Digidexo.com

Ansiktsnerve i klem

Klem Grip Ball for Øvelser

Enten du ønsker å styrke din grep eller bare lette noe stress, kan en squeezable stress ball gjøre utslaget. De er til og med foreskrevet av leger, ikke bare for å lindre stress, men å gi terapi i behandling av carpal tunnel syndrom, Bells parese og leddgikt og i utvinningen fra hånd kirurgi.

Betraktninger

De fleste squeezable stress baller er billig, noen så lite som $ 5. De er ikke alltid formet som en ball og kan finnes i andre interessante figurer. De fleste er laget med skumgummi, men de er beregnet for terapeutisk bruk inneholder ofte gel av forskjellig tetthet eller til et fint pulver som har et gummibelegg som en ballong. Du kan også lage din egen stress ball hjemme ved å fylle en liten ballong med natron. Vær oppmerksom på, kan imidlertid at gel eller pulver stress baller bryte, så hvis du oppdager eventuelle lekkasjer eller svake punkter som begynner å dukke opp, bør du kaste den ut og få en ny. På grunn av denne faren, unngå å klemme en stress ball over en datamaskin tastatur.

Det er lett å se hvordan en øvelse ball kan bidra til å styrke muskler, leddbånd og sener i hånden, men hvordan disse ballene jobbe redusere stress? Du opplever muskelspenninger når hånden din er slått inn i en knyttneve, men når du slipper grepet, er muskelspenninger også utgitt. Stress baller kan hjelpe refokusere din energi og senke blodtrykket. I forskning publisert i American College of Sports Medicine, folk som gjorde hånd-grep isometrisk trening som stress ball gir hadde en gjennomsnittlig blodtrykksreduksjoner på 12,5 systolisk og 14,9 diastolisk.

Hvordan bruke Grip Squeeze Ball

Du kan bruke en stress klemme ball omtrent hvor som helst, mens du ser TV, ridning i en bil eller sitter foran datamaskinen hjemme eller på jobb. For å finne ut hvor hardt du bør presse ballen generelt, presse så hardt som du er i stand for et sekund og få en følelse for maksimal, eller 100 prosent, klem press. Deretter kan du prøve å klemme på om lag 30 prosent av det maksimale trykket, som er målområdet. Til å begynne ditt treningsprogram, presse ballen i 10 til 20 ganger på rad, og deretter la armen hvile i noen minutter før du gjentar med et annet sett med 10 til 20 repetisjoner. Din nåværende styrkenivå vil avgjøre hvor mye du kan trygt gjøre.

Etter hvert som du blir sterkere, presse ballen så hardt som mulig mens du teller til fem og slipp, og legger mer tid i hver økt. Med mindre du arbeider med en bestemt skade på ene siden, sørg for at du jobber hver hånd like. Legg merke til at underarmene kan såre litt i starten, men det bør bli lettere. Hvis hendene dine føles for stiv eller smertefullt, kan det være lurt å veksle trene annenhver dag.

Her er noen alternativer til å bare klemme på ball: Klem den mellom tommel og hver finger, ett par tommelfinger / finger om gangen til du har brukt alle fire kombinasjoner; ruller ballen mot et bord med hånden flat; med begge hender, vri ballen som en krukke lokk i hver retning; bruke begge hender til å dra forsiktig i endene av ballen vekk fra hverandre.

Klem Nerve Utbedring

En klemt nerve er kompresjon, innsnevring eller strekking av en nerve. Dette skjer når for mye trykk påføres en nerve ved omgivende muskler og blodkar. Denne type skade har en tendens til å interferere med nervefunksjon. Resultatet er en smerte som stråler ut fra skadestedet. Nummenhet, prikking, svie og svakhet er noen av symptomene på en klemt nerve. Denne typen skader kan føre til nevropati, carpal tunnel syndrom og senebetennelse. De fleste blir med egenomsorg. Hvis symptomene ikke bedrer seg etter flere dager med egenomsorg, ta kontakt med helsepersonell.

Self-Care

Etter å knipe en nerve, først stoppe den aktiviteten som forårsaket skaden. Fortsetter aktiviteten vil bare forverre skaden. Hvil i området der klemt nerve ligger. Noe som svulmet sener på grunn av overforbruk kan føre til en klemt nerve. Det er godt å gi noen hevelse, sett og usett, en sjanse til å gå ned. Området kan bli immobilisert så godt med en skinne eller en krage. For å lindre smerte og hevelse rundt nerve området, ta ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og naproksen.

Legehjelp

En omsorgsperson kan bruke kortikosteroid injeksjoner for å redusere smerter og betennelser. Fysioterapi øvelser brukes til å styrke og strekke musklene å tilby lettelse fra press på nervene. En fysioterapeut kan også foreslå endringer i aktiviteter som påvirker klemt nerve området. Hvis en klemt nerve ikke svarer etter noen uker med egenomsorg rettsmidler så kirurgi kan være et alternativ. Den type kirurgi er avhengig av skadestedet. Kirurgi kan innebære fjerning av bein spurs eller biter av bein for å ta presset av nerve nettstedet.

Forebygging

Det finnes måter å forsøke å hindre en klemt nerve. Prøv å nå en sunn vekt. Ekstra vekt legger press på muskler og nerver. Opprettholde god holdning vil bidra til å holde presset på nerver i ryggen og skuldrene. Trening for å styrke musklene og holde sin fleksibilitet. En sterk muskelen er mindre sannsynlig å bli skadet og hovne opp knipe nerver. Mens du er på jobb eller hjemme, begrense eksponeringen for repeterende aktiviteter. Ta mange pauser eller bytte til en annen aktivitet en stund. Dette vil bidra til å forhindre klem nerver samt tilby noen lettelse for de som allerede er i klem.

Klem Nerve Pain

Klemte nerver er en relativt vanlig; de vanligvis leges på egen hånd. I mange tilfeller, symptomer er mindre. Hvile er ofte alt som skal til for å helbrede en klemt nerve. Men noen klemte nerver føre til smerter så alvorlig at større metoder er nødvendig for å lindre smerten.

