Digidexo.com

hjerteinfarkt symptomer hos kvinner

Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner

Tidlig identifisering av tegn og symptomer på hjerteinfarkt kan redusere nivået av funksjonshemming som resultat av å ha et hjerteinfarkt, og kan redusere sjansen for å dø. Vær forberedt og lære å gjenkjenne symptomer før det er for sent.

Betydning

Ifølge National Center for Health Statistics, hjertesykdom og hjerteinfarkt var den ledende dødsårsaken av amerikanske kvinner i 2005.

Symptomer

Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner kan omfatte angst, pusteproblemer, ubehag og smerter i brystet, halsbrann, kvalme eller oppkast, svetting og svimmelhet.

Funksjoner

Kvinner er mindre sannsynlighet for å ha sterke smerter i brystet under et hjerteinfarkt sammenlignet med menn, på grunn av anatomiske forskjeller i årsakene til hjerteinfarkt.

Misforståelse

Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner er vanligvis mindre tydelige enn de i menn, og kvinner er mindre sannsynlig å gjenkjenne sine symptomer som de av et hjerteinfarkt.

Betraktninger

Symptomer på hjerteinfarkt hos kvinner som smerter i kjeven, nakke eller skuldre kan være forbigående, noe som kan føre til forsinkelser i behandlingen.

Forebygging / løsning

Erkjenner de tidlige symptomer på hjerteinfarkt og forebyggende tiltak som for eksempel å slutte å røyke, trene regelmessig og kontrollere blodtrykket kan minimere sjansen for å ha permanent skade på hjertet.

Advarsel

Fordi kvinner ikke kan identifisere sine symptomer med et hjerteinfarkt, er det mindre sannsynlig å gå til legevakten eller motta behandling, noe som kan øke risikoen for uførhet eller død.

Forskjellen mellom angst og hjerteinfarkt symptomer hos kvinner

Det har vært mye diskusjon og uenighet i det medisinske miljøet om symptomene på hjerteinfarkt hos kvinner versus symptomene på hjerteinfarkt hos menn. Mange medieoppslag viser at symptomene på hjerteinfarkt hos kvinner er ofte feildiagnostisert som et panikkanfall.

Hjerteinfarkt symptomer

Kvinne Heart Foundation nettside beskriver kvinners hjerteinfarkt symptomer som pusteproblemer, svimmelhet, tretthet, brystsmerter, prikking eller brennende i bryst regionen, ekstrem dårlig fordøyelse, økt hjertefrekvens og svetting.

Panikkanfall symptomer

Dame Heart Foundation rapporterer også at de samme symptomene på et panikkanfall er lik de av et hjerteinfarkt, unntatt én viktig forskjell: kvinner opplever et hjerteinfarkt vil føle en plutselig og alvorlig følelse av utmattelse som varer i to til tre minutter som vil avta og deretter ofte tilbake.

Riktig Testing

En rekke tester bør utføres for å avgjøre om en kvinne er å ha et hjerteinfarkt eller panikkanfall. Kvinne Heart Foundation hjemmeside antyder klinikere bruker et elektrokardiogram (EKG), blodprøver, magnetisk resonans imaging (MRI) og angiografi.

Nøyaktig diagnose

Selv om krav har blitt gjort at noen av de nevnte symptomer og tester gi unøyaktige resultater hos kvinner, en fersk studie rapportert på ScienceDaily.com tyder på at resultatene og symptomer kan være nøyaktig likevel.

Risiko

Kvinner med en historie med hjerte- lidelser eller høyt blodtrykk er en større risiko for å få hjerteinfarkt enn kvinner som ikke lider av tilstanden.

Hjerte symptomer hos kvinner

Ifølge American Heart Association, er hjertesykdom den vanligste dødsårsaken blant kvinner i USA. De viktigste hjertesymptomer er de som følger et hjerteinfarkt. Et hjerteinfarkt oppstår når hjertets blodgjennomstrømningen blir midlertidig sperret.

Betydning

Symptomer hos kvinner kan være noe annerledes at de typisk til sine mannlige kolleger. Kvinner er mer sannsynlig å ha problemer med å puste, ryggsmerter, kjevesmerter, kvalme og oppkast. Også kvinner er mer sannsynlig å oppleve smerter i skuldrene og mellom skulderbladene også.

Typer

Symptomer som regel innebære noen form for ubehag i bryst regionen. Denne smerten kan stråle ut i venstre arm også. Andre symptomer kan være svetting og svimmelhet.

Time Frame

Ifølge American Heart Association, hvert sekund teller når det gjelder behandling av kardiale symptomer. Rask legehjelp forbedrer sjansen for utvinning.

Effekter

Mange kvinner helt gjenopprette etter et hjerteinfarkt. Imidlertid kan en alvorlig hjerteinfarkt skade hjertemuskelen, som fører til ytterligere hjertekomplikasjoner.

Forebygging

Hjerteinfarkt kan forebygges ved å ta medisiner for å forbedre blodtrykket og kolesterolnivået i blodet. Også, spise et sunt kosthold, trene regelmessig og unngå tobakksrøyk kan bidra til å forhindre hjerteinfarkt.

