Digidexo.com

add voksne symptomer

Hamstring voksn Symptomer

Hamstring voksn Symptomer


Adhesjon, band av arr-lignende vev, vanligvis forekommer som et resultat av en skade på området eller som en komplikasjon fra siste operasjon. Hamstring voksninger kan også være en komplikasjon til langsiktig hamstring senebetennelse. Behandling omfatter kirurgi for å skille de sammenvoksninger eller dype vev massasje. Det er viktig å søke behandling for hamstring voksninger for å hindre langvarig uførhet i beinet.

Hamstring

Hamstring er en stor muskel som går fra setet ned til kneet og langs baksiden av benet. Hamstring muskler er nødvendig å bøye kneet er ofte skadet fra sport spill.

Vedheft

Adhesjon er bånd av arr-lignende vev mellom to overflater i kroppen. Adhesjon som regel dannes som et resultat av betennelse, før kirurgi eller skade.

Symptomer

Symptomer for voksn varierer, så de er avhengige av den underliggende lidelse som forårsaket dem. De inkluderer smerte, sårhet, ømhet, manglende evne til å bevege muskelen ordentlig, vanskeligheter ambulerer eller tidligere fysisk skade som et blåmerke eller slitasje.

Kirurgi

Den vanligste behandlingen for adhesjon er en operasjon for å separere adhesjonen. Prognose og utfallet av vedheft kirurgi er vanligvis positive. Men det kan ta flere operasjoner.

Massasje

Massasje og dype bløt behandlinger finnes alternative behandlinger for hamstring vedheft. ART (Active Release Technique), en soft-tissue system som behandler muskler, sener, leddbånd, fascia og nerver, er anbefalt for behandling av hamstring voksninger av Dianna Linden.

Tester for ADD i Voksne

Tester for ADD i Voksne


Diagnostisering ADHD eller ADD, hos voksne må være grundig og omfattende å få en riktig diagnose. Tidlig barndom atferd, kombinert med utvidet testing, brukes til å diagnostisere ADD hos voksne. Som med mange sykdommer, blant annet nøyaktig testing utelukker andre sykdommer som kan ligne ADD symptomer. Symptomene på ADD kan være irriterende eller livs ødeleggende.

Barndoms Symptomer Aktuelle i Diagnostisering Adult ADD

Ifølge Dr. David B Sudderth, forfatter av "Adult ADD The Complete Handbook", en av de to store atferds avvik må ha vært til stede under barneårene for mer enn seks sammenhengende måneder med den potensielle ADD pasientens liv for å hjelpe til riktig diagnostisering av ADD hos voksne.

Det første kriteriet er merket som uoppmerksomhet. Leger går gjennom en omfattende diagnose for å se om pasienten har en barndom historie av visse faktorer som kan merkes som uoppmerksomhet, som for eksempel manglende evne til å følge instruksjoner gjennom, å miste nødvendige verktøy som trengs for å utføre daglige aktiviteter, eller er regelmessig glemsom hverdagslige aktiviteter.

Det andre kriteriet har å gjøre med de atferdsmessige problemer som handler direkte med hyperaktivitet eller impulsivitet. Konstant uro og vanskeligheter venter tålmodig for å svare på et spørsmål eller stå i kø er eksempler på hyperaktiv og impulsiv atferd.

Det er viktig at atferdsproblemer som er beskrevet ovenfor behovet for å være til stede før fylte syv. Andre viktige faktorer inkluderer atferdsmessige problemer i mer enn ett område av livet, for eksempel jobb og hjemme. Det er nødvendig å konkludere med at eventuelle atferdsproblemer ikke er direkte relatert til psykiske lidelser eller personlighetsforstyrrelser, og at forstyrrelser føre til alvorlige komplikasjoner i sosiale fasetter.

Nevropsykologisk testing for ADD i Voksne

Foruten å gjennomføre en grundig barndom historie av mistanke voksen ADD lidende, er nevropsykologisk testing også gjort hos voksne som antas å være lider av ADD. Den Wender Utah Rating Scale er en spørreskjemaundersøkelse som igjen kaster lys over barndommen oppførselen til mistanke voksen ADD pasienter. Andre questioners er utformet spesielt for voksne og hvordan deres atferd påvirker deres nåværende liv, per American Journal of Psychiatry.

Sykdommer som Mimic ADD

Symptomer på enkelte sykdommer kan etterligne symptomene på ADD, som fører til en unøyaktig diagnose, ifølge Dr. Sudderth. Noen symptomer på post-traumatisk stresslidelse speil de av ADD. Visse nevrologiske sykdommer, slik som frontallapp sykdom og epilepsi kan ha overlappende symptomer, så vel. En barndom historie evaluering er viktig å konkludere med at symptomene har vært til stede fra en ung alder.

Konvensjonelle behandlinger for Adult ADD

Etter en diagnose bestemmes fleste leger fore tradisjonelle medisiner, for eksempel Ritalin, Dexedrine, Adderall og Cylert, de mest populære ADD narkotika, per Dr. Sudderth. I visse situasjoner kan diagnostisering legen valgte å foreskrive en antidepressant, slik som Tofranil, Elavil, Paxil eller Effexor, som har vist seg å være effektive i mange ADD lider. Andre mer ikke-konvensjonelle behandlinger inkluderer innføre antihypertensive medisiner til pasienten, for eksempel betablokkere, eller til og med antiepileptika (Depakote eller Tegretol).

Alternative behandlinger og terapier for ADD

Når en lege eller pasient er motvillige til å engasjere seg i foreskrivende terapi, andre alternativer er tilgjengelige. Ifølge Dr. Sudderth, psykoterapi, gruppebehandling, og biofeedback kan bidra til å gi positive tilbakemeldinger til pasientene. Andre ikke-tradisjonell terapi kan inkludere kosthold intervensjon, vitamin- og mineraltilskudd og kinesiologi.

Utradisjonelle medisiner, for eksempel ginkgo, ginseng, eller grønn te, er spioneringen for å ha visse helbredende effekter. Selv om noen mennesker velger å inkludere disse formene for kosttilskudd ved behandling av ADD, er flere studier er nødvendig for å fastslå deres effektivitet.

ADD Symptomer i første klasse

ADD Symptomer i første klasse


Alle barn i første klasse er urolig eller rastløs i sine seter til tider. Et barn med ADD viser symptomer på uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet i de fleste situasjoner, for eksempel på skolen og hjemme, og mens du spiller med andre barn. Barn som bare av og til opplever symptomer som uro og dagdrømmer mest sannsynlig ikke har ADD.

Uoppmerksomhet

Uoppmerksomme barn kan være vanskelig å diagnostisere i første klasse. De kan skifte fra aktivitet til aktivitet, og har problemer med å være på oppgaven. Uoppmerksomhet fører også barn til å gå glipp av instruksjoner og detaljer om sine leksjoner. ADD barn kan bare være i stand til å fokusere på oppgaver som er hyggelig. Selv om dette kan virke vanlig i første-klassinger, de med ADD er uoppmerksom i større grad enn andre barn på samme alder. Barn med ADD kanskje ikke synes å være å betale oppmerksomhet når de blir snakket til, og kan ofte miste elementer.

