Digidexo.com

pilonidal cyste hjemme behandling

Hvordan behandle pilonidal cyster

En Pilonidal cyste, eller lomme med stykker av hud og hår på innsiden, danner på undersiden av halebenet, mellom rumpeballene. Menn er mer utsatt for pilonidal cyster enn kvinner er, med de fleste tilfeller oppstår mellom 15 og 24. Det er antatt pilonidal cyster er forårsaket av inngrodde hår eller gjentatt skade / mishandling til halebenet regionen. Hvis symptomer utvikler seg, de inkluderer smerter og betennelser, rødhet og hevelse rundt korsryggen, noen ganger med tilhørende drenering. Feber er også til stede i sjeldne tilfeller.

Hvordan behandle pilonidal cyster

Hvordan behandle pilonidal cyster

•  Besøk din fastlege hvis pilonidal cyste blir infisert og symptomer oppstår. Han vil utføre en enkel prosedyre på kontoret hans for å drenere cyste. En lokal bedøvelse vil bli injisert rundt cyste området til nummen det, så et snitt vil bli gjort og håret og andre saker inne cyste vil bli fjernet. Legen vil da pakke såret for å tillate det å helbrede fra innsiden og ut. The Mayo Clinic sier opp til 60% av tilfellene er kurert med denne prosedyren.

Rengjør og påfør ny pakking et par ganger daglig inntil helbredet. Noen drenering kan forekomme etter inngrepet, slik pakking må skiftes ut. Ta forholdsregler mot drenerings flekker av seg ekstra undertøy og anvende ny pakke raskt nok.

Foreta kirurgiske prosedyrer dersom pilonidal cyster vedvarer. Tilbakevendende pilonidal cyster med sinus veisinfeksjon krever mer invasive kirurgiske prosedyrer. Kirurgiske alternativer inkluderer åpen eller lukket kirurgi. Begge prosedyrene involverer åpne cyste og rense ut alle hår og andre stoffer, sammen med rengjøring sinus traktater. Med åpent sår kirurgi, blir såret pakket og igjen å helbrede som i den tidligere fremgangsmåte, mens det ved lukket sår kirurgi, blir såret sydd lukket. Åpent sår kirurgi tilbyr en bedre kur rate enn lukket såret kirurgi.

Hold den kirurgiske området rent per legens anvisninger, redo pakking og dressing som anbefales, og barbere rundt i området for å unngå smitte og gjentakelse av pilonidal cyste. Hold området rent og tørt, og ikke sitte lenger enn nødvendig for å fremme helbredelse tid. Det anbefales også at overvektige pasienter ned i vekt for å unngå gjentakelse av cyster.

Ta ibuprofen eller annen over-the-counter smertestillende medikamenter ved behov og din lege tillater. Medisinering er ikke sannsynlig å være nødvendig med det første enkel prosedyre, men det kan bli kalt for i de mer avanserte kirurgiske prosedyrer.

Pilonidal Cyste Informasjon

En pilonidal cyste refererer til en defekt i den sakrale regionen (halebenet) som kan inneholde hår, hud og vev, ifølge Mayo Clinic. Cyste kan være ufarlig eller det kan bli infisert og forårsake smerte, hevelse og væske drenering. Pilonidal cyster forekommer hos unge hvite menn med en økt mengde hår i den sakrale regionen (Referanse 2)

Symptomer

Symptomene på en pilonidal cyste er smerter og hevelse over halebenet området, og puss (væske-lignende stoff) lekker fra området. Ring legen din dersom du har disse symptomene.

Befolkning

Ifølge Mayo Clinic, er pilonidal cyster finnes i flere menn enn kvinner. De forekommer hyppigst hos personer mellom 15 og 24, men alle aldre kan bli påvirket.

Årsak

Pilonidal cyster er medfødt (tilstede ved fødselen) eller ervervet. Ifølge Mayo Clinic, avbrudd av løs hår på halebenet gjennom traumer eller friksjon (gni huden og stramtsittende klær) kan føre til pilonidal cysts.If løst hår penetrerer huden, ser kroppen håret som et fremmedlegeme og starter å angripe det. Dette resulterer i en pilonidal cyste.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for pilonidal cyste inkluderer familiens historie, halebenet skade, fedme, og økt hår og svette i halebenet området.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, den første behandlingen for en infisert pilonidal cyste inkluderer snitt (kutting) og drenering av en lege. Hvis pilonidal cyste fortsatt infisert, er kirurgi nødvendig.

Hva er behandlingen for pilonidal cyster?

Hva er behandlingen for pilonidal cyster?


Pilonidal cyster er en vanlig tilstand som påvirker kløften like over baken. Små groper fulle av hår, død hud eller annet rusk form og kan selv bli infisert. Tilstanden er antatt å være delvis forårsaket av økt øvelse knyttet til området, som ridning eller sykling. Noen til og med tror at det å sitte i lange perioder kan også føre til pilonidal cyster. Uansett hvordan dine pilonidal cyster form, er det flere tilgjengelige behandlinger.

Årsaker, symptomer og diagnose

Pilonidal cyster er dimples eller groper i nærheten kløften over baken. De er ofte forårsaket av hår og hud rusk som har funnet sin vei inn i huden og infisert området. Noen pilonidal cyster kan ha pus, blod eller annen væske drenering fra dem. Fordi du normalt ikke ser baken kløft, det første tegn på pilonidal cyster er smerter i området mens du går eller sitter. Du kan også føle hevelse eller varme i området. Din helsepersonell kan undersøke området og stille en diagnose uten ytterligere testing.