Diabetiker symptomer hos kvinner

Diabetes oppstår når legemet ikke lenger er i stand til å produsere eller svare på insulin, noe som resulterer i overskudd glukose i blodet. Det er en kronisk endokrine tilstand som, mens alvorlige, kan bli administrert gjennom kosthold, mosjon og insulinbehandling. Både menn og kvinner kan lider av diabetes, men kvinnelige diabetikere oppleve en rekke symptomer som mannlige diabetikere ikke.

Cardiovascular Disease

En av de karakteristiske diabetiker symptomer hos kvinner er en økt risiko for kardiovaskulær sykdom.

Hyppige infeksjoner

Et annet symptom på diabetes hos kvinner er en økt sårbarhet for Candida og blære infeksjoner.

Tørr hud

Tørr hud, spesielt tørr bryst og vaginal huden, er et vanlig symptom av diabetes hos kvinner.

Saktere Healing

Likene av kvinnelige diabetikere er tregere til å helbrede kutt, blåmerker og åpne sår enn mannlige diabetikere. Tilsvarende hudinfeksjoner som akne er vanskeligere å rydde opp.

Dårlig sirkulasjon

En diabetiker symptom hos kvinner er nedsatt blodsirkulasjon til lemmer, hender og føtter. Dette kan føre til muskelsmerter under trening og overdreven fysisk stivhet på å våkne.

Hjerte arytmi Symptomer hos kvinner

Hjertearytmier, også kalt hjertearytmier, er uregelmessig hjertebank av hjertet og påvirke cirka 2,2 millioner mennesker i USA arytmier kan oppstå i et sunt hjerte, eller kan være en indikator for hjertesykdom.

Symptomer

Hjerte arytmi symptomer hos kvinner kan inkludere en flagrende i brystet, en racing eller langsom hjerterytme, brystsmerter, kortpustethet, svimmelhet, svimmelhet eller besvimelse.

Symptomfri

Hjertearytmier ofte ikke har noen symptomer, og er først lagt merke til av en lege.

Årsaker

Hjertearytmier kan være forårsaket av hormoner i forbindelse med menstruasjon, øvelser, sterke følelser, visse medisiner, røyking, alkohol og visse medisinske tilstander som høyt blodtrykk, diabetes og koronar hjertesykdom. Også, noen mennesker er født med hjerterytmeforstyrrelser.

Feildiagnostisering

Hjertearytmier er ofte antatt å være forårsaket av panikk, stress eller angst, og leger kan overse muligheten for hjertesykdom.

Behandling

Behandling av hjerterytmeforstyrrelser, varierer avhengig av typen av arytmier, og alder og tilstanden til pasienten. Noen metoder inkluderer å sette inn en pacemaker, medisiner, konvertering og kirurgi.

Blindtarmbetennelse symptomer hos kvinner

Blindtarmbetennelse symptomer hos kvinner


Tillegget, en liten finger posen ca 3 ½ inches lang, strekker seg fra slutten av tykktarmen på nedre høyre side av magen. Blindtarmbetennelse refererer til tilstanden der tillegget blir infisert og betent. Blindtarmbetennelse symptomer hos kvinner er generelt den samme som for menn. Unntaket er gravide kvinner, som ikke kan oppleve noen av de vanlige symptomene. Blindtarmbetennelse krever vanligvis operasjon for å fjerne den infiserte vedlegg.

Betydning

Blindtarmbetennelse er mer vanlig hos kvinner i alderen 10 og 30, men det kan oppstå i alle aldre. Det er viktig at symptomene ikke bli ignorert fordi hvis blindtarmbetennelse står ubehandlet, kan alvorlige komplikasjoner utvikle. Vedlegget vil til slutt sprekke og den smittsomme pus vil renne ut i bukhulen, forårsaker betennelse i slimhinnen. Denne tilstanden, som kalles peritonitt, kan være dødelig hvis det ikke blir behandlet raskt og aggressivt.

Tidlige symptomer

De første symptomene på blindtarmbetennelse hos kvinner er vanligvis kjedelig smerte og ubehag rundt navlen området. Smerten beveger seg etter hvert ned på høyre side av magen og til slutt legger seg i området rundt vedlegget, vanligvis i nedre høyre del av magen. Men den nøyaktige plasseringen av tillegget varierer fra person til person, så plasseringen av blindtarmbetennelse smerte kan også variere. Den magesmerter forverres vanligvis over en periode på 6 til 12 timer.

Andre symptomer

Andre symptomer på blindtarmbetennelse kan forekomme etter bekkensmerter begynner. Disse skiltene er oppkast, kvalme, ingen matlyst, abdominal hevelse og en lavgradig feber. Symptomer kan også omfatte forstoppelse, manglende evne til å passere gass og diaré. Området der de smerte settles kan være øm å ta på og risting som hoste eller gang kan gjøre vondt verre.

Årsaker til Appendisitt

Årsaken til blindtarmbetennelse er noen ganger ikke klar, og det er ingen medisinske bevis som tyder på at det kan forebygges. Det kan være forårsaket av en hindring av noe slag som herdet avføring eller matavfall. Det kan også forekomme som et resultat av en tidligere infeksjon eller inflammasjon. I begge tilfeller kan bakteriene raskt spre seg inn i området og forårsaker betennelse i vedlegg. En kreft obstruksjon kan også forårsake blindtarmbetennelse.

