Digidexo.com

Ulik størrelse brystreduksjon

Hvordan snakke med foreldrene dine om brystforstørrelse

Hvordan snakke med foreldrene dine om brystforstørrelse


Vurderer brystforstørrelse operasjon krever forskning og bestemme grunnene til at du føler behov for denne operasjonen. Brystforstørrelse innebærer en større operasjon for å plassere implantater i ulike størrelser enten under eller over musklene i brysthulen. Denne operasjonen er en som du ikke kan ha, og det gå ubemerket, så du må kanskje la de som er nærmest deg, slik som dine foreldre, vet du har operasjonen. Diskutere brystforstørrelse med dine foreldre også kan hjelpe deg å avgjøre om du bør ha kirurgi

Bruksanvisning

•  Forskning brystforstørrelse så mye som mulig før møtet med foreldrene dine. Hvis du søker godkjenning, må du være overbevisende, og la dem vite at du er klar over hva du får til, og du har tatt deg tid til å lære om brystforstørrelse, inkludert risiko. Ifølge smartbreastaugmentation.com, er den gjennomsnittlige kostnaden for operasjonen $ 7100. Hvis du er mindreårig, være forberedt på å diskutere kostnadene ved operasjonen med dine foreldre som forsikringsselskaper ikke dekker elektive prosedyrer som for eksempel brystforstørrelse.

Ta kontakt med foreldre og be om å sette en tid når du kan alle snakke. La dine foreldre vet at ingenting er galt, du bare ønsker å diskutere noe viktig for deg og få råd eller godkjenning. Sett opp en tid til å møte.

Ta den informasjonen du har på brystforstørrelse med deg når du møter dine foreldre. Fortell foreldrene dine at du har forsket på prosedyren og er interessert i det selv. Forklare grunnene til at du tror det vil være til nytte for deg. Gjøre dem oppmerksom på at du har gjort leksene dine og kjenner prosessen og ønsker du å fortsette med prosedyren. Hvis du er usikker på fremgangsmåten, be om foreldrene dine innspill og la dem vite at du ønsker hjelp i avgjørelsen.

Avstå fra å bli sint hvis foreldrene dine reagerer negativt på ideen. Foreldre tror ofte deres barn er perfekt og er trolig ikke å se hvorfor det er viktig for deg. Fortsett å peke ut de grunnene du tror det er viktig for deg, men lytte til argumentene som presenteres av foreldrene dine.

Be foreldrene dine om å komme med deg til en bryst-styrking konsultasjon. Dere kan spørre hva spørsmål og uttrykke bekymringer du har til legen. Hvis du er mindreårig ber om denne operasjonen, vil du trenge dine foreldres tillatelse til å ha kirurgi.

Tips og advarsler

  • Forventer å ha flere samtaler med foreldrene dine før alle parter er enige. I noen tilfeller vil du alt ikke enig. Brystforstørrelse er en stor operasjon som er valgfritt, men kommer med risiko og er en beslutning som ikke bør tas lett på.

Ulike Protesekroppsdeler

I medisin protese kroppsdeler, også kalt proteser, er kunstige utvidelser som erstatter en manglende eller defekt kroppsdel ​​på grunn av ulykke, traumatisk skade eller medfødt sykdom (der deler mangler fra fødsel). Protese kroppsdeler hører til feltet av biomechatronics, som er vitenskapen om å kombinere mekaniske enheter med skjelett, muskler og nervesystem for å forbedre eller støtte motorisk kontroll tap på grunn av feil, sykdom eller traume.

Nedre ekstremitet

Underekstremitetene protetikk er de erstattet lemmer ligger på hip-nivå eller lavere. De kan subcategorized som transtibial (eller under kneet protese, "BK" for kort) og transfemural (eller over kneet protese, "AK" for kort). BK er enhver amputasjon transecting tibia bein og AK er enhver amputasjon transecting femur bein. Andre mindre vanlige underekstremitetene saker omfatter hip disarticulations, kne disarticulations og Symes (ankel disarticulation).

Arms

Proteser er også tilgjengelig for å erstatte under-albuen og over-albue kroppsdeler. De vanligste typene av arm proteser vanligvis gjøre bruk av metall, plast skjell, kroker og mekaniske innretninger. Mer avanserte armproteser bruke robotikk eller livaktig erstatninger ved hjelp av silikon eller polyvinylklorid.

Robotikk

De siste årene robotikk har blitt mye integrert i å skape kunstige lemmer. De fleste av disse enhetene bruker biosensorer som gjenkjenner signalene fra den nervøse eller muskelsystemer og prosess tilbakemeldinger fra lem og aktuator, hermet muskel handling i å produsere bevegelse og kraft. Signalene bearbeides og videreformidlet til en kontroller inne i enheten. Noen eksempler på biosensorer inkluderer nålelektroder implantert i muskelen, ledninger som gjenkjenner elektrisk aktivitet på huden og solid-state elektrodegrupper hvor nervene kan vokse gjennom dem.

Cosmesis

Cosmesis er et avansement som innebærer etableringen av livaktige lemmer, vanligvis laget av silikon eller polyvinylklorid. Et eksempel er en kunstig hånd som etterligner utseende og bevegelse av reelle hender komplett med årer, fregner, fingeravtrykk og hår. Ferdige cosmeses kommer i ulike størrelser, mens skreddersydde som er generelt dyrere, koster tusenvis av dollar. Avhengig av design cosmeses kan festes til kroppen ved hjelp av suge, lim, hud ermet eller formtilpasset.

Neuroprosthetics

Neuroprosthetics kan være enten neuromotor eller nevrokognitiv. Neuromotor innebærer nerver og muskler mens nevrokognitive modulerer og oppdager nevrale funksjon for å forsterke eller rekonstituere kognitive prosesser som språk, hukommelse, oppmerksomhet og utøvende funksjon. Denne teknologien er fortsatt i stor grad under utvikling. Formålet er å hjelpe pasienter med cerebral parese, autisme, traumatisk hjerneskade, hjerneslag og Alzheimers sykdom blant andre.