Hjem Rettsmidler

Pilonidal cyster er forårsaket av hår, død hud eller annet rusk som påvirker huden i baken hare. Når du er klar over situasjonen, kan mindre forhold bli behandlet ved å holde området veldig rent og la rusk jobbe seg ut. Bade minst en gang om dagen og vask med antibakteriell såpe. Du kan også være lurt å pensle området to til tre ganger om dagen med alkohol. En varm kompress på området kan bidra til avfalls til å arbeide seg ut av huden.

Antibiotikabehandling

For forhold som har forverret, kan ytterligere behandling være nødvendig. Noen ganger pilonidal cyster blir smittet, utvikler seg til pilonidal abscesser. Disse cystene har blod og væske drenering fra dem. Smitte fra pilonidal abscesser kan forverres over tid og kan også spre smitte gjennom kroppen din. Hvis det skjer helsepersonell kan forskrive en to-ukers antibiotikakur som metronidazol eller erytromycin. Dette er sjelden, skjønt, og antibiotika har ingen effekt på normale pilonidal cyster.

Kirurgi

Når pilonidal cyster utvikle komplikasjoner, kan kirurgi være nødvendig. Det er forskjellige måter å kirurgisk behandle denne tilstanden. En måte involverer åpne Pilonidalcyste under operasjonen, rengjøring av området og la det gro av seg selv. Noen leger foretrekker å lukke såret under operasjonen, heller enn å la det gro på egen hånd. Dette gjør pasientens utvinning tid, men det er en stor grad av tilbakefall. På den annen side, hvis såret tillates å lukke av seg selv, er det mindre sannsynlighet for at tilstanden skal oppstår på nytt. Uansett, er operasjonen mindre og ikke-invasiv.

Forebyggende behandling

Noen mennesker er utsatt for kronisk pilonidal cyster. For å unngå å utvikle cyster eller ha disse cyster utvikle seg til byller, er god hygiene viktig. Du bør vaske minst en gang om dagen, spesielt rundt rumpeballe krøll med antibakteriell såpe. For de med spesielt selvfølgelig hår, kan det være lurt å eksfoliere rundt området. Død hud og løse hår ofte føre til pilonidal cyster. Gjør den siste delen du skylle baken kløft. Dette vil hindre døde hår fra sjamponering rutine fra losji i området.

Healing pilonidal cyster Naturligvis

Symptomer

Pilonidal cyster kan eller ikke kan forårsake symptomer. En av de viktigste tingene å se etter er en dimpling av huden på stedet av halebenet. Andre symptomer kan være smerter, ubehag, rødhet og hevelse.

Behandlinger

Tar et varmt bad er en naturlig måte å behandle en Pilonidalcyste så vel som en effektiv måte for å forhindre en infeksjon. Påføring vitamin E til det berørte området kan bidra til å helbrede en Pilonidalcyste også. En annen metode for å helbrede pilonidal cyster er å suge en bomullsdott i lakserolje. Fest bomullsdott til cyste i flere dager med en bandasje. Den lakserolje skal helbrede Pilonidalcyste ved å tegne ut rusk på innsiden av det.
For å hindre pilonidal cyster fra å komme tilbake, er det viktig å utøve god hygiene. Vaske området grundig, og tørk den før påkledning. Unngå å legge mye press på halebenet, som inkluderer å ikke sitte i lengre perioder av gangen. Hvis du er overvektig, kan du bidra til å forhindre tilbakevendende pilonidal cyster ved å miste vekt. Selv om du behandler den Pilonidalcyste vellykket, kan du fortsatt være utsatt for tilbakefall. Barbering av hår rundt området av Pilonidalcyste er svært nyttig å hindre tilbakefall av koke.

Advarsel

Hvis du mistenker en infeksjon har oppstått på stedet av den Pilonidalcyste, må du kontakte legen din. En infisert cyste krever et snitt for å drenere cyste. Hvis infeksjonen har spredt seg til andre områder, kan det hende at legen trenger å forskrive antibiotika også.

Bertholin sin Cyste Holistisk behandling

Bertholin sin Cyste Holistisk behandling


En cyste er en væskefylt sekk som kan oppstå nesten hvor som helst på kroppen. Siden Bertholin kjertler er på hver side av vagina, vil en Bertholin cyste bare forekommer i dette området. Selv om noen infiserte cyster kan trenge å bli fjernet, er det holistiske behandlinger for å prøve først.

Bertholin sin Cyste Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, kjertler den Bertholin langs skjedeåpningen kan bli blokkert på grunn av betennelse, infeksjon, dårlig sirkulasjon og andre grunner. Den hindring fører til dannelse av en væskefylt bump.The brak kan bli infisert forårsaker en abscess også.

Bertholin sin cyst symptomer

Foruten selve cyste eller bump, kan det hende du har feber, ømhet, vanskeligheter med å gå, sitte eller stå, varme rundt cyste og andre symptomer, ifølge Mayo Clinic. Når cyster avløp, bør de andre symptomer også forsvinne.

Varme bad

Sittende i et varmt bad (du trenger bare noen få inches av vann) kan avlaste trykket av cyste og la det til slutt renne av på egen hånd. Du kan gjøre dette mer enn en gang om dagen i flere dager, sier Mayo Clinic.

