Digidexo.com

lengste klitoris målt

Hva er den lengste inkubasjonstid på Record for HIV antigen?

Hva er den lengste inkubasjonstid på Record for HIV antigen?


HIV antigener kan i sjeldne tilfeller inkuberes i måneder eller år før du slår til HIV eller inn i AIDS-viruset. Fordi det har vært lange perioder mellom eksponering og deteksjon, er det vanskelig å verifisere hvilke den lengste inkubasjonstid på posten er.

Betydning

Ifølge Lawrence Miike i "Do insekter overføre AIDS?" den lengste registrerte Inkubasjonstiden for en HIV antigen var over syv år. Blodsugende insekter som mygg er ikke antatt å være bærere av sykdommen.

Funksjon

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er HIV-viruset overføres gjennom og infisert persons kroppsvæsker. Transmission er mest vanlig ved samleie med en smittet person, og deling av sprøyter. Viruset kan også passere fra en smittet mor til hennes nyfødte barn.

Time Frame

Det kan være vanskelig for forskere å verifisere når en person som er utsatt for HIV. Ifølge CDC, vil de fleste utvikle detekterbare nivåer av HIV-antistoffer i løpet av to til åtte uker av eksponering for viruset.

Typer

HIV tester enten se etter antistoffnivåer som kroppen din gjør i forsvaret av HIV eller de teste for RNA av viruset direkte. RNA testene kan oppdage HIV innen ni til 11 dager etter eksponering, men de er dyrere.

Betraktninger

Ifølge CDC, vil 97 prosent av HIV-tilfeller bli oppdaget i løpet av de første tre månedene av eksponering for viruset. Du bør få testet igjen seks måneder etter eksponering for HIV for å forsikre deg om at du ikke har et falskt negativt resultat første gang.

Klitoris smerter på grunn av triggerpunkter

Klitoris smerter på grunn av triggerpunkter


Klitoris smerter kan ha mange årsaker, inkludert traumer til området, perifer nerve eller arterie problemer og vaginal infeksjon. En årsak ofte oversett av leger er tilstedeværelsen av myofascielle triggerpunkter i bekkenbunnsmuskulaturen.

Hyppigheten av Trigger Point Engasjement

Marek Jantos, forfatter av artikkelen "Understanding kroniske bekkensmerter," rapporterer at i 75-95 prosent av tilfellene, har bekkenløsning sin opprinnelse i triggerpunkter, eller stramme, ømme områder i muskelen. Dette området er tilbøyelige til å utløse poeng på grunn av arbeidet betyr det støtter indre organer samt opprettholde holdning og bistå med bevegelse.

.

Identifikasjon

Triggerpunkter kan referere smerter til andre områder av kroppen, viderekobling legens oppmerksomhet bort fra der triggerpunkt faktisk bor og dermed gjør det vanskelig å identifisere. Palpasjon av bekken musklene er fortsatt den eneste måten å identifisere plasseringen av triggerpunkter.

Psykologiske faktorer

Jantos rapporterer at nød, knyttet til smerte eller av annen opprinnelse, øker betydelig initiering av triggerpunkter. Avslapping, derfor kan være et verdifullt verktøy for å redusere triggerpunkt aktivitet.

Plassering av Triggerpunkter

Triggerpunkter er ansvarlige for klitoris smerter bor i bekkenbunnsmuskulaturen, spesielt coccygeus muskel og levator ani muskler.

Behandling

Behandling av disse triggerpunkter kan inkludere massasje av området, stretching, fysioterapi og utgivelsen av triggerpunkter gjennom injeksjon. De coricosteroid injeksjoner generelt følge anvendelsen av en lokal bedøvelse.

Klitoris Infeksjoner

Klitoris Infeksjoner


Det kan være utrolig pinlig for en kvinne å spørre legen sin om kløe eller svie rundt klitoris, men infeksjoner i klitoris og vagina er ingenting å le av. Forstå fakta om infeksjoner i vulva regionen vil hjelpe kvinner til å kjenne kroppen sin og bedre forklare sine symptomer til sin lege for å sikre en rask utvinning som involverer så lite forlegenhet som mulig.

Typer

Det finnes en rekke sykdommer som kan føre til en kvinnes klitoris for å bli smittet. Det er alltid viktig å se en lege for å få riktig diagnose. Gjær infeksjoner er den vanligste årsaken til klitoris infeksjoner og er forårsaket av en økning i sopp, eller Candida albicans, i en kvinnes kjønnsorgan. Dersom soppen får under panseret på klitoris, kan det føre til hevelse og kløe. Kvinner som blir smittet kan føle en konstant brenne i det infiserte området. Andre typer infeksjoner eller virus som kan ha innvirkning på klitoris er herpes, trichomoniasis og vaginitt.

Komplikasjoner

Infeksjoner, hvis venstre ubehandlet, kan presentere komplikasjoner. Ikke riktig å behandle en gjær infeksjon eller vaginitt når gravide kan føre til lav fødselsvekt eller for tidlig fødsel. Du er også mer sannsynlig å få en annen sykdom når du har trichomoniasis, fordi immunforsvaret er svekket.

Misforståelse

Hvis smittet med herpes vet at det er medisiner du kan ta for å hindre utbrudd og kontrollere vulva kløe. Det er ikke en sykdom som du vil stadig lide. Den største misforståelsen om gjær infeksjoner tenker at de vil gå bort uten behandling. Det er viktig å se en lege som vil diagnostisere din infeksjon og foreskrive til deg det beste løpet av handlingen gjennom enten et kjerringråd eller medikamenter.

Forebygging

For å hindre herpes og andre seksuelt overførbare sykdommer (SOS), alltid bruke kondom når du har samleie. Kondomer er ikke 100 prosent effektive i å hindre seksuelt overførbare sykdommer, men de i stor grad redusere risikoen for overføring av sykdommer. Forebygging av gjær infeksjoner og vaginitis innebærer også å bruke kondom under sex. Det anbefales ikke å ha sex hvis en partner er smittet. Kvinner bør unngå langvarig eksponering for badestamper eller andre former for soaking i varme, sentraliserte vannforekomster som spa eller badekar. Ikke skylle, som det kunne presse bakterier lenger inn i skjeden.

Behandling

Over-the-counter anti-klø medisiner kan brukes på klitoris og vulva-regionen for å lette symptomer på infeksjon. Leger kan foreskrive en antibiotika for infeksjoner. Gjær infeksjoner kan reagere på over-the-counter medisiner som Vagisil, men finne ut om du virkelig har en gjær infeksjon før du bruker Vagisil. Medisiner mister effekt over tid hvis det brukes når det ikke er nødvendig.

