Digidexo.com

hvitløk senebetennelse

Kosttilskudd for å helbrede senebetennelse

Senebetennelse er en betennelse i sener - muskel-til-bein kontakter. En person kan ha senebetennelse i en rekke av ledd, men det er mest vanlig i rotatorcuffen (skulder), albuer og knær. Det er visse kosttilskudd som folk kan ta for å helbrede senebetennelse. Noen av dem er vitaminer og mineraler. Andre har blitt spesielt utviklet de siste årene til å behandle senebetennelse og leddgikt for den aldrende befolkningen.

Betraktninger

Noen mennesker tror at en overvekst av candida albicans kan forårsake kroniske leddsmerter, inkludert senebetennelse. Denne soppen lever naturlig i kroppen, men et overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, dårlig kosthold og stress kan utløse sin vekst. Hvis venstre ubehandlet, kan soppgiftstoffer inn i cellene og organer og forårsake betennelse. Personer som har senebetennelse av denne tilstanden kan være nødvendig å bruke gjær-drapet kosttilskudd som hvitløk, virgin kokosolje, Paul d'Arco te (en urt) og cayenne pepper. Probiotika eller "vennlige" bakterier kan fylle en naturlig bakterier. De ekstra bakterier kan bidra til å bekjempe candida overvekst og til slutt helbrede en senebetennelse blusse opp.

Typer vitamin og mineraltilskudd

Antioksidanter som vitamin A og C har anti-inflammatoriske egenskaper for healing senebetennelse. Begge vitaminer hjelpe rense kroppen for usunne celler som inneholder sopp, parasitter og giftstoffer, som kan forårsake betennelse. Vitamin C er kjent for å stimulere kollagen, et protein, som støtter vev og ledd. Bioflavonoider, noen ganger kalt vitamin P, hjelper kroppen absorbere vitamin C og kan brukes i forbindelse med dette vitaminet i healing senebetennelse. Vitamin B12-injeksjoner er noen ganger gitt til personer med senebetennelse for å redusere betennelse, lindre smerte og helbredelse. Magnesium er et naturlig muskelavslappende middel. Dette mineralet kan anvendes for å redusere inflammasjon og kan fremme helbredelsesprosessen av sene i kne, skulder eller albuen.

Andre typer kosttilskudd

Glukosamin er et supplement som kan redusere betennelse i sener som rotator cuff. Dette gjør at sener mer bevegelsesfrihet mellom felles bein. Chondroitin brukes ofte med Glucosamine i kosttilskudd for både senebetennelse og leddgikt. Johannesurt, en urt, er effektive i dempende nerver forbundet med senesmerter. Bromelain er et enzym supplement som kan redusere hevelse i ledd og fremme den helbredende prosessen med senebetennelse. Og visse fettsyrer som GLA (gamma-linolenic acid) fra nattlysolje kan gi smøring til de synovial væske

Time Frame

Det er ingen tidsramme for å ta kosttilskudd for å helbrede senebetennelse. Det viktigste er å holde seg på supplement og få det flyter i blodet konsekvent. Det er en større sjanse for å komme over senebetennelse raskere hvis en kombinasjon av kosttilskudd brukes.

Forebygging / løsning

Forebygge senebetennelse fungerer på de samme prinsipper som healing det. Man bør spise en godt balansert kosthold med mye frukt og grønnsaker, som inneholder en mengde vitaminer og mineraler. Stretching leddene regelmessig og trene musklene kan også forhindre senebetennelse.

Hjem Cures for senebetennelse

Tennisalbue, en av de vanligste former for senebetennelse, består av en betennelse i fibrene som forbinder muskler til bein. Å prøve deg på å blande opp noen lettelse, prøv en eller flere enkle hjem botemidler for senebetennelse, fra enkle resten til et varmt bad eller kjøling.

Stoppe og hvile

Bare stoppe aktiviteten som forårsaker smertene, og hvile i minst tre uker å helbrede senebetennelse. Spenne det berørte området, slitasje en slynge (for håndledd, albue eller skulder) eller en spenne på kneet eller ankelen.

En Whirlpool Bath

Sug i et varmt bad eller ta et boblebad å varme ømme sener, redusere sårhet og øke blodstrømmen til det berørte området.

The Ballerina Treatment

For en flerlags behandling --- spesielt for senebetennelse i kneet --- sette en fuktig, varmt håndkle rundt det såre området, dekker den med en plastpose, vikle en varmepute rundt det og deretter sette en strikk av noe slag rundt alt. La den på plass mellom to og seks timer. Heve det berørte området over ditt hjerte, og holde varmeputen satt til lavt for å unngå brannskader.

Bruk Ice

Å bidra til å redusere smerte og hevelse assosiert med senebetennelse, is området. For mye nedkjøling av kroppen fører til at blodkarene seg sammen; ta vare å bruke isen hvis du lider av diabetes, hjerte eller vaskulære problemer.

Andre behandlinger

Bland 2 ss. matolje --- solsikke eller sesamfrø olje, for eksempel --- med 1 ss. parafin eller terpentin, og bruke den til påvirke området som en salve.

Vekselvis, pund flere fedd hvitløk og bland dem med litt sennep eller olivenolje, og sett blandingen på området og pakk med et varmt omslag eller bandasje.

Eller ta en håndfull av eucalyptus blader, knuse dem og maler dem opp med noen nellik, 10 til 12 mynteblader og noen koriander blad sprigs. Legg 1-2 ss. varm kokosolje, og deretter bruke blandingen til det berørte området.

Hvordan behandle Elbow senebetennelse

Hvordan behandle Elbow senebetennelse


Elbow senebetennelse er en smertefull tilstand forårsaket av hevelse i sener som kobler din lavere armmusklene til beinet. Det er også referert til som "tennisalbue" eller "golf albue", selv om de fleste tilfeller av albue senebetennelse vises i fabrikkarbeidere. Enhver repetitive bevegelsene til den bestemte bandet av sener kan føre til albue senebetennelse. Mens overforbruk av sener kan føre til smerter og betennelser, kan en persons alder også gjøre dem mer utsatt - sener i kroppen mister sin elastisitet den eldre en person blir. Symptomer på albuen sene er inflammasjon og smerte i albueområdet, så vel som en brennende følelse og eventuell stivhet. Albue senebetennelse kan behandles hjemme for å bidra til å fremme helbredelse i det berørte området. Prøv disse enkle trinnene for å være på vei mot smertelindring og sterkere sener.

Hvordan behandle Elbow senebetennelse

Måter å behandle Elbow senebetennelse

Rest. Unngå handlingen som forårsaker albuen senebetennelse. Hvis det er en sport, kan du prøve en alternativ sport for trening. For eksempel, hvis du spiller tennis, ta opp svømming eller sykling mens du la din senebetennelse helbrede.