Nerve Basics

Nerver bestå av tre typer. Sensoriske nerver er utformet for å bære stimuli innsamlet fra sanseorganer til hjernen. Motoriske nerver spille en rolle i forskjellige bevegelser i hele kroppen. Autonome nervene styrer automatiske bevegelser som kroppen din engasjerer seg i, slik som den ufrivillige blinker som oppstår når noe beveger seg nær øyet.

Symptomer

Klemte nerver er mest merkbar når de resulterer i intens, brennende smerte. Imidlertid kan klemte nerver også føre til nummenhet, prikking, muskelsvakhet, og følelsen at det området av kroppen med klemt nerve er å sovne.

Klem Nerve

Til tider kan bein eller muskler trykk ned på nervene, komprimere dem eller for å hindre strømmen av næringsstoffer til at nerven. Disse klemte nerver kan sende unødvendige signaler av smerte, og de er også ofte ute av stand til å utføre sine normale funksjoner.

Årsaker

Bein og brusk er oftest å trykke mot klemt nerve. Dette skjer oftest på ryggrad. Hendelser som kan øke sannsynligheten for en klemt nerve som oppstår er dårlig holdning, skader, overvekt og stress. I noen tilfeller, klemte nerver er uunngåelig.

Forebygging / løsning

Klemte nerver meste leges på egen hånd. Hvile er den raskeste måten å helbrede en klemt nerve, men noen leger anbefaler at området med klemt nerve bli immobilisert. I noen tilfeller er fysioterapi, medisiner og kirurgi nødvendig.

Klemte nerver kan forebygges ved å unngå mange av de tingene som er oppført i årsakene delen. Enkeltpersoner er også rådet til å unngå lange, repeterende oppgaver når det er mulig.

Behandling for en klem Sakral Nerve

Behandling for en klem Sakral Nerve


Sacrum er en trekantet formede ben med fem segmenter som befinner seg nær bunnen av ryggraden. Noen ganger kan en disk mellom sakralvirvler herniate og klemme en eller flere av de fem sakrale nerverøtter, ifølge Spine-Health.com. Behandlinger for sakral nervesmerter er vanligvis fokusert på å lindre den underliggende årsaken til klemt nerve.

Betydning

Klemte nerver kan føre til en betydelig mengde av smerte så vel som svakhet og nummenhet i ben og føtter, spesielt hvis isjiasnerven er berørt. Personer med sakral nervesmerter trenger å hvile og stoppe all fysisk aktivitet for en stund.

Typer behandling

Ice skal brukes i løpet av de første 48 timer for å redusere innledende smerter og betennelse av platen. Etter det, kan en varmepute bidra til å slappe nerver og muskler og øke blodstrømmen for helbredelse.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske behandlinger som ibuprofen, naproksen eller acetylsalisylsyre kan også bidra til å redusere betennelser og smerter i den sakrale regionen. En lege kan forskrive medikamenter som amitriptylin for mer alvorlige smerter.

Effekter av Exercise

Visse stretching og styrketrening kan bidra til å øke fleksibilitet og stabilitet i sacrum området. Dette kan bidra til å avlaste presset av sakrale nerver.

Forebygging / løsning

Herniated plater eller skader som forårsaker sakrale klem nerver kan forebygges gjennom trening, opprettholde riktig holdning og løfte gjenstander skal, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Hvordan Klem en Tick fra kroppen

Flått er parasitter som lever av blod fra pattedyr, reptiler og fugler. Flått er i stand til å forårsake alvorlig sykdom, slik som borreliose. De fleste flått trives i skogkledde områder og andre steder som inneholder tykk pensel der dyrelivet levende. Etter at du tilbringer tid utendørs, nøye undersøke kroppen for flått. Smitteoverføring oppstår vanligvis etter at flåtten har festet seg til huden i mer enn 24 timer til 36 timer. Spør fjerning av en hake vil minske risikoen for å pådra en infeksjon.

Hvordan Klem en Tick fra kroppen

Sett på plast eller gummihansker.

•  Ta tak i flåtten så nær huden som mulig ved hjelp av tynn pinsett. Trekk forsiktig flåtten med en langsom og jevn bevegelse.

Fyll en liten bolle eller krukke med alkohol. Slippe flåtten i alkohol løsning for å drepe den. Ikke prøv å drepe flåtten med hendene, fordi det kan frigjøre farlige bakterier.

Vask flåttbitt grundig med såpe og vann.

Hint

  • Hvis du trekker flåtten av for raskt, kan de munnpartiet forbli i huden din. Ta dem med pinsett.
  • The Center for Disease Control and Prevention advarer mot å bruke en varm kamp, ​​vaselin, neglelakk eller andre produkter for tick fjerning.
  • Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis du opplever utslett, feber, muskelsmerter eller leddsmerter etter et flåttbitt.

Klem Neck Pain

Klem Neck Pain


En av de vanligste årsakene til nakkesmerter er en klemt nerve, ifølge Nathan Wei MD på Arthritis-Treatment-and-Relief.com.

Identifikasjon

Spineuniverse.com identifiserer de vanligste årsakene til en klemt nerve i nakken en herniated plate i ryggen eller en skade i nakken som fører til en nerve å bli klemt.

Størrelse

Nathan Wei MD sier at det ikke er uvanlig for en klemt nerve å forårsake smerte som stråler nedover armen, øresus og smerter i ansiktet. Mange av de nervene som styrer disse områdene er i nakken.

Hjem Behandlinger

Ifølge SpineUniverse.com noen hjemme rettsmidler for nakkesmerter søker vekslende varme og kalde komprimerer til området, ta en varm dusj eller bad eller ligge ned med et håndkle under nakken.

Lege Behandlinger

Hvis en klemt nerve ikke vil gå bort en lege kan forskrive smertestillende medikamenter og foreslå fysioterapi.

