Digidexo.com

nevrotisk atferd

Typer av tolv-trinns programmer

Typer av tolv-trinns programmer


I 1935 begynte Bill Wilson og Dr. Bob Smith jobber med det som skulle bli Anonyme Alkoholikere (AA). De 12 trinnene utviklet seg over tid som Wilson begynte å skrive sin "Big Book" og gruppene vokste. Tolv-trinn grupper har utviklet seg fra et fokus på alkohol utvinning programmer som også adresserer andre typer avhengighet. Prinsippene for støtte og skape et trygt sted å gjenopprette fra avhengighet problemer forbli den samme i alle tolv-trinn grupper.

Rusmisbruk

Den første tolv-trinns gruppe jobbet med alkoholikere og deres avhengighet. Siden den gang, programmer for narkotika, kokain, nikotin, marihuana, metamfetamin og generell kjemisk avhengighet programmer utviklet seg til å jobbe med de vanedannende problemer spesielt for andre typer stoffer.

Seksuelle Avhengighet

Tolv-trinns program tilby støtte for et bredt spekter av seksuell avhengighet. Programmer er tilgjengelige for å hjelpe dem som jobbet som prostituerte og andre sexarbeidere og de som jobber i andre typer sex bransjer som strippere og sex butikkarbeidere. Det finnes programmer som adresserer spesifikke spørsmål av personer som er avhengige av kjærlighet, sex, compulsive sex eller relasjoner. En tolv-trinns program for overlevende av sex-misbruk er også tilgjengelig.

Behavioral Avhengighet

Spilleavhengige, arbeidsnarkomane, debitorer, spenders og hoarders kan finne en gruppe mennesker som arbeider på disse utvinning spørsmål. Tolv-trinn grupper er tilgjengelig som fokus på psykiske problemer som depresjon, schizofreni, fobier, tvangslidelser, nevrotisk atferd og selvskading. Personer med flere psykiske problemer kan være en del av flere tolv-trinns program som tar for deres spesifikke behov.

Mat Avhengighet

Personer med tvangsspiseforstyrrelser, inkludert anoreksi, bulimi, tvangsmessig spising og overspising kan finne hjelp i tolv-trinns program rettet mot sin avhengighet. Noen av gruppene spesifiserer ikke hvilken type spiseforstyrrelse, og foretrakk å støtte alle som har problemer med mat.

Emosjonelle problemer og Avhengighet

De tolv-trinns emosjonelle problemer programmene tilbyr støtte til enkeltpersoner, familier og par. Dette kan inkludere foreldre med sinne problemer og par som er co-avhengige. Par som tilhører Par i Recovery og utvinne par grupper må inneholde minst ett medlem som deltar en annen tolv-trinns program.

Kunstnerisk Support

Kunstner Gjenopprette Gjennom tolv trinn (arts) gruppe gir en unik måte for kunstnere med kreative blokker for å håndtere sine problemer av å føle seg uverdig eller sabotere deres suksess. Denne gruppen åpner dørene for kreative kunstnere av alle slag. Medlemmene er enige om å verne sin egen kreativitet og andres.

Uspesifikke Recovery

Noen tolv-trinns program akseptere folk med noen form for vanedannende oppførsel. Dette inkluderer Inngått Anonymous, det løsningsfokuserte tolv Step Fellowship og alle avhengighet Anonyme grupper. Medlemmer i disse gruppene vil oppdage kjærlig støtte og sikkerhet uansett hva deres vanedannende atferd.

Støtte familie og venner

Familie og venner av narkomane kan også bli med tolv-trinns program som fokuserer på deres behov og problemstillinger. Disse gruppene gi sårt trengte støtte og informasjon for de som er involvert med og bryr seg om noen med en avhengighet. Støttegruppen kan være det eneste stedet hvor de kan være åpen og ærlig om sine følelser og situasjon.

Hva er nevrotiske personlighetstrekk?

Begrepet "nevrose" er ute av moten i formell psykiatri. Det ble fjernet fra Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders i 1980 og er nå mer av en colloquialism for quirky, angst-inspirert atferd. Skjønt, kan atferd går under forskjellige navn, uvanlige atferd skyldes høy angst. De er ikke atferd av en person som er psykotisk (løsrevet fra virkeligheten.)

Obsessive håndvask

Obsessive håndvask eller annen obsessive atferd er preget av et ritual som føles som et krav, men gir ingen reell nytte. For eksempel kan obsessive håndvasker føler behov for å vaske hendene gjentatte ganger, kanskje i veldig varmt vann, for å berolige angst eller emosjonell nød, selv om hendene er hygienisk og trenger ikke rengjøring. Atferden, mye som en avhengighet, feeds bare den nevrotiske syklus av å svare på ubehag med en ineffektiv, tvangsmessig atferd.

Selv Mutilation eller Cutting

Skjæring eller andre former for nevrotisk selv lemlestelse er ofte gjort av tenåringer. Praksisen er vanligvis ikke et selvmordsforsøk, men en vanskelig-å-kontroll nevrotisk reaksjon på ekstremt stress. Kutteren skader seg selv, ofte for å føle en direkte sammenheng mellom årsak og virkning eller kontroll som synes fraværende fra hennes liv. Skjæring er bare en nevrotisk trekk hvis kutteren er fullt klar over oppførselen, ønsker ikke å gjøre det, men har ikke alternative mestringsevne.

Fobier Slike Som Agorafobi

Det er ingenting usunn om frykt. Faktisk er det en kritisk overlevelse mekanisme. En fobi er en irrasjonell frykt. Det er en frykt som ikke har grunnlag i virkeligheten, eller en frykt som er overdreven i forhold til faktisk risiko. Ett eksempel er agorafobi. Noen ganger beskrevet som en frykt for offentlige steder eller forlate huset ditt, kan agorafobi være en overveldende frykt som påkaller angstanfall helst lidende føler han ikke kan unnslippe en situasjon.

Dystymi

Depresjon er ikke alltid tenkt som nevrotisk, men depresjon og angst er nært beslektet. Dystymi er en vedvarende, lavnivå depresjon, ofte forårsaket av vedvarende angst. Dystymi er ofte ledsaget av quirky og antisosial atferd. En vanlig, nevrotiske trekk av dystymisk person er en urealistisk følelse av at han har en mer akutt forståelse av verden.

Hvordan håndtere Nevrotisk Rykninger

Nevrotiske rykninger er ufrivillige muskelkramper. De kan forekomme i hvilken som helst del av kroppen, inkludert ansiktet. Den rykninger kan være kort eller repeterende. De oppstår ofte med visse psykiske problemer som Tourettes syndrom eller angstlidelser. Nevrotiske rykninger kan være pinlig og vanskelig å behandle. Men det er skritt å ta for å hjelpe deg å takle tilstanden.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på situasjoner som forårsaker en økning i rykninger. Visse situasjoner kan øke din angst nivå og øke rykninger. Selv om alle situasjoner ikke kan være unngått, kan du være i stand til å utvikle bedre mestringsstrategier for å håndtere dem.

