Digidexo.com

kan man ta for mye tyrosine

Hvordan du kan klage betale for mye nytte av Social Security Disability

Hvordan du kan klage betale for mye nytte av Social Security Disability


The Social Security Administration (SSA) og til gjør feil i beregning tilbake betalinger og månedlige betalingsbeløp for Social Security funksjonshemming. Hvis SSA bestemmer at det overbetalte deg, vil det vanligvis trekke 10 til 15 prosent av din SSDI sjekk hver måned inntil betale for mye er tilbakebetalt. Hvis du er uenig med betale for mye eller føler at repaying betale for mye vil føre til unødig økonomisk stress, kan du bestride betale for mye.

Hvordan du kan klage betale for mye nytte av Social Security Disability

Skaff de nødvendige klage skjemaer fra SSA.gov eller ditt lokale trygdekontor. Hvis du bestrider betale for mye beløp, må du sende inn skjemaet "SSA-561-U2". Hvis du ber om at overbetalingen frafalles eller at den månedlige utbetalingen bli redusert på grunn av økonomiske problemer, må du sende inn skjemaet SSA-632-BK.

2 Få tak i nødvendig dokumentasjon for å støtte din sak. inkludert bank poster, utleie leieavtaler, verktøyet regninger, dokumentasjon av kredittkort gjeld og andre lån gjeld, out-of-pocket medisinske kostnader og andre månedlige utgifter. Underlagsdokumentasjon for ordskifte mengden av tilbakebetaling er dokumentasjon av utenfor inntekt - dersom årsaken til overbetaling var utenfor inntekt - og annen dokumentasjon som viser at overbetaling beløpet er galt.

Fullfør de nødvendige skjemaene. som vil kreve å skrive ditt fulle navn, personnummer, kilden til trygd, for eksempel din egen funksjonshemming eller enkemanns fordeler, spørsmål om din økonomi, pårørende, ressurser og en uttalelse av begrunnelse for ønsket om en anke, tvist eller fraskrivelse.

Send inn skjemaene og underlagsdokumentasjon til din lokale SSA kontor i person eller per post. Hvis du ikke vet hvor ditt lokale Trygdekontor er lokalisert, kan du ringe (800) -772 til 1213.

Kan du drikke for mye vann?

Kan du drikke for mye vann?


Vannforgiftning, selv om uvanlig, faktisk kan drepe folk. Vannforgiftning og den tilsvarende tilstand, hyponatremi, eller elektro fortynning, fører til en rekke symptomer, vanligvis relativt små hvis behandles raskt. Tilstanden vanligvis er bare sett med babyer, amatører idrettsutøvere og enkeltpersoner som deltar i vann-drikking konkurranser. Voksne må drikke store mengder vann på kort tid å utvikle vann rus.

Vann Beruselse

Å drikke for mye vann kan øke det totale blodvolum, noe som understreker hjerte, blodårer og nyrer. Sirkulasjonssystemet blir fortynnet med ekstra vann, forårsaker elektrolyttnivåer å raser nedover, og cellene for å utvide unormalt.

Symptomer

Første symptomene inkluderer muskelkramper, kvalme, forvirring og desorientering. Venstre ubehandlet, kan vann rus føre til anfall, hjernen hevelse og i verste fall død.

Babyer

Vannforgiftning er oftest sett i babyer yngre enn 6 måneders alder. På grunn av liten body mass, babyer som drikker store mengder vann eller utvannet formel noen ganger utvikle denne tilstanden.

Amatør Idrettsutøvere

Vann rus og hyponatremi også oppstå med amatører idrettsutøvere som trener på ekstreme nivåer og drikker store mengder vann. De vanligste episoder er under maraton, ifølge en 2006 utgaven av "Medical News Today."

Visse arbeidsmiljøer

Arbeidsmiljøer som involverer sterk varme kan føre til ansatte drikker store mengder vann, og så administrasjon ofte salttabletter for å hindre at vann rus.

Konkurranser

Vann-drikking konkurranser, der folk prøver å drikke to eller tre liter vann på mindre enn en time, kan være farlig. I 2007, for eksempel, en 28 år gammel kvinne fra California døde etter at en av disse konkurransene, som nevnt i en 2007-utgaven av "Scientific American".

Hvor lenge kan man bruke pilokarpin for munntørrhet?

Pilocarpine påvirker nervesystemet, stimulere spytt, tåre og svettekjertler. Den brukes til å behandle tørr munn forårsaket av strålebehandling for hode og nakke kreft, og pasienter Sjorgen syndrom. Det er også brukt til å behandle visse typer glaukom og å hjelpe til med nattblindhet og lysfølsomhet etter visse øye surgeries. Som i 2009, er det ingen publisert grense for hvor lenge kan du ta dette under oppsyn av legen din.

Funksjoner

Pilocarpine er en kolinerge agonist eller parasympatomimetiske stoffet, og som sådan ikke bør tas av alle som bruker et stoff som fungerer som en antikolinerge. Det virker ved å stimulere muskarinreseptorene - nerver som påvirker eksokrine kjertler - som inkluderer spyttkjertlene. Det kan ha en skadelig effekt på hjerte, lunger, lever og nyrer, slik at folk med svekket organer bør veie fordelene nøye og følge råd fra sin lege. Den er følsom for fuktighet, så må det ikke lagres i nærheten av noen vannkilde.

Dosering

For tørr munn behandling, pilokarpin tatt muntlig i tablettform, vanligvis 5 mg tabletter. Følg legens doseringsanvisningen nøye. Den vanlige doseringen er tre ganger per dag for strålebehandling pasienter, og fire ganger per dag for pasienter Sjorgen syndrom, selv om legen din vil overvåke effekter og endre dosen etter behov. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker mindre det er nær til neste planlagte dose, i så fall ta neste dose bare og ikke dobbelt opp. Det kan ta seks til tolv uker for å se om det er en fordelaktig respons, og hvis fordeler oppnåes, kan behandlingen fortsette etter behov.

Typer

Pilokarpin i tablettform er distribuert under merkenavnet Salagen. Som en opthalmic løsning, ser det ut som Pilopine HS, Timpilo, Diocarpine, Isopto Carpine, Miocarpine og Ocusert Pilo-20 og -40.

Betraktninger

Pilocarpine brukes til å behandle visse typer glaukom samt tørr munn. Det er også brukt til å innsnevre eleven til å hjelpe til med ettervirkninger fra enkelte typer øye kirurgi og som en motgift til giften inge fra planter av søtvier familien. Når du tar den, være oppmerksom på at det kan ha noen effekt på synet, og sørg for at du vet hvilken effekt det har på deg før du kjører mens du tar det.

