Digidexo.com

cefalosporiner listen

Forskjeller mellom generasjoner av cefalosporiner

Forskjeller mellom generasjoner av cefalosporiner


Cefalosporiner er en gruppe antibiotika knyttet til penicillin i struktur og måten de bekjempe infeksjoner. De regnes som "bred-range" antibiotika og dekker et bredere spekter av infeksjoner enn penicillin. Cefalosporiner ble oppdaget i sopp i 1949. fleste cephalsporins fungere som bactericider. Det er for tiden fire generasjoner av cefalosporiner anerkjent i USA.

Første generasjon

Første generasjons cefalosporiner er effektive i Bekjempelses gram-positive bakterier, for eksempel stammer av stafylokokker og streptokokker. Blant førstegenerasjonsinnvandrere cefalosporinantibiotika er Ancef og Kefzol (cefazolin) og Keflex (cefalexin).

Andre generasjon

I tillegg til de gram-positive effekter av første generasjon narkotika, andre generasjons cefalosporiner utvide dekningen til gram-negative bakterier som Enterobacter, Pseudomonas og salmonella. Andregenerasjons narkotika varierer i dekning, og testing er ofte nødvendig for å finne riktig middel til å foreskrive. Blant andre generasjons narkotika er Cefzil (cefprozil), Ceclor (cefaclor) og Lorabid (lorakarbef). Den eneste andre generasjons cefalosporin som krysser blod-hjerne barrieren er cefuroksim; Derfor blir det brukt til å behandle hjernehinnebetennelse.

Tredje generasjon

Tredje generasjons cefalosporiner utvide dekningen av gramnegative organismer. Disse stoffene har evnen til å trenge inn i sentralnervesystemet for å behandle infeksjoner som påvirker nervesystemet. Disse tredje generasjons medikamenter også kreve testing for bestemmelse av den passende middel. Blant tredje generasjons cefalosporiner er Omnicef ​​(cefdinir), Rocephin (ceftriaxone) og Suprax (Cefixime).

Fjerde generasjon

Som i 2010, er fjerde generasjon av cefalosporiner i utvikling som vil bli brukt til å behandle Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA).

Interaksjoner

Cefalosporiner skal ikke brukes med følgende medisiner: kalsium acetate, kalsium, klorid, kalsium gluceptat, kalsium cluconate, Ringer-laktat oppløsning eller Ringer løsning. Hvis et cefalosporin medikament må brukes med en av disse medikamentene, kan helsepersonell endre doser. Cephalosporins bør ikke brukes med heparin. Å drikke alkohol er ikke anbefalt når du bruker et cefalosporin stoffet.

Medisinske tilstander

Noen cefalosporiner samhandle med følgende medisinske tilstander: blødningsproblemer, nyresykdom, leversykdom eller gastrointestinale vilkår. Informer legen din hvis du har noen av disse diagnosene.

Tilleggsinformasjon

Cephalosporin klassen av antibiotika ikke effektivt trenge prostatavevet. Stoffet krysser foster barrierer og er også funnet i morsmelk. Noen cefalosporiner er blitt vist å være effektive i barn, og bære ingen ytterligere bivirkninger enn de som oppleves av voksne. Ikke alle legemidler har blitt testet hos barn. Stoffet klasse har ikke vist seg å forårsake fødselsskader. Mens agentene vises i morsmelk, har de ikke vist seg å forårsake noen bivirkninger til barn som ammes.

Om cefalosporiner

Cefalosporiner er en klasse av antibiotika som kommer i tre distinkte grupper: for det første generasjon, annengenerasjons og tredjegenerasjons. Når det gjelder å dekke mer bakken i å drepe gramnegative bakterier, er andre og tredje generasjon kommer til å bli foretrukket legemiddel for legen; selv om de ikke fungerer så godt med gram-positive bakterier. Tredje generasjons cefalosporiner også fungere bedre når det kommer til narkotika-resistente bakterier, som er en økende bekymring med dagens leger og forskere.

Første generasjon

Når det gjelder de første generasjon antibiotika, kan leger velger å foreskrive en rekke legemidler, inkludert cefalexin eller cefazolin. Dosene varierer, vanligvis tar medisinen to til fire ganger daglig. Cefazolin er oftest gitt gjennom injeksjon eller intravenøst. Cefalexin kan tas gjennom munnen. Leger kan foreskrive Cefazolin for forhold som E. Coli eller Staph infeksjon. Cefalexin er rutinemessig foreskrevet for ørebetennelser, strep infeksjoner og selv dårlige forkjølelse / hoste.

Andre generasjon

Andre generasjons cefalosporiner kan også være foreskrevet, blant dem cefaclor og cefuroksim. Dosene varierer også med disse, strekker seg fra to til tre ganger daglig. Cefaclor brukes for tilstander som strep infeksjoner, E. Coli, bein infeksjoner og ørebetennelser. Cefuroxime brukes for infeksjoner som Klebsiella, Strep, Staph og flere livstruende infeksjoner i luftveiene, inkludert bakteriell meningitt og sepsis.

Tredje generasjon

Tredje generasjons cefalosporiner en lege kan forskrive kan inkludere Cefdinir, ceftriaxone eller Rocephin. Disse antibiotika er rutinemessig gitt en-to ganger daglig. Rocephin gis gjennom injeksjon eller intravenøst. Cefdinir er i pilleform. Cefdinir er gitt for plutselige anfall av bronkitt, ørebetennelser, bihulebetennelse og til og med infeksjoner i huden. Det er reservert mer for plutselig sykdom. Rocephin kan gis for gonoré, bakteriell meningitt og selv før operasjonen for å hindre smitte.

Side Effects

Mer vanlige bivirkninger kan inkludere magesyke og diaré, med tap av vekt. Flere alvorlige bivirkninger som bør definitivt bli rapportert til pasientens lege kan omfatte en infeksjon med Clostridium difficile, eller mer kjent som c.diff. Også nyrene kan bli giftig og stenge ned. Hvilket som helst antall av blodsykdommer kunne forekomme, slik som avtar i antall hvite blodceller, blodplater og til og med røde blodceller, noe som resulterer i blødning, eksternt og internt. Pasienten kan også gå inn i et allergisk sjokk.

Betraktninger

Pasienter som er allergiske mot cefalosporiner, selvfølgelig, ikke bør ta dem. Medisinene bør heller ikke være foreskrevet for babyer som er mindre enn en måned gammel. Med andre generasjon meds, er det best å ikke gi dem til pasienter som opplever anfall, heller. Andre hensyn inkluderer: Hvis pasienten er allergisk mot penicillin, er det en god sjanse for at han vil være allergisk mot cefalosporiner også; kvinner som er gravide eller ammer bør også være på vakt mot disse medikamentene; pasienter som lider av nyresykdom og til og med barn bør overvåkes nøye hvis de plasseres på cefalosporiner.

Hva er årsakene til uti cefalosporiner?

Urinveisinfeksjoner (UVI) påvirker millioner av mennesker hvert år, og utgjøre alvorlige helseproblemer. UVI er den nest vanligste typen infeksjon. De fleste urinveisinfeksjoner er forårsaket av bakterier som kommer inn i urinveiene fra urinrøret. Cefalosporiner er antibiotika i nært kjemisk forhold til penicillin og brukes til å behandle en rekke infeksjoner.

Funksjoner

Urinveiene omfatter urinrør, blære, urinlederne og nyrer. Infeksjoner i urinrøret og blæren er den mest vanlige. Cefalosporiner kan anvendes for å behandle den vanlige uti.