Organer

Mens de fleste proteser er eksterne, er det også interne proteser som kunstige hjerteklaffer som blir mer common.along med kunstige lunger. Kunstige hjerter er mindre vanlig, men er fortsatt under aktiv utvikling. Noen medisinske hjelpemidler og enheter som kan anses protetikk inkluderer magebånd, kunstige øyne, palatal obturatorer og proteser.

Hodeskade Informasjon

Hodeskade er betegnelsen som brukes for eventuelle skader som påvirker skallen, hodebunnen eller hjerne. Det finnes millioner av hodeskader hvert år, og mer enn en halv million av dem som resultat i betydelig skade som krever sykehusinnleggelse eller fører til død. Grunnleggende førstehjelp kan føre til mindre alvorlige konsekvenser hvis implementert riktig.

Typer

De to typer av hodetraume er åpne, eller å trenge inn, og lukket. Når et objekt treffer hodet, men bryter ikke skallen, lukket hodeskade resultater. Hvis en gjenstand treffer hodet og bryter skallen, noe som resulterer i noe inn i hjernen, har åpen trauma oppstått.

Alvorlige hodeskader Symptomer

Symptomer på alvorlig hodeskade som krever øyeblikkelig legehjelp inkluderer tap av bevissthet, alvorlig blødning fra hodet eller ansiktet, blødninger eller klar væske som kommer fra nesen eller ørene, alvorlig hodepine, nakkesmerter, forvirring, puste opphør, svakhet i armer eller ben, tap av balanse, oppkast, sløret tale, elever av ulik størrelse, utrøstelig gråt, svimmelhet, manglende evne til å kontrollere blære funksjoner og beslag.

Behandling for lukket hodeskade

Unn lukkede hodeskader med kalde omslag som brukes på såret i 20 minutter. Se etter et av tegnene på interne (åpen) hodeskade. Når den skadde personen sover, se etter rykninger lemmer, pusteproblemer eller endringer i farge. Hvis noen problemer er mistenkt, delvis våkne pasienten. Hvis han ikke prøver å omplassere og mase litt, prøve å vekke ham fullt ut. Unnlatelse av å våkne helt krever øyeblikkelig legehjelp.

Førstehjelp

Ring 911 og få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis noen av symptomene på alvorlig hodeskade er til stede. Mens du venter på akutt personlig å komme, sjekk luftveier, pust og sirkulasjon av skadelidte og begynne HLR om nødvendig.
Hvis personens pust og puls er fine, men hun er bevisstløs, plasserer hendene på begge sider av hodet for å stabilisere nakke og ryggrad. Hold hodet på linje med ryggraden og holde henne fra å flytte til hjelpen kommer. Trykk på en klut fast på noen flekker som blør. Ikke ta ut en gjennomvåt gjennom blodig klut. I stedet, bruke en annen klut over toppen av den første. Ikke trykk hvis skallebrudd er mistenkt. I stedet dekke såret med steril kompress dressing. Ikke fjern gjenstander fast i skallen.
Bruk is til noen områder som er hovne. Rull pasientens hode, nakke og kroppen som en enhet på siden av henne hvis hun kaster opp. Hold alt innrettet for å hindre ryggskade.

Forebygging / løsning

Ha beskyttende hodeplagg når engasjerende i sport, bruke bilbelte i motorkjøretøy, følg trafikkreglene når sykling og være klar over omgivelsene, slitasje lyse klær når ut etter mørkets frembrudd, barne hjemmet og har spesifikke lekeområder for å minske sjansen for skader.

Hives Med ankel smerter

Elveblest er røde hovne renner som vises på overflaten av huden. Ankel smerter er ubehag som utvikler i ankelleddet hvor ben og fot møtes. Elveblest og ankel smerter er vanligvis ikke relaterte forhold.

Hives Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter med hud elveblest merke renner på ulike størrelser eller renner som rydde opp og sanere i andre områder av huden. Hud elveblest kan forårsake kløe, svie eller smerte opplevelser.

Elveblest Årsaker

Elveblest kan skyldes en allergisk reaksjon på mat, medisiner eller miljømessige allergener som pollen, insektstikk eller latex. Elveblest kan utvikle seg fra frigjøring av histamin i kroppen.

Elveblest Behandling

Elveblest kan behandles med orale reseptfrie antihistaminer som difenhydramin, loratadin eller cetirizin. Leger kan foreskrive sterkere antihistaminer som feksofenadin eller desloratadin eller perorale kortikosteroider som prednison å behandle alvorlige elveblest tilfeller.

Ankel Pain Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, kan ankel smerter utvikle seg fra flere årsaker, inkludert gikt, ankelskader eller en form for leddgikt. Ødelagte føtter kan også forårsake ankelen smerte.

Ankel Pain Treatment

Mild ankelskader kan behandles med over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner, hvile og bruke is til ankelen. Alvorlig ankel smerter bør behandles av lege.

Hvordan å få følelse av et bryst X-Ray & Ultralyd

Hvordan å få følelse av et bryst X-Ray & Ultralyd


Annet enn en selv bryst eksamen eller en utført av en lege, røntgen mammografi og diagnostisk bryst ultralyd er gode screeningtester for tidlig deteksjon av brystkreft. Making følelse av disse prosedyrene og deres resultater er viktig i lindrende unødig angst og i beslutninger for å fremme og opprettholde fred i sinnet. Din lege vil være nyttig i å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og i å gi deg en forklaring på ikke bare de bestilte prosedyrer, men også avklaring rundt funn og deres relevans.

Hvordan å få følelse av et bryst X-Ray & Ultralyd

•  Få en rutine diagnostisk røntgen mammografi gjort på en planlagt basis i henhold til faktorene som er diskutert med legen din som kan omfatte alder, familiehistorie og dine historiske helserelaterte spørsmål. Denne fremgangsmåten viser god romlig oppløsning og kan identifisere mikro forkalkning som kan enten være ubetydelig eller et tegn for brystkreft. Funnene i en mammogram er mer detaljert enn en ultralyd. Ulike størrelse svulster og cyster kan bli funnet på mammografi.