Betraktninger

Klemte nerver som varer lenger enn et par dager bør sjekkes ut av en lege som det kan være mer alvorlige nerveproblemer som forårsaker klemt nerve.

Pain Relief Fra nerve i klem

En klemt nerve oppstår når noe, slik som et ben, vev, muskel, brusk eller sener, steder trykket på nerve, avbryte sin normale funksjon. Resultatet kan være svært smertefullt og forårsake en kriblende følelse, nummenhet og svakhet. En vanlig plasseringen av en klemt nerve er i ryggen. Smertelindring fokuserer på hvile og medisinering.

Årsaker og symptomer

Den primære årsaken til en klemt nerve i ryggen er en herniated ryggrad plassere utilbørlig press på roten av en nerve, men det kan forekomme i en rekke måter. Symptomer på en klemt nerve i ryggen typisk omfatte smerte eller nummenhet, spesielt når det berørte området er forverret, for eksempel gjennom hoste eller nysing. Smerten kan stråle fra episenteret av klemt nerve, og blir beskrevet som en brennende følelse.

Pain Relief

Den beste måten å lindre smerter fra en klemt nerve i ryggen er gjennom sengeleie. Dette hindrer forverring av det berørte området, slik at det tid til å gro. For kortsiktig lindring av smerter og betennelser, kan over-the-counter-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og naproksen brukes. I tilfeller av alvorlige smerter, kan legen forskrive en sterkere smertestillende. Smertelindring kan også bli funnet gjennom kortikosteroid injeksjoner direkte i det berørte området. For lavere ryggsmerter forårsaket av en klemt nerve, lette øvelser --- som å gå for å holde muskler og ledd løs --- kan gi en viss lettelse. Vekslende is og varme for smerter og betennelser kan lindre smerte også.

I tilfeller av ekstrem smerte eller når konvensjonell behandling ikke gir lindring, er kirurgi ofte betraktet. I tilfelle av en klemt nerve i ryggen, om den er forårsaket av en herniated plate, en del av skiven kan fjernes.

Nevrologiske effekter av skoliose

Nevrologiske effekter av skoliose


Skoliose, en forskyvning av ryggraden, kan forårsake ikke bare ryggsmerter, men også nevrologiske problemer. Som ryggsøylen legger til degenerative effekter av aldring, kan voksne opplever smerte i ekstremiteter eller noe tap av funksjon. Korrigere spinal justering med enten kirurgisk eller ikke-kirurgiske prosedyrer kan ta trykket av nerver og gi dem en sjanse til å helbrede.

Nerver og Spine

Nettstedet Spine-helse beskriver ryggmargen som master nerve av sentralnervesystemet. Som det stammer fra hjernen ned gjennom ryggmargen, 31 par med store nerver spire fra nerverøttene gjennom mellomrom mellom ryggvirvlene, eller ryggvirvlene. Disse nervene fortsette å armen ut i mindre perifere nerver, som strekker seg hele veien til fingre og tær.

Skoliose

Scoliosis, nærvær av en c-formet eller S-formede kurver i ryggraden, ikke har noen kjent årsak i 85 prosent av tilfellene ifølge Mayo Clinic. Tegn på skoliose inkluderer en ujevn gange, skuldre eller hofter som vises ut av stilling med hverandre, utstående ribbeina på den ene siden, tretthet, pusteproblemer og ryggsmerter.

Nerve Compression

Mens skoliose ofte forårsaker ryggsmerter, kan det også sende skyting smerter nedover beinet. Dr. Dean McCance i New York Daily News beskriver ryggraden som et rør som begynner å kollapse i løpet av årene, klemming nervene inne. Endringen kan føre til et fenomen kjent som "fot slipp", der pasienten mister noen muskelkontrollen over foten, som begynner å dra langs bakken i stedet for å bevege seg med en vanlig gangbevegelse. Dr. Robert S. Pashman på Espine nettstedet er enig i at voksne med skoliose kan oppstå forverring nerve komprimering og smerter i ekstremiteter som deres tilstand forstørrer effekten av aldersrelatert spinal degenerasjon.

Behandlinger

Hvis skoliose forårsaker en pasients nerveproblemer, og deretter korrigere skjevheter kan gi lindring. En case-studie publisert i BMC Muskel-og skjelettplager står det at en kombinasjon av manipulasjon og fysisk rehabilitering teknikker på 22 pasienter forbedret hver enkelt pasients innretting med minst 25 prosent. Rehabiliteringsteknikker inkludert søker vekter til pasientenes hofter, skuldre eller hode, samt balansering øvelser og ligge på skum blokker for å skape trekkraft. McCance sier at kirurgisk behandling kan lindre nerve kompresjon ved å fusjonere ryggraden i riktig justering. Ifølge nettstedet Spine-helse, innebærer en spinal fusjon fjerne diskene mellom bein og fylle hullene med bein grafts eller andre typer materialer, støttet av skruer og stenger. Kirurgen kan smelte ryggraden fra forsiden (anterior) eller fra baksiden (posterior).

Kirurgiske komplikasjoner

Spinal fusion prosedyrer kommer med sine egne potensielle kvaler. Nettstedet Spine-helse bemerker at komplikasjoner kan inkludere infeksjon, fusion svikt, problemer med kirurgisk maskinvare, og i svært sjeldne tilfeller lammelser. Kirurger kan utføre responstester under prosedyren for å sikre at ryggmargen fungerer riktig.

Hva er Facial Nervesmerter?

Hva er Facial Nervesmerter?


Alle ansikts neuralgias skyldes skader eller feil i trigeminusnerven. Det er et kranienerver (den femte eller V) som grener ut på hver side av halsen. Dette nerve, som alle hjernenerver, påvirker følelser i hodet og ansikt som temperatur, trykk og smerte. Ansikts neuralgias påvirke mer eldre voksne. Det finnes flere typer med ulike årsaker og symptomer. Alt kan styres, men ikke nødvendigvis kurert.