Blindtarmbetennelse symptomer hos gravide

Blindtarmbetennelse er vanskeligere å diagnostisere under svangerskapet fordi mange av sine symptomer, som magesmerter hos kvinner er også forbundet med svangerskapet. Spesielt kan gravide kvinner ikke opplever smerter i nedre høyre side av magen. Som et resultat, bør enhver abdominal smerte oppleves under graviditet anses som en mulig symptom på blindtarmbetennelse. Blindtarmbetennelse kan bli alvorlige svært raskt og behandling er mye lettere hvis tillegget ikke har sprukket.

Gjær infeksjon symptomer hos kvinner

Gjær infeksjon symptomer hos kvinner


Gjær infeksjoner hos kvinner føre til mange ubehagelige symptomer. Candida albicans forekommer naturlig i tarmsystem for alle mennesker, og blomstrer i varme, fuktige forhold. Normalt holder kroppen en naturlig balanse mellom Candida albicans og andre bakterier og sopp. Hvis saldoen er opprørt, kan Candida albicans vokse for kraftig eller vokse der det ikke er ment til, for eksempel i munnen, hud eller vagina. Når Candida overvekst fører til kløe, svie eller ubehag, er det som kalles en gjær infeksjon.

Identifikasjon

Gjær infeksjon symptomer hos kvinner vanligvis til stede som vaginal kløe eller svie, noen ganger med en hvit utflod. Utslippet kan være hvit og glatt eller virke litt klumpete.

Betydning

Hyppige gjær infeksjoner hos kvinner kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand, for eksempel diabetes. Mens gjær infeksjoner føre til noen varig skade, kan de forårsake betydelig ubehag.

Time Frame

Hvis venstre ubehandlet, kan en gjær infeksjon vare i opptil en uke. Med behandling, symptomene forsvinner innen 1 til 3 dager.

Teorier / Spekulasjoner

Mens gjær lever naturlig i fordøyelsessystemet og kan også kolonisere den reproduktive system og hud, noen leger mener at gjær faktisk kan kolonisere hele kroppen og forårsake en rekke sykdommer, fra hodepine til flyktige anfall av mystisk sykdom som motstår diagnose.

Forebygging / løsning

Mens gjær infeksjoner hos kvinner ikke kan være helt forhindret, kan flere skritt tas. Unngå stramme, tettsittende klær, badestamper, badstuer og parfymerte pulver eller lotion brukes nær vaginal området, som alle er kjent for å øke forekomsten av gjær infeksjon.

Mini Stroke Symptomer hos kvinner

En mini hjerneslag er referert til som en forbigående iskemisk anfall eller TIA, av leger, og kan vare i opptil 24 timer. Symptomene på en mini-slag er lik de av en iskemisk hjerneslag, og har en TIA er et tegn på at du kanskje snart ha en iskemisk hjerneslag. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, mini hjerneslag symptomer hos kvinner som forvirring og nummenhet langs den ene siden av kroppen din.

Forvirring

Kvinner som har et mini-slag kan oppleve plutselige forvirring om sted og tid på døgnet, og dette symptomet kan vare noen minutter eller opptil et par timer.

Tap av Balanse

En mini hjerneslag kan føre kvinner til å miste sin følelse av balanse og koordinasjon, noe som kan føre til skader, spesielt hvis andre forhold som osteoporose er til stede.

Nummenhet

Nummenhet eller prikking på den ene siden av ansiktet eller kroppen er et symptom på et mini-slag hos kvinner som kan vare i flere timer.

Tale Problemer

Talevansker, for eksempel en midlertidig manglende evne til å snakke tydelig eller forstå muntlig tale, er symptomer på en mini hjerneslag hos kvinner.

Vision Problemer

Synsproblemer, herunder uskarpt eller dobbelt syn, så vel som et midlertidig tap av syn på ett øye, er mini hjerneslag symptomer.

Svakhet

Kvinner som har en mini slag kan oppstå midlertidige svakhet i muskulaturen, spesielt på den ene side av legemet, noe som kan interferere med evnen til å stå eller gå.

Om ADD symptomer hos kvinner

ADD symptomer hos kvinner kan ofte gjøre en kvinne synes uorganisert, rotete, eller selvopptatte. Det er ikke uvanlig for en kvinne med ADD å gjøre det til voksenlivet uten å bli diagnostisert. Fordi ADD mangler hyperaktivitet ADHD, er det mindre forstyrrende i et klasserom miljø og ikke så lett plukket opp av foreldre og lærere. Kvinner med ADD kan finne hverdagen frustrerende og overveldende.

Problemer Fokusering

Kvinne med ADD har ofte problemer med å fokusere på en oppgave for en lengre periode.

Uorden

Kvinne med ADD har ofte problemer med å organisere sine hjem og arbeidsmiljø. De skaper ofte hauger å prøve og skape organisasjon.

Overfølsomhet

Kvinne med ADD er ofte overfølsom for støy, berøring og lukt. Fylte steder kan være overveldende.

Sedvanlig Lateness

Kvinner med ADD har ofte en dårlig følelse av tid som ofte gjør dem sent til arbeid og andre arrangementer.

Lav selvfølelse

Symptomene på ADD ofte resultere i et mønster av feil som kan føre til lav selvfølelse i kvinne med ADD som går tilbake til barndommen.

Problemer med å slutt Prosjekter

Kvinner med ADD ofte ta på seg for mye og ikke klarer å fullføre prosjekter fordi de er overveldet og har dårlige organisatoriske ferdigheter.