Be om en detaljert forklaring av dine mammogram resultater. Hvis flere tester er indisert, bør bestilling lege forklare og selv vise deg hva som ble funnet som så mistenkelig eller usikker. Hvis tilgjengelig, sørg sammenligninger fra dine tidligere mammografi er nøye gjort.

Få et bryst ultralyd eksamen dersom det er tvilsomme funn på brystet X-ray mammogram. Kontrasten oppløsning på brystet ultralyd vil vise bedre differensiering mellom normal brystvev og cyster eller sacs av ​​væske. Lymfeknuter med fettsentre og større deler av forkalkning kan oppdages med mer suksess på diagnostisk ultralyd.

Still spørsmål angående resultatene av ditt bryst ultralyd. Har legen forklare i detalj funnene slik at du har en følelse av hva som kan bli resultatet --- falske positive, falske negative eller ufullstendige funn --- bør forklares og hvilke andre alternativer kan vurderes.

Få fakta om dine eksamener. Vær din egen advokat når det gjelder å avgjøre om ikke å forfølge en aggressiv diagnoseprogram. Noen leger kan se på din alder og familiens historie og bestemme at ytterligere tester ikke er nødvendig. Alltid være respekt for deres mening, men ikke følge deres råd hvis den ikke satt godt med deg. En annen mening om de testene du har hatt er et alternativ der testene kan bli vurdert av en annen radiolog eller ekspert.

CPAP Apnea behandling for barn

Apnea er en medisinsk tilstand som oppstår når barn slutter å puste i noen sekunder i løpet av natten, forårsaker oksygennivået å slippe og sove å bli forstyrret. Den vanligste typen av apné hos barn er obstruktiv søvnapné.

Symptomer

Symptomer på søvnapné inkluderer snorking, gisper etter luft, tung pust, urolig søvn og endringer i huden farge. Barn med søvnapné kan ha dagtid symptomer som døsighet og oppmerksomhetsvansker.

Behandlinger

Behandlinger for obstruktiv søvnapné kan omfatte fjerning av adenoids og mandlene eller bruke en CPAP-maskin.

Funksjon

CPAP er et akronym for kontinuerlig positivt luftveistrykk. Det er en maskin som leverer en konstant strøm av oksygen inn i nesen.

Nyttige tips

Ifølge Mayo Clinic, kan personer som bruker CPAP maskiner oppleve problemer som vanskeligheter med å få sove, tørr munn og tørr nese. Barn kan mislike seg masken om natten. The Mayo Clinic antyder at individer bære maske for perioder i løpet av dagen, slik at de kan bli vant til følelsen av masken.

Betraktninger

Mange typer CPAP maskiner er tilgjengelig med ulike typer masker. Også, de masker kommer i ulike størrelser. Det er viktig å finne en maske som er behagelig for barnet.

Kids First Aid Kit Instructions

Barn er utsatt for ulykker, derfor er det best å være forberedt på å behandle dem i enhver situasjon. Tar et par minutter å lage en enkel barnevennlig førstehjelp kit er en god idé å sørge for at alle foreldre er forberedt på å håndtere de ulykker som er sikker på å oppstå.

Container

Finn en beholder. Beholderen bør være laget av slitesterk plast, og i stand til å bli utført. En matboks typen container, håndverk boks med oppbevaringsrom, eller plast takle boksen er ideelle.

Innhold

Fullt lager beholderen med følgende elementer:

Fyll en plast sandwich bag med forskjellige størrelser på plaster og plassere dem i beholderen. Det er viktig å ha ulike størrelser for ulike typer kutt og skrubbsår som kan oppstå. Plaster med smilefjes eller tegneseriefigurer på dem kan bidra til å gjøre en skadet barnet smil.

Fyll en annen plast sandwich bag med en rull med gasbind eller gasbind pads (forskjellige størrelser) og førstehjelp tape. Disse brukes til større sår og for å stoppe blødning.

Inkluderer også antibiotika spray eller salve, alkohol pads for å hjelpe rene sår, minst to par plasthansker (alltid slitt når du arbeider med blod), en pinsett for å fjerne splinter, et par små, skarpe sakser, en tube med første -aid krem ​​for å hjelpe med brannsår, utslett og andre klør, barnevennlig paracetamol, som Barnas Tylenol eller ibuprofen å redusere feber og lindre andre smerter.

Nødnumre

Lag en liste over kontakter i nødsfall og viktig medisinsk informasjon (blodtyper, allergier) og lim den på innsiden av lokket av beholderen. I en nødsituasjon, kan du ikke huske all denne informasjonen, eller være tilgjengelig for å gi den.

Alltid Refill

Når du bruker elementer fra førstehjelpsutstyr, må du passe på å erstatte dem, slik at du alltid er forberedt på en nødsituasjon.

Hvordan beregne dosen av Tylenol for et barn

Hvordan beregne dosen av Tylenol for et barn


Beregning av dosen av barns medisiner, for eksempel Tylenol, kan være forvirrende. Doseringen på pakken er generalisert for å imøtekomme ulike størrelser og vekter av barn innenfor en viss aldersgruppe.

Hvordan beregne dosen av Tylenol for et barn

Beregning Dosering etter vekt i pund

•  Bestem barnets nåværende vekt i pounds. Du kan også bruke sin vekt ved siste legebesøk.

Multipliser at vekten av syv. Dette tallet tilsvarer de milligram av Tylenol det er trygt å administrere til barnet hver fjerde time.

•  Administrere nærmeste rimelig dose. For eksempel er flytende Tylenol pakket med en 160 milligram teskje. Så, ville et barn som veier 30 pounds (£ 30 x 7 mgs = 210mgs) motta en og en kvart ts.

Beregning Dosering av vekten i kilo

Bestem barnets nåværende vekt i kilo.

