Digidexo.com

wellbutrin og vekttap

Topimax og Wellbutrin og vekttap

Eksperter og brukere av Topimax og Wellbutrin har hatt spørsmål angående disse to medikamentene 'effekt når det gjelder vekttap. Men før du spør om disse medikamentene reduserer vekt, er det viktig å forstå hva de er og hvorfor leger foreskrive dem.

Hva er Topimax?

Topiramat anvendes for å stoppe beslag, og derfor er referert til som et antikonvulsivt. Leger også foreskrevet Topimax for å hindre migrene hodepine. Imidlertid er Topimax bare brukes for å hindre hodepine fra tilbakevendende; det vil ikke stoppe en hodepine som allerede har startet.

Hva er Wellbutrin?

Wellbutrin er et antidepressivum og arbeider på nevrotransmittere dopamin og nor-adrenalin for å bidra til å øke en persons humør. Leger foreskrive den til å behandle depressive lidelser og SAD (Seasonal Affective Disorder). Wellbutrin med et annet navn, Zyban, blir brukt til å hjelpe folk slutte å røyke.

Har Topimax hjelpe til med vekttap?

En av de nevnte bivirkninger av Topimax er vekttap. Men hvordan denne mekanismen fungerer ikke forstått. Angivelig, undertrykker Topimax appetitt, noe som fører til at personen tar den til ikke å spise, derfor han eller hun vil slippe vekt. Dessuten er størrelsen av dosen viktig: jo høyere dose en individuell seg, desto større blir vekttapet.

Har Wellbutrin hjelpe til med vekttap?

En vanlig bivirkning av Wellbutrin er vekttap. Fordi Wellbutrin påvirker dopamin, er dette den mest sannsynlige årsaken til at det påvirker appetitt og vekttap. Dopamin fungerer på gleden sentrene i hjernen og kan påvirke appetitten, akkurat som Zyban (Wellbutrin sin andre merkenavn) arbeider for å hjelpe folk slutte å røyke. Wellbutrin ser ut til å fungere ved å undertrykke appetitten, slik at enkeltpersoner har mindre interesse for mat.

Hva å huske om Topimax og Wellbutrin

Ifølge medisinsk litteratur om disse medikamentene, Topimax og Wellbutrin både føre til vekttap. Men det er ikke grunnen til at disse stoffene er foreskrevet. Begge er foreskrevet for medisinske tilstander som ikke har noe å gjøre med vekttap. Vekttap er bare en bivirkning at noen pasienter kan se så gunstig for deres behandling.

Wellbutrin for Weight Loss

Wellbutrin for Weight Loss


Det er mange kjepphest slankepiller på markedet lovende å slippe pounds ved hjelp av naturlige urter og kosttilskudd, men minst ett medikament har vist seg å hjelpe til med vekttap. Wellbutrin har lenge vært godkjent som en foretrukket antidepressiva på grunn av sin mangel på bivirkninger, men har den siste tiden blitt sett å også være et effektivt vekttap stoffet for dem som er overvektige.

Hva er Wellbutrin?

Wellbutrin er et multiplum opptakshemmer, betyr det påvirker mer enn bare en nevrotransmitter i hjernen i motsetning til serotonin reopptakshemmere som Zoloft. Wellbutrin brukes for behandling av alvorlig depresjon, værsyke og har vist seg å fungere i røykeslutt. Wellbutrin er en reseptbelagte medisiner, og bør diskuteres med legen din for å sikre at det er riktig passform for din situasjon.

Wellbutrin bør ikke tas for flere lidelser som depresjon og røykeslutt som store doser har vært kjent for å føre til en økning i beslag blant pasientene. Andre bivirkninger av Wellbutrin omfatte angst, humørsvingninger, søvnproblemer, aggresjon og rastløshet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, sørg for å snakke med legen din. Hvis du får elveblest, pustevansker eller hevelse i ansiktet, få til en lege umiddelbart som det kan være et tegn på en allergisk reaksjon.

Wellbutrin og vekttap

Legene oppdaget at pasienter som tar Wellbutrin begynte å miste vekt så mye som fem pounds uten noen endring i kosthold eller trening. Mekanismen for vekttap er ukjent, men det kan være knyttet til bivirkninger som reduksjon i appetitt, kvalme og oppkast. Også behandling av depresjon kan også føre til en mer positiv livsstil, inkludert kosthold og mosjon. Dramatiske vekttap kan være et problem for de med en spiseforstyrrelse som anoreksi eller bulimi. Personer med slike lidelser bør unngå å ta Wellbutrin.

En Duke University studie viste at kvinner på en 1600 calorie diett og tar Wellbutrin mistet betydelig mer vekt enn de på placebo. Den Wellbutrin ble brukt spesielt for vekttap i studien og ikke for behandling av depresjon. Ifølge studien, etter de første åtte ukene, mistet 67 prosent tar Wellbutrin mer enn 5 prosent av baseline kroppsvekt, mens bare 15 prosent i placebogruppen mistet mer enn fem prosent.

ADHD Medisinering Risiko

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en tilstand som er forbundet med dårlig konsentrasjon, kort oppmerksomheten span, dårlig impulskontroll, uro og andre symptomer, og er diagnostisert hos barn og voksne. Medisiner er tilgjengelige for å behandle symptomer på ADHD.

Sentralstimulerende

Typer av sentralstimulerende medisiner for ADHD behandling inkluderer metylfenidat-basert (dvs. Ritalin og Concerta), amfetamin-baserte (dvs. Adderall, Dexedrine og Vyvanse), og metamfetamin (Desoxyn). Bivirkninger inkluderer vekttap, søvnløshet, irritabilitet og økt blodtrykk. Disse medikamentene har et stort potensial for misbruk.

Ikke-stimulatorer

Strattera (atomoksetin hydroklorid) er en ikke-sentralstimulerende medikamenter for ADHD behandling. Bivirkninger inkluderer svimmelhet, mage ubehag, vekttap, søvnløshet, problemer med vannlating og seksuelle bivirkninger.

Antidepressiva

Antidepressiva har vist noen effekt med å behandle ADHD symptomer. Wellbutrin (bupropion) er en medisin som kan foreskrevet off-label for behandling av ADHD. Bivirkninger av Wellbutrin inkluderer vekttap, søvnløshet, svimmelhet, forstoppelse, munntørrhet, urolig mage og økt risiko for anfall.

Antihypertensiva

Catapres (klonidin) er noen ganger brukt som en off-label behandling for ADHD. Bivirkninger inkluderer seksuell dysfunksjon, tretthet, hodepine, urolig mage og forstoppelse. Alvorlige, men sjeldne, bivirkninger er utslett, elveblest og hevelse i hals, ansikt, armer og / eller ben. Rådfør deg med lege så snart som mulig dersom disse bivirkningene er erfarne.