Gjør avslappende aktiviteter. Bor rolig og redusere stress kan redusere nevrotiske rykninger. Prøv ulike avspenningsteknikker til du finner noe som fungerer for deg. Noen ideer er meditasjon, dyp pusting og mosjon.

Unn underliggende psykiatriske tilstander. Visse psykiske sykdommer som kan føre til nevrotiske rykninger kan behandles med medisiner. Som underliggende tilstand er behandlet den rykninger kan bli redusert eller stoppe helt.

Tenk rådgivning. Psykoterapi kan hjelpe behandle en angstlidelse hvis det er å bidra til rykninger. Rådgivning eller atferd modifikasjon kan også hjelpe deg med å utvikle måter å takle stress som kan gjøre rykninger verre.

Få nok hvile. Nevrotiske rykninger kan bli verre når du er lei. Ta godt vare på deg selv ved å få åtte timers søvn en natt, spise godt og begrense koffeinholdige drikker som kan øke angst.

Husk du kan ikke kontrollere alt, inkludert publikums reaksjon på dine rykninger. Hva du kan kontrollere er hvor mye du la det bry deg. Stadig bekymre deg rykninger kan bare legge til stress til ditt liv og øke rykninger.

Tips og advarsler

  • Unngå å isolere deg selv på grunn av nevrotiske rykninger. Dette kan føre til depresjon og øke angst.

Hva er hyperaktiv atferd?

Hyperaktiv atferd er en tilstand der en person er uvanlig høy stressede og energisk. Personer med denne tilstanden er i en upassende og konstant tilstand av aktivitet, enten fysisk eller mentalt. Det er ikke ett sett definisjon for hyperaktiv atferd; hva er ukarakteristisk for én person kan være standard oppførsel for en annen.

Betydning

Det er vanlig for hyperaktiv atferd for å påvirke dem diagnostisert ved å forstyrre sosiale situasjoner, læring evner og evne til å kontrollere impulser.

Funksjoner

Mange som identifiserer seg med hyperaktiv atferd er sannsynlig å være aggressiv eller har en manglende evne til å konsentrere seg og delta i rolige aktiviteter. De er i konstant bevegelse rundt og lett distrahert.

Betraktninger

Hyperaktiv atferd kan ofte være et symptom på en mer alvorlig tilstand en person har, slik som hypertyreose, emosjonelle lidelser, et offer for misbruk, eller hjernen eller sentralnervesystemet.

Misforståelse

Attention deficit disorder er ikke den samme tilstand som hyperaktive adferd og kan skje med eller uten hyperaktivitet som en komponent. Hyperaktiv atferd er vanligvis finnes i barn og kan ofte styres uten en lege, mens ADD ofte går inn i voksenlivet og krever medisinering.

Forebygging / løsning

De vanligste metodene for å finne en løsning for en person som viser hyperaktiv atferd er sosial ferdighetstrening, kognitiv atferdsstyring og konsekvent forsterkning konsekvenser.

Obsessive Compulsive atferd hos barn

Obsessive Compulsive Disorder (OCD) er en tilstand som vanligvis begynner i ungdomsårene eller ung voksen alder og er sett i 1 av 200 barn og unge. OCD fører til markert nød til sine pasienter og forstyrrer normalt liv og funksjon.

Definisjon

Barn med Obsessive-Compulsive Disorder har tilbakevendende og vedvarende tanker og bekymringer om å hindre en fryktet situasjon, opprettholde orden eller andre bekymringer. Å forvise eller lindre bekymring, føler de en kontinuerlig trang til å gjenta visse atferd eller mentale oppgaver.

Årsak

OCD er en forstyrrelse i hjernen og har en tendens til å kjøre i familier, men kan forekomme hos barn uten familie historie.

Obsessions

Vanlige tvangstanker blant barna inkluderer frykt for skitt eller bakterier, behov for orden eller symmetri, frykt for sykdom eller skade, lykketall og påtrengende lyder eller ord.

Tvangshandlinger

Tvangs ritualer vanlige blant barn inkluderer grooming, repetisjon, kontroll, bestilling objekter, telling, hamstre og renhold.

Behandling

Behandling for OCD inkluderer ofte atferdsterapi for å lære barn å endre sine tanker ved å endre sin atferd. Noen barn krever både terapi og medisiner for å administrere deres OCD.

Atferd ledelse Games

Atferd ledelse Games


Behavioral ledelse spill lære folk hvordan de skal endre sin atferd slik at deres atferd blir produktiv og sosialt akseptabelt. Personer som sliter med ustyrlig atferd kan utvikle nye strategier og teknikker som fokuserer på å bygge selvkontroll, empati for andre, sosiale ferdigheter og positive beslutninger. Atferdsmodifikasjon terapi innebærer ofte gruppearbeid som fremmer samarbeid, aktiv lytting, sinne og, viktigst, teamarbeid. Forsterkende sosialt akseptabel atferd med et belønningssystem er en effektiv metode terapeuter bruker til å øke sannsynligheten for at negativ atferd kan endre seg til positiv atferd som vil gagne den enkelte og mennesker i samfunnet.

Anger Management Games

Følelser varierer i folk avhengig av hvordan en person reagerer på ulike situasjoner de møter. En sterk følelse at alle har følt i deres liv er sinne. Noen mennesker rett og slett blitt irritert mens andre blir voldsomt rasende. Hvordan en person uttrykker sitt sinne kan bli et problem hvis det gjør vondt andre mennesker eller seg selv. Anger Management spill hjelpe folk anerkjenne deres sinne og lærer dem mestringsferdigheter for å hjelpe dem å uttrykke sitt sinne på en konstruktiv måte. En anger management spillet kalles Flaks for Roll, som innebærer hver spiller tar svinger terningkast. Premier til spillerne bestemmes av hvilket nummer spillerne rulle. Spillernes reaksjoner på å vinne og tape er observert av en terapeut. En tung gruppe diskusjon følger som er sentrert rundt sine reaksjoner.

Samarbeid Games

Samarbeidsspill innebærer folk å jobbe sammen som et team. Disse spillene som regel innebære noen form for konkurranse mellom lagene i gruppen slik at medlemmene i gruppen må arbeide hardere for å samarbeide. Ett samarbeid spillet kalles fangens dilemma. Dette spillet krever gruppen for å danne to lag, som deretter må velge mellom enten strategi "A" eller "B." Teamlederne har til å møte hverandre for å forhandle hvilken bokstav de vil velge. Da lederne gå tilbake til sine grupper for å diskutere hvilken de vil plukke. Reglene i spillet er basert på det faktum at hvis begge lagene plukke bokstaven "A", begge lagene scorer 0, hvis begge lagene valgte "B", da begge lagene scorer to, og hvis et av lagene velger "A" og andre laget velger "B", så resultatet er 4 og 0. Terapeuten analyserer lagene å se om de vil dobbelt krysse deres motstanderlaget. Øvelsen gjentas flere ganger, og hele gruppen diskuterer resultatene på slutten.

