Digidexo.com

såpe av furu tjære

Furu Phytosterols for autoimmune sykdommer

Fytosteroler er i det vesentlige steroler som er avledet fra planter. Disse er forbindelser som er meget effektive i å modulere immunsystemet. Fytosteroler har vært kjent for å være i stand til å behandle symptomer forårsaket av mange forskjellige autoimmune sykdommer. De fytosteroler øke aktiviteten av noen spesifikke celler i kroppen, og også bidra til å inhibere aktiviteten av spesifikke celler i immunsystemet, for derved å behandle autoimmune sykdommer uten å svekke den samlede immunitet i kroppen.

Pine Phytosterols for Ulcerøs kolitt

Mens det har ikke vært noen vesentlige studier knytter handlingen av steroler og olins med ulcerøs kolitt, har laboratorietester antydet at disse kjemikaliene kan bidra til å kontrollere skaden gjort seg til slimhinnen av immunsystemet. Fytosteroler har en tendens til å senke farten på inflammasjon ved å redusere frigivelse av inflammatorisk faktorer. De kan også regulere de nyttige T-celler for å øke balansen av immunrespons i kroppen. Videre kan fytosteroler hjelpe spark i restitusjons mekanismer også.

Pine Phytosterols for Hypertyreose

Når immunsystemet begynner å angripe skjoldbruskkjertelen, kan det være mange alvorlige virkninger på veksten av kroppen. Furu fytosteroler en tendens til å minske den spesifikke immun faktor, også kjent som interleukin 6, som er primært ansvarlig for utløsing av av autoimmun reaksjon. Thyroideafunksjonen får lov til å fortsette til det normale når de autoimmune reaksjoner utløses av.

Pine Phytosterols for Lupus

Lupus er en tilstand som stammer fra overproduksjon av auto-antistoffer. Disse auto-antistoffer, når den slippes inn i kroppen, forårsake betydelig skade på legemet ved å ødelegge friske organer. Furu fytosteroler spesifikt rettet mot de T-celler som har en tendens til å hemme dannelsen av antistoffer. Fettet av anlegget balanserer også syntesen av kroppens immunfaktoren slik at viruset, som utløser frigjøring av auto-antistoffer, kan bli ødelagt og fjernet fra kroppen.

Pine Phytosterols for cøliaki

Cøliaki er en autoimmun lidelse som skader tynntarmen, forårsaker dårlig opptak av næringsstoffer. Fytosteroler har evnen til å inhibere produksjonen av spesifikke immunceller, mens den tillater andre immunceller for å fortsette sin normale funksjon. På denne måten, auto-antistoffer, som angriper intestinal vegger og forårsake skade og inflammasjon til organet, kan kontrolleres. I mellomtiden forblir legemet immun mot ytterligere angrep fra bakterier og virus, fordi fytosteroler tillate immunfaktor for å fortsette å fungere.

Betraktninger

Det er mange planter og frukter som fytosteroler kan ekstraheres, men furutrær har flere mengder fett og fytosteroler enn de fleste andre planter som disse kjemikaliene blir hentet opp. Imidlertid, de ekstraksjonsprosesser trenger å være optimale for de fytosteroler for å være effektiv mot autoimmune lidelser. Hvis produsert og administrert riktig, kan fytosteroler også hjelpe i å reparere eventuelle skader som er forårsaket på grunn av autoimmune sykdommer.

Hvordan konstruere en Casket

Hvis en person er å bli begravet, den avdøde må først plassert i en kiste. Skrin varierer sterkt fra helt enkle til ekstravagante. Grunnleggende kistene er generelt vanlig trekasser, mens dyrere skrin kan være laget av utsøkte tresorter og innredet med sateng og blonder fôr. Du kan konstruere en kiste på egen hånd. På grunn av sin enkle form, er en kiste ikke så vanskelig å bygge.

Hvordan konstruere en Casket

•  Kjenn målinger av den avdøde. Du vil trenge den enkeltes høyden for å finne kisten lengde. Du vil også trenge skulderbredde for å avgjøre kisten bredde. Til slutt, trenger du føttene målt fra hælene til tærne for å bestemme høyden.

Legg 3 til 4 inches på hver av dine mål. Dette sikrer den avdøde vil passe godt inn i kisten.

Velg type tre du ønsker å bruke. Kistene er vanligvis laget av furu, kirsebær og eik skogen.

Skjær to store, rektangulære trestykker å tjene som kisten base og dekke. Lengden og bredden av disse to deler vil være bestemt av de forutgående målinger.

Gjør sidene av kisten ved å kutte to trestykker, i henhold til dine mål. Disse to deler vil være den samme lengde som bunnen og dekselet. Deres bredde vil være i henhold til den avdødes føtter høyde.

Lag hodet og foten av kisten. Disse er de to trestykker som er plass til på hver ende, for derved å opprette en fullstendig rektangulær boks. Disse bør også bli kuttet i henhold til målingene med deres høyde som samsvarer som av sideveggene, og at deres bredde som samsvarer av basen og dekslet.

Nail basen og vegger sammen. Bruk solide 2-tommers spiker for å sikre en sterk passform. Nail hodet og foten stykker til kisten. Du vet du har en åpen, rektangulære boksen.

Fest dekselet til en vegg av kisten, ved hjelp av hengslene. Bare skru hengslene på veggen og dekke. Dette vil tillate kisten for enkelt å åpne og lukke.

Linje kisten med materialet du ønsker. Du kan plassere et teppe under toppen fôr for ekstra polstring.

Hint

  • Etter begravelsen spikre dekslet på sideveggene. Dette sikrer dekselet kommer ikke åpne under begravelsen.

Hvordan bli kvitt av Pine Nut Mouth

Hvordan bli kvitt av Pine Nut Mouth


Russenøtter munnen, som er mer vanlig kalt furu munnen, er en tilstand som er forbundet med den stadig mer populære pinjekjerner. Tilstanden, som varer alt fra noen dager opp til en to uker, etterlater en bitter, ubehagelig smak i munnen og gjør spise en fryktelig opplevelse. Hva som forårsaker tilstanden er ukjent, og så hva bidrar til å lindre det er like uklart. Men har et par ting blitt rapportert å gi lindring.

Hvordan bli kvitt av Pine Nut Mouth

•  Drikk væske aloe vera for å lindre symptomene. Aloe vera er ikke en kur, men noen mennesker har rapportert at det bidrar til å begrense den metalliske smaken som furu munn årsaker.

Ta aktivt kull tabletter om væsken aloe vera unnlater å gi noen lettelse. Også vurdere å ta aktivt kull tabletter for å forbedre noen lettelse levert av aloe vera.

•  Prøv ut forskjellige matvarer for å finne noen som ikke forverre furu munn symptomer. Unngå å spise pinjekjerner eller noe som kan inneholde pinjekjerner, slik at du ikke risikerer en ny runde med furu munnen.