Plasser en ispose på albuen og underarmen området. Dette vil bidra til å avlaste både smerte og hevelse som er et resultat av betennelse i senene. Forlate isen pakke på i minst 20 minutter, tre ganger om dagen. Ved hjelp av en ispose opp til seks ganger om dagen er ideelt, men ikke alltid praktisk avhengig av din daglige timeplan. En ispose kan også brukes på jobb under pauser, så vel som i kveld når du ser på TV.

Bruk en arm spenne eller albue brace for å legge til støtte til sene mens det er healing. Seler skal brukes under albuen, ned underarmen, så dette er hvor musklene koble til.

Ta en over-the-counter antiinflammatorisk middel, slik som aspirin eller ibuprofen. Dette vil ikke bare avlaste noen av betennelse og hjelpe sene til å gro, det vil også gi deg noen sårt tiltrengte smertelindring, selv om bare midlertidig.

Utfør milde tøyningsøvelser etter våkner og før du tar kvelden. Lett strekke området av armen som stiver opp. Disse strekningene bør også gjøres på jobb mens du er på en pause. Dersom mens du gjør disse strekningene du opplever plutselige smerter, stopp umiddelbart.

Hint

  • Hvis du finner ingen lindring med albuen senebetennelse, ta kontakt med din lege for å sikre at du er riktig diagnostisert.
  • Hvis du er på noen andre medisiner, eller har en eksisterende medisinsk tilstand, sjekk med din lege eller apotek før du tar en over-the-counter anti-inflammatorisk å sørge for at det blir ingen skadelige legemiddelinteraksjoner.

Hva er årsakene til senebetennelse i hånden?

En sene er et band av fibrøst bindevev som vanligvis blir med en muskel til beinet. Senebetennelse er en betennelse i en sene, og senebetennelse av hånden er typisk grunn av belastningsskader.

Overforbruk

Håndsenebetennelse vanligvis resultater fra sene belastning forårsaket av overforbruk av musklene i hånd, håndledd eller underarm. Det kan også være forårsaket av et uvanlig bruk av hånden.

Skade

Senebetennelse kan også skyldes en direkte slag mot den hånden som blåmerker det underliggende vevet. Dette kan føre til blod fra kapillærene å infiltrere sener, oppflamming dem.

Risikofaktorer

Aktivitetene som mest sannsynlig vil føre til hånd tendonitits omfatter idretter med kasting eller kontakt.

Sjansene for komplikasjoner fra kirurgi for hånd senebetennelse øker med røyking, narkotikamisbruk og kroniske sykdommer.

Forebygging / løsning

Håndsenebetennelse er mindre sannsynlig når utøverne er skikkelig aircondition og varmet opp. Verneutstyr kan også redusere sjansene for hånd senebetennelse.

Langvarig Healing

Senebetennelse i hånden ofte tar lang tid å lege fordi pasienter har en tendens til å gjenoppta aktiviteten for tidlig. Det er også spesielt utsatt for tilbakefall.

Hvordan leve med Achilles senebetennelse

Hvordan leve med Achilles senebetennelse


Achilles senen er den lange ligaturen, som strekker seg fra bunnen av foten, under hælen, opp på baksiden av skaftet og inn i leggen. Achilles senebetennelse er ofte sett på løpere og middelaldrende idrettsutøvere. Folk som har jobbet på sine føtter i mange år også kan oppleve lidelse. Hvis kirurgi er ikke et alternativ for deg, ta disse trinnene for å minimere smerte.

Hvordan leve med Achilles senebetennelse

•  Bruk solide høyhælte sko med en liten heis for å minimere strekking av senen. Myke såler vil legge mer slitasje på hoven sene, forårsaker mer smerte. Kvinner gjør best i vinklede kiler med tre eller korkhæler. Menn bør alltid ha en liten hæl på skoene sine.

Varier din aktivitet i løpet av dagen. Prøv å finne arbeid som gjør at du kan sitte og stå. Bor i en stilling for lenge forverrer senebetennelse. Det er derfor folk med Achilles senebetennelse har problemer med å gå først i morgen.

Bruk blodfortynnende smertestillende midler som ibuprofen å lindre smerten av Achilles senebetennelse. Vær forsiktig med å overdrive; følg instruksjonene på medisinering.

Legg deg ned på kvelden og hvile ankelen på en ispose i 10 minutter. Bytt til en varmepute i 10 minutter, og deretter fullføre behandlingen med en annen 10 minutter på isen.

Stretch jevnlig hele dagen. Når du bruker fremgangsmåten, benytte anledningen til å strekke ved å gå opp trappene ved hjelp av tå av foten. Lene seg frem mot en måte og sette benet ut bak deg og strekk. Bøy knærne, slik at føttene flatt på gulvet.

Hint

  • Aldri sprette når som strekker seg så dette kan rive den betente senen.

Behandlinger for patellar senebetennelse

Husk den gamle rim om kneet bein blir koblet til shin bein? Vel, er at kneet bein patella, faktisk kneskålen, og når senen som forbinder kneskålen til shinbone er skadet, er patellar senebetennelse ofte et resultat. Patellar tendinitis er mest vanlig hos idrettsutøvere som sport involverer hyppige hopp - basketball, fotball, tennis og volleyball. Av denne grunn er patellar tendinitt kjent som hopperkne. Bare i sommer, ble Rafael Nadal slått ut av Wimbledon med patellar senebetennelse. Men kan noen lider av patellar tendinitt, enten en hyppig jumper eller ikke.

Generelt Treatment

Uansett hvilken type behandling du og legen din har valgt, er patellar tendinitt behandling en lang prosess. Faktisk rapporterer Mayo Clinic at "recovery kan ta noen uker eller måneder hvis skaden ikke er for alvorlig, eller så lenge som et år eller mer for folk som gjennomgår kirurgi." Men for folk flest, er behandlingen litt mer konservativ og består av fysioterapi, anti-inflammatoriske medisiner og hvile.

Konservativ behandling

Konservativ behandling for patellar tendinitt vil redusere belastningen på senen og deretter gradvis bygge opp senen styrke. Legen kan foreslå flere teknikker for å oppnå dette, inkludert hvile, noe som betyr unngå løping og hopping; justering kroppen mekanikk, slik at du bedre kan distribuere kraften du øve under fysisk aktivitet; strekke musklene; styrke din sene gjennom trening; og bruke en patellarsenen stropp eller massasje. Patellar tendinitis vanligvis varer i flere uker eller måneder.

Årsaker

Tror ikke du elsker det når du spør en lege hvorfor du har noe og hun sier: "Jeg vet ikke"? Vel, hvis du er diagnostisert med patella senebetennelse er du ansvarlig for å få det svært svaret. Se, legene vet egentlig ikke hva som forårsaker denne tilstanden, men de tror det er på grunn av en rekke faktorer. De inkluderer intensitet og hyppighet av fysisk aktivitet, for eksempel gjentatt hopping, overvekt, stramme leggmusklene, forskyvning av beinet, hevet kneskål eller muskulær ubalanse.

