Digidexo.com

utslett hudinfeksjoner

Hva du kan spise for Candida

Candida er en gjærlignende sopp som normalt lever i kroppen i et begrenset antall; det er faktisk mer enn 20 arter av Candida. Når candida vokser ut av kontroll, fører det candidiasis, som kan resultere i infeksjoner som trost, bleie utslett, hudinfeksjoner og vaginale infeksjoner. Mindre vanlig, fører det infeksjon i fordøyelseskanalen og noen systemomfattende infeksjoner.

Årsaker til Candidiasis

Den vanligste årsaken til candidiasis er overforbruk, eller gjentatt bruk av antibiotika som dreper de gode bakterier som holder candida vekst under kontroll. Noen av de vanligste årsakene til candidiasis er dårlig ernæring, bruk av steroider, graviditet og bruk av p-piller. Det er også en komplikasjon av type 2-diabetes, og tilstander som svekker immunsystemet, slik som kreft.

Symptomer på Candidiasis

Candidainfeksjon kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene er som de av mange andre forhold. Avhengig av hvor infeksjonen er, kan det føre til tørr munn og tunge, blødende tannkjøtt eller hvite flekker i munnen; det kan være sprekker i tungen eller i hjørnene av munnen. Det kan føre til vaginal kløe, svie og en hvit utflod. Det kan være utslett og hudirritasjon, særlig i hudfolder. De vanligste symptomer på fordøyelsesveisinfeksjon er dårlig fordøyelse, halsbrann, magesmerter, gass, oppblåsthet, diaré, forstoppelse og slim i avføringen. Candidainfeksjon kan også forårsake hodepine, tretthet, tretthet og smerte eller hevelse i leddene.

Behandling av candidiasis

Reseptbelagte soppdrepende medisiner, for eksempel Diflucan, Nystatin og Lamisil, blir brukt i behandling av candidiasis. Regelmessig trening hjelper også. Legen din kan også foreslå fordøyelsesenzymer og probiotika (kombinasjoner av "vennlige bakterier"). Kosthold er en viktig del av behandlingen, og inkluderer både matvarer du bør spise så vel som de du bør ikke spise.

Hva bør du ikke spise

Hold deg unna mat som "mate" sopp - spesielt noe som inneholder sukker eller kunstige søtningsmidler, alkohol, eddik og mat laget med eddik (inkludert ketchup og grillsaus) eller mat som inneholder gjær (for eksempel brød). Unngå koffein og kullsyreholdige drikker, sopp, fermentert mat (som ost), syltet mat og hvete produkter som inneholder gluten (inkludert pasta). Ikke spis mat som inneholder MSG, natriumnitritt (finnes i bearbeidet lunsj kjøtt, bacon og pølser), og hydrogenert eller delvis hydrogenert olje (transfett).

Hva du kan spise

Spis vanlig, ikke-søtet yoghurt hver dag (sørg for at den inneholder ingen frukt og ingen sukker av noe slag), massevis av ikke-stivelsesholdige grønnsaker, kylling, kalkun og magert kjøtt. Omega-3 fettsyrer er anbefalt, så spiser tunfisk, laks, fiskeolje, og valnøtter. Spiret nøtter og frø er god i behandling av candidainfeksjon, som er bakken lin måltid.

Hudutslett og endringer i Melanin

Hudutslett og endringer i Melanin


Melanin er et stoff som skaper pigmentering, eller farge, av en persons hud. Men det er ulike sykdommer som kan føre til endringer i melanin, som påvirker pigmentering. Endringer i melanin er tidvis sett etter utslett, hudinfeksjoner, brannsår og blemmer, da huden forsøker å gjenopprette. Mens noen sykdommer som forårsaker endringer i melanin er ikke kureres, melanin endringer etter et utslett er ikke permanent, og vanligvis gå bort etter en periode.

Hyperpigmentering

En av endringene i melanin som kan oppstå er karakterisert som en mørkere i huden, også kjent som hyperpigmentering. Økt melanin fører til flekker eller områder av huden å mørkne, og oppstår vanligvis etter sykdom, medisiner eller utslett. Hyperpigmentering kan også oppstå under svangerskapet. Hyperpigmentering under svangerskapet kalles melasma og vises som mørke flekker eller flekker i ansiktet. Selv om dette er felles for graviditet, kan det også forekomme hos menn og ikke-gravide kvinner. Eksponering for sollys vil bare forverre tilstanden.

Hypopigmentering

Hypopigmentation har den motsatte virkning på huden. Redusert melanin fører til Rengjøring av huden. De vanligste, uhelbredelige former hypopigmentering inkluderer vitiligo, preget av glatte hvite flekker på huden, og albinisme, som er fravær av melanin, og etterlater huden uten pigmentering. Vitiligo kan behandles kosmetisk. Hypopigmentering er også karakteristisk for arrene etter et hudutslett. Men, denne form for hypopigmentering vanligvis reparerer seg selv over tid.

Etter en Rash

Visse utslett, så som eksem, psoriasis, soppinfeksjoner, lichen planus og prtyriasis rosecea er kjent for å forårsake endringer i melanin, også kjent som post inflammatorisk eller hyper hypopigmentation. Etter et utslett en person kan oppleve hyperpigmentering på grunn av det faktum at cellene arbeider ekstra hardt for å produsere melanin, og dermed forårsaker en mørkning av huden. Personer med mørkere hud kan oppleve hyperpigmentering etter en bout av akne. På den motsatte ende av spekteret, vil arr som er hypopigmented vises som hvite elliptiske plater på huden.

Hva å gjøre

Det viktigste du kan gjøre før å bekymre seg for pigmentering av huden din er effektivt behandle utslettet. Behandling av endringer i melanin før behandling utslettet seg selv kan gjøre ting verre. Endringer i melanin etter et utslett er sannsynlig å falme over tid. Du kan forbedre reparasjonstiden med naturlige og kjemiske behandlinger, for eksempel rubbing ingefær på huden, noe som har vist seg effektive for hypopigmentering etter fire til tolv uker. Konsultere legen din om kjemiske behandlinger for hyperpigmentering.