Legemiddelinteraksjoner

Hvis du tar noen andre medisiner eller konsumere alkohol, diskutere eventuelle interaksjoner med din lege før bruk.

Grunner for Uønsket vekttap

Grunner for Uønsket vekttap


Vekttap som skjer uventet eller fører til en dramatisk forskjell i løpet av kort tid bør behandles av lege. Plutselige, uønsket vekttap kan indikere tilstedeværelse av en alvorlig sykdom, slik at det bør tas opp så snart som mulig. Dette er spesielt viktig for folk som ikke har gjort noen store endringer i sine dietter eller aktivitetsnivå og fortsatt opplever vekttap.

Kreft

Vekttap og tretthet er de to mest vanlige (og vanligvis noen av de tidligste) symptomer på kreft. Dette skyldes en rekke grunner, inkludert manglende appetitt, og en manglende evne til å oppta næring. Personer med kreft kan også lider av kakeksi, en tilstand der kroppens avfall bort og mistet store mengder muskelvev og fett gradvis. Dette fører til vekttap og en følelse av ekstrem utmattelse. Vekttap er spesielt betydelig med visse kreftformer, slik som lunge-, mage og bukspyttkjertel cancer.

Stress og depresjon

Mens mange forbinder høye nivåer av stress eller klinisk depresjon med vektøkning, sannheten er at mange mennesker har det motsatte problemet: de mister betydelige mengder vekt når de blir konfrontert med en vanskelig situasjon. Tap av appetitt er en viktig faktor, men siden depresjon påvirker også aktivitetsnivået og evnen til å konsentrere seg og ta avgjørelser, folk noen ganger ned i vekt bare fordi de ikke er interessert i mat eller spise. Visse legemidler som brukes til behandling av depresjon, som dopamin reuptakers (spesielt Effexor og Wellbutrin) føre til at pasienter ned i vekt når det tas regelmessig. Psykologiske problemer, inkludert spiseforstyrrelser, kan også føre til vekttap, selv om personen ikke bevisst streve for det.

Gastroenteritt

Gastroenteritt er betennelse i tarmen som følge av infeksjon, enten virus eller parasitter. Dette fører til malabsorpsjon, men også forårsaker kvalme, brekninger og diaré, som alle påvirke mengden og kvaliteten av mat konsumert. I de fleste tilfeller betyr gastroenteritt ikke trenger noen spesiell behandling og går bort av seg selv, selv om det noen ganger kan det utløse en mer alvorlig tilstand som kalles irritabel tarm syndrom. Gastroenteritt fører til dehydrering og vekttap i nesten alle tilfeller.

Geriatrisk Vekttap

Eldre mennesker kan gå ned i vekt som følge av sykdom, problemer med å tygge eller rett og slett på grunn av sin alder. Som kroppen blir eldre, er tap av muskelmasse uunngåelig, så er tannproblemer og depresjon, som alle kan føre til uønsket vekttap. De eldre har også færre energikrav, slik at deres metabolisme bremser ned og deres appetitt synker. Dramatisk vekttap i løpet av en meget kort tid kan indikere tilstedeværelse av alvorlig sykdom.

Thyroid Disorders

En overaktiv skjoldbruskkjertel (hypertyreose) kan resultere i betydelig vekttap, sammen med rask puls, tretthet og økt nervøsitet. Diagnosen er lett og tar bare en blodprøve (som bestemmer et høyt nivå av T4), selv om symptomene er noen ganger forveksles med andre sykdommer, inkludert kreft eller hjerteproblemer, i hvilket tilfelle diagnose er noen ganger forsinket. Medisiner og radioaktivt jod brukes til å behandle hypertyreose, men tilbakefall skje i opp til 80% av pasientene. Det er også en sjanse for at pasientene vil utvikle hypotyreose (underaktiv skjoldbruskkjertel) som følge av behandling, som kan føre til vektøkning, kraftige menstruasjonssykluser og redusert tenkning.

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hva er Wellbutrin?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle depresjon og værsyke (SAD), som er når depresjon oppstår i løpet av høsten og vinteren. Dets vitenskapelige navnet er bupropion. Et annet merke av bupropion, Zyban, har blitt brukt til å hjelpe pasienter å slutte å røyke ved å dempe cravings og abstinenssymptomer. Det finnes et antall mulige bivirkninger av Wellbutrin, og vekttapet er en av dem. Wellbutrin har vært kjent for å forårsake tap av matlyst, kvalme og oppkast, så vekttap tendens gå til hånd i hånd med disse symptomene, men disse bivirkningene vanligvis vare noen måneder, så stopp. I studier, opp til 28 prosent av personer som tar Wellbutrin mistet mer enn fem pounds.

Contrave

Contrave, en ny vekt-tap stoffet for tiden i kliniske studier, er en kombinasjon av Wellbutrin og avhengighet narkotika Naltrexone. Ifølge Dr. Dennis Kim, senior visepresident for medisinske anliggender og kommunikasjon på Orexigen Therapeutics Inc., skaperne av Contrave, i en artikkel for ABC News, folk tar stoffet mistet et gjennomsnitt på 8 prosent av sin kroppsvekt, rundt 17 pounds, innen ett år. Per juni 2009 ble stoffet er ikke godkjent av FDA Said Kim: "Vi har klart ryddet hinderet, effekten benchmark, det er selvfølgelig FDA dom for å se om det går for sikkerhet."

Side Effects

Andre bivirkninger av Wellbutrin kan være tretthet, spenning, munntørrhet, svimmelhet, hodepine, ukontrollerbar risting av en del av kroppen, forstoppelse, overdreven svetting, kramper, forvirring, hallusinasjoner, feber, utslett og eller brystet, muskel eller leddsmerter.

Wellbutrin har også vært gjenstand for en studie av FDA at funnet selvmordstanker eller handlinger hos barn og voksne kan øke når du tar Wellbutrin eller Zyban.

En lege skal alltid varsles hvis du ønsker å vite mer om Wellbutrin eller noen vekt-tap narkotika eller strategier.

Antidepressents og vekttap

Reseptbelagte antidepressiva har ulike bivirkninger på enkeltpersoner som tar dem. Det er flere faktorer som påvirker disse bivirkningene, inkludert metabolisme, psykologiske endringer under behandling og biologiske endringer fra stoffet selv. Svingninger i vekt er en annen vanlig bivirkning av antidepressiv medikamentell behandling, heve spørsmålet om å bruke disse stoffene spesielt for vekttap er levedyktig.

Hvordan Antidepressiva Work

Antidepressive legemidler er klassifisert som serotonin reopptakshemmere (SRI). Serotonin er et kjemisk signalstoff som er involvert med appetitt så mye (eller mer) som det er med humør. En betydelig mengde av serotonin i kroppen er plassert i den cellulære struktur av mageområdet, hvor det regulerer funksjonene av tarmen. Resten av serotonin er opprettet i det sentrale nervesystemet, hvor det påvirker humøret og emosjonelle reaksjoner status.

