Digidexo.com

vertigo helst når jeg ligger i sengen

Hvordan Stopp Vertigo Symptomer

Vertigo, en form for plutselig svimmelhet forårsaker en person til å føle seg som om de er i bevegelse eller spinne når de ikke er, resultater fra motstridende signaler mellom hjernen og kroppens systemer ansvarlige for balanse og posisjon-sensing. Vanlige årsaker er indre øret lidelser, øre eller hodeskade, alkohol, visse medisiner og migrene. Svimmelhet kan være mild eller alvorlig, med alvorlige tilfeller fører til fall, vanskeligheter med balansering, kvalme og oppkast. Avhengig symptom alvorlighetsgrad, kan vertigo styres hjemme eller kan kreve medisinsk behandling.

Hvordan Stopp Vertigo Symptomer

Planlegge en avtale med legen din for å finne årsaken til svimmelhet. Avhengig av årsaken, kan legen forskrive medisiner, for eksempel et antibiotikum for infeksjoner, eller en antiemetisk, som vanligvis brukes til å behandle symptomer på reisesyke. Legen kan også anbefale en medisinsk prosedyre, for eksempel vestibular rehabilitering, eller kirurgi for å lindre svimmelhet.

Informer legen din om alle medisiner du tar, din alkoholbruk og noen nylige skader i hode eller øret. Disse faktorene kan forårsake eller forverre svimmelhet.

Ta foreskrevet medisiner i henhold til legens instruksjoner. Fortsette å ta medisiner for hele lengden av tid anbefalt av legen din, selv om symptomene dine bedre.

Prop deg litt opp ved hjelp av to eller flere puter når du ligger i sengen. Liggende flatt på ryggen kan forverre svimmelhet.

Flytt sakte og forsiktig når du opplever svimmelhet å unngå fall eller andre skader.

Sett deg ned umiddelbart eller holde på en stabil gjenstand, for eksempel en dørkarm, for støtte hvis du begynner å føle deg svimmel.

Kontakt legen din dersom symptomene dine ikke bedres eller forverres innen en uke etter behandling, eller hvis du opplever besvimelse, dehydrering, kvalme eller oppkast.

Hint

 • Ta forholdsregler mot fossen. For eksempel bruke god belysning når du får opp om natten og fjerne eventuelle hindringer som kan forårsake turer eller faller.

Hva Størrelse Foam Wedge Betyr trenger en å heve hodet av sengen 30 Degrees?

Hva Størrelse Foam Wedge Betyr trenger en å heve hodet av sengen 30 Degrees?


Skum kiler kan brukes til å støtte den tilbake når du ligger i sengen. De hvilte på toppen av madrassen og er tilgjengelig i en rekke størrelser med ulike vinkler på høyde.

Velge Kiler

For å finne hvilken størrelse skum kile du trenger for å oppnå en 30-graders hode elevasjonsvinkel, bruke en kalkulator og en trigonometri formel, eller velge fra de eksempler på foreslåtte dimensjoner i kapittel 4.

Beregning Angle

Kiler har to rettvinklet trekant ansikter. Dette betyr som kan brukes trigonometri (matematiske regler for rettvinklede trekanter) for å beregne høydevinkelen hvis man vet høyden og lengden av kilen.

Hvis høyden dividert med lengden er lik 0,577, og høydevinkelen av hodet vil være 30 grader. Hvis høyden dividert med lengden er mindre enn 0,577, da høydevinkelen av hodet vil være mindre enn 30 grader.

Hvis høyden dividert med lengde er nærmere 0,700 deretter høydevinkelen av hodet vil være nærmere til 35 grader.

Beregning Størrelse

Hvis du vet hva lengden wedge du vil, kan du også bruke trigonometri til å beregne hvor høyt kilen bør være. Multipliser 0,57735 av lengden for å finne den høyden du trenger. Tilsvarende, hvis du vet hvor høyt du vil kilen, så kan du beregne lengden. Høyden dividert med 0.577735 lik lengde.

Eksempler

Noen eksempler på kile størrelser som vil gi deg en 30-graders høyde er 20 inches lang med 11,5 inches høy; 22 inches lang med 12,5 inches høy; og 24 inches lang med 14 inches høy.

Hvordan Fortsett Recovery etter et slag

Hvordan Fortsett Recovery etter et slag


Hvis du eller en du er glad noen gang har hatt slag enn du bør vite at det de har møtt var en nær døden opplevelse. Mange mennesker har lidd av denne sykdommen fra alle samfunnslag; det er ikke lenger en sykdom som plager de eldre faktisk hvem som helst kan få det. Den yngste konto jeg har hørt om var en syv år gammel gutt. Jeg hadde et slag på 26 og folk var forbauset over at jeg hadde en fordi jeg var så ung. Det var ingen tidlige tegn eller symptomer det bare slo meg plutselig. Jeg våknet opp en morgen i et forsøk på å begynne å bli klar for arbeid. Som jeg våknet, holdt jeg en uutholdelig hodepine, sjekket min mor mitt blodtrykk og til min overraskelse var det 150/100. Nå må du huske, at jeg ikke har høyt blodtrykk, og heller ikke har jeg blitt diagnostisert med det. Jeg bestemte meg for å fortsette å ligge i sengen til hodet mitt stoppet pounding. Når smertene stoppet jeg trodde jeg var ok. Jeg fortsatte å komme ut av sengen og var ute av stand til å gå i så fall jeg umiddelbart falt til gulvet. Jeg krøp til den andre siden av huset for å informere min mor at noe var fryktelig galt. Jeg ringte inn syk den dagen og dro til legevakten. Akkurat som de var i ferd med å gi meg en resept og sende meg på min måte, prøvde jeg å stå opp og falt i sykepleierens armer. Deretter ble jeg innlagt på sykehuset og var der for en måned. Jeg var ikke i stand til å gå for en måned og gikk fra en rullestol til en rullator til en stokk, til en etappe klammeparentes og deretter til noe i det hele tatt. Det var en skremmende og deprimerende opplevelse for meg. Mens jeg var på sykehuset, jeg mistet jobben min fordi på den tiden jeg ikke har klare svar om når jeg ville være i stand til å komme tilbake på jobb (er ikke dette mot loven eller noe "skyte deg mens du er i en sykehusseng "). Så i utgangspunktet de sendte meg blomster med en rosa slip vedlagt. Godt å gjøre en ekstremt lang historie kort, har min livskvalitet er endret betraktelig. Jeg var aldri i stand til å vende tilbake til den samme linjen i arbeidet innenfor den medisinske industrien. Omtrent ett år etter min utvinning jeg gikk tilbake til skolen for å få to grader en Bachelor i Business Management og en mastergrad i Business Administration. Jeg er planlagt å gå tilbake til skolen i høst for min doktorgrad. Når du har et hjerneslag (Gud forby), er veien til utvinning ikke et kutt og tørr prosess, du kan ikke fullt igjen fordi det regnes som en psykisk lidelse med alvorlige skader på hjernen. På utsiden kan du se ut som om du er tilbake til normalen, men; internt kan være et helt annet resultat. I denne artikkelen vil jeg informere deg om hvordan du kan gjenopprette fra en strek etter at du har blitt utskrevet fra sykehuset.