Identifikasjon

Generelle symptomer på en urinveisinfeksjon kan utvikle seg raskt og kan omfatte en sterk, hyppig trang til å urinere, passerer bare små mengder urin, en brennende følelse i nedre urinveier (blæren og urinrøret), og en uklar, melkeaktig eller til og med rødlig se til urin.

Betraktninger

Ikke alle med en urinveisinfeksjon vil vise symptomer. I noen forekomster, kan bakteriene beveger seg fra blæren til nyrene. Hvis du er allergisk mot penicillin, er det sannsynlig at du vil være allergisk mot cefalosporiner.

Advarsel

Det er mer alvorlig hvis UTI infeksjonen sprer seg til de øvre urinveiene forårsaker en nyre infeksjon. Bakteriene kan komme inn i blodstrømmen gjennom nyrene. Noen vanlige bivirkninger av cefalosporin inkluderer kvalme, milde magekramper, diaré og oppkast.

Forebygging / løsning

Ikke kjemp behovet for å urinere, drikke en god del vann daglig, og ta stående dusj i stedet for badekar bad. Noen leger kan råde deg drikke tranebærjuice.

Hvordan komme på transplantasjon listen for en nyre

For å få en nyre donasjon fra United Nettverk for orgel Sharing (UNOS), organisasjonen som har ansvar for å samle inn og distribuere alle avdøde-donor organer over hele USA, må du først bli plassert på den nasjonale nyretransplantasjon venteliste. Pasientene kan ikke legge seg til på listen; i stedet, må du bli plassert på listen etter en transplantasjon sentrum når leger fra sentrum finner ut at du ville faktisk være en god kandidat for en nyretransplantasjon.

Bruksanvisning

•  Møte med legen din for å diskutere hvorvidt han mener du kan ha nytte av en nyretransplantasjon. Hvis så, vil hun gi deg en henvisning til en transplantasjon sentrum. Du trenger denne henvisning for å besøke transplantasjon sentrum som en potensiell pasient.

Velg og kontakte en transplantasjon sentrum. Du kan plukke sykehuset anbefalt av legen din eller velge en annen. For å finne et senter på egen hånd, kan du gå UNOS 'nettsted, som inkluderer en søkbar database over alle transplantasjonssentre i USA. Husk at forsikringsselskapet kan betale mer for transplantasjoner utføres ved bestemte sykehus. Andre faktorer å vurdere inkludere senterets nyretransplanterte overlevelsesrater, antall transplantasjoner utføres hvert år, og hvorvidt Senteret tilbyr tilleggstjenester som støttegrupper eller hjelpe til med å finne lokale boliger. Transplantasjon sentrum vil trolig håndtere alle aspekter av din transplantasjon prosessen, så finn en som du føler deg komfortabel med. Hvis du har en støttegruppe for folk som er villige til å hjelpe deg under og etter transplantasjonen, kan plasseringen av transplantasjon sentrum også være en avgjørende faktor.

gjennomgå en grundig medisinsk evaluering ved transplantasjon sentrum for å avgjøre om du ville være en god kandidat for en nyretransplantasjon, og at du er frisk nok til å overleve inngrepet. Transplant er ikke et godt alternativ for alle. Dersom transplantasjon sentrum bestemmer at du er en god kandidat, vil de sette navnet ditt på den nasjonale transplantasjon venteliste.

Tips og advarsler

  • Det kan ta lang tid å få en nyre fra transplantasjonslisten, ofte et år eller mer. Jo før du kommer på listen, jo bedre, så ikke nøl med å snakke med legen din hvis du tror du kan være en kandidat for en transplantasjon.
  • Det er verdt å se nærmere på om du har noen familiemedlemmer eller venner som ville være villig til å donere en nyre til deg. Finne dine egne kompatible giver midler som kan hoppe over den lange ventetiden vanligvis forbundet med å motta en nyre fra transplantasjonslisten.

Listen over mat for en lav-kalori, lav-fett diett

Listen over mat for en lav-kalori, lav-fett diett


For folk som er interessert i å miste vekt og praktisere sunne livsstilsvaner, forbruker kalorifattig og fettfattig mat er en viktig del av å forbedre den generelle livskvaliteten. Mat lavt på fett og kaloriinnhold er en integrert del av mange diett planer rettet mot å redusere vekt. Kalorifattig og fettfattig mat alternativer kan bli funnet i ulike matvaregrupper, slik at dieters å skape et godt balansert kosthold.

Dairy

Som erstatning for mer konvensjonelle melkeprodukter som ost og melk, kan en rekke lavere fett alternativer bli vedtatt å redusere kaloriinntaket og øke inntak. Redusert fett, lav-fett, eller fettfri melk kan inngå i en diett som et bytte for helmelk. Snarere enn vanlig ost, fettfri ost og redusert fett cottage cheese er verdifulle alternativer. Kosten med en søt tann kan erstatte iskrem med frossen yoghurt i en lav-fett diett.

Frukt og grønnsaker

Mange frukt og grønnsaker er verdifulle for slankere interessert i lav-kalori, lav-fett diett. Ifølge Selv ernæring data, er epler, grapefrukt, druer og appelsiner anses av ernæringseksperter for å være kvalitet mat i en vekt-tap diett. I form av grønnsaker, brokkoli, rosenkål, selleri, spinat og tomater er anbefalt å være lav i kalorier og fett.

Kjøtt, fisk og fjærfe

Mange mat alternativer finnes i kategorien av kjøtt, fisk og fjærfe som er lave i kalorier og fett. Extra-mager kjøttdeig og kalkun og skinn og unbreaded fisk hermetisert i vann er alle lav-kalori, lav-fett alternativer erstatte mindre sunne alternativer. I form av egg, forbruker eggehviter eller egg erstatning i motsetning til hele egg er en god måte å redusere kalorier og fett i en diett.

Pasta og Korn

Vekt-tap dietter kan fortsatt ta med pasta, korn og kornprodukter samtidig redusere kalori-og fettinnhold. Forbruker brun ris, kokte unenriched spaghetti, og havregryn er alle verdifulle matvarer for å inkludere i en diett uten å øke uønskede kalorier og fett. Redusert fett granola, langkornet hvit ris og kli flak er også gode valg. Forbruker pasta med tomatsaus eller grønnsaker i motsetning til hvit saus er en annen måte å redusere fett og kaloriinntaket.

Listen over produkter som er faktisk ikke Vegetarisk

Listen over produkter som er faktisk ikke Vegetarisk


Vegetarianere spiser ikke biff, svinekjøtt, kylling, fisk eller annet kjøtt. Noen vegetarianere spiser melkeprodukter og egg. De kalles lakto-ovo vegetarianere. Andre spiser enten meieriprodukter eller egg, men ikke den andre, og ville være enten lacto- eller ovo-vegetarianere. De som spiser ingen animalske produkter i det hele tatt kalles veganere. Hvis et produkt er merket vegetarianer, har det ingen kjøtt, men kan ha melkeprodukter eller egg. Hvis det kalles veganer, har det ingen kjøtt, meieriprodukter eller egg. Hvis det har verken etikett, må du lese ingredienslisten nøye for å se om det er vegetarianer.

Gelatin

Gelatin er et animalsk produkt. Matvarer som inneholder gelatin er ikke vegetarianer. Dette inkluderer ikke bare gelatin desserter, men mange produkter som bruker gelatin som bindemiddel. Mange vitaminer og andre kosttilskudd inkluderer gelatin, og disse er ikke vegetarianer. Ingredienser etiketten vil inneholde gelatin.

Suppe

Mange hermetisert eller pakket supper, eller supper i restauranter, kan synes å være vegetarianer, men er ikke fordi de bruker en base av kyllingbuljong eller andre animalske produkter. Disse inkluderer mange grønnsaksupper eller supper kalt tomat eller andre grønnsaker.

