Digidexo.com

astma ute av kontroll katt

Hva bidrar til å holde astma under kontroll

Astma i seg selv kan ikke forebygges, men det kan kontrolleres. Ifølge National Institutes of Health, er den beste måten å kontrollere astma symptomer ved å utvikle en plan som inkluderer å unngå utløsere og måter å behandle symptomene. Nivåer for astmakontroll vil trolig endre seg over tid, avhengig av endringer i miljøet og effektiviteten av visse behandlinger.

Unngå astma utløser

Den beste måten å kontrollere astma er ved å unngå dets triggere så mye som mulig. Avhengig av alvorligheten av astma, kan medisinen ikke være nødvendig. Triggere varierer og kan inkludere dyrehår, sigarettrøyk, pollen, støvmidd og luftforurensning. Allergier kan også være en trigger, og dessverre ikke kan unngås. I slike tilfeller vil en lege trolig administrere allergivaksinering å hjelpe kontroll symptomer fra fakling opp.

Behandling Alternativer

Bortsett fra allergivaksinering for enkelte astmatikere, det er vanligvis to typer av behandlingstilbud som styrer astma: rask lindring og langsiktige medisiner. Hurtig lindring medisiner er utviklet for å kontrollere astma symptomer etter at de blusse opp. Den vanligste typen rask lindring medisin er en hurtigvirkende inhalator. De arbeider for å løsne opp i luftveiene slik at luft kan fortsette å strømme gjennom dem riktig. En astma lidende bør alltid bære rask lindring medisiner for å unngå et astmaanfall.

Langsiktige medisiner er foreskrevet til astmatikere som lider av en oppblussing av symptomer på en jevnlig basis. De er tatt på daglig basis for å redusere betennelse i luftveiene og kommer i form av piller eller inhalatorer. I motsetning til rask lindring medisiner, langsiktige medisiner faktisk hindre astmasymptomer fra fakling opp i første omgang. Den vanligste formen for langsiktig medisinering er inhalerte kortikosteroider, som reduserer luftveisbetennelse og kontrollere utbruddet av symptomene, og antall ganger de oppstår. Slike medisiner bør tas på ubestemt tid, med mindre en lege anbefaler ellers. Hvis astmasymptomer blir styrt til et visst nivå, kan en person ikke trenger å ta noen mer langsiktige medisiner. Likeledes vil medisindoser må økes dersom astma er ute av kontroll.

Kontrollert Astma

Ifølge National Institutes of Health, er astma anses å være under kontroll hvis en person kan delta i normale aktiviteter uten bruk av medisiner; rask lindring medisiner er tatt mindre enn to dager per uke; og symptomene ikke blusse opp mer enn to ganger i uken.

Slik Cure barn med astma

Astma er en vanlig helseproblem hos barn. Det er ikke en reell kur for denne helsetilstand. Imidlertid kan symptomene på astma holdes under kontroll. Mens de fleste barn med astma krever en inhalator, er det en rekke ting som foreldre til barn med astma kan gjøre for å hindre regelmessige angrep oppstår.

Bruksanvisning

•  Reduser antall irritanter som er i barnets miljø. Sigarettrøyk, kjæledyr dander, støv og pollen kan alle utløse et astmaanfall. Barnet ditt vil være mye mindre sannsynlig å ha et astmaanfall dersom disse utløser holdes ute av sitt miljø så mye som mulig.

Har barnet ditt ta allergi medisin hvis det er nødvendig. Barn som er alvorlig allergisk mot en bestemt trigger som forblir i deres miljø, for eksempel pollen, bør definitivt bli satt på allergi medisin. De fleste astmatiske barn bør også settes på spesielle astma medisiner for å redusere antall astmaanfall.

Oppmuntre barnet til å trene på en jevnlig basis. Fedme er kjent for å forårsake astmatikere til å oppleve flere angrep. Samtidig er det viktig for barnet å være veldig forsiktig. Mange astmatikere opplever angrep grunn til å trene. Hvis dette er et problem for barnet ditt, bør hun ha en inhalator til enhver tid når du trener.

Hold barnet av legemidler som er kjent for å utløse angrep, slik som aspirin. Spør barnets primære omsorg lege for en fullstendig liste over reseptfrie og reseptbelagte legemidler som kan føre til at barnet skal oppleve et astmaanfall.

Hold barnet borte fra hverdagens irritanter som kan føre ham til å oppleve en reaksjon. Disse inkluderer skjønnhetsprodukter, som for eksempel deodorant, cologne og parfyme.

Få en luftfukter for ditt barns soverom. Mange astmatikere har angrep på grunn av mangel på fuktighet i luften. Sikre at det er fuktighet i luften som barnet puster er en av de beste måtene å forebygge et astmaanfall.

Tips og advarsler

 • Hold barnet ditt glad. Humørsvingninger og raserianfall kan utløse angrep. Ta hensyn til hva som utløser barnets astmaanfall. Skriv det ned i en dagbok slik at du kan finne ut hvordan du kan forhindre angrep i fremtiden. Hvert barn er forskjellig, så snakk med barnets lege om andre måter å forebygge astmaanfall oppstår.
 • Husk at mens symptomene på astma kan være håndterbare, herding tilstanden er usannsynlig.

Hvordan kontrollere astma utløser

Å ha astma kan få deg til å føle at livet ditt er ute av kontroll. Hvis du har astma, og tilbringer mesteparten av tiden innendørs, er sjansene du er stadig utsatt for innendørs allergener og mikroorganismer som spiller en viktig rolle i å utløse astmaanfall. Heldigvis finnes det trygge måter å redusere sjansene for å få et astmaanfall.

Bruksanvisning

•  Spis rikelig med hvitløk. Dette grønnsak inneholder virkestoffet allicin, en inflammatorisk sammensatte, og vitamin C, noe som begrenser og regulerer astma triggere som støvmidd og pollen i tillegg til å beskytte mot virusinfeksjoner.

Bruk en luftrenser. Denne enheten bruker en fin antibakteriell fiber luftfilter som eliminerer luftbårne partikler og mikroorganismer som kan utløse et astmaanfall. Du kan finne rimelige luftrensere på din lokale Lowe er Oppussing butikken (se Ressurser).

Rengjør huset ditt, eller har noen gjøre det for deg. Rengjøring huset ditt vil eliminere støv som har samlet seg i dine omgivelser. Bruk en fuktig klut til å tørke gulv i stedet for feiing. Alltid bære en maske ved feiing, støvsuging eller mopping.

Vask klær, sengetøy og gardiner i varmt vann. Det varme vannet vil eliminere støvmidd og bakterier, og dermed redusere sjansene for et astmaanfall.

Bruk naturlige husholdningsvaskemidler, framfor kjemiske rengjøringsmidler. De sterke giftige aromaer av disse kjemikaliene kan utløse et astmaanfall. I stedet kjøpe antibakterielle vaskemidler som er laget av naturlige urter og oljer og ikke inneholder sterke kjemikalier som finnes i vanlige rengjøringsmidler.

Hvor lang tid tar Astma Siste?

Astma

Astma rammer mer enn 20 millioner amerikanere. Ikke alle er utsatt for denne sykdommen, men hvis du har en familiehistorie med allergi eller astma, så er det en sjanse for at du kan være utsatt. Astma er preget av innsnevring eller blokkering av luftveiene, og oppstår når en astmatisk blir utsatt for en bestemt trigger. Hver person har sin egen sett med triggere - blant dem kjæledyr dander, støvmidd, røyk, pollen og visse værforhold - som kan føre til et angrep.

