Digidexo.com

slim i øretrompet

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet


Problemer med å høre eller øresus fra påvirket ørevoks eller væske kan være et irriterende problem. Ear tilstopping er vanlig med forkjølelse, allergi og bihulebetennelse. Det indre øret eller øretrompet vil til slutt rense seg selv. Men for rask lindring, kan du vurdere å ansette noen naturlig rettsmidler eller over-the-counter (OTC) medisiner for å hjelpe vanne ørene raskt og gjenopprette hørselen.

Hvordan å rense det indre øret eller øretrompet

•  Bløt ørevoks med OTC øret rengjøringsmidler. Påfør noen dråper (som anvist) til begge ørene for å hjelpe myke og fjerne voks og rense det indre øret.

Løsne slim i det indre øret. Slim fra allergier, forkjølelse og bihuleproblemer kan sette seg fast i det indre øret og blokk hørsel. Ta OTC decongestants å bli kvitt slim og unclog ører.

Sett noe varmt mot øret for å avlaste lunger. Kjør en klut under rennende varmt vann og hvile våt klut på tett øre. Damp fra en dusj eller badstue er et annet effektivt middel for å rense det indre øret eller øretrompet.

Utvise mucus gjennom nesen. Puss nesen gjentatte ganger for å løsne og fjerne slim fanget i det indre øret.

Hold tyggis i munnen. Tygg en stokk med sukkerfri tyggegummi t0o hjelpe pop og rense det indre øret.

lener hodet til siden. Fluid kan bo i det indre øret etter bading. Ligg på din side for å fremme drenering og rense øret. Bytte til den andre siden etter noen minutter.

Hint

 • Se en lege hvis en øreverk følger en Tett øre, eller hvis lunger vedvarer i mer enn 48 timer.

Hvordan bli kvitt slim Etter en kald

Hvordan bli kvitt slim Etter en kald


Tykk, discomfiting slim kan være et resultat av vedvarende bihulebetennelse eller kjølvannet av en forkjølelse. Uansett, kan noen selvhjelpstiltak øke komforten og hastighet helbredelse. Faktisk vil tipsene som tilbys her forbedre sinus helse generelt.

Hvordan bli kvitt slim Etter en kald

•  Drikk rikelig med vann. Tykk, stilleflytende slim er et signal til å drikke mer vann. Den vanlige visdom er åtte glass vann om dagen, men Mayo Clinic påpeker individuelle behov varierer. Selv mild dehydrering, ifølge Mayo Clinic, får deg til å føle deg sliten. Og det sikkert fører til en fortykkelse av sinus sekreter. For å være sikker, anbefaler Mayo Clinic mellom ni og 13 kopper drikker per dag.

•  Legg fuktighet til luften. En annen måte å løsne slim er å bruke en vaporizer eller luftfukter. Spesielt om vinteren, når forkjølelse og bihulebetennelse er utbredt, tørre innendørs varme angrep bihulene. Ifølge US Department of Health and Human Services, kan en kul-tåke luftfukter eller damp vaporizer løsne slim. Det er best å bruke vann, og for å være sikker på at filtrene er rene og mugg-fri.

Skyll bihulene. En annen, mindre kjent tilnærming til lindrende plugget lomme passasjer er å bruke sinus vanning. The Mayo Clinic antyder en saltholdig løsning av ¼ ts. salt til 2 kopper kroppstemperaturen vann. Ved hjelp av en pære sprøyte, klem løsningen i hvert nesebor, så la det flyte ut igjen fra neseborene. Dette vil lindre irritert passasjer og kan bidra til å fortynne og fjerne slim. Dersom du har tilbakevendende problemer, kan det være verdt det å investere i en enhet som en Waterpik eller Interplak med en nasal vanning vedlegg. Den pulserende handling har vist seg å forynge skadet nesegangene og sinus hulrom. Hvis arbeidsplassen er spesielt tørr, tote langs en liten klemme flaske saltoppløsning, som er tilgjengelig i apotek (se Ressurser).

Hint

 • Puss nesen forsiktig. Noe så enkelt som å blåse nesen hardt kan faktisk kjøre slim dypere inn i sinus hulrom. Resultatet kan være en økning i antallet og varigheten av bihulebetennelse.

Hvordan bli kvitt slim med Steam

Hvordan bli kvitt slim med Steam


Slim eller slim kan hope seg opp i lungene eller andre områder av luftveiene. Alvorlige årsaker til slim i visse deler av luftveiene kan være et resultat av bronkitt, lungebetennelse eller emfysem. Bruken av damp er en billig måte for å fjerne slim ettersom det eneste produktet som er nødvendig for damp er vann og varme. Vær forsiktig når du arbeider med damp fordi du kan fortsatt oppleve alvorlige brannskader.

Hvordan bli kvitt slim med Steam

•  Kok opp en kjele med vann. Velg en pott som vil tillate deg å plassere ansiktet foran den. Fyll vannhalvveis fra toppen.

Fjern gryten fra varmen og sett den på et varmebestandig underlag der du kan godt sitte eller stå over potten.

Legg til flere dråper eucalyptus olje til vannet for en ekstra urtemedisin for å bryte opp slim.

Plasser et håndkle over hodet og plasserer ansiktet over potten. Dampen skal direkte stige til nesegangene fordi håndkleet er å holde dampen fra å gå i forskjellige retninger. Opprettholde et trygt, men likevel komfortabel avstand fra potten slik at du ikke vil brenne huden din. Pust dypt.

Hvordan avlaste mellomøret slim naturlig

En mellomøret infeksjon er en tilstand som vanligvis forekommer i barn som ofte forårsakes av enten en viral eller bakteriell infeksjon. Andre faktorer som kan forårsake middel infeksjoner omfatter allergier, bihuleproblemer og luftveisproblemer. Eustachian rør blir tilstoppet, forårsaker slim buildup i mellomøret, noe som kan føre til smerte, trykk, betennelser og problemer med hørselen. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med denne sykdommen, vil legen trolig foreslå å sette ham eller henne på en antibiotika for å rydde opp infeksjonen. Skulle du velge å ta en mer naturopathic tilnærming, men det er alternativer du kan vurdere.

Hvordan avlaste mellomøret slim naturlig

Hev barnets hode om natten. Du kan gjøre dette ved å sette flere puter under barnets hode, slik at den er hevet høyere i sengen. Gjør du det vil oppmuntre drenering av ørene, redusere press og smerte.