Lengste bein i kroppen

Den lengste ben i det menneskelige legeme er av lårbenet, også kjent som femur. Ikke bare er den lårbeinet den lengste ben i kroppen, men det er også den sterkeste ben, så vel. Femur strekker seg i benet fra mellom hofte hele veien til kneet. I hovedsak er lårbeinet låret bein. Lårbeinet kalles "femur" fordi "femur" er det latinske ordet for "lår."

Identifikasjon

Lårbeinet er, for voksne, en gjennomsnittlig lengde på ca 19 inches (48 cm) i lengde. Det er vanligvis omtrent 0,92 inches (2,34 cm) i diameter i tillegg. Denne sterke bein kan støtte opptil tretti ganger en voksen kroppsvekt. Femur komponerer en del av kneet, så vel som en del av hoften.

Deler

Det finnes mange ulike deler som utgjør lårbeinet. Disse delene omfatter den mediale epikondyl, medisinsk knokkelen, lateral epicondyle, lateral knokkelen, groove for patella, skaftet av femur, halsen på femur, mindre trochanter, leder av femur og større trochanter også.

Proksimale Funksjoner

Det finnes ulike proksimale funksjonene i lårbeinet. De mindre og store trochanters er begge benete anslag som hjelper musklene koble til. Gluteal tuberosity er en hard overflate der gluteus maximus kobler. Under dette området, går linea aspera langs lårben rygg, som fungerer å koble biceps femoris muskelen.

Kondylene

På den distale ende av lårbenet ben er begge de laterale og mediale kondylene, som er forhøyninger som passer inn i spesifikke artikulære fasetter som ligger på tibia. Den plass som ligger mellom de to kondylene er kjent som hakk, eller intercondylar fossa. Over femurkondyler er den laterale og medisinske epicondyles, og over den mediale epicondyle ligger det adductor tuberkel ..

Advarsel

Med aldringsprosessen, er alle benene i menneskekroppen bli svekket og skjønt femur ben er ekstremt sterk, er det likevel ikke et unntak. Med eldre kvinner, er en vanlig tilstand fraktureringen av halsen av femur, noe som ofte forekommer som et resultat av sykdommen osteoporose.

Hva holder Frukt Fresh Lengste?

Hva holder Frukt Fresh Lengste?


Frisk frukt. Det er smakfull, deilig og næringsrik. Men, noen ganger er det også gamble. Faktisk kaster den gjennomsnittlige amerikanske familien ut nesten $ 600 verdt av frukt per år. Snarere enn å la disse dollar gå til spille, er det noen enkle trinn for å ta som vil bidra til å holde frukt friske lenger.

Counter Top Storage

Holde boller av frisk frukt på disken er både funksjonelt og moderne. Men, det er noen få skritt for å følge som vil bidra til å holde den frukten vare lenger. Først av alt, visse typer frukt trives på telleren toppen mer enn andre. Eksempler inkluderer epler, bananer og tomater. Alternativt blir bær beste oppbevares i kjøleskap. Vurder også plassering. Hold frukt unna solskinn i et tørt og kjølig sted. Dette holder frukten fersk i opptil en uke.

Kjøleskap Storage

Kjøleskap lagring kan være vanskelig, men det er noen retningslinjer å følge for å forlenge levetiden på kjøleskapet frukt. Først, ikke vaske frukten før den er klar for bruk. I tillegg bør bær være lagret i et enkelt lag på et papirhåndkle. Ellers kan en dårlig bær ødelegge gjeng. Det er også viktig å holde noen typer frukt atskilt fra annen frukt. Dette er fordi varianter som aprikoser, pærer og plommer produserer etylen, som gjør andre frukter rov.

Extra Care

Steinfrukter som plommer, nektariner og avokado, krever ekstra oppmerksomhet. De bør modnes på benkeplate og deretter bli flyttet til kjøleskapet er skarpere. Dette bidrar til å opprettholde topp smak og samtidig forlenge levetiden til modnet frukt. Som med andre kjølte frukter, holde disse atskilt fra hverandre, da de er store produsenter av etylen, en gass som skjemmer produsere.

Flere tips

Uansett hvordan den er lagret, har frukten en relativt kort levetid. Snarere enn å kaste den skrantende frukt, sette den i en annen bruk. Fryse bær for raske smoothies, gjøre banan brød med brunet bananer eller lage en enkel frukt skarpe bruker alt fra epler til kirsebær. Det er også ganske lett å lage og kan gelé eller eplemos.

Hvordan vite Briller Størrelse

Hvordan vite Briller Størrelse

Det finnes flere forskjellige målinger som må tas for å bestemme størrelsen på et par briller. Alle disse målingene er tatt i millimeter. I motsetning til enkelte typer mote elementer, er det trolig mange forskjellige briller størrelser som vil passe veldig godt på ansiktet ditt. Bare fordi du finner en størrelse du liker, betyr ikke at du ikke ville like også andre. Men ved å finne briller størrelse, eller noen få, at du er fornøyd med, kjøper briller i fremtiden kan være en enklere prosess.

Hvordan vite Briller Størrelse

•  Bestem din generelle størrelse ved å måle bredden på hodet i øyehøyde. Du trenger briller som har en bredde størrelse, inkludert endestykkene, som samsvarer tett til ditt eget ansikt bredde størrelse.

Ta brua måling for briller du prøver på. Denne målingen går fra de to indre hjørner av linsene.

•  Mål øyet størrelsen av briller. Øyet størrelse er den fullstendige bredde av en linse, som går horisontalt tvers over linsen fra den ene side til den andre på den bredeste del.

finne ut B måling ved å måle høyden på de linser, som er den vertikale målinger på det lengste punkt.

Få et tempel lengdemåling. Dette kjører arm av rammen, og den fullstendige målingen inkluderer noen svinger.

Kombiner resultatene i én måling. Mye som bukser, som trenger både en midje og en lengdemåling for å få den perfekte passform, briller er en kombinasjon av øyet, broen og tempel målinger. For eksempel kan du ha en 40-18-140 størrelse. The B målingen blir inkludert på slutten hvis brillene er mangfoldig. Dessuten kan din størrelse varierer, basert på stilen av rammen du ønsker og størrelsen på endestykkene.

Sett glassene på. Hvis disse brillene føler rett på ansiktet og er komfortable, så denne størrelsen fungerer for deg. Flere rammestørrelser vil trolig passe ansiktet ditt, så prøv på noen før de bestemmer seg.

Hva er årsakene til vagus nerve skade?

Hva er årsakene til vagus nerve skade?


