Digidexo.com

hva hjelper fulvic trace kroppen for?

Hva Natural Urter kan tas for Chelation

Chelation er det lov å fjerne giftige stoffer, hovedsakelig metaller, fra kroppen. Den brukes i mange alternative behandlingsformer og er veldig populær i autisme behandlinger. Det er urter som kan brukes for "hjemme" chelation for en mye lavere kostnad enn tradisjonell chelation.

Cilantro

Cilantro øker mengden av giftige metaller spyles fra kroppen. Denne populære matlaging urt er den mektigste av alle chelation urter og kan spises rå eller Juiced for gode resultater.

Hvitløk

Hvitløk har lenge vært ansett som en super mat, få oppmerksomhet i media for sin evne til å hjelpe tømme kroppen for virus, bakterier og overflødig fett, og for sin handling som en antioksidant. Hele anlegget --- stengel, blomster og pære --- er full av forbindelser som bistår i chelation.

Yellow Dock

Roten av Yellow Dock er ofte brukt i kombinasjon med korianderblader for urte chelation. Bakken tørket rot brukes i te form.

Green Tea

Te er en kraftig antioksidant som hjelper skylle kroppen for giftstoffer. Grønn te har lenge vært brukt i kinesisk medisin som en blod cleanser og generell god helse tonic.

Fun Fact

Apple cider eddik er også en chelation agent. Alle de ovennevnte urter kan plasseres inn i en flaske med eddik, lov til å sitte i tre uker, deretter drikkes i halv kopp mengder hver morgen.

Hva kan du gjøre for å forberede kroppen din for en aktivitet som rulleskøyter?

Hva kan du gjøre for å forberede kroppen din for en aktivitet som rulleskøyter?


Rulleskøyter er en lav-effekt form for trening som gir en effekt. Ifølge American Council on Exercise, brenner inline skating nesten like mange kalorier per time som går. En 2008 utgaven av "Journal of American Medical Association Pediatrics" rapporterte at tenåringer som praktiserte Hjul idretter som rulleskøyter mer enn fire ganger per uke hadde nesten en 50 prosent reduksjon i risikoen for å bli overvektig som unge voksne. Forbered kroppen for en aktivitet som for eksempel rulleskøyter gjennom muskel styrke og balanseøvelser for å forbli trygg under treningen.

Ankel Styrking

Rulleskøyter, som skøyter, er avhengig av sterke ankler. Folk som ikke er vant til skøyter eller har svake ankler vil føle tretthet i disse delikate leddene raskt under en rulleskøyter trening. Range-of-motion øvelser som ankel rotasjoner, sammen med tå hever og kalv strekninger, strekke og styrke anklene samt musklene i leggen. Leg svinger - balansere på en fot og svingende benet frem og tilbake som en pendel - også bygge sterke ankler og har i tillegg fordelen av å holde hoftene løs og fleksibel. Utfør ankel-styrke øvelser tre ganger i uken.

Balanseøvelser

Balanseøvelser forberede kroppen din for den en-legged balanse du trenger som du tar hver rullende skritt. Ankel-styrking leg svinger kan doble som en balanse trening. Tilbake etappe reiser replikere gliding bevegelse av rulleskøyter. Hold på baksiden av en stol for støtte hvis nødvendig som du løfter det ene benet ut bak deg, du holder kneet så rett som mulig. Stående på en fot i 10 til 15 sekunder om gangen kan også forbedre balansen før du starter et rulleskøyter trening.

Sentrale oppgaver

Rulleskøyter krever mye av din kjerne, som inkluderer hoftene, rygg og magemusklene. Kjerne-styrke øvelser som broer, crunches, planker og firføtte bygge opp disse muskelgruppene for å bedre balanse, økt utholdenhet og forebygge skader. Innlemme sentrale oppgaver i treningen rutine flere ganger ukentlig.

Sikkerhetsutstyr

Forbered deg på en trygg og morsom rulleskøyter session med riktig sikkerhetsutstyr. Tettsittende håndleddsbeskyttere samt albue og kne pads kan hindre forstuinger og brudd hvis du faller. Velg en skating eller sykkel hjelm som passer perfekt og sitter lavt over pannen. Don sikkerhetsutstyr din før du tar på deg skøytene. Varm opp i minst 10 minutter med noen strekk eller langsom skøyter før du hopper inn i en sprek trening for å redusere risikoen for skader.

Hva Hjelper Cellulite?

Hva Hjelper Cellulite?


Hvis du har cellulitter, er du i godt selskap. Ifølge ABC News, 90 prosent av alle kvinner har det. Hvis du må betale noe for å bli kvitt den, spare penger og sjekke ut fakta. Livsstilsendringer, snarere enn mirakelkurer, er det som virkelig fungerer. Oppdag metodene legene anbefaler, og de gjør de ikke.

Hva som forårsaker cellulitt

Connective ledninger feste huden til muskel ligger over fettlagrene under huden. Fat svulmende mellom snorene gir huden som humpete, appelsinskall utseende. Cellulite går i familier, og er gjort mer tydelig ved økt vekt, mangel på mosjon, dehydrering og hormonelle prevensjonsmidler.

Vekttap

Gå ned i vekt gjennom kosthold og mosjon. Selv tynne mennesker har cellulitter, gjør vektøkning det mer tydelig, og miste vekt kan gjøre det mindre slik. Kosthold endringer bør omfatte øke mengden av frukt og grønnsaker du spiser og vannet du forbruker fordi hydra kroppen din vil redusere cellulitter. Økt muskelmasse fra øvelsen vil også redusere utseendet av cellulitter.

Kremer og lotion

Bruke en 0,3 prosent retinol krem ​​to ganger om dagen i seks måneder kan redusere forekomsten av cellulitter i noen mennesker. Slutte å bruke det hvis du utvikler en følsomhet. Cellulitter er mindre synlig i mørk hud, så bruke en selvbruner vil gjøre bena ser glattere.

Deep Massasje

Masserer området vil ikke bryte ned cellulite. Det gjør slappe muskler og øke blodsirkulasjonen, noe som kan gi deg en kortsiktig "glød."

Hva Hjelper ikke

I stedet for å redusere utseendet av cellulitter, fettsuging, som fjerner dypt fett, ikke fett rett under huden, kan faktisk øke smilehullet i huden din.

Hudkremer med astma medisiner aminophylline kan forårsake en allergisk reaksjon. Medisinen innsnevrer blodårene, som kan være farlig for de med sirkulasjonsproblemer.

Mesotherapy, injeksjon av vitaminer, mineraler og enzymer under huden, kan føre til betennelse og infeksjon. Leger anbefaler ikke denne behandlingen for cellulitt.

Hva er normal vann vekt for et menneske?

Hva er normal vann vekt for et menneske?


Normal vann vekt for mennesker er to tredjedeler av kroppsmassen, men den kan variere fra 50 prosent til 80 prosent. Serien er basert på faktorer som kjønn, kroppstype, mosjon og helse.

