Digidexo.com

gelatin kapsler

Hvordan bruke Transfer Factor

Få et mulig løft til immunsystemet med bruk av Transfer Factor. Transfer Factor er navnet som brukes av en rekke over disk farmasøytiske selskaper for et preparat som er utviklet for å øke immunforsvaret.

Bruksanvisning

Velg riktig forberedelse for deg

En butikk for det produktet som passer best til dine behov. Du må kanskje handle på mer enn ett sted for å finne det beste produktet for deg.

Les ingredienslistene på tilgjengelige produkter mens shopping for Transfer Factor. Mange produsenter gjør dette produktet, og noen bruker ingredienser som kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker.

Velg det produktet som gir riktig dosering for deg. Eventuelle spørsmål om bruken bør adresseres med din lege eller apotek, en som har dine registreringer av allergiske reaksjoner og / eller ugunstige kombinasjoner med andre medisiner du tar.

Ta den anbefalte dosen for deg

Sjekk den anbefalte doseringen, igjen, når du er hjemme. Legg merke til frekvens og tidspunktet for hver dose. Disse instruksjonene vil være på eller i emballasjen. Hvis produktet ble levert i en boks, med en flaske inne i boksen, et papir som inneholder alle mulige doser, reaksjoner, og fordeler, kan være inne i boksen. Hvis det ikke er erklæring inne i boksen, eller hvis produktet kom i en flaske bare, sjekk etiketten for informasjon om ingredienser, dosering og mulige reaksjoner.

Ta dette preparatet på tom mage, og / eller være forberedt på å vente minst en time å spise etter å ha tatt dette preparatet, som anbefalt av de fleste produsenter av dette produktet. Sjekk etiketten eller emballasjen til produktet for å bekrefte denne informasjonen.

Ta den anbefalte doseringen fra beholderen, holde den i én hånd, og holder en servering av vann i ditt foretrukne drikkeglass eller en kopp i den andre hånden.

Ta dosen gjennom munnen, i samme teknikk du bruker for å svelge andre tabletter, kapsler, eller medisiner. Dette kan variere fra person til person, så bruk den teknikken som fungerer for deg.

8. Drikk alt vannet i glass eller en kopp. Dette bør være minst 8 gram. Drikk mer hvis du har problemer med å svelge dosen av Transfer Factor du har valgt.

Lukk flasken og lagre det som anbefalt på etiketten.

Tips og advarsler

  • Alltid drikke minst åtte gram vann med noen pille, kapsel, eller medisiner, med mindre anbefalt noe annet av lege eller apotek.
  • De fleste Transfer Factor produkter inneholder minst gelatin (kapsler), mikro-krystallinsk cellulose og kolloidalt silisiumdioksid. Mikro krystallinsk cellulose og kolloidalt silisiumdioksid blir oppnådd fra kylling eggeplomme, og / eller bovint (ku) råmelk. Hvis du har hatt allergiske reaksjoner på en av disse, bør du ikke ta Transfer Factor av noe slag.
  • Noen forberedelser liste ingredienser som også inkluderer Lactobacillus blanding (maltodekstrin, Lactobacillus casei, L. acidophilus, L. rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, ascorbicacid), brewerâ € ™ s gjær, laktoferrin, og alfa-liponsyre. Disse ingrediensene er også kontraindisert for noen mennesker. Ikke ta dette produktet dersom du har hatt allergiske reaksjoner på melk, gjær eller gjærprodukter, eller noen ingredienser som vises på etiketten. Ikke ta dette produktet hvis samspillet med medisiner du allerede tar ser ut til å være indisert.

Hvordan fylle tomme vitamin kapsler

Hvordan fylle tomme vitamin kapsler


Vitamin kapsler er små, hule beholdere som er fremstilt av en vann-løselig gelatin materiale. Produsenter sette løse vitamintilskudd i disse kapslene for å lage piller. Du kan kjøpe tomme vitamin kapsler hvis du ønsker å lage dine egne kosttilskudd på denne måten. Ifølge H. Winter Griffith, forfatter av "vitaminer, urter, mineraler, og kosttilskudd," å lage dine egne vitaminer er en enkel og kostnadseffektivt alternativ til å kjøpe ferdigfylte kapsler.

Hvordan fylle tomme vitamin kapsler

•  Vask hendene med varmt vann og såpe, og tørk dem helt, slik at fingrene ikke holde seg til urteblandingen eller de tomme vitamin kapsler.

skille de to halvdelene av den tomme vitamin kapsel og sette større halvdel til siden. Gjør dette ved å lett å ta tak i hver side av kapselen mellom tommel og pekefinger og trekke dem rett fra hverandre.

Plukk opp noen av urteblandingen mellom tommel og pekefinger og dryss det inn i den lille halvparten av vitamin kapsel. Fyll halvparten helt og pakke den urteblandingen tett med tommelen.

Fyll større halvdel av vitamin kapsel med løs supplement, slik at det er halvfull. Lett trykk kapselen til å bosette den løse supplement i bunnen.

Plasser forsiktig halv-full vitamin kapsel over enden av den fulle siden av kapselen, og trykk på to rett sammen. Fortsett å trykke med lett trykk til du ikke kan se luften inne i kapselen.

Gjenta med så mange kapsler som trengs og Legg den fulle kapslene i en lufttett beholder for lagring.

Hint

  • Ifølge Christopher Hobbs og Elson M. Haas, forfatterne av "Vitaminer for Dummies", hvis du ikke foretrekker å plukke urter opp med fingrene, kan du bruke en liten trakt å sette urter i kapslene.

Gelatin & Hair Vekst

Gelatin & Hair Vekst


Lengden og tilstanden til håret bestemmes av mange faktorer. Disse faktorene omfatter genetikk, kosthold, mosjon og miljømessige elementer. Hvis genetikk ikke støtter vokser langt hår, behandle håret selv samt supplere vekst ved hjelp av kosttilskudd er alternativer.

Gelatin brukes ofte som en styrke og vekst hjelpemiddel i kosttilskudd og hårbehandlinger. Det er tatt fra kollagen, som er funnet i bein, skinn, brusk og dyr. Det er proteinbasert og mest tatt fra kuer.