Astma flareups

Astma kan vare livet ut, eller i flere år. Mange har astmasymptomer som barn, men klarer å vokse det av voksenlivet, mens andre blir plaget når de blir voksne. I enhver situasjon, kan astmasymptomene forblir i dvale til du kommer i kontakt med dine spesifikke allergen. Ofte kan en luftveissykdom ergre et astmaanfall. Noen mennesker sliter med astma på en daglig basis. Hvis din astma er under kontroll, kan symptomene vare så lite som et par minutter, men hvis din astma er ikke under kontroll, kan symptomene vare noen timer eller så lenge noen dager. Symptomer som et astmaanfall er truende inkluderer tetthet i brystet, kortpustethet, hoste og tungpustethet.

Behandling

Det er avgjørende for en astmatisk å gjennomføre en hurtigvirkende eller redning inhalator til enhver tid. Brukt under et angrep, albuterol, medisinen inne, slapper luftveiene og reduserer symptomer umiddelbart. En redning inhalator bør ikke brukes mer enn to ganger i uken. Forebyggende medisiner bør iverksettes umiddelbart for å redusere betennelse. Det er mange steroid inhalatorer, samt muntlige medisiner som kan gjøre dette. Snakk med legen din om hvilke som er best for deg.

Hvordan få binyrene Under kontroll

Hvordan få binyrene Under kontroll


I dag, folks binyrene er ute av kontroll. Som vi opplever stress, våre binyrene slipper kortisol å håndtere det stress. Problemet er at vi i dag er så stresset at vi ender opp med å legge for mye press på binyrene, at de trette ut, og ikke lenger kan produsere kortisol. Vi mister vår evne til å bekjempe stress, og hvis dette fortsetter lenge nok det kan være potensielt dødelig. Det er imidlertid mulig å redusere stress, få binyrene under kontroll og gjenopprette kroppen til å balansere.

Bruksanvisning

•  Spis mer næringsrik mat. Dette betyr organiske og proteinrike måltider. Unngå sukkerholdig mat og alt som kommer i en pakke. Prøv å få minst behandlet mat. Også legge en multivitamin til kosthold, helst en mat basert multivitamin, for å unngå eventuelle ernæringsmessige mangler og fjerne stress fra kroppen din.

Utfør en hele kroppen rens. En rens som fungerer på tykktarm, lever og nyrer på en gang vil fjerne en stor mengde giftstoffer fra kroppen din og hjelpe i å lindre stress fra kroppen din.

Ta kosttilskudd. Det er noen kosttilskudd som kan være svært gunstig. Lakris rot to ganger daglig, morgen og ettermiddag, vil redusere mengden kortisol som kroppen din trenger for å produsere, og dermed gi binyrer litt av en pause.

Gaba, eller 5-HTP er aminosyrer som arbeider for å hjelpe kroppen slappe av og hvile. En servering av enten (vanligvis i kapselform) tatt ca 30 minutter før sengetid vil hjelpe kroppen din slappe av og sove, som vil hjelpe dine binyrer å gjenopprette. Ikke prøv begge, bare en bør gjøre.

L-Tyrosin er, blant mange ting, forløperen til adrenal hormoner. Utfylling vil levere råvarene som trengs å riktig håndtere stress.

Lytt til Dr. Leonard Coldwell sin Stress Redusere CD serien. Denne spesielle CD-serien er svært effektiv på å redusere stress og hjelpe kroppen til å helbrede, inkludert binyrene. Tjue minutter per dag er alt som kreves.

Tips og advarsler

 • Ta disse trinnene ett av gangen. Start med trinn én, så kan du gå videre til trinn to eller tre. Hvis du gjør trinn tre legge til ett supplement per uke for å se om det hjelper deg.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for en lisensiert helsesektoren utøveren. Man bør konsulteres før du gjør noen endringer i kostholdet ditt.

Over-the-Counter Astma behandlinger

Hvis du opplever astma sjelden eller du har milde symptomer, har du en mulighet til om du ønsker å kontrollere din astma med over skranke medisiner eller reseptbelagte medisiner. Astma er en sykdom som du må behandle. Det er en tilstand som rammer 22 millioner over hele USA, inkludert 6 millioner barn.

Hva er astma?

Astma er en medisinsk tilstand hvor det er en midlertidig innsnevring av luftveiene. Det fører til perioder med tungpustethet, kortpustethet og hoste. Astma kan utløses av mange ting, blant annet trening, allergier, tilsetningsstoffer i mat, støvmidd, dyr pels, mugg eller fra betennelse i luftveiene.
Symptomer på astma inkluderer hoste, pustevansker, og tungpustethet, samt tetthet i brystet.
Astma Medisiner
Før 1980-tallet, de eneste legemidler tilgjengelig for astma var efedrin og adrenalin baserte legemidler. Det var i løpet av dette tiåret at medisiner som Albuterol, kortikosteroider og mange andre legemidler bare tilgjengelig på resept ble også gjort tilgjengelig for astmatikere.

Over disk behandlinger

Over skranke medisiner er nyttig hvis din astma er mild og sjeldne. Hvis du opplever astmaanfall mer enn en gang i uken, eller hvis angrepene er alvorlige, bør du oppsøke legen din for en reseptbelagte medisiner for å sikre at din astma er under kontroll. Det finnes en rekke reseptbelagte medisiner som spenner fra inhalatorer til muntlige medisiner som du kan ta for å kontrollere denne sykdommen. Kun legen din kan hjelpe bestemme hvilke medisiner som er best for deg.
Over skranke medisiner for astma inkluderer adrenalin og / eller efedrin. Andre typer medisiner som kan hjelpe med astma avhenger av triggere. Disse medikamentene inkluderer antihistaminer, slimløsende og slimhinneavsvellende midler. Over disk astma medisiner er tilgjengelig i tablett, kapsel, sirup og inhalator former. Mange er tilgjengelig i kombinasjon av to eller flere av de typer medisinering for maksimal lettelse. Bronkaid er fremstilt av Bayer; det er for bronkial lunger og astma, og den inneholder efedrin og guaifenesin. Den efedrin fungerer som en bronkodilator, og guaifenesin er et slimløsende. En annen over disk behandling av astma er Primatene, som er fremstilt som en tablett, sirup og inhalator versjon. Tabletten og sirup versjonen har de samme to medisiner - guaifenesin og efedrin mens inhalatoren har adrenalin i den. Den Primatine Mist inhalator gir lindring i så lite som 15 sekunder, så det er den raskeste til å reagere ut av de muntlige eller inhalert versjoner.
Hvis din astma er forårsaket av allergi kan du ta et antihistamin for å forhindre et astmaanfall. Et eksempel på et antihistamin er difenhydramin. Et merkenavn eksempel på dette er Benadryl.

Hvordan håndtere med astmaanfall

Hvordan håndtere med astmaanfall


Astma bør være styrt av medisiner og tilsyn av en lege som er spesialist i behandling av astmatikere. Men har enda godt behandlet astma potensial til å være ute av kontroll når som helst - alt som trengs er en eim av sterk parfyme eller besøke en venn med en katt. Før det er reaksjonstid, treffer et astmaanfall. Å ha en plan for å håndtere astmaanfall kan redusere stressnivået sykdommen bringer.

Bruksanvisning

•  Kjøp en back-up nødsituasjon inhalator. Eller to. Holde minst en av dem et sted det ikke vil bli flyttet.

