Digidexo.com

hes stemme kaldt

Hvordan bli kvitt en hes stemme for Singers

Hvordan bli kvitt en hes stemme for Singers


En sår hals og hes stemme er ulemper for noen, men de er spesielt stressende for sangere. Sangere opplever voice-tap for de samme grunnene noen gjør; sykdom eller overforbruk. Imidlertid er standarden for vokal velvære annerledes for talekunstnere. De er avhengige av deres instrument for å oppnå kunstnerisk fortreffelighet. Behandling for hals plager er mer aggressive for vokalister, som et resultat. Med fokusert behandling, bør de ikke ha noen problemer med å gjenvinne sitt fulle oktaver på et blunk.

Bruksanvisning

•  Gå til en lege så snart som stemmen blir hes. En lege er best rustet til å fortelle deg hva som er galt, hva som forårsaket irritasjon og hvordan man best kan avhjelpe problemet. Han kan også bestemme hvor lenge du skal forvente å ha redusert evner.

Unn den primære tilstanden som forårsaket heshet, når det passer. Hvis en kald ført til tap av stemmen din - behandle kaldt også - i stedet for halsen alene.

Hvil stemmen din. Alle mennesker har problemer med å hvile sine stemmer, men forstummet sangere kan føle tapt i sin helhet; likevel er hvile det beste botemiddel. Prøv å ikke snakke i det hele tatt. Begrens kontakt med andre mennesker, slik at du ikke er tvunget til å snakke. Jo mer du hviler, jo raskere vil du få styrke.

Unngå hvisking. Whispering legger mer belastning på stemmebåndene enn å snakke: Det vil bare forverre tilstanden din.

Hold halsen varm. Ta varme dusjer. Konsumere varme væsker som te og suppe. Heat er beroligende og fremmer reparasjon. Også, varm luft vanligvis har høyere fuktighetsinnhold enn kald luft. Tørr luft er skadelig for din stemmebåndene. Hold deg varm og hydrert å fremme rask utvinning. Når du returnerer til praksis; gjøre det i varme omgivelser - med begrenset eller ingen air condition - for å beskytte halsen din.

Bruk rettsmidler som honning, halspastiller og over-the-counter hals medisiner for å lindre halsen.

Hjem rette for en hes stemme

En hes stemme har en grov, skurrende kvalitet til det. Denne tilstanden er forårsaket av betennelse i strupehodet som fører til hevelse i stemmebåndene. Heshet kan bringes videre av eksponering for irriterende stoffer som alkohol eller tobakk, eller det kan være forårsaket av overforbruk av stemmen; en situasjon som vanligvis brakt videre av deltakelse av idrettsarrangementer eller konserter. Denne tilstanden er vanligvis ikke alvorlige og kan lett behandles hjemme.

Heat

Fyll en bolle med kokende vann. Drapere et håndkle over skuldrene og lene seg fremover, plassere hodet rett over bollen. Trekk håndkle rundt hodet, noe som skaper en miniatyr dampbad. Pust dypt, slik at dampen å fukte den tørre, irriterte vevet i nese og hals. Stopp i denne posisjonen i ca 10 minutter. Hvis ønskelig, noen få dråper av eterisk olje, slik som peppermynte eller eukalyptus, kan tilsettes til vannet for å øke effekten.

Væsker

Nipper væsker er en annen måte å holde strupen fuktet. For den største fordelen, bør drikke være varm, ikke varmt eller kaldt. Ingefær te med honning kan være beroligende for halsen som kan varme vann med sitron eller eple cider eddik blandet i. Å holde de skadede vev varm og fuktig kan bidra til å redusere betennelse og midlertidig lindre fysisk ubehag.

Suppe

Til måltidene, prøv en stor skål med gammeldags kyllingsuppe. Det er billig, lett å lage og en beroligende comfort food. Ingrediensene styrke immunforsvaret og tynne sekreter som kan clogging bihulene og samle i halsen, forstemmende vond hoste mens hjelpe deg å puste bedre.

Rest

Mens du restituerte, er det en god idé å hvile stemmen din. Koble telefonen og krølle seg på sofaen med en god bok eller en bunke med favorittfilmer. Ikke snakk - ikke engang i en hvisking. Husk at dette er en skade på en del av kroppen din. Den raskeste veien til fullstendig gjenoppretting krever å gi kroppen din tid til å helbrede seg selv.

Advarsel

En hes stemme kan også være en symptomatisk for en infeksjon, så vær på vakt etter andre tegn på sykdom når du forsøker egenomsorg, slik som feber eller utvise blod-farget slim når du hoster. Hvis du tilstanden ikke blir bedre i løpet av en uke med vanlig bruk av hjem rettsmidler, eller dersom symptomene dine forverres snarere enn bedre, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan behandle en hes stemme

Hvordan behandle en hes stemme


Flere medisinske tilstander kan forårsake en hes stemme. Disse inkluderer en enkel forkjølelse, overforbruk, eller en alvorlig halsinfeksjon. Heshet er noen ganger ledsaget av smerter, selv om noen mennesker føler litt ubehag. Heldigvis finnes det forskjellige måter å behandle heshet og gjenvinne din stemme. Hvis hes stemme vedvarer etter at du prøver selv å behandle det, bør du oppsøke helsepersonell, slik at han kan finne kilden til problemet.

Bruksanvisning

Hvil stemmen din. Kjemper trang til å snakke er vanskelig. Men hvis du ønsker å få tilbake stemmen din, hvile stemmebåndene er det beste alternativet. Stemmebåndene har mulighet til å helbrede, og heshet vil trolig forsvinne i løpet av en dag eller to.

Unn kalde og allergisymptomer. En hes stemme kan skyldes en kald eller allergisk reaksjon. Det finnes ingen kur for forkjølelse. Men å ta en over-the-counter medisiner kan lindre symptomer og hjelpe deg å få din stemme. I tillegg tar allergi medisiner for å stoppe en reaksjon kan bli kvitt en hes stemme. Ta alle medisiner som anvist. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen over-the-counter medisiner hvis du har nåværende medisinske problemer eller tar noen reseptbelagte medisiner.

Hold deg unna røyk eller støv. Hvis du er følsom for luftforurensning, fjerne deg fra støvete eller røykfylte områder. Disse miljøene produserer tørr luft, noe som kan irritere stemmebåndene og forårsake heshet.

Snakk med lav stemme. Hvis du må bruke stemmen, gjør du det i en lav tone. Whispering ikke anstrenge stemmebåndene og fremmer helbredelse. På den annen side, kan forsøke å snakke med normal stemme eller roping forårsake ytterligere skade og forlenge helbredelsesprosessen.