Spør din kjøpmann eller lokal spesialitet butikken hvor deres pinjekjerner dyrkes. Pinjekjernene som forårsaker furu munn antas å stamme i Kina, så unngå å kjøpe noen pinjekjerner derfra.

Hvordan Enkel kaldt symptomer for spedbarn og småbarn

Spedbarn og småbarn fange et gjennomsnitt på seks til 10 forkjølelser i året, ifølge Babycenter medisinsk advisory board. Selv om foreldrene ikke forvente en kur for forkjølelse, ønsker de å hjelpe sine barn å føle deg bedre raskt. Fordi den amerikanske Food and Drug Administration anbefaler mot å bruke over-the-telleren kalde og hostemedisiner barn under 2, foreldrene trenger å ansette medisin-fri rettsmidler for å lindre sine små barns symptomer.

Hvordan Enkel kaldt symptomer for spedbarn og småbarn

Ansett tid-testet, commonsense rettsmidler. Ved å sørge for barnet ditt får nok hvile og holder godt hydrert, kan du hjelpe hans immunsystem bekjempe infeksjoner. Resten gir også kroppen en sjanse til å helbrede. Tilstrekkelig hydrering tynner nesesekreter. The Mayo Clinic sier at vitenskapen har vist den gammeldagse kyllingsuppe rette har fortrinn. Det letter betennelse i roten av mange kalde symptomer og behandler lunger ved å påskynde bevegelse av mucus gjennom nesen.

Prøv noen naturlige alternative løsninger for å lindre forkjølelsessymptomer. Kathi Kemper, en professor i pediatri, offentlige helsefag og familie medisin ved Wake Forest University School of Medicine, foreslår å legge noen dråper av furu, eukalyptus eller mentol eterisk olje til et bad eller vaporizer å hjelpe med lunger. Hvis barnet er eldre enn 6 måneder, tilby henne noen lunken skjeer av svekket kamille te for å hjelpe en sår hals og for å fjerne bihulene.

Lag en varm, fuktig miljø med en luftfukter, kul-tåke vaporizer eller dampende bad for å bryte opp nesetetthet og å hjelpe barnet puster lettere. Rene luftfuktere og vaporizers ofte for å unngå mugg og bakterievekst.

Clear nesen effektivt. Lære barnet effektiv nese-blåser eller bruke en pære sprøyte aspirator og saltvann spray å tømme ut nesegangene. Eldre småbarn kan ofte lære å blåse nesen ved å kopiere foreldrenes handlinger. Hvis dette ikke fungerer, vippe babyens hode tilbake, plassere noen dråper saltvann i hvert nesebor og bruke sprøyte til å suge opp slim og saltløsning. Selv om denne behandlingen ikke kan være populært med babyen din, vil det hjelpe ham puste lettere.

Hev barnets hode for å hjelpe henne puste mer fritt. For et barn fortsatt i en krybbe, plassere en pute eller håndkle mellom crib fjærer og madrassen. Ikke legg puter og andre myke elementer i crib med babyen din fordi de kan kveles ham. For et barn i en vanlig seng, prøv en ekstra pute under hodet om natten, eller plassere en pute eller et håndkle under hodet av madrassen for å plassere den på en liten stigning.

Hint

  • Plasser en skvett av vaselin under et barns nese for å lindre irritasjon fra en rennende nese.
  • Unngå folk som røyker og røykfylt rom, fordi sigarettrøyk kan forverre barnets kaldt og gjøre ham mer utsatt for luftveisinfeksjoner.

Hvordan å behandle lupus Naturligvis

Lupus er en autoimmun sykdom hvor kroppen angriper sin egen bindevev, eller kollagen. Symptomer inkluderer verkende ledd, feber, kvalme, ansikts utslett, og mer. Sikrere narkotika har blitt tilgjengelig for å bekjempe lupus, men steroider kan føre til skade på lever, øyne og bein. Det er imidlertid en naturlig behandling fremdeles er tilgjengelig i dag.

Hvordan å behandle lupus Naturligvis

Bruk urter som fremmer avgiftning som aloe vera juice og Pau d'arco, som er en blod cleanser. Redusere betennelse med linfrøolje, kattens klo og omega 3 fettsyrer.

Ta supplerende DHEA, et hormon som produseres i binyrene. Kvinner bør ta 15 til 25 mg per dag, mens menn bør innta 50 mg per dag.

få akupunktur for å øke blodsirkulasjonen og redusere smerte. Hver enkelt har en tilpasset plan.

Oppgave 3 til 5 dager per uke. Dette bidrar til å avgifte kroppen og bygge kroppen styrke.

Rens kroppen med klyster og colonics, som kan lindre lupus symptomer. Kolloid metall kosttilskudd har avgiftende og soppdrepende effekt, som klart leddgikt symptomer.

Opprettholde mage-tarmkanalen for å forbedre immunitet. Probiotiske formler som inneholder FOS forsyne kroppen med gode bakterier. Melk tistel bidrar også til å støtte leveren.

lindre leddsmerter med aromatiske oljer som furu og sedertre. Slapp av med en dråpe kamille på håndflatene, kopping rundt nesen.

Hint

  • Se din lege eller naturlege før du følger noen naturlig behandling av lupus.
  • Eliminere miljøgifter.
  • Unngå stressfaktorer, som forverre lupus symptomer.

Hvordan å behandle lupus med naturlig rettsmidler

Lupus er en autoimmun lidelse som kan være mild til ødeleggende. Vanlige symptomer relatert til denne tilstanden er mild feber, leddsmerter, tretthet, sår i munnen, alopecia, en malar utslett over kinnene, blod i urinen, nyresvikt, følsomhet for soleksponering, svimmelhet og vekttap. Personer med asiatisk, afrikansk eller indiansk herkomst har høyest forekomst av å utvikle lupus. Alvorlige tilfeller av denne lidelsen kan være livstruende, så hvis du opplever noen symptomer, får en diagnose er viktig. Hvis legen finner ut at du har lupus, vil han trolig foreskrive steroider, men disse kan ha ubehagelige bivirkninger. Hvis du ønsker å prøve valgfrie behandlinger for å hjelpe deg med dine lupus problemer, er det naturlig rettsmidler som kan fungere godt.

Hvordan å behandle lupus med naturlig rettsmidler

•  Spis mat som inneholder svovel, for eksempel løk, egg og hvitløk, som øker kroppens evne til å absorbere kalsium. Kalsium er viktig for å holde skjelettet sterkt. Andre nyttige matvarer er hele korn, fisk, ananas, mørk grønn, bladrike grønnsaker, frisk frukt, olivenolje og rapsolje. Unngå mat som kan gjøre lupus symptomer verre, for eksempel meieriprodukter, rødt kjøtt, poteter, tomater, paprika og andre søtvier grønnsaker.

