Digidexo.com

nx labs

Hvordan Les Mikrobiologi Lab testresultater

Hvordan Les Mikrobiologi Lab testresultater


Den mikrobiologisk laboratorium utfører en rekke moderate og komplekse tester på prøver å finne ut om de inneholder bakterier, hva slags bakterier som finnes, hvorvidt de er i stand til å forårsake sykdom og, til slutt, hva antibiotika fungerer best mot disse bakteriene. Rapportene sendes ut av laboratoriet inneholde all informasjon en helsepersonell trenger å diagnostisere og behandle en pasient med mistenkt infeksjon. Lese resultatene i rapporten krever en viss forståelse av testene blir utført.

Hvordan Les Mikrobiologi Lab testresultater

Specimen Source

Dobbeltsjekk prøven kildedataene for å sikre at den svarer til pasienten eller siden hvor prøven ble tatt. En av de vanligste feilene i kliniske laboratorier er mishandling eller mislabeling av prøver.

Sjekk for å sikre at prøven ble tatt til rett tid, fra høyre side og levert til laboratoriet på en riktig måte.

Sjekk for å sikre at prøvetype er riktig. For eksempel, må prøven er urin hvis mistanke om infeksjon er en urinveisinfeksjon. Rapporten skal inneholde all denne informasjonen til å overholde den Clinical Laboratory Improvement Act.

Bakteriell Identification

Les resultatene for første Gram flekken av prøven, og pass på å lese hvorvidt bakterier ble sett i flekken og hva deres Gram stain reaksjon var (positiv eller negativ) og deres morfologi (staver versus kuler).

Les resultatene av kulturen koloni morfologi. Forskjellige bakterier vokse i kultur med en annen størrelse, form, farge og utseende til sine kolonier.

Les resultatene av eventuelle karbohydrat utnyttelse tester utført på bakterier for å identifisere dem. Disse testene kan være manuell eller automatisk, avhengig av størrelsen og kapasiteten til laboratoriet. Forskjellige bakterier bruker karbohydrater (sukker) forskjellig, så å vite hvilke bakterier bruker flere karbohydrater hjelpemidler i sin identifikasjon.

Dobbeltsjekk laboratoriet tolkning av bakteriell identifikasjon ved å sørge for at Gram flekken, koloni morfologi og karbohydrat utnyttelse tester bemerket i rapporten er enig med tolkningen. Husk, noen av disse testene er utført av mennesker, og feil er en iboende, om enn relativt sjeldne, faktor på laboratorietesting.

Antibiotika resistenstesting

Les resultatene av antibiotika resistenstesting og deres tolkning.

Kontroller at alle relevante antibiotika til din praksis inngår i panelet. Hvis noen mangler, kan du ringe lab og se om de var inkludert, men ikke rapportert.

Hvis resistens resultatene rapporteres numerisk stedet for kategorisk (resistent vs utsatt), sørg for referansen, eller normal, er utvalg inkludert i rapporten, sammenligne den med resultatene på prøven.

Hva er en B12 Lab?

Hva er en B12 Lab?


En B12 lab, også kalt en vitamin B12 blodprøve, blir brukt til å måle mengden av B12 i en persons blodstrømmen. Vitamin B12 spiller en nøkkelrolle i å opprettholde et fungerende nervesystemet og er en nødvendig komponent i dannelsen av blodceller.

Symptomer

B12 lab utføres når en lege mistenker en vitamin B12 mangel. Symptomer på mangel omfatter nummenhet og prikking i armer og ben, svakhet, hodepine, tretthet, blekhet, tap av balanse og demens.

Funksjon

En phlebotomist trekker blod fra en vene vanligvis plassert i armen eller hånden.

Standarder

Normale verdier for et B12 lab er 200-900 pikogram / milliliter (pg / ml). Resultater mindre enn 200 pg / ml indikerer et vitamin B12-mangel.

Betydning

B12-mangel kan være et tegn på en megaloblastisk anemi som pernisiøs anemi. Andre forhold inkluderer en restriktiv diett, Cøliaki, Crohns sykdom og graviditet.

Hva er en TSH Lab?

Laboratorietester hjelpe leger diagnostisere og behandle sykdommer og tilstander. TSH lab test hjelper diagnostisere og behandle hypertyreose og hypotyreose, forholdene i skjoldbruskkjertelen. Testen er en blodprøve, og er utført av de fleste laboratorier.

Skjoldbruskkjertelen

Skjoldbruskkjertelen sitter foran luftrøret, rett under adamseplet. Det hjelpemidler i reguleringen av stoffskiftet. Dens funksjon er i stor grad avhengig av en annen kjertel, fremre hypofysen.

Fremre hypofysen og TSH

Hypofysen er også kjent som "master kjertel" fordi den regulerer funksjonen av andre kjertler. Den produserer TSH, eller thyroid-stimulerende hormon, som forteller skjoldbruskkjertelen når du skal slippe thyroxin og hvor mye av det å løsne.

Thyroid Disease

Personer med skjoldbrusk sykdom kan oppleve trøtthet, muskelsmerter og depresjon hvis skjoldbruskkjertelen avsluttes. De kan oppleve mye energi, søvnløshet, og maniske episoder hvis skjoldbruskkjertelen er overstimulert.

TSH Test

Leger vil be om en TSH test for å måle nivået av stimulus hypofysen er å plassere på skjoldbruskkjertelen. Medisinering er da gitt å justere som stimulans og lindre symptomene på skjoldbrusk sykdom.

Kompleksiteten i Test

TSH lab test er lett for pasienten og enkelt for laboratoriet. Pasienten trenger ikke noen spesielle forberedelser før du gir en blodprøve. De fleste kliniske laboratorier i USA er i stand til å utføre denne testen.

Hvordan lese en Hep C Lab Rapporter

Hepatitt C er en virussykdom i leveren som et resultat av kontakt med blod infisert med Hep C-viruset (HCV). HCV er i hovedsak overført gjennom forurenset injeksjon enheter som nåler, og sjeldnere gjennom fødsel eller seksuelt møte. Symptomer som feber, magesmerter og gulsott kan vise i 20 prosent til 30 prosent av smittede personer, ifølge Centers for Disease Control, men de fleste som har blitt smittet viser ingen symptomer. En blodprøve som ser ut for et utviklet antistoff mot Hep C-viruset, eller tilstedeværelse av virus RNA bestemmer hepatitt C-eksponering eller infeksjon.