Oreganol Olje for Sinus infeksjoner

Oreganol Olje for Sinus infeksjoner


Hjem rettsmidler har lenge vært en populær måte å forsøke å kurere vanlige plager. Mange jobber, og mange er rett og slett gamle koner historier som har gått fra generasjon til generasjon. Et slikt hjem rette er bruken av olje av oregano, eller oreganol, for å hjelpe kurere bihulebetennelse. Mens noen har hatt hell med dette, det er noen innspilte bevis på at dette hjemme bøte vil kurere noen sykdom.

Teorier / Spekulasjoner

Olje av oregano antas å være en naturlig medisin for bihulebetennelse, felles tett nese og noen lungeinfeksjoner. Det er også tenkt å bidra til å sette en stopper for symptomer på forkjølelse, og for å lette smerter og irritasjon av en sår hals. Selv om olje av oregano har soppdrepende og antibakterielle egenskaper, og kan midlertidig lindre disse symptomene, er det ingen studier som har blitt gjort for å bevise at det kan kurere noen av disse sykdommene helt.

Andre medisinsk bruk

Olje av oregano er antatt å hjelpe til ved behandling av andre lidelser, så vel. Disse inkluderer å hjelpe helbrede slike hudsykdommer som felles utslett, hudinfeksjoner og irritert tannkjøtt. For behandling av disse problemene, blir oljen fortynnet med vann eller blandes med kokos eller olivenolje. På grunn av ingrediensene carvacrol og tymol i olje av oregano, det er også tenkt å bidra med opprørt magene og blir brukt som et naturlig hjelpemiddel i fordøyelsen problemer.

Normal dosering

Den normale dose av olje av oregano når den konsumeres er to eller tre dråper. Det kan tilsettes til et glass juice eller vann og drukket en gang om dagen. Dette beløpet er sagt for å lindre symptomer på sår hals, bihulebetennelse og luftveissykdommer i løpet av fem dager. Når den brukes som en aktuell medisin for huden, kan den blandes med olivenolje eller kokosnøttolje for å gi en mer beroligende virkning på huden. En teskje av kokos eller olivenolje kan legges til hver dråpe olje av oregano.

Side Effects

Før du bruker olje av oregano, bør du være oppmerksom på bivirkninger av denne urten. Det kan ha en negativ effekt på hvor godt kroppen kan absorbere jern. Det anbefales at de som tar olje av oregano også ta en vanlig jern supplement. Det er av denne grunn at gravide blir frarådet å ta den. De som har allergi mot slike urter som timian, basilikum, salvie eller mynte kan også være allergisk mot oregano. De bør være forsiktige med å ta olje av oregano og slutte å ta det umiddelbart dersom det oppstår allergiske reaksjoner symptomer.

Hvor det er funnet

Olje av oregano kommer fra ville oregano planter. Disse plantene vokser bare i avsidesliggende fjellområder som ikke har blitt påvirket av miljøgifter. Plantene dyrkes naturlig og kjemisk fri slik at oljen utvinnes i sin reneste form. Ingen kjemikalier er brukt under utvinning for å sikre at det ikke er noen forurensninger i oljen og det er trygt å bli fortært. Denne oljen kan kjøpes på naturlig middel butikker og nettsteder.

Fucidin bivirkninger

Fucidin, også kjent som fusidinsyre, er en aktuell krem ​​og / eller salve til behandling av bakterielle infeksjoner. Fucidin er klassifisert som et antibakterielt og griper med den bakterielle proteinsyntese, hemme veksten av bakterier. Som med alle reseptbelagte medisiner, kan bivirkninger oppstå mens du bruker Fucidin.

Side Effects

De vanligste bivirkninger mens de tok Fucidin inkluderer utslett, hudinfeksjon og svie når man søker til berørte området. De fleste medisiner kan gi bivirkninger som er normalt og kan tolereres. Hvis disse bivirkningene forverres eller blir alvorlig, kan du kontakte helsepersonell for å diskutere situasjonen. Når du tar nye medisiner, er en tilpasningsperiode som normalt kreves for kroppen å tilpasse seg.

Bruksområder

Fucidin er foreskrevet for å behandle flere hudsykdommer å inkludere impetigo som er en tilstand som fører til blemmer og gulbrune innskudd på huden. Det er også foreskrevet for whitlow, karakterisert ved intenst smertefull infeksjon av hånden og / eller fingre. Når hårsekkene blir betente, oppstår sycosis og kan behandles med Fucidin. Denne medisinen kan også behandle inflammatoriske hudsykdommer som blir infisert eksem eller dermatitt.

Legemiddelinteraksjoner

Interaksjoner kan oppstå når en eller flere medisiner tas samtidig. Når interaksjoner forekommer, er bivirkninger eller ineffektivitet av medisiner mulig. Legemidler som kan forårsake en interaksjon inkluderer proteasehemmere som amprenavir, Fosamprenavir, Nelfinavir, Ritonavir, Indinavir og Saquinavir. De kolesterolsenkende medisiner Atorvastatin og simvastatin ble rapportert å forårsake interaksjoner mens du bruker Fucidin. Det er viktig å oppsøke lege om alle medisiner og kosttilskudd før start Fucidin terapi.

Forholdsregler

Før du starter Fucidin terapi, informere legen om eventuelle pre-eksisterende medisinske tilstander, inkludert allergi mot antibiotika. Etter konsultasjonen, vil legen foreskrive riktig dosering basert på nåværende medisinske tilstand og historie.

Advarsler

Fucidin anbefales kun til utvortes bruk. Vær forsiktig under påføring for å unngå krem ​​og / eller salve fra å kontakte øynene. Denne medisinen er ikke ment for oral administrasjon, toksiske effekter er ukjente ved svelging. Antibiotikaresistens kan oppstå ved langvarig bruk av antibakterielle medikamenter. Ta kontakt med en helsepersonell umiddelbart hvis det oppstår unormale bivirkninger.