Prøv serverer barnet ditt noen varme Echinacea te. Denne urten kommer fra en plante som indianere har lenge brukt for medisinske grunner. Det er antimikrobiell i naturen og bidrar til å bekjempe infeksjoner og deres symptomer. Echinacea bør bare brukes i en kort periode. Du bør ikke gi barnet ditt denne urten hvis han eller hun har en allergi mot ragweed, tusenfryd eller marigolds eller lider av en autoimmun sykdom. Du kan finne Echinacea te i helsekostbutikker.

•  Løs problemet med hvitløk. Noe varme opp en liten hvitløk olje og dryppe en liten mengde av det i det berørte øret. Gjenta dette hver 3 timer. Det kan effektivt bidra til å rydde opp symptomer relatert til en mellomøret infeksjon og hjelpe å tynne slim. Pass på at oljen er bare varm og ikke varmt, for ikke å forårsake skade. Du bør være i stand til å finne hvitløk olje på en helsekostbutikk. Du bør alltid holde en flaske med den på hånden, i tilfelle fremtidige mellomøret infeksjoner oppstår.

Ta ruten for homøopati. Homøopatiske midler som ofte brukes til å behandle ørebetennelser inkluderer Hepar sulphurs calcareum, Mercurius, Belladonna, Chamomilla, Kali muriaticum og Ferrum Phosphoricum. Disse kan hjelpe lette symptomer, fjerne slim og hindre at tilstanden oppstår igjen. Rådfør deg med homeopatisk utøveren om det beste middel å bruke og om de nødvendige styrke og dosering å administrere. Mange homøopatiske midler kan fås på helsekostbutikker.

Sett opp en fordamper i barnerommet. Det hjelpemidler i fukting av luft og damp som kommer fra det kan føre til at slimet på innsiden av øret til å kondensere slik at det renner lettere. Vaporizers kan finnes på apotek.

Hint

 • Hvis oppkast, hodepine, nakkestivhet, feber, svimmelhet eller frysninger ledsage en mellomøret infeksjon, ta barnet til en lege så snart som mulig. Fortell legen din om noen naturlig middel du gir barnet ditt.

Hvordan kontrollere slim

Hvordan kontrollere slim


Mucus er en naturlig defensiv lag som feller partikler og uønskede bakterier, utviste dem fra lungene via hoste og svelge. Slim inneholder antibakterielle midler. Den kroppen reagerer på en infeksjon eller en økning i toksisitet ved å skille et større volum av slim. Dette er sett i immunresponsen mot forkjølelse og influensa. I de fleste tilfeller, så snart vi gjenopprette fra en sykdom, avtar produksjonen av slim. Imidlertid, i visse tilfeller, er den tung og langvarig sekresjon av slim et symptom på en underliggende årsak, slik som astma, bronkitt, kronisk sinusitt, allergier og cystisk fibrose. Det finnes måter å håndtere produksjon av slim. Decongestants, nesespray, inhalatorer, luftfuktere og reseptbelagte medisiner kan bidra til å lindre symptomer. Men det er også trinnene du kan ta hjemme for å hjelpe til å kontrollere slim.

Hvordan kontrollere slim

Steam Innånding

Ta slimet ved å blåse inn vev lett. Dette hindrer overflødig slim drypper ned i halsen mens også forbereder bihuler og luftveier for damp inhalasjon.

Hell nykokt vann i en bolle. Vent noen minutter for vann for å avkjøle litt slik at du ikke skålde deg selv. Lean ansiktet over bollen. Hold ansiktet flere inches bort fra det varme vannet. Legg et håndkle over hodet for å fange dampen.

Pust langsomt og dypt å inhalere dampen. Hold vev på hånden for å blåse nesen hvis det er nødvendig. Når vannet er avkjølt til et punkt der det ikke lenger å produsere damp, fjern håndkleet og kast vannet.

Denne prosessen kan gjentas med jevne mellomrom for å åpne passasjer i bihulene og luftveier og for å løsne slim, slik at den lett kan fjernes med vev. Damp fra en dusj vil også arbeide på samme måte.

Salt-Water Nasal Vask

Kombiner en halv ts. av uniodized salt med varmt vann i et 8-oz. glass. Bruk uniodized salt som iodized salt kan føre til irritasjon når det brukes over en lang periode. Legg en klype natron til løsningen.

Fyll en sinus skyll flaske med løsningen. Len deg langt over en vask med hodet ned. Plasser flasken eller pære sprøyten mot det ene neseboret og forsiktig klemme for å frigjøre saltvann. Vannet vil renne ut gjennom det andre neseboret og ut av munnen. Forsiktig blåse nesen og gjenta dette trinnet med det andre neseboret. Skyll munnen med rent vann for å fjerne salt smak. Ulike sinus skyll kits er tilgjengelig. Diskuter det beste alternativet for deg med en kliniker.

Vask hendene før og etter tilberedning av oppløsningen. Hell litt salt vann på håndflaten. Snuse væske inn i det ene neseboret og deretter gjenta med den andre. Puss nesen lett. En nesevask kan utføres for hånd for de som ikke har en bulb sprøyte eller nasal skylleflaske. Det er nyttig i visse situasjoner, men det kan ikke være så effektiv som ved hjelp av en sprøyte.

Kast eventuelle gjenværende saltvann når nasal vask er fullført. Vask alt utstyr grundig, og sikre at det er helt tørt før lagring. Hvert familiemedlem bør ha sin egen pære sprøyte eller sinus skyll flaske.

Hint

 • Et par dråper eukalyptus olje kan legges til varmt vann før en damp inhalasjon for å bidra til å åpne opp bihulene og luftveiene.,
 • En nasal vask bidrar også til å fjerne og behandle slimproduksjon. Dette er spesielt nyttig for å rydde slim som har bygget opp over natten mens du sover. Nasale vasker bidra til å fjerne virus, bakterier, allergener og irritanter fra nesen. De reduserer hevelser, frie luftveier og ren måte slim, noe som åpner for medisiner for å bli mer effektive.
 • Vær forsiktig ved bruk kokende vann til damp inhalasjon.
 • Oppsøk lege hvis symptomer vedvarer eller forverres.
 • Bruke eukalyptusolje med forsiktighet ved behandling av pasienter med astma (Reference 6).