Eteriske oljer

Pure Plant Essentials hjemmeside antyder en kombinasjon av organisk lavendel, sypress og juniperberry som behandling for Bertholin sin cyster. Du kan lage formelen selv eller kjøpe en som allerede er gjort. Du kan også bruke salver og kremer til cyster.

www.taylormadearomatherapy.com/catalog

Fremme Cyste Drenering

Ifølge MotherNature.com, bør du ikke presse, lanse eller kutte åpne cyste på egen hånd. Dette kan føre til infeksjoner. I stedet, bruk varmt vann på en vaskeklut og gjelder for området. Når cyste begynner å renne, holde det rent med såpe og vann for å hindre smitte.

Talg Cyste Alternativ Behandling

Talg Cyste Alternativ Behandling


Sebaceous cyster er lommer av keratin som utvikler under huden i hårsekken. Vanligvis funnet i armhulen eller lysken eller bak øret, kan cystene dannes hvor som helst på kroppen, sannsynligvis på grunn av unshed hudceller og olje. De blir ofte sett i sammenheng med acne rosacea. En lignende, men mer alvorlig, tilstanden kalles hidradenitis suppurativa. I dette, kan de forekomme cyster i grupper og kan være ødeleggende.

Allopathic Metoder for behandling

Den medisinske samfunnet har en rekkevidde på behandling for talgcyster. Mens cyste er liten, kan legen din foreskrive en antibiotika salve eller råde deg til å vente og se om det løser seg selv. Hvis cyste ikke løser, kan det vokse seg stor nok til å trenge fjerning. Legen gjør en innsnitt, drenerer keratin, og fjerner sac som linjer cyste for å hindre gjentakelse.

Leire og Kolloidalt sølv

Noen ganger kirurgi er ikke et ønskelig alternativ, enten på grunn av restitusjonstiden eller kostnaden. Noen mennesker har hatt gode resultater med bentonitt leire som brukes internt og eksternt. Clay er ofte brukt for behandling av hudsykdommer som akne og eksem, og kan bidra til å "tørke opp" cyste så det løser seg selv. Bentonitt leire har vist seg å drepe bakterier som stafylokokker, som kan føre til at folliklene å bli smittet i første omgang (Howard Lind, Lind Laboratories, Brookline, MA, 1961).

Kolloidalt sølv er 99 prosent rent sølv som har blitt behandlet med en elektrisk strøm, og blandet med renset vann. Det er tenkt å bidra til å forbedre helsen på en rekke måter, inkludert avgifte systemet og healing sår som talgcyster. Ifølge brukerne av dette midlet, det fungerer raskt og bidrar til å hindre fremtidige utbrudd.

Andre rettsmidler

Epsom salter er en pålitelig middel for å trekke ut infeksjoner i huden. For talgcyster, eller koker / carbuncles, bade daglig i veldig varmt vann med Epsom salter blandet etter anvisningen på pakken.

Gurkemeie er et annet foreslått behandling. Denne stikkende urt, som vanligvis brukes i indisk mat, har også blitt brukt i århundrer for å behandle og forebygge kviser og andre forstyrrelser i huden. Ta det internt, ½ teskje av pulveret blandet med ½ kopp melk to ganger daglig i 10 dager.

Identifikasjon

Det kan være skremmende å finne en klump under huden din. Det er et par måter å sjekke om det er en bare en talgcyste eller noe mer alvorlig. Sebaceous cyster er ikke smertefull. De også bevege seg lett under huden. Hvis klumpen oser eller er smertefullt, eller om de forekommer i grupper og utvikle "bihulene", eller koble tunneler, er det sannsynlig å være et tilfelle av hidradenitis suppurativa. Hvis cyste er hard og ikke beveger seg lett, bør du ha en biopsi gjort i tilfelle det er en svulst.

Betraktninger

Sebaceous cyster er ikke et alvorlig helseproblem. Med mindre de blir en kosmetisk plage eller oppstår på et sted hvor klær kommer til å irritere deg, kan behandlingen ikke være nødvendig. Ikke prøv å drenere cyster selv. Hvis sac som omgir cyste ikke er fjernet, vil det sannsynligvis gå tilbake med mindre du bruker en av rettsmidler ovenfor for å holde keratin fra å fylle den opp igjen.

Hvordan behandle en baker Cyste

En rift i kneet brusk eller leddgikt leddene kan føre til for mye væske til å samle og bygge opp bak kneet. Denne hendelsen kan fall mange irriterende og smertefulle symptomer i kneet som ømhet, hevelse, tetthet og trykket på baksiden av kneet. De fleste Bakers cyster kan behandles med hell hjemme, men hvis din vedvarer eller er ekstremt ubehagelig, ta kontakt med helsepersonell.

Hvordan behandle en baker Cyste

•  Ta over-the-counter smerte medisiner, for eksempel ibuprofen, naproxen, eller paracetamol, hvis du trenger det for smerte.

Resten så mye som mulig.

Bruk is til baksiden av kneet. Pakk is i klut og holde den på området i ca 20 minutter. Gjør dette hver 3 til 4 timer. Dette vil bidra til å redusere betennelse.

Beskytt kneet ved å pakke den i et kne wrap. Dette vil komprimere området, og hjelpe med hevelse.

Bruk puter å heve beinet så ofte som mulig, spesielt om natten.