Hyper-Fokusering

Attention Deficit Disorder er vanligvis forbundet med en mangel på oppmerksomhet, men kvinner med ADD har muligheten til hyper-fokus på prosjekter som de er interessert i med fantastiske resultater. Den kreative hjernen til en kvinne med ADD kan hjelpe henne utføre oppgaver på en unik måte.

Hvordan identifisere Bipolar Symptomer hos kvinner

Hvordan identifisere Bipolar Symptomer hos kvinner


Bipolar lidelse rammer over to millioner amerikanere. Ekstreme humørsvingninger, samt andre maniske og psykotiske atferd, karakter bipolar lidelse. Selv om det påvirker begge kjønn, kvinner er spesielt utsatt på grunn av hormonelle endringer. Følgende tips kan hjelpe deg med å identifisere bipolare symptomer hos kvinner.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på depresjon. Selv om bipolar påvirker både menn og kvinner, er bipolar II mer vanlig hos kvinner. Karakteristikken av bipolar II inkluderer milde hypo-maniske episoder; Men kvinner er tilbøyelig til å rapportere opplever mer intens depresjon.

Merknad om det er blandede episoder som en manisk episode etterfulgt av et anfall av depresjon. En kvinne viser kanskje økt selvtillit, økt energi og en trang til å fortsette å snakke i løpet av en manisk episode. Men i løpet av depresjon fasen, kan en person bli i sengen hele dagen, føler verdiløs, og opp i vekt på grunn av inaktivitet.

Legg merke til om symptomene forverres i løpet av menstruasjonssyklusen på grunn av hormonelle svingninger. Ifølge en undersøkelse, 65 prosent av kvinnene opplever verre humørsvingninger i løpet av menstruasjonssyklusen.

Husk at graviditet forverrer ofte bipolare symptomer. Affektive og / eller psykotiske episoder oppstår ofte i løpet av post-partum perioden. I tillegg tilbakefall er vanlig innen 3 til 6 måneder etter fødsel.

Tips og advarsler

  • Kvinner som tar bipolar medisinering kan minimere utsette den nyfødte til medisinering ved å ta det rett etter amming. Vent mellom 7 og 12 timer, etter å ha tatt medisinen, før sykepleie. Bruk formelen om nødvendig i løpet av denne tiden.
  • Karbamazepin, en bipolar medisinering, kan redusere effekten av p-piller.

Angina symptomer hos kvinner

Angina symptomer hos kvinner


Kvinner opplever angina symptomer annerledes enn menn. Forstå denne forskjellen er nøkkelen til å oppdage angina hvis du er kvinne. Angina er ikke en sykdom, men et symptom på koronarsykdom. Gjennom bruk av hensiktsmessige behandlingsformer, kan angina kontrolleres, redusere smerte og avbrudd i dine daglige aktiviteter.

Identifikasjon

Angina pectoris, vanligvis kalt angina, er en type av brystsmerter som oppstår når blodstrømmen til hjertet blir redusert på grunn av koronar hjertesykdom. Smerte oppstår fordi hjertet ikke får alt oksygenet den trenger i blodet. Angina var tenkt å være mer utbredt hos menn i mange år, men en studie utført ved University College London Medical School fant at forekomsten av stabil angina er litt høyere hos kvinner enn menn. Detaljer fra studien ble publisert i tidsskriftet "Circulation" i 2006, etter en studie ble gjennomført som fulgte 400.000 mennesker i 31 land.

Symptomer

Klassiske symptomer på angina inkluderer brystsmerter, tyngde, trykk, klemme eller tetthet i brystet. Kvinner er mer sannsynlig å rapportere pulserende, knivstikking eller skarpe smerter og kan også oppleve magesmerter og kvalme. Fordi kvinners symptomer er ikke alltid umiddelbart anerkjent som angina, kan diagnosen bli forsinket.

Typer

Symptomer på stabil angina tendens til å oppstå når hjertet er tvunget til å jobbe hardere, for eksempel under trening eller anstrengelse, eller i tider med stress. Smerten vanligvis bare varer noen få minutter og går bort hvis du hviler eller bruke angina medisiner. Andre symptomer kan være dårlig og smerter i armer eller rygg.

Ustabil angina oppstår selv når du ikke er aktiv og ikke følger det normale mønsteret du har opplevd med angina. Smerten varer lenger, er mer alvorlig, og kan ikke gå bort selv om du bruker medisiner. Hvis du har hatt stabil angina og plutselig utvikle symptomer på ustabil angina, kan du være å ha et hjerteinfarkt, og bør tas til legevakten umiddelbart. Variant, eller Prinzmetals angina, forårsaker alvorlig smerte som skjer når du er inaktiv. Forbigående koronararteriespasmer er vanligvis ansvarlig for denne formen for angina.

Diagnose

Etter å ha tatt en medisinsk historie og ber deg om å beskrive dine symptomer, vil legen bestille flere tester. Under en stresstest, vil du bli bedt om å gå på en tredemølle mens hjertet ditt blir overvåket av en elektrokardiograf (EKG) maskin. Siden angina ofte oppstår når du bruke deg selv, gir en stresstest leger en god ide om omfanget av problemet. En EKG brukes også til å oppdage uvanlige hjerterytme som kan indikere angina. En ekkokardiogram, en test som bruker lydbølger til å vise et bilde av ditt hjerte, kan brukes til å finne ut om symptomene er relatert til en blodstrøm problem eller skade på hjertet. Nuclear stresstester måle blodstrømmen til hjertet, mens koronar angiografi bruker røntgen for å se inni blodårene i hjertet. Røntgenundersøkelse kan være nyttig i å utelukke andre tilstander som kan forårsake symptomer som ligner på angina.

