Digidexo.com

uten hivmedisiner

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet


Kaldt vær kan sende en chill rett gjennom kroppen din. Når de går innendørs, men det kan ta litt tid å regulere kroppstemperaturen. Hvis varmen er slått av på kontoret, for eksempel, eller kroppen din tendens til å kjøre kul, må du kompensere når hendene og fingrene føles stiv og kald. Huske noen få hånd oppvarming tips kan gjøre det en produktiv dag.

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

•  Bruk votter eller tettsittende hansker uten fingertupper. Fleece, fingerløse hansker holde hendene varme mens du lar fingerferdighet for å skrive og skrive. Hendene holdes varm mens tommelen er utsatt slik at du enkelt kan teksten på telefonen, for eksempel. Varme tekstiler inkluderer fleece, ull og syntetiske strekk materialer.

Få en blodsirkulasjonen i gang. Stå opp ved skrivebordet og rotere skuldrene fremover, knuse dem opp og kastet dem tilbake i en sirkulær bevegelse i 30 sekunder. Eller, lage en knyttneve og hold slik at neglene ikke berøre huden din. Holde leddet over neglen rett. Spent hånden i 30 sekunder og deretter slappe av i denne posisjonen.

dekke andre deler av kroppen din. Varme klær, for eksempel longs, under klærne. Legg et skjerf til halsen eller bære en turtleneck eller genser for å varme de primære blodkar som er nær nakken og håndleddene. Hvis du holder andre områder av kroppen din skjermet fra vind, vil mindre varme rømme og kalde hender vil forsvinne raskere. (Referanse 1)

Drikk te, kaffe eller varm drikke ved skrivebordet. Urtete som har varmende egenskaper inkluderer sarsaparilla rot og bukkehornkløver. Prøv også å legge chai urter til kosthold, slik som ingefær, kanel, kardemomme og cayenne, i tillegg til vitamin B, C og E. Klem en sitron i varmt vann for å rense leveren, orgel kjent for å produsere varme i kroppen din. Spise kjøtt eller sørg for at du har nok jern i kosten.

Breath dypere. Dype åndedrag tillate mer oksygen inn i kroppen din. Etter oksygen er overført fra lungene inn i blodet, vil du føle deg mer varme i hele kroppen og i hendene.

Kjøp en batteridrevet hånd varmere. Håndvarmerne designet for jegere og skiløpere fungere godt.

Hvordan brunfarge uten Burns

Hvordan brunfarge uten Burns


Soling er en hud mørkere prosess hvor ultrafiolette stråler som sendes ut fra sola komme i kontakt med huden til å produsere melanin, et naturlig pigment i huden din. Mens loven av tanning har generelt et dårlig rykte for å øke risikoen for hudkreft, det er skritt du kan ta for å redusere risikoen hvis du velger å utsette deg selv for sollys i lengre perioder av gangen.

Hvordan brunfarge uten Burns

Tan selv under de tidligere morgentimer før 11 am eller i senere ettermiddag timer etter 15:00 sollys under formiddagsPerioden inneholder mer ultrafiolett stråling og kan føre til raskere og dypere brenning.

Påfør solkrem med en SPF på 30 eller under og på nytt ca hver 2 timer. Dette beskytter huden fra å brenne samtidig som det å sole gradvis. Dessuten er brun hud mer beskyttet fra brenning, slik som huden sakte tans, er det i stand til å oppheve noen av de strengere effektene av solens stråler.

begynner garving med korte eksponeringer sollys begrenset til 10 til 15 minutter av gangen. Øk mengden av eksponeringstiden etter hvert som brunfargen deepens og er mer i stand til å beskytte seg mot å bli solbrent.

Bruk sunless tanning lotion eller spray hvis du har sol sensitiv hud som er lett brent. Disse over-the-counter produkter mørkere hud uten behov for soling, og i mye kortere tid enn det tar å tan i solen.

Hint

 • Utvidet eksponering for sollys øker risikoen for hudkreft. Alltid gjøre din helse til en prioritet når de vurderer tanning.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt


Mange forbinder å få en flat mage med å miste vekt. Noen mennesker kan trenge å kaste reservehjulet rundt midten for å se slankere og mer tonet. Men for andre, som har en liten mage flab er ikke det samme som overvekt. Dette gjelder spesielt for nye mødre som ofte holder på untoned magen selv etter å miste barnet vekt. Flat mage ved toning din kjernevirksomhet og å styrke magemusklene.

Hvordan få en flat mage uten å miste vekt

•  Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet for å gjøre daglige situps. Plasser hendene bak hodet med albuene bøyd. Stram magen og heve øvre del av ryggen og skuldrene opp flere inches mot brystet mens du holder korsryggen i kontakt med gulvet. Fullfør 10 repetisjoner per sett, to eller tre ganger i uken. Bodybuilding.com forklarer at sammentrekning av muskler under en crunch skaper et skille i rectus abdominis muskel og en flatere utseende av en "six pack".

Styrke abs, obliques - musklene på sidene av torso-- og ryggen med kjernerotasjonsøvelser. Ligg på ryggen på gulvet med knærne bøyd. Stram magemusklene og holde skuldrene fremdeles når du roterer underkroppen til venstre, bringe knærne nesten til gulvet. Hold i noen sekunder før du går tilbake til den opprinnelige posisjonen. Gjenta øvelsen på høyre side også. Starte med fem repetisjoner og jobbe deg opp til 15 reps daglig.

Utfør knebøy, en vektbærende trening som kan bygge sterkere bein i tillegg til å jobbe dine magemuskler for en flatere mage. Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre. Holde ryggen rett og skuldrene på linje med hoftene, bøy knærne til de er rett over tærne. Balansere vekten på ballene dine føtter. Hold stillingen i en andre og stå opp for å fullføre en repetisjon. Gjør 04:57 repetisjoner per sett, hvile i tre minutter i mellom settene. Prøv å fullføre fire sett under hver treningsøkt.

Engasjere abs uten å miste vekt ved å sitte på en stabilitet ball to til tre ganger per uke. Balansere på ballen tvinger deg til kontrakt magemusklene og styrker din kjerne selv når du ikke gjør spesifikke øvelser på ballen. Bruk ballen i stedet for en kontorstol eller sitte på den når du ser på TV. Indiana University forskere rapporterer at bruk av en stabilitet ball fremmer friere bevegelse, som kan motvirke lavere ryggsmerter også.

