Digidexo.com

vitamind ved nyreproblemer

Hva er urinsyre behandling?

Urinsyre er et kjemisk stoff som er naturlig skapt av en sunn kropp. I normale nivåer, er tilstedeværelsen av urinsyre i blodet akseptabelt. Det oppstår når visse matvarer, medisiner eller stoffer som er høy i puriner brytes ned. (En purin- er en heterocyklisk aromatisk forbindelse som har en pyrimidinring, og en imidazolring.) Imidlertid, hvis nivået av urinsyre i blodet blir forhøyet, kalt en tilstand hyperuricemia inntreffer, noe som krever behandling. Høye nivåer av urinsyre kan være forårsaket av å spise for mange purin-rik mat; ved nyreproblemer som hindrer urinsyre blir utskilt; av visse medisiner; eller av en underliggende sykdom. Behandlingen innebærer å løse det underliggende sykdom eller behandling av hyperuricemia eller begge deler.

Normale urinsyre

Legemet naturlig inneholder et jevnt nivå av urinsyre, og ingen behandling er nødvendig så lenge som innholdet av urinsyre i blodet er innenfor denne normalområdet. Denne serien er mellom 3,0 og 7,0 mg / DL. Urinsyre omtrent 7,0 mg / dl krever behandling av noe slag.

Urinsyre Treatment

Den enkleste behandling for urinsyre er å unngå matvarer og / eller medikamenter som er purin-rik og bevirke at syren som skal fremstilles i overskudd. Dette kan innebære å unngå kaffe, alkohol, aspirin, makrell, lever og andre purin-rik mat. Noen medisiner, for eksempel kjemoterapi narkotika, forårsake forhøyede nivåer av urinsyre og vanligvis ikke kan unngås fordi stoffene gi livreddende behandling. I disse tilfeller, hvis en purin-rik substans ikke kan unngås, kan andre behandlingsmetoder kan være nødvendig å administrere urinsyre i blodet.

Sykdommer som krever urinsyre Treatment

Noen sykdommer også forårsake forhøyet urinsyre i blodet, noe som kan gjøre det nødvendig behandling. Gikt, alkoholavhengighet, acidose, leukemi, blyforgiftning, diabetes, hypoparathyroidism, giftig graviditet og diabetes er alle sykdommer eller tilstander som kan forårsake forhøyet urinsyre. Hvis det er mulig, å behandle den underliggende tilstanden er den beste metoden for å behandle urinsyre problemer som oppstår. Men å behandle eller kurere den underliggende tilstanden er ikke alltid mulig.

Hvordan behandle urinsyre

Dersom de underliggende årsakene til de forhøyede urinsyrenivå ikke kan løses, er det best å behandle urinsyre selv. Det finnes en rekke ulike metoder for å gjøre det. Noen medikamenter inhiberer kroppens evne til å absorbere urinsyre. Andre medikamenter blokkere kroppen fra å produsere urinsyre. Disse medikamentene kan forskrives som en daglig vedlikehold medisiner at en pasient blir stående på i år, eller så lenge den underliggende tilstanden forårsaker hyperurikemi vedvarer.

Urinsyre behandling narkotika

Allupurionol og febuxostate er medisiner som brukes til å senke eller hindre den kroppslige produksjonen av urinsyre. Probenecid bremser hastigheten av absorpsjon av uric syrer og hjelper kroppen med å avhende overflødig urinsyre salt. Sulfinpyrazon senker nivåene av urinsyre i blodet. Disse stoffene behandler bare urinsyre problemet, ikke den underliggende tilstand; så hvis en pasient avbryter bruk av medisiner, vil urinsyrenivået stige igjen, rester forhøyet så lenge den underliggende årsaken vedvarer.

Skin Tags og nyreproblemer hos nyfødte

Skin Tags og nyreproblemer hos nyfødte


Fødselen av et barn bør følges av en undersøkelse for å påvise noe unormalt. Hud koder og nyreproblemer er ikke uvanlig hos nyfødte barn. Skin tags er ikke skadelig for spedbarn, og er en vanlig forekomst, men legene vil anbefale en ultralyd for å vurdere nyrene. Nyreproblemer hos nyfødte er alvorlig og bør tas vare på så snart som mulig.

Identifisere Skin Tags

Skin tags er myke, små hud vekster, selv om noen kan være opp til en halv tomme lang. De vanligvis ikke vokse og kan bli plassert på halsen, armhulene, kropps folder eller andre områder. Skin tags er vanligvis hudfarget men er tidvis mørkere. De er som regel godartet og ikke smertefull. De kan være skjemmende og ubehagelig; hvis de er, kan du enkelt få dem fjernet av en god pediatrisk eller plastisk kirurg. Hvis de ikke forårsake irritasjon, er fjerning ikke nødvendig.

