Digidexo.com

hvordan sove behagelig i bil

Hvordan å sove etter en Spinal Fusion

Spinal fusjon er en type ryggoperasjon som låser sammen ryggvirvlene av ryggraden, enten ved hjelp av et bein pode eller implantert maskinvare. For eksempel kan denne prosedyren utføres for å stabilisere skadet ryggvirvler eller stoppe alvorlig skoliose, en progressiv krumning av ryggraden. Noen som har en spinal fusjon må vurdere hvordan å sove etterpå, slik at resten som kreves for å bli frisk og samtidig unngå ytterligere smerte og mulig svikt i fusjon. Mens kirurgi kan være grei, kan smerte og komfort gjør sove en utfordring for en tid etterpå.

Bruksanvisning

•  Ta smertestillende medikamenter som forskrevet av legen din eller en annen lege, slik at nok tid før du skal sove for medisinen begynner å virke.

Sett på alle harde krage eller seler som anvist av legen din. Disse kan forebygge ryggraden din vrir seg i en posisjon som det bør ikke når du gjenoppretter.

Prop puter opp på senga for å støtte nakken og skuldrene. Sover på en litt forhøyet vinkel kan være mer behagelig og redusere belastningen på ryggraden.

Sitt på kanten av madrassen når komme inn eller ut av sengen, og gir støtte til baken. Snu hele kroppen når du beveger bena i eller ut av sengen for å forhindre vridning ryggraden. Be om hjelp hvis du er i for mye smerte for å oppnå dette.

Plasser en pute under knærne. Dette holder ryggraden støttet og riktig justert mens du ligger nede.

Lay tilbake. Du kan kreve hjelp til å støtte nakken som du hvile.

Sleep på ryggen. Hvis du har en tendens til å rulle over i søvne, plasserer puter på hver side av deg. Skape en "pute veggen" kan bidra til å hindre deg i å rulle over, og også holde deg riktig justert.

Sleep uansett hvor lenge du kan tåle. Hvis det blir for smertefullt å forbli liggende nede, nøye komme ut av sengen og gjøre noen moderat aktivitet. Det kan være vanskelig å sove i lengre perioder etter operasjonen på grunn av smerten, restrictiveness av noen krage eller brace du kanskje trenger å bære, total mangel på mobilitet og redusert daglig anstrengelse.

Tips og advarsler

 • Mange reseptbelagte smertestillende medikamenter som brukes etter operasjonen er narkotiske stoffer, som bør brukes kun under omsorg av en medisinsk faglig og tatt bare som foreskrevet. Hvis medisinen du tar unnlater å lindre din smerte, spør legen eller helsepersonell om andre medisiner du kan prøve, i motsetning til å ta mer av den ineffektive narkotika.

Hvordan sove med skoliose

Hvordan sove med skoliose


Skoliose er en medisinsk betegnelse på en unormal krumning av ryggraden til siden. I noen tilfeller ryggraden kan også roteres eller vris. Smerte og dysfunksjon kan følge denne uregelmessig bein justering og gjøre å finne en behagelig sovestilling utfordrende. Men med litt tålmodighet og gjennom prøving og feiling, er det mulig å finne en optimal søvn posisjon med skoliose.

Bruksanvisning

Hvordan sove på ryggen med skoliose

Plasser kroppen i liggende stilling på madrassen.

Support hode og nakke med en pute, håndkle roll eller kile.

Posisjons puter eller håndkle ruller i korsryggen og rundt hofter og midje området for å støtte ryggraden.

Legg ekstra puter eller håndkle ruller til forhøyet eller buet side av kroppen.

Rest underarmene og hendene på en pute.

Hvordan sove Sidelying med skoliose

Ligg på siden som er mest komfortabel. Roter vektbærende hofte og skulder fremover.

Posisjons puter eller håndkle ruller under hodet og rundt hofter / midje området for å støtte ryggraden.

Plasser øverste benet foran vektbærende ben og støtte med puter fra kneet til foten.

Legg ekstra puter som er nødvendig for å støtte hele siden.

Plasser en ekstra pute langs torso å støtte overarmen.

Tips og advarsler

 • Komfort, ikke riktig posisjonering, er nøkkelen til å oppnå en god natts søvn med skoliose.
 • Puter bør legges til etter behov for komfort, samt ekstra støtte. Puter bør ta opp eventuelle hull mellom kroppen og madrassen.
 • Posisjon endringer bør gjøres annenhver time for å unngå økt muskelspenningene og sirkulasjons eller trykkproblemer.

Hvordan sove bedre med naturlig rettsmidler

Får ikke sove? Du er ikke alene. Millioner av amerikanere har vanskeligheter med å falle (og bor) sover. Insomnia er en av de vanligste søvnforstyrrelser påvirker amerikanere i dag. Den gode nyheten er at det finnes enkle, naturlige måter å takle søvnløshet. Her er noen tips for å hjelpe deg å få en god natts søvn

Bruksanvisning

Hvordan sove bedre med naturlig rettsmidler

•  Drikk en kopp kamille te før sengetid. Det er en mild, trygg beroligende som vil bidra til å gi deg en avslappet søvn. Kamille har vært brukt i en rekke år som et middel for stress, angst og søvnløshet. Et annet godt alternativ: Silent Night te fra naturens måte kan være svært nyttig.

Prøv andre urter. California poppy, vil pasjons, og vendelrot roe deg før sengetid. Forskning viser at kava kava er også et godt middel. Hvis stress eller angst er en av årsakene til søvnløshet, vil denne urten kan hjelpe deg med å utvikle bedre søvnmønster.