Advarsel

Pilocarpine må tas nøyaktig som anvist under nøye tilsyn av en lege. Hvis man tar for mye, er det en sterkt øket sannsynlighet for at det vil forårsake bivirkninger, hvorav noen er alvorlige. Det kan føre til epilepsi og nedsatt fruktbarhet i større doser. Andre bivirkninger inkluderer dehydrering på grunn av økt svetting, kvalme, diaré, oppkast, hodepine, svimmelhet, slapphet, pustevansker, endringer i hjertefrekvensen eller smerter i øyet. De vanligste bivirkningene er overdreven svetting, kvalme, frysninger og rennende nese.

Hva er farene ved for mye kalsium?

Kalsium er den mest rikelig mineralet i kroppen. Den finnes i noen matvarer og er tilgjengelig som et kosttilskudd. Kalsium har mange funksjoner, men er trolig best kjent for å bevare tenner og bein. Kroppene våre trenger kalsium for å fungere skikkelig. Det hjelper i overføring av signaler i nerveceller, og spiller en rolle i muskelkontraksjon. Men når et overskudd av kalsium er til stede, kan kroppen har en rekke negative responser.

Target mengder kalsium

The National Institute of Health sier tolerabelt daglig mengde kalsium for voksne menn og kvinner varierer fra 1000 til 1300 mg.

Hyperkalsemi

Ved ekstremt høye nivåer av kalsium er i blodet, en tilstand som kalles hyperkalsemi kan utvikle og svekke nyrefunksjonen. Men, National Institute of Health sier hyperkalsemi er sjelden forårsaket ved å ta kalsiumtilskudd. Det er vanligvis forbundet med avanserte tilfeller av kreft eller massive doser av vitamin D og hyperparathydroidism.

Hyperparatyreoidisme

Hyperparatyreoidisme er definert som en overdoser av kalsium i blodet på grunn av over-aktivitet i en eller flere av de fire parathyroid kjertler som sitter på halsen.

Disse små kjertlene produserer parathyreoideahormon, noe som bidrar til å opprettholde riktig nivå av kalsium i blodet og vev som er avhengige av mineralet å fungere fullstendig.

Hyperparatyreoidisme kan skyldes dysfunksjonelle parathyroid kjertler. Det kan være lite tegn på at du har hyperparatyreoidisme, men symptomene kan omfatte nyrestein, magesmerter, bein og leddsmerter, osteoporose, depresjon, glemsomhet, kvalme og mangel på matlyst.

Hvis du er diagnostisert med denne tilstanden legen din kan velge å ta en vente-og-se-tilnærming, foreskrive medisiner, eller, i noen tilfeller, er kirurgi anbefales.

Tidlige indikasjoner Kalsium Overdose

The Mayo Clinic viser flere mulige reaksjoner som kroppen din kan ha til overskudd av kalsium. De omfatter alvorlig forstoppelse, en pågående hodepine, tretthet, tørrhet i munnen og eller en metallisk smak i munnen. Noen ganger overskytende mengder kalsium kan føre til depresjon, irritabilitet og tap av appetitt.

Sene advarsel tegn på Calcium Overdose

De senere tegn på kalsiumdosering kan bli alvorligere i naturen. Ifølge Mayo Clinic de kan omfatte høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme, alvorlig døsighet og en økning i mengden og / eller frekvens av urinering.

Ta kalsiumtilskudd

Med mindre annet er regissert av legen din, er det best å ta et kalsiumtilskudd en time til en og en halv time etter å ha spist. Du bør ta det vil et fullt glass vann eller juice.

Ta kontakt med legen

Hvis du tror du kan ha tatt for mye kalsium, kan du oppleve andre symptomer som ikke er oppført. Hvis du føler at noe ikke er riktig, varsle legen din med en gang.

Fysiske symptomer på for mye alkohol

Drikker for mye alkohol er en av de mest rådende avhengighet. Overdreven drikking av alkohol påvirker ikke bare en person psykologisk, men det også skader alle viktige organer i kroppen. Erkjennelsen av viktige fysiske symptomer på en overdreven drikker som angst, ubalanse og søvnløshet kan heve et "rødt flagg", og kanskje oppmuntre bedringens vei.

Kroppsvekt

Underernæring kan bli funnet i tunge alkohol drinkers fordi de generelt mister interessen for å spise sunn og næringsrik mat. Som et resultat, kan de gå ned i vekt og bli fort lei etter å gjøre enkle daglige rutinemessige oppgaver. Ett gram alkohol inneholder omtrent 7,1 kalorier.

Ubalanse

En annen fysisk symptom på tunge alkohol drinkers er at de er ute av stand til å gå stabilt og mister fysisk koordinasjon. I tillegg kan konsekvent drikker for mye alkohol føre til en nedgang i syn og hørsel evner.

Tap av Attention

Overdreven alkohol drinkers ofte mister sin oppmerksomhet under en samtale, og kan ikke huske siste kommunikasjon fra tidligere dager. Strømbrudd og tap av hukommelse umiddelbart etter å ha drukket alkohol er en vanlig foreteelse for de fleste stordrikkere.

Mangel på søvn

Overdreven alkohol drinkers ofte opplever avbrudd i deres soverutiner. Noen kan utvikle søvnløshet med mindre alkoholforbruk er brakt under kontroll.

Body Skin

Det er fremtredende endringer i huden av en person som drikker for mye alkohol. For eksempel, røde håndflater, blussende ansikt og edderkopp årer hele huden og i ansiktet er vanlige. I tillegg ble deler av huden får blekgul - den grunnleggende årsak til at det kan være betennelse i leveren, som er en langt mer alvorlig helsetilstand.

High Blood Pressure

Hyppig inntak av alkohol øker blodtrykket og til slutt fører til alvorlige hjertesykdommer som hjerteinfarkt eller hjerneslag. Disse konsekvensene oppstår fordi store mengder av alkoholinntak øker triglyseridnivået i blodet. Det er vanligvis ingen synlige symptomer på høyt blodtrykk - det er grunnen til at det kalles "silent killer." Men du kan føle en hodepine, synshemming og kortpustethet som kalles åndenød.

Angst og depresjon

Alkohol direkte påvirker en persons sentralnervesystemet som en depressant. Depresjon er en av de viktigste årsakene til alkohol og er selv oppleves av folk som drikker av og til. Hvis en overdreven alkoholholdige drikker ikke for en bestemt tidsperiode han begynner opplever angst og kan også få shakes, svette og frysninger. Denne tilstanden kalles tilbaketrekning og i de fleste tilfeller starter innen fem til 10 timer etter siste drink.

