Digidexo.com

hvordan senke leptin nivået i kroppen

Hvordan forbedre pH-nivåer i kroppen

Hvordan forbedre pH-nivåer i kroppen


Ett område der konvensjonelle og holistiske leger er enige om er: lav pH nivåer i kroppen føre til sykdom og død av vev. Riktig pH-nivåer fremmer optimal helse, motvirke sykdom og hjelpe kroppen leges raskere. Av disse grunner er det viktig å øke kroppens pH nivå for å ha god helse og velvære. Her er noen tips om til hvordan du kan forbedre pH-verdier i kroppen.

Hvordan forbedre pH-nivåer i kroppen

Hev pH-nivåer ved å unngå fysisk og følelsesmessig stress. Forskere er enige om at overexercising kan føre til at kroppen til å bli sure, som senker pH-verdier. Øvelse i måtehold. Øv avslapping teknikker for å hjelpe kroppen din bli kvitt stress og utvikle positive tankemønstre for å starte hver dag på en positiv tone.

•  Spis sunt. Sitrusfrukter har en alkalisering effekt på kroppen, selv om de er sure. Inneholde rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Unngå koffein, brus og stekt og behandlet mat. Unngå rødt kjøtt hvis mulig.

Praksis riktig mat kombinere for bedre fordøyelse. Dette er et kontroversielt tema blant ernæringseksperter. Men, foreslår mange helhetlig utøvere ikke kombinere proteiner og karbohydrater siden de hver krever en annen kjemisk miljø for fordøyelsen. Proteiner krever et surt miljø, mens karbohydrater fordøye godt i et alkalisk miljø. Kombiner grønnsaker og proteiner eller grønnsaker og karbohydrater, som grønnsaker kan fordøye i enten en alkalisk eller surt miljø. Du kan kombinere frukt med grønnsaker eller karbohydrater.

Drikk rikelig med vann. Den foreslåtte mengde vann per dag er 8 til 10 glass per dag. Du kan også dele din totale vekt med 2 og konvertere til gram. For eksempel, hvis du veier 140 kg., Dele det med 2, som er 70 kg. Du trenger å drikke 70 gram vann daglig for at kroppen din til å motta en tilstrekkelig tilførsel av vann daglig.

Sjekk den pH-verdier. Hvis du finner ut at pH-nivået er for lavt, foreta de nødvendige justeringer. For sunne pH-verdier, samt tips om hvordan du kan sjekke din pH, henvises det til ressursen.

Hint

 • Riktig pH-verdier dra noen kronisk tilstand som hjerte-og karsykdommer, leddgikt, kronisk tretthet og kreft. Kroppen kan leges raskere.
 • Acidose, for mye syre i legemet, forårsaker ytterligere celle forringelse og til slutt død. De fleste folk ikke innser at acidose kan oppstå i indre organer, ikke bare i blodet. Når acidose er til stede i et organ som hjertet, kan utvikle kardiovaskulær sykdom.

Hvordan sjekke leptin nivåer

Hvordan sjekke leptin nivåer


Leptin, den "jeg er full" hormon, signaliserer hjernen din at du er full. Jo mer fett på kroppen din, motstår mer leptin og nekter å fortelle din hypothalamus at du er fornøyd. Leptin motstand er en alvorlig hindring for vekttap.

Leptin ble først oppdaget i 1994 av JM Friedman og kolleger. Ifølge Dr. Scott Isaacs, MD, forfatter av "The Leptin Boost Diet" og "hormonelle balanse," det er ingen effektiv test for å måle leptin nivåer eller motstand, men andre tester eller markører brukes til å bestemme leptin motstand nivåer.

Hvordan sjekke leptin nivåer

Tester for å fastslå leptin nivåer

•  Ta blodsukkernivået etter en 12-timers rask. En vanlig morgen leser over 95 mg / dL er mistenkt for leptin motstand.

Ta en AC1 test på neste lege besøk. AC1 er en tre-måneders gjennomsnitt av blodsukkernivået. En AC1 over 5.6 antyder leptinresistens.

Vær proaktiv og be om tester for plasminogen aktivator inhibitor-1 (PAI-1), homocystein og C-reaktivt protein (CRP). PAI-1 er en fettcelle protein som øker blodpropp og hjerte-og karsykdommer. Homocystein fører også blodpropp og hjerte-og karsykdommer. CRP tiltak inflammasjon, en annen leptinresistens indikator.

Legg igjen en urinprøve for en urin microalbumin test. Denne testen vil registrere protein i urinen og leptin motstand.

Sjekk din kolesterol og triglyserider. Leptin motstand er knyttet til høyt LDL (dårlig kolesterol), høye triglyserider og lav HDL (godt kolesterol).

Mål androgen nivåer. Menn vil ha lavt testosteron og kvinner vil ha høye DHEA-S og høy androstenedione nivåer.

Få en skjoldbrusk test. En enkel blodprøve som kalles TSH test er en indikator på skjoldbrusk problemer knyttet med leptin motstand.

Se på leveren din ved hjelp av en ultralyd test. Fett på leveren er en indikator på leptin motstand.

Be ob / gyn for et bekken ultralyd for å påvise cyster på eggstokkene og endometrium på livmor fôr. Kvinner med disse symptomene har ofte leptin motstand.

Se etter fysiske symptomer

Sjekk din vekt. Hvor er du bærer kroppen din fett og hvor mye er en indikator på leptin motstand. Diabetikere og leptin resistente folk raskt opp i vekt i midten, og har høy kroppsfett.

Sjekk din søvn. Tretthet og søvnløshet er symptomer på leptin motstand.

overvåke blodtrykket. Målinger over 130/85 indikerer leptin motstand.

Se på huden din. Hud koder, strekkmerker og acanthosis nigricans (misfarging av huden eller mørkere rundt halsen, armhulene og folder som ser ut som skitt, men lar seg ikke vaske av) er ofte savnet tegn på leptin motstand.

