Digidexo.com

hjelper varme mot polymyalgi

Effektiviteten av elektriske varme Pads for Pain

Heat har lenge vært brukt til å gi smertelindring til stive ledd og slitne muskler forårsaket av forstuinger, stammer, leddgikt, golfere / tennisalbue, bursitt, senebetennelse, eller fibromyalgi. Bruker en varmepute i forbindelse med smertestillende medikamenter kan bidra til å stimulere sensoriske reseptorer i det berørte området, noe som resulterer i en reduksjon av smerte signaler som sendes til hjernen.

Anbefalinger for bruk

Selv om de fleste varmeputer kan styres gjennom lave, middels og høye innstillinger, anbefales det at et håndkle plasseres mellom huden og varmepute for å unngå å brenne området og temperaturen justeres til din egen komfort nivå. Det er også lurt å bruke en varmepute i 20 til 30 minutter om gangen, eller til du får lindring. Sjekk huden ofte under bruk for å unngå muligheten for brenning, overoppheting, eller hevelse i det berørte området. Ved å følge disse retningslinjene, kan du trygt og effektivt gi en jevn konstant varme til såre og anstrengt kroppsdeler.

Circulation / Blood Flow

Pain forårsaket av fysisk anstrengelse eller belastning kan skape spenninger i muskler og bløtvev. Dette stivhet og tetthet kan constrict sirkulasjon, sender smertesignaler til hjernen. Vasodilatasjon av blodkar kan hjelpe og varme lindrer smerter ved å forbedre blodsirkulasjonen, blodstrøm og cellefunksjon. Økt blodgjennomstrømning gir også ekstra oksygen og næringsstoffer for å bidra til å helbrede de skadede musklene.

Muskelstivhet

Bruker en varmepute kan øke fleksibiliteten i det berørte området. Dette bidrar til å slappe av i musklene, reduserer muskelkramper og smertefull stivhet i sener, leddbånd og myke vev rundt det skadde området. Dette lettelse i sin tur bidrar til å fremskynde bodyâ € ™ s naturlige helbredelsesprosessen.

Skadede celler

Ved hjelp av en varmepute kan bidra til å regenerere skadede celler og vev ved å øke deres tilførsel av blod. Ved å bruke hjelpe varme, kan giftige stoffer i de skadede cellene også passere tilbake i blodet lettere å bli renset og eliminert av nyrer, lunger og fordøyelseskanalen.

Forholdsregler

Det finnes forholdsregler som bør følges når du bruker en varmepute. Ohio State University Medical Center anbefaler ikke å bruke varme til huden som behandles med strålebehandling, et område som er blødning eller har redusert følelse, eller eventuelle skader pådratt i løpet av de første 24 timene. Også for å unngå personskader eller skade, må du ikke bruke mens du sover eller hvis oksygen blir brukt.

Hvordan å holde fingrene varme

Hvordan å holde fingrene varme


Holde fingrene varme kan være utfordrende enten du deltar i en utendørs vinter sportsbegivenhet eller bare ut å måke snø. Kjølige fingrene er ikke bare ubehagelig, men kan også utgjøre en helsefare. En liten chill kan slå inn i frostskader hvis du ikke tar skritt for å holde fingrene varme. Bruk av hansker eller votter er en hevdvunnen måte å bidra til å holde fingrene toasty, men det finnes andre måter å varme opp dine sifre også.

Bruksanvisning

Gulvbelegg

•  En åpenbar løsning til oppvarming kalde hender er å sette på hansker eller votter. Selv om det kan høres enkelt nok, må du sørge for at du er dressing hendene for maksimal varme ved å bære rett type hansker votter. Bruk hansker som er holdbare og vannbestandige. Ski hansker tilby disse kvaliteter og inneholde lette syntetiske fibre som etterligner de isolerende egenskapene til gåsedun. Votter kan gi et enda høyere nivå av varme fordi de lar fingrene til å berøre, ved hjelp av kroppsvarme til å slå chill.

Sett inn en liner inn dine hansker eller votter for ekstra varme, spesielt hvis du kommer til å være ute for en lengre periode. Plasser lette liner rett inni hanskene før du putter i hendene. De gir et ekstra isolasjonslag. Et annet alternativ er å legge til en kommersielt tilgjengelig hånd varmere inni hansker eller votter. Håndvarmerne er små poser som er følsomme for lufttemperatur. De hjelper felle varme inni hansken og sende den til fingrene.

Hold hansker eller votter tørr. Hvis de blir våte, fjerne dem umiddelbart, tørk av hendene og deretter sette på et par av rene tørre hansker. Iført vannbestandige hansker vil bidra til å holde dem fra å bli mettet med vann, snø eller is. Hvis du bare har ett par hansker eller votter, tørk dem under håndtørkeren i et offentlig toalett eller bruke ditt hjem hårføner. Kommersielle hanske tørketrommel er også tilgjengelig som plugges inn i en stikkontakt ..

Andre alternativer

Sving armene forover og bakover i en bue i flere minutter for å hjelpe varme fingrene. Dette vil tvinge varme blodet fra under armene ned i fingrene, varmer dem. Rotere håndleddene og clinching og unclinching never hjelper varme fingrene også. Annen fysisk aktivitet, slik som noen hopping knekt eller jogging på plass, vil også bidra til å øke blodstrømmen til ekstremiteter.

Dekk håndleddene og nakken for å holde fingrene varme. Huden er tynn i disse to områder, som inneholder mange primære blodkar. Kald luft vil føre til at blodkarene seg sammen, noe som reduserer blodtilførselen til fingrene; dekker håndleddene og nakken for å varme dem vil bidra til å holde det skjer. Kast et skjerf rundt halsen og bære en skjorte som har ermene lange nok til å dekke håndleddene.

Forbedre blodsirkulasjonen til fingrene ved å ikke iført tettsittende klær, som begrenser blodstrømmen. I stedet bære flere lette lag med klær. Ikke satt på bomull som første lag av klær; det trenger ikke holde på varmen, men ikke holder på fuktigheten. Opt for et fukttransporterende syntetisk stoff i stedet.

Suppler kosthold med vitaminer, urter, mat og drikke som er kjent for å øke blodsirkulasjonen, og dermed tilby et løft hele veien til fingertuppene. Vitamin B, C, E og jern er alle avgjørende for god sirkulasjon; snakke med legen din om dosen som er riktig for deg. Lag en varm drikke med eple cider eddik, destillert vann med sitronsaft eller te av sarsparilla rot eller bukkehornkløver. Du får umiddelbar oppvarmende effekt av å holde en dampende krus i hendene og et opplag boost fra ingrediensene også. Tilsett ingefær, cayenne pepper og fennikel til kosthold; de er alle kjent for å forbedre sirkulasjonen.