Hold en refill for en nødsituasjon inhalator på en 24-timers apotek. Et apotek ligger lands er et godt alternativ for reisende, bare i tilfelle yoru inhalator ikke er pakket.

Planlegge avtaler med en lege eller lungespesialist for sjekk-ups. Noen ganger advarsel skiltene dukker opp i tester, selv om de ikke er filt.

Se legen hvis du bruker en nødsituasjon inhalator mer enn vanlig, eller mer enn en eller to ganger i uken. Dette er tegn på sykdom eller dårlig kontroll av sykdommen.

Ta alle medisiner foreskrevet av lege for behandling av astma, selv om symptomene avtar. Manglende doser vil føre til astma å blusse, og snart nok virkeligheten av å håndtere en annen astmaanfall treff.

Leve et normalt liv. Medikamenter kan justeres, for eksempel, dersom det oppstår problemer fra å bli mer aktiv.

•  Unngå kjente triggere. Sterke lukter, slik som blekemiddel eller vaskemidler, er kjent for å forårsake astmaanfall. Hvis allergi er et problem, kan en lege foreskrive en allergi medisiner.

Tips og advarsler

 • Hvis du reiser ofte, holde et ekstra inhalator i vesken til enhver tid. På den måten den er der allerede, og du trenger ikke å huske å pakke den.
 • Dårlig kontrollert astma - definert som mer enn noen få angrep i uken - vil føre til en opphopning av arrvev i lungene. Astmaanfall føre til arrdannelse, så hvert angrep forårsaker mer skade. Sykdomskontroll er viktig.

Hva er mild hyperinflasjon?

Hva er mild hyperinflasjon?


Uttrykket "hyperinflasjon" kan referere til enten penger, når inflasjonen stiger ukontrollert, eller til en medisinsk tilstand av lungene når de er unormalt utvidet. Men "mild hyperinflasjon" kan referere kun til overinflated lungene, som monetære hyperinflasjon er per definisjon ute av kontroll og aldri mild. Mens "statisk hyperinflasjon" og "dynamisk hyperinflasjon" er de offisielle medisinske termer som beskriver typer hyperinflasjon, er "mild hyperinflasjon" en ikke-teknisk måte å beskrive utseendet uvanlig oppblåste lunger.

Utseende

Lungene kan vises hyperinflated i en kiste X-ray uten virkelig å være så. For eksempel kan eldre menn med slitasjegikt har lunger som ser altfor oppblåst på grunn av hva sykdommen har gjort med bein av sine ribbeina. Også, bare ta et dypt åndedrag og holde det kan gjøre lungene ser mildt hyperinflated. Det mest bemerkelsesverdige symptomet på hyperinflasjon, pustevansker, kan være forårsaket av mange ting bortsett fra hyperinflasjon, fra å ta en joggetur for å bli forkjølet.

Diagnose

En brystet X-ray er det første skritt mot å diagnostisere mild (eller hvilken som helst type) hyperinflasjon. Imidlertid, som bemerket ovenfor, er utseendet av hyperinflated lungene ikke nødvendigvis hyperinflasjon. Hvis du synes å ha hyperinflasjon i X-ray, er neste skritt å se en lunge spesialist for en lungefunksjon test.

Hyperinflasjon betyr ...

Dersom lungefunksjon testresultatene er unormale, vil lungespesialist undersøke deg og komme til en diagnose, som statisk og dynamisk hyperinflasjon er bare symptomer på større sykdommer. Emfysem, lungekreft, astma og kronisk obstruktiv lungesykdom er alle muligheter.

Mindre alvorlige tilfeller

Selv om hyperinflasjon kan bety noe alvorlig, kan mild hyperinflasjon også bare være en bivirkning av ikke-dødelige lungelidelser. Astma, kronisk røyking eller et virus kan felle luft i lungene, forårsaker dem til å hyperinflate. Selv om ingen av disse tingene er sunne, de er ikke dødelig heller, og vil ofte resultere i vanskeligheter med å puste uten videre problemer. Likevel, ville en person som opplever jevnlig pustevansker være lurt å besøke en lunge spesialist for å sjekke om noe alvorlig. Om ikke annet, astma som fører til pustevansker er trolig dårlig kontrollert og en smoking vane som påvirker pusten din er sannsynligvis føre til emfysem i det lange løp.

Slik Clear Cat Allergi

Katt allergi - og allergi mot andre dyr - oppstår når kroppens immunsystem identifiserer feilaktig proteinene i dyrets dander, spytt og urin som skadelige inntrengere. Symptomer på katt allergi kan være alt fra nysing, kløende øyne og rennende nese til mer problematiske symptomer, hvesing og kortpustethet. Fordi de ørsmå katteallergener er lyse og luftbårne, kan de holde seg til alle overflater i hjemmet, noe som gjør miljøkontroll ekstremt viktig.

Bruksanvisning

Cat Allergi Hjelp

•  Sørg for at dine allergiske symptomer virkelig er forårsaket av katter. The Humane Society of the United States bemerker at mange mennesker med kjæledyr allergi er allergisk mot mer enn bare én type allergen. Før du klandre dine symptomer på bosatt feline, sørg for at du er spesielt testet for katt allergi. Allergitesting kan skje gjennom blodprøver eller mer hensiktsmessig gjennom en prikktest.

Unngå katter så mye du kan. Ifølge Mayo Clinic, er dette den første-linje behandling for dem som lider allergiske reaksjoner på selskapsdyr. Men hvis du har et kjæledyr katt eller vurderer å bli en katt verge, kan fordelene ved å dele livet ditt med din feline følges oppveier ulempene ved allergier. (HSUS råder potensielle katteforesatte til å nøye vurdere om de kan leve med - og kontroll -. Sine allergier bør de ta en ny katt inn i hjemmet)

Ta medisiner anbefalt av legen din for å kontrollere katt allergi. Dette kan omfatte over-the-counter eller reseptbelagte medisiner - antihistaminer, decongestants, nasale kortikosteroider og astma medisiner som er formulert for langsiktig styring av allergi eller rask lindring.

•  Vurder immunterapi (allergi injeksjoner) som et alternativ til medisinering. Injeksjoner er vanligvis mottatt en eller to ganger i uken, utsette pasienter for små mengder av allergener som gradvis øker i løpet av de neste tre til seks måneder. Vedlikeholds skudd kan være nødvendig en gang eller to ganger i måneden i tre til fem år, bemerker Mayo Clinic.

Allergener i hjemmet

Sett på plass og / eller fjerne tepper og stoppede møbler. The Mayo Clinic bemerker at kjæledyr dander er svært vanskelig å fjerne fra disse myke overflater. Hvis en katt ikke lenger befinner seg i hjemmet, bør du vurdere å bytte ut tepper, reupholstering møbler og kjøpe nye gardiner. Hvis du planlegger å holde kjæledyr, blanke gulv og vegger er best. Fjern tepper og erstatte den med flis eller linoleum; fjerne stoff gardiner og velge horisontale persienner; velger ikke-stoppede møbler løpet stoff-dekket møbler.

Invester i en støvsuger med høy effektivitet partikkelluftfilter, bør du velge å holde tepper og stoppede møbler. Husk å bruke en støvmaske når du støvsuger, som støvsuging vekker dander og andre allergener.

Kontroll katt dander på soverommet. Hvis en katt ikke lenger befinner seg i hjemmet, råder Mayo Clinic kjøpe nye sengetøy, puter og madrasser. Men hvis du velger å holde kjæledyret, bør du vurdere å bruke ugjennomtrengelige barrierer på puter og madrasser (madrass pads og pute dekker).