Drikk rikelig med vann. Holde stemmebåndene fuktig kan kurere heshet. Drikk flere glass vann hele dagen. Hvis det er mulig, holde seg borte fra alkohol eller koffein. Disse drikker kan tørke halsen og stemmebåndene og forverre heshet.

Hvis stemmen din ikke går tilbake til normalen innen et par uker, kan problemet bli større enn en enkel forkjølelse eller allergisk reaksjon. Gjør en avtale med legen din. I sjeldne tilfeller kan heshet indikere acid reflux eller en halssykdom.

Hvordan identifisere symptomer på Hypotyreose

Hvordan identifisere symptomer på Hypotyreose


Kan du være lider av hypotyreose? Symptomene er subtile og ofte forveksles med depresjon. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til anemi, lav kroppstemperatur og hjertesvikt.

Bruksanvisning

Ifølge The Merck Manual of Medical Information, kan følgende være symptomer på hypotyreose. Les denne listen og merke noen symptomer som gjelder.

Langsom puls
Hes stemme
Bremset tale
Puffy ansikt
Tap av øyenbrynene
Hengende øyelokk
Intoleranse for kaldt
Forstoppelse
Vektøkning
Sparsom, grov, tørt hår
Tørr, skjellete, tykk grov hud; hevet fortykket hud over leggen
Carpal tunnel syndrom
Forvirring
Depresjon
Demens

Andre symptomer på Hypotyreose bør du ta oppmerksom på kan omfatte:
Manglende evne til å gå ned i vekt med diett / trening
Lav kroppstemperatur
Fatigue -chronic trøtthet
Smerter i ledd, hender og føtter
Problemer conceiving en baby
Moodiness, ustabile stemninger
Konsentrasjonsvansker
Følelsen trist
Glemsomhet
Tap av interesse for aktiviteter
Merkelige følelser i nakke og hals
Øresus
Hotheadedness
Lav libido

Du trenger ikke å være lider av alle disse symptomene å være hypothyroid. Symptomene er langsom og gradvis, kan det hende du bare har noen få milde symptomer som er un-alarmerende. Å være kald hele tiden, gjesping mye for å få luft, som lider av alvorlige menstruasjonssmerter, eller bare en generell sliten følelse kan indikere en skjoldbrusk lidelse. Hvis du føler at du har noen av symptomene nevnt, skrive dem ned.

Hvis du føler at du kan ha en skjoldbrusk lidelse, søker bekreftelse gjennom en blodprøve som måler TSH, tatt på din leger kontor. Lag en liste over de ovennevnte symptomene som du har og ta den med deg. Hvis testresultatene indikerer at du er hypothyroid, vil Dr. skrive en resept for en av flere orale preparater som erstatter mangel thyroid hormon.

selvtesten. Hva er du basal kropps TEMP? Ta temperaturen hver morgen i sengen, akkurat når du våkner opp før du gjør noe. Plasser termometeret under armhulen og la stå i 10 minutter (hvis det er kvikksølv), eller til digitalt termometer piper. Hold en daglig logg i 2-3 uker. Hva er din gjennomsnittlige kroppen temp? Hvis det er under 97,2 grader F enn du bør gå til legen for å få en resept, med mindre du velger å prøve og behandle det naturlig. (Som vil være min neste artikkel).

6. Vurder om du kan ha Euthroid syndrom-dette er når du har lavt skjoldbruskkjertelen, men testene kommer tilbake normal. Dette er en annen grunn til at det er nyttig å gjøre SELF TEST fordi veldokumenterte studier viser at lav kroppstemperatur er et tegn på euthyroid hypotyreose.

Det er nye retningslinjer som legene bruker for å diagnostisere hypotyreose som doble antall personer som har en skjoldbrusk tilstand enn under de gamle retningslinjene. Den gamle testen gjenkjente ikke folk med mindre skjoldbrusk forhold. Så hvis du testet negativt i det siste, kan du gå tilbake og bli testet igjen.

Tips og advarsler

  • Gjør SELF TEST
  • Vanlige medisiner inkluderer Armour Thyroid, Levothyroxine, og Synthroid
  • Det er viktig å få skjoldbrusk testet under svangerskapet. noen kvinner blir hypothyroid og hvis den forblir ubehandlet, kan føre til mental retardasjon for barnet.

Homeopatiske Cold Treatment

Homeopatisk medisin er et utmerket alternativ til vestlig medisin for behandling av en kald. En kald er en virusinfeksjon som kroppen din har kontrakt. Noen av symptomene som du kan ha når du lider av en kald er en sår hals, canker sår, nysing, rennende øyne, slimhinner, rennende nese, muskelsmerter, tretthet, feber og frysninger. En homøopatisk kald behandling kan lindre disse symptomene og hjelpe deg å komme seg raskt og naturlig.

Homøopatiske midler

Aconitum bør tas i det øyeblikk du føler at du kan komme ned med en kald. Hvis du lider av en sår hals og hoste, ville Aconitum være en utmerket kaldt behandling for deg. Ta Allium cepa hvis du har en rennende nese og rennende øyne og er ofte nysing. Anas barbariae solgt som Oscillococcinum (samt andre merkenavn) er en utmerket homeopatisk kuldebehandling, som bør tas på de tidlige stadier av kulden. Når kulden har utviklet dette vil ikke fungere. Ta Arsenicum album hvis du har symptomer på svakhet, rastløshet og frysninger.

Belladona bør tas for de som viser symptomer på hodepine eller høy feber. Ta bryonia alba hvis du lider av en kiste kald og hoste. Dulcamara er tatt når du har en rennende nese, en hes stemme, en øreverk, diaré, forkjølelsessår eller du er tørst. Ta euphrasi hvis du lider av en brennende rennende og en rennende nese. Echinacea med goldenseal er gunstig i å støtte immunforsvaret og for de som har kontrakt en kald.

Ferrum Phos bør tas i løpet av den kalde årstiden for å hindre deg fra å pådra en kald. Ta Gelsemium hvis du har lav kroppstemperatur, halsen gjør vondt, kroppen aches og du føler deg svak. Hepar sulph bør tas hvis du har følgende symptomer: rennende nese, gul slimete utflod, nysing og frysninger. Ta kali bichrom hvis du oppdager at du har en tykk slimete (gul eller grønn utflod) og lider av sinus hodepine. Natrum mur kan bli tatt hvis du nyser og har en hvit tynn utflod, eller forkjølelsessår. Ta Nux vomica hvis du har frysninger, hodepine, rennende nese og sår hals. Pulsatilla er tatt når noen lider av neseblod og hodepine. Ta rhus tox hvis du har en tykk gul eller grønn utflod fra nesen og en tørr hoste.