Raw Diet for Weight Loss

Raw Diet for Weight Loss


Den rå diett er en kontroversiell tilnærming til å miste vekt som innebærer å spise bare mat som er ubehandlet og ukokt. Stifter av den rå diett er grønnsaker, frisk og soltørket frukt, spirer, frø, nøtter, bønner, korn, kokosmelk, renset vann og tang. Ideelt sett bør de matvarer være organiske å unngå så mange additiver og pesticider som mulig. Teorien er at oppvarming matvarer over 116 grader F forårsaker noen av de gunstige enzymer i maten for å bryte ned, redusere den ernæringsmessige verdien.

Matlaging

Den eneste kokeprosessen tillatt i den rå diett er dehydrering. En food dehydrator blåser varm luft rundt maten, men temperaturen aldri overstiger 116 grader F. Foods kan være blandet, Juiced og hakkede nøtter er gjennomvåt, og bønner og korn frø er spiret.

Folk på rå diett rådes til å lette inn i den ved første spise 50% rå mat og slik at kroppen din tid til å justere før du løfter din rå mat forbruket til 70% som definerer rå diett. Drastiske endringer i kostholdet bør diskuteres med lege og med forsiktighet. Legge mye fiber i kostholdet ditt på en gang kan ha ubehagelig resultater.

Ikke alle på rå mat diett er strengt vegan. Noen fortsetter å spise magert kjøtt, egg, fisk og meieriprodukter. Ikke-veganere følgende rå kosthold bør være oppmerksom på at disse matvarene kan inneholde parasitter, bakterier og virus, og ta vare å følge sikker instruksjoner for håndtering.

Fordeler

Entusiaster hevder at å spise bare rå matvarer garanterer vekttap, en påstand som er fornuftig fordi matvarer som inneholder mye fiber og lite fett er avgjørende for å miste vekt og holde den av. På denne dietten vil du selvsagt unngå usunn mat som gjør folk fete. Rask mat, tomme karbohydrater, godteri, bakevarer, og stivt ris og poteter er ikke tillatt.

I tillegg kan du forvente økt energi, bedre hud, bedre fordøyelse, og lavere risiko for å utvikle hjerte og hjerte-og karsykdommer, mens du er på rå mat diett. Noen rå matvarer også hjelpe vakt mot kreft. I en 2008 studie ved Roswell Park Cancer Institute i Buffalo, NY, forskere funnet ut at å spise rå cruciferous grønnsaker, som brokkoli, rosenkål og blomkål reduserer risikoen for visse kreftformer. Cooking reduserer eller ødelegger den naturlige anticarcinogens, kalt isothiocyanater, i grønnsakene.

Ulempene

Plasseringen av American Dietetic Association, er at det er feil på vitenskapen bak rå diett. Enzymer i maten er brutt ned ved gastrisk syre i magen - ikke ved noe i selve maten. Det er også en fare for svikt i ernæring fra vitaminer, mineraler og omega-3 fettsyrer fraværende i en diett som inneholder lite fordøyelig protein og ingen fisk.

I tillegg er noen matvarer er giftig når spises rå. Bokhvete, nyre bønner, alfalfaspirer, noen typer erter og pastinakk er potensielt giftig hvis ukokt.

Konklusjon

Den gjennomsnittlig kosthold i dag ville ha stor nytte av frukt og grønnsaker, men den rå mat diett er ikke for alle. Det er vanskelig å håndtere i sosiale situasjoner, dyre, tidkrevende å vedlikeholde, og det kan føre til ernæringsmessige mangler, men det vil føre til vekttap, redusert risiko for hjertesykdom og diabetes, og lavere kolesterol.

A Guide for Cerebral Parese Omsorgssvikt

I omsorg for noen med cerebral parese, er det viktig for familie, leger og spesialister til å arbeide sammen for å lage en plan som er skreddersydd for pasienten. Alle har ulike behov når det gjelder omsorgsnivå, selvstendighet og andre faktorer, og det er avgjørende for omsorgspersoner å holde denne individualitet i tankene. Følgende er generelle retningslinjer som omsorgspersoner bør følge for å danne grunnlag for en tiltaksplan.

Bading og Hygiene

Det er viktig å hjelpe pasientene lære riktig bading og hygienepraksis fra ung alder. Med praksis, vil de føle stand til å ta på noen av disse oppgavene selv, som vil føre til større følelser av uavhengighet. Omsorgspersoner bør prøve å oppmuntre sine pasienter til å komme inn i karet i en stående posisjon fra en ung alder, så denne metoden vil hjelpe omsorgsperson trygt flytte pasienten inn og ut av karet som hun blir eldre og tyngre. Omsorgspersoner bør oppfordre pasienter til å delta aktivt i å vaske seg selv og å være redd for følelsen av vann og varme - sensasjonen er noen ganger følte meg mye mer intenst av personer med cerebral parese. For å hjelpe en pasient spille en aktiv rolle i sin bading, kan det være nyttig å ha en støttende sete montert i karet eller skinner montert i dusjen hvis pasienten kan stå på en sikker måte.

Dental hygiene er også viktig å understreke for pasienter med cerebral parese. En omsorgsperson bør prøve å hjelpe henne pasienten venne seg til å pusse tennene med en vanlig tannbørste, selv om dette kan være ganske ubehagelig for noen. Hvis en pasient reagerer sterkt på tannbørster, kan en våt klut med sterk tannkrem eller en antiseptisk benyttes. Pasienter bør bli sittende og steadied for toothbrushing.

Dressing og personlig pleie

Dressing seg selv er ofte en fin måte å for pasienter med cerebral parese å føle en viss følelse av uavhengighet og prestasjon i sin dag-til-dag rutine. Omsorgspersoner bør hjelpe pasienter mot dette ved å først å hjelpe dem til å lære prosessen med avkledning, som vanligvis er enklere enn dressing. Pasienter kan trygt steadied under og påkledning ved å utføre disse oppgavene fra sittende stilling eller mens du holder på møbler. Det er mer oppmuntrende for pasienter å bruke klær som er lett trekkes av eller på, med store knapper, bånd eller borrelås, og som er laget av myke stoffer.

Omsorgspersoner kan også hjelpe en pasient å børste håret og ta på seg sine egne sko. Disse fremgangsmåter kan alle oppnås ved jevn og sikker posisjonering og oppmuntring på den delen av pleieren.

Spise og drikke

Spesialister kan hjelpe pasienter fokusere på munnen kontroll og tygge, noe som er viktig for dem å være i stand til å spise sine måltider med større uavhengighet. Får riktig ernæring gjennom hele dagen kan noen ganger være vanskelig for personer med cerebral parese, så det er viktig at omsorgspersoner monitor spise nøye og sørge for at deres pasienter er riktig inntak av nok kalorier på en dag.

Omsorgspersoner bør også sørge for at pasientene kan se maten foran dem, samt de redskaper som brukes til å mate dem. Med denne bevisstheten, kan de bedre forstå de romlige relasjonene mellom dem, deres redskaper og deres mat og ta mer initiativ i å fôre seg selv.