Konservativ behandling

Konservativ behandling for patellar tendinitt vil redusere belastningen på senen og deretter gradvis bygge opp senen styrke. Legen kan foreslå flere teknikker for å oppnå dette, inkludert hvile, noe som betyr unngå løping og hopping; justering kroppen mekanikk, slik at du bedre kan distribuere kraften du øve under fysisk aktivitet; strekke musklene; styrke din sene gjennom trening; ved hjelp av en patellarsenen stropp eller massasje. Patellar tendinitis varer i flere uker eller måneder.

Kirurgi

Hvis de konservative tilnærminger ikke avhjelpe problemet, kan legen anbefale kirurgi. Ifølge Mayo Clinic, "det er lite forskning på de beste kirurgiske teknikker for patellar senebetennelse, så prosedyren du gjennomgår ofte avhenger i stor grad på skaden din, samt din kirurg foretrukne metode. Kirurgi kan omfatte reparere noen tårer i din sene eller fjerne eventuelle alvorleg skadde deler av senen. " Andre behandlinger kan inkludere anti-inflammatoriske medisiner, sjokkbølgebehandling og mer fysioterapi.

Slik Cure senebetennelse Naturligvis

En skade eller medisinsk tilstand som diabetes eller leddgikt kan føre til betennelse i sener. Selv om mange tilfeller av senebetennelse er mild og ubehag gradvis forbedrer innen en til tre uker, kan tilstanden somle. Hvis venstre ubehandlet, kan mild senebetennelse forverres, og sener blir permanent skadet. Heldigvis finnes det måter å kurere dette problemet, og i mange tilfeller kan du kurere senebetennelse naturlig uten narkotika.

Slik Cure senebetennelse Naturligvis

Alter dine aktiviteter. Senebetennelse utvikler typisk etter å delta i fysiske aktiviteter som tennis, basketball og kjører. For å lindre smerte og helbrede en betent sene, avstå fra alle øvelser eller aktiviteter som kan irritere skaden, inkludert lav effekt trening som å gå og yoga. Hvil skaden inntil smerten avtar og du gjenvinne mobilitet - som regel en til tre uker.

Bruk kulde eller varme terapi. Både kulde og varme behandlinger er effektive løsninger for senebetennelse. Bruk en ispose eller varmepute og påfør komprimere til betente sener - 20 minutter på, 20 minutter av. Disse midler redusere hevelse og smerte forbundet med betennelse.

Ta fiskeolje kosttilskudd. Fiskeolje kosttilskudd har omega-3 fettsyrer, en naturlig anti-inflammatorisk. Kjøpe kosttilskudd fra en helsekostbutikk og ta supplement som anvist for å lette smerter forbundet med senebetennelse.

Hvil kroppen din til å få fart på utvinningen. Sove minst åtte timer per natt for å fremme helbredelse.

For å holde skaden immobilisert og for å hindre ytterligere forverring, bære en spenne eller splint. Dette støtter skade og reduserer betennelse. Bukseseler og splinter varierer etter skaden og er tilgjengelig fra narkotika butikker eller apotek. Bukseseler designet for senebetennelse skader inkludere ankel bukseseler, kne bukseseler og håndleddet bukseseler. Hvis du arbeider med senebetennelse i skulderen, vurdere iført en slynge til immobolize den skadde skulder eller arm.

Ren og tørr det berørte området før du påfører spenne. Plasser spenne rundt skaden, og deretter sikre spenne ved hjelp av stropper eller blonder.

Hvitløk for behandling av Lyme sykdom

Hvitløk har mange attributter for bruk som et naturlig middel og urte supplement. Hvitløk inneholder naturlig blod rensing og antimikrobielle egenskaper. Brukt alene eller kombinert med andre urter og reseptbelagte farmasøytiske remedier, kan hvitløk hjelpe i behandlingen av Lyme-sykdom. Som med alle typer hjem rette, ta kontakt med en lege før du begynner behandling.

Symptomer

For folk som tilbringer tid utendørs eller bor i skogområder, kontrahering Lyme sykdom er en bekymring. Ifølge informasjon fra Mayo Clinic, Lyme sykdom symptomer er utslett, smerter, hevelse i ledd, frysninger og feber.

Årsaker

Lyme sykdom er forårsaket av tre flått som bærer bakterier fra fôring på dyreblod. Lyme sykdom kan overføres til mennesker gjennom en tre flåttbitt. Først fjerner treet flåtten og oppsøke lege for spesifikke Lyme sykdom tester. Hvis en rødlig blink merke vises på huden etter en Lyme sykdom testen er gitt, er det en indikasjon på at du kanskje har kontrakt Lyme sykdom.

Behandling

Hvitløk har blitt brukt som en frastøtende for tre flått, lus og mygg i år. Mange tror at hvitløk naturlige sterk lukt og smak er usmakelig for insekter. Hvitløk inneholder medisinske egenskaper som bidrar til å rense blodet, dra hjertefunksjon, og fungere som naturlige typer antimikrobielle midler, drepe uønskede bakterier.

Hvitløk med lege Behandling

Hvitløk brukes i kombinasjon med et lege-foreskrevet behandling for Lyme-sykdom har vist seg å være effektive for mange mennesker. Noen anbefaler å bruke hvitløk i kombinasjon med andre urter, for eksempel tistel, fjell mynte, ginseng, sitronsaft, og andre urteblandinger. Oral antibiotika er vanligvis foreskrevet for behandling av Lyme sykdom av leger.

Advarsel

Oppsøk lege hvis du er bekymret for Lyme sykdom. Noen urte homeopatiske midler som er anbefalt kan være farlig eller føre til forgiftning eller andre bivirkninger hvis de tas uten å konsultere lege først. Bismacine, også kalt chromacine, bør unngås som en urtemedisin for Lyme sykdom, da det kan føre til hjerte-og nyresvikt. Ved hjelp av hvitløk eller noen form for urte blanding for behandling av Lyme sykdom alene eller i kombinasjon med andre reseptbelagte medisiner kan være farlig hvis det ikke er godkjent av en lisensiert lege.

Hvitløk for sopp og bakterier

Hvitløk for sopp og bakterier


Hvitløk eller Allium sativum har vært kjent for å drepe et bredt spekter av bakterielle infeksjoner, samt sopp og andre typer infeksjoner. Hvitløk inneholder høye nivåer av antioksidanter som kan bidra til å hindre visse bakterie-eller soppinfeksjoner i tillegg.