Slim avføring hos barn

Slim avføring hos barn kan være en årsak til bekymring hvis de oppstår regelmessig eller bli kroniske. Slim i avføringen kan være en indikasjon på en alvorlig helsetilstand som Crohns sykdom, irritabel tarm sykdom eller ulcerøs kolitt. Det kan også være et resultat av endringer i de naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og kan følge diaré eller forstoppelse. Normalt slim hjelper linje og smøre tarmen, og mest avføring inneholder en liten mengde av slim.

Bakteriell overvekst

Ifølge feil diagnose, en av årsakene til slim avføring hos barn er bakteriell overvekst. Normalt er det en viss mengde bakterier i fordøyelseskanalen. Dette er sunn og hjelper på fordøyelsen. Men hvis det vokser ut av kontroll, så det kan bidra til slim i avføringen. Symptomer på bakteriell overvekst inkluderer oppblåsthet, gass og slim avføring. Disse symptomene kan lindres ved å spise yoghurt, som vil balansere fordøyelsessystemet bakterier.

Blodig avføring

En annen alvorlig grunn til bekymring er hvis slim avføring ledsages av blodig eller vente avføring. Dette er en indikasjon på at det er blødning i tarmen eller endetarmen. Lyse røde avføring indikerer blodet kommer fra endetarmen eller nedre fordøyelseskanalen, ifølge MedlinePlus. Mørkere avføring indikerer at blodet kommer fra den øvre fordøyelseskanal, slik som magesekken eller tynntarmen. Avføring blir mørkt og tjæreaktig når de har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice.

Ulcerøs kolitt

Ifølge feil diagnose, kan en av årsakene til slim i avføringen være ulcerøs kolitt, som kan påvirke ungdom og unge voksne, og er en tilstand der tarmkanalen er kronisk betent. Personer med ulcerøs kolitt ofte opplever hyppige utbrudd av diaré og forstoppelse. Det finnes ingen kur, og behandling inkluderer ofte endringer i livsstil og kosthold, ledsaget av medisinering.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er lik ulcerøs kolitt og er også ledsaget av kronisk diaré og forstoppelse og av og til slim i avføringen. Crohns sykdom kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre og er behandlet med diett endringer og medisinering. Det finnes ingen kur for denne lidelsen, og mange synes det er ekstremt nedbrytende.

Tarmobstruksjon

Slim i avføringen kan også være en indikasjon på tarmobstruksjon, i henhold til feil diagnose. Dette er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Barn med denne tilstanden vil ha problemer passerer gass og kan ikke ha en vanlig avføring i flere dager. Barna har sitt eget naturlige og normale rytme for avføring, men hvis barnet ditt ikke har flyttet sin avføring i flere dager, og dette er ikke normalt for dem, vil de være i store smerter og kan kun ha små oppfordrer til å flytte sine avføring som er ledsages bare av mengder slim. Hvis dette er tilfelle, søker oppmerksomhet fra barnets lege eller legevakt.

Hvordan bruke en lyspære sucker å Fjern Newborn slim

Hvordan bruke en lyspære sucker å Fjern Newborn slim


De fleste sykehus utstyre foreldre med en pære sucker for deres nyfødte. Det er en effektiv måte for å fjerne slim fra munnen og nesen. Denne enheten ligner en liten kalkun Baster og opererer etter samme prinsipp, suging. Følg noen enkle retningslinjer å bruke en lyspære sucker riktig.

Hvordan bruke en lyspære sucker å Fjern Newborn slim

Hold din nyfødte i armene eller på knærne. Vippe hodet litt bakover.

2 Direkte spissen av pæren sucker bort fra nyfødt. Klem pæren til sidene grotten i helt. Dette presser luften ut av pære.

•  Plasser tuppen av pære sucker i hjørnet av barnets munn og samtidig opprettholde presset på pæren. Slipper gradvis grep på pære. Dette trekker slimet i pæren. Fjern spissen fra munnen.

Pek tuppen av enheten inn i en vev og kraftig presse pære 2 til 3 ganger for å fjerne innholdet.

Gjenta trinn 2.

Sett tuppen av pære sucker i ett nesebor. Opprettholde trykket på pæren. Ved hjelp av fingertuppen forsiktig trykk babyens andre neseboret innover for å lukke det. Slipp pæren sakte å samle slim. Gjenta for det andre neseboret.

Rengjør pære sucker. Gjenta trinn 4. Vask pæren sucker med såpe og vann. Med jevne sterilisere den i kokende vann i 10 minutter.

Hint

 • Bruk noen dråper av saltvann for å myke tykke, tørre nasal slim før du bruker pære sucker.
 • For å unngå nasal irritasjon hos det nyfødte, ikke bruk pæren sucker mer enn fire ganger på en dag.
 • For å hindre at nyfødte fra choking, alltid fjerne slim fra munnen først, etterfulgt av nesen.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose


I løpet av denne tiden av året den sunneste av babyer kan få den stadig irriterende "rennende nese". Å se babyen der med slim (også kjærlig kalles "snørr") kjører fra nesen kan være litt nedslående fordi du vet hvor ubehagelig det er for deg å ha sniffles. Vel denne artikkelen gir tips og fremgangsmåten på hvordan å fjerne babyens nese.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

•  Legg babyen over fanget ditt. Tørk forsiktig hans / hennes øvre leppe, nesen og huden like under neseborene, slik at den er tørr, glatt nese og / eller overleppen vil bare gjøre prosessen mer vanskelig. Huden rett under neseborene er veldig følsom og kan bli chapped så vær forsiktig og tørk så lite som mulig, er dette en av fordeler ved bruk av en nasal aspirator.

Med den ene hånden, stødig babyens hode. Med den andre hånden, klemme nese aspirator og hvile underarmen forsiktig på babyens torso, dette er for ekstra stødighet for en squirmy baby og å holde hånden i tillegg.

•  Sett aspirator inn i en av barnets nese bare omtrent en firedel av en tomme og slipper aspirator slik at suge skal finne sted.

Fjern aspirator fra barnets nese, plasser tuppen av aspirator i noen vev og presse å fjerne slim fra aspirator og gjenta prosessen i samme nesebor eller den andre.

Fortsett trinnene til babyens nese er klart.