Hvordan finne utslett eller hudinfeksjoner Relatert til nyredialyse

Hvordan finne utslett eller hudinfeksjoner Relatert til nyredialyse


De som har nyresvikt eller sykdom kan ha for å få nyre dialyse. To typer nyre dialyse omfatte hemodialyse og peritoneal dialyse. Hemodialyse bruker en kunstig dialyzer å rense avfallsstoffer og væske fra blodet. Peritoneal dialyse, på den annen side, består av et kateter som brukes for å fjerne avfallsstoffer og fluider fra kroppen. I stedet for å ha behandling på et sykehus eller klinikk, har du behandling hjemme, vanligvis om natten. Vanlige problemer oppstå, for eksempel hud-reaksjoner på en av disse behandlingene. Pasienter bør lære å se etter disse reaksjonene.

Hvordan finne utslett eller hudinfeksjoner Relatert til nyredialyse

•  Sjekk området rundt kateteret hvis du har behandlinger for peritoneal dialyse. Du kan oppleve rødhet på huden, noe som er et tegn på infeksjon. Trykk på området for å kontrollere om noen smerter finnes i dette området. Fortell legen din dersom du opplever noen av disse symptomene.

Merk hvis huden din har vært kløende siden du hadde dialyse. De som går på peritoneal eller hemodialyse klager over tørr, kløende hud. Noen mennesker har funnet lettelse etter å ha sine biskjoldkjertlene fjernet, har fosfatbindemidler eller EPO skudd. Antihistaminer og capsaicin krem ​​også bidra til å berolige huden din.

Observer dine føtter og hender. Unormal hevelse oppstår med pasienter i dialyse. Hold armene og føttene over hjertenivå, og snakk med legen din dersom du har kronisk hevelse.

Se etter eventuelle endringer av farge i huden din. Hvis ansiktet, armer eller andre kroppsdeler er lilla eller rødt, kan du ha en hyperpigmentering reaksjon på dialysebehandling. Tidlige tegn på dette symptomet føre til rynker på pannen og andre kroppsdeler.

Observer huden din for ondartede svulster. Mens du tar en dusj, oppdage eventuelle klumper eller ujevnheter du kan føle med hendene. Frekvensen av slike tumorer øker med dialyse.

Watch for sår å vises på ansiktet og hendene, spesielt når de utsettes for sollys. Disse blemmer eller sår kan vises selv om du ikke har vært i solen for lenge. Disse blemmer vil da slå til arr når de leges. Bruk solkrem når du går ut i solen for å hindre slike blemmer.

Merk hvis utseendet hendene endres når i lave temperaturer. Dialysepasienter er utsatt Raynauds syndrom, noe som fører hendene til å slå blålig rød når du er i et kaldt område eller klima.

Hint

  • Informer legen din dersom du opplever noen av disse symptomene. Han eller hun vil vite hvordan du skal behandle disse hudinfeksjoner.

Smittsomme Dog hudinfeksjoner

Smittsomme Dog hudinfeksjoner


En zoonotisk sykdom eller infeksjon er enhver lidelse som kan sendes fra en art til en annen. Flere zoonotiske dermatologiske infeksjoner passere fra hunder til mennesker. Selv en hund som ikke ser syk kan havnen contagions for en sykdom.

Typer

De tre hovedtyper av smittsomme hudinfeksjoner kontrahert fra hunder er parasittiske, soppinfeksjon og bakteriell.

Transmission

Som klinisk Lærebok for veterinær Teknikere notater, er den viktigste ruten for overføring for zoonotiske hudinfeksjoner gjennom direkte kontakt med enten hunden eller hundens miljø.

Vanlige soppinfeksjoner

Ringorm, mest vanlig sopp zoonotiske infeksjoner, danner en kløende, flassende, ringformet flekk på huden. Andre soppinfeksjoner er mulig, men sjelden.

Parasittinfeksjoner

Skabb er en hudsykdom hos hunder forårsaket av parasitter. Også kjent som hjørnetann skabb, skabb forårsaker kløe og store, flekkete utslett. Kalt en selvbegrensende sykdom, da overføres til mennesker skabb ofte forsvinner av seg selv. (Referanse 2)

Bakterielle infeksjoner

Svært få zoonotiske bakterielle hudinfeksjoner eksisterer, og risikoen for å pådra dem er ubetydelig.

Behandling

Hvis du mistenker at du har kontrahert en hudsykdom fra hunden din, kontakt lege fra både fastlege og veterinær. Forventer at de skal diagnostisere årsaken og foreskrive et kurs for behandling.

Bakterielle hudinfeksjoner hos barn

Bakterielle hudinfeksjoner er ganske vanlig og kan være en svært liten infeksjon eller kan være en dødelig infeksjon. Bakterier er årsaken til denne infeksjonen og noen er sett hos barn mer enn voksne. Det er viktig å se en lege med en gang for å starte behandling og hindre smitte fra forverring.

Impetigo

Brennkopper er en infeksjon av hudens ytre lag. Denne infeksjonen er svært smittsom og vanligvis krever en aktuell behandling eller antibiotika. Det beste er å få legen din mening som impetigo lett kan forveksles med en annen hud tilstand.

Skarlagensfeber

Dette bakteriell hud infeksjon gir et utslett. Streptokokker, som strep hals, er en generell årsak til skarlagensfeber. Denne infeksjonen kan lett spres med en infisert barn, generelt gjennom nese og munn sekreter.

Skabb

Sarcoptes scabei, en parasittisk midd, er det som forårsaker en skabb infeksjon. Symptomer på skabb inkluderer sår, kløende hud og små røde nupper, blant andre. Behandling for skabb er en topisk salve som skal stå på 8-14 timer om gangen.

Staph Infeksjon

Staph infeksjonen er forårsaket av bakterier, Staphylococcus aureus. Funnene under en fysisk eksamen og mønsteret av symptomer vil avgjøre om det er faktisk en Staph infeksjon. Antibiotika er normalt metoden for behandling foreskrevet.

Forebygging

For å redusere risikoen for dine barn utvikler en bakteriell hudinfeksjon, er det best å innlemme metoder for forebygging. Avhengig av faktiske infeksjon, kan slike forebyggende metoder inkluderer vask huden med såpe og vann ofte, som forbyr noen produkter som kan spre smitte fra å bli delt og unngå overfylte levekår, blant andre.