Homøopatiske midler for Cyster

Cyster er lumplike vekster som vises på huden. De er vanligvis glatt å ta på, men under vekst ligger en opphopning av olje, pus, hårsekker eller andre stoffer. Andre typer cyster kan også utvikle seg på leveren, eggstokkene, nyrer og andre indre områder av kroppen. Mens smerte nivåer varierer, kan cyster på huden kreve drenering eller kirurgi, og interne cyster bør bli sett på av en lege. Det er imidlertid flere homeopatiske midler for krymper og fjerne cyster av ulike slag.

Homøopatiske midler for Cyster

Silicea er et ideelt middel for cyster på håndleddene, kjent som gangliene. Gangliene vises på innsiden av håndleddet og kan føre til at noen lys ubehag. Silicea er tilgjengelig i kapsel, tablett og flytende former. Den aktive ingrediensen i Silicea er silisium oksid, som bidrar til å redusere hevelse og til slutt eradicates cyste.

For pilonidal cyster, som er fylt med enten hår eller hud fragmenter, er Heper sulphuris en utmerket homøopatisk middel. Heper sulphuris er avledet fra svovel og de indre lag av østersskjell. Tatt i piller, kapsler eller flytende, hjelper Heper sulphuris trekke pus og bygge opp fra Pilonidalcyste.

Kalsium sulfid er en annen homeopatisk behandling som er nyttig i drenering pus fra cyster. Tilgjengelig i tablettform, er Kalsium sulfid også kjent som gips eller Gips av Paris. Som det er i stand til å gjennomsyre cyste på et veldig dypt nivå, er det ofte benyttet når Heper sulphuris ikke gjøre triks.

En cyste kan utvikle seg på ansiktet eller leppe. For disse typer vekst, kan Skarntyde brukes for sine helbredende egenskaper. Skarntyde er også kjent som hemlock og kan kjøpes i pellets eller flytende dilations. Hemlock er et beryktet giftig plante, men brukes i homeopatisk medisin, det er godt utvannet og ideell for behandling av ansikts cyster.

Hvis du mistenker at du kan ha en cyste internt, er det tilrådelig å se en lege for å sikre cyste er ikke tegn på en mer alvorlig helseproblem. Kvinner med eggstokkreft eller vaginal cyster kan ta Rhododendron i form av tabletter eller kapsler som et middel for å eliminere vekst. Rhododendron, eller snø rose, er essensen av planten Rhododendron caucasicum.

Oophorinum kan også brukes for cyster på eggstokkene. Det rette er laget av den uttrykte væske av sau eller ku eggstokkene. Inntatt i pellets, tinkturer eller fortynninger, kan Oophorinum hjelpe kroppen i å krympe eller fjerne cyste.

Om Pilonidal Sinus sykdom

Om Pilonidal Sinus sykdom


Pilonidal sinus sykdom har ingenting å gjøre med nasal eller sinus hulrom. I stedet viser det til pilonidal bihuler, dimples eller groper som ligger i kløften av baken som kan bli smittet. Når smittet disse pilonidal bihulene kan utvikle seg til cyster eller abscesser. De som lider av pilonidal sinus sykdom kan lett behandles. Forebygging er også enkel, noe som gjør denne tilstanden en liten irritasjon i de fleste menneskers liv.

Pilonidal sykdom

Pilonidal sykdom er en kronisk infeksjon i huden rett over rumpeballe krøll. De som har sykdommen utvikler pilonidal cyster, små bihuler, groper eller dimples. Mange groper kan være til stede, og håret kan eller kan ikke stikke ut fra gropen. I noen tilfeller kan blod eller puss være drenering fra hver Pilonidalcyste.

Årsaker

Pilonidal cyster kan dannes på to måter. Hårsekken, sac som et hår vokser, blir irritert. En Pilonidalcyste kan også oppstå hvis hårsekken er infisert, stigninger og deretter ryker, danner en byll. Begge disse situasjonene er tenkt å skje etter økt bevegelse eller trening rundt rumpeballe området, som for eksempel sykling eller ridning.

En annen årsak til pilonidal cyster oppstår når en løs hår blir fanget i baken press og kakker inn i huden. Gå eller trening trekker håret lenger inn i huden, en cyste former rundt håret og deretter bli infisert. Personer med grov eller stive hår er spesielt utsatt for å utvikle pilonidal cyster på denne måten.

Symptomer og Diagnose

Pilonidal sykdom har ofte ingen symptomer. Men hvis pilonidal cyster er smittet og utvikle seg til abscesser, kan du oppleve rødhet eller hevelse i området. Noen cyster selv har skyet væske, puss eller blod drenering fra dem. Du kan også oppleve litt smerte i området mens du går eller sitter. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du oppsøke en profesjonell diagnose fra helsepersonell. Han vil som regel undersøke området og gi sin diagnose. Ingen ytterligere tester er generelt nødvendig.

Behandling

I milde tilfeller kan pilonidal sykdom behandles ved å holde området rent med antibakteriell såpe. Swabbing området opp til tre ganger om dagen med alkohol kan holde infeksjonen sprer seg. Mer avanserte tilfeller kan kreve en antibiotikakur. Worst-case scenarier involverer drenering cyster av noe væske til stede. Den siste utvei er å bruke kirurgisk hjelp for å fjerne cyste helt.