Sosial interaksjon

For alle med cerebral parese, muligheter for sunn sosial interaksjon er en viktig komponent til hvilken som helst dag. Omsorgspersoner bør oppfordre sine pasienter til å samhandle med andre, delta i sosiale aktiviteter og forfølge mål og drømmer, enten i akademia, friidrett, kunst eller andre felt. Mange mennesker med cerebral parese er i stand til å nyte travle, fulle og dyktig liv, og omsorgspersoner bør støtte dette på noen måte de kan.

Hjelpe pasienter til å oppnå større selvstendighet og tilpasning til opplevelser av berøring og kontrollerte bevegelser vil hjelpe dem i et bredere utvalg av sosiale interaksjoner.

Homøopatiske midler for øreinfeksjoner

Homøopatiske midler for øreinfeksjoner


Homeopatiske midler for ørebetennelser gi et trygt alternativ til antibiotika. I motsetning til antibiotika, homøopatiske midler bidra til å støtte og øke immunforsvaret og kan gi smertelindring. De fleste ørebetennelse er et resultat av en virusinfeksjon, for eksempel en kald.

.

Typer

Gress og vitamin midler kan anvendes for å behandle og støtte immunsystemet. Heat program, salt komprimerer, smertestillende medisiner og eliminering av meieri kan også iverksettes.

Time Frame

Behandling varer vanligvis i 2-3 dager. Vitaminer kan fortsette etter behandling for å støtte immunforsvaret helse. Noen urte behandlinger kan ikke være ment for langsiktig bruk.

Betraktninger

Homøopatiske midler for å behandle mindre ørebetennelser gi et alternativ til antibiotika. Forsiktighet bør utvises, mens de fleste ørebetennelser er små, kan de være et resultat av noe mer alvorlig, for eksempel bakteriell meningitt.

Funksjon

Hyllebær, vitamin C, og Echinacea tas oralt for å hjelpe kampen mot virus og stimulerer immunsystemet. Mullein eller hvitløk oljedråpene kan også anvendes i øret. Varm komprimerer bidra til å øke blodsirkulasjonen og en salt komprimere kan bidra til å gi lindring sammen med ibuprofen eller paracetamol.

Advarsel

Søk råd hos helsepersonell utøveren før du starter noen behandling diett, spesielt for babyer og barn. Et utslipp av væske eller blod kan være et resultat av en sprukket eller perforert trommehinnen. Interaksjoner eller allergi kan oppstå ved bruk av naturmidler. Tilbakevendende ørebetennelser kan føre til hørselstap.

Hva er årsaken til Goosebumps & Chills?

Hva er årsaken til Goosebumps & Chills?


Gåsehud og frysninger er vanligvis en reaksjon på en bestemt situasjon kroppen din har. Gåsehud begynne når små musklene i huden din blir tvunget til å trekke seg sammen, noe som hever håret på huden din. Dette fører til lite støt på huden din. Frysninger også skyldes muskelsammentrekninger. Det er ulike scenarier som kan forårsake gåsehud og frysninger.

Cold Miljø

En faktor som forårsaker gåsehud og frysninger er kroppens reaksjon på kulde. Kroppen reagerer ved isolerende selv; disse små humper og skjelving er rett og slett biprodukter av legemet arbeider for å hindre nedkjøling.

Adrenaline

Gåsehud og frysninger er ofte en del av nervesystemet ditt er "fight or flight" respons. Adrenalin produksjonen er betydelig økt i denne typen skremmende eller engstelig situasjon. Musklene er festet til hårene på huden din kontrakt som svar på adrenalin boost, forårsaker humper, frysninger og håret til å stå rett opp.

Infeksjon

Føler kjølt eller tilstedeværelse av gåsehud uten kjent årsak kan være et tegn på en infeksjon bygning i kroppen din. Dette kan føre til en rekke sykdommer --- er det viktig å holde seg frisk i løpet av denne tiden til å hjelpe kroppen din bekjempe infeksjonen riktig. Drikke og få rikelig med væske for å bo godt.

Hudirritasjon

Irritert hud kan noen ganger skape en ufrivillig muskelsammentrekning som hever håret på kroppen din, forårsaker gåsehud å danne. Dette er en refleks mekanisme som brukes for å gjøre deg oppmerksom på at det er et problem innenfor huden din.

Feber

Ofte følelsen av gåsehud og frysninger går hånd i hånd med en feber. Dette gjelder spesielt hvis en infeksjon er under behandling. Kroppen din vil varme seg å hjelpe kjempe mot bakterier som forårsaker infeksjonen; dine gåsehud og frysninger vil være tydelig som med økningen i temperatur.

Øvelser for korsrygg stenose

Personer som har lumbar spinal stenose lider smerte fra en spinal innsnevring i nedre del av ryggen. Denne innsnevring legger press på ryggvirvlene nerver samt ryggmargen. Stenose kan utløses av leddgikt eller en degenerative plate tilstand. I tillegg til lavere ryggsmerter, kan viktige symptomer inkluderer etappe ubehag og nummenhet i hender og armer. Visse stretching og styrketrening kan bidra til å avlaste korsryggen stenose.

Om De Øvelser

Lumbale øvelser vil hjelpe bøye ryggraden enten bakover eller forover. Flytte ryggraden i forskjellige retninger kan bidra til å løse opp spenninger i nerver og ryggmargen.

Knelende og stående øvelser er designet for å bøye ryggraden fremover. Øvelser der du ligger på ryggen vil bøye ryggraden bakover. Du bør utføre 10 totale repetisjoner og tre sett av hver øvelse. Hold hver bevegelse i fem sekunder. Prøv å gjøre øvelsene så ofte som mulig.

Øvelser å bøye Spine bakover

Ligge på en hard overflate med knærne opp. Trykk sakte korsryggen mot gulvet. Slapp av, deretter gjenta for de anbefalte 10 repetisjoner. Denne øvelsen vil bygge styrke i korsryggen, noe som vil bidra til å stabilisere ryggraden.

Mens i samme posisjon, presse baken sammen, deretter slappe av. Dette er en annen styrke-building øvelse. Trene baken vil bidra til å støtte korsryggen.

Neste, grip begge knærne og dra dem mot brystet. Hold denne posisjonen, senk føttene ned igjen, og gjenta bevegelsen. Denne strekker og løsner musklene i korsryggen. En variasjon er å trekke et ben opp på en gang.

Neste, med knærne bøyd, dytte bort begge føttene og løft setet og korsryggen opp fra gulvet. I tillegg til å bøye ryggen bakover, vil denne øvelsen styrke sårbare området mellom nedre og midtre rygg. Det fungerer også musklene i mage og rumpe, som kan hjelpe å stabilisere ryggraden.

Du kan også gjøre leg heiser for spinal stenose. Dette bidrar til å bygge magemusklene og presse ryggraden bakover. Løft begge forlenget bena ca 6 inches fra gulvet og hold den posisjonen. Slapp av og gjenta bevegelsen. Sterkere magemusklene gi bedre støtte for ryggraden.

Øvelser å bøye Spine Forward

Knele på et polstret teppe eller matte, sakte nå ut og krype fremover, strekke armene så langt som mulig. Denne øvelsen vil hjelpe varmer opp for de andre bevegelser.