Fakta

Gelatin har vært brukt i flere tiår for spiker og hår helse. Selve vitenskapen om hvorvidt gelatin har en positiv effekt på hårveksten er blandet. Gelatin gjør gir protein og aminosyrer, som er gunstig for hud, hår og negler. Det er imidlertid ikke avgjørende bevis for at gelatin vil øke hårvekst.

Dr. Bernard Cole fastslår at gelatinen er gunstig for håret og gir faktisk fremme hårvekst (se referanse 1). Per sine studier, samt å fremme hårvekst, gelatin styrker håret og reparasjoner skade.

Typer

Gelatin kan brukes til å supplere en diett på flere måter. Det kan inntas i mat skjemaet. Marshmallows og gelatin desserter begge inneholder gelatin. I tillegg kommer gelatin i pulverform, og er solgt til de fleste dagligvareforretninger. Gelatin piller og kosttilskudd er også tilgjengelig. Spiker og hårvekst kosttilskudd inneholder flere ingredienser. Ofte er gelatin og en av dem.

Bruk

Ved innhenting av gelatin fra en matkilde, det er ingen standard dosering. Det er best å prøve å innta en liten mengde daglig. For å supplere ved hjelp av gelatin i pulverform, oppløses 2,5 ts. av gelatin i et glass med vann eller saft hver dag.

Gelatin kosttilskudd er tilgjengelig på helsekostbutikker og ofte vanlig matbutikk. Dosering og mengde vil variere etter merke. Standardinstruksjoner innebære å ta ett femtinitti kapsler daglig. Les og følg instruksjonene som følger med supplement.

Betraktninger

Gelatin kan bidra til raskere hårvekst. Hvis det er tilfelle, må du huske på at alt håret på kroppen vil vokse raskere også.

Advarsel

Som gelatin er et dyr produkt, kan vegetarianere ønsker å unngå å ta den. En tang baserte substitusjon kalt "agar-agar" er en egnet erstatning for gelatin. Det er mulig å være allergisk mot gelatin. For mennesker som opplever en allergisk reaksjon eller mistenker at de har en, er det best å avslutte bruken og kontakte lege.

Hvordan Kapsle Tørkede urter

I århundrer har urter blitt brukt for sine medisinske verdi og som kosttilskudd. Deres medisinsk effekt kan oppnås gjennom te, omslag, eller ved inntak. Mens noen urter, for eksempel peppermynte, kan gjøres om til en hyggelig te, andre har en stikkende lukt eller ubehagelig smak. Svelger dem i kapselform kan være den eneste måten å konsumere urter.

Pre-laget urte kapsler kan kjøpes i helsekostbutikker og på nettet, men det er også relativt enkelt å kapsle tørkede urter selv. Lage dine egne tørket urt kapsler kan være nødvendig hvis du vokser dine egne urter, eller hvis du ønsker å lage din egen unike blanding av urter.

Bruksanvisning

Velg og kjøpe tomme kapsler. Kapsler er tilgjengelig i flere former, inkludert gelatin, stivelse, og grønnsaker (cellulose) basert. Disse kapslene kommer i varierende størrelser, med den mest populære størrelsen vesen OO, stand til å holde nok urter for en standard voksen dose.

Arbeid med tørkede urter. Hjemmelaget urter bør være fri for sprøytemidler og høstes tidlig på morgenen når nattens dugg har tørket. The University of Carolina Cooperative Extension gir en utmerket guide til høsting og konservering urter. (Referanser 1) Etter høsting, urter skal være grundig tørket. Hvis du bruker kjøpt urter, kjøper bare fra en pålitelig selger for å sikre høy kvalitet.

Grind urter til et fint pulver, enten med en morter eller en seedet mølle eller jeksel. En kaffekvern fungerer godt, også. Rengjør slipe verktøyet etter hver urt, slik at å tørke mellom bruker. Hvis du gjør din egen urte concoction, bland urter i henhold til din egen oppskrift. Det amerikanske Department of Agriculture gir referanser for kosttilskudd.

Fylling kapslene for hånd kan være kjedelig og tidkrevende arbeid. Bruken av en kapselfyllemaskin er den enkleste metoden. Som i 2009, disse maskinene kjører under $ 20 og gjøre kort prosess med å fylle kapsler. Hvis du bruker en kapsel fylle maskinen, følger produsentens anvisninger.

Hvis du vil fylle for hånd, legg velger pulverisert urt på en ren arbeidsflate. Vri fra hverandre den tomme kapselen slik at du har to separate halvdeler. Ved å bruke en av de tomme halvdeler, scoop opp urter. Tamp ned pulverisert urt med spissen av en blyant eller en annen liten gjenstand inntil pulverisert urter er fast, men ikke pakket. Hvis det finnes mellomrom etter stamping urter, fortsette å fylle inntil halv kapselen er helt full. Stå kapsel stående for å eliminere søl. En blokk av blomsterhandler skum med et innsnitt gjort av en blyant kan brukes til å holde kapselen oppreist.

Gjenta trinn 5 med den andre halvdelen av kapselen. La ca ¼ tomme av tomrom på den åpne enden av kapselen.

forsiktig sted endene sammen, med den helt fylte kapselen føres inn i den delvis tomme kapselen. Vri. Gjenta prosessen for de resterende tomme kapsler.

Tips og advarsler

  • Oppbevar på et kjølig og tørt sted i mørket. Når de oppbevares riktig, bør urte kapsler vare i flere måneder til et år.
  • Noen risiko kan eksistere med naturmidler. Urtemedisiner kan ha en negativ interaksjon med reseptbelagte legemidler. Alltid konferere med din lege før inntak av urter.

Forskjellene mellom Caplets og kapsler

Forskjellene mellom Caplets og kapsler


Kapsler og caplets er farmasøytiske produkter som gir målte doser av medisiner til pasienter. Kapsler er laget av gelatin eller plantebasert materiale og inneholder medikamenter i en form som gir en effektiv levering mekanisme. Caplets er tabletter som er spesielt formet, vanligvis i den samme form som en kapsel, og som er belagt med et voksaktig lag. Kapsler og caplets er begge designet for å være lett å svelge. De skiller seg i den hastighet med hvilken pasientens system absorberer medisinen, og i den hastighet med hvilken medikamentet blir frigjort.