Den vagusnerven utspring i hjernestammen og sender signaler frem og tilbake mellom hjernen og indre organer. Kroniske sykdommer som diabetes kan medføre vagus nerveskade, som kan traumer til nerven. Røyking og drikking kan forverre tilstanden. Vagus nerveskader kan føre til komplikasjoner som for eksempel problemer med å svelge eller fordøyelsesproblemer.

Om nervus vagus

Den vagusnerven utspring i medulla, en del av hjernestammen, noe som ligger i den nedre bakre del av hjernen. Det er en av de lengste nerver i kroppen, reiser fra hjernen til tykktarmen. Det leverer nervefibrene til halsen området, lunger, hjerte og fordøyelsesorganer. Det tar også signalene fra de indre organer og videreformidler dem tilbake til hjernen.

Symptomer

Fordi vagus nerve innervates halsen, skade på denne nerven ofte resulterer i problemer med å snakke og svelge. Det er ofte et tap av brekningsrefleksen også. Vagus nerve leverer også nervefibrene til magen, og skader det kan føre til fordøyelsesproblemer som tap av appetitt eller mett etter å ha spist en liten mengde mat.

Årsaker

Diabetes er en vanlig årsak til skade på vagusnerven. Den mekanismen som diabetes skader nerver ikke er fullt ut forstått. Enhver nerve i legemet kan påvirkes av diabetes. En annen årsak til vagus nerveskader er traume til nervus vagus. Dette kan være forårsaket av traumer til kroppen, slik som en bilulykke, som setter trykk på en del av vagusnerven. Kirurgi kan også legge press på nervus vagus og forårsake skade. Kroniske sykdommer som HIV eller Parkinsons sykdom også kan føre til skader på nervesystemet, inkludert vagusnerven.

Komplikasjoner

Skade på nervus vagus kan forårsake gastroparese, en tilstand der musklene i magen ikke fungerer normalt. En sunn mage kontrakter for å flytte maten ned til tynntarmen, og skade på nervus vagus kan forstyrre funksjonen, forårsaker mat å bevege seg sakte eller slutter å bevege seg helt gjennom fordøyelsessystemet. Symptomer på gastroparese inkluderer mett etter å ha spist en liten mengde mat, vekttap, halsbrann og kvalme. Medisiner og kosttilskudd endringer kan bidra til å løse symptomene på gastroparese.

Betraktninger

Kroniske sykdommer kan føre til skade på nerve, inkludert vagus nerve, slik at folk som lider av lidelser som diabetes bør snakke med en lege om muligheten for nervøs-system komplikasjoner. Røyking og drikking kan forverre nerveskader. Det er viktig å konsultere med lege hvis symptomer på vagus nerveskader vises for å få riktig diagnose og bestemme den underliggende årsaken.

Neck nerveproblemer

Neck nerveproblemer


Den smale passasjen av ryggraden er det som forbinder hjernen vår til andre deler av kroppen vår. Nervene som forbinder våre organer til hjernen vår reise gjennom halsen. Skader i nakke nerver kan føre til mer enn bare problemer i halsen - de kan føre til smerter eller fornemmelser hvor som helst i legemet.

Brennere

En brenner er en skade på nervene i nakken, vanligvis et resultat av traumer under sport. Brennere er også kalt Politiagentene fordi smertene sensasjon de forårsaker er beskrevet som en brennende eller stikkende følelse. Brennere vil vanligvis leges på egen hånd, selv om du kanskje trenger fysioterapi for å styrke musklene rundt nerve og hindre ny skade.

Body Pain

Alle av de nerver i kroppen er koplet til nerver i halsen, som sender smerte og andre impulser til hjernen. Disse nervene kalles perifere nerver. Noen ganger vil en skade på en nerve i nakken føre til smerter i andre deler av kroppen, blant annet hender, føtter og rygg. For eksempel, en skade på halsen som påvirker bunnen av det perifere nerve som går ned langs armen kan forårsake nummenhet og kribling i fingre eller hele hånden, selv om hånden selv ikke blir skadet.

Klemte nerver

Nerver i nakken kan klemmes av cervical ryggvirvlene, som er bein i ryggraden som beskytter nervene. Oftest er dette forårsaket av leddgikt eller annen form for skade på plater som pute ryggvirvlene. Dette kan føre til alvorlige nakkesmerter, eller de kan føre til smerter i andre deler av kroppen.

Whiplash

Whiplash oppstår når nakkemusklene er raskt strukket utover sine normale grenser. Nakkesleng ofte forekommer som et resultat av en trafikkulykke. Personer som lider av whiplash kan merke svimmelhet opptil flere dager etter skaden på grunn av skade på nervene i nakken. Neck nerver skadet av whiplash kan også forårsake smerte eller en kriblende følelse i andre deler av kroppen.

Vagus Nerver

Vagus nervene er de lengste nervene i kroppen og kontrollere fordøyelseskanalen og andre kroppsfunksjoner. Når en vagus nerve er skadet eller ødelagt, kan det resultere i svimmelhet, kvalme og oppkast. Vagus nervene også synes å være knyttet til anfall aktivitet og kan være kunstig stimulert til å bidra til å forhindre anfall eller for å gi avlastning for andre forhold.

Hvordan Kill Veggedyr med Clorox

Hvordan Kill Veggedyr med Clorox


Sovner og bli et måltid for en parasitt er ikke noe folk flest tenker på før du lukker øynene. Veggedyr er nattaktive dyr som bor i sengene, og mate ut av blodet, av sine uvitende verter. Profesjonell utryddelse er det beste forsvar mot veggedyr; Men noen hjemme rettsmidler er effektive for å redusere eller eliminere bed bugs. Klorin, slik som Clorox, er en måte å administrere og bidra til å eliminere en uønsket Veggedyr infestation.

Hvordan Kill Veggedyr med Clorox

Bruk en lommelykt til å inspisere madrass, boks våren og under møbler for å bekrefte tilstedeværelse av veggedyr. Voksen veggedyr er rødbrunt og en flat, oval form. Voksne vokse til å bli 4mm til 5mm i lengde. En Veggedyr har en segmentert magen, noe som gjør dem vises bundet. Veggedyr tilstedeværelse kan videre identifiseres med avføring de gjør i form av rødbrune flekker på vertens madrass. Veggedyr molt. eller kaste sin hud. Disse skinnene vil se ut som små, gjennomsiktige insekter som kan bli funnet rundt og i møbler.

Fjern så mange unødvendige elementer fra området som mulig. Elementer som magasiner, papirer og bokser av avfall er steder veggdyr skjul og bør bli kastet ut hvis mulig.

Trekk skuffer fra kommoder og fjerne boksen våren og madrass fra sengen rammen. Lean boksen våren og madrass mot en vegg.