Hjertesykdom og hudinfeksjon Symptomer

Det er ikke en ekte sammenheng mellom hjertesykdom og en hudinfeksjon. De to er sjelden relatert. Imidlertid, det er mulighet for noe som kan synes å være en hudinfeksjon utvikler seg på en person med hjertesykdom. For den antatte infeksjon å være en sann symptomet på denne kardiovaskulær tilstand, vil andre symptomer mest sannsynlig være tilstede.

Utslett

Når hjertesykdom er på grunn av en slags smitte til hjertets vev, vegger eller ventiler, kan symptom på et utslett manifest på huden. Den vil vises hevet og misfarget. Et utslett på grunn av en hudinfeksjon vil mest sannsynlig inneholde noen form for følelse, som for eksempel kløe eller kribling, men det kan likevel være vanskelig å skille mellom de to.

Spots

Denne samme type infeksjon i hjertet som fører til hjertesykdom kan også manifestere seg som røde eller misfargede flekker på huden. Dette må ikke forveksles med en faktisk hudinfeksjon og er en av de mulige symptomer på hjertesykdom.

Fever

En annen felles symptom mellom hjertesykdom og en hudinfeksjon er nærværet av feber. Begge vil generelt være mild, måle et sted rundt 100 grader F.

Brystsmerter

Et symptom på hjertesykdom som skiller den fra en hudinfeksjon innebærer en kjedelig film uten smerte isolert til brystet.

Kortpustethet

Et annet symptom som skiller disse to forholdene er en kortpustethet. Mens en infeksjon kan be en person til å bli kortpustet, ville det ikke gjøre det når isolert til huden. Hjertesykdom, derimot, vil vanligvis føre en person til å bli kortpustet.

Hjerte Rhythm

Hjertesykdom vil ofte føre med seg en endring i rytmen av hjertet. En hudinfeksjon vil ikke. Når den er tilstede, kan en person med hjertesykdom opplever uregelmessige eller ujevne hjerteslag, noe som kan føles som en "flagre" eller en rask puls.

Hjem Løsning for behandling Utslett fra planter

Ulike typer vanlige planter kan la huden din med et kløende utslett, og hvis du nyte utendørs, sjansene er du har kommet i kontakt med en av dem. Heldigvis kan du vanligvis behandle en plante relatert utslett hjemme med noen få enkle hjelpemidler.

Hydrokortison krem

Prøv noen hydrokortison krem. Hydrokortison krem ​​kan hjelpe med betennelse, rødhet og kløe forbundet med utslett. Bruk den med en bomullsdott tre ganger om dagen før utslettet klarner opp. Husk å ikke dyppe bomull ballen inn i kremen etter å ha brukt det på utslett; dette kan forurense kremen. Minst en gang om dagen, påfør et lag med krem ​​og la det tørke på huden, skyll av med kaldt vann.

Ta en Antihistamin

Ta et antihistamin. Antihistaminer vil redusere hevelse av plante utslett, og vil lindre eventuelle kløe forårsaket av utslett, som vil hjelpe deg å kjempe mot trangen til å klø på det. Kloring kan bidra til å spre utslett videre på kroppen din og kan forårsake en hudinfeksjon, så unngå det til enhver tid.

Sprute på litt eddik

For å bidra til å rydde opp utslett og behandle kløe, kan du også bruke eple cider eddik. Spe noen med en lik mengde kaldt vann, deretter bruker den til utslett med en bomullsdott. Eddik er et effektivt anti-sopp og antibakteriell behandling for huden. Du kan prøve dette midlet tre ganger om dagen før utslettet klarner opp. Hvis du velger eddik behandlinger, bruke hydrokortison bare en gang hver dag.

Komprimerer

Påfør en varm eller kald komprimere til utslett. Bruk kan bruke en kompress som helst for å bidra til å bekjempe kløe relatert til en plante utslett. Påfør et varmt håndkle eller kald vaskeklut til området i 15 minutter for å bidra til å redusere hevelse og kløe. Du kan også veksle mellom de to for maksimal lettelse.

Baking Soda for Blisters

Hvis du utvikler blemmer med utslett, lage en pasta av natron og kaldt vann og bruke den liberalt til huden din. La lim tørke, skyll så av. Natron vil bidra til å trekke ut giftstoffer og fungerer som en anti-sopp. Det vil også bidra til å berolige rødhet og kløe på og rundt dine blemmer.

Advarsler

Hvis utslettet forverres eller ikke rydde opp etter en uke eller to, kan du se din doctor.You kan trenge resept behandling. Hvis du begynner å utvikle symptomer som klumper, feber, svimmelhet eller oppkast, ringe legen din umiddelbart. Når du gjenoppretter fra en plante utslett, prøv å unngå utendørs til huden er ryddet opp.

Staph & Facial Utslett

Staph & Facial Utslett


Vi ønsker alle våre ansikter å ha en sunn glød. Tross alt, bruker vi dem til å presentere oss selv til verden. Dette blir tilfelle, en uidentifisert blemme, bump eller utslett kan være spesielt urovekkende. Pulver og sminke kan dekke rødhet, men de vil ikke behandle de underliggende årsakene, og i noen tilfeller kan forverre problemet. Heldigvis er de fleste ansikts utslett er svært treatable.

Brennkopper

Brennkopper er en svært smittsom bakterie hudinfeksjon forårsaket av Staphylococcus aureus eller Streptococcus pyrogenes. Impetigo presenterer vanligvis med kløe blemmer eller lesjoner. De sår kan være pus-fylt; de kan sive eller skorpe over. Brennkopper er svært smittsomt, men det er veldig mulig å behandle. Antibiotika kremer er vanligvis ansatt for å kurere denne hudinfeksjon. Hvis du har crusty sår eller lesjoner i ansiktet ditt eller hvor som helst på kroppen din, sørg for å gå til legen din, som impetigo lett kan spre seg til andre deler av kroppen eller til andre mennesker, og kan utvikle seg til en mer alvorlig infeksjon.