Typer

Trigeminusnevralgi (TN) er den verste av ansikts neuralgias, ifølge ansikts neuralgi Associates, men også den du er minst sannsynlig å ha. Rundt 150 millioner mennesker årlig blir diagnostisert med det. Atypisk ansiktssmerter (ATFP) er en samlekategori for ansikts neuralgias.

Dette syndrom er vanligvis mindre alvorlig enn TN, men smerte fra det mer konstante. Postherpetisk nevralgi følger en episode av helvetesild (mer enn 30 dager etter at utslettet viser seg ifølge New England Journal of Medicine) spesielt for de eldre enn 50, sier ansikts neuralgi Resources. Til slutt, er anestesi dolorosa en uhelbredelig nevrokirurgi kirurgi komplikasjon hvor trigeminusnerven er skadet.

Årsaker

Sant TN er forårsaket av: svulster, dental eller ansikts kirurgi komplikasjoner, multippel sklerose, nervepress og skader. Ansikts neuralgi Resources opplyser at årsaken kanskje aldri ville bli forstått i noen tilfeller. For anestesi dolorosa, personen hadde alkohol eller glyserol injeksjoner, ballong kompresjoner eller andre kirurgiske prosedyrer som gikk galt. For atypisk ansikts smerter, infeksjoner i ansiktet eller bihulene føre til at det, som gjør ansiktsskader.

Symptomer

Ensidig ansiktssmerter er vanlig for neuralgias. Smerten kan være knivstikking, skyting, brenning, klemming, sjokkerende, konstant eller intermitterende, ifølge ansikts neuralgi Resources. TN produserer mest sterke smerter ofte beskrevet som uutholdelig og krampaktig. Symptomene på TN er utløst av aktiviteter som å snakke, spise visse matvarer, berøre ansiktet og stress. Nummenhet oppstår med anestesi dolorosa. Smerte er den vanligste klagen for postherpetisk TN.

Behandling

Medisiner og kirurgi er de vanligste behandlinger for ekte TN. Karbamazepin (Tegretol) er det første valget i henhold til ansikts neuralgi Resources. Kirurgi vanligvis ikke fungerer for atypisk ansiktssmerte, men medisinering gjør. For postherpetisk TN, et anti-depressivt reduserer smerte. Så kan lidokain patcher. For anestesi dolorosa, behandlinger som akupunktur, varme og kulde terapi og TENS (transkutan elektrisk nerve stimulator) enheter anbefales.

Smertebehandling

Ansikts neuralgias definitivt føre til kroniske smerter som påvirker deg fysisk og psykisk. Noen teknikker for å administrere fysisk smerte inkluderer avspenningsteknikker og biofeedback antyder Invisible Disabilities Association of Canada, øvelser som yoga eller Tai chi og massasje. For å administrere psykologiske effekter, delta støtter grupper med andre som rammes av tilstanden, bør du oppsøke mental helse profesjonell, eller finne en aktivitet eller hobby å distrahere deg fra smerten.

Slik refill og gjenbruke en Sanitizer Spray Pen

Slik refill og gjenbruke en Sanitizer Spray Pen

En sanitizer spray pennen er en liten, penn-formet container som inneholder rensemiddel. Det er et avtagbart lokk med en lås på den som kan festes til en skjortelomme på samme måte som en penn cap låsen gjør. Inne i lokket er en spray pumpe som, når den trykkes, sprayer ut rensemiddel. Fordi kjøpe rensemiddel i større mengder er vanligvis rimeligere, kan du velge å fylle opp sanitizer spray pennen når den er tom, heller enn å kjøpe en ny.

Slik refill og gjenbruke en Sanitizer Spray Pen

Trekk hetten av slutten av sanitizer spray penn. Dette er stykket med skjorten lås på den, og det bør trekke rett av.

Skru dysen av pennen. Dette er den delen som du skyver ned til spray, og du trenger for å slå den mot klokken for å skru det av.

•  Sett nye rensemiddel inn i åpningen ved toppen av beholderen del av pennen. Fordi åpningen er ganske liten, vil dette være lettere hvis beholderen du bruker til å fylle den enten har en pumpe topp eller en flip topp med et lite hull i den. Med en pumpe-toppbeholderen ved å justere pumpen dyseåpning med åpningen i sprøytebeholderen pennen, og skyver ned på pumpen. Med en flip-top container, snu den øverste åpne, plasser den lille hullet i flip topp med åpningen i spray penn container, og klem beholderen med flippen toppen.

Før røret delen av sprøytedysen tilbake inn i pennen beholderen, og skruesprøytemunnstykket tilbake på sprøyte pennen. Du vil vri den med klokken.

Skyv hetten tilbake på slutten av spray penn. Din sanitizer spray Pennen er nå etterfylt og klar til gjenbruk.

Hint

  • Når du fyller på penn med rensemiddel, la en liten bit av tomt rom på toppen, slik at rensemiddelet ikke vil renne over når du setter røret del av sprøytedysen tilbake til det.

The Best Nevrologi Sykehus

The Best Nevrologi Sykehus


Nevrologi er et område av spesialisering for leger og sykehus, men selv innenfor feltet, leger praktiserer i et bredt antall subspecialties fra hvilke pasienter som har spesielle plager kan velge. Neuromusculoskeletal medisin, otology, vaskulær nevrologi og pediatrisk nevrokirurgi er bare noen få områder der leger kan konsentrere sin praksis. De beste sykehusene sette sammen team til å fungere effektivt å gi pasientene optimal omsorg. Noen sykehus gjør en bedre jobb enn andre.

The Johns Hopkins Hospital

Johns Hopkins 'nevrologi og nevrokirurgi divisjoner har spesialitet laboratorier for store ødeleggende sykdommer og tilstander, som for eksempel hjernesvulster, multippel sklerose, og nevro-AIDS. Prisbelønt nevrologi lagene har forskningslaboratorier som leverer resultater av sine studier til bassenger av leger for bedre forståelse av sykdommer og utvikling av behandlinger.