Vask sengeteppet, tepper, ark og noen vaskes klær inne kommoder med vaskemiddel, varmt vann og Clorox, hvis mulig. Clorox gjør en farge-safe blekemiddel for fargede tekstiler. Sørg for vaskeperiode brukes på innstillingen slik at elementene vil agitere lengst. Tørk alle elementer i den høyeste varmen stoffet vil tolerere. Dette sikrer opphevelse av enhver voksen veggdyr, nymfer og egg.

Støvsug madrassen grundig med slangen vedlegget å komme seg rundt knapper, varme og pute topper på madrassen. Vakuum rundt boksen springs, spesielt hvis det er hull i stoffet som dekker undersiden av boksen våren; dette er et perfekt skjulested for bedbugs. Hvis revet materiale er hinsides reparasjon, deretter fjerne den helt.

Grundig støvsuge innsiden og utsiden av alle kommoder, night stands og andre møbler. Rist ut noen nonwashable klær elementer som var i dresser.

Plasser nonwashable klær i søppelsekker. Lå pose klær på bakken, fjerne så mye luft som mulig ved å rulle vesker og klær som en sovepose og knytte posen av. Dette kan ta mange poser, men vil kvele eventuelle veggedyr som rømte vakuum. La elementene bagged i minst 48 timer.

Støvsug teppet, spesielt der sengen og madrassen var, under hodet og fot-boards og under andre møbler.

Fjern posen fra støvsugeren, eller tømme den avtakbare beholderen i en plast søppelpose, binde den av og forkaster den i en søppelbøtta.

Kombiner like deler av Clorox blekemiddel og varmt vann i en bøtte. Fyll sprayflaske med blandingen og sett munnstykket til "spray". Bruk gummihansker for å unngå irritasjon av hendene fra Clorox.

Bruk en vaskeklut, soaking det i bøtte med Clorox blandingen og vred den ut. Tørk av eventuelle vaskbare flater i rommet, spesielt innsiden av kommoder og dresser skuffer, baseboard og lysarmaturer. Ikke altfor mette, spesielt på utvendige flater av ting, som Clorox kan skade eller visne overflater av noen møbler ferdig.

Bruk sprayflaske å spre Clorox mix på madrassen og boksen våren grundig; spesielt under knapper, varme og pute topper. Ikke bruk rett blekemiddel på madrassen. Bleach er en irriterende på huden selv når den er tørr.

.

Spray Clorox blandingen på og under boksen våren. Dette betyr vanligvis ikke kommer i kontakt med huden mens du sover, og vil sannsynligvis ikke gi noen hudirritasjon.

La madrassen og boksen våren tørke. Hvis stoffet ble fjernet fra undersiden av fjær bruke plastfolie for å dekke det eksponerte spiralfjær, sikrer den med stifter plassert ikke mer enn 1 cm fra hverandre.

Sett madrass, boks våren og eventuelle andre ting tilbake der de hører hjemme når det hele er helt tørre. Sett de rengjorte gjenstandene tilbake i skuffer og remake sengen med den nylig renovert sengetøy. Etter 48 timer kan de poser med klær skal åpnes, og elementene plassert tilbake i kommoden.

Hint

 • Hyppige sengetøy endringer hjelpe til med kontroll av veggedyr. Vask alltid sengetøy i varmt vann med Clorox, hvis mulig. Hver gang arkene få fjernet bruke en lommelykt til å inspisere sengetøy og madrass etter tegn på reinfestation. I de tilfeller av ukontrollert angrep der hjemme rettsmidler ikke fungerer, må en exterminator konsulteres for skyld helsevern.
 • Mens veggdyr kan forårsake en rekke hudirritasjon problemer, inkludert eksem og allergisk reaksjon, så kan også Clorox hvis de brukes feil. Bruk ikke ufortynnet blekemiddel på en madrass. Tørr blekemiddel er like irriterende på huden som våt blekemiddel.

Hvordan bruke Fertility Awareness Method

Hvordan bruke Fertility Awareness Method


The Fertility Awareness Method er egentlig en gruppe av praksis at en kvinne kan følge for å unngå graviditet eller for å hjelpe til med unnfangelsen. Gjennom denne metoden, kan en kvinne spore eggløsning å oppdage hennes mest fruktbare perioden i måneden. Hvis du foretrekker å ikke bruke hormonelle prevensjonsmetoder, eller ønsker å naturligvis øke sannsynligheten for graviditet, er denne metoden perfekt for deg.

Hvordan bruke Fertility Awareness Method

En figur menstruasjonssyklusen, for 8 til 12 måneder, for å beregne din mest fruktbare perioden. Plukk de korteste og lengste sykluser ved å telle antall dager mellom første dag i en menstruasjon til første dag i neste. Subtraher 18 dager fra lengden av den korteste syklus for å finne den første frukt dag. Trekk fra 11 dager fra den lengste syklusen for å finne sist fruktbar dag.

Monitor cervical mucus, som spiller en viktig rolle i befruktning av egg. Vanligvis vil en kvinnes livmorhals være tørreste, for ca 3 eller 4 dager, som begynner ca 5 dager etter at hennes menstruasjonssyklusen er avsluttet. Fra denne dagen, vil cervical fuktighet øke fram til den våteste dagen, når eggløsningen skjer. Utbruddet av eggløsning vil være preget av en særegen slim som er klar og stretchy, ikke ulikt eggehviter. Lære å identifisere cervical mucus endringer kan hjelpe en kvinne å identifisere når eggløsningen skjer.

Ta din basal kroppstemperatur til å identifisere når eggløsningen er ferdig og du er i trygge ufruktbare dager. Hver morgen ta temperaturen og holde resultatene på et kart. Like før eggløsning temperaturen vil falle med flere tideler av en grad, men ca 12 timer før eggløsning, vil temperaturen stige gradvis tilbake til normal temperatur, og blir værende der til neste menstruasjonssyklus. Når temperaturen holder seg normalt for tre påfølgende dager, har den fruktbare perioden avsluttet.

Observer cervical endringer i løpet av syklusen som en del av Fertility Awareness Method. I løpet av første dag eller to etter mensen, vil livmorhalsen være lav, og ligger bare noen få inches fra skjedeåpningen, men under eggløsningen vil den bevege seg litt høyere enn normalt. Kontroller alltid cervix på samme tid på dagen, etter grundig vask hendene. Fordi cervical bevegelsen vil variere for hver kvinne, bør du bruke knokene av fingrene som måleinstrument, og holde orden på sitt laveste, og høyeste punkt i kroppen din.

se etter andre tegn på fruktbarhet, for eksempel, lett kramper i underlivet i nærheten av en eggstokk, småblødninger eller ømme bryster. Alle disse fysiske tegn forekommer rundt tidspunktet for eggløsningen.