Hva er vann vekt?

Nesten hver eneste celle i kroppen inneholder vann. Det meste er lagret i blodet, muskler og hjerne. Om 77 prosent av hjernen og 75 prosent av musklene er laget av vann.

Bestemme vann vekt

Flere skalaer kan brukes til å bestemme din vann vekt. Velg den tiden av dagen for å veie deg. Vannstanden er lavest i morgen på grunn av svette og fordøyelse i hele natt. Den beste tiden å overvåke vann vekt er mellom frokost og lunsj.

Økning i vann vekt

Eggløsning er den primære faktor som bidrar til vann-vektøkningen hos kvinner. Hormonene østrogen og progesteron er forberede kroppen for graviditet ved å beholde vann for å lage en foring av vev i livmoren. Kvinner kan oppleve vann-vekt gevinster av to til fem pounds i løpet av denne tiden. Andre årsaker til vann-vektøkning inkluderer menopause, inaktivitet, allergisk reaksjon, høyt inntak av salt eller en mer alvorlig sak, slik som ødem - ekstrem vannretensjon som vanligvis dukker opp i bena og føttene.

Fad dietter

Dietter som lover å hjelpe deg å miste vekt raskt er vanndrivende som tvinger kroppen til å utvise overflødig vann. Enkelte diuretika føre vann som er nødvendig på cellenivå til å bli utvist, så vel som jern, kalium og kalsium. Hvis du er bekymret for overdreven vann vekt, bør du kontakte lege, øke mosjon eller velge naturlige diuretika, for eksempel grønn te, eple cider, vannmelon, agurk, tyttebær, kål og tomater.

Syv glass om dagen?

For å opprettholde normal vann vekt, drikke mye vann hver dag. Vann spyler kroppen for overflødig giftstoffer, og hvis du prøver å gå ned i vann vekt ved dehydrerende selv, vil det motsatte skje. Frata vannlegeme sender et signal for å lagre vann som en backup.

Hvordan å rense en barne kroppen for giftstoffer

Barnas helse er ekstremt viktig som helse beslutninger nå kan påvirke dem for resten av livet. Opprettholde et barns helse med et næringsrikt kosthold og daglig mosjon er av den største betydning, men før du begynner ditt barns sunn rutine, må giftstoffer bli renset fra kroppen hennes. Disse giftstoffene kan svelges via møbler, teppe, røyk, tre, kjæledyr dander, mold, mugg og andre ting, ifølge Livet Tips. Det er flere måter å rense barnets kropp, og med flid og konsistens, vil barnet ditt være giftfrie (eller i det minste i nærheten av det) på kort tid.

Hvordan å rense en barne kroppen for giftstoffer

•  Gi barnet mye vitaminer. Vitaminene A, C og E er viktig og må tas hver dag - enten i form av piller eller i kosten. Disse essensielle vitaminer vil hjelpe tappe barnets kropp for skadelige giftstoffer. Gulrøtter, appelsiner, juice, bananer, brokkoli (og listen fortsetter) er alle gode mat å spise. Pass på at barnet drikker masse, masse vann, også.

To feed barnet ditt mat som er høy i fiber. Etablering sunne avføringsmønster hos barnet ditt er en fin måte å kvitte kroppen hennes for giftstoffer. Fiber hindrer også forstoppelse, senker kolesterol (og hindrer høyt kolesterol), styrer vekt og mye mer, i henhold til Health Castle.

Sørg for at barnet øvelser hver dag. Måle hva barnet liker å gjøre, og gjør det med henne. Mange kjører rundt, spille og selv ler er alle gode måter å hjelpe barnet trening. Trening øker stoffskiftet, spyler giftstoffer og setter barnet på rask vei til ernæring og lang levetid.

Ta forebyggende tiltak slik at barnet unngår giftstoffer. Ikke røyk, holde tepper og møbler rene til enhver tid, og holde mold ut av huset. Dette er alle måter som barnet kan få i seg giftstoffer inn i kroppen hennes. Den beste kur er forebygging, så sørg for at barnet ditt har et gjestfritt miljø.

Hvordan å balansere Protein på kroppen for livet diett

Hvordan å balansere Protein på kroppen for livet diett


The Body for livet diett balanserer carbohyrdates og protein for en sunn tilnærming til å spise og vekttap. Siden kroppen gjør bedre når protein og karbohydrater er spist sammen, bør hvert måltid inneholde begge deler. På kroppen for livet diett, er enkle karbohydrater som hvitt mel, sukkerholdige matvarer og hvit ris nixed mens komplekse karbohydrater, inkludert hele korn og hele frukter og grønnsaker, blir oppmuntret. Nøkkelen til å balansere protein på kroppen for livet diett er å spise sunne mengder protein til hvert måltid. Les videre for å lære å balansere protein på kroppen for livet diett.

Hvordan å balansere Protein på kroppen for livet diett

•  Lag en liste hver dag i seks måltider du vil ha og hva som vil være i hver. På kroppen for livet diett, du spiser små måltider seks ganger om dagen i stedet for flere store måltider. Dette hjelper kroppen din forbedre metabolisme og regulere blodsukkernivået effektivt.

Legg ved både protein og komplekse karbohydrater i hvert måltid hver dag. Karbohydrater gir deg energi, mens proteiner hjelper kroppen din til å føle full og fornøyd. Ha en liste over gode carb matvarer og sunn proteinrik mat for å gjøre kostholdet enklere å følge.

Start dagen med en god frokost, for eksempel en hel hvete bagel med jordbær og et egg. Proteinet i egg balanserer de komplekse karbohydrater i din bagel.

•  Lag sunn snacks som har protein og karbohydrater. Blandede nøtter er stor, som er gulrot pinner med peanøttsmør. Et par stykker av ost på fullkorn kjeks er et annet alternativ, som er epleskiver med kremost. Vær kreativ og lage din egen kropp for livet diett kombinasjoner.

Sjekk dine porsjonsstørrelser. Nøkkelen til denne dietten er seks små måltider, ikke seks store. Spis sakte til hvert måltid, slik at kroppen din tid til å signalisere at du er full. Protein mat til middag, for eksempel, bør være omtrent på størrelse med bare håndflaten. Det er trolig en mindre størrelse biff enn du er vant til, men du vil bli overrasket over å finne det vil tilfredsstille deg etter en dag med å spise godt og balansere protein på kroppen for livet diett.

Hvordan rense kroppen for parasitter

Hvordan rense kroppen for parasitter


Rensing kroppen for parasitter har blitt en mer populær praksis de siste årene på grunn av de gjenkjennelige effekter bakterier og organismer vi kan spise eller drikke, eller på annen måte absorberer fra vårt miljø. Du kan fjerne parasitter fra kroppen din ved å ta urte kosttilskudd, piller og tinkturer. De kan bidra til å redusere mange helsemessige bekymringer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Velge riktig program for rensing kroppen av parasitter

Forskning de ulike metoder for rensing kroppen for parasitter som bruker upartiske kilder som CureZone.com (se Ressurser nedenfor) snarere enn selskaper som selger sine egne renseprodukter. Du vil også kunne sammenligne priser på de ulike parasittiske urt formler, som spenner fra billig til svært kostbart. Finn en som passer ditt budsjett.

