Digidexo.com

ørepropper av bomull

Maljer og mellomøret infeksjoner

Maljer og mellomøret infeksjoner


Mellomøret infeksjoner er den vanligste årsaken til midlertidig hørselstap hos barn. Hvis et barn har vedvarende mellomøret problemer, til en operasjon sette maljer kan bli nødvendig. Milde eller sporadiske infeksjoner er vanligvis behandles med anti-inflammatoriske medisiner og antibiotika. Selv milde mellomøret infeksjoner kan være svært smertefullt, og behandling er alltid anbefalt.

Hva er gjennomføringer?

En malje er et meget lite rør, som er mindre enn hodet av en kamp, ​​som et lege setter inn mot trommehinnen for å tillate mellomøret til å "puste". Som trommehinnen helbreder seg selv gummitetningen er skjøvet ut, vanligvis innen tre til seks måneder. Leger ofte setter grommets når en pasient har vedvarende eller tilbakevendende mellomøret infeksjoner. De hyppigst utføre prosedyren på barn. Legen gjør lite snitt i trommehinnen og drenerer væske bygge opp bak trommehinnen, da setter pakningen. Han gjennomfører denne prosedyren med pasient under narkose. Når på plass, bør det ikke være noe ubehag, selv om det kan til å begynne med være en utskillelse av fluid som mellomøret fortsetter å renne.

Mellomøret infeksjoner

En infeksjon i mellomøret er kjent som "lim øret" eller sekretorisk otitis media, noe som er en opphoping av væske bak trommehinnen. Væsken buildup kan forhindre trommehinnen vibrerer fritt, noe som resulterer i midlertidig nedsatt hørsel. Lim øret betyr at øretrompeten (røret som gjør at luft kommer inn i mellomøret, og væske til å renne) ikke fungerer som det skal. Symptomer på mellomørebetennelse kan inkludere varierende grad av hørselstap, mangel på konsentrasjon, vedvarende smerte, temperatur, følelse av trykk i øret, uklar tale eller en hevet stemme, og dårlig balanse og klossethet.

Diagnose

En lege kan være i stand til å se indikasjoner på væske buildup bak trommehinnen ved hjelp av en otoskop (øre lommelykt), men dette er ikke alltid vellykket, som utslipp eller voks buildup kan hindre utsikten. En audiograf utfører en tympanogram, en test for å se hvor fritt trommehinne trekk. Et flatt spor indikerer tilstedeværelse av otitis media. Hun kan også gjennomføre en hørselstest. I noen tilfeller kan bevis for lim øret bare vises under narkose, vanligvis når legen setter inn grommets.

Front Line Behandlinger

Sette grommets en tendens til å være siste utvei, etter at andre behandlinger har blitt oppbrukt. Antibiotika og betennelsesdempende medisiner kan lette smerter og redusere infeksjon og hevelse. Leger vil ved behov anbefale decongestants. Å blåse opp ballongene er en anbefalt aktivitet, så den tvinger luft inn i øretuben og kan bidra til å fjerne en hvilken som helst fluid som blokkerer røret.

Grommet Ettervern

Med maljer satt inn, er det ikke tilrådelig å dykke eller svømme, dersom de ikke bruker ørepropper, som væske kan strømme tilbake gjennom maljen inn i mellomøret. Det kan være en liten blødning fra øret i de første dagene etter innsetting, men dette er helt normalt og er ikke en grunn til bekymring. Pasienter bør unngå mennesker som lider av forkjølelse eller andre infeksjoner i rundt 10 dager. Ikke tillate vann fra dusj eller badekar i øret, som det bærer bakterier og bakterier fra resten av kroppen. Når du er i badekaret eller dusjen, bruk ørepropper eller bomull dyppet i vaselin for å danne en vanntett forsegling.

Skum Vs. Voks ørepropper

Skum Vs. Voks ørepropper


Er støy i soverommet robber deg for en god natts søvn? Eller har du bare ønsker litt fred og ro fra de mange typer lyder bombardere deg hver dag? Bruke ørepropper kan være svaret. Skum eller bivoks ørepropper er to typer billig, lett-å-bruke ørepropper tilgjengelig i drugstores.

Skum vs Wax Ørepropper

Å gjøre en beslutning om hva slags øreplugger for å bruke, avhenger av flere faktorer, som komfort, materiale, støyreduksjon rating, pris, tilgjengelighet og antall ganger du kan bruke dem opp før den kastes. Støyreduksjons rating (NRR) bør være nummer en på listen når du skal kjøpe ørepropper, fordi hva er vitsen med en ørepropp hvis du fortsatt kan høre støy? En rangering på 15-33 desibel er en god rating, og generelt, jo høyere rating, jo bedre beskyttelse. Nummer to på listen skal være passform og komfort, velge hva slags materiale en ørepropp er laget av vil avgjøre hvilket sett vil være best for deg. Fordelene med hver er under.

Voks ørepropper

Voks ørepropper er laget av naturlige materialer som bivoks, steril bomull og lanolin.

De er myk og formbar og lett danner en forsegling i øregangen for en perfekt passform. De blokkerer høyt snorking og forsegle ut vann. De er gjenbrukbare og passer for alle aldre, og har en støyreduksjon rating på 15 til 45 desibel.

Skum Ørepropper

Skum ørepropper er laget av støpt slow-utvinning skum som kan vaskes og brukes om igjen.

De er veldig billig og har en rimelig tettsittende passform, men du kan høre noen lyd. De fleste skum ørepropper har en NRR rating på 10 til 20 desibel. De er egnet for alle aldre og utvide for å få plass i ørekanalen.