Spør legen din om poly cystisk ovarie syndrom (hos kvinner). Symptomer på PCOS er ansikts hårvekst, akne, fruktbarhet problem og unormale menstruasjonssykluser. Dette er også symptomer på leptin motstand.

Hint

 • Ikke bruk informasjonen i denne artikkelen i stedet for å konsultere med legen din.

Hvordan kontrollere leptin nivåer

Hvordan kontrollere leptin nivåer


Lave leptin nivåer vil sabotere din vekttap, ifølge en studie av Dr. Michael Rosenbaum og kolleger ved Columbia University Medical Center. Å holde vekten nede er relatert til balanserte hormoner, inkludert leptin nivåer. Ifølge Dr. Scott Isaacs, "Du er ikke gissel til dine hormoner. Med hormonell balanse du vil oppleve vekttap og økt energi ...».

Hvordan kontrollere leptin nivåer

Hormonal Diet

•  Spis balanserte måltider hele dagen. Bor fullt er nøkkelen til å holde leptin og andre hormoner i balanse. Dr. Scott Isaacs, forfatter av "The Leptin Boost Diet," antyder du bør spise tre måltider og tre snacks. Inkluder fire stivelse porsjoner med bønner eller hele korn, åtte til ti porsjoner protein (fisk, kylling, magert kjøtt, eggehviter eller tofu), tre melk eller yoghurt porsjoner og to sunne fett porsjoner som olivenolje eller nøtter. Dette er en stor mengde mat, men det er poenget - holde full av gode ting.

Hold en matdagbok. Dette vil holde deg ansvarlig og bevisst på hva du putter i munnen. Registrere hva du spiser, når og hvor mye og hva du gjorde når du skulle spise. Ikke vent med å ta opp dine måltider til slutten av dagen; du vil glemme noe. En dagbok vil sikre at du spiser en diett for å balansere dine hormoner.

Spis minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag. Dette kan være vanskelig i begynnelsen, men spiser de aller beste grønnsaker og frukt du kan kjøpe vil gjøre dette daglig kravet hyggelig og selv eventyrlystne. Frukt og grønnsaker fyller matvarer som vil holde sulten i sjakk.

Spis smart. Spis en frokost full av protein og inkludere protein i mid-morgen snack. Spis en lett lunsj og ettermiddag snack, men legger protein til middag sammen med stivelse og masse grønnsaker. En snack i kveld er viktig å opprettholde forbrenningen din i løpet av natten. Hvis du hopper over et måltid, ikke gjør det frokost. Målet er leptin planering og frokost er det viktigste måltidet av dagen til dette formålet.

Ikke alle karbohydrater er skapt like, så spiser de gode. Sakte fordøyd karbohydrater er bedre for hormonell balanse enn raske-fordøye karbohydrater. Slow-fordøye karbohydrater inkludere bønner og linser. Quick-fordøye karbohydrater inkluderer potetmos og hvit ris. Frukt er gode kilder til karbohydrater på grunn av fiber og fruktose.

Hint

 • Legge trening trenger ikke å være vanskelig; bare øke din daglige aktivitet.
 • Reduser stress. Stress øker kortisolnivåer, videre sabotere din vekttap og vedlikehold. Rådfør deg alltid med fastlege hvis du er en diabetiker eller har helsemessige problemer før den endrer dine spisevaner og mosjon regime.

Hvordan å senke blodsukkeret nivå uten piller eller Insulin

Høyt blodsukker (hyperglykemi) oppstår når legemet oppnår glukose fra fordøyelse av mat hurtigere enn den kan bli metabolisert. Det er vanligvis forårsaket av diabetes, og kan føre til organskade ved relativt lave nivåer hvis den er kronisk hyperglykemi. Du kan i stor grad redusere avhengigheten av insulin for å senke blodsukkernivået ved å gjøre noen endringer i livsstilen din.

Hvordan å senke blodsukkeret nivå uten piller eller Insulin

Test blodsukkeret ofte. De vanligste ganger for å teste blodsukkernivået er generelt like før et måltid og to timer etter et måltid. Ønsket pre-måltid blodsukker lesing bør vanligvis være mellom 90 og 130 milligram per desiliter (mg / dl.) Din post-måltid blodsukkernivå bør ikke være mer enn 140 mg / dl, selv din vanligvis ikke ansett hyperglykemiske før den overstiger 180 mg / dl.

Spis mindre sukker. Den mest effektive måten å administrere blodsukkernivået er vanligvis å begrense sukker inntaket eller helt eliminere den fra kosten i alvorlige tilfeller. Enkle sukkerarter som tabellen sukker og frukt sukker er lett brytes ned til glukose og kan føre til at blodsukkeret til å pigge.

Delta i kraftig mosjon på regelmessig basis. Aerobic aktiviteter som rask gange, sykling og løping krever store mengder energi når du utfører dem for en lengre periode. Dette oppmuntrer kroppen til å bruke blod sukker som energikilde, og kan effektivt redusere mengden glukose i blodet.

Spis mindre måltider. Du må kanskje spise mindre mat til hvert måltid for å redusere mengden av sukker som kroppen din får til enhver tid. Noen diabetikere kan ha behov for å spise seks ganger per dag for å møte deres kalori krav uten å overskride sine blodsukker grenser.

Øk inntaket av kostfiber fra kilder som frukt og grønnsaker. Pasienter som prøver å kontrollere sitt blodsukker kan ha nytte av å konsumere 50 g eller mer av fiber hver dag.

Hvordan Hev Alkaline nivået i kroppen

Vår interne pH-nivå er en god indikator på vår generelle helse. PH-skalaen er et mål for hydrogen-ion-konsentrasjon. Skalaen går fra 0 til 14, hvor 7 er den optimale antall. Ethvert antall under 7 indikerer at du er syrlig, og en rekke over 7 er indikerer at du er alkalisk. Det er blitt funnet at jo mer surt kroppen blir, jo mer utsatt for å bli vi sykdom og infeksjon. Vanlige matvarer som reduserer vår pH inkluderer raffinert sukker, salt, kjøtt og rask mat.