Seksuell dysfunksjon

Sist men ikke minst overdrevent inntak av alkohol påvirker en manns seksuelle ytelse negativt. Som en konsekvens kan han vende manglende evne til å oppnå eller opprettholde ereksjon under seksuell aktivitet. Så langt som kvinner er opptatt av selv en moderat mengde alkohol inntak kan øke sjansene for en spontanabort. Eksperter har ennå ikke utviklet noen trygt nivå av alkohol som ikke er skadelig under graviditet.

Hvor mye kalsium i blodet er for mye?

Hvor mye kalsium i blodet er for mye?


Kalsium er den mest tallrike mineral i det menneskelige legeme. Det er nødvendig ikke bare for friske bein og tenner, men også for riktig funksjon av nesten hver eneste celle og organ i kroppen. For å sikre riktig kropps og cellefunksjon, må kalsiumnivået faller innenfor et visst område.

Sunn Levels

En sunn kalsiumnivå i blodet er høyere hos barn enn hos voksne, som barnas bein er fortsatt økende. Voksen kalsiumnivåer bør falle mellom 9,0 mg / dL (milligram per desiliter) til 10,5 mg / dL. For barn, er et normalt nivå 7.6 mg / dL til 10,8 mg / dL.

Symptomer

Ifølge MayoClinic.com, kan symptomer på for mye kalsium i blodet i området fra ikke-eksisterende til alvorlig. For mye kalsium (hyperkalsemi) kan drepe celler og føre til utvikling av nyrestein, magesmerter, muskel og leddsmerter, forvirring, slapphet og tretthet. Chemocare.com sier at for lite kalsium (hypokalsemi) kan føre til problemer som for eksempel svekket bein og tenner, muskeltiltreknings og kramper, muskelsvakhet, muskelrykninger eller en kriblende følelse i tær og fingre, depresjon og forvirring. Bare en blodprøve kan avgjøre om disse symptomene er forårsaket av for lite eller for mye kalsium eller av en annen sykdom eller tilstand.

Effekter

Hvis medisinsk behandling ikke er søkt, permanent skade, eller til og med død, kan forekomme. Fordi kalsium er nødvendig for generell kroppsfunksjoner, for mye eller for lite av mineralet vil påvirke celler, bein, muskler, hjernen og nevrologisk funksjon.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, de hyppigste årsakene til hypercalcium er overaktivitet av biskjoldkjertlene, som sitter ved siden av skjoldbruskkjertelen og regulerer produksjonen av kalsium. Andre årsaker til for mye kalsium inkluderer overdreven bruk av kalsium og vitamin D-tilskudd, kreft og noen medisiner. Chemocare.com sier at noen årsaker til hypokalsemi, eller lavt kalsiumnivå, kan inkludere en vitamin D-mangel, kronisk nyresvikt, alkoholisme, visse typer kreft og blodsykdommer, visse legemidler, og kreft behandlinger, inkludert kjemoterapi.

Forebygging / løsning

Kalsium er lagt til mange vanlige, over-the-counter-produkter, som for eksempel kalsiumtilskudd og antacida. Disse bør ikke anvendes i overskudd. The Mayo Clinic antyder at for å hindre hyperkalsemi, bør du drikke rikelig med vann for å holde seg hydrert, da dette kan bidra til å forhindre nyrestein. Du bør ikke røyke, og du bør få rikelig med mosjon, spesielt vektbærende trening for å holde bein og muskler sterk. ChemoCare.com antyder at for å behandle og forebygge hypokalsemi, ta kalsium og vitamin D-tilskudd, spise kalsium-rik mat som sardiner (med bein), grønnkål og grønne grønnsaker, tofu, yoghurt, ost og melk, og spiser annen mat og juiceprodukter supplert med kalsium. Oppsøk alltid lege og behandling for symptomene. Bare en lege kan bestemme behandling som er riktig for deg.

Tegn på for mye Thyroid Medisinering

Den skjoldbrusk styrer mange hormonelle funksjoner i kroppen. Når det oppstår et problem med skjoldbruskkjertelen, kan det etterligne mange andre symptomer. Det er viktig for en lege å forstå at pasienten har skjoldbruskkjertelen for å være i stand til å isolere det problem at en pasient kan være å ta for mye thyroid medisinering.

De fleste seriøse Symptom

Den mest alvorlige komplikasjonen av for mye skjoldbrusk medisinering er en uregelmessig hjerterytme. Det kan bli så alvorlig at det kan bli atrieflimmer, som har til å bli styrt av medikamenter eller sjokk hjertet inn i en langsommere, normal rytme.

Endring i vekt

For mye thyroid medisiner kan forårsake at pasienten til å miste betydelige mengder vekt.

Eye Problemer

Rødhet og hevelse kan utvikle seg i øynene. Det kan også føre til en oppbygging av press på synsnerven.

Søvnproblemer

Søvnproblemer kan oppstå med for mye skjoldbrusk medisinering. Dette vil føre til vedvarende tretthet.

Psykiatriske Komplikasjoner

Angst er en stor faktor som kan utvikle seg med for mye skjoldbrusk medisinering. Angst forekommer i så mange andre forhold, at dette symptom alene ikke fører til diagnose av for mye medisinering.

Gastrointestinale symptomer

Diaré er en vanlig kompatibel med for mye skjoldbrusk medisinering. Bekymring med dette symptomet er en endring i tarmsystemet eller tarmer kan føre en lege for å feildiagnostisering, siden dette er en stor ny symptom på mange typer kreft.

Hvordan unngå å få for mye søvn

Hvordan unngå å få for mye søvn


Selv om sove er en god ting for kroppen vår, det er slikt som for mye søvn. For mye søvn kan ha en negativ effekt på våre sinn og kropp på samme måte som for lite søvn. Heldigvis er det flere ting du kan gjøre for å sikre at du får riktig mengde søvn hver natt og føler deg uthvilt når du våkner opp om morgenen. Lær hvordan du kan unngå å få for mye søvn ved å følge disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Vurdere hvor mye søvn du får hver natt. Lag en logg over søvnmønster for en måned ved å skrive ned tiden du går til sengs og når du våkner opp hver dag. Ta opp hvordan du føler deg når du våkner opp, også.

Endre søvnmønster sakte. Den beste måten å gjenopprette normale søvnmønster er ved å sove noen få minutter mindre hver natt heller enn å kutte ut et par timers søvn plutselig.