Redusere katteallergener i luften. Bruk av HEPA luftfiltre kan felle små luftbårne partikler. Alternativt HEPA eller elektrostatiske luftrensere kan også fjerne cat dander.

Cat Care

Lag soner i huset der katten ikke har tillatelse til å streife. Den HSUS råder forbyr kjæledyret fra oppføring i soverommet.

Bade kjæledyret ukentlig. Ifølge HSUS, kan dette redusere forekomsten av allergi-forårsaker dander med så mye som 84 prosent. Sørg for å bruke sjampo formulert for katter eller kattunger - fortrinnsvis de som er anbefalt av veterinær eller et dyr grafen. Katter kan bli vant til vanlige bathings; men du kan også ta ditt kjæledyr til en profesjonell hundefrisør.

Børst katten din regelmessig for å fjerne dander. Denne oppgaven, samt bading og andre rutinemessig vedlikehold (for eksempel endring av søppel boksen) bør delegeres til noen uten katt allergi.

Tips og advarsler

 • The American College of Astma, allergi og immunologi bemerker at rundt 10 prosent av mennesker kan ha allergi mot dyr.
 • Den ACAAI sier at det tar rundt 20 uker for kjæledyr allergener i boliger for å nå de samme nivåene i boliger med ingen dyr - selv etter at kjæledyret er fjernet.

Bruk av kinesiske urter

Bruk av kinesiske urter


Bruken av kinesiske urter dateres tilbake nesten 5000 år. Kinesiske urter kan brukes til nesten alle plager, enten internt eller eksternt, kronisk eller akutt, fysisk, mental eller følelsesmessig. Urter kan tas alene eller, mer vanlig, som formler - en blanding av mange urter. Kinesiske urter er medisin, kan være farlig når feil paret, og bør være foreskrevet av en kinesisk lege. Også trenger urter ikke fungere så raskt som vestlig medisin, så ikke forvent umiddelbare resultater. Det er mange måter å klassifisere kinesiske urter. En metode er ved de fire egenskapene til varmt, varmt, kjølig og kaldt, hvor kalde urter er gitt for varme sykdommer. En annen er klassifiseringen av de fem smakene: bitter, søt, sur, salt og bitter.

Stikk

Urter klassifisert som besk ha lignende effekter, hovedsakelig spredning eller utvise, og fremme blod og energibevegelse. Disse urtene påvirker de øvre og ytre deler av kroppen, og som med alle smaks klassifikasjoner, kan variere fra varmt til kaldt. Urter i denne klassen, slik som peppermynte, som er kald, er gode for indusering av svette i tilfellet av en vanlig forkjølelse. Mint kan tas alene for en kald med en sår hals fordi det er kult, som et sår hals indikerer varme.

Søt

Søte urter er nærende, styrke og myker opp i naturen. Disse urtene er brukt for mangel syndromer grunn av mangel på blod eller energi, forstoppelse på grunn av overflødig varme, hoste fra overflødig varme i lungene og noen smertesyndromer. Et velkjent urt i denne kategorien er ginseng, en varm urt som brukes til å øke utholdenhet, behandle impotens, lavere blodtrykk og øke energi. Ginseng bør tas på råd fra en kinesisk lege. Dang Quai, som er søt, bitter, bitter og varm, er mye brukt til å behandle menstrual problemer, for eksempel kramper, ved å hjelpe blodsirkulasjonen og styrke reproduktive organer.

Bitter

Bitre urter er tørking i natur og brukes for å lede energien til de nedre deler av kroppen, spylingen og øke appetitten. Disse urtene brukes til forstoppelse, fuktig-varme og fuktige kalde sykdommer, som leddgikt, dysenteri og gjær infeksjoner, og de tidlige stadiene av akutte infeksjonssykdommer, som for eksempel kyssesyke. Da Huang, eller kinesisk rabarbra er bitter og kald, og brukes til forstoppelse, dysenteri, svulster og blodpropper. Cang Zhu, bitter, bitter og varm, brukes for gjær infeksjoner, ødem i underekstremitetene og diaré med oppkast.

Salt

Salte urter har en mykgjørende effekt på harde kropps massene, og brukes for å fremme avføring og behandling av klumper, som for eksempel svulster, tuberkulose og cyster. Urter som Hai Zao, eller tang, som er salt, bitter og kald, er brukt for tuberkulose, struma, hemoroider, brokk smerter, og som et vanndrivende for ødem på grunn av salt urter effekt på nyrene. Mang Xiao, eller natriumsulfat, er salt og kaldt, og brukes for forstoppelse på grunn av overskuddsvarme.

Sour

Sour urter har en snerpende og absorberende natur. Disse urter anvendes vanligvis når væsker i kroppen er ute av kontroll, slik som i tilfellet med rikelig svette, blødninger, kronisk diaré, og inkontinens. Shan Zhu Yu, sur og varm, blir brukt for impotens, inkontinens, hyppig vannlating, overdreven svetting og overdreven blødning under menstruasjon. Wu Wei Zi, sur og varm, brukes til astma hoste, rikelig svette og bidra til å forebygge leverskader ved å hjelpe leveren omsetter narkotika. Det hjelper også regenerere leveren vev skadet av alkohol og virus, som hepatitt.

Hvordan bruke Dust Mite Sprays

Hvordan bruke Dust Mite Sprays


Støvmidd er mikroskopiske organismer som lever i støvpartikler og beiter på de døde hudceller vi skur av tusenvis hver dag. Dessverre, har en støv midd befolkningen som er ute av kontroll i ditt hjem kan forårsake allergiske reaksjoner med symptomer som ligner på astma. Ved hjelp av en rekke støv midd spray, kan du redusere bestanden av husstøvmidd i ditt hjem og nøytralisere allergener i deres avføring også.

Bruksanvisning

Velg en støv midd spray med naturlige ingredienser hvis du har små barn og kjæledyr i hjemmet. Disse produktene inneholder ikke insektmidler, men heller ikke-allergifremkallende stoffer som motvirker effekten av støv midd avføring, som forårsaker de fleste symptomene på støv midd allergi. Du kan bruke disse spray direkte på tepper, møbler og sengetøy, eller du kan helle spray direkte inn i et teppe dampbåt for enda bedre resultater.

Bruk en støv midd spray som inneholder insektmidler hvis du har et uvanlig høyt nivå av støv midd aktivitet i ditt hjem. Mange av disse produktene kan brukes til å drepe lopper også, og kan være spesielt nyttig hvis du har dyr i huset. Sørg for at du følger alle sikkerhetsadvarsler, og fjerne alle barn og kjæledyr fra sprayet området.

Lag din egen støv midd spray ved å brygge en spesielt sterk kopp svart te, anstreng bladene og deretter helle te i en flaske sprøyta. Tanniner i sort te er svært effektiv i å nøytralisere allergenene som finnes i støv midd avføring. Det kan være lurt å være forsiktig med farging møbler og sengetøy med te løsning, imidlertid.

Spray støv midd produkter i alle problemer områder, blant annet tepper, gardiner, gardiner og sengetøy. Ta ekstra tid ved sprøyting rundt madrasser i huset ditt, slik at du behandler mellom madrassen og boksen våren, og langs kanten av madrassen der det kommer i kontakt med veggen.