Forebygging

Den viktigste måten å forebygge pilonidal sykdom er å øve årvåken hygiene. Vask daglig med antibakteriell såpe, spesielt rundt det press i baken. Eksfoliering fjerner materialer døde hudceller og hår fra baken hare, noe som reduserer risikoen for å utvikle pilonidal cyster og pilonidal abscesser. Gjør skylle baken kløvde det siste du gjør før du forlater dusjen. Dette hindrer håret som kan ha løsnet fra sjamponering rutiner fra å bli fanget der.

Pilonidalcyste Hjem Behandling

Pilonidal cyster vises som store kviser ved foten av halebenet og er mer utbredt hos menn enn kvinner. Disse cystene er antatt å være knyttet til inngrodde hår, selv om dette ikke har blitt bevist.

Hjem Behandling

Sitter en kar med varmt vann kan bidra til å lindre smerte samt redusere størrelsen på cyste, unngå nødvendigheten av å se en lege.

Medisinsk behandling

Det finnes flere metoder for fjerning av pilonidal cyster, alle som inkluderer stikke, drenering av puss og hårfjerning. Utvinning tid, avhengig av prosedyren, kan ta opptil seks uker.

Regelmessighet

Det er ingen antibiotika for pilonidal cyster, og hvis ikke helt fjernet, vil de regenerere og tilbake som en ny cyste, som krever ytterligere medisinsk behandling.

Hvordan behandle en alvorlig migrene

Smerten av migrene hodepine kan være ødeleggende. Hyppige migrenepasienter er best behandles av en medisinsk faglig. Hjemme behandling kan brukes for sporadiske migrene, eller som en komplementær metode for å kombinere med medisinsk behandling. Behandling av migrene hodepine er mest vellykket når initiert før smertene er for alvorlig. Forebyggende behandlinger er også nyttig for å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene hodepine.

Hvordan behandle en alvorlig migrene

•  Ta en over-the-counter hodepine smertestillende ved utbruddet av migrene hodepine, eller ta en resept migrene medisiner hvis man har fått forskrevet til deg av legen din.

Rådfør deg med en lege hvis du opplever mer enn ni migrene en måned. Overforbruk av medisiner kan forårsake rebound hodepine. Rebound hodepine er hodepine som er forårsaket av smertestillende medikamenter. En lege kan forskrive forebyggende medisiner for å redusere hyppigheten av migreneanfall og dermed minimere bruken av smertestillende medikamenter.

Hvil i et stille, mørkt rom når du opplever migrene smerter, spesielt hvis de migrene symptomer inkluderer lysfølsomhet.

Spis regelmessig uten å hoppe over måltider for å opprettholde selv blodsukkernivået. Dråper i blodsukkeret kan bringe på en migrene hodepine hos noen individer.

Drikk rikelig med væske for å holde kroppen hydrert. Dehydrering kan bringe på migrene hos noen individer.

Følg "migrene diett." Den migrene diett eliminerer migrenefremkallende matvarer som MSG, koffein, sjokolade, alkohol og alderen ost. Se ressursen seksjonen for en komplett liste over mat du bør unngå når du følger migrene diett.

•  Slutte å røyke. Hodepinen og Neurological Institute rapporterer at resultatene av en smoking undersøkelse viste at 33 prosent av migrenepasienter var røykere.

8. Gå til en lisensiert akupunktør for behandling. En studie rapportert av British Medical Journal ble gjennomført på 401 pasienter i England og Wales viste at hodepine lider som gjennomgikk akupunktur opplevde mindre hodepine.

Hint

  • Kontakt lege hvis du har hyppige migrene. Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis din hodepine forverres når du ligger nede eller er ledsaget av feber, forvirring, lammelser, svakhet, åndenød eller annen alvorlig symptom.

Hjem behandling for Hyperbilirubinemi

Hyperbilirubinemi, eller nyfødt gulsott, er en vanlig tilstand av overskytende bilirubin i blodet. Ifølge University of Maryland Medical Center, det vanligvis ikke krever behandling. I noen tilfeller kan sykehus eller hjemmebehandling av hyperbilirubinemi være nødvendig.

Identifikasjon

Hjem behandling av hyperbilirubinemi består av lysbehandling og riktig fuktighet. Lysbehandling bryter ned bilirubin i huden og hyppige feedings oppmuntre avføring som fjerner bilirubin fra kroppen.

Betydning

Behandling hyperbilirubinemi hjemme gjør at nyfødte å bli utskrevet fra før sykehuset, noe som reduserer kostnadene for omsorg, samtidig som en bedre bonding miljø mellom baby og mor.

Typer Lysbehandling

Bililights er lys som den nyfødte er plassert under med så mye hud eksponert som mulig. En Bili-teppe er en spesiell pute som inneholder små lys at babyen ligger oppå og er swaddled i når plukket opp.

Forholdsregler

En baby som mottar hjemme behandling for hyperbilirubinemi krever øynene for å bli løst dekket når bililights er slått på. Hver tredje til fjerde time, kan lysene bli slått av og øye maske fjernet i 15 til 20 minutter.

Advarsler

Ifølge Barnas Mercy Hospital, kan lysbehandling føre til dehydrering og overoppheting. Barnets temperatur bør kontrolleres hver tredje til fjerde time, og han bør observeres for tegn på dehydrering som tørr munn og ikke tisse bleier.

