Digidexo.com

Homeopatisk HCG

Hvordan bestille HCG

Hvis vekttap har stoppet opp, kan du vurdere en runde med humant choriongonadotropin (hCG) injeksjoner eller dråper. HCG er et hormon som finnes i gravide kvinner. I 1954, Dr. Albert T. Simeons oppdaget at HCG injeksjoner fremme hurtig vekttap. HCG er ikke tilgjengelig over disk; derfor er det en prosess å gå gjennom for å bestille hormonet. Noen nettapoteker selge stoffet, men å kjøpe reseptbelagte legemidler via internett kan føre til juridiske problemer.

Hvordan bestille HCG

•  Bestem hva slags HCG du ønsker. To typer HCG er tilgjengelige: medisinsk-grade HCG som kan tas via injeksjon eller sublingual dråper (under tungen) og homøopatisk HCG. Bare en lisensiert lege eller klinikk kan lovlig selge deg medisinsk-grade HCG; men du kan kjøpe homøopatisk HCG fra flere nettbaserte forhandlere (du kan kjøpe det lovlig uten resept).

Snakk med din lege. Spør henne om de forskjellige merker av hormonet og diskutere protokollen du ønsker å starte --- en typisk HCG diett plan varer i 26 eller 43 dager. Ikke alle leger vil tilby eller foreskrive HCG, og hvis din lege ikke gjør det, be henne om å anbefale en klinikk eller kollega. Som HCG dietten består av en lav-kalori diett, må du ha en fysisk før alle lisensierte lege vil selge deg den medisinske-grade hormon. Hvis du bestemmer deg for å ta homøopatisk HCG, forskning online eller lokale leverandører.

Betal for din HCG. Din forsikring sannsynligvis ikke vil dekke kostnadene av hormonet for vekttap, så det vil være ditt ansvar å betale ut av egen lomme. Kostnaden for medisinsk-grade HCG varierer fra klinikk og plassering; men det kan ofte være et par hundre dollar. Homeopatiske HCG er betydelig billigere og koster alt fra $ 20 til $ 60 for en kort protokoll.

Hint

 • HCG hormonet er ikke en godkjent metode for vekttap ved USAs Food and Drug Administration (FDA).

HCG-injeksjoner og vekttap

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som finnes i gravide kvinner, og ifølge Vekttap Guide, gir det kvinner å forbrenne næringsstoffer. HCG injeksjoner brukes som en metode for vekttap av menn og kvinner fordi talsmenn sier hormonet tillater dieters å miste en stor mengde vekt raskt. HCG er ikke tilgjengelig i USA uten resept, så du må snakke med en lege eller vekttap klinikken for å få tak i den.

Historie

På begynnelsen av 1960-tallet, foreslo Dr. Albert T. Simeons at injisert HCG ville dempe appetitten og la dieters å spise en svært lav kalori diett. Men FDA hersket i 1975 at HCG produkter må bære en etikett som sier at hormonet er ikke en bevist vekttap narkotika. Ifølge dietscam.org, bruk av HCG gått ned, men gjorde comeback i 2007 etter Kevin Trudeau fremmet injeksjoner i en bok han skrev.

Funksjon

Du har lov til maksimalt 500 kalorier per dag på HCG diett. Valg av mat er begrenset til magre proteiner og visse frukter og grønnsaker. Ingen karbohydrater, er sukker eller fett tillatt på planen; men kan du ha ubegrenset kaffe og te. Ifølge Vekttap Guide, vil dieters miste 1 til 2 kg. per dag på HCG diett.

Typer

Den mest populære metoden for å ta HCG er injeksjoner. Intramuskulære (i øvre del av låret eller baken) og underhud (fettet på magen) injeksjoner er tilgjengelig. For dieter forsiktig med nåler, de fleste klinikker tilbyr en sublingual --- under tungen --- formelen for dråper. I tillegg er mange online leverandører tilbyr homeopatisk HCG (HHCG) dråper. Snakk med en sertifisert klinikk før du kjøper HHCG som noen Kosten hevder det homeopatiske metoden fungerer ikke alltid.

Time Frame

Dr. Simeons antyder to planer for HCG injeksjoner: 26-og 43-dagers program. Du kan bo på planen for mindre enn 26 dager; Men rådet Dr. Simeons ikke å gå forbi 43. De to første dagene av hver plan består av "loading" på ubegrenset fet mat mens du tar HCG. Du fortsetter å administrere hormonet når svært lav kalori diett begynner. For de tre siste dagene av planen, må du slutte å ta HCG men fortsette lav kalori diett, slik hormonet vil forlate kroppen din.

Betraktninger

Rådfør deg alltid med fastlege før du starter HCG diett som hormonet kan samhandle med andre medisiner. Hvis du velger injeksjoner, er det viktig at du lar sertifiserte helsepersonell administrere HCG for å unngå å skade kroppen din. Som i 2009, er HCG diett fortsatt ikke anerkjent som en metode for vekttap ved FDA.

Kits for HCG

Humant choriongonadotropin (HCG) er en endogen hormon tilgjengelig i injeksjoner og muntlig drops. HCG er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for fertilitetsbehandling og brukt off-label for mannlig fruktbarhet. FDA-godkjente HCG er bare tilgjengelig i en injeksjon form under merkenavnet Pregnyl den. Kontroversielt, er HCG kits brukes til å gå ned i vekt i forbindelse med en lav-kalori diett.

HCG-injeksjonen Kits for Weight Loss

Leger i USA foreskrive HCG i spesialiserte vekttap klinikker. Stoffet blir ofte administrert subkutant, eller under huden, ved hjelp av insulin nåler. Injeksjonsprosessen krever alkohol våtservietter, sterilt vann eller bakteriostatisk vann for å blande og lyofilisert HCG (pulver). Denne metoden for vekttap ble popularisert av Kevin Trudeau i sin bok "The Weight Loss Cure de ikke vil du skal vite om." Boken anbefaler 175 internasjonale enheter (ius) pulverisert HCG per dag.

HCG Drops

Homeopatiske HCG dråper er kosttilskudd uregulert av FDA. Pakkene vanligvis kommer i 23-eller 46-dagers ampuller. Homeopatiske formler fortynne hovedingrediensen til nivåer som er fysiologisk ubetydelig, og ingen peer-reviewed data finnes for effekten av HCG dråper.

HCG Fertility Kits

HCG for fruktbarhet formål bruker samme kit som vekttap, men med høyere doser. En dose på 5.000 til 10.000 hormonspiral er anbefalt å indusere eggløsning. En resept er nødvendig, vanligvis fra en fruktbarhet spesialist. Stoffet administreres hjemme eller på et helsevesen anlegget. En 30-gauge nål, vann løsemidler og alkohol våtservietter anbefales.