Bruk elektroniske ressurser, som for eksempel AlerG.com, å kjøpe et bredt utvalg av støv midd spray og produkter (se Ressurser nedenfor). Mange av disse nettstedene selger flere produkter som kan hjelpe deg i kampen for å redusere støv midd aktivitet.

Tips og advarsler

 • Vaske klærne dine med en vaskemiddel med en ikke-allergifremkallende formel kan også hjelpe deg til å redusere støv midd befolkningen i ditt hjem.

Om en Service hunden for epilepsi

Om en Service hunden for epilepsi


En tjeneste hund kan gi nødvendig og verdifull hjelp til mennesker som opplever et epileptisk anfall. Ofte referert til som "anfall hunder," disse utdannede ledsagere har vært kjent for å beskytte sine herrer fra skader og til og med ran forsøk. Noen av disse hundene har forbløffende evne til å forutse en møtende anfall. Fremfor alt, de tilbyr komfort og en grenseløs følelse av trygghet.

Fordeler

Usikkerheten om når eller hvor et anfall vil streiken kan være stressende og ubehagelig med en epileptisk. Det er betryggende å vite at du har noen på din side klar til å få hjelp umiddelbart bør du ha et anfall. Disse hundene er trent til å sitte sammen med deg under et anfall, for å tilkalle hjelp, henter et telefonnummer eller til og med ligge på toppen av deg før anfallet avtar. Noen hunder kan forutsi når et anfall kommer ved å anerkjenne en duft som ofte slippes ut av epileptikere før et anfall.

Trening

Trenere ikke velg hunder basert på rase; heller de skjermen ved personlighet, temperament og generell helse. Når den er valgt, valpene gjennomgå timer med trening. Siden 1987 Assistance Dogs International Inc., en liga av ideelle organisasjoner som utdanner og sted førerhunder, har satt industristandarder for tjenesten hundetrening. Hundene må oppfylle de nødvendige kravene til lydighet og atferd for å bli inngått samarbeid med en mottaker. Hvis du allerede har en hund som oppfyller Tjenesten Companion standarder, kan du få sertifisering slik at hunden kan følge deg på offentlige steder der hunder vanligvis er forbudt.

Betraktninger

Hvordan hunden og eieren samhandle er nøkkelen til en vellykket emisjon. Selv om hundene er tenkt som vaktmestere, de trenger fortsatt mange bryr seg. Riktig daglig mosjon bidrar til å redusere stress i dyret og øker sitt fokus. Veterinær helsen og et sunt kosthold er nødvendig også. Mens du har en hund som spår anfall er optimal, studier tyder på at disse hundene er sjeldne. Hundene som har oppnådd denne ferdigheten har hatt et langt forhold med sine eiere og er i stand til å oppfatte noen endring i atferd.

Innhenting av en Service hunden

Gjennom frivillig innsats og veldedige donasjoner, vil mange organisasjoner plassere hundene i en mottakers hjem på liten eller ingen kostnader. Valper er ofte donert av frivillige oppdrettere. Trenerne er finansiert gjennom veldedige og donasjoner. Når en anerkjent organisasjon er funnet, er det bare et spørsmål om å søke. Vanligvis blir du satt på venteliste. Når den er valgt, går du til treningssenteret og arbeid med hunden din alt fra to uker til en måned. Etter at hunden er sendt hjem med deg, vil en trener gjøre "hjemmebesøk" med noen måneder for å sørge for at ting går bra for deg og din nye følgesvenn.

Lover

Americans with Disabilities Act slår fast at tjenestehunder må gis adgang til hvor som helst behandleren går, blant annet restauranter, butikker, drosjer, hoteller, dyreparker og teatre. Etablering eiere har rett til å spørre om hunden er en tjeneste hund, men de har ikke rett til å be om noen form for identifikasjon. Dessuten er de ikke lov til å kreve en ekstra avgift for dyret. Du vil bli bedt om å fjerne kjæledyret bare hvis det er ute av kontroll eller fare for andre.

Tarm brokk symptomer

Tarm brokk symptomer


Brokk oppstår når kroppens organer presse gjennom en åpning i veggene som omgir organene. Dette kan skje med magen og hjernen, men den mest vanlige organ som vil herniate er tarmen. Tarm brokk vil gjøre seg kjent gjennom buler i magen, pungen, lår, side og nedre del av magen.

Årsaker og risikofaktorer

Tarm brokk er forårsaket av svakheter i bukveggen, som omgir tarmen. Disse svakhetene kan være genetisk, men også forårsaket av graviditet.

Tegn og symptomer for reduserbar Hernias

Mange ganger, vil brokk viser ingen symptomer. Den uvanlige bule fra en brokk er vanligvis den mest merkbare tegn du har en. Bule kan verke, men ikke være smertefullt, eller det kan være veldig øm. Mens mange ting kunne produsere slike buler, hvis den vokser i størrelse når du står eller belastning, er det sannsynligvis et brokk. Et annet tegn på en brokk er det kan bli skjøvet tilbake inne i magen. Dette kalles reduksjons.

Tegn og symptomer for irreducible Hernias

På grunn av sammenfiltring med andre organer og vev, kan noen brokk ikke reduseres. Disse brokk er mer smertefullt og kan føre til forstoppelse, kvalme og oppkast. Faren med disse brokk er blodtilførselen kan bli avskåret. Dette kalles kvelning. Brokk vil være smertefullt og anbud hvis dette er tilfelle. Personen med brokk kan selv se og føle deg syk, selv om personen ikke vil ha en feber. På dette punktet har brokk blitt et medisinsk nødstilfelle som krever kirurgi.

Behandling

Hvis brokk er reduserbar og forårsaker mindre smerte, kan en lege anbefaler pasienten bære en truss. Dette er et plagg som skal legge press på brokk og hold den. Smertefull eller irreducible brokk vil kreve kirurgi. Med åpen kirurgi, vil legen bruke lokalbedøvelse og lage et lite snitt i pasientens nær herniated området. Tarmene blir deretter presset tilbake inne i bukveggen og veggen er sydd stengt. Dette er den mest vanlige behandling. Laparoskopisk kirurgi bruker narkose og tre små kutt (mindre totalt enn åpen kirurgi cut). Legen bruker deretter en laparoskop og små instrumenter, alt satt inn gjennom snittene å presse innvollene på plass igjen. Åpningen blir deretter stiftes stengt.

Forebygging

Enten du får en tarm brokk er nesten ute av kontroll. Men det er ting du kan gjøre for å redusere risikoen. Unngå å være overvektig og anstrengende å løfte ting. Fedme og belastning skape press på bukveggen som kunne starte en brokk. Også, trene magemusklene for å styrke dem slik at de tåler mer press mot dem.

Bipolar Blandet Disorder

Bipolar lidelse er en psykisk lidelse som er karakterisert ved vekslende episoder av mani (ute av kontroll, euforiske stemninger) og depresjon. Ifølge National Institute of Mental Health, påvirker det i underkant av 3 prosent av den amerikanske befolkningen. Det finnes flere forskjellige subtyper av manisk depresjon, en av de mer alvorlige blir blandet bipolar lidelse. Imidlertid kan mange pasienter som velger å motta behandling i stor grad redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av plagsomme symptomer.

Blandede episoder

Selv om alle mennesker med bipolar lidelse lider sykluser av maniske og depressive stemninger, er bipolar blandet lidelse unik i at disse stemninger kan faktisk skje samtidig eller i rask rekkefølge. For eksempel kan en person ha en svært nedtrykt stemning i forbindelse med irritabilitet, racing tanker, impulsivitet eller økt energi. Kombinasjonen av en deprimert stemning med en følelse av uovervinnelighet eller impulsivitet gjør de som har blandet episoder på en særlig høy risiko for selvmord.