Serotonin og vektendring

The American Journal of Psychiatry sier at variasjoner i vekt kan være en bivirkning av antidepressiv medikamentell behandling, vurderer effekten av serotonin på appetitt svingninger og fordøyelsesfunksjoner. Disse fysiske og psykiske reaksjoner kan føre til enten øker eller minker i ønsket om næringsinntak. Studier har blitt gjennomført ved hjelp av fluoksetin (Prozac) versus placebo i en dobbel-blind metode over en 50-ukers periode som reflekterte noen vekttap under innledende stadier av narkotika inntak.

Vanlig foreskrevet antidepressiva

Ifølge Dr. Rob for MSN Health & Fitness, SRI-klasse av narkotika, samt selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), har en generell tendens til å føre til vektøkning. Den underliggende årsaken til dette gjenspeiler den relative effekten av serotonin på appetitt og noen SRI og SSRI medikamenter har en større tendens til vektøkning enn andre. Celexa, Paxil og Zoloft er noen av de mer vanlige foreskrevet antidepressiva som viser en tendens til vektøkning.

Antidepressiva og Vekttap

Det er noen foreskrevet antidepressiva som har blitt rapportert å reflektere varierende grad av vekttap. Adderall, et stoff foreskrevet for å behandle ADHD (ADHD), har vist noen indikasjon på påfølgende vekttap under behandling. Wellbutrin har også hadde rapportert indikasjoner på vekttap ved pasienter som tok denne antidepressant. Variasjonene i pasientens metabolisme samt i deres fysiske og mentale status gjengi disse spesifikke funn som utilstrekkelig vis-à-vis vekttap egenskapene til antidepressiva.

Advarsler

Medisinske fagfolk foreskrive antidepressiva bare etter intensiv undersøkelse av alle relevante forhold i forbindelse med den aktuelle oppgaven, inkludert fysisk tilstand, psykisk status og eventuelle arvelige faktorer som kan påvirke metabolismen av pasienten. Ved hjelp av noen narkotika, særlig antidepressiva, uten råd eller veiledning av en lege eller andre medisinske fagfolk kan resultere i negative og muligens livstruende reaksjoner.

Narkotika for depresjon og vekttap

Hvis du lider av noen av de mange former for depresjon og har behov for medisiner, er det mange valg avhengig av dine behov. Nesten alle av depresjon medisiner tilgjengelig har noen bivirkninger som bør tas i betraktning før resept, blant dem effekten av vekttap.

SSRI

Antidepressive medikamenter i den selektive serotonin-gjenopptak-inhibitor (SSRI) kategori hjelp ved å balansere nivåene av noradrenalin og serotonin i hjernen. Blant de bivirkninger pasienter på SSRI erfaring er undertrykkelse av deres appetitt, som vanligvis bidrar til vekttap.

Prozac

Et velkjent SSRI for allmennheten er Prozac (Fluoxetin). Personer med depresjon samt tvangslidelser (OCD), panikklidelse eller angst er vanligvis foreskrevet dette stoffet. Mens tretthet, kvalme og oppkast er vanlige bivirkninger av Prozac, har vekttap ofte blitt rapportert hos pasienter som tar stoffet også, vanligvis som et resultat av deres kvalme.

Zoloft

Zoloft (sertralin) er også en SSRI vanligvis foreskrevet til personer som lider av depresjon, sosial angstlidelse, tvangslidelse og panikklidelse, blant annet psykisk helseproblemer. Noen personer som tar dette stoffet har opplevd vekttap på grunn av kvalme og tap av matlyst.

Wellbutrin

Wellbutrin (Bupropion) har likhetstrekk med SSRI, men er faktisk en NDRI, eller noradrenalin-dopamin reopptakshemmere, hjelpe til balansering av hjernens noradrenalin, serotonin og dopamin nivåer. Appetitt undertrykkelse er en bivirkning hos nesten alle pasienter siden Wellbutrin reduserer ønskene til oral fiksering. Som et resultat av denne effekten, er dette stoffet også foreskrevet til sigarett røykere som ønsker å slutte å røyke.

Monoaminoksidasehemmere

MAO-hemmere eller MAO-hemmere, er et annet medikament rute for depresjon pasienter. Inkludert slike legemidler som Remeron, MAO-hemmere hindrer nedbryting av monoamine nevrotransmittere i hjernen, som igjen øker butikker av dopamin, serotonin og noradrenalin. MAO-hemmere er kjent for å øke appetitten hos noen pasienter, som fører til vektøkning. Dette blir tilfelle, hvis du er ute etter å gå ned i vekt, kan MAO-hemmere ikke være for deg.

Trisykliske antidepressiva

En endelig antidepressiva legemiddelgruppe som bør unngås hvis vektøkning er en uønsket bivirkning er trisykliske antidepressiva. Narkotika i denne kategorien, som Elavil, Adapin og Tofranil, blokkere histamin og alfa 1 reseptorer i hjernen, ofte forårsaker appetitt stimulering. Metabolic rate er bremset og karbohydrat cravings er økt på disse stoffene, forårsaker vektøkning.

Wellbutrin XL bivirkninger

Wellbutrin XL bivirkninger


Wellbutrin XL er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle store depresjoner. Ifølge Drugs.com, symptomene Det behandler inkluderer mangel på energi, skyldfølelse, manglende evne til å konsentrere seg, mangel på en sexlyst og selvmordstanker. Drugs.com sier, "Wellbutrin er tenkt å fungere ved å endre nivåer av hjernen kjemikalier noradrenalin og dopamin." Som med alle medisiner, er det noen bivirkninger involvert når du tar Wellbutrin XL.

Vanlige bivirkninger

Ifølge eMedTV, har kliniske studier vist at de vanligste bivirkningene av Wellbutrin er uro, munntørrhet, forstoppelse, hodepine, svetting, kvalme, søvnløshet, uregelmessig hjerterytme, hørselsproblemer, tåkesyn, menstruasjonsproblemer, høyt blodtrykk, angst og besvimelse.

Vekt bivirkninger

Også eMedTV sier at opp til 13,6 prosent av folk som tok Wellbutrin rapporterte en vektøkning (og så mange som 28 prosent rapporterte et vekttap) av fem pounds eller mer. Wellbutrin fører ofte endringer i appetitt og / eller kvalme, som både kan bidra til vekt gevinst eller tap. eMedTV sier også at endringer i vekt er en vanlig bivirkning av depresjon i seg selv.

Seksuelle bivirkninger

Wellbutrin XL kan føre til endringer i din sexlyst og impotens. eMedTV sier at over 3 prosent av Wellbutrin brukere opplevde en redusert sexlyst, men de legger til at på mindre enn 1 prosent av folk som tar narkotika, sex stasjoner faktisk økt. Andre seksuelle bivirkninger kan bli forsinket utløsning, smertefulle ereksjoner og smertefulle utløsninger - som er sjeldne. eMedTV sier at personer med ubehandlet depresjon ofte rapporterer noen form for seksuell dysfunksjon.