Sikkerhet

Ørepropper er trygge å bruke hver dag, men det er et par ting å se etter. Ikke legg skitne ørepropper i ørene; enten vaske ørepropper daglig eller bruke friske. Pass på å også vaske hendene før du håndterer ørepropper; bakterier kan overføres til ørekanalen og en indre ørebetennelse er en mulighet. Ørepropper har også vært kjent for å blokkere den naturlige sekresjon av voks fra øret hvis bæres i lange perioder av gangen.

Hjemmelagde ørepropper

Ørepropper kan brukes for en rekke grunner. Noen mennesker, spesielt profesjonelle musikere eller pistol skyttere, bruke dem til å blokkere ut høye lyder. Noen mennesker, inkludert svømmere, bruke dem til å holde vannet ute av ørene. Ørepropper kan lett gjøres av objekter som er sannsynlig rundt huset ditt.

Silly Putty

Silly Putty er svært fleksibel, slik at det kan bryte ut og formes til å passe inn i ethvert øre. Silly Putty er også ikke-giftig, så det vil ikke skape noen problemer når den er satt i ørene. Mold en liten mengde for å passe inn i hullene i ørene. Pass på at det er et ekstra beløp på enden av pluggen slik at den kan trekkes ut enkelt. Disse ørepropper å blokkere ut de fleste om ikke alle av vannet som ville komme inn i ørene, og de også blokkere ut de fleste lyder. Bruk ny Silly Putty fordi det kan samle seg bakterier med bruk.

Bomullspinner

Bomullspinner er ikke så effektiv til å blokkere ut støy som Silly Putty, men de er tryggere fordi det er en sjanse for at en liten mengde Silly Putty kunne forbli i ørene og forårsake en infeksjon. Bomullspinner er mindre sannsynlig å bli smittet av bakterier eller bakterier. For å bruke bomullspinner som ørepropper, bare ta en for hvert øre og arbeid forsiktig bomull i øret. Dette vil bidra til å blokkere ut støy og til og med en liten mengde vann. Hvis du ønsker å holde bomullspinner mer fast på plass, kan du forsiktig tape dem på plass. Du må imidlertid ikke bruke tape som fester seg altfor sterkt for huden din.

Gammel Hodetelefoner

Gamle hodetelefoner bør ikke brukes for å stenge ute vann, men de kan brukes til å blokkere ut lyd. Lite arbeid må gjøres for å konvertere hodetelefoner i øret; kanskje du må bare klipp ledningen med en saks. Den mest effektive form for hodetelefoner for å bruke for ørepropper er den typen som helt dekker ørene. Disse hodetelefonene blokkere ut et maksimumsbeløp på lyd.

DIY Ørepropper

Ørepropper hjelpe deg å unngå å skade ørene i høyt situasjoner. De kan også hjelpe deg med å ignorere lyder rundt deg mens du prøver å sove, konsentrere seg eller studere. Selv om de er billige og enkle å kjøpe, kan du ikke alltid ha ørepropper med deg. I en klemme, kan DIY ørepropper blokkere ut noen av de lyder som kan være plager deg.

DIY Cotton Øreplugger

Bomull er lett å få, og den gjør en god del av støy blokkering. Finn to store bomullsdotter, og dott dem opp slik at de passer inn i øret ditt. Trykke dem inn i øregangen, men bare på forsiden. Du bør se litt av støyreduksjon med en gang.

Vær forsiktig med bomull øreplugger fordi bomull baller kan skille og la bomull stykker bak i øret. Prøv ikke å holde dem for langt inn i øregangen. Når du fjerner dem, ta tak i øreproppen godt så langt ned på det som du kan, og trekk forsiktig. Ikke tving bomull inn i ørene.

Pannebånd og øreklokker

Prøv dekker toppen av ørene dine til å blokkere ut lyder. Finn et øre beskytter av tykk ull som er laget for vinterværet. Disse er vanligvis små band som går i en sirkel rundt hodet og er ment å dekke ørene i iskaldt vær. Sette en på, og være sikker på at ørene blir helt dekket. Deretter topp som med et par vanlige øreklokker. Selv om disse brikkene vil ikke helt blokkere ut lyden, vil de gjøre en god jobb med å muffling lyden slik at du ikke skal være i stand til å høre så mye som mulig uten dem.

DIY Silikon ørepropper

Finn DIY silikon ørepropper. Flere selskaper selger DIY øreplugg kits. Disse pakkene er små biter av silikon, molders og retninger for støping silikon inn i best form til å passe ditt øre. Kjøp en DIY silikon kit, og følg deretter instruksjonene for å fullføre ørepluggene.

De fleste settene kommer med små baller av silikon. Vanligvis bruker du en innledende mold stoff å finne formen på øret, og deretter kan du bruke silikon støpeformer av øret for å skape den formet øreplugg. Disse øreproppene kan brukes til riding motorsykler, gå på konserter, framfører musikk, å være i høyt steder eller prøver å sove med lyder i rommet.

Ørepropper og infeksjoner

Ørepropper og infeksjoner


Ørebetennelser kan forekomme i mennesker i alle aldre. Mens mest vanlig hos barn, kan de være alvorlige nok i voksne å tvinge dem til å ta seg fri fra jobben for å komme seg. Noen mennesker bruker ørepropper for å prøve å unngå ørebetennelser, men ørepropper kan øke en persons risiko for å pådra en.

Ørebetennelse

Ørebetennelse er en vanlig helseproblem med barn. De er vanligvis forårsaket av bakterier, men de kan også være forårsaket av soppinfeksjoner. Den vanligste typen av ørebetennelse er også kjent som mellomørebetennelse og involverer infeksjon og betennelse i en persons mellomøret, like bak trommehinne, ifølge National Institutes of Health.

Symptomer

Symptomer på en ørebetennelse er smerter i den infiserte øret, sammen med en følelse av fylde. En person med en ørebetennelse kan ikke høre så godt med de berørte øret. En generell følelse av sykdom følger infeksjon, som kan symptomer som diaré og oppkast. I små barn, irritabilitet, konstant gråt og feber kan være en indikasjon på en øreinfeksjon.