Depressive og maniske symptomer

Selv om noen mennesker med bipolar blandet lidelse opplever en kombinasjon av depressive og maniske symptomer som oppstår på samme tid, andre raskt bla gjennom perioder med depresjon og perioder med mani. Disse syklusene kan vare alt fra minutter eller timer til måneder. De med ekstremt rask sykling kan finne seg bokstavelig talt ler ett minutt og gråter hysterisk neste. Symptomer på en depressiv episode inkluderer mangel på motivasjon og tap av interesse for aktiviteter, følelser av verdiløshet og håpløshet, tretthet eller søvnproblemer og selvmordstanker. Under en manisk episode, kan en person oppleve en følelse av grandiositet (nesten delusional), irritabilitet, racing tanker, utålmodighet, impulsivitet og ekstrem distractibility. I svært alvorlige tilfeller kan hallusinasjoner og vrangforestillinger være til stede.

Prognose

Prognosen for pasientene som er diagnostisert med bipolar lidelse blandet varierer sterkt og er avhengig av alvorligheten av symptomene og hvor lenge de har manifestert. Tidlig diagnose og behandling øker oddsen for at behandlingen vil bli vellykket. Da forblir ubehandlet, har en tendens tilstanden forverres gjennom årene. I tillegg, i løpet av tiden som en person med bipolar lidelse ikke blir behandlet, vil han trolig til å engasjere seg i atferd som skaper stress for seg selv og innenfor hans eller hennes sosiale støttesystem. Ubehandlet bipolar blandet lidelse er en høy risikofaktor for selvmord, men risikoen faller betydelig med behandling.

Behandlingsplaner

Den mest effektive behandlingsplaner består av en mangeartet tilnærming som tar sosiale, fysiske, følelsesmessige og biologiske komponenter i uorden. Målene for behandlingen er å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av symptomer og hjelpe pasienten med å utvikle ferdigheter og støtte for å håndtere maniske eller depressive episoder som de oppstår. En omfattende behandling plan kan omfatte pasientopplæring, psykoterapi, stemningsstabiliserende medisiner og endringer i livsstil.

Medisiner

Fordi bipolar lidelse blandet er en kronisk tilstand, er det ingen helbredelse, per se, og behandlingen må opprettholdes lang sikt for å holde symptomene under kontroll. Ofte foreskrevet medisiner inkluderer antidepressiva, stemningsstabiliserende og antipsykotika. Hver av disse typer medisiner løser ulike symptomer og bør velges i samråd med en lege på et sak-til-sak basis. Vanligvis er antidepressiva brukes til å lette symptomer på depresjon, mens stemningsstabiliserende holde stemninger nivå og forsøk på å hindre eller langsom sykling tid. Antipsykotiske medisiner primært adressere maniske symptomer og kan også hjelpe dem som lider av hallusinasjoner eller vrangforestillinger.

Hvordan Test for perifer nevropati

Perifer nevropati er en tilstand der nervene er skadet. Det kan forekomme på grunn av mange faktorer, slik som diabetes. (Blodsukker nivåer som er ute av kontroll kan føre til nerveskader.) Men en pasient som er diabetiker og har perifer nevropati kan også ha en annen tilstand som forårsaker nevropati. Så det er viktig å ha ekskluderende testene kjøres bare i tilfelle du har en tidligere udiagnostisert tilstand. Vanlige symptomer på perifer neuropati omfatte en brennende, stikkende, prikking, eller "pins og nåler" følelse langs ben, føtter, armer og hender. Du kan også oppleve nummenhet.

Hvordan Test for perifer nevropati

•  Planlegg en fysisk undersøkelse med legen din og informere henne om alle dine symptomer. Legen vil også vurdere din medisinske historie, familiens medisinske historie og spør om du har hatt problemer som kvalme, svimmelhet, ørhet, seksuell dysfunksjon eller tap av blærekontroll. Disse kan alle være symptomer på nevropati.

Få blodet trekkes og testet. Noen ganger perifer neuropati er assosiert med diabetes, lave vitamin B nivåer, Lyme sykdom, hepatitt C og B og dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen, nyrene eller leveren.

Tenk å ha en nerve biopsi gjort, noe som kan sjekke for degenerasjon av myelin skjede (som brytes rundt nerve), og for aksonal degenerasjon. Dette er en poliklinisk prosedyre og legen din vil bruke en lokal bedøvelse.

Be legen din om å ha en MR (magnetisk resonans). Selv om dette ikke kan fastslå nevropati, kan det utelukke andre tilstander som kan føre deg til å oppleve de samme symptomene.

Få en nerve ledningshastigheten test utført. Dette vil måle nervene 'elektriske impulser, og kan bidra til å fastslå det nøyaktige innholdet i din tilstand, som igjen kan hjelpe med behandling planer.

Hint

 • Det kan hjelpe finne din diagnose for å holde en oversikt over dine eksakte symptomer som de oppstår, med datoer, opplevelser opplevd og del av din anatomi.
 • Hvis nevropati fører til at føttene til å slå nummen, må du huske å sjekke dem hver dag for kutt og skrubbsår. Skrubbsår kan bli smittet før du selv innser at du har dem.

Barndom-Onset Conduct Disorder

Når andre barn leker, deling og behandle hverandre med vennlighet og din er ute av kontroll, kan det gjøre at du føler deg som en ineffektiv forelder. Hvis barnet ditt begynner å komme i trøbbel med juridiske myndigheter, lærere og andre, kan du finne deg selv å gå over i ditt sinn noe du kanskje har gjort for å forårsake dette opprørsk barn å dukke opp. Hvis du finner ut at du har å gjøre med en ut-av-kontroll barn eller tenåring, kan det hende du har et barn med atferdsforstyrrelser. Childhood-utbruddet atferdsforstyrrelse er anerkjent i DSM-IV som en lidelse som oppstår når et barn eller tenåring fortsetter å vise tegn på misbruk i ansiktet av gjentatte forsøk på retting.

Offisielle retningslinjer

Ifølge American Psychiatric Association, bruker DSM-IV fire hovedkategorier for å diagnostisere barndommen-utbruddet atferdsforstyrrelse. De første gruppene omfatter personlig atferd som er aggressive og kan inkludere forårsake fysisk skade eller truende skade på mennesker eller dyr. Den andre gruppen av atferd i atferdsforstyrrelse inkluderer ikke-aggressiv atferd mot mennesker eller dyr; Men atferd føre til skade på eiendom eller tap av eiendom til andre. Den tredje grupperingen omfatter svikefulle atferd inkludert lyve og stjele. Den fjerde og siste atferdsmønster for atferdsforstyrrelse er en konsekvent og åpenbar strid med regler og grenser.
Barn med atferdsforstyrrelse synes ikke å respektere andres rettigheter eller samfunnet som helhet og i tillegg har de ofte ignorerer vanlige atferdsregler som folk flest i deres aldersgruppe ville følge.
For atferdsforstyrrelse å bli diagnostisert det må være tre av følgende i det siste året med en forekomst i de siste seks månedene: aggresjon vises mot en person eller et dyr, ved mobbing, ved hjelp av trusler eller skremsler; initiering av håndgemeng ved hjelp av et våpen som har evnen til å forårsake stor skade (dvs. et balltre, kniv, pistol, murstein); har vært grusom for dem rundt ham / henne; har stjålet med offeret stede (herunder ran, veske Napping utpressing); har begått seksuelle overgrep; har ødelagt eiendom; tyveri; alvorlige løgner; skulking; ignorerer portforbud og ignorerer andre regler som begynner før 13-årsalderen.

