Digidexo.com

blodtype 0 halskjede

Hvordan beregne forholdet mellom blodtype av barn

Hvordan beregne forholdet mellom blodtype av barn


Det er mulig å finne ut sannsynligheten for et barn å ha en viss blodtype med et par stykker av informasjon. Blodtype bestemmes av to kopier av et gen: ett hver fra mor og far. Kombinasjonen, kalt alleler, danner genet som koder blodtype. Det er fire blodtyper: A, B, AB og O. Noen med type A blod kan enten motta to A-eller en A fra en av foreldrene og en O fra den andre forelder; det samme gjelder for B blodtype fordi både A og B er dominant over O type. Noen med AB type blod fikk en A fra en av foreldrene og en B fra den andre fordi A og B er co-dominant og deres kombinasjonen skaper sin egen blodtype. Type O blod kan bare arves hvis begge foreldrene donere en O-allelet. Du kan beregne sannsynligheten for en blodtype ved hjelp av foreldrenes blodtype informasjon.

Hvordan beregne forholdet mellom blodtype av barn

Tegn en firkant på et stykke papir. Dele plassen i fire bokser ved å tegne en vertikal linje på midten og en horisontal linje fra venstre til høyre. Dette kalles en Punnett kvadrat.

Skriv morens blodtype ovenfor torget, plassere den første allele over det øvre venstre boksen og den andre allelet over toppen høyre boksen. For eksempel, hvis morens blodtype er A eller B, vil du må vite hennes eksakte genotype - det vil si den underliggende kombinasjon av alleler som utgjør blodtype. Type A kan enten være sammensatt av AO eller AA-alleler; på samme måte, kunne type B være sammensatt av enten BO eller BB-alleler. Av denne grunn, hvis du vet at noen blodtype er enten A eller B, må du ytterligere informasjon for å finne ut om det er AO eller AA, eller BO eller BB. For dette eksempelet, vil vi anta at mor har type B blod med Bo alleler. Skriv B over det øvre venstre boksen og O ovenfor den øverste høyre boksen.

Skriv fars blodtype nedover venstresiden utenfor plassen. For dette eksempelet, vil vi anta at fars blodtype er AB. Du vil plassere A til venstre for den venstre boksen og B til venstre for den nederst til venstre boksen. AB type blod består av co-dominante alleler, så noen med denne blodtypen kan bare ha en A allel og en B-allelet. Tilsvarende fordi blodtype O er resessiv, er det alltid består av to U-alleler.

Fyll i hver boks med de to alleler som krysser for den boksen. Ved hjelp av vårt eksempel, i den første boksen, ville du skrive AB siden farens første allel er en og morens er B. I øvre høyre boksen, ville du skrive AO siden far er A allel er matchet med morens O-allelet. Siden A er dominant over O, er blodtype bare skrevet som A. fylle ut de to nederste esker på samme måte.

Tell antall bokser med samme blodtype kombinasjon og konvertere til prosenter av det hele. I vårt eksempel, ville vi ende opp med AB, AO, AB og BO. Siden halvparten av rutene er type AB, betyr det at det er en 50 prosent sjanse for at et barn skal arve AB blodtype. Det er en 25 prosent sjanse for at et barn skal arve type A og en annen 25 prosent sjanse for at et barn skal arve type B.

Hint

  • Få nye rutene for å beregne andre forelderen kombinasjoner.

Hvordan finne den blodtype av barn

Hvordan finne den blodtype av barn


Karl Landsteiner oppdaget blod grupper i 1901, et funn som han ble tildelt Nobels fredspris i 1930 Selv om den eneste måten å fastslå med sikkerhet hvilken type et barn blod er å teste barnets blod, mulighetene kan begrenses ned hvis den type av hver av barnets biologiske foreldre blod er kjent. Siden det er fire mulige typer blod - A, B, AB og O - det er flere mulige kombinasjoner. Noen resultater kan være forvirrende; for eksempel, er det mulig for to type B foreldre å få et barn med type 0 blod.

Hvordan finne den blodtype av barn

Test blodet av barnets biologiske mor og far for å bestemme blodtype av hver. Spill foreldrenes blodtyping informasjon på et ark.

Finn ut om begge foreldrene har type O blod. Hvis ja, så vil barnet også har type O blod. Dette er den eneste blodtype kombinasjon der resultatet for barnet er definitive.

Finn ut om en av foreldrene har type AB blod. Hvis dette er tilfelle, vil barnet ha enten A, B eller AB blod hvis den andre forelder har en hvilken som helst av typene A, B eller AB blod. Hvis den andre forelder har type O blod, men barnet kan bare ha type A eller B blod.

Finn ut om en av foreldrene har type B blod. I så fall vil barnet ha enten type A, B, AB eller O blod hvis den andre av foreldrene har type A blod. Hvis den andre forelderen har enten type B eller O blod, vil barnet ha enten type B eller O blod. For eksempel er det mulig for et barn med to type B foreldre å ha enten B blod eller O blod. Hvis den andre forelderen har type AB blod, vil barnet ha type A, B eller AB blod.

Finn ut om en av foreldrene har type A blod. I så fall vil barnet har type A eller O blod hvis den andre av foreldrene har enten type A eller O blod. For eksempel er det mulig for barnet på to type A foreldre å ha type O blod. Dette barnet kan også ha type A blod. Barnet av en type En forelder vil ha type A, B, AB eller O blod dersom den andre av foreldrene har type B. Barnet vil ha type A, B eller AB blod dersom den andre forelderen er type AB.

Hvordan bruke en Amber Teething halskjede

Hvordan bruke en Amber Teething halskjede


Den gule tenner kjede har blitt et populært valg for smertelindring for teething babyer. Tradisjonelle visdom innebærer at Baltic Amber inneholder medisinske egenskaper, på grunn av sitt høye innhold av ravsyre, blant andre forbindelser. Foreldre oppmerksom på spedbarns minsket symptomene mens iført gult teething halskjeder. Voksne kan også dra nytte av de naturlige helbredende egenskaper funnet i rav, ved hjelp av rav teething halskjeder for lindring av mindre smerter.

Hvordan bruke en Amber Teething halskjede

Forsknings en ​​smertelindrende egenskaper baltisk rav teething halskjeder. Amber er ikke en stein, men gamle fossile sevje fra trær nær Østersjøen. Kontakt med varm hud varmer gult, som får den til å slippe ørsmå mengder olje som inneholder helbredende egenskaper.

Finn og kjøpe et gult teething kjede. Se på nettet og i high-end babyen butikker. Kjøp rav steiner og gjøre et gult teething kjede hvis du er talentfull i smykker-craft.

Skyll og tørk den gule tenner kjede før hver bruk, ved hjelp av varmt vann til å varme steinene.

Plasser den gule tenner kjede mot babyens hud, under en T-skjorte eller andre klær, slik at barnet ikke kan trekke på den gule tenner kjede.

Se barnet mens du bruker den gule tenner kjede til å ivareta sikkerheten. Hvis kjedet pauser, samle alle biter av rav og smykker deler for profesjonell reparasjon.