Kapsler

Kapsler er laget av gelatin, som er en dyreavledet materiale, eller fra stivelseshydrolysat eller metyl-cellulose, som er plantebasert. Noen kapselskall er laget av to halvdeler som passer inn i hverandre for å danne en forseglet kapsel. Dette gjør det mulig for mikser av medisiner og kombinasjoner som ikke er mulig i caplet skjema. Noen kapsler er laget av en forseglet hard gelatinhette. Disse kan inneholde oljer og fettløselige medisiner, og forseglet kapsel hindrer eksterne elementer fra å handle på innholdet. Skallet av en kapsel som normalt åpnes i omtrent fire minutter, noe som muliggjør rask absorpsjon av medikamentet.

Ulemper av kapsler

Kapsler en tendens til å være store, og de kan være vanskelig å svelge for enkelte personer. Soft shell kan oppløse inn i innholdet og reagerer med medisiner. Naturen av den myke skall gjør den sårbar for fuktskader og begrenser innholdet av visse pH-områder. Kapsler forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker, og dyr-avledet gelatin utgjør ulike etiske og ernæringsmessige utfordringer.

Caplets

Caplets er dannet ved å kombinere medikamenter med et bindemiddel og deretter sammenpressing av blandingen, under stort trykk, inn i en kapselform. De er vanligvis belagt med en film eller gelatin for å maskere smaken av ingrediensene og for å gjøre dem lettere å svelge. Den hastigheten som et kapsel oppløses styres av den type bindemiddel som brukes. Caplets kan oppløse raskt i magen syrer eller over en lang periode, gjennom en prosess som kalles utvidet utgivelse. Caplets kan hakk eller splittes for å levere lavere doser, og de ofte er billigere enn kapsler. De pleier å være godt tolerert av pasientene.

Ulemper av Caplets

Den kompakte natur caplets gjør dem vanskeligere å oppløse enn kapsler. Varme og fuktighet introdusert under behandlingen kan påvirke medisiner. Noen pasienter er allergisk eller sensitiv til materialene som brukes til å belegge caplets. Noen pasienter bite eller tygge på caplets før du svelger, noe som kan påvirke graden av oppløsning og absorpsjon av medisinen.

Caplets Vs. Kapsler

Caplets Vs.  Kapsler


Kapsler ble oppfunnet i Europa på midten av 1800-tallet. De er to smeltet ytre deler vanligvis laget av gelatin, som innkapsler medisin eller vitaminer. Det oppløses og frigjør den vedlagte stoff i magesekken. Caplets imidlertid ikke vises frem til midten av 1980-tallet. Jevnt tabletter, formet som en kapsel, caplets er lett å svelge og oppløse raskere enn en ubestrøket tablett.

Pris og design

Ubelagte tabletter kan fremstilles hurtigere enn kapsler. Derfor, kapsler er dyrere. Som en hybrid, caplets er et sted i mellom, men fortsatt mindre kostbart. Utformingen av kaplett ble opprettet for å lindre frykten over sabotasje som skjedde under et utslett av drap. Disse drapene skyldtes forgiftet, over-the-counter paracetamol kapsler i 1980-årene.

Toleranse og Absorption

Noen mennesker har mental eller fysisk angst om å ta medisin i noen fast form, enten ubestrøket tabletter eller gel caps - en hybrid av kapsler og flytende. De to halvdeler av kapselen kan trekkes fra hverandre slik at det pulver- eller flytende medisin inne kan blandes med næringsmidler eller drikker for å bidra til å få det til magen. Menneskekroppen er absorpsjonshastigheten for enten utforming, er imidlertid omtrent det samme med kapsler blir litt raskere.

Medisin og kosttilskudd

For smerte medisin, jo raskere absorpsjon, jo bedre. De fleste andre reseptbelagte medisiner eller over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen kan bare bli absorbert av kroppen på en viss hastighet. Dette gjelder vitaminer og andre kosttilskudd. Faktisk, vitaminer som er absorbert for fort inn i kroppen i utgangspunktet er eliminert gjennom urinen, så eventuelle fordeler går tapt.

Sikkerhet

Kapsler kan bli tuklet med, fordi de er to stykker av et ytre skall som kan separeres. Derfor kan innholdet erstattes eller endres. Caplets er solid så dette kan ikke skje. Likevel bør sikkerhets sel på noen over-the-counter medisiner og kosttilskudd forhindre enhver endring til enten design.

Typer av kapsling av maskiner

Kapsling av maskiner har vokst populært i dag på grunn av den økte etterspørselen av kosttilskudd og terapeutiske behandlinger. Bortsett fra farmasøytisk og urte supplement produsenter, har innkapslingsprosedyrer maskiner bli nyttig for folk som ønsker å ta kosttilskudd, medisiner og andre remedier i eksakte målinger. På grunn av dette, har ulike typer innkapslingsprosedyrer maskiner blir tilgjengelige for folk å bruke i henhold til sitt formål.

Typer

Kapsling av maskiner kan kategoriseres i to hovedtyper avhengig av bruken. Store maskiner brukes av farmasøytiske, urte og andre kommersielle selskaper som produserer, pakke og selge innkapslet narkotika og medisiner. I mellomtiden har småskala maskiner vokst populær som godt og er lett, kompakt og bærbar. Disse småskala kapselmaskiner er enkle å bruke og kommer i ulike størrelser.

Størrelse

Personlig eller småskala kapselmaskiner er tilgjengelig i fire forskjellige størrelser. Den minste størrelsen er 1, mens den største størrelsen er 000. De mer vanlige typer kapselmaskiner er de størrelse 0 og 00. Størrelsen 0 kan holde 500 mg, mens størrelsen 00 kan holde opp til 650 mg, den vanlige doseringen av de fleste vitaminer og næringsstoffer kosttilskudd.

Bruksområder

Kapsling av maskiner også forskjellig i hensikt og kapseldeksel. Alle kapsler bruke løselige beholdere som smelte en gang inntatt, men i disse dager er det et krav om ikke-gelatinkapsler. Disse kapselbeholdere er vanligvis beregnet for vegetarianere kapsler, og de er lettere å svelges og lettere absorberes av kroppen. Gelatin kapsel beholdere forbli mer populært, imidlertid, og de brukes ikke bare i inneholder de vanlige narkotika og medisiner, men også for urte kosttilskudd, oljer og kaffe også.