Beslag

Ifølge Drugs.com, er Wellbutrin XL forbundet med en økt risiko for anfall. Visse faktorer kan øke disse risikoene for eksempel en svulst i sentralnervesystemet, overdreven alkoholbruk, tidligere hodeskade, anoreksi, bulimi og andre spiseforstyrrelser. For å minimere risikoen for anfall, bør den daglige dosen med Wellbutrin XL ikke overstige 450 milligram. Drugs.com foreslår å alltid konsultere med legen din om eventuelle tidligere helsemessige forhold eller nåværende medisiner før du tar noen form for medisin, enten resept eller over-the-counter.

Depresjon medisiner og vekttap

Medisiner som brukes til å behandle depresjon har vært en kilde til symptomlindring for mange sliter enkeltpersoner. Det er imidlertid ofte bivirkninger fra disse kraftige medikamenter. For mange er den mest ubehagelige effekten en endring i vekt.

Medisiner som kan føre til vekttap

Antidepressiva er generelt ikke brukes til vekttap, men noen individer har mistet eller opprettholdt i vekt mens du tar medisinen. Noen av de medisiner mer sannsynlig å ha tap av vekt som en bivirkning er de som påvirker både noradrenalin og serotonin i hjernen. Disse inkluderer Serzone, Cymbalta og Effexor. Wellbutrin er et annet antidepressivum som vanligvis ikke føre til vektøkning. Selektive serotonin reopptakshemmere som Prozac er også ansett for å være mindre sannsynlig å oppmuntre vektøkning. Men én i den kategorien som kan faktisk føre til vektøkning er Paxil. Husk at hver kropp reagerer forskjellig, så mens noen kan gå ned i vekt på en medisiner, mens andre kan få vekt. Dette er bare generelle retningslinjer.

Vekttap Betraktninger

Hvis du prøver å gå ned i vekt og trenger å ta antidepressiva, kan det hende du trenger å gjennomgå en prøving og feiling periode for å finne en som lindrer din depresjon, men ikke føre til vektøkning. Hvis du fortsetter å forsøke å gå ned i vekt ved å spise en balansert diett og trener, din fremgang i dette området vil normalt være minimalt påvirket av antidepressiva. Men hvis du opp i vekt den første uken av et antidepressivum diett, er det mer sannsynlig å fortsette å få vekt på at spesifikke medisiner til tross for sunn livsstil beslutninger.

Medisiner som kan føre til vektøkning

Medisiner som forårsaker vektøkning i en betydelig del av de som tar dem inkluderer trisykliske antidepressiva og monamine-hemmere (MAO-hemmere). Hvis du søker vekttap, kan disse medikamentene må unngås.

Opprettholde kommunikasjon

Depresjon er en alvorlig psykisk helseproblem. Medisiner er en viktig del av behandlingen. Imidlertid kan vektendringer påvirker selvfølelse, noe som kan ha negativ innvirkning på depresjon. Derfor er det viktig å være informert om mulige bivirkninger og opprettholde kommunikasjonen med din medisinske leverandøren.

Advarsel

Ikke endre eller avslutte medisiner uten legens retning. Stoppe medisiner plutselig kan forverre depresjon symptomer. Hvis det er en vektendring, bør du oppsøke lege før de bestemmer seg et kurs av handlingen. Husk at depresjon i seg selv, atskilt fra de medisinene for å behandle det, kan forårsake appetitt endringer som påvirker vekten.

Anti Beroligende og Vekttap

Antidepressiva er medisiner foreskrevet for å behandle depresjon og beslektede mentale tilstander. Fordi de påvirker nivåene av nevrotransmittere i hjernen som påvirker både humør og appetitt, kan noen antidepressiva føre til vekttap i en liten prosentandel av pasientene.

Selektive serotoninreopptakshemmere

Selektive serotonin reopptakshemmere eller SSRI, er en klasse av antidepressiv som virker ved å øke tilgjengelige nivåer av signalstoffet serotonin i hjernen. Atypisk depresjon, noe som fører til overspising og sleeping, kan behandles med SSRI og kan føre til vekttap som serotonin selv ut.

Paradoksalt nok, noen mennesker opplever vektøkning mens du tar SSRI, noe som gjør dem en ineffektiv og upålitelig vekttap hjelpemiddel i de uten depresjon. Bivirkninger av SSRI kan omfatte redusert libido, akatisi (en bevegelse lidelse preget av en følelse av indre uro) og økt suicidale tendenser i visse befolkningsgrupper.

Trisykliske antidepressiva

Trisykliske antidepressiva (TCA) er en eldre klasse av medisiner og er kjent for å forårsake mer alvorlige bivirkninger enn SSRI. De er generelt sett på som et andrelinjebehandling når SSRI har mislyktes. TCA er beryktet for å forårsake vektøkning, noe som ofte kan være alvorlige nok til å stoppe behandlingen. Av denne grunn, er de et dårlig valg for vekttap i fravær av depresjon. Andre bivirkninger av TCA kan omfatte tørr munn, forstoppelse og alvorlig døsighet.

Atypiske Antidepressiva

Atypiske antidepressiva er medisiner som påvirker ulike signalstoffer som noradrenalin og dopamin. Wellbutrin, Remeron og Desyrel faller inn under denne kategorien.

Ifølge emedtv.com, om lag 28 prosent av mennesker opplever vekttap på mer enn 5 lbs.while tar Wellbutrin. Mens sammenhengen er ikke helt klart, synes Wellbutrin å føre til vekttap ved å lindre depresjon som bidrar til vektøkning, samt å fremkalle kvalme og dårlig matlyst i noen brukere.

Konklusjon

Mens effektive vekttap hjelpemidler i et mindretall av tilfellene, er antidepressiva ikke generelt sett på som en pålitelig vekt-tap løsning for de som ikke lider av depresjon. I mange tilfeller kan de ha motsatt effekt, forårsaker uønsket vektøkning og andre bivirkninger. Når de gjør føre til vekttap, er beløpet tapt vanligvis ikke nok til å rettferdiggjøre sin bruk til dette formålet alene. Den sikreste og mest effektive middel for å miste vekt er riktig kosthold og daglig mosjon.

Advarsel

Noen antidepressiva kan forårsake farlige bivirkninger. Hvis du opplever tanker om selvskading eller selvmord, må du kontakte en medisinsk faglig umiddelbart. Aldri slutte å ta antidepressiva brått eller uten tilsyn av lege.

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi


Det er noe uenighet om hvorvidt bulimi, en spiseforstyrrelse preget av binging og purging mønstre, bør behandles med Wellbutrin, en atypisk antidepressivum. Mens det er bekymring i det medisinske felt over dens effektivitet og muligheten for ubehagelige bivirkninger, noen pasienter rapporterer at Wellbutrin undertrykker uønsket oppførsel, og oppfordrer til bedre enn Prozac, som er den fremre etter valg for behandling av spiseforstyrrelser.