Til å utføre det som kalles "The Cobra", ligge på magen med armene langs siden. Klem magemusklene og rumpe samtidig mens du slapper av begge beina. Sakte løfter løft hodet og overkroppen opp fra gulvet. Hold denne posisjonen, deretter slappe av. Ikke bøy for langt tilbake, ellers risikerer du skader.

Mens hun lå på magen, plasserer din panne på et sammenrullet håndkle på gulvet. Sakte løfter både venstre arm og ben et par inches av gulvet. Slapp av og gjenta den samme bevegelsen med høyre arm og ben.

Slik Cure akillessene smerte

Hvis du lider av en smertefull tilstand som Achilles senebetennelse eller du har rett og slett skadet akillessene, vil du sannsynligvis ønske å kurere tilstanden så raskt som mulig for å unngå ytterligere smerter og problemer gikk. Det er flere fornuftige tiltak du kan gjøre for å lindre smerten og hjelpe arbeid mot en raskere utvinning.

Bruksanvisning

•  Unngå anstrengende trening, spesielt noen løping eller jogging opp bakker eller deltar i ethvert arbeid som kan føre til raske bevegelser som kan sette stress på det berørte området.

Bruk komfortable sko som tilbyr skikkelig ankelstøtte, god demping og såler som ikke er for stiv. Med det blir sagt, du også ønsker ikke en hæl som er altfor polstret som det har vist seg å bidra til akillessene smerte.

Unngå flate sko, inkludert sandaler, mens området helbreder --- Dette inkluderer å gå barbeint.

Kjøp en sko innsats med en hæl pad. Dette kan redusere trykket som er plassert på det berørte området og føre til en raskere utvinning. Dr. Scholls tilbyr flere innlegg med ekstra hæl demping.

Apple varme til sene i løpet av de første 24 timene av en skade, og tidligere hvis mulig, deretter overvåke hevelse. Du kan bruke salver som Icy Hot or varmeputer eller en varm innpakket klut hvis du ønsker en mer tilgjengelig alternativ.

6. Hold deg av det berørte området så mye som mulig for å unngå ytterligere hevelse og annen skade på området.

Ta kontakt med en lege hvis smertene vedvarer. Noen skader i Achilles Regionen kan kreve kirurgi for å riktig riktig, men bare en utdannet lege skal gjøre denne vurderingen.

Øvelser for sciatic smerte i svangerskapet

Isjiasnerven går fra korsryggen, gjennom setet og nedover bena. Under graviditet, kan den voksende babyen trykker mot nerven, eller den ekstra vekten kan føre til en herniated plate, som klyper isjiasnerven. Den resulterende nummenhet, prikking eller smerter påvirker vanligvis bare ett ben, og det kan kjøres fra rumpeballe til fots. Øvelser for hoftesmerter, selv under svangerskapet, kan hjelpe mye.

Snakk med legen din

Spør legen din om andre alternativer for smerte kontroll hvis du er ekstremt ubehagelig. Du må kanskje medisiner så vel som trening. Hun kan anbefale ibuprofen eller paracetamol for å redusere betennelse og smerter, som begge er generelt ansett som trygt under graviditet (se Referanse 2). Hun kan henvise deg til en fysioterapeut for å få hjelp med øvelser og opprettholde god holdning under svangerskapet. Bruker en varmepute kan også gi lindring og kan hjelpe varm og slappe av musklene før trening.

Isjias, rygg og hoftesmerter er ofte forbigående tidlig i svangerskapet og slutter senere som babyen vokser og skift (se Reference 3).

Tøyningsøvelser

Øvelse for sciatic smerte kan virke counterintuitive når du er mer tilbøyelig til å krølle meg sammen på sofaen. Milde øvelser og stretching kan øke blodstrømmen til stramme muskler og styrke din kjerne mage, bekken og rumpeballe muskler til å støtte tilbake og lindre sciatic smerte. Trygge og effektive strekninger under graviditet fokus på rygg, hamstring og nakke, ved hjelp av langsomme bevegelser og holder hver strekk i 20 til 30 sekunder. Mål for korte økter med tøying to ganger om dagen (se Resource 1).

Styrking Øvelser

En sterk kjerne er nøkkelen til et sunt tilbake - under svangerskapet og utover. Magemusklene støtte ryggraden og fremme en sunn holdning. Øvelser som styrker rygg og mage, bekken, lår og rumpe kan både forebygge sciatic smerte og lindre den. Når du gjør styrkeøvelser, bruker langsomme, kontrollerte bevegelser, og ikke over-anstrenge deg (se Resource 1).

Cardiovascular Trening og svømming

Kardiovaskulær trening kan hjelpe deg å bekjempe tretthet, og sammen med styrke og bevegelighetstrening, kan det gjøre din graviditet, fødsel og utvinning enklere samt være god for å lindre rygg og hoftesmerter. Så lenge du ikke over-anstrenge deg, svømming, sykling og turgåing er trygt for de fleste gravide kvinner. Sikt i minst 20 minutter 3-5 ganger per uke av hjerte-aktivitet. Hvis dette ikke er mulig, bare gjør det du kan; 10 minutter er bedre enn ingen minutter (se Resource 1).

Naturist behandling for astma

Naturist behandling for astma


Bronkial astma, som også er kjent som trening eller sport utløst astma, er en betennelsessykdom som fører til at bronkiene - eller luftveier - i lungene til krampe. Disse kramper, som vanligvis refereres til som astmaanfall, vanligvis oppstår i individer med bronkial astma under eller etter trening. Symptomer inkluderer overflødig tretthet, brystsmerter eller tetthet, tungpustethet, hoste og kortpustethet. Mens vanlige behandlinger inkluderer inhalator-leverte narkotika, det er naturist behandlinger for astma tilgjengelig.

Under et astmaanfall

Mens de fleste som lider av astma vende seg til sine inhalatorer under en astmatisk episode, er det naturlige alternativer. Disse alternativene kan være nyttig ikke bare hvis du er allergisk mot eller slitne av reseptbelagte inhalert medisiner, men også hvis du tilfeldigvis mister inhalatoren. Et slikt alternativ krever bare en krukke med honning. Hvis du har en astma angrep, vil inhalere dypt med neseborene enn en åpnet krukke med honning å lette pusten. Gni en blanding av sennep olje og litt av kamfer (en aromatisk, krystallinsk stoff som finnes i noen essensielle oljer) på ryggen under et angrep kan hjelpe å puste. En annen naturist behandling for bronkial astma angrep er å inhalere over en gryte med kokende vann som inneholder karve. Disse behandlingene har ikke blitt påvist i noen vitenskapelig testet måte, så snakke med legen din eller helsepersonell før du endrer din nåværende behandling plan.

Forebyggende tiltak

En del av klimaendringer med astma er å lære hvordan du kan redusere hyppigheten og intensiteten av astmaanfall. Naturlige forebyggende teknikker inkluderer oppvarming (stretching og jogging) før eventuelle kraftig trening, trene i et fuktig miljø (for eksempel i nærheten av en dam), puste gjennom nesen (som hjelper varm innkommende luft) og dekker nese og munn når du trener i kulden. Holde seg i form også vil bidra til å redusere symptomene.