Schedule akupunkturbehandlinger. Akupunktur kan lindre smerte og forbedre blodsirkulasjonen.

Vurdere en urte tilnærming. Urter inkludert melk tistel, alfalfa, rødkløver, linfrø olje, yucca, lakris rot, kattens klo og pau d'arco kan være nyttig i lettelser lupus symptomer. Disse urtene arbeide for å avgifte kroppen din. Ikke ta lakris rot hvis du har høyt blodtrykk, siden denne urten kan øke blodtrykket.

Tren regelmessig for å øke mobilitet.

Få nok hvile. Du må kanskje ta flere naps i løpet av dagen, som lupus forårsaker tretthet, spesielt under en blusse opp. Utvikle et mønster om natten på 8 til 10 timers søvn anses hensiktsmessig for lupus lider.

Pust inn aromatiske essensielle oljer, som lavendel og kamille, for å hjelpe deg å slappe av. Furu essensielle oljen kan lindre smerter i leddene.

•  Unngå stress, noe som kan føre til en oppblussing av dine lupus symptomer.

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?


Begrepet lungebetennelse kan føre til noen overordnede til panikk. Det er en alvorlig sykdom forårsaket av betennelse i lungene, men i de fleste tilfeller, er barn og unge lett behandles. Lungebetennelse hos barn er forårsaket av virus, kjemiske irritanter, fremmedlegemer og mikroorganismer.

Reseptbelagte behandlinger

Walking lungebetennelse hos barn er forårsaket av Mycoplasma angrep på ciliated cellene i luftveiene. Mycoplasma er svært motstandsdyktig mot de fleste antibiotika behandlinger, men det noen få utvalgte medisiner som kunne behandle walking lungebetennelse hos barn. Ifølge Dr. Greene disse medikamentene inkluderer: azithromycin, erytromycin, klaritromycin og tetracykliner.

Hjem Behandlinger

Sørg for at barnet er i stand til å få rikelig med hvile for å bekjempe lungebetennelse infeksjon. Berolige hoste symptomer ved å opprette et dampbad på badet. Slå på varmt vann i dusjen, lukke døren og sitte med barnet ditt mens dampen utvikler i minst 15 minutter, slik at fuktighet å trenge barnets luftveiene. Bruk en kul-tåke luftfukter eller vaporizer om natten for å øke luft fuktighet i barnerommet mens du sover for å tynne slim og lindre hoste.

Andre rettsmidler

Prøv å legge noen dråper av essensielle oljer som furu, peppermynte eller eukalyptus til fordamper vann for å lage beroligende aromaer for irriterte luftveier forårsaket fra walking lungebetennelse hoste. Prøv å bruke de samme essensielle oljer i et varmt bad for å slappe av og berolige barnet ditt. Tilby barnet rikelig med væske for å unngå dehydrering mens utvinne fra walking lungebetennelse. Prøv å tilby is chips, frosne frukt barer og varme supper og buljonger å oppmuntre rikelig med væskeinntak.

Medisiner for å unngå

Dr. Greene anbefaler å unngå bruk av hostedempende midler for å behandle hoste forårsaket fra walking lungebetennelse. Han sier at den eneste gangen hoste suppressants bør brukes hos barn er om natten hvis de hoste symptomer er urovekkende ditt barns søvn. Snakk med din barnelege før du bruker noen over-the-counter medisiner for å behandle ganglungebetennelse symptomer.

Betraktninger

Ifølge Dr. Greene, kan barn som utvikler walking lungebetennelse har en langvarig tørr hoste som varer i opptil seks uker etter lungebetennelse symptomer har sunket. Det er viktig å ta barnet til alle avtaler for oppfølging for å overvåke hoste og sørge for at barnets lunger er klare for infeksjon.

Kald behandling for barn

Forkjølelsesvirus kan være forårsaket av over 200 forskjellige virus. Barn i skolealder er utsatt for ulike kaldt virus kontinuerlig i klasserommet. Ifølge baby Center, barn vanligvis opplever 6-10 forkjølelser hvert år. Forkjølelse vanligvis starter ut med lunger og hoste. En rennende nese og feber kan følge snart. Dessverre, vil medisiner ikke gjøre en kald gå bort fort, men behandlinger kan bidra til å lindre symptomene. I tillegg til de behandlinger som omtales nedenfor, bør barn få lov til å hvile slik at kroppen kan bekjempe infeksjonen forårsaker kaldt symptomer.

Behandling Congestion

Foreldre bør oppmuntre barnet til å blåse hans / hennes nese for å bidra til å eliminere overflødig slim. Også ved hjelp av en kul-tåke vaporizer eller luftfukter i barnerommet vil gjøre nattetid puste lettere. Vapor gnir masseres inn i barnets bryst og rygg kan også bidra til å avlaste lunger. Ikke legg damp gni på barnets ansikt. I tillegg kan det ved hjelp av en ekstra pute for å heve barnets hode om natten redusere postnasal drypp. Over-the-counter kulde medisiner bør ikke gis til barn under 6. Kalde medisiner er ikke effektive i yngre barn, og kan også være farlig.

Syke barn kan bli tilbudt supper og andre varme væsker å bekjempe lunger og andre forkjølelsessymptomer. Også foreldre bør oppmuntre barna til å drikke rikelig med væske, som bidrar til å tynne slim.

Andre hjem rettsmidler inkluderer å legge furu olje, eukalyptus eller mentol til et bad eller vaporizer å avlaste lunger. Dessuten kan foreldre vanne nesegangene av barn i alderen 4 år og eldre med en neti pott fylt med en saltoppløsning.

Foreldre bør ikke gi sine barn decongestant urt Ma Huang fordi det kan være potensielt farlig i små barn.

Behandling Fever

Tylenol eller Motrin kan gis til barn for å redusere feber. Noen foreldre kan oppleve at roterende de to medikamentene er nyttig. Det er viktig å gi barnet den riktige dose for hans alder og vekt. Barn bør ikke gis aspirin. Også andre medisiner som inneholder paracetamol eller ibuprofen bør unngås for å hindre overdosering.

Behandle hoste og sår hals

Et barns hoste kan behandles med honning. Ifølge baby Center, kan honning være spesielt effektiv er beroligende natten hoste. Ikke gi honning til alle barn yngre enn 12 måneder. For barn i alderen 1 til 5 gi barnet 1/2 teskje honning. For de i alderen 6 til 11 år, gi barnet en teskje honning.

Gargling med saltvann kan bidra til å redusere smerte i halsen og for å fjerne slim fra halsen. Foreldre bør blande 1/2 teskje salt med en kopp varmt vann. Barnet kan gurgle saltvann opp til fire ganger per dag for å lindre symptomene.