Bruksanvisning

Bruk Wellbutrin å behandle bulimi

•  Spør din mentale helsepersonell om bruk av Wellbutrin å behandle bulimi, spesielt hvis andre antidepressiva som Prozac har vist seg ineffektiv eller har presentert bivirkninger som for eksempel en økt følelse av angst, følelser av sinne eller aggressiv atferd. Mange psykiatere kan nøle i forskrivning Wellbutrin for spiseforstyrrelser, siden det kan føre til vekttap i et flertall av pasientene.

Gjør deg kjent med noen av de bivirkninger forårsaket av Wellbutrin, som tørr munn, tinnitus (øresus), kvalme, søvnløshet, skjelvinger, utslett og selv beslag. Vrangforestillinger, paranoia, forvirring og hypertensjon har også forekommet i sjeldne tilfeller også. Disse bivirkningene forsvinner ofte etter de første ukene når kroppen justerer til medisinering.

Pass deg for bivirkninger av Wellbutrin, der en liten prosentandel av pasientene opplever en motsatt effekt av medisinen. For eksempel kan personer som tar Wellbutrin for depresjon faktisk føler seg mer deprimert i løpet av de første dagene av å ta medisinen. Informer helsepersonell umiddelbart hvis du opplever en bivirkning når du bruker Wellbutrin å behandle bulimi.

Bruk Wellbutrin i forbindelse med en atferdsmodifikasjon program for de beste resultatene. Kognitiv atferdsterapi, for eksempel, er den foretrukne form for terapi for å behandle bulimi siden det forandrer feil holdninger og oppfatninger man kan føle om selvbilde og skiller disse tankene og følelsene fra symptomer på spiseforstyrrelse.

Unngå overdoser på Wellbutrin eller ta doser for tett sammen. Overdrevent inntak av Wellbutrin kan forårsake anfall hos en betydelig andel av pasientene, og beroligende midler eller sovemedisin kan være nødvendig å midlertidig foreskrevet.

Hint

  • Wellbutrin er økende i popularitet fordi det er en av de få antidepressiva som ikke forårsaker seksuell dysfunksjon eller vektøkning. I tillegg er Wellbutrin en svært effektiv medisin i å hjelpe folk til å slutte å røyke.
  • Hvis du er 24 år eller yngre og har blitt diagnostisert med alvorlig depressiv lidelse (MDD) eller andre psykiske lidelser, bruker Wellbutrin med forsiktighet, da det har vist seg å utløse en økning i selvmordstanker eller atferd.

Medisiner som brukes for angst som hjelpe til med vekttap

Hvis du er en person plaget av angst og har behov for medisiner for å behandle det, er det mange alternativer for deg å diskutere med legen din. Angstpasienter bekymret for muligheten for vektøkning på slike medisiner trenger ikke bekymre deg, med tanke på angst narkotika tilgjengelig som faktisk kan hjelpe til med vekttap.

Bupropion

Buproprion, eller Wellbutrin, er en NDRI, eller noradrenalin og dopamin-gjenopptak-inhibitor, som hjelper til med angst ved å balansere nivåene av disse kjemikalier i hjernen. En av bupropion er bivirkninger skjer for å være appetitt undertrykkelse, som nesten alltid fører til vekttap. Bupropion reduserer muntlige fikseringer hos pasienter som tar stoffet, og kan være foreskrevet for å hjelpe røykere å slutte å røyke på grunn av denne effekten.

Sertralin

Sertralin, eller Zoloft, er en SSRI, eller selektive serotonin reopptak inhibitor, som brukes til behandling av panikk og depresjon lidelser, sammen med sosial angstlidelse og tvangslidelser (OCD). Sertralin virker serotonin ved å gjenopprette balansen i hjernen. På grunn av bivirkninger av appetitt tap og kvalme, har angst pasienter på Zoloft gått ned i vekt. Vektøkning kan være en bivirkning hos noen pasienter, også.

Fluoksetin

Fluoksetin, eller Prozac, er et annet SSRI brukes av personer med depresjon, panikklidelser, tvangslidelse og angst. Blant Fluoksetin kjente bivirkninger rapportert av mange pasienter er betydelig vekttap, men dette er ofte på grunn av kvalme. Det er også mulig at en del av dette stoffet kan faktisk i vekt.

Paroksetin

Paroksetin eller Paxil, er enda et annet SSRI som brukes til ikke bare å behandle depresjon, angst lidelser, men også, OCD og premenstruelle dysmorphic uorden. På toppen av balansere hjernens serotoninnivået som det er ment å gjøre, har Paroxetin også vært kjent for å forårsake døsighet, kvalme, svimmelhet og vekttap i mange pasienter tar stoffet. Vektøkning kan oppleves av noen.

Venlafaksin

Venlafaksin, eller Effexor, forskrives til pasienter plaget med angstlidelser, depressive lidelser og panikklidelser. I motsetning til de nevnte medisiner, er dette stoffet en SNRI, eller serotonin-noradrenalin reopptakshemmere, som gjenoppretter balansen i hjernens serotonin og noradrenalin nivåer for å bedre humør problemer. Venlafaksin fører ofte redusert appetitt hos pasienter som tar stoffet, som igjen resulterer i vekttap. I enkelte personer, kan vektøkning være en bivirkning i tillegg.

Alprazolam

Alprazolam, eller Xanax, er i en gruppe legemidler som kalles benzodiazepiner som tregere bevegelse av hjernen kjemikalier som har blitt ubalansert. Alprazolam er foreskrevet for pasienter med angst og panikklidelse, samt personer med angst forårsaket av depresjon. Noen av alprazolam s mildere bivirkninger er irritabilitet, søvnløshet, kvalme og vekttap på grunn av endringer i appetitt.

Antidepressiva som forårsaker Vekttap

Flertallet av antidepressiva føre til at noen vektøkning. Det finnes et lite antall antidepressive midler som har vist seg, i noen tilfeller, for å forårsake et tap i vekt. Ved behandling av depresjon, er det viktigste å behandle depresjon. Men siden vektøkning kan redusere en persons selvfølelse, om at disse medikamentene har på en persons vekt bør tas i betraktning.

Typer

Det finnes ulike typer antidepressiva som legen din kan foreskrive. Disse inkluderer:
Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), som øker serotonin signalstoffet i hjernen, inkludert Prozac (fluxoetine hydroklorid), Paxil (paroxetin), Zoloft (sertralin), Remeron (mirtazapin), Luvox (fluvoksamin), Celexa (citalopram), Lexapro (escitalopram), og Serzone (nefazodon).
Serotonin-noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), som øker serotonin og noradrenalin signalstoffer i hjernen, inkludert Effexor (venlafaxine) og Pristiq (Desvenlafaxine).
Trisykliske antidepressiva (TCA), som øker serotonin og noradrenalin i hjernen. Disse stoffene omfatter Elavil (amitriptylin) og Tofranil (imipramin).
Monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), som hindrer serotonin og noradrenalin fra å bryte ned i hjernen. Disse stoffene omfatter Parnate (tranylcypromin) og Nardil (fenelzin).
Andre antidepressiva som ikke er nevnt ovenfor, er også tilgjengelig, inkludert Welbutrin (bupropion) og Effexor (venlafaxin), som er en SSNRI, selektive serotonin og noradrenalin reopptakshemmere.