Tenk på søvn på en annen måte. Tenk på det som et middel for å lade opp kroppen din. Ved å gjøre dette, vil kroppen din være mer sannsynlig å sove mindre.

Våkn opp hver morgen med en plan som du kan bli begeistret. Hvis du har en grunn til å komme ut av sengen, vil du være mindre sannsynlighet for å sove lenger enn du burde.

Øvelse på jevnlig basis. Trening gir energi kroppen din og gjør det mindre sliten hele dagen. Også, hvis du føler deg sliten ekstra tidlig, gjør noen øvelser vil holde deg våken lengre.

Utvikle langsiktige mål og planer. Streber mot disse målene hver dag for å gi deg noe å jobbe mot. Dette vil føre til at du sover mindre fordi du ikke vil være så kjedelig som du var før.

Tips og advarsler

  • Finne en lidenskap i livet ditt bidrar til å holde deg energi hver dag. Finn noe du liker å gjøre slik at du ikke vil sove så mye.
  • Sunn søvnmønster er viktig for en sunn livsstil. Få nok søvn hver natt for å lade opp kroppen din, men får ikke så mye at du føler deg svak neste morgen.
  • Ikke endre søvnmønster for brått. Dette kan føre til at du bli enda mer sliten enn du var før.
  • Ikke prøv medisiner for å endre søvnmønster med mindre du har konsultert med en medisinsk faglig.

Hva vil skje hvis du tar i for mye klor?

Hva vil skje hvis du tar i for mye klor?


Siden 1904, har klor blitt brukt i USA drikkevannskilder for å desinfisere patogener, drepe bakterier og beskytte oss mot å bli smittet av forurensede organismer. Klor er også brukt i svømmebassenger å eliminere farlige bakterier i bassengvannet. Selv om klor er ment å beskytte folk fra infeksjoner, viser forskning at det å ta i for mye klor kan utgjøre en alvorlig helserisiko.

Hud

Hvis du bor i et svømmebasseng, boblebad, dusj eller andre vannkilder fylt med klor for en lengre periode, for mye klor vil bli absorbert av huden din og du vil merke noen umiddelbare effekter. Som overdreven bruk av klor går huden din porene og flyter inn i blodet, kan du oppleve irritert hud, kløende utslett, en meget svak puls, nummenhet i beina, kvalme, hjertebank eller ekstrem svimmelhet.

Fordøyelsesproblemer

Mange farlige helserisiko kan utvikle seg som en konsekvens av å drikke klorvann. For eksempel kan drikke for mye klor svekke fordøyelses orden på kroppen din. De høye klor prisene ødelegger tarmfloraen, som kan hemme evnen til fordøyelsessystemet til å effektivt absorbere og prosess næringsstoffer. Som et resultat, kan kroppen din ikke absorbere og dra nytte av mineraler, vitaminer og fett som du tar i, og dermed gjør kroppen mer utsatt for infeksjoner.

Hypotyreose

Selv om klor brukes til å drepe bakterier og rense drikkevannet vårt, er klor fremdeles en gift; dermed mange forskere og medisinske forskere er enige om at å drikke for mye klor kan føre til alvorlige helseproblemer. For eksempel, Hypotyreose Diet Info sier at å drikke klor kan forstyrre skjoldbrusk prosesser, som fører til utvikling av hypotyreose. Skjoldbruskkjertelen, som er i nakken, bidrar til å kontrollere hastigheten av proteinproduksjon og regulere hormonnivåer. Hvis du drikker for mye klorvann, kan klor blokkere jod reseptorer som bor i skjoldbruskkjertelen og redusere iodholdige hormonproduksjonen i kroppen.

Kreft

Mange vitenskapelige studier og forskningsprosjekter har etablert en direkte sammenheng mellom å drikke for mye klor i lange perioder av gangen og utvikling av ulike kreftformer. For eksempel, en studie ved Oak Ridge Associated universiteter funnet at å drikke store mengder klorvann i over 15 år øker sjansene for å utvikle tykktarmskreft. Ifølge "Journal of the National Cancer Institute," drikke klorert vann over lengre perioder kan også øke risikoen for å utvikle blærekreft med opptil 80 prosent. Videre, en 1992 studie ved Medical College of Wisconsin funnet ut at blære og endetarms kreft er knyttet til fordøyelse av store mengder klorvann.

Andre effekter

En overdreven overskudd av klor i blodet kan drepe proteiner og gunstige bakterier i kroppen, noe som reduserer styrken på immunforsvaret og gjør kroppen mer mottakelig for infeksjoner. I tillegg kan ta i for mye klor resultere i lunge og luftveisproblemer som kan gjøre puste vanskeligere og som kan resultere i hals eller lungeinfeksjoner. The American Medical Association rapporterer også at absorbere for mye klor kan forårsake eller forverre astma og allergiproblemer.

Hvordan man skal håndtere drikker for mye

Du kan være under mye stress eller føler deg deprimert. Du drikker for å føle seg bedre. Før du vet ordet av det, derimot, er du drikker for mye. Hvis du føler at du drikker er å komme ut av kontroll, kan det hende du trenger å forholde seg til det faktum at du drikker for mye. Det er mange måter du kan hjelpe deg selv håndtere drikker for mye.

Bruksanvisning

•  Innse at du drikker for mye. Hvis drikking påvirker din personlige relasjoner, jobb og enda helsen din, er det på tide å konfrontere problemet. Hvis du skjuler bak fornektelse, vil du aldri lære å håndtere med å drikke for mye.

betro seg til en ektefelle, slektning, venn, prest eller noen andre du kanskje føler deg komfortabel å snakke med. Hvis du ikke er klar til å søke profesjonell hjelp, i hvert fall snakke med noen om å drikke for mye, kan hjelpe deg til å håndtere problemet.

Drikk bare når et anledningen krever det. Det er OK å ha et par drinker i en sosial setting, men hvis du finner du drikker for mye mens alene, så det er på tide å forholde seg til en potensiell alkoholproblem.

Ha et glass vann eller en sportsdrikk mellom alkoholholdige drikker. Dette vil hjelpe deg å fylle opp uten å forbruke for mye alkohol. Dette vil også bidra til å holde deg hydrert, som alkohol er dehydrerende.

Tips og advarsler

  • Hvis du skjuler drinker, overstadig drikking, har blackouts eller har vært i trøbbel med loven når man drikker, har du utvilsomt drukket for mye. Vit når du skal søke hjelp.
  • Unngå søte alkoholholdige drikker. Disse kan gjøre at du vil ha mer, og kan lett føre deg til å drikke for mye.
  • Bygg din selvfølelse. Mange drikker for mye på grunn av lav selvfølelse. Start en hobby du er god på eller et treningsprogram. Gjøre noe som vil få deg til å føle deg bedre om deg selv.

