Digidexo.com

stomi og prolaps i tarmen hos barn

Om påvirket Krakk hos barn

Når et barn utvikler påvirket avføring, kan det være et resultat av forstoppelse eller en tilstand som kalles encopresis. Det kan være mange grunner til barnet ditt har problemer med påvirket avføring, for eksempel kosttilskudd, pottetrening, eller stress. Selv om det kan være en frustrerende opplevelse for deg, kan det være direkte smertefullt for barnet ditt. Det finnes ulike måter å behandle denne tilstanden, men alltid konsultere barnelege før du velger en behandling.

Kronisk forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse hos barn preget av svært få avføring. Når barnet endelig har avføring, kan avføringen være hard og ser ut som små pellets. Når barnet ditt har forstoppelse, kan det skyldes kostholdet (dvs. for mye junk food eller ikke nok væskeinntak). Dessuten kan pottetrening gjøre barnet ditt ønsker å unngå å bruke på badet, som kan resultere i avføring bygge opp i tarmen.

Symptomer på forstoppelse

Du vil kjenne barnet ditt er forstoppet fordi han ikke kan ha avføring i flere dager. Han kan nekte å passere en krakk fordi det er for smertefullt. Til tider kan barnet klage magen gjør vondt, eller at han føler seg syk i magen hans. Selv om det kan være overraskende, kan blod dukke opp på overflaten av avføringen.

Advarsel

Selv om barnet ikke kan ha avføring i noen dager, ifølge Mayo Clinic, er det svært viktig å se en lege hvis han ikke har bestått krakk for mer enn to uker. Hvis han begynner å kaste opp, har feber, vekttap, eller hevelse i magen, eller opplever en rektal prolaps (der tarmen kommer ut av endetarmen), se en lege umiddelbart.

Enkoprese

Enkoprese er et resultat av sterkt påvirket avføring fra barnet ditt nekter å bruke toalettet. Ifølge Mayo Clinic, vil avføringen begynner å samle seg i barnets endetarm og tykktarm. Når barnet ditt blir så påvirket, kan flytende avføring lekke ut.

Årsaker

Vanligvis vil barn som utvikler encopresis få det etter at de har vært potty trent. Siden encopresis skyldes forstoppelse, kan barnet ditt nekter å bruke toalettet. Krakk blir mer påvirket, noe som gjør bruk av toalettet mer stressende for barnet ditt. Noen barn også utvikle encopresis som et resultat av å bli bleie for tidlig, eller på grunn av en traumatisk situasjon.

Symptomer på Enkoprese

Hvis barnet ditt lider encopresis, vil han ha flytende avføring som vises i undertøy. De fleste ganger, vil barnet ikke ønsker å gå på do, eller vil prøve å motstå. Noen ganger kan barnet ikke vil spise, eller vil klage på å ha en buk verke. Hvis han har avføring, kan hans avføring være svært store (til poenget med clogging toalettet), eller han kan anstrenge seg for å presse ut avføringen.

Behandling

Det er viktig å søke legehjelp for barnet ditt hvis han har påvirket avføring. Ikke bare er det smertefullt, men det kan også være traumatiserende. Ditt barns barnelege kan anbefale kosttilskudd endringer, og i alvorlige tilfeller, bruk av avføring myknere, som laktulose eller melk av Magnesia. Bruk aldri noe annet enn det legen anbefaler. Øke ditt barns væske og fiber inntak kan også hjelpe.

Hva er årsakene til kronisk forstoppelse hos barn?

Forstoppelse kan påvirke menneskets fordøyelsessystem uten forvarsel eller tidligere lidelse. Tarmfunksjonen varierer fra person til person, så den enkeltes egen normale mønsteret bør tas i betraktning når en lege diagnostiserer kronisk forstoppelse. Forstoppelse hos småbarn og barn er vanlig, med fordøyelsen tilbake til normalen innen noen få dager. Men når langvarig forstoppelse vedvarer, kan en lege avgjøre et barn har kronisk forstoppelse og sette pasienten på en behandling plan for å få ham tilbake på en vanlig fordøyelses tidsplan.

Beskrivelse

Kronisk forstoppelse er en tilstand der avføring er sjeldnere enn vanlig eller består av hard, tørr avføring som er vanskelig eller smertefullt å passere.

Tegn og symptomer

Regelmessig, ufrivillig tilsmussing, som ofte oppfattes som rennende diaré, kan tyde på kronisk forstoppelse hos barn. En hoven mage, tap av appetitt og blod blandet med avføring er andre tegn forbundet med tilstanden.

Årsaker

Dehydrering er en viktig faktor i kronisk forstoppelse. Ubalansert kosthold eller utilstrekkelig fiber er en annen årsak. En diett høy i fett og / eller raffinert sukker kan føre til kronisk forstoppelse. Arv kan også spille en faktor. Til slutt, noen barn er rett og slett mer tilbøyelige enn andre til tilstanden.

Fakta

Barn kan ignorere trangen til å ha avføring når de ønsker å gjøre noe de føler er mer viktig, som lek med venner eller spise middag. Dessuten kan unngåelse av avføring oppstå under forstoppelse på grunn av smerte og ubehag forbundet med tilstanden. Uansett vil sjelden avføring gjøre avføringen hard, stor og vanskeligere å etterhvert passere, forårsaker fortsatt nød og smerte.

Behandlinger

Behandlinger for kronisk forstoppelse må utføres av en medisinsk lege. Disimpaction, eller fjerning av avføring fra den nedre tarmen, eller tarmen, er en vanlig behandling. Oral medisin, stikkpiller eller klyster kan være foreskrevet av lege for å tømme endetarmen hvis avføring ikke har skjedd i flere dager. Etter avføring fjerning, vil informasjon om forebygging av fremtidig krakk buildup drøftes med barnet og foreldrene. Vanligvis kan forebygging oppnås med kosthold endringer, ved å etablere en vanlig tidsplan for å ha avføring, og muligens med medisinering.