Historie

Hvitløk var kjent for å bli brukt til medisinske formål når egypterne bygde pyramidene. Grave Diggers i Frankrike drakk det i løpet av det 18. århundre for å beskytte dem fra byllepest. Videre veteraner under første verdenskrig og II tok hvitløk for å bli kvitt av koldbrann, som normalt forårsaket av en bakteriell infeksjon.

Betydning

På slutten av 1970-tallet, europeiske forskere testet hvitløk juice mot 10 typer resistente bakterier og gjær, en type sopp. Hvitløk ble funnet å være effektiv mot dem alle.

Funksjon

Hvitløk er kjent for å drepe mange former for bakterier som Aspergillus flavus, aspergillus fumigatus, bacillus cereus og Cryptococcus neoformans samt sopp som candida albicans, som forårsaker eksterne gjær infeksjoner, og candida lipolytica.

Effekter

Hvitløk inneholder allicin, som antas å ha antibakteriell, soppdrepende og selv antiviral egenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center. Det har blitt brukt til å behandle magesår, som er forårsaket av en bakteriell infeksjon, samt hudsykdommer som Tinea cruris og Tinea corporis.

Betraktninger

Hvitløk lages i forskjellige former, for eksempel alderen hvitløk, hvitløkolje og fryse-tørket hvitløk. Måten hvitløk dyrkes og forberedt kan avgjøre hvor effektivt det er i behandling av bakterielle og soppinfeksjoner.

Rå hvitløk for Weight Loss

Rå hvitløk for Weight Loss


Hvitløk, den strålende stinking rose, som det er ellers kjent, er en del av allium slekten familie og knyttet til løk. Dens medisinsk bruk dateres tilbake til 4000 f.Kr., og ble brukt mye i det gamle Egypt, Kina og Hellas. Brukes av utbyggere av Keopspyramiden å øke sin immunitet, hvitløk er for tiden den mest solgte urt. Dens popularitet er forståelig som det formidler smaker til mat og fremmer mange helsemessige fordeler - det kan redusere kolesterol og triglyserider, forebygge kreft, bekjempe infeksjoner og mer. Ifølge forskere ved Weizmann Institute of Science, kan hvitløk også hjelpe til med vekttap.

Aktive ingredienser

Hvitløk inneholder allicin, årsaken til dens pungency og et antibakterielt middel på grunn av dens svovelinnhold. Allicin tilhører en gruppe forbindelser som kalles tiosulfater og utgjør 70 til 80 prosent av tiosulfater. Imidlertid er allicin ikke til stede i sin naturlige tilstand, og det er kun utgitt bare når det knuses og ødelegges når kokt. Hvitløk inneholder også andre svovel antioksidanter som germanium og selen og vitamin A, C og E.

Allicin og Vekttap

Et team av leger ved Israels Tel Hashomer Hospital utført kontrollert test på rotter for å finne hvordan hvitløk kan forebygge diabetes og hjerteinfarkt, og fant en interessant bivirkning. De la merke til at ingen av rotter som fikk allicin gått opp i vekt.

Ifølge Medspice, kan hvitløk effektivt holde vekten i kontroll. Først av alt, er hvitløk en appetitt suppressant. Den sterke lukt av hvitløk stimulerer metthetssenter i hjernen, og dermed redusere følelsen av sult. Spesielt reduserer hvitløk appetitten ved å øke hjernens følsomhet for leptin, et hormon som produseres av fettcellene til å regulere appetitten. Hvitløk har en annen dødelig vekttap arsenal - det stimulerer nervesystemet å frigjøre hormoner som adrenalin, som igjen fremskynde metabolic rate. En økt metabolic rate betyr mer evne til å forbrenne mer fett kalorier. Flere kalorier forbrent betyr mindre vektøkning - en lykkelig korrelasjon.

Måter å spise hvitløk

Forskere ved United States Department of Agriculture og i Argentina viste at knusing hvitløk slipper ut mer av det sunne allicin. Legg knust hvitløk til salater, supper, dips, sauser og marinader å få opp sin helsemessige fordeler. Du kan også bruke hakket hvitløk å legge smak til kjøttretter, stuinger og gryteretter. Hvitløk gir pesto saus velbehag og spaghetti saus en særegen smak.

Endelig kan hvitløk elskere få mange helsemessige fordeler, men hvitløk ånde kan være off-putting. Bli kvitt hvitløk pust krever tygge på friske kvister persille, mynte, eller sitron og appelsin skreller eller fennikelfrø.

Hvitløk gjær infeksjon rette

Hvitløk gjær infeksjon rette


Å ha en gjær infeksjon er en del av å være en kvinne. Omtrent hver kvinne vil oppleve en soppinfeksjon minst én gang i sitt liv. Det er mange over-the-counter medisiner som kan kurere gjær infeksjoner, men de er både rotete og kostbar. Hvitløk kan brukes som et naturlig alternativ til de dyre applikatorer.

Fakta

Vaginal gjær infeksjoner kan oppstå når nye gjær er innført i vagina, eller når gjæren som allerede er tilstede i vagina øker i forhold til mengden av normale bakterier. Disse infeksjonene kan skje med hvem som helst, men de fleste forekomme hos gravide kvinner, kvinner med diabetes, kvinner som tar p-piller, og kvinner som får kjemoterapi.

Symptomer på en gjær infeksjon

Gjær infeksjoner har flere ofte smertefulle symptomer som sårhet, svie, smerter under samleie, og en luktfri, tykk, hvitaktig utflod. Kløe i vulva og vagina områder er det vanligste symptomet på at kvinner klager over når de lider av en vaginal gjær infeksjon. Det er viktig å avstå fra samleie når du har en vaginal gjær infeksjon, fordi du kan gi det videre til partneren din, og han kan gi det tilbake til deg. Dette resulterer i en uendelig kjede av infeksjon som sendes frem og tilbake.

Hvitløk å behandle gjær infeksjoner

Hvitløk er i stand til å drepe vaginal gjær infeksjoner fordi hvitløk er en naturlig gjær morder. Hvis du putter hvitløk i brøddeig før du la den stige, vil det drepe gjær og du vil sitte igjen med en hard rock i stedet for deig. Det samme prinsippet brukes til å behandle gjær infeksjoner. Hvitløk metoden fungerer best hvis du fange infeksjonen så snart den starter. For å bruke denne hjemme bøte vil du trenge en fersk fedd hvitløk, en nål og litt tråd. Tråden din nål ved hjelp omtrent fire inches av tråden. Peel huden utenfor fedd hvitløk og skyver deretter gjengede nålen gjennom midten av fedd. Ta nålen ut av tråden og knytte endene, slik at en løkke. Nå må du sette inn fedd hvitløk inni skjeden din, forlater løkken hengende ned. Du vil bruke sløyfen å ta hvitløksfedd ut i morgen. Denne metoden fungerer best hvis du gjør det om natten, fordi du vil være i stand til å smake hvitløk mens det er inne i skjeden din. Det ville ikke være hyggelig for deg, eller for andre, hvis du hadde hvitløk ånde hele dagen! Hvis du ikke har en nål og tråd, kan du sette hvitløk uten den, men det vil være litt vanskeligere å komme seg ut fordi du er nødt til å bruke fingeren. Denne metoden ofte klarner opp gjær infeksjon etter den første natten, men for noen kvinner kan det ta noen flere netter for å rydde opp helt.