Kan spise for mye frukt føre til vektøkning?

Kan spise for mye frukt føre til vektøkning?


Vektøkning er forårsaket ved å spise mer kalorier enn du expend. Frukt og grønnsaker er en del av et sunt kosthold, men for mye frukt kan føre til vektøkning. Innlemming frukt i kostholdet ditt på en sunn måte kan bidra til å holde vekten stabil.

Identifikasjon

Frukt som epler, fersken, pærer, jordbær og blåbær er rike på antioksidanter og vitaminer. Frukt har en høy vanntetthet og er fulle av fiber, noe som betyr at de er naturlig lav i kalorier og vil hjelpe deg til å føle full.

Potensiell

Ifølge Center for Disease Control, og legger frisk frukt og grønnsaker i ditt daglige kosthold kan bidra til å opprettholde vekten din. Legge til et overskudd av frukt til en diett som er allerede høy i kalorier, kan føre til vektøkning.

Effekter

Forbereder frukt på bestemte måter kan redusere næringsverdi og legge til kalorier. Å spise frisk frukt er det beste alternativet fordi ingen sukker eller konserveringsmidler har blitt lagt til. Frisk frukt er også høy i fiber, som hjelper deg til å føle deg mett lenger. Velg hermetisk eller frossen frukt bare hvis frisk frukt er ikke tilgjengelig. Sørg for å velge merker som har ikke tilsatt sukker, kremer eller sirup.

Betraktninger

Grønnsaker er vanligvis lavere i sukker og kalorier enn frukt. Ifølge Dietary Guidelines for amerikanerne 5. utgave, spise flere porsjoner hver dag i grønnsaker enn frukt vil hjelpe deg å opprettholde vekten din.

Hva kan skje når for mye kolesterol gjennomført i blodet?

Hva kan skje når for mye kolesterol gjennomført i blodet?


Kolesterol er et mykt, voksaktig stoff som er viktig for riktig funksjon av menneskekroppen. Det produseres i kroppen av leveren, og det er også inntatt i form av dyre-baserte næringsmidler, inkludert kjøtt, fisk, meieriprodukter, egg og matoljer. Du kan ikke leve uten den, men for mye av det kan føre til alvorlige helseproblemer, blant annet hjertesykdom, høyt blodtrykk, hjerneslag, koronarsykdom og perifer karsykdom. Personer med visse helseproblemer, særlig diabetes, er mer utsatt for helseproblemer knyttet til høyt kolesterol.

Hva er for mye?

Nesten alle helsearbeidere i dag fortelle sine pasienter at en total kolesterol lesing på 200 eller lavere er ønskelig. Noen er til og med foreslå et lavere tall. Total kolesterol mellom 200 og 239 anses border høy, i henhold til GetTheCholesterolFacts.com, mens en total avlesning på 240 eller mer anses farlig høyt. Du må lære om de to hovedtyper av kolesterol og hvordan hver enkelt påvirker kroppen.

Bad Kolesterol

Low-density lipoprotein (LDL), ofte kalt dårlige kolesterolet, er til stede i noen av de matvarer som amerikanerne --- og folk rundt om i verden --- liker mest. Du er best av, sier legene, hvis din LDL-nivå er 100 eller lavere. LDL nivåer av 101-129 er litt over optimal, mens 130-159 er borderline høy, 160-189 er høy og noe over 190 er farlig høy. La LDL få overtaket, og risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag er økt kraftig. Bad kolesterol gjør sitt skade ved å bevirke en opphoping av plakk på veggene i blodkarene, til slutt blokkere tilførsel av oksygenrikt blod til sensitve organer.
Hvis du ønsker å få dine nivåer av LDL ned, start ved å kutte vei tilbake --- eller eliminere --- rask mat, som for det meste er lastet med dårlige kolesterolet. LDL er også funnet i eggeplommer, smør, hydrogenert matoljer og fett kjøtt.

Gode ​​kolesterolet

Den gode fyr i kolesterol-familien er high-density lipoprotein (HDL), optimale målinger som bør være fra 40 til 60. Under 40 er for lav, mens over 60 er høy. Gode ​​kolesterolet er funnet i enumettet matoljer, hele korn, kli, sitrusfrukter og mat med høyt omega-3 fettsyrer. Personer med lave nivåer av HDL står overfor en økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Hold HDL på optimalt nivå for å beskytte mot disse ødeleggende --- og ofte dødelig --- helsemessige forhold.

Triglyserider

Triglyserider, slik som kolesterol, er produsert i leveren, og er også til stede i mange av de matvarer du spiser. Hvis du lar dine triglyserider blir for høye --- over 150, kan det resultere i at LDL nivåer for å nå en usunn nummer. Imidlertid vil holde triglyserider på et optimalt nivå bidra til å holde dine gode og dårlige cholesterols i god balanse.

Å få det riktig

Mange mennesker kan beholde sitt kolesterol --- gode og dårlige --- i en sunn balanse ved å spise mer av matvarer rike på HDL og minimere sitt forbruk av de matvarer som er høy i LDL. Dessverre for noen mennesker, deres organer produsere en usunn nivået av dårlig kolesterol, og medikamentell behandling må forskrives for å hjelpe kroppen kvitte seg med overdreven kolesterol. Reseptbelagte medisiner er også indisert for de som har vært ute av stand til å få kolesterolnivået i sunn balanse gjennom kosten alene.

Kan en Neti Pot brukes for mye?

Kan en Neti Pot brukes for mye?


Neti potten er en naturlig tilnærming til å forebygge eller helbrede sinus problemer. Mange har funnet lindring fra sine sinus problemer ved å innlemme en neti pott inn i deres behandling plan. Men noen lurer på om du bruker en neti potten kan være skadelig eller det hvis kan brukes for mye.

Hva den gjør

Neti potter rette nasal vanning, spyle ut nesegangene med en salt og vann. Dette Neseskylling vasker ut bakterier, virus, bakterier og allergener.

Historie

Neti potter har blitt brukt i århundrer i India som en av disiplinene yoga. Som neti rensing åpner sinus passasjer, det forenkler også dyp pusting. Dyp pusting er en av de viktigste aspektene av yoga.

Anbefalt bruk

Neti potter kan brukes en gang i uken til vanlig bruk. Bruk en to ganger per dag hvis du er syk.