Bruk en amber teething kjede som voksen for lindring av mindre smerter og plager. Bruk den gule tenner kjede nær kilden av smerte, slik som på håndleddet for hånd og arm smerter.

Hvordan finne ut hvilken blodtype av en Baby

Hvordan finne ut hvilken blodtype av en Baby


Et individs blodtype bestemmes av antigener i blodet, er den vanligste av disse er A og B. Type A blod har en antigener på de røde blodceller, har B-antigener på de røde blodlegemer av type B, har type AB både A og B antigener på de røde blodceller, og type O ikke har A eller B-antigenet på røde blodceller. Blodtype bestemmes ved å analysere blodceller gjennom en blodprøve. Det finnes noen måter for foreldre å bestemme hvilken type babyen deres blod, som blodtype er genetisk bestemt.

Hvordan finne ut hvilken blodtype av en Baby

En forespørsel om å finne ut barnets blodtype etter levering. Alle 50 stater stikke en nyfødt hæler for grunnleggende genetisk testing og for å bestemme barnets blodtype.

Be at barnelege bestemme barnets blodtype hvis du ikke fant ut blodtype etter levering. En blodtype test kan utføres på legekontoret, eller legen kan ta blodtester som er gjort på et lokalt sykehus.

Lær din egen blodtype. Hvis du ikke er sikker på din blodtype eller som av partneren din, spør legen din for en blodtype test eller bruke et hjem blodtype test. Bruke elektroniske diagrammer for å fastslå sannsynligheten for barnets blodtype basert på foreldrenes blodtyper. For eksempel foreldre som begge har type A blod kunne ha en baby med type A eller type O blod. Søk "babyens blodtype" for å finne diagrammer.

bestille en bolig blodtype test. Forside-sett krever forsiktig lancing barnets finger for å få en dråpe blod, som deretter smurt på et gitt kort eller plasseres i en beholder. Settet vil enten gi et diagram som vil fortelle deg blodtype resultater eller har du sende beholderen eller kort tilbake til selskapet for testing. Selskapet vil varsle deg om resultatene i løpet av få uker.

Vekttap matvarer for blodtype A

Blodtype dietten er basert på en bok skrevet av Peter D'Adamo, ND, en naturopathic lege, som hevder at du bør spise bestemte matvarer basert på din blodtype. D'Adamo hevder at visse matvarer, når det forbrukes, føre til en kjemisk reaksjon med blodet, som i sin tur har en reaksjon på kroppen din som er sterkt påvirket av genetikk.

Blood Type A Diet

Hvis du har blodtype A, er det spesifikke matvarer som du bør legge til kosthold for å fremme generell velvære og kontrollere vekten. D'Adamo hevder at proteiner identifisert som lektiner i blodet reagerer forskjellig i møte med ulike mat kilder. Legen hevder videre at feil type lektiner, når det innføres i en kropp med en blodtype ikke bidrar til slike proteiner, skaper uønskede kroppsreaksjoner. Ditt immunsystem beskytter kroppen din fra noen lectinet proteiner, men andre lektiner unnslippe immunsystemets forsvar og komme inn i blodstrømmen hvor de vil ha en baneful effekt på kroppen og organer. Upassende matvarer kan påvirke energinivå, immunologiske fungering, mental tilstand og evne til å håndtere stress effektivt.

Passende Foods

Etter å ha tatt en på-hjem blodprøve for å finne ut din blodtype, vil du begynne å endre din diett med mat som passer for A blodtype. Type A blod drar nytte av en diett som er strengt vegetarisk i naturen, og kjøtt kan bevise giftig for denne blodtypen. Når du har eliminert kjøtt fra kosten, vil energinivået gjenopprettes, og du vil ha muligheten til å miste overflødig vekt med letthet. Ditt immunsystem vil også være sterkere. Du kan fortsatt utlede de proteinene du trenger fra hele korn matvarer, ferske grønnsaker og soyaproteiner. I hovedsak er det mer naturlig og økologisk mat er jo bedre er det for deg og din helse fordi blodtype A mennesker er supersensitive til mat toksisitet.

Blodtype A mennesker er identifisert som "kultivatorer," som bør avstå fra å konsumere rødt kjøtt til enhver tid, samt meieriprodukter. All frukt og grønnsaker er sterkt anbefalt, samt matvarer som belgfrukter, bønner, korn, hele korn, havre, kli, Lima bønner, nyre bønner, tofu og sjømat. Soy matvarer, ananas og vegetabilsk olje er også anbefalt for blodtype A folk som ønsker å administrere vekt problemer.

Betraktninger

Det kan være lurt å ta et vitamintilskudd hvis du velger å bruke blodtype dietten for å sikre at du får tilstrekkelig mineral og vitamin inntak. Kritikere av denne dietten hevder at blodtype dietten er altfor restriktiv og begrenser den enkelte til bestemte matvaregrupper, noe som kan redusere den ernæringsmessige inntak av kostholdet ditt totalt. Tar en multivitamin daglig kan bidra til å erstatte noen av de ernæringsmessige verdier tapt på denne ellers restriktiv diett.

Hvordan spise mat i henhold til din blodtype

Hvordan spise mat i henhold til din blodtype


Blodtype dietten først introdusert av Dr. Peter D'Adamo, ND, legger til grunn at den aktuelle blodtype vil avgjøre hva kosthold og mosjon plan du bør følge for å gå ned i vekt. De fire grunnleggende blodtyper, inkludert A, B, O og AB vil svare på ulike matvarer og øvelser og bør følge et skreddersydd program for vellykket vektreduksjon.

Hvordan spise mat i henhold til din blodtype

•  Få en ABO blodtyping test. Denne testen vil hjelpe deg å finne ditt spesifikke blodtype. Leger vil ta blod fra en vene ved hjelp av en nål og se etter blod antistoffer å fastslå blod kategori. Du trenger ikke å faste før denne testprosedyre, og resultatene vil vanligvis bli tilgjengelig i løpet av en dag i testprosedyre.

Spis matvarer basert på din blodtype. Type A anbefalinger dreie seg om økologisk, vegetarisk valg på grunn av denne gruppens høy risiko for blodsykdommer og immunsystemet følsomhet. Type A bør unngå melkeprodukter, kjøtt og animalsk fett. Type B kan spise et bredt utvalg av matvarer på grunn av et sunt fordøyelsessystemet; Men nøtter, frø og bearbeidet mat er ikke anbefalt. Karbohydrater bør begrenses også. Fordi Type O anses som "miljø intolerant", ifølge Dr. D'Adamo teori, bør denne gruppen begrense matvarer som poteter og korn for å unngå leddbetennelse. Type O kan spise begrensede mengder kjøtt, fisk, egg, nøtter og oljer, men bør unngå korn, ris, bønner og meieriprodukter. Type AB kan spise mat fra både A og B blodtype grupper, inkludert vegetarisk kost og en kombinasjon av meieriprodukter, kjøtt og fisk. Denne gruppen bør unngå mettet fett og bearbeidet mat.