Barndom-Onset

Childhood-utbruddet atferdsforstyrrelse er en av to undergrupper av anerkjente atferdsforstyrrelser. I barndommen-utbruddet atferdsforstyrrelse atferd begynne før barnet er 10 år gammel og barnet har ofte vist fysisk aggresjon. De fleste pasienter med barndommen-utbruddet atferdsforstyrrelser er menn, og de ofte vise problemer med forhold til jevnaldrende og får ofte til fysiske altercations. Childhood-utbruddet atferdsforstyrrelse har en høyere andel av pasienter som går på å utvikle antisosiale personlighetsforstyrrelser enn gjør de som utvikler atferdsforstyrrelser i deres oppvekst.

Spekter av alvorlighetsgrad

Atferdsforstyrrelse er klassifisert i forskjellige områder avhengig av alvorlighetsgraden av problemene som det medfører. Hvis et barn har noen atferdsproblemer utover det minimum som kreves for diagnose det er klassifisert som mild. Ting som ville falle under denne klassifiseringen inkluderer liggende, skulking og bryte reglene i husholdningen der barnet bor. Dersom barnet viser mer alvorlige atferdsproblemer utover det som er nødvendig for å stille diagnosen, er det klassifisert som moderat. Disse atferd omfatter tyveri, conning mennesker gjennom manipulasjon for å komme ut av forpliktelser eller for å få det de ønsker og bryte husregler. Den alvorlige kategorien brukes når personen begår handlinger mot samfunnet som kan forårsake stor skade, inkludert voldtekt, ran, væpnede ran og andre voldshandlinger.

Co-eksisterende forhold

The American Psychiatric Association rapporterer at opptil 95 prosent av barn med atferdsforstyrrelser har også co-eksisterende lidelser som kan inkludere Attention Deficit Hyperactivity Disorder, Tourettes syndrom, Opposisjonell Defiant Disorder eller depresjon.
En studie utført av Phelps og McClintock i 1994 fastslått at om lag seks prosent av befolkningen vil utvikle atferdsforstyrrelser. Det har også funnet at ulike områder av landet hadde høyere eller lavere forekomst avhengig av demografien i området.

Prognose

Childhood-utbruddet atferdsforstyrrelser kan være en alvorlig lidelse; men det er ingen bevis for at alle barn som utvikler atferdsforstyrrelser vil gå på å utvikle antisosiale lidelser senere i livet. Omtrent 50 til 70 prosent av barn med barndommen-utbruddet atferdsforstyrrelser vil bli stabil i sitt voksne liv. Risikofaktorer for barndommen-utbruddet atferdsforstyrrelse er ikke helt klart på dette tidspunktet, men det synes å være en kombinasjon av biologiske og miljømessige elementer involvert.
Barndommen personlighetstrekk er tenkt å fungere som forløpere til hvilke barn vil utvikle atferdsforstyrrelser. Barn med atferdsforstyrrelser ofte misforstått sosiale signaler, og de har også ofte foreldre som var utålmodig med dem da de var veldig små.

Behandling

Behandlingen av barndommen-utbruddet atferdsforstyrrelser omfatter flere aspekter av barnets liv. Barnet bør være i rådgivning, hvor han vil bli undervist ferdigheter som vil bistå i barnets utvikling og vekst, og lære barnet hvordan å tilpasse seg endringer og problem løse effektivt.
Foreldrene bør også gå gjennom rådgivning for å utvikle foreldreferdigheter ikke bare for generell foreldre, men også for den spesifikke evne til forelder til et barn med atferdsforstyrrelser.
Lærere og andre som er involvert i utdanning av barn med atferdsforstyrrelser bør også få støtte og opplæring i hvordan du effektivt håndtere og lære atferds uordnede barnet.

Hvordan introdusere sanseintegrasjon aktiviteter hjemme

Hvordan introdusere sanseintegrasjon aktiviteter hjemme

Sensoriske integrering aktiviteter er en nødvendig del av barns utvikling, om barnet har sensorisk prosessering lidelse (SPD) eller ikke. Barn er naturlig tiltrukket av ting som gir dem sanseinntrykk, så unn dem! Disse aktivitetene er enkle å gjøre og massevis av moro, og de fremmer riktig nevrologisk utvikling hos barn. Du er bare begrenset av din kreativitet, så komme i gang!

Hvordan introdusere sanseintegrasjon aktiviteter hjemme

En Approach sensoriske integrering aktiviteter med et åpent sinn. Presenter barnet ditt med valg, og la deres preferanser lede aktivitetene. Du får bedre samarbeid og deltakelse på den måten.

Gi barna en rutine og la dem vite hva som vil komme neste. Dette vil bidra til å holde barn rolige og følelsen i kontroll fordi de ikke er "overrasket" av ekstra sanseinntrykk, og de vet hva du kan forvente.

Unn teksturer. Barn er naturlig tiltrukket av rotete spill og å arbeide med hendene, som hjelper dem å utvikle normal taktil behandling. Berøring og spille med et utvalg av teksturer er enkelt og morsomt. Bruk noen av de forskjellige merker av modelleire gir barnet muligheten til å manipulere og eksperimentere med teksturer. La dem sette leker som spisepinner, pinner eller bomullspinner i leire for å oppleve kontrasten former og teksturer - kanskje en leke leire bløtkake?

Få flytting! Barn som har problemer med å regulere energinivået nyte heavy-arbeidsaktiviteter og bevegelse, noe som vil bidra til å roe dem ned. Noe som får dem flytte og bruke sine muskler er en stor aktivitet. Disse aktivitetene omfatter skyve, dra, rocking, hoppende, svingende, hoppe og grave i skitt eller sand. Alltid gjøre en sit-down aktivitet før du gjør en energi aktivitet.

Spill i sand og surfe. En annen stor taktil innspill aktivitet er sand og vann lek. Barna kan leke i lange perioder av tid på å lage, eksperimentere med og opplever teksturer. Vær kreativ, være greit med litt rot og bryte ut sand, vann, ris, mais, barberskum og annen strukturert ting du kan tenke på. Ungene vil elske det, og rotet er lett å rydde opp.

Prøv wind-up eller batteridrevne leker. Mange barn elsker sanseinntrykk fra en vibrerende leketøy eller tannbørste. Vibrerende seter eller puter fungere godt, også. Disse tingene kan brukes til å roe eller stimulere et barn med sensoriske problemer.

•  La barnet for å hjelpe deg med husarbeid hvis du ikke har tid til å tillate en rot eller til å vie til en bestemt aktivitet. Matlaging, baking, vaskerom, feiing og rengjøring er alle flotte sanseintegrasjonsaktiviteter. Du får jobben gjort og kanskje få litt hjelp, også - hva en avtale!