Hint

 • Kontroller at du er avslappet, babyen wont som denne prosessen veldig mye, men bare husk at du hjelper ham / henne uansett hvor vanskelig det kan være.
 • Jeg har kjøpt flere nesesugepumper og den beste jeg har brukt er de første årene Arc-Hospital stil Nasal aspirator.
 • Noen foreldre / omsorgspersoner liker å bruke saltvann nesedråper før du bruker en vifte, kan dette hjelpe, men er ikke nødvendig.
 • Ikke sett aspirator for langt inn i babyens nese.
 • Les instruksjonene på pakken for mer hjelp.
 • Skyll nasal aspirator med varmt vann etter hver bruk.

Grønt slim og bihulebetennelse

Grønt slim og bihulebetennelse


Bihulebetennelse og bihulebetennelse er ofte ledsaget av utslipp av grønt slim. Bihulebetennelse kan være forårsaket av en rekke ting, og er ofte ledsaget av en rekke andre symptomer. Sinus infeksjoner og sinusitt kan behandles på en rekke måter, inkludert antibiotika.

Årsaker

Grønt slim fra bihulene er sannsynligvis forårsaket av en infeksjon ofte referert til som bihulebetennelse. Sinus infeksjoner er forårsaket av enten en bakteriell eller fungal soppinfeksjon av sinus hulrom. Vanlige organismer som forårsaker bihulebetennelse inkluderer Moraxella catarrhalis, Streptococcus pneumoniae og Haemophilus influenzae.

Risikofaktorer

En rekke faktorer kan øke risikoen for bihulebetennelse. Nye virusinfeksjoner, som forkjølelse eller influensa, kan gjøre deg mer utsatt for bihulebetennelse. Røyking, eller eksponering for passiv røyking, og eksponering for luftforurensning kan øke risikoen for en bihulebetennelse. Allergier kan også øke sannsynligheten for en bihulebetennelse.

Symptomer

I tillegg til å slippe ut grønt slim, kan en bihulebetennelse oppviser en rekke andre symptomer. En vanlig symptom er nesetetthet som ikke er hjulpet av decongestants eller antihistaminer. Ofte er bihulebetennelse ledsaget av en rennende nese og postnasal drypp. Noen ganger hodepine, feber og dårlig ånde er også symptomer på en bihulebetennelse.

Diagnose

En lege kan diagnostisere bihulebetennelse eller en bihulebetennelse etter å ha sjekket for smerter og press i ansiktet rundt bihulene. En lege kan sjekke helsen bihulene ved å bruke en lommelykt for å se om bihulene blir blokkert. I de fleste tilfeller kan legen diagnostisere bihulebetennelse ved å se på rennende og etablere 10 dager eller mer av grønt slim utflod.

Behandling

En rekke behandlinger hjelpe bihulebetennelse og bihulebetennelse. Tilstrekkelig hydrering er nøkkelen, og drikke rikelig med væske hjelper ofte tilstanden. Holde en luftfukter i rommet kan bidra til å løsne bihulene og hjelpe kroppen i å bekjempe infeksjonen. En lege kan også foreskrive antibiotika for å hjelpe kroppen bekjempe infeksjonen.

Flu Behandling for Fever, Slim & Hodepine

Flu Behandling for Fever, Slim & Hodepine


The National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) råder influensa lider å bli hjemme med unntak av medisinsk behandling. Flu behandling innebærer noen enkle trinn som begynner når de første symptomene på tretthet, rennende nese og sår hals er erfarne.

Sleep

Søvn er en nøkkel til utvinning fra influensa. Plasser puter, slik at hodet er hevet for å unngå slim tappes ned i halsen.

Fever

Frysninger og feber kan følge influensa, men NIAID sier at feber er ikke alltid til stede med influensa. Feber kan reduseres ved å ta aspirin, paracetamol eller ibuprofen.

Slim

Å drikke klare væsker, supper og buljonger, og vann hjelp i å redusere slim. Væsker også holde halsen fuktig slik at slim drenering ikke vil føre til hoste. The Centers for Disease Control (CDC) anbefaler å fjerne slim med en sugekilden og bruke et rom luftfukter.

Hodepine

Ta paracetamol eller ibuprofen å redusere hodepine smerte. Aspirin kan bidra til Reyes syndrom hos barn, tenåringer og voksne. En lege bør konsulteres hvis det er ekstrem hode eller ansiktssmerte, ifølge CDC.

Antivirale

Reseptbelagte antivirale medikamenter kan gis for influensa behandling. Under utbredte influensautbrudd som involverer høye tall av de ekstreme unge og eldre, leger kan begrense antivirale midler til å garantere deres tilgjengelighet til disse høyrisikogrupper.

Fordeler og ulemper av Slim Fast Diet

Slim Fast er fortsatt betraktet som en av de mest populære diett planer. Men denne dietten faktisk fungerer, og er det enda betraktet som sunt?

Funksjon

The Slim Fast Diet fungerer ved å erstatte to daglige måltider med diett shakes. De fleste på Slim Fast har en shake til frokost og lunsj, og deretter spise et sunt måltid til middag.

Funksjoner

Den slanke rask diett shakes er lastet med vitaminer og mineraler. Men de mangler antioksidanter du får fra selve maten. Dette er en ulempe, fordi antioksidanter er påvist å forhindre mange typer av kroniske sykdommer.

Effekter

Hvis du følger den, vil Slim Fast Diet trolig fungere for deg - på kort sikt. Med andre ord, hvor lenge vil du være sipping shakes stedet for å spise to av måltidene dine?

Betraktninger

Mange mennesker også vurdere Slim Fast diett et dårlig valg fordi den mangler et støtteapparat, i motsetning til programmer som Weight Watchers. Hvis du er en selv-disiplinert person, men det kan fungere godt for deg.

Forebygging / løsning

Hvis det high school reunion eller bryllup kommer opp, og du ønsker å gå ned i vekt raskt, kan Slim Fast diett være en god innsats. Men for mange, betyr det sette godt til langvarig bruk.

Expert Insight

De fleste ernæringseksperter ta en dim visning av dietter som Slim Fast fordi de i stor grad begrense kaloriinntaket, som faktisk bremser stoffskiftet over tid og gjør deg opp i vekt lettere. Det overveldende flertall av ernæringsfysiologer i stedet argumentere for å spise en balansert diett og trene minst fire ganger i uken for å gå ned i vekt - og holde den av.