Multipliser at vekten med 15. Dette tallet representerer antall milligram av Tylenol det er trygt å administrere til barnet hver fjerde time.

Administrere nærmeste rimelig dose.

Hint

  • Ifølge Dr. Gwenn, tradisjonelle hjemme skalaer er unøyaktig for å bestemme små vekter (Pediatrics nå: "Hvor mye Tylenol eller Motrin kan jeg trygt gi barnet mitt?"). Hvis du ikke har en fersk vekt for barnet ditt, kan du stå på ditt hjem skala holder barnet og deretter trekke fra vekten til ca bestemme hans.
  • Ta kontakt med legen din før administrering Tylenol til barnet ditt.
  • Diskutere eventuelle dosering bekymringer med din lege eller apotek før administrering av medisiner til barnet ditt.

Intellektuell utvikling av babyer

Hvordan barnet utvikler og Hvordan hjelpe

En babyens hjerne vokser mer i spedbarnsalder enn på noe annet tidspunkt, doble sitt volum og nå om lag 60 prosent av sin voksen størrelse med 1 år. Som babyens hjerne vokser, nerveceller, eller nevroner, vokse, også. Disse nevronene koble til å gjøre kretser, som lar barnet til å tenke og handle. Det er felles utviklingsmessige milepæler som en baby bør nå som han vokser: For eksempel ved tre måneder, bør babyen gjenkjenne hans medhjelper ansikt, stemme og lukt. En forelder eller omsorgsperson kan hjelpe barnet å utvikle intellektuelt, først ved å forstå hva barnet er i stand til å lære på ulike aldre, og andre ved å delta i aktiviteter som hjelper barnet å lære.

Fødsel til 3 måneder

I denne alderen, en baby bygger hennes minne, spesielt på kort sikt. Hun kan fokusere lettest på objekter mellom 8 og 14 inches fra øynene, vanligvis avstanden morens ansikt er hans mens hun sykepleiere. Etter en måned eller to, vil hun begynne å bruke lyder for å uttrykke seg selv og for å få oppmerksomhet.

Babyer liker å se på farger med høy kontrast. Dette er fordi de er lettest å se. Svart, hvit og rød er perfekt valg for baby leker, mobiler eller Playmats.

Bære babyen i en slynge eller transportør, ikke bare for liming formål, men også for intellektuell stimulering. Fordi babyen vil være opp på hans medhjelper nivå, vil hun være involvert i et bredt spekter av aktiviteter, og vil høre, se og føle deg mye mer enn om hun var i en lekegrind eller krybbe i denne perioden.

Opprette et stabilt daglig rutine vil hjelpe barnet stole på sine omgivelser. Det er et viktig fundament, fordi derfra kan hun senere lære å forutsi hendelser i den, og manipulere det selv.

Snakk med barnet ditt: Mens hun ennå ikke kan svare på faktiske ord, hun lytter til rytme, tone og forskjellige lyder av språk, og mentalt filing dem bort for fremtidig bruk. Bruk "motherese" i denne alderen - snakker sakte og tydelig, ved hjelp av overdrevne ansiktsuttrykk, og heve pitch på stemmen din. Snakker som dette vil engasjere babyen din og fange hennes oppmerksomhet.

3 til 6 måneder

Baby vil bli babling nå, og kan selv si "mamma" og "pappa", selv om han ikke nødvendigvis være å henvise til deg. Hjelp barnets språkutvikling ved å imitere lydene han gjør: Dette vil vise ham at du lytter, og at han kan bruke språket til å gjøre seg hørt.

Baby vil også være oppdager hans armer og ben. Han kan nå ta tak og riste gjenstander. Gi ham en rangle eller en ball med en jingly bjelle inni, og vise ham hvordan å riste den og lage bråk. Dette lærer ham årsak og virkning. Du kan også feste små rangler eller noisemakers til anklene og vise ham hvordan å sparke slik at de lage støy. Da lå han på en playmat og dingle noen leker over hodet. Han vil sveipe på dem og prøve å fange dem, bygge hånd-øye-koordinasjon og dybdesyn.

Babyer i denne alderen elsker speil. Sette barnet foran en full lengde speil og se ham smile til sitt eget speilbilde. Du kan også gi barnet en liten, uknuselig leketøy håndspeil for å spille med.

6 til 9 måneder

Peekaboo er en favoritt spill for babyer i denne alderen. De er bare begynnelsen for å forstå objekt permanens: Selv når et objekt er ute av syne, kan de fortsatt beholde et bilde av det i deres sinn heller enn å glemme det helt, som er hva de gjorde tidligere i utvikling.

Gi babyen plast beholdere av ulike størrelser. Han vil bli fascinert av hvordan de mindre passer inn i de større. Han lærer om dimensjon og plass. Du kan også oppmuntre denne intellektuelle ferdigheter ved å gi ham stabling leker, og blokker som han kan bygge små strukturer.

En annen måte å lære barnet om dimensjon og relasjoner mellom objekter: La ham "hjelp" med klesvask. Han vil sannsynligvis ta det ut av kurven og sette den på gulvet. Deretter vise ham hvordan å sette det hele inn igjen.

9 til 12 måneder

Hide-og-søker vil utøve sin korttidshukommelsen. Skjule et leketøy under et teppe og be henne om å finne den igjen. Du kan også gå gjemme seg bak et møbel og kalle henne navn. Hun vil følge lyden av stemmen din for å komme finne deg.

Ved 1 år gammel, kan barnet være å si sine første ord. Du kan hjelpe henne ved å peke ut og merke dagligdagse gjenstander i hennes verden. For eksempel: Når katten kommer inn i rommet, punkt, vente til babyen ser ut, og si, "Cat!" Dette vil hjelpe henne forbinder ordet med dyret.