Nyreproblemer

Nyresvikt kan være kronisk eller akutt. Akutte sykdommer utvikles raskt og kan være svært alvorlig. Akutte sykdommer pleier å ha langvarige konsekvenser; det kan bare vare en kort tid og gå bort når den er behandlet. Kroniske sykdommer har en tendens til å bo og bli verre over tid. Noen spedbarn er født uten nyrer eller med unormale nyrer, i så fall, vil strenge behandling være nødvendig. Når nyrene kan ikke lenger holde tritt med det arbeidet som er spurt av dem, kalles det nyresvikt, som er når nyrene forsinke eller stoppe filtrere avfall på riktig måte fra kroppen. Dette kan føre til bygge-ups av avfallsstoffer og giftstoffer i blodet.

Knytter de to

Skin tags er vanlig hos nyfødte som har nyreproblemer. Legene er ikke helt sikker på hvorfor dette er fordi det ikke er konsistent. Noen spedbarn med huden kodene er funnet å ha nyre problemer, men på samme tid; mange med dem har ingen problemer i det hele tatt. Når huden kodene er oppdaget på en nyfødt, vil en ultralyd anbefales bare for å være trygg. Skin-koder kan være en god indikasjon på at det er en nyre problem. De vanligvis vises på en baby øre. Ører og nyrer utvikles på samme tid når barnet er i livmoren.

Behandlinger

Behandling for hud koder er valgfritt. Den består av en barnelege eller plastisk kirurg bare å fjerne den. Flytende nitrogen er en vanlig behandling for hud vekster. Når det anvendes, ødelegger flytende nitrogen cellevevet raskt og effektivt. Elektro eller elektrolyse er en annen teknikk. Dette blir alltid utført av en fagperson ved bruk av en elektrisk nål. Kutte av blodtilførselen med bruk av streng eller tråd vil føre til at huden tag å falle av.

Som for nyreproblemer, vil legen din undersøke for andre tilstander eller sykdommer som kan forårsake nyre problemer, inkludert en blokkering i urinveiene eller langvarig bruk av legemidler som kan skade nyrene, for eksempel noen antibiotika eller smertestillende midler. De viktigste valgene er palliativ og støttende omsorg og intensiv behandling med nyreerstattende behandling (RRT). Du kan snakke med en nevrolog (lege som spesialiserer seg på nyresykdommer) for å diskutere andre behandlinger også.

Betydning

Vi trenger våre nyrer for å holde seg hydrert. Uten dem ville vi dø. De er i kontroll over salt og vannbalansen i kroppen vår. Nyrene må være i stand til å skille ut absolutt noe fra blod i urinen. Hvis nyrene ikke kan skille ut noe, fordi det ikke er noen måte å bære den i urinen, blir stoffet ekstremt toksisk. Skin tags er tidvis en indikasjon på en unormal nyre eller problem. Å være sikker på at en nyfødt nyrer fungerer som de skal er nøkkelen til å sikre et langt og sunt liv.

Hva er farene ved høyt blodtrykk?

Høyt blodtrykk, eller hypertensjon, er en tilstand hvor trykket i blodårene er høyere enn en forutbestemt ideell nivå, vanligvis 140/90. Den øverste tall representerer det systoliske trykket, som er trykket, mens hjertet pumper blod. Den nederste tall representerer det diastoliske trykk, som er trykket, mens hjertet er i ro. Mens de nøyaktige årsakene til høyt blodtrykk er uklare, kan medvirkende årsaker variere fra stress og overvekt til genetikk, saltinntak og høyt kolesterol. Farene ved høyt blodtrykk er omtalt nedenfor.

Arteriell Damage

Høyt blodtrykk kan være ansvarlig for å sette i gang to blod vilkår: aterosklerose og åreforkalkning. Arteriosklerose er en tilstand hvori blodårene begynner å miste sin elastisitet, og for å bli tykkere. Dette gjør det vanskeligere for arteriene å kompensere for blodtrykksendringer og kan kjøre den samlede presset oppover. Åreforkalkning er en tilstand der fettavleiringer samler på de skadede veggene i blodårene. Disse avleiringer gjør det vanskeligere for blod for å bevege seg i arteriene, som ytterligere øker blodtrykket.

Hjerteproblemer

Høyt blodtrykk kan også føre til problemer med hjertet. Koronarsykdom er en tilstand der det er spesifikk blokkering til arteriene som tar blod til hjertet. Dette kan føre til angina (brystsmerter). Det kan også øke risikoen for hjerteproblemer, for eksempel et hjerteinfarkt. Den samlede belastningen som høyt blodtrykk steder på hjertet kan til slutt føre til nok muskler slitasje at hjertet vil slutte å fungere skikkelig eller gi ut helt.