Hot Baths & blære infeksjoner

Ifølge DrDonnica.com, vil nesten halvparten av alle kvinner har ved leie en blære infeksjon i løpet av livet.

Funksjon

En blære infeksjon kan være forårsaket av bakterier sprer seg fra rektum området inn i urinrøret. Bakterier som kan forårsake en infeksjon inkluderer E.coli, Klebsiella, Staphylococcus saprophyticus, Proteus arter og Enterobacter.

Betydning

Selv om antibiotika kan tas for en blære infeksjon, er det ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe til med smerte. Et varmt bad hjelper redusere smerte fra en blære infeksjon.

Benefit

Legge natron til et varmt bad vil bidra til å rydde vaginal området.

Hensynet

Legge oljer til et bad kan hjelpe i løpet av en aktiv infeksjon og kan hindre fremtidige blæren infeksjoner. Disse oljene inkluderer einer bær, sandeltre, kamille, furu, tea tree eller bergamot.

Advarsel

Hvis du tar et varmt bad for å hjelpe sooth kroppen din fra smerter forårsaket fra en blære infeksjon, advarer Native rettsmidler webområde mot å bruke badeskum og parfymert såpe fordi de kan irritere underlivet.

Hvordan å miste vekt ved hjelp Pine Nut Oil

Hvordan å miste vekt ved hjelp Pine Nut Oil


Den pinjekjerner har lenge blitt oversett og ignorert, men dens helsemessige fordeler er nå mye omtalte. Den er rik med antioksidanter, bidrar til å hindre hjertesykdom, og er fullpakket med protein. En av de mest populære fordelene av furu mutteren ved hjelp av furunøttolje for å dempe appetitt. Furu nøtteolje øker appetitten undertrykke hormoner som forstyrrer leptin sentrum av hjernen som kontrollerer appetitten. Faktisk har furu nøtteolje blitt brukt i århundrer av den sibirske kultur for å undertrykke appetitt i tider med lav matforsyning, for eksempel en hard vinter. Pinjekjerner olje er ikke et sentralstimulerende, så er trygt for de fleste å legge til kostholdet. Prøv en av disse måter å bruke furu nøtteolje og være på vei til vekttap.

Hvordan å miste vekt ved hjelp Pine Nut Oil

Dryss pinjekjerner på toppen av salaten eller i supper. Pinjekjerner er naturlige kilder til furu nøtteolje og legge til ekstra fiber og protein til kosten inntak. Du kan også ta en håndfull pinjekjerner for en matbit å dempe appetitten.

Grind pinjekjerner i food prosessor til å frigjøre mer olje. Ground pinjekjerner kan brukes som sprer seg på kjeks eller i pesto sauser. Slipe mutterne gir en ekstra frigjøring av oljen slik at den blir lettere absorbert.

Yr pinjekjerner olje på salater eller i suppe. Furu nøtteolje gir en ekstra, litt søt smak og smaker godt på salater eller toppes i supper for å gi deg en full følelse i timevis.

Ta 1 ts. av furu nøtteolje før hvert måltid. Ikke bare vil dette gjøre at du føler deg mettere mens du spiser, forstyrrer furu nøtteolje med maten craving utløser slik at du spiser mindre for timer etter inntak av det. Pinjekjerner olje hjelper også kontroll magesyre.

Ta pinjekjerner olje kapsler som en del av din kosttilskudd rutine. Når du ta vitaminer hver morgen, legge en furu nøtteolje kapsel for å hjelpe dempe appetitten og øke anti-oksidanter. Furu nøtteolje kapsler er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker og apotek. De er også tilgjengelig på nettet fra anerkjente, sikre nettsteder.

Hint

  • Ikke bruk pinjekjerner eller pinjekjerner olje hvis du er allergisk mot noen nøtter.

Vekttap ved hjelp av Pine Nut Oil

Vekttap ved hjelp av Pine Nut Oil


Pinjekjerner olje har dukket opp som et vekttap hjelpemiddel, og med god grunn. Pinjekjerner er av høy kvalitet proteiner og inneholder aminosyrer, og furu nøtteolje fungerer som en appetitt suppressant. Fettet i furu nøtteolje oppfordrer utgivelsen av et hormon som kalles Cholecystokinin (CCK), som undertrykker appetitten. Dette ble avsluttet i en studie publisert i lipider i helse og sykdom, og referert av National Institute of Health. Å vite at furu nøtteolje kan fungere som en naturlig appetitt suppressant, det finnes måter å bruke den til å hjelpe til med vekttap.

Pine Nut Oil og pinjekjerner

Det finnes flere forskjellige måter å legge furu nøtteolje til ditt daglige kosthold. Den enkleste måten er å kjøpe ren furu nøtteolje, og toppen av salater. Det kan være lurt denne salaten å være en pre-måltid forrett, som den samme studien nevnt ovenfor også hevdet at de høyeste appetitt undertrykke effekter skjedde 30 minutter etter inntak av furu nøtteolje.

Duskregn pinjekjerner olje på salaten, eller spise en håndfull pinjekjerner minst en halv time før et måltid. Rå pinjekjerner kan også legges til salat. Pinjekjerner pesto er ofte sett på mange restaurantmenyer, eller du kan lage din egen ved sliping pinjekjerner i en jeksel eller liten food prosessor. Bruk pesto på hele hvete eller glutenfrie kjeks, eller toppen av noen varm pasta.

Kosttilskudd

En annen måte å inkludere furu nøtteolje i kosten er gjennom kosttilskudd. Furu nøtteolje kosttilskudd er tilgjengelig i de fleste apotek eller helsekostsentre. Pass på å følge instruksjonene for riktig dosering på etiketten.

Mens du legger pinjekjerner til maten kan legge krydder, husk at den beste måten å bruke det for vekttap er å konsumere det, i noen form, 30 til 60 minutter før et måltid. Du kan bruke pinjekjerner eller furu nøtteolje opp til tre ganger per dag. Hvis du bruker kosttilskudd, følg dosering informasjon på etiketten.

Forholdsregler

Hvis du har en allergi mot peanøtter eller tre nøtter, for eksempel valnøtter, pekannøtter, mandler og andre, må du være forsiktig med å spise pinjekjerner. Pinjekjerner er et tre nøtt, så sjansen for at du ville være allergisk mot dem er betydelig høy. For å være sikker, må du ta kontakt med din lege eller allergolog før du prøver pinjekjerner. Mens peanøtter ikke regnes et tre nøtt, hvis du har en allergi mot dem er det en 30 til 60 prosent sjanse for at du også har, eller vil utvikle en allergi mot tre nøtter, ifølge Dr. Scott Sicherer, forsker ved Jaffe Food Allergy Institute.

Hvor mye Omega 3 for å ta for vekttap?