Hvordan lese en Hep C Lab Rapporter

•  Finn ut om rapporten du prøver å dechiffrere er for HCV antistoff eller RNA. Se etter disse tre begrepene:. "Anti-HCV", "HCV-RIBA" eller "HCV-RNA" Hvis dette er ditt første Hep C test, sjansene er det er for anti-HCV.

•  Se etter ordet "negative" eller "positive" ved siden av testnavnet. Hvis testen er for anti-HCV og den leser negativ, du har ikke vært utsatt for viruset, og derfor kroppen ikke har utviklet et antistoff mot det. Dersom det anti-HCV positiv test leser, blir ytterligere testing er nødvendig for å oppnå en diagnose.

Søk i lab rapport for begrepet RIBA (rekombinant immunoblot assay) HCV-antistoff. Se etter resultater som "negativ", "positiv" eller "mellomprodukt". Et negativt RIBA Hep C virus antistoff indikerer ingen virus eksponering eller infeksjon. Et positivt resultat indikerer at du ble utsatt for viruset; du kan eller ikke kan ha en infeksjon nå. En mellomliggende RIBA resultat betyr at testen verdien er mellom de negative og positive områder, og en repetisjonstest er nødvendig.

Skann lab rapport for ord som "negative", "uoppdaget", "positive" eller "oppdaget" ved siden av Hep C virus RNA-test. Et negativt eller uoppdaget HCV RNA indikerer ingen aktuell infeksjon, men det utelukker ikke eksponering. En positiv eller oppdaget HCV RNA beviser nåværende Hep C-infeksjon.

Hint

 • Ifølge CDC, 75 prosent til 85 prosent av folk nysmittede med Hep C virus utvikler en kronisk (vedvarende og tilbakevendende) infeksjon.
 • Et negativt RIBA HCV antistoff med en positiv anti-HCV test angir ingen virus eksponering eller infeksjon, og at den første anti-HCV viser en falsk positiv.
 • En mellomliggende RIBA hep C antistoff garanterer en blodprøve gjenta etter en måned med innledende testing.
 • Testing for HCV RNA gjøres vanligvis for å overvåke behandling av sykdom etter første diagnose. Forsvinning av viruset RNA etter sin første tilstedeværelse viser deg ikke lenger infisert med viruset.
 • Alltid legen din for å bestemme riktig diagnose.

Hvordan tolke Hepatitt C lab resultater

Hvis legen mistenker at du har vært utsatt for hepatitt C-virus (HCV), kan han bestille spesifikke laboratorietester. Fordi HCV har ofte ingen synlige symptomer, er det mulig å ha sykdommen i årevis uten å være klar over det. Tolkning av hepatitt C lab resultater er kritisk i behandling planlegging og forhindring av alvorlig leverskade. Legen din vil vurdere testresultatene dine med deg, men det er mulig å tolke hepatitt C lab resultater på egen hånd ved å følge disse trinnene.

Hvordan tolke Hepatitt C lab resultater

Hvordan tolke Hepatitt C lab resultater

En titt på resultatene av din EIA (enzym knyttet immunosorbensmåling) antistoff test og finne ut om resultatet er positivt eller negativt. Et positivt resultat indikerer at du har antistoffer tilstede i systemet som følge av eksponering for hepatitt C-viruset. Et negativt resultat indikerer at du har ingen eksponering mot HCV, og ingen ytterligere testing er indikert. Selv om denne testen er nyttig for å bestemme eksponering for viruset, gir et positivt resultat indikerer ikke hvorvidt viruset er aktivert eller hvilende tilstand, og derfor ytterligere testing er nødvendig for et positivt resultat.

Finn resultatene av HCV RIBA test (rekombinant immunoblot assay) og finne ut om resultatet er positivt eller negativt. Denne testen sjekker også for HCV antistoffer, men kan ikke skille mellom fortid eller aktiv sykdom. Et positivt resultat indikerer at du har vært utsatt for hepatitt C-viruset og har en aktiv eller kronisk form av sykdommen. Ytterligere testing vil være nødvendig med et positivt testresultat. Hvis resultatet er negativt, er du fri fra hepatitt C sykdom og er det ikke nødvendig med ytterligere HCV testing.

3-studien resultatene for din HCV RNA (ribonukleinsyre) test og finne ut om resultatet er positivt eller negativt. Noen ganger kalles en kvalitativ HCV RNA-test, disse resultatene vil fortelle deg om du har en gjeldende aktiv infeksjon av hepatitt C i kroppen din. Hvis resultatet er positivt, er HCV virus aktiv i kroppen din og ytterligere testing og behandling er nødvendig. Denne testen brukes for diagnostiske formål i motsetning til behandlingen. Et negativt resultat indikerer at du ikke har en aktiv eller akutt form av HCV sykdommen, selv om antistoffer kan fremdeles være tilstede.

Gjennomgå resultater for ditt HCV kvantitativ, eller virusmengde, test og finne ut om resultatet er positivt eller negativt. Et positivt resultat vil også ha et tall som angir den mengde av viruspartikler målt i internasjonale enheter per milliliter blod (IU / ml). Dette resultatet er vanligvis angitt i tusenvis eller millioner av internasjonale enheter. Antallet viruspartikler brukes som en guide for å vurdere og planlegge behandling av sykdommen, og indikerer ikke prognose. Hvis resultatet er negativt, betyr det ingen aktive viruspartikler ble funnet.

Diskuter alle disse resultatene med legen din, og spille en aktiv rolle i behandling planlegging, opptrer bare under veiledning av legen din. Forstå at behandling av hepatitt C er ofte en lang prosess som krever utholdenhet, tid og gjentatt testing.

Hint

 • Be om at legen din utføre en leverbiopsi hvis du fortsetter å ha positive testresultater for hepatitt C. Dette vil gi deg et mest mulig nøyaktig resultat av sykdomsutvikling og prognose.

NX Labs Methyl Test bivirkninger

Methyl Test er en sportsbil supplement som hevder å øke brukerens nivåer av testosteron. Overskudd av testosteron kan resultere i ytelsesforbedrende fordeler, men det kan også føre til en rekke uheldige bivirkninger.

