Digidexo.com

fettfattig frokost

Fettfattig mat for frokost

Fettfattig mat for frokost


Folk ofte hoppe over frokost eller velge usunn, fettrik frokost alternativer, fordi de løper til jobb eller skole. Imidlertid er en sunn, fettfattig frokost like enkelt å tilberede som noen av de høyere fett frokoster. Det er bare et spørsmål om å vite hva de skal gjøre.

Ristet brød

Toast er en god frokost alternativ, med noen advarsler. For en, bør du unngå hvitt brød i alle dens former. Hvitt brød er en enkel karbohydrat som bryter ned som sukker i kroppen din; det kan smake godt nå, men det vil forlate deg sulten igjen om et par timer. Unngå smør på toast, og bruker i stedet syltetøy, egg eller ost. I stedet bør du holde deg til ting som syltetøy, egg eller ost - nøkkelen er å finne en kilde til frukt eller kalsium uten overflødig fett.

Meieri

Kalsium er et svært viktig element å ha i kroppen din, og meieri er en utmerket kilde til det. Dette betyr at en lav-fett frokost bør ha en lav-fett kilde til kalsium. Dette kan være fettfattig yoghurt, skummet melk eller enda noen fettfattig ost. Så kan du smelte litt lav-fett ost på et stykke av hele korn toast til å gjøre en utmerket frokost; det ville være enda mer så hvis du servert den med et stykke frukt eller to.

Egg

Til slutt, egg er et utmerket valg for en lav-fett frokost så lenge du ikke koker dem i for mye olje. Egg er bra fordi de er lave i fett, men høy i protein, noe som betyr at de vil holde deg full i lang tid, spesielt hvis du slår dem med en kompleks karbohydrat som hele korn toast eller en engelsk muffin. Du vil bli enda bedre hvis du koker dem med en grønnsak, da dette vil legge både vitaminer og sunne karbohydrater til morgenen diett.

Sunn frokost

Sunn frokost


Vi har alle hørt den konvensjonelle visdom at en balansert næringsrik frokost starter dagen på høyre fot. Men altfor ofte folk velger raske, fettete frokoster høy i mettet fett og natrium. For å gjøre frokosten sunnere, unngå fettholdig kjøtt som bacon og for mange eggeplommer og øke inntaket av fullkorn som havregryn. Hvis du ønsker å holde seg til en tradisjonell frokost, kan du ta noen enkle trinn for å gjøre det sunnere.

Frukt og helkorn

Snarere enn å gå rett for pannekaker med smør og sirup prøve å inkludere et bredt spekter av hele korn og frukt i frokosten din. En bolle med varm havregrøt hver morgen vil bidra til å redusere de samlede kolesterol tall og redusere sjansene for hjertesykdom og slag. Toppen havregryn med skiver bananer eller jordbær for å legge enda mer næringsstoffer. Hvis du ikke er glad i havregryn, prøv en frukt og yoghurt parfait. Bruke ikke-fett yoghurt, antioksidant rike blåbær og lav-fett granola laget med sunne korn som havre og kli. Sørg for å lese ernæringsmessige etiketter siden noen selskaper gjør fet granola full av sukker og høy fruktose mais sirup.

Mange frokostblandinger vil også gi deg en overflod av næringsstoffer. Se etter high-fiber korn som Raisin Bran eller Fiber One. Fiber hjelpemidler fordøyelsessystemet og også senker dine totale kolesterolnivået. Toppen din frokostblanding med skiver av din favoritt frukter som bananer eller fersken. Husk å bruke skummet melk i frokostblandingen din i stedet for høy fett helmelk.

Unngå Fatty frokostalternativer

Med noen få enkle erstatninger kan du lage en tradisjonell høy-fett og høy-natrium frokost sunt. Egg er en utmerket proteinkilder, men eggeplommer inneholder også mye kolesterol. For å få de næringsstoffene egg uten kolesterol, velger eggehviter. Enten skille eggeplomme fra egg selv eller kjøpe en beholder med Egg vispene 'eggehviter. Når du forbereder dine egg, ikke legg ost eller krem. I tillegg bruker hjerte-sunn olivenolje i pannen i stedet for smør.

Bacon eller pølse kan smake godt med egg, men mange bacon og pølse produkter inneholder høye nivåer av mettet fett, kolesterol og natrium. For å redusere fett i dine kjøttpålegg ser for kalkun pølse eller kalkun bacon. Hvis det er mulig å finne ikke-bearbeidede kjøttprodukter som ikke inneholder potensielt skadelige kjemikalier som for eksempel natriumnitritt. Mange gourmet dagligvarebutikker som Whole Foods tilbyr lav-fett sentrum snitt svinekjøtt bacon uten tilsatt konserveringsmidler.

Snarere enn å bruke smør på toast eller havregrøt, kan du bruke en smør erstatning som inneholder ikke-hydrogenerte oljer som Smart Balance. Smart Balance sin blanding av oliven, lin-frø og fiskeoljer vil bidra til å øke din "gode" high density lipoprotein kolesterol (HDL) og lavere "dårlig" low density lipoprotein kolesterol (LDL).

Balanse og moderasjon

Akkurat som du bør spise matvarer fra ulike matvaregrupper til lunsj og middag, bør du spise en balansert frokost også. Din plate bør inneholde protein (fra eggehviter, fettfattig frokost kjøtt eller tofu), frukt, meieriprodukter (skummet melk eller fettfattig yoghurt) og hele korn (havregryn). Enda viktigere, spise i moderate mengder. Snarere enn å lage mat selv en fire egg omelett med tre oster, bacon og pølse, prøv en to-egg rykke ut med en lav-fett ost som feta, spinat og sopp, og en sunnere kjøtt som kylling apple pølse. Selv om du bare spiser sunne ingredienser som havregryn eller frukt til frokost, ikke spise flere bowlfuls deg mett. Frokost bør gi deg drivstoff for dagen ikke fylle deg opp til du ikke kan flytte.

Ernæring Fakta om Calzone Brød

Ernæring Fakta om Calzone Brød


En bærbar gjengivelse av pizza som foldes lignende ingredienser som finnes i en pizza, ost og tomatsaus, i et bakt deig lommen er calzone en fylling, bready snack som lett kan tjene som et måltid. Mange faktorer konspirerer for å gjøre calzones fett-Laden og ernæringsmessig utfordrende, men bakt natur av dette produktet, sammen med å kontrollere størrelsen på porsjonene og ingredienser i fyllet, kan gjøre calzones passe inn i et sunt kosthold.