Ta et varmt bad-ikke en dusj-en time før sengetid. En annen god idé: Sett flere dråper av en beroligende eterisk olje som kamille i badevannet. Eller prøv å bruke en lavendel lotion til kroppen din like før sengetid. Aromaterapi er økende i popularitet som en effektiv behandling for søvnløshet. Dessuten har engelsk lavendel evnen til å roe sinnet og indusere dypere, høyere kvalitet søvn.

Tar fem milligram av melatonin en time før sengetid vil hjelpe med sporadiske søvnløshet. Det er en av de beste rettsmidler for søvnløshet, sier ekspertene. Melatonin er et naturlig hormon som produseres av pinealkjertelen i hjernen og kjent for å regulere kroppens naturlige sove-våkne syklus. Som vi alder, våre organer produsere langt mindre melatonin enn da vi var yngre.

Spoon opp litt yoghurt om natten, spiser en banan, en dato eller en fig. Alle inneholder trypotophan, en av de mest kjente kilder for å fremme søvn. Også en god idé: Bruke minst en time å slappe av og stresse ned. Lær å sette bekymringer ut av tankene dine. Gjenskape en hyggelig tid i livet ditt og leve det i tankene dine. For eksempel visualisere deg selv på stranden. Høre bølgene bryter mot kysten. Bruken av bildene er veldig nyttig.

Tips og advarsler

 • Sørg for å konsultere lege før du tar noen urte kosttilskudd. Ikke selv-diagnostisere hvis du tror du kan ha en mer alvorlig helseproblem.
 • Du kan også ta kontakt med en naturopathic lege for råd. For å finne en lisensiert lege i ditt område, kan du ringe American Association of Naturopathic Physicians gratisnummer 866.538.2267, eller besøk http://www.naturopathic.org.
 • Forskning viser at melatonin kosttilskudd kan være en effektiv og side-effekt-fri søvn hjelpemidler. Du kan imidlertid opprettholde melatonin nivå naturlig med noen daglige rutiner. Spis regelmessige måltider, holde kostholdet lys om natten, unngå sentralstimulerende midler som kaffe, te og brus som kan forstyrre melatoninproduksjonen, og unngå å trene sent på kvelden.
 • Ikke bruk kava kava langsiktig. Det kan føre til tørr flassende hud og gulaktig misfarging av hår og negler.
 • Hvis du har leverproblemer, snakk med legen din før du tar kava kava.
 • Melatonin er ikke ment å bli brukt langsiktig og noen brukere rapporterer svært levende - eller urovekkende drømmer når de tar den.

Hvordan å sove godt på en varm natt

Hvordan å sove godt på en varm natt


Varme netter kan bli tøft for alle, ikke bare kvinner går gjennom overgangsalder.

Her er hvordan å sove godt på en varm natt

Bruksanvisning

•  Kast av deg teppe. Dette lar huden puste. Hvis du må ha et laken, plukke en tynn en.

Få iskald. Få en pose full av is og plassere den foran en elektrisk vifte som vender sengen. Viften vil bevirke at isen smelter og vannet vil fordampe så meget kald luft. Dette vil vare så lenge som det ikke is er smeltet. Nok for deg å sovne.

Åpne vinduene for å la frisk kveld luft.

Ta et bad før du går til sengs. Ikke tørk deg selv for mye. Tørk håret ditt hvis du ønsker ikke å suge puta. Men holde kroppen våt. Dette vil holde deg kjølig en god stund.

Fukt et teppe og vri den ut. Deretter kan du bruke den som din teppe. Hvis du ikke er følsom for frysninger, vil dette hjelpe deg å sove godt på en varm kveld.

Bruk blåis. De smelter langsommere enn vanlig is. Kjøpe store blokker og klem dem når du sover.

Bruk isposer. Dekk pannen eller bak i nakken for å holde hodet kaldt

Tips og advarsler

 • Hold drikkevann på standby.
 • Kjøp en kraftig vifte. Sett det i et nærliggende rom og la døren stå åpen. Viften må møte et åpent vindu. Det vil deretter kjøre ut varm luft fra huset og trekke inn kald luft.
 • Vokt dere for å endre vannseng temperatur. Dette kan føre til hypotermi.
 • Ikke bruk en vifte for sterkt. Det kan gjøre deg dehydrert.
 • Ikke være aktiv i en time før leggetid.

Hvordan sove Etter Cervical Neck Surgery

Alt du gjør etter ryggkirurgi bidrar til det samlede utvinning og suksessen av prosedyren. Kirurgiske prosedyrer på nakkesøylen inkluderer spinal fusjon, plate erstatning, lamindectomy og diskektomi. Hver prosedyre har en annen grad av invasivitet og lengden på utvinning tid. Uansett hva prosedyren du har hatt, vil du sørge for at du ikke vri ryggraden når du sover.

Bruksanvisning

Hvordan sove Etter Cervical Neck Surgery

•  Plasser cervical krage rundt halsen. Det må være sikker, men ikke for stramt. Du ønsker ikke å føle seg som om pusten din blir innsnevret, men du ønsker å begrense nakke bevegelse.

•  Sitt på kanten av sengen og deretter legge seg ned sakte. Du må kanskje noen til å hjelpe deg å forhindre belastning på ryggen. Siden du trenger å svinge fra sittende stilling med overkroppen vinkelrett på sengen, må du rotere baken mens bringe bena opp på sengen. Sitte nær nok til hodet av sengen for å være i riktig posisjon for å ligge ned når du har svingt.