Vekttap

Antidepressiva som har vist seg å føre til vekttap inkluderer Prozac og Welbutrin. Vekttapet sett med Prozac kan være på grunn av bivirkningene, som inkluderer tap av appetitt, diaré og kvalme. Den vekttap er nesten alltid mindre.
Vekttap på Wellbutrin kan skje fordi dette stoffet påvirker nivåene av dopamin, som styrer energi, appetitt og motivasjon. Bivirkningene inkluderer kvalme og brekninger, som også kan være årsaken til vekttap.

Vektøkning

De fleste antidepressiva føre til vektøkning. For eksempel, har forskning vist at for ca 25% av personer som tar SSRI, det er en vektøkning på minst 10 pounds. Vektøkning er vanligvis sett med folk som har tatt narkotika i seks måneder eller mer.
Andre klasser av antidepressiva som kan føre til vektøkning inkluderer tricylics og MAO-hemmere. Bruken av MAO-hemmere har gått ned, på grunn av deres potensielle bivirkninger.

Vekt Nøytral

Noen antidepressiva er ikke knyttet med enten vekttap eller vektøkning. Disse er kjent som vekt netural og inkluderer noen SSRI, som Celexa, Lexapro, Luvox, Serzone og Zoloft. Andre vekt nøytrale medisiner er Desyrel og Effexor.

Advarsel

Alle medisiner bør bare tas under tilsyn av lege. Hver person er forskjellig og planen for behandling av depresjon må tilpasses av legen om å møte dine behov.

Antidepressivum for vekttap

Antidepressiva er legemidler som brukes til å behandle symptomer på klinisk depresjon, tvangslidelser og andre psykiske lidelser. De inkluderer ofte foreskrevet medikamenter som Prozac, Zoloft og de eldre trisykliske antidepressiva. Behandling med antidepressiva kan føre til vekttap hos noen personer med depresjon relatert fedme, men er ikke en effektiv vekttap strategi for folk flest.

Antidepressiva og Vekttap

Antidepressive medisiner inkluderer trisykliske og de nyere SSRI. SSRI arbeid ved å hindre gjenopptak av serotonin, som fører til høyere tilgjengelige nivåer av nevrotransmitter i hjernen. Serotonin er ansvarlig for humør, søvnmønster, appetitt og andre mentale tilstander. Personer som lider av atypisk depresjon, som symptomer inkluderer overspising, forsove og vektøkning, kan oppleve vekttap når du tar SSRI som sine serotoninnivået selv ut.

Den atypisk antidepressiva Wellbutrin viser størst potensial for å forårsake vekttap. Ifølge EMedTV.com, opp til 28 prosent av pasienter som tar Wellbutrin vil miste minst fem pounds. Wellbutrin er antatt å føre til vekttap ved å påvirke nivåene av dopamin --- en nevrotransmitter ansvarlig for motivasjon, energi og appetittregulering. Andre bivirkninger er oppkast, kvalme og lignende symptomer som kan bidra til vekttap.

Bivirkninger og risiko

Ta antidepressiva eller annen grunn er ikke uten risiko som bør veies nøye før behandlingsstart. Noen av disse inkluderer suicidale tanker og atferd, seksuell dysfunksjon og --- Paradoksalt --- vektøkning. Ifølge WebMD.com, rundt 25 prosent av SSRI-brukere opplever vektøkning på 10 pounds eller mer etter 12 ukers behandling. Trisykliske antidepressiva er beryktet for å forårsake uønsket vektøkning, og MAO-hemmende antidepressiva som Nardil og Parnate lister også vektøkning som en mulig bivirkning.

Verdict

Mens de kan hjelpe dem diagnostisert med visse typer depresjon, antidepressiva er ikke en pålitelig metode for vektreduksjon for den generelle befolkningen på grunn av sine uforutsigbare effekter på vekt og høy forekomst av bivirkninger. Til dags dato, er den beste og eneste metoden for å opprettholde en sunn vekt gjennom et godt balansert kosthold og regelmessig mosjon.

I noen tilfeller kan overspising og vektøkning være tegn på depresjon. Hvis du opplever andre depresjonssymptomer, for eksempel tap av interesse i hobbyer, redusert libido eller vedvarende følelser av tristhet, søke medisinsk hjelp. En mental helse profesjonell kan hjelpe avgjøre om antidepressiv behandling er riktig for deg.

Bivirkninger av Wellbutrin medisiner

Wellbutrin er et medikament gitt til personer som har blitt diagnostisert med værsyke (SAD) eller klinisk depresjon. Ifølge Drugs.com, bivirkninger av Wellbutrin inkluderer søvnløshet, fordøyelsesenzymer og hudproblemer og hodepine. Folk tar Wellbutrin som opplever alvorlige bivirkninger, som hallusinasjoner eller anfall, bør søke akuttmedisinsk behandling.

Hodepine

Ifølge Drugs.com, hodepine, spesielt migrene, er en vanlig bivirkning av å ta Wellbutrin.

Digestive

Fordøyelses bivirkninger av Wellbutrin inkluderer endringer i appetitt, kvalme, oppkast, forstoppelse og vekttap eller vektøkning.

Libido

Tar Wellbutrin kan redusere interessen for seksuell aktivitet hos både menn og kvinner.

Søvnløshet

Wellbutrin kan føre til vanskeligheter med å sovne, bor sover eller våkner opp for tidlig.

Skin

Hudproblemer i forbindelse med Wellbutrin er vanlig og kan omfatte peeling, utbredt utslett, kløe, overdreven svetting og alvorlig blemmer.

Nevrologisk

Nevrologiske bivirkninger av Wellbutrin omfatter svimmelhet, skjelving, hallusinasjoner og forvirring. Dette er alvorlige bivirkninger som krever rask medisinsk evaluering.

Seizure

Wellbutrin kan forårsake anfall eller kramper. Ifølge Drugs.com, beslag er mer sannsynlig hvis Wellbutrin tas i kombinasjon med alkohol.

Medisinsk Vekttap Supplements

Fedme, ifølge MedlinePlus, er et medisinsk problem definert til å ha for mye fett. Når kosten og mosjon er ikke nok til å fremme vekttap, medisinsk vekttap narkotika er noen ganger foreskrevet for å supplere en sunn livsstil.