Bruksanvisning

Legen din kan foreslå at du tar Aspirin med Plavix. Selv om jeg ikke er en lege, vil jeg foreslå at du tar en sunn erstatning som for eksempel; Linfrøolje. Aspirin og Plavix er både blodfortynnende, men; aspirin forårsaker blødninger i netthinnen og skade på lever, Plavix kan gi små blødninger, lett blåmerker, brystsmerter, hevelse i ansiktet, tjæreaktig avføring, mørk og blodig urin, etc. Linfrøolje er også ansett som en blod tynnere som inneholder en mengde vitaminer som er viktig for helsen din. Hvis du tar deg tid til å observere de nye medisinene som er på markedet i dag, noen av disse meds har allerede blitt tilbakekalt på grunn av dødsfall som har oppstått som et resultat av å utnytte de nye resepter. For eksempel, husk at p-pille de var reklame for "Ortho Evra" vel, de måtte huske at narkotika på grunn av bivirkninger som endte i alvorlige sykdommer i hvilket tilfelle advokater søker pasienter som har tatt stoffet, slik at de kan begynne å søke erstatning fra produsenten eller Drug Company. Jeg vil foreslå at alle som har blitt foreskrevet medisiner oppførsel grundig forskning om narkotika og din nåværende diagnose og / eller symptomer.

Vær smart, være healthy- konsultere en ernæringsfysiolog for å få et måltid plan tilpasset dine individuelle behov. For eksempel, hvis du har hatt slag, og det var som et resultat av å være overvektig, så bør du finne ut hva måltid plan er riktig for deg, fordi alle er unike, og da kan det være vanskeligere for noen å gå ned i vekt enn andre. Denne måten en dietetiker kan integrere en plan i henhold til din egen personlige metabolisme.

Fortsett terapi-Hvis du har hatt slag og har nettopp blitt utskrevet fra sykehuset, så du bør fortsette ergoterapi, fysioterapi og / eller tale terapi. Selv ser det ut som om du er helt leget, det er en betydelig mengde skade på hjernen din som følge av hjerneslag. For eksempel, hadde jeg et slag for seks år siden, og som et resultat jeg får ofte svimmel, jeg husker en dag, var jeg i kirken og jeg skjedd å lukke øynene mine og jeg svaiet frem og tilbake, jeg også tåle noen svakhet på en side av kroppen min som ble rammet av hjerneslag. Til tider føler jeg fantastisk stund, andre ganger ser jeg mindre tilbakevendende tegn på sykdom som kun er synlig for meg.

Arbeidet med å gjenvinne overkroppen styrket etter at du har hatt et slag du kan ha mistet mesteparten av den styrken du hadde i armer eller ben, så sørg for at du arbeide for å styrke de svake områder gjennom styrketrening. Da jeg var på sykehuset armene mine var svake, så når jeg var i rullestol jeg gjenvunnet styrke i armene mine raskt ved wheeling meg selv over hele sykehuset.

Øvelse regularly- Du kan ikke være i stand til å engasjere seg i høy aktivitet, men; hvis du er i stand til å gå så ville jeg foreslår at du tar en tur rundt nabolaget (bare hvis det er trygt å gjøre det). Hvis det ikke er trygt i ditt område og deretter registrere deg med ditt lokale treningsstudio og slo opp på tredemølle og gå i ditt eget tempo.

Følg opp med din lege slik at de kunne evaluere og overvåke deg under utvinning.

Unngå stress situations- etter at du har hatt et slag, bør du unngå alle tegn på stress. Hvis jobben din var stressende før du hadde hjerneslag enn sjansene er du bør vurdere å bytte karriere til et felt med minimal mengde stress fordi du ikke kan være i stand til å vende tilbake til den samme linjen i arbeidet.

Volunteer- Som jeg tidligere har nevnt et hjerneslag kan være en deprimerende situasjon, men; du kan være i stand komme over depresjon ved frivillig til å hjelpe noen andre som er aktuelle har en tøff tid å håndtere et slag. Da jeg var på Health (rehabilitering anlegget) hadde de frivillige som var der for å oppmuntre andre slagpasienter. De fleste av sine frivillige har hatt slag. Frivillig arbeid er svært givende fordi du viser slagpasienter at de ikke er alene, og at vi vil kjempe denne sykdommen sammen.

Tips og advarsler

 • Alltid konsultere en lege før du starter en diett og treningsprogram.
 • Stille spørsmål.
 • Pass på at medisiner foreskrevet ikke faller sammen med din nåværende medisiner.
 • Hvis kjæledyret ditt har opplevd symptomer på hjerneslag, kan du også gi dem linfrø olje, det fungerte for hunden min da hun fikk slag, og hun var frisk inntil det tidspunkt hun gikk bort.
 • Aldri ta ett leger ord for det, alltid få en andre eller tredje mening.
 • Alltid foreta målinger før du tar noen reseptbelagte legemidler.
 • Denne artikkelen er først og fremst basert på mine egne personlige erfaringer, derfor; du skulle oppdage hvordan linfrøolje påvirker kroppen din
 • Aldri ta mer enn ett linfrø olje tablett daglig.

Slik behandler bakteriell gastroenteritt

Alle som har lidd av et anfall av bakteriell gastroenteritt vet at det er en svært ubehagelig tilstand. De fleste ganger du må vente den ut til den passerer. Det er ting du kan gjøre for å håndtere et anfall av bakteriell gastroenteritt for å gjøre episode litt mer utholdelig.

Slik behandler bakteriell gastroenteritt

Rest

•  Få nok hvile. Det kan være tøft å ligge i sengen hele dagen når du har bakteriell gastroenteritt fordi to av symptomene er oppkast og diaré, men gjør det beste du kan. Ikke forsøk å utføre din normale daglige rutine. Finn et komfortabelt sted hvor du kan hvile, helst i et rom som er svært nær et bad. Hvile gjør at kroppen din til å behandle tilstanden og selv helbrede.

Drikk mye klare væsker. Den konstante diaré og oppkast som et resultat av bakterie gastroenteritt tørker dere. Du er nødt til å gjøre det beste du kan for å behandle tilstanden og fylle den tapte væsker og re-hydrat kroppen din. Dehydrering er farlig, og hvis det ikke kontrolleres, kan ha alvorlige resultater.

Unngå over disk medisiner med mindre de er absolutt nødvendig. Mange mennesker lider med bakteriell gastroenteritt kjøre til stoffet butikken for å kjøpe over disk anti-diaré medisiner for å hjelpe administrere sine symptomer. Selv om disse medikamentene kan gi midlertidig lindring, noen ganger de forverre og forlenge varigheten av tilstanden. Hvis du er ute av byen på et forretningsmøte når truffet med bakteriell gastroenteritt, kanskje du ikke har andre alternativer enn å kjøpe over disk medisiner. Men hvis du er i den komforten av ditt eget hjem, kan du prøve å ri den ut.

Vedta Brat (bananer, ris, applesauce og toast) diett i noen dager. Blid Brat kosthold er en fin måte å håndtere symptomene på diaré.

Konsumere probiotika. Probiotika, som finnes i yoghurt og grønt drikke produkter som Green Vibrance og Barley Green, re-balanserer tarmfloraen og setter en stopper for den uønskede symptomer på diaré.

Blærekontroll øvelser for menn

Kegel øvelser, også kjent som bekkenbunnstrening, styrke musklene som støtter blæren og urinrøret, bidrar til å redusere inkontinens og det haster å urinere. Mens ofte foreskrevet for kvinner med urin vanskeligheter på grunn av graviditet, aldring og andre faktorer, leger rutinemessig anbefaler at menn gjør disse øvelsene før en prostatektomi å gjenvinne kontroll over blæren før.

Bestemme riktig Muskler

Det første skrittet for å gjøre Kegel øvelser riktig, er å identifisere bekkenbunnsmuskulaturen. Den enkleste måten er å stoppe flyten av urin mens du bruker på badet. Hvis dette lykkes, så har du rett flytte. Bare prøv dette en gang for å sjekke din metode, men siden å starte og stoppe urinen mens blæren er full kan faktisk gjøre musklene svakere og kan føre til en urinveisinfeksjon. En annen måte å identifisere disse musklene er å late som om du prøver å stoppe deg fra å passere gass.

Vær sikker på at du ikke bøyer mage eller lårmusklene - bare musklene rundt baken og endetarm. Sørg også for at du er avslappet og puster normalt, ikke holde pusten.