Som med alle medisiner, alltid konsultere med din primære lege før du tar noen homøopatisk kuldebehandling.

Behandlinger for Vocal Cord Dysfunction

Stemmebånd dysfunksjon (VCD) er en tilstand der normal pusting fører til at stemmebåndene for å lukke snarere enn åpen. Det er også kjent som paradoksalt stemmebånd bevegelse (PVCM). VCD er ofte feildiagnostisert som en komponent av astma, og noen lider av VCD har dødd av å bruke feil foreskrevet astma medisiner. Behandling av lidelsen er basert på riktig diagnose, etterfulgt av akutt behandling og instruksjon i terapeutiske teknikker for å begrense fremtidige hendelser.

Symptomer og viktigheten av riktig diagnose

Den vesentlige vanskelighet av VCD er manglende evne til effektivt å bevege luft inn og ut av lungene. Hvis du har sykdommen, kan symptomene inkludere følelser av choking eller kvelning, kortpustethet eller innsnevret pust, tetthet i halsen eller brystet, støyende pusting, en hes stemme eller hyppig hoste og clearing av halsen. Vær oppmerksom på at disse symptomene kan være til stede om du har astma. Mens mange astmasyke kan også ha VCD, stemmebånd problemer er forskjellig fra de lungerelaterte problemer av klassisk astma.

Hvis du er bekymret for at VCD er til stede, kan du prøve å finne en lege som har erfaring i behandling av denne tilstanden. Gjør du det vil minske sjansene for å få en feilaktig diagnose, og kan meget vel være forskjellen mellom å forbedre eller redusere din helse og velvære. Vær oppmerksom på at selv under de beste omstendigheter, kan VCD være vanskelig å diagnostisere med mindre du stiller aktive symptomer når du er undersøkt. Som et resultat, kan legen bruke ulike teknikker for å utløse et angrep som en del av en grundig diagnose.

Behandling Akutt VCD

Hvis du er diagnostisert med VCD, vil det første trinnet i behandlingen være reduksjon av umiddelbare symptomer. For å oppnå dette, kan legen gi en blanding av helium og oksygen (heliox), eller bruke en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskin for å åpne opp stemmebåndene. Alternativt kan hun be deg om å pese rytmisk å avlaste stemmebånd press.

Forebygging som behandling

Når symptomene har blitt kontrollert, må du lære visse teknikker for å kontrollere framtidige VCD angrep. For denne delen av behandlingen, vil du trenger å se en logoped eller psykolog erfaring i behandling av sykdommen. Hver av disse helsepersonell vil være i stand til å lære deg metoder for å slappe av din hals muskler som vil sterkt redusere mottakelighet for VCD. Kan ta en rekke terapeutiske økter, og mestring av det du lærer vil ta en god del ekstra praksis lære disse teknikkene riktig.

I noen tilfeller kan VCD utløses av sterke følelser eller stressende situasjoner. Derfor kan du få ekstra nytte av å lære mer generelle avspenningsteknikker eller biofeedback. Psykoterapi kan også være nyttig.

Tilleggsvurderinger

Hvis du har astma, i tillegg til VCD, er det viktig å kontrollere riktig denne tilstand også. I noen tilfeller kan din VCD være utløst av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), laryngofaryngeal reflukssykdom eller post-nasal drypp. Hvis du har en av disse forholdene, bør du kontakte lege for fullstendige instruksjoner om hvordan å eliminere dens virkninger.

Signere og symptomer assosiert med lungekreft

Signere og symptomer assosiert med lungekreft


Lungene er avgjørende for riktig funksjon av menneskekroppen. Lungene rense luften vi puster inn og sende den til resten av kroppen. Et utdrag fra Epidemiology of Lung Cancer sier: "I USA, forblir lungekreft den ledende årsaken til kreftdød hos både menn og kvinner." Lungekreft har flere grupperinger, som hver har spesifikke symptomer sammen med visse felles symptomer.

Vanlige symptomer

På MedicineNet.com, Melissa Conrad Stoppler, forklarer MD at opptil 25 prosent av personene som får lungekreft ikke har noen symptomer når legen oppdager kreften. I disse tilfellene er det første funnet av kreft gjennom en rutine brystet X-ray eller CAT scan. Av symptomer som manifesterer seg, de vanligste er en vedvarende hoste som ikke var der tidligere. Dette kan noen ganger føre til hoste opp av blod. Det kan også være brystsmerter, tungpustethet, og selv problemer med å puste. Gjentatte tilfeller av lungebetennelse og bronkitt er også mulige symptomer. En person med lungekreft kan også utvikle en hes stemme.

Generelle symptomer og tegn

Det er symptomer som manifesterer med lungekreft og mange typer kreft. Hvis du føler deg trøtt, svak, og begynner å miste vekt plutselig uten en forklaring, kan det være lurt å oppsøke lege.

Kronisk obstruktiv lungesykdom og en historie med en eller flere lungesvulster er tegn på at du kan ha eller utvikle lungekreft. I tillegg, hvis du er 60 år eller eldre og du røyker eller har røykt, kan du være i faresonen for lungekreft. Tidlig påvisning av lungekreft vil forbedre sjansene for utvinning og minske sjansene for at det påvirker andre deler av kroppen din.

Assosierte symptomer

Utbruddet av lungekreft kan gi opphav til flere tilhørende symptomer. Dreven hoste kan føre til hevelse i hals og ansikt. Dette setter noen ganger press på spiserøret og resulterer i vanskeligheter med å svelge. Det kan også føre til en hjerterelatert sykdom kalt superior vena cava syndrom, der det er stort trykk på vena cava arterie og overkroppen ender opp med å bli røde og hovne. Lungekreft tumorer kan også trenge inn i hjertets belegget, kjent som pericardium, og resultere i en kryss-forurensning av fluider.

Tegn på Sprer

Symptomer som puste problemer og hevelse av kroppen og ansiktet i overkant er indikasjoner på at lungekreft er å påvirke andre deler av kroppen. Visse andre symptomer også indikere de samme. Lammelse av membranen er et slikt symptom som indikerer at sykdommen har spredd seg og krever øyeblikkelig legehjelp. Overkroppen kan også beholde mye væske, noe som fører til hevelse. Utbruddet av pleural effusjon eller snarere innsamling av fluid mellom brystveggen og lungene kan også tyder på at sykdommen har spredd seg.