Herbal rettsmidler

Det finnes også urtemedisiner du kan ta som kan bidra til å redusere dine astmasymptomer. Den urter ingefær, nellik, hvitløk, gurkemeie pulver, lakris rot, reddik, Spiegel frø, bukkehornkløver frø, linfrø og svart pepper kan alle brukes til å behandle astma. I tillegg, drikker oppvarmet og fortynnet boraks (et hvitt mineral som finnes i saltavleiringer), samt saften fra sitroner, granat, og druer (inkludert rosiner) har blitt anbefalt for behandling av tilstanden.

Non Kirurgisk Tilbake rettsmidler for en herniated plate

Non Kirurgisk Tilbake rettsmidler for en herniated plate


Ryggvirvel plater er væskefylte pads som sitter mellom beina i ryggraden (ryggvirvlene) og pute dem under plutselige støt og hverdagslig aktivitet. Når en av disse platene rupturer (herniates), sin myke innvendige lekkasjer ut gjennom sitt fiber ytre lag, som fører i noen tilfeller til unormal press på nerver i nærheten platen. Selv om kirurgi er et alternativ for behandling av en herniated plate, mange kirurgiske behandlinger eller behandlinger er også tilgjengelig.

Nonsurgical Pain Relief

Ifølge Mayo Clinic, de fleste med herniated plater får betydelig lettelse gjennom nonsurgical behandling. De generelle målene for denne konservativ tilnærming er lindring av ryggsmerter og en restaurering av riktig bevegelse og kroppsfunksjon. For å lindre smerter, kan legen din begynne med å spørre deg til å hvile i sengen for et par dager for å lette noe av belastningen på ryggen og sprukket plate. Hvis ja, bruker du en seng med en fast madrass hvis mulig. Som et alternativ, kan du lå på ryggen på et fast, polstret underlag som en teppebelagt gulv. Hvis du velger dette alternativet, holde bena hevet og bøy knærne og hofter. Vanligvis vil du trenger for å bli mer aktiv etter en dag eller to for å fremme riktig muskelstyrke i ryggen. Men du bør likevel begrense dine aktiviteter og unngå enhver handling som kan forverre tilstanden din.

For ytterligere smertelindring, kan legen anbefale en over-the-counter smertestillende som ibuprofen, aspirin eller paracetamol. Hvis smertene er mer uttalt, kan han foreskrive sterkere medisiner, inkludert muskelavslappende eller medisiner for nervesmerter som duloksetin (Cymbalta) eller pregabalin (Lyrica). Han kan også foreskrive lave doser av trisykliske antidepressiva, noe som kan blokkere smerte meldinger til hjernen. Hvis disse behandlingene er ineffektiv, kan legen forskrive en muntlig eller injiserbare kortikosteroid som prednison. I noen tilfeller kan du også motta kortvarige doser av et opioid smertestillende som for eksempel hydrocodone eller kodein.

Flere alternativer for nonsurgical smertelindring av herniated plate inkluderer elektrisk stimulering fra en transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) enhet, bruk av en ryggvarmer for å begrense bevegelsene dine, bruk av kulde eller varme mot ryggen, trekkraft å strekke korsryggen og hydroterapi, som innebærer å utføre ulike øvelser mens du sitter eller står i et boblebad eller lignende enhet.

Fremme riktig bevegelse og funksjon

For å hjelpe gjenopprette funksjon og mobilitet når smertene dine avtar, kan legen anbefale ett av flere former for fysisk terapi eller trening. Dynamiske korsryggstabiliseringsøvelser er laget for å koordinere samtidig bruk av ryggen og magemusklene. Tøyningsøvelser for eksempel McKenzie manøvrer er utformet for å fortsette din smertelindring og redusere risikoen for å skade ryggen ytterligere. Aerobic øvelser som sykling, svømming, turgåing eller bruk av en elliptisk maskin er konstruert for å styrke ryggen og fortsette smertelindring. Du kan arbeide med din lege og en fysioterapeut for å finne ut hvilke øvelser som fungerer best for deg.

Hvordan lindre Sensitive Tooth Pain

Mange mennesker har for å håndtere smerte og frustrasjon av å ha sensitive tenner. Det kan gjøre å drikke en varm kopp kaffe eller spise iskrem en ubehagelig opplevelse, og kan gjøre å pusse tennene en cringe verdig aktivitet. Det finnes en rekke årsaker til sensitive tenner, men det er en rekke ting du kan gjøre for å prøve å lindre smerten på egen hånd før du tar en tur til tannlegen. Vi kommer til å ta en titt på noen av disse tingene.

Bruksanvisning

•  Skjær sure matvarer ut av kostholdet ditt. Syren i enkelte typer mat, som for eksempel tomater og sitrus matvarer, kan føre til en tannemaljen dekker å erodere, forverring følsomhet.

Slutt å bruke noen harde slag av munnvann. Dette kan også virke på samme måte som sure matvarer. Hvis tennene er allerede sensitive, iført ned emaljen enda mer er bare kommer til å gjøre problemet verre.

Bytt til en myk stritter tannbørste. Du vil finne at det er mildere på tennene og tannkjøttet, og vil gjøre børsting mindre smertefull. Riktig børsting er nødvendig for å korrigere problemet med sensitive tenner og forebygge andre problemer på veien. Hvis du pusser for hardt, (og det er lett å gjøre), kan du bli skade tannkjøttet nok til å gjøre dem falle. Dette er også en viktig årsak til sensitive tenner, og en myk børste vil hjelpe deg med å overvåke børsting bedre.

Bytt til en tannkrem som er laget spesielt for sensitive tenner. Disse tannkremene inneholder desensitizing agenter som vil hjelpe deg å få problemet under kontroll.

Floss regelmessig. Dette vil bidra til å få noen matrester fra tennene og tannkjøttet, og forbedre din generelle tannhelse. Usunne tannkjøtt er en av de viktigste årsakene til ising i tennene, og skal betales nøye med.

Før du går til sengs om kvelden, spre litt av din tannkrem over problemområder. Den desensibiliserende agent vil fortsette å jobbe.

Bruk en fluor skyll. Disse er tilgjengelige i tannkrem midtgangen i supermarkedet, og vil bidra til å gjenoppbygge skadet emalje, samt å ha en ekstra bonus for å hjelpe beskytte mot hull i tennene. Bruk skylling før du går til sengs, følge instruksjonene på flasken.

Hint

  • Hvis dine sensitive tenner ikke viser en forbedring over 2 uker, sjekk med tannlegen din.

Hvordan Gi en Hot Massasje

Hvordan Gi en Hot Massasje


Enten det er en varm olje massasje, eller varm stein terapi, er varme den essensielle ingrediensen i disse massasjeteknikker. Hele massasje opplevelse kan være pakket inn i sensuelle og beroligende varme fra det øyeblikk det begynner før minuttet det ender. Fra oppvarmet rom til de oppvarmede oljer og oppvarmede steiner, bør gi en varm massasje være en helhetlig opplevelse.