Tilbehør

De fleste selskaper som tilbyr innkapslingsprosedyrer maskiner tilbyr ikke bare selve maskinen, men også den kapsler og tørkemiddel pulver. Tørkemidlet pulver brukes til å holde de innkapslede elementer sikker og frisk og hindrer varme- og oksidasjonsreaksjoner oppstår, mens kapslene er lagret.

Vedlikehold

Kapsling av maskiner, spesielt de små-skalamodeller, er enkle å rengjøre og oppbevare. De fleste av dem kan vaskes i oppvaskmaskin og ikke krever kompliserte rengjøringsprosedyrer, noe som gjør dem ideelle for reiser og on-the-spot kapsling.

Hva er fordelene med ingefær kapsler?

Ingefær er mest kjent for sin evne til å redusere symptomer på kvalme og oppkast, og spiller en betydelig rolle i både vestlige urte lore og kinesisk urtemedisin. Ginger root kapsler deponere bakken ingefær inn i fordøyelsessystemet, hvor det lett bli absorbert.

Funksjon

Den gelatin-baserte kapsler oppløses lett og raskt i magen, hvor ingefær frigjøres på en gang. Den gir maksimal absorpsjon direkte gjennom slimhinnen i mage og tarm, hvor det vil begynne å drepe skadelige bakterier gjennom hele fordøyelsessystemet.

Fordeler

Mens fordelene har lenge vært kjent for beroligende og helbredende effekt ingefær rot har på kvalme, oppkast og mageproblemer på grunn av symptomer assosiert med graviditet, reisesyke og noen kjemoterapi bivirkninger, tar ingefær kapsler har også vist seg å være effektive i behandle autoimmune sykdommer ved å redusere betennelse.

Egenskaper

Ginger root har mange medisinske bruksområder og egenskaper som anti-sopp, anti-inflammatorisk, anti-septisk, anti-diaré, antiemetisk og anti-bakteriell. Det regnes som en varmende urt, bedre og fremme sunn sirkulasjon. Det kan tas både internt eller eksternt, i matvarer, som et krydder, eller som en aktuell behandling, og brukes i overflod som en populær ingrediens i asiatisk mat.

Potensial

Ginger root kapsler blir ofte solgt som kosttilskudd for å bidra til å helbrede og lindre symptomer på slitasjegikt, og mange mennesker hevder å finne lindring i å ta ingefær kapsler for smerter og betennelser i forbindelse med leddgikt. Så langt har ingen avgjørende vitenskapelig bevis blitt brakt frem for å støtte denne påstanden, men --- data fortsatt blir utarbeidet av forskere i både vitenskapelige og medisinske miljøer.

Advarsel

Mens ingefær rot kapsler er ansett som trygt i små doser over en kort periode (3-5 gram for opptil fire dager), det er ingen kjente bivirkninger til enten mor eller foster i løpet av denne tiden. Korte perioder med hvile fra å ta ingefær anbefales hvis du bruker ingefær til å dempe symptomer på kvalme og oppkast.

Hvordan bruke Gelatin å bekjempe matvareallergi

Hvordan bruke Gelatin å bekjempe matvareallergi

Mange barn og voksne har matallergier som kan gjøre dem svært ubehagelig etter inntak av et allergen og gjøre å spise ute eller hos venner hus upraktisk eller umulig. Men ved å inkludere gelatin i en vanlig diett, kan du hjelpe magen helbrede og med forhindre milde matallergier fra tilbakevendende. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å lage en velsmakende suppe som vil hjelpe pels og helbrede magen for å hindre ytterligere allergisymptomer.

Hvordan bruke Gelatin å bekjempe matvareallergi

•  Varm en kopp vann i en kjele. Hvis du ønsker, varm kopp kylling buljong i samme potten på dette tidspunktet. Varm væske inntil den er varm, men ikke kokende. Instruksjonene på gelatin pakken kan kreve mindre vann for å la gelatin til firmaet opp. Du bruker en full kopp fordi du ikke vil at gelatin for å stille.

Bland i 1 ss gelatin. Omrør blandingen inntil den er oppløst gelatin. Det vil være tilstrekkelig flytende til at blandingen ikke vil "sette opp", men det kan fortykkes lett.

Legg til suppe ingredienser. Hvis du ønsker, kan du legge til grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, mais eller tomater til suppen for å gjøre det mer av et måltid. Noen kokker selv legge egg.

Stek på svak varme i ca en time. Dekk til potten og rør av og til. Når grønnsakene er møre, er suppen ferdig.

Serve suppe. Fordi det er en relativt liten mengde gelatin i suppen, kan du lage en stor batch og deretter lagre en del av det til senere hvis du ønsker det. Det bør ikke stivner i kjøleskapet. Hvis den gjør det, rett og slett mikrobølgeovn beholderen før du spiser.

Hint

  • Denne suppen bør bli en fast del av deg eller ditt barns kostholdsplan. Over tid gelatin vil bidra til å helbrede skader på magen og kan også forbedre kroppens evne til å absorbere næringsstoffer. Men trenger en person med allergi å spise det regelmessig for ca en måned å se resultater.
  • Hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene som er oppført i denne artikkelen, må du ikke inkludere dem i suppen. De viktigste ingrediensene er gelatin og vann. Andre suppe ingredienser kan legges til eller utelatt etter ditt skjønn.

Te kapsler og vekttap

Grønn te har blitt funnet i vitenskapelige studier for å være en mektig alliert i å fremme en sunn kroppsvekt en selv i å brenne av uønsket fett. For de som ikke har tid eller tilbøyelighet til å konsumere flere kopper te om dagen som er anbefalt for å høste disse fordelene, kan te kapsler som inneholder en standardisert dose av forbindelser utvunnet fra te være et flott alternativ. Te kapsler for å miste vekt er lett tilgjengelig fra mange forskjellige forhandlere og gir en effektiv måte å få de kraftige vekttap fordeler av grønn te.

Historie

Historien om grønn te datoer til oldtidens Kina, der legenden har det, ble en keiser kokende vann når et blad av Camelia sinesis anlegget fløt inn i sin pott. Fra da av grønn te har blitt konsumert som en daglig drikk som regnes som sunt for mange forskjellige grunner i hele Asia. Nylig, på grunn av anekdotiske bevis og flere ulike studier, har grønn te fått et sterkt rykte som en kraftig vekttap drikke og te piller er nå markedsført for sin evne til å påvirke menneskers stoffskifte samt mange andre helsefordeler.