Du kan også begynne å assosiere gester med ord: For eksempel, når du byr farvel til en lekekamerat, sier "Wave bye-bye!" og beveger hånden. Snart vil hun imitere deg når det er på tide å si farvel til noen eller noe. Du kan også ta dette et skritt videre og lære henne tegnspråk for grunnleggende begreper. Dette vil hjelpe henne til å uttrykke seg selv når hun er fortsatt skjelven med ord. "More", "gjort" og "melk" er populære tegn til å lære babyer.

Hvordan bruke Broselow Tape

Hvordan bruke Broselow Tape


Den Broselow Pediatric Emergency Tape er en brikke i Broselow-Luten fargekodesystem (B-LPS) som hjelper sykepleiere, ambulansepersonell og ambulanse å administrere medisin og bruke ulike størrelser på medisinsk utstyr på barn i henhold til deres omtrentlig vekt og høyde. Den Broselow tape er det første trinnet i å bestemme riktig dosering av medikamenter og / eller utstyr til bruk på barnet. Tapen er laminert og fargekodet. Fargekodingen er til stede i alle diagrammer og medisinske hefter inkludert i settet.

Hvordan bruke Broselow Tape

Åpne Broselow pediatrisk akutt tape så den røde pilen er plassert på toppen av barnets hode. Line opp toppen av barnets hode med den øverste linjen direkte under den røde pilen.

•  Plasser tapen parallelt med siden av et barn som er liggende i ryggleie.

Strekk beinet så knærne ikke er bøyd.

Bøy ankelen slik at tærne peker rett opp. Se på inndelingen i de fargede områder direkte under undersiden av foten. Bestem hvilke av de 3:58 inndelinger barnet hører til i for vekt klassifisering. Bestemme vekten er ansvaret til den som hjelper barnet. Spør barn eller foreldre hvis de vet hvor mye barnet veier. Et tilnærmet vekt brukes hvis en virkelig vekt ikke er kjent.

Enkle måter å miste vekt hjemme

Millioner av mennesker over hele kloden sliter med vektproblemer, og for mange av dem, trene i et treningsstudio eller med en personlig trener er utelukket fordi de er for dyre. Heldigvis finnes det en rekke metoder de kan følge for å hjelpe dem ned i vekt hjemme.

Hold deg hydrert

Drikk rikelig med vann, fordi det kan hjelpe deg å miste vekt på to måter. Først, det hjelper deg til å føle full, noe som gjør det mindre sannsynlig at du vil overspise, og andre, kan det faktisk hjelpe deg å miste vekt (i liten grad) fordi kroppen din ikke vil prøve å holde på væske som det gjør når det er tørket. Mengden av vann som er tapt i vekt har en tendens til å være minimal, slik at det vil ikke magisk omdanne noen kroppsbygning, men det kan være nok til å gjøre klærne passe litt mer komfortabelt. Bor hydrert hjelper på andre måter, for eksempel med trening, som kroppen kan holde deg aktiv lenger trenger når den har nok vann i den for å holde den kjølig under anstrengelse.

Snack

Snack i løpet av dagen i stedet for å spise tre store måltider. Det er vanlig i USA å føle som om du må spise store frokoster, lunsjer og middager, men denne tilnærmingen fører ofte folk til å være så sulten mellom måltidene at de ender opp med overspising. I tillegg til å fremme lavere kaloriinntak, og spredde seg ut å spise i løpet av dagen kan bidra til å holde stoffskiftet høyere fordi kroppen din ikke føler deg sulten, noe som gjør det mulig å brenne kalorier i stedet for å lagre dem.

Endre Servise

Spis snacks eller regelmessige måltider på mindre servise enn du ville vanligvis bruker, som det er menneskets natur å fylle opp plass på en plate, uansett hva størrelsen. Hvis en liten plate blir brukt, da mengden av mat på plate vises stort, selv om delene er hensiktsmessig. Du kan bruke denne optisk illusjon hjemme og på restauranter i tilfeller når du styrer servise, for eksempel på en buffet som har ulike størrelse plater for hovedretter, salat og ørkener.

Hvordan gjenkjenne symptomer på en hjerneblødning

Hvordan gjenkjenne symptomer på en hjerneblødning


En hjerneblødning er en alvorlig blødning i hjernen. Årsakene og symptomer på blødning er mange (og noen ganger er ukjent), men betingelsen er alltid av betydning. Les videre for å lære å gjenkjenne symptomer på en hjerneblødning.

Hvordan gjenkjenne symptomer på en hjerneblødning

•  Spør pasienten om hun opplever hodepine og om det føles verre når pasienten ligger nede, bøying, anstreng eller hoste. Hvis så, kan dette være et tegn på hjerneblødning.

Se inn i pasientens øyne og spør om pasienten har hatt en endring i syn. Legg merke til at størrelsen på hver av elevene. Hvis elevene har ulik størrelse, eller hvis øynene beveger seg ukontrollert, kan det være et alvorlig problem.

Test mobiliteten og følelsen i forskjellige deler av kroppen. Pasienten kan være opplever lammelse eller nummenhet i visse deler av kroppen. Disse symptomene kan være forårsaket av en hjerneblødning.

Har pasienten snakke, lese og skrive. En pasient med en hjerneblødning vil ofte ha problemer med disse utbedrings øvelser. Hvis pasienten buer, kan ikke lese eller skriver altfor slurvete, kanskje et slag være nært forestående.

Test pasientens balanse. Symptomer mye som vertigo kan bli funnet i mennesker som lider av en hjerneblødning. Pasienten kan ikke ha noen koordinering, tap av balanse og kvalme.