Sjekk din diett. Ikke for vekttap, men for kroppssammensetning, ifølge en februar 2010 utgaven av "Styrke og Conditioning Journal." Etter en low-carb diett kan bidra til å øke lean body mass og redusere kroppsfett, som kan gi deg inntrykk av en flatere mage. Velg hele korn når du spiser karbohydrater, og fokus på magre proteiner som kylling og fisk, og ferske råvarer.

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

En migrene hodepine kan ødelegge dagen din - og hvis det ikke er behandlet på riktig måte, kan du fortsatt være lidelse flere dager senere. Selv om det er reseptbelagte legemidler som er tilgjengelige for å lette din smerte, noen ganger migrene svarer godt til behandlinger du kan gjøre selv, samt over-the-counter medisiner.

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

•  Legg merke til de tidlige varseltegn på en migrene. Du kan legge merke til så tidlig som halv time før utbruddet av smerte som du opplever tegn på en klassisk migrene. Disse tegn er sensing en "aura" eller opplever synsforstyrrelser som flekker eller tåkesyn. Men de fleste migrene er ikke klassiske migrene. De fleste kronisk migrene er kalt "vanlige" migrene. Vanlige migrene, i motsetning til klassiske migrene, ikke begynn med synsforstyrrelser. Vanligvis starter de med en matt bankende på den ene siden av hodet. Andre symptomer kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, forvirring og trøtthet.

Stopp hva du gjør og starte behandling. Forlate arbeidet, hvis du kan. Slippe bort fra at sosiale engasjement. Slå av datamaskinen eller TV. Catch migrene tidlig, for jo lenger du deltar i mental eller fysisk aktivitet, det er det verre sannsynlig å få. Og jo tidligere du delta på migrene og begynne å behandle den, jo mer vellykket behandling være.

medisinere din migrene med en anti-inflammatorisk over-the-counter medisiner. Noen smertestillende midler som kan hjelpe inkluderer ibuprofen, aspirin og paracetamol, men sjekk med legen din om hvilken medisin som passer for deg. Det er også over-the-counter smertestillende midler formulert spesielt for migrene som kombinerer flere smertestillende ingredienser.

Ta ingefær kapsler. Ikke en anti-inflammatorisk, hjelper ingefær likevel med kvalme. Du kan finne ingefær hjelper spesielt hvis du opplever magesyke.

Drikk en kopp kaffe. Selv om koffein i kaffe kan til tider være en trigger som forårsaker migrene, noen ganger kan det også redusere smerten av migrene. Annet enn kaffe, motstå fristelsen til å spise eller drikke noen av de andre vanlige utløse mat, noe som kan gjøre migrene verre. Blant mulige triggere er MSG (mononatriumglutamat), sjokolade, peanøtter, sitrusfrukter, dyrkede meieriprodukter, kjøtt behandlet med natriumnitrat - inkludert pølser, kjøttpålegg og bacon - og rødvin.

Redusere betennelse ved hjelp av en eller alle av disse metodene: Påfør et kaldt omslag eller ispose til hodet, nakke og skuldre der det er smerter og ømhet. Foruten å gi umiddelbar lindring, blir dette blodet flyter vekk fra hodet. Hvis migrene er bare begynnelsen, stupe hendene og armene opp til albuene i vann så varmt som du kan godt ta det. Du kan være i stand til å avverge migrene hvis du kan få blodet flyter vekk fra hodet og inn i hendene. Alternativt kan du ta en varm, grunt bad - ikke så varm at du skålde deg selv - og lev bare underkroppen, slik at blodet flyter vekk fra hodet. Hvorfor disse behandlingene? Migrene er vaskulære hodepine som involverer ekspanderende av blodkar i hodet ditt. Når du får blodet til å flyte vekk fra hodet, du hjelpe disse blodårene returnere tilbake til det normale - og det betyr lettelser smerte.

Hvil på et sted uten støy, skarpe lys og lukter. Koble telefonen. Senk blinds. Spør resten av husstanden ikke å forstyrre deg annet enn å se på deg innimellom. Mange mennesker som lider av migrene er svært følsomme for intense lyder, lys og lukter. Hvil i minst et halvt oppreist stilling. Dette hindrer blodet rushing til ansiktet ditt og gjøre migrene verre.

Hint

 • Disse anbefalingene er kun for voksne - ikke for barn.
 • Før du prøver noen av disse behandlingene, sjekk med legen din for å være sikker på diagnosen og for å sørge for at disse behandlingene er riktig for deg.
 • Ikke overdose på noen av de over-the-counter medisiner som er nevnt ovenfor. Hvis du trenger mer enn standard dose for å behandle migrene, få en resept.
 • Gravide kvinner bør ikke ta ingefær rot pulver. Ingefær rot pulver bør ikke tas uten vann på grunn av mulig forbrenning av spiserøret.

Prevensjon alternativer uten hormoner

Prevensjon alternativer uten hormoner


Prevensjon alternativer som inneholder hormoner kan føre til kvalme, oppkast, blodpropp, humørsvingninger og en redusert libido. Av disse grunner er det viktig for kvinner å forstå alle sine prevensjon alternativer. Mens de fleste prevensjon alternativer uten hormoner er ikke så effektiv som hormonelle metoder, er det ofte mulig å oppnå lignende resultater ved å benytte flere ikke-hormonell prevensjon valg på en gang.

Barrieremetoder

Barriere prevensjon alternativer inkluderer mannlige og kvinnelige kondomer, membraner og cervical caps. Disse ikke-hormonelle prevensjonsalternativer virker ved å hindre sædcellene fra å komme inn i livmorhalsen. Strykprosent varierer fra 10 til 15 prosent.

Rhythm

Rytmen eller naturlig familieplanlegging metoden fungerer ved å kartlegge kvinnens eggløsning og praktisere avholdenhet under kvinnens mest fruktbare perioden. FDA anslår feilrate på rytmen metoden på 20 prosent.

Tilbaketrekking

Uttak er metoden for å trekke penis fra skjeden før utløsning. Dette forhindrer mye av den fra å nå sperm livmorhalsen.

Sterilisering

Kirurgisk sterilisering hindrer graviditet ved kirurgisk kutte sædlederen av menn eller egglederne av kvinner. Dette er en svært effektiv prevensjon alternativ resulterer i mindre enn én prosent feilrate.