Kommunikasjons Games

Kommunikasjons spillene fokuserer på deltakelse, tillit og engasjement. De har også røre på verbal kommunikasjon og aktiv lytting. Gruppene lærer å arbeide sammen for å oppnå et sett mål. Minefelt er et eksempel på en kommunikasjons spillet. Dette spillet krever gruppemedlemmene til å danne inn i par. Ett medlem av paret er bind for øynene. Det er visse gjenstander spredt på gulvet, og med verbal kommunikasjon fra en partner, må bind for øynene person navigere til disse objektene og plukke dem opp.

Teambygging spill

Effektiv kommunikasjon, samarbeid, administrerende ens egne følelser konstruktivt og teamarbeid er de kritiske ferdigheter som trengs når du arbeider i en gruppe. Disse ferdighetene nytte den enkelte i gruppen som de jobber som et team. Ett team-building aktivitet spilt kalles opprette din egen gruppe aktivitet. Dette spillet involverer alle medlemmene av gruppen diskuterer og deretter utforme sin egen aktivitet. Det innebærer også planlegging og felles laginnsats. Gruppen lager en presentasjon på slutten. Det er viktig at gruppen arbeider sammen for å fullføre dette prosjektet.

Eneste barn Sosiale atferd problemer

Bare barn er noen ganger møtt med sosiale atferdsproblemer fordi de ikke har interaksjoner med søsken som de vokser opp. De taper på å være i stand til å samhandle med andre i nærheten til deres alder i hjemmet, og de gå glipp av daglige sosiale interaksjoner som kan bidra til å utdanne dem om riktige metoder for sosialisering. Bare barn ofte er stereotype som bortskjemte barn, som senere kan hindre suksessen til sosiale interaksjoner.

Glipp av Sibling Interaction

Når det eneste barnet savner ut på daglige søsken interaksjoner, er han tvunget til å søke andre steder for sosialisering utdanning. Bare barn trenger å samhandle med barn av samme aldersgruppe å raskt mestre en forståelse av atferd og konsekvenser. Dermed må det eneste barnet være utadvendt og elskverdig å vinne venner for å ha muligheten til å sosialisere og kompensere for å ha ingen søsken hjemme for å sosialisere med. Ifølge Murray Kappelman, en barnelege fra Baltimore, bare barn ikke assimilere godt i store grupper, og de vokser opp med å lære hvordan å dominere sosiale situasjoner. I hovedsak de ofte blir for utgående. Når enebarn er for kraftig eller altfor dominerende i sosiale situasjoner, kan det vise seg å være problematisk når vi samhandler med andre barn og inngå og holde venner og beholde venner.

Innadvendthet og Ekstroversjon

Innadvendthet er en personlighet kjennetegn som innebærer fokus på ens indre virkelighet, som oppveier fokus på ens ytre eller ekstern virkelighet. I kontrast, innebærer utadvendthet fokus på ens ytre miljø og andre som oppveier fokus på ens indre virkelighet. Noen bare barn er mer sannsynlig å bli innadvendt, fordi de er selvstendige. Mengden av innadvendthet varierer avhengig av barnet, men det er fortsatt en tilbøyelighet til å bli overdrevet over-avhengige og selvfokusert.

Andre bare barn er innadvendt og utadvendt samtidig, til tross for deres naturlige ønske om å være enten innadvendt eller utadvendt. En innadvendt barn som er mer komfortable med å være alene må tvinge seg selv til å være mer sosial og få venner, mens utadvendte barnet må tvinge seg selv til å bli mer selvhjulpne og selvfokusert for å tilpasse seg ulike sosiale situasjoner. Til syvende og sist betyr det at det eneste barnet har en tilbøyelighet til å handle mot naturlige tendenser til å passe inn sosialt, og dette kan vise seg å være utrolig ubehagelig for barnet følelsesmessig og psykologisk.

Stereotypier

Det eneste barnet ofte er stereotype som privilegert og bortskjemt, selv om hun ikke oppfører seg på den måten. Dette kan gjøre sosialisering vanskeligere fordi allmennheten, andre barn inkludert, rynke på barnet som er tenkt som bortskjemt, krevende eller dominerende. Dermed, hvis det eneste barnet er betydelig privilegert, kanskje hun føler som om det er noe som må være skjult eller at hennes betydelig hell er noe hun burde skamme seg eller flau over. Dette kan føre til selvfølelse og selvtillit problemer, og det kan få henne til å stadig later til å være noe hun ikke er i orden å passe inn bedre sosialt.

Løsninger

For det eneste barnet til å utvikle gode sosialisering ferdigheter, må mangelen på søsken interaksjon bli erstattet med andre muligheter til å sosialisere. Skole interaksjoner, lekegrupper og delta i barne-orienterte organisasjoner som Boy Scouts og Girl Scouts kan hjelpe barnet til å lære sosialisering ferdigheter og å samtidig utvikle selvtillit. I "Foreldre enebarn: gledene og utfordringene med å oppdra ditt One and Only," Dr. Susan Newman, Ph.D., forklarer at foreldrene til det eneste barnet også må sette grenser hjemme slik at barnet lærer å respektere grenser i en sosial setting. Foreldre må oppmuntre begrepene deling og empati til å hjelpe sine barn å mestre en intrikat forståelse av hvordan sosiale relasjoner arbeid basert på atferd og konsekvenser.

Down syndrom atferd hos barn

Down syndrom er den vanligste formen for mental retardasjon. Ifølge Mayo Clinic, omtrent ett i 700-800 barn er født med den i USA. Mange med dette syndromet vil vise stereotype atferd, men hver må vurderes individuelt.

Identifikasjon

Down syndrom er en genetisk lidelse forårsaket av en abnormitet i det tjueførste kromosom. Resultatet er et barn med forskjellige fysiske og mentale egenskaper, for eksempel en flat ansikt, oppover-skrå øyne og utviklingsmessige problemer.

Hengiven

Barn med Down syndrom ofte liker å gi og motta kjærlighet. Det er viktig at de blir undervist riktig tid for dette for å unngå dem å bli et lett mål for noen med dårlige hensikter.

Impulsiv

Barn med Down syndrom ofte handle på sine tanker uten å innse konsekvensene, viser ekstrem impulsivitet.

Aggresjon

Frustrasjon kan noen ganger føre til aggresjon mot seg selv eller andre mennesker. Dette kan være et resultat av en manglende evne til å kommunisere eller mangel på suksess på en ferdighet som sosial interaksjon, per Down syndrom Education International.

Betraktninger

Mange ting som sosial tilbaketrekning, repeterende atferd, og angstrelatert atferd indikerer en mangel på sosial forståelse, men kan også føre til andre diagnoser som autisme eller depresjon. Det er viktig å følge nøye med siden disse tingene kan kreve behandling av sine egne.

Hvordan Allergi påvirke barnas atferd?

Hvordan Allergi påvirke barnas atferd?


Barndommen allergier påvirke søvnen, matvaner, konsentrasjon og humør. Barn med allergier utstillingen atferd som er symptomatisk for effektene av kroniske reaksjoner og ubehag.

Irritabilitet

Reaksjoner av lunger, tett nese, nysing, tungpustethet og pustevansker påvirke barnets aktivitetsnivå og søvnvaner, forårsaker barn med allergi å bli irritabel og trøtt.