Behandling

Øret infeksjoner kan behandles med øredråper som vil både berolige smerten av ørebetennelse og bekjempe infeksjonen selv. Mens symptomer på ørebetennelse kan klare i løpet av få dager, er det viktig å være sikker på at medisinen gis så lenge en lege anbefaler. Anti-inflammatoriske medisiner kan lindre smerte og feber symptomer. I alvorlige tilfeller kan antibiotika være foreskrevet, ifølge American Family Physician.

Forebygging / løsning

For folk som er utsatt for ørebetennelser eller for barn som har hatt rør implantert i ørene som følge av tidligere ørebetennelser, holde skittent vann ut av ørene kan bidra til å forhindre fremtidige ørebetennelser. En lege kan anbefale ørepropper eller en tettsittende lue til å blokkere vann inn i øregangen. Øreplugger er ikke anbefalt for bruk når du dusjer, ifølge University of Maryland Medical Center.

Betraktninger

Tette ørepropper kan ikke bidra til å forhindre en ørebetennelse i alle. I noen tilfeller kan de sette en person i større fare for å utvikle en infeksjon fordi ørepluggene kan irritere huden i øregangen. Skade på huden kan senke motstandskraft mot infeksjoner. Bomull baller belagt i petroleum er myke, ikke-irriterende alternativer til ørepropper.

Helsefare Fra Ørepropper

Helsefare Fra Ørepropper


Ørepropper er små enheter slitt i øregangen for å beskytte brukeren mot lyd, rusk, vann eller sterk vind. Tre vanlige typer ørepropper er skum, silikon og flens. Skum ørepropper er presset og settes inn i øregangen, noe som skaper en myk plugg. Silikon ørepropper er rullet inn i en ball og montert over ytre del av øregangen, og danner en tett forsegling. Flensede øreplugger er pluggene av valget for de fleste musikere og andre utsatt for høye lyder. Selv ørepropper er generelt trygt, de også bære noen farer.

Air trykkoppbygging

Iført ørepropper kan føre til overdreven lufttrykk å bygge inne i øret og presse mot trommehinnen, forårsaker øreverk. Lufttrykket kan øke mens du ligger nede eller når du trykker ørepropper for langt ned i øregangen. Forsiktig jiggle øreproppene ut av ørene, snarere enn omtrent prøver å lure dem ut, for å unngå å trekke i trommehinnen og skape mer negativt press. Ifølge Jacques-Yves Cousteau i sin bok, "The Silent World," iført ørepropper under vann kan fange luft mellom dem og trommehinnene. Dette skaper en farlig opphoping av trykket inne Eustachian rør, utvide trommehinnene og potensielt forårsake at de sprekker.

Ear Canal Blokkeringer

Ørepropper kan presse rusk og ørevoks dypt inne i øregangen og mot trommehinnen, forårsaker blokkeringer. En blokkert øregangen kan bidra til hørselstap, infeksjon, utslipp eller tinnitus. Hvis din earplugs seg fast for dypt inne i øregangen, kan en lege må fjerne dem. Plasser alltid ørepropper så kan du lett komme og rotere dem. Rengjør med øreplugger regelmessig med mild såpe og vann for å fjerne eventuelle akkumulerte voks eller rusk. Ikke vaske skum ørepropper, som de vil miste sin form og ikke lenger passer ordentlig. Skum ørepropper er designet for å være disponibel.

Øresmerter

Ørepropper kan irritere kjeveledd, som ligger nær øregangen, noe som resulterer i sårhet og smerte. Øret kanalene kan også bli smertefullt av konstant repetisjon av å sette inn og ta ut pluggene. Siden skum ørepropper utvide inne i øregangen, de er ofte de største syndebukkene i forårsaker smerte.

Ørebetennelse

Ørepropper kan noen ganger også føre til ørebetennelse. Plugger som ikke passer riktig, eller er for hardt kan lage riper, slitasje eller irritere huden inne i øregangen, forårsaker bakterier å vokse og føre til mulige infeksjoner.

Slik fjerner Flått i bomull med Soap

Slik fjerner Flått i bomull med Soap


Flått, parasitter felles for gresskledde områder av Nord-Amerika, fester seg direkte på hud eller klær og kan bære Lyme sykdom; de bør fjernes umiddelbart. Grundig sjekk din kropp og klær for flått etter fotturer, sykling, hagearbeid eller camping. Hvis flått er funnet festet til klær, kan de fjernes på forskjellige måter. Den raskeste og mest effektive måten å fjerne en hake er med pinsett. Flått kan også bli fjernet fra bomull klær med flytende såpe, selv om det ikke er anbefalt av Center for Disease Control and Prevention.

Bruksanvisning

Tick ​​Fjerning

•  Dekk en bomullsdott med flytende såpe, helst en såpe med noen bleike innhold som et vaskemiddel.

Plasser såpe-gjennomvåt bomullsdott over flåtten, og hold bomullsdott på flåtten i 20 til 30 sekunder. Kjemikaliene i såpe vil etter hvert trekke flåtten ut av bomull.

Fjern flåtten med pinsett eller en vev når flåtten har sluppet seg fra klær.

Kast flåtten i søpla eller skylle den ned i toalettet for å sikre at det ikke vil klinke seg selv på kroppen eller klærne igjen.

Tips og advarsler

 • Selv om denne metoden for tick fjerning fungerer, er å fjerne flåtten direkte fra kroppen eller klærne ved hjelp av pinsett foretrukket av helsemyndighetene fordi såpe kan faktisk øke faren for verten å bli smittet av flåtten. Såpen metoden bør bare brukes når flåtten ikke kan fjernes på annen måte.