Hjem behandling for gikt

Urinsyregikt kan oppstå når nyrene ikke klarer å effektivt eliminere urinsyre, noe som kan forårsake alvorlige felles smerte og rødhet som kan vare dager som syre krystalliserer rundt leddene. Heldigvis har hjemme behandling for gikt vært kjent for å hjelpe mange lider lindre problemene og hindre fremtidige angrep.

Vekttap

Mange av dem som lider av gikt tendens til å være overvektig, så jo mer vekt på kroppen jo mer urinsyre kroppen produserer. Å miste vekt gradvis vil bidra til å redusere syre, som vil lindre gikt angrep. Unngå følgende kjepphest dietter som lover raske vekttap, som en rask, drastisk tap i vekt kan også øke urinsyre produksjon. Et tap på én til to pounds en uke er tilfredsstillende.

Unngå alkohol

Alkoholforbruket kan øke sannsynligheten for en gikt angrep ved å skape urinsyre. Det hindrer også nyrene evne til å fungere skikkelig, noe som gjør at en opphoping av syre, som kan bringe på en gikt angrep. Beer spesielt bør unngås, da den inneholder purin, et annet mineral som hjelper til urinsyre produksjon.

Øk vanninntaket

Øke inntaket av vann vil bidra fortynne urinsyre i kroppen din og gjøre det lettere for deg å skille ut det raskere. Leger vanligvis anbefales å drikke seks til åtte glass vann daglig, men gikt lider oppfordres til å konsumere åtte til ti glass vann per dag.

Kontrollere blodtrykket

Kontrollere blodtrykket vil også hjelpe deg å behandle gikt fordi mange medisiner foreskrevet for å behandle tilstanden kan bidra til høyere urinsyre. Spise sunt, trene og håndtere stress vil bidra til å holde blodtrykket lavt og redusere behovet for å ta medisiner.

Hvordan behandle en inngrodd øyenvippe

En inngrodd øyevipper, også kjent som trichiasis, er en potensielt farlig, men kan behandles tilstand der en vippe eller vippene er plassert på øyelokket på en slik måte at de kommer i kontakt med overflaten av øyet. Venstre ubehandlet eller i kroniske tilfeller den resulterende irritasjon kan føre til permanent skade på øyet. Det er ingen hjemme behandling for trichiasis. Hvis du føler at du lider av denne tilstanden se en lege, helst en øyelege (øyelege), med en gang. Nedenfor er noen årsaker til inngrodde øyevipper samt behandlingstilbud tilgjengelig gjennom legen din.

Hvordan behandle en inngrodd øyenvippe

Behandlinger av trichiasis

Fjern håret med pinsett for å lindre problemet. Mens enkle i naturen, er dette en fremgangsmåte som ikke bør forsøkes i hjemmet. Enhver feilsteg kan føre til ytterligere skade på øyet og med blindhet.

Bruk laser fjerning av hår eller hår for en kronisk tilstand. The Society for klinisk og medisinsk Hårfjerning gir en bakgrunn av elektrolyse som det er ofte brukt for uønsket kroppshår. Interessant nok, behandling av inngrodde øyevipper med lasere faktisk forut og førte til de mer vanlige estetiske behandlinger.

•  Fryse hårsekkene med forsiktig anvendelse av kryogen gass, som er en gass holdes i flytende tilstand ved meget lave temperaturer. Beskrivelser av tidlige studier av denne behandlingen er godt dokumentert av British Journal of Ophthalmology og nå høyteknologisk utstyr for å administrere denne prosessen er tilgjengelig for legen din.

Hint

  • Ifølge Merck Manuals Online Medical Dictionary, inngrodde vippene er vanligvis en tilfeldig hendelse og ikke kronisk i naturen, mye som en inngrodd negl. Trichiasis kan også skyldes en forhåndsdefinert øyelidelse som øye traumer, eller medfødte defekter i øyelokket eller vippene som forårsaker vippene til å komme i kontakt med øyet. Riktig behandling for inngrodde vipper avhenge av forekomsten.
  • Denne artikkelen er ikke ment å gi diagnose av enhver tilstand eller advocation av noen behandling. Hvis du har et øye skade eller tilstand oppsøke lege umiddelbart, og ikke prøve å behandle det deg selv som du kan føre til ytterligere skade på øyet og forårsake blindhet.

Hjem behandling for en øreverk

En øreverk kan oppleves som kjedelig, skarpe eller bankende smerte i øret, og det kan være ganske belastende. Oftest en øreverk er resultatet på en indre øret infeksjon, en svært vanlig tilstand hos barn. Andre årsaker kan være en skade på øret, ørevoks eller en tann infeksjon. I tilfeller hvor en øreverk er forårsaket av en bakteriell infeksjon, kan antibiotika være foreskrevet. I andre tilfeller, men er hjemme behandling vanligvis alt som er nødvendig.

Smertestillende midler

Vanlige over-the-counter smertestillende midler som paracetamol og ibuprofen bør gi noen lettelse fra en øreverk. Pass på å lese og følge instruksjonene på etiketten om dose og hvor ofte å ta medisiner. Hvis du gir smertestillende til en baby eller lite barn, bør du sjekke med legen din om riktig dose. Husk også å aldri gi aspirin til barn på grunn av risikoen for å utvikle en livstruende tilstand som kalles Reyes syndrom.

Øredråper

Over-the-counter øredråper kan bidra til å gi noen lettelse fra smerte av en øreverk. Pass på å følge instruksjonene på etiketten og nøye administrere riktig antall dråper til de berørte øret. Hvis du ikke har øredråper, prøve å plassere noen dråper olivenolje i øret. Dette bør bidra til å midlertidig lindre smerten fra en øreverk.