Hvordan gjøre Kegel øvelser

Kegel øvelser er best gjøres mens du sitter eller ligger, men de kan også gjøres stående eller går. Kontraherer bekkenbunnsmusklene og hold den inne i tre sekunder, deretter slappe av i tre sekunder. Gjenta dette 10 ganger. Som det blir lettere, flytte opp til fire-sekunders sammentrekninger og hviler, og fortsette å øke tiden til du er i stand til å trekke seg sammen og slappe av i 10 sekunder av gangen.

Gjenta dette settet med 10 Kegels tre ganger i løpet av dagen for best resultat. Det er en praktisk øvelse og kan gjøres hvor som helst - i bilen, på kontoret, i et møte, eller ligge i sengen om natten. Du bør begynne å se resultater etter åtte til 12 uker med kontinuerlig trening.

Andre metoder for de som trenger Mer hjelp

Biofeedback trening kan være nyttig hvis du finner du har problemer med å gjøre Kegel øvelser. En trenet profesjonell vil plassere små overvåking enheter i eller rundt urinrørsområdet. Du vil bli bedt om å trekke seg sammen bekkenbunnsmusklene og en skjerm vil vise om du er entreprenør de riktige musklene, samt hvor lenge du holder sammentrekning.

En annen metode som bruker elektrisk stimulering til å forårsake de riktige musklene til kontrakt, noe som viser deg hvilke muskler du bør kontrahering. Når dette har blitt gjentatt noen ganger, vil du mest sannsynlig være i stand til å gjøre øvelsen uten hjelp. Det er en smertefri prosedyre, men blir sjelden brukt, og kun for de som ikke kan mestre enklere metoder. Snakk med din lege for å finne ut hva som er trygt for deg.

Passiflora Homeopati

Passiflora Homeopati


Passiflora incarnata, eller lidenskap blomst, har sine røtter i urtemedisin som en kraftig beroligende og nervine. I homeopati, finner pasjonsblomst mye den samme bruk for spesielle plager som forstyrrer normale søvnmønster.

Alkoholisme

Passiflora motvirker alkoholens stimulerende effekt, noe som gjør det til et utmerket middel for sederende berusede mennesker.

Kikhoste

Passiflora kan fjerne luftveiene, berolige halsen og hjelpe en kikhoste eller astma som er verre om natten. Det kan også behandle vanlige nattlige hoste.

Søvnmønster

Passiflora regulerer søvnmønster, spesielt for de som har problemer med å få sove og ligge i sengen våken. Slike mennesker kan være stadig utmattet og gjenstand for hysteri.

Andre fysiske symptomer

Personer som også opplever rare hodepine nær øynene, ørhet og kramper svarer godt til Passiflora.

Dosering

Simmondsia krever store doser av skjær for å være effektive. Dette kan være hvor som helst fra 30 til 60 dråper.

Hva er bedsores?

Liggesår er smertefulle, røde flekker på kroppen som utvikler seg hvis for mye press blir satt på et område for en lengre periode. Hvis venstre ubehandlet, kan huden åpne og forringes, etterlot et stort krater eller hull i det berørte området. Folk som er sengeliggende eller er i rullestol er på et høyere risiko for å utvikle det fordi de ikke klarer å bevege seg så ofte.

Årsaker

Liggesår er forårsaket ved kontinuerlig trykk påføres på et område av huden, kutte av dens blodtilførsel. Ifølge University of Virginia, skaper dette et liggesår etter to til tre timer, forårsaker at huden til å dø. Dette skjer vanligvis hvis en person ligger i sengen, bærer en støpt eller sitter i rullestol for lenge uten å endre posisjon.

Symptomer

Symptomer på en begynnelse liggesår inkluderer en rød flekk på huden som ikke går bort. Det kan føles varm eller kløende. Hvis du trykker på, vil ikke huden blir ikke hvit. Avanserte seng sår kan slå inn åpne sår med hevelse og misfarging (se Reference 3).

Hvis det er en infeksjon, kan det hende at sår skille ut pus som lukter. Det er noen ganger ledsaget av feber (se Referanse 2).

Stages

Liggesår er klassifisert i fire stadier. Stage jeg er preget av røde, varme eller kløende hud. Det ser vanligvis blå eller lilla på folk med mørkere hud, for eksempel latinamerikanere eller folk av afrikansk avstamning.

Stage II er preget av huden tapet fra de øverste lagene. Det skal se ut som et åpent sår, blemme eller slitasje med misfarging rundt kantene.

Trinn III er karakterisert ved moderat tap av hud, som strekker seg til vevet under huden. Det er et dypt sår som ligner et krater.

Stage IV liggesår er preget av hud og vev tap som strekker seg til muskler, bein, sener eller ledd. Bein eller muskler er synlige fra den åpne sår. (Se referanse 3).

Behandling

Stage I liggesår rengjøres med vann og mild såpe for å holde det rent og fri for smitte. Åpne sår som har avanserte forbi stadiet jeg blir vasket med en saltoppløsning og bandasjert for å hindre smitte og ytterligere irritasjon.

Behandling også innebærer å fjerne skadet, infisert eller død hud vev, som gjør at liggesår å gro skikkelig. Dette gjøres kirurgisk gjennom en prosess som kalles kirurgisk inngrep, som bruker en skalpell for å fjerne vev. Antibiotika og muskelavslappende midler er også foreskrevet for å redusere smitte og oppmuntre healing.

Kirurger også utføre rekonstruktiv kirurgi for å minske synligheten av dype eller krater-lignende liggesår. En pute av muskel eller hud vev anbringes over såret for å dekke hullet eller i såret, slik at det ser mindre alvorlige eller merkbare. (Se referanse 3).

Forebygging

Ifølge EverydayHealth.com, er liggesår bygges ved å redusere trykk og friksjon på trykkpunkter, som for eksempel rumpe og armer. Endre lagposisjoner hver time, plassere puter under armer, ben, hofter eller rumpe og hviler på et saueskinn, vann eller skum madrass hjelper avlaste trykket. Vaktmestere kan hindre liggesår ved å løfte personen ut av sengen, være forsiktig med å dra personens lemmer for å forhindre irritasjon. Sengen eller hvileområdet bør være fri for partikler eller smuler, som også kan irritere huden. Albue pads og saueskinn støvler også hjelpe pute utsatte trykkpunkter.

Andre forebyggende tiltak er trener daglig, spise en diett rik på protein, kalsium, sink, vitamin C og E og holde huden tørr og ren. Tørr, ren hud reduserer risikoen for å utvikle liggesår.

Hvordan identifisere symptomer på en lungeemboli

En lungeemboli er en blodpropp som dannes i en arterie som fører oksygen til den ene eller begge av lungene. I de fleste tilfeller, embolisms dannes i de lavere ekstremiteter, bryte fri og deretter reise med blodstrømmen mot hjerte og lunger. En emboli som dannes i bena må passere gjennom hjertet før den når ned i lungene. Forstå hvordan å identifisere symptomer på en lungeemboli kan bokstavelig talt redde et liv. Oftest funnet hos voksne, er begge kvinner så vel som menn berørt av denne type blokkering, spesielt etter langvarig sengeleie, skader, nylig kirurgi, lange perioder med sittende og flere andre faktorer, blant annet røyking og fedme. Rask behandling av en lungeemboli er viktig å forebygge komplikasjoner som hjerte skade og død.

Bruksanvisning

•  Vær klar over din kropp og din fysiske tilstand og grenser. En av de første tegnene på en lungeemboli er kortpustethet, men mange enkeltpersoner henvise slikt symptom å utøve eller angst.

Se for lys-ledet opplevelser som kan føre til følelser av besvimelse eller besvimelse. En slik forekomst betyr at hjernen ikke mottar tilstrekkelig mengder av oksygen.