Lard

Lard er noen ganger brukt til steking. Hvis du liker refried bønner, sørge for at de er vegetarianer som noen ganger de er forberedt med smult. I en meksikansk restaurant, kan det være lurt å spørre om en stekt mat er stekt i smult. Pommes frites kan være stekt i smult eller andre animalske produkter. Dette inkluderer de fra mange fast-food kjeden restauranter. Pie skorpe er også noen ganger gjort med smult. Noen ganger kan man støte på andre animalske produkter som bacon fett som brukes til steking.

Caesar Salad

Tradisjonell Caesar salat dressing er laget med ansjos.

Burgers

Veggie burgere er bra for vegetarianere, men hvis du er veganer, være oppmerksom på at noen bruker ost å holde dem sammen. Les ingrediensene eller spør personalet på en restaurant. Pre-formet kolesterol er kun finnes i animalske produkter, så hvis en etikett indikerer produktet har noen kolesterol i det hele tatt, produktet er ikke for deg hvis du ønsker å unngå alle animalske produkter.

Tilsetningsstoffer

Det finnes hundrevis av tilsetningsstoffer i bearbeidet mat. Det er ofte vanskelig å vite om de er vegetarianere fordi noe kan være laget av enten animalske eller vegetabilske kilder. Hvis du er en streng vegetarisk, må du kanskje kontakte produsenten for å finne ut, eller bare unngå maten.

Listen av fet mat

Ifølge United States Department of Agriculture (USDA) Dietary Guidelines for amerikanerne, bør folk bruker 20 prosent til 35 prosent av sine daglige kalorier fra fett. Flertallet av fett bør komme fra friske kilder, for eksempel fisk, vegetabilsk olje og muttere. Overvåking fettinntak kan hjelpe folk som sliter med helseutfordringer, som evaluerte nivåer av low-density lipoproteiner (LDL), som er "dårlig kolesterol". Før du gjør kosthold endringer, anmeldelse av denne hurtigguide til fet mat og mer helsebringende alternativer.

Fete meieriprodukter

Hele melkeprodukter er pakket med mettet fett, som øker kolesterolet. Minimere mengden av helmelk, iskrem og oster du forbruker, og slå ut i full-fett yoghurt for lav-fett alternativer. Også, hvis du liker å spise iskrem, men ønsker å miste fett gram, velger frossen yoghurt.

Fettrik Meats

Det er på tide å revurdere din bacon og egg morgen vane, og velger en slankere alternativ. Kjøtt som bacon og pølse er fulle av mettet fett, som også kan øke kolesterolet og føre til vektøkning. I stedet velger kalkun bacon, eller kjøtt som inneholder mindre enn 35 prosent fett og har liten eller ingen mettet fett.

Høy fett Oljer

Hvis en oppskriften krever palmekjernekokosolje, vurdere å bruke et alternativ. Disse oljene er fullpakket med mettet fett, og de fleste restauranter har sluttet å bruke dem helt. I stedet velger oljer som er sunt for hjertet, som raps og olivenoljer. Også, kaste ut smør og fett, som er lastet med mettet fett og transfett.

Fast Food

Mange har hørt at fast food er lastet med fett, men hvor ille er det? Ifølge McDonalds 'ernæringsmessige informasjon, en Quarter Pounder med ost inneholder 42 gram fett, som er 65% av det daglige verdi, og 510 kalorier. Og en stor frites vil koste deg 25 gram fett, som er 38% av det daglige verdi, og 500 kalorier.

Listen Tre Vegetar dietter

Listen Tre Vegetar dietter


Mange grunner kan påvirke en persons beslutning om å opprettholde et vegetarisk kosthold. Kulturelle oppfatninger, helse bekymringer og etiske oppfatninger er blant de vanligste. Selv om noen mennesker kan tenke følge et vegetarisk kosthold er så enkelt som med unntak av kjøtt, fisk og fjærkre, kan det være andre matvarer for å utelukke avhengig av hvilken type vegetarisk diett du velger å følge. Lære om de forskjellige typer vegetarisk kosthold kan hjelpe deg å avgjøre hvilken som er best for deg.

Lakto-vegetarisk

Et vegetarisk kosthold som ekskluderer kjøtt, fjærfe, fisk og egg er kjent som en lakto-vegetarisk kosthold. Den "lakto" i lakto-vegetarisk betyr "meieri" på latin. Melk, ost, smør og alle andre meieriprodukter inngår i en lakto-vegetarisk kosthold, men kan bli ekskludert fra andre typer vegetarisk kosthold. På grunn av meieriprodukter, kan en skikkelig lakto-vegetarisk kosthold være rik på kalsium, protein, vitamin D og sink. Det kan også være lavere kolesterol på grunn av utelukkelse av egg.

Ovo-vegetarisk

En ovo-vegetarisk kosthold ekskluderer kjøtt, fjærfe, fisk og meieriprodukter. Den "ovo" i ovo-vegetarianer er latin for "egg", som er tillatt i denne type vegetarisk kosthold. Mange mennesker kan velge en ovo-vegetarisk kosthold fordi de er laktoseintolerante eller har bekymringer om å spise meieriprodukter. Ovo-vegetarianere ofte bruker produkter laget av soya og tofu i stedet for meieriprodukter. Soyamelk kan være en tilstrekkelig erstatning for kumelk, fordi det inneholder omtrent den samme mengde protein. Soyaprodukter er også gode kilder til kalsium og sink som en del av en ovo-vegetarisk kosthold.

Lakto-ovo Vegetarisk

Et lakto-ovo vegetarisk kosthold er vanligvis den type diett fulgt av de fleste mennesker som identifiserer seg selv som vegetarianere. Denne vegetarisk kosthold utelukker alle kjøtt, fjærkre og fisk, men gjør meieri og egg. Mange mennesker kan finne denne type vegetarisk kosthold mindre begrensende. Selv om en lakto-ovo vegetarisk kosthold ekskluderer kjøtt, fjærkre og fisk, kan det fortsatt være høy i fett og kolesterol på grunn av inkludering av egg og meieriprodukter. En måte å redusere fett i kosten er ved å spise fett gratis og redusert fett meieriprodukter, som for eksempel skummet melk og fettfri yoghurt. Spise mindre egg eller fjerne eggeplommene kan hjelpe deg forbruke mindre kolesterol.

Andre alternativer

Foruten de tre vegetarisk kosthold er oppført, er det tre andre alternativer du kan vurdere: veganisme, pescatarianism og flexitarianism. En vegansk kosthold er kanskje den mest begrense diett, og utelukker alle kjøtt, fjærfe, fisk, egg og meieriprodukter. Veganere unngår også noe mat eller produkter som stammer fra dyr, inkludert honning, såpe, skinn, pels, ull eller silke. Veganere kan trenge å konsumere vitamin kosttilskudd eller vitamin berikede matvarer for å få riktig ernæring. Veganere og vegetarianere bør også se en kostholdsekspert for å være sikker på at deres kosthold ikke er for lav i vitaminer, næringsstoffer og mineraler.

En pescatarian kosthold utelukker kjøtt og fjærfe, men inkluderer fisk, egg og meieriprodukter. Mange velger denne type diett fordi fisk er en god kilde til omega-3 fettsyrer, som er avgjørende for god hjerte helse og øyet og hjernens utvikling.

En flexitarian diett er en som kan bare ta med kjøtt, fjærfe, fisk, egg og melkeprodukter i små mengder eller i sjeldne tilfeller.