Funksjon

Fedme er et økende globalt helseproblem blant industrialiserte land. Ifølge en studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition i november 2000, fant forskerne at EGCG, en polyphenol sammensatt i grønn te syntes å være i stand til å redusere forekomsten av fedme hos rotter og fant det å positivt påvirke ulike markører som kroppen vekttap, kroppsfett, serum lipid næringsstoffer, thermogenesis og fettforbrenning.

Effekter

De kraftige polyphenol forbindelser i grønn te ser ut til å direkte påvirke måten at kroppen forbrenner fett. I en studie publisert i The Journal of Nutritional Biochemistry i Novemeber 2003, forskere administreres grønn te ekstrakt til mus som ble også matet en høy fett diett utviklet for å påvirke vektøkning og fett opphopning. De fant at tillegg av grønn te ekstrakt effektivt hindret økning i kroppsfett gevinst som ville ha resultert fra et fettrikt kosthold.

Fordeler

Forbindelsene som vanligvis utvunnet fra grønn te, og brukes til å lage te piller utformet for vekttap vanligvis inneholde høye doser av EGCG. EGCG ble undersøkt av franske forskere i en studie publisert i Phytomedicine i 2002 Forskerne fant at en standardisert ekstrakt som inneholder 25 prosent EGCG var i stand til å redusere kroppsvekt og livvidde hos moderat overvektige menneskelige pasienter.

Betraktninger

Det finnes mange forskjellige varianter av produsert te piller som er markedsført som vekttap kosttilskudd. Pass på at supplement du velger er standardisert for å inkludere en høy andel av polyphenol sammensatte EGCG, som antas å være den viktigste medvirkende faktor i grønn te er kraftige fettforbrenning evner.

Olje kapsler og vekttap

Med hektisk tidsplaner, er det ikke alltid mulig å faktisk konsumere mat som gir oljer som fisk, kokosolje, linfrø og peppermynte oljer. Så disse oljer er ekstrahert og laget i form av kapsler eller kosttilskudd. Noen av disse olje kapsler bidrar i vekttap.

Fiskeoljekapsler

Ifølge en studie ved University of Georgia, publisert i Journal of Nutrition, inneholder fiskeolje DHA som hemmer veksten av pre-fettceller i fettcellene. De dreper de pre-fettceller i prosessen. De fiskeoljekapsler er derfor brukt i vekttap programmer, sammen med riktig kosthold og mosjon.

Coconut Oil kapsler

Kokos olje kapsler er dannet av konsentrert kokosolje ekstrakt og brukes som kosttilskudd for å redusere vekten. Ifølge Organic Fakta, "[Kokosolje] inneholder korte og mellom fettsyrer som hjelper i å ta av overdreven vekt. Det er også lett å fordøye og det hjelper i sunn funksjon av skjoldbruskkjertelen og enzymsystemer. Videre, det øker kroppens stoffskifte ved å fjerne stress på bukspyttkjertelen, og dermed brenner mer energi og hjelpe overvektige og overvektige mennesker redusere sin vekt ".

Linfrøolje kapsler

Linfrøolje, et utdrag fra lin anlegget. er kjent for å ha store helsemessige fordeler. Den inneholder mange nyttige næringsstoffer som Omega-3 fettsyrer som bidrar til å regulere vekten. Det er dessuten rikt på fiber og gjør en person full lett. Det reduserer sultfølelse og hjelper også i absorpsjon av kalsium. Selv om det har en rekke helsemessige fordeler, videre studier må bekrefte de potensielle rolle i vekttap.

Peppermynteolje kapsler

Peppermynte hjelpemidler i vekttap programmer. Ifølge en studie utført av Dr. Alan Hirsch, "Peppermint utløser hjernen din satiety senter, den ventro-mediale kjernen av hypothalamus. Dette fører til en full følelse som tillater deg å spise mindre og være fornøyde".

Advarsel

Kosttilskudd som fiskeolje, kokosolje og linfrø olje kapsler må være under tilsyn av en lege. Dessuten, disse er kosttilskudd og ikke mirakel tonics. De kan hjelpe til i prosessen med vekttap kun når den kombineres med andre faktorer av diett og mosjon.

Hva er fordelene med Wild Yam kapsler?

De fleste kvinner opplever hormonelle symptomer som hetetokter, tretthet og humørsvingninger på et tidspunkt i sitt liv; Dette gjelder spesielt i overgangsalderen. Dessverre, typiske hormonbehandlinger er syntetisk og har alvorlige risikofaktorer som blodpropp og hjerteinfarkt. Wild yam kapsler, på den annen side, er en naturlig måte å balansere hormonell ubalanse.

Hvordan de fungerer

Wild yams naturlig produsere en plante hormon som er nesten identisk med det kvinnelige hormonet progesteron. Når hentet og satt i gelatinkapsler, kan det nøytralisere en kvinne egne hormoner og skape en bedre balanse.

Fordeler

I motsetning til syntetiske hormon terapi, trenger wild yam kapsler ikke forårsake livstruende bivirkninger som hjerteinfarkt, slag eller blodpropp.

Bivirkninger

For de første ukene, kan kvinner på wild yam kapsler oppleve kvalme, oppkast eller diaré. Disse symptomene bør være kortvarig og lindre seg selv når kroppen din er vant til hormonene.

Alternatives

Wild yam kan også bli funnet i kremform for de som har problemer med å svelge store supplement piller.

Tilgjengelighet

Wild yam kapsler kan finnes i helsekostbutikker, og de blir stadig mer tilgjengelig i apotek og kjøpesentre som sine fordeler fortsetter å bli oppdaget.

Advarsler

I noen sjeldne tilfeller kan en allergisk reaksjon oppstår. Hvis du opplever svimmelhet, kortpustethet, elveblest, eller en stram følelse i brystet mens du er på wild yam kapsler; avslutte bruken og kontakte lege umiddelbart.

Natural Relief for hetetokter med Wild Yam Kapsler

Mange kvinner opplever ubehagelige symptomer i overgangsalder som inkluderer hetetokter, tretthet og humørsvingninger. Vanligvis er hormonbehandlinger som brukes til å behandle disse symptomene er fremstilt av syntetiske forbindelser og har alvorlige bivirkningen risikoer, inkludert blodpropp, hjerteinfarkt og en økning i forekomsten av brystkreft. Wild yam kapsler gi en alternativ og naturlig måte å oppnå hormonbalansen i overgangsalderen, mens lindrende moderat til alvorlige hot flash symptomer.