Uoppmerksomhet

Barn med kroniske allergier er utsatt for ørebetennelser som følge av overflødig væske clogging Eustachian rør. Et barn kan opptre uoppmerksom eller lethargic fra øresmerter eller sinus press.

Matvaner

Barn med matallergi er typisk kresen eaters på grunn av reaksjoner på matvarer som meieriprodukter, hvete, mais, soya og sjømat. Babyer reagerer på melke allergener med overdreven gråt, utslett eller eksem.

Aktivitetsnivået

Barn med allergisk astma kan fjerne seg fra trening eller utendørs aktivitet på grunn av miljømessige utløsere som pollen og mugg som er inhalert, forårsaker tetthet i brystet, kortpustethet og hoste.

Mood Endringer

Barn med innendørs allergi kan ha problemer med å våkne opp om morgenen, fungerende grinete eller lei på grunn av langvarig eksponering for dander, støvmidd eller muggsopp innendørs allergener mens du sover.

Dianosis / Behandling

Allergier kan diagnostiseres gjennom blodprøver, hudprikktester og mat utfordring eksamener. Antihistaminer, decongestants, inhalatorer og allergivaksinering kan bidra til å redusere symptomer for bedre komfort og atferd.

Verktøy for å håndtere vanskelige atferd hos barn

Verktøy for å håndtere vanskelige atferd hos barn


Oppdra et barn er utvilsomt en vanskelig oppgave som kommer med en rekke uforutsette utfordringer. Selv den mest veloppdragne barn blir ustyrlig på et tidspunkt, og du må være klar til å håndtere det riktig. Det er ingen regelbok for å håndtere vanskelig atferd hos barn; strategier variere i forhold til foreldre og barnet. Mens ingen spesiell strategi er den riktige, er det en rekke verktøy for å håndtere vanskelig atferd hos barn.

Forebygging og positiv forsterkning

Tilbringe daglig kvalitetstid med barna dine kan faktisk være en av de mest fordelaktige verktøy for å håndtere vanskelig atferd. Ifølge Karin Suesser, en klinisk psykolog i Wisconsin, er den beste strategien forebygging gjennom positiv forsterkning. Suesser sier at du bør tilbringe kvalitetstid med barna i minst 10 til 15 minutter om dagen, og vise dem at du elsker dem. Forsterke de positive tingene de gjør med oppmuntring og godkjenning. Ved å oppmuntre sin gode oppførsel er du bygge deres selvtillit og oppmuntre deres samlede samarbeid i fremtiden. Din ros vil bygge et forhold basert på respekt, ærlighet og kjærlighet, som igjen vil minske mengden av vanskelig atferd i det lange løp. Det er viktig å prise barnas prestasjoner og god oppførsel. Barn strever etter oppmerksomhet fra sine foreldre, og de vil finne det på noen måte de kan. Ved å belønne sine suksesser, vil du forsterke den positive oppmerksomheten de ønsker.

En veldefinert sett med regler og regelmessig kan også være fordelaktig verktøy for å håndtere vanskelig atferd hos barn, ifølge Suesser. Barn trenger å kjenne sine grenser og hva du kan forvente i visse situasjoner. Suesser foreslår å opprette en liste over husregler for dine barn til å overholde. Disse reglene kan omfatte enkle ting som å ta oppvasken etter middag, gjør sengen om morgenen eller ta ut søpla. Regler også lage rutine, som gir barna en følelse av formål i løpet av dagen. Mens det er viktig å sette retningslinjer for dine barn, er det like viktig å unngå å sette for mange. Ifølge Mayo Clinic, kan for mange nye regler bli frustrerende for barn og kan utløse vanskelig atferd. Ved første, lage regler basert rundt generell sikkerhet, og deretter øke type og mengde regler du angir.

Håndtere vanskelige Behavior

Uansett hvor mye positiv forsterkning og hvor mange forebyggende tiltak du bruker, er alle barn bundet til å engasjere seg i noen vanskelig atferd. The Mayo Clinic foreslår gjenværende rolig når håndtere vanskelig atferd. Å bli frustrert eller sint vil bare eskalere problemet. Du bør bruke en vennlig tone når du gjør en forespørsel og alltid være høflig, sier Mayo Clinic. Hold forespørselen kort og rolig, og minne dem om reglene. Dette bør sende riktig signal til dine barn å være respektfull og bør lette spenningen i situasjonen.

Du bør aldri la barn få sin vei gjennom argument eller klynking. I stedet, sette seg ned og ha en samtale med dine barn gjennom aktiv lytting, sier Suesser. La dem vite at klynking og argumentet vil ikke få dem hva de vil, men det spør pent vil. Gjennom denne metoden vil du forsterke god oppførsel og redusere negativitet av klynking og argumentative atferd.

Konsekvens

Mens en rolig oppførsel med vanskelig atferd kan hindre noen regel- bryte, er det viktig å opprettholde og håndheve konsekvenser. Konsekvenser la barna vite at deres oppførsel er sett ned på, og at det vil være en pris å betale for uakseptabel atferd. Ifølge Mayo Clinic, kan disse inkluderer en timeout, kilde visse privilegier eller ta bort leker. Konsekvenser bør være konsekvent og bør håndheves jevnlig når du arbeider med vanskelig atferd.

Hvordan Guide jeg sosial atferd hos barn med ADHD?

Hvordan Guide jeg sosial atferd hos barn med ADHD?


Barn berørt med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) ofte sliter med mellommenneskelige relasjoner. ADHD, per definisjon, påvirker et barns evne til å kontrollere impulser. Dette kan føre til å snakke ut av sving, noe som gjør upassende kommentarer og en manglende evne til å kontrollere sinne og bestemme andres følelser. Hvis barnet ditt har ADHD, trenger hun deg til å veilede henne i sosial atferd like mye som hun trenger faglig støtte.

Hvordan Guide jeg sosial atferd hos barn med ADHD?

•  Bestem hvilken grad barnet påvirkes sosialt. ADHD ikke påvirker hvert barn på samme måte. Noen elever kan slite mer faglig, mens andre påvirkes mer sosialt. Snakk med barnets lærer å finne ut hvordan han samhandler sosialt på skolen. Snakk med andre voksne som spiller en rolle i barnets liv (tanter, onkler, søndagsskolelærere, karateinstruktører, venners foreldre) og prøve å få en godt avrundet bilde av hvordan hun gjør på dette området. Dette vil hjelpe deg med å skreddersy en plan som kapitaliserer på barnets sterke sider og mål hans svakheter.