Opplever smerter i brystet er et annet vanlig symptom på en lungeemboli. Denne smerten kan være skarpe eller kjedelig, bankende eller piercing. Uvanlige brystsmerter bør vurderes av en lege uten forsinkelse.

Føl pulsen din. Er det raske? Et annet vanlig symptom på en lungeemboli, tatt i betraktning de ovennevnte symptomene, kan være en rask eller uregelmessig eller racing heartrate. Igjen er det viktig for enkeltpersoner å måle hva som er normalt i sine daglige levende og mosjonsvaner.

Klokke for enhver hevelse eller smerter i bena forut for en hvilken som helst av de ovennevnte symptomer. Ofte vil en slik etappe smerte eller hevelse ikke bli lagt merke til med en gang hvis det bryter med mobilitet, men hvis en slik hevelse eller smerter er lagt merke til, være på vakt for noen av de ovennevnte symptomene.

Hint

 • Unngå å sitte eller ligge i sengen i lange perioder uten å flytte. Hvis sengeliggende i lengre tid, slitasje kompresjonsstrømper for å forebygge blodpropper fra forming. Etter operasjonen, prøv å få opp og flytte rundt så snart som mulig.
 • Symptomer på lungeemboli bør aldri bli ignorert. Ikke ta en "vente og se" holdning når det kommer til ditt hjerte eller kardiovaskulær helse. Ring legen din eller ringe 911 hvis brystsmerter, er kortpustethet eller hevelse i beinet notert.

Hvordan Kill Bed Bugs Med Medicine

Tenk deg å ligge på sengen etter en lang dag med jobb når du kommer over en uønsket besøkende: en seng bug. Disse små vingeløse skapninger lever i madrasser (spesielt de brukte de) eller møbler for mange boliger og hoteller og lever av blod fra pattedyr. Den beste måten å drepe veggedyr er å finne sine løyper, som ser ut som rustne flekker på madrassen, og behandle området med insektmiddel medisin (det være seg organisk eller butikk-kjøpt). Butikk-kjøpte legemidler (aka insektmidler) kan bare kjøpes og sprayet på madrassen, men disse kan ikke ha positive bivirkninger på dine barn eller kjæledyr. Organisk insektmiddel kan gjøres hjemme og brukes akkurat som en hvilken som helst butikk-kjøpte insektmiddel.

Bruksanvisning

•  Bland alkohol, såpe og vann i en sprayflaske og rist godt.

Trekk ark og annet sengetøy av sengen og vask grundig. Spray madrassen og andre møbler ned med sprayflaske og la den tørke. Isopropanol hindrer respirasjonssyklusen av veggedyr.

Spre borsyre pulver på madrassen og la det sitte over natten. Støvsug pulveret av neste dag og remake sengen.

Utfør trinn 1 til 3 ganger i uken i en måned eller inntil ingen flere bed bugs er funnet.

Tips og advarsler

 • Du kan bygge en anti-bug barriere ved å pakke hver etappe av sengen med dobbeltsidig tape. Denne måten når veggedyr prøve å klatre opp fra gulvet, vil den sette seg fast i båndet.
 • Unngå direkte kontakt med borsyre som det er etsende på huden.

Hvordan du skal hvile og komme Strukket brystmuskulaturen

Hvordan du skal hvile og komme Strukket brystmuskulaturen


Anstrengt brystmusklene er vanskelig å diagnostisere og behandle. Når du mottar en kiste skade, er det ofte vanskelig å finne ut nøyaktig hva som er galt, spesielt siden frakturer er vanskelig å se på røntgen. Selv om en diagnose er gjort for anstrengt brystmusklene, er utvinning ikke til å bli lett. Inntil du har en slik skade, trenger du ikke innser at nesten alle aktiviteter du gjør i løpet av en dag innebærer å bruke brystmusklene. Brystmusklene brukes til å løfte armen, å bøye seg, selv bare for å sitte opp eller ligge i sengen. Denne artikkelen vil utforske måter riktig hvile og utvinne anstrengt brystmusklene.

Bruksanvisning

Slik fastslår du har et anstrengt brystmuskelen

•  Hvis du mottar en kiste skade, må du først utelukke mer alvorlige skader, slik som et brukket ribbein, brukket sternum, eller problem med musklene rundt hjertet ditt. Hvis skaden påvirket ditt hjerte eller hjertemusklene, vil den første delen av behandlingen stabilisere hjertet til å holde blodtrykket faller til farlige nivåer.

Har du en X-ray tatt av brystet for å utelukke en mer alvorlig skade. Rådfør deg med lege eller ringe legevakt umiddelbart.

Ha en lege diagnostisere hva som er galt med deg ved å lese resultatene av X-ray, og ved å undersøke deg og stille spørsmål om dine symptomer.

Hvis du skulle spille sport, og du trakk en muskel for langt ved å flytte eller strekke for mye i en bestemt retning, kanskje du har et anstrengt muskel. En anstrengt muskel kan også oppstå hvis du plutselig rykket en muskel under en aktivitet. En bilulykke kan føre til et anstrengt brystmuskelen, også. Under kollisjonen, kan bilbeltet holdenhet trekke deg tilbake, forårsaker musklene til å bli anstrengt. Du kan også få en brukket ribbein eller brukket sternum fra bilbeltet eller ved å treffe rattet, spesielt hvis den fremre kollisjonsputen ikke distribuere.

muskel spenninger oppstår når muskelen blir strukket utover sin grense. Muskelfibrene er revet, vanligvis der muskelen blir sene. Du kan høre en høy lyd eller en snapping av muskelen. Smerten er ofte alvorlig umiddelbart, og ofte området skal knuse. Hevelse generelt er funnet i det skadde området, selv om brystet kan hovne opp mindre enn et område som låret eller ankelen.

Legen vil ikke brekke eller støpes anstrengt brystmusklene, eller en brukket sternum eller brukket ribbein, for den saks skyld. Det er viktig for deg å være i stand til å puste normalt å være i stand til å komme seg ordentlig. Det er også risiko for luftveissykdom som for eksempel lungebetennelse når pusten din er begrenset til små åndedrag.

Hvordan behandle den anstrengte brystmuskulaturen

Hvis du er diagnostisert med anstrengt brystmusklene, det første trinnet i utvinningen er å umiddelbart slutte å bruke musklene noe mer enn absolutt nødvendig. Eliminere enhver aktivitet som overdrevent stammer brystmusklene og begrense deg til dagliglivets aktiviteter før musklene dine begynner å gro.

Ta noen medisiner foreskrevet. Du kan bli gitt instruksjoner til å ta en over-the-counter medisiner som ibuprofen eller Tylenol for smerte. Følg doseringsanvisningen fra legen din eller på doseringsinformasjon på flasken. Ofte i tilfeller av alvorlig smerte, du vil også bli gitt en narkotiske smertestillende. Ta så nødvendig per instruksjoner for smerten.

Bruk en ispose i utgangspunktet på den skadde brystområdet for de tre første dagene. Den ispose bør ikke plasseres direkte på huden, så har noen beskyttende barriere som et tynt håndkle. Isen vil hjelpe med hevelse i brystet. Du ønsker kanskje å fortsette ispose forbi tre dager hvis hevelsen vedvarer. Typisk er en pakkisen mest effektive hvis de brukes i 20 minutter og deretter den skadde området er gitt 20 minutters hvile.

Prøv varmt pakker etter de tre første dagene eller når hevelsen avtar. Disse vanligvis berolige musklene og bidra til å gi ytterligere lettelse. Noen mennesker opplever at varmen er mer irriterende for området. I så fall slutte å bruke og vurdere å fortsette med kort bruk av isen pakker eller ingenting.

Få nok sengeleie. For kroppen å være i stand til å gjenopprette fra en hvilken som helst skade, må du hvile. Det er vanskelig for kroppen å gjenopprette når du er fortsatt opprettholde dine daglige aktiviteter som tar opp energi.