Legg deg tilbake i en pute. Folk vil ha ulike nivåer av skråning når du sover. På sykehuset, kan du be en sykepleier til å heve hodet av sengen slik at det er enklere for deg å lene seg tilbake. Hjemme, be om hjelp i å støtte ryggen din slik at du ikke stamme halsen som du senker deg selv. Hvis sengen er justerbar, få hjelp med skråning.

Plasser en pute under knærne. Dette eliminerer ekstra stress i korsryggen og holder spinal kurver i sin normale posisjon.

Du bør sove på ryggen med mindre annet er instruert av legen. Hvis du trenger å flytte eller rulle mens du sover for å hindre stivhet, be om hjelp med en "log roll." I en logg roll, hofter, skuldre og nakke sving på samme tid, holde ryggraden rett. Forvente å sove i korte perioder av gangen og våkner ofte på grunn av smerte og ubehag.

Ta smertestillende medikamenter som forskrevet og behov. Dette vil hjelpe musklene slappe av, redusere smerte og hjelpe deg å sove bedre.

Hvordan sove med Restless Leg Syndrome

Hvordan sove med Restless Leg Syndrome


Lære å sove med Restless Leg Syndrome er noe tusenvis av mennesker må oppnå. Restless Leg Syndrome er en tilstand som skaper en smertefull følelse i bena. Denne følelsen er bare lettet når bena aktivt flytte, eller musklene engasjere. Det kan sterkt påvirke søvnen. Les denne artikkelen for å lære hvordan å sove bedre med Restless Leg Syndrome.

Bruksanvisning

•  Skru ned termostaten i ditt hjem eller på soverommet og fjerne noen deksler. Du må lære å sove i kaldere forhold. For noen grunn, hindrer kjøligere temperatur rastløse ben syndrom fra fakling opp eller å bli verre.

Hev føttene med en pute eller 2. Dette holder blod fra pooling og sirkulerer i føtter og ben. Igjen, hvis du ikke allerede sove på ryggen, må du lære å sove på ryggen.

Strekk før sengetid, eller hvis du ikke kan finne ut hvordan å sove under en RLS bout. Stretching kan lindre smerte. Dessuten kan en fin etappe massasje før sengetid bidra til å gjøre neste natts søvn.

Få opp en tur rundt hvis ingen av de foregående trinnene jobbet. Det er verre å ligge i sengen elendig enn å få opp og flytte rundt. Du bør bare knytte seng med fredelig hvile. Hvis du ikke er i fred, flytte rundt til du føler deg mer komfortabel. Kroppen din kan ikke lære å sove godt i sengen din hvis du er konstant ubehagelig.

Tips og advarsler

 • Ikke overse rastløs leg syndrom hvis det gi deg sterke smerter eller hvis du ikke kan sove for netter på slutten. Det kan faktisk være et symptom på en annen, mer alvorlig tilstand.

Hvordan å sove komfortabelt i en bil

Prisen på noen hoteller er opprørende. Noen ganger er det bedre å bare sove i bilen når du er på lange bilturer. Det er mulig for en å sove komfortabelt i en bil. Det spiller ingen rolle om du har en stor bil eller en liten bil, kan du få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Sett noen tepper og puter i bagasjerommet på bilen. Man kan alltid sove mer komfortabelt når du har en myk pute og et varmt teppe.

Bruk en sovepose. Man kan krølle seg i baksetet med en fin, behagelig sovepose. Soveposer er også lett å rulle opp og lagre i bagasjerommet på en bil.

Lås dørene og sprekk vinduene. Du må ikke sove med vinduene hele veien ned. Bare knekke dem nok at litt luft kan komme inn i bilen. Kontroller at du har dørene låst for sikkerhet.

Hang noe som håndklær, sengetøy, eller klær over vinduene. Dette vil bidra til å holde ting mørkere når sola kommer opp og det vil tillate deg å ha litt mer privatliv.

Legg frontsetet så langt tilbake som det vil gå eller strekke ut i baksetet. Alltid sove i setet som vil være mest behagelig for deg. Det er mulig å strekke ut i de fleste biler.

Legg mat, vann og andre ting du måtte trenge til bilen.

Ta en dusj på lokale rasteplasser eller lastebil stopper. Hvis du har en gym medlemskap på YMCA, kan du finne en YMCA og ta en dusj der.

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar


Iført en cervical (nakke) krage eller seler er vanskelig. Når det er nødvendig for å holde hodet / nakken i en nøytral posisjon, leger vanligvis foreskrive bruk av en, men ikke alltid gi nyttig tilbakemelding om hvordan man skal holde en behagelig bruk. Her er noen enkle tips om hvordan du kan maksimere din komfort og få litt mer søvn mens iført nakkekrage.

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar

•  Støtt ryggen - ryggen tar mye press når iført krage, er det holdt i en til tider ubehagelig stilling. Bruk en fin stol med støtte korsryggen (nedre rygg), eller bruke en pute til å støtte ryggen. Sørg for å sitte rett opp, ikke henge slapt, på en nøytral og naturlig posisjon for maksimal komfort.

Prøv å ligge på siden eller foran - Liggende på ryggen setter ekstra press på musklene holder opp halsen. Hvis det er ubehagelig, kan du prøve en annen stilling - på ryggen eller siden. Du kan også prøve å sove oppreist i en stol (se ovenfor) hvis ingenting er ubehagelig. Bruk tilstrekkelig støtte for hode og rygg!