Utfør en "Social Autopsy" med barnet ditt. Ifølge addadhdadvances.com, er denne teknikken en fire-trinns prosess som er utformet for å hjelpe barnet ditt gjenkjenne sosiale feil og lære hvordan du kan unngå dem i fremtiden. Her er hvordan du utfører en sosial obduksjon hvis barnet griper en ball som et annet barn leker med og stikker av med den. Først identifisere feilen. Forklar barnet ditt at å ta et annet barns leketøy er galt. Neste, avgjøre hvem som ble rammet av feilen. I dette tilfellet var barnets venn vondt når hans ball ble tatt. Tredje, rette opp feilen. I dette tilfellet, bør barnet gi ballen tilbake og si unnskyld til sin venn. Til slutt, finne ut hvordan du kan unngå denne feilen i fremtiden. Rollespill med barnet hva han skal gjøre i fremtiden: Hvis han ønsker å leke med ballen, bør han høflig spørre sin venn om han kan ha en sving. Disse trinnene kan tilpasses for de samfunnsmessige feil barnet ditt har.

Play "Feeling Charades" med barnet ditt. Som beskrevet på 4adhd.com, hjelper denne utradisjonelle charades spillet ADHD barn lærer å identifisere andres følelser og bli mer empatisk. Bruk en tre-by-fem kort for hver følelser du vil at barnet skal arbeide på, slik som glad, trist, sint, lei, forvirret, etc. La barnet (eller barn i en gruppe) trekke ut ett kort av gangen og handle ut følelsen. Hun bør konsentrere seg om både kroppsspråk og ansiktsuttrykk.

Opplysninger om atferd Helse Emner for Kids

Opplysninger om atferd Helse Emner for Kids


Ifølge rapporten fra Surgeon General, over 14 millioner amerikanske barn og unge har en psykisk helse lidelse. Barn og unge med psykiske lidelser vanligvis ikke er diagnostisert for denne tilstanden. Primærhelsetjenesten klinikere er medisinsk helsepersonell som administrerer barn med psykiske helseproblemer, og de gir verdifull informasjon til foreldre om barn og deres atferdsproblemer.

Statistisk informasjon

The American Academy of Pediatrics (AAP) sier at 9,5 prosent til 14 prosent av barn fra fødsel til 5 år har noen form for sosiale og følelsesmessige problemer som forårsaker lidelse og forstyrre familien fungerer. Nær 21 prosent av barn og unge i USA kan bli klassifisert som å ha en psykisk helse lidelse og en minimal form for verdifall. AAP sier også at bare 20 prosent av barna som har en psykisk lidelse får behandling for sin tilstand. Det er mange grunner til at barn ikke får behandling, men mangelen på effektive programmer og tjenester topper listen. Siden det er ikke mye ressurser å behandle ungdom og barn, de fleste av mental helse samfunnet vanligvis fokuserer sin innsats på barn som trenger mest omsorg.

Pediatrics Klinikere

The AAP sier at pediatriske primærhelsetjenesten klinikere spille en stadig viktigere rolle i å fremme sosial og emosjonell behandling av barn med psykiske lidelser. Akademiet forventer også pediatrisk klinikere til å endre pediatrisk primærhelsetjenesten praksis ved å omforme kunnskap, ferdigheter, administrative rutiner, relasjoner og ressurser. Pediatric klinikere også hjelpe foreldre til å finne viktige ressurser og programmer som vil hjelpe dem adressen deres barns psykiske lidelse.

NJ Barn Services

New Jersey Division of Child Behavioral Health Services tilbyr programmer og tjenester for barn med emosjonelle og atferdsmessige helseproblemer. De tilbyr disse tjenestene basert på behovene til en bestemt familie. Programmene er familiesentrert og nærmiljøbaserte. DCBHS innebærer også et barns familie under planlegging og behandlingsprosessen. Denne tilstanden organisasjonen tilbyr ressurser og programmer for foreldre som omhandler ungdom selvmord, depresjon og traumatisk tap.

DPBHS

Delaware Department of Children Tjenester for barn, unge og deres familier sponser Seksjon for forebygging og Behavioral Health Services (DPBHS). Denne organisasjonen gir forebygging og intervensjon og rusbehandling til familier og barn som bor i delstaten Delaware. Psykiske lidelser og risikabel atferd er to områder hvor DPBHS sysselsetter sine tjenester, og de gir også psykoundervisningsmateriell sammen med foreldre-barn Interaksjon Therapy (PCIT).

Naturlige urter brukt til å roe aggressiv atferd hos barn

Naturlige urter brukt til å roe aggressiv atferd hos barn


Barndom aggresjon har mange årsaker. Noen av disse er miljømessig og litt fysisk. Mange foreldre velger å behandle fysiske årsaker til aggresjon med naturlige urter. Den nøyaktige urt som brukes til å roe aggresjonen avhenger av årsaken til oppførselen.

Depresjon

Barndommen depresjon er sjelden, men er på increase.One symptom på barndommen depresjon er aggresjon. Johannesurt er en urt som brukes for aggresjon behandling hos barn. Valerian har et mildt beroligende effekt, redusere sannsynligheten for aggressiv atferd. Flytende Valerian rot er den foretrukne måten å dosering. Depresjon er en alvorlig sykdom, og foreldre bør sjekke med barnets lege før du velger å behandle depresjon med urter.

Autisme

Autisme og Aspergers syndrom har vært i nyhetene mye de siste årene. Aggresjon og impulskontroll er to av de problemene som foreldre står overfor når oppdra et barn med denne funksjonshemming. Barn med autisme viser noen ganger impulsiv atferd og bli aggressiv. Fire foreslåtte urter er johannesurt, Cina, Passiflora og kamille.

ADHD

Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder er ofte behandlet med sentralstimulerende midler. Man lurer på hvorfor en hyperaktiv barn blir behandlet med sentralstimulerende midler. Teorien sier at medisiner virker motsatt hos barn, og beroliger dem i stedet for spennende dem. Tre urter som brukes til å roe en aggressiv barn med ADHD er johannesurt, Valerian, California Poppy og Grape Seed Extract.

Ytterligere oppfølgingsbehandling

Mange urter motvirke tradisjonelle medisiner. Noen til og med øke eller negere effekten av resepter. Det anbefales at foreldre aldri gi urter til sine barn uten først å konsultere med barnets lege. På den måten kan urter brukes til å behandle barndommen aggresjon på en effektiv måte.

Hva er forventet atferd i Stamming?

Stamming er en tale lidelse tilkjennegitt av gjentakelser av lyder, ord og tale mønstre. Selv om stamming ofte rammer barn mellom to til fem år gamle, folk i alle aldre lider av denne tilstanden. Ifølge National Institute on døvhet og annen kommunikasjon Disorders (NIDCD), ca 3 millioner amerikanere stamme. Former for stamming inkluderer utviklings, nevrogen og psykogen, hver med alderen atferd. Du kan ikke kurere stamming; Men hjelper tale terapi pasienter og barn ofte vokser ut av det.

Former Stamming

Utviklingsmessig stamming oppstår når barn lærer å snakke og utvikle språkferdigheter. Den NIDCD sier utviklings stamming er den vanligste formen, og noen ganger går i familier. Det sier også at det skjer, "når barnas tale og språk evner ikke er i stand til å møte et barns verbale krav." Nevrogen stamming resultater når en person opplever hjerneskader etter lider av et slag, hjerne eller ryggmargsskade, nevrologiske tilstander som Parkinsons sykdom og tumorer, i henhold til den hakkete Foundation of America. Psykogen stamming, den sjeldneste formen for stamming, oppstår når en person opplever følelsesmessige traumer.