Effekter av Slimming Tea

Slanking te er tilgjengelig uten resept som et naturlig supplement til hjelp i vekttap. Te inneholder flere ingredienser som øker avføring, slik at dieter kan gjennomgå en naturlig avgiftning prosessen og potensielt miste pounds og inches.

Avføringsmiddel effekter

Slanking te inneholder vanligvis en kombinasjon av rabarbra rot, Senna og lakserolje som fungerer som kraftige avføringsmidler; disse bidra til å fremme økt avføring i løpet av dagen.

Dehydrering

Hvis dieter er å beholde vann, ingredienser som asparges rot ekstrakt og silica fungerer som naturlige diuretika; vekttap kan være et resultat av tap av overskytende væske.

Økt energi

Noen typer slanking te inneholder grønn te, bitter appelsin, Garcinia cambogia og grapefrukt ekstrakter som øker årvåkenhet, fungerer som diuretika og gir en energi boost.

Potensielle farer

Ved hjelp av avføringsmidler på regelmessig basis kan føre til skader på mage-tarmkanalen, ekstreme dehydrering og elektrolyttforstyrrelser; overforbruk av appetittdempende midler og energi boosters kan også føre til avhengighet (se referanser).

Advarsler

Slimming te ikke er godkjent av US Food and Drug Administration, og er i stedet tilgjengelig som et supplement; Noen mennesker kan oppleve uønskede bivirkninger fra ingrediensene.

Hvordan å miste vekt med Slim-Fast

Det er mulig å gå ned i vekt med Slim-Fast. Det er en flytende diett drikk som inneholder proteiner, vitaminer og fiber. Det gir tilstrekkelig ernæring og fyller deg opp slik at du ikke vil spise annen mat som er høyere i kalorier og fett. Skaperne av Slim-Fast hevder at en porsjon styrer sult for opp til fire timer.

Hvordan å miste vekt med Slim-Fast

•  Forstå hva som er i Slim-Fast. Ernæring informasjonen på emballasjen står det at hver boks har 180 kalorier, 25 gram karbohydrater, 5 gram kostfiber og 10 gram protein. Hver Slim-Fast shake inneholder også 6 gram fett, hvorav to gram er mettet fett. Denne blandingen gir den ernæringsmessige verdien av hva du kan forvente i et sunt måltid.

Velg Slim-Fast smaker som du liker. Det er viktig at du liker smaken av Slim Fast. Hvis du ikke vil drikke dem, de vil ikke hjelpe deg å miste vekt. Prøv flere forskjellige typer og lager på de du liker. Slim-Fast kommer i mange varianter og dusinvis av smaker. Varianter inkluderer høy-protein, lett å fordøye og low-carb. Slim Fast gjør også måltids barer som kan erstatte den rister. Hvert måltid bar inneholder omtrent samme næringsverdi som en av de Slim-Fast rister.

Chill din Slim-Fast. Det smaker mye bedre når iskald. Hvis du bærer Slim-Fast med deg i løpet av dagen, oppbevar den på et mini kulere å holde det kaldt.

innlemme Slim-Fast i ditt daglige kosthold. Mens slanking, bør du spise seks små måltider spredt utover dagen. Slim-Fast skal være en del av tre av disse små måltider. En boks med Slim-Fast erstatter frokost. En annen bør forbrukes med en lett lunsj. En tredje porsjon kan være en om ettermiddagen snack. Slim-Fast vil hjelpe deg å føle deg mett og bekjempe sultfølelse som frister deg til å spise junk food.

Spis fornuftig og mosjon. Slim-Fast vil ikke hjelpe deg å miste vekt hvis du er overspising under andre måltider. Har sunne snacks, som frukt, og en fornuftig middag. Du må også øke din fysiske aktivitet for å forbrenne kroppsfett.

Hint

 • Alltid konsultere en lege før du begynner på diett eller treningsprogram.

Fordeler med en Slim-belte

En slanking belte blir brukt til å hjelpe forbrenne fett fra midsection uten å måtte engasjere seg i hard trening. Ifølge Slimming.co.uk, slanking belter fungerer ved enten å utnytte kroppsvarmen eller gi elektrisk stimulering for å varme midjen din og få deg til å svette.

Ingen fysiske treningen

Prinsippet attraksjon av en slankende belte er det faktum at du ikke trenger å anstrenge deg gjennom fysisk trening. Dette er ganske gunstig for de som misliker å gå til treningssentre eller lidelse gjennom lange joggeturer i varmen.

Ufarlige

Tar piller, homøopatiske eller andre former for vekttap kan noen ganger føre til ubehagelige bivirkninger som for eksempel tarmirritasjon. Siden brukerne av slanking belte ikke er nødvendig å innta noe, kan de nyte fordelene av vekttap uten ubehag.

Bruk Anywhere

Gå til gym krever mye tid og krefter. Ved hjelp av en slankende belte eliminerer denne ulempen som det kan brukes hele dagen (eller natten) uten å måtte forlate huset.

Øke blodsirkulasjonen

Slimming.co.uk sier at en av de slankende belte fordeler er løftet om å oppnå bedre sirkulasjon i midsection. Dette er viktig ikke bare for å miste vekt, men også for å kvitte kroppen av skadelige urenheter.

Full Body Workout

Noen slanking belte modeller som "vibro shape" kan brukes på flere deler av kroppen, ifølge Red Ferret Journal. Denne muligheten gjør det mulig for en full body workout i en relativt kort periode uten å måtte oppleve sårhet eller kramper forbundet med tradisjonelle treningsprogrammer.

Informasjon om Slim Fast

Grunnlagt i 1977, tilbyr Slim-Fast Company en vekt-tap plan sentrert rundt å spise sine merkevarer. Det startet ut med måltid-erstatning vibrering (med en antydning av to shakes om dagen pluss en fornuftig måltid), men har siden utvidet sitt tilbud med snackbarer, måltid-erstatning barer, pasta, supper og til og med iskrem.

Produkter

Slim-Fast har flere produktlinjer: Originale, Low Carb, High Protein, Easy-til-Digest (fri for laktose og gluten) og Optima (med mindre sukker og mer protein og fett for å hjelpe kontroll sult). Det rister kan kjøpes pre-laget eller som et pulver som du blander hjemme med skummet melk. Smaker inkludere Cappuccino Delight, Melkesjokolade, fransk vanilje, Rich Chocolate Royale og Strawberries N 'Cream.