Hvordan Hev Alkaline nivået i kroppen

•  Drikk mer vann. Drikk minst åtte 8 oz. glass vann daglig. Kroppen vår er laget av hydrogen. Vann er for det meste hydrogen. Tilsett mer vann til kosthold og din surhet vil avta.

Lage din egen mat med ferske råvarer. Introduser sitroner, kokos, melon og rotgrønnsaker (poteter, etc.) til minst en av dine tre måltider hver dag. Jo mer du kan innlemme i din måltidsplan, jo bedre.

Drikk mer melk. Drikk minst to 8 oz. glass melk daglig. Spis mer naturlig yoghurt og melkeprodukter. Dairy nøytraliserer syre så effektivt at leger ofte fortelle pasientene til å drikke melk hvis deres syre-reflux fakler opp.

Spis datoer og rosiner for snacks mellom måltidene. Begge er bærbare snacks du kan ta til kontoret, treningsstudio eller på en lang biltur.

Spis 20 mandler per dag. Sett ut mandlene natten før på kjøkkenbenken. Spis dem først i morgen med frokosten.

Hint

 • Aldri starte en ny diett uten først å rådføre deg med legen din.

Hvordan redusere Leptin

Hvordan redusere Leptin


Leptin (fra det greske ordet "Leptos," eller "tynn") er et hormon som regulerer stoffskiftet og kroppsvekt hos pattedyr. Den protein-baserte stoffet modifiserer et spesifikt gen i en tråd av DNA som programmer konsentrasjoner av kroppsfett. Et høyt leptinnivå har blitt knyttet til fedme hos laboratoriemus. Redusere leptin konsentrasjoner antas å få ned kroppsvekt i sykelig overvektige. Leptin sender signal til hjernen som påvirker appetitt og ønsket om å spise. Ved å senke leptin nivåer, ernæringseksperter mener at intensiteten av meldingene som blir levert til hjernen er redusert, dempe lysten til å konsumere. Fordi leptin produseres av fettceller, som utløser sult respons, kutte ned på fet mat og omstruktureringen kosthold kan bidra til å kutte din leptin produksjon.

Hvordan redusere Leptin

Limit måltider til tre beskjedne porsjoner per dag, og unngå å spise etter middag.

Unngå sukkerholdige og carb-rik snacks. Velg frukt og grønnsaker i stedet.

Spis protein til frokost, inkludert eggehviter, kjøtt og hele korn.

Kutt karbohydrater. Lette tilbake på forbruk av brød og stivelse, som poteter og ris.

Følg råd fra ernæringseksperter på BodyandFitness.com ved å forbruke 2000 til 3000 mg kalsium hver dag. Kalsium kansellerer en hjerne signal som kalles agouti, som spurs sult. For å være effektiv, må kalsiumtilskudd være en del av en kalori-reduksjon plan.

Ta vitamin D for å hemme leptin produksjon. Som en ekstra fordel, hjelper vitamin D også kroppen absorbere kalsium.

Ta acetyl-l-karnitin (ALC) kosttilskudd. ALC er en aminosyre som hjelpemidler hjernen i forståelsen hvor mye leptin fettcellene genererer. Når forbrukes om natten, er ALC også vist seg å produsere veksthormon, heve stemninger og forbedre kritisk tenkning ferdigheter. Den typiske anbefalte dosen er 500 mg ALC to ganger om dagen, om morgenen og før sengetid.

Hint

 • Snakk med en lege før du følger noen vekt-tap programmet.

Slik Lavere leptin nivåer

Leptin er et hormon som er involvert i regulering av appetitt, kroppsvekt, fett og glukose aktivitet. Leptin nivåer stige når folk opp i vekt og redusere når folk ned i vekt fordi hormonet produseres av fettcellene. Når leptin nivåer er for lav eller for høy, har en tendens personen til å føle deg sulten mye av tiden, som forklart av University of Texas Health Science Center. Dette kaster lys over hvorfor overvektige mennesker har problemer med å miste vekt og folk som nylig har gått ned i vekt har problemer med å holde den av.

Slik Lavere leptin nivåer

•  Spis fisk. En studie publisert i en 2002 utgave av tidsskriftet "Circulation" og sitert av "Scientific American" fant at en diett høy i fisk var assosiert med lavere nivåer av leptin enn et vegetarisk kosthold.

Ta fiskeoljekapsler. Hvis du ikke er glad i å spise mye fisk, fiskeolje kapsler er et annet alternativ som kan senke leptin nivåer. De omega-3 fettsyrer i fiskeoljer har fordeler for det kardiovaskulære systemet også, som nevnt av American Heart Association (AHA).

Spis høy-fett, lav-karbohydrat måltider. Disse lager mindre insulin og glukose svar som senere produserer lavere leptin nivåer sammenlignet med lav-fett high-karbohydrat måltider, ifølge en studie publisert i februar 1999 utgaven av "Diabetes", et tidsskrift av American Diabetes Association (ADA).

Begrense kaloriinntaket. En studie publisert i en utgave 2005 av "International Journal of Obesity" fant at leptin nivået sunket betraktelig etter en 4-dagers diett som inkluderte bare 36 prosent av kravene estimerte energi (kaloriinntaket).

Hvordan få Leptin Hormone

Leptin er et hormon som produseres av fett som forteller hjernen din når du er full. Det er også relatert til metabolisme og vekttap. Når leptin nivået er for lavt, kan du oppleve mat cravings og føler sulten. Høye leptin nivåer føre til at du føler deg full og signal å slutte å spise. Å miste vekt for raskt fører leptin nivåer å falle betydelig, og stoffskiftet bremser ned. Dette er grunnen til at krasje dietter ikke fungerer. Øke leptin nivåer tar tid for kroppen å tilpasse seg endringene.

Hvordan få Leptin Hormone

•  Øk leptin hormonnivået ved å spise sunt. Lavere kaloriinntak gradvis slik at kroppen din tid til å justere. Ikke spis for mye sukker, noe som senker mottakelighet til leptin hormonet. Prøv å innlemme mer fisk i kostholdet ditt. Forskning har vist at mennesker som spiser mer fisk har bedre følsomhet for leptin.