Endobacteria & blære infeksjoner

Endobacteria & blære infeksjoner


Endobacteria refererer til bakterier som er funnet inne i kroppen. I tilfelle av en urinveisinfeksjon, er Eschenichia coli (E. coli) den primære årsaken. Dette er en bakterie som trives i tarmen. Hver gang du tisser, du skylle ut denne bakterien. Det er forholdene imidlertid at føre til at bakterier å vokse i et raskere tempo forårsaker en infeksjon.

Blærekatarr

Blærekatarr er den kliniske termen for blære infeksjon. Alvorlig eller tilbakevendende blærekatarr kalles akutt blærekatarr. Blærekatarr er en av de infeksjoner som faller under kategorien av urinveisinfeksjon, en generell betegnelse for noen infeksjon langs urinveiene. Når bakterier slik som Escherichia coli går inn i urinrøret, røret som tømmes blæren, bakterier reise til blæren og forårsake infeksjon. I mange tilfeller, er kroppen i stand til å bekjempe bakterier. Symptomer på infeksjon inkluderer bekkensmerter, hyppig trang til å urinere, brennende følelse mens urinering, skyet eller stygg luktende urin, trykket i nedre del av magen og lavgradig feber.

Forekomst

Ifølge University of Maryland Medical Center, er cystitt sjelden hos menn og mest vanlig hos kvinner. Kvinner får flere blære infeksjoner fordi de har kortere urinrør og det er nærmere anus. Fordi urinrøret er kortere, bakterier har kortere avstand til å reise for å komme til blæren.

Risikofaktorer

Seksuelt aktive kvinner mellom 20 og 50 som er mest utsatt for blærekatarr. Det er andre forhold som gjør en person mer utsatt for å utvikle blære infeksjoner som for eksempel diabetes, høy alder, problemer med å tømme blæren, tarm inkontinens og forstørret prostata. Periodiske infeksjoner er vanlig blant pasienter med urinrørsstriktur. Dette er når urinrøret er unormalt smal på grunn av arrvev oppbygning forårsaket av sykdom, kirurgi eller skade.

Behandling

Når bakteriene kommer inn i blæren, må det behandles med et antibiotikum. Listen over antibiotika for blærekatarr omfatter amoxicillin, cefalosporiner, ciprofloksacin, doxycyclino og nitrofurantoin

Cranberry for forebygging

Tranebær (Vaccinium macrocarpon) har blitt brukt av indianere til å behandle blære og nyresykdom. Ifølge University of Maryland, er det den mest kjente forebyggende behandling for å avverge infeksjon forårsaket av Escherichia coli. Cranberry tilsynelatende hindrer bakterier fester seg til veggene i urinveiene.

Juice eller kosttilskudd

For å forhindre tilbakevendende blæreinfeksjoner, kan tranebærjuice eller kapsler bli tatt. University of Maryland Medical Center foreskriver følgende: 3 oz av ren tranebærjuice eller 10 oz av tranebærjuice cocktail daglig; 6 kapsler (300mg til 400mg) per dag; 1,5 oz av fersk eller frossen. Tranebærjuice eller kapsler kan forstyrre wafarin, så pass på å alltid spørre legen din før du legger kosttilskudd til kosthold.

Blærekatarr Risks

Hvis en blære infeksjon går ubehandlet, vil det spre seg til nyrene. Derfor er det viktig å behandle en blære infeksjon så snart som mulig for å unngå en mer komplisert tilstand.

Farer ved Flip-flop sko

Farer ved Flip-flop sko

Flip flops kan være din favoritt sommer sko, men de er din podiatrist verste mareritt. En Internett-søk etter "flip flop farer" vil drudge opp utallige historier om uheldige ulykker og langsiktige fotproblemer forårsaket av de populære strand sko, også kalt thongs. Mens noen typer flip flops er verre enn andre, leger anbefaler generelt at alle av dem brukes i moderate mengder.

Pauser, forstuinger, Twists

Billig gjort eller dårlig strukturerte flip flops gir ingen bue eller ankelstøtte, noe som ofte fører til pinlige fall eller til og med ødelagte ankler. Den amerikanske podiatric Medical Association anbefaler, for å hindre slike uhell, forbrukere sørge for at flip flop ikke kan bøyes i to. Det bør bare bøye på ballen av foten og bør gi komfortabel, strukturert bue støtte. Flip flops bør også gi en tilstrekkelig pute for foten din med hvert trinn. Du kan også redusere risikoen for tripping ved å sikre at tærne ikke går lenger enn foran på skoen, og kast sko med tegn på skade, inkludert sprekker eller frynsete.

Blemmer

Flip flops som er laget av billig gummi ofte gni mot huden og kan forårsake smertefulle blemmer. Flip flops er laget av et mykt lær eller høyere kvalitet plast kan unngå dette problemet. Strategisk plasserte plaster og begrenset brukstid er også verdifulle blemme forebyggende taktikk.

Flip Flop Unfriendly Aktiviteter

Gå korte avstander til stranden eller bassenget er tilfeller som vanligvis kaller for flip flops, men noen aktiviteter definitivt ikke. Noen eksempler på slike aktiviteter er langdistanse turer, hagearbeid eller annet hagearbeid, sport eller andre aktiviteter som krever mye bevegelse. Velg sko som passer til din aktivitet, husk at flip flops bør aldri brukes for omfattende tidsrom.

Finn en bedre Flip Flop

Den APMA har samlet en liste over dusinvis av flip flops som anses bedre for føttene. Inkludert på listen er bestemte typer flip flops laget av en håndfull av forskjellige merker. Anbefalt flip flops kommer i en rekke ulike stiler, og varierer i pris. Dyrere flip flops kan være vanskelig å rettferdiggjøre i begynnelsen, men hvis de gir bedre støtte, kan de hindre kostbare skader. Velbygde flip flops tendens til å vare i mange år, så vel.

Farmakologiske effekten av trigonelline

Farmakologiske effekten av trigonelline


Trigonelline er et hormon som finnes naturlig i planteprodukter. Det er et derivat av vitamin B6. En vesentlig bestanddel av kaffe, er trigonelline antatt å ha anti-migrene, anti-kreftfremkallende, antiseptisk, hypoglykemiske og hypokolesterolemiske aktivitet. Det kan også fungere som en stimulerende og beroligende. Det er ingen regler på plass når det gjelder produksjon eller bruk av trigonelline. Det er ikke inkludert i listen av giftige materialer som er nevnt i den giftige stoffer loven. Derfor ikke trigonelline eksponering til mennesker ikke forårsake noen grad av toksisitet. Dessuten har ingen alvorlige bivirkninger av trigonelline blitt nevnt hittil.

Struktur og sammensetning av trigonelline

Trigonelline (N-metyl-nikotinat) er et vitamin B6-derivat med en lav, bitter smak i sammenligning med koffein. Det er også kjent som Coffearin, Coffearine og Gynesine. Dens innholdet i grønne kaffebønner er mellom 0,6 prosent (vekt / vekt) til 1 prosent (w / w). Når stekt ved 230 ° C, er trigonelline brytes ned til nikotinsyre med omtrent 85 prosent med få uendrede molekyler som er igjen i den brente beans.Trigonelline produseres i grønne kaffebønner ved nikotinsyre (pyridinium-3-karboksylsyre) metylering ved hjelp av metionin, en type aminosyre inneholdende svovel. Trigonelline, trolig den mest betydelige element som bidrar til unødig bitterhet i kaffe, er 100 prosent vannløselige. På 424 grader F, tiner det til ren krystallinsk form. Oppløsningen av trigonelline starter omtrent på 378 grader F.

Biologiske effektene av trigonelline

Orale preparater av bukkehornkløver, en av de stoffer som inneholder trigonelline, ved hjelp av varmt vann, ekstraksjon blir ansett for å ha anti-diaré og antipyretiske egenskaper. Ekstraktet er også kjent for å være effektive i håret foryngelse og styrke neglene. Trigonelline eksponering for mennesker oppstår når planter som inneholder trigonelline er inntatt, og 20 prosent av det sammensatte inge utskilles gjennom urinen.