Cheese Calzone

Hvis pizza frister dieters bort fra den dydige vei, så calzones er ingen bastion for den kaloribevisste. Fylt med opptil fem forskjellige typer ost og klemt mellom tykke lag av deigen, er den klassiske ost calzone rett og slett ikke en lekker måltid. A 346 gram orden Sbarro oste calzone inneholder 776 kalorier, 28 gram fett, 10 gram som er mettet, og natrium innhold av 1226 mg. Den totale fiberinnhold i calzone er 3 gram, og sukker utgjør 6 gram. I fryseren tilfelle, kan du føle deg bedre om å spise bare en halv porsjon av Italian Style Fem Cheese Calzone med Hot Pockets, som på 310 kalorier for om en 4 oz. servering, gir 13 gram fett, hvorav 7 er mettet, 14 gram protein og 780 mg natrium.

Vegetabilsk Calzone

Vegetabilske calzones er en kulinarisk konsesjon til høy-fett midje-ekspanderende klassiske calzones. Hvis du velger å spise ute, kan en takeaway vegetabilsk calzone hjelpe deg å unngå for mye kalorier og fett, mens du legger fiber til å fylle deg opp. Papa Murphys 196 gram vegetabilsk calzone pakker 410 kalorier og 17 gram fett, hvorav 7 er mettet, inn i en 1/8 del av en familie stil calzone. Calzone, som er fylt med spinat, sopp, sorte oliven og vårløk, inneholder 3 gram kostfiber og 19 gram protein. Å gjøre en grønnsak calzone hjemme er et annet alternativ: å bruke spinat, brokkoli, sopp og asparges legger bulk til grunnlag av skiver tomater, strimlet mozzarella og fryst hel korn brøddeig for å gi 477 kalorier, 15 gram fett, 24 gram protein og en heidundrende 8 gram fiber.

Spinat Tofu Calzone

En hjemmelaget oppskrift på spinat tofu calzones kan tillate deg å justere fett og kalori nivåer. Ved hjelp av pizzadeig som grunnlag for calzone, kan du lage fyllet fra både ekstra fast og silken tofu i stedet for ost som ellers ville være i calzone. Fersk spinat, krydder, vegetabilsk buljong og ernæringsmessige gjær avrunder denne sunn snack. Ernæringsmessig, er et medium størrelse spinat tofu calzone 271 kalorier med 9 gram fett, 3 gram fiber og 13 gram protein.

Low-Fat Calzone

Kalori-bevisste degustators av calzones kan bli lettet over å finne at calzones ikke behøver å være høy i kalorier og kan passe inn i et fornuftig måltid plan. En servering av Weight Watchers calzone Italiano kombinerer mozzarella ost, tomatsaus og brød i en klar til å spise lomme som er 290 kalorier. Natrium er forholdsvis lav ved 620 mg, fiber er høy på 6 gram, og protein-innhold er også høy på 14 gram. Du kan velge å lage din egen fettfattig frokost calzone, bruke frossen fransk brøddeig, fettfri mozzarella ost, og hvis ønskelig, Egg vispene. En lb av deigen vil gi fire calzones på kun 110 kalorier hver.

Step-by-Step Vekttap Måltider

Step-by-Step Vekttap Måltider


Å miste vekt og tone opp, må du kombinere mosjon og et sunt måltid plan. Noen ganger, kan prøver å diett virke som en hemsko, spesielt hvis du tror du trenger å spise uinteressant, kjedelig mat å miste vekt - men det er ikke tilfelle. Du kan holde dine daglige kalorier rundt 1200 - det anbefalte antallet for å miste vekt - men spise interessante, velsmakende måltider. Kombiner dette med kardiovaskulær trening to til tre ganger i uken, og du vil miste den vekten du ønsker.

Step-by-Step Vekttap Måltider

Frokost Idea

Toast en skive hel-hvete, multi-korn brød.

Spread 1 ss. peanøttsmør eller en lav-sukker jam over toast. Peanøttsmør er full av fiber og protein. Det høye proteininnholdet i peanøttsmør bidrar til å regulere blodsukkernivået og holder deg følelsen fyldigere lenger.

Spis med en lav-fett yoghurt og noen stykke frukt. Hvis du drikker kaffe, legge til en kopp kaffe og et glass vann. Dette vil trene på rundt 300 kalorier, perfekt for en sunn, fettfattig frokost.

Lunsj ideer

Skjær toppen av en pepper, og vaske ut frøene som er inni. Hold pepper topp.

Stuff pepper med flavored ris.

Plasser en 3-gram stykke geitost på toppen av ris, deretter forsegle pepper med sin topp. Stekes i ovn ved 200 grader Celsius i 30 minutter. Risen vil myke, og osten smelter. Dette måltidet kommer på rundt 330 kalorier.

Middag Ideer

Plasser en kopp hel-hvete pasta i en kjele, og kok i 12 minutter. Pallavi Sinha, Ph.D., tyder på at hel-hvete pasta er bedre for helsen din som den inneholder tre viktige deler av kornet: kli, spiren og stivelse, mens hvit pasta mister kli og bakterie når det blir behandlet .

Hakk opp en salat, og legg i en bolle. Alle typer salat ingredienser - inkludert, salat, løk, tomater og agurk - inneholder svært få kalorier, slik at du kan spise så mye du vil. Kjole med olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper.

tømme pasta når den er kokt, og og kaste sammen med salat. Dette sunn måltid inneholder mindre enn 300 kalorier.

Snack Ideer

Kutt opp et eple, og spise sakte. Spise sakte gir kroppen tid til å absorbere maten, slik at du føler deg mettere og mindre sulten.

Grab en frokostblanding bar når du er på farten. Mange varianter inneholde 100 eller færre kalorier.

Spis en håndfull nøtter. Ifølge Boots, den ledende britiske apotek, nøtter inneholder bra fett og vitaminer som potensielt bidra til å forebygge hjertesykdom.

Hvordan å øke hastigheten på stoffskiftet for kvinner

Hvordan å øke hastigheten på stoffskiftet for kvinner


Mange helsebevisste kvinner ønsker å fremskynde sitt stoffskifte. Øke metabolismen hjelper kvinner erstatte fett med muskler, forbedre energi og forbrenne flere kalorier. Tre faktorer som bestemmer metabolic rate. Disse faktorene omfatter hastighet en kroppen bruker energi til vitale prosesser, frekvensen av energi brent under fysisk aktivitet og frekvensen av energien som brukes under fordøyelsen. Å miste vekt krever mer enn en rask løsning løsning. En langsiktig vekttap løsning inkluderer påskynde stoffskiftet, som oppfordrer flere forbrente kalorier mens resten.

Bruksanvisning

•  Spis en sunn, fettfattig frokost daglig. Sleeping fratar kroppen av mat og bremser ned stoffskiftet å tilpasse seg din nåværende vekt. Ikke hopp over frokosten; spise en frokost full av hele korn og magre proteiner for å hjelpe fart på stoffskiftet.

Øvelse minst tre til fire ganger per uke. Økende aktivitet er den beste måten å få fart på stoffskiftet under og etter trening. Begynn med å gå, og som energi og styrke økning legge til flere øvelser for bedre resultater. Inkluderer 30 minutter med fysisk aktivitet i din daglige rutine ved å gå i trapper, hagearbeid eller går tur med hunden.