Identifikasjon

Methyl Test er produsert av NxLabs. Den inneholder to aktive ingredienser: testosteron booster 1-Methyl-17-Androfinodiene og anti-aromatase og østrogen hemmer 2 '3' ESTROBLOC. NxLabs hevder at disse produktene øke fritt testosteron uten demper kroppens naturlige produksjon.

Anabole effekter

NX Labs hevder at prohormone funnet i Methyl Test vil resultere i opp til en 298% økning i fritt testosteron. Ifølge profilen Bodybuilding.com er på testosteron, gjør at overflødig testosteron idrettsutøvere og kroppsbyggere å øke skjelettmuskelmasse og bentetthet, brenne mer fett og få styrke. Alle disse fordelene ville føre til bedre ytelse og et bedre fysikk for kroppsbyggere. Brukere på Bodybuilding.com har rapportert opplever økt energi, fett tap, muskelvekst og økt muskeldefinisjon.

Kontra

Drugs.com rapporterer at pasienter som lider av visse vilkår kan komplisere deres helse med overflødig nivåer av testosteron. Pasienter som lider av prostata eller mannlig brystkreft, eller de med pre-eksisterende lever, hjerte-eller koronarsykdom skal ikke bruke Methyl Test. I tillegg har Federal Food and Drug Administration klassifisert testosteron som en graviditet kategori X narkotika, noe som betyr at det er kjent for å forårsake misdannelser hos ufødte barn. Kvinner som er gravide eller forsøker å bli gravide, må enten unngå å ta Methyl Test eller ta kontakt med en lege før bruk.

Levertoksisitet

Drugs.com rapporterer at langvarig bruk av høye doser av eksogene (eksternt produsert) testosteron kan føre til peliosis hepatitt, en noen ganger dødelig tilstand karakterisert ved dannelsen av blodfylte cyster i lever og / eller milt. Overskudd av testosteron kan også endre lever nivåer og muligens føre til at kroppen for å beholde overskytende natrium og vann, noe som understreker lever og nyrer. Tilsetningen av en metylgruppe til Methyl-Test forlenger produktets effektivitet ved å gjøre Methyl-Test vanskelig for leveren til å bryte ned, men denne ekstra belastning på leveren kan videre føre til eller forverre levertoksisitet.

Seksuell dysfunksjon

Drugs.com rapporterer at høye nivåer av testosteron kan også føre masculinizing effekter, der kvinner er spesielt utsatt for å lide. Disse kan inkludere akne, fet hud, mannlig mønster skallethet, overskytende ansikts-og kroppshår, endret libido, erektil dysfunksjon (inkludert impotens), avbrudd av menstruasjonssykluser en forstørret prostata (hos menn) eller klitoris (hos kvinner). Bodybuilding.com fastslår at overflødig testosteron kan gjennomgå en naturlig prosess som kalles aromatization, som konverterer den til østrogen. Denne konverteringen kan forårsake menn å oppleve gynecomastia (utvikling av mannlige bryster), som kan kreve kirurgi for å korrigere.

Andre fysiologiske bivirkninger

Overflødig testosteron kan endre blod serum kolesterol, som kan føre til hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk eller slag. Drugs.com rapporterer at enkeltpersoner har lidd allergiske reaksjoner på testosteron, symptomer som inkluderer kvalme, oppkast, diaré, magesekk og muskelsmerter, feber og hodepine.

Psykiske bivirkninger

Overflødig testosteron kan påvirke en persons humør og trivsel. Drugs.com rapporterer at brukere har opplevd bivirkninger som spenner fra aggresjon, angst, irritabilitet og moodiness til paranoia, depresjon, selvmordstanker og trekke symptomer.

Hvilke Rutine Lab tester vil vise HIV?

Hvilke Rutine Lab tester vil vise HIV?


The Center for Disease Control and Prevention anbefaler at hvis du har hatt sex med en mann som har sex med menn, injisert narkotika, hadde anonym sex eller sex med flere partnere eller er ukjent med din elskers seksuelle historie, så bør du ha en medisinsk profesjonell test deg for hiv, viruset som fører til aids. Å ta en test for HIV kan være en nervepirrende, ubehagelig opplevelse, men silver lining er at du kan få dine resultater i en ganske rask og relativt smertefri måte.

Standard Blood Draw

En medisinsk faglig kan teste for HIV ved å trekke blod fra en vene. Senere vil en lab tekniker undersøke blodet for HIV-antistoffer. Antistoffer er stoffer som produseres av blodlegemer til å bekjempe virus og infeksjoner, og hiv har sine egne spesifikke antistoffer. Hvis den første blodprøven viser HIV-antistoffer, vil du ta en ny test for HIV-antistoffer. Hvis to tester viser HIV-antistoffer i blodprøven, er neste steg å teste for HIV selv.

Rapid Testresultater

Noen HIV-tester kan gi resultater i løpet av noen minutter. Disse testene også se etter visse antistoffer. Medisinske fagfolk kan gi raske tester av stikke hull på en pasientens fingre for blod, tar ranker av vevsprøver fra kinnene for å få blodceller eller bare ved å gni tannkjøttet. Hvis nyheten er dårlig og de første testene påvise HIV, deretter en ekstra blodprøve vil bekrefte resultatene eller ring for mer testing.

Hjemmetester

United State Food and Drug Administration har godkjent bare ett hjem HIV deteksjon kit, "The Home Tilgang HIV-1 Test System", også kalt "The Home Tilgang Express HIV-1 Test System." Systemet gjør det mulig for en pasient å stikke en finger for blod, plasserer hans eller hennes blod på et spesielt papir og deretter å sende prøven til et laboratorium. Personen som tar testen får et identifikasjonsnummer som skal brukes når du ringer et telefonnummer for testresultatene.

Urinprøver.

Leger har muligheten til å ta en urinprøve fra pasienter. En urinprøve krever en pasient å tisse i en kopp, og deretter forsegler pasienten koppen og en lab tekniker tester prøven for HIV-antistoffer. I tilfelle at urin testen viser HIV-antistoffer, vil en ekstra blodprøve bekrefte resultatene eller ring for mer testing.

Lab tester for ulovlige legemidler Vs. Hjem Drug Tests

Når man sammenligner hjem narkotika tester versus laboratorie narkotika tester, er det to faktorer folk flest vurdere: hastigheten og nøyaktigheten av resultatene. Begge typer tester har sine fordeler og ulemper.