Overdreven Munntørrhet

Overdreven Munntørrhet


Spytt hindrer tannråte, myker vår mat og bidrar til å kontrollere innholdet av bakterier i munnen. Når kroppen ikke klarer å produsere nok spytt, resulterer det i en svært tørr og ubehagelig munn. En overdreven munntørrhet fører ofte til andre helseproblemer som trost og tannråte.

Symptomer

Symptomene forbundet med overdreven munntørrhet inkludere en "Cottonmouth" følelse, sår i munnen, sterk tørste, rå tunge, hals ubehag, en brennende følelse i munnen eller tungen, hes stemme og dårlig ånde. Lider av munntørrhet ofte fører til problemer med å snakke eller svelge mat.

Årsaker

Vanlige årsaker til overdreven inkluderer munntørrhet infeksjoner eller sykdommer som HIV / AIDS, Alzheimers sykdom, cystisk fibrose, reumatoid artritt, Parkinsons sykdom, anemi, diabetes, kusma og høyt blodtrykk. Tar visse medisiner for sykdommer som allergier, forkjølelse, diaré, depresjon, angst, kvalme, Parkinsons sykdom og epilepsi øker risikoen for å utvikle overdreven munntørrhet. Over-the-counter antihistaminer og decongestants også forårsake tørr munn i noen mennesker. Skråtobakk eller røyking fører noen mennesker å ha tørr munn fordi disse aktivitetene påvirker spyttproduksjon i kroppen.

Behandling

Behandlinger for overdreven munntørrhet avhenge av årsaken til tilstanden. Leger ofte endre medikamenter eller justere doseringen til å redusere tørr munn, samt foreskrive en skylling for munnen for å gjenopprette fuktighet. Drikking vanlige mengder vann, puste gjennom nesen og suger på sukkerfri godteri ofte redusere munntørrhet. Tar en over-the-counter spytt erstatning letter også ubehag av denne tilstanden.

Hjem Rettsmidler for croupy Hoste

Croupy hoste er en viral luftveisinfeksjon som rammer små barn, vanligvis under en alder av 3. Selv om det er uhelbredelig, kan symptomene bli styrt ved hjelp av noen enkle hjem rettsmidler, og mer alvorlige tilfeller kan enkelt kontrolleres med hjelp av en lege.

Onset

Croupy hoste er en akutt sykdom. Som mange sesongvirusinfeksjoner, denne tilstanden oppstår vanligvis i løpet av de kalde månedene av året. Det er preget av en rask innsettende, ofte over natten. Dette virusinfeksjon bringer om høyt hoste som er vedvarende og ofte smertefullt på grunn av hevelse i hals, gane og stemmebånd. Det er ledsaget av en hes stemme, redusert appetitt og noen ganger en høy feber.

Hosten presenterer vanligvis som bare en kald hos eldre barn, å være mer alvorlig hos yngre. Som vanlig forkjølelse, er croupy hoste uhelbredelig, men symptomene kan behandles ved hjelp noen hjemme rettsmidler.

At-Home Treatment

For å lindre barnets hoste, utsette ham for super-luftfuktighet. Dette kan være i et bad med alle varmt vann rennende og døren lukket, eller et rom med en barnesikker luftfukter / fordamper. For ytterligere lettelse, la barnet puste luft fra en fryser eller kjøleskap, eller ta barnet ut i kjølig, vinterlig luft utenfor (hvis aktuelt).

Gi barnet over-the-counter feber reduksjonsgir, for eksempel produkter som inneholder ibuprofen eller paracetamol. Hostesaft er usannsynlig å bekjempe symptomene, selv om det kan bosette barnet ned. Beroligende barnets uro vil gjøre symptomene mindre merkbar.

Andre behandlinger

Bruk en inhalerbar steroid, slik som en rednings inhalator er foreskrevet for astmatikere, for å avlaste noe av den ubehagelig hevelse i halsen. I de fleste tilfeller vil hoste bosette seg i mindre enn en uke, men barnet vil fortsette å ha coldlike symptomer i flere dager.

Mer alvorlig hoste kan kreve bruk av sprøyter steroider av lege. Andre mindre vanlige behandlinger inkluderer ikke-air gassblandinger og adrenalin skudd. Ikke bruk antibiotika, som croupy hoste er ikke en bakteriell infeksjon.

Tegn og symptomer på lungekreft hos barn

Lungene våre rense luften vi puster inn, trekke karbondioksid ut og pumpe oksygen i hele kroppen vår. Når kreft utvikler seg i lungene til barn, mange av de tegn og symptomer er detectable.The gode nyheten er, hvis det oppdages tidlig, de fleste barnekreft er helbredelig.

Hoste

Dersom barnet har en hoste som ikke går bort, kan dette være et tegn på lungekreft. Mer sannsynlig er det en infeksjon eller astma, men en vedvarende hoste er et tidlig tegn på ondartede vekster i lungene, og bør tas opp. Hvis hosten er å bringe opp blod, dette er en sterkere indikator på kreft, men kan også være lungebetennelse eller en rekke andre problemer barnelege kan diagnose og behandle.

Kortpustethet & Hoarsness

Dersom barnet har en hard tid å fange pusten, og dette har vært kronisk, som betyr, varer i flere uker, dette også kan være en indikator på lungekreft. Som kreft utvikler i lungene åndedrett blir stadig vanskeligere. Dette kan også føre til tungpustethet og en hes stemme.

Smerter som ikke går bort

Vedvarende smerter kan være et tegn på lungekreft. Denne smerten kan være i skuldre, rygg og bryst, og ikke minske med hvile, stretching, massasje eller smertestillende midler. Barn kan få muskelsmerter mens vokser, noe som er normalt. Dette er en smerte som er vedvarende, kontinuerlig og er verre; slike smerter er ikke vanlig hos barn, og er et tegn på at noe er galt i kroppen.

Tap av appetitt

Vanligvis barn er aktive og voksende og derfor sulten. Et barn som ikke føler for å spise, og er i ferd med å gå ned i vekt kan ha tidlige tegn på lungekreft. Et barn kan gå gjennom faser der hennes appetitt minsker, men disse er vanligvis etter en vekst sprute eller under et virus som en forkjølelse. Et symptom ville være en lengre periode med markert redusert appetitt ledsaget av vekttap.

Gjentatte anfall av Brochitis

Et barn som alltid ned med bronkitt eller lungebetennelse kan avsløre tidlige tegn på kreft. Under vekst og utvikling av lunger vi respirate mer (ta i mer pust per minutt) enn når lungene våre er fullt utviklet. Et barn som viser en vanskelig tid med lunge helse kan bli hindret av kreftsvulster i lungene hennes.

Hevelse

En annen synlig symptom på utbruddet av barndommen lungekreft er hevelse. Hvis barnets nakke og ansikt er vedvarende hovne dette må være adressene med barnelege. Dette kan være kombinert med hevelse og svakhet i armer og ben.