Hvitløk og vekttap

Hvitløk har alltid vært betraktet som en urte vidundermedisin på grunn av sine mange helsemessige fordeler og medisinske egenskaper. Den medisinske verdien av hvitløk er større i sterkere smaker nellik grunn av sin høyere innhold av svovel. Kroppen kan ikke bli immun mot hvitløk, som lar sine helsemessige fordeler å fortsette over lang tids bruk. Hvitløk er en urt som også brukes til å legge til en distinkt smak til et måltid. Når forbrukes jevnlig, hvitløk er kjent for å opptre som en kontinuerlig appetitt suppressant.

Funksjon

Hvitløk brukes for vekttap, fordi det er en appetitt suppressant. Ifølge Med Spice, når hvitløk er fortært, det reduserer følelsen av sult ved å stimulere hjernens satiety senter. Hvitløk regulerer appetitten når hjernens følsomhet for leptin er økt gjennom forbruk. Hormonet leptin bidrar til å redusere fett ved å påskynde stoffskiftet og frigjør adrenalin på nervesystemet. Sennepsolje er en naturlig vanndrivende funnet i hvitløk. De arbeider for å rense kroppen ved å fremme en muskelkontraksjon kalt peristaltikk som bryter ned fett klumper. Denne prosessen løsner fett, vaske det bort.

Fordeler

Når hvitløk er knust, det produserer sitt høyeste helse og vekt tapt nytte. Ifølge Medical News dag, antioksidanter, anti-tarmparasitter, anti bacterials og antibiotika som allicin og phytoncide frigjøres fra hvitløk når den er knust. Disse egenskaper reduserer kolesterol og bidra til å opprettholde et sunt liv. Mange kraftige antioksydanter slik som vitamin C, E og B som finnes i hvitløk bidra til å redusere faren for kardiovaskulær sykdom, bakteriell infeksjon og cancer. Hvitløk gir de beste fordelene når spises rå eller bakt, som allicin, anti bakteriell stoff i hvitløk, er ødelagt når hvitløk er kokt.

Historie

Den medisinsk bruk av hvitløk i oldtidens Egypt, Hellas og Kina dateres tilbake til 4000 f.Kr. Hvitløk ble gitt til utbyggere av Keops pyramidene i oldtidens Egypt for å øke immunforsvaret. Ifølge Texas Nutrition Institute, anbefales Hippokrates hvitløk som et diuretikum for å bidra til å øke strømmen av urin. Hippokrates levde mellom år 460-360 f.Kr., og regnes for å være "far" av vestlig medisin. Instituttet bemerker også at grekerne brukte hvitløk til å bringe styrke til sine utøvere i de olympiske leker.

Typer / Geografi

Det er to arter av hvitløk vokst, Allium sativum og A. longicuspis. Klassifiseringen av hvitløk som en "softnect" eller en "hardneck" er den eneste tydelig forskjell mellom de to artene. Allium sativum, hardneck hvitløk, kan virke lilla eller hvitt. Denne type hvitløk er dyrket i Mexico, Sør-Amerika og Imperial Valley of California. Allium sativum er ikke egnet til å vokse i Pacific Northwest. A. longicuspis - softneck hvitløk - er dyrket i California. Denne type hvitløk kan være tan, hvit eller en ha en lilla skjær.

Advarsler

Forskning publisert av National Institute of Health viser at det er potensielt skadelige bivirkninger når visse typer HIV / AIDS medisiner er kombinert med hvitløk kosttilskudd. Det er en liten prosentandel av folk som er allergisk mot hvitløk. Symptomene på en allergisk reaksjon på hvitløk inkluderer hudutslett, hodepine og feber. For mye hvitløk kan føre til irritasjon eller skade på fordøyelseskanalen. Det er best å unngå hvitløk før operasjonen, fordi det kan forstyrre antikoagulerende legemidler.

Bruk av hvitløk mot sopp

Bruk av hvitløk mot sopp


Hvitløk har mange bruksområder i matlaging. Det har blitt brukt til å sette smak på maten i flere tiår. Foruten sin kulinariske potensial, har hvitløk også en stor medisinsk verdi, først og fremst på grunn av de mer enn 100 kjemikalier den inneholder. Foruten de mange banale sykdommer som det bidrar til å lindre, er svært nyttig i bekjempelse av sopp hvitløk. Noen vanlige soppinfeksjoner inkluderer tinea pedis, som er soppinfeksjon i tånegl, og candida.

Soppdrepende egenskaper Hvitløk

Flere anlegg spille en rolle i å styrke kroppens immunsystem naturlig. Hvitløk antas å være beslektet med et antibiotikum. Hvitløk brukes til å bekjempe bakterier, sopp av ulike slag, parasitter, protozoer og til og med virus. Hvitløk besitter denne kapasiteten gjennom allicin, et stoff frigjøres når et fedd hvitløk i skiver. Hvitløk hjelper hvite blodlegemer forbedre på deres evne til å bekjempe infeksjoner.

Hvordan Hvitløk avverger Fungus

Du kan bruke hvitløk i flere enkle måter å bekjempe sopp. Ta et stykke hvitløk og gni det på stedet påvirkes av sopp. Eller knuse hvitløk, bruke den til det berørte området og skyll av etter en stund. Å gjøre dette daglig i en uke vil bidra til å redusere smitte. Hvis du har sensitiv hud og rå hvitløk brenner deg, vask av området. Lag en juice av hvitløk og sjekke nivået av styrken huden din kan håndtere.

Hvis din tånegl sopp infeksjon er i begynnelsen stadier, kan du behandle det ved å holde et par fedd i sokkene før du går til sengs om kvelden. Du kan også bruke konsentrert hvitløk pulver for å bekjempe infeksjonen av. Et tynt lag av pulveret vil være tilstrekkelig.

Hvitløk har allylalkohol, et utdrag av hvitløk som kan hjelpe bekjempe candida hvis tatt internt.

Mindre bivirkninger

Ett problem med hvitløk er den stikkende lukten den avgir. Siden mange mennesker ikke liker denne lukten, de prøver ofte å bruke luktfrie varianter som er tilgjengelige i markedet. Men de luktfrie varianter er til ingen nytte. Lukt av hvitløk skyldes allicin, som er den primære bestanddel i hvitløk helbredende egenskaper.
Også, når du bruker hvitløk til å behandle tånegl sopp, kan du ende opp med en gul misfarging av neglen. Men dette vil reduseres med tiden.