Komplikasjoner

Anal sprekker eller rifter i huden rundt endetarmen, blødning, hemorroider, rektal prolaps og toppelse kan være smertefulle komplikasjoner til lider av kronisk forstoppelse. Enkoprese, eller ufrivillig avføring lekkasje, er en annen komplikasjon for de med denne medisinske tilstanden.

Hvordan oppdage symptomer på pinworms hos barn

Hvordan oppdage symptomer på pinworms hos barn

Symptomer på pinworms er ganske opplagt for foreldre og barn. Pinworms er bitte små parasitter som lever i tarmen. De klekkes eggene i magen og reise seg til tarmene. Noen ganger legger de egg på anus eller utsiden av anus. Det høres ganske ekkelt gjør det ikke. Vel, tro det eller ei, pinworms er ganske vanlig hos barn. Bruk denne artikkelen for å oppdage symptomer på pinworms i dine egne barn.

Hvordan oppdage symptomer på pinworms hos barn

Se for konstant skrape rundt bunnen. Når jeg sier skrape, mener jeg å skrape. Av alle symptomer på pinworms, er dette den mest åpenbare. Det er kontinuerlig og forferdelig kløende følelse.

Se for vaginal kløe hvis du har en liten jente. Symptomer på pinworms reise til vagina i noen tilfeller. Selv pinworms lever i tarmen og anus, de reiser til vaginal området.

Ta hensyn til hvor raskt barnet sovner. Symptomer på pinworms tendens til å få vesentlig dårligere om natten fordi det er når de reiser til anus. Hvis barnet ditt har problemer med å sovne eller har søvnløshet, kan det være et tegn.

Bruk en lommelykt om natten når barnet sover. Skinne det på hennes anus for å se om det er noen bittesmå hvite ormer. Du kan tydelig se symptomer på pinworms. Faktisk kan du selv være i stand til å se eggene.

Vær spesielt oppmerksom på barnets appetitt. Et tap av appetitt er en av de alvorlige symptomer på pinworms. Faktisk, vil barnet ikke miste sin appetitt til Barnemark infestation har vokst betydelig.

Hint

  • Pass på å vaske hendene og ditt barns hender hele tiden. Dette vil forhindre en hvilken som helst mer spredning av parasitten.
  • Ikke la barnet ditt bruke samme ark eller undertøy hver natt hvis hun har en pinworm infestation.

Nederst til venstre magesmerter hos barn

Magesmerter er skremmende, spesielt når det er barnet ditt som er å ha smerter. Noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som er årsaken til barnets magesmerter, og hva som kan gjøres for å hjelpe henne. Hvis magesmerter ligger på barnets venstre side, kan det være mange årsaker.

Halsbrann

Halsbrann og urolig mage kan føles på venstre side av kroppen hos barn. Det føles som en churning smerte.

Forstoppelse

Forstoppelse kan være ledsaget av skarpe smerter, og kan bli følt over hele magen, inkludert venstre side.

Brokk

Brokk kan være årsaken til barnets magesmerter. Brokk er når det er en svakhet i slimhinnen i tarmen. Det er ledsaget av uutholdelige smerter.

Gass

Gass kan bli midlertidig fanget i tarmen og kan føre til varierende anfall av skarp smerte.

Diaré

Diaré kan være svært smertefullt, og kan føles som en krampe, skarp eller murrende smerte.

Pancreas insuffisiens hos barn

Pancreas insuffisiens hos barn


Pankreatisk insuffisiens hos barn kan oppstå som et resultat av progressiv skade på bukspyttkjertelen fra lidelser som Shwachman-Diamond sydrome (SDS), og cystisk fibrose (CF). Barn som lider av bukspyttkjertelen insuffisiens har problemer med å få vekt og har symptomer på malabsorpsjon.

Identifikasjon

Pankreatisk insuffisiens er kroppens manglende evne til å produsere og transportere fordøyelsesenzymer som er nødvendige for å bryte ned maten i tarmen og tillater absorpsjon. Dette er en sjelden tilstand hos barn, men det er en årsak til mistrivsel hos barn og og kan føre til mange problemer fra malabsorpsjon.

Symptomer

Symptomene som vanligvis forbindes med bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn kan omfatte kronisk diaré, unnlatelse av å få vekt, anemi, hypoalbuminemi (en tilstand som påvirker nivåene av albumin i blodet serum) og steatorrhea. Ifølge Praktisk Gastro, er steatorrhea utskillelsen av fett som overstiger 7 prosent av fett inntak. Symptomer forbundet med steatorrhea inkluderer symptomer på bakteriell overvekst, unnlatelse av å trives, diaré, hypoalbuminemi, sporstoffet eller mineralmangel og ødem (hevelse).

Årsaker

Den vanligste årsak til pankreatisk insuffisiens hos barn forårsaket av cystisk fibrose. Cystisk fibrose fører til en klebrig oppbygning av slim i kroppen, og kan føre til alvorlige problemer i pancreas og lungene. Cystisk fibrose er en genetisk lidelse som vanligvis diagnostisert i tidlig barndom.

En annen årsak til bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn er Shwachman-Diamond syndrom. Dette er en sjelden sykdom som rammer bukspyttkjertelen og er den nest vanligste årsaken til bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn. Barn som lider av denne tilstanden som får symptomer som unnlatelse av å trives, mateproblemer og tilbakevendende infeksjoner. Ifølge Shwachman-Diamond syndrom Foundation, ca 85 prosent av alle barn diagnostisert med denne tilstanden lider av tilbakevendende infeksjoner, som kan være alvorlige.

Diagnose

For å gjøre diagnostisering av pankreatisk insuffisiens hos barn, må legen anser et bredt spekter av medisinske tilstander som kan forårsake lignende symptomer. Diagnostiske tester for å fastslå om barnet har cystisk fibrose eller Shwachman-Diamond syndrom kan utføres. Svetten Test, en krakk smøre og pust testing finnes tester som kan gjøres for å bekrefte diagnosen av bukspyttkjertelen insuffisiens og oppdage den underliggende årsaken til denne tilstanden.

Behandling

Behandlingen for bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn kan omfatte enzymerstatningsbehandling og overvåking vektøkning. Spedbarn som er diagnostisert med denne tilstanden kan plasseres på en morsmelkerstatning som er høy i medium-chain triglyserider og supplert med fett-oppløselige vitaminer.