Slik fjerner Flått med bomull baller og Såpe

Slik fjerner Flått med bomull baller og Såpe


En hake er et lite insekt som bruker knipetang knyttet til sin munn for å klinke til sine ofre, ofte i flere timer om gangen. Flått kan overføre alvorlige sykdommer til sine menneskelige verter, slik som Lyme sykdom eller Rocky Mountain flekket feber, så du bør fjerne en hake umiddelbart etter oppdagelsen. Unngå flåttbitt ved å styre klar av tykk pensel, høyt gress og hauger av blader. En insektmiddel kan også hjelpe. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler selv bading innen to timer etter at han kom innendørs, å vaske og finne eventuelle flått. Nesten hvem som helst kan fjerne en hake med liten innsats.

Bruksanvisning

Bruk pinsett eller en flåttfjerner til å ta tak i flåtten i nærheten av sin hode eller munn - så nær som mulig til personens hud. Trekk opp forsiktig og jevnt for å skille den fra huden. Bruk aldri en vridning eller rykninger bevegelse for å fjerne en hake, som kan knuse den og la hodet inngitt.

Hvis du ved et uhell knust flåtten, fjern eventuelle gjenværende deler ved hjelp av pinsett.

Vask hendene med såpe og vann etter fjerning.

Vask området rundt flåttbitt ved hjelp av bomull baller, såpe og vann.

Plasser så mye av flåtten som mulig inn i en plastpose eller krukke å bevare den. En lege kan ønske å undersøke det hvis sykdom resultater fra bittet.

Tips og advarsler

 • Oppsøk lege dersom offeret blir febrilsk eller utvikler et utslett, muskelsmerter eller stiv nakke i løpet av noen uker for å bli bitt.
 • Ikke dekk flåtten i såpe, gelé eller olje for å fjerne den gradvis. I stedet, fjerne flåtten så raskt som mulig ved hjelp av metoden beskrevet.

Bomull Allergi

Bomull Allergi


Allergi mot det naturlige stoffet fiber av bomull er ofte uventet. Men naturlig ikke automatisk bety fritatt fra å produsere en allergisk reaksjon.

Natural Product

Vanligvis folk er allergiske mot syntetiske tekstiler, men allergi oppstår når noen individer blir utsatt for bomull, som er en naturlig cellulose landbruksprodukt, ifølge Latexallergyresources.org.

Betraktninger

Allergien kan ikke være på grunn av bomull, men hva vaskemiddel eller tøymykner at stoffet er vasket i. Noen mennesker er allergiske mot fargestoffet i bomull klær. Du må kanskje velge økologisk bomull uten fargestoffer.

Andre syndere

Bomull er noen ganger blandet med polyester, ull eller rayon, som kan forårsake en allergisk reaksjon.

Elastisk

Elastiske linning eller til og med elastisk tråd i bomullsplagg kan være kilde til irritasjon.

Glyoksalharpiks

Bomull som er merket rynke motstandsdyktig behandles med glyoksal harpiks. Dette inneholder lateks, som mange mennesker er allergiske mot.

Organic

Noen mennesker er allergiske mot vanlig bomull og tilsetningsstoffer som er funnet på bomull, ifølge Fibers.com. Økologisk bomull er blottet for disse tilsetningsstoffene.

DIY Støpte ørepropper

Du kan lage DIY ørepropper ved å kjøpe et kit fra en av flere forskjellige forhandlere. Disse enhetene er vanligvis laget av silikon, og blokkere ut lyd fra motorsykler, skyting kanoner, maskiner, og mange andre situasjoner. Etter riktig prosess for DIY øreplugger vil hjelpe deg å ha hørselvern som du trenger.

Få en Kit

Bestill et silikon byggesett fra en butikk. Velg en med en pris som passer dine behov, en garanti, og en lett-å-følge prosessen. Vær sikker på at settet inneholder silikon, instruksjoner, en bæreveske, og en tilbakebetaling hvis prosessen ikke fungerer.

Mold Ørepropper

Har en venn hjelpe deg forme dine ørepropper. Åpne pakningen og ta ut de to forskjellige typer silikon. Ikke la dem berøre hverandre til du er klar til å begynne. De fleste settene kommer med nok silikon for tre øreplugger, slik at du kan gjøre en rettssak først. Dobbeltsjekk dine instruksjoner for å være sikker på at du har nok for tre.

Del to forskjellige typer silikon inn i tre like store deler, eller to like store deler, avhengig av hvor mange øreplugger settet gjør. Ikke la de to typer silikon for å røre til du er klar til å begynne.

Ta en porsjon og blande de to typer silikon sammen ved å trykke dem inn i en ball og bruke fingrene 30 sekunder. Når du er ferdig ballen bør være en solid farge, og bør ikke ha noen striper.

Plasser ballen inn i øregangen. Trykk den forsiktig slik at det utvider seg i øret. Det bør danne en merkbar segl som det fylles øregangen. Bruk et speil eller en venn for å være sikker på at du har trykket på ørepropp inn i alle aspekter av det ytre øret. Utsiden av pluggen skal være glatt å ta på og bør ikke være humpete.

La øreproppen på plass i 15 minutter, eller for hvor lang tid bestemmes i din instruksjoner. Fjern forsiktig øreproppen fra øret ved å gripe den, trekker litt ned, og trekke den ut av øret. Oppbevar ferdige ørepropper i den medfølgende tilfelle.

Bruke Øreplugger

Vask hendene før du bruker din øreplugger. Fjerne dem fra deres sak og forsiktig sette dem inn i øret ditt. Trekk opp øregangen som du gjør, slik at øreproppen for å danne en forsegling.