Fatigue

Et barn som sover for mye kan være kjempe lungekreft i kroppen hans. Et tidlig tegn er en sløv barn som naps, sover og er vanskelig å vekke. Kreft lønn en krig i kroppen, og ett av tegnene på en liten kropp kjemper tilbake er ekstrem trøtthet.

Hva er Tegn og symptomer på en underactive skjoldbrusk hos barn?

Hva er Tegn og symptomer på en underactive skjoldbrusk hos barn?


Skjoldbruskkjertelen er et organ ansvarlig for å produsere hormoner som regulerer stoffskiftet og kjemiske prosesser som vekst og utvikling, skriver Robyn Koumourou, forfatter av en bok om underactive skjoldbruskkjertelen. Noen ganger, ikke skjoldbruskkjertelen fungerer ikke skikkelig og er enten overaktiv og produserer for mye hormon (hypertyreose) eller er lite aktiv og ikke produserer nok hormon (hypotyreose). Det er viktig å erkjenne hypotyreose symptomer og å søke legehjelp for diagnose og behandling siden sykdommen betydelig påvirker barnets vekst og utvikling.

Generelle Tegn og symptomer

Personer (inkludert barn) som har hypotyreose kan oppleve tretthet, treghet, forstoppelse, vektøkning, følsomhet for kulde, hes stemme, muskelsvakhet, hevelser i ansiktet og endringer i hud, hår og negler, ifølge Mayo Clinic.

Hypotyreose lider av alle aldersgrupper kan oppleve disse generelle symptomer, men barn og ungdom kan ha andre symptomer som voksne ikke har. (Referanser 3 & 4)

Forbigående Hypotyreose

Noen babyer kan ha forbigående (midlertidig) hypotyreose hvor de presenterer unormale skjoldbrusk hormon nivåene når de blir født. Men denne uregelmessige nivået av thyroid hormon returnerer til det normale etter en viss tid passerer; når hormonene stabiliserer seg, vil barnet ikke trenger å bli behandlet langsiktig, ifølge Children Hospital i Boston.

Medfødt hypotyreose

En annen lidelse som kan påvirke nyfødte er medfødt hypotyreose. Første symptomene på en baby med denne tilstanden er dårlig appetitt, forstoppelse, lav kroppstemperatur, langsom puls, gulsott, økt søvnighet og nedsatt gråt, skriver Koumourou.

Andre tegn på medfødt hypotyreose som utvikler etter flere uker med fødsel inkluderer dårlig vekst og utvikling, hes gråt, navlebrokk (marine stikker ut), tørr hud og hår, langsomme reflekser og en forstørret tunge, ifølge Koumourou og Barnesykehuset i Boston. Hvis barnet ikke har blitt behandlet ved dette punktet, dessverre, det er en god sjanse for at han allerede har lidd permanent hjerneskade.

Hypotyreose hos barn og ungdom

Fordi hypotyreose utvikler seg langsomt hos barn og ungdom, kan leger har en utfordrende tid å diagnostisere sykdommen. Uansett, kan visse tegn føre en lege for å vurdere hypotyreose som et potensielt problem hos barn; for eksempel en nedgang i vekstraten, unormalt korte lemmer og forsinkelser i tannutvikling, som det fremgår av Barnesykehuset i Boston.

Langsom vekst (høyde) og forsinkelse i seksuell vekst (puberteten) samt generelle symptomer på hypotyreose som tretthet, manglende energi, følsomhet for kulde, vektøkning og forstoppelse er karakteristisk for ungdom med underactive skjoldbruskkjertelen. Ifølge Koumourou, struma eller hevelse i halsen på grunn av skjoldbruskkjertelen blir betent, kan vises. I tillegg kan en nodule (klump) utvikle seg i skjoldbruskkjertelen, som bekrefter at skjoldbrusk sykdommen er til stede, i henhold til Barnesykehuset i Colorado.

Barrierer for kommunikasjon hos barn

Barrierer for kommunikasjon hos barn


Det finnes en rekke ting som utgjør barrierer for kommunikasjon hos barn, inkludert tale eller språkforstyrrelser og hørsel eller synsvansker. Barn som lider av kommunikasjonsbarrierer kan henge bak på skolen og også finne seg udugelig på å uttrykke sine tanker og ideer til andre eller på sosiale sammenkomster. Avhengig av årsaken, mens noen barrierer forsvinner på egen hånd, andre trenger medisinsk behandling eller ulike typer behandlinger.

Fysiske barrierer

Strukturelle misdannelser i munn og hals, nese og tunge, de kroppsdeler som er involvert i å snakke, kan hindre et barn fra å tale ord tydelig. Dysarthia er en motor tale lidelse der musklene i munn, ansikt og luftveier blir svake og kan bevege seg sakte eller ikke i det hele tatt. Dette kan resultere i sløret eller langsom tale, sikling, og tygge eller svelge problemer.

Helseproblemer

Forhold som cerebral parese eller muskeldystrofi påvirke nerver og muskler, noe som gjør det vanskelig for barn å kontrollere og koordinere kroppens bevegelser som letter kommunikasjonen. Funksjonshemminger som autisme også hindre utviklingen av kommunikasjonsferdigheter hos barn, mens hørselsproblemer og svaksynte begrense mengden av informasjon et barn samler når du kommuniserer med andre.

Tale Barrierer

Ifølge psykologi i dag, 5% av barn lider av tale problemer. The American Speech-Language-Hearing Association lister stamming, barndom apraksi av tale og stemmeproblemer som noen tale barrierer for barn. Stamming, som er preget av repetisjon eller forlengelse av lyder og nøling mens du snakker, begynner tidlig i barndommen og i noen tilfeller varer hele livet. Childhood apraksi av tale er et resultat av hjernens manglende evne til å koordinere bevegelse av kroppsdeler som lepper, kjeve og tunge, så selv om barnet vet hva hun vil si, hun er forhindret fra å uttale ordene. I tillegg kan polypper eller knuter og stemmebånd lammelse forårsake hes stemme og breathiness som hindrer kommunikasjon.

Språkbarrierer

Språkbaserte lærevansker påvirker barnas evne til å lese, snakke og skrive. Dysleksi er et slikt problem, der et barn finner det vanskelig å lære nye ord, husker tall i rekkefølge, følg instruksjonene eller forstå spørsmålene. Ifølge American Speech-Language-Hearing Association, er det noen barn som lider av selektiv mutisme ikke snakke i minst én sosial setting; i noen andre situasjoner, kan de kommunisere flytende.