Behandling

Behandling for angina er rettet mot å redusere symptomene og risikoen for hjerteinfarkt. Hvis du er diagnostisert med angina, vil du bli bedt om å gjøre visse endringer - som hviler ofte når du trener, å miste vekt, spise sunn mat og unngå store måltider. Det finnes en rekke medisiner som kan bidra til å forbedre blodgjennomstrømningen til hjertet ditt, blokkere kolesterolfremkallende stoffer i ditt hjerte eller forebygge blodpropp. Nitroglyserin, et stoff som brukes til å bidra til å åpne blodårene, er den mest kjente behandling for angina. I noen tilfeller kan det være nødvendig med angioplasti for å åpne tilstoppede arterier. Angioplasty oppnås ved å blåse en liten ballong i en arterie for å åpne blodårene, og deretter plassere en stent i arterien slik at den forblir åpen. Koronar bypass kirurgi kan anbefales hvis du har en fullstendig blokkering som ikke kan bli hjulpet av angioplastikk. I denne prosedyren, er en arterie eller vene fra en annen del av kroppen din plasseres i ditt hjerte for å omgå den tilstoppede delen av arterien.

Hjerte Blokkering symptomer hos kvinner

Ifølge American Heart Association, er hjerte- og karsykdommer den ledende morder av kvinner over en alder av 25. En blokkering i hjertets fartøy kan redusere eller helt stoppe blodtilførselen. Et hjerteinfarkt kan forekomme, men en blokkert arterie kan være symptomfri eller gå ubemerket. En studie ved Johns Hopkins University viste at hjerte skanner ikke klarte å oppdage om lag 15 prosent av hjerte blokkeringer i de med hjertesykdom. Kvinner med hjerte blokkeringer oppleve forskjellige symptomer enn menn.

Influensalignende symptomer

Om 71 prosent av kvinnene opplever tidlig varsling tegn på hjerteinfarkt sammen med plutselig innsettende ekstrem svakhet som føles som influensa. Noen kvinner vil aldri få vite om de har hatt et hjerteinfarkt før det er for sent.

Trykke eller press på brystet

Denne type ubehag er omtrent sju ganger større sannsynlighet for å bli opplevd av kvinner enn menn.

Brystsmerter, kortpustethet

Det er ingen kjønnsforskjell i disse vanlige symptomer. Smerte og kortpustethet er de vanlige indikatorene som et hjerte lunge er blokkert. Disse symptomene er også de hyppigst rapporterte signaler av hjerteinfarkt hos kvinner.

Oppkast

Kvalme og oppkast er nesten fire ganger større sannsynlighet for å bli opplevd hos kvinner enn menn.

Throat Ubehag

Tetthet i halsen eller svelgeproblemer er ofte forvekslet med en forkjølelse eller sår hals. To hovedårene som kommer fra hjertet området, halspulsårene, kjøre langs hver side av halsen til hjernen og kan bli blokkert.

Forebygging

Sunt kosthold, mosjon, moderasjon i drikking og slutte å røyke er alle hjerte blokkering risiko reduksjoner for kvinner.

Lave testerone symptomer hos kvinner

Testosteron er produsert av kvinnens eggstokker og binyrer. Vanligvis frembringer en kvinne omtrent 10 prosent av mengden av testosteron laget av et menneskes legeme. Lavt testosteron hos kvinner er vanligvis på grunn av en hormonell ubalanse.

Identifikasjon

Testosteron er produsert av en kvinnes kropp sammen med østrogen og progesteron. En kvinne produserer mindre testosteron som hun aldre, og dette kan føre til symptomer på grunn av utilstrekkelige hormonnivået i kroppen.

Betydning

Den mest betydningsfulle symptom på lavt testosteron hos en kvinne er lav libido. Andre symptomer inkluderer ofte tretthet, depresjon, tørrhet i skjeden, smertefulle samleier, hetetokter og økt fett i buken.

Årsaker

Lavt testosteron hos kvinner kan være forårsaket av diabetes, fedme, høyt blodtrykk, sykdom i hypofysen og overforbruk av p-piller. Den naturlige aldringsprosess kan også føre til mindre produksjon av hormoner østrogen og progesteron, så vel som testosteron.

Naturlig behandling

Dr. John R. Lee er en Harvard-utdannet lege som har skrevet flere bøker om lavt testosteron hos kvinner. Lee rapporterer at en av de mest effektive behandlinger for denne tilstanden er ved hjelp av en naturlig progesteron krem ​​i minst seks måneder. Dette vil øke progesteron i kvinnens kropp, og i sin tur vil øke testosteron produksjonen. Kremen er gnidd inn i huden og absorberes av kroppen.

Tilleggsbehandling

Progesteron krem ​​bør brukes i minst seks måneder. Hvis symptomene er fortsatt ikke løst, deretter en naturlig testosteron booster kan bli prøvd. Naturlig testosteron behandlinger er tilgjengelig fra compounding apotek, og Lee anbefaler at bare disse behandlingene brukes. Syntetisk testosteron tilskudd anbefales ikke på grunn av potensielle ubehagelige bivirkninger.