Hvordan Kill Bomull Parasitter

Har du støtt på et klebrig stoff på bomullspinne i feltet? Vel det er "klebrig bomull 'tegn på en bomulls parasitt angrep. Alt fra lys gul til mørk grønn i fargen, er bomull parasitter oppstått hovedsakelig i juni. Disse parasittene suge saft av anlegget og utvise en "honningdugg" slags stoff som fungerer som et vekstmedium for en svart mold, som i sin tur forstyrrer bomull og spinning av bomull stoff. Dette reduserer kvaliteten av stoffet produseres og kan negativt påvirke salg av bomull. Det er derfor viktig å komme til roten av saken og drepe bomull parasitter ved hjelp av en organisk, hjemmelaget plantevernmidler.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg hvitløksfedd i mineralolje i ca 24 timer og belastning.

Stadig blande fisk emulsjon og såpe med vann.

Kombiner den første blanding med den andre blanding i et forhold på 2: 1.

Grundig spraye avlingene gang i uken inntil bomull parasitter blir utryddet.

Tips og advarsler

 • Angrep av bomull parasitter kan unngås ved å: * Fylle pytter og åpne vannkilder i dine felt med skitt * Eliminere åpen kompost hauger nær feltet * Alltid rengjøring av utstyr før og etter bruk Kompost og åpent vann er områder som gir yngleplasser for parasitter , så holder disse tingene så langt borte fra bomull felt som mulig er viktig å warding av angrep.

Hvordan bruke ørepropper for Snorers

Hvordan bruke ørepropper for Snorers


Når partneren din er en høyt snorer, tar det noen forberedelser til å få deg åtte fulle timers søvn om natten. Snorking spenner fra grunnleggende intermitterende støy som ikke er farlig for snorer, til høylytte gisper snorker som kan representere en større pusteproblem av søvnapné. Hvis du ikke kan sove gjennom natten, lider din egen kropp; mangel på søvn kan svekke immunsystemet og kutte din reaksjon tid da i fare. Ved å bruke ørepropper om natten kan hjelpe deg med å få resten du trenger.

Bruksanvisning

•  Ta en ørepropp om gangen og trykk sidene ned mens du ruller den mellom fingrene til den er tynn nok til å gli inn i øregangen. Den svamplignende materiale som brukes til å lage øreplugger gjør dem krympe ned i størrelse med og ekspandere langsomt.

Sett pluggen i øret raskt etter at du slutter å rulle den. Du ønsker å presse den i langt nok til å skape en trykk sel, men ikke for langt. Du må være i stand til å hente tilbake spissen av ørepropp med fingeren og trekk den ut.

Vent til pluggen til sakte utvide, deretter gjenta prosessen for den andre ørepropp. Hvis det gjøres riktig, vil bakgrunnsstøy høres veldig dempet og det vil bli en høyere ekko i hodet ditt når du svelger. Du kan sove på din side fint uten noen fare fra øreplugger, men vær sikker på at ingen å presse dem i noen lenger i løpet av natten.

Fjern pluggene i morgen ved å ta en utsatt enden og trekke den rett ut av øret. Gjenta denne prosessen for den andre pluggen.

Sett pluggene som nødvendig; deres evne til å komprimere og utvide avtar over tid.

Hva Ørepropper å bruke for Swimmers

Hva Ørepropper å bruke for Swimmers


De fleste tenker på rockekonserter når de tenker på ørepropper, men øreproppene som brukes av svømmere er fundamentalt forskjellig fra de som beskytter mot høy desibel støy. Det endelige målet, er imidlertid den samme - å beskytte ørene. Svømmere er i faresonen for ulike ørebetennelser og en tilstand som kalles "svømmer øre" som kan til slutt føre til hørselstap, så tar de riktige forholdsregler er avgjørende for din helse.

Hearos, Vann Protection Series

Laget med tre myke flenser for å holde vannet ute, disse plast ørepropper beskytte delikat vev av øregangen fra langvarig eksponering for vann. De ble designet med svømmere og surfere i bakhodet og forhindre øregangen fra "vann-logging." De kommer i en one size fits all design og kan brukes av barn og voksne.

Macks Aquablock Ørepropper

Disse myke ørepropper kan brukes til svømming, bading, dusjing, surfing eller annen aktivitet som resulterer i hodet blir nedsenket i vann. De er også vaskbar og gjenbrukbar, holde vann ut av øregangen for lange perioder av gangen. Dette designet er laget av silisium, er pre-formet og har en trippel-flens konstruksjon som gir en tilpasset passform mens tetting vann ut. Disse øreproppene ble opprettet og testet med det formål å forebygge ørebetennelser og svømmer øre.

Doc er Proplugs

For de som har planer om å svømme utover bare overflaten, Docs Proplugs ikke bare beskytte mot smitte, men også redusere "øre klem", eller manglende evne til å utjevne trykket mellom midten og ytre øret. De kan også brukes for å beskytte mot termisk reaksjon og vertigo. Disse øreproppene er spesielt ideelt for dykkere. Vann er forhindret fra å komme inn i øregangen til en dykker går dypere enn 20 meter, noe som medførte litt vann er tillatt i for utjevning. De er laget av hypoallergene Kraton som danner en vanntett forsegling.

Filtrert Svømming / Surfing Ørepropper

Denne ørepluggen design er unik fordi den gir en forseglet membran som holder kald luft og vann ut av ørene, men likevel tillater brukeren å høre hans omgivelser. Dette gjør det spesielt nyttig for de som deltar i vannaktiviteter som fortsatt krever evnen til å høre (for eksempel vann redning, padling og surfing). Laget av varmeherdet silisium, fortsetter de å føle fleksibel etter å ha blitt plassert i øret og skal vare i flere år.