Verbale atferd

Stutterers utviser flere verbal atferd som gjør det vanskelig for dem å streng ord sammen og snakke. Ifølge "Stamming Therapy", av Dr. Gary J. Rentschler, disse atferd inkluderer repetisjoner, forlengelser, blokker og rystelser. Repetisjoner er de mest synlige tegn assosiert med stamming. Det høres ut som om den lidende er en ripete CD, og ​​han gjentar ord, deler av ord og lyder. Sinnet og munnen ikke synes å ønske å jobbe sammen for å streng ord eller setninger sammen. Forlengelser består av midlertidige stopp i tale mønstre, vanligvis varer noen få sekunder, mens blokker indikerer en fullstendig opphør av tale. "Stamming Therapy" sier rystelser betegne muskelspenninger som fører til at kjeven å riste raskt. Offentlige taler inneholde verbale flått som "uh".

Emosjonell og fysisk atferd

Verbale vanskelighetene av stutterers manifesterer seg av emosjonelle atferd brukes til å dekke problemet. Stutterers kan bli sky og tilbaketrukket, slik at andre ikke finner ut om deres forhold. De gjør unnskyldninger for ikke å snakke i offentligheten for å unngå forlegenhet. "Stamming Therapy" sier sine muskler spent, og de blir engstelig. Når en stutterer forsøker å snakke i offentligheten, fysiske manifestasjoner av hennes angst inkluderer raske øyne blinker, skiftende kroppen, hodet rykking, grunne pust og svetting.

Diagnose og behandling

Tale-språk patologer spesialister på språkforstyrrelser og diagnostisere stutterers henvist til dem av lærere eller leger. NIDCD sier talespråklige patologer ta pasienters historie, stille spørsmål om utbruddet av forholdene, under hvilke omstendigheter stamming forverres og hva atferd pasienten oppviser. Patologer også spørre om det er en familiehistorie med stamming. Det finnes ingen kur for stamming, men patologer lære stutterers strategier for å håndtere det. Stamming terapi inkluderer å lære å snakke saktere, kontroll pust og gradvis fremgang fra single-stavelse ord til lange setninger, ifølge NIDCD.

Atferd ledelse Jobs

Atferd ledelse Jobs


Atferd ledelsen jobber er noen av de mest komplekse, men mest givende jobber innen psykisk helse eller utdanningssystemet. Utøvere forsøke å forme uønsket atferd inn i de som er mer akseptabelt i samfunnet. De gjør dette ved å undervise ulike atferd management teknikker. Opptreden støping kan utføres med eller uten hjelp av psykotrope medikamenter, avhengig av barnets diagnose.

Informasjon Gathering

Intervju barnets foreldre å samle så mye informasjon om barnet som mulig. Hva er hennes dårlige oppførsel triggere? Er hennes uakseptabel oppførsel de samme i alle miljøer? Intervjuprosessen er første skritt i å danne et generelt bilde av barnets livsstil. Det kan være problemer i hjemmet, på skolen, som mobbing, eller psykiske problemer som må tas opp. Det primære målet for en atferdsstyring jobb er å samle informasjon for å utvikle en behandlingsplan.

Individualisert Program

Utvikle et individuelt program som løser behovene til den aktuelle barnet. Atferd ledelsen jobber erkjenner at det ikke er en one-size-fits-all metode for adressering atferdsmessige problemer. Dette kan være så enkelt som å sette ett mål i måneden og finne en måte å jobbe mot dette målet. Hensikten er å hjelpe ungdommene gjøre positive valg i stedet for dagens beslutninger som er ødeleggende.

Offentliggjøring av informasjon

Skaff en utgivelse av informasjon fra lærere og andre fagfolk som arbeider med barnet på en jevnlig basis. Det er viktig å arbeide sammen med de som har en betydelig innflytelse i barnets liv. Utgivelsen av informasjon gjør at alle parter til å være på samme side når det kommer til omsorg for barn, og beskytter rettighetene til de som er involvert i barnets atferds handlingsplan.

Utvikling Rapport

Utvikle rapport med barnet for å få et bredere bilde av hans atferds triggere. Still spørsmål og engasjere ham i alderstilpassede spill for å bistå i å utvikle tillit. Utøvere ofte dele informasjon om seg selv i håp om at barnet føler seg komfortabel med å gjøre det samme. Atferd ledelse jobber krever arbeiderne til å utvikle en følelsesmessig forbindelse, og lett å engasjere seg med yngre barn og tenåringer.

Belønningssystemer

Lag et atferdsbelønningssystem med hjelp av foreldrene og barnet. Belønningen metoden oppmuntrer ønsket atferd, mens på samme tid søker å slukke uønsket atferd. Straff har en tendens til å forårsake atferds forringelse og bremser veksten prosessen, og kan også føre til at barnet å gå tilbake til gamle atferd. Ved å belønne bare ønskelig atferd, de gamle uønsket atferd slutt visne bort og er slukket. Atferd ledelsen jobber lære livslang adaptive ferdigheter til barn og tenåringer som ellers kan ha vanskeligheter med å leve i samfunnet som voksne. Ikke bare er disse jobbene som er nødvendige for samfunnet, men de er svært givende karriere for de som velger dem.

Atferd modifikasjon teknikker for Weight Loss

Atferd modifikasjon teknikker for Weight Loss


Atferd modifikasjon er et verktøy i å miste vekt. Mange ganger, folk er overvektige skyldes vaner utviklet gjennom årene at de ikke legger merke til. I stedet for å gå på en krasj diett som til slutt mislykkes, kan du undersøke din atferd og endre den for å fjerne hindringer mellom deg og dine vekttap mål.

Observere din atferd

For to uker, holde en journal over alt du spiser. Skriv ned ernæringsmessige informasjon som kalorier forbrukes, sammen med en begrunnelse for å spise, plassering og hva du følte på den tiden. Pass på at du også skrive ned noen øvelse du får og holde orden på ditt aktivitetsnivå. To eller tre setninger om dagen kan også hjelpe deg til å tenke på eventuelle sammenhenger mellom matvaner, treningsvaner og humør.

Hindringer og mønstre

I går gjennom dagboken din, gjøre oppmerksom på eventuelle mønstre eller hindringer du observerer. For eksempel, hvis du sitter ved datamaskinen på kjøkkenet for halvparten av dagen og forbruker tomme kalorier bare fordi det er praktisk, det er noe å merke seg. Hvis du spiser ut av nervøsitet, ensomhet eller depresjon, er at også noe å merke seg. Hvis du unngå trening fordi du føler deg deprimert og apatisk, det er noe å ta til etterretning. Samtidig, hvis du er mer sannsynlig til å trene og spise riktig når rundt familiemedlemmer som er i en lykkelig humør, er at en positiv motivator for deg.