Sørg for at du er i riktig posisjon når du hviler. Hvis du har anstrengt brystmusklene, de fleste posisjoner du sitte eller ligge i, vil forårsake smerte. Den beste plasseringen for anstrengt brystmusklene er generelt liggende i en delvis sittende stilling med to eller tre puter bak ryggen din. Den beste typen puter er dunputer som også tilbyr noe støtte til ryggen. En floppy pute vil føre til at brystmusklene til å bli brukt til å støtte deg.

Begrense dine aktiviteter i løpet av hvileprosessen. Du ønsker ikke å re-skade området. Pass på å ikke løfte noe mer enn en halvkilo eller to i starten, og ikke strekke brystmusklene for langt. Hold deg til enkle aktiviteter som enkle gåing og sitting. Selv aktiviteter som ser ut som de ikke vil påvirke området kan faktisk gjøre det. For eksempel, tenk å kjøre en bil og plutselig måtte svinge unna for å unngå en hjort eller en annen bil og trekke musklene brått som er anstrengt.

Start strekke ut området etter at du har hvilt i noen dager. For mye stretching kan gjøre ting verste, så start med enkle strekninger og ikke gjør mange repetisjoner. Ikke strekk forbi punktet utholdelig ubehag.

legge Gradvis normale daglige aktiviteter tilbake inn i rutinen. Fortsett å strekke ut hver dag, arbeider i vektbærende øvelser lett. Du ønsker å sørge for at du har fullstendig helbredet før du får tilbake i tyngre vektløfting eller de sportslige aktiviteter som forårsaket skaden. Området er nå mer følsomme for skader, så alltid strekke godt ut og være forsiktig når du kommer til det punktet hvor du deltar i sport og andre fysiske aktiviteter igjen.

Fysioterapi kan bli anbefalt å hjelpe hjelpemiddel i utvinningen. En fysioterapeut kan hjelpe vise deg hva øvelser å gjøre for å hjelpe din utvinning. Du kan få TENS terapi, der elektroterapi bidrar til å redusere hevelse og slappe av musklene. Ultralyd kan brukes i tillegg for å fremme blodtilførselen til området og slappe muskler for å hjelpe hastighet helbredelse.

Sørg for å fortsette omsorg med legen din. Oppfølging omsorg kan være avgjørende for å sørge for at området er healing og at du ikke gjør noe for å gjøre den anstrengte brystmuskulaturen verre.

Hint

 • En varm pakke bør også bare brukes i ca 10 minutter, etterfulgt av en hvileperiode uten varme.
 • Det er viktig å ta smertestillende medisiner hvis du har intense smerter. Dette er for å sikre at du kan ta dype åndedrag mens du gjenoppretter. Det er mulig å utvikle lungebetennelse hvis pusten din er begrenset.
 • Du kan oppleve at aktuell kremer rettet mot ømme muskler er effektive. Teste et lite område først for å sikre at det ikke gjør at du føler deg verre eller irritere området.
 • Ikke anta at bare fordi en innledende brystet X-ray var negativ for en brukket sternum eller ribbe som du ikke har et brudd. Noen ganger kan en X-ray tatt rett etter en ulykke eller skade ikke viser et brudd. Du må kanskje få en oppfølging X-ray eller CT scan noen dager senere hvis du har vedvarende intense smerter som ikke synes å komme fra en sene, ledd eller muskel.

Hofteoperasjon Recovery Prosedyrer

Hofteoperasjon Recovery Prosedyrer


En total hofteprotese er livsforvandlende. Det er en alvorlig operasjon som vil kreve fysioterapi samt endringer i livsstil for å tilpasse seg den nye felles. Utvinning avhenger av deg. Hver operasjon er annerledes; men hvis du er forberedt for utvinning før operasjonen, vil din tilbake til normal leve være enklere. Start med å turné hjemme uker før operasjonen lage en liste over elementer du trenger for å opprettholde din uavhengighet.

Din Bad

Toalettet sitter altfor lavt for deg å bruke komfortabelt etter hofteoperasjon. Du ville være lurt å investere i en 4-in.-høy toalettsete å hindre deg fra å bøye for lavt. Neste, sjekk ut din dusj. Hvis du har en walk-in dusj i hjemmet ditt, er dette den du bør bruke under gjenoppretting. En kar eller dusj stol bør legges. Det tar mye lengre tid å dusje etter operasjonen, og du vil bli lei raskt. Du vil finne det lettere å sitte enn å stå. En håndholdt dusjhode er også en god idé. Sørg for at din håndklær, sjampo og såpe er alle innen rekkevidde. Du ønsker ikke å risikere å bøye eller vri.

Soverommet ditt

Fordi du skal tilbringe mye tid i sengen, må du ha et praktisk sted å lagre ting. En lang klappbord ved siden av sengen fungerer bra. Lag en liste over dagligdagse elementer som du vil trenge etter operasjonen. Lagre varene i lett-til-move kurver på table.You vil ønske å ha toalettsaker, bøker og medisiner innenfor rekkevidde. Det er en god idé å ha en bærbar datamaskin og mobiltelefon i nærheten også. Re sengen komfortabel med en kile pute. Dette vil tillate deg å ligge i en halvveis sittende stilling uten å risikere din nye hofteleddet. Mange pasienter klager over kalde føtter og vonde hæler fra liggende i senga i lange perioder uten å flytte. Ullsokker og et skum roller plassert under anklene vil hjelpe. Sørg for å ha en TV med en fjernkontroll, en DVD-spiller og filmer å okkupere din tid i løpet av den første uken.

Gjenvinne Din Independence

Du vil bli mye lykkeligere hvis du kan ta vare på deg selv. Det vil bli gamle virkelig fort for både deg og dine deltagerne hvis du har til å be om hjelp med praktiske oppgaver. Det er mange elementer som er tilgjengelig som gjør det mulig å være på egen hånd lettere (se Ref 1, nedenfor.) Klype eller en Reacher vil tillate deg å plukke opp elementer som du slippe. Det er fristende å hente ting som lander på gulvet, men å gjøre det er ekstremt farlig og kan føre til forvridning. Bruk en Reacher. Du kan også kjøpe en sokk hjelpemiddel og en lang håndteres skohorn. En turgåer med en kurv festet vil gi rom for mobilitet fra rom til rom. Har skum puter på 4- og 6-in. dybder skåret på en lokal stoff butikken. Holde en i bilen og en i huset ditt. Du vil finne bilseter, restaurantstoler, og noen sitteplasser i hjemmet ditt vil sitte for lavt for komfort.

Din Rehab Program

Det er viktig at du gjør dine foreskrevet øvelser for å gjenvinne din styrke. Svømming er den beste og mest komfortable styrking treningen (se Ref 2 nedenfor). Hvis du ikke har en gym medlemskap eller tilgang til et basseng, ville det være en god idé å lage ordninger før operasjonen. Du vil bli overrasket over hvor svak musklene er etter operasjonen og hvor raskt du gjenvinne styrke med rehabilitering. Se på det som din nye treningsprogram og hold deg til den.

Intimitet

Alle lurer på, men få vil spørre: "Når kan jeg gå tilbake til seksuell aktivitet" Svaret i de fleste tilfeller er: "Når du føler for det." Uten å bli for beskrivende, vil du ha begrensninger, men de vil ikke vare evig (se Ref 3, nedenfor). Din lege bør ha et hefte som går over hva du trenger å vite. Bare husk at det å være altfor forsiktige er normal; ta det sakte.

Tilbake til arbeid, Tilbake til livet ditt

Innen et par uker vil du være klar til å komme tilbake i jobb og komme tilbake til normale aktiviteter. Ikke bli overrasket om du blir lei raskere og trenger å ta det litt tregere. Trapper vil bli vanskelig, men de er store muskel utbyggere. Husk at du har hatt en enorm angrep på kroppen din og full gjenoppretting tar tid. Det eneste du ikke vil ha er hoftesmerter.