Sørg for å støtte hodet ditt! - Ved hjelp av en nakkekrage stammer hodet samt sternocletomastoid i halsen. Bruk en pute til å støtte hodet i en naturlig stilling, inline med nakken og ryggen for å unngå muskelspenninger.

Hint

 • Snakk med din lege eller kiropraktor om andre måter å bo komfortabelt mens iført en C-Collar
 • Du kan bruke varme / kalde omslag for å lindre muskelsmerter
 • Forfatteren på ingen måte hevder å, eller faktisk gir medisinske råd. Rådfør deg alltid med lege før bruk nye teknikker, for eksempel de som er over eller endre livsstil. Forfatteren er ikke ansvarlig for eventuelle skader påført eller spredd av rådene ovenfor.
 • Alltid legen din før du starter eller endrer noen behandling plan, herunder bruk av over skranke medisiner

Hvordan sove bedre om natten Få en god natts søvn

Trenger du en god natts søvn kan du prøve disse tipsene.

Bruksanvisning

Din madrass er en stor faktor i hvor mye søvn du får, og kvaliteten på søvn du får. Når plukke ut en madrass, er det best å legge på madrassen i minst 10 minutter for å avgjøre om det er behagelig for deg eller not.If du bare lå på den for et par minutter du ikke får en reell følelse av hvordan madrassen føles. Fast madrasser er best for ryggen sviller, mens litt mykere madrasser er best for siden sviller.

Hold den samme rutinen om natten er en annen faktor å sove bedre om natten. Trene for nær sengen kan få deg jobbet opp, derfor hemme en god natts søvn. Prøv å ikke drikke for mye før sengetid slik at du ikke våkner opp med å måtte gå på do midt på natten. Koffein og alkohol også kan påvirke søvnen. Koffein fordi den vekker deg opp. Alkohol kan midlertidig hjelpe deg å sovne, men gjennom natten vil du våkne opp med å måtte gå på do, kanskje har hodepine og ikke være i stand til å komme tilbake til hvilemodus. Ser på TV i sengen er en annen faktor som kan holde deg fra å få en god natts søvn. Ser på TV stimulerer hjernens aktivitet, derfor, noe som resulterer i soverommet er relatert til å være våken. Bruk soverommet bare for søvn, så kroppen din vet at når du går lå i sengen er det tid for søvn ikke for å se på TV eller lytte til musikk.

Avhengig av stoffskiftet kan det være en god idé å spise en sunn snack før sengetid. Hvis du stadig finne deg selv å våkne opp fra sult, spise en matbit før sengetid. Pass på at det er noe sunt. Noen ganger tror jeg bare en bolle med lavt sukkerblanding er nok, eller til å drikke et glass juice eller milk.Yogurt og nøtter har også noen kaloriinnholdet som er sunt og vil hjelpe deg å sove bedre.

Tips og advarsler

 • Få en god madrass

Hvordan å sove med Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk tilstand karakterisert ved utbredte smerter, flere ømme punkter på kroppen, stivhet i muskler og ledd, søvnforstyrrelser og ødeleggende tretthet på dagtid. For fibromyalgi lider, smerte og søvnforstyrrelser skaper en ond sirkel. Pain forårsaker søvnmangel, og mangel på søvn øker smerte. Dyp søvn faktisk fungerer som en smertestillende. En strategi for uavbrutt søvn er en viktig del av behandlingen for de med fibromyalgi.

Hvordan å sove med Fibromyalgi

Finn en kunnskapsrik, empatisk lege. Du trenger en sterk alliert for å utvikle det mangefasetterte behandling tilnærming er nødvendig for pågående tretthet fra fibromyalgi. Din fastlege kan jobbe med deg, eller henvise deg til en revmatolog eller nevrolog.

Arbeid med legen din for å diagnostisere søvn urovekkende forhold knyttet til fibromyalgi. Ifølge Fibromyalgi-symptoms.org, kan inntil 80 prosent av personer med fibromyalgi også ha søvnapné, en lidelse som fører til stans i åndedrettet mens han sov. Tjue til 40 prosent av personer med fibromyalgi kan ha rastløse ben syndrom (RLS), som forårsaker irriterende følelse i bena om natten. Noen RLS lider kan også ha periodisk limb movement disorder (PLMD), forårsaker ufrivillig og noen ganger voldelig bevegelse av lemmer mens han sov. Syttifem prosent av fibromyalgi lider har også Temporomandibular Joint Disorder (TMJD), noe som fører til muskelsmerter i ansiktet, nakke og skuldre, og fører til tennene sliping. Alle disse lidelser er mulig å behandle, og ta opp disse med legen din vil føre til bedre søvn totalt.

Utvikle en sunn søvn tidsplan. Stå opp og gå til sengs på samme tid hver dag, og sørg for at du unngå koffein og alkohol før du går til sengs. Dette vil hjelpe deg med å utvikle en intern søvnrytme, og vil også hjelpe deg å finne ut hvor mye søvn du faktisk får, som er nyttig når du arbeider med legen din for å ta sove bekymringer. Holde en dagbok over når og hvordan du sover vil også hjelpe deg med legen i å bestemme din søvn strategi.

Innføre lett trening, massasje og andre avspenningsteknikker i dagen. Aktiviteter som reduserer smerte og hjelper kroppen din å slappe av i løpet av dagen vil bidra til bedre søvn. Men unngå å trene opptil tre timer før du sovner.

Snakk med legen din om hva medisiner kan hjelpe søvn. Visse trycyclic antidepressiva (TCA) som Elavil (amitriptylin) og Pamelor (nortriptylin), når foreskrevet i lave doser, har blitt funnet å få smertelindring og bedre søvn i fibromyalgi pasienter.