Velg en alt-i-ett parasittisk rensing produkt hvis du ønsker å ta opp en rekke parasitter. Miks og match visse urter og tinkturer å håndtere mer spesifikke helseproblemer.

Vurder å plassere alle andre i din husstand, og med kjæledyr, på samme rens samtidig. Parasitter kan overføres lett fra organisme til organisme.

Vær forberedt på å håndtere tanken på å se levende parasitter i avføringen. At synet kan være urovekkende for mange mennesker. Hvis du vil, men du kan bruke et dørslag for å undersøke avføringen mer nøye for å se hva slags parasitter blir eliminert.

Rense kroppen for parasitter

Velg en periode for rens som ikke vil forstyrre hverdagen din. Mens en endring i dietten ikke er nødvendig, er ofte hyppige doser i løpet av dagen. Det er lurt å være i nærheten av et toalett.

Forbered deg på noen av de bivirkninger som kan oppstå under en parasittisk rens, inkludert uregelmessig avføring, kramper, nyresmerter og til og med tåkete syn.

Plan for å gå gjennom mer enn en parasittisk rens for å oppnå de beste resultatene. En behandling kan bare fjerne et enkelt lag av parasitter i fordøyelseskanalen. De fleste utfører parasittiske renser med jevne mellomrom på grunn av den stadige gjeninnføring av parasitter i vårt fordøyelsessystem.

Clove, malurt, svart valnøtt olje og gresskarkjerner er tradisjonelle vestlige urter for å bli kvitt parasitter. Disse kan tas oralt, eller ved tinkturer brukes som et klyster.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du gjør en kropp rens for parasitter, særlig hvis du er på noen reseptbelagte medisiner som kan reagere med rensing prosedyren.
 • Hvis du opplever alvorlige gastrointestinale plager, kvalme, diaré eller forstoppelse, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hva kan jeg gjøre for å senke blodsukkeret mitt?

Administrerende diabetes og blodsukkernivået krever hardt arbeid og engasjement. Disse medisinske tilstander forårsake oppturer og nedturer i løpet av dagen, og det er noen ganger veldig vanskelig å holde blodsukkeret på et konsekvent rate. Ved å balansere kosthold og trening, sammen med å bruke de riktige medisiner, kan du trygt og effektivt senke blodsukkernivået.

Sunt kosthold

Forbruker et sunt kosthold er en viktig faktor i å redusere og opprettholde sunne blodsukkernivået. Spis dine måltider rundt samme tid hver dag. Du ønsker å fokusere på å spise omtrent like mye til hvert måltid, og som kroppen din blir vant til denne daglige rutine, vil blodsukkernivået stabilisere seg. Også begrense karbohydratinntaket, noe som kan føre til en topp i blodsukkeret. Prøv å spise samme mengde karbohydrater hver dag, til hvert måltid. Dette vil hjelpe kroppen regulere og lavere blodsukker nivåer. Også ta kontakt med legen din for å finne et måltid plan som passer best til de medisiner du tar. Noen blodsukker medisiner vil drastisk lavere blodsukkernivået, så du må kanskje spise litt mer når du tar disse medikamentene. Spør legen din hva rutine vil fungere best for din situasjon.

Trening

Trening er også avgjørende for å senke blodsukkernivået. Når du trener, forbrenner kroppen av glukose for energi. Trening øker også kroppens respons på insulin, og med en kombinasjon av disse to faktorene, er blodsukkernivået senkes. Grunnleggende daglige aktiviteter som hus og hage arbeidet vil senke blodsukkernivået, men en mer anstrengende trening som å gå raskt i 15-30 minutter vil forbrenne glukose lenger, øke resultatene.

Medisiner

Det er også flere medisiner på markedet som vil senke blodsukkernivået. Disse medikamentene må være foreskrevet av lege, og du vil trenge for å diskutere din individuelle situasjon med legen din for å finne ut hvilken medisin og dosering som fungerer best for deg. Også snakke med legen din om medisiner du tar for andre helsemessige forhold, så mange ganger en bivirkning kan være høyere blodsukkernivå, selv om tilstanden har ingenting å gjøre med diabetes.

Hvordan rense kroppen for sigarett-røyk

Røyking har en enorm negativ effekt på kroppen siden nikotin angrep nesten alle vitale organer. I tillegg til nikotin, karbondioksid som inhaleres mens røyking herjer også kroppen. Andre skadelige stoffer er hydrogencyanid, karbonmonoksyd, svovel og nitrogen oksyd. Alle disse gradvis redusere kroppens evne til å absorbere oksygen og som et direkte resultat at cellene i kroppen dø en langsom pinefull død. Det første skrittet for å rense kroppen for disse negative elementene er å slutte å røyke.

Bruksanvisning

•  Ta med familien til tillit og utarbeide en plan for å hjelpe deg å slutte å røyke. Informere alle dine nære venner om denne beslutningen, slik at du ikke blir fristet den første tiden, som ofte er kritisk.

Innhent råd og hjelp til familien din lege, spesielt med hensyn til abstinenssymptomer og nikotin craving problemer. Det finnes spesielle kurs av akupunktur, urte healing samt avgiftning tilgjengelig. Utdanne deg selv og velge den som passer deg best. Dette er et svært viktig skritt, så uansett hva du velger bør utfylle din stil av å bo og arbeide.

Drikk rikelig med vann, noe som vil skylle ut giftstoffer og fjern heshet fra stemmen din grunn irritert hals. Adopter matvarer rike på antioksidanter i kostholdet ditt, fordi disse er de beste hjelpere i avgiftning av kroppen. Du må også ta med rikelig med frukt og grønnsaker i den nye kosten. En av de verste deler av kroppen påvirkes av røyking, i tillegg til lungene, er den ekskretoriske systemet. Dens funksjon kan forbedres ved å legge til matvarer med høyt fiberinnhold, noe som også vil bidra i flushing ut av bebygde giftstoffer fra kroppen.

Med råd fra din lege inkluderer antioksidant kosttilskudd i kostholdet ditt. Dette ville intensivere fjerning av frie radikaler fra kroppen, rask videresending kroppens utvinning.

Legg minst 20 til 30 minutter med trening i din daglige rutine. Dette er en svært viktig, men neglisjert mest del av utvinning fra røyking effekter. Trene hjelper i å fjerne giftstoffer, og forbedrer den kardiovaskulære systemet og nervesystemet. Om ikke annet, bare gå raskt i 20 minutter hver dag på vei til og tilbake fra kontoret eller markedet.