Hint

  • Alle tilfeller av cerebral blødning må behandles umiddelbart. Hvis du mener du gjenkjenne symptomer på en hjerneblødning, ikke nøl med å ringe etter medisinsk hjelp.
  • En hjerneblødning kan ha forskjellige typer symptomer, avhengig av hvor i hjernen oppstår blødningen. Det er normalt for en pasient å oppleve en kjent symptom og ikke en annen. Hvis du er usikker, alltid lege.
  • Dersom ingen av de symptomer som er nevnt er tilstede i en pasient, kan pasienten fremdeles lider av en hjerneblødning. Moderne medisinsk vitenskap har fortsatt mye å lære om den menneskelige hjerne.
  • Kontakt lege umiddelbart hvis en av følgende symptomer: tap av bevissthet, lammelser i løpet av den ene siden av kroppen, manglende evne til å svelge, anfall eller problemer med å puste. Pasienten kan ha oppstått et slag.
  • Rush pasienten til sykehuset hvis en alvorlig hodepine er ledsaget av en stiv nakke, smerter mellom øynene, oppkast eller tap av bevissthet. Disse symptomene i særdeleshet er svært vanlig for et slag.

Den beste treningen Maskiner for Abs

Den beste treningen Maskiner for Abs


For å få flat mage, må du innlemme kardiovaskulær trening, vekt trening og et sunt, næringsrikt kosthold i din livsstil. Når fettet begynner å smelte bort, vil du ønsker å vise dine tonet og sterke magemuskler. Det er der abdominal maskiner kommer inn. Det er mange gode mage maskiner på markedet i dag som vil gi deg de ønskede resultater.

Stabilitet Ball

Stabiliteten ball, også kjent som "treningsball" eller "sveitsisk ball," gir deg mulighet til å gjøre mageøvelser med et bredt spekter av bevegelse. Når du gjør crunches på gulvet, kan du bare bøye oppover. Når du bruker stabilitet ball å gjøre crunches, kan du runde ryggen bakover når du kommer ned, noe som gir deg fordelen av å styrke ryggen. Ballens ustabilt underlag engasjerer dine kjernemuskulaturen for å stabilisere kroppen. Per desember 2010 en stabilitet ball koster $ 10 og oppover. Ballen er lett å transportere, og bortsett fra et bredt utvalg av mageøvelser, kan den også brukes for øvelser som er rettet mot andre deler av kroppen. Både nybegynnere og viderekomne kan ha nytte av å bruke stabilitet ball. Du kan kjøpe ballen i ulike størrelser og farger på sportsbutikker eller på nettet.

Ab doer Twist

Ab doer Twist er en avansert variant av den opprinnelige Ab doer og gir deg en hjerte-og muskel-toning abdominal trening på samme tid. Ab doer Twist bruker torsjon-flex teknologi som gjør at du kan styrke dine obliques, nedre magemuskler, øvre magemuskler og rygg. Mens du plassere deg på setet av maskinen og holde på håndtakene, justerer kroppen din automatisk i riktig form. Å utøve magen, kan du bøye sidelengs, forover og bakover for å målrette ulike muskler. Maskinen tilbyr støtte til hele kroppen og eliminerer press på ryggsøylen. Per desember 2010 en 30-dagers gratis prøveversjon var tilgjengelig på den offisielle Ab doer Twist nettside.

Ab Roller

Ifølge Ab Roller nettsted, har mer enn 10 millioner enheter solgt. Ab Roller effektivitet kommer fra dens "Nøyaktig Rocker System" som gir hode og nakke støtte og gjør at ryggraden å bevege seg naturlig når du bruker maskinen. For å bruke Ab Roller, legger du hodet ditt ned på hodestøtten og holder på til styret foran deg. Rock deg oppover bruker magemusklene, ligner gjør crunches. Ab Roller kan du opprettholde riktig justering gjennom hele øvelsen fordi hodet og ryggrad flytte samtidig. Et stort utvalg av mageøvelser som kan gjøres med den Ab Roller, inkludert skrå crunches, sykkel crunches og straight-legged crunches. Per desember 2010 kunne Ab Roller kjøpes for ca 20 dollar.

Hvordan man kan sammenligne Polar Pulsmåler

Polar er den ledende produsent av treningspulsmålere. En rekke forskjellige skjermer er tilgjengelig gjennom Polar som har forskjellige stiler og funksjoner.

Watch Funksjon

Den grunnleggende hensikten med en Polar pulsklokke klokke er å gi en konstant lesning av en persons hjertefrekvens. Hver skjerm vil gjøre dette, men har Polar skjermer tilgjengelig som vil også ta opp dine treningsøkter, beregne kalorier brent, inneholder kroppsmålingsfunksjoner, gir du målet ditt hjerte rekkevidde og rapporterer den gjennomsnittlige hjertefrekvensen til treningen. Hver skjerm er forskjellig, så det er viktig å vurdere hva du trenger skjermen for og kjøpe en Polar monitor som passer dine kriterier.

Senderen Funksjon

Hver Polar Skjermen leveres med en sender band som du bærer rundt brystet. Denne senderen er det som er brukt til å faktisk plukke opp pulsen. To forskjellige sendere er tilgjengelige: kodet og ikke-kodet. Coded betyr at hvis du trener på treningsstudio senderen vil ikke samhandle med noen andres, forårsaker unøyaktige målinger på klokken. At senderen har sin egen kode som bare vil fungere med klokken. Ikke-kodet er greit hvis du skal jobbe ute alene i nabolaget ditt eller hjemme og ingen andre vil være rundt deg med en Polar pulsklokke. Ulike størrelser av sender band er også tilgjengelig på kjøpstidspunktet.

Pris

Prisen på en Polar pulsklokke kan variere drastisk. Jo flere funksjoner du ønsker for skjermen, jo høyere pris. En grunnleggende RS100 modellen kan koste rundt $ 125 for både klokken og senderen, men hvis du er en fitness buff som ønsker alle funksjonene du kan kjøpe, kan du bruke opp til $ 300 på settet. Det er viktig å vurdere hvilke funksjoner du definitivt trenger og bestemme seg for en rimelig enhet.

Hva forsyninger er på en Crash Cart?

Hva forsyninger er på en Crash Cart?


En krasj cart er en låst metallskap på hjul som inneholder utstyr, medisiner og forsyninger som trengs for å håndtere medisinsk nødhjelp i et sykehus. Selv om det kan være noe variasjon i innhold fra ett anlegg til et annet, i hovedsak har krasjet cart alle elementer som trengs for å håndtere respiratoriske og kardiale nødhjelp.