The Johns Hopkins Hospital

600 N. Wolfe St.

Baltimore, Maryland 21287

410-955-5000

hopkinsmedicine.org

Massachusetts General Hospital

Massachusetts General Hospital arbeider kontinuerlig med å forbedre seg på mange områder, for eksempel ved å redusere pasient blodet infeksjoner kontrahert i ICU og pasienten faller, og gir bedre hygiene og feilhåndtering. Kvaliteten på leger som trente ved Harvard University er et høydepunkt på dette sykehuset, men for å se etter en god nevrologi sykehus, bør en pasient ta andre faktorer i betraktning. En sykehusets pasient dødelighet og skadestatistikk, som er lav ved Massachusetts General Hospital, bør også vurderes. Omsorgsnivå er avgjørende for pleiepersonell, med høyt kvalifiserte fagfolk på en liten sykepleier til pasient-forhold er ideellt - som det er på Mass General.

Massachusetts General Hospital

Main Campus

55 Frukt Gate

Boston, MA 02114

617-726-2000

mgh.harvard.edu

Mayo Clinic of Phoenix / Scottsdale, AZ

Poliklinisk og døgntjenester, slik som de av epilepsi klinikk ved Mayo Clinic i Arizona tilbudet avbildning av hjernen, EEG, nervestimulering, nevropsykologiske vurderinger og top-notch diagnostiske tjenester. Nyutviklede medisiner anses av spesialiserte team av pasienten nytte. Nevrologi pasienter krever spesifikk pleie så mange nevrologiske tilstander kan være utfordrende å diagnostisere og behandle. Mayo Clinic i Arizona syssels cutting-edge teknologi og tilbyr genetisk testing, smerte og sår administrative tjenester og pasientstyrt analgesi.

Mayo Clinic Hospital

5777 E Mayo Blvd.

Phoenix, AZ 85054

480-515-6296

mayoclinic.org

Mayo Clinic

13400 E Shea Blvd.

Scottsdale, AZ 85259

480-301-8000

mayoclinic.org

Massachusetts Eye and Ear Infirmary

Total fokus på et bestemt nevrologisk lidelse gir konsentrert kompetanse på dette området. The Massachusetts Eye and Ear Infirmary har verdensklasse legitimasjon for nevrologi knyttet til hode og nakke. Høring og tale tap behandles, så vel som lidelser i ansiktsnerver. Nye behandlinger er utviklet av forskning og teknologi ved de tilknyttet sykehuset.

Massachusetts Eye and Ear Infirmary

243 Charles St.

Boston, MA 02114

617-523-7900

masseyeandear.org

Årsaker til svimmelhet og forvirring

Årsaker til svimmelhet og forvirring


Svimmelhet oppstår ofte når en person står opp for fort eller spinner rundt i en sirkel. Imidlertid kan kronisk eller alvorlig svimmelhet og forvirring i fravær av spinning eller stå opp raskt være en ødeleggende tilstanden. Svimmelhet kan ha mange ulike årsaker, for eksempel en ørebetennelse eller svimmelhet. I noen tilfeller er svimmelhet forårsaket av et mye mer alvorlig tilstand som for eksempel hjerneslag.

Dehydrering

Dehydrering er en varmerelatert sykdom som ofte fører til svimmelhet og forvirring. Ifølge University of Maryland Medical Center, barn og voksne over 60 år har en økt risiko for å utvikle dehydrering. Denne alvorlige tilstanden oppstår når kroppen mister vitale væsker og viktige elektrolytter. De vanligste årsakene til dehydrering er oppkast, diaré og overeksponering mot varme og sol. Dehydrering symptomer er svimmelhet, ørhet, forvirring, tørste, sjelden vannlating, økt hjertefrekvens, munntørrhet, tørre slimhinner, tørr hud og tretthet. Barn som blir dehydrert kan utvise symptomer som unnlatelse av å produsere tårer, tørr munn, unnlatelse av å urinere, høy feber, slapphet, irritabilitet og hud som forblir hevet når klem.

Vertigo

Vertigo er en vanlig årsak til svimmelhet og forvirring. Benign posisjonell vertigo er forårsaket av en indre øret forstyrrelse og er mest merkbar etter endring hodeposisjoner raskt. Denne tilstanden er forårsaket av løsner kalkavleiringer i det indre øret, som flyter i røret av øret sende hjernen blandede signaler på posisjonen av personens hode forårsaker svimmelhet. Den primære symptom forbundet med benign posisjonell vertigo inkluderer en spinnende følelse, som vanligvis er forårsaket av en rask hodebevegelser eller vippe hodet oppover. Andre symptomer kan ledsage svimmelhet, inkludert oppkast og synsforstyrrelser.

Inner Ear infeksjon

En indre øret infeksjon kjent som labyrinthitis er en årsak til svimmelhet i mange mennesker. Denne tilstanden oppstår vanligvis etter at noen har vært syk med en øvre luftveisinfeksjon eller en ørebetennelse. Labyrinthitis forårsaker det indre øret blir betent og irritert, noe som kan forårsake svimmelhet, kvalme, oppkast, tap av balanse, hørselstap på ett øre, øresus og vanskeligheter med å fokusere øynene. De som drikker tungt, røyker, er under stress eller som har vært syke har økt risiko for å utvikle labyrinthitis.

Nevrologiske årsaker

I sjeldne tilfeller kan svimmelhet og forvirring være forårsaket av alvorlige nevrologiske tilstander. Hjerneslag, multippel sklerose eller MS og blødninger i hjernen kan alle forårsake alvorlig svimmelhet. Alvorlige forhold som disse vanligvis har flere symptomer som blir ukoordinert, sløret tale, synsforstyrrelser og ansikts nummenhet. Hvis du eller noen du kjenner har kraftig svimmelhet kombinert med noen av disse symptomene, bør du oppsøke lege eller oppsøke akutt medisinsk behandling umiddelbart.