Få orden

List dine hindringer og mønstre i to kolonner, en for hindringer og en for motivatorer. Plasseringen ville være en hindring hvis du finner deg selv hele tiden å spise bare når du arbeider på kjøkkenet. Håndtering følelser ville være en hindring hvis du spiser for å stappe dem. Å være lykkelig er en motivator hvis det får deg til å være fysisk aktiv, og tilbringe tid med sunne familiemedlemmer er en motivator hvis det får deg til å se hva du spiser.

Still opp for suksess

Gjennomgå kolonner og brainstorm måter å minimere dine hindringer og maksimere dine motivasjonsfaktorer. Hvis du spiser for mye mens du arbeider på kjøkkenet, deretter begynne å jobbe i et annet rom i huset. Hvis du har problemer med å håndtere følelsene dine, skape et støttenettverk og delta terapi for å lære nye verktøy for å arbeide gjennom dem. Hvis det å være lykkelig fører deg til å ta vare på helsen din, og deretter lage en liste over ting som gjør deg glad og gjøre dem større deler av livet ditt. Hvis tilbringe tid med familien får deg til å se hva du spiser, og deretter tilbringe mer tid med dem eller planlegge måltidene som om du var med dem.
Ved å komme opp med ideer for å endre din atferd for å redusere hindringer og maksimere motivatorer, vil du sette deg opp for å lykkes i å endre atferd slik at du kan nå dine vekttap mål.

Lag en plan

Lag en plan for å endre din oppførsel som gjelder vekten din basert på dine beste brainstormed ideer. Skriv ned dine topp hindringer og hva atferd du må endre for å eliminere disse hindringene. Lage et konkret mål som for eksempel: "Jeg vil jobbe på terrassen i stedet for på kjøkkenet slik at jeg vil bli mindre fristet til å spise mens jeg jobber." Lag et diagram for å holde orden på de dagene der du kunne praktisere denne nye oppførselen til å arbeide i et nytt miljø der du ikke blir fristet til å spise hele tiden. Husk at det tar to uker å danne en ny vane, så du bør forplikte seg til å spore ny atferd i minst to uker. Skriv ned hva belønning vil være når du konsekvent praktisere en ny atferd i to uker og holde det relatert til mat. Kanskje du kunne få en massasje, gå ut til en film eller tilbringe en dag på tur i et favorittsted. Skrive ned denne belønning vil gi deg motivasjon for å holde seg med ny atferd over en to ukers periode. Finn en ansvarlighet partner som kan lese din plan for å miste vekt gjennom å endre atferd. Spør ham om tilbakemelding, endre planen om nødvendig og signere den sammen. Avtal å sjekke inn med din ansvarlighet partner jevnlig for å hjelpe holde deg på sporet.

Følg Through

Begynn sakte, ved å takle ett hinder om gangen og holde på det før du får det riktig. Når du har integrert den første endringen i livet ditt, takle neste hinder. Omgi deg med så mange motivatorer som du kan, og husk at du er menneskelig, og du vil gjøre feil noen ganger. Når du gjør det, holde fremover og innse at din neste riktige avgjørelsen vil sette deg rett tilbake på sporet. Gjennom denne prosessen, vil du innse at vekten din er bare et symptom på andre problemer i livet ditt. Ved å takle de underliggende problemene, vil vekten stabilisere automatisk.

Atferd basert Vekttap

Adferd har en viktig rolle å spille i både vektøkning og vekttap. Flere studier har avdekket direkte forbindelser med endringer i brukermønster og vekttap oppnås ved disse endringene. Depresjon, har følelsen av verdiløshet samt emosjonell uro blitt funnet å fungere som triggere, forårsaker folk til å overspise og få vekt. Atferd modifikasjon i form av endringer i matvaner, sette mål og mål, og gjør mentale og fysiske notater for å minne deg om ikke å spise kan hjelpe deg å kaste de ekstra pounds.

Atferd forbundet med å spise

For å forstå hva som fikk deg til å bli overvektige eller fete, må du først forstå din atferd som har ført til denne tilstanden. Mens genetiske og miljømessige faktorer spiller også betydelige roller, kan visse handlinger, for eksempel følelsen verdiløs, trøtt, sliten, frustrert eller bare rett og slett lei også føre deg til å spise mer enn du burde.

Vektøkning har også vært assosiert med den mentale tilstanden til kvinner etter barne levering og innlegg overgangsalder, hvor hormonell ubalanse får dem til å føle seg lav i selvfølelse, som igjen fører dem til disruptive matvaner.

Endringer som kan hjelpe

Vaner, når det dannet er vanskelig å bryte, men hvis vekten blir en fare for din generelle helse og fitness, har du ingen annen mulighet enn å bryte destruktive matvaner. Det første trinnet i dette er å få hjelp fra en sertifisert ernæringsfysiolog eller lege. Samarbeider tett med legen for å skissere en plan som ikke bare vil endre matvaner, men også atferd som fører deg til å spise for mye.

Når du har identifisert disse atferd, må du hele tiden og bevisst unngå å falle i fellen av disse vanene til alle tider. Hvis du føler deg nedfor og har trang til å spise, må du avlede tankene dine inn i noen annen aktivitet. Hvis du er alene hjemme da du kanskje ønsker å gå ut og finne noen kreative selskap. Det er alltid tøft første gang, men når du motstå fristelsen en gang, blir det lettere.

Danne nye vaner

En viktig atferdsendring som kreves for vekttap er dannelsen av nye gode vaner. Disse kan omfatte: å bytte over til to eller tre sunne måltider om dagen i stedet for snacking på kalori-fylt mat hver time, sakker hastigheten som du spiser dine måltider, utpeke en fast plass for alle måltider, unngå kjøp og lagring av søppel eller noen form for mat på rommet eller skapet og / eller hjelpe deg selv til mindre porsjoner på måltid tid og bruke en mindre tallerken.

Selv om disse kan virke mindre endringer, kan de ha en stor innvirkning på den totale vekten.

Holde rede på endringer

Bare endre atferd kan ikke alltid hjelpe; må du også skrive ned disse endringene, og følge dem religiøst. Sette opp påminnelser overalt er en fin måte å holde oversikt over endringene du har gjort. Få din familie og venner involvert og ha dem stoppe deg hvis du er stepping ut av linjen.

Målet med alle vekttap programmer er vanlig, for å bringe deg tilbake i form. Men bare hvis du gjør atferdsendringer er det sannsynlig å oppnå suksess.

Forbruker spise atferd

Forbruker spise atferd


Offentlige helsemyndigheter og næringsmiddelindustrien studie forbruker spise atferd. Helsemyndighetene ser på forbrukernes spisevaner for å identifisere usunne trender og forsøke å styre folk tilbake til sunnere å spise atferd. Markedsførere og forretningsfolk i næringsmiddelindustrien ønsker å vite hva slags mat de skal produsere for å øke sin fortjeneste. Enkeltpersoner kan være lurt å identifisere forbruker spise atferd slik at de kan merke atferd som gir det sunneste kostholdet.