Hvordan vet jeg om et spedbarn har en melkeallergi

En melkeallergi oppstår når kroppen forsøker å bekjempe proteiner som finnes i melk fordi kroppen din føler seg truet av dem. Når kroppen din går inn forsvarsmodus, kan en rekke symptomer manifestere, indikerer at du kanskje har en melkeallergi. Noen symptomer kan vises etter forbruk eller opptil en uke senere. En allergi mot melk kan oppstå i alle aldre, men 2 prosent til 3 prosent av spedbarn er plaget med denne allergien. Den lyse siden er de fleste barn vil vokse denne allergien sted mellom deres tredje og femte år.

Hvordan vet jeg om et spedbarn har en melkeallergi

•  Har barnet ditt opplevd endringer i hennes avføring? Et spedbarn som har melkeallergi kan ha blodig diaré. Diaré er en løs, vannaktig avføring som vanligvis forekommer mer enn tre ganger per dag.

Er barnet ditt opplever hudforandringer? Barn med melkeallergi ofte opplever utslett, elveblest og hevelse. En allergi utslett vanligvis består av små, kløende, røde nupper, mens elveblest består av bleke røde og hovne områder.

Har ditt barns matvaner endret seg? Avslag på mat, gagging og oppkast er tegn på en melkeallergi.

Er barnet ditt pipende pust eller problemer med å puste? Tungpustethet er en high-pitched, plystring støy forårsaket av trange luftveier. Spedbarn kan hoste som følge av pustevansker.

Har du lagt merke til en endring i barnets temperament? Et spedbarn med melkeallergi kan bli irritabel eller kolikk. Kolikk spedbarn kan skrike mye og være vanskelig å trøste. Anfall av kolikk oppstår vanligvis i løpet av sen ettermiddag og kveld, men er kjent for å skje i løpet av dagen. Spedbarn også kan synes å være i smerte når de egentlig ikke er. De kan trekke opp beina til magen og passere gass.

Har spedbarn viser tegn på anafylaksi? En alvorlig allergisk reaksjon på melk kan forårsake anafylaksi. Symptomene på anafylaksi inkluderer flere av de ovennevnte symptomene. Men symptomene har også akselerert hjerterytme, tetthet i halsen, en hes stemme som resulterer i talevansker, tett nese og hoste. Det er viktig å merke ikke alle spedbarn med en melkeallergi vil vise tegn på anafylaksi. Anafylaksi er knyttet mer til matallergier, bug biter og stikk og medisinske vaksinasjoner, men har blitt kjent for å oppstå hos spedbarn med melkeallergi.

Hint

  • Hvis barnet opplever diaré, sørg for å holde henne hydrert fordi det kan føre til dehydrering.

GERD symptomer hos småbarn

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er forårsaket når mat og syre reiser fra magen tilbake opp i spiserøret. Dette skjer fordi gruppen av muskler som skiller magen fra spiserøret - kalt den nedre esophageal sphincter (LES) - ikke klarer å lukke helt. Den tilbakeløp fører deretter esophagus blir irritert.

Fordøyelsessymptomer

Fordi den delvis fordøyd mat tilbakeløps ut av kroppen gjennom spyttet opp eller oppkast stedet for å bli absorbert, småbarn med GERD noen ganger har langsom vektøkning og vekst.

Meal-Time Symptomer

En pjokk med GERD kan spise eller drikke hele tiden, nekter å spise, eller gag eller choke mens de spiser. Hun kan bli irritabel, klager over en bitter smak i munnen, eller vri kroppen hennes eller bue henne tilbake når hun er ferdig å spise.

Muntlige Symptomer

Dårlig ånde, en skurrende eller hes stemme, en stor mengde av sikkel, hull i tennene, eller et tilbakevendende sår hals er alle tegn på at en pjokk kanskje lider av GERD.

Luftveissymptomer

En pjokk med GERD kan oppleve tungpustethet, hyppig hoste og astma. Hun kan slutte å puste på anledningen eller bli syk med lungebetennelse.

Andre symptomer

Noen andre symptomer en pjokk med GERD kan utstillingen er problemer med å sove, brystsmerter og hyppige ørebetennelser.

Innlegg nasal drypp Infeksjon

Innlegg nasal drypp er forårsaket når slim renner bakover fra sinus hulrom inn på baksiden av halsen. Bortsett fra den konstante drypp av slim, andre vanlige indikatorer på post nasal drypp er irritasjon og lunger. Innlegg nasal drypp vil ikke gå bort raskt på egen hånd. Hvis ikke riktig behandlet, kan det vare i uker, måneder eller noen ganger til og med år. Det kan også føre til bihulebetennelse eller nesepolypper, som er små, sac-lignende utvekster langs nesen og består av betent vev.

Fakta

Innlegg nasal drypp inneholder noen symptomer som er annerledes enn de fra en vanlig forkjølelse. Fordi post nasal drypp forårsaker mucus å dryppe ned på baksiden av halsen, symptomer inkluderer en sår eller infisert hals, stadig hoste eller følelsen av å måtte stadig fjerne strupen, en hes stemme, og den konstante følelsen av å ville blåse nesen .

Effekter

Som et resultat av den økte produksjon av slim, er kroppen igjen i stand til å transportere slim effektivt. Dette fører til at slim i kroppen vår til å bli tykk, som blokkerer nesegangene og sinus hulrom. Dette er grunnen til at slimet deretter begynner å dryppe ned på baksiden av halsen - det er det eneste alternativet exit. Vår reaksjon på økt slimproduksjon er annerledes enn vår kropp; vi forsøke å få det ut ved å blåse nesen, hoste, eller tvinge slim opp fra baksiden av våre throats deretter svelge det. Hvis det imidlertid er et slim infeksjon eller eventuelle bakterier som er tilstede i slim, kan den overføres inn i ørene, tvunget inn i sinus hulrom, eller forårsake både bryst og hals-infeksjoner.

Betraktninger

Vurdere å lage din egen saltvannsløsning for å kurere din post nasal drypp ved å legge til 02:58 heaping teskjeer kosher salt og en teskje natron til en halvliter vann i romtemperatur. Oppbevar løsningen ved romtemperatur og alltid blande det før hver bruk. Bruk en plastsprøyte for å injisere løsningen inn i neseborene for å skylle ut nesegangene.

Forebygging / løsning

Drikker store mengder vann gjennom hele dagen er ikke bare bra for deg, men det vil hjelpe kur post nasal drypp ved å stimulere slim flyt, og dermed hindre den fra å bli for tykk. Du kan også be legen din eller en lokal farmasøyt hva over-the-counter saltvannsoppløsning vil være best for deg. Disse konserveringsfrie løsninger gjør at du kan vaske nesegangene og tømme dem for skadelige bakterier eller fremmede partikler som kan være fanget inne.