Testosteron symptomer hos kvinner

Lav libido og nedsatt seksualdrift er symptomer kvinner kan oppleve når testosteron nivået synker i den kvinnelige kroppen, ifølge USA Today helse Scout.com. Og som kvinner alder, og gå gjennom overgangsalder, alle sine hormonnivået reduseres, blant annet testosteron. Imidlertid kan andre symptomer på lavt testosteronnivå oppleves som godt.

Testosteron

Testosteron (mannlig dominerende kjønnshormonet, som er medvirkende i utviklingen av mannlige kjønnsorganer) er også et hormon som finnes i kvinner. Men dens rolle i kvinnelig seksualitet tar baksetet til en kvinnelig hovedsake hormoner: østrogen og progesteron. Men selv om testosteron spiller ikke så fremtredende rolle hos kvinner som det gjør menn, er det fortsatt virkninger kvinnelig seksualitet ved å bidra til å påvirke seksuell lyst og pågangsmot.

Alders Induced Symptomer

Som en kvinne aldre, hennes hormonnivået begynner å avta. Og ifølge University of Michigan Health System, er nedgangen i hormonet testosteron i aldring kvinner betydelig. Faktisk er testosteron nivået av en 50 år gammel kvinne halvparten av hva hun hadde av testosteron når alderen 25. Dette dramatisk reduksjon i testosteronnivå kan produsere seksuelle symptomer som et resultat (tap av libido og seksuell stasjonen).

Lav Libido Symptom

Ifølge University of Michigan Health System (UMHS), er over 40 millioner kvinner anslås å lide av lav libido (seksuell lyst). Og mens noen av disse kvinnene lider dette symptomet skyldes andre forhold som depresjon, trøtthet eller stress, andre lider symptomet på grunn av de reduserer nivåene av testosteron i kroppen.

Sex Symptom Study og løsning

I en studie utført av University of Michigan Health System (UMHS), fase to prøve av studien indikerte at bruk av testosteron patch var gunstig i å øke lav libido blir opplevd av kvinnelige deltagerne på grunn av lavt testosteronnivå.

Men mens testosteron patcher kan være gunstig i å øke testosteronnivå (og libido) i den kvinnelige kroppen, bør det utvises forsiktighet i forhold til doseringsnivå av plasteret brukes, ifølge UMHS, siden høyere testosteron doser kan produsere uønskede maskuline bivirkninger som overflødig kroppshår.

Lav Sex Drive Symptom

Noen kvinner med fallende testosteronnivå er fortsatt interessert i sex mentalt, men de merker en markant fysisk nedgang i deres kjøre for det. Denne fysiske stasjonen nedgangen kan skyldes lavere testosteronnivå, akkurat som lav libido (seksuell interesse). Og ifølge Mayo Clinic, kan sexlysten nedgang være knyttet til hormonelle endringer som kvinner opplever i overgangsalderen.

Andre Testosteron Symptomer

Hvis en kvinne opplever for mye testosteron i kroppen, og nivået av den er for høy, kan hun lider av følgende symptomer: akne, hirsutisme (for mye hår på kroppen), så vel som humør og personlighetsforandringer.

Symptomer hos kvinner i blokkerte arterier

Hjertesykdom er en av de ledende dødsårsakene kvinner i USA. I mange tilfeller forekommer hjertesykdom når arteriene i hjertet blitt blokkert, så erkjenner symptomene er viktig.

Identifikasjon

Symptomer på blokkerte arterier kan ikke bli tydelig hos kvinner inntil blodårene er blitt smal. Vanlige symptomer så er tretthet, oppkast og vondt i ryggen.

Andre symptomer

Andre symptomer på en arteriell blokkering kan omfatte smerter i armer, nakke og kjeve, eller brystsmerter.

Betydning

Kvinner har en tendens til å oppleve mindre brystsmerter enn menn med blokkerte arterier. Symptomene har også en tendens til å slå kvinner i en eldre alder enn menn.

Typer

Kvinner med blokkerte arterier kan også oppleve angina, som er klassifisert som en sterk brystsmerter som er plutselige og knusing.

Advarsel

Siden hjertesykdom er mye mer vanlig hos menn, kan noen leger har vanskeligere for å diagnostisere blokkerte arterier i kvinner, og i noen tilfeller gi mindre informasjon til kvinner om hjertesykdom enn de ville gi menn.

HIV-symptomer hos kvinner

Det er få symptomer på HIV-infeksjon som forekommer hos kvinner som ikke forekommer i menn, men det er ulikheter i graden av noen av symptomene. Ifølge Centers for Disease Control, kvinner står for over 43 prosent av den totale HIV-positive populasjonen, et tall som har vært økende siden begynnelsen av hiv og aids-epidemien på 1980-tallet.

Akutt infeksjon

Under den akutte, eller tidlig, infeksjon stadium av HIV-infeksjon, vil noen infiserte individer viser ingen ytre symptomer. Andre vil oppleve influensalignende symptomer av varierende alvorlighetsgrad. Kvinner som er i akutt infeksjon stadium av HIV-infeksjon kan også legge merke til endringer i deres menstruasjonssykluser, enten ved å starte sin periode tidlig eller sent, eller ved manglende deres periode helt.

Psykologiske symptomer

Mens psykologiske symptomer på HIV-infeksjon kan forekomme hos både menn og kvinner, disse psykiske problemer er generelt mer alvorlig hos kvinner. Vanlige psykologiske problemer forbundet med HIV inkluderer depresjon, angst, glemsomhet, seksuelle dysfunksjoner, og til og med demens.