Spis fem eller seks små, sunne måltider daglig for å holde energinivået opp og få fart på stoffskiftet. Små måltider bidra til å brenne flere kalorier og redusere behovet for å snack på fetende mat. Fordøye, absorbere, transport og lagring av mat forbrenner mer kalorier og står for 10 prosent av kaloriene brukes hver dag.

Ta med styrketrening i din form ved å trene med vekter for å bidra til å motvirke muskel tap. Muskelvev brenner mer kalorier enn fettvev gjør, og muskelmasse er en viktig faktor i å øke din hviler metabolic rate. Kombinere aerobic trening med styrketrening for optimal fettforbrenning og å få fart på forbrenningen.

Spis færre fettrike matvarer daglig. Velge sunne magre proteiner, fisk, mørkegrønne bladgrønnsaker og frukt å hjelpe fart på stoffskiftet. Inkluderer høy fiber og vann i kosten og begrense matvarer med høyt sukker, alkohol og koffein.

Tips og advarsler

 • En langsom metabolisme er sjelden årsaken til overflødig vektøkning.
 • Etter hvert som du blir eldre, har en tendens til muskel å minske og fete kontoer for mer av vekten din, noe som senker kaloriforbrenning.
 • Det er noen ganger best å sjekke med legen din før du starter en øvelse regime.

Frokoster å øke metabolismen

Noen måltider er bedre enn andre på hoppe-start stoffskiftet. Hva og når du spiser frokost kan gi deg en kritisk kanten når det kommer til morgen trening eller å være på toppen av spillet på kontoret. Velg å takle dagen head-on med energi til å brenne ved å spise riktig frokost som øker stoffskiftet.

Hva er Metabolisme?

Kvinners helse Magazine sa det slik: "Her er en hemmelighet:. Slaving bort inne i kroppen din --- rett denne minutt --- er din egen personlige trener arbeider utrettelig for å hjelpe deg å forbrenne kalorier og kaste fett Det kalles stoffskiftet .. . "

Metabolisme er hvordan kroppen gjør bruk av energi. Vi får en større bang for pengene våre, metabolisme-klok, når vi er unge. Som vi alder, kroppens evne til å bruke drivstoff levert av mat effektivt bremser ned. Ved å legge muskelmasse, trene og omfavner riktig ernæring, kan du forbedre din metabolisme som du alder.

Breakfast & Metabolism

"Du kan ikke påvirke hvor mange kalorier det tar å holde hjertet slo, men du kan brenne en ekstra 500 og 600 kalorier om dagen ved å trene riktig og spise riktig,» ifølge John Berardi, Ph.D., cscs, forfatter av The Metabolism Advantage.

En høy kvalitet frokost vil hoppe-start stoffskiftet og bidrar til å holde den arbeider hele dagen. Ifølge en studie publisert i American Journal of Epidemiology, frivillige som fikk 22-55 prosent av deres totale kalorier til frokost fikk bare 1,7 pounds i gjennomsnitt over fire år. På den annen side, de som ikke spiser frokost tjente nesten tre pounds.

Å spise for å vinne

Hva du bør spise til frokost, avhenger av hva du planlegger å gjøre. Hvis du er på vei til gym, dine behov er annerledes enn hvis du planlegger å tilbringe dagen bak et skrivebord. Hold det lys før en treningsøkt og lagre måltidet å etterfylle og gjenopprette glykogen og mate musklene etterpå.

Før treningen, velger karbohydrater og litt protein. Gode ​​valg er et eple med en spiseskje nøttesmør eller 1/2 hel hvete bagel med peanøttsmør. Etter treningsøkten vil du ønsker å spise for å fylle opp musklene dine. Protein er nøkkelen her. Velg mandler, cottage cheese eller proteindrikker.

Everyday Frokost

På dager du ikke har tenkt å utøve første, velge ett element fra hver av disse matvaregruppene: Frukt og grønnsaker (frukt, grønnsaker eller 100 prosent fruktjuice uten tilsatt sukker), korn (fullkorn rundstykker, brød eller bagels, eller varme eller kald fullkorn frokostblanding, som havregryn), meieriprodukter (fettfri melk, lav-fett eller fettfri yoghurt), protein (eggehvite eller fisk, som røkelaks, fettfattig ost som cottage eller mozzarella, whey protein og mutter Butters) og fett. Du vil sannsynligvis ikke trenger ekstra fett hvis du inkluderer animalsk protein, oster eller mutter Butters. Hvis du må, tilsett 1/2 ts ekte smør eller olivenolje. Holdes vekk fra margarin og andre transfett.

Grønn te har også vist seg å øke forbrenningen. Hvis du spiser 2000 kalorier om dagen, vil du brenne 80 kalorier fra grønn te. Dette kan være små, men det er en enkel måte å brenne noen ekstra kalorier, pluss grønn te er lastet med sunne antioksidanter.

Frokost Ideer

Bruk fantasien når du velger frokost, så du ikke får lei å spise det samme hver dag. En bolle med havregryn kombinert med en halv scoop av vanilje whey og noen bær er et utmerket valg. Hvis du føler deg litt eventyrlysten, skape et sunt eggehvite, sopp og lav-fett ost blandingen til toppen av en hel-hvete engelsk muffin. En stor, rask frokost er en beholder med lav-fett yoghurt blandet med 1/2 kopp lav-fett cottage cheese og litt frukt. Du kan enten blandes med en skje eller virvler det gjennom blender hvis du ikke liker klumper. Øke stoffskiftet med riktig frokost trenger ikke å være vanskelig; det krever bare litt planlegging.

Hvordan spise frukt til frokost og lunsj for å miste vekt

Spise moderate mengder frukt er effektive i å miste vekt, som frukt er høy i næringsstoffer og fiber. Selv om du kan miste vekt ved å bare spise frukt til frokost og lunsj, kan du oppleve at du mister mer vekt hvis du legger til karbohydrater og protein til disse måltidene. For eksempel, i stedet for å spise bare bær, et eple og en banan til lunsj, prøver å spise bær, et eple og 5 oz. av lav-fett kyllingbryst. Kombinasjonen av fiber fra frukt og protein fra kylling vil hjelpe deg til å føle fyldigere lenger, til slutt hjelpe deg å miste de ekstra pounds.

Hvordan spise frukt til frokost og lunsj for å miste vekt

Spis frukt sammen med et sunt, balansert kosthold

Innarbeide fiberrik mat inn din frokost og lunsj. De vil kreve mer tygging, og de kan ta lengre tid å spise. De er også generelt lavere i kalorier enn andre matvarer. Disse faktorer er antatt å hjelpe til med kontroll av total kroppsvekt, i henhold til the Human Nutrition Research Center ved lagring ved Tufts University i Boston, Massachusetts.