Hjem Drug Tests

Hjem narkotika tester tilbyr raske resultater for relativt liten kostnad; men de er ikke uten sine ulemper. Nivået av sensitivitet for påvisning av stoffene kan variere sterkt fra en hjemme test til en annen, og mens testen kan lese positivt for et bestemt stoff, betyr det ikke gi en bestemt numerisk resultat, men heller et område.

Laboratoriet tester for ulovlige legemidler

Vanligvis vil laboratorier bruke den samme type av medikament-skjermen som en hjemme test kit, kalt en immunologisk test. Imidlertid har et laboratorium fordelen av å bruke omhyggelig kalibrert maskiner for å detektere stoffer for å oppnå en svært nøyaktig numerisk resultat, til høyt utdannede fagfolk administrering testene og evnen retest for enda større nøyaktighet.

Gasskromatografi / massespektrometri

Gasskromatografi / massespektrometri eller GC / MS er en svært definitive metode for narkotika testing som kun er tilgjengelig i toksikologi laboratorier. GC / MS-testing detekterer spesifikke medikamenter, såsom reseptbelagte medikamenter, som kan etterligne andre stoffer i en standard-immunoprøve. Dette er en stor fordel laboratorietesting har over hjemme narkotika tester.

Komme rettidig Resultater

Muligens den største fordelen at hjemmetestsett har over laboratorieprøver er raske resultater. De fleste hjemmetestsett gi resultater i bare et spørsmål om minutter, hvor de fleste laboratorier gir resultater i to til tre dager.

Ved hjelp av en Lab som Backup

De fleste FDA-godkjente hjem test kits vil gi kjøperen mulighet til å sende urinprøver som har testet positivt til et laboratorium for videre testing. Dette gir kjøperen med det beste fra begge verdener, som man kan få raske første resultatene samt konkret og nøyaktig lab resultater hvis ønskelig.

Sammenligning Cost

Hjem medikament test kits kan være det rimeligste alternativet, som enkelt stoff kits begynner så lavt som $ 4. Kostnadsøkningene med hver ekstra stoff testet, opp til $ 30. Enkelt stoff tester i et laboratorium generelt begynner på ca $ 30 og kan være så høyt som $ 60 for raske resultater og / eller multi-panel tester. Tilleggskostnader kan påløpe hvis retesting blir forespurt.

Hvordan å sterilisere i Dental Lab

Hvordan å sterilisere i Dental Lab


Tannleger kan potensielt utsatt for infeksjoner gjennom spytt og blod til en pasient. Alle utsatte tannhelsepersonell blir regelmessig opplæring i smittevern og sikkerhetsspørsmål. Det er svært viktig at dental lab gruppemedlemmer tilegne seg for å sikre forebygging av smittsomme sykdommer for seg selv så vel som for sine pasienter. Hvis ikke kan brukes engangsengangsposter, er det avgjørende at de gjenbrukbare instrumenter steriliseres gjennom den aktuelle prosessen.

Bruksanvisning

Vask hender og sette på verneutstyr. Prosessen med å sterilisere instrumenter krever profesjonell til å bære punkteringssikre verktøyet hansker, vernebriller, en maske og en beskyttende kappe eller forkle. Dette opprettholder infeksjonskontroll innen dental lab og hindrer forurensning. Hansker, masker og kjoler er engangsbruk og må kastes etter bruk. Goggles kan steriliseres mellom bruker.

Steril instrumentene ved hjelp av en autoklav, umettet kjemisk damp sterilisator, tørr varme sterilisator eller etylenoksidgass sterilisator som er FDA-godkjent. Ideelt sett bør instrumentene bli behandlet umiddelbart etter kontakt, men tiden ikke tillater alltid. Instrumentene bør plasseres i en "holder" løsning som såpevann eller en overflateaktiv oppløsning for å hindre tørking av blod og smuss til sterilisering kan etableres. Ifølge det østlige Middelhavet Health Journal, er autoklaven sterilisering metoden du velger. Tidsskriftet anbefaler å bruke en av følgende tids temperatur kombinasjoner med det første alternativet er det mest brukte for dentale instrumenter.

134-138 grader Celsius i 3 minutter

126-129 grader Celsius i 10 minutter

121-124 grader Celsius i 15 minutter

115-118 grader Celsius i 30 minutter

Kontroller indikatoren. Kjemiske indikatorer er produsert av mange selskaper og kommer i en rekke størrelser, former og farger. De er små strimler av tykt, merket papir som er plassert inne i autoklaven sammen med det utstyr som skal steriliseres. Indikatoren strimler vil skifte farge etter steriliseringstemperaturer er nådd. Typisk en strimmel blir plassert i midten av autoklaven, og man vil være plassert inne i emballasjen for å gjøre visse sterilisering har nådd tannlegeinstrumenter.

Ta ut de steriliserte instrumenter og lagre på riktig måte. Tanntekniske instrumenter må holdes i sterilisert emballasje og satt bort til alt er klart til bruk. Må kastes alt avfall forsvarlig måte i henhold til lokale, statlige og føderale forskrifter. Noen elementer inkludert verneutstyr som er blod- eller spytt-farget kan bli kastet ut. Men hvis elementer er vev-gjennomvåt, de trenger å bli plassert i medisinsk avfall som smittefarlig. Noen skarpe instrumenter som ikke skal brukes igjen må plasseres inn i punktering motstandsdyktig beholder for skarpe gjenstander. Dental laboratorier må ha de sorte og biohazard containere tydelig merket. Alltid konsultere statlige og føderale etater angående forskrifter.

Hvordan Reduser Lab WBC Counts

Hvordan Reduser Lab WBC Counts


Hvite blodceller, også kjent som WBC, er gjort sammen med røde blodceller i en komplett blodceller, også kjent som en CBC. CBC er som regel tatt når man ikke føler seg bra. WBC er en god indikator for om det er infeksjoner eller ikke. En høy WBC kan bety infeksjon, leukemi, stress, eller anemi. En lav WBC kan indikere stråling bivirkninger, benmarg mangel eller sykdom i lever eller milt.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om hva som kan være årsaken til økt antall hvite blodlegemer. Vis ham helsen din historie, og listen over medisiner du tar. Han kan sette deg på en antibiotika fordi en høy WBC betyr vanligvis det er en infeksjon.