Hva som forårsaker gallestein hos barn?

Galleblæren er et lite organ som lagrer galle før kroppen er klar til å bruke den for fordøyelsen. Når galle er nødvendig, galleblæren frigjør det i tarmen. Galle er produsert av leveren og hjelper til med fettfordøyelsen. Det består av vann, fett, salter, proteiner, bilirubin og kolesterol. Gallestein vanligvis form når kolesterol stivner, men gallestein kan også dannes fra herdet bilirubin. Gallestein er mer vanlig hos voksne, men barn også noen ganger få gallestein. Vanligvis barn som utvikler gallestein har ingen spesiell grunn eller underliggende tilstand ansvarlig for gallestein formasjoner; imidlertid flere faktorer og forhold øke risikoen for gallestein formasjoner hos barn. I tillegg, de barna som har foreldre som har hatt gallestein er mer sannsynlig å utvikle gallestein selv.

Blood Cell Unormalt

Barn med unormale røde blodceller kan utvikle gallestein. Hemolytisk anemi (spherocytosis) er et problem som oppstår når røde blodlegemer brytes ned for fort og deretter cellenes hemoglobin endres til bilirubin. Bilirubin hoper seg opp i galleblæren og kan danne gallestein.

Andre underliggende forhold

Barn med cystisk fibrose og sigdcelleanemi noen ganger utvikle gallestein. Dessuten kan barn med nedsatt immunforsvar være en større risiko for å utvikle gallestein. Svekket immunsystem, kan forekomme som et resultat av sykdommer, som HIV, eller kreftbehandlinger, slik som kjemoterapi.

Fysiske forhold

Overvektige barn har større sannsynlighet for å utvikle gallestein. Dessuten kan barn som har hatt flere abdominal kirurgi eller en rygg skade være mer utsatt for å utvikle gallestein.

Intravenøs ernæring

Barn som har vært på en materør for en lengre periode er på et høyere risiko for å utvikle gallestein. Intravenøs feedings påvirke flyten av galle ved å bremse den ned, noe som kan fremme dannelsen av gallestein. Ifølge University of Maryland, om lag 40 prosent av personer som har fått intravenøs feedings utvikle gallestein.

Symptomer

Et barn som har gallestein kan oppleve intense smerter i øvre høyre side av magen og ryggen. Smerten kan oppleves når som helst, men det ofte følger måltider som inneholder fettete matvarer. Barn med gallestein kan også oppleve kvalme og / eller oppkast.

Diagnose og behandling

Gallestein kan påvises via ultralyd. Den eneste effektive behandlingen for gallestein er å fjerne galleblæren (kolecystektomi). Galleblæren er fjernet laparoskopisk under narkose. Siden galleblæren eneste funksjon er å lagre galle, er det ikke en viktig del av fordøyelsessystemet. Uten en galleblæren, vil gallen bare flytte direkte fra leveren til tarmene.

Colon Cancer hos barn

Tykktarmskreft er en tilstand som oppstår når unormale celler form og vokse i slimhinnen i endetarmen eller tykktarmen. Disse unormale cellene noen ganger begynner som polypper. Større polypper har potensial til å bli kreft. Kolon kreftceller er mest farlige når de invadere andre deler av kroppen. Tykktarmskreft er sjelden hos barn; kan imidlertid barn med visse arvelige forhold være i faresonen for å utvikle tykktarmskreft.

Forekomst

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er tykktarmskreft svært sjelden hos barn. Bare om lag én av en million barn vil utvikle tykktarmskreft. De barna som utvikler tykktarmskreft vanligvis har noen form for arvelig tilstand som fører til dannelsen av unormale celler.

Årsaker

Tykktarmskreft hos barn har vanligvis genetiske eller arvelige årsaker. En familie mønster av tykktarmskreft kan forekomme. Dessuten kan det være en økt forekomst av tykktarmskreft syndrom i familien. Barn født inn i familier som har en historie av intestinal polypper er en økt risiko for å utvikle tykktarmskreft i tillegg. I tillegg har barn med ulcerøs kolitt har en økt risiko for å utvikle tykktarmskreft. Noen typer arvelige tilstander som kan føre til tykktarmskreft er familiær adenomatøs polypose, Lynch syndrom og juvenil polypose syndrom. Barn med noen av disse tilstandene bør overvåkes nøye slik at eventuelle kreftceller kan identifiseres og behandles tidlig.

Utvikling

Barn med tykktarmskreft vanligvis først utvikle svulster på høyre side av tykktarmen, mens voksne vanligvis utvikle venstresidig svulster. Svulstene vanligvis starter som polypper og kan ta flere år å bli ondartet. Barn på en økt risiko for tykktarmskreft kan være nødvendig å ha kirurgi for å fjerne polypper som de oppstår.

Symptomer

Symptomer på tykktarmskreft varierer avhengig av hvor svulster form. Når svulster utvikler seg i den nedre tykktarm eller endetarm, kan avføringsmønster påvirkes. Noen barn vil oppleve langvarig diaré. Når tumorer utvikles på høyre side av colon, kan barnet oppleve vekttap, blodig avføring og redusert appetitt. Hvis svulsten forårsaker en hindring i tykktarmen, kan tarmen blir perforert og kreftceller, kan da være i stand til å spre seg i hele bukhulen. Når dette skjer, kan kreften angriper andre deler av kroppen.