Nyreproblemer

Nyrene er utsatt for skader fra høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk kan skade arteriene som tilfører blod til begge nyrer, i tillegg til å skade de kar inne i nyrene. Denne skade kan føre til nyresvikt, som hemmer nyrene fra filtrering av avfall fra blod. Denne skaden kan også føre til arrdannelse i nyrene, med mye den samme effekten. Selv om det er mindre vanlig, kan høyt blodtrykk også forårsake aneurismer i nyrene.

Stroke

En stor risiko involvert med høyt blodtrykk er forekomsten av et slag eller et mini-slag. En mini-slag (TIA) skjer når blodstrømmen til hjernen blir forstyrret kort. Dette skjer vanligvis som et resultat av aterosklerose, eller på grunn av en liten blodpropp. En fullt slag oppstår når blodstrømmen til hjernen avbrytes etter en tidsperiode. Dette tap av blodstrøm avviser både oksygen og næring til hjernevevet, og dreper hjerneceller. Dette kan være et resultat av klumper eller aneurismer, som begge forekommer på grunn av arteriell skade forårsaket av høyt blodtrykk.

Kognitive problemer

Høyt blodtrykk kan også føre til skade av kognitive funksjoner på grunn av nedsatt blodstrøm. Skaden kan være mild, med bare noen forverring i områdene språk, hukommelse og kritisk resonnement. Imidlertid kan skaden også være omfattende, avhengig av graden av tapt blodstrøm, og oppviser i seg selv som fullverdig demens. Demens er en tilstand der minne, språkferdigheter, motorikk og resonnement er alvorlig kompromittert.

Kan nyreproblemer føre til høyt blodtrykk?

Alle kroppens systemer er forbundet med hverandre til en viss grad; problemer man kan skape problemer i et annet. Nyrer og blodtrykket er ikke noe unntak. Ikke bare kan høyt blodtrykk fører til nyreproblemer, men nyre problemer kan føre til høyt blodtrykk så vel. Nyre problemer som kan føre hypertensjon eller høyt blodtrykk, er flere, og årsakene varieres.

Forhold

Mange forhold knyttet til nyrene kan føre til høyt blodtrykk. Noen av disse inkluderer polycystisk nyresykdom, glomerular sykdom, hydronephrosis, renovaskulær hypertensjon, aldosteronisme og pheochromocytoma.

Kilder

Aldosteronisme og feokromocytom er faktisk forholdene i binyrene, men binyrene er plassert på toppen av nyrene og har en stor effekt på deres funksjon. De andre forholdene er faktiske problemene i nyrer, noen arvelig og noen kjøpte.

Impact

Enkelte sykdommer forårsake blokkering av blodårene for å indusere høye blodtrykket, så som renovaskulær hypertensjon. De andre forhold forårsaker høyt blodtrykk ved å svekke funksjonen av nyrene, slik at de ikke lenger kan utføre sine plikter å regulere blodtrykket.

Behandling

I nesten alle tilfeller er hypertensjon behandlet med diett, medisiner og øvelse som med essensiell hypertensjon (det vil si ikke resulterer fra en bestemt kilde). Men i tilfeller som hydronefrose og pheochromocytoma, når den underliggende årsaken er korrigert, blodtrykk vanligvis normaliseres.

Recovery

Alle disse betingelser lar seg behandle i en rekke måter, men selv om den underliggende sykdommen ikke behandles, kan det høye blodtrykket i seg selv reguleres med vanlige behandlingsmetoder for å bringe den tilbake innenfor normalområdet. Mange re reversibel eller helt kureres.

Hvordan å senke blodtrykket ved å spise selleri

Hvordan å senke blodtrykket ved å spise selleri


Selleri, enten i blad, stilk, rot eller frø form, har vært brukt i århundrer som en urtemedisin. Komponenter av selleri kan redusere effekten av høyt blodtrykk. Disse inkluderer kalium, som bidrar til å regulere vann i kroppen, og pthalide, som forbedrer blodstrømmen ved å slappe av glatt muskulatur i blodårene. Legge selleri til din daglige diett kan hjelpe deg å kontrollere blodtrykket i en mer naturlig måte.

Hvordan å senke blodtrykket ved å spise selleri

•  Spis 1/4 lb av rå selleri hver dag.

Hvis du ikke kan håndtere spise så mye rå selleri, skape en infusjon av selleri frø etter bløtlegging ett femtinitti knuste frø med kokende vann i ca 20 minutter og drikke det.