Sæddrepende middel

Spermicide er en krem, skum, stikkpille eller gel som virker ved å drepe spermier i vagina. Den feilrate på sæddrepende middel er en svært høy 20 til 50 prosent.

Slik unngår & lindre migrene symptomer uten å Drugs

Migrene er en alvorlig type hodepine som kan forårsake intens bankende smerte, svimmelhet, lysfølsomhet og kvalme. Ulike faktorer kan bringe på en migrene hodepine, og forebygge disse typer hodepine ofte kaller for å identifisere triggere. Men selv om du ikke kan hindre en migrene, det finnes teknikker for å lindre smerte uten rusmidler.

Slik unngår & lindre migrene symptomer uten å Drugs

•  Slapp av musklene. Spenninger og stress kan utløse migrene. For å hindre en migrene eller stoppe en eksisterende angrep, søker et rolig sted å legge seg ned og hvile.

Slå av lysene. Fordi lysfølsomheten følger ofte migrene, er det best å hvile på et mørkt sted. Stenge persienner eller gardiner på soverommet for å blokkere sollys eller legge en klut over øynene dine.

3 øvelser med kaldt terapi. Bruk en ispose (en pakke med frosne grønnsaker vil gjøre i en klemme) for å lindre migrene smerte. Plasser pakken på pannen for å stoppe bankende smerte.

Hvis du vil bidra til å identifisere utløser migrene, holde oversikt over hodepine i en kalender. Vanlige triggere inkluderer mononatriumglutamat (MSG), sjokolade, meieriprodukter og høy-natrium matvarer. Hvis hodepine forekommer ofte, starte en hodepine journal og registrere dine måltider og drikke. Ta oppmerksom på når symptomene utvikler og eliminere midlertidig mulige gjerningsmennene fra kostholdet ditt for å se om migrene stoppe.

Begrens bruken av parfyme og andre dufter. Hvis migrene vanligvis utvikler etter bruk parfyme eller bruke dusj geleer, unngå disse irriterende å se om tilstanden bedres.

Få nok søvn. Utilstrekkelig søvn eller tretthet kan også bringe på migrene. Etablere en konsekvent søvn tidsplan der du sovner og våkner opp på samme tid hver dag. Mål for åtte timers søvn en natt.

Hint

 • Migrene vanligvis forsvinne innen 48 timer. Hvis din migrene ikke blir bedre med hjem rettsmidler eller forverres, kontakt lege.

Kan du ha en migrene uten smerter?

Kan du ha en migrene uten smerter?


Noen ganger er kalt en "stille" migrene, er det migrenepasienter som har mange av de symptomer på migrene uten avslørende hodesmerter.

Migrene Faser

Migrene har fire karakteristiske faser: Den første fasen omfatter varselsymptomene; den andre fasen aura; tredje fase hodesmerte; og den fjerde fase av "bakrus" og etter-migrene symptomer. Hovedsak, hopper en person med "stille" migrene hodet smerte fasen.

Symptomer

Selv uten hode smerter, "stille" migrenepasienter opplever aura, fysiske og følelsesmessige symptomer som kan påvirke deres livskvalitet. Ikke alle vil ha samme sett av symptomer, og symptomene varierer blant migrene for samme person.

Aura symptomer

Aura symptomer inkluderer å se bølget eller hakkete linjer, blinde flekker, tunnelsyn og andre synsforstyrrelser. Aura er ikke nødvendigvis visuelt med noen mennesker som har hørselsproblemer, luktende problemer, nummenhet eller talevansker.

Fysiske symptomer

Fysiske symptomer på en migrene kan oppstå under noen fase. De inkluderer kvalme, oppkast, nummenhet, endringer i appetitt, tap av bevegelse i en ekstremitet, svimmelhet, diaré, tørste og tretthet.

Emosjonelle symptomer

Mange migrenepasienter har følelsesmessige symptomer - slik som depresjon, angst, irritabilitet og eufori - enten i første eller siste fase av en migrene hodepine.

Hvordan øke mitt stoffskifte uten medisiner

Metabolisme er definert som summen av de kjemiske reaksjonene som forekommer i kroppens celler. Metabolic rate er den totale mengden av varmen som produseres av alle disse reaksjonene som holder kroppen i gang. Metabolismen stadig brenner kalorier bare for å holde kroppen fungerer, og metabolic rate kan økes for å effektivt forbrenne mer kalorier selv mens i ro gjennom riktig kosthold og mosjon.

Hvordan øke mitt stoffskifte uten medisiner

Cardio Exercise Program

•  Bestem puls. The American College of Sports Medicine anbefaler cardio aktivitet mellom 55 og 65 prosent av din maksimale hjertefrekvens i 20 til 60 minutter minst tre ganger i uken. Puls kan bestemmes med følgende regnestykke: 220 minus din alder ganger prosent av hjertefrekvensen du ønsker (0,55 for 55 prosent, 0,60 for 60 prosent).

Velg et middel for cardio trening og holde seg innenfor puls på at aktivitet i minst 20 minutter. Cardio aktivitet kan inkludere gåing, løping, svømming, aerobic klasser eller bruk av noen av cardio utstyr funnet på et treningsstudio.

Sjekk pulsen ved hjelp av pulsen i halsen rett under kurven av kjeven din, eller innrykk på undersiden av håndleddet ved foten av tommelen. Tell antall slag i 10 sekunder og multipliser den resulterende tallet med seks. Alternativt kan du bruke en digital pulsmåler. Jo sterkere din cardio condition, kroppen din er mer oksygen i stand til å bruke. Jo mer effektiv kardiovaskulære systemet vokser, jo mer stoffskiftet øker for å opprettholde den.

Resistance Training

Begynn vekttrening med sammensatte bevegelser som knebøy, utfall, bryst presser og overhead presser. Bruk enten maskiner, manualer eller motstand band og velg en vekt du kan fullføre 12 repetisjoner med.

Øk vekten med 2,5 til 5 kg. når 12 reps vokser altfor lett.

innlemme øvelser som isolerer spesifikke muskler som armhevinger, triceps presser, leg extensions og hamstring curls. Jo mer muskelmasse du er i stand til å generere, jo mer lean vev stoffskiftet må opprettholde, noe som resulterer i økt metabolisme selv mens i ro.