Trigonelline eksponering til mennesker kan også ha flere terapeutiske egenskaper, så som anti-migrene, anti-kreftfremkallende (cervix og lever), antiseptisk, hypoglykemiske og hypokolesterolemiske, aktiviteter. Det er et niacin metabolitt tilstede hos mennesker, kjent for å være en bestanddel av over-the-counter vitamintilskudd som kan brukes som et anti-hyperlipidemi og hypokolesterolemiske. Niacin opprettes i form av en tablett med typiske dose som varierer fra 1 til 2 g, to til tre ganger om dagen.

Trigonelline og kreft

Det finnes ingen betydelig bevis vedrørende trigonelline til behandling av kreft. Imidlertid, et anti-kreftfremkallende studie viste at trigonelline viste anti-kreftfremkallende aktivitet for P-388 lymfatisk leukemi hos mus. Trigonelline kan spille en rolle i østrogenavhengig brystkreft og kan også være til stor hjelp mot forekomst av kreft i tykktarmen. Ifølge en studie utført av Texas AgriLife forskere, kan trigonelline også fungere som et hormon.

Biotilgjengelighet

Bukkehornkløver og kaffe er den vanligst forekommende og allment kjente stoffer inneholder trigonelline. Frøene av Bukkehornkløver inneholder 45 til 60 prosent karbohydrater, for det meste mucilaginous fiber; 5 til 10 prosent permanente oljer (lipider); 20 til 30 prosent proteiner med høy tryptofan og lysin; pyridin-type alkaloid -trigonelline (0,2 til 0,36 prosent), gentianine, choline (0,5 prosent) og carpaine. En hoveddel av trigonelline er delt inn pyridiner og nikotinsyre utlån en bitter smak til frøet.

Kaffe inneholder mange bioaktive forbindelser, inkludert trigonelline, noe som gir den karakteristiske aroma og smak. Andre vanlige mat kilder som inneholder trigonelline inkluderer bygg, mais, honningmelon, løk, soyabønner, erter og tomater. Omtrent fem prosent av niacin tatt omdannes til trigonelline.

Mulige bivirkninger

Det har ikke vært noen bivirkninger av trigonelline knyttet til forbindelsen i et stoff. Ekstrakt av bukkehornkløver som inneholder trigonelline regnes som trygt for medisinsk bruk. Imidlertid kan overdrevent inntak av stoffer som inneholder trigonelline føre til diaré, som herdes når den bestemte mat er avviklet. Opp til 100 gram av en matvare, slik som bukkehornkløver, bør benyttes for medisinske formål. Andre mulige bivirkninger av trigonelline inkluderer kvalme og intestinal nød. Eksternt program for ethvert stoff som inneholder trigonelline kan føre til hudirritasjon. Av disse grunner. noen hjemme rettsmidler som inneholder trigonelline må tas med forsiktighet.

Hvordan hjelpe en person som synes Paranoid

Hvordan hjelpe en person som synes Paranoid


Håndteringen av en person som lider av paranoid personlighetsforstyrrelse (PPD) kan være en skremmende oppgave. PPD lider ikke stole på andre og er svært skeptisk til mennesker, noe som gjør det vanskelig å få deres tillit lenge nok til å hjelpe dem. Selv vennlige bevegelser kan tolkes som å være manipulerende eller ondskapsfull. De finner det ofte vanskelig å forfalske nære relasjoner med andre. Personer med PPD finne det utfordrende å senke sitt forsvar. De ser aktivt etter bevis for at andre er mot dem. Medisinsk intervensjon er ofte nødvendig, men det er noen ting som familiemedlemmer og venner kan gjøre for å hjelpe kontroll symptomer på paranoia.

Hvordan hjelpe en person som synes Paranoid

•  Oppmuntre den enkelte til å søke profesjonell hjelp. På grunn av deres mistenkelig og mistenksom natur, pasienter med PPD er ikke sannsynlig å søke profesjonell hjelp på egen hånd. Mesteparten av tiden, pårørende eller rettsapparatet ordre eller oppfordrer dem til å søke behandling. Psykoterapi er den vanligste behandlingen for PPD. Medisiner kan være nyttig for å redusere paranoia.

Unngå argumenter. I stedet for å fortelle den enkelte at deres frykt er irrasjonell, stille konkrete spørsmål om sin frykt. Hvis de er åpne for å lytte til deg, prøv å klare opp eventuelle misforståelser ved hjelp av et enkelt språk.

Gi dem nok personlige plass. Mange personer som lider av PPD frykter nærhet til andre. Sett nok fysisk plass mellom deg slik at de ikke føler seg fanget eller omringet.

Fjern den enkelte fra situasjoner som forårsaker paranoia angrep. Be dem fortelle deg hva som forårsaker deres frykt. Prøv å unngå objekter eller situasjoner som de frykter. Hvis den enkelte har en sterk negativ reaksjon på hunder, prøv å unngå alle situasjoner der hunder er til stede.

Fokuser individ på hva som er ekte uten avdramatiserer sin frykt. Gjør betryggende utsagn som "Jeg vet du tror FBI er ute etter deg, men jeg forsikrer deg ingen her er fra FBI."

Fortell den enkelte alt du skal gjøre før du gjør det, slik at de ikke er overrasket over dine bevegelser og kan begynne å stole på at du vil gjøre det du sier.

Snakk om personens frykt når han eller hun er i en rasjonell tilstand og ikke opplever en paranoid angrep. Lag en plan for håndtering av frykt når de oppstår. Sammen, lage en liste over deres frykt og på slutten av listen, skriv "Disse tingene kommer ikke til å skade meg. Denne frykten er et symptom på sykdommen min." Plasser listen i et felles sted for eksempel på kjøleskapdøren eller soveromsdøren der den enkelte kan referere til det når de begynner å ha paranoia angrep.

Minn den enkelte som sine følelser av paranoia er symptomer på en sykdom, og at de vil føle seg bedre når sine medisiner trer i kraft. Oppmuntre den enkelte til å søke profesjonell medisinsk hjelp hvis de ikke allerede har gjort det.

Aktiviteter for å hjelpe med sanseintegrasjon

Aktiviteter for å hjelpe med sanseintegrasjon


Sensorisk integrasjon refererer til hjernens funksjon av bearbeiding av informasjon den får gjennom sansene. Hvis ditt barns hjerne ikke effektivt behandle innkommende sensoriske meldinger, kan han ha problemer i samspill med sine omgivelser. Han kan også slite i relasjoner og har problemer med læring. Heldigvis kan du hjelpe ham å integrere sanseinntrykk til hjernen hans ved å oppmuntre ham til å engasjere seg i aktiviteter som er utformet for å være både terapeutisk og moro.

Tips

Mens du arbeider med barnet ditt til å forbedre sin sensoriske prosesseringsevne, er det viktig å følge noen grunnleggende tips. Hvis hun stiller frykt eller angst, ikke tvinge henne til å delta. Frykten er ikke under hennes kontroll; den er basert på hennes nervesystem sensoriske reaksjon. Som hun utfører disse eller integreringsaktiviteter, se henne for tegn til å bli overaktiv, uoppmerksom eller altfor dumt. Merk eventuelle plutselige endringer i hudfarge eller hiccuping, raping eller gjesper. Hvis du ser noen av disse symptomene, må du umiddelbart stoppe aktiviteten. Roe henne med kos, innpakning i et teppe, et varmt bad eller hva bestemt prosedyre arbeider for å redusere angst hos barnet ditt.