Rosacea

Rosacea er en kronisk, men ufarlig ansikts utslett. Den presenterer vanligvis med røde flekker, hevelse eller acnelike støt på ansiktet. Selv om årsakene til denne tilstanden ikke er kjent, er det flere risikofaktorer som kan disponere en person til å utvikle sykdommen, inkludert lyse huden og rødmer lett. Selv om rosacea har ingen kur, identifisere og unngå triggere kan hjelpe deg til å bedre avtale med tilstanden. For eksempel kan begrense soleksponering og unngå stresset hjelpe, ifølge National Institutes of Health. Hvis du har denne tilstanden, snakk med legen din om det beste løpet av handlingen.

Contact Dermatitis

Kontakteksem er en allergisk reaksjon som du kan ha hvis huden kommer i kontakt med en irriterende stoff. Med kontakteksem, kan huden være kløende, røde og hovne. Flere alvorlige reaksjoner kan omfatte lesjoner i tillegg. Hvis du lider av kontakteksem, eliminere kontakt med irriterende. Rense området godt for å fjerne den fra huden din. Hvis reaksjonen er alvorlige, kan antihistaminer eller kortikosteroider være nyttig. Tilstanden bør forbedre innen to eller tre uker, ifølge National Institutes of Health. Hvis den ikke rydde opp, eller hvis reaksjonen er alvorlig, ring din lege.

Acne

Acne vulgaris er en veldig vanlig hudsykdom. Ifølge legene på MedScape, det påvirker så mange som 70 prosent av amerikanerne på et tidspunkt i livet. Komedoner, kviser, papler og knuter som oppstår når porene blir tilstoppet med olje, skitt og rusk preger denne sykdommen. Akne kan variere fra moderat til alvorlig, men det er vanligvis behandles. Rensing ansiktet med en mild, noncomedonegenic cleanser kan bidra til å forbedre akne. Hold håret vekk fra ansiktet og unngå å berøre den for å bidra til å stoppe opphoping av olje og skitt. For mild akne, kan aktuell over-the-counter behandlinger være effektiv. Mer alvorlig akne kan berettige et besøk til hudlege.

Årsak til tørr hud og utslett på pannen

Årsak til tørr hud og utslett på pannen


Tørr, kløende hud på pannen er ubehagelig og kan være pinlig, spesielt hvis du bryter ut i et utslett. Det er flere årsaker til utslett og tørr hud på pannen og legen din kan hjelpe deg med å finne ut hva som forårsaker denne tilstanden.

Allergier

Allergi mot såpe, lotion, hårprodukter eller sminke kan føre til tørr hud eller et utslett på pannen. Matallergier eller miljømessige allergier kan noen ganger føre til utslett på pannen eller andre deler av kroppen.

Helvetesild

Helvetesild, en sykdom relatert til vannkopper og påvirker eldre voksne, kan ofte resultere i et utslett på pannen så vel som andre deler av kroppen.

Infeksjon

En hudinfeksjon, som for eksempel impetigo eller herpes kan føre til utslett over hele kroppen, inkludert pannen.

Rosacea

Rosacea kan forårsake et kviselignende utslett på pannen. Det påvirker oftest personer mellom 30 og 60.

Overdreven Rubbing

Rubbing pannen når du er bekymret eller dype tanker kan tørke ut huden. Iført en stram lue eller skjerf rundt pannen kan også tørke ut huden. Dette kan føre til avskalling eller flassing av huden på pannen.

Andre årsaker

Overdreven soling kan tørke ut huden i pannen. Noen alvorlige sykdommer, slik som kreft, lupus eller HIV, kan forårsake utslett på pannen.

Botemidler for Poison Oak Utslett

Botemidler for Poison Oak Utslett


Giften eik er en plante som du kan identifisere ved sin velkjente tre-leaf klynge. Eksponering for urushiol olje som finnes i anlegget fører til en allergisk reaksjon. Urushiol olje er en klebrig, harpiks-type væske. Utgivelsen av oljen sprer giften eik. Giften eik utslett dukker opp på huden din som en blisterlike, oser, hevet utslett. Gressklippere og kantklippere kan gjøre stoffet luftbårne. Det er flere behandlinger for utslett som vil hindre den fra å spre seg.

Rengjør området

Rens huden din grundig. Det er best å rense det utsatte området med alkohol og skyll med kaldt vann. Dette kan bidra til å stoppe utslett. Pass på å ikke skrubbe huden eller bruke varmt vann, da dette kan presse oljen videre inn i porene. Ikke bruk såpe, da dette kan føre til at oljen holde seg til såpe og bli distribuert til andre deler av kroppen din. Rent under neglene for å få noe olje av at du kanskje har deponert der fra skrape.

Skrape

Kloring sprer utslett ved å fordele oljen fra utslett til andre områder på huden, noe som kan gjøre utslettet større. Kloring kan også skade huden og kan gjøre området utsatt for bakterier og andre infeksjoner. Behandle området med et produkt som hydrokortison krem, Benadryl eller Caladryl. Calamine lotion fungerer også godt på giften eik - det kan berolige huden. Glatt den på huden din så ofte som nødvendig. Isposer kan også bidra til å lindre kløe og irritasjon.

Antihistaminer

Antihistaminer vil behandle symptomene på utslett, og vil gjøre deg mer komfortabel. Antihistaminer ikke blokkere utgivelsen av histamin, men i stedet vil beskytte huden mot bivirkninger av den allergiske reaksjonen. Antihistaminer også vil hjelpe deg å sove og få hvile mens du bekjempe infeksjonen. Hvis du tar dem på utbruddet av utslett, kan de hindre kløe. Dette kan hjelpe deg å kontrollere trangen til å klø, som beskytter mot hudinfeksjoner som følge av ødelagt vev.

Bakterielle utslett

Bakterielle utslett


Menneskelig hud er full av bakterier. De fleste av disse mikrobene er ufarlige, men når de klarer å gjøre det forbi et menneske tøffe hudbarrieren, kan de forårsake kløende og betente utslett. De fleste hudinfeksjoner er forårsaket av Staphylococcus eller Streptokokker bakterier og er kurert med tiden og en dose av antibiotika. Alvorlige infeksjoner kan forebygges ved å rense huden kutt og skrubbsår når de oppstår, og ved hyppig håndvask.