Raske måltider

Den amerikanske livsstilen har radikalt endret matvaner av amerikanske forbrukere av de siste 30 årene, ifølge forskning ved NPD Group, en markedsundersøkelse selskapet. Som amerikanere har beveget seg mot to inntekter familier og travlere ukentlige tidsplaner, har tradisjonen med hjemmelagde familiens måltider endret som familier og enkeltpersoner lete etter måltider som de raskt kan tilberede og forbruker. Dette inkluderer ferdigmat, frosne måltider og mat som koker raskt på griller og i mikrobølgeovn.

Økonomi

Forbrukerne legger vekt på verdien og se etter konkurransedyktige priser når du kjøper sine matvarer. Økonomiske kamper har ført til en økning i forbrukere som kombinerer rester til nye måltider og reduserte antall forbrukere som spiser ute. Forbrukere også kjøpe mer økologisk og lokalt dyrket mat, selv om disse matvarer koster mer. I økende grad forbrukerne bestemme at de helsemessige fordelene av sunnere økologisk og lokalt dyrket mat oppveier de høyere kostnadene av disse elementene.

Foreldre Influences

The John Hopkins Bloomberg School of Public Health advarer foreldre at "... andre enn familie og foreldre spise atferd kan spille en viktig rolle i å påvirke amerikanske barns kosttilskudd intakes faktorer." Skoler, samfunnshus, peer innflytelse og media synes å spille en viktig rolle i forbrukernes atferd angående matvarer som foreldre kjøper til sine barn. Andre påvirkninger inneholde barnets selvbilde og selvfølelse. Forbrukere bør undersøke sine barns miljø så vel som sine egne modellering atferd når du prøver å påvirke sine barns matvaner.

Kalori Merking

Lavinntekts forbrukere ikke ser ut til å endre sine matvaner som følge av kalorimerking. En studie ved New York University (NYU) School of Medicine og NYU Wagner School of Public Service peker på at lav inntekt forbrukere ikke endre sine innkjøps atferd særlig etter at New York begynte å kreve spisesteder å legge kaloriinnholdet i matvarene som de servert. Over en fjerdedel av personene avhørt sa at de hadde endret sine innkjøp som følge av kalorimerking, men statistikken viser at de fortsetter å kjøpe de samme slags mat som før merking loven trådte i kraft.

Kan Ear Problemer påvirke et barns atferd?

Ørebetennelser og øreproblemer kan resultere i smerte og / eller nedsatt hørsel eller tap av hørsel som igjen kan føre til atferdsendringer hos barnet ditt. Ser for de atferdsmessige endringer som kan være forårsaket av øre problemer kan hjelpe deg å hjelpe barnet ditt.

Symptomer på Øre problemer hos barn

Symptomer på øret problemer hos barn kan inkludere øresmerter, feber, plutselig klossethet, problemer med hørselen, og for små barn, problemer med å snakke tydelig. Når et barn viser noen av disse atferd, bør han undersøkes av en lege, som selv vanlige ørebetennelser, forblir ubehandlet, kan det føre til permanent hørselsskade.

Behavioral endringer forårsaket av Ear Problemer

Et barn med akutte eller kroniske øre og hørselsproblemer kan være irritabel, sløv, ser ut til å ikke være med å betale oppmerksomhet til andre og mister interessen i vanlige aktiviteter.

Øre problemer og atferdsendringer ved skole

Et vanlig tegn på kroniske øre og hørselsproblemer hos barn er problemer på skolen. Skolearbeid kan lide, lærere kan klage på at barnet ikke betaler oppmerksomhet i klassen, og det kan bli en økning i atferd som tardiness eller mangler skolebussen.

Når skal man oppsøke lege

Anytime et barn viser symptomer på et øre problem, bør hun bli sett av en lege. Men hvis symptomer - atferdsendringer spesielt - ikke synes å gå bort selv etter behandling, barnet bør vurderes nærmere.

Prognose

Når fanget tidlig, kan de vanligste øre og hørselsproblemer behandles før alvorlige helse-og atferdsproblemer oppstår. Den type behandling - og prognose - vil avhenge av årsaken til øret og hørselsproblemer.

Kosthold og barns atferd

Det er en økende bekymring blant foreldre som negativ atferd vises av barn kan være et resultat av et dårlig kosthold. Mat fargestoffer, tilsetningsstoffer, kjemikalier og mangelfulle næringsstoffer kan være delvis skylden for den overveldende mengden av atferd problemstillinger som oppstår i både skolen og hjemmemiljøer. Ifølge Center for Science i Public Interest, en gjennomgang av to dusin vitenskapelige studier bekrefter at visse matvarer og tilsetningsstoffer i mat kan ha en negativ effekt på atferd hos barn.

Effekter

Eksempler på noen av effektene av et dårlig kosthold hos barn er manglende evne til å konsentrere seg, hyperaktivitet, en nedgang i kognitive evner og dårlig impulskontroll. Forbruker usunn mat som mangler næringsstoffer kan føre til forsinkelser i utviklingen hos barn. Ifølge studier sitert av Barnas Disabilities Information nettsted, underernærte barn i India viste betydelige forsinkelser i visjon og språk, personlige, sosiale og motoriske ferdigheter.

Teorier

Mange foreldre tror at en overflod av behandlet sukker og karbohydrater i sine barns kosthold er medvirkende faktorer i utviklingen av ADHD, eller ADHD. Ifølge Medline Plus, når disse stoffene inn i blodbanen på en rask hastighet, svarer kroppen med svingninger i blodsukkernivået, noe som kan utløse adrenalin overspenning og resultere i hyperaktivitet.

Misforståelse

Det blir ofte antatt at foreldrene trenger å fullstendig eliminere sukker fra sine barns kosthold for å kontrollere sin atferd. Det er OK for barn å konsumere sukker i moderate mengder, og lik oppmerksomhet bør rettes mot både kvalitet og kvantitet av sukker. Det er ingen plass i et barns kosthold for kunstige søtstoffer og behandlet sukker. Retningslinjer lagt ut på familydoctor.org nettstedet anbefaler snacks som inneholder naturlig sukker, som frukt, rosiner, juice barer og frossen yoghurt.

Identifikasjon

Foreldre ofte mistenker et problem med sine barns kosthold, men kan ikke fastslå hva slags mat er den skyldige. Ved å overvåke matvarer som barnet spiser, vil du være bedre i stand til å identifisere en mulig sammenheng mellom bestemte matvarer og atferd. Jackie Stanley, forfatter av boken "Salat er ikke nok: A Food Journal for Kids," omfatter en del i hennes bok å spore holdning og atferd i løpet av dagen som svar på de matvarer som spises. Når en matvare er mistenkt, eliminere den fra kostholdet for å se om atferden gradvis begynner å bli bedre.

Betraktninger

Barnas atferd kan påvirkes av mange faktorer, blant annet kosthold. På grunn av den sterke koblingen mellom dårlig ernæring og negativ atferd, bør foreldrene som mål å gi barn med en sunn diett som er fri for tilsatte kjemikalier og bearbeidet mat. Foreldre bør fokusere på å gi barn med tilstrekkelig næringsstoffer ved å tilby hele korn, ferske råvarer og rikelig med vann. Barn med mat sensitiviteter bør unngå mulige matallergener.