Planen

Den daglige Slim-Fast plan inneholder: to vibrering eller måltid-on-the-go barer, et stykke frukt, en fornuftig måltid og to eller tre snacks, som kan være Slim-Fast-produkter, frukt eller grønnsaker. Andre næringsmidler som er akseptable også, så lenge de inneholder ikke mer enn 150 kalorier. Planen inneholder 1200 til 1500 kalorier om dagen.

Betraktninger

Slim-Fast diett plan er høy i fiber. Bytte til denne planen kan føre til at gass og andre fordøyelsesbesvær. For folk som vanligvis ikke får mye fiber i kosten, anbefaler selskapet starter ved å erstatte bare ett måltid om dagen med en shake i stedet for to. Å drikke åtte glass vann daglig vil også hjelpe.

Engasjement

Slim-Fast plan fungerer bare godt for folk som liker smaken av sine produkter. Selskapet bruker smaks studier for å sikre sine produkter er smakfull, slik at folk liker det de spiser mens slanking. Det hjelper også folk opprettholde vekttap når den er oppnådd gjennom støtte og informasjon som tilbys på den offisielle Slim-Fast hjemmeside.

Advarsel

Slim-Fast pulverisert produkter inneholder søtningsmiddel aspartam. The Food and Drug Administration har styrt det trygt å bruke, selv om noen mennesker er opptatt av helseproblemer forbundet med aspartam. FDA anbefaler at personer med fenylketonuri (PKU), en sjelden arvelig sykdom, begrense sitt inntak av aspartam fordi den inneholder små mengder fenylalanin, som kan gjøre deres tilstand verre.

Helsemessige bekymringer

Slim-Fast nettstedet sier at sin plan passer inn i American Diabetes Foreninger retningslinjer av 45 gram karbohydrater per måltid for personer med type 2 diabetes. Nettstedet hevder også at siden planen er høy i fiber, lite fett, og ikke inneholder store mengder av natrium, er det trygt for de med høyt blodtrykk. Plus, vil noen vekttap oppnås ved å bruke Slim Fast plan hjelpe folk med begge disse forholdene.

Om Slim Fast

Om Slim Fast


Overvektige personer som ønsker å gå ned i vekt ofte at deres travle hverdag gjør det nesten umulig. Når flytte lunsj på farten, spise sunt valg er vanskelig å finne. Slim-Fast Diet Plan tilbyr Kosten en praktisk, problemfri vekt-tap plan ved hjelp av måltid erstatninger som rister og barer, men mange spørsmål om programmet er effektiv eller trygg.

Historie

Slim-Fast ble født i 1977 da Thompson Medical innført en pulverisert mel-erstatning formel som smakte som en milkshake når blandet med melk. Produktet ble trukket fra markedet i løpet av det første året, fordi et lignende måltid-erstatningsprodukt var ansvarlig for drapet på ca 60 Kosten. På begynnelsen av 80-tallet, produktet ble re-introdusert på et tidspunkt da vekttap piller ble gransket tungt av FDA, og dermed miste salg. Dette satte scenen for Slim-Fast for å bli en leder i kosten markedet. I 1990 Slim-Fast ble eget selskap skille fra Thompson Medical.

Funksjon

Slim-Fast Diet fungerer ved å gi dieters en enkel måte å kutte kalorier. På planen, Kosten forbruker mellom 1200 og 1800 kalorier per dag. Kosten drikke en Slim-Fast shake eller spise et måltid erstatningsprodukt for frokost, har en annen med en lett lunsj, og spiser normal mat til middag. Tre snacks av frukt eller en tilsvarende lav-kalori mat er lagt til dagen. Dietten fungerer hovedsakelig fordi det strengt kontrollerer deler for alle måltider og snacks unntatt middag, selv for å miste vekt på riktig måte med programmet, må Kosten begrense seg til 500 kalorier på sitt kveldsmåltid.

Fordeler

Slim-Fast er gunstig for dieters fordi det er lett å følge. Kosten bare kjøpe de ferdiglagde produkter og erstatte sine måltider og snacks med dem. Det rister og måltid erstatning barer er laget med magre proteiner og har vitaminer og næringsstoffer lagt til dem, og inneholder ca 220 kalorier. Kosten må finne kalorifattig lunsj alternativer å utfylle shake, og den eneste fullverdig måltid de må tenke på er middag. Planen er nå også tilpasses. Kosten inn høyde og vekt på Slim-Fast nettside, og programmet beregner sitt kaloribehov tilsvarende.

Kritikk

Slim-Fast kritikere har tre hoved kritikk. Den første er at det ikke lærer dieters hvordan å gjøre endringer i livsstil. Mens slankere miste vekt på programmet, de ofte gjenvinne det når de begynner å spise normalt igjen, fordi den ikke lære dem å gjøre riktige spise valg. Den andre kritikk er kostnaden. De måltid erstatning produkter er dyre, men er nødvendig for kosthold for å fungere. Til slutt, mange Kosten finne at forbruker en shake eller en bar hver eneste dag i flere måneder er for ensformig til å feste med lenge nok til å miste vekt.

Virker det?

For dieters som holder fast på programmet, fungerer det. En studie presentert av North American Association for Study of Obesity i 2003 viste at slankere som brukte Slim-Fast var tynnere enn kontrollgrupper som spiste normalt. Studien fulgte også Slim-Fast slankere i 10 år, og fant at i gjennomsnitt de Kosten var 30 pounds lettere enn tilsvarende personer som ikke brukte programmet. Programmet fungerer, men bare hvis de Kosten har selvdisiplin til å feste med det.

Er Slim-Fast sunt?

Noen medisinske og ernæringseksperter, som ernæring delingen av Northwestern University, uttrykker bekymring for sunnhet av denne dietten plan. Ifølge en analyse utført av North, kan være mangelfull diett i vitamin E, jern og kalsium, blant andre viktige næringsstoffer. Programmet har noen meritter, imidlertid. Ifølge denne analysen, kan dieters forvente å tape mellom en og to pounds en uke på Slim-Fast, som regnes som en sunn rate for vekttap.

Hvordan bli kvitt slim i urinen

Når kroppen utfører ikke som er forventet, kan det være et tegn på problemer og problemer med sine indre arbeid. Slim i urinen kan være et symptom på problemer innenfor ekskretorisk system, reproduktive system, og eller immunsystemet. Urin slim kan være et tegn på infeksjon i urinveiene, Cystitus eller sten.