Mann HCG

HCG kits for mannlig fertilitet eller utvinning fra steroid misbruk er lik de som brukes for fertilitet eller vekttap. Selv HCG bruk er forbudt i mange store idretter, er det lovlig for personlig bruk i USA. Denne resepten er kjøpt fra en endokrinolog eller anti-aldring lege, og administreres hjemme eller på et legekontor. En 30-gauge nål, vann løsemidler og alkohol våtservietter anbefales.

Typer av HCG

HCG, eller humant choriongonadotropin, er en type hormon som frigjøres under svangerskapet. Dens hovedformål er for utviklingen av embryoet. På grunn av sin evne til å programmere hypothalamus, det er mye brukt av slankere og de med hormonelle problemer. HCG bidrar til fjerning av overdreven adipose fett i kroppen for bedre mobilisering av fosteret. I dag kan HCG påføres i flere former, og alle typer kan anvendes for hormonelle og kosten formål. Distribusjon er tilgjengelig i både reseptbelagte-styrke og homøopatisk, en fortynnet form som ikke krever resept.

Homeopatiske HCG Drops

Denne typen HCG entret scenen rundt 2007. Fra 2011 er det en av de mest populære typer HCGs brukes til dietter, da det krever ingen resept. HCG dråper er produsert og distribuert i et gult flaske og er kjent for sine lett-å-følge retningslinjer. En effektiv blanding av ulike komposisjoner blir sendt til helsesentre og farmasøytiske butikker. Dette ferdigblandet produkt hindrer forvirring som kan oppstå når følgende blandeinstruksjoner. Det er en god idé å bestille homøopatiske HCG dråper i bulk siden skipsfart kan være ganske kostbare. Men ventetiden for transport er vanligvis under tre til fem dager, mye kortere enn for andre typer HCG produkter.

Sublingual Selv Blandet HCG Drops

Sublingual resept-styrke HCG dråper er smertefri og innebærer ingen injeksjoner. Den sublingual blanding blir sprutet under tungen. Den har samme absorpsjon rate som de ferdigblandet homeopatiske dråper, men ulempene inkluderer høyere kostnader - den høyeste av alle HCG typen, ifølge HCGWeightLoss.com - og dette medfører for mix-det-selv-formler. Fordi du må blande det selv, må du visse materialer og instrumenter for å effektivt bruke denne HCG type. Sprøyten er brukt muntlig, så Kosten trenger en ren sprøyte og bakteriefritt vann for å sterilisere sprøyten. Denne typen HCG må også være nedkjølt, og i likhet med homepathic dråper, bør bestilles i bulk på forhånd. Fordi sublingual selv blandet drops kommer ofte fra utlandet, kan det ta så lenge som 3-6 uker å få dem levert.

HCG Selv Blandede Injeksjoner

Dette er den mest brukte typen resept HCG brukes av dieters. I 1950 da denne typen HCG ble først introdusert, var injeksjoner levert intramuskulært fordi denne metoden er svært effektiv i å gjenopprette HCG hormonnivået i kroppen. På grunn av sin lovende effekter, er det standardmetoden i å levere HCG hormoner for håpefulle slankere. Dette HCG injeksjon krever ofte kjøling og er rimeligere enn sublingual metoder. Blande prosess for injeksjon krever riktig blandingsmaterialer, også, slik at injeksjonen utføres effektivt. I likhet med selvblandet sublingual HCG, kan HCG blandede injeksjoner ta et par uker eller mer å sende.

Resept HCG Skin kremer og piller

HCG hud kremer er full styrke, og dermed krever en resept. Kremene vanligvis er omtrent samme pris som injeksjoner. Transdermal, eller på huden, HCG kremer er ganske ny på markedet i forhold til andre HCG typer; Derfor er denne metode ikke er like vanlig som andre former. Det sprer seg som håndkrem, har ingen lukt og er oljefri. Denne type av HCG vanligvis blir brukt av slankere. Reseptbelagte HCG piller er også tilgjengelig for rundt samme pris.

Hvordan bør jeg ta HCG Diet Drops?

Hvordan bør jeg ta HCG Diet Drops?


HCG - Humant choriongonadotropin - diett drops utgjør en del av et vekttap program lover å hjelpe slankere miste opp til £ 3. en dag. Produktet hevder å påvirke hypothalamus, en del av hjernen som regulerer kroppens funksjoner og påvirker stoffskiftet. Talsmenn si når det brukes sammen med en lav kalori diett, HCG dråper utløse frigjøring av lagret fett i kroppen, redusere sult og tilbakestille kroppens stoffskifte. Denne metabolske endringen gjør dieters å holde vekten av langsiktig.

Bruksanvisning

Dag 1 og 2

•  Bestem riktig antall dråper for å ta. Hvis du veier mindre enn 200 kg., Ta 10 dråper tre ganger daglig. Hvis man veier 200 til 250 kg., Ta 12 dråper tre ganger daglig. Hvis du veier over 250 kg., Ta 15 dråper tre ganger om dagen.

•  Bestem når du skal begynne programmet. Kvinner bør ikke starte HCG drops innen 10 dager etter forventet menstruasjonssyklusen.

Rist flasken kraftig før åpning. Plasser riktig antall dråper under tungen, og holde dem i 30 sekunder til ett minutt før du svelger.

Unngå å spise, drikke eller å sette noe som helst i munnen i 30 minutter før og etter bruk av dråpene. Dette omfatter tyggegummi, munnvann, vann og sigaretter. La et vindu på minst en time mellom å ta dråpene og spise rå hvitløk.

Spis så mye du vil av hva du vil i løpet av de to første dagene på diett.

Days 3-20 eller 41

Fortsett å ta HCG dråper, justere doseringen tilsvarende som du taper vekt.

Følg 500-kalori diett. Du kan ha to 3,5 oz. porsjoner protein, og to porsjoner med grønnsaker og frukt. Protein valg inkluderer kyllingbryst, fisk, hummer, kamskjell, hjort og kalv. Grønnsaker inkluderer salat, kål, løk, asparges, brokkoli, agurk, blomkål, spinat, selleri og tomat. Begrense frukt valg til epler, en halv grapefrukt, seks jordbær eller en appelsin for en servering.

Unngå stivelsesholdige grønnsaker som gresskar, poteter, gulrøtter, erter eller mais. Ikke spis fett inkludert smør, olje og salatdressinger.

9. Drikk vann. På HCG diett, bør du spise halve kroppsvekt daglig. Så hvis du veier 200 lbs., Bør du drikke minst 100 oz., Eller 12 og en halv 8 oz. glass vann, hver dag.

Hold deg på denne fasen av dietten til du når målet ditt i vekt, eller i maksimalt 41 dager.

Stabilisering

Stopp tar HCG dråper, men fortsetter å følge 500-kalori begrensning i tre dager.

Legg mer kalorier og fett i kostholdet ditt, men unngå stivelse og sukker for de neste tre ukene. Du kan bruke kunstig søtstoff, smør og oljer, for eksempel, men du bør holde deg unna mais, erter, brød, frokostblandinger og poteter.