Vaginal Symptomer

Kvinner med HIV-infeksjoner er sannsynlig å ha hyppige eller vedvarende gjær infeksjoner, og disse infeksjonene vil generelt ikke svarer godt til typiske over-the-counter medisiner. Andre vaginale infeksjoner som bakteriell vaginose og økt mottakelighet for seksuelt overførbare sykdommer er også vanlig for kvinner med HIV. Leger generelt forskrive soppmidler som for eksempel flukonazol for å hjelpe kontroll gjær infeksjoner, og sterke antibiotika for å kontrollere andre infeksjoner.

Andre fysiske symptomer

En rekke HIV-positive kvinner rapporterer høye nivåer av tretthet, selv i perioder der HIV-infeksjon er ikke å produsere andre fysiske symptomer. Mens menn kan oppleve tretthet i tillegg, er deres tretthet vanligvis ikke så alvorlig som det som oppleves av kvinner. Andre fysiske symptomer som typisk rammer kvinner med HIV inkludere uforklarlig vekttap, lypodystrophy (endringer i måten at kroppsfettet fordeles), nattesvette, og svimmelhet.

Opportunistiske infeksjoner

I tillegg til å ha en høyere frekvens av seksuelt overførbare infeksjoner, kan kvinner være mer sannsynlig å møte andre opportunistiske infeksjoner i tillegg. Noen av disse opportunistiske infeksjoner kan rett og slett være upraktisk, mens andre for eksempel HPV og PID kan øke sannsynligheten for en kvinne å utvikle livmorhalskreft eller andre alvorlige forhold, og kan også føre til infertilitet.

Diabetes symptomer hos kvinner

Diabetes er en alvorlig endokrin lidelse som oppstår når kroppen ikke lenger er i stand til å produsere eller svare på insulin, og skaper et overskudd av glukose i blodet. Ifølge United States Food and Drug Administration (FDA), nesten 9 prosent av amerikanske kvinner lider av diabetes. Kvinner som har diabetes oppleve et unikt sett av symptomer i tillegg til de vanlige symptomene som menn opplever også.

Økt Infeksjon

Kvinner som lider av diabetes er unormalt utsatt for smitte, og ofte lider av vanlig gjær og urinveisinfeksjoner.

Cardiovascular Risk

Kvinnelige diabetikere har en økt mulighet for å oppleve hjerte-og karsykdommer enn mannlige diabetikere.

Dårlig sirkulasjon

Et vanlig symptom på diabetes hos kvinner er dårlig blodsirkulasjon, spesielt til ekstremiteter. Dette symptomet er forverret under trening.

Tap av Genital Smøring

Unormalt tørre vaginal lepper er et vanlig symptom på diabetes er kvinner. Likeledes kan det på innsiden av vagina mister sin naturlige smøring.

Vanskelighetsgrad Healing

Et annet trekk ved diabetes er vanskelighets helbredende kroppslige skader, som kutt, blåmerker og forstuinger. Mens menn opplever dette symptomet, så vel, det er mer utbredt i kvinnelige diabetikere.

Lavt østrogen Symptomer hos kvinner

Østrogen er det hormonet som styrer en kvinnes seksuelle og reproduktive utvikling. Når en kvinne kroppen går gjennom overgangsalder, svinger hennes kroppens produksjon av dette hormonet. Selv om utbruddet av overgangsalder er den vanligste årsaken til lavt østrogennivå hos kvinner, en tilstand som anorexia nervosa, sent starten av puberteten, eller en kvinnes stressnivå, ernæring og livsstil kan alle påvirke mengden østrogen kroppen hennes produserer. Ifølge naturlige hormoner, "drops i østrogen kan føre til et bredt utvalg av ... symptomer og faresignaler at menopause kan være på vei, sammen med en rekke andre mulige hormonelle forhold."

Hetetokter

Selv om en hot flash vanligvis ikke varer lenger enn fem eller seks minutter, i henhold til friske kvinner, dette "plutselig følelse av varme i ansiktet, halsen og brystet ... kan få deg til å svette voldsomt, øke pulsen din og gjøre deg føler deg svimmel eller kvalm. " Hetetokter er fullstendig irrelevant for omgivelsestemperatur, og en kvinne som opplever en varm flash kan finne seg svett tungt når hun går ute i midten av vinteren.

Fatigue

Lavt østrogennivå kan påvirke en kvinnes fysiske energi, og etterlot henne trøtt uten noen åpenbar grunn. Hun kan plutselig føler behov for å ta ettermiddag naps når hun ikke trenger dette ekstra søvn før, eller hun kan finne det vanskelig å fullføre oppgaver som hun ellers ville ha hatt energi til å gjennomføre.

Migrene

En kvinne med lavt østrogennivå kan oppleve migrene, som er utrolig intens hodepine som, ifølge Mayo Clinic, kan "innledes eller ledsaget av en sensorisk varselskilt (aura), slik som lysglimt, blinde flekker eller prikking i din arm eller ben, "samt" kvalme, oppkast og ekstrem følsomhet for lys og lyd. "

Trouble Fokusering

Lavt østrogennivå kan føre til en kvinne å finne finne hun har problemer med å fokusere til tider og i situasjoner når hun normalt ville være i stand til å konsentrere seg. Hun kan selv finne seg selv opplever minne bortfaller, glemme varer, avtaler eller navn som hun ellers ville ha vært i stand til å huske.