Årsaker

Post nasal drypp kan skje for en rekke grunner: rhinitt, akutt eller kronisk sinusitt, sure oppstøt, eller ved sesongmessige eller vedvarende allergier. Noen p-piller har også blitt funnet å forårsake post nasal drypp på grunn av deres høye nivåer av østrogen. Andre årsaker er stort forbruk av meieriprodukter, røyking og hals og svelgevansker, for eksempel esophageal motilitet lidelse.

Symptomer på sår hals

Sår hals, også referert til som faryngitt, kan være forårsaket av infeksjoner, allergier eller livsstilsfaktorer som røyking, drikking eller langvarig roping. Heldigvis kan symptomene på en sår hals ofte bli behandlet hjemme med hydrering, pastiller og smertestillende.

Svelgeproblemer

Problemer med å svelge mat og drikke er ofte et tidlig symptom på en sår hals, og babyer med sår hals kan nekte flaske eller bryst.

Tørrhet

Mennesker med en sår hals kan oppleve en følelse av tørrhet eller scratchiness, og kan beskrive følelsen som en "kile" eller en "frosk" på baksiden av halsen.

Heshet

Sår hals som er irritert og betent kan føre mennesker til å utvikle en hes eller hese stemme, noe som kan gjøre å snakke vanskelig.

Slim

Dreven slim kjører ned på baksiden av halsen kan utvikle seg i mennesker med en sår hals, og slimet kan føre til en dårlig smak og unormal følelse i munnen.

Pain

Mennesker med en sår hals kan merke smerter ved pusting eller snakke, og halsen og lymfeknuter kan være sår eller øm å ta på.

Hevelse

Hevelse og rødhet på innsiden av halsen og munnen kan utvikle seg i mennesker med sår hals, og betennelsen kan strekke seg inn i mandlene og lymfeknuter i halsen.

Komplett Symptomer på hypothyroid

Hypotyreose er en tilstand som kalles også underactive skjoldbruskkjertelen; det oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke klarer å produsere visse vitale hormon i store nok mengder. Kvinner over 50 år er særlig utsatt for denne tilstanden, som kaster av balansen av kjemiske reaksjoner i kroppen, noe som resulterer i en rekke forskjellige symptomer. Symptomene på hypotyreose sjelden manifesterer seg i begynnelsen stadier av tilstanden, men kan dukke opp senere som virkningene av en underactive skjoldbruskkjertelen begynner å legge opp.

Funksjon

Den human thyroid ligner en sommerfugl i form og er funnet på basis av halsen (på forsiden). Dens funksjon er til produsere slike hormoner som tyroksin og trijodtyronin. Disse stoffene utføre mange arbeidsplasser, som for eksempel å regulere hastigheten ved hvilken kroppen bruker karbohydrater og fett, kontrollere temperaturen av legemet, politi pulsen og produksjon av proteiner. Disse hormoner i sving blir sluppet inn i systemet av hypofysen og hypothalamus. Men når visse forhold inntrer skjoldbruskkjertelen kan ikke gjøre nok av disse hormonene. Forhold som autoimmune sykdommer, strålebehandling for kreft i nakke og hode, skjoldbrusk operasjoner og behandlinger for en overaktiv skjoldbruskkjertelen kan føre til hypotyreose og dens symptomer.

Time Frame

Det er stor variasjon i symptomene på hypotyreose fra person til person. En ting som de fleste som lider har til felles er at symptomene er treg til å dukke opp, vanligvis tar år før de blir lagt merke til. Tidlig på, kan en person med hypotyreose føler deg sliten mesteparten av tiden, men noen få individer vil være i stand til å finne en underactive skjoldbruskkjertelen som årsak. Senere på, slike symptomer som forstoppelse, blek hud, verkende muskler og ledd, hevelser i ansiktet, en hes stemme og vektøkning som ikke kan forklares kan forekomme.

Effekter

Det er andre tegn og symptomer på hypotyreose. Kvinner spesielt vil klage over å være konstant kald, uansett hva temperaturen faktisk er rundt dem. Dette er på grunn av deres interne termostater går haywire grunn av mangel på hormonet balansering. Dette er et klassisk symptom på hypotyreose. Andre mennesker har en tendens til å miste håret, utvikle sprøtt hår og negler, og blir lett irritert eller deprimert. Merkelige menstruasjonssykluser kan skje med noen kvinner, og menn og kvinner både kan miste sexlysten som et symptom. Noen ganger også hukommelsestap kan være forårsaket av tilstanden.

Betydning

Det er mulig for en person i alle aldre til å utvikle hypotyreose. Selv spedbarn og ungdom kan få det; babyer født med skjoldbrusk problemer vil til slutt vise symptomer. Disse omfatter en gulfarging av hudfarge kjent som gulsott, da de nødvendige hormoner som tillater til leveren for å arbeide på riktig måte er ikke tilgjengelige. Babyer med hypotyreose vil være utsatt for kvelnings ganske ofte, har en stor tunge og oppblåst i ansiktet, og ikke klarer å legge på seg eller vokse på en normal måte. De vil være trøtt hele tiden, og hvis tilstanden ikke blir diagnostisert og behandlet, kan mental retardasjon forekomme. Barn og tenåringer med hypotyreose vil bli hemmet i vekst, har en forsinkelse i riktig tenner utvikling og har psykiske begrensninger.

Advarsel

Gått ubehandlet, kan symptomene på hypotyreose bli alvorlig. Noen ganger en forstørret skjoldbruskkjertel, en tilstand som kalles struma, kan utvikle seg. Myxedema er en sjelden sett avansert form for hypotyreose som kan være dødelig, og inkluderer symptomer som pustevansker, senket blodtrykk, kroppstemperatur under det normale og mangel på energi. Pasienten med denne formen for hypotyreose kan forfalle i koma og aldri gjenopprette.

Bruker for Nexium

Nexium (esomeprazol sodium) er en reseptbelagte medisiner klassifisert som en protonpumpehemmer. Produsert av Astrazeneca legemidler, medisiner indisert for å lindre halsbrann symptomer og helbredelse esophageal skade som langsiktig halsbrann kan skape. Den er godkjent for bruk i behandling av GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), healing Erosive Esophagitis, noe som reduserer risikoen for magesår, kortsiktig pediatrisk bruk og som en behandling komponent for å utrydde H. pylori (Helicobacter pylori).