Vent minst seks uker fra den 44-dagers endepunktet av HCG diett før du starter på nytt hvis du har mer vekt å tape.

Hint

 • Hvis du opplever sult, legge til én eller to dråper i dosen din til du ikke lenger føler sult.
 • HCG drops alene vil ikke føre til vekttap. Du må følge 500-kalori diett, så vel.
 • HCG er et homeopatisk produkt som ikke er godkjent av FDA. Ifølge DailyMed, "FDA er ikke kjent med vitenskapelig dokumentasjon som støtter homeopati som effektiv", det er heller ikke dette produktet garantert å være trygg.
 • Ifølge WebMD, noen eksperter mener vekttap assosiert med dette programmet er på grunn av ekstremt lavt kaloriinntak i stedet for HCG dråper.
 • Noen medisinske organisasjoner nekter å anbefale HCG som et vekttap hjelpemiddel, og noen medisinske publikasjoner som British Journal of Clinical Pharmacology har publisert artikler som indikerer studier viser ingen fordel for HCG for vekttap.
 • Alltid diskutere planen med legen din før du starter en diett program, spesielt hvis du er gravid, sykepleier, tar reseptbelagte medisiner eller har en kronisk medisinsk tilstand.

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling


Nevropati er en progressiv lidelse som kan føre til intens, invalidiserende smerter. Leger kan foreskrive medisiner som tilbyr liten eller ingen lindring, og når disse medisinske behandlinger mislykkes, kan du se etter alternative behandlinger. Homøopatisk medisinen kan prøves alene eller i kombinasjon med andre former for behandling.

Hva er homeopatisk medisin?

Homeopatisk medisin har eksistert i over 200 år. Bruksområder omfatter behandling av sykdommer og tilstander ved å bruke stoffer som fremkaller lignende symptomer hos friske mennesker. Pasienter tar disse stoffene i utvannet mengder inntil kroppen utvikler en toleranse for dem. Når dette skjer pasienter kan deretter ta disse stoffene i mindre utvannet former.

Homeopatisk behandling og nevropati

Flere homeopatiske stoffer kan lindre nerve smerte av nevropati inkludert Aconitum som tilbyr avlastning for skyting smerter, belladonna som lindrer smerter som kommer plutselig, og hypericum som lindrer smerter i fingre og tær.

Andre symptomer

Andre symptomer på nevropati kan også svare på homeopatisk behandling. Cantharsis kan gi lindring til prikking og brenning, mens Mag Phos kan stoppe muskel kramper og spasmer.

Betraktninger

Homeopatiske midler er regulert på samme måte som over-the-counter (OTC) narkotika, bortsett siden homøopatiske produkter inneholder lite eller ingen aktive ingredienser, har de ikke gjennomgår det samme sikkerhetstesting som resept og nye reseptfrie legemidler.

Advarsel

Ikke bruk homøopatiske midler i stedet for foreskrevet medisinsk behandling. Alltid informere legen din om homøopatisk behandling du bruker.

Hvordan bruke homeopatisk Arnica

Arnica er en flerårig plante innfødt til fjellene i Sibir og Europa. Arnica vokser 1 til 2 meter høy med lyse grønne blader og gul-oransje blomster --- ligner på tusenfryd i utseende. Ifølge University of Maryland Medical Center, har arnica blitt brukt til å lindre muskelsmerter, redusere betennelse og helbrede sår siden 1500-tallet. Påføres lokalt som en krem, salve eller salve, er homeopatisk arnica trygt å bruke. Arnica tas oralt kan gi alvorlige bivirkninger. Ifølge University of Maryland Medical Center, bør arnica ikke brukes internt uten direkte medisinsk tilsyn.

Hvordan bruke homeopatisk Arnica

Kjøp og bruk bare homøopatiske arnica salver eller tinkturer. Ifølge Dr. Lauri Grossman, gjenoppretter homøopatisk arnica helse uten bivirkninger og er trygg for barn, voksne, gravide og eldre. Arnica som er merket "homøopatisk arnica" betyr produsenten følger farmasøytiske retningslinjer ved produksjon av urtemedisin. Dr. Grossman advarer mot å bruke nonhomeopathic urtepreparater eller hjemmelagd brygg av arnica; de kan forårsake svimmelhet, diaré, uregelmessig hjerterytme og død.

Sjekk med legen din før du bruker arnica. Ifølge University of Maryland Medical Center, hvis du ikke er sikker på om form av arnica du har er urte-eller homeopathic, spør legen din før du bruker den.

Påfør homøopatisk arnica salve, salve eller krem topically å behandle blåmerker, forstuinger, muskelsmerter, brannsår, leddgikt smerter, betennelser, insektbitt og hevelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, selv om homøopatisk arnica er trygt når det brukes lokalt, bør du likevel følge doseringsanvisningen på etiketten. Ikke bruk arnica på åpne sår eller sår hud.

Speed ​​opp healing. Etter ulykker, kirurgi eller idrettsrelaterte skader, bruker homøopatisk arnica å lindre sårhet, blåmerker, hevelse og smerte. Ifølge Dr. Lauri Grossman, er sykehusleger bruker arnica å fremskynde utvinning for pasienter etter en traumatisk skade.

Lag din egen arnica olje ved hjelp av homeopatisk Arnica skjær. Du kan kjøpe homøopatisk arnica olje og bruke den akkurat som en krem ​​eller salve. Du kan også blande 1 oz. av homeopatisk Arnica tinktur med 5 oz. av vegetabilsk olje for å gjøre arnica olje for topisk bruk.

Make komprimerer å bruke på ømme muskler, forstuinger og ledd. Bland 1 oz. av homeopatisk Arnica skjær med 10 oz. med varmt vann. Sug din komprimere i blandingen, og deretter forsiktig vri ut og gjelder for det smertefulle området. Lagre blanding; du kan fortsette å suge og bruke kompress for å behandle en skade i 24 timer.

Hint

 • For å slå din arnica olje i en salve, tilsett 3 oz. av smeltet bivoks for hver 6 oz. av olje, hell blandingen i en beholder og sett i kjøleskapet til firmaet.
 • Bruk alltid homøopatiske produkter i henhold til instruksjonene på etiketten.
 • Arnica hastigheter utvinning etter ortopedisk og plastisk kirurgi.
 • Hvis du er gravid eller ammer, snakk med legen din før du bruker noen urter.

Jak działa wtrysku HCG działa?

Płodność - Kobiety

HCG, znany również jako ludzkiej gonadotropiny kosmówkowej jest często stosowany jako leki na płodność. Zastrzyki HCG działa przez wywołanie owulacji, gdy występuje co najmniej jeden dojrzały pęcherzyk jajnika. Może to nastąpić około 36 do 48 godzin po iniekcji hCG. Zastrzyki HCG są również wykorzystywane do ułatwienia ciąży poprzez utrzymywanie poziomu progesteronu.