Fortvil ikke. Hvis din nåværende behandling er mislykket, eller legen din ikke opptrer som din advokat, har du alternativer. Finne en annen lege, be om å bli henvist til en smerter eller søvnspesialist, eller se på nettet for en Fibromyalgi og Fatigue Center nær deg på http://www.fibroandfatigue.com/.

Hvordan å sove med Contact Lens

I år tidligere, sov i kontaktlinser forbudt av optikere. Dette var fordi eldre kontaktlinser ikke tillot tilstrekkelige mengder av oksygen gjennom til øynene. I 1981 godkjente FDA visse typer kontaktlinser for overnatting slitasje. Disse linsene er referert til som "utvidet slitasje" kontaktlinser. Noen optikere likevel anbefale at du fjerner dine kontaktlinser før sove, uavhengig av type du bruker. Hvis du ønsker å sove i kontaktlinser, er det noen trinn du kan følge for å holde øynene dine så friske som mulig.

Hvordan å sove med Contact Lens

•  Sørg for at kontaktlinser er hensiktsmessig å sove på. Hvis du har standard daglig slitasje kontaktlinser, bør du ikke sove i dem. Hvis du har utvidet slitasje kontakter, kan du sove i dem. Utvidet slitasje kontakter er vanligvis laget av silikon hydrogel, som gir mer oksygen gjennom til øynene dine. Du kan også sove i kontinuerlig slitasje kontaktlinser, som tillater spesifikke gasser å trenge gjennom linsene.

Snakk med din optiker om din plan for å sove i dine kontaktlinser. Det finnes ulike typer kontaktlinser på dagens marked. Din optiker kan forskrive en disponibel merke som er bedre til rette for overnatting slitasje. Vanligvis kan du bruke disse kontaktlinser for en til to uker før du kaster dem bort.

Rengjør kontaktlinser etter sove i dem. Hvis du sover i dine kontaktlinser, kan du være mer utsatt for øyeinfeksjoner. Regelmessig rengjøring vil holde infeksjoner i sjakk. Dette er enda mer viktig hvis du ikke har linser. Bruk en egnet kontaktlinserensevæske.

Bruk over-the-counter re-wetting dråper for å gjenopprette fuktighet til øynene om morgenen. Sover i linsene kan tørke dem ut, forlater øynene følelsen kløen og irritert.

Følg optikeren rens instruksjoner om slitasje. Hvis du har disponibel kontaktlinser og sove i dem, må du erstatte dem nøyaktig i henhold til legens instruksjoner. Ikke prøv å forlenge livet ved å bære dem lenger enn du burde. Du er allerede å sette ekstra stress på dem ved å sove i dem.

Hint

 • Vær oppmerksom på hvordan øynene dine føler etter å ha sovet i dine kontaktlinser. Hvis de føler seg irritert eller anstrengt, fjerne dem før du går i dvale.

Hvordan å sove med en hiatal brokk

En hiatal brokk oppstår når en del av magen presser gjennom åpningen på mellomgulvet (der spiserøret blir med magen din). Denne tilstanden kan være svært smertefullt og ubehagelig, og det kan føre til brystsmerter, halsbrann og raping. Å ha en hiatal brokk kan gjøre det vanskelig for deg å få en riktig mengde søvn. Det er imidlertid et par ting du kan gjøre for å hjelpe deg å sove bedre med en hiatal brokk.

Hvordan å sove med en hiatal brokk

•  Heve hodet på senga med et solid element. Prøv å plassere 6-tommers blokker eller klosser under beina på sengen (på hodet). Dette løfter hodet og brystet og gjør det mer behagelig for deg å sove med en hiatal brokk. Heve hodet av sengen også hindrer magesyre fra å reise opp i spiserøret mens du sover.

Bruk en kilt-formet pute i sengen. En kilt-formet pute er solid, og det gir mer støtte enn å sove på en stabel med puter. Du kan flytte kilt-formet pute rundt i sengen og du kan selv velge å flytte puten til forskjellige steder i huset (som til sofaen).

Installer en passende seng hevbar system. Hvis du allerede har en komfortabel seng og madrass, kan du vurdere å installere en Sleepcliner seng heve system eller et annet lignende system. Denne type system løfter boksen våren og madrass som en enhet, i stedet for å få deg til å bøye i midjen din. Du kan betjene Sleepcliner med din nåværende sengeramme eller det kan stå alene av seg selv.

Kjøp en justerbar seng. En justerbar seng gjør det veldig enkelt å bytte posisjoner ved ganske enkelt å trykke på en knapp. Du kan ofte heve hodet og brystet mens du ligger i din justerbar seng. Det finnes en rekke ulike stiler, farger og typer av justerbare senger å velge mellom, og du er sikker på å finne en seng som passer dine behov.

Velg en behagelig sovestilling. Hvis du har en hiatal brokk, er det alltid best å sove på ryggen eller siden. Du bør unngå å sove på magen eller i noen form for vanskelig posisjon.

Hint

 • Unngå å sove på en stabel med puter fordi dette kan føre til problemer med nakke og rygg.
 • Sørg for å sove i behagelig, løstsittende klær som ikke passer godt på magen.
 • Ikke legg deg ned etter å ha spist et tungt måltid, fordi dette kan føre til store ubehag når du prøver å sove med en hiatal brokk.