Tungt arbeid

En terapeutisk type aktivitet kalt "tungt arbeid" kan være gunstig for barnet ditt. Denne intervensjon er spesielt nødvendig for barn som sliter med opphisselse nivå regulering - et barn som ikke kan synes å sitte stille. En nyttig tungt arbeid aktivitet bærer gjenstander som dagligvarer eller ryggsekker. Oppmuntre din sønn til å bidra til å flytte eller stable stoler eller andre elementer er en effektiv aktivitet. Han kan også nyte bistå deg i vanning planter ved hjelp av slange eller en kan. Enhver aktivitet som innebærer å flytte eller bærer vekter kan være nyttig og morsom. Svømming, sykling, iført håndleddet eller ankelvekter eller skyve / trekke gjenstander som leketøy gressklippere eller handlekurver er alle terapeutiske og muligens hyggelige aktiviteter for barnet ditt.

Finmotoriske aktiviteter

Det er mange aktiviteter som kan hjelpe barnet ditt i finmotorikk og overekstremitetene utvikling. Har sitt arbeid på eller over øyehøyde med en tabletop staffeli, maling og tegne på et gulv staffeli, og skrive og farge på en tavle. Oppmuntre din datter å spille med modellerleire eller kitt og å kutte papir og papp med svingete saks. Utnytte squishy eller resistive elementer som stress baller, spretne baller eller gummistrikk i hennes spilletid.

Oral Intervensjon

Barnet ditt kan slite med orale vanskeligheter. Oppmuntre ham til å prøve chewy mat som gummy godteri, beef jerky eller granola barer. En annen oral intervensjon er å tilby dine sønn resistive suger alternativer som løkker sugerør, slikkepinner, sport flasker med sugerør, og milkshake med sugerør. Engasjere ham i blåser aktiviteter som bobler, blåseinstrumenter og fløyter.

Tunneler og Vibrerende objekter

Andre aktiviteter som er gunstig i å ta opp spørsmålet om sensoriske integrering omfatter bruk av tunneler eller vibrerende gjenstander. Bare å ha datteren din krype gjennom en tunnel er en effektiv aktiv grovmotorikk og bilateral motorisk koordinasjon terapi. Du kan øke fordelen ved å sette strukturerte objekter i tunnelen. Vibrerende objekter er faktisk beroligende for barn med sensoriske behandlingsproblemer. Utnytte vibrerende puter, håndholdte massører, muntlige massører, vibrerende tannbørster eller masserer stoler og hvilestoler. Når hun er overveldet av sanseinntrykk, lære henne å bruke vibrerende objekt som en dyne.

Den beste tilnærmingen

Den beste tilnærmingen til enhver intervensjon er å la barnet ditt til å velge. Presentere ham med alternativer og la ham bestemme. Utnytte aktivitetslister som utgangspunkt. Du kan velge å eksperimentere med lignende ideer fra listen og skreddersy dem til din sønns preferanser. Mens det er mange hjemme-aktiviteter og produkter som kan hjelpe deg i omsorg for barnet ditt, hvis det er mulig han bør også få profesjonell intervensjon fra en ergoterapeut. Oppsøk henvisninger og ressurser fra hans primære omsorg lege. Du trenger ikke å kjempe denne kampen alene.

Skum Vs. Voks ørepropper

Skum Vs.  Voks ørepropper


Er støy i soverommet robber deg for en god natts søvn? Eller har du bare ønsker litt fred og ro fra de mange typer lyder bombardere deg hver dag? Bruke ørepropper kan være svaret. Skum eller bivoks ørepropper er to typer billig, lett-å-bruke ørepropper tilgjengelig i drugstores.

Skum vs Wax Ørepropper

Å gjøre en beslutning om hva slags øreplugger for å bruke, avhenger av flere faktorer, som komfort, materiale, støyreduksjon rating, pris, tilgjengelighet og antall ganger du kan bruke dem opp før den kastes. Støyreduksjons rating (NRR) bør være nummer en på listen når du skal kjøpe ørepropper, fordi hva er vitsen med en ørepropp hvis du fortsatt kan høre støy? En rangering på 15-33 desibel er en god rating, og generelt, jo høyere rating, jo bedre beskyttelse. Nummer to på listen skal være passform og komfort, velge hva slags materiale en ørepropp er laget av vil avgjøre hvilket sett vil være best for deg. Fordelene med hver er under.

Voks ørepropper

Voks ørepropper er laget av naturlige materialer som bivoks, steril bomull og lanolin.

De er myk og formbar og lett danner en forsegling i øregangen for en perfekt passform. De blokkerer høyt snorking og forsegle ut vann. De er gjenbrukbare og passer for alle aldre, og har en støyreduksjon rating på 15 til 45 desibel.

Skum Ørepropper

Skum ørepropper er laget av støpt slow-utvinning skum som kan vaskes og brukes om igjen.

De er veldig billig og har en rimelig tettsittende passform, men du kan høre noen lyd. De fleste skum ørepropper har en NRR rating på 10 til 20 desibel. De er egnet for alle aldre og utvide for å få plass i ørekanalen.

Sikkerhet

Ørepropper er trygge å bruke hver dag, men det er et par ting å se etter. Ikke legg skitne ørepropper i ørene; enten vaske ørepropper daglig eller bruke friske. Pass på å også vaske hendene før du håndterer ørepropper; bakterier kan overføres til ørekanalen og en indre ørebetennelse er en mulighet. Ørepropper har også vært kjent for å blokkere den naturlige sekresjon av voks fra øret hvis bæres i lange perioder av gangen.

Hvordan å sjekke ut en Orthodontist

Hvordan å sjekke ut en Orthodontist


Enten du plukke ut en kjeveortoped for deg selv eller for barnet ditt, er det viktig at du velger en som vil møte dine behov. Hvis verden av tannregulering er nytt for deg, du sannsynligvis har en lang liste med spørsmål som krever svar. Retten orthodontist ikke bare vil være i stand til å svare på dine spørsmål, vil han være i stand til å gjøre en dyktig jobb med å samkjøre tennene eller de av barnet ditt.

Hvordan å sjekke ut en Orthodontist

Be venner som har hatt tannregulering eller som har hatt barn med tannregulering om hvilke kjeveortopeder i samfunnet de vil anbefale. Hvis noen har ett barn med tannregulering, og trenger å få tannregulering for en andre barn, ville hun bruke samme orthodontist? I så fall, spør henne hvorfor. Hvis ikke, sørg for å finne ut at svaret også.

Utarbeide en liste over de kjeveortopeder anbefalt av vennene dine, og sjekk adressene for hver. Mens den fysiske nærheten til legekontoret er ikke avgjørende i valg av en kjeveortoped, er det ideelt å velge en som er lett tilgjengelig, gitt antall ganger du vil besøke i de kommende årene. Hvis du leter på vegne av barnet ditt, bør du vurdere hvor nær kontoret er til skolen eller skolene hun vil være til stede i løpet av behandlingen.

Ring kjeveortopeder på listen for å se om de er imot nye pasienter. Hvis de er, be om å bestille en konsultasjon avtale. Hvis tannregulering er for barnet ditt, ta barnet med deg slik at orthodontist kan se på barnets munn. Finn ut om legen aksepterer din forsikring, hvis det er aktuelt, eller er blant planen nettverk av leverandører.

Besøk kjeveortoped for konsultasjon og følge føre legens. Vanligvis vil han undersøke munnen (eller barnets munn) for å vurdere hvor mye arbeid som trengs. Du kan deretter gå til et eget rom der han vil forklare den anbefalte behandling og kostnader og svare på dine spørsmål. Vær forberedt på å be om betalingsplaner og forsikringskrav, varigheten av behandlingen, smerte involvert og smerte-kontrollmetoder. Gi barnet anledning til å stille spørsmål eller tale bekymringer.