Overvåking utstyr

En hjerte monitor / defibrillator sitter normalt på toppen av vognen for enkel tilgang. Det finnes mange typer og merker av skjermer; det viktigste å vite er hva slags overvåke anlegget ditt bruker, og å bli kjent med hvordan du bruker den. Skjermen viser pasientens hjerterytmen og hastigheten og tillater sanntids-vurdering av hvordan pasienten reagerer på behandlingen.

Nyere skjermer har svært enkle, nummererte kontroller, noe som gjør det enkelt å betjene raskt i en nødssituasjon. De gammeldagse paddles for sjokkerende har gitt måte å skumlignende pads som har en klebrig overflate for å raskt følge pasientens hud, slik at sjokk som skal leveres hands-free og maksimere sikkerheten for personell.

Bakplaten henger på baksiden av krasj cart, og er plassert under pasienten for å gi et fast underlag hvorpå å utføre brystkompresjoner. Brystkompresjoner på en sykehusseng uten bakplaten er stort sett ineffektiv, på grunn av den myke madrassen. En oksygentanken er plassert på utsiden av ulykken kurven.

Luftveishåndtering Devices

En rekke ansiktsmasker for oksygentilførsel er tilgjengelig i luft delen av vognen. Den viktigste oksygene enheten er Ambu posen, som er plassert over pasientens nese og munn og presset for å levere respirasjon inntil en avansert luftvei kan plasseres. For en pasient puste på egen hånd, nasal kanyler, er ikke-rebreathers og Venturi masker lager.

En intubasjon skuffen inneholder endotrakealtuber av ulike størrelser, opplyste laryngoskoper å visualisere plassering og rør holdere for å sikre luftveiene på plass. Bør intubasjon forsøk være mislykket, alternative luftveis enheter plassert i nesehulen eller munn er også tilgjengelig.

IV tilgangsinnretninger

De fleste pasienter i sykehus vil allerede ha IV tilgang for levering av legemidler. Men IV rekvisita er tilgjengelig ved behov. Hvis IV tilgang er uoppnåelig, kan en intraosseøs nål som leverer medikamenter direkte inn i tibia ben av benet skal brukes av IO sertifiserte leverandører. IV tubing og saltvann Posene er også funnet med IV forsyninger.

Medisiner

ACLS og beredskap narkotika er inkludert for umiddelbar tilgang. Før intubasjon ved anestesi, kan pasienten få etomidate og succinylcholine for sedasjon og paralyzation. Narkotika er pakket i enkeltdose hetteglass sparer tid ved ikke å måtte tegne opp hvert medikament. Typiske medikamenter inkluderer atropin, adrenalin, amiodaron, nitroglyserin, natrium bicarb, morfin og lidokain. Infusjonsposer av medisiner for å opprettholde blodtrykket som dopamin og vasopressin kan også være tilgjengelig. Medisiner for å behandle hypoglykemi, oversedasjon og allergiske reaksjoner er også inkludert.

Pediatric Crash Handlekurvene

I områder som behandler barn, er en spesiell pediatrisk krasj cart tilgjengelig. Det er lett gjenkjennelig som en annen farge enn de voksne vogner, som vanligvis er rød. Den pediatriske crash cart har narkotika buntet i fargekodede pakker basert på vektklasser. En spesiell målebånd benyttes for å måle barnets lengde / høyde og gir et vektområde, slik at for de riktige medikament dosering som skal benyttes.

Hva er Isopure Protein?

Isopure er et protein pulver som er laget av selskapet naturens beste. Det har ikke sukker, er det laget av myse og det kommer i ulike størrelse beholdere. Folk bruker det i forbindelse med flere måltid planer og også for bodybuilding.

Betydning

Isopure protein har 50g protein per servering. Dette gjør det nyttig for folk som er på høy-protein diett.

Funksjon

Protein er byggesteinen av muskel. Vektløftere bruker Isopure å øke hastigheten inngang og gnist muskelvekst.

Utveksling

Isopure er gjort gjennom en prosess kalt ionebytte, noe som betyr at det er helt rent proteinpulver uten fyllstoffer eller forurensninger.

Karbohydrater

Ikke bare er Isopure høy i protein, men det er også fett fri, laktosefri har null gram karbohydrater.

Funksjoner

Isopure proteinet kommer i 9 smaker og kan lages i en blender, en shaker kopp eller omrørt med en skje i et glass.

Om Muscle Tech

Sports ernæring selskaper har eksistert siden 1950, da kjent fitness guru Joe Weider begynte å selge bodybuilding spesifikke ernæring kosttilskudd som bidro til å skape en boom i sporten. Siden da, har etterspørselen etter supplement produkter skapt mange selskaper som har kom og gikk med innfall av milliarder dollar i året bransjen. Muscle Tech, et velkjent navn i trenings samfunnet, er ett selskap som har overlevd, og fortsetter å være lønnsomt.

Selskapet

Muscle Tech er eid av markedsført av Health Sciences Incorporated, tilbyr flere produkter som faller i individuelle fitness mål, selv om de er mer nært knyttet til sporten bodybuilding. Vekttap, bygge muskler, idrettslige prestasjoner, og energi øker avrunder selskapets nåværende avling av supplement tilbud.

Produkter

Muscle Tech tilbyr i dag tjuetre produkter til forbrukerne, alle støttet av de selskaper som eier finansiert forskning som er gjennomført på flere amerikanske og canadiske universiteter. Den mest populære produkt, og en av selskapets opprinnelige tilbud, er Cell Tech. Den pulvermiks er tilgjengelig i både en vanlig formel og som en "stack", som betyr visse fettforbrenning endringer har blitt gjort til den opprinnelige miksen. Generelt sett, Muscle Tech produkter er tilgjengelige i enten shake mikser eller mat barer.