Andre måter å øke din selleri inntak inkluderer å ta 1 til 2 ts. av et anstrøk av selleri eller selleri seedet pakke internt opp til tre ganger om dagen. Bruker også bladene og røttene av selleri å lage te eller juice selleri og nyte det rett eller kombinere det med andre juicer for en sunn drikk.

innlemme selleri i andre matvarer som supper og salater å øke inntaket.

Prøv selleri seedet tabletter eller olje kapsler fra din lokale helsekost butikk eller på nettet ressurs. Følg doseringsanbefalinger på pakken.

Hint

  • Blodtrykket er en alvorlig medisinsk tilstand som kan kreve medisinsk behandling. Rådfør deg med lege før du bruker noen form for personlig behandling. Ikke bruk selleri frø hvis du er gravid. Selleri frø kan forårsake livmor blødning og sammentrekninger, noe som resulterer i mulig spontanabort. Selleri produkter kan forsterke visse vanndrivende medisiner. Selleri produkter kan inneholde blodfortynnende midler som kan samhandle med antikoagulerende medisiner. Ikke bruk selleri som en medisinsk urt hvis du har nyreproblemer. Stoffer i selleri og selleri frø kan føre photodermatitis. Hvis du tar selleri i noen form, bruke sunblock. Ikke bruk selleri frø for din hage som disse er behandlet med kjemikalier som kan være skadelige hvis spist.

Hva er farene ved Balloon utvidelse av en arterie?

Hva er farene ved Balloon utvidelse av en arterie?


Angioplasti er dilatasjon av en arterie med en ballong. Kontrast fargestoffer er først injisert slik at kirurgen kan lede et kateter gjennom blodårene. Ballong dilatasjon brukes ofte med stent, for posisjonering av netting bidra til å holde en arterie åpen. Angioplastikk er bare et midlertidig tiltak, og ikke en kur for blokkerte arterier. Med hver gjentatte ballong dilatasjon, risikoen øke.

Allergiske Reaksjoner

Du kan oppleve en allergisk reaksjon når du har en ballong utvidelse av en arterie. Du kan være allergisk mot kontrastvæske, stent materiale (hvis du & rsquo; re ha en stent satt inn) eller legemidler som brukes for anestesi eller de for å hindre blodpropper. Nettstedet ressurs & ldquo; RadiologyInfo.org, & rdquo; utviklet av American College of Radiology og Radiologi Society of North America, forklarer at kontrasten materialet som brukes for å hjelpe kirurgen identifisere blokkering og veilede kateteret gjennom fartøy kan forårsake nyreproblemer. Det kan redusere nyrefunksjonen eller forårsake nyresvikt. Dr. Damien Mosquera, på nettsiden & ldquo; Vascular.co.nz, & rdquo; sier at allergiske reaksjoner på dette fargestoffet er uvanlig og oftest forekommer hos personer med allerede ødelagte nyrer. Andre allergiske reaksjoner på fargestoff omfatter astma, hjerte slo endringer, lavt blodtrykk, utslett og oppkast.

Blødninger og Blodpropper

Harvard University & rsquo; s Dr. Larry Weinrauch forklarer at blødning eller blodpropp kan oppstå på det punktet av innsetting for kateteret, innenfor en stent, eller i blodårene. Du & rsquo; ll gis blodfortynnende for å redusere risikoen for blodpropp, fordi de kan føre til hjerteinfarkt og slag. Dr. Mosquera sier at en falsk aneurisme kan utvikle seg på innstikkstedet i arterien. Denne pulserende klump er et koagel med blod på innsiden som utvikler etter at kateteret er fjernet og blodet pulser gjennom det lille hullet igjen av kateteret. Det er lett behandles med blodpropp midler som blokkerer hullet.

Skade på blodkar

& Ldquo; RadiologyInfo.org & rdquo; forklarer at kateteret kan blåmerke eller punktere blodkar det reiser gjennom. Dr. Mosquera sier at dette gjelder spesielt når en arterie er dårlig syk. Kateteret kan også stripe foring av blodkar.

Infeksjon og rekreasjon

Enhver prosedyre som punkterer huden bærer med seg risiko for infeksjon, forklarer & ldquo; RadiologyInfo.org, & rdquo; men denne risikoen er lavere med ballong dilatasjon enn det er med bypass kirurgi. Ikke bare er kostnadene ved angioplasti mye mindre enn kirurgi, er det bare nødvendig lokal anestesi. Ingen store innsnitt er gjort og du & rsquo; re i stand til å gjenoppta normale aktiviteter kort tid etter ballongen utvidelse.