Ikke frata deg selv når det gjelder mat. Du trenger å spise sunt, men det er en god idé å spise et høyt kalori måltid minst en gang i uken. Når du endrer kostholdet ditt, vil det ta tid for kroppen å tilpasse seg normale Leptin nivåer, så spiser et høyt kalori måltid ukentlig vil hjelpe kroppen din til å innse at det ikke sulter.

Få nok søvn - minst seks timer per natt. Noe mindre enn det vil redusere leptin og la deg følelsen sulten. Sov godt og holder leptin i sjakk og cravings under kontroll.

Hvordan Raise LDL-nivå

Hvordan Raise LDL-nivå


Kolesterol er vanskelig. Ideelt sett ønsker du å senke det "dårlige" kolesterolet, LDL, noe som kan føre til hjerte-og karsykdommer: blokkerte arterier, hjerneslag og hjerteinfarkt. Og du ønsker å holde nivået av HDL eller "gode" kolesterolet over 40 milligram fordi HDL produserer hormoner og vitamin D, og ​​flytter kolesterol fra andre deler av kroppen til leveren for fjerning. Det er store mengder råd om hvordan å senke LDL, men nesten ingen om hvordan å heve den. Så, for det motsatte blant oss som ærer sofaen potet og potet chip, dette er hvordan du kan øke din LDL kolesterol.

Hvordan Raise LDL-nivå

•  Spis mye og massevis av transfett. Trans fett er oljer oppvarmet til en høy temperatur og hydrogenert. De er et konserveringsmiddel. Kommersielle bakevarer, kaker og kjeks kan inneholde transfett for å gi dem en usedvanlig lang holdbarhet. Trans fett har ikke den samme konserverende effekt på menneskekroppen; faktisk, de har bare motsatt effekt. De er ekstremt usunn og vil virkelig bidra til å øke LDL nivåer.

Legg opp på mettet fett. Du finner disse i fast food, dyp-stekt mat, bearbeidet lunsj kjøtt, hele egg, og full-fett meieriprodukter. Matvarer som disse, høyt kolesterol og mettet fett, vil skyte LDL nivåer skjønt taket. Bonus: De vil gjøre det samme for vekten din.

Nekter å spise fiber. Vender nesen opp på friske grønnsaker og frukt, hele korn, bønner og rå nøtter. Fiber vil bidra til å senke kolesterolet, og dermed beseiret formålet. Den beveger seg mat effektivt gjennom fordøyelsessystemet. Hvor er moroa i det? Unngå fiber.

Må spise så mye som mulig. Bestille store porsjoner servert på dimensjonert plater. Bli med 34 prosent av overvektige voksne amerikanere. Hvis du ikke er klar for de store ligaene, i hvert fall håpe å bli en av de andre 34 prosent som er alvorlig overvektig. CDC sier amerikanerne opplever en full blåst fedme-epidemien, sette dem i fare for kreft, hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk. Ikke gå glipp av det. Bulk opp til hvert måltid og husk å snack.

Du må ikke under noen omstendigheter, spise fisk som laks som gir omega-3 fettsyrer som lavere kolesterol. Faktisk, unngå alle fisk og fiskeoljer --- unntatt fisk og chips. Bestill doble porsjoner av fisk og chips, med ekstra tartar saus.

Sitt så ofte og så lenge som mulig når du ikke blir liggende nede. Ikke engang eier et par joggesko og avverge øynene dine når du kjører forbi et treningsstudio. Være en tilskuer, ikke en konkurrent. Gjør din idrett de som tar sted i en TV, nærmet ærbødig med store mengder øl, chips, blåmuggost dip, milelange ubåten smørbrød, fat med løkringer og kanskje litt mer øl. Unngå trapper og gjøre full bruk av rulletrapper og heiser (hvorfor ellers er de der?). Ri alltid når du kunne gå, og raskere enn du kan forestille deg, vil du nå målet ditt.

Hvordan virker Low Thyroid påvirke kroppen?

Årsaker til lav skjoldbrusk

Uansett hva årsaken er, effekten av lav skjoldbrusk (kjent klinisk som hypotyreose) er de samme for alle. Men identifisere årsaken i ditt konkrete tilfelle er viktig for videre behandling av en medisinsk faglig. Årsaker til lav skjoldbrusk hormon inkluderer strålebehandling for kreft; hel eller delvis skjoldbruskkjertelen fjerning; en arvelig tilstand; en ikke-fungerende hypofysen; graviditet eller siste leveransen av en baby; eller Hashimotos tyreoiditt, en immun sykdom.

Hvordan skjoldbrusk hormoner påvirkes

Skjoldbrusk viktigste funksjon er å konvertere jod inn i hormonene trijodtyronin (T3) og tyroksin (T4), som regulerer stoffskiftet. I tilfelle av hypotyroidisme, er skjoldbruskkjertelen ikke å gjøre nok T3 og T4 for å holde kroppens stoffskifte på riktig nivå. I respons til de lave nivåer, starter en kjedereaksjon. Hypothalamus begynner å produsere tyrotropin-frigjørende hormon (TRH), som igjen signaliserer hypofysen til å skille ut thyroid-stimulerende hormon (TSH). TSH deretter prods skjoldbruskkjertelen til å øke produksjonen av T3 og T4. En enkel blodprøve for å finne nivået av TSH produseres av kroppen din vil fortelle deg om du er hypothyroid: Et høyt TSH-nivå indikerer at skjoldbruskkjertelen din er kompromittert og kan ikke holde tritt med sin normale produksjon av T3 og T4.