Tilgjengelighet

Muscle Tech produkter vanligvis kommer i ulike størrelser mugger som selges i forskjellige prisklasser å appellere til forbrukere i alle budsjetter. Typiske smaker av produktene er sjokolade med ekstra peanut smør eller frukt smaker. Muscle Tech kosttilskudd er allment tilgjengelig på mange helsekostbutikker, treningssentre, lyng klubber, spesialitet butikker og kjøpesentre.

Støttespiller

Muscle Tech er godkjent av mange pro og amatør kroppsbyggere. Navn som Mr. Olympia titlist Jay Culter, som har sin egen signatur formel merkevare av Cell Tech, dobler som en talsmann for Muscle Tech produkter. Johnnie Jackson, Melvin Anthony, Dareem Charles, og Gustavo Badell er alle anerkjente navn som har signert Muscle Tech kontrakter.

Challenge Produkter

I 2008, Muscle Tech sponset en svært populær bodybuilding konkurransen. Muscle Tech Transformation Challenge tilbudt amatørkroppsbyggere over hele verden muligheten til å ta hjem $ 25.000 i premiepenger, en ett års forsyning av kosttilskudd, et magasin fotoseanse, klær, en tur til Mr. Olympia konkurransen, og en dag med opphenging av sosialt samvær med Jay Cutler. Konkurransen ble en umiddelbar suksess, og Muscle Tech har rapportert at det vil være vert for fremtidige konkurranser.

Hva gjør AIDS lesjoner ut?

Det er mange ulike forhold som kan føre til lesjoner hos personer med Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS). Noen lesjon typer er ganske vanlig, slik som herpes eller Kaposis sarkom; mens andre, som molluscum contagiosum, er langt mindre vanlig.

Herpes

Aids-syke har økt risiko for herpes virus lesjoner, som forårsaker forkjølelsessår, genital utbrudd, vannkopper og helvetesild. Alle disse lesjon typer er preget av et rødt utslett, ledsaget av væskefylte blemmer som har en tendens til å sprekke og skorpe.

Molluscum contagiosum

Molluscum contagiosum, en viral infeksjon, kan føre til skader i AIDS-pasienter. Det fører til ulike størrelse, voksaktig, hud humper. Disse lesjonene er fylt med en tykk, hvit substans og et utslett kan danne rundt dem.

Tilbakevendende Kløe

Personer med AIDS kan oppleve tilbakevendende, kløende lesjoner, noen ganger referert til som "kløende rød bump sykdom." Denne form for utbrudd av små røde støt kan vare i flere timer om gangen.

Kaposis Sarkom

Kaposis sarkom er en hudkreft som forårsaker purpuraktig lesjoner av ulike størrelser på huden, så vel som på andre organer. Disse lesjonene enten lå flatt på huden eller heves, og er et tegn på avanserte stadier av sykdommen.

Behandling

Herpes-lesjoner kan behandles med antivirale midler. Molluscum contagiosum og kløende rød bump sykdom behandles med aktuelle agenter. Kaposis sarkom er målrettet med ulike kreftbehandlinger og også reagerer litt på behandling med antiretrovirale legemidler som brukes til å administrere HIV / AIDS sykdom generelt.

Bryst klump Informasjon

Et bryst klump refererer til en masse eller hevelse som utvikles i brystet fra en vekst av vev. I de fleste tilfeller et bryst klump skjemaer fra en godartet (ikke-cancerous) tilstand.

Størrelse og form

Bryst klumper kan være ulike størrelser og kan eller ikke kan ha forskjellige grenser eller en rund form. Noen klumper kan også vises hardere eller mer bevegelig enn andre.

Utseende

Vanligvis kan du ikke se et bryst klump; men de er noen ganger ledsaget av væske fra brystvortene, rødhet eller hevelse.

Pain

Smerter ikke alltid følge bryst klumper. En svært smertefullt bryst --- spesielt med betennelse --- bør bringes til lege oppmerksomhet umiddelbart.

Årsak

Bryst klumper kan være forårsaket av en rekke ting, inkludert fibrocystic bryst sykdom, fibroadenomas, skade, sykdom eller rett og slett hormonelle svingninger.

Brystkreft

Brystkreft faktisk danner inne i cellene av brystet. Selv om en klump kan tyde på kreft, oftere det er fra en godartet tilstand.

Betraktninger

Enhver klump --- spesielt en som er uvanlig fra det som føles mest av tiden --- bør vurderes av en lege.

Hvordan få refundert for pessar Placement

Hvordan få refundert for pessar Placement


Et pessar er en enhet som brukes til å korrigere vaginal og livmor prolapses og urininkontinens hos kvinner. Disse forholdene er mer sannsynlig hos kvinner forbi alder for menopause når vev blir tynn og svekket. Alternativet til et pessar er kirurgisk reparasjon, en mye mer kompleks og kostbar middel både for pasienten og legen. For å få refusjon fra forsikringsselskapet deres og Medicare, må medisinske tilbydere bruke riktig medisinsk faktureringskoder.

Hvordan få refundert for pessar Placement

Bill for diagnose med koder 618,1 og 618.0x. Legg til en femte siffer avhengig av den nøyaktige natur av diagnosen, forskjellen mellom livmor og vaginal prolaps som definert av de Kontor faktureringskoder. Denne fakturering inkluderer vanligvis sittende ulike størrelse pessaries og utstede en resept for pasienten å fylle. Bill for montering av et pessar for en ny pasient med CPT kode 99213 eller 99215. For en etablert pasient, bruk kode 99293 eller 99295.

Bill for evaluering og forvaltning av pessar behandling sammen med regningen for årlige undersøkelse ved å legge 57 160 pluss 25. modifier 25 indikerer en egen evaluering og ledelse tjeneste på samme dato og klokkeslett for ordinær eksamen og vil omfatte plassering av pessar samt som instruksjoner for pasienten.

Bill for oppfølgingsbesøk eller behandling med koder 99213 eller 99214 avhengig av kompleksiteten av besøket. Bruke 99 213 pluss 25 for vurdering av atrophism. Bill for vanning av pessar med kode 57150 pluss 25.