Meet med andre kjeveortopeder på listen og bestemme hvilken som appellerer til deg. Ring at orthodontist kontor og si at du ønsker å fortsette med behandlingen. Du vil bli bedt om å fullføre de nødvendige papirene og få en behandlingsplan.

Hvordan leve livet med Intensjon

Hvordan leve livet med Intensjon


Intensjonen kan være forskjellen mellom å leve et meningsfullt, gledelig liv og leve et liv uten mening. Det er mange ting folk ønsker å oppnå i livet. Men hvis det ikke er noen hensikt å begynne med, ingen av disse ønskene kommer til å realiseres. Intensjon er sammenlignbar med et kompass som leder deg gjennom livet. Du kan bruke den og følge den, eller du kan fjerne seg fra det og gå i en annen retning. Uansett hva du velger å gjøre, er du den personen i kontroll.

Hvordan leve livet med Intensjon

reflektere over livet ditt. Spør deg selv om du er der du ønsker å være og om du har gjort alt du ville. Ta hensyn til de ønsker og drømmer du hadde som barn.

Sett mål for deg selv. Skriv ned kortsiktige mål du ønsker å oppnå; posten daglig, ukentlig, annenhver uke eller månedlig mål også. Legg langsiktige mål på listen; disse kan være målene du ønsker å oppnå i et år, to år eller fem til 10 år.

Minn deg selv hver morgen hva målet ditt er for dagen. Set intensjoner i løpet av dagen for å nå dette målet.

Opprettholde en positiv tenkemåte og syn på livet. Tenke negativt er ikke til å bidra til å motivere deg til å nå dine mål, og kan påvirke din selvtillit. Hvis en av dine mål er å løpe maraton, og du tenker at du ikke kan gjøre det, har du mest sannsynlig ikke vil gjøre det. I stedet, fortell deg selv at du kan gjøre det.

Har små prestasjoner føre til store. Før du kjører maraton, komplett kortere løp. Dette bygger selvtillit, selvtillit og motivasjon til å holde det gående. På maraton dagen din tillit til deg selv er høyere, fordi du allerede har oppnådd så mye å komme til ditt endelige mål.

Feire og belønn deg selv når du når et mål; kjøpe en ny kjole, få håret ferdig, gå ut til middag eller invitere venner over for en fest. Legge vekt på dine prestasjoner uansett hvor stor eller små de er. Dette bidrar til å stimulere deg til å holde nå for dine mål og til å leve ditt liv med hensikt.

Måter å kompliment Self

Måter å kompliment Self


Du kan finne det lett å kompliment dine venner og kjære, men har en vanskelig tid i komplimenter selv. Positive selvfølelsen i form av komplimenter kan forbedre humøret og selvfølelse og bidra til å skape selvtillit. Gi deg selv en gave; prøve å kompliment deg selv slik du ville gjort din beste venn.

Ser i speilet

Ikke vær redd for å se i speilet. Fokuser på de tingene du liker med deg selv. Kanskje det er håret, øynene eller til og med føttene. Uansett hva det er, fortell deg selv hvor mye du liker en bestemt egenskap og spille den opp. Hvis du liker dine øyne, å eksperimentere med øyesminke forbedre farge og form og gjøre dem pop. Hvis håret ditt er nr 1 på listen, for å eksperimentere med nye frisyrer fremheve den. Få en pedikyr og nytt par Sandaler å vise frem dine føtter.

Positive tanker

Catch deg selv når du tenker negative tanker om deg selv og gjenta dem på en positiv måte. For eksempel, hvis du er overveldet med familiens tidsplan, og du glemmer å betale en regning en måned, unngå å ringe deg selv dum og berating deg selv for å ødelegge din perfekte track record. I stedet, fortell deg selv at du er generelt en pålitelig, organisert person som hadde en menneskelig øyeblikk og glemte. Bruk dine positive tanker å få tillit til å ringe Biller og forklar situasjonen. Mest sannsynlig, hvis du har en god track record, vil representanten være forståelse og fjerne dine sent avgifter.

Positive selvfølelsen

Du kan høre negativitet uansett hvor du går. Du trenger ikke å høre det fra deg selv. Stå opp hver dag, ser i speilet og si "Jeg elsker deg" til deg selv. Snakke deg opp og minne deg selv på alt det gode du gjør for andre - din godhet, generøsitet, hjelpsomhet og ærlighet. Lytt til deg selv og gi til deg selv på samme måte som du gjør dine venner og familie. Hva vil du si til dem hvis de setter seg ned? Unngå å falle i den fellen selv. Dine tanker påvirke ditt humør og humøret påvirker din atferd. Endre hva du kan kontrollere, som inkluderer ordene du snakker i hodet ditt.

Merknader til deg selv

Noen mennesker har problemer i starten gi seg selv komplimenter høyt. Hvis dette er deg, skrive deg et notat. Forlate positive affirmasjoner hvor du kan se dem. Bruk dem til å kompliment din fysiske attributter samt dine karaktertrekk. Kompliment deg på din vennlighet, medfølelse eller din sans for humor. Ikke glem din evne til å heie andre mennesker opp. Dette vil hjelpe deg å bli en mer positiv person som du internal komplimenter istedenfor å vente på noen andre til å gi deg en.

Informasjon om Muscular sklerose

Informasjon om Muscular sklerose


Muskel sklerose er et annet navn for multippel sklerose. Muskulær sklerose er en svekkende nevrologisk sykdom som griper inn med de signaler som nervene sender til resten av kroppen. Personer med muskulær sklerose, eller MS, som det vanligvis kalles, lider av en rekke symptomer som i betydelig grad kan svekke livskvaliteten.

Symptomer på MS

Muskuløs sklerose er forårsaket når kroppens immunsystem angriper fettvevet rundt ryggmargen og nervene, kalt myelin skjede, forårsaker det å bryte ned. Når skjede bryter sammen, kan det føre herdet flekker, kalt Screlose. Disse flekker hindre nervene fra å sende sine meldinger til resten av kroppen. De delene av kroppen som ikke mottar disse signalene kan ikke fungere, forårsaker dem til å mislykkes. Dette resulterer i uncoordination i hender, armer og ben, endringer i synet eller blindhet, tarm og blære inkontinens, og i mange tilfeller, sterke smerter. Symptomer inkluderer, men er ikke begrenset til nummenhet og prikking i ekstremiteter, svie eller krypende fornemmelser, klossethet, kognitive vansker, tretthet, depresjon, nerve og / eller muskelsmerter, kramper og synsforstyrrelser. Denne listen er på ingen måte uttømmende, og ikke alle MS-pasienter opplever alle disse symptomene.

MS-diagnose

Det er ikke en definitiv test for å diagnostisere MS. MS kan diagnostiseres etter en MR som viser en eller flere lesjoner (Screlose), etter en ryggmargsprøve som er positivt for et enzym som finnes å være til stede i de fleste mennesker med MS, etter en unormal fremkalt visuelle potensialer test, etter to separate og dokumentert stikkflammer eller en kombinasjon av alle de ovennevnte. Det er mulig å ha alle tester komme tilbake negativ og har fortsatt MS. Hvis det er en forutsigbar ting om MS, er det uforutsigbarheten av sykdommen.

Årsaker til MS

Ingen har vært i stand til å bestemme nøyaktig hva som utløser starten av muskulær sklerose, men det er antatt å være en autoimmun sykdom. Vanligvis muskuløs sklerose presenterer seg for personer mellom 20 og 40, men det finnes tilfeller av folk mye yngre enn det, og mye eldre enn at når de første symptomene dukker opp. Det kan ligge latent i kroppen før en sykdom eller traumatisk hendelse utløser det.