Tips og advarsler

 • Røykeslutt er den vanskeligste delen av reversering av effektene av røyking. Du må holde på det med en vilje av jern.
 • Utgangspunktet en erstatning som nikotinplaster, nikotintyggegummi, eller noe annet som anbefalt av legen ville være nødvendig for å holde nikotin suget i kontroll. Akupunktur er spioneringen å være svært effektiv på dette stadiet.
 • Uansett system for å slutte å røyke du velger bør være støttet av faglig kompetanse.

Hvordan tømme kroppen for giftstoffer

I det siste har avgiftning blitt en mainstream praksis brukes til å forbedre helse og vitalitet. Dette er på grunn av folk blir mer klar over skaden som akkumulerte giftstoffer kan gjøre for menneskekroppen. Toksiner kan gjøre stoffskiftet svak og sette kroppen din i fare for en rekke alvorlige sykdommer som kreft. For å bidra til å tømme kroppen for giftstoffer, må visse organer i kroppen din opptre på optimale nivåer. Du bør også bli bevisst og forsiktig med hva du spiser, drikker og utsette kroppen for.

Bruksanvisning

•  Start dagen med en lever og nyre tonic. Kroppens viktigste avgiftningsmekanismer er lever og nyrer. I dagens moderne verden, er vi utsatt for så mange giftstoffer som disse organene lider og ikke fungerer på optimalt nivå. Enkle, hjemmelagde tonics som lunkent vann blandet med sitronsaft eller eple cider eddik tatt først i morgen vil gjenopprette optimal funksjon. Vann og sitron først i morgen vil også fremme regelmessig avføring som er nøkkelen til toxin eliminering.

Unngå bearbeidet mat og drikke. Ikke konsumere mat og drikke med tilsetningsstoffer og konserveringsmidler er viktig for at kroppen din til å opprettholde sine avrusning innsats. Les mat etiketter nøye og når innkjøp av mat. Et balansert kosthold som inneholder frisk frukt, grønnsaker og hele korn vil hjelpe deg klare giftstoffer mens gjenopprette kroppens medfødte naturlige balansen. Mat høyt på vitamin E som solsikkefrø og mandler er gode å fremskynde renselsesprosess. Den omega fatty acid komponent, spiller DHA også en viktig rolle i membranen reparasjon og reparasjon av synapser. Ta 200 mg om dagen for å støtte din detox innsats.

Få en intestinal rens. En intestinal rens, også kjent som colonic rens, kan brukes til å skylle ut bebygde giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Du kan ha samlet en rekke giftstoffer i tarmen og tykktarmen gjennom årene, spesielt hvis du har en historie med forstoppelse. I løpet av prosessen, vil en sertifisert colonic terapeut sette inn et engangs spekulum og slange koblet til en colon hydroterapi enhet for å pumpe vann gjennom endetarmen og inn i tykktarmen. Spør din lege om en intestinal rens er riktig for deg.

Bruk kjemikaliefrie rengjøringsprodukter. Kommersielle rengjøring produkter er ekstremt giftig. Disse giftstoffene somle i luften og er fortsatt å bli absorbert av kroppen din lenge etter at du er ferdig med rengjøringen. Sats på rengjøring produkter som bruker ikke-giftige ingredienser som sitron eterisk olje, eddik og natron. En annen løsning er å lage din egen naturlige rensesett med disse elementene. Eddik er en naturlig desinfeksjonsmiddel og kan også brukes til å rense glasset. Natron vil forlate badekar squeaky ren og sitron essensielle oljen kan brukes som en mild multi-purpose renere som kan til og med brukes på tre flater.

Tøm lungene av giftstoffer daglig. Dype pusteøvelser hjelpe lungene utvise avleiret giftstoffer fra kroppen. Breathing transporterer også oksygen til alle cellene i kroppen din som fremmer celle avrusning. Dype pusteøvelser kan utføres når som helst, selv når du kjører til jobb. Først, sørg for at du sitter komfortabelt og rett. Puster helt gjennom munnen. Deretter, med hendene på magen puste i veldig sakte gjennom nesen. Dine hender vil bli skjøvet ut på hver inhalerer og presset innover med hver puster hvis du gjør det riktig. Gjenta disse trinnene 10 ganger, fortrinnsvis om morgenen eller rett før du går til sengs.

Hva må jeg gjøre for å fullføre Fruit Flush Diet?

Frukten flush kosthold er en tre-dagers program for å avgifte kroppen av buildup og giftstoffer som forårsaker treghet, mangel på konsentrasjon og oppblåsthet. Laget av ernæringsfysiolog Jay Robb, hevder denne dietten for å hjelpe slippe vekt og fjerne giftstoffer fra kroppen for optimal helse.

Hva er Fruit Flush?

Grunnlaget for kostholdet er frukt, som er høy i vann, antioksidanter, fiber, vitaminer og mineraler. Frukt har også lav glykemisk nivåer av karbohydrater, som bidrar til å holde blodsukkeret stabilt, i motsetning til enkle sukker karbohydrater, som forårsaker pigger og krasjer i energi- og blodsukkernivået. Low-glycemic karbohydrater og dermed opprettholde energinivået og bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen.

En person på frukten flush diett drikker en protein shake annenhver time for den første dagen, noe som resulterer i fem shakes. Middag på den første dagen består av en rå grønnsaker salat toppet med magre proteiner som kylling og toppes i olivenolje.

Den andre og tredje dager består av å spise noe annet enn friske, rå frukt gjennom hele dagen og spise en rå grønnsaker salat og protein shake til middag.

Mat Anbefalinger

Mens på frukten flush diett, foreslår Robb visse matvarer for å lykkes. Det finnes ingen grenser for hva frukt du velger; imidlertid en rekke valg og farger sikrer at du får mange vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer eller antioksidanter. Olivenolje bør brukes til toppen middag salater, og avocado er foreslått for bruk som topping på salater. Magre proteiner inkluderer fisk, fjærkre, eggehviter og magert kjøtt.

Forslag

Under frukten flush diett, foreslår Robb avstå fra enhver øvelse for å opprettholde energinivået. Du må kjøpe nok frukt for to dager med spising, samt whey protein pulver til vibrering.

Hva vitaminer er nødvendig for kvinner etter 30?

Hva vitaminer er nødvendig for kvinner etter 30?


Vitaminer kvinner krever etter fylte 30 vil hjelpe kroppen håndtere et bredt spekter av behov, for eksempel reproduksjon, bein styrke, og hjertet helse. Selv om mat er den beste kilden til vitaminer, kan supplere med et multivitamin forsikre en kvinne over 30 som hun mottar nøyaktig hva hennes kroppen trenger. Vitaminer som gir de riktige mengder av folsyre (B9), vitamin D, og ​​antioksidantvitaminer (A, E og C) er viktige tillegg.

Folic Acid

Folsyre, også kalt folat eller B9, spiller en rolle i å forebygge fødselsskader. Fosteret krever folsyre i de tidligste stadier av utviklingen, før en kvinne selv vet hun er gravid, i mange tilfeller.