Hint

 • Vanligvis et egg lever inne i kvinnens kropp for bare 12 til 24 timer, men Fertility Awareness Method beregner tiden av fruktbarhet i en 48- timers periode, bare i tilfelle mer enn ett egg har blitt sluppet fra eggstokken.
 • Læring Fertility Awareness Method tar tid, engasjement og innsats. Det vil kreve selvkontroll fra både deg og partneren din, så med mindre du er forpliktet til å gjøre det arbeidet, velger en annen metode.

Den beste kur for migrene

Den beste kur for migrene


Migrene er ikke bare en hodepine: For millioner, kan migreneanfall være ødeleggende for et par timer opp til tre dager med alvorlig, bankende hode smerter ofte på den ene siden og ledsaget av kvalme og følsomhet for lys og lyd. Heldigvis er det mange måter å bidra til å stoppe et migreneanfall og til å håndtere livet med migrene sykdom. Lovende nye behandlinger blir utviklet og forsket i tillegg.

Tradisjonell behandling

Det anbefales at du konsultere legen din først og fremst å bidra til å behandle migrene angrep. En av de første trinnene hun kan ta er å hjelpe deg å finne ut hva som forårsaker migrene. Ifølge HealthCentral.com, vanlige triggere inkluderer endringer i været eller lufttrykk, lys, hormonsvingninger eller menstruasjonssykluser, visse matvarer, visse lukter, bevegelse, reise, eller endringer i søvn eller kostholdet.

Over-the-counter smertestillende noen ganger kan gi resultater mot migrene, sier HealthCentral.com. FDA har godkjent Excedrin migrene, Advil migrene og Motrin migrene smerte for bruk på migrene hodet smerte. Søvn, kjøling pads eller isposer kan også hjelpe med smerte.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) blir ofte brukt til å behandle migrene, sammen med COX-2-hemmere, som har lignende effekter, men mindre tendens til å forstyrre pasientens mage.

Mange leger og pasienter se positive resultater med bruk av triptaner, som stopper en migrene ved å påvirke serotonin, nerver og blodkar. Den mest populære triptan er sumatriptan (Imitrex), som har den lengste banerekord på noen av triptaner, sier HealthCentral.com. Noen av de andre populære triptaner er almotriptan (Axert), zolmitriptan (Zomig), naratriptan (Naramig, Amerge), rizatriptan (Maxalt), Frovatriptan (Frova), og eletriptan (Relpax). Når tatt raskt, kan triptaner eliminere migrene i løpet av to timer i 80 prosent av tilfellene, medicinenet.com rapporter.

Andre medikamenter til behandling av migrene omfatter eksisterende legemidler som er utviklet for behandling av hypertensjon, depresjon, epilepsi eller Alzheimers sykdom. Legen din kan diskutere potensielt nyttige medisiner med deg og finne dine beste alternativene.

Naturlige behandlinger

Noen enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg å unngå migreneanfall helt, sier HealthCentral.com. Start med å holde en dagbok over dine aktiviteter og alt som ser ut til å føre til en migrene, spesielt matvarer. Noen vanlige triggere inkluderer koffein, sjokolade og alkohol.

Ellers spiser en godt balansert, sunt kosthold, med måltider med jevne mellomrom, og prøve å unngå stress i livet ditt. Tren regelmessig, inkluderer yoga eller andre avspenningsteknikker, og prøve kosttilskudd som fiskeolje, riboflavin (vitamin B2), magnesium, Pestrot og Feverfew.

Ny behandling

En kosmetisk panneløft har vist lovende i å hjelpe til å kurere migrene, ifølge en artikkel publisert av United Press International. Førtini pasientene hadde et kirurgisk inngrep kan sammenlignes med en kosmetisk fjerning av kråketær, mens en kontrollgruppe på 26 pasienter ble fortalt at de hadde hatt prosedyre når de egentlig ikke hadde. Et år senere, 83 prosent av de faktiske kirurgi pasienter sa de hadde opplevd en 50 prosent reduksjon i sine hodepine.

I mellomtiden, i henhold til headaches.org, potensielle behandlinger blir undersøkt for å gi migrene lider nok av nye muligheter i fremtiden, inkludert et medikament levert via en inhalator for raskere resultater; en hud patch; nesestøv; og andre nye medisiner og leveringssystemer.

Kalender prevensjonsmetode

Kalender prevensjonsmetode


Kalenderen prevensjonsmetode, eller rytmen metoden, fungerer ved å finne den sannsynlige datoen for eggløsning, som er den dagen et egg frigjøres fra eggstokken. Ekstra dager deretter lagt, tar hensyn til usikkerheten i eggløsning dato og det faktum at sædcellene kan leve opptil fem dager i en kvinnes kropp. I løpet av disse fruktbare dager, kvinnen enten avstår fra samleie eller bruker en annen metode for prevensjon.

Finne fruktbare dager

For å kunne bruke kalenderen prevensjonsmetode effektivt, spore syklus for minimum fire måneder ved å sirkle den første dagen i hver periode. Telle dager for hver syklus og plukke ut den korteste og den lengste sykluser. Trekk 18 fra det totale antall dager i din korteste syklus (dvs. 28-18 = 10 dager). Fra og med første dag i neste menstruasjon, telle antall gjenværende dagene (10 i dette eksempelet) og merke en "X" på den dagen. Nå tar den lengste syklusen og trekker 11 dager (dvs. 30-11 = 19). Telle den første dagen i neste periode, teller de resterende dagene (19 i dette eksempelet) og merke en "X" på den dagen. Du bør eggløsning et sted i mellom dagene merket med en "X" og vil være fruktbar i løpet av den tiden.

Effektivitet

Ifølge Prevensjons Information Resource, er feilraten av kalenderen prevensjonsmetode mellom 13 og 20 prosent, avhengig av regulariteten i kvinnens menstruasjonssyklus. For å opprettholde best mulig effektivitet, bør kvinner omberegne kalenderen sin annenhver måned og bør søke andre former for prevensjon hvis deres perioder er eller blir uregelmessig. I tillegg forbedrer effektiviteten dersom kvinnen avstår fra sex helt i løpet av de fruktbare perioder. Ellers effektiviteten av prevensjon metode som brukes kan påvirke den generelle effektiviteten av kalendermetoden.

Body Cues

Ved å kombinere kalenderen prevensjonsmetode med noen enkle kroppslige observasjoner, kan risikoen for uønsket graviditet reduseres ytterligere. Undersøke kroppens forandringer gjennom syklusene dine. Noen observasjoner kan omfatte mengden og kvaliteten på cervical mucus, posisjon og tilstand av livmorhalsen, endringer i bryststørrelse eller ømhet, og endringer i stemninger. Disse signalene kan fortelle deg om kalenderen er feil, eller hvis du opplever plutselige endringer i menstruasjonssyklusen som kan påvirke kalenderen prevensjonsmetode.