Bruksanvisning

•  Sette mot varme til massasje erfaring før det begynner. Varme rommet til kroppstemperatur for å unngå chill. Plasser varme varmeelementer under kroppen som et oppvarmet table cover eller billig oppvarming pads. Du vil at personen avslappet snarere enn anspent.

Plassere varme, fuktige håndklær over hele området for å bli massert. Varmepakninger fungerer like godt. Dette vil åpne porene og forberede kroppen til å motta de helbredende egenskapene til varm olje, for eksempel sesamfrø, akkompagnert av velduftende og helbredende essensielle oljer. Velge den mest passende blanding av essensielle oljer vil være avhengig av hvilken del av kroppen som skal behandles. For eksempel, hvis problemer i bihulene og hodet er et problem, ville oljer som peppermynte, peppermynte og eukalyptus være hensiktsmessig.

Påfør lys til dyp press, først med hælene på hendene, og deretter hele hender til å hjelpe huden i å absorbere varme oljer. Denne elting av huden hjelper varme og oljer for å trenge dypt inn i musklene hvor de trengs mest. Trykket du bruker, vil avhenge av hvilken type massasje du gir. En indonesisk massasje er ansett å være en dyp vev massasje mens aromaterapi massasje pleier å være avslappende og beroligende.

Drape et ark over personens tilbake og bruke varme steiner. Denne dual massasje metoden kombinerer varm olje massasje og varm stein terapi i en dyp penetrerende muskel relaxer. Steinene fungere som trykkpunkt relievers og sende en ekstra dose av varme til urolige områder. Du kan også bruke steiner for å legge press på områder som krever ekstra oppmerksomhet. Etter at steinene er avkjølt, fjerner du arket og bruk steinene til å søke svenske massasjeteknikker.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å plassere et ark over huden når varme steiner er først brukt for å unngå brannskader.

Slik utfører svensk massasje

Svensk massasje ble utviklet tidlig på 1800-tallet av en svensk lege. Siden da har det blitt den mest praktisert massasje i Vesten. Det kan bidra til å redusere muskelsmerter og leddstivhet. Det er også bra for avslapping, stress reduksjon og fremmer generell helse.

Bruksanvisning

•  Gjør deg kjent med de fem grunnleggende slag av svenske massage.Effleurage: Long strømmer slag ved hjelp av håndflaten eller en løs knyttneve. Dette hjerneslag hjelper varme opp vevet å forberede den for dypere arbeid. Hold hendene avslappet når du gjør dette stroke.Petrissage: Elting slag som løfter muskelen bort fra benet. Dette hjerneslag oppfordrer blod og lymfe flow.Tapotement: Den perkussive slag som du ofte ser på TV og i filmer. Det kan gjøres på en hakke bevegelse ved hjelp av sidene av hendene eller med løse never. Sørg for å holde håndleddene løs og avslappet. Det fremmer overfladiske blodstrøm og styrker muscles.Friction: Små detaljerte streker på tvers av muskelfibrene. Dette hjerneslag er vanligvis ganske dypt og kan gjøres med fingertuppene, tomlene og knokene flytte frem og tilbake på tvers av muskelfibre eller i en liten sirkulær motion.Vibration: Oskulerende eller risting musklene til å stimulere nerveender.

Velg det området du ønsker å massere. Smør området med massasje lotion. Husk at hvis du bruker for mye fuktighetskrem vil det være vanskeligere for deg å bruke dype press under massasje.

Med avslappede hender, effleurage området. Bruk dypere slag når du flytter mot hjertet og lettere slag når du flytter vekk fra hjertet. Effleurage er en diagnostisk hjerneslag. Som du massere følge nøye med på hva du føler i muskelen. Legg merke til varme eller kalde områder, stivhet eller lumpiness i muskelvev. Du leter etter dysfunksjon i muskelen. Du vil gå tilbake til disse områdene dysfunksjon senere med dypere og mer detaljerte friksjons slag.

petrissage den tykkeste området eller magen av muskelen du arbeider. Dette fremmer blodstrømmen og bidrar til å bryte opp sammenvoksninger i muskelen.

Gjør friksjons slag på de områdene i muskelen der du følte dysfunksjon. Prøv å løsne stramme vev. Pass på å ikke overarbeid den.

6. Avslutt massasje med noen tapotement eller vibrasjoner. Noen ganger tapotement kan være tungvint hvis personen du masserer er veldig avslappet eller sover. I disse tilfeller gjør vibrasjon i stedet.

Tips og advarsler

  • Kommunisere med den personen du masserer. Arbeid aldri dypere enn de føler seg komfortabel.
  • Massasje er ikke alltid det samme. Eksperimenter med forskjellige slag for å se hva som fungerer best for deg og personen du jobber med.
  • Sørg for å fortelle den personen du massert å drikke rikelig med vann etter massasjen. Dette bidrar til å skylle ut eventuelle giftstoffer som ble utgitt i kroppen under massasje.
  • Sørg for at du er komfortabel og ikke anstreng samtidig gi massasje.
  • Ikke massere direkte over ryggraden.
  • Ikke massere baksiden av kneet eller det press på albuen.

Pet Friendly sykehjem

Pet Friendly sykehjem


Dyr kan ha svært positive effekter på sykehjemsbeboere. De deler hengivenhet, engasjere folk og gi innbyggerne noe for å bry seg. Kjæledyr hjelpe varme hjertene til en ofte lei, deprimert og understimulert befolkningen. I de senere år har sykehjem i stor grad kommer til å omfavne kjæledyr som ansatte, besøkende og tidvis som beboere.

Therapy Dogs

Mange sosialarbeidere, fysioterapeuter og ergoterapeuter adoptere hunder og sette dem gjennom terapi-hundetrening. Terapi hunder er ofte ansett ansatte på sine anlegg, og kan selv bli gitt spesielle jakker eller koder for å identifisere seg selv som sådan. Deres trening lærer dem å samhandle forsiktig med beboere, til å oppfatte folks komfort med dem, og ikke å være redd for rullestoler, rullatorer og stokker. Terapi hunder blir brukt i rolige utveksling av følelser og gi selskap til eldre. Noen også lære å bistå med grunnleggende oppgaver som å hente nødvendige elementer, bla lysbrytere eller ringer for akutt hjelp.

Besøkende

Til tross vurderer sykehjem eller dyktige sykepleie anlegg å være medisinske fasiliteter, de fleste stater forlate regulatoriske rom for kjæledyr. Mange dyktige sykepleie anlegg tillate mennesker å bringe firbente besøkende. Mens reglene variere noe, må kjæledyr styres - enten ved bånd eller bære kasse for katter - og har løpende vaksinasjoner. Pet eiere bør ta med bevis på helse og vaksinasjon på minst det første besøket. Før bringe et dyr til et sykehjem, sjekk med administrator eller direktør for sykepleie om sine spesifikke retningslinjer.