Oppgave ifølge blodtype anbefalinger for å øke helse og vekttap fordeler forbundet med blodtype spising plan. Type A svarer best på kroppen entrer øvelser som yoga og tai chi. Typer B fordeler fra sporty trening, inkludert sykling, tennis og svømming. Type O tilsynelatende reagerer på løping, kampsport og aerobic, og for type AB, en kombinasjon av type A og B-øvelser fungerer best for fitness og vekttap.

Hint

  • Konsultere legen din før du starter blodtype dietten, som det er noen debatt om dens gyldighet. Kutte ut næringsrike matvarer som melkeprodukter kan føre til kosttilskudd mangler. Spør legen din om å ta vitamintilskudd i løpet av denne dietten programmet.

Å spise riktig mat for din blodtype

Å spise riktig mat for din blodtype

Konseptet med å spise riktig for din blodtype

Dr. Peter J. D'Adamo var den første til å introdusere verden til blodtype dietten med sin bok "Eat Right 4 Your Type». Boken ble en hit, legge ut kosten strukturer for folk som ønsket å forbedre måten de følte ved å spise matvarer som koordinert med sine blodtyper.

Resultater av Blood Type Mat Study

I en studie gjort av D'Adamo, 6617 personer - 71 prosent til 78 prosent av studien - som prøvde dietten for sine respektive blodtyper merke en forbedring i sine samlede fordøyelse, energinivå og hvordan de håndteres stress. Det var bedre helse, og mange mistet vekt.

Sammenbrudd for hver type er som følger nedenfor. For komplette eksempler på mat, kan du klikke på diett forslag koblingen i Resources i denne artikkelen.

Beste maten for Type A

De med type A blod anses agrarians (de som har landbruksinteresser) og vegetarianere. Type A er bør målrette sine dietter mot grønnsaker og vegetabilske oljer. Frukt er gunstig, også, spesielt ananas. Mest kjøtt, meieriprodukter og hvete bør unngås. Hvis kjøttet er fortært, bør det være organisk, frittgående og selv vilt. Fisk, som laks og grouper, er et bedre alternativ. Grønnsaker foreslåtte utvalg fra brokkoli til bladbete og spinat, og hage-voksen er best. Juice er anbefalt fra listen over tillatte frukt og grønnsaker. Hver dag bør begynte med et glass vann med fersk sitronsaft.

Type B Foods Forslag

Type B blod individer er altetende som trenger en balanse av kjøtt og plante i sine dietter. Høy-protein matvarer, lagre kylling, er et pluss for denne dietten. Ocean fisk, organisk hevet fjærkre, egg, organisk hevet rødt kjøtt, vilt og meieri fungerer best for type B. Corn, bør linser, peanøtter og hvete unngås. Grønnsaker består av alle greener, paprika (alle varianter), søtpoteter, shitake sopp og mer. Frukt inkluderer bananer, druer, tyttebær og plommer. Juice er anbefalt fra listen over tillatte frukt og grønnsaker. Hver dag bør begynte med et glass vann med fersk sitronsaft.

Mat for Type AB Blood

Type AB kan spise en rekke med måte. Men det finnes unntak. Rødt kjøtt, frø, bønner og lima bønner fungerer ikke bra. Høy-protein er utmerket, spesielt hav fisk, tare, soya og meierikilder. Organisk, friske grønnsaker i store mengder og frukt er også viktig med denne dietten. Alle grønnsaker er akseptabelt unntatt mais, artisjokker, sopp, oliven, paprika, reddiker og spirer. All frukt er fine, men bananer, kokosnøtter, guava, mango og starfruit er blant noen få lovbrytere.

Type O Foods

De med type O blod anses kjøttetere. Høy-protein matvarer er best. Alle typer magert rødt kjøtt anbefales. Deep-sea fisk er viktig, også. Organisk hevet fjærkre og vilt er ideelle. Korn, hvete og mais bør unngås. Grønnsaker, spesielt brokkoli, grønnkål og spinat, er nøkkelen til optimal helse. For frukt, plommer, fiken og svisker er de beste alternativene.

Blodtype dietten Basics

Blodtype dietten Basics


Forfektet i sin bok "Eat Right 4 Your Type," Peter J D'Adamo ND, en naturopathic lege, mener at din blodtype alene er knyttet til kosthold du bør følge. Han finner denne koblingen gjennom hvordan mennesker utviklet seg: Type O er den eldste, mens Type A kom under fremveksten av bondesamfunnet. Type B dukket opp med nord migrasjon og grovere forhold, mens type AB er det nyeste og mest moderne, fra integrering av forskjellige raser og kulturer. Her er noen grunnleggende retningslinjer å følge, avhengig av type.

Type O - The Hunters

D'Adamo hevder at type O ble det opprinnelige blodtypen, og i første rekke kjøttet. Type Os tendens til å være aggressive ledere og hissig i beslutninger når stresset. Helse-klok, antyder D'Adamo at type OS er mer utsatt for insulinresistens, sår og skjoldbrusk forhold som kan føre til vektøkning. Han anbefaler at mens Type O kosthold bør være høy i protein, bør de fokusere på fisk og magert kjøtt for å kutte ned på mettet fett. Belgfrukter, bønner og korn, spesielt raffinerte seg som hvitt brød eller hvit ris bør forbrukes i svært små mengder, avhengig av din vekt, ernæringsmessige behov og helse historie.

Type A - The Farmers

Type som har problemer med å fordøye og metabolizing animalsk protein og fett, samt naturlig høyt nivå av kortisol, et stresshormon, noe som kan føre Type Etter å overspise. Av denne grunn foreslår D'Adamo eliminere eller i det minste begrense alkohol, sukker og koffein, så vel som å spise mindre, hyppige måltider. Skriv inn som bør følge en hovedsakelig vegetarisk kosthold med tofu og sjømat for proteinkilder. Hvis du er ute etter å gå ned i vekt, fokusere på å bruke grønnsaker oljer, grønnsaker og soyaprodukter i matlagingen, og samtidig unngå meieriprodukter samt animalske proteiner.

Type B - The Omnivore

Type B har høyere nivåer av kortisol enn Type Os eller abs, men ikke så høyt som Type As, og har et behov for like deler kjøtt og grønnsaker i kosten. Derfor er type B handler om å balansere de plante-og dyreriket gjennom grønnsaker, frukt, kjøtt og meieriprodukter. Hvilken type B må fokusere på mest er hva du skal unngå: hvete, mais, linser, tomater, peanøtter og sesamfrø. D'Adamo hevder at hver av disse utvalgte matvarer forstyrrer den metabolske prosessen og vil forlate Type B følelse altfor sliten, og samtidig beholde væske, og utsatt for hypoglykemi. Den andre mat å unngå er kylling fordi den inneholder et stoff i sin muskelvev som kan føre til forstyrrelser i immunsystemet og slag i type B.

Skriv AB - Moderasjon

Type ABs kombinere både kravene til typer A og B. For eksempel, type ABs må kjøttet, men i mindre porsjoner. D'Adamo hevder at siden ABS hadde de sensitive Digest områder av type B, bør de velge sjømat, meieri enn biff, kylling og svinekjøtt for sine protein behov. Også liker Type B, bør de unngå mais og bokhvete.