Side Effects

Ifølge en 11 november 2009 ABC News artikkelen "Neti Pot en gang om dagen kan forårsake infeksjoner," ved hjelp av en Neti Pot på daglig basis modifiserer "immunologiske biokjemi av nesen." Dette resulterer i en "nedbryting av immun elementer" og kan forårsake bihulebetennelse oppstår på nytt. Med regelmessig bruk, bivirkninger er vanligvis milde og inkluderer nasal passasje irritasjon og svie

Betraktninger

Hvis du bruker en neti pott daglig for å hindre tilbakevendende infeksjoner, er det nyttig å oppsøke lege for å finne ut hva som kan være årsaken til infeksjonen.

Advarsel

Alltid konsultere med legen din før du starter en ny behandling.

Kan du pusser tennene for mye på en dag?

Kan du pusser tennene for mye på en dag?


"Puss tennene to ganger om dagen, gå til tannlegen to ganger i året" er et slagord mange mennesker vokste opp med, slik at børsting om morgenen og ved sengetid ble en del av den daglige rutinen. Pusse tennene bidrar til å fjerne plakk, filmen som dannes på tennene dine. Bakterier i plakk forårsaker hull i tennene og tannkjøttsykdommer. Noen mennesker kan føle at siden børsting er dobbelt bra, børsting mer enn to ganger er bedre.

To ganger daglig

Børsting minst to ganger om dagen i to minutter burde være nok, med tre daglige tannpuss den ideelle. Børsting oftere enn det kan faktisk skade munnen, ifølge Michael Sesemann, DDS, en Omaha tannlege som er president i American Academy of Cosmetic Dentistry. For mye børsting kan irritere tannroten og føre til viker tannkjøtt, mens overdreven og altfor kraftig børsting kan til slutt erodere tannemaljen.

Myk bust

En myk børste er lettere på tennene og tannkjøttet enn børster merket "fast". Men hvis folk oppfatter myke børster som mindre effektiv enn den faste typen, de er tilbøyelige til å kansellere ut gunstig effekt ved å børste for hardt eller for lenge. To minutter er tilstrekkelig for hver børsting, og et lett trykk er best for rengjøring uten å forårsake skade.

Ulik Meninger

Selv tann myndigheter ikke alltid enige om hva som er et tilstrekkelig antall daglige tannpuss. En artikkel i Business Week tyder på at noen tannleger mener at børsting bare en gang om dagen, ved leggetid, er nok, hvis kombinert med grundig bruk av tanntråd. For folk som føler ubehagelig å starte dagen med "morgen munn", men børsting etter frokost, pluss tanntråd og munnvann, er en passende tillegg til nighttime diett.

Etter måltider

Når du pusser etter frokost, lunsj og middag kan være den ideelle systemet, kan børsting for tidlig etter måltider erodere emaljen som mykes opp av det sure miljøet som mat skaper i munnen. Visse sure matvarer og drikker som appelsinjuice kan svekke tannemaljen. Vent 30 til 60 minutter før du pusser slik at surhet å nøytralisere.

Hvordan kan jeg håndtere barna med ADD som snakker for mye?

Hvordan kan jeg håndtere barna med ADD som snakker for mye?


Barn med ADD eller ADHD ofte vise en overflod av energi og spenning. Dette kan manifestere seg i barnet snakker for mye, noe som kan irritere eller forverre noen mennesker. Selv om mange velger å medisinere disse barna, er medisinering en kortsiktig løsning som kan være skadelig for kropp og sinn. Naturlige løsninger finnes for å hjelpe et barn med ADD eller ADHD ikke være så pratsom, som kan hjelpe dem å navigere sosiale situasjoner mer vellykket.

Bruksanvisning

•  Redusere eller eliminere bearbeidet mat som inneholder kunstige farger, smaker eller sukker fra barnets kosthold. Ifølge OneADDplace.com, kan disse matvarene øke ADD tendenser og kan bidra til ditt barns økning i pratsomhet.

Skift ut bearbeidet mat med sunne alternativer, for eksempel nøtter, frisk frukt og grønnsaker, og oljer som inneholder omega fettsyrer, som for eksempel linfrø, hampefrø eller tran.

Redusere eller eliminere ditt barns bruk av TV og andre visuelle medier. Disse mediekilder er antatt å øke ADD tendenser, og kan øke ditt barns pratsomhet, ifølge Sunn Guide Living.

Sett visuelle medier med kreative, hands-on verk som barnet kan ta del i, for eksempel sculpting modellering leire eller lage bilder ved å kutte ut figurer fra bygging papir. Aktive barn er mindre snakkesalig når deres sinn er opptatt med skapende arbeid.

Sett av tid i løpet av dagen til å aktivt forfølge snakke med barnet ditt. Selv om barnet ditt kan virke altfor pratsom, kan hun likevel ha nytte av å tilbringe tid med deg og vite at du verdsetter det hun har å si.

Kan du dør hvis du drikker for mye vann?

Kan du dør hvis du drikker for mye vann?


Å drikke for mye vann kan føre til at kroppens nivå av elektrolytter og natrium til å bli lav. Hvis elektrolytt og natrium nivåer falle under normalområdet, kan hyponatremi utvikle. Denne tilstanden kan føre til forvirring, kvalme, kramper og til slutt død.

Typer

Tre typer av hyponatremi er mulige, ifølge Mayo Clinic. De er hypervolemic, euvolemic og hypovolemisk hyponatremi.

Hypervolemic Hyponatremi

Hypervolemic hyponatremi oppstår når blod natrium nivåer slipp for lavt. Dette skjer når overflødig vann fortynner natriumnivå. Folk som opplever denne type hyponatremi vanligvis har stor organsvikt, slik som nyre, lever eller hjertesvikt. Med mindre natrium nivåer tilbake til det normale, kan den enkelte gå i koma eller dø.

Euvolemic Hyponatremi

The Mayo Clinic sier at euvolemic hyponatremi oppstår når vannstanden er fortsatt normal, men lave natrium nivåer eksisterer. Denne typen som oftest skjer i personer med kreft eller kroniske sykdommer eller hos de som tar visse legemidler. Det kan føre til døden hvis venstre ubehandlet.

Hypovolemisk hyponatremi

Hypovolemisk hyponatremi oppstår når både vann og natrium nivåer er lave, ifølge Mayo Clinic. Denne typen utvikler hos ellers friske mennesker, som regel når du trener uten å forbruke tilstrekkelig elektrolytter for å erstatte de tapte i svette. Hard fysisk trening mens bare drikkevann kan føre til lave elektrolyttnivåer. Venstre ubehandlet, kan denne typen også føre til døden.