Den amerikanske FDA har godkjent to typer reseptbelagte medisinsk vekttap kosttilskudd, og leger foreskrive visse andre off-label også. Det er viktig å forstå disse medisinske kosttilskudd før du foretar et valg med legen din.

Appetittdempende midler

Disse stoffene er ofte foreskrevet medisinsk som kosttilskudd for vekttap, ifølge US vekt-kontroll Information Network (WIN). Appetittdempende midler virker ved å gjøre akkurat hva navnet sier --- undertrykke appetitt, eller redusere sult, ved å opptre på kjemikalier i hjernen.

FDA-godkjente appetittdempende inkluderer sibutramin (Meridia), phentermine (Adipex-P) og diethylpropion (tenuate). Sibutramin er indisert til langsiktig bruk, mens phentermine og diethylpropion anbefales kun for kortsiktig tilskudd på grunn av bivirkninger som munntørrhet, svimmelhet og kvalme.

Appetittdempende midler er lik amfetamin (Adderall, Dexedrine) i kjemisk struktur, så de er ikke alltid første-linje valg for å supplere medisinsk for å fremme vekttap.

Lipaseinhibitorer

I motsetning apetitthemmere, denne klassen av medisinsk vekttap supplement stoffet virker på kroppen, ikke i hjernen. Lipaseinhibitorer fungerer ved å blokkere et fordøyelsesenzym, redusere kroppens evne til å absorbere fett tatt i fra mat med rundt en tredjedel, ifølge WIN.

Orlistat (Xenical) er en FDA-godkjent lipase inhibitor foreskrevet for å supplere kostholdet og trening for vekttap. Alli, en over-the-counter medisinsk supplement finnes på de fleste apotek, er en redusert styrke versjon av Xenical, ifølge Mayo Clinic.

Lipaseinhibitorer er FDA-godkjent for langsiktig bruk, men som appetittdempende, de bærer bivirkningen risiko også. Potensielle bivirkninger inkluderer fet avføring, diaré, magesmerter og oppblåsthet.

Andre medisinske kosttilskudd

Ganger en lege vil foreskrive et medikament for å supplere kostholdet og trening som ikke er spesielt godkjent for dette formålet av FDA. Dette kalles "off-label" forskrivning, og er ganske vanlig.

Off-label medisinske kosttilskudd som er foreskrevet for å behandle fedme omfatter bupropion (Wellbutrin, et antidepressivum), topiramat (Topimax, en anti-anfall medisiner) og metformin (Glucophage, en diabetes narkotika).

Off-label medisinske kosttilskudd kan velges av legen i lys av din personlige sykehistorie og eventuelle sykdommer du måtte ha. Det er viktig å snakke med legen din om de ulike effekter og bivirkninger av utenfor-label kosttilskudd for vekttap, da de varierer mye fra type til skriver.

Tilskudd for Weight Loss

The Mayo Clinic minner oss om at kosthold og mosjon er den beste måten å gå ned i vekt. Før du vurderer en resept medisinsk vekttap supplement stoffet, sørg for at du lever en sunn livsstil. Snakk med legen din om reseptfrie kosttilskudd som vitaminer og mineraler før du tenker på å ta en medisinsk vekttap supplement. Og husk, medisinsk vekttap kosttilskudd er ment å brukes sammen med kosthold og trening; det er ingen "magisk pille" for å miste vekt.

Depresjon Medisin og vekttap

Depresjon er en psykisk helse problem som kan behandles med terapi og av medisiner foreskrevet av legen din. Det finnes ulike typer medisiner mot depresjon, men den typen knyttet oftest til vekttap er SSRI - selektiv serotonin reuptake inhibitors. Mest sannsynlig skjer dette vekttapet skyldes endringer i appetitt og aktivitetsnivå. Bortsett fra disse behandlingene, er folk som lider av depresjon oppfordres også til å opprettholde en sunn og aktiv livsstil for å redusere virkningene av depresjon.

Bupropion

Bupropion er en fellesbetegnelse for Zyban og Wellbutrin og har vært knyttet til vekttap hos noen individer. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine National Institutes of Health, har studier vist Bupropion ble funnet å fremme vekttap hos kvinner som var overvektige eller fete.

Fluoksetin

Fluoksetin er den generisk navn for Prozac og har vært knyttet til vekttap i studier med kort tids behandling. Konklusjonen av studien var at pasienter som bruker Fluoxetin for akutt behandling opplevde beskjedne vekttap. Ifølge American Journal of Psychiatry Online, vekttap som oppstod på grunn av akutt behandling med fluoksetin oppsto vanligvis i løpet av de fire første ukene av behandling med medisiner.

Livsstil

En person som lider av depresjon er trolig å ha blitt inaktiv og mindre bekymret for sine kostvaner. Av denne grunn en person som lider av depresjon er oppfordret til å opprettholde en sunn og aktiv livsstil sammen med sin behandling. Ved å være aktiv og spise godt, kan personer med depresjon også finne de opplever vekttap på grunn av sine livsstilsendringer.

Hvordan Switch jeg Fra Wellbutrin til Effexor?

Hvordan Switch jeg Fra Wellbutrin til Effexor?


Bytte antidepressiva er en delikat situasjon at enhver endring i dosen kan forårsake bivirkninger. Den type antidepressiva, medisinsk historie og andre medisiner er alle avgjørende faktorer legen vil bruke til å avgjøre om du bytter fra Wellutrin til Effexor er en trygg beslutning for deg. Både Wellbutrin og Effexor manipulere noradrenalin, som er et hormon og nevrotransmitter. Wellbutrin er en noradrenalin-dopamin reopptakshemmere (NDRI), og Effexor er en seratonin-noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), som er separate klasser av antidepressiva.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om Effexor. Forklar hvilke saker du har med fortsatt bruk av Wellbutrin og hvorfor du ønsker å prøve Effexor. Legen vil stille spørsmål om bivirkningene du opplevde på Wellbutrin. Det er viktig å være ærlig når hun spør om noen ekstra medisiner du tar.

Følg legens retninger for å stoppe bruken av Wellbutrin. Legen vil foreskrive en metode for sakte stepping ned dosen og til slutt stoppe mens sakte innføre Effexor. Avhengig av hvor høy din nåværende dose av Wellbutrin er, kan denne prosessen ta måneder fordi Effexor ikke kan innføres før Wellbutrin senkes til en dose som ikke vil reagere negativt.

Ta oppstartspakke for Effexor som anvist. Det kan ta uker å føle virkningene av Effexor, så det er viktig bare for å fortsette å ta den. Denne metoden forhindrer avbryt syndrom i ferd med å bytte medisiner. "Seponering syndrom" er betegnelsen som brukes for abstinenssymptomer etter seponering av legemidler som ikke er vist å være vanedannende. Legen vil trappe dosen gradvis opp og sjekke på din mentale helse å sikre at kroppen håndterer bryteren.