Impulsivitet

Impulsiv atferd i ADD barn inkluderer viser utålmodighet når du venter på en tur i et spill. De kan også plumper ut uttalelser i timene, avbryter andre som snakker og uttrykke seg uten hensyn til konsekvenser. Raserianfall og følelsesmessige utbrudd er andre eksempler på impulsiv atferd hos barn med ADD.

Hyperaktivitet

Et barn med ADD kan finne det vanskelig å delta i rolig lek og spill. Ikke alle barn med ADD vise alle symptomer på nøyaktig samme måte. Et barn kan være uoppmerksom uten hyperaktivitet eller vise hyperaktivitet uten impulsivitet. Kombinasjonen av symptomer er individuell for barnet med uorden. Hyperaktivitet symptomer inkluderer manglende evne til å sitte stille, uro og konstant bevegelse. En ADD barn kan stadig riste henne beinet eller bank føttene på gulvet når du prøver å sitte stille.

Hva er ADD?

ADD står for Attention Deficit Disorder, en hjerne tilstand som rammer millioner av voksne, ungdom og barn. Mens det er lett behandles, kan det føre til mye stress og forvirring for de udiagnostiserte personer som lider av det.

Funksjoner

Personer som lider av ADD vise symptomer som problemer med å betale oppmerksomhet eller konsentrere seg. De kan ha en vanskelig tid etter retninger, og kan bli lett lei eller frustrert med oppgaver. De kan vise impulsiv adferd, snakker ustanselig, og synes ikke å lytte. Ingen tilfeller av ADD er det samme, slik at hver enkelt vil vise ulike symptomer.

Identifikasjon

Diagnostisering en person med ADD er ikke en lett oppgave, og krever mange skritt for å utelukke andre tilstander. Fordi hver enkelt på et tidspunkt i livet sitt viser symptomer som ligner ADD, kriteriene for diagnosen må være veldig konkret for å hindre feildiagnostisering. Generelt bør symptomene være langvarig og tilsynelatende i minst seks måneder. Symptomdebut bør skje før fylte syv. Voksen symptomer bør være tilstede siden barndommen og påvirke daglige omgang og sosiale interaksjoner. For barn, må atferdsproblemer være mer alvorlig, hyppige og forstyrrende enn andre barn på samme alder. For enten aldersgruppe, skal symptomene ha negativ innvirkning på to områder av dagliglivet.

Effekter

En skikkelig diagnosen ADD er viktig å hjelpe den enkelte lykkes i livet. Uten riktig diagnose og behandling, kan den enkelte oppleve alvorlige konsekvenser som svikt i arbeid og skole, lav selvfølelse, atferdsproblemer, depresjon, mislykkede forhold og selv rusmisbruk. En riktig diagnose er avgjørende for trivsel og suksess for den enkelte.

Misforståelse

Inntil nylig, det medisinske miljøet mente at barn vokste ADD i ungdomsårene. Dette har siden blitt avkreftet. Selv om symptomene kan avta i ungdomsårene, mange symptomer fortsetter inn i voksenlivet, forstyrrer dagliglivet.

Betraktninger

Forskning har vist at ADD er en biologisk tilstand. Mens det er liten tvil om at arvelighet spiller en stor rolle i ADD, andre årsaker har aldri vært helt identifisert. Visse omstendigheter, for eksempel en vanskelig graviditet, kan prenatal eksponering for alkohol og tobakk, høye nivåer bly, for tidlig fødsel og en lav fødselshastighet bidrar til risikoen for ADD, men har ikke blitt definitivt verifisert som en årsak til sykdommen.

Forebygging / løsning

Siden ADD har en tendens til å være en biologisk uorden, er det vanskelig å forhindre. Men det finnes måter å behandle det. Legene tar en helhetlig tilnærming til behandling av ADD kjent som multimodal, der de bruker flere intervensjoner som jobber sammen som en del av en større helhetlig behandlingsplan. Behandling omfatter undervisning og opplæring av lærere, foreldre, kollegaer og venner av ADD pasienten om tilstanden og hvordan du best kan håndtere det. Atferdsstrategier brukes samt utdanningsprogrammer, psykologisk hjelp og medisiner om nødvendig. Den viktigste delen av behandlingen av ADD er å bruke konsistens og positiv forsterkning med den enkelte arbeider med det.

Potensial

Pasienter med ADD har så mye potensiale til å lykkes i livet som individer uten den. Når en riktig diagnose har blitt gjort og nødvendige skritt er tatt for å behandle tilstanden, er det ingen grense for hva en ADD pasienten er i stand til.

Hvordan legger påvirke voksne?

Hva er Adult ADD?

Attention Deficit Disorder (eller dens lignende motstykke, ADHD) er en tilstand som påvirker deler av hjernen arbeider med oppmerksomhet og atferd. De med ADD kan ha konsentrasjonsvansker og sitter fortsatt og kan handle på impulsive eller farlige atferd.

Mens ADD er vanligvis tenkt som en sykdom som påvirker små barn, spesielt gutter, en del av voksne lider av ADD og kanskje aldri har blitt diagnostisert hos barn. En person ikke vokse ADD, derfor voksne ofte finner de har opplevd symptomer hele livet.

Adult ADD Symptomer

Voksne kan finne sine symptomer manifest i alle aspekter av deres liv, fra deres forhold til arbeidet sitt liv. Voksne med ADD kan oppleve følgende kjennetegn: uorden, lett distrahert og vansker med å lære. De kan slå til lastene som røyking, alkohol eller illegale rusmidler som en mestringsmekanisme.

Forskning har vist voksne med ubehandlet ADD er mer sannsynlig ikke til å fullføre sin utdanning, for å ha en bilulykke og å ha problemer med å holde en jobb.

Diagnose og behandling

Voksne som opplever ADD-lignende symptomer bør vurderes av en medisinsk faglig. Disse testene kan inkludere å ta en persons medisinsk historie, å gjennomføre en fysisk eksamen og tar ulike psykologiske tester.

Voksne som er diagnostisert med ADD ofte beskrive sine livserfaringer som å vite "noe var off", men aldri helt å være i stand til å forstå årsakene bak deres konsentrasjon og atferdsmessige problemer. En lege kan være i stand til å foreskrive antidepressiva, som har vist seg å hjelpe voksne, som antidepressiva hjelp til å gjenopprette normale nivåer av noradrenalin og dopamin, to hjernen kjemikalier som er ansvarlige for ADD. Mens det er andre legemidler foreskrevet i behandling av ADD, er de fleste av disse ikke er anbefalt eller fullt testet på voksne.

Et annet alternativ behandling omfatter psykoterapi, der en rådgiver arbeider med den personen å etablere måter som en person kan mer vellykket organisere hans eller hennes liv. Terapi er også nyttig, som voksne med ADD ofte har lavere selvfølelse og er mer utsatt for depresjon enn de som har blitt diagnostisert på et tidligere alder.

Hva er symptomene på ADD i Teens?