Naturlig plante hormon

Naturlig lindring for hetetokter kan fås med wild yam kapsel kosttilskudd. Wild yam planter produserer en plante hormon som er nesten nøyaktig det samme som det kvinnelige hormonet kalles progesteron. Hormonet funnet i wild yam anlegget kan tas av kvinner i overgangsalderen for å balansere uberegnelig hormonnivåer. Ved å balansere hormonnivået, mange kvinner opplever færre og mindre alvorlige hetetokter. Fordi wild yam kapsler er et naturlig hormon terapi, er det ingen alvorlige bivirkninger som blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Bivirkninger og dosering

Mens du tar wild yam kapsler for hetetokter, for de første ukene noen kvinner kan oppleve magesyke som kvalme, oppkast eller diaré. Stick med din naturlige hormon program, fordi etter hvert vil kroppen din bli vant til wild yam hormonell supplement.

Wild yam kapsler er laget av den tørkede roten av wild yam plante som har blitt pulverisert og innkapslet. Den anbefalte dosering er å ta 2-4 kapsler om dagen. Den er også tilgjengelig i skjær form, ta 1/2 ts. tre til fem ganger om dagen.

Tilgjengelighet

Mange ulike kosttilskudd laget av vill yam er tilgjengelig på helsekostbutikker. Mer og mer, som fordeler og brukervennlighet er oppdaget, er disse kosttilskudd blir tilgjengelig i stoff butikker og masse detaljister. Alternativt, for de kvinnene som har en hard tid å svelge en stor kapsel, er wild yam tilgjengelig i kremform. Dette kan lett anvendes på områder av kroppen, slik som indre lår-området, øvre bryst og den indre arm-området.

Advarsler

Noen kvinner kan oppleve lettelse i noen uker mens du bruker wild yam kosttilskudd eller krem. Hvis du har alvorlige bivirkninger som elveblest eller brystsmerter, bør du kontakte lege.

Likeledes, hvis du bruker wild yam kosttilskudd ikke fullt ut ta opp problemet med hetetokter i overgangsalderen, bør du kontakte lege for andre behandlingstilbud.

Kan du drikke Gelatin å hjelpe med appetitt kontroll?

Drikke flytende gelatin er en slanking triks for å bekjempe sultfølelse uten å forbruke en masse kalorier. Du kan drikke det før måltider for å fylle deg litt før du spiser, eller ha det som en snack. Det er også en god måte å konsumere mer vann, og gelatin sies å bidra til å brenne fett, ifølge Brigham and Women Hospital, et undervisnings datterselskap av Harvard Medical School. Ved hjelp av sukker-fri gelatin med en kunstig søtningsmiddel som Splenda reduserer tomme kalorier du normalt ville ta inn hvis du brukte hvitt sukker som smakstilsetning.

Kan du drikke Gelatin å hjelpe med appetitt kontroll?

•  Hell flavored gelatin inn i pitcher.

Kok en kopp vann.

•  Hell kokende vann i beholderen.

Omrør vannet og gelatin med en treskje i to minutter eller inntil gelatinen er oppløst.

Legg til en kopp med kaldt vann til pitcher og røre i et minutt.

6. Hell den flytende gelatin blandingen i vannglass. Legg kunstig søtningsmiddel etter smak.

•  Drikk væsken så snart som mulig, fordi det vil til slutt begynner å gele.

Kan du fryser fiskeolje kapsler?

Frysing fiskeoljekapsler vil ikke påvirke deres kvalitet, men det er ikke nødvendig, heller. Kjøling er tilstrekkelig til å bevare integriteten av oljen.

Teorier / Spekulasjoner

Frysing fiskeolje har blitt likestilles med en "renhetsprøve" av former. Det sies at hvis oljen ferdig frosset, er det av dårlig kvalitet på grunn av en lavere konsentrasjon av mettet fett. Delvis frysing visstnok indikerer uspesifiserte "urenheter" i oljen.

Betraktninger

Det er ingen vitenskapelige bevis som i dag støtter denne uttalelsen, og det er ansett for å være myte. En bedre kvalitetskontroll testen er å lukte kapselen: en mild lukt er å foretrekke til en overveldende "fishy" lukt, noe som innebærer en kompromittert integritet.

Misforståelse

Er også frosset fiskeolje i håp om at det vil eliminere den fishy ettersmak oppleves av mange som "fisk burps." Teorien er at prosessen for frysing bremser ned kroppens fordøyelse av oljen, og vanlige gastrointestinale plager, slik som kvalme, unngås.

Forebygging / løsning

Toleranse for kosttilskudd varierer på individuell basis, og denne løsningen er ikke effektiv for alle. Magesaftresistente kapsler, men dyrere, er bedre egnet for formålet staving av fisk ånde.

Forslag

Prøv å ta fiskeolje med et måltid. Dette kan forhindre noen av bivirkningene frysing er ment å forhindre.

Hvordan ta eple cider eddik kapsler

Eddik har vært brukt gjennom historien for sin antatte medisinske egenskaper. Apple cider eddik, i særdeleshet, har vunnet popularitet de siste årene på grunn av påstander om at det kan hjelpe til med vekttap eller kontrollere blodsukkeret. Som et resultat, kan eple cider eddik kapsler nå bli funnet på noen dagligvarebutikk eller apotek sokkel. Den ernæringsmessige utsagn av disse kosttilskudd er ikke evaluert av FDA, så ta dem med en klype salt. Katherine Zeratsky, en registrert kostholdsekspert, mener det ikke er bevis for at eple cider eddik kan hjelpe deg å miste vekt. Hvis du bestemmer deg for å ta disse kosttilskudd, gjør det bare under råd og instruksjon av legen din.

Hvordan ta eple cider eddik kapsler

•  Snakk med legen din før du begynner å bruke eple cider eddik kosttilskudd, spesielt hvis du er gravid eller har en medisinsk tilstand som diabetes. Legen din kan bestemme om disse kosttilskudd er nødvendig, eller om de vil samhandle med andre medisiner du tar. Ifølge MD Anderson Cancer Center, kan eple cider eddik føre til lave nivåer av kalium eller en reduksjon i bentetthet.