Hint

 • Sensoriske integreringsarbeidet ikke ser ut som "terapi"; de ser ut som normal avspilling. Barna elsker dem!
 • Disse aktivitetene trenger ikke å være kostbart. Mens det er mange sanseintegrasjons leker og aktiviteter tilgjengelig for kjøp, er det ikke nødvendig. Materialer rundt huset ditt og din kreativitet er alt du trenger. Vær forberedt på å ha mye moro!
 • Du kjenner barnet ditt bes; ikke tvinge dem til å gjøre en aktivitet. Gi barnet valg, og la deres preferanser veilede deg.
 • Hvis barnet ditt får altfor distrahert, altfor dum eller ute av kontroll, stoppe aktiviteten og gjøre en beroligende aktivitet som du vet vil roe dem ned.
 • Hvis barnet ditt viser frykt eller ubehag, stoppe aktiviteten umiddelbart. Dette er ditt barns nervesystem reagerer på stimulering, og er noe barnet ikke kan kontrollere.

Polypoid Tetthet

Polypoid Tetthet


Polypper og polypoids er vekster som bor i slimhinnene, slik som de som finnes i neseganger og tarmer. Deres tetthet kan hjelpe leger å identifisere omfanget av spredning av enkelte sykdommer.

Definisjon

Begrepet "polypoid density" kan referere til enten tettheten av en enkelt polyoid i forhold til omkringliggende vev, eller befolkningstettheten av flere polypoids. Begge disse resultatene gir ledetråder til legene om innholdet av de polypoids og deres spredning.

Fordeler

Polypoids i tykktarmen kan være en forløper til kreft, men mesteparten av tiden polypoids er godartet. Polypper som har en høyere tetthet enn det omkringliggende vev vil vises bedre på tester, noe som betyr at de kan bli sett før enn polypoids.

Betraktninger

Mens polypoid tetthet kan være en faktor i å hjelpe leger bestemme risikoen for kreft og andre sykdommer, kan det også bety absolutt ingenting. En polypp er rett og slett en vekst, og kan være alt fra en opphoping av kalsium til ute av kontroll hudceller.

Art Therapy for barn på sykehus

Kunst terapi innebærer en prosess for å tillate barna å skape kunstverk som et middel til å uttrykke seg selv og slippe følelser. Denne type terapi er ofte brukt som psykiatrisk behandling, spesielt for barn som har hatt en traumatisk opplevelse eller har en funksjonshemming. I andre tilfeller kan kunstterapi være fordelaktig for alle barn som er innlagt på sykehus som følge av sykdom eller skade.

Fordeler

Ifølge Tracy Councill bok, "Handbook of Art Therapy", "Deltakelse i skapende arbeid innenfor medisinsk setting kan bidra til å gjenoppbygge den unge pasientens følelse av håp, selvtillit, autonomi og kompetanse samtidig som den tilbyr muligheter for sikker og inneholdt uttrykk for følelser. " Barn kan bruke kunst til å uttrykke følelsene de kanskje ikke har ord til å uttrykke muntlig. De er i stand til å tegne bilder som viser deres frykt og angst, og i den prosessen de kan slippe noen av de negative følelser og fokus på positive ideer som håp og optimisme.
Barn er i kontroll over kunsten de skaper. De er i stand til å diktere materialer de vil bruke, bildene de vil skape og måten et kunstverk vil slå ut. Når livet føles ute av kontroll for et barn som er på sykehuset, å ha kontroll over kunst kan styrke.

Metoder

Bemerket kunstterapeut Edna Pinchover på Haddassah Hospital i Jerusalem gjennomført en studie på kunstterapi ved hjelp av metodene for denne behandlingen er utviklet av Elizabeth Keubler-Ross. Studien, med tittelen "Kunst terapi for sykehusinnlagte barn inspirert av Elizabeth Kuebler-Ross 'tilnærming", ble publisert i Harefuah medisinske tidsskriftet i oktober 1998 Ifølge Pinchover, begynner prosessen med kunstterapi når barnet lager en tegning om hans sykdom eller tilstand. Pinchover sier at, "gjennom samtale med terapeuten i en atmosfære av empati og ærlig vurdering, blir klar over hans / hennes reaksjoner, atferd, intensjoner og ambisjoner pasienten." Terapeuten kan bruke kunstverk som utgangspunkt i en samtale om pasientens tilstand. Kunsten kan avsløre visse følelser eller meninger pasienten har om sin tilstand, og forklarer på kunst til terapeuten, pasienten virkelig forklarer sine følelser. Terapeuten kan da hjelpe ham arbeide gjennom disse følelsene og komme til en bedre forståelse av hva som skjer med ham, og hva som kan skje i fremtiden.

Pasienter med traumatiske skader

Barn som har traumatiske ulykker er plutselig plassert i skremmende situasjoner. Ett minutt de kan sykle nedover veien, og det neste minuttet de er i en ambulanse. Traumer fra å oppleve en ulykke kombinerer med smerten de føler fra skade og frykten for det ukjente som sykehuspersonell prøver å helbrede dem. Kunst terapi hjelper barn fornuftig av alle disse hendelsene som skjedde i rask rekkefølge, og gir dem mulighet til å bremse hendelsene ned og prosessen gjennom dem på et senere tidspunkt.

Pasienter med langvarig sykdom

Barn med langvarige sykdommer lider av gjentatte sykehusinnleggelser. De kan være under konstant medisinering og intervensjon fra sykehuspersonell, som gjennomgår smertefulle og skremmende behandlinger i et forsøk på å avverge en tidlig død. Disse barna kan frykte å dø, eller rett og slett føler deg syk av å være syk. Kunstterapi kan hjelpe dem behandle gjennom de vanskelige og overveldende følelser av en langvarig sykdom, og forstå bedre hva sykdommen gjør med kroppen sin og hvordan de kan arbeide gjennom den og se mot en sunnere fremtid.

Rage Beslag hos barn

Alle kan oppleve ut-av-kontroll raseri eller "dyscontrol." Når et barn viser hyppige, plutselige episoder av slikt raseri ledsaget av fysiske symptomer som ligner epileptiske anfall, kan de oppleve "raseri anfall."

Definisjon

Raseri anfall, også kjent som "episodisk dyscontrol syndrom," kan forekomme hos barn og unge, ifølge Epilepsy Foundation. Et barn går gjennom et raseri anfall ser ut til å være ute av kontroll og fysisk aggressiv, og kan selv bli voldelig, ifølge University of Illinois Medical Center nettsted på episodisk dyscontrol syndrom.

Et annet navn

Et annet navn for raseri anfall er "intermitterende eksplosiv lidelse", ifølge University of Illinois Medical Center.

Ikke et epileptisk anfall

Et raseri anfall kan ligne en faktisk epileptisk anfall, ifølge Epilepsy Foundation, men det er det ikke. Rage beslag er faktisk det som er kjent som "pseudo anfall" eller "epileptiske anfall, ifølge Epilepsy Foundation.

Psykiatrisk lidelse

Psykogen ikke-epileptiske anfall er en psykiatrisk lidelse-ikke et anfall lidelse-ifølge en Science artikkel om psykogene anfall er skrevet av Dr. Elaine Wyllie, Dr. Selim R. Benbadis og Dr. Prakash Kotagel ved Cleveland Clinic. Rage anfall og / eller panikkanfall er ofte symptomer på PNES, ifølge artikkelen.

Diagnose

Ifølge Science artikkel om psykogene anfall, bør gjøres diagnosen PNES-baserte raseri anfall via video-registrert EEG-eller elektroencefalogram-utført ved en klinikk eller sykehus. Psykologisk evaluering er også anbefalt.

Behandling

Ifølge University of Illinois Medical Center, behandling for raseri anfall omfatter medisiner som antipsykotika og antidepressiva, kombinert med psykologisk intervensjon og overvåking.