Ernæring

Spis mat med høyt protein og lite mettet fett. Hold deg unna stivelse-laden matvarer som brød, pasta, poteter og hvit ris. Stivelse konverterer raskt til sukker i systemet og overskridelser raskt å omdanne fett.

Eat "rene" karbohydrater. Karbohydrater er viktig for umiddelbar energi, men bør ikke forveksles med stivelse. Gode ​​karbohydrater finnes i frukt, grønnsaker og helkorn uten de negative konsekvensene av stivelse.

Spis små måltider hver to til tre timer i løpet av dagen og unngå overdreven sult som fører til overspising.

Hint

 • • Konsistens med trening er nøkkelen til å oppnå fysiske og metabolske resultater.
 • • Begynn sakte med cardio og lett med vekter og jobbe deg oppover i vanskelighetsgrad for å unngå forstemmende selv fra starten.
 • • Sjekk alltid med din lege for å sørge for at du er passe for en øvelse før du begynner.
 • • Visse medisiner kan påvirke stoffskiftet selv med trening. Sjekk med din lege for mulige bivirkninger.
 • • Spør trenings profesjonell hvis du er usikker på hvordan du utfører en øvelse.
 • • Varm alltid opp og kjøle seg ned med stretching før og etter en eventuell cardio eller styrketrening.

Hvordan øke jerninntak Uten Supplements

Jern er et nødvendig mineral for systemet og generelle helse, spesielt i dannelsen av friske blodlegemer. Hvis det daglige jerninntak er utilstrekkelig, kan du finne deg selv følelsen lei og stå sjanse for å bli blodfattig. De nødvendige mengder jern for riktig daglig inntak er 8 mg for menn og pre-menopausale kvinner. De nødvendige nivåene øker for postmenopausale og gravide kvinner til 18 mg og 27 mg henholdsvis. Sikre riktig nivå av jern i kosten er oppnåelig ved å følge de enkle trinnene nedenfor.

Hvordan øke jerninntak Uten Supplements

Velg en diett som inneholder jern-rik kjøtt og fjærfe som svinekam, muslinger, lever, østers og mange flere. Korn som er høy i jern innhold også gjøre deg i stand til å øke jerninntak gjennom kosten, sammen med indulging i mørke grønne blader, svisker, fiken og de fleste bønner.

Øk vitamin C inntak som et middel til å styrke jern absorpsjon. Vitamin C fungerer som en katalysator for jern, ved å multiplisere de ernæringsmessige fordelene. Ta appelsinjuice, og store porsjoner av vitamin C rik grønnsaker som: asparges, brokkoli, rosenkål, sennep greener, spinat, kål, nepe greener og paprika. Vitamin C rik frukt inkluderer honningmelon, honningdugg, grapefrukt, mango, kiwi, appelsin, jordbær og vannmelon.

Stek maten i en jernpanne som en annen måte å legge til en liten mengde jern til ditt daglige inntak. Dette høres kanskje rart ut, men det har vist seg å være vellykket. Bruke jern skillet ikke bare legger jern til maten, men også kokker det mer jevnt også.

Begrens ditt daglige inntak av koffeinholdige drikker, da disse har vist seg å senke kroppens naturlige opptaket av jern. Koffein har også vist seg å være giftig for kroppen vår når de brukes i ekstreme mengder.

Eksperimenter med nye og uvanlige oppskrifter samt ulike matvarer som tilbyr et høyere nivå av naturlig jern. Dette vil hjelpe deg å unngå å bli lei av å spise den samme maten om og om igjen, og oppfordrer til en bredere utvalg av matvarer som skal brukes. Finn oppskrifter på nettet, i kokebøker og selv fra venner. Kreativitet er en avgjørende faktor når infusjonen din diett med sunn mat, og jo lenger du opprettholde sunn praksis, jo raskere blir det en god å spise vane.

Hint

 • Gravide kvinner bør ikke øke sitt inntak av jern gjennom biff leveren på grunn av det høye nivået av vitamin A som har vist seg å være skadelig for fosteret.
 • Ikke ta jerntilskudd uten først å søke faglige råd fra din fastlege eller annet helsepersonell.

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

Åreknuter blitt større og skjemmende for en rekke årsaker, inkludert graviditet og bare å bli eldre. Kirurgi kan være et alternativ for utbedring av årer, men folk flest trenger ikke å gå til denne ekstreme. Ifølge Mayo Clinic, kan noen enkle livsstil justeringer hjelpe bli kvitt åreknuter (se Ressurser).

Hvordan bli kvitt åreknuter uten kirurgi

En miste litt vekt, under oppsyn av legen din, hvis du er overvektig. Jo mer vekt du bærer rundt, jo mer press du legger på venene i bena.

Forbedre sirkulasjonen i bena. Dette kan gjøres ved daglig mosjon - selv bare å få opp å gå rundt på kontoret hver halve time eller så kan være gunstig. Prøv å ikke krysse bena når du sitter å holde presset ut av dine åreknuter.

Prop bena opp når du kan, enten på flere puter eller på en fotskammel. Høyden er både en behandling og et forebyggende tiltak for åreknuter.

Bruk kompresjonsstrømper eller strømpebukse for å bli kvitt dine åreknuter uten å ty til kirurgiske prosedyrer. Fasthet i strømper komprimere forstørret årer og bidrar til å øke blodtilførselen til nedre ekstremiteter. Mange drugstores bære komprimering produkter i varierende styrke.

Be legen om å utføre sclerotherapy på dine åreknuter. Denne fremgangsmåten er en minimal invasiv prosedyre som medikamenter injiseres i problem årer, noe som gjør dem tett. Sclerotherapy kan gjøres rett i legens kontor.

Hint

 • Hvis du trenger kirurgi for å reparere dine åreknuter, spør legen din om dine muligheter. Laserkirurgi kan ofte gjøres i stedet for en åpen kirurgi.

Hvordan får jeg Prevensjon uten forsikring?

Hvordan får jeg Prevensjon uten forsikring?


Åtti-to prosent av ungdoms svangerskap i USA er ikke planlagt. En av de viktigste årsakene til ungdoms graviditet er mangel på prevensjon bruk, og veisperringer hunnen føler hun kan stå overfor fortelle hennes familie at hun er seksuelt aktiv. Andre årsaker til mangel på prevensjon bruk er at resepten ikke kan dekkes, og kan være dyrt, uten helseforsikring. Selv om tenåringer, eller andre seksuelt aktive voksne, ikke har helseforsikring, er det sentre og fasiliteter som gir prevensjon til selvkost eller for en liten avgift.