Se på listen over medisiner selv. Hvis du er på aspirin, kortikosteroider, eller en form for Heparin kan dette gjøre WBC økning. Du kan også trenge å bo på disse medikamentene. Snakk med legen din om hvorvidt du bør holde på dem selv om å eliminere dem kan bidra til å redusere din WBC.

Eliminer så mye stress som mulig. Stressende miljøer vil øke WBC. Hvis du kan jobbe med stressnivået, kan det hende at WBC gå sakte ned hvis det er en faktor i dine økte teller.

Slutte å røyke å senke WBC. Røyking er et børsnotert årsak til å heve WBCs. Hvis røyking er å lage din hvite blodceller til å heve, bør slutte redusere lab nivåer av WBCs i tid.

Få testet og behandlet for allergi. Allergi kan være en årsak til økt WBC.

Tips og advarsler

 • Sørg for at du konsultere legen din over høyt antall hvite blodlegemer. Et høyt antall hvite blodceller kan være et tegn på leukemi og andre alvorlige problemer.

Hva er årsakene til HCG Lab Elevation?

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som frigjøres av morkaken under svangerskapet. Graviditetstester er designet for å påvise tilstedeværelse av hCG for å registrere en positiv respons. Graviditet er den mest sannsynlige årsaken til hCG lab høyder, men det er andre sykdommer som kan føre til forhøyede hCG-nivåer.

Typer

Sykdommer som kan forårsake forhøyede nivåer av hCG i urin eller blod kvinner omfatter eggstokkene, lunge, mage-og brystkreft.

Advarsel

Lab feil eller en feil i graviditetstest kan også føre til en falsk positiv på hCG laboratorietester. Når det er noen tvil om at testen kan være galt, det bør gjentas. Når du er i tvil, er den mest grundige metoden å bruke både blod- og urinprøver for å bevise eller motbevise forhøyede hCG-nivåer.

Betraktninger

Fertilitetsbehandling innebærer ofte ved hjelp av en "trigger" skutt av hCG for å fremme utgivelsen av et egg. Det tar opptil to uker for hCG nivåene å falle til et nivå oppdages av lab eller graviditetstester.

Effekter

Trofoblastsykdom (GTD) oppstår fra trophoblast cellene i livmoren, enten med eller uten en normalt fosteret, og kan føre til forhøyede hCG-nivåer.

Menn

Testikkel, gastrointestinal, eller lungekreft hos menn kan produsere hCG nivåer som er påviselig via en lab test.

Hvordan kan et Lab Coat forårsake infeksjon?

Hvordan kan et Lab Coat forårsake infeksjon?


Det tradisjonelle bildet av en lege i en hvit labfrakk kan snart være en saga blott, takket være medisiner resistant "superbugs".

Sykehus i Storbritannia er allerede banning lab strøk, slips og skrubber slitt under albuen i et forsøk på å hindre krysskontaminering og utbrudd av MRSA - meticillinresistente Staphylococcus aureus.

Noen sykehus i USA følger etter, setter prosedyrer på plass for å sikre at scrubs og lab strøk er vasket oftere og ikke slitt utenfor sykehuset.

Hvordan Lab Coats Bli Tilgriset

Leger tilbringe hele dagen rørende overflater - benkeplater, oppslagstavler, tilfeldige penner, de ansatte kaffemaskin - og pasienter. De også berøre deres lab strøk - sine hender og håndledd støv mansjettene, når de for stetoskop og penner i lommene, de knappen og knepper jakka. I tillegg har mange leger bære sine lab strøk utenfor dørene til sykehuset, plukke opp utenfor bakterier og spre sykehusbakterier.

MRSA

MRSA er en staph infeksjon vanligvis overføres via hudkontakt. Staph infeksjoner er vanlig blant de som spiller gruppekontaktsport eller som bor i overfylte forhold. MRSA blir alvorlig når immunsystemet er svak - så mange post-kirurgisk eller eldre sykehuspasienter er. MRSA, som navnet indikerer, er resistent og vanskelig å behandle. Alvorlige tilfeller føre til døden.

C. difficile

C. difficile (Clostridium difficile) er en fekal smitte overføres via overflater. For eksempel, noen med C. difficile bakterier på hendene berører en overflate. Den neste personen berører at overflaten, og spiser en sandwich uten å vaske sine hender da. De får i bakterier, som forårsaker diaré og betennelse i tykktarmen. Alvorlige tilfeller kan føre til døden.

Endringer i Sykehusets retningslinjer

Budsjettkutt og endringer i sykehuspolitikken er en del av hvorfor lab strøk, skrubber og andre sykehus antrekk har blitt så kontroversiell i spredning av sykdommen. Sykehus brukes til å gi nyvaskede lab frakker og skrubber til leger, men på grunn av finansierings kutt, ble legene ansvarlig for sitt eget vaskeri. Dette betyr at noen leger bruke den samme uvaskede labfrakk for mer enn en uke av gangen.

Mange sykehus er nå enten forbyr bruk av lab strøk, eller er nok en gang gi vaskeritjenester internt i et forsøk på å bringe infeksjonsrater ned.

Slik beskytter du deg

Hvis du står overfor et sykehusopphold, er det et par ting du kan gjøre for å beskytte deg selv. Det viktigste er hyppig håndvask. Hvis du er sengeliggende og ute av stand til å komme til vasken veldig ofte, holde en flaske rensemiddel nærheten.

Som en pasient, er du på ingen måte ut av linjen ved å spørre noen lege eller sykepleier undersøke deg å vaske hendene før de gjør. Selv om de hevder de bare gjorde det, har du rett som pasient å be dem om å gjøre det på rommet ditt. Din helse avhenger av det. Det samme gjelder for å be de brette opp ermene, brette tilbake bånd eller sette på hansker eller annen disponibel verneutstyr.

Selv om noen sykehus skal være ansvarlig for å rydde rom, holde Antibac eller annen desinfiserende våtservietter i nærheten for å rense mat bordet, telefon eller andre overflater kan være nyttig for å redusere spredningen av bakterier.