Hvordan sove i en stol med en Blanket

Hvordan sove i en stol med en Blanket


Få en god natts søvn er lett å gjøre når du er komfortabel og avslappet i din egen seng. Det kan være en tid når du ikke er i stand til å sove i sengen, men må krasje på en venns eller et familiemedlem hus og sove i en stol. Med en behagelig teppe og pute, kan du lene deg tilbake, slappe av, sovner i en stol, og har en god natts søvn.

Bruksanvisning

Løft stolen at du vil sove i og teppet du vil sove med. Det er også nyttig å bruke en fotskammel og en pute til å legge til din komfort. Sett teppe, stol, krakk og pute i et rom der det ikke er noe støy som kan forstyrre søvnen din.

Lys aromaterapi lys og ta et varmt bad. Lukten av aromaterapi vil hjelpe deg til å slappe av, som du får klar til å sove i stolen med et teppe. Ta på behagelige pyjamas når du er ferdig med å ta et bad.

Blås ut lysene og slå temperaturen i rommet som du vil sove i 65 grader Fahrenheit eller til en temperatur som gjør deg komfortabel. En kjølig, godt ventilert rom gjør at du kan sove komfortabelt.

Slå på radioen å spille en CD med beroligende myke lyder. Dette bidrar til å slappe av sinnet og kroppen til å sove komfortabelt. Alternativt kan du sette inn dine ørepropper for å eliminere støy som ville forstyrre søvnen i stolen.

Slå av lys og elektronikk, som tv og datamaskin, for å forberede kroppen til å hvile, og trekke for gardinene så det er mørkt i rommet. Skarpe lys kan avbryte søvnen, og når det er mørkt, utløser din biologiske klokke et hormon som heter melatonin i kroppen din, noe som gjør at du føler deg søvnig.

Sett deg ned i stolen, og rekvisitt føttene opp på foten krakk. Sett puta bak hodet, og sette din øye maske på. Ta med deg teppe og trekk den opp til skuldrene for å få avslappet og klar til å sovne med armene av sidene.

Ta dype, langsomme åndedrag og for seg en rolig og beroligende sted, for eksempel på stranden, for å slappe av i kropp og sove.

Tips og advarsler

 • Plukk en stol med armene slik at du ikke faller ut av stolen når du faller inn i en dyp søvn.

Hvordan sove bedre når mannen din Snores

Hvordan sove bedre når mannen din Snores


En mann som snorker natt etter natt kan ha deg på dine arme råd. Hvis du er i denne situasjonen, er det ingen grunn til å fortvile, men. Det finnes flere teknikker du kan benytte for å avhjelpe situasjonen, som alle krever ingen smertefull og kostbar operasjon. Prøver metoder som unngår snore-induserende mat og iført ørepropper kan bidra til å jevne ut problemet, uten at du og din ektefelle å måtte ty til separate soverom som en løsning.

Bruksanvisning

Be din mann å unngå visse matvarer før sengetid som kan øke snorking problemet. Koffein, meieriprodukter og alkohol kan alle forverre problemet. Dessuten kan sove piller øker snorking.

Kjør en luftfukter på soverommet før du sovner. Den fuktige luften kan redusere snorking når mannen din sovner.

Spill en støy-maskin når du får avgjort i seng. Støy maskiner kan spille en rekke lyder, som å rulle stranden bølger eller lyder av regnskogen. Disse lydene kan drukne ut din manns snorker og hjelpe deg å fokusere på de mer behagelige lyder.

Fest en tennisball til baksiden av din manns pyjamas toppen, ved hjelp av maskeringstape. Den røde ballen vil være ubehagelig hvis mannen din ruller inn på ryggen, som vil oppmuntre ham til å sove på hans side. Sove på ens side kan redusere snorking.

Bruk et par øreplugger hvis alt annet svikter. Ørepropper designet for å ekspandere i øret kan kjøpes på de fleste stoff butikker eller hjemme-varer butikkene.

Hvordan å sove med en klemt nerve

En klemt nerve oppstår vanligvis når omkringliggende vev som bein, muskler eller brusk utøver for mye press på nerverøtter. Klemte nerver kan oppstå i nakken, korsryggen, albue og nesten hvor som helst på kroppen. Ifølge artikkelen "klemte nerver" av de ansatte på Mayoclinic.com, kan symptomene er smerter, nummenhet, prikking og selv muskelsvakhet. Sove med en klemt nerve innebærer å behandle symptomer med aktuelle løsninger og medisiner før sengetid; og immobilisere den skadde området. Spør legen din for ytterligere anbefalinger.

Bruksanvisning

Sove med en klemt nerve

•  Stopp all fysisk trening rett etter at du opprettholde en klemt nerve skade. Bruk en spenne i løpet av dagen når du trenger å være mobile eller sitte i lange perioder. Ta spenne seg om en halv time før sengetid.

I løpet av de første 48 til 72 timer etter utbruddet av nervesmerter, sette isen i en ispose. Stropp eller sikre ispose rundt din kilde til smerte. Holde isen i stedet for 15 til 20 minutters intervaller i løpet av dagen. Tid dine isen behandlinger, slik at du gjør din siste ca en halv time før sengetid. Igjen, holde isen på skaden i 15 til 20 minutter. Fjern isen pack. Sette deg joint spenne på igjen.

Ta to ibuprofen eller naproxen hver 4-6 timer i løpet av dagen etter utbruddet av smerte. Tid din siste dose, slik at du tar medisinen din høyre ved sengetid. Finn en stilling i sengen som er behagelig. Hev felles eller muskel over ditt hjerte med en eller flere puter. Plasser en pute på hver side av deg for å hindre for mye bevegelse i løpet av natten.