Derfor tar 400 og 800 mcg av folsyre daglig (anbefalt av National kvinner Health Information Center) er nødvendig for enhver kvinne som kan bli gravid. Folsyre finnes i små mengder i grønne grønnsaker, bønner, hele korn, og sitrusfrukter og er ofte lagt til andre matvarer for å sikre at den amerikanske befolkningen får i seg nok til å opprettholde helse.

Antioksidantvitaminer

Antioksidant vitaminer kjempe oksidasjon eller aldring av kroppen. Antioxidant vitamin A, E og C hjelpe kvinner over 30 forsterke deres kardiovaskulær helse, holde øynene friske, og støtter immunforsvaret. Vitamin C senker blodtrykket og beveger fettsyrer (gode fettstoffer som de som finnes i fet fisk) i hjertet muskler for å gi energi i kroppen. Vitamin E er nødvendig for å forhindre dannelse av blodpropper, en årsak til hjerteinfarkt. Vitamin A hjelpemidler i bein vekst, visjon, og holde immunforsvaret sunt. Kombinert, disse antioksidanter bekjempe frie radikaler i kroppen for å forhindre tegn på aldring. Gravide kvinner eller kvinner med leverskade bør alltid konsultere lege før supplere med vitamin A.

Vitamin D

Vitamin D bidrar til å styrke bein og redusere risikoen for osteoporose fordi det hjelper kroppen å absorbere kalsium. Vitamin D kan bli absorbert av kroppen når den utsettes for sollys i 15 til 20 minutter i en 24-timers periode. Vitamin D kan svelges ved å spise eggeplommer eller leveren eller drikke befestet melk. Den anbefalte daglige rasjon for vitamin D for kvinner i alderen mellom 30 og 50 er 200 IE. Eldre kvinner eller de som er identifisert med raske ben tetthet tap vil kreve mer, men du bestemmer hvor mye mer skal skje i regi av en lege.

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide


Kroppen skaper karbondioksid som en del av luftprosess. Når du puster inn, bruker kroppen din oksygenmolekyler fra luften og sukkermolekyler fra hva du spiser for å lage energi. Karbondioksid er en av biprodukter av denne kraften produksjonssyklus, mye som det er produsert i røyk når du brenner veden i en brann. For mye karbondioksid kan gi deg hodepine eller gjøre deg spy. Bruk kontrollerte pusteteknikker for å trygt rense kroppen for karbondioksid uten å bringe om symptomene på lavt karbondioksid.

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

En gå et sted med frisk luft. Bilmotorer, branner og industrielle innstillinger er vanlige kilder til karbondioksid. Kroppen din ønsker å puste inn frisk luft, og disse tingene er kilder overflødig karbondioksid.

Pust normalt når du er i ro eller ikke gjennomgår hjerte trening. Hjernen din automatisk forteller kroppen din hvor dypt og ofte det bør puste. Den pustesyklus rids kroppen av karbondioksid og bringer inn frisk oksygen.

Pust sakte når du er andpusten, gisper luft eller legge merke til at frekvensen av pusting har akselerert. Når du tillater deg selv å ta raske, grunne pust i slike situasjoner, risikerer du hyperventilering.

Ta dype åndedrag når du pesende, gisper eller puste raskt. Føler lungene fylle helt, så puster til du føler at du har helt tømt dem. Dette bidrar også kjempe hyperventilering, og blåser det karbondioksid fra kroppen din på en kontrollert måte.

Hint

 • Nummen armer og munn, en ør følelse og svimmelhet er alle tegn på hyperventilering, som betyr at du har kvitte kroppen av for mye karbondioksid.
 • Hodepine og trøtt er tegn på overflødig karbondioksid, noe som betyr at du trenger å finne frisk luft og kvitte kroppen for mer karbondioksid.

Hvordan å drikke 10 glass vann per dag på kroppen for livet diett

The Body For Life kosthold er en realistisk tilnærming til vekttap. En dag i uka kan du selv spise hva du vil! Hvem liker ikke den tanken? Likevel, en av utfordringene satt før deg på denne dietten er å drikke ti glass vann per dag. Dette er vanskelig å gjøre hvis du ikke er vant til å drikke vann i første omgang! Lær hvordan det er å komfortabelt drikke 10 glass vann per dag på Body For Life diett!

Hvordan å drikke 10 glass vann per dag på kroppen for livet diett

Hvordan å drikke 10 glass vann per dag på Body For Life Diet

•  Begynn å drikke tidlig! Vann, som er. Sørg for å skjenke deg et glass med frokost. Mens på kroppen for livet diett, er det en god idé å erstatte de fleste drikker med vann! Mens brus ikke er forbudt, bør de ikke brukes mye når du prøver å gå ned i vekt. Hvis du har melk med kornblanding eller en av kroppens for Livet ernæring drikker, jage den med litt vann.

Sett en stash av flaske vann i baksetet av bilen. Kjøpmenn og helsekostbutikker nå selger pakker med små flasker med vann. De har flasker som tilsvarer et fullt glass vann. Hold de for på farten. Det vil ikke være vanskelig å ned et par i trafikken når det er varmt ute, eller mens du venter på barna på skolen! Uansett hva du gjør på farten, er det sannsynlig rom for noen drikking!

Gjør te! Brygge noen grønn te før du drar ut for dagen. Det teller som vann, og det er flott for energi og antioksidanter. Fylle en termos eller kaffe holder med grønn te er en deilig måte å konsumere vann, og det er en endring av smak.

vitamin supplement pakker er flott å blande seg med et glass vann for en deilig smak av valg, samt ekstra vitaminer og mineraler. Bland dem med vann, og drikke opp.

Sett vann i et glass vin til middag. Det gjør virkelig effekt hvordan du tenker på å drikke vannet. Det høres dumt, men det legger motivasjon til å føle at du er indulging i de mest subtile måter. Drikk hele glass, og gå tilbake for sekunder. Når du spiser på en restaurant, kan du be om at din flaskevann bli servert i et glass vin. Mange gjør det på den måten, og det vil sette deg opp for å lykkes i drikkevann.

Drikk litt varmt vann med sitron eller litt spritz fra en appelsin eller lime på kvelden. Dette er en stor erstatning for dessert eller i stedet for en sen kveld snack. Det varme vannet kan være beroligende og forberede deg for søvn!