Hvordan bli kvitt slim i urinen

•  Bestem hvor mye slim blir produsert. Når du analyserer eventuelle helsemessige uregelmessigheter, ta nøyaktige oppmerksom på hva som går galt. Skriv ned hvis slimet er farget eller klar. Legg merke til om det har en lukt eller ingen lukt i det hele tatt. Legg merke til tykkelsen av mucus, og hvis det er en kontinuerlig strøm eller klatter som vises i urinstrømmen.

opprettholde høye nivåer av væskeinntak daglig. Vann er kroppens naturlige væske ressurs. Ved å øke vanninntaket, kan kroppen produserer mer urin og forsøke å spyle eventuelle infeksjoner eller fremmedlegemer ut av blæren og urinveiene. Vann hjelper også kroppen kjøre sitt immunsystem og generell helse. Holde vanninntaket høyt, kan bidra til å bekjempe eventuelle interne infeksjoner. Det anbefalte nivået er 2000 ml. daglig.

Hold hygiene en prioritet. Bor rent og holde lysken opprettholdes er et stort skritt mot å bli kvitt slim i urinen. Sørg for å rengjøre grundig kjønnsorganene etter vannlating. Vær sikker på å tillate området for å "puste" gjennom bomull undertøy. Bruk våtservietter ofte. Urinveisinfeksjoner trives på fuktig og varmt miljø undertøy kan produsere.

Hvis sex er et must, sørg for beskyttelse er brukt. Samleie kan forverre en infeksjon spesielt hvis sex er ubeskyttet. Ubeskyttet sex kan passere slim eller kilde smitte til en partner under samleie og utløsning. Plus, kan ubeskyttet sex irritere underlivet og de områdene hvor en infeksjon kan være trivelige. Ingen sex er foreslått. Men hvis det er et must, vurdere iført en kondom eller ved hjelp av en membran.

Legg frukt og fruktjuicer til dietten. Frukt og fruktjuicer kan legge vitaminer til en kropp som det avtaler med hva infeksjon eller tilstand kan være årsaken til slim i urinen. Tenk appelsiner og tranebærjuice. Appelsiner er høy kilder til vitamin C, og tranebærjuice bistår i å fjerne infeksjoner fra urinveiene.

Kontakt lege. Hvis slimet vedvarer eller forverres, bør du vurdere å konsultere lege for å bli kvitt slim i urinen. Dette kan være et tegn på en dyp infeksjon eller medisinsk tilstand som kan forverres over tid. Hvis det å ha barn er en vurdering, straks oppsøke lege for å sikre at det ikke er noen trusler mot den reproduktive faktorer i kroppen.

Hint

 • Drikk store mengder vann daglig.
 • Unngå sex hvis mulig. Ikke overse problem hvis slim i urinen forverres. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand og bør behandles av lege.

Tips om hvordan du får den Slim-Fast Diet Work

Slim-Fast har vært en populær flytende diett løsning i flere tiår. Enkeltpersoner stadig vender tilbake til Slim-Fast tid over tid på grunn av dietten enkelhet og det faktum at den leverer vekttap resultater som lovet. Men til tross for å være relativt enkel, Slim-Fast har noen nyanser som kan "tur opp" selv den mest forberedt dieter. Uansett om du er en første gangs tilhenger til Slim-Fast livsstil eller en erfaren veteran tilbake til kickstart ytterligere vekttap innsats, det er tips for å gjøre din opplevelse så mye morsommere.

Tips # 1 - Variasjon er livets krydder

Individer på Slim-Fast diett vanligvis finner stor frihet i å ha sine måltider planlagt ut på forhånd. Fordelene til en flytende diett er todelt - de er utrolig lett å følge og de reduserer sannsynligheten for juks ved å ta valg bort fra dieter i favør av å følge en upartisk "master plan." Men mens denne paradoksal frihet gjennom fangenskap er hyggelig for de første ukene, til slutt kan du lider av ubehag gjennom repetisjon og regelrett kjedsomhet med planen. Selv om den grunnleggende modellen av to rister og en sunn middag ikke kan endres, kan spekteret av Slim-Fast produktene du å friske ting opp litt og lindre kjedsomhet. Roter din valgte smaken av shake ukentlig for å vekke smaksløkene og puste litt liv inn i die - forbedret langsiktig compliance er belønningen.

Tips # 2 - kun friske middager

Alt for ofte Kosten på et begrenset måltid plan vil bruke alle triks i boken for å psykologisk unhinge deres fremgang. Med Slim-Fast plan, det øyeblikk av svakhet som bærer titting er måltid utvalg for "sunn" middag. Det er altfor lett å rasjonalisere dårlig måltid valg på dette punktet, som opererer under dekke av at full overensstemmelse under resten av dagen er tilstrekkelig til å rettferdiggjøre å tøye reglene litt. Ikke faller inn i denne selvspunnet felle. Sunne middager betyr akkurat det - hold deg til magert kjøtt, frukt og grønnsaker. Minimer inntaket av karbohydrater, bortsett fra de som finnes i frukt og grønnsaker. Det er altfor lett å slå en hel-korn stykke brød i fem, sabotere din egen fremgang og undergrave effektiviteten av dietten.

Tips # 3 - Suksess avler suksess

Ingenting er mer motiverende enn å kjenne vår innsats er ikke forgjeves. Ofte til en dieter vil oppgi sin plan for tidlig ved svikt motta rettidig validering fra enten omfanget av speilet. Selv forstår at slanking er en lang prosess og forventer øyeblikkelige resultater er tåpelig kan hjelpe, er at ofte ikke tilstrekkelig for å slå den stemmen i bakhodet som forteller deg at det er alt for intet. For å omgå dette fare, bare veie deg ukentlig. I tillegg til å ta skala vekt, også ta målinger av brystet, midje, hofter, lår, overarmer og nakke. Ta opp dine tall i en loggbok. Av og til vil vekten være stillestående, men målingene vil likevel forbedre. Å se din fremgang i numerisk form kan hjelpe deg til å være årvåken selv gjennom midlertidige blundere i viljestyrke.