Anbefalte matvarer for blodtype dietten

Anbefalte matvarer for blodtype dietten


De grunnleggende målene for "blodtype dietten" er å hoppe starte stoffskiftet, holde det gående, og spise mat kompatibel med din blodtype. Foods er brutt ned av blodtyper og oppført i kategorier, inkludert gunstig mat, "nøytral" mat og matvarer som bør unngås.

Føringer

Joseph Christiano, en naturopathic lege og forfatter av "Blood Typer, kroppstyper og deg", hevder at du bør spise en diett som utfyller din blodtype. Ifølge Dr. Christiano, er fordi hver blodtype har denne spesielle egenskaper som tillater en person å spise, fordøye og assimilere sin mat på en bestemt måte, og som ikke følger denne spise plan kan føre til mat molekyler å lime seg til fordøyelsessystemet , forårsaker helseproblemer.

Blood Type A

Personer med blodtype A er preget av å ha veldig tykt blod løpe gjennom sine årer. Disse menneskene bør spise matvarer som kan bidra til å forhindre hjertesykdom og kreft.

Kjøtt som torsk, breiflabb, regnbueørret, tilapia og sik er alle akseptable som proteinkilder for type A person. Meieri valgene inkluderer soyamelk og soya oster.

Vegetabilske proteinkilder inkluderer black-eyed peas, grønne bønner og Pinto bønner. Gresskarfrø og røde peanøtter kan også spises som flere kilder til protein.

Grønnsaker som artisjokker, alfalfaspirer, brokkoli, gulrøtter, okra, løk og spinat er også anbefalt. Frukt --- inkludert aprikoser, bjørnebær, kirsebær, tyttebær og ananas --- kan spises i moderate mengder.

Blood Type B

Mennesker med en B blodtype trenger ikke å unngå å spise alle melkeprodukter. De kan spise mest kjøtt i moderate mengder, og er i stand til å nyte et større utvalg av matvarer enn blodtype A person.

Lam, vilt, kalv, kaviar, er mahi mahi, kamskjell og tilapia alle oppført som gunstig mat for blodtype og er gode kilder til protein. Macadamia nøtter kan også spises. Egg, er feta ost og cottage cheese også tillatt.

De beste grønnsaker for B blodtype inkluderer avokado, brokkoli, rødbeter, kål, blomkål, aubergine og yams. Frukt som bananer, tranebær, fiken, druer og papaya er alle gode matvalg.

Blodtype AB

En person med blodtype AB bør følge en lignende diett for å både A og B. Hvis dette er din blodtype, kombinere mat lister for type A og B. Men spise mindre protein enn det som kreves av B blodtype, og fange opp de fleste av det fra planteriket.

Blodtype O

Blodtype O folk blir betraktet som "kjøttetere" av samfunnet. De har tynnere blod og sterkere immunforsvar, slik at de har mindre kosttilskudd restriksjoner enn andre blodtyper.

Blodtype O kosthold kan inneholde kjøtt som okse, bøffel, lam, kalv, vilt, torsk, kveite, regnbueørret, red snapper og tilapia som viktige kilder til protein. Mozzarella ost og ikke-fett rømme er også tillatt. Imidlertid bør Type O blodtyper ikke spise pasta.

Vegetabilsk protein bør komme fra pinto bønner og black-eyed peas. Andre grønnsaker som er tillatt inkluderer artisjokker, avokado, brokkoli, blomkål, selleri, spinat og kål. Du kan også spise fiken, plommer og svisker.

Blodtype O kosthold anbefalinger

Blodtype O kosthold anbefalinger


Peter J. D'Adamo, ND, er en ekspert på området "å spise riktig for din blodtype." Han foreslår at folk bør spise visse matvarer basert på deres blodtype. Denne forutsetningen er basert på ideen om at blodtype direkte påvirker fordøyelsessystemet. Dette betyr at noen mat er bra for en person, men ikke for en annen. Personer med type O blod har svært spesifikke spise krav, og disse kravene bør følges for optimal helse.

Blood Type Slanking

Dr. Joe Christiano, forfatter av "Blood Typer, kroppstyper og Du," sier at det å spise mat som er spesielt utformet for en individuell blodtype fører til optimal helse. Ifølge Spis riktig for din type diett som er designet av Peter J. D'Adamo, ND, gunstig mat er mat som fungerer som medisin for kroppen.

Skape bedre kroppens funksjon er den viktigste årsaken til blodtype dietten. Kosthold mat er oppført etter grupper ---- gunstige, nøytrale og matvarer som bør unngås. Gunstig mat tillate kroppen å prestere på topp ytelsesnivåer. Nøytrale matvarer har ingen innvirkning på kroppens funksjoner; derfor er de ikke skadelig eller nyttig. Matvarer som er oppført i kategorien "unngå" bør aldri bli spist.

Fordelaktig Foods

Gunstig mat er de beste valg av mat en person kan gjøre. Disse matvarer levere riktig næringsstoffer til kroppen for blodtype.

Fordelaktig kjøtt for blodtype O person inkluderer biff, bøffel, lam, kalv, vilt, torsk, kveite, regnbueørret, red snapper og tilapia som viktige kilder til protein.

Mens den primære kilde til protein bør komme fra animalske kilder, flere kilder til protein er pinto bønner og black-eyed peas.

Fordelaktig grønnsaker og frukt inkluderer artisjokker, brokkoli, rødbeter, okra, spinat, fiken, plommer og svisker.

Meieriprodukter som anses gunstig er mozzarella ost og nonfat rømme.

Nøytrale Foods

Nøytrale matvarer kan spises som andre valg til gunstig mat. Disse matvarer ikke skade kroppen, men de har heller ikke legge de samme næringsstoffene som de gunstige matvarer.

Kilder av kjøtt protein i den nøytrale kategorien omfatter kylling, Cornish høner, kanin, kalkun, bass, krabbe, kreps, flyndre, hummer, mahi mahi, blåskjell, østers og laks.

Svarte bønner, fava bønner, kikerter, grønne bønner, store nordlige bønner, sukkererter og snittebønner er alle gode kilder til vegetabilsk protein.

Protein kan også bli funnet i nøtter som mandler, kastanjer, hickory nøtter, pekannøtter, solsikkefrø og pinjekjerner.

Melkeprodukter som smør, egg, fetaost, geitost og soya ost kan alle nytes.

Nøytrale grønnsaker inkluderer asparges, bambusskudd, rødbeter, gulrøtter, selleri, grønne oliven, løk, sopp, paprika, rosenkål, squash, tomater og squash.

Epler, aprikoser, bananer, blåbær, kirsebær, tyttebær, hyllebær, dadler, mango, papaya, fersken, ananas og rosiner er også tillatt.

Unngå

Visse matvarer bør unngås, fordi de kan virke som "gift" til typen O person. Dr. Joe Christiano forklarer at disse "giftige" mat hindrer kroppens funksjoner og ytelse. Unngåelse av disse matvarer vil tillate type O personens kropp for å bli en høy-ytelse-maskin.

Alle svinekjøtt produkter og gås bør unngås. Steinbit, kaviar og blekksprut bør ikke spises.

Bønner som kidneybønner, marineblå bønner og linser bør også unngås.