Ikke en Cure

Dr. Weinrauch og «RadiologyInfo.org" reke at ballongen utvidelse av en arterie er ikke en kur. Kosthold og mosjon, stressmestring og medisiner er alle behandlinger for blokkerte arterier som kan ha langsiktige fordeler. Restenose refererer til gjentatt blokkering av den samme arterie og angioplasti kan gjentas. Angioplastikk bare hjelper omtrent halvparten av pasienter med nedsatt vaskulær hypertensjon på grunn av aterosklerose, sier "RadiologyInfo.org." Balloon utvidelse av arteriene involvert i perifer arteriell sykdom (PAD) er ikke like vellykket når mange blodkar blir smalere eller når svært små fartøy er involvert. Det er fortsatt uklart hvor gunstig angioplastikk i arteria carotis er.

En fersk studie ved Cleveland Clinic har funnet ut at når det kommer til høyrisikopasienter, de med mange blokkerte fartøy og tilhørende diabetes, høyt blodtrykk eller hjertesvikt, er bypass kirurgi mye mer gunstig enn angioplastikk. Høyrisikopasienter var dobbelt så stor sjanse for å dø etter ballong dilatasjon eller stenting som de som hadde bypass kirurgi.

Farene ved Amalgam tannfyllingsmaterialer

Farene ved Amalgam tannfyllingsmaterialer


Dental amalgam er sammensatt av flere metaller, inkludert flytende kvikksølv eller en legering bestående av sølv, tinn og kobber. Ifølge FDA, er omtrent 50 prosent av amalgam elementært kvikksølv etter vekt. Dental amalgamfyllinger er også kalt "sølv fyllinger" på grunn av sitt utseende. De er vant til å fylle hulrom i tennene. Sikkerheten ved dental amalgam har vært diskutert helt siden de først ble introdusert på begynnelsen av 1800-tallet.

Mercury Vapor

Elemental kvikksølv utgivelser lave nivåer av kvikksølvdamp som kan inhaleres. Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), absorberer den gjennomsnittlige personen i den industrielle verden, med et gjennomsnittlig antall amalgamfyllinger og ingen eksponering for kvikksølv på jobb, mellom 3 og 17 mikrogram per dag, med et gjennomsnitt på 10 mikrogram kommer fra sine amalgam. The Environmental Protection Agency begrenser mengden av ikke-yrkesmessig eksponering for uorganisk kvikksølv til 4,8 mikrogram per dag. Institutt for helse-og omsorgs har en grense på 3,2 mikrogram per dag.

Farene

Eksponering for høye nivåer av kvikksølvdamp er forbundet med problemer i hjernen og nyrene. Andre mulige risikoer, ifølge International Academy of Oral Medicine & Toxicology (IAOMT), inkluderer autoimmune reaksjoner, nyreproblemer, en antibiotikaresistens blant tarmflora og en mulig forbindelse til Alzheimers sykdom.

Eksperiment

Ifølge IAOMT, en stor mengde vitenskapelig litteratur viser kvikksølv fra dental amalgam sprer rundt i kroppen. I ett eksperiment ved University of Calgary Medical School, ble gravid sauer gitt 12 amalgamfyllinger fylt med radioaktivt kvikksølv. Forskere samles prøver av mors og fosterets blod, fostervann og mors avføring og urin. Forskerne fant at amalgam-avledet kvikksølv dukket opp i mor og foster væsker innen to dager etter plassering. Etter én måned var konsentrasjonen av kvikksølv forble stabil for resten av den 140-dagers løpet av forsøket, som det var antydet løpende eksponering fra fyllingene.

FDA

Som i 2010, anser FDA tannamalgamfyllinger for å være trygg for voksne og barn i alderen 6 år og eldre. Ifølge FDA, kvikksølv nivåer utgitt av tannamalgamfyllinger er ikke høy nok til å forårsake skade. Men klassifiserer FDA dental amalgam som klasse II, moderat risiko, og anbefaler at produktet etiketter advare tannleger å bruke tilstrekkelig ventilasjon ved håndtering av amalgam. I tillegg foreslår de at etikettene inneholde en erklæring om de vitenskapelige bevisene om fordelene og risikoen ved dental amalgam. I desember 2010 vil FDA holde offentlige høringer om å revurdere sikkerheten til dental amalgam.

Allergier

I 1972, den nordamerikanske Contact Dermatitis Group sa at 5 til 8 prosent av den amerikanske befolkningen demonstrert en allergi mot kvikksølv ved hud patch testing. Ved bruk av antistoff-antigen-klumpdannelsestester på blodserum, var tallet mer enn 90 prosent. Allergiske personer kan utvikle munnsår i respons til dental amalgam, og bør ikke få dental amalgam, ifølge FDA.

Hva er farene ved Ion Foot Spa?

Hva er farene ved Ion Foot Spa?