Behandlinger

Barn på en økt risiko for å utvikle tykktarmskreft bør overvåkes nøye for å finne ut om polypper eller svulster eller tilstede. Fjerning av polypper før de bli kreft er den mest effektive behandling. Men hvis polypper utvikle seg til kreftsvulster andre behandlinger alternativ kan være nødvendig. Barnet kan trenge strålebehandling sammen med kjemoterapi for å drepe kreftcellene før de har en sjanse til å erobre resten av kroppen. I noen tilfeller kan de påvirkes av tumor vekster områder må fjernes kirurgisk.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Blodig avføring hos barn

Blodig avføring hos barn


Foreldre er ofte skremt når de oppdager at deres barn har en blodig avføring. De fleste blodig avføring hos barn er forårsaket av mild anal sprekker, men kan være alvorlige underliggende tilstander som ulcerøs kolitt eller invaginasjon som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Mindre Årsaker

Den vanligste årsaken til blodig avføring hos barn er anal sprekker. Anal sprekker er grunne sprekker eller rifter i huden ved åpningen av et barns anus som blør under avføring. Blodig avføring som følge av anal sprekker vil ha lyse rødt blod i avføringen eller flekker og striper på overflaten av avføringen samt dokumentasjon av blod på toalettpapiret etter tørke. Magesår og gastritt kan også føre til at barn skal ha blodig avføring. Tarm infeksjoner som Salmonella og rotavirus kan også forårsake blodig avføring. Matallergier, for eksempel allergiske reaksjoner på laktose i meieriprodukter kan forårsake blodig avføring hos barn som kan vedvare helt til maten er fjernet fra barnets kosthold.

Alvorlige årsaker

Ulcerøs kolitt kan forårsake blodig avføring hos barn som er løs og ofte dekket av slim. Ulcerøs colitis.is en alvorlig tilstand som kan føre til feber og vekttap i tillegg til blodig avføring hos barn og må behandles av lege umiddelbart. Tarminvaginasjon er en tilstand hvor det er forstyrrelser i blodstrømmen og forsyning til barnets tarmen som også kan forårsake blodig avføring. Begge forhold kan føre til at tarmvevet til å dø, forårsaker alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Tykktarmskreft, er en sjelden kreft hos barn som forårsaker magesmerter, endringer i avføring og kan også forårsake blodig avføring hos barn.

Testing

Barn som opplever vedvarende blodig avføring kan være nødvendig å gjennomgå endoskopisk diagnostikk for å finne ut årsaken til blødningen. En endoskopi kan settes inn gjennom endetarmen for å tillate legen å analysere og å ta bilder av tykktarmen og tarmene, ta biopsi vevsprøver og eventuelt stoppe blødninger. Andre testmetoder inkluderer en CT skanning, barium røntgenbilder og en angiografi. Ifølge Hopkins Children Hospital, er angiografi det beste alternativet for pasienter som har akutt blødning ved hjelp av fargestoff for å finne stedet av blødninger og kan også tillate injeksjon av medisiner for å stoppe blødning problemer.

Betraktninger

Medisiner som jernpreparater og de som inneholder vismutforbindelser kan føre avføring som vises mørk eller blodig, men er ufarlig. De mørke, blodlignende avføring forsvinner når barnet slutter å ta medisiner. Ulike matvarer som rødbeter, rød gelatin og matvarer med rød konditorfarge kan også forårsake krakker å vises blodig og er ikke en grunn til bekymring.

Advarsel

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, Tarminvaginasjon, en alvorlig intestinal tilstand som resulterer i betent, hoven og blokkerte tarmen påvirker ca 2500 barn hvert år. Tarminvaginasjon rammer oftest barn under 3 år og kan forårsake blodig avføring som synes å ligne en mørk rød, gelé aktig struktur. Blodig avføring av denne typen bør tas opp umiddelbart av barnelege eller en tur til legevakten for å forhindre livstruende komplikasjoner.

Kronisk løs avføring hos barn

Kronisk løs avføring hos barn


Løs avføring hos barn er ofte forårsaket av tarminfeksjoner og magevirus som rotavirus og matintoleranse og allergier. Kronisk løs avføring hos barn er vanligvis ikke et resultat av alvorlige problemer, men hvis de vedvarer lengre enn fire uker kan trenge å bli behandlet av en pediatrisk gastroenterolog for å utelukke alvorlige underliggende forhold.

Årsaker

Kronisk løs avføring hos barn kan være forårsaket av tarminfeksjoner og mat sensitiviteter, intoleranse eller allergier. Tarm infeksjoner som kan føre til kroniske løs avføring hos barn kan være et resultat av bakterier som Salmonella eller E. Coli. Rotavirus, en av de vanligste årsakene til kronisk løs avføring hos barn, er svært smittsom og ifølge Dr. Jim Sears MD, kan føre til vann, illeluktende, brun eller grønn diaré som kan vare fra tre til fire uker som tarmen helbrede fra infeksjonen. Rotavirus kan også føre til oppkast og feber. Matintoleranse kan føre til kroniske løs avføring som vil vedvare inntil den skyldige matvarer fjernes fra kostholdet. Den vanligste matintoleranse hos barn er laktoseintoleranse som oppstår etter at et barn spiser meieriprodukter som inneholder laktose. Produkter som inneholder fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og sukker kan også irritere barnas tarmen. Mat allergi kan også kronisk forårsake løs avføring hos barn som også kan inneholde blod og slim. Forårsaket av matallergier kroniske løs avføring er vanligvis ledsaget av utslett, rennende nese, hoste og / eller piping i brystet.

Testing

Forårsaket av virusinfeksjoner Kronisk løs avføring er vanligvis ikke lar seg behandle med medisiner og må kjøre sine kurs. Alvorlig kronisk løs avføring kan trenge ytterligere testing for å utelukke-out alvorlige forhold. Din barnelege kan utføre en rutine krakk kultur for å teste for salmonella eller E. Coli bakterielle infeksjoner. Ifølge Dr. Sears, kan barnets avføring også bli testet for egg og parasitter samt rotavirus og Giardia antigener som kan også føre til kronisk løs avføring hos barn. Din barnelege kan også utføre en Hemocult test for å teste for tilstedeværelse av blod i barnets avføring som kan bety matallergier eller andre tarmproblemer.

Forebygging Dehydrering

Kronisk løs avføring kan føre til dehydrering hos barn. Se etter tegn på dehydrering eksempel en reduksjon i vannlating, innsunkne øyne, tørr munn, manglende evne til å produsere tårer da gråt, økt irritabilitet og en nedgang i aktiviteten. Muntlige re-hydration væsker vil hjelpe barnet ditt holde seg hydrert mens lider av kroniske løs avføring. Hvis barnet ikke vil drikke muntlige re-hydration væsker, prøv å tilby hvit drue juice til å drikke eller is chips å suge på. Unngå juice med høy sorbitol innhold som pære eller eple juice som kan føre til økt løs avføring eller diaré symptomer.