Gum

Tyggegummi er en annen måte å behandle en øreverk fordi det kan bidra til å avlaste trykket som bygger seg opp i øret og forårsaker smerte. Hvis du har et barn som ikke er gamle nok til å tygge tyggegummi, kan du prøve å la ham suge på en flaske eller sugekopp.

Cold Komprimerer

Et annet alternativ for å behandle en øreverk er å bruke en kald komprimerer eller innpakket ispose til det ytre øret i ca 20 minutter. Lik ved hjelp av kjøleelementer for å behandle en forstuet ankel, vil den kalde isen hjelpe lindre smerten fra øreverk. Noen mennesker kan også oppleve noen lindring ved å bruke en varmepute til øret. Et annet alternativ er vekslende kaldt og varmt.

Hvordan Hjem behandle en tarmobstruksjon

Hvordan Hjem behandle en tarmobstruksjon


Når de får lov til å behandle en tarmobstruksjon på egen hånd fra hjemmet er det et tegn på at det er håp. De fleste tarm hindringer krever sykehusinnleggelse og en invasiv prosedyre der en tube er tredd gjennom nesen til hvor blokkert. Du intravenøst ​​motta en fluidoppløsning inneholdende natrium, klorid og kalium. Disse elektrolyttene erstatte vann og salter fra oppkast og diaré.

Hvordan Hjem behandle en tarmobstruksjon

Se legen din. Det er viktig å utelukke tarm kvelning. Legen vil undersøke deg for ømhet og hevelse mens du søker etter kollektive massene i tarmen og lytte til din tarmlyder.

lindre ubehag hjemmefra når legen finner at du har en delvis tarmobstruksjon å behandle. Etter en abdominal eksamen og røntgenbilder, da han utelukker kirurgi eller invasive tiltak, har du muligheten til hjemme behandling.

Fjern fast føde fra kostholdet ditt. Legen kan anbefale at du behandler denne sykdommen med en flytende diett, som hjelper deg med å unngå ytterligere tarmobstruksjon.

Hold et øye for flere symptomer. Sterke magesmerter kan tyde på blokkeringen ikke reagerer på behandling. Før du fortsetter å behandle tarmobstruksjon på egen hånd, ta kontakt med legen din.

Hint

  • Opprettholde et høyt fiber diett og drikk rikelig med vann. Dette bidrar til å hindre forstoppelse og er bra for helsen til tykktarmen.
  • Bruke avføringsmidler med måte. Avføringsmidler har potensial til å forårsake kolon kronglete og kan spille en rolle i tarmobstruksjon.
  • Finn et kolon rensing drink. De er en naturlig og forebyggende medisin som kan hjelpe deg å unngå en tarmobstruksjon.
  • Være slitne av sterke magesmerter som kan indikere tarmen blodtilførsel er kuttet av. Øyeblikkelig legehjelp kan være nødvendig.

Intern Hemorrhoid Behandling

Hemorroider vises på de innvendige eller utvendige veggene i anus på grunn av hovne årer. Når venene begynner å svelle på innsiden av endetarmen, er tilstanden kjent som indre hemorroider. Innvendige hemoroider kan være forårsaket av forstoppelse, diaré og svangerskap på grunn av trykket plasseres på området. Siden indre hemorroider kan bevise smertefull, bør du diskutere behandlingsalternativer med legen din.

Fakta

Hvis du har interne hemorroider, du vanligvis lider av samme type symptomer som eksterne hemorroider. Den mest åpenbare symptomet er smerte eller ubehag som kommer fra endetarmen. Blødning er et vanlig tegn også, spesielt under avføring. Blodet kan sees på avføringen eller på toalettpapiret brukes til å tørke. Det er ganske vanlig for slim for å bli sett under avføring når en person har interne hemorroider. Andre følelse av ubehag kan være tydelig, slik som kløe og irritasjon rundt rektum.

Identifikasjon

For å bekrefte diagnosen av indre hemorroider før behandling, vil legen trenger å inspisere området ved å utføre en rektal eksamen. Legen vil føle overflaten av området med en hansker finger til å føle for misdannelser. Med indre hemorroider, kan et omfang med en lys brukes til å undersøke det indre av rektum.

Typer

I noen tilfeller kan legen tillate deg å behandle de interne hemorroider på egen hånd, spesielt hvis de ikke er alvorlig betent eller hovne. Han vil be deg om å drikke mye vann og spise en fiber rik diett for å oppmuntre avføring. Hvis du er forstoppet, kan en over-the-counter krakk mykner anbefales. En krem ​​med hydrokortison kan brukes til endetarmen for å lindre eventuelle kløe kan du føle deg fra de interne hemorroider.

Funksjoner

I mer alvorlige tilfeller kan en lege prøve ulike ikke-kirurgiske metoder for å bli kvitt den interne hemorroider. Dette kan inkludere gummi band ligation, hvor hemorroider er omgitt med gummistrikk for å kutte av blodtilførselen. Et annet alternativ er en terapi som involverer bruk av kjemiske injeksjoner for å lukke venene og krympe de interne hemorroider.

Betraktninger

Hvis hjemme behandling og ikke-kirurgiske metoder er mislykket, må du kanskje ha kirurgi for å fjerne de interne hemorroider. Denne prosedyren, kjent som en hemorrhoidectomy innebærer kirurgisk kutte bort hemoroider.