Kan jeg få diabetes av å spise for mye sukker?

Kan du få diabetes av å spise for mye sukker? En diabetiker forum innlegget besvarer dette spørsmålet søtt, "Den eneste sykdommen du vil få fra å spise for mye sukker er tannråte..." Denne myten er till utbredt. Diabetiker utdanning er nøkkelen til å håndtere din sykdom.

Misforståelse

Å spise for mye sukker ikke forårsaker diabetes. Selv om kur for diabetes er ikke kjent, spiser for mye godteri som et barn ikke er årsaken til diabetes. Det er to typer av diabetes. Type 1 diabetes oppstår når insulinproduserende cellene i bukspyttkjertelen er ødelagt. Dette er ikke fra å spise for mye sukker. Type 2 diabetes begynner når kroppen din ikke kan svare på insulin. Type 2 diabetes er ofte genetisk, ikke diettmat.

Betraktninger

Du kan få både i pose - bare ikke spise hele kaken. Overdrevent inntak av noen type mat kan føre til vektøkning og øke risikoen for å få diabetes.
Alt med måte er alltid den beste generell retningslinje, men du bør konsultere legen din for veiledning om sunn mat for en diabetiker eller for å forebygge diabetes.

Advarsel

Det er noen ting du ikke kan styre for å hindre utbruddet av diabetes. Du kan ikke endre data. Hvis du er African American, asiatisk eller Hispanic du har større risiko for å utvikle diabetes. Hvis du har flere familiemedlemmer med diabetes, sjansene er høyere. Hvis du hadde svangerskapsdiabetes eller fødte en baby som veier mer enn 9 pounds, er du på høyere risiko. Bli din egen helse advokat og be legen din om de aktuelle testene.
Andre risikofaktorer du kan styre gjennom kosthold og mosjon. Du kan kontrollere høyt blodtrykk, triglyserider nivåer, høy fett kosthold og alkoholinntak.

Typer

Forskjellige typer av matvarer er spaltet på en annen måte. Poteter, en stivelsesholdige karbohydrater, ta mindre enn tre timer å fordøye. Proteiner ta mer enn seks timer. En potet kan spike blodsukkeret, mens iskrem mye fett kan ta timer å pigge blodsukkeret.
Den beste måten å håndtere kosthold og ulike typer matvarer er å telle karbohydrater i 15 g intervaller.

Expert Insight

Du bør dra nytte av diabetiske ernæringsfysiolog og helsepersonell tilbys av legen din eller som en del av helsevesenet plan.
En ernæringsfysiolog kan lære deg hvordan å telle karbohydrater og holde blodsukkeret på et sunt nivå. Telle karbohydrater kan bli en vane og et middel til et sunt liv for en diabetiker. Deretter kan du planlegger å fortsatt nyte din favoritt desserter.

Hva skjer når du drikker for mye alkohol?

Hva skjer

Overdreven alkoholbruk kan føre til alkoholforgiftning. Denne tilstanden kan være svært farlig, eller til og med dødelig. Alkoholforgiftning oppstår når en stor mengde alkohol er forbrukt, slik som drikker mer enn fem alkoholholdige drikkevarer i en kort tidsperiode. Den alder, størrelse og vekt av personen kan bestemme hvor mye alkoholforbruk er OK før forgiftning oppstår.

Andre stoffer som inneholder former for alkohol kan også føre til alkoholforgiftning, som frostvæske, rubbing alkohol og noen kremer. Utilsiktet inntak av noen av disse produktene kan føre til alkoholforgiftning.

Bruken av illegale rusmidler og mange reseptbelagte medisiner kan også forårsake alkohol for å være dødelig. Enkelte reseptbelagte medisiner og andre rusmidler forsterke effekten av alkohol, forårsaker alkoholforgiftning.

Komplikasjoner

Alkohol forgiftning kan føre til en rekke mindre og alvorlige komplikasjoner. En av de mer alvorlige komplikasjoner er anfall. Anfall kan forårsake permanent hjerneskade og tap av funksjon i visse celler i hjernen. Andre komplikasjoner kan inkludere besvimelse, oppkast, forvirring, uregelmessig pust, blå hud og hypotermi. Alkohol fører også til skader på leveren, enten med alkoholforgiftning eller drikker for mye regelmessig.

Alkohol svekker også ens evne til å kneble. Ifølge Mayo Clinic, hvis man kaster opp etter at han har gått ut, hans brekningsrefleksen kan være tilbakeholdne på grunn av alkohol, og han kan kveles av oppkast eller inhalerer det.

Med hensyn til graden av oppkast som oppstår når noen har alkohol-forgiftning, kan dehydratisering forekomme. Hvis venstre ubehandlet, kan dette være potensielt dødelig.

Poison Process

Når kroppen er forgiftet med alkohol, vil den prøve å forsøke å kvitte seg med giften. Det første tegnet på alkoholforgiftning kan oppkast, noe som er kroppens forsøk på å rense alkohol fra magen. Forvirring er en annen av de første tegnene, som alkoholen har reagert med kjemikalier i hjernen, forårsaker staver av svimmelhet, forvirring og stupors. Hvis forgiftning er alvorlig nok, kan staver av bevisstløshet oppstå etter eller under oppkast. Hjernen kan også føre til legemet for å gå inn i et beslag på grunn av reaksjonen av alkoholen i hjernen.

Diagnose

Det er viktig å ha alkoholforgiftning behandles så raskt som mulig. Leger vil ta blod-og urinprøver for å sjekke hvor mye alkohol i blodet. Hvis mengden er for mye, vil legen nøye overvåke pasienten for å unngå alvorlige komplikasjoner oppstår på grunn av forgiftning.

Er seks gram mettet fett for mye i en Food?

Er seks gram mettet fett for mye i en Food?


Du har sannsynligvis allerede vet at å spise en diett høy i mettet fett øker risikoen for kroniske sykdommer, spesielt hjertesykdom. Men du kan føle deg forvirret når man vurderer hvor mye mettet fett er OK å inkludere i kostholdet ditt. Arming selv med denne kunnskapen vil beskytte ditt hjerte og beholde helsen på rett spor. Det amerikanske Department of Agriculture opprettet fett retningslinjer for å gjøre det lettere for deg å ta de rette mat valg når det gjelder mettet fett.