Betraktninger

Dr. Sears sier at å legge nye matvarer til ditt barns kosthold eller øke sitt daglige inntak av høy-fiber frukt og grønnsaker kan også føre til kronisk løs avføring. Barn som drikker mye eple og pære juice kan også lider av kroniske løs avføring.

Advarsel

Hvis barnet opplever langvarig kronisk løs avføring, kan de utvikle en midlertidig laktasemangel som fører til en intoleranse for melkeprodukter. Prøv å erstatte melkeprodukter med soya produkter som soyamelk hvis barnet utvikler alvorlige løs avføring etter å ha spist melkeprodukter.

Bendelorm hos barn

Bendelorm, eller Dipylidium caninum, er vanlige parasittinfeksjoner hos hund og katt. Barn kan utvikle bendelorm infeksjoner, men de er relativt uvanlig.

Årsaker

Ifølge Dr. Alan Green, barna får bendelorm ved inntak av lopper i loppe-rike områder som sandkasser eller ved å bli slikket i munnen av en hund som har delvis fordøyd lopper i sin munn. Bendelorm feste til tarmen.

Symptomer

Mulige symptomer på en bendelorm infeksjon inkluderer magesmerter og kramper, diaré og rektal og / eller anal kløe. Ifølge Greene, kan barn med bendelorm ikke vise symptomer.

Behandling

Bendelorm hos barn er mer plagsom og brutto til foreldre enn det er farlig for infiserte barnet. Medisiner som niclosamide, et stoff som spesifikt virker på bendelorm og er tatt muntlig, behandle infestation.

Forebygging / løsning

Bendelorm infeksjoner hos barn kan forebygges ved å sjekke sandkasser for lopper før spilletid, hindrer katter og hunder fra slikker barnet i munnen og ved regelmessig, hyppig håndvask.

Betraktninger

Hvis du mistenker at barnet ditt utviklet en bendelorm infeksjon på grunn av bendelorm infeksjoner i familiens kjæledyr, må du umiddelbart behandle alle dyr for bendelorm for å hindre fremtidige infeksjoner. Familiehunder bør også behandles for lopper for å hindre spredning av bendelormlarver.

Slim avføring hos barn

Slim avføring hos barn kan være en årsak til bekymring hvis de oppstår regelmessig eller bli kroniske. Slim i avføringen kan være en indikasjon på en alvorlig helsetilstand som Crohns sykdom, irritabel tarm sykdom eller ulcerøs kolitt. Det kan også være et resultat av endringer i de naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og kan følge diaré eller forstoppelse. Normalt slim hjelper linje og smøre tarmen, og mest avføring inneholder en liten mengde av slim.

Bakteriell overvekst

Ifølge feil diagnose, en av årsakene til slim avføring hos barn er bakteriell overvekst. Normalt er det en viss mengde bakterier i fordøyelseskanalen. Dette er sunn og hjelper på fordøyelsen. Men hvis det vokser ut av kontroll, så det kan bidra til slim i avføringen. Symptomer på bakteriell overvekst inkluderer oppblåsthet, gass og slim avføring. Disse symptomene kan lindres ved å spise yoghurt, som vil balansere fordøyelsessystemet bakterier.

Blodig avføring

En annen alvorlig grunn til bekymring er hvis slim avføring ledsages av blodig eller vente avføring. Dette er en indikasjon på at det er blødning i tarmen eller endetarmen. Lyse røde avføring indikerer blodet kommer fra endetarmen eller nedre fordøyelseskanalen, ifølge MedlinePlus. Mørkere avføring indikerer at blodet kommer fra den øvre fordøyelseskanal, slik som magesekken eller tynntarmen. Avføring blir mørkt og tjæreaktig når de har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice.

Ulcerøs kolitt

Ifølge feil diagnose, kan en av årsakene til slim i avføringen være ulcerøs kolitt, som kan påvirke ungdom og unge voksne, og er en tilstand der tarmkanalen er kronisk betent. Personer med ulcerøs kolitt ofte opplever hyppige utbrudd av diaré og forstoppelse. Det finnes ingen kur, og behandling inkluderer ofte endringer i livsstil og kosthold, ledsaget av medisinering.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er lik ulcerøs kolitt og er også ledsaget av kronisk diaré og forstoppelse og av og til slim i avføringen. Crohns sykdom kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre og er behandlet med diett endringer og medisinering. Det finnes ingen kur for denne lidelsen, og mange synes det er ekstremt nedbrytende.

Tarmobstruksjon

Slim i avføringen kan også være en indikasjon på tarmobstruksjon, i henhold til feil diagnose. Dette er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Barn med denne tilstanden vil ha problemer passerer gass og kan ikke ha en vanlig avføring i flere dager. Barna har sitt eget naturlige og normale rytme for avføring, men hvis barnet ditt ikke har flyttet sin avføring i flere dager, og dette er ikke normalt for dem, vil de være i store smerter og kan kun ha små oppfordrer til å flytte sine avføring som er ledsages bare av mengder slim. Hvis dette er tilfelle, søker oppmerksomhet fra barnets lege eller legevakt.

Hvordan å stoppe diaré hos barn tre år gammel

Diaré hos barn tre år kan være betenkelig for en forelder, og litt skummelt for en preschooler, men det er vanligvis ikke alvorlig. Det viktigste å se etter er tegn på dehydrering. Gjennom kosthold og hjem rettsmidler, kan du stoppe effekten av diaré og hjelpe din tre år gamle føler deg bedre snart.

Hvordan å stoppe diaré hos barn tre år gammel

Måter å lette Diaré

Stopp melk og andre meieriprodukter i opptil to uker for å se om dette ender diaré. Barn som er laktose intolerant kan få diaré av å drikke melk eller spiser andre meieriprodukter som ost, iskrem eller yoghurt. Siden det kan være vanskelig å fastslå hva som forårsaket barnet ditt til å bli syk, er det viktig å eliminere matvarer som er felles irritanter. I stedet for kumelk, kan du prøve geit eller soyamelk.