Hvordan Desinfiser en Høreapparat ørepropp

Avhengig av stilen, kan høreapparat øretelefoner inneholde sensitive kretser som forbyr dunking arb i alkohol eller vaske det med såpe og vann. Likevel, øretelefoner fortsatt trenger sporadisk rengjøring og desinfisering, spesielt hvis de har falt på bakken eller hvis et nysgjerrig barn eller kjæledyr har fått tak i dem. Selv om du tar alle forholdsregler er nødvendig, må du desinfisere øretelefonen som et spørsmål om vanlig vedlikehold.

Bruksanvisning

•  Tørk av høreapparatet med en ren, tørr klut eller en klut.

Inspiser øretelefonen for ørevoks. Du skal ha blitt gitt en liten pick eller børste for å rense ut avfall som voks. Forsiktig plukke ut eller børste vekk noe du finner. Din audiograf burde ha vist deg hvordan du gjør dette, slik at du ikke skade høreapparatet.

Tørk av høreapparatet med en desinfiserende towelette. Ikke bruk en alkoholserviett - bruke ikke-alkoholprodukter bare. Hvis du er usikker på om et produkt er riktig, ta kontakt med din audiograf.

Tips og advarsler

 • The House Ear Institute i Los Angeles anbefaler at du desinfisere høreapparater daglig.
 • Audiografen din bør kunne anbefale hvor du skal få rengjøring og desinfisering av utstyr hvis hun ikke selger dem selv.
 • Spesielle hjelpemiddel tørketrommel containere høre tørke ut eventuell fuktighet fast i høreapparatet og hjelpe rense hjelpemiddel. Snakk med audiografen din om innhenting og bruk av en av disse.
 • Ikke bruk en varmekilde, for eksempel en hårføner på høreapparatet.
 • Rengjøre og desinfisere ørepropper som ikke inneholder kretser, slik som for bak-øret hjelpemidler, på samme måte. Effektiviteten av høreapparat avhenger delvis på formen passer ordentlig, og du ikke ønsker å risikere formen materialet bryte ned eller sprukket.
 • Klinikker nå råder audiografer å bruke hansker ved håndtering av høreapparater. Hvis legen ikke eller endret ikke hansker mellom å se en tidligere pasient og se deg, desinfisere høreapparatet før du setter den tilbake i øret. The American Academy of Audiologi advarte i 2003 i en artikkel som håndterer et høreapparat med uvaskede og bare hendene, spesielt hvis personen har håndtert høreapparater fra mer enn én pasient, kan føre til krysskontaminering. En 2002 studie publisert i "The Hearing Journal" funnet totalt 10 bakteriestammer og tre typer sopp på 10 høreapparater. Den vanligste var en form for stafylokokker.

Hvordan bruke bomull baller for å demonstrere Vannforurensning

Hvordan bruke bomull baller for å demonstrere Vannforurensning


Når undervisning noen om vannforurensning, ofte hjelper det å skape en visuell eller en taktil erfaring til å hjelpe dem med ulike læringsstiler. En bomullsdott filter eksperiment oppnår disse målene ved å la eleven først forurenser en tank med vann, deretter filtrere at forurenset vann selv. Etter at vannet er filtrert, vil publikum kunne se første hånd effekten av ulike vanlige forurensninger på vannforsyning.

Bruksanvisning

til de forskjellige forurensninger i den vannfylte akvarium, som er den "vanntilførsel" i dette eksperimentet. Forklare hva hver forurensende representerer; for eksempel, når du legger den motorolje, diskutere virkningene av gamle, olje lekker båter eller jet-ski på nærliggende innsjøer, og som du legger gjødsel diskutere hvordan animalsk avfall virkning lokale vannforsyninger.

Spør publikum hva de observerer som du legger til flere forurensende stoffer til akvariet, og spør om vannet kan drikkes i sin nåværende tilstand. Du kan kjøre poenget ditt hjem ved å fylle din drikking glass med forurenset vann og passerer det rundt, og tilbyr det til publikum. Når du har bekreftet at ingen ønsker å drikke vannet, forklarer at disse forurensninger truer mange lokalsamfunn 'drikkevannsforsyningen, selv om beløpene er vanligvis ikke så høy.

Linje den store, åpne enden av trakten med kaffefilter, trykke filteret ned i "bolle". Legg til en tomme av sand over filteret, deretter en tomme av trekull og et lag med bomull baller på toppen. Stretch strømpebukse over munn og tape det til trakt er yttervegger.

Sett den smale enden av trakten inn i munnen av den tomme brusflaske, etter fjerning av flaskens lokk. Sakte helle vann fra glasset inn i trakten er strømpebukse dekket munnen. Se vannfilteret gjennom de ulike materialene og renne ned i brusflaske. Vannet bør se langt klarere.

Fjern strømpebukse fra toppen av trakten. Vis publikum skitnet bomullsdotter som en ekstra visuell påminnelse om hvor forurenset din "vannforsyning" var. Inviter publikum til å gjenta eksperimentet ved hjelp av sine egne lignende forsyninger og akvariet full av forurenset vann.

Instruksjoner for bruk av ørepropper

Instruksjoner for bruk av ørepropper


Ørepropper beskytter ørene mot overdreven eksponering for støy og elementer i industrielle og fritidsmiljøer. Svømmere, skyttere, fabrikkarbeidere, motorsykkel ryttere og enkeltpersoner selv prøver å få en god natts søvn kan ha nytte av å bruke øreplugger. Skumøreproppene er billig og disponibel, men for å være effektive, må de settes inn på riktig måte.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med såpe og vann. Fjern øreproppene fra deres dispenser eller annen emballasje hvis aktuelt.

Rull én ørepropper av skum mellom tommel og pekefinger. Komprimere den til den smaleste diameter mulig å tillate øreproppen for å passe perfekt inn i den første svingen i øregangen. Pass på at det ikke er noen bretter.

Reach over toppen av hodet med en hånd og trekk og tilbake og opp på toppen av øret for å åpne øregangen.