Monitor selv for bivirkninger som ekstreme humørsvingninger, endringer i appetitt, tretthet, døsighet, søvnløshet, selvmordstanker, svimmelhet, kvalme, angst, svetting, urolig mage, gjesping, vekttap, forstoppelse, tåkesyn eller endringer i smak . Sørg for å melde fra om bivirkninger og alvorlige endringer i legen din. Dette kan kreve hjelp av en elsket en som ser deg på en daglig basis, og kanskje legge merke til flere psykiske problemer som du ikke kan.

Hint

  • Legen kan forskrive en annen metode for å bytte fra en antidepressant til en annen, avhengig av klasser av medisiner. Følg instruksjonene nøyaktig for å unngå ubehagelige effekter.
  • Interaksjon mellom Wellbutrin og Effexor kan forårsake anfall.
  • Seponering syndrom har ført til sykehusinnleggelse og med selvmord.

Depresjon og vekttap

Depresjon og vekttap


Depresjon fører til både fysiske og psykiske problemer som for eksempel kroniske smerter, sorg og følelse av hjelpeløshet. Når appetitt påvirkes i mer alvorlige tilfeller av depresjon, er personen tilbøyelig til å gå ned i vekt. På den annen side, i en overvektig pasient som lider av depresjon, vekttap kan potensielt resultere i en reduksjon av depresjon. Vekttap på depresjon er påvirket av faktorer som alder, alvorlighetsgrad, vekt og bruk av antidepressiva.

Typer

Depresjon kan føre til en reduksjon i appetitten, noe som fører til at personen til å gå ned i vekt. Hvis det er en kortvarig, eller mild, vil vekten tilbake når depresjonen forsvinner. Men hvis depresjon er kronisk og fortsetter utover noen få måneder, så det blir ansett som mer alvorlig og vekttap mer betydelig. For eksempel, i tilfeller av bulimi og anorexia nervosa (spiseforstyrrelser som resulterer i frata kroppen av mat og næringssalter) hvor kronisk depresjon er til stede, psykiatriske inngrep er nødvendige.

Medisinering

Dersom depresjon er i konflikt med en persons evne til å fungere i en lengre periode, er det anses klinisk depresjon og medisinering er ofte foreskrevet. Medisinering kan endre vekt. Noen nyere antidepressive medisiner, SNRI (serotonin-noradrenalin reopptakshemmere), for eksempel Cymbalta, Ludiomil og Nardil, er assosiert med vektøkning. SSRI (selektive serotoninreopptakshemmere), slik som Prozac og Wellbutrin, kan føre til en svak nedgang i vekt i løpet av behandlingen og så en liten gevinst etterpå (som kan være assosiert med reduksjon i depresjon). Ingen langtidsstudier etter behandling har blitt gjort for å identifisere vektøkning eller tap.

Fedme

Fedme øker en persons sjanse for å bli deprimert. Gjentatt erting og kritikk fører til en person til å spise mer og få vekt. Lav energi, overspising, og følelser av negativitet er forbundet med depresjon. Behandling av depresjon med trening, stressreduksjon og kosthold oppfordrer vekttap og en nedgang i depresjon.

Tegn

Vekttap kan være den første indikator på at en person er deprimert. Tegn på depresjon er subtile, spesielt hos yngre barn og ungdom, og så det kan gå ubemerket hen. Det kan være etter et trekk eller en skilsmisse som en forelder merknader hans barn nektet mat på bordet, og klærne blir for stor som en gang passform.

Betraktninger

Vekttap kan enten redusere eller øke depresjon. Langsiktige sunne vaner med å spise riktig, trene og holde seg i form er gode ideer til å fortsette i en mannsalder. Når vekten svinger for mye, øker du sjansene dine for depresjon. Klinisk depresjon kan ikke alltid unngås, men det finnes måter å minske graden av det ved å holde et sunt sinn og kropp.

Om Vektøkning og Wellbutrin

Selv om vektøkning er et vanlig symptom på depresjon og en vanlig bivirkning i de fleste antidepressiva, er det sjelden sett hos pasienter som tar Wellbutrin. Lære mer om Wellbutrin, undersøke andre mulige årsaker til vektøkning, tenker kosttilskudd justeringer og snakke med legen din vil bidra til å forstå din vektøkning på Wellbutrin.

Funksjon og Active Ingredient

Wellbutrin - eller buproprion chloride - er et antidepressivum som kontrollerer nivåer av dopamin og noradrenalin, to kjemikalier i hjernen som regulerer humøret. Wellbutrin aktive ingrediensen er et derivat av en appetitt suppressant som kjemisk ligner amfetamin. I tillegg til forskrivning det for depresjon og humørforstyrrelser, leger også foreskrive Wellbutrin til hjelp i røykeslutt og dempe nikotin suget.

Vekttap er en vanlig bivirkning

Fordi de aktive ingrediensene i Wellbutrin er knyttet til ofte brukte appetittdempende, vekttap er mer vanlig hos pasienter som tar Wellbutrin enn vektøkning. I kliniske studier av Wellbutrin, studerte 28 prosent av pasientene tapt fem pounds eller mer, mens på stoffet. Vekttap er så vanlig mens du tar Wellbutrin at resept råd ikke foreslår å gi medisinen til pasienter med en tidligere historie med konsekvent vekttap, anoreksi eller bulimi.

Andre mulige Betraktninger

Andre hensyn til vektøkning mens du tar Wellbutrin kunne inkludere potensielle legemiddelinteraksjoner, mangel på mosjon, metabolske eller ernæringsmessige problemer eller mulig spiseforstyrrelse. Selv om forskning har identifisert en konkret liste over legemidler som pasienter ikke skal ta med Wellbutrin, forskerne har ennå til å identifisere alle mulige interaksjoner, og det kan være medikamenter som forårsaker vektøkning mens du tar Wellbutrin. Problemer som forårsaker pasientens metabolisme å bremse kan føre til vektøkning, som kunne feil ernæring eller mangel på mosjon. Og en underliggende spiseforstyrrelse - for eksempel overspising - kan være en medvirkende faktor.

Vektøkning og depresjon

Vektøkning er et vanlig symptom på depresjon, og er også vanlig hos pasienter som tar de fleste antidepressiva. Selv om vekttap er mer vanlig hos pasienter som tar Wellbutrin enn vektøkning, har noen studier vist en svært liten gruppe av pasienter som tar Wellbutrin som få vekt. Hos disse pasientene, og hos pasienter som får vektøkning mens du tar andre typer antidepressiva, justere kostholdet til å inkludere et måltid hver kveld som er lav i protein og lavt på fett kan hjelpe reversere vektøkning.

Snakk med legen din

Som med de fleste medisinske tilstander, snakk med legen din dersom du har spørsmål, ubehagelige bivirkninger eller er forvirret om den medisinen du tar. Spør legen din om vektøkning mens du tar Wellbutrin kan bidra til å sikre din optimal helse.