Hvordan Boost en kvinnes Metabolism over en alder av 40

Kvinner som passerer 40 år ansiktet en metabolsk drop - rundt fem prosent per tiår. Muscle er tapt og erstattet av fett dersom tiltak ikke blir tatt for å øke en kvinnes metabolisme. Det finnes en rekke naturlige måter å øke forbrenningen. Forbedre trening teknikker og gjøre enkle endringer i kostholdet vil sparke starte metabolismen av de fleste kvinner.

Hvordan Boost en kvinnes Metabolism over en alder av 40

Bruk notatbok og penn for å starte en food journal. Record mat spist og hvert glass vann forbrukes. Både overspising og undereating ha negative metabolske effekter. Kalorier bør ikke falle under 1200 per dag, ifølge ernæringsfysiolog Joy Bauer.

Spis frokost, og deretter spise med jevne mellomrom i løpet av dagen. Ifølge Ernæringsfysiolog J. Bauer, bør hvert måltid og snacks inneholder noen magre proteiner for maksimal metabolisme boost. Den lengste tiden som skal passere mellom å spise et måltid eller en matbit er 3 til 4 timer.

Plasser de åtte gummistrikk rundt vannflasken (hvis det er en 8-oz flaske;.. En 16-oz flaske bare trenger fire band). Etter hver flaske med vann er fortært, fjerne et band. Når alle band er fjernet, dine daglige vannbehov vil bli er oppfylt.

Konsumere kalsium-rik meieriprodukter. Ifølge både WebMD og en rapport fra NY Daily News, øker kalsiumstoffskiftet. Tre til fire daglige porsjoner med meieriprodukter bidrar til å øke metabolismen ved å lage en liten økning i kroppstemperatur.

Øvelse aerobt minst fire ganger per uke og trener styrke minst to ganger per uke. Ifølge Reuters, trene bare en gang øker fettforbrenningen og stoffskiftet.

Hint

 • Hvis du vurderer kosttilskudd som en metabolisme øke strategi, er det best å først konsultere en profesjonell og deretter å bli nøye overvåket for allergiske eller andre bivirkninger.
 • Det er alltid best å konsultere med en lege før du begynner et treningsprogram eller tar noen form for vekttap eller metabolismen som øker kosttilskudd.

Hvordan forbedre Foot Circulation

Hvordan forbedre Foot Circulation


For dem som lider av dårlig fot sirkulasjon, kan grunnleggende levende bli ubehagelig eller smertefullt. Hvis føttene er alltid kaldt, nummen, hovne eller verkende, her er noen gode måter å forbedre fot sirkulasjon og din generelle helse.

Hvordan forbedre Foot Circulation

•  Starte flyttingen. Working ut kan øke sirkulasjonen ved å åpne opp de små blodårene i bena og føttene. Prøv rask gange eller løping hvis du er opp til det. Aktiviteter som får pulsen opp vil ta deg en lang vei i å få dine sirkulasjonsproblemer under kontroll. Gjøre noe aktivt hver dag.

Reduser stress nivå. Når du er stresset ut oftere enn ikke, de kroniske effektene av stressresponsen, som inkluderer blod flytte fra ekstremiteter til hjertet og store organer, reduserer blodstrømmen til hender og føtter, og over tid kan føre til helseproblemer. Finne måter å roe ned og redusere stress hver eneste dag, og føttene dine vil takke deg.

Hev føttene. Hvis du finner ut at føttene hovne opp i løpet av dagen på grunn av dårlig sirkulasjon, heve føttene på kvelden for å redusere hevelse. Strekk og deretter ta en tur etterpå for å få blodet i gang igjen.

Suge føttene, ofte. Soaking føttene i varmt vann varmer dem opp og åpner blodårene og øker blodsirkulasjonen. Hvis du fortsetter dette, samt gjøre andre endringer i det daglige liv, kan du øke sirkulasjonen på kort tid.

slutte å røyke. Røyking begrenser blodårene og kan hjelpe til med kolesterol begrense arteriene i kroppen din. Dette påvirker ekstremitetene som er lengst vekk fra hjertet.

Ta kontakt med legen din. Selv om hjem rettsmidler og sunn fornuft kan gi midlertidig lindring fra dårlig sirkulasjon i føttene, den eneste reelle måten å løse dette problemet fullt ut er å gå til legen din for å finne årsaken til problemet.

Om hysterektomier

En hysterektomi omfatter fjerning av livmoren gjennom kirurgiske prosedyrer. Det finnes fire forskjellige typer hysterektomier. Hver kvinne må vite hva hver type hysterektomi innebærer, risikoen og årsakene til hver prosedyre.

Type

En abdominal hysterektomi er den tradisjonelle hysterektomi. Det innebærer å gjøre et snitt over magen og fjerne livmoren og livmorhalsen. Egglederne og eggstokkene kan også fjernes med denne type hysterektomi.

Vaginal hysterektomi innebærer å gjøre og innsnitt i vagina og fjerne livmor og livmorhals.

Laparoskopisk assistert vaginal hysterektomi er der legen bruker en laparoscope, eller tent teleskop, som er satt inn gjennom et lite snitt i magen for å hjelpe til med en vaginal hysterektomi.

Laparoskopisk supracervical hysterektomi er den nyeste formen for hysterektomi. Med denne type hysterektomi tre eller fire små snitt er gjort i buken. Den laparoskop, sammen med andre kirurgiske instrumenter, er satt inn gjennom snittene og uterus fjernes gjennom en av åpningene.

Identifikasjon

Bestemme hvilke hysterektomi å utføre er i stor grad bestemt av årsaken til operasjonen. En abdominal hysterektomi utføres vanligvis hvis en kvinne har svært store fibroid svulster, kreft eller infeksjoner, alvorlig endometriose, eller arr fra tidligere bekken operasjoner. En vaginal hysterektomi kan anvendes for å behandle livmor-vaginal prolaps, eller tidlig livmor og livmorhalskreft. Laparoskopisk-assistert og laparoskopisk supracervical hysterektomier brukes ofte når fibroid svulster er til stede.