Plasser tett rullet ørepropp godt inne i øregangen før det begynner å utvide.
Sørg for at øreproppen er legging på gulvet i øregangen, slik at den kan utvides til å fylle hele øregangen.

Wiggle skum ørepluggen som nødvendig for å justere for en bedre passform.

Utfør en visuell inspeksjon i et speil for å sørge for at ørepluggene er korrekt montert. Pass på at endene av ørepropper er ikke godt synlig fra forsiden.

Utfør en akustisk sjekk for tilpasning av cupping hendene godt over ørene og deretter slippe. Det skal ikke være noen vesentlig endring i støynivå mellom cupped og un-cupped ører.

Tips og advarsler

 • Kort innføring av komprimert øreproppen er nøkkelen til riktig passform.
 • Ørepropper som er plassert for grunt nær åpningen av øregangen er ikke like effektive som de plasseres riktig i øregangen.

Alternativer til Ørepropper

Du er utsatt for lyd hverdagen. De fleste av disse lydene er ikke høyt nok til å skade hørselen din, men hvis du er utsatt for høy lyd på en daglig basis, må du hørselsvern. Ørepropper er lett å bære med deg, og ikke for dyrt. Men hvis du har øre problemer som gjør ørepropper uegnet, er alternativ hørselsvern er tilgjengelig.

Til syvende og sist vil det beste hørselsvern være noe som er komfortabel nok til å bære når du trenger det.

Cap-Mounted Øreklokker

Hvis du jobber i et industrielt miljø med et høyt støynivå, må du hørselvern som hindrer hørselsskade, men lar deg holde kontakten med andre arbeidstakere. Du må øreklokker med forskjellig lydnivå som er tilpasset din spesielle arbeidsmiljø.

Cap monterte øreklokker er konstruert med ståltråd, slik at du kan bruke dem daglig, og disse øreklokker bør gi deg mange års bruk. En polstret skum hodebånd gir deg en behagelig passform, og med ekstra myke øreputer, vil du ikke føle at ørene blir presset. Sett øreklokker på plass når du trenger dem, og svinge dem tilbake når du ikke bruker dem.

Nylig patentert teknologi kontrollere hvordan lyden passerer gjennom øreklokker kan du høre samtalen mer tydelig, samtidig som blokkerer ut høye støynivåer.

Harde hatter kommer i forskjellige stiler og selges separat.

Øregangen Caps

Øregangen caps se ut ørepropper og kan bæres på innsiden eller utsiden av øregangen. Hvis du kjøper en øregangen cap med et pannebånd, kan du velge å bære hodebøylen over hodet, bak hodet, eller under haken. Juster hodebøylen hvis det føles for stram.

Noen foretrekker ørekanaler caps, fordi de er praktisk å sette inn i ørene dine når du trenger dem for å stenge ute støy. Øregangen caps fungerer mest effektivt når du er utsatt for støynivåer for korte perioder av gangen, men er ikke effektive for høye støynivåer.

Støy Muffs

En støy muffe består av to plast øreklokkene, cup sel, og et pannebånd. Ifølge US Army Center for Health Promotion og forebyggende medisin, støy misbruke arbeide effektivt for folk som ikke kan bære ørepropper på grunn av en medisinsk eller arbeidstilstand.

Cup sel kan være laget av skum eller flytende materialer, med flytende pakninger som gir bedre hørsel beskyttelse mot høy lyd. Utsiden av ørene skal være helt dekket av støy misbruke, og selene skal være på linje med ansiktet ditt. Hvis du er iført briller eller øredobber eller ha håret hengende over ørene, kan disse elementene forstyrre riktig passform av støy misbruke.

Justere spenningen i hodebøylen slik at støy misbruke danner en god tetning rundt ørene. Du kan bære hodebøylen over hodet, bak hodet, eller under haken. Hvis du arbeider i en industriell jobb som krever hodebeskyttelse, kan du montere støy misbruke til en hjelm.

Støy misbruke kan være mer behagelig for noen mennesker enn iført ørepropper, og en størrelse som passer de fleste voksne. Hvis du har en liten øregangen, kan en ørepropp passer for hardt; forårsaker smerter i øret, eller din ørepluggen kan kontinuerlig gli ut av øret.

Det er lettere å forlegge ørepropper, spesielt hvis du tar ut og setter inn igjen ørepropper hele dagen.

Øre cup sel på støy misbruke er flinkere til å blokkere høyfrekvente lyder. Eksponering for høyfrekvente lyder mens iført ørepropper kan føre tale å høres dempet, og dine ord kan ikke bli hørt.

Hvordan Sett Ørepropper

Hvordan Sett Ørepropper


Er du lei av å kaste og slå på kvelden? Ville ikke du elsker å få en hel natt med resten? Det uheldige er at mange mennesker blir tvunget til å sove i støyende omgivelser. Enten det er en bjeffende hund eller en snorking partner, er det umulig å sove med all støyen. Heldigvis finnes det en løsning. Ørepropper ikke bare bidra blokk innendørs lyder, men de kan også blokkere mest utendørs lyder også. Best av alt, kan du finne ørepropper som tilbyr ekstrem komfort, men du må vite hvordan du skal sette dem på riktig måte.

Bruksanvisning

•  Rull øreproppen på et stramt sylinder. For ørepropper til å passe inn i øregangen, må du rulle skummet slik at den danner en tett sylinder. Dette gjør det enkelt å skyve ørepropper i øret, slik at du får en riktig passform.

Løft toppen av øret for å åpne kanalen. Det er umulig å sette inn ørepropper riktig uten å trekke på toppen av øret. Ellers er kanalen også stengt av å nå. Du må ta den øverste delen av øret og løft sakte. Hvis åpnet på riktig måte, vil du føle luft som kommer inn i kanalen.