Ikke spis paranøtter, cashewnøtter, peanøtter, pistasjenøtter eller peanøttsmør.

Flere av grønnsaker og frukt bør også unngås. Avokado, rosenkål, blomkål, aubergine og poteter bør ikke spises. Unngå bjørnebær, cantaloupe, kokos, appelsiner, bananer og mandariner.

Anbefalte Næringsstoffer

Næringsstoffer kommer fra mange kilder, inkludert mat, vitaminer og kosttilskudd. Joseph Christiano, ND, CNC, anbefaler at for å få ekstra næring mens du følger en diett basert på blodtype, rister protein samt andre kosttilskudd bør legges.

Bruk protein vibrering som et mellommåltid eller som et måltid erstatning. Multivitaminer, kolon renset, mineraler og sporstoffer, kalsium og anti-aldring kosttilskudd er alle foreslått for optimal helse når følge type O kosthold.

Dietary Styrker og Svakheter

Personer med blodtype O har mange kosttilskudd styrker. Disse menneskene er velsignet med tynne blodet. Dette betyr at de er mindre sannsynlighet for å utvikle plakk i arteriene og blodpropper. Den blodtype O person har også sterke magesyren, et sterkt immunforsvar, lang levetid og en stor metabolisme. Etter en streng type O kosthold vil forbedre disse styrkene.

Det er imidlertid noen ulemper å ha blodtype O. Disse menneskene er også intolerante av nye kosttilskudd og miljøforhold. Og, typisk, disse menneskene har en høyere sannsynlighet for rusmisbruk. Heldigvis, etter type O kosthold kan bidra til å bekjempe disse svakhetene.

Vanlige helserisiko for blodtype O inkluderer slag, blodsykdommer, leddgikt, sår og allergier.

Fordeler og ulemper på å spise riktig for din blodtype

Den "Blood Type" diett ble en del av den ernæringsmessige leksikon i 1996, da Dr. Peter D'Adamo utgitt en bok der han hevdet at blodtype bør bestemme hva vi spiser. Resultatet ble forbedret helse, sier D'Adamo.

The Theory

Mennesket er biologisk disponert gjennom blodtype, til bestemte dietter. Hver av de fire blodtyper reagerer forskjellig på proteiner som finnes i næringsmidler. Å spise feil mat kan forårsake blodlegemer til å klumpe seg sammen, noe som kan ha en skadelig effekt på enkelte organer.

Nærmere

Type A-typer bør spise hovedsakelig frukt og grønnsaker og unngå melkeprodukter og kjøtt. Type B typer kan spise en balansert diett, med passende store porsjoner fra alle matvaregrupper. AB blodtyper bør følge et vegetarisk kosthold, men tillate meieri, fisk og kjøtt innimellom. Type O typer trenger høy protein matvarer, men bør unngå meieriprodukter, nøtter, og mat som inneholder hvete.

Pros

Dietten fungerer fordi visse matvarer er optimalisert ved visse blodtyper. Dietten tillater også enkelte matvarer som anses som nøytrale. Dieter kan derfor bygge sin menyen rundt disse matvarene og unngå matvarer som er skadelig for kroppen.

Cons

Den vitenskapelige bevis som støtter D'Adamo teori er tynn. I noen tilfeller har legene påpekt grell unøyaktigheter i D'Adamo påstander.

The Bottom Line

Følg blodtype dietten dersom dette fører til bedre helse, slik som vekttap, lavere blodtrykk, bedre balanserte kolesterolnivået og andre indikatorer. Vær oppmerksom på, men at slike resultater er trolig et resultat av positive endringer i livsstil, uavhengig av blodtype.

Kreftrisiko ved blodtype

Kreftrisiko ved blodtype


Noen av risikofaktorene for kreft er svært godt kjent: arvelighet, livsstil, røyking, etc. Men er din blodtype en av disse risikofaktorene? Det er mye uenighet i det medisinske establishment over om din blodtype setter deg høyere risiko for visse kreftformer.

Har Forskning støtter ideen?

Noen nyere studier, for eksempel en mars 2009 studie publisert i Journal of the National Cancer Institute, har indikert at noen blodtyper kan være mer utsatt for visse typer kreft. Dette betyr ikke at folk med andre blodtyper ikke kan få disse kreftformene, men det betyr at hvis du har en av disse blodtyper, bør du være på vakt for utvikling av en av disse kreftformene.

Er blodtype som en risikofaktor generelt akseptert av det medisinske feltet?

Mens leger er klar over noen bevis for bånd mellom blodtype og kreft, de vanligvis finne den forbindelse å være ganske uviktig i diagnostisering eller behandling av kreft. Dr. Edward Blonz er utdannet siviløkonom, i sin kritikk av Spis riktig for din type diett, sier at mens blodtype er ikke helt godartet, er forholdet mellom blodtype og sykdommer som kreft svak og ufullstendig i beste fall.

Hva blodtyper er mest utsatt for kreft?

Noen undersøkelser, for eksempel en 2009 National Cancer Institute studie tyder på at type A, kan B eller AB blod komme på et høyere risiko for kreft i bukspyttkjertelen. Andre forskere, inkludert Dr. Peter D'Adamo, forfatter av "Spis riktig for din type," hevder at alle med type A blod er høyere risiko for alle kreftformer. Leger har lagt merke til for mange år mennesker med type O blod er mer utsatt for magekreftformer, i henhold til Blonz er utdannet siviløkonom.

Hva blodtyper er minst i faresonen?

Type O har en lavere risiko for alle kreft unntatt mage kreft og de med type B blod har lavest forekomst av kreft totalt sett, med unntak for kreft i bukspyttkjertelen, ifølge D'Adamo. Han hevder at de med type A blod har en generelt økt samlede risikoen for å utvikle kreft.

Hvordan kan folk med visse blodtyper forebygge kreft?

De fleste leger bare anbefale de vanlige valg som kan demme opp for kreft for personer med noen blodtype, slik som å spise riktig, trene og ikke røyke, ifølge en artikkel i Medical News Today. Andre, derimot, er mer optimistisk. Noen anbefaler D'Adamo er Spis riktig for din type diett, selv om ikke alle leger, inkludert Blonz er utdannet siviløkonom, finner denne effektive.

Velge en diett Plan Meny etter blodtype

I boken "Eat Right 4 Your Type," Dr. Peter D'Adamo forklarer de biokjemiske interaksjoner mellom røde blodceller og maten vi spiser. Ifølge D'Adamo, bærer hver av de fire humane blodgrupper genetiske markører som indikerer en bestemt type diett. Planen er enkel: Hvis en mat er anbefalt for din type, kan du ha så mye som du vil. Ifølge D'Adamo, ikke bare vil du gå ned i vekt, vil du oppleve en forbedring i din generelle helse.

Blodtype

Først må du vite din blodtype. Hvis du er en blodgiver, vil det bli lagt merke til på donorkortet. Hvis du ikke, spør din primære helsetjeneste for informasjonen. Hvis informasjonen ikke er i din journal, kan du be om en blod skrive test.