Time Frame

Hver gang av hysterektomi har annen tidsramme hensyn. Mage hysterektomier involvere lengste sykehusopphold, vanligvis mellom tre og seks dager. Utvinningen vil være tregere på grunn av større kutt involvert. Laparoskopisk-assistert hysterektomier og vaginal hysterektomier tilbyr et kortere sykehusopphold, vanligvis ikke mer enn tre dager, og en kortere utvinning perioden. Laparoskopiske supracervical hysterektomier kan gjøres på poliklinisk basis krever bare en 24-timers sykehusopphold. Ofte kvinner kan gå tilbake til å gjøre normale aktiviteter innen en uke med denne type hysterektomi.

Risikofaktorer

Fjerne livmorhalsen kan føre til bekkenstøtte problemer og inkontinens. Fjerne eggstokkene under hysterektomi kan føre til symptomer på tidlig overgangsalder. En negativ reaksjon på anestesi, blodtap og skader på andre organer er alt mulig med en hysterektomi akkurat som med alle kirurgi. Infeksjon er en annen bekymring.

Lessening av seksuell respons er et problem for noen kvinner på grunn av tap av livmor kontrakter under orgasme.

Betydning

Det er viktig for kvinner å kjenne de ulike hysterektomi alternativer tilgjengelige for dem og årsakene til hver enkelt. Å ha alle fakta vil sikre den riktige metoden er ansatt og tilfredsstillende resultater oppnås.

Hva er årsaken til Feet å føle seg kald?

Hva er årsaken til Feet å føle seg kald?


Er føttene kalde, selv midt på sommeren? Det er mange grunner føtter kan føle seg kald uansett hvor varmt det er ute. Du kan rett og slett trenger å sette på et par sokker, men vedvarende kalde føtter kan være tegn på en alvorlig medisinsk tilstand.

Dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon i bena begrenser blodtilførselen til føttene, som kan gjøre dem til å føle kulde. Dårlig sirkulasjon kan være forårsaket av den innsnevring av blodårer, fedme og sitter eller står i samme stilling i lengre tid.

Diabetes

Diabetes kan forårsake skade på blodkar, spesielt i føttene. Dette kan ofte føre til at føttene til å føle seg kald eller nummen. Diabetikere er mer utsatt for frostskader fordi nummenhet i føttene kan føre dem til å være uvitende om ekstrem kulde.

Hypotermi

Hypotermi oppstår når din generelle kroppstemperaturen faller under normal kroppstemperatur. Kalde føtter og hender er de første tegn på nedkjøling.

Eksponering

Eksponering til luft eller vann som er under normal kroppstemperatur kan raskt gjøre føttene kalde. Fordi føttene er punktet lengst vekk fra hjertet, de blir kaldt raskere enn andre deler av kroppen fordi det tar lengre tid for blodet å sirkulere i beina og varm dem.

Utilstrekkelig isolasjon

Feet generelt har svært lite fett for å isolere dem. Være barbent, selv i varme temperaturer kan føre frem til å bli kaldt raskt, fordi det er lite isolasjon tilgjengelig for å opprettholde kroppstemperaturen. Iført sokker kan forhindre kalde føtter.

Symptomer på isjiasnerven Injury

Isjiasnerven, den lengste nerve i kroppen, går fra korsryggen, gjennom setet og hofter, og deretter ned på baksiden av leggen. Selv om denne nerven er i begge ben, tilstanden og dens symptomer vanligvis forekommer bare i et ben på en gang. En viktig ting å huske på: Symptomene på en isjiasnerven skade faktisk gjenspeiler et annet problem. Symptomer noen ganger kan bli løst ganske lett, men hvis tilstanden vedvarer, ta kontakt med din helse-omsorg leverandøren for videre diagnostisering.

Pain

Smerte er den mest åpenbare symptomet som involverer isjiasnerven skade. Det begynner vanligvis i korsryggen og reiser langs stien nerve tar: gjennom baken, ned låret og inn i leggen. Alvorlighetsgraden kan variere fra mild til alvorlig. Noen ganger kan smertene manifesterer seg som en skarp eller brennende følelse, eller det kan føles som et elektrisk støt.

Nummenhet

Med isjiasnerven skade, nummenhet, som smerte, kan oppstå langs stien nerve følger. Nummenhet kan påvirke hele beinet, eller en del av beinet kan være nummen mens et annet område har smerter. Du kan også oppleve en kriblende følelse i tærne eller deler av foten, nesten som om de ble sittende fast med nåler.

Tap av blære eller tarm kontroll

Hvis du mister blære eller tarm kontroll med isjiasnerven skade, kan det være et tegn på cauda equina syndrom. Denne sjeldne tilstanden er alvorlig og krever øyeblikkelig hjelp. Hvis du har en eller begge av disse symptomene sammen med isjias, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Årsaker

Isjiasnerven skade skjer ofte når en herniated disk komprimerer en nerve rot i korsryggen. Enhver traumatisk slag mot den nedre ryggrad eller kompresjon av nerverøtter, slik som et fall på ryggraden eller i en bilulykke, kan resultere i isjiasnerven skade. Svulster på ryggraden er en annen sak; som svulstene vokser, komprimere de nerverøtter eller ryggmargen.

Behandling

Symptomer generelt kan avlastes med trening og uttøyning, varme eller kalde omslag, og over-the-counter smertestillende medikamenter. Legen din vil kanskje sende deg for fysioterapi for å styrke ryggmusklene og kanskje for å hjelpe korrigere holdning. Dersom smertene ikke avtar ikke i løpet av noen måneder, kan legen injisere en epidural steroid i det berørte området for å lindre betennelser rundt nerve. I alvorlige tilfeller - når ekstrem svakhet blir opplevd, når det er et tap av blære eller tarm kontroll, eller når ingen andre behandlinger har jobbet - legen din kan anbefale kirurgi for å reparere skaden.

Hvordan beregne Rhythm Method

Hvordan beregne Rhythm Method


Rytmen metoden er brukt for å bestemme en kvinnes mest og minst fruktbare dager basert på tidligere menstruasjonssykluser. Brukes enten som en ovulation Predictor eller et middel for prevensjon, er det ikke uten sine begrensninger. Kvinner med konsekvent regelmessige sykluser finne det mest effektive, men de fleste kvinner opplever menstruasjonsvariasjonene gjennom sine reproduktive år. Likevel kan rytmen metoden brukes med andre metoder for naturlig familieplanlegging for å øke sin samlede rate av effektivitet. Legg merke til startdatoer på minst seks påfølgende menstruasjonssykluser før du bruker denne metoden.

Hvordan beregne Rhythm Method

Count og noter antall dager i hver av (minst) de siste seks måneder fra starten av en menstruasjon til den neste. Finn de månedene med de korteste fruktbarhet sykluser (24 dager lang) og de lengste fruktbarhet sykluser (35 dager). Du vil bruke denne informasjonen for dine beregninger.