Sett øreproppen på den åpne kanalen. Hvis du åpnet ørekanalen riktig, bør du være i stand til å skyve øreproppen i lett. Hvis kanalen ikke er åpen nok, vil du finne deg selv prøver å squish øreproppen på plass.

Hold øreproppen på plass til skjemaet utvides. Skummet vil ta litt tid å utvide. Hvis du bare øreproppen og deretter ta hånden bort, vil øreproppen sprette ut. I stedet må du forsiktig holde pluggen på plass til skummet fullt utvides. Dette sikrer at øreplugg blokker ut så mye støy som mulig.

Gjenta trinn 1 - 4. Det er viktig å sette inn en ørepropp om gangen. Ellers vil skummet ekspandere før du kan begynne arbeidet med det andre øret.

Bruk voks ørepropper for bading. Skumøreproppene er best egnet for å sove, men hvis du trenger ørepropper som er vanntett, er voks det beste alternativet. For å sette inn voks ørepropper, rulle voksen inn en feit sylinder. Trykk voks inn i øregangen slik at en flat plate skjemaer på utsiden av kanalen. Dette vil bidra til å holde vann inn i øregangen.

Tips og advarsler

 • Det kan ta noen forsøk før du klarer å sette inn ørepropper riktig.
 • Hvis du har problemer med å få kanalen åpen, sørg for å re-roll øreproppen, slik at skummet er stramt.
 • Hvis øreproppene ikke synes å være å gjøre jobben sin, selv etter flere forsøk, prøv å kjøpe en ny merkevare.
 • Tvinge ørepropper på plass kan føre til ørene dine til å verke.
 • Vask hendene før du setter ørepropper.
 • Når rullet, sett ørepropper umiddelbart eller skummet vil utvide for mye.

Hvordan avlaste Ear Congestion

Du kan noen ganger lindre øret lunger hjemme, unngå en tur til legen. Men hvis en feber vedvarer eller du har andre smerter og ubehag, bør du søke råd fra en lege.

Hvordan avlaste Ear Congestion

En forsiktig rense ut øret med en bomullspinne. Ikke legg noe på pinnen, og bare gjøre en rask sveip. Mange mennesker gjør mer skade mens stakk en bomullspinne i ørene.

Sug to bomullsdotter med olivenolje, og legg en i hvert øre. La dem sitte i 15 minutter. Fjern bomull baller og kast.

Kjør en vaporizer eller luftfukter på soverommet om natten. Ofte øret lunger er et symptom på en kiste kald eller tett nese. Ved å legge fuktighet til luften, kan du bidra til å lindre lunger.

Prøv å sove oppreist, eller i det minste legge noen puter til sengen. Dette kan hjelpe noen sinus drenering fra sikkerhetskopiering i nasal passasje og ører.

Ta en smertestillende som for eksempel paracetamol hvis øret lunger er smertefullt. Hvis smertene er alvorlig eller er ledsaget av feber, planlegge et besøk med legen din.

Hint

 • Hvis du svømmer, bruker ørepropper.
 • Gå til legen umiddelbart dersom symptomene vedvarer.

Hvordan behandle Ørevoks Blokkering

Earwax blokkering er forårsaket av ørevoks som bygger seg opp og blokkerer den ytre øregang. Noen mennesker aldri oppleve ørevoks buildup, mens andre håndtere det på en nesten månedlig basis.
De vanligste tegn eller symptomer på en ørevoks blokkering, også kjent som ørevoks else, er øresmerter, nedsatt hørsel, øresus, og for noen, en følelse som du er iført en ørepropp.
De fleste tilfeller av ørevoks blokkering ikke forårsake ekstremt ubehag, men noen smerte kan ofte bli løst ved bruk av paracetamol.
Lære å behandle en ørevoks blokkering vil holde ørene sunt og bidra til å forhindre hørselstap.

Hvordan behandle Ørevoks Blokkering

•  Kjøp en boks med ørevoks oppmykning øredråper på ditt lokale apotek. Les bruksanvisningen før du bruker produktet. De er generelt veldig lett å følge, men lese dem gjennom en gang før du begynner behandlingsprosessen, fordi det vil være vanskelig å stoppe halvveis gjennom å lese instruksjonene.

Legg deg ned eller bøye hodet, med den blokkerte øret pekte oppover, mot taket. Hvis du kan få noen til å hjelpe deg, få ham eller henne dra forsiktig i øret opp og tilbake for å hjelpe utsette øregangen. Hvis du gjør dette selv, holde øredråper i din dominerende hånd og manipulere øret selv. Hvis du vil, kan du prøve å gjøre dette mens du ser i medisinskapet speil, men gjør det ofte forvirrer noen individer.

Sakte presse riktig antall dråper at instruksen krever inn i ørekanalen. Du kan lett føle hver dråpe som den lander i øret. Prøv å holde hodet på skrå i ca 15 eller 20 minutter, slik at øredråper å arbeide uten å kjøre ut av øret. Noen individer også bruke et stykke av bomull for å holde eardrops i øregangen.

Sitt opp sakte, og lene den berørte øret nedover. Fjern bomullsdott, hvis brukt. Fyll en plast bolle med varmt (ikke varmt) vann og tar gummi pære sprøyten, fyll den med varmt vann.

Klem forsiktig på varmt vann inn i øregangen. Gjør dette flere ganger til øret føles som den er koblet fra. Gjenta prosessen om nødvendig.

Hint

 • Du må aldri stikke noe inn i øret for å prøve og hente en klump ørevoks. Du kan skyve ørevoks dypere inn i øregangen som kan skade trommehinnen.
 • Hvis ørevoks blokkering synes ikke bedret seg, planlegge et besøk med legen din slik at han eller hun kan bruke spesialverktøy for å fjerne ørevoks.