Digidexo.com

aggressiv oppførsel

Slik behandler Passiv Aggressiv oppførsel

Passive aggressive individer kan synes å være snille og kjærlige individer når i offentligheten og kan selv synes så hjemme, men i virkeligheten er de overbelastet med så mye uuttalte sinne som de bevisst undergrave deg på hver tur. De skjuler sine egentlige motiver med en rekke smarte unnskyldninger som, hvis ekte, ville være hinsides kritikk. De har et godt utviklet arsenal av teknikker for å flytte skylden fra seg selv til deg og kanskje selv har du overbevist om at feilen ligger i deg selv og ikke med dem. Hvis din kjære bombarderer deg, vil en rekke uoppfylte løfter, ikke klarer å følge gjennom med planer, og ofte glemmer eller benekter noen gang å si at han ville gjøre noe, kan du leve med en passiv aggressiv person.

Bruksanvisning

opplyse deg om passiv aggresjon. Jo bedre du forstår årsakene og bakenforliggende motiver av passiv aggressiv person, jo lettere vil det være å gjøre endringer. I utgangspunktet er passive aggressive individer fylt med uuttalte raseri at de ikke klarer å uttrykke i sunne måter. De kan ikke engang vet at de er sinte. Dette er vanligvis et resultat av en fornærmende barndom hvor de ble forbudt å uttrykke sinne, ikke kunne tilfredsstille en eller begge foreldre, ble kontrollert av de voksne i deres liv og gitt svært liten frihet til å uttrykke sin individualitet. Som et resultat, lærte de å få kontroll med åpenlys aggresjon. Denne aggresjonen er skjult bak forkledning eller glemme, unnlater å følge gjennom med planer, sommel eller selv nekter for at de noen gang enige om i første omgang.

Nekter å ta skylden for feil som er et resultat av de passive aggressive egen atferd. Ikke andre gjette deg selv og lurer på om kanskje du misforstått samtalen når du har gjort planer. Alle kan misforstå på anledningen, men når det blir et mønster av den passive aggressive plutselig ikke huske de avtalene du har gjort, kan du være sikker på at det er ikke dere som er å glemme.

Drøft hvordan hans oppførsel gjør at du føler. Bruk masse "I" uttalelser. Hold fokus på dine følelser som svar på hans oppførsel uten å angripe hans karakter.

Fokus på en opptreden av gangen. Ikke overbelaste ham med en rekke klager på en gang. Velg den viktigste atferd som forårsaker vanskeligheter, og fokusere på det.

opprettholde personvernet. Ikke diskutere problemene med andre, og ikke kommentere i det offentlige. Opprettholde personvernet vil gå en lang vei å bygge tillit i forholdet.

Unngå å forsvare ditt behov for å løse problemet. Ikke faller byttedyr til hans forsøk på å slå tabeller og peke ut dine svakheter. Han vil trolig bruke alle midler han kan for å avlede fokus til deg. Rolig opprettholde fokus på atferd som forårsaker problemer.

Uttrykk din kjærlighet og omsorg for ham. Tro det eller ei, den passive aggressive faktisk har en skjør ego og mangler selvfølelse. Vær sikker på at du er støttende av hans forsøk på å endre uten å ta på seg ansvaret for sin oppførsel.

Unngå å lage unnskyldninger for hans oppførsel eller samarbeide med ham når han gjør unnskyldninger. For å endre, må han innse at han er ansvarlig for sin egen oppførsel.

Hint

  • Ikke bli fanget opp i andre gjette deg selv.
  • Ikke godta skylden når han ikke klarer å leve opp til forventningene.
  • Noen passive aggressive individer vil flate ut nekte å gjøre noen forsøk på å endre, og vil nekte å akseptere ansvar for egen atferd. Tenk på dette klokt før du inngår noen langsiktige forpliktelser.
  • Ikke pin håp på det faktum at han eller hun en dag vil magisk endre sin atferd. Kort av en livs endre hendelse, dette er ikke sannsynlig til å skje uten en masse hardt arbeid og engasjement fra dere begge.

Hvordan takler jeg Aggressiv oppførsel?

Hvordan takler jeg Aggressiv oppførsel?


I visse situasjoner, for eksempel uenigheter eller misforståelser, kan en person bli aggressiv med sin kommunikasjon. Å vite hvordan man skal håndtere aggressiv atferd er nødvendig for å ta kontroll over situasjonen og redusere risikoen for vold.

Kommunikasjon

Kommunikasjon er veldig viktig når du arbeider med aggressiv atferd. En vanlig metode er å "snakke noen ned", som innebærer rett og slett gjenværende rolig, bruke navnet på den aggressive person og snakker klart og konsist.

Personal Space

Ofte følelsen av å være innesperret eller invasjonen av personlige plass vil føre til aggressiv atferd. I slike situasjoner, slik at den personen som opptrer aggressivt litt plass - enten fysisk eller verbalt - er effektiv i å kontrollere situasjonen.

Vær selvsikker

Å være selvsikker er forskjellig fra å være aggressiv. Når en person er selvsikker, er kommunikasjonen direkte, men også respekt. Kommunikasjon i en selvsikker måte demonstrerer at en person krever respekt, men er villig til å arbeide sammen for en løsning.

Matallergier og dårlig oppførsel hos barn

Matallergier og dårlig oppførsel hos barn

Matallergi er et vanlig problem som berører både barn og voksne. Ammende baby utelukkende for fire til seks måneder er antatt å redusere risikoen for allergi. En allergi er beskrevet som en unormal reaksjon på en hvilken som helst mengde av en substans. Eksperter mener det er en sammenheng mellom matallergier og dårlig oppførsel hos barn.

Tegn på matvareallergi

Barn kan ikke uttrykke seg verbalt på en måte vi kan derfor visse reaksjoner eller atferd kan være ledetråder for allergi mot matvarer. Fysiske reaksjoner på mat inkluderer utslett eller en luftveisinnsnevring. Barn kan også kaste opp eller få diaré fordi de ikke føler seg vel etter å ha spist noe. Men det er andre tegn til matallergier som er mer subtil, forsinket og mindre opplagt. Disse inkluderer atferdsendringer (se referanse 1).

Diagnose

Noen matallergier kan lettere oppdages fordi symptomene umiddelbart kan knyttes til visse matvarer. For eksempel, hvis du utvikler utslett kort tid etter å ha spist en sitrus frukt, slike symptomer er ofte åpenbare.