Hvitløk piller for vekttap

Hvitløk piller for vekttap


Hvitløk er kjent for sine kulinariske og helsemessige fordeler. Dens rolle som en urt i potent vekttap er også verdt å nevne, selv om det ikke er nok vitenskapelig bevis for å sikkerhets kravet. Det er heller ikke klart om hvitløk piller påvirke vekttap direkte, eller om det er i samsvar med bedre helsemessige forhold som fører til fedme.

Dr. Raymond Fish of Londons Obesity Research Centre sier: "En daglig dose av rå økologisk hvitløk har vist seg å være en kraftig fett destroyer og vekt redusering." Imidlertid, for å unngå den sterke lukt av rå hvitløk, over-the-counter hvitløk piller brukes som et alternativ.

Hvitløk Reduserer Kolesterol

En 2003 gjennomgang av forskere ved Brigham Young University fant "at hvitløk kosttilskudd var beskjedent effektive i å senke total og LDL (" dårlig ") kolesterol i 6 av 10 studier." Det er for det meste effektive når hvitløk piller er svelget, når Allin er konvertert til allicin. Allicin løser opp fett og reduserer kolesterolnivået i blodet. Men pillen skal være enterisk-belagte eller magesyre kan ødelegge enzymet. Reduksjon av kolesterolnivået i blodet innebærer at mettede og trans-fett blir regulert i kroppen, noe som fører til vekttap.

Hvitløk senker høyt blodtrykk

Fedme og høyt blodtrykk er direkte knyttet til hverandre. Dr. Karin Ried og kolleger fra University of Adelaide i South Australia sier: "Tilskudd med hvitløk preparater kan gi et akseptabelt alternativ eller komplementær behandling alternativ for hypertensjon." Effekten er knyttet til hydrogensulfid som er produsert fra hvitløk forbindelser som vekselvirker med røde blodceller.

Hvitløk og vitaminer:

Hvitløk inneholder en rekke vitaminer som hjelper regulerer stoffskiftet. Kjente blant dem er vitaminene A, C, B1 og B2. Disse vitaminene fremskynde vekttap prosessen ved å øke fett-brenning mekanisme. Vitamin B1 og B2 også spille en viktig rolle i konvertering av karbohydrater og fett til energi.

Allicin i hvitløk Nedre Triglyserider og Insulin

I henhold til en undersøkelse publisert i American Journal of Hypertension, "Allicin, har vist seg å ikke bare til å senke blodtrykket, insulin og triglyserider hos laboratoriedyr matet en fruktose (sukker) -rik diett, men også for å hindre vektøkning." Forskerne konkluderte med at allicin kan være av praktisk verdi for vektkontroll.

Ulemper av hvitløk Pill

Hvitløk piller har sin del av ulempene. Disse pillene er sagt å øke risikoen for blødning hvis tatt med warfarin (Coumadin), acetylsalisylsyre, andre legemidler som reduserer blodpropp og muligens med fisk-olje piller. De kan samhandle med noen medisiner for diabetes, HIV-sykdom, høyt blodtrykk, kreft og kolesterol. Noen kosttilskudd kan føre til kvalme, halsbrann, dårlig ånde og kroppslukt.

Fordeler med hvitløk saft i Vekttap

Hvitløk er en urt kjent for sin besk duft og smak. Brukes i et bredt utvalg av oppskrifter, legger det smaken til de fleste ethvert måltid og har også blitt kreditert med mange helsebringende egenskaper. Likevel visste du at hvitløk hjelpemidler i vekttap også? Hvitløk juice i særdeleshet kan være spesielt gunstig hvis du prøver å gå ned i vekt. Her er alt du trenger å vite om dette miraklet urt.

Hva det er

Hvitløk juice er en flytende olje som er hentet fra en solid fedd hvitløk. For å få hvitløk juice, bruk en hvitløkspresse til å presse denne oljen ut av flere fedd hvitløk. Den resulterende væsken vil ha en mer konsentrert hvitløk smak enn fedd verket. Du kan også kjøpe prepackaged hvitløk juice, som ofte kommer i krukker eller spray flasker og kan finnes i de fleste dagligvarebutikker.

Hvorfor fungerer det

Hvitløk inneholder sammensatte allicin, først oppdaget i 1944 av vitenskaps Chester J. Cavallito. Allicin er det som gir hvitløk sin stikkende lukt, men det tilfører også hvitløk med kraftig antimikrobielle, antibakteriell og soppdrepende egenskaper. Allicin gir hvitløk med beskyttelse mot sopp, insekter og mange typer bakterier mens den er økende, og det gir mennesker med lignende beskyttelse når det forbrukes. Imidlertid er allicin ofte oppbrukt når hvitløk er kokt, noe som betyr at hvitløk juice har flere helsemessige fordeler enn kokte hvitløk.

Vekttap fordeler

For de som prøver å gå ned i vekt, gir hvitløk juice et vell av fordeler. Først hjelper allicin i hvitløk juice skjærer gjennom usunt fett og for å redusere sine nivåer i kroppen, noe som kan være en av de vanskeligste tingene for en dieter å gjøre. Hvitløk juice bidrar også til å regulere kolesterol ved å senke nivået av LDL - det dårlige kolesterolet - og øke nivåene av HDL - det gode kolesterolet - nok et mål for mange prøver å gå ned i vekt. I tillegg kan hvitløk juice bidra til å bryte opp klumper i blodet, og dermed redusere risikoen for hjerteinfarkt og slag, en stor risiko for de som er overvektige.

Andre fordeler

Hvitløk juice inneholder også antioksidanter vitamin C og E og mikronæringsstoffer selen. Hvitløk saft hjelpemidler i forebygging av flere typer kreft, inkludert kreft i tykktarm, lunge og spiserøret. Det dreper også sopp, gjær og mange typer av bakterier, deriblant Staphylococcus og Salmonella.

Potensielle farer

Toksinet botulisme kan vokse i rå hvitløk hvis det er lagret i olje ved romtemperatur, eller i kjøleskapet, i lange perioder av gangen, så pass på å sjekke helsen av din hvitløk før du bruker den til å lage hvitløk juice. Hvitløk har vært kjent for å hemme flere antikoagulerende reseptbelagte medisiner som brukes i kirurgi, og det kan utløse allergi hos noen som bruker den. Allicin i hvitløk juice kan også være et irritasjonsmoment, så vær forsiktig med å få den på huden din, og spesielt unngå å få det i øynene dine. Allicin kan også forårsake irritasjon i fordøyelseskanalen. Sørg for å rådføre seg med legen din dersom du har noen bivirkninger fra bruk av hvitløk juice.