Hvordan får jeg Prevensjon uten forsikring?

Hvordan få Prevensjon uten forsikring

•  Gjennomgå familiens inntektsnivå og avgjøre om du eller din familie fall på eller under 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. Hvis du oppfyller disse kriteriene, kan du være kvalifisert for Planned Parenthood ta ansvar Program, som gir gratis prevensjon, årlige eksamener og familieplanlegging utdanning.

Samle viktige arbeidsdokumenter som du kanskje trenger å ta med deg til å fullføre kvalifiseringskravene for Planned Parenthood ta ansvar Program.

Skulle du ikke møte Planned Parenthood inntektsnivå for gratis prevensjon, har du fortsatt kan være i stand til å skaffe prevensjon til en redusert pris på området helsestasjon. Sett til side mellom $ 10 og $ 20 per måned for å sette mot prevensjonsmetoder. Besøk klinikkene på månedlig basis for å motta hel måned sykluser, og husk å ta prevensjon daglig for å hindre uønsket graviditet.

Hvordan behandle Hypotyreose uten medisiner

Hvis du har hypotyreose, betyr det at kroppen din ikke produserer nok thyroid hormon. Dette hormonet styrer hvordan kroppen bruker energi. Da forblir ubehandlet, kan hypotyreose føre til høyt kolesterol, hjerteinfarkt og hjerneslag. Som med alle alvorlig medisinsk tilstand er det best å konsultere en medisinsk faglig om eventuelle og alle behandlinger og rettsmidler for hypotyreose. Når det er sagt, er det mange måter å behandle hypotyreose uten medisinering.

Hvordan behandle Hypotyreose uten medisiner

•  Ta en multivitamin for å sikre at du ikke er mangelfull i noen av de essensielle næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere skikkelig. Finn et multivitamin laget for din kjønn og aldersgrupper.

Øk jod inntaket ved å ta en tare supplement eller blæretang. Hvis du er allergisk mot jod, bør dette trinnet hoppes over. Mange mennesker som er allergiske mot skalldyr er faktisk allergisk mot jod.

Ta en selen supplement. Selen er en viktig del av hormon konvertering og en selen mangel kan redusere aktiviteten til skjoldbruskkjertelen.

Ta en tyrosin supplement. Tyrosin hjelper konvertere jod til skjoldbruskkjertelen hormon. Når det tas som et supplement, kan det øke produksjonen av skjoldbruskkjertel hormon dermed hjelpe behandle hypotyreose.

Spis mer hele korn, sjømat, nøtter og frø. Disse matvarer er inkludert i hypotyreose kostholdet fordi de inneholder de næringsstoffene kroppen din trenger for skjoldbruskkjertelen til å fungere skikkelig.

Gå til legen din regelmessig slik at han eller hun kan skjerme deg for komplikasjoner. Regelmessig blod arbeid er nødvendig for å sikre din hypotyreose behandlingen virker.

Kronisk prostatitt uten infeksjon

Prostatitt er en tilstand som oppstår når prostata blir betent eller hovne. Det regnes som en kronisk tilstand når symptomene vare i flere uker. Selv om en gang antatt å være et resultat av en bakteriell infeksjon, kan kronisk prostatitt oppstå av forskjellige grunner. Det er tre typer av kronisk prostatitt: bakteriell, ikke-bakteriell og prostadynia (symptomer, men ingen betennelse). Kronisk prostatitt uten en bakteriell infeksjon er også kalt inflammatorisk kronisk bekkensmertesyndrom.

Årsaker

Årsakene til kronisk prostatitt som utvikler uten at en infeksjon er vanskelig å forstå. Mangelen av bakterier i en urinprøve indikerer det er ikke en bakteriell infeksjon, men tilstedeværelsen av hvite blodlegemer kan fortsatt indikerer at en infeksjon er til stede (dette er ikke veldig vanlig). Ifølge ChronicProstatitis.org, en mulig årsak til kronisk inflammatorisk bekkensmerte syndrom er utett prostata syndrom, som oppstår når barrieren av prostata som forhindrer potensielt skadelige materialer i urin fra å bryte gjennom skades eller brytes ned. En annen mulig årsak er problemer med nervesystemet.

Symptomer

Symptomer på inflammatorisk kronisk bekkensmerte syndrom er lik de som er forbundet med kronisk bakteriell prostatitt. Det vil være smerte mens urinering, resultatet av hoven prostata legger press på urinrøret, som ofte er ledsaget av en brennende følelse under og etter vannlating. Andre mulige symptomer inkluderer problemer med vannlating; smerter i området av bekkenet som over penis, i ryggen, under kjønnsorganer og i området av endetarmen; en konsekvent "full" følelse i blæren; hyppig vannlating; og smerter under og etter orgasme.

Behandling

Selv om det ikke er vanlig brukt, kan antibiotika være bruk for ikke-bakteriell kronisk prostatitt, skjønt dette sjelden tjener som en kur-tatt. Andre mulige medisiner inkluderer alfablokkere, som virker avslappende på prostata muskler og kan potensielt lindre symptomer som hyppig behov for å urinere - eksempler er tamsulosin og terazosin. Hyppig utløsning, som er smertefullt, kan redusere mengden av blokkering og lindre smerte i det lange løp. Dessverre er den type behandling som er mest effektive forskjellig for alle - årsakene til ikke-bakteriell kronisk prostatitt kan være vanskelig å fastslå. Du bør snakke med legen din om de beste mulige behandlingsmetoder.

Kirurgi

I noen tilfeller kan kirurgi utføres. En transuretral reseksjon av prostata, som innebærer delvis eller fullstendig fjerning av prostatakjertelen, er et alternativ hvis konvensjonelle behandlinger mislykkes å gi lindring. Det er vanligvis henvist til eldre menn med tilstanden, da det kan føre til retrograd ejakulasjon, som oppstår når sæden kommer inn i blæren under utløsning. Dette kan føre til impotens, sterilitet og inkontinens. Hvis svellingen er for stor til å tillate riktig tømming av blæren, kan en suprapubic kateter anvendes. Dette innebærer et rør som er lagt inn i blæren gjennom magen for å tømme urin (Resources).