Men noen ganger diagnosen er mer kinkig. Selv om det kanskje ikke er tydelig for deg, kan ditt barns kosthold være å klandre for uberegnelige oppførsel eller uforklarlige humørsvingninger.

Det er også fare for feildiagnostisere viss oppførsel av barn som ADHD eller ADHD. Hvis dette er tilfelle, kan barn bli satt på medisiner når du endrer sitt kosthold alene kan ta seg av problemet (Referanser 1, 2, 4 og 5).

Atferdsendringer

Hyperaktivitet, raserianfall, depresjon, humørsvingninger og irritabilitet er alle eksempler på atferd barn kan vise på grunn av en matallergi. Når du merker viss negativ atferd i barnet ditt, kan du prøve å sette det i perspektiv. Er det et mønster? Har barnet ditt vise visse trekk etter et måltid? Hva gjorde barnet ditt spise? Observere henne nøye, og gi en full rapport til hennes barnelege (Referanser 1, 2, 4, 5 og 6).

Samlet Nutrition

Det er viktig at barn er på en godt balansert kosthold. Hvis et barn først og fremst får mat av lav næringsverdi, kan det utløse viss oppførsel. Et eksempel er vist i filmen "Supersize Me" der studenter av et atferds videregående skole viser mindre atferdsproblemer når matet mer hele matvarer i forhold til bearbeidet mat. En annen fordel var økt oppmøte og akademiske prestasjoner. Prøv å holde deg til fersk frukt og grønnsaker og hele korn i stedet for raffinert mel og korn eller behandlet mat (Reference 3).

Se opp for visse ingredienser

Noen ganger ingredienser som mat fargestoffer, glutamat eller aromatiske stoffer påvirker barnas atferd. Hallusinogener, for eksempel, er funnet i muskatnøtt og kanel er forbundet med hyperaktivitet og hodepine (Referanser 1, 2, 4 og 5).

Strategier for å hjelpe barn opprettholde god oppførsel

Strategier for å hjelpe barn opprettholde god oppførsel


Raising veloppdragne barn kan være en reell kamp, ​​uansett hvor involvert en forelder kan du være. Selv om det kan være florerer med vanskeligheter, er det ikke umulig å oppdra barn som viser god oppførsel i hjemmet, på skolen og andre steder. For å forsterke god oppførsel i barnet eller barna, må du gi dem en måte å forstå forskjellene mellom god og dårlig oppførsel. Positiv forsterkning, overser dårlig oppførsel og livsstil valg kan positivt påvirke barnet og hjelpe dem å opprettholde god oppførsel.

Positiv tilbakemelding

Artikkelen "Styrking god oppførsel og redusere dårlig oppførsel" på FamilyEducation.com råder foreldre til å bruke positive tilbakemeldinger når god skjer. Positive tilbakemeldinger er basert på psykologisk teori kjent som behaviorisme. Behaviorisme hevder at når mennesker blir belønnet for en adferd, de er mer sannsynlig vise at atferden igjen. Når du legger merke til barnet ditt gjør noe "godt" som deling, sier "please" eller "thank you", eller begynt å spille av seg selv, bør du gi henne verbal ros som øker sin tillit og lar henne vite at du setter pris på henne god oppførsel . Straff kan brukes også, men bare i små doser og eneste ikke-fysisk avstraffelse. For eksempel hvis barnet vet at de har en viss plikt til å gjøre, og de ikke gjør det, kan du gi dem en "time-out" eller ta bort en belønning som dessert på middag eller en del av sin kvote. Ved bruk av straff, er det ekstremt viktig at du tydelig mens barnet blir straffet og hvor lang straffen vil vare. Vær konsekvent. Ikke tilordne en straff når du er sint eller opprørt. Være rasjonelt om konsekvensene av ditt barns handlinger, og husk at straffen er ment å eliminere den negative atferden, ikke gjøre dem lide for deres overtredelse.

Ignorerer dårlige oppførsel

Den samme artikkelen på FamilyEducation.com antyder også at du ignorerer dårlige oppførsel. Nå betyr ikke dette at du lar barnet ditt til å kjøre gjennom huset juling på veggene med en plast balltre eller unn deg en annen dårlig oppførsel. I stedet føre til at du de dårlige atferd for å bli "utryddet" ved ikke lenger å gi noen belønning for oppførselen. Barn av naturen søker oppmerksomhet og for noen barn, blir skreket til av en forelder er bare en annen type oppmerksomhet som forsterker deres atferd. Selv om det kan være vanskelig å holde temperamentet ditt og tungen når barnet oppfører seg dårlig, opprettholde ro ved å fjerne deg fra den fysiske plassen du deler med barnet ditt, ta noen dype åndedrag, og deretter gå tilbake. Hvis du er barn er å ha et raserianfall, ignorere ham inntil tantrum passerer. Dette la oss ham vite at slik oppførsel ikke hjelper ham med å få det som han vil.

Livsstil strategier

Artikkelen "En dose av god oppførsel" av Natasha Raymond på PsychologyToday.com streker at sunn ernæring kan føre til og oppmuntre god oppførsel. Siterer en 2001 studie publisert i International Journal of Alternative and Complementary Medicine, fant forskerne at barn mellom 6 og 12 som fikk ernæringsmessig komplett vitaminer var mindre sannsynlig at du trenger disiplin og hengi i upassende atferd enn de som ikke mottar vitaminer. I tillegg til en godt balansert kosthold, også hjelper det å sørge for at barnet ditt har en følelse av stabilitet og sikkerhet i hjemmet. Artikkelen "Child Behavior: Hva foreldre kan gjøre for å endre barnets oppførsel" antyder at foreldre og omsorgspersoner etablere en rutine hjemme og hold deg til den. Dette er spesielt viktig om morgenen, under måltidene og sengetid, da dette er ofte når barn har en tendens til å få masete eller utålmodig. Tilby barnet ditt valg i stedet for ultimatum. For eksempel, under frokosten, spør henne om de ønsker en type frokostblanding over en annen i stedet for å insistere på at hun har en spesiell type eller merke. Presentere barnet ditt med valg ikke bare fremmer god oppførsel, men også forbedrer tillit, kommunikasjonsevner og egenverd.

Hva er årsakene til dårlig oppførsel hos et barn?