Płodność - Mężczyźni

Zastrzyki HCG można również stosować w przypadku mężczyzn, gdy występują problemy impotencja. Może zwiększyć liczbę plemników. HCG zwiększa intratesticular testosteronu przez komórki Leydiga wyzwalania. Mężczyźni mogą wybrać zastrzyki HCG dla hipogonadyzmu.

Odchudzanie

Zastrzyki HCG były również stosowane do wspomagania utraty masy ciała, ale jest doświadczalnej i nie okazały się rzeczywiście pracuje. Może on również być niebezpieczne. Ewentualnie, HCG powoduje podwzgórza do zachowania masy mięśniowej i kierowania złogi tłuszczu zamiast. To jest teoria niesprawdzona.

Ostrzeżenie

Możliwe skutki uboczne zastrzyki HCG to drętwienie; zaczerwienienie lub ból w nogach i ramionach; lub zawroty głowy, silne bóle głowy i dezorientacja. To są oznaki możliwego skrzepu krwi - skontaktuj się z lekarzem, jeśli wystąpi którykolwiek z nich. Następujące objawy mogą wskazywać na zespół hiperstymulacji jajników (OHSS): ból brzucha lub obrzęk, nudności, wymioty, ból w obrębie miednicy lub obrzęk nóg lub rąk. OHSS jest stanem potencjalnego zagrożenia życia; należy natychmiast skontaktować się z lekarzem, jeśli wystąpią takie objawy.

Homeopatisk medisin for å hjelpe Sinuses Drain

Sinus er kamrene i hodet bak nesen og øynene. De er ansvarlig for å produsere slim, som stopper bakterier kommer inn i luftveiene. I løpet av tiden, kan bihulene blir blokkert og køkjøring. Når dette skjer, er det noen homøopatiske tilnærminger som kan brukes til å hjelpe dem renne.

Neti Pots

Neti potter få fylt med varmt saltvann. Du plassere tuten i ett nesebor, tips hodet sidelengs og la vannet skylle ut bihulene.

Krydder

Wasabi og chili pulver er to veldig varmt krydder. De er spist eller pustet inn for å hjelpe unclog sinus hulrom.

Te

Det finnes ulike te som brukes til å hjelpe renne bihulene som har sitron, peppermynte i dem.

Øret lys

Øret lys er hul og kjegleformet. De blir forsiktig plassert inn i ørene og tent De oppstå varme billow ned lyset og inn i ørekanalen. Dette bidrar til å eliminere ørevoks, og det bidrar også til å drenere bihulene.

Rettsmidler

Det er også noen homeopatiske medisiner som er utledet fra naturlige stoffer som brukes til å rense bihulene. Noen av disse inkluderer Bichom, Kali, Gelsmium og Hepar Sulph.

Vs HCG w surowicy HCG w moczu

Ludzka gonadotropina kosmówkowa, czy hCG jest hormonem, który jest wytwarzany i uwalniane do krwioobiegu podczas ciąży. Hormon ten można mierzyć zarówno w surowicy krwi i moczu.

HCG w surowicy

Badaną próbkę krwi mogą być stosowane w celu zrobienia testu jakościowego i ilościowego HCG testu HCG. Badanie krwi jest także podawać, czy niektóre nowotwory jajnika u kobiet lub u mężczyzn nowotworów jąder podejrzenia.

HCG w surowicy jakościowa

Jakościowych krwi HCG test sprawdza tylko, czy nie jest HCG we krwi. Wyniki będą albo pozytywne, jeśli pacjent jest w ciąży, lub negatywny, jeśli ona nie jest.

HCG w surowicy ilościowy

Ilościowe badanie HCG we krwi mierzy dokładną ilość HCG we krwi. Poziomy szybko zwiększa się podczas pierwszych tygodni ciąży test jest często stosowany w celu określenia, czy ciąża przebiega prawidłowo.

HCG w moczu

Próbka moczu może być również stosowane do badania na obecność HCG. Badania moczu są tylko jakościowe, w wyniku pozytywnego lub negatywnego, nie określone poziomy hCG. At-home są testy ciążowe HCG w moczu badania jakościowe.

Fałszywe lub nieprawidłowe wyniki

Jeśli podejrzewa się ciążę, ale wyniki któregokolwiek z tych testów są negatywne, należy powtórzyć badanie w ciągu jednego tygodnia, zgodnie z National Institutes of Health. Wyniki niższe niż normalne zagrożone może oznaczać poronienie lub ciążę pozamaciczną. Wysoki poziom, kiedy nie ma ciąży może oznaczać raka jajnika.

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?


Humant choriongonadotropin, eller hCG, er en av de hormoner som er nødvendige for å opprettholde svangerskapet. Den er produsert av cellene i corpus luteum; Disse celler danner grunnlag av placenta.

Misforståelse

Mange mennesker kan tro at en kvinne må ha et høyt hCG nivå for å bli gravid. I sannhet, en kvinnes hCG nivåene er ubetydelig før hun blir gravid. Graviditet er årsaken til økningen i hCG-nivåer.

Fertilitetsbehandling

Par som sliter med infertilitet kan omfatte hCG injeksjoner som en del av deres fruktbarhet behandlinger. På grunn av hormonmangler, kan noen kvinner ha nytte av syntetisk hCG for å hjelpe stabilisere og opprettholde en tidlig graviditet.

Viktigheten av Endre

Mer viktig enn mengden av hCG er økningen i nivået av hormon. Det er avgjørende for nivået av hCG å stige konsekvent gjennom tidlig i svangerskapet - dette indikerer cellene ansvarlig for å lage morkaken er å multiplisere og støtte fosteret.

Andre hensyn

Noen svulster skiller ut hCG. Ifølge American Cancer Society, er hCG en markør for "svangerskaps trofoblastiske svulster og noen bakterie celle kreft." Derfor kan en økning i hCG uten tegn på graviditet indikere tilstedeværelse av en svulst.

Bli gravid

Flertallet av kvinner vil ikke trenger supplerende hCG for å opprettholde en graviditet. Under normale forhold, et komplekst sett av triggere og balanserer tillate kvinnelige reproduktive system for å regulere seg selv og opprettholde en graviditet uten ekstra hormoner.

Hvor å få HCG

Hvor å få HCG


HCG er et hormon som produseres naturlig i legemet under graviditet som er godkjent for bruk i behandling av visse lidelser. Men i de senere årene har det blitt stadig mer populært som en vekt-tap supplement, enten tatt i muntlig drops eller ved injeksjon.

HCG

HCG er forkortelsen for humant choriongonadotropin. Det er et hormon som produseres naturlig i kroppen under svangerskapet, for det meste i mors placenta. Det er antatt å signalisere til hypothalamus å kvitte kroppen med overkant fettvev.