Vi alle vet betydningen av å se kolesterol og spise en lav-fett diett. Noen fett er dårlig for helsen din, og har ingen forsonende kvaliteter. Omega 3 er en klasse av fett eller olje som de siste årene har blitt kjent for sine helsemessige fordeler. Det er nå kjent at omega 3 fett er nyttig i vekttap også.

Fett og funksjoner

Det finnes ulike typer fett som har like ulik effekt på kolesterolnivået ditt, hvor mye fett du lagre og hvor mye fett du forbrenner. Mettet fett og transfett øke andelen dårlige kolesterolet (LDL) til gode kolesterolet (HDL). Dette er de samme fett som setter vekt på kroppen din. Kildene til mettet fett inneholder kjøtt, melk, ost, palmeolje og kokosolje; transfett finnes i bakevarer, forkorting, margarin, hydrogenerte oljer og varmeskadet vegetabilske oljer - som i rask mat ..

Det er også fett som er bra for deg og kan også hjelpe deg å miste vekt. De bidra til å redusere dårlig kolesterol (LDL) og øke gode kolesterolet (HDL). De er enumettet og flerumettet fett. Enumettet oljer (olivenolje, rapsolje, peanøttolje, cashew, hasselnøtt, macadamia mutter, pistasjenøtter og furu buts) også bidra til å kontrollere blodtrykk og diabetes. Omega 3 (fisk, valnøtter og linfrø) og Omega 6 (safflower, solsikke, sesam, nøtter og bønner) er begge flerumettet fett. De beskytter hjertet, styrke immunforsvaret og er anti-inflammatoriske.

Fat Burning Omega 3

Omega 3 påvirker metabolismen ved å redusere insulinnivået med så mye som 50%. Insulin er et hormon som er ansvarlig for å lagre fett. Det hemmer virkningen av lipase, som bryter ned fett til energi. Insulin aktiverer også et enzym som omdanner karbohydrater til fett, som insulin forårsaker skal lagres.

Studieresultater

Ifølge Journal of Obesity, har nyere studier vist at tilskudd av Omega 3 fiskeolje økte antall fett kalorier brent på en enkelt dag. Endringer i fettforbrenning, kroppsfett og metabolic rate var tydelig etter bare tre uker. Både fiskeoljegruppen og kontrollgruppen hadde samme diett med unntak av fett, og mosjon ikke var en del av programmet. Den omega 3 gruppen tok 1.8 gm av fiskeolje per dag, mens kontrollgruppen hadde 1,8 gm av monosaturated og omega 6 fettsyrer. Basal metabolic rate av de på fiskeolje økt, brenner mer fett i ro. I tre uker de som tar fiskeolje tapt £ 1,3 flere enn de som ikke tar fiskeolje.

Hvordan bruke Omega 3

Et daglig inntak på 1,8 g omega 3 i form av linfrø eller fiskeolje har vist seg å øke basal metabolic rate og øke vekttap fra fett. Splitte opp den totale mengden i tre doser for morgen, ettermiddag og kveld. Det er viktig å spise et sunt kosthold, utelate mettet fett, spiser mye fiber, friske grønnsaker og mosjon daglig.

Slimquick Effects

Slank Hurtig er markedsført som en diett pille som forårsaker akselerert vekttap. Slank Hurtig er markedsført mot kvinner. Ingrediensene i Slim Hurtig er helt naturlig. Noen av ingrediensene i Slim Hurtig inkluderer B-12, koffein og grønn te ekstrakt. Den er ment å brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon plan. Etter doseringsanvisningen på emballasjen er viktig, fordi Slim Hurtig inneholder sentralstimulerende midler som koffein og grønn te ekstrakt, som kan forårsake en økning i hjertefrekvensen. Når de vurderer bruk av noen supplement, ta kontakt med din lege for å sikre at tillegget vil være trygt for deg å bruke og ikke samhandle med noen medisiner du er i dag.

Dehydrering

Slank Hurtig kan føre til dehydrering hos noen mennesker. Dette er fordi Slim Hurtig inneholder ingredienser som kan forårsake en person til å miste vann vekt. Ingrediensene i Slim Hurtig som forårsaker vann vekttap er furu ekstrakt, kjerringrokk, UVA Ursi, og løvetann blad. I tillegg kan koffein og grønn te ekstrakt i Slim Hurtig forårsake ekstra vann vekttap. Dette er fordi sentralstimulerende midler er kjent for å opphisse sirkulasjons-og åndedrettssystemet i kroppen som kan føre til økt svette og urinering. Dehydrering er lett motvirkes ved å forbruke mer væske.

Puls

Alle slankepiller som inneholder sentralstimulerende midler kan føre til en økning i hjertefrekvensen, og Slim Rask er ikke annerledes. Tilstedeværelsen av en for høy dose av sentralstimulerende midler i kroppen vil føre til en persons blodtrykket og hjertefrekvensen til å øke inntil stimulerende midler utskilles fra kroppen. Hvis Slim Hurtig er tatt i beløpet som anbefales på emballasjen, bør noen økning i hjertefrekvens og blodtrykk avta i løpet av en til to timer for å ta Slim Hurtig.

Søvn Troubles

Tilstedeværelsen av sentralstimulerende midler i Slim Hurtig kan føre til at noen brukere å oppleve søvnløshet og andre søvn komplikasjoner. Det anbefales at du tar en dose på svømmetur rask tidlig i dagen. Unngå å ta Slim Hurtig et par timer før du bestemmer deg for å sove. Dette vil gjøre det mindre sannsynlig at du opplever søvn komplikasjoner fra bruk.

Kvalme

Bruken av Slim Hurtig kan forårsake kvalme hos noen mennesker. Grunnen til dette er at kroppen kan trenge tid til å venne seg til ingrediensene som brukes til å lage Slim Hurtig. Kroppen vil normalt justere (utvikle en toleranse) til Slim Hurtig løpet av noen få dager etter første gangs bruk. Hvis kvalme er en kontinuerlig problem ved bruk av Slim Rask, bør alternativ diett supplement alternativer bli utforsket.

Hormonelle Effekter

Fytoøstrogener, slik som de som finnes i Slim Rask, er laget for å fungere på samme måte som østrogen produseres naturlig i kroppen. Ingrediensene som brukes i Slim Hurtig som er fytoøstrogener er chasteberry og soya. Ved hjelp Slim Kort samtidig som en prevensjon medisiner kan forårsake en interaksjon forekommer.

Bivirkninger av Slimquick Diet Supplements

Slimquick kosthold kosttilskudd er ment å fremme vekttap gjennom en kombinasjon av vitaminer, sentralstimulerende midler og urter. De er rettet inn mot kvinner og er ment å bli brukt i forbindelse med en sunn diett og mosjon. Før du tar Slimquick kosttilskudd, snakk med legen din for å være sikker på at produktene er trygt for deg å bruke.