Limit sukkerinntak. Søte snacks, frukt og fruktjuice kan alle intensivere symptomer på diaré. Syren i frukten kan også irriterer tarmen. Hold barn fra å spise for mye sukker i opptil tre dager etter deres første løs avføring.

•  Hold deg til Brat kosthold. Også kalt tørt diett, bananer, ris, applesauce og toast er de stifter. Disse lav-fiber, lett å fordøye matvarer bør bidra til å sette kalorier inn i barnets kropp slik at de kan bli sterkere. Småbarn generelt liker disse high-karbohydrat matvarer.

Se etter tegn på dehydrering. Hvis barnet ditt er ikke urinerer ofte eller har veldig mørk urin; hvis han er veldig trøtt; hvis han er å miste vekt; hvis han virker veldig tørst; eller huden hans virker mindre elastisk enn normalt, disse er alle tegn barnet ditt kan være dehydrert. Gi ham en muntlig rehydrering løsning (ORS) som Pedialyte.

Unngå over-the-counter medisiner. Medisiner for å stoppe diaré som Pepto-Bismol og Kaopectate bør ikke tas av barn, per Drugs.com, da de kan forårsake sterke bivirkninger. I tillegg er diaré en måte for ditt barns kropp for å kvitte seg med en infeksjon, og det må være lov det å gå sin gang.

Hint

  • Rotavirus er den vanligste årsak til diaré hos barn, per CDC, noe som resulterer i 55000 ER besøk hvert år. Vurdere å ha barnet ditt vaksinert for dette viruset.
  • Hvis diaré varer i mer enn tre dager eller er ledsaget av høy feber, bør du kontakte din barnelege for videre instruksjoner.

Tegn på Roundworm Infeksjon hos barn

Omtrent fire millioner amerikanere, for det meste i det sørøstlige USA, og nesten én av fire mennesker i utviklingsland, har anslagsvis rundorm infeksjon, også kjent som toxocariasis, ifølge diagnoseme.com.

Rundorm infeksjon

Rundorm infeksjon betegner inntak av rundorm parasitten, som er oftest funnet i tarmen hos hunder og utskilles i deres avføring. Parasitten er ofte smitter ved inntak av skitt.

Tegn og symptomer

De fleste barn som er smittet av rundorm er asymptomatiske. Dette betyr at det ikke er noen tegn eller symptomer på infeksjon. Når symptomer presentere seg selv, de vanligvis faller inn under to kategorier: larve migrasjon og mekaniske effekter.

Larve Migration

Larve migrasjon presenterer seg fire til 16 dager etter inntak, og vanligvis innebærer respiratoriske symptomer som feber, hoste, og tungpustethet.

Mekaniske Effects

Mekaniske effekter er et resultat av virksomheten til fullvoksne rundorm og inkluderer bukplager, liten tarmobstruksjon (spesielt fremtredende hos barn), blindtarmbetennelse, og pankreatitt.

Død

Dødsfall som følge av rundorm infeksjon er meget sjeldne, men kan skje som et resultat av tarm blokkering forårsaket av en fullvoksen rundorm. Hvis du mistenker rundorm infeksjon, søke råd fra en lege umiddelbart.

Morning Oppkast hos barn

Morning Oppkast hos barn


De fleste barn vil lide av oppkast fra tid til annen; noen ganger er det normale, og andre ganger er det grunn til bekymring. Årsaker til oppkast varierer sterkt, men retningslinjene hjelpe foreldre vite når du skal søke hjelp.

Vanlige årsaker

De fleste tilfeller av oppkast hos barn er forårsaket av et virus, og bør rydde opp innen en dag. Oppkast kan også utløses av lungebetennelse, ørebetennelse, reisesyke eller migrene.

Andre årsaker

Oppkast kan indikere mer alvorlige forhold. En blokkering i tarmen, stoffskifte problemer, matforgiftning eller en hjernesvulst kan være den skyldige.

Spedbarn

Det er normalt for babyer å spytte opp noen av sine væske eller mat kort tid etter å ha spist. Kraftig (prosjektil) oppkast garanterer et kall til barnelege.

Dehydrering

Selv i flere rutinemessige tilfeller av oppkast, bør foreldrene overvåke barn for dehydrering. Selv med redusert inntak av væske på grunn av oppkast, bør babyer våte bleier tre ganger om dagen, bør småbarn urinere minst hver 12 timer, og ungdommer bør urinere en gang i løpet av dagen.

Advarsel

Barn som våkner med hodepine eller tidlig morgen oppkast bør vurderes av en lege. Andre grunner til å ringe en lege er dehydrering, blod i oppkastet, alvorlige magesmerter og oppkast med feber eller smerter.

Colonic vanning hos barn

Colonic vanning refererer vanligvis til en prosedyre også kalt kolon rensing, hvor fluider blir pumpet gjennom endetarmen til tykktarmen for å "rense" tarmer. Mange utøvere hevder colonic vanning kan dra langsiktige helse ved å fjerne skadelige parasitter og giftstoffer, men det er generelt antatt det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter disse påstandene, og mange leger er skeptiske om fordelene med disse prosedyrene, enten utført hos barn eller voksne .

Colonic vanning

Under colonic vanning, er varmt vann ledes inn i tykktarmen via et rør inn gjennom endetarmen. Den er forskjellig fra et klyster utført for å behandle forstoppelse eller før visse medisinske prosedyrer i at det vanligvis innebærer mer væske; dessuten sine talsmenn hevder at det fjerner giftstoffer og parasitter de tror kan være ansvarlig for visse kroniske tilstander. Noen ganger urter eller avføringsmidler er lagt til det varme vannet brukes til å vanne tykktarmen, og probiotiske medisiner er ofte administrert etterpå.