Kjøp eple cider eddik kapsler til din lokale dagligvarehandel eller naturlig mat butikk. Velg et supplement med lavest konsentrasjon av eple cider eddik for å starte. Du kan bytte til en høyere dose i fremtiden hvis du finner ut at eple cider eddik fungerer for deg.

Ta en eller to eple cider eddik kapsler opp til tre ganger per dag, eller følge de enkelte produktveiledning. Apple cider eddik kapsler varierer i størrelse avhengig av produkt, men de fleste inneholder mellom 300 og 600 mg av eple cider eddik per kapsel.

Ta kapslene med et stort glass vann ved måltid ganger. Tar kapslene sammen med mat kan redusere eventuell magesyke kan oppstå på grunn av surheten i eddik.

Fortsett å ta eple cider eddik kapsler før legen din ber deg om å stoppe. Slutt å ta kosttilskudd umiddelbart hvis du merker noen hals eller mage irritasjon som ikke går bort.

Hint

  • En studie ved University of Arkansas evaluert åtte forskjellige merker av eple cider eddik kapsler og reist spørsmål om deres kvalitet. Forskerne oppdaget at ingrediensene ofte varierte fra de som er oppført på etiketten og det viste seg at noen kapsler ikke inneholdt noen eddik i det hele tatt. Velg kosttilskudd med omsorg og be legen om å evaluere merke du velger.

Fordelene av kanel kapsler

Fordelene av kanel kapsler


Kanel, ofte nytes i paier og havregryn, har faktisk flere terapeutiske effekter på menneskers helse når det tas i kapselform. I kinesisk medisin er, kanel brukes til å forbedre sirkulasjonen. Gamle egypterne brukte den til å balsamere de døde og i dag vitenskap er å finne fordelene av kanel kapsler inkluderer kraftige anti-diabetes egenskaper.

Typer

Det finnes to typer kanel; Cinnamomum zeylanicum nees og Cinnamomum Cassia blume. Medisinske studier har brukt Cinnamomum cassia Blume, som er det mest kanel kapsler inneholder.

Effekter

Kanel tilskudd har vist seg å redusere glukose, så vel som lavere LDL-kolesterol og triglyserider.

Funksjon

Den aktive forbindelsen i kanel kalles methylhydroxychalcone polymer (MHCP). MHCP ligner insulin i kroppen, og dermed redusere kroppens egen insulinrespons.

Dose

Den effektive gjør kanel varierer mellom 1, 3 og 6 gram med de beste resultatene som ble observert ved en dose på 6 gram. Kapsler er vanligvis solgt i trinn på 1000 mg.

Betraktninger

Kapsler kan lokke fram kanel burps, som kan reduseres ved å drikke et glass vann med hver dose.

Advarsel

Kanel er generelt ansett som trygt, men kumarin, et stoff som finnes i kanel, kan forårsake lever-og nyreskader ved høye doser. Kanel synes ikke å påvirke A1C nummeret hos diabetikere, som er det egentlige målet for diabetes kontroll.

Effekten av fiskeolje kapsler

Fiskeoljekapsler er laget av fettvevet i kaldt vann fisk. De inneholder essensielle fettsyrer som er svært viktig for god helse, spesielt helsen til hjertet og hjernen. Vi får ikke nok av disse fettsyrene i kosten for å opprettholde optimale nivåer av Omega 3 fettsyrer --- derfor fiskeoljekapsler gir en naturlig kilde til Omega 3 fettsyrer som kan tas konsekvent for å sikre optimal helse. Fiskeolje brukes til å behandle og lindre kroniske sykdommer som leddgikt og depresjon, og brukes for å forhindre hjerteinfarkt, hjertesykdom og slag.

Beskrivelse

Fiskeoljekapsler er laget av fatty oljer som finnes i vev av kaldt vann fisk som laks, tunfisk og makrell. Oljen inneholder høye nivåer av Omega 3-fettsyrene EPA og DHA. Disse fettsyrene er nødvendig i store mengder som et essensielt næringsstoff som trengs av hjernen og netthinnen for riktig neuronal funksjon. Dette betyr at det er viktig for læring og mental utvikling. Det er også brukt for å fremme et sunt hjerte og brukes til å hindre og behandle kardiovaskulær sykdom, så vel som andre kroniske sykdommer.

Funksjon

Vi får ikke nok omega 3 fra vår diett for å skape optimale nivåer for helse. Kroppen vår kan produsere Omega 3 fra mat som inneholder ALA, som valnøtter og linfrø, men bare i små mengder. Den beste måten å få riktig mengde av Omega 3 i kosten vår er gjennom matvarer som direkte inneholder DHA og EPA, som fisk. De fleste av oss får ikke på langt nær nok fisk i kostholdet vårt, så tar fiskeolje kan være den beste måten å sikre en sunn dose av Omega 3 i kosten vår.

Effekter

Omega 3 fettsyrer i fiskeolje vil bistå i å få nerver, hjerte, hjerne og ledd --- faktisk, til hele kroppen --- fungere på optimalt nivå. Dette betyr kronisk sykdom slik som artritt, og kronisk fatigue syndrom, Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, diabetes, depresjon, bipolar lidelse og oppmerksomhetssvikt hyperaktivitet lidelse, kan forbedres gjennom den fortsatte bruk av fiskeolje. Det betyr også at energinivået skal økes, og det vil fremme en generell følelse av velvære.

Fordeler

Fordelene av fiskeolje er så mange at innen 30 dager bør du føle deg merkbart bedre på mange nivåer. Tar fiskeolje høy i Omega 3 fettsyrer vil bringe en følelse av generell energi, helse, vitalitet, mental klarhet og økt konsentrasjon og hukommelse. Det vil også forbedre ubehag forbundet med et stort antall kroniske tilstander. Men kanskje det mest fordelaktig aspekt av inntak av fiskeolje hver dag er fordelen til både hjerte og hjerne. Fiskeolje er kjent for å forbedre helsen til hjertet, forebygge hjertesykdom og hjerteinfarkt samt redusere risikoen for slag. Fiskeolje faktisk motvirker dårlig kolesterol og skadelige fettstoffer i kroppen, og den balanserer blodsukkeret. Dette gjør det nyttig for å bekjempe høyt kolesterol og fedme.