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet


Kaldt vær kan sende en chill rett gjennom kroppen din. Når de går innendørs, men det kan ta litt tid å regulere kroppstemperaturen. Hvis varmen er slått av på kontoret, for eksempel, eller kroppen din tendens til å kjøre kul, må du kompensere når hendene og fingrene føles stiv og kald. Huske noen få hånd oppvarming tips kan gjøre det en produktiv dag.

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

•  Bruk votter eller tettsittende hansker uten fingertupper. Fleece, fingerløse hansker holde hendene varme mens du lar fingerferdighet for å skrive og skrive. Hendene holdes varm mens tommelen er utsatt slik at du enkelt kan teksten på telefonen, for eksempel. Varme tekstiler inkluderer fleece, ull og syntetiske strekk materialer.

Få en blodsirkulasjonen i gang. Stå opp ved skrivebordet og rotere skuldrene fremover, knuse dem opp og kastet dem tilbake i en sirkulær bevegelse i 30 sekunder. Eller, lage en knyttneve og hold slik at neglene ikke berøre huden din. Holde leddet over neglen rett. Spent hånden i 30 sekunder og deretter slappe av i denne posisjonen.

dekke andre deler av kroppen din. Varme klær, for eksempel longs, under klærne. Legg et skjerf til halsen eller bære en turtleneck eller genser for å varme de primære blodkar som er nær nakken og håndleddene. Hvis du holder andre områder av kroppen din skjermet fra vind, vil mindre varme rømme og kalde hender vil forsvinne raskere. (Referanse 1)

Drikk te, kaffe eller varm drikke ved skrivebordet. Urtete som har varmende egenskaper inkluderer sarsaparilla rot og bukkehornkløver. Prøv også å legge chai urter til kosthold, slik som ingefær, kanel, kardemomme og cayenne, i tillegg til vitamin B, C og E. Klem en sitron i varmt vann for å rense leveren, orgel kjent for å produsere varme i kroppen din. Spise kjøtt eller sørg for at du har nok jern i kosten.

Breath dypere. Dype åndedrag tillate mer oksygen inn i kroppen din. Etter oksygen er overført fra lungene inn i blodet, vil du føle deg mer varme i hele kroppen og i hendene.

Kjøp en batteridrevet hånd varmere. Håndvarmerne designet for jegere og skiløpere fungere godt.

Hvordan skjule et nys

Hvordan skjule et nys


Nysing på et offentlig sted hvor du er pålagt å være stille, for eksempel kirken eller et klasserom, kan noen ganger være pinlig. Dette gjelder spesielt hvis du har en irriterende forkjølelse eller annen sykdom og holde nysing. Du føler et nys kommer på, men ønsker ikke å forstyrre gruppen. Det er en metode for å stoppe et nys som er effektive i de fleste situasjoner, og hvis den ikke kan hindre en nys, kan det i det minste bidra til å skjule den.

Hvordan skjule et nys

Hold pekefingeren rett ut når du føler et nys kommer på. Holde fingeren rigid, trykk den hardt mot huden i området rett under nesen.

Fortsett å trykke området under nesen til du kjenner at nys pass.

Beveg hånden din opp for å dekke nesen hvis du føler nys start. I de fleste tilfeller vil dette trikset hindre nys fra start, men det kan ikke fungere hver gang.

Klem neseborene sammen som du dekker nesen å kvele nys. Samtidig, holde munnen lukket, eller nys kan komme ut av munnen i stedet for nesen.

Hvordan å gjøre Hjem Livmorhals Neck Traction

Hvordan å gjøre Hjem Livmorhals Neck Traction


Cervical halsen jernbane brukes til å avlaste presset på en klemt nerve, og er også nyttig for en rekke andre nakkeproblemer. Det reduserer også smerte, svakhet og nummenhet som er forbundet med en klemt nerve. Utføre cervical halsen jernbane hjemme er enkel, sikker, effektiv, smertefri, og best av alt det kan hjelpe hovne, irriterte nerver til å helbrede og bli liten nok til at de ikke lenger er i klem. Alt som trengs er en snor, lite håndkle, og noen få minutter hver dag til å utføre cervical halsen jernbane hjemme gratis.

Hvordan å gjøre Hjem Livmorhals Neck Traction

Tie ene ende av et stykke tau til enden av et lite håndkle. Du kan også bruke en sterk snor eller streng, hvis det er nødvendig. Loop tau rundt et dørhåndtak av et solid, lukket døren i ditt hjem, så dette er hvor du vil begynne cervical halsen jernbane.

•  Bring tauet tilbake og binde det til den andre enden av den lille håndkle. Hele anordningen bør være lang nok til at håndkleet berører så vidt gulvet under døren knott ved henging. Nå er du klar til å begynne et cervical halsen jernbane behandling.

Ligg på ryggen på gulvet med toppen av hodet nær døren du bruker. Prøv å holde rygg og nakke så rett som mulig. Hvile hodet i seilet du har laget med håndkle, noe som gjør at det er holdt opp komfortabelt, og like ved gulvet, men IKKE vippes forover eller bakover.

Ligg med hodet suspendert i seilet for sju minutter for den første dagen av livmorhals halsen jernbane behandling. Bruke et kjøkken tidtaker eller stoppeklokke til å ta tiden og ikke overskrider sju minutter.

Gjenta cervical halsen jernbane hver dag, og legger ett minutt per dag til din tid, til du kommer 15 minutter. Fortsett på 15 minutter per dag, så lenge det er nødvendig, eller før symptomene opphøre.

Hint

  • Cervical halsen jernbane kan utføres to ganger per dag, hvis du føler det er nødvendig, men hver behandling bør utføres ikke mindre enn åtte timer fra hverandre.
  • Ikke sovner mens du utfører cervical halsen jernbane. Det er viktig å ikke overstige de anbefalte tider, da dette kan overbelastning nakkemusklene.
  • Pass på at du låser døren før du starter en cervical halsen jernbane behandling, slik at ingen kommer inn mens hodet er i seilet.