Ion fotspa er sagt å tilby en komfortabel og enkel måte å avgifte kroppen. De er sagt å være fordelaktig for fjerning av giftstoffer, og til og med å bidra til visse tilstander og sykdommer. De fleste betaler for individuelle ion fot spa økter, mens noen kjøper sine egne enheter. Men er det noen farer i å bruke disse foten spas. Mens spas selv er ikke farlig, problemene oppstår når brukere er avhengige av dem for å behandle medisinske tilstander og bruke store pengesummer for økter.

Definisjon

Ion fotspa er sagt å fjerne giftstoffer fra kroppen gjennom soaking føttene i spaet. En person fordyper hennes føtter i spaet, som har jernstenger og er fylt med destillert vann og salt. En elektrisk ladning er kjørt gjennom vannet, angivelig trekke ut giftstoffer. Vannet skifter farge ved slutten av økten, og talsmenn for ion fotspa hevder dette er forårsaket av de tekkelige giftstoffer. De sier at fargen på vannet viser hvilke spesifikke områder har blitt avgiftet.

Feildiagnostisering

Ifølge Devicewatch medisinsk vaktbikkje nettside, bedrifter som tilbyr ion fot spa-bad si at fargen på vannet på slutten av økten kan tyde på problemområder. For eksempel blir nyre og blære problemer sies å forårsake gul vann, mens leddene fører til en orange farge, leveren fører til en sort eller grønn nyanse, og lymfatisk problemer fører til en hvitaktig farge. Men en Las Vegas nyheter etterforskning viste at vannet vil endre farge når boblebadet er kjørt, selv om ingen er soaking føttene. Dette er støttet opp av Devicewatch nettstedet, som sier de fargeendringer er forårsaket av oksidasjon. Dette betyr å stole på fargeendringer for å indikere potensielle helseproblemer er ikke en god idé.

Behandling Delay

Det finnes ingen objektive bevis på at ion fotspa ha noen gunstig effekt på kroppen eller at de kan hjelpe med noen spesielle sykdommer. Men talsmenn hevder de kan ha fordeler for folk med en rekke plager. The Las Vegas nyheter etterforskning dukket opp folk som trodde de kunne hjelpe med blære, lever og nyreproblemer, prostata og urin problemer, og selv autisme og kreft. Behandlingen har aldri vist seg å være effektive for disse forholdene, og hvis en person bruker i ion fotbad, han kan være motvillige til å søke andre utprøvde behandlinger. Denne forsinkelsen kan tillate en alvorlig tilstand forverres. Dette kan svekke effektiviteten av medisinsk behandling hvis det er endelig søkt.

Kostnad

Kostnaden kan betraktes som en fare for ion fotspa. Hver økt koster rundt $ 40 og mange mennesker går gjennom flere økter. Personer med kroniske tilstander kan suge i ion foten spas regelmessig, i den tro at de er bedre deres tilstand. I virkeligheten er de betale en høy pris som kan brukes mot påviste medisinske behandlinger eller for andre formål. Selv de som bare gjøre én eller to økter er å kaste bort pengene sine, ifølge Dr. Konstantin George i Las Vegas som sier at det er fysisk umulig å bli avgiftet gjennom en fot suge. Noen folk kjøper sine egne ion fot spa, som koster opp til $ 300 eller mer.

Livsstil

Fordi ion fotspa er sagt å fjerne giftstoffer forårsaket av livsstil valg som tobakksbruk, kan de fraråder folk fra å gjøre positive endringer i livsstil. For eksempel kan en person fortsetter å røyke i stedet for å prøve å slutte fordi hun får regelmessige ion fot spa økter og mener de angre skaden.

Herbal Cures for nyreproblemer

Naturlige urter har potensial til å forbedre den generelle nyre og urinveiene helse, forebygge og behandle nyrestein, og eventuelt bistå med mer alvorlig nyresykdom. De har blitt brukt i denne egenskap hele tiden. Men moderne medisin har mange bekymringer.

Urter

Rose hofter, løvetann, kattens klo, tranebær, oker og hawthorne er noen av de viktigste urte kurer for nyreproblemer som naturlig helse utøvere slå til.

Hawthorne er en busk relatert til rosen. Gamle leger nesten like fjernt som var kjent Kristi tid å ha utnyttet det for forebygging av både nyre- og hjerte plager. Disse to spørsmålene går hånd i hånd fordi hjertesykdom er nummer én morder av de som utvikler nyresykdom.

Kattens klo har blitt utnyttet i århundrer som en eliksir for nyre helse. Den vokser hovedsakelig i Peru og var en favoritt healing verktøy for inkaene. Det blir nå undersøkt som en mulig behandling for mange sykdommer, inkludert HIV, Alzheimers, leddgikt og kreft.

Løvetann er ofte referert til som løvens tann eller blowball. Indianar og arabiske leger har brukt det gjennom historien som en behandling for milt, lever og nyresykdom. Hele anlegget, men mer vanlig bladene og røttene, brukes enten fersk eller tørket i ekstrakter, kapsler og te.