Hint

 • Hold styr på hvor mange glass vann du drikker på en dag. Belønn deg selv, på en måte som ikke involverer mat, når du oppfyller alle krav til vann i en dag! Hold vann mobilen! I tilfelle at det ikke er vann i et møte eller i løpet av dagen når du jobber, vil du være i stand til å ha det lett på hånden.
 • Ikke tving deg selv til å drikke! Du kan bli syk av å tvinge deg selv til å drikke utenfor din komfortsone.
 • Ikke drikk diett brus som en erstatning for vann!
 • Ikke la deg bli tørst for å drikke. En stor prosentandel av kroppen er vann, og etter den tid du er tørst, er kroppen din allerede er i behov av vann og litt dehydrert.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Dag-til-dag liv, stress og dårlig kosthold kan la deg følelsen svak og usunn. Dette er grunnen til at avgift renser er så populære. Målet med en detox er å rense giftstoffer og deretter fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer, forlater du revitalisert. Det er varierte teorier om hvordan å rense kroppen for giftstoffer, men det mest vanlige fremgangsmåten er å rense systemet gjennom faste, renset din kolon og fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Hvordan å rense og rense kroppen for giftstoffer.

eliminere din toxin inntak. Fasting gjennom juicing for en periode på tre til sju dager er ideelt. Bare drikke grønnsaksjuice, ferskpresset juice (fersk Juiced er best - du må kanskje kjøpe en juicer) og renset vann i faste perioden. Dette gir deg sunne vitaminer og mineraler og lar dine organer å hvile. Teorien er at kroppen din vil være i stand til å spyle giftstoffer ut når de ikke lenger blir inntatt. Mens ideen om å bli kvitt kroppen for giftstoffer kan være tiltrekkende, kanskje du ikke ønsker å gå den "væsker bare" rute. For dette, bør du begrense kosten valg til noe som ligner på et vegansk kosthold. Du trenger også å kutte ut alkohol, kaffe, sigaretter, raffinert sukker, mettet fett og så mye stress som mulig. Alle disse legger giftstoffer til kroppen under rens.

Bruk kosttilskudd for å hjelpe deg detox. Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe detox te eller urter som er rettet mot spesifikke kroppsdeler. Det er mange urter og te du kan ta for å målrette bestemte organer som lunger, tykktarm og lever. For eksempel, er løvetann rot bra for leveren, og ingefær og cayenne hjelp til å rense nyrene. Begge disse organene filtrere systemet og må bli renset.

Rens din kolon. Giftstoffer behandlet av leveren blir sendt til tarmene for å bli eliminert. Kolon er som byen dump for giftige oppbygging. Den beste måten å rense kolon er å vedta en høy-fiber diett som inneholder massevis av frisk frukt og grønnsaker og høy-fiber hele korn. Noen velger rask vei og gå for en colonic. Colonic hydroterapi bryter ned toksisk ekskrementer og fjerner avfall og oppsamling i en serie av behandlinger. En colonic kan også hjelpe fremskynde metabolske prosessen, utvise parasitter og føre til vekttap.

vedta en sunn livsstil. Etter å ha gått gjennom renselsesprosess, må du endre dine daglige vaner. Det gir ikke mening å gå gjennom den vanskelige rens bare å dumpe mer giftstoffer tilbake i kroppen din. Den mest effektive måten å gjøre dette på er gjennom kosthold og sunn livsstil praksis. Spis rikelig med fiber, og beskytte leveren med urter som løvetann rot og ved å drikke grønn te. Ta vitaminer. Drikke 2 liter vann daglig. Håndtere stress med verktøy som yoga og meditasjon, og svette ut giftstoffer gjennom trening eller i badstuer.

Hint

 • Prøv å rense under nedetid eller en ferie. Arbeide under en rens er ofte slitsomt og anstrengende.
 • Hvis du føler ubehag eller smerte under renseprosessen, bør du kontakte lege.

Hva å unngå i Natural Cures for gjær infeksjoner

Det er en overflod av naturlige botemidler for gjær infeksjoner som involverer bruk av felles matbutikk elementer og urte tinkturer. I beste fall er slike kurer avhengige anekdotiske støtte. Hvis du ønsker å raskt lindring fra gjær infeksjon, er det best å unngå naturlige kurer og hold deg til hva medisinske eksperter kan forsikre deg er prøvd og sanne.

Gamle koner 'Cures

Det er så mange naturlige botemidler som hensikt å bli kvitt gjær infeksjoner, er det vanskelig å sortere ut potensielt nyttig fra downright ubehagelig. Ett middel instruerer kvinner til å skyll en tampong i yoghurt og sett den inn i vagina, eller bruke yoghurt direkte inn i vaginal kanalen med en bomullspinne. Andre naturlige rettsmidler inkluderer bruk av et eple cider eddik eller kaliumsorbat (mat konserveringsmiddel) douche, sette inn skrelte hvitløksfedd inn i skjeden i 10 dager, eller bruke borsyre, tea tree olje eller honning til vagina i minst en uke.

Mer moderne holistiske kurer knytte vaginal gjær infeksjoner til en kvinnes kosthold. A "candida rens" diett hensikt å kurere gjær infeksjoner ved å eliminere sukker og karbohydrater fra kostholdet, inkludert melasse, honning, hvitt mel, hvit ris og kornprodukter. Det er mange naturlige botemidler som markedsføres på internett, men vær forsiktig: The Federal Trade Commission har utstedt pålegg mot mange markedsførere for å selge falsk gjær infeksjon botemidler (se Ressurser).

Hva sier ekspertene

Hvis du ønsker å effektivt behandle gjær infeksjon, er det best å unngå noen form for behandling eller kur som ikke har den amerikanske Food & Drug Administration godkjenningsstempel. Ifølge Mayo Clinic, er den eneste naturlige kur for gjær infeksjoner som har en snaut mengde troverdighet metoden med å bruke vaginale stikkpiller som inneholder L. acidophilus, som reduserer gjær infeksjon symptomer. Men studier utført på inges L. acidophilus - usøtet yoghurt - viste at det ikke forhindre eller kurere gjær infeksjoner.

Som Mayo Clinic påpeker, har suksess med hjem rettsmidler bare anekdotisk støtte. Naturlige botemidler er ikke støttet av vitenskapelige studier. Mayo Clinic eksperter også forsiktig kvinner mot candida rens dietter, som det har vært noen studier for å bevise at de Candida albicans i kroppen forårsake noen andre symptomer eller plager, og heller ikke at kosthold påvirker antall Candida i kroppen.

En sikker kur

Hvis du vil ha en sikker rette for gjær infeksjon, er det best å unngå "hit eller savner" naturlige kurer og hold deg til hva som effektivt behandler dem: FDA-godkjente soppdrepende kremer eller stikkpiller, for eksempel mikonazol, klotrimazol og tioconazol. Disse går av merkenavnene Monistate, Gyne-lotrimin og Vagistat på ditt apotek. Legen kan også foreskrive en oral medisin som heter Diflucan å kurere din gjær infeksjon.

Det er mange fordeler med å kjøpe en over-the-counter behandling for å behandle gjær infeksjon. De er billig, arbeide raskt og ikke krever en lege besøk. Men hvis dette er første gang du har opplevd symptomer på en gjær infeksjon (vaginal kløe, svie og utflod), se din helsepersonell før du behandler den. Hvis du ikke har en gjær infeksjon, kan behandle symptomene med soppmidler eller hjemme rettsmidler føre til helsemessige komplikasjoner.

Hva er enzymer i kroppen?