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Undersøke arbeidsstillingen

Hvis du har dårlig holdning, har du sannsynligvis ikke tenke på det. Men før feilen dårlig holdning må du først finne ut hvilke deler av din holdning trenger hjelp. Bestem de områdene hvor din holdning trenger mest forbedring ved å spørre deg selv spørsmål som for eksempel om skuldrene er falt. Du kan også ha noen andre påpeke din holdning.

Korrigere dårlig holdning

Foruten slumped skuldre, innebærer dårlig holdning hodet vendt ned. Den er låst kne, legger overdreven belastning på ryggraden. På den annen side innebærer god holdning rette ryggen og løfte brystet, samt rulle tilbake skuldrene og rotere bekkenet med magen og bak i mål i. God holdning er samkjøre kroppen slik at alle delene er balansert, foruten å være støttes for å forebygge stress. For god holdning, stå med føttene litt fra hverandre. Hold knærne rett og skuldrene tilbake.

Korrigering Neck Pain

Det første skrittet til lettelser nakkesmerter er korrigere dårlig hals holdning. Tenk over hvordan du bærer hodet. Har du lener den frem? Hvis ja, du legger ekstra vekt på halsen, som hodets vekt økes med 10 pounds for hver centimeter hodet går fremover (se Ressurser). Derfor, hvis du lener deg framover med bare 2 inches, du legge 20 ekstra pounds av hodet vekt på halsen. Enda verre, når spinal vev utsettes for høyt trykk, kan de deformeres og oppussing, forårsaker varige endringer. Det er derfor det tar tid å rette opp problemet.

Hals øvelser

Nakke øvelser rettet for bedre hals kontroll er en god måte å begynne å korrigere nakkemusklene, som har vokst svak. Ta pauser fra dataarbeid, gjør nakke øvelser. Trekke hodet over skuldrene, klem skulderbladene sammen i ryggen.

Andre behandlinger

Foruten øvelser målrettet for å bedre nakkesmerter, andre behandlinger inkluderer mental avspenning og meditasjon, som bidra til å avlaste spent musklene, hjelper du gjøre øvelser for å korrigere holdning problemer. Noen mennesker har funnet yoga og pilates effektive i å styrke musklene for bedre holdning og forbedre såre halser. Når du kjører eller sitter som passasjer i en bil, kan du bruke en ryggstøtte pute. Når ryggen er støttet, hodet og nakken er i stand til å bevege seg tilbake over skuldrene.

Kontroll sko og ryggsekker

Velg sko og ryggsekker som gir god støtte. For eksempel unngå høye hæler, en stilling press på korsryggen. Ofte folk lider av nakkeproblemer på grunn av dårlig utformet og tunge ryggsekker. Mange ryggsekker er gjort for å tvinge hodet for å bevege seg fremover på grunn av for mye vekt på baksiden. Sørg for at du eller dine barn har riktig utformet ryggsekker som distribuerer vekten konsekvent, unngå belastning som forårsaker dårlig hals holdning og smerte.

Riktig Puter å eliminere Neck Pain

Riktig Puter å eliminere Neck Pain


Bruk riktig puter for å eliminere nakkesmerter og bedre søvnkvalitet. Nakkesmerter resultater fra skader eller skjevheter og alle behandlinger bør diskuteres med lege. Cervical puter er utformet for å støtte den øvre hvirvelsøyle i korrekt krumning. Sove med nakken bøyd i en utilbørlig vinkel forårsaker irritasjon i ryggvirvlene av nakkesøylen, noe som kan knipe nerver og føre til degenerative disk forhold. Holde cervical ryggraden i riktig justering fremmer helbredelse og hindrer ytterligere skade.

Traction Pillow

Bruk en trekkraft pute å strekke nakkemusklene og bein inn i en korrigerende holdning. Traction puter diktere holdning fra hodet til den øvre del av ryggen. En høy haug hviler under toppen av halsen forårsaker hodet for å vippe litt tilbake for en vedvarende strekk som kompenserer for feil innretting. Strekningen lindrer spenning og nerve pinching forårsaket av forskyvning som følge av feil holdning eller skadelige sovestillinger. Traction puter er ikke ment for å sove. Ligg på en i 20 til 30 minutter av gangen for å behandle smerte cervical, utstrålende skulder og arm smerte og hodepine fra spenning og som en konsekvens av nerve klemming.

Livmorhals Traction Pillow

Denne utformingen er lik en rektangulær seng pute med hevet V-form for å støtte hode og nakke mens du sover i liggende stilling eller på hver side. Poenget med V er posisjonert i nærheten av den ene enden med åpningen i midten. Hodet hviler mellom sidene av hevet V når du ligger på ryggen, forårsaker en mild oppover strekning å løse opp spenninger i nakkevirvler. Sidene av puten holde hodet hevet i riktig høyde når du ligger på den ene siden eller den andre. En cervical trekkraft pute tilbyr korrigerende støtte som bidrar til å lindre smerte og hindre urettmessige sovestillinger som kan føre til fremtidige ubehag.

Neck-Roll Pillow

En hals-roll puten er en sylinder som er fylt med en skumpute. Denne type pute kan ha en flyttbar væske pakke som kan varmes i mikrobølgeovn for å slappe av varme for å hjelpe sirkulasjonen eller fryses for å redusere hevelse etter en skade. Noen modeller har oppblåsbare innstikk som tillater brukere å justere høyden og fasthet i støtte. Plasser en hals-kast pute under nakken din mens du ligger på ryggen for å sove, eller som en terapeutisk behandling i løpet av dagen. Utformingen er liten og kompakt for enkel reise og de fleste kommer med en beskyttelsesveske for pakking.