Ord å huske

Det er noen forholdsregler du bør forplikte seg til minnet. Her er en flott liste satt ut av Mendelson Ortopedi:

Ikke kryss bena på knærne i minst åtte uker.

Ikke ta med kneet opp høyere enn hoften.

Ikke len deg fremover mens du sitter eller som du setter deg ned.

Ikke slå føttene overdrevet innover eller utover når du bøyer deg ned.

Må holde beinet vendt fremover.

Må holde berørte beinet foran som du sitte eller stå.

Ikke nå ned til trekke opp tepper når du ligger i sengen.

Ikke bøy i midjen utover 90 grader.

Ikke stå pigeon-toed.

Må bruke en høy kjøkken eller bar krakk på kjøkkenet.

Ikke knele på kneet på unoperated etappe (den gode siden).

Må knele på kne på det opererte benet (dårlig side).

Bruk ikke smerte som en guide for hva du kan eller ikke kan gjøre.

Hvordan å avlaste engstelighet

Hvordan å avlaste engstelighet


Enten du er engstelig om en kommende arbeid forfremmelse eller du er bekymret for neste måneds regninger, håndtere og lindre angst er mulig fra hjemmet uten dyre behandlinger eller medisiner. Behandling av angst og overveldende følelser av nervøsitet er nødvendig for å leve et fullverdig og lykkelig liv uten byrden av stress og frykt stadig på hjertet. Med noen tips og triks (sammen med engasjement og dedikasjon) vil du være på vei til en angst-fri livsstil.

Bruksanvisning

•  Ta dype åndedrag som helst du føler deg stresset, overveldet eller engstelig. Pust inn gjennom nesen helt og så dypt som mulig, exhaling bruker munnen. Fullfør pusteøvelse med fem til 10 åndedrag for å hjelpe lindre angst og roe kroppen din.

Lytt til musikk og ta en pause fra jobben for å lese eller se en film --- å få tankene bort fra økonomiske eller jobb stress og bekymringer.

Trening og meditere hver dag for å bidra til å forbedre kroppens generelle fysiske form og dine mentale funksjoner. Meditere hver dag i fem til ti minutter, sitter stille eller tenke positivt i løpet av morgenrutinen, dusj eller mens du ligger i sengen. Ulike meditasjonsøvelser er tilgjengelig på nettet ved hjelp av kjente nettsteder som gratis Meditations (freemeditations.com) og TM (tm.org).

Tegn et varmt bad eller suge føttene i et fotbad for en halv time for å avlaste din sinn av stress og bekymring. Bruke aromaterapi badesalt og dusj geleer å roe og slappe av i kropp og sinn --- bidrar til å avlaste deg fra følelser av angst.

Rengjør ditt hjem og organisere rot rundt deg for å lindre angst og en overveldende følelse av å være fanget.

Hold en journal eller dagbok for å skrive dine daglige hendelser og påkjenninger, som vil hjelpe til å uttrykke eventuelle problemområder eller problemer i livet ditt --- bidrar til å gjøre dem lettere å takle og løse.

Tips og advarsler

 • Holde opp med stress-ridding teknikker hver dag ved å ha en daglig rutine av hver vil ha en langsiktig effekt på kropp og sinn, lindre angst permanent.
 • Angst er til tider en alvorlig tilstand. Hvis du føler at du er ute av stand til å takle eller håndtere din angst, ta kontakt med din lege eller terapeut umiddelbart --- som angst kan ha livstruende konsekvenser. Angst fører panikkanfall i mange (inkludert kvalme, frysninger og brystsmerter eller ubehag), følelse av håpløshet og depresjon og ekstreme frykt for situasjoner i hverdagen. Ring 911 hvis du har et panikkanfall som du ikke kan klare seg på egen hånd for å forhindre alvorlige helseproblemer.

Slik bruker Affirmations å slappe av

Slik bruker Affirmations å slappe av


Affirmasjoner gjentatte daglig har evnen til å sette deg i en rolig sinnstilstand. Du kan bruke positive affirmasjoner for å avlaste stress som kan være plager deg. Måten å gjøre dette på er å lage affirmasjoner som jage bort negative tanker og slappe av både sinn og kropp.

Bruksanvisning

•  Finn en opptaker til å tape selv. Finn en blank kassett og merke det som aksept tape.

Skriv ned noen beroligende setninger. Hold ordene positiv og satt ut for å lage setninger som vil gjøre deg slappe av når du lytter til dem. Et eksempel kan være: "Jeg er avslappet. Jeg har slappet av tærne mine, beina mine, min midtseksjon og hodet mitt. Hele kroppen er rolig."

Sett på musikk i bakgrunnen. Mens du spiller inn dine affirmasjoner, sette på noen beroligende musikk til å følge dine ord.

Spill dine affirmasjoner. Snakk med rolig stemme og gjenta ordene flere ganger. Du bør ta opp flere minutter med tape.

Lytt til innspilte affirmasjoner i et stille rom. Eliminere distraksjoner og sette lys lav eller bruk levende lys. Finn en behagelig stol å sitte eller ligge i sengen eller badekar.

Fokus på affirmasjoner og dine ord. Lukk øynene og ta dype rensing åndedrag. Du vil føle at kroppen slapper av som ordene appellerer til underbevisstheten din.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke ønsker å ta opp dine egne affirmasjoner, kan du finne en forhåndsinnspilt CD til bruk. Relax inn Healing rekke CD-er fungerer godt å slappe av og avlaste stress.

Hvordan løse Nyre Surgery

Leger bruker nyre kirurgi, eller en nefrektomi, for å fjerne alle eller en del av en nyre eller trekke tumorer forårsaket av kreft. Canadian Urologiske Foreninger sier at etter disse prosedyrene, pasienter bli på sykehuset for en minst en uke for å starte gjenopprettingen. Når pasienter forlater sykehuset, trenger de mellom åtte uker til tre måneder å gjenopprette fra nyre kirurgi. For å gjøre en rask utvinning, men pasientene må følge legens retningslinjer.

Bruksanvisning

•  Sitt på siden av sengen og gå. Penn State Hershey Cancer Institute sier at leger krever pasienten å flytte etter sin operasjon for å begynne å utvinne fra nyre kirurgi. Flytte rett etter kirurgi er smertefullt, men dette hjelper kroppsfunksjoner reregulate og forhindre blodpropp fra utviklingsland i bena. Spesielle strømper forhindre blodpropp utvikling.

Begynn forbruker væsker i en til tre dager. Legene bestemme når pasienter kan begynne forbruker væsker som buljonger.

Utfør pusteøvelser og hoste regelmessig. Johns Hopkins Medicine James Buchanan Brady Urological Institute sier at pusteøvelser og hoste forebygge luftveisinfeksjoner som lungebetennelse og andre lungeproblemer. Lungeproblemer forsinke nyre kirurgi utvinning.

Ta medisiner som instruert av kirurger. Når pasienter forlater sykehuset, leger foreskrive smertestillende medikamenter, antibiotika og noen ganger avføring myknere til pasienter utvinne fra nyre kirurgi. Muntlige smerte medisinering erstatninger for intravenøs medisinering mottatt på sykehuset. Antibiotika forhindre sårinfeksjoner, og avføring myknere lindre etter operasjonen forstoppelse. Du må ikke endre dosen uten legens tillatelse.

Endre sår bandasjer fire til seks ganger om dagen eller etter behov. Kirurgiske sår forlate huden utsettes for bakterier, og skitnet dressinger øke bakteriell buildup, som forsinker nyre kirurgi utvinning. Saint Louise Regional Hospital holder at folk bør vaske hender og bruke hansker når redressing sår, kassere gamle dressing i en søppelsekk. Pasientene får instruksjoner før du forlater sykehuset.