Hva er årsakene til dårlig oppførsel hos et barn?


Ingen barn er perfekt, og de alle oppføre seg dårlig en gang. Til tider dårlig oppførsel er med vilje, slik som å lyve eller stjele, og til tider dårlig oppførsel er tilfeldig, for eksempel å snakke høyt i en kinosal. Barn oppføre seg dårlig for flere forskjellige grunner. Å finne ut årsaken bak atferden hjelper en forelder håndtere situasjonen riktig.

Trykk

Noen barn oppføre seg dårlig på grunn av mye press de føler for å utføre en bestemt måte, slik som å gjøre det bra på skolen eller svært god på sport. Hvis barnet opplever dette presset, men er ikke sikker på at han eller hun kan utføre opp til standarder, vil den stressende situasjonen resultere i utagering.

Uerfarenhet

Ofte et barns dårlige oppførsel er et enkelt resultat av barnets uerfarenhet. Barn handle spontant og ikke generelt anser handlinger eller konsekvenser, som de ikke har livserfaring og kunnskap til å gjøre det.

Frustrasjon

Dårlig oppførsel kan være et resultat av et barns frustrasjon eller sinne. Til tider et barn kan leve i en mindre enn ideell situasjon eller opplever mobbing fra andre barn. Usikre og ustabile vil føre til et barn å oppføre seg dårlig.

Hvordan håndtere vanedannende oppførsel

Vanedannende oppførsel er en tilstand som er vanlig med tvangslidelser. Mange ganger noen du elsker er å utføre repeterende oppgaver som de ikke engang vet at de gjør på en rutinemessig basis. Dette kan inkludere å sjekke dører flere ganger for å være sikker på at de er låst, sjekke komfyren et bestemt antall ganger om natten før du går til sengs, eller annen atferd. Du kan selv være viser tegn til vanedannende atferd selv, uten selv å vite det. Her er noen måter å håndtere vanedannende oppførsel.

Bruksanvisning

Hvordan man skal håndtere vanedannende oppførsel

Konfronter personen som stiller hva du anser for å være vanedannende atferd. Spør dem om de er klar over hva de gjør anses ikke typisk av folk flest. Mange ganger noen med vanedannende oppførsel har hatt dette problemet så lenge de ikke skjønner det er uvanlig. Det er ingen garanti for at adressering atferden med dem vil stoppe det. Det kan være et godt skritt å prøve selv før du tar flere trinn.

Lag hindringer for den aktuelle vanedannende atferd. Hvis din kjære har en vane å sjekke komfyren flere ganger før du går til sengs, gi ham en grunn til å gå til sengs uten å sjekke komfyren. Raske ham en kveld ved å lede dem opp til soverommet ved deres hånd for "andre interesser". Hvis du ønsker å gå til ytterligheter, prøve bind for øynene dem og fører dem til sengs gjennom huset. Dette vil eliminere deres mulighet til å delta i den vanedannende atferd eller tvangslidelser.

Fjern vedkommende fra miljøet som gjør at deres vanedannende oppførsel. Kanskje den personen med vanedannende oppførsel må sjekke noe hver kveld på et bestemt tidspunkt. Ordne for deg, og de skal være på et sted der sjekke at varen ikke er mulig. Dette kan være vanskelig i begynnelsen, men med repeterende forsterkning de kanskje sakte mister interessen i sin vanedannende oppførsel.

Ta din kjære til å se en lege hvis deres vanedannende oppførsel er farlig for verken seg ​​selv eller noen andre. Noen ganger kan du forkaste vanedannende atferd eller tvangslidelser som "små quirks". Det kan være greit i mange tilfeller, men hvis disse "quirks" omfatter aktiviteter som kan være skadelig for den personen eller andre, må de tas opp av en profesjonell. Forklar din kjære at du skjønner at de ikke kan se risikoen når de gjør disse atferd, men du elsker ham og ønsker å bidra til å holde ham trygg.

Verve hjelp av andre som kjenner din kjære. Husk at du ikke trenger å være den eneste som hjelper din kjære overvinne sine vanedannende atferd eller tvangslidelser. Spør andre venner av dem til å peke ut oppførselen til dem når observere det. Spør disse vennene for å hjelpe deg i å komme opp med måter å fjerne din kjære fra stimulus som inspirerer vanedannende oppførsel.

Tips og advarsler

  • Hjelp din kjære se fordelene i å stoppe vanedannende oppførsel. Ikke vær konfronterende, i stedet gjøre det klart at du prøver å hjelpe dem og fordelene din hjelp yter.
  • Ikke bli altfor konfronterende. Noen ganger noen med vanedannende oppførsel kan bli aggressive hvis de føler at du tvinger dem til å endre mot sin vilje. Prøv å gjøre dem ønsker å endre sin atferd i stedet.

Hvordan virker rusmisbruk påvirker ungdoms oppførsel?

Hvordan virker rusmisbruk påvirker ungdoms oppførsel?


Nesten alle tenåringer vil bli utsatt for narkotika og alkohol på et tidspunkt. Det er også en fair sjanse for at de fleste tenåringer vil prøve narkotika og / eller alkohol minst en gang. Noen ganger, vil dette bli gjort ut av nysgjerrighet og andre ganger, vil det føre til et mer alvorlig problem. De fleste tenåringer som prøver narkotika eller alkohol vil ikke forvente å utvikle et rusproblem. Men selv tilfeldig narkotikabruk forvandles til en livstruende avhengighet.

Hvis du mistenker en tenåring i livet ditt har et rusproblem, er det mange faresignaler du kan se etter. Redusert interesse for aktiviteter tenåringen en gang hatt en nedgang i skoleprestasjoner, endringer i forhold som gir avkall på en gruppe av venner for en annen, liggende, depresjon og alvorlige humørsvingninger er alle indikatorer på et rusproblem.

Begynnelsen

I begynnelsen av et rusproblem, kan tenåringer vise små endringer i atferd som ser ut som typisk tenårings eller ungdom oppførsel. Disse kan bli endringer i venner, utseende og fritidsaktiviteter. Nå er det på tide å snakke med tenåringen din om rus og finne ut om det er en underliggende problem. De fleste tenåringer er utsatt for opprørskhet men rusmisbruk vil intensivere denne atferden.