Mens de fleste unge kan virke hyper og spacey på ett punkt eller en annen, kanskje noen har så mye problemer med å fungere fra dag til dag at de blir diagnostisert med oppmerksomhet-Deficit Disorder (ADD) eller attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD). Tenår gjenkjenner kanskje ikke ADD / ADHD symptomer i seg selv, men hvis du er klar over, kan du være i stand til å plukke opp på noen skilt.

Uoppmerksom

Hvis tenåringen har problemer med å holde fokus, og er uorganisert med daglige gjøremål og skolearbeid, kan han bare ikke får nok søvn. Imidlertid kan det være lurt å vurdere om tenåringen har en lidelse hvis han er glemsk eller lett distrahert, hvis han synes ikke å lytte når folk snakker til ham, hvis han taper ofte styr på hvor han sist la sine lekser, mobiltelefon, nøkler og andre eiendeler eller om han har problemer med å betale oppmerksomhet til detaljer og gjør slurvefeil, kanskje spesielt med oppgaver som ikke interesserer ham.

Impulsiv

Noen tenåringer og unge voksne er fortsatt å lære viktige sosiale ferdigheter, men en tenåring med ADD / ADHD kan være så impulsiv at selv hennes vennskap med andre tenåringer er kompromittert. Lærere kan også legge merke til at hun er forstyrrende i klassene. Ikke alle tenåringer med ADD / ADHD er høyt - faktisk kan din være en rolig dagdrømmer - men impulsivitet kan sees i å ha problemer med å vente på sin tur på skolen og i spill, blurting ut svar i stedet for å vente på riktig tidspunkt , å forstyrre andre, å ha sinneutbrudd eller raserianfall og inntrengende på andres spill og samtaler.

Hyperaktiv

Barn med ADD / ADHD ofte har problemer med å sitte stille. En tenåring med ADD / ADHD kan eller ikke kan være i stand til å dempe hans ønske om å komme ut av setet sitt i skoletiden, men han kan oppleve konstant uro og sprellende, tappe sin fot eller trommer med fingrene på pulten hans. Han kan også være i konstant bevegelse. Han kan løpe og klatre bare for moro skyld av løping og klatring. Han kan også snakke for mye og har problemer med å holde ro og engasjert under rolige aktiviteter. Et annet symptom er å ha problemer med etterbehandling prosjekter og tilsynelatende å kjøre konstant på en motor.

Noen eller alle

Tenåringen kan ha ADD / ADHD, selv om hun ikke synes å vise alle tegn som er nevnt i denne artikkelen. Noen tenåringer med ADD / ADHD er uoppmerksom, men ikke nødvendigvis hyperaktive eller impulsive. Andre er hyperaktive og impulsive, men de kan være i stand til å ta hensyn. På den annen side er mange gjør visnings skilt fra alle tre kategorier.

Ta notater

Hvis du tror at tenåringer kan ha ADD / ADHD, snakke med voksne rundt henne og er enige om å gjøre notater av ganger når hun ser ut til å være å handle ut av linjen. Ta med dine bekymringer til en medisinsk faglig. Hvis du er i stand til å ta med deg en detaljert historie om tenåringens oppførsel, komplett med overordnede og lærer observasjoner, kan du bidra til å diagnostisere en potensiell lidelse.

Årsaker til Adult ADD

Voksen Attention Mangel Disorder (ADD) er en tilstand karakterisert ved symptomer på uoppmerksomhet, impulsivt og over-aktivitet. Selv om den eksakte årsakene til voksen ADD forbli ukjent, teorier finnes om sin opprinnelse. Noen forskningsresultater forholde ADD til kjemiske ubalanser i hjernen kjemi, og dermed finnes bevis som støtter troen på at ADD er en nevrologisk lidelse. Andre teorier peker mot diett som årsak til ulike symptomer på ADD hos voksne. Fremdeles andre teorier mener at voksen ADD har genetiske opphav.

Nevrologiske Teorier

Nevrotransmittere er kjemikalier som finnes i den menneskelige hjerne som bistår med hjernefunksjoner knyttet til dannelsen av tanker, vår evne til å lagre og hente dem, og prosessen med å oversette våre tanker til atferds handling. Et positivt korrelert forholdet har blitt oppdaget mellom to spesifikke nevrotransmittere, dopamin og acetylkolin, og symptomer på voksen ADD.

Dopamin

Dopamin er et signalstoff forbundet med glede, hukommelse og oppmerksomhet hos mennesker. The National Institute of Mental Health rapporterer forskningsresultater siting 60 prosent av personer med diagnosen ADD, som også har unormal genetisk sminke knyttet til produksjon av dopamin. Forsker mistenker lave nivåer av dopamin som en mulig årsak til ADD fordi symptomer på sykdommen inkluderer problemer med hukommelse oppbevaring, og evnen til å konsentrere seg og fokusere. Generelt er lav hos individer som lider av symptomer på ADD dopamin.

Acetylkolin

Acetylkolin er en annen nevrotransmitter som vanligvis forbundet med symptomer på ADD. Acetylkolin er en kjemisk nødvendig for kontroll av kognitive funksjoner, slik som persepsjon, bevissthet, resonneringsevne, dømmekraft, oppmerksomhet og hukommelse husker. Acetylkolin er funnet å være lav i lider av ADD, også peke på hjernens kjemi ubalanse som en viktig bidragsyter til uorden.

Diett

Ifølge Mental Health America, støtter lite vitenskapelig dokumentasjon miljøfaktorer som kosthold, indre øret unormalt eller visuelle motoriske defekter, som underliggende årsakene til voksen ADD. Imidlertid kan symptomene på ADD reduseres gjennom endringer i kostholdet som reduserer overdreven sukker inntak, og tilstedeværelsen av mat fargestoff fra kostholdet vårt. Evnen til å redusere ADD symptomer gjennom kosthold endringer indikerer en årsak og virkning forholdet mellom kosthold og kontroll av ADD symptomer, selv om kostholdet ikke ut til å være en første årsak til lidelsen. Det er verdt å merke seg at selv moderate endringer i kostholdet kan brukes til å redusere symptomer på voksen ADD.

Heridity

Den genetiske genbanken kan holde mange svar på spørsmål om opprinnelsen til voksen ADD. Ifølge Institute of Mental Health, kan metabolske forstyrrelser produserer nevrologiske lidelser stammer fra problemer knyttet til prenatal utvikling, hvorav mye er arvelig i naturen. Strukturelle forskjeller i hjernestørrelse er også relatert til sykdommen, som forskere har oppdaget at en liten prosentandel av mennesker som lider av voksen ADD har også forhjernene 10 prosent mindre enn de som finnes i befolkningen generelt, og hos personer som ikke har ADD. Disse funnene antyder tendenser til ADD stede i den genetiske sammensetningen av de som har sykdommen.

Tysk meslinger Symptomer

Rubella, vanligvis kjent som røde hunder, er en smittsom infeksjon forårsaket av rubella-virus. Selv om røde hunder kan forårsake alvorlige fødselsskader dersom en kvinne fanger viruset mens gravid, er selve sykdommen vanligvis mild, spesielt hos barn.

Første symptomene

Rubellainfeksjon kan begynne med en dag eller to av lavgradig feber og hovne lymfeknuter i nakken og bak ørene.