Brennkopper

Vanlig hos små barn, er dette utslettet stort sett forårsaket av staph bakterier, med en mindre andel av infeksjoner forårsaket av strep bakterier. Personer med impetigo generelt utvikle rødt utslett rundt nese og munn med blemmer som etter hvert briste og tørre, og etterlater en gul-brun skorpe. Brennkopper er sjelden alvorlig, men det er smittsomt. Utslettet kan behandles med antibiotika salver for huden, eller med oral antibiotika. Blemmer er overfladiske og ikke etterlate arr.

Cellulitt

Strep eller staph bakterier kan føre til dypere infeksjoner i huden, kjent som appelsinhud. Huden vil dukke hoven, rød og varm og utslett kan spre seg raskt. Personer med appelsinhud kan også ha feber. I motsetning til impetigo, er appelsinhud ikke smittsom fordi de dypere lag av huden som er berørt. Personer med appelsinhud bør se en lege for oral eller intravenøs antibiotika, eller de risikere en farlig bakteriell infeksjon i hele kroppen.

Infeksjoner i hårsekker

Når staph bakterier kommer inn i en hårsekken, kan de forårsake en kløende utslett som kalles follikulitt. Dypere infeksjoner rundt hårsekkene kalles furuncles, eller koker, og kan være smertefullt og varmt. En samling av koker i samme område kalles en karbunkel. En byll kan klare seg på egen hånd hvis området holdes rent og tørt, men carbuncles er mer sannsynlig at du trenger en lege omsorg for å drenere bort den infiserte væske.

Sjeldne, men farlige infeksjoner

Mange bakteriell hudutslett klare seg på egen hånd, men noen sjeldne varianter krever alltid en lege omsorg. De inkluderer sykdommer som Meticillinresistente Staphylococcus aureus, også kjent som MRSA. Som navnet antyder, staph bakterier forårsake dette hudutslett, men akkurat disse bakteriene er resistente mot vanlige antibiotika. En annen alvorlig sykdom er Lyme sykdom, som er forårsaket av borreliabakterier overføres til mennesker via flått. Tidlige tegn på sykdommen inkluderer en karakteristisk blink hudutslett, og hvis ubehandlet kan føre til permanent nevrologisk skade.

Hvordan behandle utslett med Tea Tree Oil

Hvordan behandle utslett med Tea Tree Oil


Tea tree er opprinnelig fra Australia. Australske aboriginer brukt bladene til å behandle kutt og hudinfeksjoner, ifølge University of Michigan Health System. De knuste tea tree blader og anvendt dem direkte til det infiserte området. Tea tree essensielle oljen produseres fra bladene og barken av destillasjon. Det er tilgjengelig som en ren eterisk olje og anvendes som en ingrediens i mange forskjellige kremer, lotions og salver. Ifølge Linus Pauling Institute, er tea tree olje en effektiv behandling for mange hudsykdommer, for eksempel forkjølelsessår, blemmer på helvetesild og vannkopper, vorter, kviser og utslett.

Bruksanvisning

•  Påfør tea tree olje ufortynnet til det berørte området to ganger om dagen. Ikke påfør ufortynnet tea tree olje til store områder av huden, råder University of Michigan Health System, siden det kan irritere huden eller du kan ha en allergisk reaksjon på det. Hvis du trenger å dekke et stort område av utslett, fortynne tea tree olje i en urtete som kamille og spray det på huden din.

Legg fem dråper tea tree olje til bad, opp til to ganger om dagen i en uke.

Legg tea tree olje til lotion eller krem. Bruke ikke mer enn 5 prosent, noe som betyr at etter 8 oz. fuktighetskrem kan du legge til 2 1/2 ts. av tea tree olje.

Hvordan behandle Mat Utslett Fra Wrestling

Wrestling innebærer langvarig hud-til-hud kontakt med andre, noe som kan resultere i virus, bakterier eller sopp hudinfeksjoner. De vanligste utslett som følge av bryting er impetigo, ringorm og herpes gladiatorum. Brennkopper er forårsaket av bakterien Staphylococcus aureus som starter ut som en åpen røde sår da oser og til slutt skorper over. Ringorm er forårsaket av en soppinfeksjon og er preget av misfargede, litt hevet støt på huden. Herpes gladiatorum er forårsaket av herpes simplex virus. Det er preget av en klynge av blemmer.

Bruksanvisning

Forebygging

En dusj før og etter hver brytekamp. Sørg for å rense huden grundig med såpe og varmt vann.

Vask bryting matte og desinfisere den med antibakterielle våtservietter. Prøv å rense mattene minst en gang i uken.

Vask dine personlige klær, bryting utstyr og håndklær hver dag. Dette vil hindre bakterier og virus fra dvelende på gear og infisere huden din.

Inspiser huden din etter hver kamp for lesjoner eller eventuelle uvanlige tegninger. Jo tidligere du oppdager et utslett eller infeksjon, jo raskere kan behandle den effektivt.

Behandling

Gå til en lege så snart du mistenker et utslett forming. Legen din vil undersøke huden din og la deg få vite nøyaktig hva slags utslett du har og hvordan du behandler den.

6. Hold den infiserte huden ren og tørr til enhver tid. Vask den med varmt vann og såpe, og klapp helt tørt med et rent håndkle.

Å behandle impetigo: Bruk aktuelle antibiotika som mupirocin og fusidinsyre. Fjern forsiktig skorpedannelse og anvende de aktuelle behandlinger til åpent sår. Bruk nøyaktig som foreskrevet for best resultat.

Å behandle ringorm: Påfør et tynt lag av klotrimazol sopp krem til ringorm og området rundt. Gni det forsiktig med fingeren. Bruke kremen i minst en uke. Stoppe bruk tidlig vil føre til at infeksjonen kommer tilbake. Oral antibiotika kan være foreskrevet hvis infeksjonen er svært utbredt.