Blodtype og genetikk

Når du har bestemt din blodtype, vil du være i stand til å skissere din diett plan. Teoretisk sett er type O blod den eldste av alle typer blod. Personer med type O blod var de opprinnelige jegere og samlere. Deres diett plan er senere høy i protein.
Type A blod antas å ha utviklet neste og historisk representerer de første bøndene. Den er basert på frukt, grønnsaker og korn.
Type A ble etterfulgt av utviklingen av type B, blod gruppe assosiert med nomadiske reisende og den eneste typen som tåler melkeprodukter.
Den nyeste av de blodtyper er AB, med anbefalte kosten retningslinjer som faller i mellom type A og type B.

The Plan

Dietter basert på blodtype divide matvarer inn i tre grupper: gunstige, tillatt og ikke tillatt.
Type O s er gitt en grunnleggende høy-proteindiett. Kjøtt er tillatt, karbohydrater er ikke tillatt, og mørkegrønne grønnsaker som grønnkål, brokkoli og spinat er oppført som gunstig.
Type A er er satt på en hovedsakelig vegetarisk kosthold, med grønnsaker, tofu, sjømat og belgfrukter. Hvete, kjøtt og meieriprodukter er ikke tillatt.
Type B får den største variasjon, med grønnsaker, frukt, kjøtt, meieriprodukter og korn på den tillatte listen. Forbudt mat for Type B inkluderer korn, sesamfrø og peanøtter.
AB blodtyper oppfordres til å spise sjømat og hvitt kjøtt, meieriprodukter, hele korn, frukt og grønnsaker, og for å unngå rødt kjøtt, mais, lima bønner og kidneybønner.

Advarsel

Denne teorien bak denne type diett er svært kontroversiell. Til dags dato har det ikke vært noen fagfellevurderte vitenskapelige studier som viser en direkte sammenheng mellom en persons blodtype og hennes evne til å fordøye bestemte matvarer.

Hvordan spise for din blodtype: Type B

Ifølge Dr. Peter J. D'Adamo, forfatter av "Eat Right 4 Your Type," din blodtype kan påvirke hvilke matvarer du bør spise for optimal helse. Velge matvarer som gagner folk med type B blod er ganske enkel, så gunstig mat kan bli funnet på lokale supermarkeder og kan allerede være på din handleliste. Ifølge Dr. D'Adamo, tre av fire mennesker opplevde bedre helse ved å spise mat for deres blodtype.

Hvordan spise for din blodtype: Type B

•  Kjenn din blodtype. Hvis du noensinne har hatt blod arbeid gjort på et legekontor, klinikk eller sykehus, de har din blodtype på fil. Hvis du noensinne har gitt blod, blodbanker også gjøre oppmerksom på blodtype. Hjem kits for blodtyping er også tilgjengelig på drugstores.

Vet hva som kan få deg til å få vekt og avspore sunn fremgang. Ifølge D'Adamo hjemmeside, til personer med type B blod behovet være forsiktig når du spiser mais, hvete, tomater, bokhvete, peanøtter, sesamfrø og linser. Disse matvarer kan påvirke personer med type B blod ved å begrense metabolsk effektivitet, forårsaker væskeansamling, redusere blodsukkernivået og forårsaker tretthet.
Dr. D'Adamo anbefaler også å begrense kyllingforbruket for personer med type B blod. På grunn av nivåene av agglutinating Lektiner i kylling, forbruker kjøtt kan føre til økt risiko for hjerneslag og immune lidelser. Vilt, såsom vilt eller kanin, samt lam eller fårekjøtt kan være substituert for kylling i en Type B diett.

Vet hva slags mat som fungerer best for personer med type B blod. Ifølge Blood Type Diet, vil spise mat som fungerer med din blodtype bidra til å regulere blodsukkernivået. Gunstige kjøtt, som kanin, hjort og lam, anbefales for Type B. D'Adamo touts også egg, lite fett dagbok, og grønne grønnsaker som grønne grønnsaker og brokkoli til å regulere vekt hos personer med type B blod.

Vet hvor mye du skal spise for å dra nytte Type B blod. Ifølge Natural Health Place, kvinner og barn trenger ulike deler enn menn. Se ressursene nedenfor for en detaljert titt på del størrelser og måltid frekvens for Type B-gunstig mat.

AB blodtype dietten Foods

Selv om blodtype dietten er under gransking av skeptikere, skaperen og lege Peter D'Adamo hevder kosthold er viktig for en sunn livsstil. Dietten består av å planlegge dine måltider i henhold til din blodtype. D'Adamo sier at personer med den AB blodtype, bør følge kosten retningslinjer som kombinerer både A og B blodtype dietter.

Kjøtt og meieri

Ifølge AB blod diett, 4 til 6 oz. av kjøtt bør spises minst en til tre ganger i uken. De anbefalte kjøtt inkluderer magert kjøtt som lever, kanin og lam. Rødt kjøtt bør unngås for enhver pris, så vel som gås, høne, kylling, bacon, og eventuelle røkt kjøtt.

Mozzarella, ricotta, geit, og cottage cheese er ideelle valg for personer med AB blodtype, samt yoghurt, ifølge blodtype dietten. To gram ost og 4 til 6 oz. av yoghurt bør inntas 3-4 ganger i uken. Helmelk, iskrem, kulturmelk, amerikansk ost, parmesan, og sherbet bør unngås.

Frukt og grønnsaker

Tre til fem gram av frukt bør spises fire ganger daglig i henhold til AB blodtype dietten plan. Velg frukt som grapefrukt, sitroner, kiwi, bær, kirsebær, fiken, druer og plommer. Hold deg unna bananer, appelsiner, mango, guava, carambola, og granatepler.

Grønnsaker, enten rå eller kokt, bør inntas 3-5 ganger daglig av cupful. De anbefalte grønnsaker er selleri, persille, brokkoli, agurk, yams, søtpoteter, rødbeter, hvitløk og agurk. Unngå sorte oliven, sopp, mais, artisjokk, og noen form for paprika.

Brød og korn

Eventuelle brød eller korn laget med bokhvete eller mais er ikke tillatt i AB blodtype dietten. For brød, velger bagels, hvetekli, rug, hel hvete, Pumpernickle, hvetekli, og havrekli. En skive brød per dag eller én muffin per dag er tilstrekkelig. For korn velger brun eller hvit ris, semulegryn, pasta, og havre. En skive brød og en kopp med korn skal konsumeres tre til fire ganger per uke.

Kritikere

Kritikere har sagt at D'Adamo kosthold basert på blodtyper ikke er støttet av noen publiserte bevis. D'Adamo tilbakeviser sin kritikk ved å hevde at det meste av blodtype dietten kritikere er imot naturmedisin, er dårlig informert, eller er konkurrenter.

Kosthold og blodtype

Kosthold og blodtype


Våre blodtyper er basert på tilstedeværelse eller fravær av spesifikke antigener eller røde blodceller. Disse blodtyper er A, B, AB og O, og er enten positive eller negative. Positive blodtyper har RH antigen. Type A inneholder A antigen, B inneholder B antigen, AB inneholder både A & B og type O inneholder verken og regnes som den universelle donor.