Slim Cures

Det er mer enn syv hundre forhold som fører til en opphoping av slim, alt fra bronkitt til kreft. De mest erfarne typer slimproduksjon oppstå som rennende nese, høy feber og tett nese. Slimet er produsert av slimhinner, hvilken linje vev som er involvert med absorpsjon og sekresjon eller som kommer i kontakt med det ytre miljø. De finnes i lungene, anus, kjønnsorganer, ører, nese og munn.

Når slimet blir for mye

Hensikten med mucus er å beskytte overflater ved å smøre dem med en substans som kalles mucin. Vanligvis hos friske personer, har slim en tynn konsistens og er klar og vassen. Infeksjoner og andre lidelser kan produsere slim som er gul-grønn, tykk, og jellylike. Dette skyldes at den prøver å skylle ut forurensninger. På disse tider opphoping av slim kan bli smertefullt og problematisk. Selv om du absolutt ikke ønsker å kvitte kroppen helt av slim, det er tider når du trenger for å få det under kontroll.

Over-the-counter anti-mucus medisiner

Nesespray og dråper er noen ganger anbefalt å behandle alvorlig lunger. Disse spray bør ikke brukes i mer enn to til tre dager om gangen, ellers kan de forverre symptomene. Eksempler er afrin og Mucinex.

Expectorants bidra til å løsne opphoping av slim i brystet og halsen for å gjøre det enklere å utvise naturlig. Eksempler er guaifenesin og Sudafed.

Antihistaminer er anbefalt for slim overproduksjon forårsaket av høysnue eller allergi. De blokkerer effekten av histamin, som forårsaker rennende nese og sår hals. Eksempler er Claritin og Benadryl.

Bruke Nasal Vanning

Neseskylling, også kjent som nasal lavage, er en populær metode for rensing av nesehulene og bihulene. Neti potter, små leirpotter med spouts, blir ofte brukt i disse dager for å forenkle prosessen. Først kjelen er fylt med en oppløsning av saltvann og natron. Du kan deretter sette tuten av neti potten til neseboret og tips hodet til den ene siden slik at væsken kommer inn i neseboret og kommer ut nedover baksiden av halsen. Du spyttet da væsken ut og gjenta på den andre siden. Prosessen hjelper skylle ut forurensninger og fjerne overflødig slim.

Ved hjelp av en Steam inhalator

En damp inhalatoren er et annet alternativ for rydding bygget opp slim. Du kan kjøpe en elektrisk damp inhalator fra et apotek. De er enkle å bruke. Du bare skylle og fylle reservoaret til ønsket nivå. Juster temperaturkontroll og når du er klar bruke maske eller åpne inhalatoren lufthull, slik at dampen til å skrive inn nesegangene. For en lignende effekt kan du bruke en bolle med dampende vann og plassere ansiktet nær vannet, med et håndkle drapert over hodet og bollen.

Slim Fast Diet Informasjon

"Gi oss en uke, vil vi ta av vekt." Den parolen brakt mye oppmerksomhet på 1990-tallet til Slim-Fast, en linje av vekttap rister og barer. Ved å erstatte to måltider om dagen med en Slim-Fast produkt og spise en "fornuftig middag," produktenes produsenter si Kosten kan miste en betydelig mengde vekt.

Historie

Slim-Fast ble introdusert i 1977 av Thompson Medical Company, som tidligere hadde produsert Slim-Mint Gum og Dexatrim slankepiller. På den tiden, Slim-Fast var en pulverisert formel blandet med lettmelk. Den opprinnelige diett var en 1200-kalori-per-dag diett med to rister og en fornuftig middag. Men Slim-Fast ble trukket fra markedet etter at 60 personer døde etter å ha fulgt en lignende 300-kalori-per-dag diett markedsført av en konkurrent.

Slim-Fast ble gjeninnført på midten av 1980-tallet. I 1988 undertegnet selskapet Los Angeles Dodgers sjef Tommy Lasorda som talsmann og lovet en $ 20000 donasjon til sin favoritt veldedighet hvis han stakk med Slim-Fast diett. Som et resultat, Lasorda mistet nesten 30 pounds og produsenten donert midler til å bygge et nytt kloster for nonner i Nashville, Tennessee. Selskapet har fortsatt med kjendis støttespiller siden den gang. Slim-Fast ble skilt ut fra Thompson Medical i 1990 og ble kjøpt opp av Unilever-konsernet i 2000 Det rapportert $ 28 millioner i omsetning i 1999.

Produkter

Ifølge Slim-Fast nettside, er det fem typer produkter tilgjengelig:

Optima shakes, pulver, måltid og snackbarer, som kontrollerer sult. Disse har mindre sukker enn det opprinnelige produktet.

Høy Protein shakes, måltid og snackbarer og pulver med Vitamin B-kompleks for å øke metabolismen

Enkel å Digest vibrering for de som er laktose eller gluten-sensitive

Lavere karbohydrat shake og snackbarer med 6g av totale karbohydrater

Original Slim-Fast shakes og måltid barer

Hver av disse produktene er tilgjengelig i en rekke varianter. De fleste store supermarkeder bære elementer og individuelle porsjoner kan ofte bli funnet på nærbutikker.

Diet Plan

Slim-Fast nettside har mange aktiviteter og verktøy for å bidra til å skape en personlig diett plan. Generelt er dieters oppfordres til å "erstatte, kombinere, spise og snack." For eksempel erstatte en vanlig frokost med en Slim-Fast shake, kombinere en shake eller et måltid bar med en sandwich til lunsj, spise en 500-kalori "fornuftig" middag og spise frukt, grønnsaker eller en Slim-Fast produkt som snacks .

Resultater

Ifølge Slim-Fast hjemmeside, har brukerne tapt opp til 18 kg. i syv måneder og holdt den av ved å fortsette å bruke en Slim-Fast produktet daglig i stedet for et måltid og fortsetter å trene regelmessig og spise fornuftig.

Kritikk

Noen som har brukt Slim-Fast-produkter gjør faktisk gå ned i vekt raskt, men stoppe programmet etter en uke på grunn av den ensformige en shake-basert diett. Vekt-tap Center.net gjennomgang bemerket at sukkerinnholdet i produktene kan resultere i en "sukker crash" mid-dag. Det har også bemerket at produktene kan bli dyrt hvis kjøpt i store mengder.

Helserisiko

Ingen store helserisiko har vært koblet til Slim-Fast-produkter når de brukes som anvist, ifølge diet.com.