Hvordan lage en Clinical Science Lab

Hvordan lage en Clinical Science Lab


En klinisk vitenskap lab er et område som er angitt for testing av menneskelige kroppslige prøver. Det kan være være en spesialitet lab, et sykehus blodprøvetaking avdeling, eller til et område i en lege kontor der en medisinsk assistent utfører urinalysis testing. Alle kliniske vitenskap laboratorier opererer under jurisdiksjonen til US Department of Health and Human Services, og den lokale State Department of Health. Laboratoriet må også oppfylle kriteriene til Arbeidsdepartementet til å starte operasjonen.

Bruksanvisning

•  Gå til Occupational Safety and Health Administration, eller OSHA hjemmeside, og lese nøye sine retningslinjer. Forbered klinisk vitenskap lab for OSHA inspeksjon ved å sikre slike ting som materialer lagring, maskiner, brann kode spesifikasjoner og personlig verneutstyr møtes alle OSHA standarder. Planlegge en gratis konsultasjon ved å kontakte OSHA (se ressurser) på stedet.

Forskning kravene til et klinisk laboratorium i henhold til regelverket i staten ved å gå til nettsiden til Statens Institutt for helse. Sikre din klinisk laboratorium oppfyller alle spesifikasjonene under innkjøp av utstyr og under oppsett av utstyr. Kontakte staten avdeling for helse til å søke om en Clinical Laboratory Improve Amendment eller CLIA samsvar inspeksjon.

Kjøp din klinisk laboratorium utstyr som en autoklav, et laboratorium kjøleskap, en urinalysis maskin, en sentrifuge og disponibel testing forsyninger fra en medisinsk forsyning selskap i ditt område. Sørg for at alt utstyret oppfyller kriteriene for Department of Health for staten, husk at hver stat har forskjellige krav.

Register med Food and Drug Administration for å bli tildelt en CLIA kategorien av laboratorie kompleksitet fra en, det laveste nivået av kompleksitet til tre, det høyeste nivået av kompleksitet. Kjøpe bare CLIA-fravikes testing forsyninger med mindre du vil bli tildelt en høyere kategori av kompleksitet. De syv kriterier for CLIA scoring er notert på FDA nettside under CLIA Kategorisering Kriterier.

Kontakt en bio-farlig avfall selskapet å arrangere rutine pick-ups og nye container leveranser. Finn en lokal bio-farlig avfall selskap i ditt område ved å kontakte 3E, et selskap som leverer godkjente avfalls containment i tråd med føderale og statlige requirements.Contact 3E (se ressurser) og be om prisinformasjon, fordi de fleste containment byråer tar betalt for dette tjeneste.

Ring en lokal klinisk spesialitet laboratorium, og de ​​vil bidra til å sette deg opp til å gjøre forretninger med sitt kontor. Kontakt OSHA og staten avdeling for helse når oppsettet er ferdig, og be om hjelp med fullmakt til å starte operasjoner på din klinisk vitenskap lab.

Tips og advarsler

 • Når du velger et sted for klinisk laboratorium, sørg for å ha rikelig med skap og counter-top plass.
 • På grunn av pasientens krav personvern, sikre venterommet er ute av lytteområdet fra laboratoriet.
 • Følg alltid alle OSHA og CLIA-protokollen. Blodbårne patogener kan være til stede i enhver prøve.
 • Bruk alltid egnet personlig verneutstyr.

Bruk av simulerings Labs i sykepleie programmer for å forbedre Pass priser

Bruk av simulerings Labs i sykepleie programmer for å forbedre Pass priser


Simulering laboratorier gi sykepleierstudenter muligheten til å øve kliniske applikasjoner risikofritt. Ifølge Pennsylvania State University, simulering labs tilby studentene et trygt miljø å gjøre en feil i, så i virkelige verden programmer de ikke vil gjøre en feil.

Funksjoner

Ifølge Penn State University, sykepleie simulering laboratorier tilbyr naturtro læringsmuligheter. Simulering laboratorier inkluderer utstillingsdukker, oppgave trenere og dataprogrammer. I tillegg til sykehussenger, skjermer og annet utstyr, er dukker designet for å være like reelle pasienter. Pasientene kan puste, ha et hjerteslag, kan levere et barn, og selv snakke (med hjelp av en instruktør stemme fra et annet rom).

Fordeler

Studentene lærer å oppføre seg som fagfolk innen sykepleie. I tillegg blir elevene lært veldig tidlig i pleie-programmer hvordan å gi god behandling. Simulering laboratorier tillate sykepleierstudenter til å gjøre feil og lære av sine feil uten faktiske skade for pasientene. Studenter blir komfortabel med å administrere medisiner og utføre ulike prosedyrer. De er i stand til å lære uten frykt for å gjøre en forferdelig feil.

Utfall

Simulering laboratorier fungere. Waynesburg University i Pennsylvania bruker en omfattende simuleringslaboratorium i sin sykepleierutdanning. Som et resultat, i 2007 og i 2008 skolen har sett en 100 prosent pass rate når det gjelder studenter som passerer brettene sine og blir Registrerte sykepleiere.

Slik skaffer en medisinsk Lab Technician sertifikat

Slik skaffer en medisinsk Lab Technician sertifikat


Medisinske lab teknikere utføre en rekke oppgaver for å diagnostisere sykdom i sykehus og legekontorer. Jobbmuligheter for medisinsk lab teknikere er forventet å vokse raskere enn landsgjennomsnittet i henhold til det amerikanske Bureau of Labor Statistics; opp til 14 prosent innen år 2016. De fleste arbeidsgivere krever sine teknikere til å være sertifisert av profesjonell forening, American Medical teknologer. For å bli sertifisert, må du bestå en eksamen bevise din kompetanse på feltet.

Bruksanvisning

•  Last ned et sertifikat eksamen søknad og kandidat håndbok fra nettsiden til den nasjonale sertifiseringsbyrå, American Medical teknologer eller AMT. Adressen er amt1.com.

Velg linken "sertifisering" og velg "medisinsk lab tekniker" etterfulgt av "søke om sertifisering." Klikk på lenkene for å laste ned "kandidat håndbok" og "program." Les kandidaten anvisningen nøye før du fyller ut søknaden.

Fyll ut søknaden og gi alle de opplysninger som kreves for å unngå en forsinkelse i behandlingen tid. Dette vil omfatte kopier av din skole avskrift og et søknadsgebyr. Søknaden / autorisasjon for å teste avgiften er $ 130 per august 2010. Mail søknaden til adressen som oppgis i søknaden. AMT godtar ikke fakset eller sendt søknader.