Historie

Dens opprinnelige talsmann var den britiske endokrinolog ATW Simeon, som i midten av forrige århundre utviklet en svært lav kalori diett (VLCD). Han fant at pasienter som han administrerte HCG var i stand til å følge dietten, å miste kroppsfett raskt samtidig bevare lean body mass. Han publiserte sine funn om dette i en 1971 manuskript kalt "pounds og inches."

Betraktninger

I en dobbel-bling studie, American Journal of Clinical Nutrition viste at HCG i seg selv ikke akselerere vekttap. Det bærer helserisiko også, siden det er et hormon, og forstyrrer kroppens naturlige balanse av disse kjemikaliene. Hos menn er det spesielt farlig, med langvarig bruk slutt hemme naturlig testosteron produksjon.

Farene

HCG er bare tilgjengelig på resept, og er ikke godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for bruk som et vekttap narkotika. Mange Internett-apotek tilbyr HCG ikke gjøre dette klart, og gi forvirrende og feil dosering informasjon. I sin injiserbare form, innkjøpere også kjøre store risikoer i å injisere seg selv feil.

Tilgang

Hvis du bestemmer deg for du må prøve HCG for vekttap, forskning en lege i ditt område som fører tilsyn kurs av stoffet spesielt for dette formålet. Sørg for å få detaljerte instruksjoner om bruk og jevnlig delta på oppfølgingsbesøk.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett


HCG Rapid testkassett er en type graviditetstest som krever plassere urin i en testing også. Graviditetstester er tilgjengelig i et bredt utvalg av merker, stiler og emballasje. Mange tester er solgt i pakker på to eller flere i påvente av ønsket om å bekrefte resultater gjennom gjentatt testing. Alt over disk graviditetstester søke å bekrefte tilstedeværelse av humant choriongonadotropin (HCG), en graviditetshormonet som kan oppdages dager etter befruktning skjer. De fleste over disk HCG tester hevder å nøyaktig forutsi graviditet etter den første dagen av en savnet menstruasjonssyklus.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

•  Kjøp din HCG kassett test i butikken eller på nettet. Dette kan gjøres gjennom en online medisinsk forhandler eller gjennom din lokale pharamacy. HCG kassett tester er de som ikke har en absorberende spiss for urinsamling, men heller en samling godt. Dette er også den type HCG test oftest brukt av medisinske klinikker.

Samle urinen i en liten beholder. Urin samles tidlig på morgenen inneholder de høyeste nivåene av HCG og er den foretrukne testing tid.

Plasser urin i leseruten bruke dropper. De fleste pakkene inkluderer dropper og vil angi riktig antall dråper, vanligvis en til to.

Still timeren din til tiden skissert i pakken instruksjonene. Dette er vanligvis 3 minutter. Lese resultatene for tidlig kan føre til en falsk lesing. Ifølge womenshealth.gov har forskning antydet at ha ventet 10 minutter før avlesning av resultatet som er mest effektiv i å få en nøyaktig avlesning.

Les resultatene. En styreledning skal vises kort tid etter tilsetningen av urin. Dette bekrefter at en passende volum ble tilsatt og at testen fungerer. Dette er ikke en indikasjon på graviditet. En ny linje vises hvis HCG nivåer kan påvises. Selv om linjen er veldig lett dette er en indikasjon på graviditet.

Hint

 • Brukerfeil kan føre til unøyaktige resultater fra en graviditetstest hjemme og bekreftelse fra helsepersonell er viktig. Forekomsten av falske negativer er mye høyere enn falske positiver i hjemmet HCG testing.

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse


Graviditetstester er i stand til å oppdage HCG, human chorionic gondaotropin, hos kvinner som er gravide. Følsomheten av SP merkegraviditetstest er 25 millienheter pr milliliter (MLU / ml), og det er 99 prosent nøyaktig. Resultatene er tilgjengelig direkte på test i løpet av tre minutter. Denne bestemt merke av graviditetstest er mest brukt i en medisinsk kontor setting. Alle resultater, spørsmål og bekymringer angående graviditet og graviditetstester, bør gjennomgås med helsepersonell.

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse

SP Cassette Test

urinere i en steril urinoppsamlingsbeholder.

Sett plastpipetten inn i beholderen og klem før urin entrer oppsvulmede slutten.

Klem dråpetelleren for å sette urin på testen i området merket "S."

Se for kontroll linjen skal vises i rektangelet vinduet over "C." Hvis resultatene er positive, vil testlinjen vises i det samme vinduet, over "T."

Vurdere testresultatene etter tre minutter har gått.

SP Dipstick Test

urinere i en steril urinoppsamlingsbeholder.

•  Ta ut peilepinnen fra posen.

Sett peilepinnen, hvit side ned, i koppen.

Se for kontroll linjen skal vises. Det vil være en nærmest deg, og de potensielle test streker ved siden av.

testresultater etter tre minutter har gått.

Hint

 • Dersom testlinjen ser og ikke den styreledning, er testen ugyldig.

Hvordan administrere et hCG Trigger Shot

Hvordan administrere et hCG Trigger Shot


The Human choriongonadotropin (hCG) er en injeksjon gis til kvinner som gjennomgår fertilitetsbehandling som IVF. HCG-injeksjonen stimulerer eggstokkene til å slippe egg. Dette utløser skuddet blir blandet ved å ekstrahere væske fra en ampulle med en sprøyte og deretter injisere at væske inn i en annen ampulle pulver. Når blandet, er injeksjon administreres i øvre del av låret eller baken. De fleste kvinner vil administrere hCG trigger skutt hjemme med hjelp av hennes ektefelle eller kjære.

Hvordan administrere et hCG Trigger Shot

Alternative sider i baken mellom injeksjoner. Finn stedet der skuddet vil bli administrert og tørk området med en spritserviett.

Før administrering av injeksjonen, trykk på nålen et par ganger for å fjerne eventuelle luftbobler.

Bruk en glatt og dart-lignende bevegelse for å sette nålen i en 90-graders vinkel. Sett det før ingen av nålen er synlig.

Sakte trekke tilbake på stempelet for å være sikker på at det ikke er blod i sprøyten. Hvis du ikke ser noe blod, skyv stempelet sakte for å injisere medikamenter deretter fjerne nålen. Hvis det er blod når du tegner tilbake stempelet, fjern nålen og starte prosessen over.

dekke injeksjonsstedet med en ren vattpinne og utøve press, masserer området i 30 sekunder.

6. Kast nålen i en bio-fare container eller en plastbeholder som kan forsegles

Hvor kjøpe HCG og HGH

HGH og HCG er hver naturlige kosttilskudd som brukes til enten å øke cellevekst og utvikling i tilfelle av HGH, eller for å bli tatt i samklang med anabole steroider for å opprettholde testosteron produksjonen i tilfelle av HCG. Begge kan tas i pilleform eller intravenøst ​​via sprøyte. HGH og syntetiske versjoner er tilgjengelig lovlig på markedet, mens HCG er ulovlig uten resept som det er mer potensielt skadelig for produksjon av hormoner.