Den mest åpenbare symptom på en tenåring som begynner et rusproblem er radikal endring som ikke kan forklares. Dette kan være en endring i venner, personlighet eller annen atferd. Hvis du har lagt merke til dramatiske endringer i din ungdoms som går utover typiske tenåringshumørsvingninger, kan det være på tide å undersøke deres oppførsel dypere.

Avanserte Symptomer

Når tenåringer er midt oppe i rusmisbruk, er det ikke vanskelig å bestemme det er et problem. Det kan være en nedgang i skolegang, arbeid utgang eller kvaliteten på arbeidet. Karakterer kan begynne å skli og disiplinproblemer vil bli klart. Økt vold, raserianfall, aggresjon og respektløs oppførsel kan observeres. Tenåringer ofte skuldertrekning av ansvar og aktiviteter som de en gang verdsatte når de har et rusproblem. De kan bruke mindre tid på deres fysiske utseende og grooming eller endre deres fysiske utseende å passe inn med nye venner. De kan slippe gamle venner for nye som støtter deres rusmisbruk og førsteamanuensis med kjente rusmisbrukere.

Mer alvorlige symptomer på ungdoms rusmisbruk kan omfatte tyveri fra venner og familie eller mistenkelig lån av penger. Hemmelighetsfull atferd som tilbringer mye tid bak låste dører og skjule eiendeler indikerer også rusmisbruk i tenårene. Plutselig nervøsitet eller paranoia kan også observeres.

Oppførsel Kjennetegn på autisme

Oppførsel Kjennetegn på autisme


Autisme er en gjennomgripende utviklingsforstyrrelse som opptrer ulikt i alle, men er preget av noen vanlige atferd. Erkjennelsen av disse atferd bidrar til å sikre at alle med autisme får den hjelpen han trenger.

Stimming

"Stimming" er et begrep for repeterende atferd som er tenkt å være selv beroligende for noen med autisme. Vanlige eksempler på stimming inkluderer håndflagrende og vugger frem og tilbake.

Sensoriske Reaksjoner

Mennesker med autisme er ofte følsomme for sensoriske stimuli som støy og teksturer. Når disse stimuli er til stede mennesker med autisme kan bli veldig sint og vanskelig å trøste.

Social Behavior

Mennesker med autisme har problemer med sosiale situasjoner. De sjelden få øyekontakt og ikke forstår sosiale begreper som tar svinger eller gjensidig lek. Eldre barn kan ikke leke med andre barn, og i stedet spille side-by-side som babyer og småbarn gjør.

Fokusert interesser og oppførsel

Mange mennesker med autisme er fascinert med objekter som tog eller dinosaurer, og ikke ønsker å spille med eller snakke om noe annet. De kan sitte i timevis å se på spinnende hjul på en lekebil eller spretter en ball.

Koble

Autisme kan rane folk av deres evne til å uttrykke hengivenhet. De foretrekker kanskje selskap av en favorittleke som i sin familie og ofte motstå klemmer og kosing, vises apatisk og reservert.

Hva er en vanlig oppførsel?

Hva er en vanlig oppførsel?


Vanlig oppførsel, ofte kalt rutiner, er atferd som er regelmessig gjentatt og har en tendens til å oppstå ubevisst. Vanlig oppførsel er lært atferd som blir så automatisk at personen utviser atferden er ikke klar over at hun gjør det. Det er ofte brukt for å skape orden eller struktur i hverdagen. Mens de fleste fast atferd, som for eksempel å drikke din kopp kaffe om morgenen, er harmløse, negative fast atferd som røyking kan være skadelig for fysisk og psykisk helse.

Årsaker til vanlig oppførsel

Vanlig oppførsel er lært atferd. Mennesker lære og tilegne seg nye atferdsmønstre som svar på bestemte stimuli. Reaksjonen til de stimuli kanskje ikke umiddelbart opplagt for den enkelte, men når den samme respons på stimuli blir gjentatt flere ganger, er prosessen lært og atferden blir andre natur, som instinktiv for oss som å puste og krever lite bevisst tanke. Tenk på når du først lært å sykle. Når prosessen med tråkk ble lært og gjentatt, dette mønsteret ble andre natur.

Typer vanlig oppførsel

Mens noen vanlig oppførsel som vår morgen øvelse rutine kan være positive, andre som for eksempel sigarettrøyking kan føre til langsiktige følelsesmessig, fysisk og psykisk skade og kan være svært vanskelig å overvinne. Når atferden er blitt for farlig, kan det være nyttig å besøke en profesjonell som kan hjelpe deg i å overvinne den negative vanlig oppførsel.

Viljestyrke

Fast atferd kan bli til avhengighet. Hva skiller en dårlig vane fra å bli en avhengighet er eksistensen av viljestyrke. Når en person har kontroll over atferd, og kan endre det på vilje, så er det bare en vane.

Vinne Bad vanlig oppførsel

Bad vanlig oppførsel som røyking eller overspising kan være svært vanskelig å overvinne fordi disse atferd blitt automatiske, ubevisste former for hukommelse. Viljestyrke kan hjelpe en person til å overvinne disse dårlige vaner, men faktorer som stress kan føre til enkeltpersoner til å vende tilbake til sine negative vanlig oppførsel. Ifølge John Grobal, administrerende direktør og grunnlegger av Psych Central, svekker stresset vår kontroll over minne og atferd, slik at automatiske eller fast atferd fra fortiden for å bli mer innflytelsesrik og overstyre våre gode intensjoner og viljestyrke.

Hvordan å stoppe upassende oppførsel i utviklingshemmede

Hvordan å stoppe upassende oppførsel i utviklingshemmede


Rundt 90 prosent av personer som lever med psykiske utfordringer er bare mildt deaktivert utviklingshemmede, ifølge ASportingChance, som bemerker disse individene "har under gjennomsnittlig IQ og ofte har problemer med sosial atferd." Hvis en person med psykiske utfordringer ikke kan kommunisere tydelig hva han trenger eller føler, kan han bli frustrert og handle ut på en upassende måte. Du må kanskje finne ut hvordan å dempe slik atferd i noen som ikke forstår hvordan hans handlinger fører til negative reaksjoner fra andre. Prøv en atferdsterapi tilnærming til å håndtere upassende oppførsel.

Bruksanvisning

•  Observer personens upassende oppførsel i sammenheng for å bestemme mulige årsaker.

Aktiver person i samtalen. Lytt til hva hun sier, og rolig kommunisere på en måte som hun kan forstå.