Uansett hvor sunt vi spiser eller hvor mange vitaminer og mineraler vi laste inn i våre dietter, ville de ikke være verdt noe uten enzymer. Disse spesielle proteinmolekyler bidra til å bryte ned næringsstoffer, slik at de kan bli absorbert av kroppen din. Enzymer er avgjørende for å fordøye mat, eliminere avfall og rense blodet. Kroppen din er i stand til å lage enzymer. Essensielle enzymer er også funnet i rå mat. Men våre dietter inkluderer ofte høye mengder raffinert, bearbeidet, kunstig forbedret laget mat der enzymnivåene er drastisk senket. Ifølge EnzymeEssentials.com, lavere enzym nivåer gjøre kroppen mer utsatt for sykdom som vi ikke er i stand til riktig tilegne seg de næringsstoffene som trengs til drivstoff våre systemer.

Betydning

Fra rensing kroppen for giftstoffer til å bygge muskler, enzymer er viktige ingredienser i mange kroppsfunksjoner. Friske mennesker produserer nok enzymer for å hjelpe kroppen å holde sykdommen i sjakk og samle krefter raskt. Når kroppen blir sultet for enzymer, immun og fordøyelsessystemet svekkes. Dette er fordi kroppen din er stresset for å produsere flere enzymer. Samtidig etterlater mangel på enzymer mer mat dårlig fordøyd, forårsaker det å gjære og eventuelt forgifte blodet. Når dette skjer, blir du mer utsatt for sykdom. Ifølge EnzymeEssentials.com, nyresykdommer, høyt blodtrykk, diabetes, matallergier, fordøyelseskanal lidelser, depresjon og tretthet er bare noen av de mange plager som kan spores til enzym mangel. Det er også en årsak til for tidlig aldring.

Fordøyelsesenzymer

Fordøyelsesenzymer hjelpe på fordøyelsen, bryte det ned i enheter som kan bli absorbert av tynntarmen og transportert inn i blodet ditt. Disse enzymene er laget og funnet i spyttkjertler, mage, bukspyttkjertel og tynntarmen. Som du alder, reduserer kroppens naturlige evne til å skape enzymer. Kroppen vår fungerer naturligvis tregere når vi blir eldre, inkludert muligheten til å utskille enzymer. Men dette kan bli forverret av en ubalansert diett høy i bearbeidet mat.

Mat Enzymer

Mat enzymer finnes naturlig i rå frukt, grønnsaker og annen mat. De fungerer som enzymer som er opprettet i fordøyelsessystemet. De bidra til å bryte ned maten i komponenter til drivstoff kroppen din. Uheldigvis matlaging ved høye temperaturer ødelegger enzymer. Dette gjør spise friske, rå grønnsaker og frukt en viktig del av kostholdet ditt. Frukt og grønnsaker med høyere nivåer av enzymer inkluderer bananer, mango, ananas, sitroner, papaya, epler, pærer, spinat, persille og brønnkarse.

Metabolske enzymer

Metabolske enzymer skilles ut og funnet i bein, blod og organer i hele kroppen din. Det finnes ulike typer av enzymer som er spesifikke for bestemte vev eller organer. Disse enzymene å opprettholde vev integritet og celle gjenfødelse. Som fordøyelsesenzymer, din evne til å utskille metabolske enzymer avtar når du blir eldre. Når fordøyelsesenzymer er lav, kraner kroppen din inn i metabolske enzymer for å hjelpe prosessen mat. Dette skjer ofte når kostholdet er lite mat enzymer. Det kompromitterer helsen til andre deler av kroppen som bukspyttkjertelen og leveren.

Betraktninger

Våre dietter er ofte den skyldige for enzymmangel. Så, tenke to ganger om maten du spiser. Det betyr å unngå svært bearbeidet mat og økende fersk, rå frukt og grønnsaker. Enzym kosttilskudd er også tilgjengelig i markedet. Populære merkene inkluderer Digest Gold av Enzymedica og Genuine N Zimes. Disse kosttilskudd er avledet fra ulike mat kilder. Mens det er lite eller ingen bivirkninger, er det alltid best å oppsøke helsepersonell dersom du bruker medisiner for visse medisinske tilstander.

Hva skjer hvis du spiser for mye Fet mat?

Vi vet alle at for mye av noe er sannsynligvis ikke en god ting. Vi vet alle at det å spise mat med høyt fett er trolig ikke bra for oss. Men hva er risikoen ved å spise for mange mye fett matvarer?

A Love Affair

Amerikanerne har et kjærlighetsforhold med mat. Dessverre blir alt for ofte de matvarene vi elsker rett og slett lastet med fett. Fra hurtigmat hamburgere, til løkringer på en bar og grill, til iskrem vi har til dessert, mange av våre favoritter, om ikke spist i moderasjon, kan føre til alvorlige helseproblemer. Hva skjer hvis du spiser fett-laden matvarer til overflødig?

Fedme

Den første (og mest åpenbare konsekvensen) av å spise en diett høy i fett er en økt risiko for fedme. Dette er først og fremst fordi fett har et høyere "kaloritetthet." Ifølge Phillip Allen Wood, i sin bok hvor fett Works, et gram av fett har omtrent ni kalorier sammenlignet med ett gram av karbohydrater (sukker og stivelse) eller protein, som har bare fire. På grunn av dette høyere tetthet, er det mye lettere å forbruke en større mengde kalorier i en mindre mengde mat.

I tillegg er noen ekstra kalorier som kroppen ikke bruker med en gang lagres som kroppsfett. Dette gjelder uansett om disse kaloriene kommer fra fett eller fra karbohydrater. Men studier har antydet at karbohydrater er lettere metaboliseres av kroppen - det er, er det lettere for kroppen å forbrenne kalorier som kommer fra karbohydrater. Fat kalorier, på den annen side, er mer sannsynlig å slå direkte inn i kroppsfett.

Den mest åpenbare konsekvensen av fedme er effekten det har på din fysiske utseende - du blir fett. Det er imidlertid også mange alvorlige helseproblemer i forbindelse med fedme. Ifølge Centers for Disease Control, fedme er knyttet til:

Økt risiko for koronar hjertesykdom og hjerneslag
Økt risiko for type to diabetes
Flere typer kreft, inkludert brystkreft og tykktarmskreft
Høyt blodtrykk
Gynekologiske problemer, inkludert ufruktbarhet
Artrose og andre degenerative ledd og skjelett
Søvnapné og andre søvnforstyrrelser

Med andre ord, er fedme ikke bare knyttet til lidelser som kan redusere livskvaliteten, men er også knyttet til lidelser som kan betydelig redusere forventet levealder.

Acid Reflux

Selv fedme er muligens en av de mer alvorlige konsekvenser av å spise for mye fet mat, er det flere andre lidelser som kan være forårsaket av eller forverret av høyt fettinntak. Et eksempel er syre refluks. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), oppstår acid reflux sykdom når spiserøret ikke fungerer riktig og lar magesyre å unnslippe magen. Dette forårsaker alvorlig halsbrann, og kan føre til mer alvorlige problemer, slik som sår eller kreft i spiserøret.