Origins of Blood typer

Dr. Peter D'Adamo. forfatter av "Spis for din type," hevder de evolusjonære opphavet til blodtyper ble påvirket av endringer i miljøet gjennom årene. Den opprinnelige blodtype type O, og var hovedsakelig den type av de tidlige jegere blod. Type A kom neste når jordbruket begynte å erstatte jakt som et middel til livsopphold, Type B fulgt under de mange miljøendringer. Den endelige blodtype AB, som har egenskapene til både A og B, og i dag utgjør bare 5 prosent av befolkningen.

Diett for type A

Type A folk bør spise en diett med vekt på grønnsaker, med protein og høy karbohydrat matvarer spises i moderate mengder. Meieriprodukter bør også spises bare av og til, og i lav-fett versjoner. Dr. D'Adamo hevder at et vegetarisk kosthold er den mest egnet for denne blodtypen. Han foreslår også å fjerne paprika, tomater og tropiske og sitrusfrukter.

Diett for type B

Blodtype B mennesker gjør best ved å unngå kylling, bacon, skinke og skalldyr helt. Andre matvarer for å eliminere fra sine dietter er biff, hvete, rug, tomater og mais. Dr D'Adamo antyder geit, lam fårekjøtt og vilt for protein. Grønne grønnsaker, egg og magre meieriprodukter er også anbefalt for denne blodtypen. Type B er generelt ganske vellykket i å bo innenfor normal vekt rekkevidde.

Diet for Type AB

Type AB folk bør ikke bort i koffein og alkohol. Dr. D'Adamo oppfordrer matvarer som sjømat, tofu, meieriprodukter og grønne grønnsaker. Unngå alle røkt, gravet kjøtt og fisk. Forslag til fisk er laks, sardiner, tunfisk og red snapper. Yoghurt er anbefalt for type AB mennesker. Skriver AB folk gjøre det bra med små og hyppige måltider.

Kosthold for Type O

Hvis du er en type O, anbefaler Dr. D'Adamo unngå egg og melkeprodukter. Også på listen over matvarer for å eliminere er brød og pasta laget av hvete. Kål, mais og rosenkål bør elimineres. En diett rik på kjøtt, fungerer fisk og de fleste grønnsaker best for denne blodtypen.

Virker det?

Ifølge Katherin Zeratsky, RD, av Mayo Clinic, er det ingen vitenskapelige mønster av matallergier med blodtyper. Ifølge studier, spise riktig for din blodtype har ikke hatt noen gunstig effekt på vekttap eller generelt god helse. Hun sier også at det å spise etter blodtypen kan ikke slutt gi dine ernæringsmessige behov.

Hvordan lage din egen stimming Halskjeder

Hvordan lage din egen stimming Halskjeder


Stimming er en sensorisk orientert, repeterende atferd som ofte forbindes med autistiske barn. Rocking, hånd flagrende, leder banging, og spiker tygging er alle eksempler på stimming, og selv om noen av atferd kan synes å være dagligdagse vaner som ofte utstilt ved barn som ikke har en autisme diagnose, er autistisk stimming vanligvis mer intens. AutisticSociety.org forklarer at de fleste stimming resultater fra overveldende stimuli og følelser. Oral stimming, slik som å tygge på ermene på klær eller på hendene, kan erstattes med en hjemmelaget stimming halsbånd som kan vise seg å være like trøstende.

Bruksanvisning

•  Skjær terapi slangen inn én-tommers lengder ved hjelp av saks. Therapy rør er ofte brukt for fysisk rehabilitering terapi formål og kan bli funnet på nettet og i din lokale medisinsk forsyning butikken. En mer sensorily stimulerende kjede kan lages ved å kjøpe forskjellige farger av rør som kan kuttes og gjenger som perler på kjedet.

Tre bomull skolisse gjennom øyet av plast needlepoint nål. Prøver å træ terapi tube perler på skolisse uten needlepoint ålen kan bli kjedelig, om ikke umulig, på grunn av sin tykkelse. Men hva skolisse mangler i enkel threading, gjør den opp for i styrke.

String de terapi tube perler på skolisse ved slipping plast nål gjennom perler på den ene enden, og dra det gjennom den andre enden. Alternere perle farger hvis ønskelig, og sørg for å legge nok perler til å lage kjedet lenge nok til å bli bundet og gled over barnets hode uten restriksjoner.

Tie endene av skolisser sammen ved å lage en knute, og etterlater en to-tommers lengde på skolisse hengende etter at knuten. Slip på en annen perle å skjule knuten, squish det ned litt, og knyt en annen knute over den. Perlen vil skjule både knop. Plasser stimming kjede på barnet.

Cue barnet til Stim på terapi tube halsbånd hver gang hun forsøker å tygge på hendene eller skjorteermet. Overgangen fra den gamle stimming vane til den nye kan ta litt tid, men når hun er komfortabel med følelsen av stimming halsbånd, vil det forhåpentligvis bli foretrukket.

Tips og advarsler

  • Når kjedet blir fillete, bør som tar en stund fordi terapi slangen er ganske motstandsdyktig, erstatte den med en annen. Hvis du har nok skolissene og slange på hånden kan du gjøre noen stimming halskjeder gangen å bruke som backup.
  • De fleste terapi slangen er laget av ekstra styrke latex. Dersom barnet har en lateksallergi, avstå fra å bruke denne type terapi slange. Oksygenbehandling rør selges også i medisinske forsyne butikkene og vil fungere like effektivt. Men, vil du bli begrenset av farger er tilgjengelig.

Diett Ifølge din blodtype

Mens generelle ernæringsmessige behov er like fra person til person, variansen i genetiske sammensetningen tyder på at noen ernæring og kosthold behov kan også variere noe fra individ til individ. Opprette en diett for hver persons unikt sett med DNA ville være en umulig oppgave, men det er en populær teori at dietter kan koordineres i henhold til blodtype. Dr. Michael Lam mener at blodtypene O, A, B og AB alle har unike ernæringsmessige behov som er mest gunstig basert på den kjemiske sammensetningen av den enkeltes blod.

Type A

Dr. Lam mener at de med blodtype A trenger for å få maten sin i den mest naturlige tilstand er mulig, og at de trives på vegetarisk diett. Denne blodtypen er utsatt for kreft, hjertesykdom og diabetes, samt har har et lavt magesyre innhold, slik at de kan ha en vanskelig tid å fordøye kjøtt. Meieriprodukter kan også utgjøre noen problemer og metabolske bremse i blodtype A, så det anbefales for dem å konsumere primært ferske, økologiske grønnsaker, tofu, bønner, belgfrukter og alkaliske frukt som bær.

Type B

For de med type B blod, foreslår Dr. Lam en sunn, balansert kosthold med en rekke matvarer. Han mener at denne blodtypen er naturlig motstandsdyktig mot de fleste store sykdom, men utsatt for immunsystem lidelser. Men til tross blir oppfordret til å vedta et balansert kosthold, er det flere matvarer de med blodtype B bør unngå. Kylling og skalldyr er både forstyrrende for fordøyelsessystemet og unngås, men annet kjøtt er godt tolerert. Hvete synes også å være vanskelig for type B enkeltpersoner til å behandle og kan føre til vektøkning og sykdom. En endelig mat for denne blodtypen å unngå er tomater, fordi de irritere slimhinnen i magesekken.