Definitive Symptom

Et utslett er den definitive tegn på røde hunder, men opp til halvparten av røde hunder tilfeller skje uten et utslett, i henhold til Pennsylvania Department of Health.

Utslett Kjennetegn

Den utslett varer vanligvis opp til 3 dager, som vises på ansiktet og sprer seg til føttene. Rosa eller lyserøde flekker fusjonere og danne patcher. Utslettet kan være kløende og kaster i fine flak som det klarner.

Andre symptomer

Små barn kan også oppleve generelt ubehag, leddsmerter, hodepine, rennende nese og røde øyne.

Tenåringer og voksne Symptomer

Tenåringer og voksne med tysk meslinger kan ha mer intense symptomer inkludert konjunktivitt, hodepine, tap av matlyst, leddsmerter og hevelse, rennende nese eller tett nese og hovne lymfeknuter andre steder i kroppen.

Naturlig rettsmidler for ADD hos barn

Naturlig rettsmidler for ADD hos barn


Attention Deficit Disorder (ADD) er en atferd tilstand som oppstår i om lag fem prosent av barn, som fører til hyperaktivitet, skolevansker og redusert oppmerksomhet span. Fordi ADD er ofte behandlet med sentralstimulerende medisiner, har mange foreldre med ADD barn begynt å slå til naturlig rettsmidler som alternative ADD behandlinger.

Kosttilskudd

Det er mulig at en mangel på visse næringsstoffer kan være årsaken til ADD symptomer. For å sikre at denne mangelen på næringsstoffer ikke er involvert, kan du administrere tilskudd til barnet ditt, slik at hun skal fylle fraværende næringsstoffer. Noen viktige næringsstoffer som er tilgjengelig i supplement form er glysin og vitamin B6, som gir mulighet for riktig funksjon av et barns nervesystem; magnesium og sink, som kan øke konsentrasjonen i tilføye avkom, di-metyl-glycin, som kan stabilisere glukosenivåer; Huperzine og A, som kan forbedre kognitive funksjoner, inkludert hukommelsen.

Diett

Et barns kosthold kan ha en effekt på alvorlighetsgraden av hans ADD symptomer. Derfor kan en endring i kosthold muligens redusere et barns ADD symptomer. Unngå sukker og kunstige søtstoffer er et viktig skritt. Store mengder sukker er ikke egnet for ADD barn, som forskning har vist disse barna kan ha problemer med å fordøye sukker riktig. I tillegg kan sukker muliggjøre en ADD barns aggressiv eller rastløs atferd. Søtstoffer er problematisk også, på grunn av deres evne til å redusere magnesium nivåer, til slutt fører til forsterkede muskelbevegelser.

Sollys

Det er mulig at ditt barns ADD symptomene ikke er helt fra ADD. Noen ganger barn med værsyke blir feildiagnostisert med ADD, da disse to lidelser har lignende symptomer. Sikre at barnet ditt har tilstrekkelig eksponering for sollys vil hjelpe med alle mulige ADD-lignende symptomer som oppstår fra værsyke.

Fordøyelse

Fordi barn med ADD har ofte problemer med å fordøye visse matvarer, for eksempel proteiner og gluten, kan mat følelser oppstår. En teori er at disse fordøyelsesproblemer kan føre til utseendet på ADD symptomer. To anbefalte løsninger er inges levende mikroorganismer og bruk av fordøyelsesenzymer. Begge disse kan fås i tillegg form for inntak.

Hva medisiner å ta for Attention Deficit Disorder?

Når diagnosen ADHD (ADD) er oppnådd, er det neste spørsmålet hvordan du behandler den. For mange mennesker, behandling for ADD inkluderer et medikament regime ved hjelp av en av flere tilgjengelige medisiner utviklet for sykdommen. Å vite forskjellene i medisiner og den rollen de spiller i behandling kan lette bekymringene. Forstå de potensielle fordelene, risiko og bivirkninger av ADD medisiner gjør at ADD pasienten eller foreldrene til pasienten å ta en utdannelse, informert beslutning basert på det beste for alle involverte.

Betydning

For mange mennesker med ADD, problemer med organisering, tid og sosiale ferdigheter forstyrre alle aspekter av deres dag og skape stress for ikke bare den personen med sykdommen, men også for familiemedlemmer, kolleger og venner.
Begynnelsen et medikament regime kan hjelpe en person med ADD fokus, oppnå mål og vedlikeholde bedre kontroll over alle aspekter av livet hans; kan imidlertid velge riktig medisinering være en krevende oppgave.

Misforståelse

En vanlig misforståelse med hensyn til ADD medisiner er at medisinen vil bli en magisk kur-all, og livet blir perfekt. Mens det er sant at ADD medisiner kan hjelpe med fokus, impulsivitet og andre vanlige ADD problemer, kan det fortsatt være flere problemer som ADD medisiner vil ha noen innvirkning på.
Hvis en ADD voksne har utviklet livslang dårlige vaner når det kommer til sosiale ferdigheter og samhandling med mennesker, vil de vaner fortsatt være der selv etter at du starter medisinering regime. Flere måneder med atferd modifikasjon terapi sammen med medisinering behandling vil trolig være gunstig.
Eksperter innen ADD forsiktighet foreldre og pasienter til å huske at ADD er en 24-timers-en-dagers tilstand, derfor har de ikke anbefale bare dosering løpet av arbeidsdagen eller skoledagen og går uten medisiner i helgene.

Sentralstimulerende

Den mest brukte medisiner for ADD er et sentralstimulerende. Stimulerende medikamenter var den første FDA-godkjente ADD behandling medisiner og har blitt implementert siden 1960-tallet. År med forskningsstudier tyder på at sentralstimulerende medikamenter kan være svært effektiv i å kontrollere ADD symptomer.
De hyppigst foreskrevne stimulerende medisiner for ADD inkluderer Dexedrine, Ritalin og Adderall.
Sentralstimulerende øke hjernens dopaminnivåer, noe som er forbundet med glede, oppmerksomhet og bevegelse.
Suksessraten av sentralstimulerende medisiner er høy fordi det gir mange som tar dem til å fokusere bedre og øke deres konsentrasjonsnivåer. I tillegg stimulerende midler redusere impulsive tanker og handlinger.
Sentralstimulerende midler kommer i kort- og langtidsvirkende former. Den korte formen har å bli tatt to til tre ganger om dagen, mens de utvidet-release piller arbeid for åtte til 12 timer.

Side Effects

ADD medisiner gjør bære en risiko for bivirkninger som kan omfatte søvnproblemer, tap av matlyst, hodepine, rask puls, følelse skjelven og nervøs, og depresjon. I tillegg ADD medisiner noen ganger opprørt magen.
De fleste av bivirkningene gå unna som kroppen tilpasser seg å ta medisiner, men det finnes tilfeller der bivirkningene ikke få vekk eller de er så belastende at pasienten ikke er i stand til å fortsette å ta dosen.
Noen mennesker som begynner medisinen har endringer i sine personligheter, som blir mindre pratsom og trukket tilbake. Noen ganger obsessive compulsive symptomer også vises.