Human Growth Hormone

HGH eller Human Growth Hormone er et protein poly-peptid, som finnes naturlig i mennesker og dyr. Det produseres i det petuitary kjertelen. HGH er ansvarlig for vekst og utvikling av celler. Hvis noen opplever lavere nivåer av HGH naturlig, enten på grunn av en mangel eller aldring, og legger HGH til systemet kan øke celleproduksjon.

Det er derfor tatt av barn med vekst og utviklingsspørsmål, eller for å behandle sløse symptomer hos pasienter med autoimmune sykdommer som HIV. Mer typisk blir den pilleform brukt til å motvirke de tegn på aldring. Fordi menneskelige celler vokse og formere seg mindre og mer langsomt som vi blir eldre kan de få et løft ved å legge mer HGH til systemet. I tillegg kan det tas av idrettsutøvere for å øke muskelmasse, eller for å gå ned i vekt.

Humant choriongonadotropin

Menneskelig Choroionic Gonadotropin eller HCG er et glykoprotein hormon som faktisk er produsert hos gravide kvinner. Dens funksjon er å opprettholde progesteron produksjonen hos gravide kvinner, som er avgjørende for skade på fosteret. For annen bruk, har det å være hentet fra urin eller skapt av genmodifisering.

HCG, som HGH kan brukes til å hjelpe vekttap, selv om denne bruken er fortsatt kontroversielt, og enkelte studier viser fordelene med denne bruken å være ubegrunnet. Mer populært, er det brukt i forbindelse med anabole steroider for å reversere noen av de negative effektene av steroider. Hanner ta HCG etter anabole steroider for å øke testosteron produksjonen.

Kjøpe HGH

Du kan kjøpe HGH piller i person fra mange helse og supplement eller vitamin relaterte butikker. For å være sikker på at du får det du trenger for dine spesifikke formål, er det best å få en resept fra en "anti-aldring spesialist", en gryende ny sektor av leger som er spesialister i prosedyrer og kosttilskudd som forsøker å holde pasienter yngre. Dette er det beste alternativet for å anskaffe injeksjoner av ekte og syntetisk HGH, i stedet for de ulike typer piller funnet på nettet.

Hvor kjøpe HGH Online

Det er mange nettsteder på Internett i dag tilbyr HGH piller. Mange bruk kjøperen attester for å bevise at de er legitime selskaper, så vær klar over hva slags nettsted du ser på, og hva slags produkt de selger. Pass på å forske på dosering og form av HGH som er best for dine egne personlige mål og å oppsøke lege for å unngå bivirkninger. Når du kjøper på nettet, prøv nettsteder som Drugstore.com eller Bodybuilding.com som spesialiserer seg på vitaminer og kosttilskudd, og vil være mindre partisk enn en HGH-eneste nettstedet.

Hvor kjøpe HCG

Mens det er mulig å finne nettsteder som selger HCG online i pille og form sprøyte, det er faktisk ulovlig uten resept. Hvis du føler at du trenger HCG for legitime medisinske grunner oppsøke lege. Upassende eller utvidet bruk av HCG kan sette kroppens naturlige produksjon av hormoner.

Homeopatiske Gastroenteritt rettsmidler for barn

Når du har gastroenteritt, magen og tarmene blir betent. Dette kan være forårsaket av bakterier eller virus. Vanlige symptomer er kvalme, oppkast og diaré. Disse kan være spesielt farlig for barn fordi barn lett kan bli dehydrert. I tillegg til å gjøre for at barn får nok å drikke, kan du bruke homøopatiske midler for å behandle gastroenteritt.

Behandle symptomene

Homeopatiske medisiner er kalt rettsmidler. Du kan kjøpe individuelle rettsmidler eller kombinasjonsprodukter. Rettsmidler er tilgjengelige i forskjellige potenser. Rettsmidler er tilgjengelige i små runde tabletter kalt pellets, som likvide tinkturer, kremer eller gels. Ved bruk av homøopatiske midler, se på de spesifikke symptomer som presenterer. Kvalme, for eksempel, kan behandles med en rekke forskjellige behandlinger, avhengig av hvordan den presenterer. Velg remedier basert på symptomene, ikke sykdommen. Remedy dosering bør være 2:59 30C styrke pellets hver og en til to timer før det er bedring. Hvis det har vært noen bedring etter tre doser, velg et annet middel.

Kvalme

Bruk Aethusa hvis det er en intoleranse for melk, for eksempel et barn kaster opp curd av melk, eller hvis den syke barnet er svært ung. Ipecac er den rette valget for konstant kvalme som ikke lindres ved å kaste opp; det er et godt valg hvis det ikke er tørst, og lukten av mat gjør kvalmen verre. Velg Nux Vomica for barn som retching men ute av stand til å kaste opp, eller hvis barnet våkner opp midt på natten med vondt i magen og kvalme. Et barn som er kvalm og ønsker kullsyreholdige drikker og selskap med andre er en god kandidat for fosfor. Veratrum album er et godt middel for et barn med voldsom oppkast og diaré, som bryter ut i en kald svette når man kaster opp, eller har prosjektil oppkast. Et barn som vil svare godt til Veratrum album kan be om isen, pickles, sitroner, eller salt for å avlaste sin kvalme.

Diaré

Ved behandling av diaré hos barn, sørg for å observere avføring. Når avføring er klumpete, slimaktig, vassen, og lyse gul, velger Aloe socotrina; barnet kan være lurt å være alene, være irritabel eller sint, eller oppleve en god del gass. Hyppige, mørke, rennende og illeluktende avføring er et tegn på at Arsenicum Album kan være den rette for valg. Barn som trenger dette midlet kan oppleve magekramper, angst, være redd for å bli forlatt alene, føler kjølig og kan be om hyppige slurker med vann. For eksplosive, fossende diaré i store mengder, bør du vurdere Croton tiglium. Dette er et godt middel for barnet opplever også en forverring av symptomer etter å ha drukket eller spise selv de minste beløpet. Dersom diaré er noe eksplosivt, men kommer ut i tynne, lange gushes, velger Gambogia. Det er også det rette valget for barn som opplever tarm gurgling før diaré, og har en tendens til å føle seg bedre etter å ha avføring. Hvis barnet opplever abdominal buldrende og kramper, og å ha plutselige, haster avføring som er flytende, rikelig, fossende, illeluktende, og gulgrønt, vurdere Podophyllum. Dette er det beste middel hvis barnet ditt føles bedre når hun ligger på magen hennes. Veratrum album er bra for barn som bryter ut i en kald svette, og har voldsom oppkast og diaré.