Håndheve konsekvent oppførsel ved å implementere den samme disiplin hver gang upassende oppførsel oppstår.

Arbeid med en lege, fysioterapeut eller ergoterapeut for å avgjøre en handlingsplan for håndtering av upassende oppførsel.

Sett person opp for suksess. Fjern fra miljøet enhver stimulus som utløser upassende oppførsel og reagere raskt når det skjer.

Oppførsel av voksne barn av alkoholikere

Oppførsel av voksne barn av alkoholikere


ACOA, eller voksne barn av alkoholikere, er barn som ble oppdratt av en eller flere foresatte som led av en alkohol avhengighet. Alkoholisme er en sykdom som rammer ikke bare den personen som er rammet, men de rundt dem også. Voksne barn av alkoholikere ofte oppviser lært mønstre av atferd som ble ervervet i barndommen for å hjelpe dem med å håndtere, men ble ofte gjennomført på i voksenlivet.

Perfeksjonist Fasade

Voksne barn av alkoholikere er ofte forvirret om hva som regnes som "normal" oppførsel. Fordi deres meninger om familielivet og folk som hevet dem kan ha blitt diskreditert, voksne barn av alkoholikere prøver å skjule noe utseendet på unormal oppførsel. Perfeksjonist fasaden kan vise seg gjennom eiendeler som smykker, klær eller biler. Men det kan også ses gjennom obsessive-compulsive atferd, samt overdreven skryt av prestasjoner.

Unngåelse

Noen voksne barn av alkoholikere kan ikke ha en god track record når det gjelder å følge med på prosjekter. Dette antas å være knyttet til voksne barn av alkoholikere 'frykt for svikt eller frykt for harde dom. Ved ikke å fullføre prosjektet, kan de ikke bli kritisert for det endelige resultatet. I disse tilfellene, de bruker unngåelse som en forsvarsmekanisme.

Harde dommer

Voksne barn av alkoholikere har en tendens til å dømme seg selv for strengt. Dette er relatert til sine perfeksjonistiske atferdsmønstre. Fordi de er redd for at deres "unormal" oppførsel vil bli sett og bedømt av andre, er de umiddelbart på offensiven og dømme andre først. Mange ganger, de dømmer også andre i samme harde lyset som de bruker til å dømme seg selv.

Kontrollerte Følelser

Mange voksne barn av alkoholikere ble reist i husholdninger hvor negative følelser ikke ble tolerert. På grunn av dette, de prøver ofte å inneholde sine negative følelser. Denne atferden er også antatt å være relatert til deres ekstreme mangel på kontroll i løpet av sin barndom, som fører dem til å overkompensere i voksen alder. De kan også forsøke å kontrollere andres følelser, så vel som sine egne.

Tvangsmessig atferd

Tvangsmessig atferd - som overspising, blir avhengige i et forhold, overforbruk eller gambling - kan være symptomatisk atferdsmønstre voksne barn av alkoholikere. I et forsøk på å kontrollere visse aspekter av deres liv, kan de gå over bord, noe som fører til en tvangsmessig atferd. Noen ender opp med å drikke compulsively, å bli alkoholikere selv.

Oppførsel Tegn på lavt blodsukker

Lavt blodsukker, også kalt hypoglykemi, oppstår når blodsukkeret faller under normalt nivå, ifølge National Diabetes Information Clearinghouse. Glukose er en viktig kilde til energi for kroppen, som finnes i matvarer rike på karbohydrater, som ris, poteter, brød, korn og frukt. Hypoglykemi kan påvirke mennesker med lav-karbohydrat diett, men det er også en farlig bivirkning av diabetes behandling, og det kan forårsake anfall og koma. Alvorlige hypoglykemiske kriser hos diabetikere kan forebygges ved å observere atferd tegn, for eksempel mental forvirring, nervøsitet og svimmelhet.

Mental forvirring

Mental forvirring og svakhet er en del av en biologisk varslingsmekanisme til den lave glukosetilførsel i blodet og påfølgende behov for å spise. Disse symptomene raskt bedre etter å ha spist, men når glukose ikke er gitt, begynner kroppen å bruke kroppsfett og til slutt, muskelcellene. Imidlertid, i henhold til diabetikere insulinbehandling, kan denne trappes til en hypoglykemisk beslaget, på grunn av deres mangel på naturlige blodsukkerkontroll.

Nervøsitet

Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse, nervøsitet, skjelving og talevansker er andre atferds symptomer på lavt blodsukker. I ikke-diabetikere mennesker, er disse symptomene relatert til lavt blodsukker hvis de skjer innen fire timer etter siste måltid. Å behandle hypoglykemi i mellom måltidene, bør folk ha en matbit eller fruktjuice. Diabetikere bør vente 15 minutter og kontroller blodsukkernivået, og gjenta behandlingen til den når 70 mg / dL eller høyere.

Svimmelhet

Svimmelhet er også en del av varslingsmekanisme utløses av adrenalin og andre hormoner når blodsukkeret er lavt, ifølge National Diabetes Information Clearinghouse. Men hvis normale forhold ikke er gjenopprettet etter å ha spist, svimmelhet kan være relatert til andre problemer, for eksempel labyrinthitis, en betennelse i det indre øret. I en Hypoglykemi Support Foundation spørreskjema med hypoglycemic pasienter, rapporterte 79 prosent svimmelhet som et symptom på tilstanden.

Hva Mangler Årsak Dårlig oppførsel med autisme?

Hva Mangler Årsak Dårlig oppførsel med autisme?


Mange ganger barn med autisme er merket med alvorlige atferdsproblemer. Når observert uten kjennskap til de tilhørende nevrologiske utfordringer og mangler, atferd som skriker, krasje inn i ting, hyperaktivitet, uttak, upassende latter, og invadere andres plass ser ut til å være en indikasjon på manglende disiplin og regelrett trass. Dette er ikke tilfelle i det hele tatt. På grunn av nevrologiske mangler, disse barna møter utfordringer daglig som hemmer deres evne til å gi mening av verden rundt dem.

Sensoriske Processing Issues

Mange barn med autisme er mangelfull på sanseintrykk. Normal sensoriske integrering tar informasjon fra omgivelsene gjennom sansene og sensoriske systemer, inkludert syn, lukt, lyd, berøring, og romforståelse (hvor kroppen slutter og plass begynner). Informasjonen blir behandlet i hjernen og deretter tolkes, organisert og sendt tilbake til kroppen med instruksjoner for en passende reaksjon.