Nonstimulant Medisinering

Til dags dato har FDA kun godkjent en nonstimulant legemiddel for behandling av ADD / ADHD. Strattera (eller atomoksetin hydroklorid) ble godkjent nesten 20 år siden, men er fortsatt en relativ nykommer til åstedet for medisiner som brukes til å behandle ADD / ADHD.
Mens sentralstimulerende medisiner øker hjernens dopaminnivåer, øker Strattera hjernens noradrenalin nivåer, som også antas å ha en innvirkning på en persons evne til å fokusere og konsentrere seg.
En av de trekker for Strattera er at det varer i mer enn 24 timer, og dermed være aktiv under hvert minutt av pasientens dagen og kvelden.
En av risikoene ved Strattera henhold til medisinering advarsel etiketten er mulig økning i selvmordstanker. Dersom pasienten har depresjon eller er bipolar, at risikoen øker betydelig med Strattera regime.
Flere milde bivirkninger kan omfatte svimmelhet, blir lett irritert, kvalme eller oppkast, og har hodepine.

Alternative Medisinering Choices

For folk som ikke kan ta sentralstimulerende medisiner eller Strattera (for eksempel folk som har underliggende pulsforhold), er det flere alternative medisiner som kan bli prøvd. Selv om de ikke har blitt vist å være like effektivt som de sentralstimulerende medikamenter eller Strattera, har de vist et mål på effektiviteten. Medisiner for høyt blodtrykk er noen ganger brukt til å behandle ADD som er antidepressiva inkludert Zoloft, Imipramin og desipramin.

Forhold & Adult Attention-Deficit Disorder

Forhold & Adult Attention-Deficit Disorder


Voksne med oppmerksomhet-Deficit Disorder (ADD) kan vise symptomer som impulsivitet, problemer med å følge gjennom med oppgaver, pengeproblemer, overfølsomhet, humørsvingninger, angst og til og med bli distrahert under sex. Det er ingen tvil om at ADD kan ha en negativ innvirkning på noen intime forhold. Noen av de vanligste klagene er at i et forhold med en annen voksen som har ADD det er ujevn fordeling av arbeidskraft, mangel på sex, økonomiske problemer og følelser av isolasjon. Det finnes behandlinger og mestringsstrategier som kan hjelpe, men.

Skjevdeling av Ap

Ofte partner som ikke har ADD er igjen å gjøre grovarbeidet - rettene, matlaging måltider, klesvask, få ungene til skolen, plukke opp rundt huset. Hun har også kanskje føles som en gamp for å stadig måtte minne henne partner av familien tidsplan eller å fullføre husarbeid. Til gjengjeld kan partneren føler han blir kritisert eller våket over som et barn.

Kjønn

Mangel på sex eller dårlig sex er vanlig i ADD relasjoner. Ofte ADD partner er rett og slett altfor distrahert til å begynne å tenke på sex, og det aldri skjer til henne å selv ønsker sex. Når sex blir igangsatt, kan det hende hun tenker ca 12 andre ting enn sex, og ikke være fullt til stede, noe som gjør for en dårlig opplevelse for begge parter. Hyppige humørsvingninger og ulike libido tidsplaner kan også skade: når den ene parten er i humør, og den andre ikke er det.

Økonomi

Voksne med ADD er notorisk dårlige penger ledere. Impulsive utgifter fører til gjeld og glemme å betale regninger i tide - eller i det hele tatt - fører til kreditt problemer og enda mer gjeld. Den ikke-ADD partner i forholdet kan finne seg selv å måtte ta helt over familiens økonomi, å sørge for at regninger blir betalt i tide og administrere bankkontoer. Han kan til og med nødt til å rydde opp i rot forårsaket av sin partners dårlige vaner.

Avstand og isolasjon

Voksne med ADD er ofte fjerne folk. Det er så mye som skjer i deres sinn at de ofte virke litt linjeavstand ut eller som om de holder tilbake. Denne karakteristikken kan føre til en mangel på følelsesmessig intimitet i et forhold og følelser av isolasjon for partneren. En vanlig klage er at ADD voksne også fanget opp i sine tanker eller aktiviteter for å ta hensyn til sine partnere.

Behandling og mestringsstrategier

Hvis han ikke allerede er, bør ADD partner søke behandling for sin ADD, gjennom medisinering, terapi eller begge deler. Det er også noen mestring par kan bruke til å opprettholde et sunt forhold på tross av stammene forårsaket av ADD. Kommunisere ofte og med godhet. Praksis er til stede, i samtaler, under sex, og i løpet av personlig tid. Sett av tid til hverandre når det ikke er noen distraksjoner. Dette kan være en mini-ferie eller bare en kveld hjemme med mobiltelefoner og bærbare datamaskiner satt bort. Viktigst, fjerne alle dommer fra forholdet.

Definer Adult Attention Deficit Disorder

Adult Attention Deficit Disorder, noen ganger forkortet til AADD, er begrepet vanligvis brukes til å beskrive ADD symptomer når de er tilstede hos voksne. Opprinnelig stemplet som en barndom lidelse, det var ikke før på 1970-tallet at psykiske helsearbeidere og forskere innså at mange barn med ADD eller ADHD ikke vokse tilstanden. De begynte også å legge merke til at mange foreldre av ADD barn ble stille noen ADD symptomer selv.

Uoppmerksom-Type Adult ADD

Symptomene på uoppmerksom-type Adult Attention Deficit Disorder er lik dem man ser hos barn med ADD. Voksne lider har en hard tid å starte, drive og etterbehandling noen oppgaver de finner ubehagelig eller uinteressant. Mange ADD voksne kommer over som enten impulsive eller ubesluttsom når du gjør valg. Planlegging og prioritering aktiviteter kan være en skikkelig utfordring for de med Adult ADD. Lider vanligvis har en dårlig følelse av tid, og har en tendens til å kjøre for sent på jobben, sosiale arrangementer og planlagte avtaler.

Hyperaktiv-Type Adult ADD

Selv om de fleste pasienter med Adult Attention Deficit Disorder pleier å ha uoppmerksom-type ADD, det er voksne som er overveiende hyperaktiv. Symptomer på hyperaktivitet hos voksne inkluderer velger fysisk aktiv eller mentalt stimulerende karriere, jobbe lange timer, eller holde nede to jobber. Et flertall av de med AADD aktivt unngå stillesittende arbeid eller andre aktiviteter som krever mye av å sitte eller stå stille. Hyperaktive voksne kan komme over som utålmodig, irritabel, humørsyk, lett lei og rask varmebehandlet. Menn er langt mer sannsynlig å vise symptomer på hyperaktiv-type Adult ADD enn hunnene.

Diagnose

Mange personer diagnostisert med Adult Attention Deficit Disorder er ikke engang klar over at de har en medisinsk tilstand før deres barn blir diagnostisert med ADD eller ADHD. Psykisk helsepersonell og leger følger vanligvis Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) satt ut av American Psychiatric Association (APA), som i dag viser samme diagnostisk materiale for ADD hos både barn og voksne. De fleste behandlere vil intervjue pasienten og hennes familiemedlemmer for å avgjøre om pasienten utstilt ADD symptomer som barn. ADD symptomer må ha konsekvent blandet seg inn i livet områder som skole, arbeid og relasjoner.