Hormonelle Effekter

Slimquick produkter inneholder fytoøstrogener gjennom ingredienser som soya og chasteberry. Disse forbindelser etterligner østrogen gjort naturlig i kroppen. Du kan oppleve komplikasjoner hvis du bruker Slimquick samtidig som prevensjon medisiner.

Dehydrering

Diuretika som furu ekstrakt, kjerringrokk, UVA Ursi, og løvetann blad også er funnet i Slimquick produkter. En vanndrivende forårsaker vann vekttap å skje gjennom økt vannlating og svette. Hvis du mister for mye vann, kan du bli dehydrert. Unngå dette ved å drikke mer væske mens du tar Slimquick.

Effekter på hjertet

Slimquick kosthold kosttilskudd kan føre til at blodtrykket og pulsen til å stige fordi de inneholder sentralstimulerende midler som koffein og grønn te ekstrakt. Disse forbindelsene kan øke hastigheten på stoffskiftet, men også sette en økt belastning på hjerte-karsystemet. Produsenten sier at når du bruker Slimquick kosthold kosttilskudd som anvist, er økningen i hjertefrekvens og blodtrykk regnes som trygt. Hjertefrekvensen og blodtrykket bør gå tilbake til det normale i løpet av én til to timer etter inntak av produktet.

Effekter på søvn

De sentralstimulerende midler i Slimquick også kan føre til søvnproblemer som søvnløshet å utvikle seg i noen mennesker. Ikke ta Slimquick sent på dagen, for å redusere sjansen for at det vil påvirke søvnmønster.

Kvalme

Noen mennesker kan utvikle kvalme når du tar Slimquick grunn av en intoleranse overfor ett eller flere av supplement ingredienser. I de fleste tilfeller vil du utvikle en toleranse innen tre til fire dager etter første gangs bruk av produktet. Hvis kvalme fortsetter etter denne perioden, vurdere alternative diett supplement alternativer.

Lettelse for Sinus Hodepine

Sinus hodepine produsere en dyp, kjedelig, bankende smerte i fronten av ansiktet og hodet. De er forårsaket av betennelse i bihulene. Lener seg over eller bøye ned kan forverre smerten av en sinus hodepine, som kan fuktig eller kaldt vær. Sinus hodepine vanligvis starter i morgen, og er noen ganger bedre av ettermiddagen. Følgende er noen tips for å hjelpe deg å finne lettelse.

Medisiner

Medisiner som brukes til å behandle Sinus hodepine ofte er foreskrevet for å behandle betennelse i bihulene. Legen kan foreslå antibiotika for sinus hodepine hvis hun mistenker en bakteriell infeksjon eller bihulebetennelse er årsaken til hodepinen.

Legen kan foreskrive nasale kortikosteroider for å redusere betennelse i nesen og for å lindre rennende nese, nysing og kløe som ofte følger lomme hodepine. Enkelte populære reseptbelagte spray er Beconase, Flonase, Nasonex og Nasocort.

Antihistaminer kan kjøpes i både nesespray og muntlige former, på resept eller over disk. Disse medikamentene blokkerer histamin fra å bli utgitt i kroppen, og bringer lindring for sinus hodepine. Benadryl, Claritin, Allegra og Zyrtec er populære antihistaminer.

Rhinologika som Sudafed og Actifed ofte blir brukt i kombinasjon med antihistaminer for å avlaste lomme hodepine.

Ernærings-og Kosttilskudd

Probiotika, kan den vennlige bakterier som finnes i yoghurt og andre matvarer, bringe lettelse til bihulebetennelse og, til slutt, til Sinus hodepine.

Bromelain, et enzym som kommer fra ananas, bidrar til å redusere hevelse og betennelse å lindre symptomene på bihulebetennelse som forårsaker Sinus hodepine.

Quercetin er en plante pigment som produserer frukt og grønnsaker farger. Den forbyr produksjon av histamin, som forårsaker symptomene allergi som fører til sinus hodepine.

Urter

Eucalyptus er brukt som et slimløsende brukes til å bli kvitt slim og å behandle influensa eller kaldt lunger som fører til Sinus hodepine.

Sinupret lindrer bihulebetennelse symptomer ved tynning slim og la bihulene å fjerne, som hindrer sinus hodepine fra utviklingsland.

Eteriske olje monoterpener kombineres essensielle oljer (eucalyptus, kombinert med et utdrag fra furu og sitrus olje) som lindrer luftveissykdommer, som for eksempel bihulebetennelse, som fører til sinus hodepine.

Noen andre urter som har blitt funnet for å avlaste Sinus hodepine er Feverfew, djevelens klo, willow bark og kinesiske skullcap.

Akupunktur

Noen sinus hodepine lider finne lindring med akupunktur, som bruker en teknikk for å plassere små, smale nåler på strategiske steder på kroppen for å lindre smerte. Akupunktur behandler energiske ubalanser som forårsaker lunger og betennelse i slimhinnene som fører til Sinus hodepine.

Kirurgi

For sinus hodepine forårsaket av kronisk bihulebetennelse som ikke vil svare på medisiner, kan legen din foreslå å ha endoskop bihulekirurgi, som er utført for å fjerne bein spurs eller polypper. Noen ganger sinus åpningen må utvides. Med ballong neseplastikk, en ny prosedyre, er en ballong inn i sinus hulrom og deretter blåses å åpne opp hulrom og, til slutt, lindre sinus hodepine.

Urte oljer å vokse hår på Bald Head

Urte oljer å vokse hår på Bald Head


Aromaterapi, terapeutisk bruk av eteriske oljer fra planter, er ofte tenkt på som folkemedisinen. Men en medisinsk studie publisert i 1998 Archives of Dermatology avslørte den overraskende konklusjonen at noen aromaterapi er basert veldig godt i naturfag. Ifølge studien, nattlige hodebunnen massasje med følgende essensielle oljer bedre hårvekst på 44 prosent av pasientene. Det er ikke magi, men det er vitenskapelig nok til å prøve.

Rosemary

Rosmarin, en middelhavs urt med furry, furu-lignende blader og pastell blomster, er enormt populære i naturlige hår produkter. Det er blitt brukt i alt fra pre-shampoo behandlinger til post-condition skyllinger. Dampen-destillert essensielle oljen er mild nok til å bruke direkte i hodebunnen (med mindre du er allergisk --- alltid spot-test først). Det stimulerer hårsekkene, lindrer tørre hodebunn, og er tenkt å forsinke skallethet og gråning.

Rosmarin olje var en av fire essensielle oljer som brukes i 1998-studien. Å gjenskape hår-vekst blanding, starter med en base av milde carrier oljer: 20 ml druekjerneolje og 3 ml jojobaolje. Bland i tre dråper rosmarin olje.