Homeopatiske midler for Kids

Homeopatiske midler for Kids

Barndommen er en tid fylt med støt, skrubbsår, buk smerter og en overflod av andre mindre helsemessige bekymringer. Det finnes en rekke homeopatiske midler som kan brukes til å behandle vanlige plager i barndommen. Å ha de riktige løsninger på hånden kan du behandle barna dine raskt og enkelt når symptomene oppstår. Mange av de virkemidlene som er nyttige for voksne er også nyttig for barn.

Homøopatiske midler

Homeopati er sikker for barn, selv for nyfødte, fordi mengden av den aktive substansen i hvert middel er uendelig lite. Barn responderer generelt veldig raskt på homeopati, og homeopatiske medisiner ikke forårsake bivirkninger som tradisjonelle medisiner kan. En rekke homøopatisk produktene er laget spesielt for bruk på barn. Disse er tilgjengelige i en base av laktose (melkesukker) og oppløse nesten så snart de er plassert i et barns munn. Doseringen vil generelt bli oppført på pakken. Hvis en bestemt løsning ikke er tilgjengelig pakket for barn, anbefaler Dr. Edward Shalts to måter å forberede homøopatiske medisiner for babyer og små barn. Først, få en liten flaske med kildevann, og hell ut en tredjedel av vannet. Til vannet som er igjen i flasken, legge til tre 30C pellets av et middel. Sett på lokket og la vannet sitte i fem minutter. Deretter kraftig riste flasken. En teskje av dette vannet er lik én dose. Dette preparatet vil vare i to dager, og krever ikke kjøling, men alltid riste før bruk. Den andre metoden er å ta tre 30C konsentrasjons pellets og knuse dem mellom to skjeer for å skape et fint pulver. Legg en dråpe vann, og mate den resulterende lim til barnet.

Behandling av vanlige Oppvekst

Hvis du har barn, vil du bruke flere midler igjen og igjen. Chamomilla, for eksempel, er et middel hver forelder bør ha på hånden. Det er nyttig for tenner, kolikk, diaré, øreverk og feber. Det er den rette valget for barn som gråt og opprørt og hvem får ikke sove. Faktisk kan bare en dose chamomilla bidra til å roe en masete baby eller berolige et barn som ønsker noe, men så nekter den så snart det blir tilbudt. Solblom er nyttig for skader, forstuinger og blåmerker. Det er en god idé å ha både Solblom pellets og Arnica gel eller krem ​​på hånden. Rubbing Arnica gel eller krem ​​på injeksjonsstedet etter å ha fått et skudd kan redusere sårhet og irritasjon.

Nux vomica kan hjelpe med kvalme og oppkast, og med forstoppelse. Arsenicum album er nyttig for diaré, forkjølelse og influensa, og belladonna hjelper med feber, forkjølelse, influensa, øreverk, sår hals, kolikk og tenner. Hvis barnet ditt er redd for å gå til lege eller tannlege, kan en dose av Aconitum napellus om morgenen og rett før utnevnelsen bringe ro. Calcarea PHOSPHORICA kan lindre voksesmerter. For små insektbitt og stikk, kan Apis mellifica bringe lettelse. Hvis barnet ditt er plaget av reisesyke og frisk luft hjelper ham å føle seg bedre, bruke rette tabacum; hvis han føler seg bedre når han ligger i et varmt rom, velger Cocculus indicus stedet. Stramonium kan hjelpe barn som har mareritt og er redd for mørket. Pulsatilla nigricans kan bidra til å avlaste pinkeye (konjunktivitt) og Rhus Gift vil bidra til å avlaste giften eføy.

Andre homøopatiske produkter

Sammen med Arnica gel eller krem, kan du finne noen andre homøopatiske midler nyttig. Hylands gjør en rekke kombinasjonsprodukter spesielt for oppvekstvilkår som tenner, sengevæting og forkjølelse. For forkjølelse og influensa, mange familier sverger ved den proprietære rette Oscillococcinum.

Du kan kjøpe individuelle løsninger for å bygge din egen homeopatiske medisiner kit, eller du kan kjøpe byggesett som inneholder virkemidler som er valgt for deres generelle nytten i omsorgen for barn.

Homeopatiske kalde rettsmidler for barn

Homeopatiske kalde rettsmidler for barn

Det finnes ingen kur for forkjølelse, selv om homøopatiske midler kan redusere dens alvorlighetsgrad og varighet. Homeopatiske forkjølelsesmedisiner er trygge for barn, selv de under fire, i motsetning til de fleste over-the-counter kulde medisiner. Homøopatiske midler vil arbeide sammen med noen trøst tiltak du kan bruke, inkludert saltvann nesedråper eller spray eller bruke en luftfukter.

Bruke Homeopati

Homeopatiske midler er laget spesielt for barn er vanligvis væske eller pellets (tabletter) i en base av laktose (melkesukker). Pellets oppløse nesten så snart de er plassert i barnets munn. For å bruke et middel som ikke kommer pakket spesielt for barn, beskriver Dr. Edward Shalts to måter å tilberede en dose. En måte er å ta en liten flaske kildevann og hell ut en tredjedel av vannet. Til vannet som er igjen i flasken, legge til tre tabletter (pellets) av 30C styrken din valgte rette. Lukk flasken og la den sitte i fem minutter. Rist flasken kraftig. Gi en teskje av dette vannet til barnet ditt som én dose. Du kan bruke denne væsken i to dager; det trenger ikke kjøling. Rist væsken før bruk. Den andre metoden er å knuse tre 30C pellets av den rette du har valgt mellom to skjeer til å lage et pulver; legge en dråpe vann til pulveret for å lage en lime, og administrere det til barnet ditt som én dose.

Når du velger en løsning, matche så mange av barnets symptomer (fysiske og følelsesmessige) som du kan. Ofte er en dose på riktig middel vil gi lindring. Hvis en dose ikke gir lindring, prøv en ny dose. Hvis ingen resultater er produsert av to doser, velg et annet middel. Homeopatiske midler er trygge for barn i alle aldre, men hvis barnet ditt er på reseptbelagte medisiner eller under en lege omsorg, snakk med legen din om alle medisiner du bruker. Hvis barnet ditt er å kjøre en høy feber eller under tre måneders alder, alltid konsultere med deg lege.

Mest brukte rettsmidler

Aconitum er den rette til å bruke ved utbruddet av en kald, spesielt hvis barnet ditt blir syk etter å ha vært ute i kaldt og tørt vær. Dette er det riktige valget for et barn som virker fint ved sengetid, men våkner opp i natt med en croupy hoste. Den rette Allium Cepa brukes når barnet ditt har en rennende nese som er bedre i frisk luft og verre når rommet er varmt. Utslippet fra barnets nese kan irritere nesen så mye at bare tørke nesen er ubehagelig. Barnets øyne kan være rød og tårevåte, og han kan gni dem ofte. Han kan være nysing voldsomt.