Symptomer på hypotyreose

Når kroppen ikke produserer nok thyroid hormon (T3 og T4), kan det føre til en rekke symptomer. Det er ingen minimum antall symptomer som trengs for en diagnose. I begynnelsen kan du bare føle seg svak og trøtt, men da vil du begynne å legge merke til andre symptomer som hårtap, følsomhet for kulde, tørr hud, sprø negler, hukommelsesproblemer, konsentrasjonsproblemer, forstoppelse, depresjon, humørsvingninger, uforklarlig vekt få eller heshet. Du kan også utvikle en struma, som er en hevelse i skjoldbruskkjertelen forårsaket av kjertelen er overanstrengelse.

Hypotyreose og graviditet

Gravide kvinner som lider av nedsatt skjoldbruskkjertelen funksjon har større risiko for spontanabort, spesielt i de første månedene av svangerskapet. Hvis du vet at nivåene er lave, varsle fødselslege og legen som behandler deg for hypothyroid tilstand. Din TSH nivået kan stige raskt i de første månedene av svangerskapet på grunn av økt produksjon av østrogen, som øker risikoen for spontanabort. Dette betyr at du enten må begynne på medisiner for å senke TSH nivå eller øke din nåværende dose. Mange retningslinjene sier at gravide kvinner bør ha sine TSH nivåer testes minst en gang per trimester for å sikre riktig behandling. Ubehandlet, lav skjoldbrusk kan også føre til fosterets misdannelser tidlig fødsel og.

Hvordan å senke blodsukkeret hos diabetikere

Nesten 23,6 amerikanere har blitt diagnostisert med diabetes, ifølge American Diabetes Association. Komplikasjoner på grunn av økt blodsukker kan påvirke hele kroppen, som diabetikere har en økt risiko for å oppleve hjerteinfarkt, slag, nyresykdom og komplikasjoner under svangerskapet.
Opprettholde en lav blod-sukker nivå er nøkkelen til å opprettholde en sunn kropp, og som kan oppnås ved å spise en næringsrik diett og holde seg i form ved å delta i regelmessig fysisk aktivitet.

Hvordan å senke blodsukkeret hos diabetikere

Hvordan å senke blodsukkeret hos diabetikere

•  Trening en time daglig, som fysisk aktivitet kan senke blodglukosenivået. Prøv turgåing, hagearbeid, svømming og sykling.

Følg et hjerte-sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker og høy-fiber matvarer, og unngå raffinerte karbohydrater.

Meld deg på en diabetes-management program. Nesten 75 prosent av helse-forsikring planer dekke programmer for diabetikere. Disse programmene vanligvis inkluderer besøk til spesialister, slik som endokrinologer, diabetiske lærere og Fotpleie, samt helsesjekk i løpet av året.

The American Diabetes Association anbefaler regelmessig kontroll og overvåking av blod-sukker nivå, blodtrykk og kolesterol.

Administrere medisiner på riktig måte. Selv om mange diabetikere kan kontrollere blodsukkeret uten medisiner, er noen ganger medisinering er nødvendig. Både muntlige og injiserbare medisiner er tilgjengelige. Å forvalte riktig dose til rett tid er nøkkelen i riktig håndtering.

Hint

 • Søk på nettet for en rekke av diabetiske og hjerte-sunn oppskrifter.

Hvordan Stimulere Leptin Response

Leptin er et protein hormon som regulerer energiinntak og energiforbruk, skjermer metabolisme og appetitt og påvirker kroppsvekt. Leptin forteller hjernen at kroppen har spist nok. Dette hormonet utskilles hovedsakelig av adipose eller fettcellene i kroppen --- desto større er mengden av fett, er det mer leptin produsert. Selv om overvektige mennesker ikke ser ut til å svare på leptin, utløser dette proteinet reduksjon av matinntaket og dermed tap av kroppsvekt på folk som ikke er overvektige.

Hvordan Stimulere Leptin Response

Hvordan Stimulere Leptin Response

•  Vurder å bruke glukokortikoider. Cortisol, også kalt hydrokortison, er den mest avgjørende glukokortikoid funnet hos mennesker og stimulerer produksjonen av leptin. Det resulterer i en tilsvarende reduksjon i mengden av mat konsumert og følgelig en lavere kroppsvekt.

Spør legen din om du bruker insulin. Produksjonen av leptin følger økninger i insulin som svar til spising. Omvendt følger leptin reduksjon reduksjon i insulin under en fasteperiode.

Vurder å bruke østrogen, som det stimulerer produksjonen leptin i fettvev hos mennesker. Østrogenbehandling resulterer også i reduksjon av matinntak og kroppsfett. Mens østrogen har denne effekten, er testosteron mer passiv, med leptin begrense sin produksjon.

Spør legen din om muligheten for å bruke hexosamines. Hexosamin biosyntesen utløser økt leptin utgivelse i menneske subkutane adipocytter, cellene som utgjør fettvev, som lagrer energi som fett.

Spis et karbohydratrikt måltid. Et måltid som omfatter karbohydrater induserer høyere nivåer av leptin i forhold til et fettbasert måltid.

Hint

 • Alltid be om legens råd før de bestemmer seg på noen av disse alternativene. Legen din kan forskrive et bestemt produkt eller kan presentere deg med andre alternativer.
 • Overvektige mennesker synes ikke å svare på leptin; utløser leptin respons kan fungere bare hvis du er av normal eller lav kroppsvekt.
 • Bruken av de ovennevnte produkter for å stimulere leptin responsen er fremdeles i en tidlig fase. Selv om eksperimenter med gnagere og et selektert utvalg av personer som bruker kjemikalier som er nevnt ovenfor gitt positive resultater, de er fortsatt å bli bekreftet gjennom flere eksperimenter.

Leptin nivåer hos barn

Leptin nivåer hos barn


Leptin er et hormon som produseres av kroppen. Oppkalt etter det greske ordet som betyr tynn, spiller det en rolle i å balansere ut energikostnad. Ifølge thefactsaboutfitness.com, er dens viktigste funksjon å formidle til hjernen hvor mye fett i kroppen din.

Pre-pubescent Boys

Gutter i alderen 5 og 15, ifølge Journal of Clinical Endocrinology, har lavere nivåer av leptin enn jenter.