Contour Pillow

Puter har en buet bule langs slutten for nakkestøtte og en grøft mot midten for å plassere hodet. Svampen skum eller minne skum indre gjør at konturen til å passe til de fleste pasienter. Denne utformingen bevarer den naturlige kurven av nakkesøylen samtidig som det gir demping for hodet. Konturen er best egnet for å ligge på ryggen, selv om noen er i stand til å imøtekomme hodet for å sove på en side. Sov med en kontur pute å lette smerter, redusere spenninger og unngå irritasjon fra feiljustert posisjoner.

Hvordan å presse en byll

Hvordan å presse en byll


Selv om de fleste alle har presset en byll på noen gang, trenger medisinske fagfolk ikke råde deg til å gjøre det. En byll er en byll under huden som er fylt med bakterier og hvite blodceller. Det må bli tatt vare på riktig måte for å fjerne bakterier og hindre ytterligere smitte. Hvite blodlegemer er til stede fordi de reiser til området av infeksjonen å bekjempe det og holde infeksjonen sprer seg. Omsorg for din koke riktig vil hjelpe de hvite blodcellene i sin oppgave.

Hvordan å presse en byll

•  Inspiser koke daglig for endringer i størrelse og farge. Hvis det sprer seg eller vokser, konsultere en medisinsk faglig. Også konsultere en medisinsk faglig hvis du begynner å kjøre en feber eller hvis koke blir rød i fargen.

Vask hendene, deretter Fukt en vaskeklut med varmt vann. Plasser fuktig vaskeklut på koke i 10 til 15 sekunder. Dette gir blod og puss til overflaten.

Påfør fuktet varme vaskekluter hver dag frem koke bursts på egen hånd. Ikke klem den. Dette kan ta flere dager.

Vask koke med såpe og vann etter det byster og avløp. Påføring antibiotisk salve og en bandasje. Gjør dette to til tre ganger om dagen til området har grodd.

Hint

  • Noen mennesker er er allergisk mot noen antibiotika salver. Hvis huden er ikke healing, men i stedet blir rød og irritert, bør du oppsøke lege.

Prognose av en klemt Livmorhals Nerve

Prognose av en klemt Livmorhals Nerve


En klem cervical nerve, også kjent som cervical radikulopati, kan påvirke flere deler av de øvre ekstremiteter, fra skuldrene ned til fingrene. Smerter, nummenhet, svakhet og prikking kan alle følge av denne tilstanden.

Hva er Cervical radikulopati?

Cervical radikulopati er en entrapment eller klemming av nerve som strekker seg ut fra mellom nakkevirvler, som reiser fra halsen og ned en hel arm.

Symptomer

Pasienter med cervikal radikulopati opplever smerte reiser nedover hele armen, med opprinnelse i nakken. Noen ganger vil prikking og nummenhet være til stede også.

Behandling

Bortsett fra resultatene av en cervikal foraminotomy, hvor åpningen av den cervikale plass er forstørret for å tillate frigjøring av en klemt cervical nerve, foretrekker mange pasienter ikke-kirurgiske tilnærminger først. Noen av disse metodene er kiropraktikk, epidural injeksjoner og fysioterapi.

Prognose

Når klem eller fanget nerve slippes, symptomene har en tendens til å forsvinne. Derfor, hvis man gjennomgår noen form for behandling, enten kirurgisk eller ikke, er prognosen generelt ganske bra.

Expert Insight

Ifølge Jenice Robinson, MD, assisterende professor i nevrologi ved Penn State School of Medicine, 90 prosent av pasienter som gjennomgår noen form behandling for livmorhals radikulopati er asymptomatiske ved sin oppfølging avtale.

Tester for livmorhals radikulopati

Tester for livmorhals radikulopati


Nakkesmerter er forårsaket av forhold som degenerative disk sykdom (når diskene mellom ryggvirvlene mister vann og kollaps), bein spurs og klemte nerver. Cervical radikulopati er et begrep som beskriver klemte nerver som forårsaker smerte å stråle inn i nakke, skuldre og armer.

Funksjoner

Utartet disker føre mellomrommene mellom ryggvirvlene å begrense, som irriterer spinal leddene, forårsaker dem til å forstørre og trykk mot nervene som går til armer og skuldre. Disk kollaps fører også bein spurs (benete utvekster fra ryggvirvlene) som setter press på nerver og gir smerter.

Symptomer

Disk degenerasjon kan begynne rundt 50 år. Avhengig av hvilken cervicalcolumna nerver er i klem, kan en pasient ha øvre lem og skuldersmerter, nummenhet og prikking i armer og hender eller svakhet i øvre ekstremiteter.

Nerverøtter

De vanligste stedene for cervical radikulopati smerte er C5, C6, C7 og C8 nerverøtter (slutten av nerver der de kommer ut av ryggmargen). Smerten kan presentere i en kombinasjon av steder i nakke, armer, skuldre og fingre.

Fysisk Eksamen

En pasient har en fullstendig fysisk undersøkelse og beskrive symptomene til legen. Legen vil observere hvordan pasienten beveger seg og bærer nakken, skuldrene og armene. Legen vil utføre en kombinasjon av rekke-av-bevegelse, sensoriske, refleks, styrke, provoserende (for å reprodusere symptomer) og ustabilitet testing (for å se om nakken ledd er i stand til å bære vekten).

Ortopedisk Testing

Det er mange ortopediske tester at en lege kan utføre for å sjekke for cervical radikulopati. Spurling tegn er ett av de mest vanlige tester, er positiv hvis smerte er tilstede når pasienten utvider halsen og det er smerte ved å dreie hodet. Den aksiale komprimering testen er positiv hvis smerte er tilstede når legen presser ned på pasientens hode med hals i en utrettet stilling.

Imaging studier

Røntgenbilder brukes for å diagnostisere innsnevring av disk mellomrom og bein spurs. CT-skanning (X-ray teknologi kombinert med datamaskin imaging) brukes til å visualisere bein i ryggraden å diagnostisere uregelmessigheter. MRI (tredimensjonalt bilde produsert av elektroner) skanner brukes til å diagnostisere bløtvev uregelmessigheter som ligament og disk unormalt.