Lavendel

Lavendel anlegget er også en middelhavs innfødte og har grå-grønne blader og lys-lilla blomster. Bladene og blomstene er lett gjenkjennelig med sin søte, beroligende parfyme, som oppfordrer til avslapning og søvn. Selv om urten kanskje best kjent for sine beroligende egenskaper, var det en av de oljer vist seg å forbedre hårvekst i 1998 studien.

Legg tre dråper lavendel essensielle olje til blandingen inneholder rosmarin, jojoba og druekjerneoljer. Sørg for å lagre alle dine essensielle oljer på et kjølig, mørkt sted når den ikke er i bruk.

Timian

Smak timian er en utbredt kulinarisk urt som brukes i mange oppskrifter på supper og kjøtt, spesielt lam. Det er også en aromaterapi stift, spioneringen for sin antiseptisk og gunstige luftveis egenskaper.

Akkurat som de to første urter, er timian essensielle oljen gunstig for hodebunnen helse og Veksten. Fordi oljen er veldig kraftig, trenger du bare to dråper i hodebunnen blanding. Ikke gni timian olje direkte på huden din uten å teste en patch først; det kan føre til irritasjon hvis det brukes i sterke konsentrasjoner.

Sedertre

Sedertre essensielle oljen kommer, ikke overraskende, fra sedertre. Oljen er damp-destillert fra sagspon og flis av tømmer. Det er nyttig for å lindre kløende hud, og dets snerpende egenskaper gjør det til en god kur for fet hud og akne. Som timian, det fungerer underverk på luftveiene og bidrar til å klare seg bronkitt og andre pusteproblemer.

Legg to dråper sedertre eterisk olje til andre oljer. Masser hele duftende blandingen inn i hodebunnen i minst to minutter, ved hjelp av en fast sirkulær bevegelse. Vær forsiktig så du ikke skader noen eksisterende hår. Hvis hodebunnen er sensitiv, vikle hodet i et varmt håndkle og vaske ut oljer etter 20 minutter. Hvis ikke, la dem på over natten. Utfør denne rutinen hver kveld i minst tre måneder. Aromaterapi er ikke øyeblikkelig tilfredsstillelse, men det er både tryggere og billigere enn Rogaine.

Pycnogenol & Hair Vekst

Pycnogenol & Hair Vekst


Pycnogenol har blitt kreditert med å forebygge blodpropp, hjerneslag, hjerteinfarkter, senke blodtrykket og lindre erektil dysfunksjon. Ingen av tilgjengelig forskning klart koblinger Pycnogenol til hårvekst. Likevel de samme egenskapene som gir de helsemessige fordelene ovenfor kan også brukes til sunn hårvekst og hårsekken foryngelse.

Pycnogenol

Pycnogenol, en fransk furubark ekstrakt, er funnet å være en av de reneste og mest potente naturlige antioksidanter og antikoagulantia. Det er ingen plantevernmidler som brukes under furu vekst. Dette er også suppleres ved fravær av toksiske løsningsmidler under fremstillingen av Pycnogenol, noe som reduserer muligheten for bivirkninger.

Økning i Circulation

Pycnogenol øker blodsirkulasjon mens styrke blodkar og beskytter kollagen nødvendig for at hodebunnen for å opprettholde sin elastisitet. Hodebunnsmassasje er mye anbefalt, men Pycnogenol alene fører til en generell økning i opplaget gir næringsstoffer som er nødvendige for å regenerere hårsekker og forynge alderen hårsekker.

Cell Protection

Pycnogenol tilbøyelighet til å utmerke seg på å fange frie radikaler hindrer oksidering av celler. Den fremmer også celleimmunitet mot oksidasjon forårsaket av stress. Sunnere celler fremme sterkere hår formasjon under anagen, eller aktiv hårvekst, punktum.

Sterkere håret sjakter

Sunn hårvekst resultater fra både økning av næringsstoffer og defensive egenskaper av Pycnogenol. Økningen i blodstrømmen stimulerer hodebunnen og gir næringsstoffer som er nødvendige for å produsere sterke, sunne hår sjakter.

Supplement Dosering

Pycnogenol skal tas som et supplement til andre vitaminer i en dose på 1 mg per kilo kroppsvekt. Følg anvisningen på pakken eller legens etterretning, hvis foreskrevet av lege.

Mulige bivirkninger

Pycnogenol bør tas sammen med mat eller etter å ha spist, som sin syrlig innhold kan forårsake mageirritasjon eller kvalme hvis tatt på tom mage. Andre bivirkninger bemerket av forskere er søvnløshet (hvis tatt om natten) og svimmelhet på grunn av økt sirkulasjon. Barn under 6 år skal ikke ta Pycnogenol.

Er Pycnogenol trygt å drikke?

Pycnogenol er ansett som en flavanoid, en gratis-radikaler, rik på antioksidanter proantocyanidiner. Flavanoids som Pycnogenol har evnen til å forbedre immunfunksjon ved å bidra til å gjenvinne og fremme effekten av andre antioksidanter.

Hva er Pycnogenol?

Pycnogenol er en patentert formel av en bioflavanoid som er avledet fra en fransk maritime furu (Pinus maritima) som vokser i overflod i Sørvest-Frankrike.

Oppdagelsen av Pycnogenol

I 1535 et skip ble islagt på St. Lawrence River i Canada. Om bord på skipet var en oppdagelsesreisende fra Frankrike, Jacques Cartier. Ingen frukt eller grønnsaker var om bord på skipet, og på grunn av underernæring, mange av mannskapet om bord ble raskt syk. Som et resultat av mange av disse døde. En amerikansk indiansk ga instruksjoner fra besetningen for å forberede en te som ble avledet fra ekstrakt av barken på et europeisk Coastal furu. Etter å ha drukket te de resterende mannskapet raskt gjenopprettet, og sparer dem fra videre underernæring og død. Senere forskning på 1950-tallet førte til at stoffet blir patentert under tittelen Pycnogenol.

Slik fungerer det

Pyconegenol, sammen med sin egen antioksidant evner, kan forlenge Vitamin C etter at den er slukket en fri-radikal, er det ved å gjøre den "resirkulert" til dens opprinnelige antioksidant form. Sammen med å øke vitamin C, er Pycnogenol blitt vist å bidra til å stimulere produksjonen av vitamin E i kroppen, noe som ytterligere hjelpemidler mot fri-radikaler.

Doser og sikkerhet

Mer enn 150 studier har blitt gjennomført i forhold til bruk, sikkerhet og fordelene av Pycnogenol. Når det tas som anvist, i flytende eller tablettform, er Pycnogenol ansett som en trygg, giftfri antioksidant egnet for voksne. Imidlertid, på grunn av sin bitre og snerpende-lignende smak, flytende Pycnogenol vanligvis er søtet med sorbitol og er best tatt med måltider hos personer som er utsatt for magesyke. Den generelle anbefalingen er 25 mg til 360 mg per dag.