Resident Dyr

Når noen med en elskede kjæledyr flytter inn i et sykehjem, kan det være svært smertefullt og nedslående å skille fra en kjær følgesvenn; det er derfor noen progressive sykehjem har begynt slik at kjæledyr som beboere. Dette er fortsatt en mer vanlig praksis i omsorgsboliger der beboerne har sine egne mini-leiligheter, snarere enn rom lining delte korridorer. Vanligvis nyere fasiliteter utformet med kjæledyr bosted i tankene tilby muligheten. Disse vanligvis koster mer og involvere private betale. Mange slike innretninger krever også beboeren å være funksjonelle nok til å utføre en vesentlig mengde av de omsorgsrelasjoner oppgaver. Husdyr må ha en hensiktsmessig temperament å oppholde seg i et anlegg uten å svekke de ansattes oppgaver eller andres sikkerhet.

Finne en Facility

Shopping for et sykehjem er en omfattende prosess, kjæledyr eller ikke, selv om mange ressurser kan hjelpe deg mot målet ditt. American Association for pensjonister (AARP) tilbyr meget anerkjent, gratis sykehjem og omsorgsboliger guider for steder over hele landet. De fleste statlige avdelinger av helse har gratis online og trykt publikasjon oversikten over alle lisensierte sykehjem, inkludert funksjonene til hver. Lokale organisasjoner for eldre og sykehus sosialarbeidere i ditt område ofte kan gi innsikt om anlegg i ditt område.

Sikkerhet Klær & Sikkerhet Colors

Sikkerhet Klær & Sikkerhet Colors


For de som arbeider i eller rundt forhold som kan utgjøre fare, iført egnede verneklær og bruke sikkerhets farger er ett skritt mot å holde ut av veien. Verneklær behov for å strekke seg fra toppen av hodet til bunnen av føttene. Innlemming sikkerhets farger, de som trekker umiddelbar oppmerksomhet, kan ytterligere bidra til å beskytte mot ytre farer.

Over skuldrene

Verneklær inkluderer elementer slitt over hodet og nakken. Eksempler på beskyttelsesklær avhenge av situasjonen for hånden, men felles elementer brukes for flere sikkerhetsproblemer. Hjelmer eller annet hodet utstyr er viktig når man jobber i og rundt ustabile miljøer der potensialet eksisterer for noe å falle på hodet. Øynene er et annet følsomt område som bør beskyttes av seg sikkerhets rangert briller for å hindre øyeskader fra fly eller rogue rusk. Ekstra sikkerhetsutstyr kan omfatte ansiktsmasker, oksygenmasker, luftfiltermasker og hele hodeplagg for å beskytte mot ørsmå partikler av en ukjent eller usikker natur.

The Rest of the Body

Sikkerhet klær kan variere fra brannmann brannvernutstyr til ikke-porøse hele kroppen passer å beskytte mot kjemiske gasser. Det er viktig å bruke klær laget av fiber eller materialer vurdert for agenten eller elementet du strever for å beskytte kroppen mot. For eksempel må brannmenn bære utstyr laget for å tåle høy varme, og de som jobber i kjernekraftverk må ha klær som blokkerer så mye partikler penetrasjon som mulig. Et annet område som må beskyttes er føtter. Du bør alltid bruke sko eller støvler som kan hjelpe beskyttelse mot elementene, eksterne farer og andre forhold som kan trenge gjennom vanlig, hverdags fottøy.

Gul

En av de viktigste sikkerhets farger assosiert med beredskap er gul. Lysere nyanse av gult, jo bedre. Faktisk, brannmenn, krisepersonell og politifolk ofte slitasje striper av fluorescerende eller reflekterende gul, slik at de er synlige --- selv i mørke eller disig miljøer. Ved hjelp av det lyseste gul mulig som grunnlag for eller som en aksent farge til sikkerhetsutstyr hjelper andre ser og finne deg i tilfelle du trenger å være lokalisert raskt.

Orange

Orange er en annen farge som har nesten blitt synonymt med sikkerhet klær og bekymringer. Oransje trafikkjegler, vikepliktskilt og reflekterende flekker er svært synlig og er fremtredende nok til å få andre til å betale nærmere oppmerksomhet til hva som skjer. Ved hjelp av oransje klær er en måte å sørge for at du kan bli sett i alle nivåer av belysning. I tillegg, selv legge noen striper av lys oransje, kan reflekterende materiale til klær bidra til å gjøre kroppen din skiller seg ut når frontlykter nærme eller når søkelyset passerer overhead.

Behandlinger for Kalde Føtter

Behandlinger for Kalde Føtter


Brrrrr! Har du problemer med kalde føtter? Kalde føtter kan gjøre det vanskelig å sove om natten, og de kan være en distraksjon i løpet av dagen. Heldigvis behandling kalde føtter er ikke vanskelig. Det er flere måter du kan behandle dine kalde føtter for å gjøre dem varm og komfortabel - fra iført lag med sokker til å dyppe dem i varmt vann.

Sokker

Hvis du kronisk lider av kalde føtter, spesielt om natten, kan iført sokker bidra til å holde føttene varme. Lagdeling sokker kan spesielt hjelpe. For det innerste laget, plukke et par sokker med naturlige fibre eller laget av et syntetisk stoff som transporterer fuktighet vekk fra føttene. For det ytterste laget, velger løsere sittende sokker som er laget av et isolerende materiale, slik som ull. Denne kombinasjonen vil holde føttene tørre og holde på varmen som genereres av din egen kropp.

Varmt vann

Soaking føttene i varmt vann, eller tar et bad eller dusj i varmt vann, er en god behandling for kalde føtter. Ikke bruk vann som er varmt, fordi dette kan føre foten smerte og muligens brannsår. Soaking føttene i varmt vann er effektivt fordi vannet omgir foten og varmer hele overflaten. Forsiktig swishing føttene vil hjelpe sirkulere vannet, tar bort vannet kjøles av dine kalde føtter.

Trening

Kalde føtter kan være forårsaket av dårlig sirkulasjon. Trene øker blodsirkulasjonen og vil hjelpe varm dine kalde føtter. Aerob trening er bedre enn mosjon for det formål å behandle kalde føtter.

Rubbing

Rubbing føttene gir varme på to måter. Hvis du eller noen andre gnir føttene med varme hender, vil det overføre varmen fra hendene til føttene. Du vil også produsere varme gjennom friksjon, noe som fungerer selv om du gni kalde føtter sammen.

Advarsel

Kalde føtter kan være et symptom på en sirkulasjons blodsykdom, diabetes og andre sykdommer. Hvis du ofte opplever kalde føtter, konsultere legen din for å finne ut om det er en underliggende årsak som krever medisinsk behandling.

Hjemmelaget Flu Cure

Influensa, vanligvis kjent som influensa, er en viral infeksjon i luftveiene. Virus som forårsaker influensa er luftbårne og kan være alvorlig eller dødelig for nyfødte, eldre og personer med noen kroniske tilstander. Influensa symptomer som hode og muskelsmerter, vedvarende hoste, feber, frysninger, rennende eller tett nese og sår hals kan føre til store ubehag. De kan også stoppe deg fra å utføre normale daglige aktiviteter. Heldigvis finnes det noen hjemmelagde behandlinger du kan bruke for å lette din influensasymptomer.