Kinesisk Remedy for å bruke hvitløk for erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon (ED), eller manglende evne til å opprettholde en ereksjon, er vanligvis forårsaket av fysiologiske problemer ikke psykologiske seg. Hvitløk, i motsetning til medisiner for erektil dysfunksjon, har ingen kjente negative bivirkninger, og selges i USA for å redusere høyt blodtrykk og kolesterol ved å senke triglyserider. Hvitløk kan senke kolesterolet med 6 prosent til 12 prosent og forbedre erektil dysfunksjon.

Herbal Cures

Syttifem prosent av ugandere er avhengige av tradisjonelle healere, og 80 prosent av asiater fortsatt stole på sin Shaman, eller medisinmann. Afrikanske og asiatiske land har brukt hvitløk, Allium sativum, i århundrer for å avhjelpe erektil dysfunksjon, men hvitløk er effekten er av tradisjon. Mulondo Vin er markedsført nasjonalt og internasjonalt som et afrodisiakum for både menn og kvinner. Vinen er laget av Mondia whiteii røtter.

Moderne Urter

Moderne leger og forskere arbeider med de homøopatiske healere for å øke bevisstheten om urter og naturlige produkter for å opprettholde helse globalt. Medisinplanter er effektive ingredienser som brukes av legemiddelfirmaer for å lede deres utvikling av nye legemidler, men forskningsstudier er i beste fall vanskelig å sammenligne uten standardiserte doser for hvitløk produkter.

Livstilfredshet

Mannlig seksuell ytelse er ikke inkludert i diskusjoner om familieplanlegging, seksuelt overførbare sykdommer, eller overføring av AIDS. Stigmatisering av seksuell impotens eller ED fører mannen til å tro at han er verdiløs. Mannen trodde verdiløs prøver andre kvinner, som fører til ødelagte hjem og eksponering for HIV / AIDS. I alle tilfeller, effekter ED psykologisk velvære, ødelegger selvfølelse, bidrar til depresjon, og reduserer livstilfredshet.

Årsaker til ED

Diabetes, høyt blodtrykk, HIV / AIDS, høyt kolesterol, stress og røyking bidrar til erektil dysfunksjon. NIH melder at ED er en bivirkning av blodtrykks narkotika, antihistaminer, antidepressiva, beroligende midler, appetittdempende, og mage narkotika for gastritt og magesår. Psykologiske effekter eller årsaker til ED er arbeidsledighet, stress, angst, skyldfølelse, depresjon, lav selvfølelse, og frykt for å mislykkes. Røyking og de forholdene som er nevnt ovenfor effekt blodstrøm i dine vener og arterier og kan utløse hormonelle avvik, for eksempel lavt testosteron, dvs. manglende evne til å opprettholde en ereksjon.

Fysiologi

Ereksjon resultater fra nerveimpulser til og fra hjernen og ryggmargen til penis, vev, muskelfibre, vener og arterier. Nerveskade eller skade på arterier, vener og vev kan skyldes sykdom, slik som diabetes, nyresykdommer, kronisk alkoholisme, multippel sklerose, aterosklerose, vaskulær sykdom, eller nevrologiske lidelser. Erektil dysfunksjon kan tyde på en alvorlig sykdom, som for eksempel en hjertesykdom eller kreft.

Effekt

Effekten av hvitløk antas å være forbigående. Logisk, er høyt blodtrykk og høyt kolesterol antas å forårsake erektil dysfunksjon. Hvis hvitløk senker kolesterol og høyt blodtrykk 6 til 12 prosent, også midlertidig, kan hvitløk være noe effektivt på erektil dysfunksjon og ha en positiv effekt på mengden av testosteron som sirkulerer i blodstrømmen. Hvitløk har ingen bivirkninger, men i tilfelle av alvorlige kreft eller hjertesykdommer, erektil dysfunksjon kan være en beskyttende mekanisme for å forhindre hjerteanfall eller slag. ED skjer opptil tre år før den alvorlig sykdom, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Betyr Hvitløk redusere blodtrykket?

I dagens verden, er det ikke alltid lett eller plausibelt å behandle helsemessige forhold med over-the-counter eller reseptbelagte medisiner og behandlinger. Mange mennesker er å snu til alternative metoder for behandling i håp om at de kan behandle sine medisinske tilstander uten ekstra bivirkninger og symptomer på mange medisiner. Hvitløk er en av de naturlige behandlinger for blodtrykk som mange mennesker finner seg å være svært effektiv og rimelig.

Aldri ignorere legen

Selv om du føler behov for å prøve alternative metoder for behandling, holde legens avtaler og sørg for at du følger legens anbefalinger. Det er viktig at du følger helse retningslinjer og anbefalinger. Diskutere alternative metoder for behandling med legen din før du prøver noe nytt. Selv om du planlegger å bruke alternative behandlingsmetoder i forbindelse med tradisjonelle eller foreskrevne metoder for behandling, er det viktig at du diskuterer det med legen eller apoteket for å sikre at hva du planlegger å gjøre er trygg.

Forbruker rå hvitløk

Forbruker rå hvitløk er kanskje ikke så lett som man skulle tro. For mange er tanken rett og slett urovekkende. Til andre, er hvitløk en elsket tillegg til ethvert måltid eller mellommåltid, og ideen om å konsumere rå hvitløk er ikke så lite appellerende som man kunne tro. Det er flere måter rå hvitløk kan forbrukes. Hvilket alternativ du velger, avhenger av dine preferanser. Du kan strø fint hakket hvitløk på salaten din, eller du kan blande den med kaldt pasta og grønnsaker. Du kan også bruke den som en dukkert med brød. Endelig kan hvitløk være blandet med majones og brukt som en sandwich-spredning. Hakket hvitløk og hvitløk juice kan kjøpes fra produserer delen av omtrent enhver matbutikk.

Hvordan virker det?

Hvitløk virker ved å strekke musklene i blodårene; som hjelper til ved å senke blodtrykket naturlig. Hvitløk består av et stoff som heter adenosin, som også bidrar i vasodilatasjon; det er et muskelavslappende middel. Blodtrykket kan dra nytte av både rå og kokt hvitløk, men rå hvitløk er mer potent enn kokt hvitløk. Hvitløk vil også bidra med dannelse av blodpropper, som kan bidra til å redusere kolesterolet. Ifølge Journal of American Academy of Family Physicians, kan inntak av hvitløk på daglig basis bidra til å redusere utviklingen av tykktarmskreft, mage tarmkanalen kreft og mage kreft. Det forbedrer også immunforsvaret og bidrar til å hindre gass fra forming.

Symptomer på høyt blodtrykk

Dessverre har de fleste mennesker med høyt blodtrykk ikke har noen merkbare symptomer. Imidlertid kan symptomene assosiert med høyt blodtrykk er svimmelhet eller svimmelhet, hodepine og neseblod.