Behandling

En vellykket Adult Attention Deficit Disorder behandling plan omfatter vanligvis foreskrevne medisiner, rådgivning, atferdsterapi, sosial ferdighetstrening og livet coaching. Medisinen foreskrevet for å ADD lider er den samme som er gitt til barn, som vanligvis er et sentralstimulerende medisiner som inneholder metylfenidat eller amfetamin. Sosial ferdighetstrening kan gi noen av de grunnleggende kommunikasjonsferdigheter mange ADD voksne aldri ervervet på grunn av sin tilstand. Rådgivning kan hjelpe voksne takle angst og stress som resulterer fra å ha ADD. Livet trenere kan hjelpe ADD voksne i å organisere sine liv og å sette realistiske mål.

Effekter av AADD

Et flertall av personer med Adult Attention Deficit Disorder har en hard tid på å planlegge og organisere sine liv. De har en tendens til å bli sparket fra jobbene, har mislykkede relasjoner, får mange trafikk billetter og komme inn ulykker. Det er ikke rart at Adult ADD pasienter har vanligvis lav selvfølelse. Som disse personene blir overveldet, et høyt antall av dem slår til alkohol, illegale rusmidler eller sigarettrøyking for å hjelpe dem med å håndtere stress. En rekke personer med AADD også lider av mentale og emosjonelle tilstander, som depresjon, angst, alkoholisme eller narkotikamisbruk.

LEGG rettsmidler

ADD (ADHD) og ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er kroniske tilstander som primært diagnostisert hos barn, men voksne kan også bli diagnostisert med ADD. Symptomer inkluderer problemer med å fokusere og betale oppmerksomhet, manglende evne til å prioritere og fullføre oppgaver, uro, glemsomhet og impulsivitet. ADD kan være ledsaget av lav selvfølelse og sosiale vansker. Behandlinger inkluderer sentralstimulerende medisiner, nonstimulant medisiner og terapi. På grunn av at tilstanden er kronisk, kan behandling være nødvendig på ubestemt tid for å rette ADD symptomer.

Stimulerende medisiner

Ifølge Mayo Clinic, sentralstimulerende stoffer som er mest populære og utbredt behandling for ADD. Stimulerende stoffer oppmuntre til produksjon av nevrotransmittere i hjernen som bidrar med atferd ledelse og impulskontroll. Som et resultat av disse stimulerende midler bidrar til å redusere og kontrollere symptomene på ADD. Det er tre hovedklasser av sentralstimulerende stoffer: dextroamphetamines, dextroamphetamine-amfetamin og methylphenidates. Ritalin er en metylfenidat. Adderall er et dextroamphetamine-amfetamin. Dexedrine er en dextroamphetamine. Disse stoffene kan gi bivirkninger, inkludert signifikant vektøkning eller tap, irritabilitet og abstinenssymptomer, søvnløshet og en redusert vekst. I sjeldne tilfeller kan de føre til hjerteproblemer eller hjerte-relaterte dødsfall.

Andre medikamentelle behandlinger

Hvis barn ikke svare på sentralstimulerende midler og / eller begynne å oppleve bivirkninger, kan anbefales andre medikamentelle behandlinger. "Once-Daily Atomoksetin behandling for barn og unge med Attention Deficit Hyperactivity Disorder", en studie utført av Dr. David Michelson, MD, som ble publisert i november 2002 American Journal of Psychology, konkluderte med at Atomoksetin, en anti-angst medisin, kan bidra til å avlaste ADD og ADHD symptomer når det gis to ganger daglig. Potensielle bivirkninger er kvalme, tretthet og vekttap. I sjeldne tilfeller, leverproblemer, inkludert gulsott, har utviklet. Antidepressents kan brukes dersom verken sentralstimulerende midler eller atomoksetin er effektive, og / eller hvis barn også lider av affektive lidelser i forbindelse med ADD eller ADHD. Til slutt anbefaler Mayo Clinic to medisiner for høyt blodtrykk, klonidin og Tenex, for å lindre ADD symptomer. Kliniske studier sponset av Addrenex Pharmaceuticals, Inc. har bevist disse medikamentene å være effektive i noen pasienter.

Terapi

Anvendes en rekke forskjellige metoder for terapi til behandling av ADD. Ifølge Mayo Clinic, og Marty L. Hinz, president i klinisk forskning ved NeuroResearch klinikker, atferdsmodifikasjon, inkludert planlegging og et klart system av belønning og konsekvenser, har vist seg å være effektiv på å forbedre ADD symptomer. Familieterapi er også nyttig for å hjelpe foreldre og søsken lære å kommunisere effektivt med en ADD barn. Psykoterapi kan vise seg nyttig hvis barn lider uheldige samfunnsmessige konsekvenser som følge av deres ADD, da det gir barn med en sjanse til å konfrontere sine følelser. Endelig kan foreldrene ha nytte av foreldre klasser eller ferdighetstrening for å hjelpe deg å lære å styre og kontrollere en atferdsmessig utfordret ADD barn.

Allergi hos barn

Ingen liker å ha allergi, men det er alltid verre når det er barnet ditt som har dem. Uansett hva hun er allergisk mot, vil hun ikke liker det og vil heller ikke du. Heldigvis er det vanlig for barn å vokse noen allergier, eller i det minste har sine symptomer minske i alvorlighetsgrad som de blir eldre.

Symptomer

Akkurat som hos voksne, symptomer inkluderer nysing, kløe og rennende øyne, utslett og kløe i munnen. Anafylaktiske reaksjoner er sjeldne, men svært farlig fordi de kan føre til døden.

Mat

Mat allergi er svært vanlig hos barn, spesielt for produkter som melk, egg, frukt (særlig tomater og jordbær) og peanøtter.

Dyr

Barnas allergi mot dyr er vanligvis forårsaket av tilstedeværelsen av dyr dander. Å holde kjæledyret ren og børstet kan bidra til å redusere symptomene.

Miljøfaktorer

Ragweed, pollen og andre sesongmessige allergier påvirke barn like ofte som de påvirker voksne. På samme måte kan barn være allergisk mot støv og mugg i huset. Fuktige og varme dager ofte gjør disse allergi verre.

Astma

Allergi kan gi astma hos barn enda verre. Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med astma, få en full allergi panel og sørge for at det er ingenting som er en enkel løsning for å bidra til å redusere antall eller intensitet av hennes astmaanfall.

Forebygging / løsning

Alternativene inkluderer allergivaksinering, over disk eller foreskrevet antihistaminer og unngåelse av utløse allergener.

Hva er en CMV?

CMV, eller cytomegalovirus, er et virus som er en hyppig årsak til fosterskader hos barn hvis mødre bære den. Omtrent én av hver 750 barn utvikler CMV, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention.

Betydning

Mange som har CMV aldri innse at de er bærer av viruset fordi ofte den presenterer ingen symptomer. Men spedbarn og personer med nedsatt immunforsvar er utsatt for effektene.