Nyre Stone Relief

Tranebær, oker, og rose hofter er urter som brukes i forebygging og behandling av nyrestein. Det er antatt at ekstrakter fra disse kan bidra til å motstå utvikling av steiner ved å minimere opphopning av kalsium i urinveiene. Sitronsaft sies også å være effektiv i behandling av nyresten, men det virker til å oppløse heller enn forhindre.

Forfatter Michael Moore, i boken "Urter for urinveiene," antyder flere behandlingstilbud for dem som allerede har utviklet nyrestein. Blant dem er burdock, kjerringrokk, couchgrass, løvetann, sikori rot, sheperd Veske, brennesle og kjøttøkser.

Pain Relief

Urteekstrakter fra marshmallow, mais silke, sheperd Veske, ryllik og kanadiske fleabane brukes til å berolige en irritert urinveiene etter skade nyrestein har gått gjennom systemet.

Betraktninger

Mange tradisjonelle leger, forskere og institusjoner er skeptiske når det gjelder å akseptere urte kurer for nyreproblemer. En av de største hindringene er mangelen på vitenskapelige bevis sammen med bekymring over kosttilskudd og produsenter som ikke er regulert av offentlige organer.

"Urter som kan være problematisk er de med vanndrivende egenskaper," sier den amerikanske foreningen av nyrepasienter. "Gullris, persille, UVA Ursi og einebær faller i denne kategorien. Faktisk er einer og persille effekter skapt av irritasjon av nyrenes epitelvev. Alfalfa og løvetann inneholder høye nivåer av kalium, av spesiell bekymring for de som tar kaliumsparende diuretika. "

Men går gruppen på å oppgi den mener det er potensial nytte av noen urter:?. "Skal noen med kronisk nyresykdom unngå alle urteprodukter Nei, ikke nødvendigvis Grønn te er et eksempel på en urt som tildeler fordel med lav risiko. Det er ingen grunn til at utvalgte urter følte å ha potensielle fordeler, som for eksempel grønn te, ikke kan gjennomgå store, multisenter forskning forsøk. "

Advarsel

Folk opplever nyreproblemer bør være svært forsiktig før man spiser urte forbindelser. Nyrene er allerede strai gjennom prosessen med å fjerne overskudd av avfall. Urtemedisiner kan reagere på en ukjent måte med foreskrevne medisiner. De med nyreproblemer bør rådføre seg med nedsatt lege eller kostholdsekspert før du bruker urte kurer for nyreproblemer.

Helsemessige farene ved Broken Avløpsrør i Home

Helsemessige farene ved Broken Avløpsrør i Home


Rørene er en kritisk komponent av kloakkanlegg. De hjelper kloakk og avfall forlate huset. Hvis en avløpsrør pauser i hjemmet, betyr dette at kloakk slippes ut i det fri, forårsaker helsemessige farene.

Gasser

En av de mest alvorlige problemer med brutte avløpsrør inne i hjemmet oppstår fordi rørene kan slippe gasser, slik som metan, inn i hjemmet. Når gassen som er en del av alle kloakksystemer er sluppet inn i hjemmet, kan dette føre til gassforgiftning. Gass forgiftning kan forårsake kvelning, sår hals og luftveisproblemer.

Skadelige bakterier

Ødelagte kloakkrør kan frigi skadelige bakterier inn i hjemmet ditt, for eksempel E. coli, salmonella og pinworms, som alle forårsaker store problemer med fordøyelseskanalen. Du kan også bli infisert med kolera, amoebiasis, gulsott eller hepatitt A fra bakterier som finnes i rå kloakk. Disse problemene er forårsaket hvis du kommer i kontakt med bakterier, og det blir inne i kroppen din. For eksempel, hvis du berører en infisert overflaten, og du har et kutt, eller hvis du berører øynene eller munnen din, kan bakteriene inn i kroppen din.

Symptomer å se etter

Fordøyelsesproblemer og bakterielle infeksjoner forårsaket ved å komme i kontakt med rå kloakk fra et kloakkrøret lekkasje har en rekke symptomer. For eksempel er vannaktig avføring, oppkast, dehydrering, hodepine, kvalme, feber, frysninger og gulsott alle forårsaket av kolera eller amoebiasis. E coli-infeksjoner forårsaket av kontakt med bakterier kan forårsake mange av de samme symptomene som de som er forårsaket av andre infeksjoner, men kan av og til føre til alvorlige og muligens enda fatale nyreproblemer.