Planlegg din sertifisering test dato så snart du motta et skriftlig brev som bekrefter din søknad godkjenning. Brevet er kjent som en "fullmakt til å teste" og vil inneholde instruksjoner for planlegging testen på et senter nærmest deg.

Study for eksamen mens du venter på eksamensdagen. AMT nettsted har en liste over referansemateriale for å hjelpe deg med å forberede. Ved å velge linken "forberede seg til eksamen" under "medisinsk lab tekniker" delen kan du laste ned deres liste så vel som innholds omrisset av eksamen som omfatter prosenter av hvert fag testet. Konsentrer deg om emnet med den høyeste andelen av spørsmål.

Ta eksamen. Dette kan være en hånd skriftlig eksamen eller databasert, avhengig av testsenter du velger. Skriftlige testresultatene er gir via post bare og datamaskin testresultater er gitt umiddelbart.

Tips og advarsler

 • AMT gir også en oversikt over studie ressurser og en praksis eksamen. Praksisen eksamen koster 25,00 som av August 2010.
 • Hvis du ikke klarer testen, er du kvalifisert til å re-ta eksamen etter en tre måneders ventetid. Det er imidlertid en retesting gebyr på $ 70 som av August 2010 nødvendig. Hvis du mislykkes to ganger, må du starte søknadsprosessen fra begynnelsen herunder utdeling av $ 130 påmeldingsavgiften.
 • Avgifter er ikke refunderes.

Hva er TSH Lab arbeid?

Den skjoldbrusk er et organ i nakken som regulerer hormoner og stoffskifte hos friske individer. Hvis legen mistenker at du har en skjoldbrusk tilstand, kan han sende deg til laboratoriet for å ha en TSH test utført.

TSH?

TSH er en forkortelse for skjoldbrusk stimulerende hormon som produseres i hypofysen. US National Library of Medicine forklarer at TSH hormonet stimulerer skjoldbruskkjertelen og stimulerer produksjonen av to andre hormoner i kroppen - trijodtyronin (T3) og tyroksin (T4).

Over eller under?

En TSH test kan gis dersom symptomene er til stede som kan tyde på en lite aktiv eller overaktiv skjoldbruskkjertel. En underactive skjoldbruskkjertelen er referert til som hypotyreose og en overaktiv skjoldbruskkjertel er kjent som en hypertyreose --- begge kan påvises i TSH laboratoriearbeid.

Resultatene

Ifølge The New York Times Health Guide, er TSH administreres på venen av helsepersonell. En TSH test krever ikke at du å spole og lab arbeidsresultater er vanligvis videresendt til din lege i 2-3 virkedager.

Forklaring

Laboratorietester Online forteller at laboratoriearbeid vil enten viser normale skjoldbrusk verdier eller unormale verdier, som betegner en skjoldbrusk tilstand. TSH, T3 og T4 verdier er alle tatt hensyn til når en diagnose er bestemt.

Hypotyreose

TSH laboratoriearbeid som avslører normal T3 og T4 verdier, men en høy TSH, er et tegn på mild hypotyreose. På den annen side vil en lav T3 og T4 resultat, i tillegg til en høy verdi TSH vil ofte indikerer en mer alvorlig tilfelle av hypotyroidisme.

Hypertyreose

Laboratorietester Online forklarer at når TSH laboratoriearbeid viser at T3 og T4 er begge enten normal eller høy, og TSH er høy, er hypertyreose ofte indisert. Lav T3, lav T4 og lav TSH kan indikere en hypofyse problem eller sekundær hypertyreose.

Hva brukes til å sterilisere Lab Equipment?

Hva brukes til å sterilisere Lab Equipment?


Vitenskapelige tester i laboratorier må alltid utføres i rene, sterile omgivelser. Enten det er en medisinsk eller forskningslaboratorium, trenger du sterilt utstyr for å sikre at resultatene er nøyaktige. I tillegg har mange laboratorier inkludert sykehus gjenbruk utstyr, og det er en reell fare for spredning av sykdom dersom utstyret ikke er skikkelig sterilisert.

Funksjoner

Sterilisering er ødeleggelsen alle mikroorganismer. For noe å være sterilt, må den være ikke har noen aktive mikrober og være fri for bakteriesporer.

Typer Lab Utstyr

Laboratorier har et bredt spekter av utstyr, avhengig av deres spesialitet. Vanlige typer inkluderer glass, pipetter, propper, klemmer, skalpeller, sprøyter / kanyler og termometre.

Steriliseringsmetoder

Det er to typer av varmesterilisering: tørre og fuktige. Fuktig varme sterilisering utføres i en autoklav, utsette elementene for damp under trykk, ved temperaturer på 121 ° C i 15 til 20 minutter. Tørr varme sterilisering gjøres i en ovn og krever høyere varme og lengre inkubasjonstid.

Måling Effektivitet

Bacillus subtilis er en varmeresistente bakterier som benyttes for å teste effektiviteten av steriliseringsprosessen. Hvis disse bakteriesporer blir drept, da alle andre mikroorganismer er også eliminert.

Fun Fact

Autoklaven ble oppfunnet av Charles Chamber i 1879. Chamber også jobbet med Louis Pasteur å utvikle en av de aller første vaksiner for kylling kolera i 1881.

Hva er PEP Lab & Diagnostic Testing?

Protein elektroforese (PEP) tester henviser til laboratorietester som brukes til skjermen og diagnostisere en rekke forhold. PEP tester kan utføres på prøver av blodserum (noen ganger kalt SPEP) eller urin (noen ganger kalt UPEP).

Funksjoner

Laboratorie spesialister analysere PEP tester ved å sette urin eller blodprøve på spesialpapir og sende en elektrisk strøm gjennom prøven. Den elektriske strømmen fører proteiner å synlig band sammen.

SPEP Labs

SPEP laboratorier måle flere proteingrupper, slik som alfa-globulin 1 og gamma-globulin, samt total-protein. Unormale resultater indikerer forskjellige tilstander, avhengig av proteinet eller protein-gruppe. For eksempel, redusert total protein kan indikere feilernæring eller skrumplever. Høye nivåer av alfa-1 globulin proteiner kan tyde på kreft eller en inflammatorisk sykdom.