Spis frukt som er høyest i fiber, slik at de kan hjelpe deg å holde deg mett lenger. Disse inkluderer appelsiner, epler, bær (særlig blåbær, bjørnebær og bringebær), pærer, grapefrukt, melon, tørkede aprikoser og svisker.

Spis en godt balansert middag som inkluderer protein, grønnsaker og helkorn. For eksempel kan en balansert middag inkluderer grillet kylling eller laks med en kopp asparges og 1/2 kopp couscous eller hele korn ris. Balansen i disse andre matvaregrupper sammen med frukt inntak vil gjøre for et sunnere kosthold.

Utarbeide en diett plan og stokk med det. Her er et eksempel på meny for en dag:
Frokost: 1/2 kopp soya melk helles over 1-cup bær, drysset med 1-ss. linfrø
Lunsj: 2-kopper fruktsalat (inkludert druer, honningmelon, blåbær og jordbær). Valgfritt tillegg: 10 mandler
Middag: 5-oz. grillet fisk, fettfattig biff, grillet kylling eller tofu, 1 kopp brokkoli og 1/2 kopp hel-korn ris
Valgfritt snack: blanding av tørkede aprikoser, tørkede tranebær og tørket mango

Hint

 • Sakte legge mer frukt i kostholdet ditt hver dag, slik at magen ikke blir opprørt på grunn av fiber overbelastning.
 • For frukt som ikke krever fjerning av sin hud (for eksempel bananer, honningmelon, vannmelon og ananas), kjøpe økologisk for å redusere risikoen for inntak av plantevernmidler.
 • Hvis fruktene du liker er utilgjengelig eller ute av sesongen, kjøpe dem i frosne skjemaer som inneholder ikke tilsatt sukker.
 • Drikk rikelig med vann (minst åtte glass om dagen) for å hjelpe fiber går gjennom kroppen din intestinal spor.
 • Alltid konsultere legen din eller kostholdsekspert før du begynner på diett plan.
 • Ikke forbruke en diett av frukt og bare frukt.
 • Vær advart at frukt inneholder store mengder fiber, slik at du kan oppleve en økning i avføring inntil kroppen justerer seg til denne dietten.

Low Calorie mat til frokost

Frokost er regnet som den viktigste måltidet på dagen. Når du er på en lav-kalori diett, er det mange frokostalternativer å velge mellom.

Fordeler

Nyere studier har vist at å spise en sunn kalorifattig frokost kan føre til bedre konsentrasjon gjennom hele dagen, samt høyere energinivå og lavere kolesterolnivå.

Korn

Havregryn, sammalt hvete korn og rug toast er alle kalorifattig mat til frokost, som inneholder alt 70-150 kalorier per porsjon.

Dairy

Egg og yoghurt er to populære kalorifattig meieri alternativer for det første måltidet av dagen. En servering av fettfattig yoghurt eller ett egg gir ca 100 kalorier.

Frukt

Bananer, epler og andre rå frukt også er fornuftig on-the-go, kalorifattig mat til frokost - hver med færre enn 100 kalorier.

Inntak

Selv om daglig inntak er spesifikke for alder, kjønn, aktivitetsnivå og kroppstype, beregninger viser at den gjennomsnittlige kvinne bør spise ca 1900 kalorier om dagen, mens den gjennomsnittlige mannlige bør spise 2550 kalorier. Dine daglige frokost kalorier bør være proporsjonal med den angitte samlede daglige inntak.

South Beach Diet Fase 1 Frokost Ideer

The South Beach Diet har en vekt plan program med tre distinkte faser. Fase 1 er den korteste, som varer bare 2 uker. Det er en fase som er den mest restriktive. Fase 2 av South Beach Diet varierer i lengde avhengig av personen, og fase 3 varer evig. I fase 1, er du ikke i stand til å spise frukt, frokostblanding eller havregryn, slik at du kan synes det er vanskelig å komme opp med frokost ideer. Imidlertid er det flere muligheter.

Frokost valg for South Beach Fase 1

Når du starter på South Beach Diet, mange folk først klager over at frokost synes det vanskeligste. Men det er de mest åpenbare frokost valg som frokostblandinger, havregryn og frukt som ikke er tillatt i fase 1. Andre føler det er umulig å spise 1/2 kopp grønnsaker til frokost i tillegg til protein.

Konseptet med frokost med South Beach Diet er enkel: du må spise protein (ubegrenset beløp), 1/2 kopp vegetabilsk og fett. Du har også lov til å ha en drikke som kaffe, te eller vann forutsatt at den er søtet med sukker erstatning og / eller fettfri melk.

Visste du at egg er tillatt på South Beach Diet? Så er kalkun bacon og kanadiske bacon samt fettfattig ost. Her er to frokost ideer:

Frokost 1 - omelett laget med fettfattig ost og 1/2 kopp brokkoli, servecd med en side av Canadian bacon og en halv tomat. Husk at du må spise minimum 1/2 kopp grønnsaker uten maksimale nivå.

Breakfast 2 - eggerøre med sopp og grønn paprika servert med en side av kalkun bacon. Dette er en perfekt frokost hvis du er i fase 1 av South Beach Diet.

Hvis du blir syk av egg, kan du prøve en grønnsak smoothie. Bare bland en liten agurk med 6 oz. tomatjuice med Worchester saus og tabasco saus for en kald overraskelse.

Du kan også prøve egg muffins. Se Ressurser for en oppskrift.

En ting som du alltid må huske er at fase 1 kun varer i 2 uker. Her er et utvalg 2-ukers frokost planen:

Dag 1, 6, 11

Eggerøre

Canadian Bacon

1/2 Tomato

Dag 2, 7, 12

Kyllingbryst

Hard Boiled Egg

Agurk

Dag 3, 8, 13

Omelett med Brocoli / ost

6 oz. tomatjuice

Dag 4, 9, 14

Egg Muffin

1/2 Tomato

Canadian Bacon

Dag 5, 10.

Stekte egg

Tyrkia Bacon

Tomato Juice

Se Ressurser for en link til mange andre oppskrifter.

Bodybuilding Diet Plan for frokost, lunsj og middag

Bodybuilding er en sport som krever disiplin i vektrommet og ved middagsbordet også. Faktisk vil mange kroppsbyggere fortelle deg at kosthold er like viktig som å pumpe jern og at du ikke kan ha suksess i ett område uten den andre.

Grunnleggende

Bodybuildere vanligvis følge en diett som består av fem eller seks mindre måltider per dag, i motsetning til den tradisjonelle tre store av frokost, lunsj og middag. Dette gjør at kroppsbyggere for å gi kroppen sin med den nødvendige styrke og utholdenhet for en krevende trening rutine. Det går også en lang vei mot muskelvekst og definisjon.

Ernæring

Alle som ønsker å bli en bodybuilder må planlegge på en diett som er rik på sunne proteiner og karbohydrater. Det betyr en lik porsjon hver til frokost, lunsj og middag. Kroppsbyggere bør også drikke hvor som helst 6-8 8 oz. glass vann per dag. Vann øker stoffskiftet og øker energinivået.