Å ha en sensorisk prosessering-mangel innebærer inngangs oppsamles, men når dataene kommer inn i hjernen er det ikke behandles på riktig måte, og derfor sender hjernen ut upassende og responser unormale.

Hyperresponsive er når hjernen hovedsak kortslutninger fra forstørret eller intense opplevelser. Selv den minste berøring til et barn kan utløse en "fight or flight" respons: Nervesystemet er stadig i høy beredskap og oppfatter nesten hver bevegelse eller følelse som fare. På grunn av dette, kan barnet unngå visse matvarer, klær, bevegelser, eller utføre gjentatte bevegelser i et forsøk på å roe kroppen.

Motsatt er hyporesponsiv når hjernen rett og slett ikke registrerer og svare på innspill mottas. Et barn kan falle eller bang hodet og indikerer ikke noen følelse av smerte. I et forsøk på å gi mening til hans verden, kan han ansette alle andre sanser for å kompensere.

Ergoterapi er anbefalt, sammen med regelmessig bruk av produkter som komprimering eller vektet vester, kropp strømper, og spinning svinger for sensorisk støtte.

Digestive Enzyme Mangler

Barn med autisme har en tendens til å ha problemer med fordøyelsen grunn av en enzym mangel, som ofte kan danne leakiness av tarmslimhinnen, mer kjent som lekk tarm.

Denne mangel lar delvis fordøyd mat stoffer som kalles peptider til å gå rett inn i blodbanen. De vanligste syndebukkene som utløser disse reaksjonene er gluten og kasein.

Gluten og gluten-lignende proteiner blir funnet i hvete og andre kornsorter, så vel som matvarer fremstilt fra disse korn. De er også funnet i nærings stivelser, semule, malt, soyasaus, smaksstoffer, og kunstige farger.

Kasein er et protein som finnes i melk og matvarer som inneholder melk som ost, smør, yoghurt og iskrem.

Når gluten og kasein ikke er skikkelig fordøyd, peptider dannet opptre som opiater, forårsaker hjernen fungerer til kortslutning og endre den autistiske barnets atferd, oppfatninger, og svar på hennes omgivelser. Atferdsproblemer fra et fordøyelses mangel kan inkludere sosial tilbaketrekning, upassende latter, og reguleringsplan ut.

Det er mange levedyktige og deilige substitutter tilgjengelig som glutenfri pasta, frokostblandinger, kjeks, og til og med brød. Kokosmelk-baserte iskrem og yoghurt blir stadig mer populært, samt mandelmelk.

Funksjonell Disconnect Between hjernehalvdelene

Basert på studier av Dr. Robert Melillo, autisme og andre lærevansker er forårsaket av varierende grader av en hemisfærisk ubalanse i hjernen.

For at hjernen skal fungere normalt, må aktivitetene i både høyre og venstre hjernehalvdelen fungerer i harmoni. Når hjernen ikke lenger kan effektivt dele og integrere informasjon, blir det koblet fra.

Den mangelfulle halvkule, og prosentandelen av gapet mellom de to diktere de forskjellige symptomer og virkemåter som tidligere har vært identifisert som separate diagnoser.

Høyre-hjerne mangelfulle personer er logisk, lineær, og bokstavelig i sin oppfatning av ting; de går glipp av det store bildet sammen med sosiale signaler og implikasjoner. De kan gjenta og huske, men ikke forstå dataene de resitere. Fysisk er det vanlig for dem å ha mat sensitiviteter, allergier og fordøyelsesproblemer. Deres gangart er vanskelig og musklene ikke er fullt utviklet, noe som vil direkte påvirke koordinering. Disse egenskapene er typiske for de med autisme og ADHD.

Venstre-hjernemangelfulle personer er mer kreative, atletisk, og har problemer med detaljer. Sine motoriske ferdigheter kommer med problemer, og de kan snubler over ord hvis du er sliten eller frustrert. De er sterke i matte resonnement og leseforståelse. Disse egenskapene er typiske for de med dysleksi.

Begge typer har ekstreme vanskeligheter prosessering og integrere sanseinntrykk, som kan manifestere seg i mange ulike former, inkludert over- eller under følsomhet for lys, lyder eller berøring, samt kresen spise.

Dr. Melillo forskning viser at hjernen ikke er fastkoblet og det funksjonelle frakobling kan korrigeres gjennom en streng terapi og ernæring program.

Hva slags oppførsel blinker?

Blinker er en aktivitet som oppstår enten frivillig (du kan gjøre det skje) eller ufrivillig (skjer på egen hånd) for å fjerne dine øyne rusk og å holde dem fuktig. Blinker kan ta mange betydninger og formidle ulike meldinger til folk.

Behavior

Blinker er en form for ikke-verbal kommunikasjon, og er en type atferd som folk utstillings når de ønsker å formidle beskjeder til hverandre.

Hva gjør Blinker Mean?

Blinker kan bety flere ting. Når hastigheten som du blunker øker, kan det bety at du tenker hardt om noe, eller at du blir flørtete. For eksempel kan noen som flørter med deg blinke (eller til og med kyss) for å fange din oppmerksomhet.

Andre Interpertations

Blinker kan også være en indikasjon for å lyve. For eksempel vil løgner blinke oftere for å indikere at han eller hun trenger for å holde tenker på flere løgner. Blinker kan bety at du er så overrasket over at du ikke tror det du ser.

Langvarig blinking

Langvarig blinking er definert som en langsom form for blink, som om du blinker i sakte film. Stille denne type blinker kan bare bety at du er trøtt eller mister interessen for en samtale.

Typer av Eye Communication

Det finnes flere andre former for kommunikasjon med øynene, inkludert blunke, stirrende, holde øyekontakt, skjeling, følge og helt lukke øynene.

Hva Foods påvirke en barne oppførsel?

Hva Foods påvirke en barne oppførsel?


Foreldre er den første til å legge merke til hvordan barna svare på visse matvarer. Godteri, for eksempel, kan sende et barn inn i vill hyperaktivitet. På midten av 1970-tallet, Benjamin Feingold, en California allergolog, oppdaget at visse tilsetningsstoffer i mat syntes å føre til reaksjoner i sine unge pasienter, og han observerte forbedringer når barna ble plassert på spesielle dietter. Senere studier undersøkte matvarer og tilsetningsstoffer som kan føre til atferdsproblemer hos barn.

Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (Adha) er «den vanligste diagnosen atferdsproblem hos barn i USA,» melder David Schardt i ernæring Handling Healthletter, helse og ernæring nyhetsbrev. Så mange som 3 til 5 prosent av barn i USA opplever uoppmerksomhet, konsentrasjonsvansker, impulsivitet, distractability og hyperaktivitet - alle ADHD symptomer. ADHD har vært knyttet til visse matvarer og tilsetningsstoffer.

Matvarer for å unngå

Sukker er til stede i frokostblandinger, godteri, iskrem og nesten alle matvarer som barna liker best. Sukker vind barna opp, etterlater dem deretter sliten og grinete. Additiver slik som kunstige farger og smaker er vanskelig å unngå, og er til stede i mange matvarer. Tilsetningsstoffer har blitt holdt ansvarlig for lærevansker og hyperaktiv atferd hos barn. Prosessert mat som bacon og pølser inneholder natriumnitrat som kan bidra til hyperaktivitet. Et annet konserveringsmiddel, natriumbenzoat, er funnet i brus og juice, og kan føre til at barn skal være lettere distrahert. Brus og koffeinholdige drikker kan føre til et barn å være irritabel, mens junk food som potetgull og pizza er høy i kalorier med liten næringsverdi. Noen barn med ADHD kan være følsomme for melk, egg, hvete, mais og belgvekster.

Matintoleranse og allergi

Barn og voksne opplever gastrointestinale eller luftveisproblemer, nevrologiske symptomer eller hudproblemer kan lide av en matintoleranse eller allergi. Vanlige matintoleranse er laktose; fruktose; gjær; og gluten, inkludert hvete. Visse naturlig forekommende mat kjemikalier, for eksempel salisylater, kan skape intoleranse og påvirke barnas atferd, forårsaker irritabilitet og rastløshet. Foods høy i salisylater inkluderer tomater, oliven, bær, tørket frukt, appelsiner, aprikoser, plommer, honning og tyggegummi. Amin, som finnes i bananer og ost, er et annet kjemikalie som kan føre til intoleranse. Matallergier er responsen fra kroppens immunsystem mot visse matvarer. De kan bli farlig, slik som i tilfellet med mutter allergier.

Eliminasjonsdiett

Under veiledning av en lege eller ernæringsfysiolog, kan et barn få på en eliminasjonsdiett med mat lite kjemikalier og tilsetningsstoffer. Dietten varer i opp til seks uker. Hvis symptomene forsvinner i en uke, deretter matvarene kan innføres ett for ett for å se hvilke som forårsaker en reaksjon.

Hvordan mangel på søvn påvirker oppførsel?

Hvordan mangel på søvn påvirker oppførsel?

I Voksne

Søvnmangel påvirker negativt mennesker i alle aldre, selv om voksne kan lide de verste konsekvensene, fordi de har en tendens til å gå lenger med utilstrekkelig søvn. Bortsett fra moodiness og irritabilitet som voksne har en tendens til å stille ut når de har søvnmangel, kan de også oppleve anfall av hukommelsestap, som kan legge til underliggende frustrasjoner og angst. Voksne kan også oppleve at de ikke klarer å fullføre rutinemessige oppgaver, kommunisere effektivt eller opprettholde et normalt nivå av årvåkenhet. Alle disse utilstrekkelighet kan få en til å bli sint, trist, frustrert eller trekkes tilbake. Med andre ord, kan ikke bare mangel på søvn fører til atferdsmessige og emosjonelle problemer, men deres effekter kan føre folk til å utføre sub-optimalt, forverre disse følelsene.

Hos barn

Barn opplever mye mer betydelig atferdsproblemer når de mangler søvn enn voksne gjør. Ifølge SleepDex.org, kan barn som regelmessig ikke mottar de anbefalte åtte timer søvn om natten oppleve en stor endring i humør, atferd og skoleprestasjoner. Organisasjonen merker seg også at disse barna kan bli deprimert og er mer sannsynlig å ha en negativ selvoppfatning. Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), dårlige sosiale ferdigheter og vansker med å lære normale oppgaver kan alle oppstå hvis et barn får en utilstrekkelig mengde søvn.

I tenåringer

Som barn, tenåringer som er sove ute kan oppleve ADHD og depresjon. De kan også, i henhold til American Psychological Association, har vanskeligheter med å kontrollere sine følelser, temperament, følelser, impulser og beslutningsevne. Dette kan føre til risikofylt atferd, som for eksempel alkohol og narkotikabruk, uansvarlige seksuelle aktiviteter og kjøring mens svekket - selv om at verdifall er rett og slett mangel på søvn.

Kan Caffiene føre til depresjon i oppførsel?

Depresjon er en alvorlig medisinsk tilstand. Folk opplever depresjon på mange forskjellige måter. Noen mister interessen for ting de en gang likte, noen føler ubrukelig og i fortvilelse, mens andre føler at en svart gardin falt på dem. Koblingen mellom koffein og depresjon er ikke klart, men noen mener det er en reell kobling.

Betydning

Koffein er et mildt sentralstimulerende. Det kan gi en person en heis i utgangspunktet, men når koffein slites av, kan det ha motsatt effekt.

Betraktninger

Koffein er kjent for å gjøre det vanskelig for noen mennesker å sove. Det blokkerer hjernens kjemiske adenosin som hjelper kroppen søvn. Koffein kan forstyrre søvnen og gjøre det vanskelig å sovne. Mangel på søvn kan føre til depresjon.

Effekter

Koffein kan påvirke blodsukkeret, særlig hos diabetikere. Endringer i blodsukkeret kan føre til humørsvingninger og depresjon.

False Energy

Koffein gjør kroppen våken med falsk energi og adrenalin utgivelse. Det frigjør også dopamin, feel-good kjemisk, fra hjernen. Når koffein slites av, så gjør oppstemthet.

Cycle

Når heisen, energi og feel-good stemning avtar, noen mennesker slår til mer koffein. Dette kan resultere i en ond sirkel av oppturer og ned og depresjon.

Sentralstimulerende

Koffein stimulerer nervesystemet og fører til mange problemer, inkludert nervøsitet, angst, irritabilitet, rastløshet, hodepine, rask hjerterytme og depresjon. Kutte ned eller kutte ut koffein kan bidra til å lindre mange helsemessige og emosjonelle problemer.