Hjemmelaget Flu Care Drikke

Bor hydrert er viktig for din influensa utvinning. Feber symptomer kan dehydrere kroppen din. Som et resultat, er det viktig å holde drikkevæskene. Noen væsker kan være gunstig for helsen og utvinning bortsett fra deres hydration fordeler.

Gjør hjemmelaget juice ut av din favoritt frukt. Klem sitrusfrukter som appelsiner, sitroner og lime inn briller eller større beholdere. Blande dem med vann og litt sukker til smak hvis det er nødvendig. Sitrusfrukter inneholder vitamin C, noe som kan være nyttig for din utvinning.

Lag en hjemmelaget te ut av dine favoritt teblader og urter. Fyll en te infuser ball eller te-pose med bakken te blad og urt kombinasjon som du velger. Varme væsker som te kan lette hoste og berolige en sår hals. De er også nyttig for å bryte opp lunger knyttet til influensa. Prøv europeiske Elder og Echinacea i disse blandingene. European eldstens bær og tørkede blader kan berolige smerter og hoste. Echinacea kan gi et immunsystem boost å avverge din influensa. Du kan presse Echinacea root i juice også.

Hjemmelaget Flu Care Foods

Det finnes også matvarer du kan spise som kan holde deg frisk og hydrert under influensa utvinning.

Koke en gryte med hjemmelaget kyllingsuppe. Kok kylling, din favoritt grønnsaker, kyllingbuljong og din favoritt krydder etter smak. Ikke gjør suppen altfor salt, som salt kan gjøre deg dehydrert. Mye som te, hjelper varm suppe holde deg hydrert, lindrer hoste og sår hals, og bryter opp lunger. En solid suppe gir også sårt tiltrengt næring.

Lag en fruktsalat ved hjelp av myke, vann-rik frukt som druer og meloner. Skjær melonen opp i små biter som er lett å tygge og svelge. Inkluder sitrusfrukter som appelsin eller mandarin skiver for vitamin C. kaste frukten i en bolle og server. En hjemmelaget fruktsalat som inneholder vann-rik frukt vil bidra til å holde deg hydrert samt næring til kroppen din.

Hjemmelaget Gurgle

Lag en gurgle skylling ved å blande en halv teskje salt i et glass med varmt vann. Bruk denne gurgle å berolige sår hals forårsaket av influensa. Forsiktig gurgle 02:58 oz. av oppløsningen i en tid på minst 15 sekunder.

Tips og advarsler

Sjekk med legen din før du tar noen form for alternativ behandling eller hjemme rette. Legen kan også anser en antiviral medisiner som Tamiflu nødvendig hvis influensa symptomer er alvorlige eller vedvarende.

Se en lege umiddelbart dersom du har kortpustethet, pustevansker, brystsmerter eller press, mørk eller blodig oppspytt, alvorlig øresmerter eller hvis tilstanden ikke blir bedre i det hele tatt etter et par dager.

Symptomer på en gjær infeksjon i øret

En person underliv kan være den vanligste stedet å få en gjær infeksjon, men det er ikke det eneste stedet. Et annet uvanlig sted er en persons ører. I motsetning til når folk har en genital gjær infeksjon, kan de ikke legge merke til at de har det når det er plassert i øret.

Discharge

I likhet med andre former av en soppinfeksjon, kan de i øret produsere et hvitt utladning rundt lobe. Dette er forårsaket av at kroppens immunsystem reagerer på infeksjonen og forsøker å bekjempe og hindre den fra å invadere kroppen.

Ear Ache

En av de mest smertefulle symptomer på en soppinfeksjon i øret er en øreverk. Denne smerten kan være ganske uutholdelig for personen og kan forårsake alvorlig skade på øret hvis behandlingen ikke er søkt raskt.

Behandling

Når noen med en gjær infeksjon i øret søker behandling, kan legen rense øret og foreskrive en antibiotika medisin. Medisinen vil hjelpe drepe bakterier som er inkludert med infeksjon i øret. Det er viktig å rense øret hjemme regelmessig for å unngå videre smitte.

Årsaker

Ear gjær infeksjoner er forårsaket av en bakterie som vanligvis ligger på baksiden av munnen, flytte opp rørene som går til personens ører. Denne bakterien er på utkikk etter en varm hjem for å overleve og disse rørene er det ideelle stedet å vokse.

Forebygging / løsning

Bidra til å hindre en gjær øreinfeksjon skjer ved å rense ørene dine ut regelmessig. Dette omfatter tørking av innsiden og utsiden av øret. Hvis fuktighet blir fanget inne, kan det hjelpe å varme et varmt hjem for bakterier å akkumulere og vokse.

Hvordan forbedre immunitet

Immunsystemet inneholder hvite blodceller og andre defensive celler som forebygge og bekjempe sykdom og smitte. Denne beskyttelsen kalles immunitet. Du er stadig utsatt for faktorer som reduserer effektiviteten av immunitet hver dag, faktorer som stress og luftbårne mikroorganismer. Du kan opprettholde et sunt immunsystem ved å forbruke visse urte kosttilskudd.

Hvordan forbedre immunitet

•  Ta Echinacea tabletter. Denne urten inneholder fenol echinacoside, som virker ved å øke din immunceller. Ta en solhatt tablett i uken for å opprettholde god immunitet. Hvis du fanger en forkjølelse eller influensa, ta to tabletter før symptomene forsvinne. Ikke ta mer enn hva doseringsanvisningen anbefaler.

Spis rikelig med hvitløk. Dette anlegget består av det sammensatte allicin som effektivt stimulerer immunsystemet. Det er også en naturlig antibiotika. Hvitløk er best tas uten mat. Grind tre eller fire fedd hvitløk i en blender slik at du ikke puré det. Sakte blande det til du ser små klumper. Legg det til et glass vann og drikk rett opp. Gjør dette tre ganger i uken for å bidra til å maksimere ditt immunsystem.

Ta to spirulina kapsler. Spiriluna er en mørk grønn alger. Det blir ofte kalt en immunitet mat fordi den inneholder den sjeldne sammensatte phycocyanin, som virker ved å styrke cellulær immunitet. Du kan ta to kapsler to ganger om dagen en time før måltider.

Ta en Astragalus tablett hver dag. Astragalus er en vanlig kinesisk urt som inneholder polysakkarider, som beskytter mot sykdom ved å øke hvite blodlegemer. Hvite blodceller hjelper kampen mot infeksjoner.

Spis amla frukt hver dag. Amla er en søt og sur medisinsk stikkelsbær som er ofte funnet i India. Den inneholder stoffet phyllemblin, noe som øker dine immunceller. Denne frukten er trygt å spise, og du kan kjøpe det på en indisk supermarkedet eller på Amazon.com.