Dosering

Fiskeolje må tas konsekvent i minst noen få uker før det begynner å ta effekt. Mange kapsler har mellom 1,000 til 1,200 mg av fiskeolje per kapsel. Sørg for å få en god kvalitet fiskeolje som inneholder en høy dose av Omega 3 fettsyrer DPA og EPA. Mange typer av fiskeoljekapsler inneholder omtrent 350 mg av hver fettsyre, men den større mengde, jo bedre vil det være. Mange varianter av fisk vil anbefaler å ta mellom fire og seks kapsler om dagen, avhengig av styrken på hver kapsel.

Pro og ulemper med fiskeolje kapsler

Mye oppmerksomhet har blitt gitt til Omega-3 fettsyrer - hva de er, hvordan de nytte for deg og hvordan du får dem i kostholdet ditt. En måte som mange velger å få sin dose av Omega 3 fettsyrer er gjennom fiskeolje kosttilskudd, som vanligvis inneholder to av de tre typer Omega-3 fettsyrer. Det er mange helsemessige fordeler som kan oppstå regelmessig bruk av disse kosttilskudd, fra et sunnere hjerte til en lettere graviditet. Men det er også noen risiko, og det er viktig å forstå de potensielle bivirkninger før du tar kosttilskudd.

Blood Pressure

Fiskeolje kapsler inneholder dokosaheksaensyre eller DHA. En pasient med høyt blodtrykk som tar disse kosttilskudd kan oppleve en reduksjon av blodtrykket. Dessuten kan folk med perifer vaskulær sykdom (PVD) bruker fiskeolje kosttilskudd for å potensielt bidra til å avlaste claudicatio. Men med de høye nivåene av DHA som må forbrukes for at dette skal skje, kan noen bivirkninger oppstår, for eksempel en større risiko for blødning.

Heart Health

Når den brukes i kombinasjon med andre hjerte medisiner, fiskeolje har vist seg å redusere forekomsten av de fleste typer av hjerteinfarkt. Flere studier viser også at regelmessig fiskeolje supplement kan redusere hastigheten din hvilepuls, ifølge Mayo Clinic. I tillegg kan fiskeolje bidra til å korrigere en uregelmessig hjerterytme.

Graviditet

Fiskeolje kosttilskudd kan være en stor hjelp for en forventningsfull mor, spesielt i sitt tredje trimester. Øke mengden av DHA for både mor og baby gjør for enklere og tryggere leveranser. DHA bidrar også til å forbedre fosteret 'visjon og kan til og med forbedre barnets problemløsende ferdigheter senere i livet. Tidlig forskning synes å lede til den konklusjon at økt DHA kan også ha en effekt på en mindre kroppsmasseindeks og fødselsvekt for barnet.

Kreft

Ifølge Harvard Institute of Public Health, er det lovende forskning som viser en kobling mellom et høyere forbruk av DHA og eikosapentaensyre (EPA) og en senket forekomst av prostatakreft hos menn. Men disse er svært foreløpige studier, og mye mer forskning er nødvendig for å se om det er en faktisk sammenheng mellom de to.

Risiko og advarsler

Fiskeolje kosttilskudd er en utmerket måte å få i din Omega-3 fettsyrer. Men det er noen risikoer og bivirkninger som kan oppstå. De mest vanlige er gastrointestinale problemer - magesmerter og diaré kan skje, spesielt kort tid etter begynner å ta kosttilskudd. Mange misliker ettersmak av fiskeolje. I tillegg kan fiskeolje øke mengden av vitamin A og D i systemet til en usunn nivå. Avhengig av dosering, kan fiskeolje kosttilskudd også øke mengden av "dårlig kolesterol" i systemet. Som med alle supplement eller vitamin, er det en god idé å snakke med legen din før du begynner å ta olje på en jevnlig basis.

Hva er de helsemessige fordelene av Knox Gelatin?

Alle elsker Jello, uansett hva din alder, men visste du at den søte godbit kan faktisk være bra for deg? Det virker som den glatte dessert er ikke bare for barn lenger - aldrende voksne opplever at vanlig Knox Gelatin er ikke bare bra for sunt hår og negler, men det kan også ha store helsemessige fordeler og kan også gi naturlig smertelindring for visse sykdommer .

Helsemessige fordeler av Knox Gelatin

Mange mennesker som lider av smertefull leddgikt har funnet ut at vanlig Knox Gelatin, selges i enkelte konvolutter i dagligvarebutikker, kan bidra til å avlaste mange leddgikt symptomer som smerte, stivhet og kan også hjelpe de som lider få noen av deres mobilitet tilbake.

Hva er Knox Gelatin?

Knox Gelatin er et protein som er brutt ned for enklere konsum. Først produsert i 1894, og opprinnelig solgt som en matvare for størknet salater og andre oppskrifter, Knox Gelatin gjør nå et produkt spesielt for de med leddgikt - et produkt som heter Nutra Joint. Den gelatin strøm kan tas med varme eller kalde drikker.

Hvordan kan Knox Gelatin Hjelp med leddgikt smerte?

Knox Gelatin sies å likne den faktiske kollagen som vi alle har i kroppens bindevev, inkludert brusk, en smurt overflate som gjør at våre ledd for å bevege seg fritt uten friksjon eller smerte. Når vi begynner å alder, å at smøre reduseres, noe som gjør hvert ledd hardere flytte, noe som resulterer i smerter som kan noen ganger være ødeleggende. Noen mener at Knox Gelatin er faktisk laget av bindevev av dyr er det som gir slike fantastiske helsemessige fordeler i å hjelpe i menneskehetens felles bevegelse.

Hvem kan bruke Knox Gelatin for helsemessige fordeler?

Det er ingen grunnleggende helsemessige begrensninger for forbruket av Knox Gelatin; men fordi pulveret er et biprodukt av dyr som kyr, strenge vegetarianere eller de med visse religiøse tro som begrenser forbruket av alle animalske produkter, kan være lurt å unngå gelatin i alle former.

Har Jello Gi de samme helsemessige fordeler som Plain Knox Gelatin?

De samme helsemessige fordeler sett i daglig inntak av Knox Gelatin eksempel leddgikt smertelindring kan finnes i vanlig dessert Jello, men ulempen er at du trenger å spise minst en halv boks hver dag for å få de samme medisinske fordeler, og det er en mye Jello. De fleste foretrekker pulverisert form av Knox Gelatin som lett kan blandes med vann og andre drikkevarer.