Hva er Bipolar oppførsel?

Bipolar lidelse eller manisk-depressiv sykdom, innebærer vekslende perioder med mani og depresjon der humør, energi og aktivitetsnivå unormalt svinger. Minst halvparten av alle tilfeller av denne sinnslidelse starte før 25-årsalder.

Bipolar Behavior

Bipolar atferd kan inkludere snakker fort, ha racing tanker, blir lett distrahert eller urolig, uregelmessig søvn, har en urealistisk tro på ens evner, trøtt, har problemer med å konsentrere seg eller ta beslutninger og selvmordstanker.

Effekter

Bipolar lidelse kan resultere i ødelagte relasjoner, dårlig arbeid eller akademiske prestasjoner og selvmord. Uten behandling, har en tendens bipolar lidelse å forverres.

Symptomer

Bipolare mennesker opplever uvanlig intense følelsesmessige tilstander, inkludert altfor glede eller eksiterte tilstander som kalles maniske episoder og ekstremt triste eller håpløse tilstander kjent som depressive episoder. En tredje type, kjent som en blandet tilstand, oppstår når begge stater er erfarne.

Behandling

Bipolar lidelse er uhelbredelig, men medikamentell behandling og rådgivning er ofte nyttig i å kontrollere sine symptomer. Behandling for bipolar lidelse er vanligvis pågår. Reseptbelagte medisiner kan inkludere krampestillende medisiner, litium eller andre stemningsstabiliserende medisiner, antidepressiva eller antipsykotika.

Betraktninger

Personer med bipolar lidelse har en økt risiko for stoffskiftesykdommer, hjertesykdom, migrene, diabetes og fedme. Disse betingelser kan være et resultat av behandling for bipolar lidelse.

Hva er årsakene til tvangsmessig oppførsel?

Tvang er definert i det medisinske feltet som et sterkt og ofte uimotståelig trang til å begå en handling, selv en som er potensielt farlig og mot ens egne ønsker. Det er mange manifestasjoner av tvangsmessig atferd, alt fra tvangsmessig sex til tvangsmessig overspising. Moderne psykologi har definert noen mulige årsaker til tvangsmessig atferd.

Kjemiske ubalanser

Ubalanser av kjemikalier i hjernen kan være en årsak til tvangsmessig seksuell atferd (også kjent som seksuell avhengighet), spilleavhengighet, og tvangsmessig spising (også kjent som binge-spiseforstyrrelse), ifølge Mayo Clinic.

Genetikk

Tvangslidelser, som er en angsttilstand som lider følelsen bare kan lindres ved tvangsmessig atferd som overdreven håndvask, sammen med tvangsmessig spising kan være knyttet til genetikk, ifølge Mayo Clinic.

Miljø

Miljø, eller lærte vaner over tid, kan være en av årsakene til noen av de repeterende atferd i forbindelse med tvangslidelser, ifølge Mayo Clinic.

Psykologisk

Lav selvfølelse, en historie med seksuelt misbruk og problemer med å håndtere følelser er alle mulige årsaker til tvangsmessig atferd som i binge-spiseforstyrrelse, ifølge Mayo Clinic.

Fysiske sykdommer

Sykdommer som potensielt kan skade og endre hjernen slik som epilepsi, demens, kan Huntingtons sykdom og multippel sklerose bidra til tvangsmessig seksuell atferd, ifølge Mayo Clinic.

Dopamin Metabolism

Dopamin Metabolism


Dopamin er en neurotransmitter som brukes til å kommunisere på mange forskjellige områder av hjernen. Det er syntetisert ved enzymatisk modifikasjon av aminosyren tyrosin. Tyrosin er funnet i flere diettproteinkilder, inkludert egg, ost og fisk. Når dopamin har blitt utgitt av et nevron til en synapse (plassen som brukes av nevroner for intercellulær kommunikasjon), er det fortsatt der for en kort tid før den fjernes ved å re-opptak og / eller skadet av enzymer.

Reopptak

Når dopamin når en synapse, en spesialisert protein som kalles dopamin transporter, eller DAT, plukker den opp. Den dopamin-proteinkompleks deretter reiser et kort stykke tilbake i cytoplasmaet til cellen som slippes den. Den dopamin kan deretter strippet fra DAT protein og re-pakket i små vesikler for senere bruk.

Nedbryting

Dopamin som ikke resirkuleres kan brytes ned både i synapsen og etter re-opptak i cellen. Enzymer som er ansvarlig for nedverdigende dopamin er monoamin oksidase (MAO) og catechol-O-metyltransferase (COMT). Produktet av dopamin degradering av enten MAO eller COMT er homovanillic syre (HVA).

Monoaminoksydaseaktivitet

Innsiden av cellen, er MAO funnet i den ytre membran av mitokondrier - energiproduserende organer i cellen. To ulike former for MAO, kjent som Maoa og MAOB, er kjent for å eksistere. Genene for begge ligger på X-kromosomet. De to formene avvike noe i deres lokalisering og deres evne til å forbrenne dopamin og relaterte nevrotransmittere. Fordi MAO er ansvarlig for nedbrytning dopamin, MAO-mangel resulterer i en økning i dopamin-aktivitet. Det er en klasse av antidepressiva som kalles MAO-hemmere (MAO-hemmere) som virker ved å redusere aktiviteten til MAO. Interessant nok har defekter i genene som koder for de to former av MAO blitt assosiert med mental retardasjon og impulsive aggressiv oppførsel.

Catecholamine-O-metyltransferase

Katekolamin-O-metyltransferase (COMT) spiller en forholdsvis liten rolle for dopamin metabolisme og synes å være det viktigste i nedbryte dopamin i den prefrontale cortex område av hjernen. COMT eksisterer både som et oppløselig protein, og et membranbundet protein. Defekter i genet som koder for COMT-protein har blitt forbundet med psykiatriske lidelser, inkludert schizofreni og bipolar lidelse.

Psykostimulerende og DAT

Kokain er en psykostimulerende som øker dopaminaktivitet ved å blokkere reopptak av DAT. Den blokkerer også reopptak av to andre nevrotransmittere, noradrenalin og serotonin. En tilsvarende klasse av narkotika, de amfetamin, øker mengden av dopamin i synapsen ved å stimulere DAT til "reverse-transport" dopamin.