Euphrasia brukes for barn som også har rennende nese, selv om nese i denne situasjonen er ikke irriterende. Det fungerer for barn hvis øyne er vassen og hvis øyne og kinn er røde og ser chapped. Den rennende nese og nysing er verre når barnet ligger nede og om natten. Barnet kan utvikle en hard hoste og heshet på dag to eller tre. Hennes hoste er verre når hun er opp og rundt på dagtid, og bedre når hun ligger ned om natten. Pulsatilla er et annet middel som brukes til å behandle forkjølelse. Barn som har nytte av dette midlet har ofte kronisk forkjølelse. Deres nese vanligvis forårsaker ingen irritasjon, men er tykt slim, ofte gul eller grønn. Disse barna har lunger som er verre om natten, og ofte ender opp med å puste gjennom munnen for å sove; dette tørker ut munnen, men disse barna ikke klage over å bli tørst. Den type barn som drar nytte av Pulsatilla er sensitiv, emosjonell, humørsyk, lett såret, og gråter lett også. Dette er barnet som craves din oppmerksomhet, sympati og ønsker å være oppstyr over.

Andre valg

Det er andre homøopatiske midler som kan være nyttige, avhengig av barnets symptomer. Hvis barnets nese plutselig slutter å kjøre og han utvikler stuffiness, hodepine og feber, bruker Belladonna. Hvis barnets nese ikke er i gang og hun har en murrende smerte i pannen i stedet for en all over hodepine, velger bryonia; barn som svarer godt til Bryonia ønsker ikke å være i et varmt rom, og ønsker kald drikke. Et barn som er svært følsomme for kulde, selv om han foretrekker kalde drikker, som ofte har forkjølelse og alltid synes å få en sår hals med sin kulde kan ha nytte av Calcarea carbonica. Blodig nese eller blodig nese er en indikasjon for Ferrus phosphicorum.

Det er to løsninger for barn som pleier å få forkjølelse etter perioder med stress. For et barn som veksler mellom en rennende nese og tett nese, velger Nux vomica. For et barn som har en rennende nese, rennende øyne, og hyppig nysing, velger Natrum muriaticum.

I tillegg til disse individuelle midler, er det kommersielle kombinasjonsprodukter er utformet spesielt for bruk på barn. Hyland tallet, for eksempel, gjør en hel produktlinje for barns helse. Ved bruk av kommersielle produkter, følger pakken doseringsanvisningene eller konsultere en homeopathic utøveren.

Homeopatiske Cure for Ringorm hos barn

Ringorm er en svært smittsom soppinfeksjon som ofte påvirker barn. Det kan påvirke omtrent hvor som helst på kroppen, men er ofte funnet i hodebunnen, føtter og negler. Ringorm kan overføres ved direkte kontakt med den infiserte barn, eller ved indirekte overføring ved kontakt med en infisert objekt. Det er flere homøopatisk middel som kan brukes for å behandle infeksjonen effektivt og sikkert i barn.

Aktuelt urte rettsmidler

Det finnes en håndfull av urter kjent for å være effektiv for sikker behandling av ringorm hos barn. De fleste av disse kan påføres topisk, enten i form av pasta eller et omslag.

Den vanligste aktuell urte behandling er gurkemeie pulver. Bland den med litt vann for å danne en lime og bruke den direkte til det infiserte området. La det tørke og deretter vaske det av. Du vil merke at huden blir ganske tørr og stram følelse; dette er fordi gurkemeie pulver vil tørke ut huden din, frata soppen av sin fuktighet. For en bonus effekt, kan du også lage en pasta av gurkemeie og honning, så ta dette internt.

Papaya er også utmerket for behandling av ringorm infeksjoner. Bare klippe ut en fersk skive papaya og gni kjøttet side mot infeksjonen. Papaya inneholder enzymer som vil myke opp og helbrede huden. Du kan blande dette med gurkemeie behandling som en oppfølging for å hindre overflødig tørrhet.

Hvis du har ingen av disse ingrediensene som er tilgjengelige, er det et par av vanlige urter som du kan prøve. Sennepsfrø kan males til et pulver, og deretter blandet med honning og påføres direkte på infeksjonen. Hellig basilikum, den vanligste typen av basilikum, kan forslått og omgjort til et omslag deretter direkte brukes til infeksjonen også. Knuse dem godt, så det er juice du leter etter. På samme måte kan du trekke ut saften og vaske det infiserte området hvis du føler grøtomslag er utilstrekkelig.

Homeopatiske Non-gress aktuelle behandlinger

Apple cider eddik er kjent for å hjelpe drepe soppinfeksjoner, og du kan bruke den til infeksjonen ved hjelp av en fuktet bomullsdott. Du må holde den på det infiserte området over natten, så sørg for å bandasjere det godt å holde det på plass.

En annen populær middel er en lett mudpack, som kan påføres to ganger daglig i en halv time hver. Dette vil gi kjøling smertelindring og holde området tørt, noe som gjør miljøet fiendtlige til soppvekst.

Administrere ditt barns kosthold

Ringorms hos barn er ofte et resultat av en omega fettsyre mangel. Fettsyrer i huden bidrar til å forebygge mot mikrobielle infeksjoner som bakterier og sopp ved å styrke hudens beskyttende evner. Når de mangler, vil ikke huden fungerer som optimalt, og en person blir utsatt for infeksjoner. Fettsyrene finnes i mengder i fisk, mørke grønne grønnsaker, og lin.

Administrere ditt barns kosthold er spesielt viktig hvis han eller hun er utsatt for kroniske ringorm infeksjoner. Mens de fleste vil trolig oppleve en slik infeksjon i sitt liv, gjentakende ringorm er et tegn på at barnets kropp er sannsynlig mangler fettsyrer. Vi presenterer en fettsyre supplement til ditt barns kosthold vil ikke bare hjelpe behandle ringormer, men også beskytte i fremtiden.

Mens berørt med en ringorm, er det en god idé å holde barnet unna koffein, sukker, hvitt mel produkter, og matvarer med en overdreven mengde kjemiske smakstilsetninger eller søtningsmidler. Velger i stedet for grønnsaker, nøtter, frø og hele korn. Sørg for at han får masse frisk luft og drikke mye vann. Juice som gulrot og spinat er utmerket for å hjelpe til å behandle ringorm infeksjoner. Du kan ha barnet drikke det, eller bruke en lik blanding av disse to juice topically på infeksjonen.

Hvis du klarer det, kan du også sette barnet ditt på en diett bestående av hovedsakelig frisk frukt og melk. Velg frukt som epler, papaya, ananas, granatepler, appelsiner og grapefrukt å bli spist med jevne timers mellomrom i fem timer. Etter en dag på dette, innføre dampede grønnsaker og hele hvetetortillas. Melk eller ostemasse kan legges på dag tre.