Frokost

Avhengig av dine bodybuilding mål, egg er ideelt til frokost. En servering av eggehviter eller kunstige eggehviter for protein og et stykke frukt som karbohydrat er ideelt. Havregryn er også en populær frokost valg blant kroppsbyggere, som er hel-hvete toast med en skive fettfattig ost. Noen kroppsbyggere selv spise en porsjon stekt kylling eller fisk som deres proteinkilde for første måltid på dagen.

Lunsj

Tunfisk er ofte valg av kroppsbyggere som ønsker å pakke på protein. Det gjør en grunnleggende tunfisk sandwich på hvete brød som den perfekte pick for lunsj. Tomater, salat og løk er sunt tillegg, sammen med en side av frukt eller fettfattig yoghurt. Sørg for å gå lys på majones eller bruke en lav-fett mayo på sandwich.

Middag

Hvis du ønsker å bli en bodybuilder, blir vant til å spise mye fisk. Eller i det minste, mye fjørfe. Sørg for at laks eller kylling eller kalkun bryst er bakt eller stekt - og ikke panerte eller stekt. En servering av laks med en lett smurt bakt potet eller friske dampede blandede grønnsaker gir en ideell middag.

Kosttilskudd

Mens frokost, lunsj og middag bør bestå av en porsjon protein og en porsjon karbohydrater, de to eller tre andre måltider må bestå bare av det ene eller det andre. Protein shakes er ofte snack av valget for kroppsbyggere, forut vibrering er lav i fett og natrium. Frukt, yoghurt og ost er populære plukker som i-mellom måltidene.

Frokost Ideer for en Diet

Frokost Ideer for en Diet


Det er et velkjent ordtak: ". Frokost er dagens viktigste måltid av dagen" Dessverre er det også et måltid som mange mennesker hoppe, særlig hvis de er på en diett. Men å spise frokost får stoffskiftet i gang, noe som kan hjelpe deg å forbrenne mer kalorier og fett enn hvis du hopper over dette viktige måltidet. Nøkkelen er å spise et sunt, balansert frokost som vil holde deg full og ikke legge for mange kalorier.

Yoghurt Parfait

På mindre enn ett minutt, kan du ha en deilig frokost som ser ut som den kom fra en restaurant og vil ikke pakke på pounds. Du kan lage din egen yoghurt parfait ved å plassere yoghurt av ditt valg i et glass og topping med fersk frukt som blåbær eller bringebær og en håndfull av granola. Granola vil gi energi og fylle deg opp, mens yoghurt er en god kilde til sunne meieri og du får nyte litt frukt også. Du kan også være kreativ med hva du velger å strø på toppen, for eksempel kanel, nøtter eller en dråpe sukker.

Egg Burrito

Hvis du liker en protein-slag rett når du våkner, gjør deg selv et egg burrito eller taco med scrambling opp noen egg med litt fettfattig ost og mye av terninger grønnsaker. Du kan spise dette av seg selv eller sette den i en taco shell eller myk tortilla wrap og legge salsa og salat for en fin knase. For å spare på fettinnholdet, hoppe over rømme. Å spise et varmt måltid vil forlate deg mett og fornøyd før lunsjtid.

Fruit Smoothie

Å gjøre en frukt smoothie er en forfriskende og deilig måte å starte morgenen, og du vil føle deg mer som du har dessert enn frokost. Du kan inkludere noen frukt som er i sesong for en yummy shake som vil gi en god del av dagens anbefalte frukt kvotient. I en blender, kombinere noen isbiter med frukten av ditt valg, for eksempel jordbær, bananer, fersken, plommer eller noe annet, og omtrent halvparten en kopp appelsinjuice for å gi den en søt smak. Du kan også legge til en fettfattig yoghurt for å gjøre det mer kremaktig eller en skje med peanøttsmør å komme i litt protein.

Whole Wheat Vafler

Hvis du tror at du må ha noen korn i måltidet for å holde sulten i sjakk, prøve å ta noen ekstra minutter til å forberede noen hele hvete vafler for deg selv. Hvis du i stedet hele hvetemel for hvetemel i din favoritt oppskrift og skummet melk i stedet for en mer fetende slag, kan du slå den gamle oppskriften til en mye sunnere versjon. Prøv å kutte ned mengden olje du bruker, så vel ved steking dem med en nonstick cooking spray. Når det gjelder topping vafler, sier det seg selv at du bør hoppe over noen pisket krem ​​eller smør, og du bør erstatte et kommersielt laget pannekake sirup for helt naturlig lønnesirup. Laste dem opp med bær og skiver fersken og dryss med kanel for en velsmakende godbit som er bra for deg også.

Hvordan spise en sunn hurtigmat frokost

Hvordan spise en sunn hurtigmat frokost


Hurtigmat kan vanligvis ikke være synonymt med å spise sunt, men det betyr ikke at du ikke kan starte dagen med en næringsrik drive-through måltid. Å ha en fylling og balansert frokost kan sette en positiv tone for resten av dagen, hvor en ikke-så-sunne måltid kan la deg følelsen lethargic og sulten. Fast food restauranter tilbyr mer enn fettete fare. Med litt forskning og noen mindre modifikasjoner, kan du nyte fordelene av en sunn, on-the-go frokost.

Hvordan spise en sunn hurtigmat frokost

•  Unngå høy-fett kjeks og croissanter ved bestilling frokost smørbrød. I stedet velger engelsk muffins, hele hvete bagels eller tortillas. Bacon og pølse bump opp fettinnholdet, så hold deg til egg, fettfattig ost og skinke som fyllinger.

Topp fastfood havregryn med frukt og nøtter i stedet for sukker. Fiber og protein fra havregryn, samt sunt fett i nøtter, vil bidra til å holde deg full fram til lunsj.

Velg yoghurt parfaits som inneholder frisk frukt og fettfattig yoghurt. Denne forfriskende frokost alternativet vil øke kalsium og fiber inntaket.

Vær forsiktig med muffins, kaker og donuts. Disse bakervarer er vanligvis høy i sukker og fett, samt kalorier på grunn av deres størrelse. Hvis du bestiller en muffin, hold deg til de magre alternativer.

Se etter sunne sider for å komplettere måltidet. Frukt, lettmelk og yoghurt er alle ansvarlige, sunne valg.

Hint

 • Du kan slå opp informasjon ernæring for din favoritt fast food-restauranter på forhånd. De fleste restauranter tilbyr denne informasjon på nettet, eller du kan også be om det på stedet.

Sunn Fylling Frokost Ideer

Frokost jump dagen, omdreininger opp metabolismen, og bedrer konsentrasjonen. Mange mennesker feilaktig tror at du hopper over dette måltidet vil hjelpe dem ned i vekt. Men du vil sannsynligvis mer enn gjør opp kalorier til lunsj. Morgenen kan være hektisk og hoppe over frokosten kan være en enkel måte å spare tid, men det er noen måter å spise en sunn frokost og likevel komme til jobb eller skole i tide.