Årsaker

I nyfødte, er CMV spres gjennom morkaken, morsmelk eller under fødselen. Voksne kontrakt CMV ved seksuell kontakt, organtransplantasjon og berøre sin øynene, nesen eller munnen etter kommer i kontakt med kroppsvæske av noen bærer viruset.

Symptomer

Hos voksne symptomer på CMV er tretthet, svakhet, nattesvette, feber, hovne kjertler, sår hals, tap av matlyst, vekttap, muskelsmerter, leddsmerter eller stivhet og kvalme. I nyfødte, noen symptomer på CMV er gulnet hud, utslett som består av store lilla klatter, lav fødselsvekt, forstørret milt eller lever, lungebetennelse og beslag.

Risiko

Babyer født med CMV er i faresonen for autisme, hørselstap, synsproblemer, psykisk utviklingshemning eller lærevansker, manglende koordinering, ADHD, beslag lidelser og død. Voksne med nedsatt immunforsvar kan lide blindhet, lave blodoksygennivå, alvorlig diaré, magesår, hepatitt, betennelse i hjernen, kramper og koma.

Behandlinger

Det finnes ingen kur for CMV, men hos nyfødte eller personer med nedsatt immunforsvar, antivirale medikamenter ofte hemme spredning. Dette hindrer symptomer på virus fra verre, ifølge Mayo Clinic.

Bivirkninger av Inosittpulver

Bivirkninger av Inosittpulver


Inositol, som er det generiske navnet for myoinositol, er et viktig næringsstoff som brukes av kroppen for å opprettholde helsen til cellemembranene i mange vitale organer. Sunne cellemembraner holde celleinnholdet intakt og dermed tjent til å fremme riktig cellefunksjon. Å ha en mangel på inositol kan føre til hårtap, økte nivåer av kolesterol, øyesykdommer og forstoppelse. Uriktig nivåer av inositol kan også påvirke din mentale tilstand ved å forårsake depresjon og angst. Inositol støtter skikkelig nevrotransmisjon og holder en sunn hjerne i topp stand. Forsiktighet bør utvises ved bruk av en insoitol pulver supplement, men som det kan være bivirkninger med feil bruk.

Diaré

Det er ingen kjente tilfeller av livstruende tilstander forårsaket av forbruker for mye inositol pulver. Imidlertid er diaré som indikerer et overskudd av dette tillegget i kroppen. Hvis diaré vedvarer, leger sterkt anbefale en re-evaluering av dosen du tar.

Svangerskapskomplikasjoner

Inositol bør ikke tas hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid. Inositol kan indusere sammentrekninger av livmorveggen som kan indusere tidlig levering. Rådfør deg med lege før du tar noen form for supplement når graviditeten er et problem.

Forverret ADD / ADHD

Hvis du har blitt diagnostisert med Attention Deficit Hyperactivity Disorder, bør det utvises forsiktighet hvis du vurderer å ta inositol. Tar dette tillegget har kunne forverre din ADD / ADHD symptomer. Rådfør deg med lege før du tar noen form for inositol.

Hvor lang tid tar Strattera Bo i kroppen?

Hvor lang tid tar Strattera Bo i kroppen?


Strattera (atomoksetin) har en halveringstid på 3-4 dager. Dette betyr at den har en stabil tilstand på ca. 15 dager. Dette er omtrent normalt for de fleste medikamenter. Såvidt hvor lang tid det behandler ADD / ADHD symptomer, synes det å vare rundt seks timer. Strattera påvirker hyperaktivitet og impulskontroll ved reining den i ved å behandle kjemikaliene i hjernen, nerver, og som forårsaker disse betingelsene.

Hva Strattera er, og hva det brukes til

Atomoksetin brukes til å behandle ADHD (ADHD). Det er ikke like stimulerende som andre legemidler som brukes for denne tilstanden som Dexedrine, Ritalin og Adderall, men det er fortsatt i stoffet kategorien av sentralnervesystemet agenter / CNS sentralstimulerende midler.

Det er også brukt til å behandle Aspergers syndrom (en type autisme), ADHD (ADD), autisme, bipolar I lidelse, depresjon, generalisert angstlidelse, borderline personlighetsforstyrrelse og kronisk utmattelsessyndrom blant andre forhold.

Alvorlige bivirkninger av Strattera ((Atomoksetin) og advarsler

Ring 911 eller legen din umiddelbart hvis du har noen av disse tegnene på en allergisk reaksjon: pustevansker; elveblest hevelse i ansiktet, lepper, tunge eller svelg.

Slutt å ta Strattera og ringe legen din med en gang hvis du har slike alvorlige bivirkninger som: hallusinasjoner; økt blodtrykk (alvorlig hodepine, tåkesyn, problemer med konsentrasjon, brystsmerter, nummenhet, beslag); brystsmerter, kortpustethet, rask eller ujevn livstegn; følelse ør eller besvimelse; eller urinating mindre enn vanlig eller ikke i det hele tatt

Overdose symptomer kan omfatte tretthet, hyperaktivitet, uro, uvanlig oppførsel, tåkesyn, tørr munn, mageproblemer og rask hjerterytme.

Barn og unge med alvorlige hjerteproblemer eller medfødte hjertefeil har hatt plutselige dødsfall fra å ta noen ADHD medisiner. Sørg for å fortelle legen din dersom du har hjerteproblemer.

Mindre alvorlige bivirkninger av Strattera.

Mindre alvorlige bivirkninger kan være: kvalme, oppkast, magesmerter, tap av appetitt, forstoppelse; hudutslett eller kløe; søvnproblemer (søvnløshet); hoste, tørr munn; økt menstruasjonssmerter; impotens, tap av interesse for sex, eller problemer med å ha en orgasme; irritabilitet; og føler deg svimmel eller døsig.

Alltid ta Strattera med et fullt glass vann. Det er viktig å ta det hver dag som foreskrevet av legen din. Hvis du glemmer en dose, ikke ta en ekstra dose. Vent til det er tid for neste regelmessig planlagt dose.

Er det mulig for en smårolling å være Bipolar?

Er det mulig for en smårolling å være Bipolar?


Selv småbarn kan ha bipolar lidelse, symptomene manifest på måter som lett kan feildiagnostisert som en oppførsel eller adferd problem. Utbrudd er vanlig, og stadige forstyrrelser i de daglige aktivitetene i pjokk er vanlige symptomer på en pjokk med bipolar lidelse.

Identifikasjon

Barn, inkludert småbarn, kan ha bipolar lidelse. Én prosent av totale bestander av både barn og voksne har bipolar lidelse, ifølge Mayo Clinic psykiater Daniel K. Hall.

Funksjoner

Bipolar lidelse er preget av ekstreme humørsvingninger. Disse humørsvingninger manifest i depressive episoder og energiske perioder kjent som maniske episoder.

Effekter

I perioder med depresjon, vil barnet være karakteristisk trist og uinteressert i sine vanlige favoritt aktiviteter. Under maniske humørsvingninger, kan barnas symptomer inkluderer uro, ekstrem dum eller petulant atferd, temperamentsfulle utbrudd og troen på at hun har spesielle evner.