Kontra

Pycnogenol kan senke nivået av sukker i blodet, kan det påvirke blodtrykket og er generelt ikke egnet for bruk på barn. Pycnogenol kan også bidra til å "tynne" blodet, slik at alle som er på blodfortynnende bør ta forsiktighet. Det anbefales at kvinner som er gravide bør unngå å supplere med Pycnogenol siden det er en mangel på studier som involverer sikkerhet og Pycnogenol under graviditet. Før du tar noen supplement, er det alltid lurt å oppsøke behandling av en lisensiert helsesektoren utøveren.

Effekter av Pycnogenol

Pycnogenol er et kosttilskudd som har antioksidantegenskaper. Det er ment å forbedre helsen til både sirkulasjons-systemet, og hjertet. Det er en plante ekstrakt avledet fra barken på en maritim furu i sørvestlige Frankrike (den Les Landes des Gascogne region). Tillegget består av oligometric katekiner.

Grunnleggende effekter

Det er fire grunnleggende ønskede virkninger av denne naturlige næringstilskudd. Disse effektene omfatter selektiv feste elastin og kollagen, oppfører seg som en anti-inflammatorisk, som arbeider som en kraftig antioksidant, og bidrar til å produsere endotelial salpetersyre (som er i stand til å utvide blodkar).

Helseeffekter

Dette kosttilskuddet kan ha en gunstig effekt på mange områder, inkludert kognitiv funksjon, slitasjegikt, helse for diabetikere, sports ernæring, lindring av astma, allergi, menstruasjonsproblemer, betennelser, hudpleie, og kardiovaskulær helse. Dette kosttilskudd er ansett for å være trygg og helt fri for toksisitet.

Funksjon

Pycnogenol har som mål å bekjempe stress-forårsaket frie radikaler, som er en av de viktigste gjerningsmannen i aldring og i utviklingen av rynker. Pycnogenol er rettet mot de tøffeste frie radikaler, som kan føre til permanent ødeleggelse på grunn av oksidativt stress. Tillegget er en sterk antioksidant som kan styrke immunforsvaret og gjøre både kapillærene og blod fartøy vegger betydelig sterkere og mer spenstig. Det forbedrer også sirkulasjonen ved å arbeide for å forebygge blod arteriell innsnevring og blodpropp (som ofte er forårsaket av stress).

Menstruasjonssmerter

Pycnogenol kan ha en positiv effekt på kvinner som sliter med spesielt smertefullt og ubehagelig kramper under menstruasjonen. Den ernæringsmessige supplement furu ekstrakt består av ulike stoffer som arbeider for å bekjempe og lindre kramper.

Vitaminer

Selv Pycnogenol kan være svært gunstig for din generelle helse (siden det bidrar til å gjøre immunforsvaret sterkere, blant annet), er det ikke ment å bli brukt som en erstatning for vitaminer. Tillegget er ment å være effektiv langs vitaminer. Pycnogenol arbeider for å gjenbruke vitamin E og C, slik at de er i stand til varig lenger i kroppen. For å oppnå optimale effekter av dette tillegget, bør du bruke dem med vitaminer.

Fordeler og bivirkninger av Pine Nut Oil

Fordeler og bivirkninger av Pine Nut Oil


Oppnås pinjekjerner olje fra nøttelignende frø som finnes i det befruktede hunn kjegler av visse arter av furutrær. Muttere og olje er mye brukt i matlaging, særlig i italienske og greske retter. Vitenskapelig forskning tyder på at det er flere helsemessige fordeler forbundet med pinjekjerner olje og nesten ingen bivirkninger.

Ernæringsmessige fordeler

Pinjekjerner og furu nøtteolje er en rik kilde til protein, arginin, kalium, magnesium, kobber, mangan, jern, sink, vitamin E og flere B-vitaminer. Mange av disse næringsstoffene er kjent for sine antioksidantegenskaper. Ytterligere helsemessige fordeler av furunøttolje er tilskrevet tilstedeværelsen av pinolenic syre, en fettsyre og isomer av gamma-linolensyre. De høyeste nivåene av pinolenic syre er funnet i nøtter koreansk furu (Pinus koraiensis) og sibirsk furu (Pinus sibirica).

Blodtrykksreduksjon

En 1994 studie publisert i British Journal of Nutrition fokusert på fordelene med koreansk furu (Pinus koraiensis) nøtteolje i forhold til å redusere blodtrykket i forhold til fettsyrer som finnes i andre oljer, som for eksempel nattlysolje, safflower og linfrø oljer. Forskerne fant at pinolenic syre var mer effektiv enn gamma-linolensyre og linolsyre i å stimulere en økning i produksjon av prostacyklin, som fremmer utvidelse av vaskulær glatt muskulatur og inhiberer blodplateaggregering.

Kolesterolsenkende fordeler

Pinolenic syre synes også å senke LDL kolesterol, "dårlig" form for kolesterol. Forfatterne av en studie publisert i april 2004 utgaven av Lipids rapporterte at konsentrert pinolenic syre fra koreansk furu nøtteolje reduserer effektivt LDL-kolesterolet ved å handle på hepatoma HepG2 celler, og dermed bedre lever LDL opptak på low-density lipoprotein receptor områder.

Vekttap

Det er tilstrekkelig bevis for å indikere at pinjekjerner olje kan fungere som en appetitt suppressant. Forskere gjennomfører en dobbeltblind, placebokontrollert studie som inkluderte 18 postmenopausale vektige kvinner satt ut for å undersøke effekten av pinolenic syre på appetitten. Resultatene fra studien, som ble publisert i 20 mars 2009 utgaven av lipider i helse og sykdom, konkluderte med at pinolenic syre stimulerer frigjøring av cholecystokinin og glukagon-lignende peptid-1, to viktige hormoner som signaliserer en følelse av fylde. Faktisk, sammenlignet med placebo, nivåer av cholecystokinin var 60 prosent høyere i den koreanske furunøttolje-behandlede gruppen, en effekt observert å vare i opp til fire timer. I tillegg sensasjon sult var 36 prosent lavere blant forsøkspersonene i den behandlede gruppen sammenlignet med placebo.

Bivirkninger av Pine Nut Oil

Det er ingen kjente bivirkninger forbundet med furu nøtteolje. Men kan det tenkes at kunne oppstå sjelden allergiske reaksjoner hos personer med overfølsomhet for andre nøtter, som peanøtter. Hvis du har en eksisterende nøtteallergi, ville det være tilrådelig å konsultere helsepersonell utøveren før supplere med furu nøtteolje.