Mettet fett i mat

Tar sikte på å begrense mettet fett til mindre enn 10 prosent av det daglige kalorier, i henhold til 2010 Dietary Guidelines for amerikanerne. For den gjennomsnittlige amerikaner, betyr dette forbruker 20 gram mettet fett eller mindre daglig. Basert på disse anbefalte verdiene, 6 gram mettet fett i en skål er ikke en grunn til bekymring. Det kan være hvis du spiser flere måltider per dag som har 6 gram eller mer av mettet fett.
Junk food og bearbeidet mat inneholder overflødig mettet fett. Matvarer med mer enn 5 gram mettet fett per 100 gram servering anses høy i mettet fett, ifølge Mary Enig, forfatter av boken "Know Your Fats." En typisk fast food cheeseburger inneholder alt fra 10 til 15 gram mettet fett, forklarer Enig.

Matvarer med 6 gram mettet fett

Mettet fett lurer i smør, hel-fett melk, full fete oster, salatdressinger, kjøttpålegg, iskrem, pølser og marmorert kjøtt. A 1-unse servering av vanlig cheddar cheese inneholder 6 gram mettet fett og en 3-unse delen av kjøttdeig inneholder 6,1 gram mettet fett. Den mellomstore croissant som du kan strekke seg etter frokost inneholder 6,6 gram mettet fett.

Administrerende mettet fett

Prøv å spise sunt mesteparten av tiden. Hvis du er for tiden sunt, tidvis indulging i en mat som er høy i mettet fett vil ikke bryte bank. Når du gjør splurge på en matvare som inneholder 6 gram mettet fett, overvåke inntaket for resten av dagen, slik at du slipper å gå over 10 prosent av dine daglige kalorier. I stedet for å ha vanlig kjøttdeig, prøv ekstra mager kjøttdeig. En 3-unse servering inneholder 2,6 gram mettet fett. Handel helmelk for lettmelk. En kopp lettmelk inneholder 1,5 gram mettet fett. Substitute vanlig iskrem for lav-fett frossen yoghurt. En 1/2 kopp servering av lav-fett frossen yoghurt inneholder 2 gram mettet fett.

Velg sunnere fett

Velge sunnere fett, som flerumettet og enumettet, mesteparten av tiden. Du kan få enumettet fett fra olivenolje, avokado, fjærkre, nøtter og frø. Flerumettet fett finnes i soya, safflower olje, solsikkeolje og peanøttolje. Omega-3 fettsyrer er en type flerumettet fett som finnes i fet fisk, samt flaxseeds og valnøtter. Laks, makrell og sild er eksempler på fet fisk rik på omega-3 fettsyrer.

Hjem rettsmidler for for mye gass

Overdreven gass, også kjent som flatulens, er et problem som rammer mange mennesker. Mage og tarmgass gått fra anus stammer primært fra feil nedbryting av ufordøyd mat, men kan også komme fra svelget luft, ifølge eMedicine Health. Dårlige kostvaner, inflammatorisk tarmsykdom, tarmobstruksjon, dårlig skjoldbrusk funksjon, laktasemangel, sukker og visse matvarer og drikkevarer kan føre til en økning av gass. Hjem rettsmidler og endringer i livsstil kan bidra til å stoppe pinlig gass.

Naturlig hjemme rettsmidler

Drikk 2-4 kopper urtete daglig for å hjelpe på fordøyelsen av maten. Du kan kjøpe grønn te, peppermynte-te, anis te, fennikel te, peppermynte te eller kamille te i dagligvarebutikker som selger urte te i poser eller du kan kjøpe disse urter frisk og forvelle dem til å lage din egen hjemmelagde te. Blansjere betyr å plassere urter i kokende vann. Når urter har gjennomsyret, fjerne dem og drikke te. Blidgjøre te med ren honning hvis du ønsker det. Prøv også å blansjere tørket løvetann blader, sitron verbena blader, persille, pasjonsfrukt og fersken blader for å eliminere gass og sin smerte.

Hvitløk kan bidra til å forbedre fordøyelsen. Drikk hjemmelaget hvitløk kjøttkraft for å redusere mengden av gass i fordøyelseskanalen. Kombiner et par fedd hvitløk, sort pepper, koriander, spisskummen og ingefær med en kopp vann og bringe den til en byll. La suppen avkjøles deretter drikke det sakte.

Gi fersk ingefær rot en prøve. Fordøyelsesenzymer i ingefær kan lindre tarmgass, melder Granny Med. Bland 1 ts. revet ingefær og 1 ts. av lime juice med ca 6 oz. med kaldt vann. Du kan også legge litt ren honning til blandingen for å blidgjøre det, hvis det er ønskelig. Drikk denne blandingen bare en eller to ganger daglig etter store måltider. Granny Med advarer om at munn irritasjon, mild halsbrann eller diaré kan oppstå hvis du konsumerer store mengder ingefær. Hvis du har gallestein, unngå tidkrevende ingefær.

Forebyggende hjem rettsmidler

Endre måten du spiser kan påvirke mengden av gass kroppen din utgivelser, fordi flatulens tilsvarer ofte til kosthold, ifølge eMedicine Health. Spis sakte, ta mindre biter av maten. Sørg for å tygge maten grundig før du svelger. Prøv å flytte rundt etter å ha spist for å hjelpe maten fordøye bedre. Øk mengden av vann som du drikker daglig, og begrense mengden av kullsyreholdige drikker som du forbruker.

Hvis du oppdager at du har for mye gass etter å ha drukket melk eller spiser melkeprodukter du kan være laktose intolerant. Laktoseintoleranse, eller laktasemangel, er en manglende evne til å fordøye og absorbere sukker (laktose) funnet i melk og melkeprodukter. Forbruker laktose kan forårsake gastrointestinale symptomer som gass. Kjøp melk og melkeprodukter som er laktosefri. Alternativt kan du prøve å kjøpe laktase enzym kosttilskudd som du tar før man spiser melkeprodukter.

Bønner, kål, løk, og stivelse som hvete, poteter og korn er ofte ansvarlig for å forårsake for mye gass. Å spise mindre av disse matvarene kan eliminere gass problemer. Prøv matlaging med tørre bønner i stedet for hermetiske bønner, fordi de er lettere å fordøye. Begrense mengden av sorbitol som du forbruker. Sorbitol er en sukker som vanligvis finnes i diett og sukkerfrie produkter, i henhold til eMedicine Health.

Medisinsk behandling

Hvis hjem rettsmidler er ikke nok til å stoppe overdreven gass kan det være lurt å prøve en over-the-counter produkt som Mylanta Gas, Gas-X, Phazyme eller Mylicon. Oppsøk lege hvis du opplever overdreven tarmgass for en lengre periode for å være sikker på at gassen du opplever er ikke et tegn på en mer alvorlig medisinsk problem.