•  Redusere antall dager i korteste syklus (24) ved 18. Dette betyr at du trekker 18 fra 24 for å få et resultat av 6. I henhold til rytmen metoden, betyr det at din første fruktbare dagen er på den sjette dagen etter utbruddet av mensen.

Bruk antall dager i den lengste syklusen å bestemme slutten av peak fruktbarhet. Trekke 10 fra antall dager i syklusen (35); svaret vil være 25. Det betyr at du begynner på dag 26 etter starten av en menstruasjon vil du være mindre sannsynlig å bli gravid.

Tolk resultatene ovenfor til å bety at fra sjette til den 25. dagen i hver syklus bør du enten unngå samleie (praksis avholdenhet) eller bruke en annen metode for prevensjon, med mindre du blir gravid er målet ditt. Dersom det er ønskelig, merk datoene i måneden at den sjette gjennom det 25. dager i syklusen din faller på, som en påminnelse. Bruk denne informasjonen som retningslinjer for den kommende måneden å forutsi fruktbarhet.

Fortsett å overvåke påfølgende sykluser, og være oppmerksom på eventuelle endringer i fruktbarhetsmønster. Konstant årvåkenhet er nødvendig for å bruke rytmen metoden med hell.

Hint

 • Husk at når det brukes alene som prevensjons verktøy, er kalenderstyrt rytme metoden bare 80-87 prosent effektive i å hindre graviditet. Dette betyr så mye som 20 prosent strykprosent. Bør foretas dersom du blir gravid er ikke ønskelig, for eksempel barriere prevensjonsmetoder (kondomer, prevensjons sæddrepende middel med eller uten membran) eller farmasøytiske alternativer (p-piller, injeksjoner, iuds) ekstra sikkerhetstiltak.
 • Ikke anta rytmen metoden kan gi beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer.
 • Tenåringer rådes til å bruke andre metoder for prevensjon, så raskt varierende hormonnivåer hindre kroppen fra å etablere et konsistent mønster av fruktbarhet og infertilitet.

Typer av Natural Family Planning

Typer av Natural Family Planning


Naturlig familieplanlegging, også kjent som fruktbarhet bevissthet, kan brukes når et par bestemmer seg for at de ønsker å oppnå eller unngå graviditet. Det finnes ulike metoder som kan brukes til å finne ut når en kvinne er på sitt mest fruktbare. Ifølge Net Doctor hjemmeside, utelukkende ved hjelp av naturlig familieplanlegging bør ikke anses som en pålitelig form for prevensjon.

Den Temperatur Metode

Under eggløsningen du er på ditt mest fruktbare. For å finne ut når dette er at du kan ta din basal kroppstemperatur (BBT). En normal kroppstemperatur er rundt 98 grader Fahrenheit. Når du har eggløsning denne temperaturen går opp med ca 1 grad. Du må ta temperaturen hver morgen på samme tid, med samme termometer. Så snart du oppdager tre påfølgende dager med et høyere-enn-normal temperatur, betyr det at du har hatt eggløsning. Når jeg prøver å bli gravid bør du ha samleie så snart du merker at temperaturen pigg. Ned-siden med denne metoden er at når du blir syk med feber, vil avlesningen feil og du blir nødt til å starte på nytt neste måned

Kalenderen Metode

Kalenderen metoden krever at du holder styr på startdagen av mensen i seks måneder på rad. Tell hvor mange dager det er fra den første dagen i menstruasjonen til følgende månedens start dagen av mensen. Gjør dette for hver måned. Trekk fra 18 dager fra kortest mulig intervall dager og 11 dager fra den lengste. Mellom dette tidspunktet er når du er på ditt mest fruktbare. Hvis du har uregelmessig menstruasjon denne metoden vil ikke fungere.

Slimet Test

Kvinnelige hormoner påvirke hvor mye slim en kvinnes vagina produserer. Overvåking teksturen av slim er en annen måte å finne ut når du er på ditt mest fruktbare. Plassere en prøve mellom pekefingeren og tommelen. Tynne, klare slim som ligner eggehviter signaler om at du er rett rundt eggløsning tid og sperm vil være i stand til å svømme mer fritt. Dette er når du skal ha samleie hvis du ønsker å bli gravid. Tykk, lite eller ingen utslipp betyr at du ikke har eggløsning.

Fruktbarhet Computers

Det er fruktbarhet datamaskiner du kan kjøpe over-the-counter som ikke krever at du holde styr på alt. De gjør alt arbeidet for deg. Noen av disse skjermene bruker bare temperaturen, mens andre bruker bare urin. De mer avanserte skjermer bruker både temperatur og urin. Ifølge Epigee, kan fruktbarhet skjermer koste alt fra $ 100 til $ 700 som i tidlig 2011, og de bør bare brukes hvis du har en regelmessig menstruasjonssyklus.

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby


Den beste tiden å unnfange et barn er under eggløsningen: den tid at en kvinnelig er den mest fruktbare. Du må forstå hvordan sykkelen fungerer og bruke denne informasjonen til din fordel. Du kan kjenne eggløsning ved visse endringer i kroppen din og bruke dem til å forutsi den beste tiden å tenke seg en baby.

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Marker den første dagen i menstruasjonssyklusen på en kalender. Gjør dette for en periode på seks måneder.

Beregn hvor lang menstruasjonssyklus varer ved å telle fra den første dagen i menstruasjonen til den første dagen i menstruasjonen i den påfølgende måneden. Over seks måneders periode, kan det være av noen få dager. En normal menstruasjonssyklus varer alt 28-32 dager.

Trekk fra 18 dager fra din korteste syklus og 11 dager fra den lengste syklusen. Dette vil gi deg den starte og avslutte dagen din fruktbare periode. Hvis din syklus varer i 28 dager, begynner dagen din fruktbare periode er den 10. dagen i syklusen, og den siste dagen er den 17. dagen i syklusen. Telle baklengs 14 dager fra den estimerte start dag i menstruasjonssyklusen kan du også regne ut din mest fruktbare periode.

Ha samleie annenhver dag under fruktbare periode. Ved å hoppe over en dag, kan partneren din produsere nok sperm for en vellykket befruktning.

Bruk en basal termometer på daglig basis for å finne ut når du er mest fruktbar. Før eggløsning, går temperaturen ned betraktelig, signaliserte til deg at det er rett tid å bli gravid.

Se etter endringer i slimet i livmorhalsen. Klar og stretchy slimete følger rett tid å bli gravid.

Hint

 • Ta prenatal vitaminer mens hun var gravid. Du ønsker også å unngå tobakk og alkohol, og opprettholde en sunn vekt.
 • Vurder å bruke ovulation Predictor pinner tilgjengelig hos din lokale stoffet butikken.