Komplikasjoner og prognose

Selv om det ikke er svært vanlig, i besittelse av en sterkt forstørret prostata potensial til å hindre at urinen strømmer på riktig måte gjennom urinrøret. Dette kan føre til oppbevaring av urin, noe som kan føre til skade på nyrene. Hvis du mistenker at dette skjer, bør du kontakte lege umiddelbart. Selv om forårsaket av en bakteriell infeksjon, kronisk prostatitt vanskelig å kurere. Tilstanden vanligvis oppstår på nytt, og finne riktig behandling som fungerer for deg kan virke som en uoverkommelig oppgave.

Økonomisk hjelp for folk uten Hospital Insurance

Medisinske konsultasjoner, prosedyrer, tester, eller noen sykehus prosedyren kan være svært kostbart, spesielt hvis du ikke har helseforsikring. Hvis du ikke har tilstrekkelig inntekt, og du har problemer med å innfri minimumskrav for medisinske regninger betaling, må du søke riktig informasjon om økonomisk bistand for dine regninger eller for din konto generelt. Noen sykehus vil tilby finansielle hjelpeprogrammer for pasienter som ikke kan betale sine regninger.

Hospital Financial Assistance Program

Kontakt din sykehusets fakturering avdelingen og informere dem om at du opplever økonomiske problemer og trenger hjelp for å betale legeregninger. Spør om de tilbyr økonomisk bistand.

Deretter samle dine medisinske regninger, samt regninger for eksempel verktøyet og husleie, pluss kopier av uttalelser som viser din lønn eller inntekt, for eksempel lønn stubber eller skatteinngang. Disse er alle kreves av finansielle hjelpeprogrammer.

Fylle ut søknadsskjemaet at sykehuset vil gi deg. Gi korrekt og nøyaktig informasjon før du sender den. De fleste sykehus vil tilby finansielle applikasjoner som enten er tilgjengelig på nettet eller i selve sykehuset. Spør legen din eller fakturering avdelingen om disse skjemaer og søknader.

Etter innsending av skjemaet, må du bare vente på svar. Du vil enten bli sendt en bekreftelsesbrev eller motta en telefonsamtale. Avhengig av status og inntekt, kan noen programmer betale alt fra en halv til helheten av regningen.

Medicaid eller Medicare

Du kan også søke om Medicaid hvis du er undersysselsatte, arbeidsledige eller mottar ikke medisinske fordeler fra arbeidsgiver. Hver stat har sine egne retningslinjer om programmet og du bare må søke for å bli informert.

På den annen side, søke om Medicare hvis du er 65 år eller eldre. Hvis du er under 65, kan du likevel søke og kvalifisere hvis du lider av nedsatt funksjonsevne som amyotrofisk lateral sklerose eller permanent nyresvikt.

Social Security

Prøv å kontakte ditt personnummer kontoret og se om du kan kvalifisere for en "Compassionate kvote." Social Security har definert visse alvorlige tilstander som "nedsatt funksjonsevne", og hvis din nåværende medisinske tilstand faller inn under denne definisjonen, er Social Security forpliktet til å gi deg fordeler umiddelbart, uten ventetid. Social Security har en liste over 50 medisinske tilstander som er kvalifisert for denne medfølende kvote. Det gis informasjon på nettstedet Social Security.

Du kan også forskning og rådføre private organisasjoner som imøtekomme til bestemte funksjonshemninger eller medisinske forhold.

Slik reparerer en brokk uten kirurgi

Slik reparerer en brokk uten kirurgi


Når en del av buk-veggen er svakt eller tårer, kan en del av tarmen presse gjennom åpningen, noe som resulterer i en brokk. Lyskebrokk føre til en bule i magen eller lysken og er ofte smertefullt og ubehagelig. Lyskebrokk kan føre til potensielt dødelige komplikasjoner, så det meste av tiden leger anbefaler kirurgi for å reparere dem, ifølge Mayo Clinic. Noen lyskebrokk kan repareres uten kirurgisk inngrep, selv om dette vanligvis er reservert for mindre brokk som ikke forårsaker mye smerte. Hiatal brokk er brokk som presser opp mot brystet, og de vanligvis ikke krever kirurgi, ifølge FAQs.org. Ikke forsøk å reparere brokk uten å konsultere med legen din først.

Slik reparerer en brokk uten kirurgi

•  Bruk milde press på magen for å prøve å presse lyskebrokk tilbake på plass. Det er best å gjøre dette mens du er i en avslappet, tilbakelent stilling. En svært liten lyskebrokk kan forsvinne av seg selv når når du legger deg, ifølge den FAQs.org.

Bruk en truss å plassere milde press på brokk og holde den på plass. En takstol består av et belte med en pute som går over brokk å holde den på og hindre mer av tarmen lekker gjennom svakt punkt i magen.

Unngå liggende nede etter å ha spist hvis du har en hiatal brokk. Symptomer på hiatal brokk, som halsbrann, raping og midtre brystsmerter, kan bli verre hvis du hvile etter et måltid. Unngå tobakk, alkohol og krydret og svært sure matvarer og drikker, som tomat-baserte produkter og sitrus juice, for å lindre hiatal brokk symptomer, ifølge FAQs.org.

Ta antacids å bidra til å eliminere overskytende magesyre fra å forårsake halsbrann hvis du behandler en hiatal brokk. Bruk over-the-counter H2-blokkere for å redusere mengden syre magen produserer hvis antacida ikke klarer å kontrollere dine symptomer tilstrekkelig.

Spør legen din om resept-styrke H2-blokkere og andre medisiner, for eksempel Prilosec, som kan bidra til å lindre hiatal brokk symptomer mens du healer. Metoklopramid kan føre til at magesekken er tømt raskere og kan styrke muskler rundt spiserøret, eliminere noen av smerte og ubehag forbundet med din hiatal brokk, ifølge FAQs.org.

Hint

 • Kontakt legen din eller gå til legevakten umiddelbart hvis du opplever alvorlige smerter eller kaste opp blod som følge av en brokk.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Å ha et barn med ADHD eller ADD, kan være følelsesmessig frustrerende for alle foreldre. Ved første diagnose, lytter du til barnets lege og medisinere dem, bare for å oppdage at bivirkninger av disse medisinene er verre enn diagnosen selv. Så hvis du ønsker å øke din ADD barnet lykkes, uten bruk av medisiner, her er hvordan det kan gjøres.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Hvordan Raise En ADD barn uten medisiner

•  Utdanne deg selv. Finn ut alt du kan om ADD. Finne ut årsakene og vet statistikken. Prognosen er ikke en positiv en for barn som ikke behandles medisinsk, noe som betyr med narkotika. De står en høyere sjanse for å bruke ulovlige rusmidler, for å komme i trøbbel, etc., men hvis du arm selv med kunnskap, alle disse tingene kan forebygges, og det er mange bøker tilgjengelig som kan bryte ned ADD slik at det er lett å forstå.