Sunn frokost Basics

En sunn frokost inneholder hele korn, protein, melkeprodukter og frukt. Fullkorn rundstykker, frokostblandinger, magre kli muffins, og melba toast er alle gode frokost matvarer og gi komplekse karbohydrater. Skinke, peanøttsmør, og hardkokte egg er lav fett alternativer som leverer protein. Skummet melk, lav-fett cottage cheese og yoghurt kan gi meieri kravet uten mye fett. Enhver type frisk frukt kan hjelpe avrunder en sunn frokost. Men ikke spis bare frukt eller en muffins. Miks og match hele korn, proteiner, melkeprodukter, og frukt for en komplett næringsrik frokost.

Cereal

Korn er en rask alternativ for næring i morgen. Gå for korn som er høy i fiber i stedet for sukker. Strimlet hvete, og Fiber One er høy i fiber og lite tilsatt sukker. Quaker Liv og Cheerios er også svært lav i sukker. Jordbær og bananer ikke bare gran opp smaken av vanlig frokostblanding, de gir antioksidanter og bidra til å fylle deg opp.

Eksempler på en sunn frokost

Kombinasjonen er nøkkelen når du spiser et sunt, mettende frokost. Her er noen ideer til å starte morgenen av til høyre:

Cold kornblanding, skummet melk, et stykke frukt Blend en smoothie med frisk frukt, fettfattig yoghurt, og en spiseskje med hvetespirer Fullkorn vaffel med peanøttsmør og appelsinjuice Hel hvete knekkebrød med ost og mager skinke Hard kokt egg med frisk frukt og yoghurt Havregryn med mandler og skummet melk

Høy-protein frokost Ideer

Høy-protein frokost Ideer


Høy-protein frokost levere en sunn punch av energi til å hjelpe makten deg gjennom dagen. Protein gir de essensielle aminosyrene som hjelper drivstoff din kropp og sinn, og ikke minst bidra til å bygge muskler. Nøkkelen til å spise høy protein måltider er å holde fast med det meste magre og sunne proteiner, slik som eggehviter, i stedet for fet proteiner, slik som bacon.

Easy Egg

Egg er en populær frokost ingrediens for deres raske koketiden, høyt proteininnhold og generell allsidighet. En hel egg er et sunt valg, men hvis du ser på fett, kan det være lurt å feste med eggehviter. To egg, eller fire eggehviter, egge med litt skummet melk, hakket løk, kvernet pepper og hakket hvitløk gir en rask og velsmakende frokost. Du kan spise bare eggerøre eller plassere egg mellom to skiver av hvete toast å lage en sandwich.

Vegetabilsk og ostefylte omeletter er relativt enkelt å lage, men smaker som om du får en overbærende frokost godbit. De tre-egg omelett kan bruke noen stuffing kombinasjon du ønsker. Salsa og Monterey Jack ost i omelett gi frokost en sørvestlige smaken. Terninger sopp, sjalottløk, spinat og blåmuggost gi din omelett en gourmet smak. Terninger skinke, stekte poteter, grønn paprika og cheddarost gi eggene en syltetøy smak.

Frokost Shakes

Protein-pakket shakes er en rask og velsmakende godbit når du har dårlig tid, men fortsatt trenger en fylling frokost. Tunge ingredienser, som for eksempel most banan, ukokt havre eller kokt ris, gi en shake litt fiber og kropp å gjøre det fylling. Grunnleggende ingredienser, slik som yogurt, melk, proteinpulver eller pasteuriserte eggehvite, gir riste høy proteininnhold. Andre diverse ingredienser legge smak og vitaminer til en shake, noe som gjør det en velsmakende og godt balansert måltid.

En frokost shake bestående av vanilje yoghurt, havregryn, jordbær, skummet melk og is gir rikelig med protein og fiber. En shake bestående av sjokolade-flavored protein pulver, bringebær, skummet melk, fettfattig peanøttsmør og is gir protein og en overbærende smak. En shake bestående av kokt brun ris, vanilje protein pulver, fersken yoghurt, melk, kirsebær og is gir en ekstra høy-protein frokost med en fruktig smak.

Tyrkia Sandwich

Tyrkia er et magert protein du kan bruke til å erstatte fet bacon eller pølse i en enkel frokost sandwich. To brødskiver med litt honning sennep, rødløk og sveitserost parene godt med kalkun tilberedt på mange forskjellige måter. Crispy kalkun bacon, brunet kalkun pølse eller lett brunet biter av kalkun kjøttpålegg alle gir magre proteiner og en behagelig smak. Gjøre sandwich et mega måltid ved å legge et lag med eggerøre, en tomat skive og litt salat.

Hvordan spise en sunn frokost, lunsj og middag

Hvordan spise en sunn frokost, lunsj og middag


En sunn frokost, lunsj og middag er nøkkelen til en sunn livsstil. Når den brukes i samarbeid med en regelmessig mosjon plan, kan det føre til vekttap, økt energi og en lengre, fyldigere liv. Det er mange forskjellige aspekter involvert i planleggingen av sunne måltider, så det er ingen trinn-for-trinn-instruksjoner. I stedet kan du planlegge sunnere måltider ved å følge noen generelle retningslinjer som vil øke den ernæringsmessige verdien av dine måltider og samtidig hjelpe du spiser riktig mengde kalorier.

Hvordan spise en sunn frokost, lunsj og middag

•  Øk mengden av høy-fiber matvarer i kostholdet ditt. Kostfiber holder deg mett lengre, og kan også bidra til å senke kolesterolet og blodsukkernivået. Frukt og grønnsaker er ofte lavt i kalorier og høy i fiber. Andre gode kilder til fiber er hele korn og bønner. The US Department of Health and Human Services anbefaler at voksne får mellom 20 og 30 g fiber daglig, og dietitians anbefaler to kopper frukt og 2 1/2 kopper grønnsaker daglig.

Kutt ned på bearbeidet og pre-pakket mat. Disse matvarer er ofte høy i natrium og lavt i næringsverdi. I stedet prøver å spise så mange hele matvarer som mulig, inkludert grønne bladgrønnsaker, magre proteiner som tunfisk, kalkun og laks, og brun ris.

•  Reduser mengden mettet fett i måltidene dine. Kutt ned på ting som margarin, majones og eggeplommer. I stedet erstatte disse fett med sunt fett, som kommer fra matvarer som olivenolje, gresk yoghurt og eggehviter.

Vurder dine daglige kalori behov og holde seg innenfor disse grensene. The Mayo Clinic nettsiden har et gratis verktøy som skal beregne dette for deg ved å legge inn din alder, kjønn, høyde og vekt.