UPEP Labs

UPEP labs måle nivåer av albumin og globulins, to typer proteiner, i urinen. Høye nivåer av protein i urinen kan indikere en rekke lidelser, slik som nedsatt nyrefunksjon, nyresvikt, urinveisinfeksjon eller diabetisk nefropati.

Betraktninger

Mange legemidler, dette gjelder kortikosteroider, salisylater, tolbutamid og klorpromazin, kan forårsake unøyaktige PEP lab resultater. Ikke slutt å ta reseptbelagte legemidler uten å spørre legen din først.

Dental Lab Instruments

Dental Lab Instruments


Tannteknikere bidra til å forbedre tannproblemer ved hjelp av bestemte lab instrumenter. De bruker mange typer dental lab instrumenter for å styrke pasientens generelle utseende og helse. Tannlegen er et stadig skiftende felt, så tanntekniker må være klar over nye produkter og prosedyrer. Disse tingene kan øke teknikerens ferdigheter, slik at han kan løse eventuelle problemer ved hjelp av den nyeste teknologien tilgjengelig.

CAD / DAK-teknologi

En tanntekniker kan bruke CAD / CAM-teknologi for å forbedre tennene, ved hjelp av et datamaskinassistert design. Han vil bruke en datamaskin til å hjelpe med formen og dannelsen av tennene. Tech kan dikte kroner, broer og innlegg for én eller flere tannrestaureringer. CAD / CAM datamaskin lar tech å se et 3D-bilde av tennene og tannkjøttet. Dette er enklere enn å ta en tann inntrykk, og når det kommer til behandling av de fleste tannproblemer, kan det vanligvis gjøres på halve tiden ved hjelp av denne type datamaskin.

Lasere

Dental laser prosedyrer kan erstatte eldre typer prosedyrer fordi de adressere problemmore raskt og uten all overflødig smerte. Det er liten eller ingen skade på omkringliggende vev, og mesteparten av tiden vil det ikke være behov for suturer etter en laser brukes. I noen tilfeller vil anestesi ikke å bli brukt enten. Lasere kan brukes til å behandle tannkjøtt, forkjølelsessår, godartede svulster og for kronen forlengelse, og de er kjent for å være nøyaktig og meget effektiv.

X-ray maskiner

Etter en tannlege har grundig undersøkt tennene, hun vil da ta røntgenbilder av hele kjeven. Selv om hun synes alt ser bra, kan det være umulig for henne å se visse hulrom og ting som en påvirket visdom tann. Men med disse røntgenbilder, vil hun være i stand til å ikke bare se problemet, men hun vil også vite hvordan du skal løse det. X-stråler tillate tannlegen for å se hele tannen fra roten til kronen. Hun kan også oppdage problemer med bein eller infeksjoner på grunn av alvorlig tannkjøttsykdom.

Dental Lab Technician Prosedyrer

Dental lab teknikere er avgjørende til feltet av tannbehandling. Jobben kombinerer både vitenskap og kunst som dental lab teknikere lage en eksakt kopi av en pasientens manglende tenner. Prosedyrer som teknikere utfører er omfattende, avhengig av hva pasienten krever. Ved hjelp av en rekke verktøy og materialer, dental lab teknikere skape tannprotetikk som må være funksjonelle, komfortable, realistisk utseende og estetisk tiltalende.

The Role of Dental Lab Teknikere

En tannlege lab tekniker er ansvarlig for å gjøre full eller delvis proteser, reparere broer, noe som gjør kronene, lage skallfasetter, eller designe bukseseler eller splinter for å rette opp eller beskytte tennene. Enhver type av tannerstatningsmekanisme som er nødvendig for en pasient som er gjort i et laboratorium av en tanntekniker lab.

Dental Lab Technician Prosedyrer

Arbeidet med en dental lab-tekniker begynner med inntrykk av pasientens tannkjøttet og tennene fra ulike vinkler ledsaget av detaljerte instrukser fra tannlege eller kjeveortoped. Inntrykkene at dental lab teknikere arbeider med kan være i form av faktiske former eller digitale bilder.

Fra inntrykkene, dental lab teknikere lage en modell av pasientens munn. Gips blir brukt til å gjøre modellen, som deretter blir montert til et apparat som gjenskaper bevegelse og bit av pasientens kjeve. Fra denne modellen, kan tann lab-tekniker begynne forme dental protese i henhold til spesifikasjoner gitt av tannlege eller kjeveortoped.

En voks tann modellen er laget slik metallet rammen av enheten kan bli kastet. Porselen er brukt i lag for å skape form og farge på tennene. Den tannstykket er plassert i en porselensovnen slik at porselenet bakes på metallrammen. Enhver sliping eller justering i form og farge er gjort før en forseglet finish er lagt til.

Hvor prosedyrer er gjort

Mange tannleger har dental lab teknikere i sitt kontor og prosedyrer er gjort på stedet. Men de fleste dental lab teknikere arbeider i kommersielle laboratorier som fyller resepter fra tannleger. I mange kommersielle dental laboratorier, dental lab teknikere spesialister på en bestemt type tannprotese, som for eksempel proteser eller tannregulering.

Dental lab teknikere jobber også på sykehus, i forskningsmiljøer, eller for tannlege produsenter og leverandører. Andre jobber i sin egen private praksis, underviser i dental skoler, eller arbeide i salg for dental protese utstyr, instrumenter og materialer.

Verktøy av en Dental Lab Technician

Dental lab teknikere utnytte en rekke håndverktøy og dataassistert utstyr til å lage kunstige tenner og tann protetikk. En typisk arbeidsbenk er utstyrt med voks spatler og skar, sliping og polering utstyr, Bunsen brennere og fresing utstyr.

Dental materialer som brukes i prosedyrer

For å lage proteser, broer, kroner, skallfasetter, tannregulering eller andre dental stykker, bruker en dental lab-tekniker mange forskjellige typer materialer. Disse inkluderer plast, edle og uedle legeringer, porselen, voks, polymer glass og rustfritt stål. En eller flere kombinasjoner av disse materialene kan benyttes for å skape en bestemt dentalprotese.

Dental lab teknikere bruke sine kunnskaper i tannmaterialvitenskap, fabrikasjon prosedyrer og oral anatomi å finne ut hvilke materialer er det beste valget for den enheten de gjør.