Betraktninger

Barn med en familiehistorie med bipolar lidelse er mer sannsynlig å ha tilstanden. For barn, kan humørsvingninger endres flere ganger i løpet av dagen.

Misforståelse

På grunn av beskaffenheten av humørsvingninger og den rådende troen på at bipolar lidelse er en voksen lidelse, barn med tilstanden risikerer å bli feildiagnostisert. En vanlig feildiagnostisering er attention-deficit / hyperactivity disorder.

Diagnose og behandling

Diagnostisering av bipolar lidelse hos småbarn kan være utfordrende, ikke bare på grunn av de hyppige misdiagnoses på ADHD, men fordi verktøyet som brukes til diagnose, The Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders IV (DSM-IV), fokuserer utelukkende på diagnose voksne symptomer og ble publisert i 1994. Ifølge DSM-IV, de samme symptomene som brukes til å diagnostisere voksen alder bipolar må være til stede. Men mange barnepsykiatere også faktor i nærvær av flere symptomer tradisjonelt ikke tilstede hos voksne, for eksempel rask sykling mellom stemninger. Behandling for småbarn er medisinering, basert på barnets symptomer og tilstedeværelse eller mangel på andre medisinske tilstander. Som pjokk aldre, ikke-farmasøytiske alternativer, for eksempel psykoterapi, kan være tilgjengelige.

How Do Leger Test for Attention Deficit Disorder?

How Do Leger Test for Attention Deficit Disorder?

Informasjon fra Foreldre

Dessverre er det ikke noe blod eller andre laboratorietester som kan tas for å diagnostisere Attention Deficit Disorder, eller ADD. I stedet må legene ta en titt på flere andre faktorer for å stille en diagnose.

Vanligvis anbefaler en lege en spesialist som er opplært til å vurdere symptomer og kjennetegn på ADD (og ADHD, hvis aktuelt) i et barn. Spesialisten først setter seg ned med barnets foreldre eller foresatte og ber dem spørsmål som er ment å bestemme en historie med ADD atferd. Spørsmålene kan inneholde informasjon om barnets medisinske historie, om ikke andre familiemedlemmer kan ha ADD, spesifikke symptomer på ADD (for eksempel manglende evne til å fokusere på en oppgave for en bestemt tidsperiode), når atferden i gang, og noen gjelder foreldrene kan ha eller foreldre problemer foreldrene har møtt. Dersom foreldrene dele anekdotiske bevis for klassiske ADD atferd, for eksempel den nevnte manglende evne til å fokusere, eller hvis barnet har en tendens til å flytte fra oppgave til oppgave raskt, spesialisten vil trolig vurdere slike bevis som indikerer en positiv ADD diagnose.

Informasjon fra lærere

Spesialisten snakker også til barnets lærer om barnets atferd og ytelse i klasserommet. Læreren er noen ganger gitt en sjekkliste. På sjekklisten er en liste over atferd, forventninger og en vurderingsskala. Læreren er forventet å vurdere barnets ytelse for hvert spørsmål i henhold til skalaen. Dersom barnet er rangert høyt for klassiske ADD atferd, som for eksempel å være ute av stand til å fokusere på sitt arbeid for en forhåndsbestemt periode, er spesialisten sannsynlig å tenke på at et tegn på at barnet har ADD.

Andre hensyn

Når diagnosen ADD har blitt forsøksvis gjort, vil spesialisten og legen ønsker å utelukke eventuelle helsemessige bekymringer eller andre årsaker til atferden, for eksempel skjoldbrusk problemer eller juvenile diabetes. Spesialisten vil også avgjøre om barnets ADD er alvorlig nok til å bli klassifisert som en psykisk lidelse som finnes i DSM-IV manualen. Kriteriene for DSM-IV ble publisert av American Psychiatric Association, og blir brukt for å definere graden av ADD, samt noen tilfeller av ADHD. De viktigste symptomer som kreves for en diagnose av DSM-IV er uoppmerksomhet som griper inn i evnen til å gjennomføre daglige rutiner og aktiviteter.

Sjekklister, undersøkelser og spørreskjemaer har aldri blitt godkjent av alle nivåer av regjeringen som en gyldig måte å diagnostisere ADD eller ADHD. Likevel, uten blodprøver, er slike papirer alle leger og foreldre må jobbe med.

Hvordan takle unges Depresjon

Hvordan takle unges Depresjon


Mange mennesker lider av depresjon. Statistikken over de som har depresjon og gå uten behandling er overveldende. Ungdom depresjon er på vei oppover. Å få en ungdom behandling og hjelpe dem med å håndtere er svært viktig. Depresjon venstre ubehandlet kan føre til alvorlige konsekvenser.

Bruksanvisning

gjenkjenne tegn og symptomer på depresjon. Symptomer i tenårene kan avvike fra voksne symptomer. Skyldfølelse, selvtillit tvil, hyppige fysiske symptomer som hodepine eller magesmerter og tap av interesse i tidligere hatt aktiviteter som sport eller grupper, er bare noen av symptomene som kan være til stede.

Få en skikkelig medisinsk diagnose. Hvis du mistenker en tenåring for å lide av depresjon, ta dem til deres primære omsorgsperson for diagnose. De kan utelukke andre lidelser. Deres primære omsorg giver kan også foreskrive medisiner om nødvendig.

Støtt ungdom. Husk at det er de som lider av depresjon. De trenger tid og forståelse. Noe som du kan gjøre for å vise dem støtte er vel verdt det. Vis at du er med dem og prøver å forstå og være nyttig.

Oppmuntre tenåringer til å bli involvert i livet. Sport og sosiale aktiviteter er begge gode ideer. Fysisk aktivitet kan gjøre mye for å hjelpe symptomer på depresjon. Oppmuntre dem til å delta med sine venner i aktiviteter og sport hjelper dem til å føle en del av et team og reduserer eventuelle isolasjon de kan føle.

Stay involvert med tenåringen din. Selv om tenåringen ser ut til å være gjør det bra, er fortsatt involvert med deres liv og aktiviteter. Vis dem at du bryr deg om hva de gjør og hvordan de føler.

fraråde din ungdom fra prøver narkotika og alkohol. Tenåringer med depresjon er mye mer utsatt for disse stoffene. Snakk med dem om risikoen og grunner til å unngå alkohol og narkotika.

Tips og advarsler

  • Å snakke med tenåringen din og bor involvert i sin dag-til-dag liv er en av de største verktøyene til å hjelpe bekjempe ungdom depresjon. Holde kommunikasjonslinjene åpne vil bidra til å oppmuntre ungdoms å være i stand til å snakke med deg. Dette mestring teknikk er viktig.
  • Tenåringer noen ganger er ikke komfortabel med å snakke med noen voksne. Hvis du mistenker en tenåring lider av depresjon, hjelpe dem å finne noen de kan snakke med fritt. Selv om den personen ikke er deg, vil de bli å snakke med noen, som er hva de trenger.
  • Vite når du skal få medisinsk hjelp. Teenage depresjon kan føre til alvorlige konsekvenser som vold og selvmord. Være klar over faresignalene for å få hjelp så snart som mulig.