Øk forbruket av kalsium. Kalsium er et mineral som er kritisk for benhelse og finnes i meieriprodukter. Gode ​​kilder til kalsium er skummet melk, fettfattig yoghurt og ost. Hvis du finner ut at du ikke kan konsumere så mye kalsium som trengs, ta et kalsiumtilskudd.

Sunne alternativer til frokost

Sunne alternativer til frokost


Voksne som spiser en sunn frokost er mer sannsynlig å nyte et bredt spekter av helsefordeler, inkludert lavere kolesterol og lavere vekt, mens barn som så nyt bedre konsentrasjon og øye-hånd-koordinasjon. Start dagen med en sunn, godt avrundet frokost og gjør deg klar til å høste fordelene i dag.

Helkorn

Hele korn er en integrert del av en dag. Hele korn kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom og forekomsten av forstoppelse, i tillegg til å hjelpe med vektkontroll og sunn fosterutvikling. Du kan finne hele korn i mange frokostblandinger, kli muffins, bagels, melba toast og kjeks.

Protein

Protein er viktig for kroppen av mange grunner, blant annet god spiker og hår helse, etablering av viktige nye kroppen kjemikalier, celle vev reparasjon og bygge muskler. Siden kroppen ikke lagrer protein, mennesker trenger å spise nok daglig for å holde seg frisk. For en sunn frokost, legge til en to-eller tre-unse servering av protein. Velg mellom egg, peanøttsmør, magre stykker av kylling eller biff og fisk, spesielt tunfisk og laks.

Dairy

Dairy mest kjente fordelen er kalsium, som bidrar til å styrke tenner og bein, men det gir også kalium, som hjelpemidler i å stabilisere blodtrykket; Vitamin D, et immunsystem regulator; og protein. Meieriprodukter er naturlig høy i fett, men du kan velge magre alternativer, for eksempel skummet melk, uten å ofre sin helsemessige fordeler. Andre meieri alternativene inkluderer ost, cottage cheese og naturlig ost, uten konserveringsmidler, er best, og fettfattig yoghurt.

Frukt og grønnsaker

Forbruker nok frukt og grønnsaker er avgjørende for å holde immunforsvaret sunn, stabilisere blodsukkeret og gi kroppen energi på daglig basis. For en sunn dose av vitamin C, prøv en appelsin eller en fersken; for et støt av antioksidanter og gode sirkulasjons helse, velger mørk rød, blå eller lilla frukter. Hvitløk og løk inneholder allicin, et antibiotikum / antiviral sammensatte, mens avocado, grønne erter og gul mais bidrar til å redusere risikoen for osteoporose og grå stær. Hvis du bare ikke kan mage tanken på frukt og grønnsaker til frokost, erstatte en full servering av 100 prosent fruktjuice.

Hvordan spise en sunn frokost for Young People

Hvordan spise en sunn frokost for Young People


Det er en grunn til at frokost er ofte kalt det viktigste måltidet på dagen. Barn i skolealder kan ha nytte av å spise en sunn frokost som det gir dem med de næringsstoffer og energi de trenger for optimal konsentrasjon i klasserommet. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, prosentandelen av barn som spiser frokost avtar etter hvert som de blir eldre, og dette kan påvirke deres intellektuelle prestasjoner. Å være den beste du kan være, spiser frokost og vite hva du skal spise til frokost, er avgjørende.

Hvordan spise en sunn frokost for Young People

•  Plan frokost på forhånd slik at du er mindre sannsynlig å spise usunn mat. Forbered noen frukt eller grønnsaker planen om å ha ved å kutte dem opp dagen før og legg frokostblanding boksen valg på frokostbordet.

Våkn opp tidligere for å gi deg selv nok tid til å spise frokost. Ta med noen granola barer, fettfattig yoghurt og frukt med deg, for å spise på farten hvis du kjører sent.

Lag en frokost som inneholder ett for to typer korn eller brød produkt. Velg en hel-korn korn som havregryn eller et stykke hel-hvete toast. Inkluder en servering av et melkeprodukt som lav-fett yoghurt eller melk. Legg frukt eller grønnsaker som bananer eller gulrøtter.

Legg utvalg til frokost i stedet for å ha den samme frokosten hver dag som kan bli kjedelig. Ha eggerøre, to skiver ristet brød med margarin og kaffe, te, eller lettmelk en dag. Konsumere banan pannekaker, en grønnsak omelett eller havregrøt med frukt, rosiner og datoer på andre dager.

Drikk en umiddelbar frokost drikke som Carnation Instant Frokost Hvis du ikke er en stor eater i morgen. Du vil få så mye protein som to egg, antioksidanter som ligner på en kopp grønn te og kalsium lik 6 oz. yoghurt.

De beste ideene for en Low Carb frokost

De beste ideene for en lav carb frokost inkluderer noen favoritter i amerikansk frokost tradisjon, men også andre bærebjelkene må stå bak. I diners og hjem over hele landet, en typisk frokost inneholder ofte egg, bacon og et karbohydrat side som poteter og / eller et stykke toast. En annen utbredt amerikansk frokost er kornblanding med melk. Hvis du er på en lav carb diett, kan egg og bacon bo, men resten må gå.

Egg, Etc.

Fix bacon og egg til en klassisk versjon av en lav carb frokost. Egg er raske og enkle å tilberede og kan eggerøre, stekt, kokt eller gjort til omeletter og frittatas. Egg og bacon inneholder ingen karbohydrater, men de har nok protein og fett for å holde appetitten fornøyd i timevis.

Scramble noen egg med jalapeno peppers og satt i en lav carb tortilla. Topp med noen lav-fett ost og salsa for en deilig on-the-go frokost.

Jicama stekte poteter og en enkel Frittata

Jicama er en ofte oversett grønnsak som kan stekes opp akkurat som potetkroketter. Skrell og skjær en jicama ved hjelp av en håndholdt rivjern eller en food prosessor. Legg noen terninger løk og stek sammen i en liten mengde olje til fin og sprø. Krydre med salt og pepper.

Å gå sammen med stekte poteter, lage en mindre versjon av en frittata. Skjær en halv kopp skinke og ett medium løk. Brun dem i litt olje i en liten, teflonpanne. Når løken er gjennomsiktig, tilsett to egg som har blitt slått, redusere varmen og dekke. La eggene angitt i ca. 10 minutter. Når de har stivnet, fjern frittata fra pannen og serverer den i kiler. Dette er også stor som leftovers hvis du ønsker å doble oppskriften.

Frukt Alternativer

Spis en kopp cubed cantaloupe med en kopp cottage cheese. Selv om frukt inneholder litt karbohydrater, har cantaloupe bare 15 gram per kopp, noe som gjør det til et utmerket frokost valg. Cottage cheese er fullpakket med protein og kalsium, og er flott kombinert med honningmelon. Ikke bare vil dette måltidet tilfredsstille din søt tann, det vil holde deg fornøyd i hele morgen.