Kjemp for barnet ditt. Det vil være mange som vil sterkt oppfordre deg til å plassere barnet på medisiner. Mange av dem vil være lærere og rektorer i skolen barnet går på. Alltid huske, skjønt, er du ditt barns eneste talsmannen. Du vet hva som er best for ham. Alt for ofte, skoler ønsker den enkle veien tatt, selv om det ikke er til beste for barnet. Ikke la dette skje med ADD barnet.

Finn henne en veileder. En av de største grunnene foreldrene medisinere sine barn som har fått diagnosen ADD er slik at hun kan lykkes i skolen. Og en av de største utfordringene disse barna står overfor er å lære, spesielt i større grupper. De fleste lærer bedre i en en-mot-én innstilling. Derfor, hvis det er innenfor verden av muligheter, finne en veileder for barnet ditt. Dette vil bidra til å kutte ned på mengden av frustrasjon hun føler når det kommer til skolearbeidet, og hun vil oppleve større suksess i det lange løp.

Endre sin diett. Flere og oftere i disse dager, er vi høre om hvordan endring av kosthold et barn som har ADD er alternativ behandling for å medisinere dem. Det har blitt bevist at ved å eliminere visse matvarer og legge andre symptomene er enten dramatisk redusert eller har forsvunnet. En flott nettsted for å se på er www.oneaddplace.com. Området har en prøve diett som kan hjelpe deg i gang på veien til en enklere tid med barnet ditt.

Ta ett skritt av gangen. Akkurat som denne artikkelen er brutt ned i skritt, så å, må noen instruksjoner du gir til barnet ditt med ADD. Hvis du vil at han skal rydde rommet sitt, inn i oppvaskmaskinen og kaste klærne, må du gi ham en oppgave av gangen. Hjernen hans rett og slett ikke kan fokusere på mer enn én ting om gangen, og noen ganger, er det ikke å gjøre det på veldig lenge. Vit at du vil trenge tålmodighet og forståelse hvis du velger ikke å medisinere ham.

Ros den ofte. De fleste av utbrudd som oppstår med et barn som lider av ADD skje fordi hun blir frustrert over sin manglende evne til å oppnå eller forstå noe. Så når hun gjør noe slik det må gjøres, ros henne. Dette vil øke hennes selvtillit og få henne til å innse at hvis hun kan gjøre en ting riktig, kan hun bare være i stand til å erobre en annen oppgave hun trodde var umulig.

elsker ham. Uansett hvor ille han kan tjene til tider, det er så veldig viktig å alltid la ham vite hvor mye du elsker ham. Du må huske på at et flertall av tiden, hans oppførsel kan ikke bli hjulpet. Mens jeg ikke støtter ignorerer sine handlinger, jeg støtter positiv disiplin. Barn med ADD lære annerledes enn andre barn. Derfor tror de på en annen måte, så vel. Alltid vise din kjærlighet til dem vil gjøre en stor innvirkning på deres generelle atferd.

Hvordan få en solbrun uten å brenne

Hvordan få en solbrun uten å brenne

Dette er for å hjelpe folk slik at de kan sole naturlig uten å bekymre deg for å få en solbrenthet. En god solbrenthet kan ødelegge en avslappende ferie raskt. Du ønsker ikke å se ut som denne fyren.

Hvordan få en solbrun uten å brenne

•  Det første trinnet er å finne en fin og solrik flekk rundt hjemmet eller rundt din ferie sted. Når du finner det stedet du trenger for å mentalt forberede for en avslappende ettermiddag.

Nå legger vi ut vår lounge stol og legge vår håndkle ut på toppen av lounge stol. Nå må vi legge på vår tilbake i 15 minutter og deretter vende over til våre magen i 15 minutter. Sørg for å bruke timeren ellers kan du bli brent.

Nå etter 30 minutter totalt, trenger vi å bruke solkrem. Jeg anbefaler noe rundt spf 20-25 range. Vi trenger å bruke den til hele kroppen likt. Neste vi trenger å rotere våre stolen 180 grader og legge seg ned i 25 minutter på hver side denne gangen.

Nå er vi ferdige tanning for i dag. Hvis du fortsatt ønsker å være ute i solen mer uten å brenne jeg ville bruke en solkrem som er spf 35 eller høyere for resten av i dag. I morgen må vi gjenta denne prosessen på nytt. Ved utgangen av i morgen skal vi ha en fantastisk brunfarge i gang og går.

Hint

 • Hvis du går inn og ut av vannet være sikker på å bruke solkrem oftere som vannet skyller mest solkrem av.
 • Ikke bruker sunblock vil produsere en solbrenthet
 • Legging ut for lenge vil produsere en solbrenthet

Kan du kjøpe Diflucan uten resept?

Soppinfeksjoner kan påvirke nesten hvilken som helst område av kroppen. Eksempler er fotsopp, trøske, og genital gjær infeksjoner. En rekke soppdrepende midler er tilgjengelig både over disk og på resept. Diflucan er et eksempel på en foreskrevet antifungal behandling.

Hva Diflucan er

Diflucan (flukonazol) er en soppdrepende antibiotika brukt i behandling og forebygging av soppinfeksjoner. Ifølge Drugs.com, er Diflucan indikert til å behandle en rekke forskjellige soppinfeksjoner, inkludert oral trøske, vaginal gjær og systemiske infeksjoner soppinfeksjon. Det er også indisert for forebygging av soppinfeksjoner for personer med immunsystemer har blitt kompromittert av AIDS, en benmargstransplantasjon, eller kjemoterapi.

Resept Info

Diflucan og dens generiske, flukonazol, er for tiden tilgjengelig på resept bare. Begge er tilgjengelige i tabletter, mikstur og intravenøs injeksjon.

Andre Oral behandlinger

Diflucan er ikke den eneste oral antifungal behandling. Andre er Lamisil tabletter, klotrimazol, og nystatin. Alle muntlige soppdrepende midler er for tiden tilgjengelig på resept bare.