Pre-pubescent jenter

I jenter mellom 5 og 15, de leptin nivåene er direkte proporsjonal til nivået av fett i kroppen sin, ifølge Journal of Clinical Endocrinology.

Nivå Fluctuation

Leptin blir kontrollert ved mengden av fett i kroppen. Mer fett tilsvarer mer leptin.

Forskning

Et forskerteam, ledet min Dr. Michael Rosenbaum, fant at en annen rolle leptin er å forsøke å beholde fett. Lavere nivåer av leptin resultat i kroppen din kjemper hardere for å holde fett enn det vilje til å få det, forklarer hvorfor det er vanskeligere å gå ned i vekt enn det er å få det, ifølge factsaboutfitness.com.

Fun Fact

Ifølge factsaboutfitness.com har forskere kalt leptin anti-fedme hormon, på grunn av sin iboende evne til å fortelle hjernen når det er tid til å forbruke energi, noe som resulterer i fettforbrenningen.

Hvordan øke Leptin

Leptin er produsert av fettceller, er et viktig hormon i vekttap og metabolisme. Leptin er spesielt viktig i langsiktige slanking og helseplaner. Høyere nivåer av leptin vil føre til at du føler deg mindre sulten og miste mer vekt. Men hvis du mister vekt raskt, vil leptin nivåer reduseres. Dette vil føre til at stoffskiftet å slippe, og den vekten du har mistet kommer tilbake. Dette er grunnen til at det er viktig å diett på en sunn og treg måte --- leptin er nøkkelen til vekttap, og øke leptin nivåer vil ta tid.

Hvordan øke Leptin

•  Spis sunt og ikke krasje diett. I begynnelsen leptin nivåer vil faktisk være lavere, men dette er normalt. Gi kroppen din tid til å justere for å nullstille dine leptin nivåer tilbake til det normale, og snart kroppen din vil kjenne igjen når den er full.

Spis mindre sukker. Sukker og leptin ikke bland godt, som sukker fører til at hjernen til å være mindre følsomme for sukker. Prøv å spise mer fisk. Omega-3 fettsyrer hjelpemiddel følsomhet for leptin.

Få nok søvn. Leptin nivåene øker når du er uthvilt. Hvis du ikke sove nok, vil kroppen kompensere ved å gjøre deg mer sulten.

Diett for å senke kreatin nivåer

Kreatin er et naturlig forekommende stoff i kroppen som oftest blir solgt som en over-the-counter supplement brukes til å bygge ekstra muskel. Derfor, selv om de fleste personer interessert i konkurranse friidrett eller sport er ute etter å maksimere sin kroppens kreatin nivåer, enkelte individer kan også være lurt å senke sine naturlige kreatin nivåer. Heldigvis, kan dette gjøres gjennom noen enkle kosttilskudd manipulasjoner for å fjerne de viktigste kildene til kreatin fra kosten din.

Anti-Kreatin Basics

Kreatin oppnås normalt gjennom forbruk av proteinkilder som kjøtt og sjømat, så fjerne eller begrense disse proteinkilder bør være din primære målet når du forsøker å senke kreatin nivåer. Forstå imidlertid at siden protein er byggesteinen for alle dine celler og vev, vil kroppen din krever noen minimal grad av protein for å utføre grunnleggende funksjoner. Med det i tankene, kan du ikke fullstendig eliminere alle proteinkilder --- sørg for å konsumere minst 40 til 60 gram protein per dag. For å gi deg en idé om hvor mye det er, generelt har en 4-unse servering av kjøtt mellom 20 og 25 gram protein. Ideelt sett dele din protein inntak jevnt mellom alle dine daglige måltider for å unngå overbelastning kroppen din til enhver tid.

Avrunding ut Diet

Eliminere proteinkilder betyr at du er nødt til å erstatte kaloriene fra enten karbohydrater eller fett hvis du ikke ønsker å gå ned i vekt mens på kreatin reduserende kosthold. Så husk å øke forbruket av andre matvarer proporsjonalt for å unngå uhell Shedding pounds mens du forsøker å kvitte kroppen av kreatin. Forbruker ekstra karbohydrater og fett er ikke en lisens til å spise junk food, men. Sørg for å konsumere de aller fleste av karbohydrater fra hele korn, frukt og grønnsaker samtidig redusere eller eliminere forbruket av sukker, bearbeidet mat og hvitt mel elementer. Likeledes, holde fett forbruk strengt begrenset til sunne enumettet fett mens eschewing mettet og trans fett så mye som mulig. Sunn kilder til enumettet fett inneholder mandler, valnøtter, sesamolje og olivenolje.

Hvordan senke dårlige LDL kolesterol

Hvordan senke dårlige LDL kolesterol


Å vite hvordan å senke dårlige kolesterolet LDL kan redde livet ditt. Low density lipoprotein kolesterol ellers kjent som dårlig kolesterol kan føre til en rekke helseproblemer hvis kolesterolnivået i kroppen din er for høy. Hvis legen din har fortalt deg at kolesterol er for høy, bør du beskytte din helse ved å redusere kolesterolnivået i dag.

Hvordan senke dårlige LDL kolesterol

ØVELSE - Daglig mosjon er avgjørende, selv i små mengder. Start med å gå 10 minutter per dag. Gradvis øke tiden før du går 60 minutter per dag. Legg vekt trening tre ganger i uken. Begynn med £ 5 manualer, sakte øke antall øvelser du gjør hver dag. Over tid kan du øke vekten av manualer. Gjør vektbærende øvelser minst tre til fem dager per uke.

spise sunt - Laste opp på frukt og grønnsaker. Hold frukt og grønnsaker hendig slik at du oppfordres til å spise dem. Begynne å spise stål kuttet havre. Hele havre kan redusere LDL dårlig kolesterol, holde blodårene rene og hjelpe deg å miste vekt ved å gjøre du føler deg mett lenger. Ikke la deg lure av bearbeidede korn som hevder å senke dårlige LDL kolesterol. Hvis du har høyt kolesterol, bør du spise mat som er kjent for å senke høyt kolesterol som stål kuttet havre. De kan ta lengre tid å lage, men god helse er verdt innsatsen. Lær å spise kolesterolsenkende matvarer. Spis mat med enkle ingredienser, spiser for det meste grønnsaker, frukt, hele korn og kjøtt som er lav i mettet fett. Lær om super mat og prøve å innlemme så mange som mulig i kostholdet ditt.

endre livsstil - Ut med det dårlige, med det gode. Ha en positiv mental outlook. Fyll ditt liv med gode og sunne relasjoner. Kvitt deg med noen dårlige vaner som røyking. Å vite hvordan å senke dårlige LDL kolesterol vil lagre levende og god helse. Ta aksjon i dag, vil du se effektene i morgen.