Å behandle herpes gladiatorum: Ta Acyclovir, en kraftig antivirale medisiner, for å lette symptomene på utslett. En herpes utslett vanligvis går unna på egen hånd i løpet av sju til ti dager, men sørg for å ikke komme i kontakt med andre i løpet av denne tiden.

Tips og advarsler

  • Unngå bryting kamper og ta kontakt med andre mennesker før utslettet har grodd.

Calendula Oil for Utslett

Calendula Oil for Utslett


Har vært brukt calendula olje i tusenvis av år for å behandle vanlige hudinfeksjoner, som utslett og skraper. Gjort ved infusjonen calendula kronblader i baseolje, hjelpemidler det i huden helbredelse på grunn av sin beroligende og nærende kvaliteter.

Fakta

Calendula, også kjent som pot ringblomst, er en urte plante fra daisy familien. De lyse gul-oransje blomster av planten blir brukt både som en tørr urt, og som en suspensjon i tinkturer og oljer.

Historie

Gamle egypterne spesiell calendula for sine beautifying egenskaper. I battlegrounds av den amerikanske borgerkrigen og første verdenskrig, leger brukte urten i omslag for å behandle åpne sår.

Bruksområder

Calendula olje er en ekte standout for utslett, eksem, skrubbsår og sår. Det er et middel for de som ikke ønsker å over-medisinere disse vanlig, men noen ganger vanskelig å behandle hudlidelser. I tillegg til å ha antibakterielle og anti-sopp egenskaper, har olje alfa- og beta cartenoids som kick-starte hudens iboende helbredende evner.

Betydning

Mild og beroligende, har calendula olje gjort sin vei inn i mange naturlige babypleieprodukter. Det er anti-inflammatorisk og antiseptiske egenskaper gjør det spesielt nyttig i behandling og forebygge bleie utslett.

Sikkerhet

Med en lav fare score 1, som bestemmes av Environmental Working Group Skin Deep Database, er calendula olje trygt for utvortes bruk.

Hvordan Stopp Fungal hudinfeksjoner

Hvordan Stopp Fungal hudinfeksjoner


Fungal hudinfeksjoner kan vises om hvor som helst på kroppen. De synes å komme ut av ingensteds og begynner å se ganske ufarlig. Dette er trolig grunnen til at folk flest ikke behandle det med en gang, tenker det vil gå bort. Så når den ikke gjør det, men i stedet fortsetter å forverres de begynne å lete etter en løsning.

Bruksanvisning

Noen sopp hudinfeksjoner er vanskeligere å bli kvitt enn andre. Vanligvis de som er skjult ta lengre tid slik som tånegl sopp og fotsopp. Problemet er at sopp elsker fukt og mørke, slik at føttene er et populært sted for sopp å trives grunn til å være lukket opp i sko.

Jeg har hatt flere slike infeksjoner, fotsopp, ringorm og tånegl sopp. Dette gjør ikke meg en ekspert, men jeg vet ikke hvordan å unngå og bli kvitt det. Jeg tror den viktigste grunnen jeg kontrakt dem er at jeg treningen mye, så en kombinasjon av svette, gym miljøet og ikke betaler oppmerksomhet gjorde det.

Jo tidligere du oppdager det jo raskere kan du bli kvitt det. Selvfølgelig, hvis du ikke vet hva det er fra starten da du la det gå. Da er det vanskeligere å bli kvitt, siden det er progressive i naturen. Derfor, hvis du ser et utslett eller endring i huden som ser skjellete, rød, tørr og er kløende du trenger for å starte behandling så hvis du kjenner sopp.

Det er soppdrepende aktuelle kremer, pulver og spray og har de navnene du kan ikke uttale som klotrimazol, mikonazol og lamisil. Jeg foretrekker kremen det synes å være mer effektive, siden du har mer kontroll over hvor det går. Pulver og spray gå overalt gjør det vanskelig å konsentrere seg om et område.

I tilfelle av ringorm tro det eller ei det virkelig er en sirkel. Dette gjør det enklere å identifisere, så hvis du ser en isolert sirkel eller flere sirkler det er ringorm. Få kremen og sette den på med en Q-tip, slik at du ikke trenger å berøre huden. Det kan dukke opp hvor som helst, min var på låret mitt, og jeg trodde det var bare et rødt merke til sirkelen ble større og ikke gå bort.

Hvis sopp hudinfeksjoner ikke stoppet de kan føre til at du mister hår og negler. De er ikke å bli ignorert eller vil du ende opp med å betale en stor pris. Jeg har ikke tapt noe og ikke har tenkt til, siden jeg nå vet hvor alvorlige de kan bli hvis neglisjert. Ta litt ekstra tid til å inspisere kroppen din.

Hvis du er på føttene mye, slitasje billige sko, trening, svette, spille en sport eller ikke rydde opp så du bør du er en førsteklasses kandidat for fotsopp og tånegl sopp. I tillegg, hvis du tar en dusj på treningsstudio eller offentlig sted bærer sko til alle tider. Bruk bare ditt eget håndkle og vaskeklut. Sopp er smittsomt, så du må være forsiktig.

Alle oss som trening trenger å ta et nytt par sokker og bruke pulver i våre sko å prøve og holde føttene rene og tørre. Hvis du er en servitør eller har en lignende jobb du trenger å bære kvalitet sko og sokker. Eller annet du kan få fotsopp, som er den mest smertefulle av sopp hudinfeksjoner, det brenner.

tånegl eller negl sopp kan være kosmetisk, siden soppen kan fullstendig ødelegge neglen. Når du vet du har sopp under neglen ikke bruker neglelakk. Jeg vet det er fristende, fordi du ønsker å dekke opp hvor ille det ser ut. Du kan også bruke eddik eller Vick Vaporub som et hjem rette til du kan få medisiner.

For å oppsummere, sørg for å håndkle tørke helt, bruker bare dine egne elementer for grooming / bading, løstsittende klær, inspisere kroppen din, slitasje absorberende stoff og holde rene og hygieniske.

Oppsøk lege for sopp hudinfeksjoner hvis du ikke ser forbedring fra behandling innen 4-6 uker.