Hjem behandling for depresjon

Hjem behandling for depresjon


Folk som lider av alvorlig depresjon begår 60 prosent av alle selvmord i Amerika, ifølge "Nutrition Science News." Denne svimlende tall viser hvor viktig det er å behandle depresjon, enten med hjem rettsmidler eller ved hjelp av en lege.

Historie

I tidlig middelalder, nunneries brukte urter og planterettsmidler for å behandle depresjon. Den gamle kinesiske kulturen brukt akupunktur som en måte å lette depresjon symptomer.

Typer

Urte kosttilskudd, slik som johannesurt, 5-hydroxytryptophan, B12-vitaminer og omega 3-fettsyrer kan forbedre depresjon symptomer. Trening og meditasjon er andre former for hjemme behandling for depresjon.

Fordeler

Depresjon medisiner kan gi alvorlige bivirkninger og kan være svært vanedannende. Hjem behandling av depresjon er trygt og ikke-vane forming.

Betraktninger

Snakk med legen din før du tar en urte supplement. Dette er spesielt viktig dersom du bruker prevensjon, som kosttilskudd som Johannesurt kan redusere effekten av medisinen.

Advarsel

Noen ganger hjemme rettsmidler kan ikke være nok. Hvis depresjonen ikke kommer unna, eller du har selvmordstanker, kontakt legen din umiddelbart. Du må kanskje terapi eller reseptbelagte medisiner for å lindre symptomene dine.

Hvordan lage en tånegl sopp behandling

Hvordan lage en tånegl sopp behandling


Spiker sopp er en infeksjon som vanligvis starter under spissen av tånegl og deretter sprer seg til resten av spiker hvis den forblir ubehandlet. Som soppen sprer seg, kan det føre til at tånegl å tykne, gulne og bli full av rygger. Nail sopp er mer sannsynlig å oppstå på tåneglene fordi føttene er begrenset innenfor sko hele dagen lang. I tillegg til å være skjemmende og pinlig, kan ubehandlet spiker sopp forårsake smerte og ubehag. Men kan du lage en hjemme-behandling plan for å bli kvitt tånegl sopp.

Bruksanvisning

•  Vask føttene ved hjelp av en antibakteriell såpe. Bruk en vaskeklut til å rengjøre mellom og rundt tær og tånegler til å drepe bakterier og kvitte seg med bakterier. Skyll føttene godt og klapp dem tørre med et rent håndkle.

Fyll et fotbad eller grunt bøtte med en liter hver av hvit eller eple cider eddik og antibakterielt munnvann. Suge føttene i løsningen i 15 til 20 minutter daglig for å behandle tånegl sopp. Alternativt kan du også blande 3 kopper eddik med 6 kopper vann for å lage en spiker sopp soaking behandling.

Skyll føttene grundig etter du suge dem, ved hjelp av rent vann. Klapp dem tørre med et rent håndkle.

Sug en eller to bomullspinner med ufortynnet tea tree olje. Tørk av tea tree olje rundt hele sopp-infiserte spiker tre til fire ganger hver dag for å drepe sopp og bakterier.

Gjenta hele denne prosessen daglig inntil tånegl sopp er borte. Det kan ta uker eller måneder for tånegl sopp å helbrede. Konsekvent, daglig behandling er viktig for å bli kvitt tånegl sopp.

Tips og advarsler

  • Ulike mennesker reagerer ulikt på ulike former for nail sopp behandling. Se legen din for å finne ut om du har tånegl sopp og velge den beste løsningen for å bli kvitt det.
  • Hindre spiker sopp ved å holde tåneglene trimmet kort, iført fukttransporterende sokker og bruke en soppdrepende pulver eller spray på føttene og sko.

Hjem behandling for svineinfluensa

Hjem behandling for svineinfluensa


De fleste som blir syke med H1N1-viruset, eller svineinfluensa, vil være i stand til å håndtere symptomene med hjemmebehandling.

Erkjennelsen Swine Flu Symptomer

For å begynne skikkelig hjemme behandling, gjenkjenne symptomene på svineinfluensa er relevant. Ifølge Center for Disease Control, symptomer inkluderer feber, tett eller rennende nese, hodepine, muskelsmerter, tretthet og noen ganger oppkast og diaré.

Medisinering behandling for svineinfluensa

Behandling av svineinfluensa hjemme inkluderer redusere symptomer for å føle seg mer komfortabel. Over- the-counter smerte reduksjonsgir kan brukes til feber og smerter i kroppen. Kald medikamenter kan brukes til forkjølelseslignende symptomer.

Home Care Forholdsregler

Hvile er nødvendig, og væsker bør inntas for å hindre komplikasjoner. Ansiktsmasker skal brukes i hjemmet for å hindre spredning av viruset, og de med feber bør unngå å forlate hjemmet før feberen har vært borte i minst 24 timer uten hjelp av medisiner.

Hvem bør bruke Hjem Behandling

Hjem behandling anbefales for de som har et mildt tilfelle av influensa, og ikke faller inn i en av de høyere risikoklasser som skissert av CDC.

Når Hjem behandling er ikke nok

Syke mennesker som har alvorlige faresignaler som følger med influensa, for eksempel puste komplikasjoner, svimmelhet, forvirring, feber med utslett, eller vedvarende oppkast bør søke legevakt umiddelbart.