Type AB

Denne blodtypen er en interessant blanding av A og B hver for seg, med den lave magesyre av type A, men behovet for kjøtt av type B. korn er vanligvis godt tolerert, selv hvete, mye i motsetning til de andre blodtyper. De med type AB har imidlertid ha et svakere immunforsvar enn både type A eller type B, så grønnsaker er en viktig ingrediens i kostholdet. Tomater er trygge for type AB enkeltpersoner å spise, fordi de utgjør ingen av de skadelige effektene som de gjør for å skrive B individer.

Type O

Dr. Lam mener at personer med blodtype O har en tendens til å ha høye nivåer av magesyre, og så fordøye kjøtt enkelt og bør avhenge av magert kjøtt i kostholdet. De bør begrense inntak av meieriprodukter og korn, som heller ikke er godt behandlet av kjemikalier av deres system. I tillegg til korn og melkeprodukter, bør belgfrukter som linser og kidneybønner unngås fordi de redusere den naturlige elektro kostnad i musklene Type O individer. De med type O blod pleier også å ha lav skjoldbrusk-funksjon, så det er viktig å ta hensyn til matvarer som er til hinder i skjoldbruskkjertelen, som kål og blomkål.

Hva Er Healing Formålet med en magnetisk halskjede?

Magnetiske felt er generert av mange ting, blant annet solstormer, jordas magnetisme, kraftledninger og selv kjemiske reaksjoner i kroppen. Det har vært mange studier som har vist helsemessige fordeler til magneter i smykker og medisinske bukseseler. De magnetiske halskjeder bruker disse feltene som en god kilde til helbredende kraft.

Smerte

I magnetiske halskjeder, kan den negative magnetfelt normalisere metabolske funksjoner som er forstyrret og forårsake smerte. De har vist seg nyttig i healing smerte for symptomer fra leddgikt til migrene.

Well-Being

Magnetisme har vært antatt å bedre søvn og redusere stress. Bruken av magnetiske felt i halskjeder har vist seg enda mer nyttig i sin beroligende effekt.

Sykdom og skade

Magnetiske halskjeder kan øke blodgjennomstrømningen i kroppen. Ved å bringe flere næringsstoffer og oksygen gjennom systemet, og spyle avfall bort, kan de bidra til å helbrede i sykdom og skade.

Risiko

Det synes å være liten risiko i seg magnetiske halskjeder for helbredelse. Den eneste kjente problemet har vært med de som er allergisk til de magnetiske egenskaper.

Betraktninger

Magnetiske felt kan reduseres raskt med avstand, slik at magneter nærmere huden vil fungere bedre. En kjede som ligger direkte på huden er et godt alternativ for helbredelse.

Hvordan spise for blodtype A

Hvordan spise for blodtype A


Ifølge boken "Eat Right 4 Your Type" av Dr. Peter J. D'Adamo, mennesker med ulike blodtyper behandle mat på en annen måte. For eksempel, Dr. D'Adamo funnet at personer med høyt blodsukker, høyt blodtrykk, eller folk med høy magesyre deler samme blod grupper. Han fant også at blodtyper O og B har større mottakelighet for smittsomme sykdommer som kolera, skarlagensfeber og tyfus. "Eat Right 4 Your Type" streker kosttilskudd livsstil Dr. D'Adamo tilpasset blod grupper, på teorien om at visse blodtyper mangler enzymer til å behandle visse typer matvarer. A-positive (agrar) blodtype gruppen blomstrer på først og fremst en vegetarisk diett bestående av protein, soya, grønnsaker og korn, ifølge denne teorien, som ikke er en utbredt oppfatning av ordinære medisinske fellesskapet. Som med starter en diett, bør du kontakte legen din først.

Bruksanvisning

Få minst én bok i Spis riktig for din type serie og lese den grundig. Gjør deg kjent med planen og kjøpe dagligvarer du trenger for de neste flere dager med måltider og menyer du skal forberede basert på opplysningene i boken.

Lær hvilke typer proteinrik mat du skal spise for type A blod. Disse inkluderer kylling, kalkun og Cornish spillet høner. Sjømat valgene inkluderer karpe, torsk, havabbor, makrell, breiflabb, pickerel, red snapper, regnbueørret, laks, sardiner, sjøørret, sølv abbor, snegle, sik og gul abbor.

Lær proteinrik mat type A blodtyper bør unngå. Disse inkluderer biff, svinekjøtt, lam, kalv, vilt, and og gås. Seafood å unngå inkluderer ansjos, barracuda, beluga, bluefish, bluegill bass, steinbit, kaviar, musling, konkylie, krabbe, kreps, ål, flyndre, frosk, grå såle, hyse, lysing, kveite, sild, hummer, lox, blåskjell, blekksprut, østers, kamskjell, Shad, reker, blekksprut, stripete bass og skilpadde.

Unngå mest meieri. Ifølge Dr. D'Adamo, de fleste meieriprodukter er ikke fordøyelig for type A blodtyper. Yoghurt, mozzarella, feta, geitost, geit melk, kefir, og ricotta er meieriprodukter som kan spises hvis du er en type A blodtype.

Lær nøtter og frø for å spise og for å unngå. Peanøtter og gresskarkjerner er de mest fordelaktige nøtter for A blodtyper, mens paranøtter, cashewnøtter og pistasjnøtter ikke bør spises.

Lær hvilke bønner er inkludert. Svarte bønner, pinto, linser og black-eyed peas er utmerket for folk i type A blodtype, i henhold til teorien. De eneste bønner ikke tillatt garbanzo, nyre, lima, marineblå og røde bønner.

Lær hvilke korn å spise og hvilke du bør unngå. Amaranth og bokhvete korn er bra for type A blodtyper og brød som inneholder soyamel, kan ris og rug mel bli spist. Engelsk muffins, høy-protein brød, hel-hvete, multi-korn, og hvetemel brød bør ikke spises av type A blodtyper.

8. Lær hva teorien har å si om grønnsaker og frukt for type A blodtyper. Hvitløk, løk, brokkoli, gulrøtter, grønne grønnsaker, grønnkål, gresskar og spinat er immunsystemet enhancers for type A blodtyper, i henhold til teorien, og bør spises i større mengder. Alle andre grønnsaker er tillatt med unntak av følgende som de er dårlig for fordøyelsessystemer for type A blodtyper: Peppers, oliven, poteter, søtpoteter, yams, kål, tomater, Lima bønner, aubergine og sopp. All frukt kan spises etter type A blodtyper unntatt for meloner, honningmelon, honningdugg, mango, papaya, bananer, kokosnøtter, appelsin, rabarbra, og mandariner.

planlegge måltider og menyer som inneholder matvarer som er gunstig for type A blodtyper, og som ekskluderer matvarer som er skadelig i henhold til teorien.

Hint

  • Hold deg unna høy fett kjøtt
  • Drikk mye vann
  • Innlemme øvelsen i vår daglige rutine
  • Sjekk alltid med legen din før du starter en ny diett diett.