4 Løft gode HDL-kolesterolet - Bra kosthold, mosjon og positiv mental innstilling kan hjelpe, men den beste måten å øke gode kolesterolet er å spise fisk, olivenolje, mandler og avokado ukentlige og i små porsjoner.

Kombinasjonen av å trene, spise sunt og endre livsstil vil ikke bare lavere dårlige LDL kolesterol, men det vil også hjelpe deg å miste vekt, har mer energi og bli sunnere.

Hvis du trenger mer hjelp til å senke det dårlige kolesterolet se under Resources nedenfor. Å vite hvordan å senke dårlige LDL kolesterol kan redde livet ditt i dag.

Hint

 • Som med alle diett eller treningsprogram, bør du oppsøke lege før du begynner.

Hvordan senke blodsukkeret nå

Hvordan senke blodsukkeret nå


Å vite hvordan å senke blodsukkeret ditt nå vil hjelpe deg å holde seg frisk. Det er viktig at du holde blodsukkeret balansert spesielt hvis du har diabetes eller en annen lidelse som påvirker blodsukkeret. Det er mange matvarer som tar lengre tid å bli fordøyd av kroppen din og hjelper kroppen din balansere blodsukkeret.

Hvordan senke blodsukkeret nå

TRENING - Tren regelmessig for å holde blodet sukker balansert. Trene regelmessig betyr trene minst fem til syv dager i uken i minst en halv time. Du kan starte med bare kardiovaskulær trening og deretter legge noen vekt bærende øvelser. Øvelsen vil bidra til å holde blodsukkeret lavt og derfor beskytte deg mot farene ved høyt blodsukker som diabetes, diabetes komplikasjoner, blodpropp, infeksjoner og treg til å helbrede kutt og sår.

Kardiovaskulære øvelser kan omfatte turgåing, ski, fotturer, jogging, tennis og volleyball.

Vektbærende øvelser kan omfatte vekttrening, manualer, push-ups, sit ups, pull ups, knebøy og utfall.

Trene hver dag, særlig etter måltider.

KOSTHOLD - Spis et riktig kosthold. Hold blodsukkeret lavt naturlig ved å spise riktig. Spis rikelig med grønnsaker (minst halvparten av ditt daglige kaloriinntak bør komme fra grønnsaker), hele korn bare (ingen hvit mel eller beriket mel produkter), frukt og magert kjøtt. Å vite hvordan du kan redusere ditt blod sukker nå vil holde deg sunn og frisk.

Hvert måltid bør bestå av femti prosent grønnsaker, tjuefem prosent magert kjøtt og tjuefem prosent hele korn.

Snacks mellom måltidene, bør hver snack være en sunn en som frukt, grønnsaker, yoghurt, nøtter, frø, magert kjøtt, eller hele korn.

DRIKK VANN - Drikk rikelig med vann hver dag for å holde blodet sukker lavt. Drikk åtte til tolv glass vann som er hver åtte gram. Drikkevann er avgjørende for mange kroppsfunksjoner og hjelper også holde blodsukkeret lavt.

Ikke telle andre drinker som ditt daglige vanninntaket. Det er noe uenighet som andre væsker kan telles i delen mot ditt daglige vanninntaket. Dette er ikke en god idé fordi andre drikker som te, kaffe, juice, melk og brus kan være dehydrerende slik at de har motsatt effekt av vann. Drikk vann og inkluderer ikke noen annen drikke i glass teller.

Hvis du trenger mer informasjon om hvordan du holder blodsukkeret lavt, se under Resources nedenfor. Å vite hvordan du kan redusere ditt blod sukker nå vil bidra til å holde deg frisk.

Hvordan øke PSA nivåer

Hvordan øke PSA nivåer


Økende nivåer av et bestemt protein laget i prostatakjertelen, kalt prostata-spesifikke antigener eller PSA, er ofte overvåket av leger gjennom blodprøver. Forhøyede nivåer av PSAer er kjent for å signalisere cancerutvikling av ondartede eller godartede svulster i prostata. Det er ikke en feilsikker test, men det er en rask måte å finne ut om et problem kan eksistere - nå eller i nær fremtid. På en skala fra 1 til 10 nanogram / ml, 4, og nedenfor er generelt betraktet som sikre. Hvis du ønsker å senke PSA nivåer, vil flere utprøvde metoder hjelpe deg å gjøre det.

Bruksanvisning

Konverter til en diett kjent for å redusere PSA nivåer og forekomst av hjerte- og prostatakreft. Disse diettene, ifølge urolog Sheldon Marks på WebMD.com, er vanligvis lav i kalorier og rik på: friske, økologiske råvarer; magert kjøtt som fisk eller kylling; umettet fett som oliven eller avokado oljer; og naturlig sukker fra frukt og usøtet juice.

Unngå mat som er kjent for å inneholde transfettsyrer. Disse mettede oljer blir ofte brukt til å steke mat og blir beskyldt for å heve kolesterol og PSA nivåer. Fettet i rødt kjøtt og meieriprodukter, samt høye nivåer av kalsium, også bør unngås.

Ta et daglig vitamin supplement for å sikre at kroppen mottar antioksidant fordeler fra anti-kreft vitaminer og mineraler som vitamin E, B-kompleks, C, folsyre og selen.