Osteoporose

Hvis venstre ubehandlet eller ukorrigert, kan lavt østrogennivå til slutt føre til en tilstand som kalles osteoporose. Ifølge naturlige hormoner, "Østrogen hjelper bein å absorbere kalsium og vitamin D, uten det bein blir svak, og det er en økt risiko for oppsprekking."

Mentale betingelser

Lavt østrogennivå ikke bare påvirke en kvinne fysisk, de kan også påvirke hennes mentale tilstand. En kvinne som kroppen ikke produserer nok av dette viktige hormonet kan oppleve perioder med depresjon, angst eller en følelse av lav selvfølelse.

Lyskebrokk symptomer hos kvinner

Lyskebrokk symptomer hos kvinner


En inguinal brokk oppstår når en del av tarmen rager gjennom en rift eller svekket område i veggen av den nedre del av magen. De svulmende tarmen kan være svært smertefullt og kan føre til alvorlige komplikasjoner. Smertefulle eller voksende inguinal brokk vanligvis krever kirurgisk reparasjon. Ifølge Mayo Clinic, menn er 10 ganger mer sannsynlig å ha inguinal brokk enn kvinner.

Lyskebrokk symptomer

For mange kvinner kan en lyskebrokk ikke forårsake noen symptomer og kan bli oppdaget under en rutinemessig sjekk. Noen ganger brokk kan bli følt og sett i nedre del av magen på hver side av skambeinet. Bule er mest merkbart når en kvinne står opp eller når hun hoster. En lyskebrokk kan føre til ubehag eller smerter i lysken som kan være verre når hun hoster, bøyer eller heiser. Brokk kan også produsere en tung følelse i lysken.

Soning Inguina Brokk Symptomer

I noen tilfeller inguinal brokk kan bli innesperret, noe som betyr at innvollene er blitt sittende fast i bukveggen. En fengslet lyskebrokk er et alvorlig problem som krever rask legehjelp. Symptomer på en soning lyskebrokk inkluderer feber, kvalme og oppkast. Dessuten kan brokk bule vises lilla, rød eller mørk.

Årsaker til inguinal Hernias

Hos kvinner er det ligament som bidrar til å holde livmoren på plass båret av lyskekanalen. Inguinal brokk oppstår vanligvis i området der livmoren sin bindevev fester seg til andre vev som er rundt skambenet. En brokk kan utvikle seg over tid når et svakt punkt finnes ved fødselen. Inguinal brokk kan også være forårsaket av overdreven lavere buktrykket. Slikt press kan være forårsaket av graviditet, fedme, kronisk hoste staver, kronisk forstoppelse eller ekstrem fysisk anstrengelse.

Ingunial Brokk Komplikasjoner

Inguinal brokk er vanligvis ikke farlig; men hvis de vokse seg stor de kan forårsake smerte og hevelse. Mer alvorlige komplikasjoner er fengsling og kvelning av tarmen. Fengsling kan føre til forstoppelse, og kvelning kan drepe tarmen vev. Kvelning kan være dødelig; Således er akutt kirurgi nødvendig.

Diagnose og behandling

En fastlege kan diagnose en lyskebrokk; imidlertid vil en henvisning til en gastroenterolog være nødvendig for å bekrefte diagnose og gi behandling. Små, smertefrie brokk er generelt igjen alene til de blir belastende. Brokk er behandlet med kirurgiske prosedyrer som presser tarmen tilbake der de hører hjemme, og deretter sikre bukveggen ved enten å sy det sammen eller patching det. Lyskebrokk operasjoner er vanligvis gjøres laparoskopisk for å redusere post-kirurgi smerte og utvinning tid.

Stroke symptomer hos kvinner

Et slag forekommer når blodtilførselen til deler av hjernen er midlertidig blokkert, i betydelig grad redusere oksygen til det berørte området. Dette kan fort føre til irreversibel vevsskade og føre til varige lammelser, hjerneskade eller død. Hos kvinner, de klassiske symptomene på hjerneslag er ikke alltid til stede, og dette kan forsinke forvaltningen av blodpropp-busting narkotika, Pa. Erkjennelsen av symptomene som er unike for kvinner kan bedre gjøre dem i stand til å få rettidig behandling de trenger for dette alvorlig medisinsk tilstand.

Besvimelse

Dette er den mest unike symptom på at kvinner opplever. I tilfellet av et slag, besvimelses resultater på grunn av den forekommende feilkommunikasjon i hjernen.

Tap av bevissthet

Dette skiltet ytterligere kompliserer diagnosen prosess på grunn av kvinnens manglende evne til å bli vurdert for klassiske slagsymptomer.

Pustevansker

Vanligvis betraktet som et problem med hjertet eller lungene, kan behandling for hjerneslag bli forsinket mens disse alternativene er utforsket.

Smerte

Smerten kan forekomme i en hvilken som helst del av kroppen, resulterende fra en begrensning av blodstrømmen til dette området.

Beslag

Selv om en vurdering av hjernefunksjonen blir utført, er den primære vekt vanligvis på styring av beslaget.

Plutselig Fall

Som det slag svekker den normale sirkulasjon av blod til hjernen, kan et manglende koordinering resultere.