Over disk behandlinger

Flere soppdrepende midler er tilgjengelige uten resept. Disse inkluderer klotrimazol, mikonazol, og tonolfate, som også kommer i resept styrke versjoner. Disse produktene er tilgjengelige i ulike former, for eksempel kremer, pulver og stikkpiller.

Hva skjer med smak uten lukt?

Hva skjer med smak uten lukt?


Tungen oppdager bare fem smaker: søtt, surt, salt, bitter og umami, en velsmakende smaks forskere først isolert i form av mononatriumglutamat. Alle de andre egenskaper som kaller smak er mer riktig tilordnet luktesansen. Tygge mat utgivelser dufter via baksiden av nesegangene der olfactory nevroner oppfatter dem som komplekse smaker. Uten luktesans - en tilstand legene sikt anosmia - smakssansen blir sterkt begrenset.

Lessening of Taste

Med midlertidige forhold som et tilfelle av bihulebetennelse eller en vanlig forkjølelse, nesetetthet fører til delvis anosmia som reduserer smaken av mat og drikke. Plasteret av olfactory nevroner ved foten av nesegangene er fortsatt aktiv, men mindre luft kan passere over disse sensoriske nerver. Med mindre av en luftstrøm, færre duftstoffer gjøre veien til nervecellene, slik at mat med mindre merkbar smaks bortsett fra de fem grunnleggende smaker.

Manglende evne til Taste

Total anosmia - fullstendig manglende evne til å lukte - kan skyldes nevrologiske skader i hjernen eller til olfactory nevroner. Sykdom, skade og feilernæring kan føre til denne lidelsen. Personer som lider av total anosmia smake bare de grunnleggende smaker. De kan fortsatt føle kjølende følelse av mynte og prikkende hete chili peppers eller pepperrot, men de kan ikke lenger oppfatter komplekse smaker. Personer med total anosmia ha problemer med å skille mellom matvarer så forskjellige som epler og poteter.

Underernæring

Som et fullstendig tap av lukt fører til en nesten total tap av smak, må mennesker med anosmia gjøre en bevisst innsats for å spise nok mat til å holde seg frisk. Kreativiteten av kokker og hvor mye hylleplass viet til nye smaker i supermarkeder attest til raffinement av den menneskelige gane. Når dette raffinert forstand blir en grovere instrument med å oppfatte et måltid, diners med anosmia miste mye av sin interesse for mat. Ønsket om å spise og nyte maten er så primal at de som mister den risikerer å bli underernært og selv deprimert.

Matforgiftet

Personer med total, permanent anosmia må vokte oss mot matbårne sykdommer mer årvåkent enn de med en intakt luktesans. Lukt utviklet delvis for å varsle et dyr til tilstedeværelsen av noe som er farlig eller skadelig i sin mat; selv om den menneskelige luktesans mangler raffinement av enkelte dyrs lukte evner, det hjelper folk avgjøre om å drikke den gamle melk eller helle den ut. Uten en følelse av lukt, må mennesker med anosmia stole på visuell inspeksjon av matvarer. Med mindre en mat går markert sur, kan en anosmic person ikke smake forringende.

Leukocytter i urin uten infeksjon

Leukocytter i urin uten infeksjon


Urinveisinfeksjoner er påvist ved kliniske laboratorier ved gjennom kjemisk analyse av urin og mikroskopisk bekreftelse. For å motvirke infeksjon, hvite blodceller migrere til infeksjonsstedet. Påvisning av hvite blodlegemer i urinen er ofte et tegn på en urinveisinfeksjon. Imidlertid er noen ganger hvite blodceller påvises selv når det ikke er noen infeksjon.

Hvite blodlegemer

Hvite blodlegemer er den viktigste komponenten i kroppens immunsystem. De sluker og ødelegge invaderende organismer som virus og bakterier. De også slipper antistoffer å inaktivere organismer og giftstoffer. Når cellene i kroppen detektere en infeksjon, hvite blodceller flytte til infeksjonsstedet og begynner å arbeide. Når infeksjonen er i nyrene, vil de hvite blodlegemer som finnes i urinen.

Urin Leukocyte esterase

Normal urin inneholder ingen hvite blodlegemer. En rask måte å oppdage hvite blodceller i urinen er å se etter leukocytt esterase, et enzym som finnes i de hvite blodcellene. Når en urinprøve sendes til laboratoriet for analyse, vil lab tech dyppe en pinne belagt med forskjellige kjemikalier inn i urinen.

Avhengig av urin kjemiske sammensetning, vil kjemikalier på staven endrer farge. Hvis leukocytt esterase er funnet, er mikroskopisk analyse vanligvis angitt for å bekrefte funnene som falske positive tester er mulig.

Mikroskopisk Urinanalyse

En mikroskopisk urinalysis indisert for å bekrefte funnene i den kjemiske urinalysis. Dette skyldes at visse matvarer og medikamenter kan ha en virkning på urin kjemi til et punkt for å forårsake falske positive resultater. Så laboratoriet kan rapportere leukocytter i urin uten at pasienten virkelig har en infeksjon. Hvis de hvite blodcellene virkelig er i urinen, vil lab tech se dem gjennom mikroskop.

Pyuria

Pyuria er et begrep som brukes for å beskrive hvite blodlegemer i urinen. Mens de fleste tilfeller av pyuria skyldes en sann urinveisinfeksjon, er noen tilfeller observert hos pasienter uten en infeksjon. Dette skjer når det er fysisk skade på urinrøret, som er tilfellet når nyrestein er passert. De hvite blodcellene er et resultat av betennelse, ikke infeksjon. Det er også noen tilstander hvor antallet hvite blodceller i blodet er meget høy, kunstig å øke konsentrasjonen av esterase i blodet, og senere, i urinen.

Betraktninger

Bare laboratorie fagfolk kan teste skikkelig urin for tilstedeværelsen av hvite blodceller og andre abnormiteter. Lisensiert helsepersonell er de eneste som kan anbefale og gjennomføre et kurs i behandling for å korrigere årsaken pyuria eller urinveisinfeksjoner. En konstant følelse av å måtte urinere, smertefull eller brennende vannlating, urin av en unormal farge og bekken eller magesmerter er alle grunner til å planlegge et besøk for å se etter en infeksjon eller annen lidelse.