Sakte øke aktiviteten. James Buchanan Brady Urological Institute sier at pasienter ikke skal sitte eller ligge i sengen for lenge, og de bør ta korte turer som anbefales av leger til å gjenopprette fra nyre kirurgi. Etter to uker, mange pasienter begynne kjøringen, hvis leger gir tillatelse. Pasienter bør unngå tunge løft eller øvelser som jogging, svømming eller sykling i seks uker. Leger overvåke pasientens bedring før tillater dem å ta fatt på en hvilken som helst aktivitet.

unngå salt mat og høye protein dietter. James Buchanan Brady Urological Institute sier at et høyt natrium og høy protein diett fører til nyreskade hos folk å komme seg nyre kirurgi. Leger gi pasienter med kosten instruksjoner om godkjente matvarer som gir økt utvinning.

Kontakt lege hvis lider av smerte. Pasienter som ikke utvinne godt fra nyre kirurgi eller som opplever smerte bør se sin lege for å sørge for at de ikke lider av post-kirurgi komplikasjoner.

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs


Få en god natts søvn er nøkkelen til god helse og trivsel, men det kan være vanskelig å få avslappet søvn hvis du opplever muskelsmerter eller ubehag. Avslappende muskler før du går til sengs kan bidra til å berolige belastningen og smerten av overarbeidet muskler. Vedta minst én praksis før sengetid for å døse av så fredelig og komfortabelt som mulig.

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs

•  Ligge i sengen komfortabelt og fokusere tankene på spenner musklene i kroppen din. Bevisst bestiller dine muskler til å spent deretter slappe av er en effektiv form for dyp muskelavslapning.

spente og slappe av hele kroppen, som begynner med tærne og flytte oppover til du kommer til hodet. Hold spenningen i muskelen i tre sekunder før du slipper.

Fyll badekaret med varmt vann.

Mål og hell en kopp Epsom salter i full badekar. Epsom salter inneholder magnesium sulfat, et mineral som fungerer som et muskelavslappende middel.

Sug i badekaret for opptil én time å tillate salter for å berolige musklene dine.

Avslutt badekar, og gå tilbake til sengen. Sitt i en komfortabel stilling.

•  Hell kamille essensielle oljen i håndflatene og gni sammen. Begynn masserer kroppen din med oljen ved å gni forsiktig musklene i små, sirkulære bevegelser.

Gå fra tærne opp til dine templer, beveger seg sakte, forsiktig og bevisst. Pust jevnt i bevegelsene.

Hint

 • Kamille roer nervene og bidrar til å berolige og slappe av kroppen, noe som gjør den perfekt for en sengetid massasje.
 • Hold deg hydrert mens soaking i Epsom salt bad ved å drikke et glass kaldt vann i karet.

Hva du skal ta for en migrene hodepine

Migrene, med deres uutholdelig smerte, kvalme og oppkast, kan forstyrre livet ditt til et punkt der du må ligge i sengen i mørket i timevis. Heldigvis er det lettelse tilgjengelig, selv om migrene forstyrre livet ditt bare sporadisk.

Forebyggende medisiner

Noen medisiner blokkere de fleste, men ikke alle, migrene oppstår. Profylaktiske medikamenter må tas på en daglig basis for å hindre de fleste av hodepine. De omfatter amitriptylin (Elavil), Corgard, Depakote, Inderal, Nardil og verapamil (tilgjengelig som Calan og Isoptin). Hvis du lider av to eller flere alvorlige migrene hodepine per måned, kan legen vurdere forskrivning et forebyggende medisiner for å kontrollere dine symptomer. Disse medikamentene er ansett å være om lag 75 prosent effektive i blokkering og lindre migrene.

Smertestillende medikamenter

Hvis migrene er ikke en regelmessig forekommende hendelse, kan du behandle dem med smertestillende medikamenter. Vurdere å ta aspirin eller paracetamol. Voksne bør ikke ta mer enn 4000 mg. av paracetamol per dag. Rådfør deg med din lege, som folk som drikker tre eller flere alkoholholdige drikker per dag har økt risiko for leverskader og nyreskader når du tar dette høy dose.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan være en effektiv, selv om intermitterende, medisiner for migrene hodepine. Noen NSAIDS inkluderer naproxen og ibuprofen. En familie av NSAIDs (Celebra) bør ikke opprørt magen så mye som andre, men kan øke risikoen for hjertesykdom.

En annen nyttig smertestillende medikamenter er Fiorinal eller Fioricet (en inneholder aspirin og andre paracetamol). Begge inneholder butabarbital, men som kan være vanedannende; det samme er tilfelle med Tylenol med kodein. Ultram er en annen smertestillende medikamenter noen ganger foreskrevet for å behandle migrene hodepine.

Mislykket medisiner

Denne klassen av migrene medisiner er reservert for folk som lider av alvorlige, men sjeldne migrene. Disse medikamentene er Imitrex (sumatriptan), Zomig, Maxalt, Axert og Frova. Disse medikamentene kan føre til hjerte komplikasjoner selv hos personer som ikke lider av hjerteproblemer, så utvise forsiktighet. En klasse av eldre mislykket medisiner er fortsatt på markedet som inkluderer Cafergot, ergotamin og DHE; disse ofte har flere bivirkninger enn de nyere mislykket medisiner. Dopaminblokkere --- inkludert metoklopramid og prochlorpromazine --- kan også forebygge migrene snarere enn bare maskering smerte. Spør din lege eller nevrolog hvilket alternativ som er best for deg.

Symptomer på en migrene hos unge jenter

Folk kan ofte tenke på migrene hodepine som voksen problem, men migrene kan begynne i barndommen. Barn opplever ofte andre symptomer enn voksne, og deres migrene kan oppstå uten hodepine. Dette kan gjøre diagnose vanskelig før de blir eldre. For det meste, symptomer på gutter og jenter er de samme.

Hodepine

Når en ung jente opplever en migrene hodepine, smerter oppstår ofte på begge sider i stedet for den mye mer vanlig voksen symptom på ensidige migrene. Smerten kan vare i et par timer eller mindre.

Følsomhet

En ung jente som plutselig ønsker å ligge i sengen og har problemer med å håndtere støy og lys kan være viser indikasjoner på en migrene.

Småbarn og spedbarn

Småbarn og spedbarn er masete og irritabel under en migrene. Småbarn har episoder av ataksi, som er en ustø, ubalansert eller ustø gange. De kan nekte å gå. Baby jenter kan utvikle et hode tilt som varer i opptil 24 timer.

Auras og svimmelhet

Unge jenter opplever en migrene kan rapportere se sikksakk linjer eller gnistrer, som er visuelle auraer. De kan bli desorientert og forvirret. Jenter er mer utsatt for svimmelhet under migrene enn gutter, og carsickness kan være et tidlig tegn.

Gastrointestinale symptomer

Unge jenter kan oppleve sykluser av kvalme, oppkast, magesmerter og diaré under en migrene, selv når en hodepine ikke oppstår.

Pubertet Betraktninger

Ifølge Eric Pearlman av Memorial University Medical Center i Savannah, Ga., Før puberteten, om lag seks prosent av jenter og gutter har migrene, men når puberteten begynner, flere jenter har dem. Ved voksenlivet, om lag 18 prosent av kvinner og 6 prosent av menn opplever migrene.

Hvordan ta pulsen på en pasient med Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (Parkinsons sykdom, PD eller lammelse agitans) er en progressiv, degenerativ sykdom i hjernen som påvirker ca én av 100 personer over 60 år De typiske symptomene på Parkinsons sykdom hviler tremor, rigiditet, bradykinesi (langsomme bevegelser) og postural ustabilitet. Du trenger ekstra forsiktig hvis du må ta pulsen på en pasient med Parkinsons sykdom. Det kan være vanskelig å forlenge underarmen på grunn av stivhet, og rystelser kan foreta telling av pulsfrekvensen forvirrende.