Varianter av MS

Det er for tiden fire anerkjente varianter av MS. Tilbakevend-remitting MS er diagnostisert når symptomene oppstår (kalt en fakkel eller en forverring) og deretter gå bort. Fakkelen kan vare timer, dager, uker eller måneder. Primær progressiv MS oppstår når personen opplever en langsom forverring av sykdommen over tid. Sekundær progressiv MS starter som gjentakende-remitting, og gradvis forverres over tid; 50 prosent av personer diagnostisert med tilbakevend-remitting MS vil gå på å utvikle sekundær progressiv MS. Progressive-relapsing MS oppstår når personen har gradvis forverring symptomer, men også opplever flares der symptomene blir mye verre. Forskjellen mellom denne og sekundær progressiv, er at progressiv relapsing MS aldri går i remisjon.

Benign MS

Det er en femte rekke som ikke er anerkjent av alle leger, kalt benign MS. Benign MS er mistanke om hvor en person opplever ett eller flere symptomer etterfulgt av en full og komplett remisjon. Det er ingen uførhet og ingen progresjon av symptomer. Noen godartet MS-syke vil, etter 10 til 15 år, begynner å vise symptomer på progressiv MS.

Behandlinger

Det finnes ingen kur for multippel sklerose, men det finnes behandlinger som kan hjelpe noen av symptomene og kan selv bremse utviklingen av sykdommen. For gjentakende-remitting MS og tidlige stadier av av de andre typene, leger foreskrive medisiner for nerve smerter, muskel relaxers å forebygge og behandle muskelkramper og lave doser av anti-depressiva å behandle trøtthet og depresjon som kommer med MS. Oral eller intravenøs kur med kortikosteroider brukes til å redusere betennelser og skader fra eksaserbasjoner. For mer alvorlige tilfeller, leger fore MS-spesifikke, sykdomsmodifiserende legemidler som Rebif, Tysabri og Copaxone. Andre medikamenter kan bli brukt for å løse spesifikke individuelle symptomer.

Livet expectency

Forventet levealder for personer med muskel-sklerose er nesten den samme som for folk uten muskuløs sklerose fordi det ikke anses å være en dødelig sykdom. Noen av symptomene på sykdommen, men kan skape livstruende tilstander som kan til slutt være dødelig. Manglende evne til å svelge kan føre til kvelnings dødsfall, kan manglende samordning føre til en fatal fall, en tendens til å utvikle lungebetennelse, og alvorlige infeksjoner og andre mindre helseproblemer kan også bli en livstruende tilstand som kan drepe muskel sklerose pasienter.

Slik Doner p-piller

Slik Doner p-piller


De fleste kvinner på p-piller ende opp med flere pillen pakker de ikke trenger. Enten de fylt en resept, men da fant en alternativ form for prevensjon, eller kanskje deres fødselsleger var altfor raus med sample packs. Snarere enn å bare kaste disse pillene, er et alternativ å donere dem til kvinner som ikke hatt råd til å være på pillen.

Slik Doner p-piller

•  Ring din lokale krisesenter. Ut av alle som trenger prevensjon, kvinner som blir mishandlet av sine ektemenn eller partnere er på toppen av listen. En uønsket graviditet kan være en katastrofe, og pillene dine kan være en stor hjelp.

Kontroller at krisesenter tar imot donasjonen. Katolske kjøre tilfluktsrom vanligvis har en anti-p-pille politikk, og andre krisesentre kan insistere på at kvinner får en resept før du passerer på pillene dine.

Finn ut om det er spesielle kvinner på krisesenteret som uttrykte interesse for p-piller, hvis ly ikke vil ta dem. Deretter kan du sende pillen pakker direkte til dem.

Kontakt sykepleierens kontor på en skole i et lavinntektsområde. Spør sykepleieren til å gi disse ut på hennes skjønn. En sykepleier kan instruere en student som ble voldtatt hvordan å ta flere p-piller for å skape morgenen etter pille. Eller tilby dine piller til studenter som betro de er seksuelt aktive. Katolske skoler vil ikke ta denne typen donasjon.

Send dem til en dårlig finansiert familieplanlegging klinikk.

Hint

  • Hvis du ikke finner et hjem for ubrukte p-piller, bruke dem som plante mat.

Hvordan kvalifisere seg til å bli en surrogatmor

Hvordan kvalifisere seg til å bli en surrogatmor


Beslutningen om å bli en surrogatmor er en som krever mye tanke og forskning. Likeledes, beslutningen om å tillate en kvinne å bli en surrogat er en som mest surrogacy etater og potensielle foreldre tar svært alvorlig. Enten du vurderer svangerskaps eller genetisk surrogacy, må du oppfylle visse krav for å kvalifisere som en surrogatmor.

Surrogacy Agency

Registrer deg hos en surrogacy byrå i ditt område. Representanter på etaten vil gi deg de surrogacy regler og forskrifter spesifikke for sin handlefrihet og staten der du bor. Kravene for å bli en surrogatmor kan variere fra ett byrå til de neste og ulike stater har sine egne regler for hvordan du kan motta betaling fra familien du hjelper. Du vil bli bedt om å fylle ut en søknad på dette punktet. Representanten kan også be om din forsikring informasjon. Enkelte byråer vil be om bevis på at din forsikring vil dekke medisinske utgifter gjennom hele svangerskapet.

Krav

Mens kravene kan variere avhengig av byrået eller staten, noen felles kriterier typisk gjelde. Listen over grunnleggende krav for Bygge familier Inc. i det sørlige California er typisk for hva som vil bli forventet av deg. Du må ha levert minst ett barn uten komplikasjoner, være mellom 21 og 40, og har en passende høyde og vekt-forhold. Du må også være i god helse og være bosatt i det sørlige California. Bostedskravet vil være spesifikke for området der byrået er plassert. En mer omfattende kvalifisering liste, for eksempel at av Open Arms Consultants, legger til listen. Dette byrået krever at du har friske barn uten genetiske sykdommer; er fri for seksuelt overførbare sykdommer; ikke røyker tobakk eller bruke ulovlige rusmidler; er ikke avhengig av alkohol; ikke krever økonomisk bistand; og har aldri blitt dømt for en forbrytelse. Etaten topper sin liste med en bred erklæring om at du må være "utdannet, moden, pålitelig og forpliktet til å følge gjennom med prosessen, og har en ektefelle, signifikante andre eller annet støtteapparat som er støttende for beslutningen om å bli en surrogatmor . "

Testing

Utover det grunnleggende krav, vil en potensiell surrogatmor bli bedt om å oppgi referanser og gi tillatelse for en backround check - dette kan inkludere en sjekk på søkerens kriminelle historie og kjøring posten. Du vil også måtte gjennomgå medisinske tester og en psykologisk eksamen. Hvis du er gift, vil din mann bli pålagt å delta i den psykologiske eksamen også. Etaten kan sende en representant til ditt hjem for å gjennomgå levekår og livsstil.

Matching

Etaten vil matche deg opp med et par eller enslig kvinne i behov av en surrogat. Under målrettet prosess, vil du bli bedt om å avgjøre om du er interessert i svangerskapsdiabetes eller genetisk surrogacy. Svangerskapsdiabetes surrogacy vanligvis innebærer ditt egg og parets sæd (eller donert sperm i tilfelle av en enkelt kvinne). Genetisk surrogacy er når surrogat er implantert med et embryo laget parets egen egg og sperm. Selv om du allerede har et par i tankene, og har bestemt deg for hvilken type surrogacy, månedene fremover vil omfatte omfattende samtaler eller intervjuer med paret.