Bland noen bær i vanlig yoghurt. Velg blåbær, jordbær, bringebær eller noen bær av ditt valg. Bær av alle slag har lave karbohydrat nivå tross sin sødme. Kombiner en halv kopp bær med en kopp fettfattig yoghurt for en kalsium-rik, protein-pakket frokost som er lav på karbohydrater. Dette måltidet inneholder ca 15 gram karbohydrater.

Hvordan Boost Your Metabolism Med Low Calorie Frokost Ideer

Hvordan Boost Your Metabolism Med Low Calorie Frokost Ideer


Å miste vekt og fordøye skikkelig, er en sunn metabolisme nøkkelen. Hvis stoffskiftet er bremset, og du er økende vekt eller følelsen svak, kan det være et resultat av flere faktorer, fra genetikk til alder eller bare maten du spiser. Selv om frokost har lenge vært utpekt "det viktigste måltidet på dagen," noen velger å hoppe over dette måltidet. Imidlertid vil spise en lav kalori frokost øke stoffskiftet ved bokstavelig talt å bryte fasten av å ikke spise over natten.

Hvordan Boost Your Metabolism Med Low Calorie Frokost Ideer

Velg høy protein retter, som for eksempel en eggehvite omelett servert med kalkun bacon. Topp med et dryss av lav kalori, fettfri ost. Rull til en spinat tortilla hvis ønskelig, eller spise alene. Se etter magert kjøtt og friske egg substitutter, som tofu for en stor frokost som vil fylle deg opp uten pakking på ekstra kalorier.

Spis 1/2 kopp fullkorn frokostblanding. Topp med oppskåret frukt og soyamelk. Hopp disse korn lastet med sukker som pigge kalorier. Mens dette sukkeret kan gi deg en innledende boost, vil du sannsynligvis krasje etter den korte jag kjøler ned. Kroppen din vil også lagre disse ekstra sukker, i stedet for å bruke dem.

Lag en protein smoothie. Dette vil gi deg masse energi og fiber, samtidig som fyller deg opp. I en blender, kombinere frukt som jordbær, bringebær eller banan, deretter strø på protein pulver. En grønn grønn, som for eksempel grønnkål, pakker ekstra protein og jern uten å bidra til smaken. Drikk på farten eller rett etter morgen trening.

Spis porsjonskontrollerte versjoner av dine favoritt mat. Hvis du må ha en bagel i morgen, velger å ha en mini versjon av godbiten eller bare spiser halvparten av en full-størrelse bagel. Topp med lite fett margarin eller 1 ss. mutter smør i stedet for fet krem ​​ost som vil gi deg følelsen tung. Eller, velger i stedet for meieri-fri vegan kremost som har en brøkdel av kaloriene.

Top hele korn vafler eller French toast med nøtter og fettfattig margarin i stedet for lønnesirup. Serveres i skiver grapefrukt eller appelsiner på siden for å blid fatet samtidig som det gir en metabolisme boost.

Frokost Måltider for en diett

Frokost Måltider for en diett


Frokost er det viktigste måltidet på dagen, sier registrert ernæringsfysiolog Carina Norris, forfatter av "Du er hva du spiser." Folk som spiser en sunn frokost er mer sannsynlig å velge sunne alternativer i løpet av dagen. Kalorifattig frokost bør gi protein for å hjelpe deg til å føle full og slow-release karbohydrater for å stabilisere blodsukkernivået. Legg frukt for ekstra fiber, vitaminer og mineraler. Kosten bør ikke spise færre enn 1200 kalorier hver dag, sier registrert kostholdsekspert Joanne Larsen for på Spør kostholdsekspert nettsiden. Frokost bør gi om lag en tredjedel av det daglige kalori kvote hvis du spiser tre måltider om dagen.

Sweet and Creamy Porridge

Velg grøt som en sunn frokost måltid for å hjelpe deg å føle deg mett hele morgenen, sier Rick Gallop, forfatter av "The GI Diet." Galopp anbefaler store flak havre i stedet for umiddelbar, pulver havre. Store flak havre har en lavere glykemisk indeks, eller GI rating, noe som betyr at de slipper glukose saktere og holde blodsukkernivået jevnt. Plasser 60g havre i en bolle og dekk den med 225ml vann eller skummet melk. Mikrobølgeovn på middels kraft i tre minutter. Rør inn 175 g av lite fett, sukker gratis frukt yoghurt, 1 ss. av flaked mandler og 120g av bær, som jordbær. Melk og mandler inneholder protein, mens yoghurt og fersk frukt legge til en kremet tekstur og en søt smak.

Green Eggs and Ham Frittata

Egg er høy i protein og lite kalorier. Denne oppskriften fra Eating Well nettstedet inneholder ca 217 kalorier per porsjon. Visp sammen åtte egg, 1 ts. av tørket dill, og et snev av krydder. Varm 2 ss. av oljen i en stor teflonpanne og stek to terninger purre til løken er myk. Legg 140 g hakket baby spinat og en halv kopp terninger skinke. Stek i ca ett minutt og hell eggeblandingen over grønnsakene. Stek i 2-3 minutter eller til undersiden er gyllen ved å løfte kantene på frittata og la ukokt egg flyte under. Dryss en halv kopp fettfattig ost over frittata og stek i ovnen i ca seks minutter på middels varme.

Ristet Muffins med frisk frukt

Denne frokosten måltid serverer to personer, og er full av friske, tangy smaker. Frukt inneholder fiber, som hjelper deg å føle deg mett og bidrar mot fordøyelses helse, mens yoghurt inneholder kalsium for friske bein. Velg fullkorns muffins for ekstra fiber, vitaminer og mineraler, men unngå smør og margarin for å opprettholde en lav-kalori-innhold. Skjær et eple og en pære i tynne skiver og legg dem i en bolle. Tilsett segmenter av en skrellet appelsin og biter av en skrelles og hakket kiwi. Legg 30ml usøtet lidenskap fruktkjøtt. Slit og toast to engelske muffins og plassere dem på servering plater. Toppen hver muffins halvdel med fruktblanding, 1 ss. fettfattig yoghurt og et dryss av hakkede hasselnøtter.

Cranberry Müsli

Forbered denne frokost måltid oppskrift fra Eating Well hjemmeside på forhånd, slik at frokosten er klar når du våkner. Tranebær er rike på antioksidanter, som vitamin C, som er viktig for god helse. Oppskriften serverer to personer, og hver porsjon inneholder cirka 209 kalorier. Kombiner en halv kopp lav-fett yoghurt naturell med en halv kopp usøtet tranebærjuice, 6 ss. av havregryn, 2 ss. av tørket tyttebær, 1 ss. av solsikkefrø, 1 ss. hvetespirer, 2 ts. av honning og et par dråper vanilje ekstrakt. Dekk til og avkjøl i minst åtte timer, men bare for maksimalt 24 timer.