Årsaker

Vekt, aktivitetsnivå, bruk av tobakk, inntak av natrium, kalium inntak, stressnivå, alkoholforbruk, alder og familiens historie kan alle være årsaken til høyt blodtrykk og bør tas i betraktning.

Har Kyolic Hvitløk bidra til lavere blodtrykk?

Hvitløk kan være en av de mest forsket og ofte anerkjente medisinske urter. Kyolic, eller alderen, har hvitløk ofte vært spioneringen som et naturlig middel for å bidra til å redusere (hypertensjon) høyt blodtrykk. Ytterligere studier er nødvendig for å klare opp tvetydighet som omgir effektiviteten av kyolic kosttilskudd som et middel til å redusere hypertensjon.

Hvitløk Forskning

Ifølge Mayo Clinic, har flere studier som involverer mennesker antydet at hvitløk kan beskjedent redusere høyt blodtrykk. Imidlertid er større og mer strukturelt lyd studier er nødvendig for å støtte disse funnene.

Usikkert Evidence

The National Institute of Healths National Center for gratis og alternativ medisin sier selv om hvitløk kan litt redusere kolesterolnivået i blodet er det mangelfulle bevis på om hvitløk kosttilskudd kan senke blodtrykket selv av en liten mengde.

Lovende funn

Forskere ved Brown University School of Medicine i Providence, Rhode Island, gjennomførte et eksperiment som involverer menn med høye kolesterolverdier og fant en merkbar reduksjon i blodtrykket etter fagene tok 800 mg av alderen hvitløk daglig i en seks måneders periode.

Forskerne oppdaget at alderen hvitløk ekstrakt tilskudd senket kolesterolnivået med 6 til 7 prosent. Studien ble publisert i American Journal of Clinical Nutrition i desember 1996.

Søke faglige råd

Hvis du er for tiden blir behandlet for høyt blodtrykk og vurderer å legge Kyolic hvitløk kosttilskudd bør du snakke med legen din. Han eller hun bør bli gjort oppmerksom på eventuelle alternative behandlingsmetoder du bruker eller planlegger å bruke som de kan forstyrre dine hypertensjon medisiner eller føre til andre helseproblemer.

Hvilke vitaminer Does Hvitløk har?

Hvilke vitaminer Does Hvitløk har?


Offisielt en urt, er hvitløk en populær smakstilsetning, men er også kjent for sine helsebringende egenskaper. Hvitløk er næringsstoff tett, full av vitaminer og mineraler, og ifølge den "Journal of Nutrition," det har blitt brukt medisinsk siden antikken. Spise hvitløk rå fjerner risikoen for å miste verdifulle vitaminer og næringsstoffer gjennom matlaging.

Vitamin C

En kopp rå hvitløk gir over 42 mg vitamin C. Vitamin C er en kraftig antioksidant, bidrar til å beskytte cellene våre mot skader forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler er ustabile oksygen molekyler som er opprettet som et biprodukt når kroppen bryter ned mat til energi. Vitamin C er også viktig for produksjonen av kollagen; et viktig protein som kreves for å gjøre huden, arrvev, bindevev og blodkar. Det er også innflytelsesrike i vedlikehold og reparasjon av bein, brusk og tenner. "Nutrition data" sier at opptil 50 prosent av vitamin C kan gå tapt gjennom kokeprosessen.

Vitamin B6

Hvitløk gir 1,6 mg vitamin B6, også kjent som pyridoksin, per kopp. Vitamin B6 bærer mange helsemessige fordeler. Den brukes til å hjelpe immunsystemet produserer viktige antistoffer for å bekjempe sykdom og smitte. Det fremmer sunn nerve funksjon og bidrar til å danne nye røde blodlegemer. Vitamin B6 hjelper også kroppen å bryte ned og utnytte proteiner. 50 prosent av dette vitaminet kan være tapt etter koking.

Vitamin B1

Vitamin B1, også kjent som tiamin, er viktig for sunn funksjon av hjertet, nervesystemet og muskler. Det er også innflytelse på fordelingen av karbohydrater for å brukes som energi. En kopp rå hvitløk gir 0,27 mg tiamin. Opptil 55 prosent av tiamin er tapt når matlaging hvitløk.

Andre vitaminer

Hvitløk besitter også små mengder av flere andre vitaminer. Vitamin B2 (riboflavin), pantotensyre og folat er alle funnet i hvitløk, og ta med seg ekstra helsegevinst. En rekke mineraler kan også bli funnet i hvitløk, mest fremtredende av disse er mangan. Mangan er et spor mineral som hjelper kroppen utnytte de andre vitaminer inge når vi spiser hvitløk. En unse av rå hvitløk gir 23,5 prosent av den nødvendige daglige verdien av mangan.

Hvordan lage libanesiske hvitløk saus

Hvordan lage libanesiske hvitløk saus


Libanesiske hvitløkssaus er en godbit. Du kan spise den med kjøtt eller bruke den som en dipping saus for stekt mat. Det gjør også en fantastisk salat dressing. Og hvis du spiser nok, kan du faktisk slutte å ta hvitløk supplement. Den følgende artikkelen vil detalj prosessen med å lage denne deilige libanesiske hvitløkssaus.

Hvordan lage libanesiske hvitløk saus

•  Rengjør hvitløk og grov hogge den. Det er ikke nødvendig å hakke det fint fordi det vil bli emulgert i ytterligere skritt. Dette bidrar bare prosessen sammen. Hvor mye du bruker er opp til deg. Du kan bruke nok hvitløk til å erstatte deg hvitløk supplement (2 hoder), eller du kan ganske enkelt bruke en beskjeden mengde (1 hode).

Sett hvitløk i en food prosessor. Legg i salt, sitronsaft og vegetabilske og olivenoljer. Det er viktig å bruke to typer olje fordi olivenolje har flere smaker, men den vegetabilske oljen brytes ikke ned så lett. Hvis du ikke har en food prosessor, kan du bruke blender, men det kan ikke bli tykkere så mye.

emulgerer hvitløk blandingen på høy. Se det for å se når det begynner å tykne. Det bør komme til å være om tykkelsen på barbecue saus eller en tynn majones.

Oppbevar den libanesiske hvitløk saus i en lukkbar norgesglass i kjøleskapet i opptil en uke. Etter det, kan det begynne å ødelegge. Denne oppskriften bør gjøre om en Quart.

Hint

  • For en bonus, kan du legge en kvart kopp hakkede urter før emulgerende å gi den litt ekstra smak.
  • Hvis du spiser nok hvitløk i hverdagen det virkelig fungerer som en hvitløk supplement og vil bidra til å holde deg fra å få forkjølelse og røykkanaler.