Fungus Utslett av Skin

Fungus Utslett av Skin


Det finnes mange forskjellige typer bakterier, men sopp vanligvis forårsaker infeksjoner i huden. Huden din er en barriere for mikroorganismer som kan forårsake infeksjon, men huden din kan også bli smittet. Fungal hudinfeksjoner vanligvis føre til betennelse, et rødt utslett og noen ganger trenge inn til de dypere lag av huden. De hyppigst diagnostiserte sopp hudinfeksjoner er skrittsopp, candida, ringorm og fotsopp. Se din lege for en sikker diagnose.

Fotsopp

Fotsopp er en soppinfeksjon som ofte fremstår som en peeling utslett mellom tærne. Selv om det ikke alvorlig, kan fotsopp forårsake intens kløe, flassing av huden og en skjellende utslett. Sopp trives i fuktige, varme områder, noe som er grunnen til at føttene er et felles sted for soppinfeksjoner. Fotsopp kan spre seg til tåneglene, noe som gjør dem misfarget og sprø. For å forhindre fotsopp, holde føttene tørre, slitasje sko i offentlige dusjer og bruke sokker som absorberer fuktighet. Fotsopp kan spre seg til andre områder av kroppen, så det er viktig å se en lege som kan foreskrive anti-sopp kremer og muntlig medisiner for infeksjonen.

Ringorm

Ringorm er en soppinfeksjon av hud, karakterisert ved en rund ring av inflammasjon med frisk hud i midten. Ringorm er teknisk kalles tinea corporis, men de fleste kaller smittsom infeksjon ringorm på grunn av ringformet utslett som skiller tilstanden fra andre infeksjoner. Ringorm kan dukke opp hvor som helst på kroppen, men vises oftest på ekstremitetene og bagasjerommet. Du kan ha ringorm uten den karakteristiske ringformet utslett, så ta kontakt med legen din for en sikker diagnose. Leger ofte behandle ringorm med aktuelle salver og foreskrive oral medisiner for alvorlige tilfeller som dekker en stor del av kroppen. Ringorm er vanskelig å forebygge, men hyppig håndvask er en effektiv måte å forhindre de fleste hudinfeksjoner.

Jock Itch

Skrittsopp innebærer lyske, kjønnsorganene og innsiden av lårene. Voksne menn og unge gutter er mest berørt på grunn av involvering i idrett og fysisk aktivitet. Den røde, hevet utslett kan få blemmer og slam, noe som resulterer i intens kløe, svie og misfarging av huden. Legen din kan foreskrive oral anti-fungal medisiner dersom aktuelle anti-sopp salver ikke forbedre tilstanden. Bruk klær som tillater huden å puste, holde lysken tørt og vaske atle-tilhengere ofte for å hindre jock kløe.

Candidiasis

Candidiasis er en soppinfeksjon forårsaket av candida, en gjær-lignende sopp som trives i skrukker i huden. Folk som er diabetiker, svekket immunforsvar eller overvektige er spesielt utsatt for candidainfeksjon. Candida kan også forårsake bleie utslett hos babyer, soppinfeksjoner i munn kalles trost og vaginale infeksjoner hos kvinner, ofte på grunn av antibiotikabehandling for en annen infeksjon. Du kan oppleve en kvise-lignende utslett, rødhet og intens kløe i det berørte området. Se din lege for en bekreftet diagnose av candidiasis og behandling for tilstanden, som inkluderer anti-sopp hud kremer, salver og muntlig medisiner.

Hva gjør en skabb utslett se ut?

Skabb er en hudinfeksjon forårsaket av skabb midd, teknisk Skabbmidd, gravende i huden. En skabb infeksjon er svært smittsom selv før noen symptomer på skabb utslett er synlige.

Symptomer

Skabb midd føre til små, ujevne spor av små blemmer ledsaget av en alvorlig kløe på grunn av allergiske reaksjoner på midd, egg og deres avfall. Utslett kan være plassert fra nakken under, men vanligvis på hender, håndledd og albuer.

Årsak

Skabb sprer seg fra fysisk kontakt med en annen person som bærer de åttebeinte midd. Når smittet, kvinnelige midd graver seg inn i huden og innskudd egg; innen 21 dager eggene klekkes og avkom flytte til hudens overflate.

Behandling

En resept er nødvendig for å oppnå en scabicide lotion, som behandler skabb. Den lotion dreper skabb og egg når den brukes fra halsen og ned. Den allergiske utslett kan vare opptil en måned etter behandling.

Forebygging

For å hindre reinfeksjon, sengetøy og klær må vaskes i varmt vann. Andre elementer som kan være infisert må være innpakket i plastposer for å hindre at midd fra fôring.

Advarsel

En alvorlig form for skabb kalt crusted, eller norske, skabb kan smitte trykt immunforsvar. Crusted skabb forårsake en crusty utslett på opp til 2 millioner midd, sammenlignet med 15 midd i vanlige skabb.

Bakterielle & Viral hudinfeksjoner

Når huden din bryter ut i et utslett, kan det være vanskelig å vite hva som kan være årsaken til problemet. Noen ganger er utslett forårsaket av bakterielle eller virale infeksjoner, som kan være smittsom og bør behandles av en lege.

Bakterielle infeksjoner

Bakterielle hudinfeksjoner inkluderer psoriasis, eksem, eksem og ringorm. De kan lett spre seg rundt i kroppen og kan være svært kløende.

Virusinfeksjoner

Virale hudinfeksjoner inkluderer vannkopper, meslinger, femte sykdom og helvetesild. De er svært smittsomt og er ofte ledsaget av feber.

Bakterielle Behandlinger

Behandling for bakterielle hudinfeksjoner innebærer å bruke steroide kremer og kulltjære såper og sjampo.

Viral Behandlinger

Behandling for virusinfeksjoner innebærer å bruke beroligende, anti-kløe kremer og drikke rikelig med væske.

Ved å søke hjelp

Hvis hudinfeksjon ser ut til å forverre seg betydelig, selv med behandling, eller om det er en feber som varer mer enn tre dager, bør du oppsøke lege.