GERD behandling

GERD, også vanligvis referert til som syre reflux sykdom, er karakterisert ved forekomsten av halsbrann i minst to dager i uken i flere måneder. Problemet oppstår når ventilen som skiller spiserøret fra magen (esophageal sphincter) ikke klarer å lukke. Som et resultat, kan magesyre strømme inn i spiserøret og forårsaker ubehagelige symptomer og øker faren for skader spiserøret.
Symptomer inkluderer brennende smerte, oppstøt og vanskeligheter med å svelge. GERD kan også føre til astma, vedvarende hoste og en hes eller hese stemme.
Den anbefalte Nexium dose er 20 mg per dag for fire uker.

Behandling Erosive Esophagitis

GERD kan forårsake Erosive Esophagitis, en tilstand karakterisert ved betennelse og smerter i spiserøret. Over tid, forekommer som spiserøret blir utsatt for magesyre, irritasjon og skade. I noen tilfeller kan blødning oppstå med blod å være synlig i oppkast eller i avføringen. I avanserte stadier av EE, er du i faresonen for å utvikle esophageal kreft eller en tilstand som kalles Barretts øsofagus. Barretts øsofagus (BE) er en tilstand preget av celleforandringer i spiserøret, som setter deg i større risiko for å utvikle kreft i spiserøret.
For healing EE, er den anbefalte dosen 20 og 40 mg en gang daglig i en periode på fire til åtte uker. For EE vedlikehold den anbefalte doseringen er 20 mg per dag.

Behandling av magesår

Nexium bruk kan helbrede esophageal skade og redusere risikoen for å utvikle et magesår - forekommende i magen - og risikoen for tilbakevendende magesår.
Sår symptomer inkluderer magesmerter og en dyp, kjedelig verke som oppstår av og på i flere dager eller uker. Smerten oppstår på nytt vanligvis innen noen timer med å spise eller når magen er tom, og lindres ved å spise og / eller antacida.
Den anbefalte dosering av Nexium er 20 til 40 mg per dag for så lenge som seks måneder.

Pediatrisk bruk

Nexium er trygt for kortsiktig lindring av pediatriske GERD symptomer og EE. Det er indikert for pasienter eldre enn 1. Doser i området fra 10 mg til 40 mg, avhengig av alderen til pasienten og alvorlighetsgraden av symptomene.

H. pylori Treatment

H. pylori er en type bakterier som skaper en betydelig økt risiko for å utvikle magesår. Når smittet, bakteriene påvirker delikat fôr som beskytter magen din og gjør den mer utsatt for skade fra magesyre. Nexium, brukes i tillegg til klaritromycin og amoxicillin, er effektiv i å eliminere de H. pylori bakterier og redusere den tilknyttede risiko. Den anbefalte dosering av Nexium er 40 mg per dag i 10 dager.

GERD hos barn

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en vanlig tilstand som rammer både barn og voksne. Denne tilstanden oppstår når innholdet i magesekken strømme tilbake inn i spiserøret. Syrer fra magen kan skade vevet i spiserøret. Over tid vil de fleste barn berørt av GERD vokse tilstanden. Flere forskjellige behandlingsalternativer er brukt til å lindre symptomene forbundet med GERD.

Årsaker

En av de viktigste årsakene til GERD hos barn er en utilstrekkelig lavere esophageal sphincter, som festes magen til spiserøret. Når denne lukkemuskelen ikke fungerer skikkelig, mat kan strømme fra magen tilbake i spiserøret. Fedme kan også føre til lavere esophageal sphincter til feil og føre til GERD. Spise visse matvarer som inneholder vitamin C og koffein kan også føre til denne tilstanden.

Symptomer

Barn med GERD ofte klager over at det føles som maten har blitt sittende fast i halsen deres. Den tilbakeløps kan forårsake en sur smak i munnhulen. Barn kan merke at det er smertefullt eller vanskelig å svelge. Andre symptomer på GERD inkluderer sår hals og en hes stemme. GERD kan føre til pustevansker hos barn som etterligner symptomene på astma. Barn med GERD ofte opplever problemer med dårlig ånde.

Diagnose

Leger kan utføre en rekke tester for å diagnostisere barn med GERD. En øvre gastrointestinal serien (UGI) blir brukt til å identifisere eventuelle deformasjoner som kan være til stede i fordøyelseskanalen. Leger kan også overvåke pH-verdier av alle sure oppstøt som kan være til stede i spiserøret. I noen tilfeller er en esophagoscopy brukes til visuelt å undersøke innsiden av spiserøret. En biopsi av spiserøret vev kan også bli brukt til å diagnostisere GERD.

Behandling

For spedbarn lider av GERD, kan leger anbefale en endring i sin formel. Eldre barn kan også dra nytte av en endring i kostholdet. Vekttap programmer er nyttige for behandling GERD hvis barnet er overvektige. Leger kan anbefale over-the-counter antacida og reseptbelagte medisiner som er utviklet for å redusere mengden syre som finnes i magen. I mer alvorlige tilfeller kan kirurgi utføres for å behandle GERD. Denne operasjonen strammer barnets nedre esophageal sphincter.

Matvarer for å unngå

Nøye overvåke et barns kosthold for å kontrollere påvirker av GERD. Barn bør unngå alle typer brus eller mat som inneholder koffein. Krydret mat kan utløse reflux. Forbruket av sure matvarer som tomater bør begrenses. Dette inkluderer pizza som har en tomatbasert saus. Matvarer som er stekt eller inneholder et høyt fettinnhold bør også unngås.

Bile Reflux Symptomer

Acid reflux oppstår når magesyre kommer opp i spiserøret, mens galle reflux skjer når galle fra leveren fungerer sin vei inn i både magen og spiserøret. Symptomer på de to forholdene kan virke like, men galle reflux viser noen svært karakteristiske symptomer i tillegg.

Svie i Magen

Den primære symptom involverer galle tilbakeløp skjer i form av en kraftig brennende følelse i den øvre del av magen, lik som halsbrann.

Kvalme og oppkast

De som lider av galle reflux kan oppleve gjentatte anfall av kvalme. I noen tilfeller pasienten kan selv begynne oppkast galle.

Vekttap

Hyppig oppkast, kvalme og generell dårlig helse kan føre til utilsiktet vekttap, noe som i sin tur kan være et tegn på galle tilbakeløp.

Halsbrann

Halsbrann er fortsatt et vanlig symptom for galle reflux. En sur smak i munnen er et annet tegn som kan tyde på tilstanden.

Hoste eller hes stemme

Den konstante tilstedeværelsen av galle i spiserøret og magen kan føre til en vedvarende hoste eller en hes stemme, vanlige tegn på at du kan ha oppstått galle reflux.