder. Dette er hvorfor noen helseleverandører er å snu til ivermectin. Forskere ved University of Massachusetts Amherst har funnet at når ivermectin brukes som en aktuell rette for hodelus, er det effektivt i 100 prosent av tilfellene, melder Medical News Today.

Resistance

I løpet av de siste 20 årene har hodelus bli resistente mot mange av de behandlinger som tidligere var effektiv mot parasitten, forårsaker et verdensomspennende problem. De fleste rettsmidler for hodelus har inneholdt den botaniske insektmiddel pyrethrum, som nå ikke lenger så effektiv. Bekymringen har vært at de få effektive løsninger på markedet er også giftig for barn.

Funksjoner

Ivermectin har sitt grunnlag i en naturlig forbindelse. Det er opprettet som et biprodukt av gjæring av bakterier som kalles Streptomyces avermitilis som lever i jorda. Den mest vanlige bruken har vært i behandling av innvollsorm og midd. Stoffet dreper disse parasittene ved å angripe sine muskler og nervesystem.

Protokoll

J. Marshall Clark og hans team i Veterinær og Animal Sciences avdeling ved University of Massachusetts Amherst testet ivermectin på pyrethrum-ugjennomtrengelig hodelus fra en gruppe sør Florida skolebarn. Medikamentet ble tilsatt til en blanding av shea smør, olivenolje og vann for å lage en krem ​​som kan være spredt på hodebunnen eller huden.

Resultater

Clark team oppnådde 100 prosent suksess i å drepe nyklekkede lus innen 10 minutter etter påføring av ivermectin krem ​​sammensatte. Medisinen påvirker ikke de unhatched egg, imidlertid. Stoffets effekt sparer barn fra gjennomgår flere behandlinger med mer giftige remedier. Dessuten er ivermectin ikke lett absorberes inn i huden, noe som gjør det tryggere som en aktuell behandling.