Selv om årsakene ikke er kjent, har det vært antydet at fedme er en faktor. Det som er sikkert er at å spise stekt eller fet mat kan være en "trigger" for de som allerede lider av acid reflux sykdom, forårsaker at symptomene forverrer seg, eller for å bli mer hyppige.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

Ifølge NIDDK, er irritabel tarm syndrom en fordøyelses tilstand preget av oppblåsthet, kramper, gass og diaré eller forstoppelse. Selv om, som acid reflux sykdom, er ukjent den ultimate årsaken til denne tilstanden, er det kjent at høy-fett matvarer forverre symptomene. Selv om det ikke antas at IBS fører til mer alvorlige helseproblemer, er det trygt å si at det er en tilstand som fører til ekstremt ubehag, og reduserer livskvaliteten din.

Healthy Living

Mens det er åpenbart upraktisk (om ikke umulig) å eliminere alle fete matvarer fra kosten din, er det en enkel sak å redusere mengden fett du spiser. Unngå stekt mat. Kjøp magert kjøtt, og redusere størrelsen på porsjonene du spiser. Bruk matlaging spray i stedet for smør når du forbereder mat. Moderasjon er nøkkelen. Kanskje enda viktigere, øke mengden fysisk aktivitet - det er den eneste måten å brenne overflødige kalorier du spiser, og det vil bidra til å holde vekten av når du har mistet den.

Urter for å rense kroppen for giftstoffer

Det har ofte blitt hevdet av alternativ medisin eksperter og new age healere at det er nødvendig å rense giftstoffer i kroppen din til å opprettholde god helse. Mens kroppen din eliminerer naturlig uønskede stoffer gjennom svette, leverprosesser og selv utskillelse, det er urter som du kan bruke til å øke sine naturlige rensing krefter. Det sies at disse urtene kan bidra til å gjøre folk føler seg sunnere.

Astragalus

En av de vanligste urter som er tatt separat samt blandet inn rensing pakker av urter er Astragalus. Denne urten brukes til å senke giftstoffer som finnes i leveren, noe som igjen vil øke blodgjennomstrømningen og mobilitet. Ofte er anbefalt som en naturlig behandling for de som har høyt blodtrykk.

Hydrangea Root og Grus Root

Hydrangean Root og Grus Root (noen ganger referert til som Joe Pye luke) er to urter som er nyttige for å rense nyrene. Disse to urter bidra til å bryte ned krystaller og steiner som kan dannes i nyrene og hjelpe disse uønskede materialer passere normalt ut gjennom urinen uten giftstoffer størkning og bli både farlig og smertefullt som de er passert.

Lymfe detoxifiers

En lang liste med nyttige urter stimulere og avgifte huden din og lymfe. Patchouli, basilikum, sypress, selleri, grapefrukt, timian, rosmarin, sitron og fennikel kan bidra til å holde huden sunn og rense uønskede giftstoffer fra lymfe.

Løvetann Root og Milk Thistle

Både løvetann rot og melk tistel benyttes i stimulering, styrke og rensing av leveren. Som en av de viktigste indre organer, leveren renser blodet; som sådan, det er ansvarlig for en stor del av toksin eliminering. Løvetann rot bidrar til å styrke leveren og bidrar til å fjerne avfallsstoffer fra galleblæren og nyrene. Milk thistle også styrker leveren, men det kan også forynge orgelet i prosessen.

Vann

Selv ikke en urt, hjelper ingenting stimulere kroppen som drikkevann. Vann er nødvendig for alle kroppens normale funksjoner, og som regel den ikke inneholder mange av de giftstoffer som du prøver å rense, for eksempel alkohol, raffinert sukker, koffein eller andre, moderne stoffer. I tillegg kan vannet presse stoffer ut av kroppen gjennom urin og svette, bistå i de naturlige renseprosesser.

Hvordan rense kroppen for Celebrex

Når kroppen vår har for mange giftstoffer, kan vi også ha høye surhetsgraden. Høy surhetsgraden kan føre folk til å ha luftveisproblemer, nevrologiske ubalanse, vektøkning, allergi mot matvarer og luftbårne partikler, hudutslett, høyt blodsukker og mer. Feire har vist seg å være en gift, og det gjør også pH-verdier i en persons kropp blir surt. Hvis du ønsker å rense kroppen for Celebrex, det er naturlige ting du kan gjøre for å hjelpe deg å bli mer sunn.

Bruksanvisning

Siden rensing vil innebære en rask og urte kosttilskudd, ta kontakt med en lege før du begynner. Når du får medisinsk klarering, starter en tre dagers faste på vann og brun ris. Sørg for å drikke vann hver 90 minutter eller tidligere hvis du er tørst. Ikke drikker nok vann kan gjøre deg dehydrert. Ta urte avføringsmidler når det trengs, og hvis din lege lar deg. Sørg for å lese bruksanvisningen på hvordan å ta avføringsmidler og holde styr på når du tar dem. Du bør også ta antioksidanter daglig for å hjelpe kroppen din når fasten.

Walk 30 minutter hver dag. Walking hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer. Giftstoffer lagres i fett; og når du forbrenner fett, toksiner blir frigitt gjennom svette. Jo mer du svetter, jo mer kroppen kvitte seg med giftstoffer. Kroppen din vil være i stand til å kvitte seg med Feire gjennom turgåing og svetting.

Sitt eller stå i en badstu for den anbefalte tiden. Pass på at badstuen er ikke for varmt, og du føler deg komfortabel. Badstuen vil hjelpe deg til å svette, og svette vil frigjøre giftstoffer fra kroppen din. Badstuer er veldig sunt for kroppen hvis du bruker dem på riktig måte. Men hvis du er i badstuen for lenge, kan du utvikle heteslag. Tegn på heteslag er svimmelhet, kvalme, tretthet, hodepine, muskelkramper og oppkast. Heteslag kan også utvikle seg i noen mennesker. Tegn på heteslag er kortpustethet, høyt blod temperatur, forvirring, hallusinasjoner, kramper og koma. Så sørg for å bruke badstuen riktig og være forsiktig.

Planlegg en massasje. Massasjeterapi er stor for å slippe giftstoffer i kroppen også. Når en person blir massert, toksiner flyttet gjennom lymfesystemet, og de er i stand til å bli gitt ut av kroppen lettere.

Gjør dype pusteøvelser i fem til 10 minutter hver dag. Dyp pusting bidrar til mer oksygenstrømmen gjennom blodstrømmen. En kropp full av oksygen vil være i stand til å kvitte seg med giftstoffer enklere. Oksygen er nødvendig for lymfesystemet å fungere optimalt.

Tips og advarsler

 • Lange faster uten tilsyn av lege kan være farlig. Hvis du er diabetiker, vil du absolutt trenger å kontakte legen din om tillatelse før fasten fordi du kan bli hypoglycemic. Også, ikke gå i en badstue hvis du har høyt blodtrykk.