Hvis du våkner opp om natten med smerter, tar flere ibuprofen. Ikke overskrid den anbefalte mengden. Hvis du ikke klarer å ta medisinen uten dosering, fjerne spenne og bruke isen igjen for fem eller ti minutter. Sett spenne på igjen og prøve å gå tilbake til å sove.

Etter betennelse og hevelse er under kontroll, bruke fem eller ti minutter på å tøye dine muskler eller ledd i alle retninger, holder hver bevegelse i 15 til 30 sekunder. Også har noen massere det myke vevet rundt nervene i fem eller ti minutter ved sengetid. Bruk en varmepute etter stretching og massasje i stedet for is. Hvis du har en klemt nerve i nakken, sove på en kontur pute som anbefalt av legen din.

Tips og advarsler

 • Det tar mye forhånd forberedelse og behandling for å sove med en klemt nerve. Jo flere is behandlinger og anti-inflammatoriske medisiner du bruker i løpet av dagen vil ytterligere redusere smerter om natten. Disse behandlingene jobber sammen med hverandre, og de har en tendens til å utvikle seg gradvis i lindre en klemt nerve. Bruk det du kan i sengen for å begrense dine bevegelser. Den stramme skal forhindre ytterligere irritasjon av klemt nerve ved å isolere ditt felles eller muskel.
 • Bruk aldri is direkte på huden din, da dette kan føre til en forfrysning skade. Også aldri sove med en varmepute på fordi du kan brenne deg selv. En defekt varmepute kan også føre til brann.

Hvordan å sove tidlig

Har du lyst til å få til å sove tidligere på kvelden? For mange nattugler, synes tanken på å få sove noen tidligere umulig. Men du kan trene deg opp til å gå tidlig til sengs med noen enkle tweaks til din nattlig rutine.

Bruksanvisning

vil være rutine. Komme inn i en rutine med dine søvnvaner. Du har sannsynligvis allerede vet at kommer til å sove på samme tid natt etter natt vil hjelpe trene kroppen til å bli lei på et bestemt time. Men visste du at det å gjøre et poeng å våkne opp på samme tid hver morgen vil også hjelpe å trene kroppens søvnrytme? Hvis du får opp på samme tid hver dag i flere uker, til slutt kroppen din vil trene seg til å bli lei tidlig nok hver kveld, slik at du kan få hvor mye søvn du trenger.

lavendel. Hvis du trenger litt hjelp for å få til å sove tidlig, kan det være lurt å hamstre på lavendel. Lavendel er naturens sovne. Du kan kjøpe det som eterisk olje eller se etter det som den viktigste ingrediensen i mange badeprodukter designet for å slappe av deg før leggetid. Du kan finne lavendel-duftende pute spray, lys, håndkrem, potpourri, badesalt, og til og med øye puter blant andre hjelpemidler. (Se tipset nedenfor om hvordan du lager din egen lavendel søvn spray hjemme.)

COME CLEAN. Gni-a-dub-dub! Ta et bad kan også hjelpe deg med å få sove tidligere. Rett før du ønsker å gå til sengs, ta et avslappende bad (kan du selv ønsker å legge lavendel-duftende badeolje eller salter i vannet). Avslapping er garantert som det å ta et bad senker kroppstemperaturen og etterligner "i ro" state of kroppen under søvn. Musklene vil slappe av, noe som gjør det enklere for deg å få noen gode shut-eye.

TEA OFF. Mange urte te inneholder blandinger av naturlige sove hjelpemidler som kamille, johannesurt, og lidenskap blomst. Slike teblandinger er allment tilgjengelig i vanlige dagligvarebutikker. De er koffein-fri og vil naturlig slappe kroppen din for søvn.

setter en pille. Hvis alt annet mislykkes, kan du alltid få medisiner for å hjelpe deg å få til å sove tidlig. For alvorlige søvnforstyrrelser som søvnløshet, kan leger foreskrive medisiner som Ambien, Lunesta, eller Rozerem for å nevne noen. Disse reseptbelagte meds er tatt rett før sengetid. Hver reseptbelagte medisiner vil ha både positive og negative bivirkninger, så sørg for at du vurdere alternativene nøye før du starter en diett. Det er også over-the-counter sove hjelpemidler tilgjengelig som Tylenol Bare Sove. De fleste OTC søvn meds er antihistaminer, og mens de er effektive, kan de forårsake døsighet dagen etter.

Tips og advarsler

 • Å lage din egen lavendel sovne hjemme, kjøp lavendel essensielle olje og legg noen dråper i sprayflaske fylt med vann. Noen få minutter før leggetid, tåke puta med lavendel søvn spray. Duften vil slappe av deg og sette deg på vei til å få en bedre natts søvn.
 • Det er mange naturlige homøopatiske søvn hjelpemidler som ikke er nevnt i denne artikkelen. Gjør litt research, og du vil finne at det er mange naturmidler som kan hjelpe deg å få en bedre natts søvn.
 • Hvis du tar over-the-counter sovepiller, være forsiktig med å overdosere. OTC sovepiller er vanligvis antihistaminer, og hvis du allerede tar medisiner for forkjølelse eller allergi kan det være enkelt for deg å overdose.
 • Alltid konsultere en lege før du starter reseptbelagte medisiner.