Hvordan ta pulsen på en pasient med Parkinsons sykdom

•  Plasser pasienten på riktig måte. Du kan spørre pasienten med PD for å sitte på en stol eller ligge i sengen, det som er mer behagelig.

Identifisere hånd med mindre rystelser. De klassiske pille-rulle rystelser sett i Parkinsons sykdom involvere både øvre ekstremiteter, men engasjementet er vanligvis asymmetrisk. Ta pulsen fra mindre berørte side.

Hvis pasienten sitter, plasserer den foretrukne underarmen på en tilstøtende bord. Hvis pasienten ligger i sengen, sitte på en tilstøtende stol og trekke pasientens underarm gradvis mot deg.

Hvil pasientens underarm på en liten pute eller på en del av kroppen hans. Dette er fordi en flytende, utvidet arm vil forverre rystelser på Parkinsons sykdom.

Hvis albueleddet er stivt, kan du bruke den ene hånden til å ta tak i håndleddet og den andre hånden til å støtte albuen når du plasserer underarmen. Dette vil hindre en utilsiktet skade når du tar pulsen på en PD pasienten.

Pinpoint radial puls. Bruke pads av indeksen og midtre fingrene, finne ut av hvordan sterkeste pulse på pasientens håndledd. Radial arterie ligger på samme side av håndleddet som tommelen.

Komprimer radial arterie ved hjelp av to fingre. Utøve akkurat nok kraft slik at du kan føle sterk pulsering med hvert hjerteslag. Ikke trykk for hardt; om du ikke ønsker å utslette radial puls.

Hvis rytmen av pulsen er regelmessig (dvs. som tråkkfrekvens av en marsjerende hær), telle antall pulseringer i 15 sekunder. Multipliser antall pulsations med 4. Produktet er pasientens puls per minutt.Byen normal puls er 60 til 100 slag per minutt.

Hvis rytmen av pulsen er uvanlig rask eller langsom, telle antall pulseringer i 60 sekunder. Det er ikke behov for en multiplikator; dette er puls per minutt.

Hvis rytmen av pulsen er uregelmessig (dvs. det er hoppet over beats), ikke stole på pasientens radial arterie pulsering. Ved hjelp av stetoskopet, lytte til pasientens hjerteslag gjennom brystet i 60 sekunder for å bestemme hjertefrekvens. Ellers kan du gå glipp av de uregelmessige rytmer.

Hint

 • De hviler rystelser på Parkinsons sykdom er bare til stede når pasienten er våken. Som sådan, kan det være lurt å ta pulsen på pasienten når han sover.
 • Ikke bruk pute av tommelen til å identifisere radial arterie pulse. Tommelen har sin egen lille arterien, og du kan forveksle din egen arterien pulse for pasienten din.

Hvordan bli kvitt sovnet Arms

Hvordan bli kvitt sovnet Arms


Hvis du opplever nummenhet eller en kriblende følelse i armene dine, er det sannsynlig at de har midlertidig "sovnet". Den medisinske terminologi for denne midlertidige tilstanden er parestesi, og det er vanligvis forårsaket av unaturlig nerve og blodåre komprimering. Utvidede kjøre perioder, unnlatelse av å ta strekkpauser på kontoret, eller lengre sesonger av sengeleie kan alle komprimere nerver og forårsake armene til å sovne. Å kvitte seg med den nummen eller kriblende følelse, er det viktig å frigjøre nerver fra overtrykk og få blodet sirkulerer gjennom dine lemmer igjen.

Hvordan bli kvitt sovnet Arms

Trekk bilen til siden av veien hvis du kjører når armene sovner; komme seg ut av bilen hvis det er trygt å gjøre det. Flytt deg hvis du sitter ved et skrivebord eller ligge i sengen, for å avlaste presset på komprimerte nerver og blodårer. Stå opp hvis det er mulig.

Få blodet sirkulerer ved pacing frem og tilbake, eller ta en kort joggetur. Rotere armene dine mens du gå eller jogge for å hjelpe blod flytte til disse utvendige lemmer raskt.

Masser armene når de begynner å krible eller brenne intenst; Dette vil bidra til å lette de ubehagelige opplevelser, signaliserer at armene begynner å få blodet de trenger å "våkne opp" og fungere ordentlig. Vær tålmodig, vil armene være tilbake til det normale i løpet av få sekunder.

Hint

 • Tar vanlige strekk pauser mens du kjører eller på kontoret er en proaktiv måte å holde armene fra å sovne. Unngå unødvendig ubehag ved å holde blodet sirkulerer riktig til enhver tid.
 • Hvis armene sovner mer enn vanlig, gå se legen din. Du kan ha en medisinsk tilstand som carpal tunnel syndrom, som trenger å bli behandlet av en profesjonell.

Kne Flexor Strekker for amputerte

Kne Flexor Strekker for amputerte


Trening er viktig for helbredelse etter under-the-knee amputasjon som det bidrar til å redusere og forebygge kontrakturer. Kontrakturer føre til forkorting eller innstramming av musklene i hofte, ben og kne etter amputasjon, og hvis ikke forebygges, kan hemme bruken av protese i fremtiden. Knee flexor øvelser er ofte startet umiddelbart etter amputasjon kirurgi, eller så snart som medisinsk mulig. Stikker med en god strekk rutine selv etter at du er utskrevet fra sykehuset er viktig for å holde muskler, sener og hofte og kneledd i god stand.

Hamstring Stretch

Hamstrings er plassert bak låret og kjøre til kneleddet. Holde hamstring strukket på din amputert side vil hjelpe deg å beholde mobilitet av kneet, og hjelpemidler i bedre bevegelse og bevegelse og når du er utstyrt med en protese. Sitt mot armen til en sofa eller sofa og peke amputert ben foran deg, på pute. Tillate andre beinet å hvile komfortabelt til side med foten på gulvet. Gradvis lene seg fremover med overkroppen over amputert lem, til du føler motstand på baksiden av den utvidede beinet. Denne motstanden, eller svak trekke sensasjon, er din hamstring strekk. Hold stillingen i en fem-count og sakte lene deg tilbake til startposisjon. Gjenta fem til seks ganger.

Utsatt Stretch

Liggende på magen, eller utsatt, er en enkel måte å strekke hoften og kneet. Ligg på gulvet eller sengen og plassere et sammenrullet håndkle under låret på amputert side, rett over kneet. Tillat beinet hvile komfortabelt og avslappet på håndkleet. Det er bare å hvile i 10 til 20 minutter. Dette gjør at musklene i ben og hofte å løsne. Deretter forsøke å strekke kneleddet rett ut bak deg, eller så rett som du klarer. Hold denne posisjonen i en fem-count og deretter slappe av kneet. Gjenta fem ganger.

Liggende Stretch

Liggende i en liggende, eller forsiden opp, bidrar til å posisjonere lette en annen strekning av hamstring, men også hofte og kne. Ligge på sengen, eller gulvet, så flat som du kan godt, og øke din amputert lem mot taket. Hold kneleddet så rett som mulig. Rekk opp lem så høyt du kan og hold i en fem-count før sakte senke lem tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 10 ganger. Aurora Healthcare forteller at du kan også bøye begge beina mot brystet mens du ligger på ryggen. Deretter grep baksiden av låret på ikke-amputert side, og sakte senke amputert lem tilbake mot bakken. Gjør 10 repetisjoner.

Betraktninger

Kontrakturer er ekstremt vanskelige å behandle når de stilles i henhold til Amputee Coalition. Stretching alene vil ikke reversere kontrakturer, så forebygging er nøkkelen. En god strekker rutine bør være en del av en total regime som inkluderer fysisk aktivitet og daglig mosjon for å holde hofteleddet, og lem muskler væske. Din fysioterapeut bør være i stand til å hjelpe deg å lage en samlet plan, inkludert kne flexor strekninger, for å holde deg på vei i riktig retning.