Risiko

De viktigste risikoene forbundet med colonic vanning hos barn er endetarms perforeringer eller smittsomme sykdommer. Hvis instrumentet brukt til å utføre vanning ikke er sterilisert, kan sykdommer overføres fra en pasient til den neste; Hvis røret er satt inn på riktig måte, kan den rives eller perforere vev av tarmen eller rektum. Dehydrering og elektrolyttubalanse-en ubalanse i nivået av oppløste salter i blod-er andre mulige farer.

Historie

Troen på at akkumulerte giftstoffer i tarmen kan føre til sykdom dateres tilbake mange århundrer. Klyster-eller clysters, som de en gang ble kalt-har vært i bruk kommer tilbake selv til den tiden av de gamle egypterne. I løpet av det 20. århundre, prosedyren popularitet toppet seg i 1920 og 1930, selv om etterfølgende fremskritt innen vitenskap og medisin så tvil om nytten sin.

Kritikk

De fleste leger vil vise de påståtte fordelene tilskrives colonic vanning med skepsis. The American Cancer Society bemerker at "tilgjengelig vitenskapelige bevis støtter ikke påstander om at kolon terapi er effektiv i behandling av kreft eller noen annen sykdom." En 1997 lederartikkel i Journal of Clinical Gastroenterology henvist til teorien underliggende colonic vanning som en "triumf av uvitenhet enn vitenskap." Det har ikke vært store studier utført for å teste effekten av colonic vanning i å forebygge eller behandle sykdommen.

CI hos barn

Hvis du vurderer colonic vanning for barnet ditt, er det en god idé å snakke med legen din eller barnelege først. Diskuter dine forventninger til resultater og risiko. Noen colonic vanning utøvere hevder sin prosedyre kan bidra til å fjerne parasitter, men hvis barnet har symptomer som kronisk diaré som kan tyde parasitt angrep, det er medisiner legen din kan forskrive som kan være mer effektive.

Parasittiske ormer hos barn

Parasittiske ormer hos barn


Fordi barn kommer i nær kontakt med hverandre, kan parasittinfeksjoner spres lett. Noen symptomer på en parasittisk infeksjon ligne virus slik som rotavirus. Den rotavirus forårsaker diaré, kramper, oppkast og dehydrering. Å nøyaktig diagnostisere og behandle en parasittisk infeksjon, vil din lege analysere barnets symptomer og ta blod-og avføringsprøver.

Barnemark Infeksjon

Barnemark infeksjoner passere mellom barn i skolealder. I USA, pinworms infeksjoner er den vanligste, som indikert av Mayo Clinic. Infeksjoner utvikle ved inntak pinworm egg via forurenset mat og drikke, eller ved å berøre forurensede overflater. Symptomer resultere i intens anal kløe, vaginal kløe, rastløshet om natten og mulig magesmerter. Behandlinger inkluderer en diett av anti-parasittiske medisiner, for eksempel Mebendazole.

Giardiasis Infeksjon

Giardiasis parasitter lever i tarmen hos dyr og spres gjennom fecal avfall. Barn er mer tilbøyelige til å utvikle giardiasis under pottetrening og ved barnehager, bemerker Mayo Clinic. Smitteoverføring skjer når du ikke vasker hendene etter bruk av toalettet, rørende overflater som stellebord og baderoms håndtak. Giardiasis kan også bli fanget mens du svømmer i innsjøer, elver eller forurenset svømmebassenger. En giardiasis infeksjon resulterer i magekramper, dehydrering, mulig vekttap, alvorlig diaré og fettete avføring. Antibiotika og anti-parasittiske medisiner kan hjelpe med infeksjoner.

Toksoplasmose

Toksoplasmose kommer fra forurenset kjøtt (for det meste svinekjøtt), drikke forurenset vann, rørende forurensede gjenstander eller fra en katt forurenset med parasitten. Barn kan noen ganger bli født med toksoplasmose når mor er infisert med parasitten. Symptomer ligne influensa. Alvorlige symptomer inkluderer kramper, gulsott og øyeinfeksjoner. Et kurs av antibiotika kan hjelpe.

Cryptosporidiosis

Barn kan få cryptosporidiosis, eller Crypto, ved å drikke fra forurensede vannkilder, deltar barnehager eller om de bruke bleier, som nevnt av Centers for Disease Control and Prevention. Ikke vaske frukt forurenset med parasitten, rørende forurensede gjenstander (f.eks stellebord) eller svelge ting som har rørt forurenset avføring kan også føre til infeksjon. Symptomer er diaré, dehydrering, kramper, kvalme og oppkast, feber og mulig vekttap. Antiparasittiske medikamenter er den første behandling. Økende væske forhindrer alvorlig diaré. I alvorlige tilfeller av dehydrering, er nødvendig for administrering av en intravenøs linje.

Irritabel tarm syndrom symptomer hos barn

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en medisinsk tilstand som påvirker tarmen vaner av mange unge og gamle alike. Det finnes mange varianter av IBS, men de vanligste er forstoppelse og diaré, som enten forekommer på en vekslende basis eller med en blir dominerende over den andre.

Strai

Barn med forstoppelse-dominerende IBS ofte store belastninger under avføring. Barnet føler trang til å ha avføring, men rett og slett kan ikke ha en når han sitter på toalettet. Mens sporadisk straining under avføring ikke er grunn til alarm, hvis barnet ditt plutselig og regelmessig begynner anstrengende å ha avføring dette kan være en indikator på irritabel tarm syndrom.

Vekslende forstoppelse og diaré

I likhet med voksne med irritabel tarm-syndrom, barn med sykdommen ofte veksle mellom episoder av diaré og forstoppelse.

Fecal Tilsmussing

Hvis du oppdager fecal tilsmussing (bremsespor) i ditt barns undertøy mens de gjør vaskeri, kan dette tyde på forstoppelse fordi herdet avføring lekkasjer fra rektum og inn i barnets undertøy. Hvis du oppdager tilsmussing, være at barnet ditt er rengjøring riktig etter avføring. Hvis barnet ditt er rengjøring p

Forsinke tarmfunksjon

Barn med forstoppelse ofte utsette avføring fordi de forbinder avføring med smerte. Utsetter avføring vil bare forverre forstoppelse ved å gjøre det både mer alvorlig og vanskeligere å behandle. Hvis barnet ditt lider av hyppig forstoppelse, sørge for at hun setter til side et par minutter flere ganger hver dag for å bruke badet.