Ta en vanlig dose av aspirin hver dag. Studier knytte aspirin helse fordeler å bedre hjerte helse og lavere PSA nivåer.

Legg røde druer, vin eller juice til minst ett måltid per dag, en praksis vist seg å redusere forekomst av kreft og hjerteinfarkt. En annen potent antioksidant til å begynne å drikke, ifølge WebMD, er grønn te.

Shop for såkalte supermat som hvitløk, tomater og granateple som er kjent for å redusere produksjonsdelingsavtaler. Granatepler og andre røde frukter som vannmelon og ulike bær inneholder lykopen, som hjelpemidler i riktig funksjon av prostata.

Hint

 • Snakk med legen din om en spesiell vitamin supplement spesielt rettet mot å senke PSA. Selv om kosttilskudd bør aldri erstatte et balansert kosthold, kan de sikre at kroppen din mottar de næringsstoffene som er nødvendige for å redusere dine PSA nivåer.

Hvordan Senk Dosering av statin narkotika

Statiner er en klasse av medikament som blokkerer en leverenzym kalt HMGCoA-reduktase, det kjemiske som produserer kolesterol i kroppen. Selv om kolesterol brukes i normal funksjon av hver celle, kan for mye kolesterol føre til at arterien clogging plakk som fører til angina, hjerteinfarkt og slag. Statiner har blitt funnet effektive i å redusere LDL, det dårlige kolesterolet, men deres bivirkninger kan noen ganger føre til at pasienter søker å redusere dosen, og i stedet bruke mer naturlige måter å redusere kolesterol, for eksempel fiber, kosttilskudd og plantesteroler.

Bruksanvisning

Hvordan Senk Dosering av statin narkotika

En forbruker mer fiber. Putting mer fiber i kostholdet ditt er en effektiv måte å redusere LDL kolesterol. Når lagt til daglig, kan fiber kilder som havregryn kli, linfrø, valnøtter og psyllium frø, som er funnet i produkter som Metamucil, være nyttig for å redusere kolesterolet.

Spis mer fet fisk. Fordelene av omega 3 oljer for å bidra til å redusere kolesterolet og redusere forekomsten av hjertesykdom har blitt dokumentert. Å spise fiskeoljer i sin mest naturlige form, i mat eller naturlig fiskeolje ekstrakter, har den kraftigste effekt i å redusere kolesterolet og redusere hjerte- og karsykdommer.

Suppler kosthold med plantesteroler. Planter steroler er ekstrakter av visse matvarer som belgfrukter, frukt og helkorn. Disse er tilgjengelige i flytende form på de fleste dagligvarebutikker og som en margarin-erstatning spredning. Steroler er også tilgjengelig i pilleform.

Spis rød ris gjær. En gjæring av en gjær som vokser på ris, har rød ris gjær vært brukt i Asia i århundrer for sine medisinske egenskaper. Det er også brukt i matlaging. Rød ris gjær inneholder lovastatin. Lovastatin er en ingrediens i statin narkotika Mevacor, så altoppslukende rød ris gjær kan ha de samme bivirkningene som Mevacor, og kombinere reseptbelagte og naturlig lovastatin kan ha en økt effekt. Fordi det er ingen måte å vite hvor mye eller kvaliteten på lovastatin i rød ris gjær, konsumere det kan være farlig. Rådfør deg med legen din om å ta rød ris gjær med statin narkotika.

Få mer mosjon. Tretti minutter en dag med turgåing, jogging, sykling eller bare hagearbeid ikke bare senker det dårlige kolesterolet, men øker gode kolesterolet. Selv moderat trening kan bidra til å holde kolesterolet i å stige, men kraftig mosjon kan faktisk senke kolesterolnivået.

Lær stress management teknikker. Lære å takle hverdagens stress og sinne kan ha en betydelig effekt på kolesterolnivået og behovet for ytterligere statin medisiner. Ta en yoga eller meditasjon klasse, kjøpe en inspirerende CD eller lytte til beroligende musikk. Redusere stress settes til å beskytte ditt hjerte.

Hint

 • For noen mennesker, kan kolesterolsenkende naturlige forbindelser og metoder ikke være nok. Rådfør deg med legen din.

Hvordan senke kolesterol naturlig

I Hvordan senke kolesterol naturlig, jeg lære deg noen enkle trinn for å hjelpe deg å se en nedgang i kolesterolet. Det vil ta tid, engasjement og vilje, men du KAN senke kolesterolet uten medisinering.

Bruksanvisning

•  Spis mer fiber:
Seriøst, er fiber en stor bidragsyter til en sunnere kolesterol, og det er naturlig. Spis mer havregryn, frukt (med skall), grønnsaker (spesielt grønne), og bønner. Prøv å bytte alle dine brød og karbohydrater med hele korn. Dessuten kan du finne fiber kosttilskudd for å ta (som Metamucil). Fiber faktisk binder seg til kolesterol, slik at når fiberen kommer ut av kroppen, tar det med seg kolesterol.

Redusere og erstatt:
Reduser forbruket av dårlig fett og erstatte de med sunt fett. Eksempler på dårlig fett er de som finnes i meieriprodukter og rødt kjøtt. Skift ut med sunt fett som fisk og extra virgin olivenolje.

Kosttilskudd:
Nummer én supplement for å bidra til å redusere kolesterol naturlig er Omega 3 fiskeolje. Disse fiskeoljer er en flott måte å høste helsemessige fordeler av fisk uten å ha fisk til middag hver dag. Andre kosttilskudd for å vurdere er Vitamin B kompleks, krom og hvitløk.

Øvelse:
Du fikk den ... komme i bevegelse. Øvelsen vil bidra til å få hjertet til å pumpe og blodet flyter. Gå, jogge, traff gym ... bare komme i bevegelse. Dette vil ha en utrolig innvirkning på kolesterol score.

Hint

 • Sørg for å lese min artikkel om hvordan du Read My Kolesterol Testresultater
 • Hold legen din oppdatert på alt du gjør for å redusere kolesterolet ... selv om han presser medisinering.