Hvordan å sove med en skulder Sling På

Hvordan å sove med en skulder Sling På


En skulder slynge er et stoff og elastisk støtte som går under og rundt armen din, med en stropp looping rundt halsen. Personer med arm- og skulderskader ofte bære disse stropper for å støtte deres arm eller skulder etter en skade. Å bli vant til følelsen av skulderen fatle når du får kledd, kan vasking og spising ta litt tid. For mange skader, leger insisterer på at du bærer seilet i løpet av de første 2-6 ukene av utvinning, avhengig av hvor alvorlig skaden. Mange wearers trenger tid til å tilpasse seg iført seilet mens de sover.

Bruksanvisning

Plasser en pute på stedet der du normalt hvile hodet og deretter legge ned.

Sett inn en annen pute under armen som er i seilet. Test din komfort nivå og legge til en annen pute under seilet om nødvendig. Armen som er i seilet bør føle seg helt støttes.

Lukk øynene og vurdere din komfort nivå. Hvis du fortsatt ikke er komfortabel med å sove i denne stillingen, legger 2:58 flere puter under ryggen din. Dette fører deg til å være i en halvveis sittende stilling, som kan være mer behagelig hvis du sover i en slynge.

Lukk øynene og vurdere hvor komfortabel du føler deg. Juster puter om nødvendig. Legg en hals pute å øke det samlede støtte.

Hvordan sove i oppreist stilling Recliner

Hvilestoler er veldig behagelig når du vil slappe av eller etter en lang dag på føttene på jobb. Men det er tider når du bruker en oppreist-posisjon recliner er en nødvendighet. Hvis ryggen er vond, eller du er overbelastet og finne sove på ryggen for å være nesten umulig, kan sovne i oppreist recliner være en mye mer levedyktig alternativ. Det hjelper også å ha et par ting som vil hjelpe deg med å sovne enda raskere.

Bruksanvisning

Still scenen. Endre i komfortable klær. Slå av alle lys, TV, radioer eller mobiltelefoner som kan forårsake en distraksjon.

•  Få komfortabel. En middels stor pute på ryggen resten av recliner kan bidra til å stabilisere ryggen.

Legg inn en oppblåsbar nakkepute rundt halsen for å bidra til å stabil hodet. Dette vil holde hodet faller til skulderen, noe som kan holde deg fra å falle i søvn.

Hev føttene, plassere dem på pallen eller fotstøtte.

Du må kanskje skifte posisjoner et par ganger, eller eksperimentere med putene inntil komfortabel nok til å sovne.

Hvordan å sove med hodesett for Sound Blocking

Hvordan å sove med hodesett for Sound Blocking


Støydempende hodetelefoner kan brukes til å blokkere lyden under søvn. Fordelen med å bruke støydempende hodetelefoner er evnen til å lytte til ambient musikk mens du sover uten distraksjon fra eksterne lyder, som nabolaget hunder bjeffer eller squeaking generator fra en nærliggende restaurant. Sove med hodetelefoner, men kan kreve endringer i ulike sovestillinger. Bruk en myk headset kan gjengi endre søvnvaner unødvendig, men kan ikke gi støy-blokkerende evne som kreves for dine behov.

Bruksanvisning

•  Få i seng og sette hodesettet på. Hvis du planlegger å lytte til musikk mens du sover, pass på at ledningen er koblet til din mp3-spiller.

Spill musikk som er ambient eller har en langsom, jevn tempo, for eksempel REM er "Low".

Skru ned volumet så lavt som mulig, slik at du kan høre musikk, men det er ikke så høyt at du blir distrahert fra å falle i søvn.

Lay tilbake på puta, slik at du møter opp. Plasser mp3 spilleren under puta. Hvis du trenger å bøye hodet til den ene siden for å få mer komfortabel og avslappet, vipp så langt det er behagelig. Den harde ytre skallet av hodesettet vil gjøre sove på siden eller med hodet helt slått ganske smertefullt.

Tilrettelegge søvn ved å fokusere på pusten og puste inn og ut sakte.

Hvordan å sove med Legs støttet opp

Hvordan å sove med Legs støttet opp


Mer enn 80 prosent av den voksne befolkningen i Amerika lider av noen form for rygg eller nakke smerter, ifølge Cleveland Clinic. Klinikken behandler mer enn 16.000 individer for disse utgaver i året. Ryggen består av 26 ryggvirvler som naturlig kurve i tre steder. Smerter i nakke og rygg, prikking og søvnproblemer er alle tegn på forstyrrelser i disse kurvene. Heve bena mens du sover hjelper ryggraden opprettholde naturlige svai.

Bruksanvisning

•  Sitt på en seng med baken på samme sted som når du sover. Dette gjør det mulig å plassere beinet støtte i din naturlige sove plassering. Plasser bena rett ut på senga og litt til siden av hvor du plasserer dem mens du sover.

Finn ut hvor mange puter du trenger. Hev ben litt over hjertet eller 3 til 5 inches over overflaten av sjiktet for å fremme naturlig sirkulasjon.

Sett putene ved siden av bena, og selv med mid-kalv. Den mid-kalv posisjon er mest behagelig for folk flest. Men endre posisjonen i henhold til din personlige komfort nivå.

Løft bena og flytte dem til side, å plassere dem i midten av putene. Plasser bena parallelle til hverandre med kalver flatt mot overflaten av puten. Ikke kryss bena; den hindrer blodsirkulasjonen.

Lay tilbake og plassere hodet på en pute. Flate korsryggen mot madrassen. Denne posisjonen kan virke unaturlig i starten, spesielt for dem som er vant til å sove på magen. Prøv posisjon i økende intervaller hver dag før det føles naturlig.