Utseendet Krakk

Diaré-dominerende irritabel tarm syndrom produserer vassen og hyppig avføring. Irritabel tarm syndrom med forstoppelse hos barn betyr at avføring kan være klumpete og hard, liten og hard eller tørr. Fargen krakker forbundet med forstoppelse hos barn er ofte mørk brun. Hvis barnet ditt veksler mellom diaré og forstoppelse, kan irritabel tarm syndrom være den skyldige.

Slimete i Krakk

Krakk som synes å ha en innpakning som minner om en karamell-sjokolade candy bar er avføring blandet med endetarms slimete. Den slimete er forårsaket av herding av avføring under episoder av IBS med forstoppelse.

Behandling av irritabel tarm syndrom hos barn

Diskuter barnets irritabel tarm syndrom med en barnelege. I tandem med barnet og barnelegen, bør du utvikle en sjekkliste over barnets avføringsmønster og et behandlingsregime inkludert kosttilskudd endringer, kortvarig bruk av både avføringsmidler og anti-diaré medisiner som nødvendig for å behandle ditt barns IBS.

Tegn og symptomer på sen debut Gruppe B streptokokk infeksjon hos barn

Gruppe B streptokokker er forårsaket av en type bakterier som bare vagt relatert til bakterier som forårsaker strep hals. Faktisk er denne bakterien finnes på vagina, anus og i tarmen hos mange kvinner, der det ikke medfører noen symptomer, bortsett fra en og annen urinveisinfeksjon. Imidlertid er det mulig for disse bakterier for å bli sendt fra mor til spedbarnet, hvor, på grunn av den nyfødte svake immunsystem, kan det forårsake alvorlige helseproblemer.

Tidlig vs sen debut

Tidlig debut og sen debut gruppe B strep infeksjoner kan differensieres etter når infeksjonen begynner. Tidlig debut Gruppe B strep infeksjoner oppstår vanligvis i spedbarnets første 24 timer av livet. Sen debut infeksjoner begynne et sted mellom én uke og tre måneder etter fødselen. Tidlige symptomer på en gruppe B streptokokker infeksjon vil manifestere seg innen tre dager etter den første infeksjonen.

Tidlige symptomer

Den tidligste symptom på en gruppe B streptokokker infeksjon er en mild til moderat feber, under 101 grader Fahrenheit. Barnet vil også bli "masete" og kan begynne å slutte å mate. Barnet kan også begynne å ha problemer med å puste, noe som kan manifestere seg i barnet gjør gryntende lyder.

Senere symptomer

Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan barnet begynne å oppvise mer alvorlige symptomer. En av disse er en endring i muskel tone, noe som kan få henne til å enten bli veldig stiv eller slapp. Barnet kan også begynne å få anfall. Endelig kan barnet oppleve et plutselig fall i blodtrykket og hjertefrekvensen.

Livstruende symptomer

Barn som er smittet med gruppe B streptokokker kan ha sin infeksjon utvikle seg til sepsis (infeksjon i blodet), lungebetennelse og hjernehinnebetennelse. Den sepsis vil føre til en plutselig økning i temperatur, så vel som risikoen for at barnet sklir i koma. Lungebetennelse vil resultere i hoste, piping i brystet og barnet sliter med å puste. Meningitis vil forårsake at elever til å utvide seg etter hvert som trykket øker i hjernen, og kan føre til at hele kroppen til å bli stive, mens barnet mister bevisstheten.

Diagnose

Generelt er gruppe B streptokokker detektert hos spedbarn ved å teste blod og spinalvæske. Fordi dette er en bakteriell sykdom, kan bakterien dyrkes og identifiseres ved å se på det under et mikroskop, og dyrkning av den på en spesiell type økende substans som kalles blodagar. Blod og spinalvæske er også nyttig for å bestemme hvor langt sykdommen har spredd seg i kroppen. Lignende tester kan gjøres på moren om en infeksjon i spedbarn er mistenkt, som sykdommen er vanligvis overføres fra moren til barnet.

Parasitter hos barn

En parasitt er en type av organisme som trenger å leve av en annen organisme for å overleve. Parasitter som protozoer og ormer kan føre til helseproblemer hos barn ved å skille giftstoffer i og / eller tar næringsstoffer fra kroppen sin.

Vanlige Parasitter

Giardia lamblia er en type protozoer, spres gjennom forurenset vann og avføring, som infiserer et barns tarmene eller galleblæren. En Barnemark kommer inn i kroppen gjennom skitne hender, laken eller klær og infiserer kolon. En rundorm er en parasitt som spres gjennom mat og infiserer tynntarmen og andre organer, ifølge Allergyescape.com. Loppe og midd er parasitter som kan spres gjennom direkte menneskelig kontakt og dyr og fôr på mennesker 'blod. Hodelus, andre parasitter som tar menneskeblod, er bare spres gjennom direkte kontakt med mennesker.

Spread

Mange parasitter spres gjennom dyr avføring, insektbitt, forurenset vann eller mat og håndkontakt. Barn som går i barnehage eller bade i et offentlig basseng får ofte parasittinfeksjoner, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Symptomer

Personer med parasittinfeksjoner har ofte symptomer som diaré, brystsmerter, endringer i avføringsmønster, rumlet i magen, nesetetthet, anal eller nasal kløe, hodepine, magesmerter, oppblåsthet, gass, svimmelhet og kvalme.

Diagnose og behandling

Leger ofte ta prøver av avføring, blod og slim for å se etter tilstedeværelsen av parasitter i barnekropper. Det å være i live Nyhetsbrev sier at barn er ofte gitt reseptbelagte legemidler som behandling for parasittinfeksjoner, inkludert Flagyl for Amoeba infeksjoner og Atabrine for en Giardia lamblia infeksjon.

Forebygging

Det er mulig å forebygge parasittinfeksjoner hos barn ved å ha dem vasker hendene regelmessig med antibakteriell såpe og vann, og holde dem fra å spise uvaskede rå mat.