Kreatin og nyreproblemer

Mens kreatin hjelper idrettsutøvere og kroppsbyggere å bygge muskelmasse i gym, har spørsmål eksistert om mulige bivirkninger. Ett problem er kreatin effekt på nyrene, men medisinske eksperter generelt nedtone noen sammenheng mellom kreatin inntak og nyreproblemer. Men legene råder personer med en historie med nyresykdom å avstå fra å bruke kreatin. Også, siden kreatin bare ble populær som et supplement i løpet av de siste 15 til 20 år, har det ikke vært noen studier på langtidseffekter.

Bakgrunn

Kreatin virker ved å bli absorbert inn i musklene og hjelper musklene utføre høy intensitet anaerob øvelser som for eksempel vektløfting. Mesteparten av kreatin ender opp i urinen, som fører til omtrent 25 prosent mer urin enn normalt på en daglig basis. Overflødig urin kan sette en belastning på nyrene ved å tvinge dem til å gjøre mer arbeid enn vanlig, sette opp muligheten for nyreskader.

Studier

De mest kjente studier på kreatin effekt på nyrene har avdekket liten grunn til alarm. I 2003, Dr. Richard Kreider av Innløsnings & Sport Nutrition Laboratory ved University of Memphis undersøkt kreatin effekt på 98 NCAA Division I college idrettsutøvere. Studien fant ingen signifikant forskjell i blod- og urinprøver av utøvere som hadde brukt kreatin i 12 til 21 måneder, og de prøver på nonusers. Andre studier har dukket opp lignende resultater.

Advarsler

Den primære årsaken til bekymring med kreatin bruk er hos pasienter med en historie med nyreproblemer. En studie involverte rotter med cystisk nyresykdom, og viste at kreatin supplementering resulterte i større cyste vekst og hadde en uheldig virkning på den samlede nyrefunksjon. Etikettene på kreatin beholdere foreslår å konsultere lege før du bruker kreatin hvis du har nedsatt nyrefunksjon eller ta noen medisiner som kan påvirke nyrefunksjonen.

Doser

Du bør følge doserings forslag på flasken når du tar kreatin i lengre tid. The New England Journal of Medicine i 1999 rapportert på en ellers sunt idrettsutøver som hadde utviklet nyreproblemer etter å ha tatt kreatin. Utøveren hadde konsumert 20 g om dagen over en 4-ukers periode. Kreatin produsenter generelt foreslå å ta 15 til 20 g om dagen i løpet av den første week-- vanligvis kjent som "lasting fase" - og deretter tar 5 til 15 g for de neste tre ukene mens stadig drikke rikelig med vann. Utover 4 uker, foreslår produsenter begrense forbruket til 5 g daglig.

Teenage Bruk

Delvis på grunn av mangel på dato for langtidsstudier om kreatinbruk, inkludert dens effekt på nyrene, har American College of Sports Medicine frarådes kreatintilskudd for alle under 18. På den annen side, International Society of Sports ernæring har nevnt kreatin som et levedyktig alternativ til steroider eller andre prestasjonsfremmende midler som er ulovlig eller muligens farlig for high school idrettsutøvere. ISSN anbefaler at foreldre overvåker barna sine 'kreatin bruk.

Hva er farene ved Creakic?

Hva er farene ved Creakic?


Kroppsbyggere og dedikerte fitness fagfolk bruker Creakic, en kreatin supplement for å bygge muskelmasse i en redusert periode. Den viktigste ingrediensen i Creakic er kreatin monohydrat - en nitrogenholdig organisk syre som leverer energi til kroppens celler og muskler ved å øke dannelsen av adenosintrifosfat (ATP). Creakic inntas som en pille. Andre kreatintilskudd kommer i pulverisert form og blandes med vann. Produsenten lover at produktet sitt vil skape en klar bane for kreatin å dra rett til dine kreatin transportører for å maksimere muskeldefinisjon og styrke.

Forskning

Kreatin-formulert kosttilskudd, slik som Creakic, er mye brukt av profesjonelle og OL-utøvere. Som en følge av produktets populære bruk, har mye forskning blitt utført for å verifisere Creakic innhold, resultater og sikkerhet. Selv om langsiktige bivirkninger ikke kan utelukkes, som de fleste studiene ikke overstige ett år, betydelige kortsiktige bivirkninger har ikke blitt oppdaget. Den eneste begrunnet bivirkning som har blitt validert er vektøkning, vanligvis et resultat av økningen i utviklet muskelmasse.

Farene

Creakic, og andre kreatintilskudd, har vært forbundet med diaré og andre magebesvær og ubehag. I tillegg har muskelkramper resultert fra bruk. Den viktigste ingrediensen, kreatin, absorberer naturlig vann fra cellene. Denne egenskapen kan øke vannmassen i musklene; resultatet kan føre til dehydrering. Leger rapporterer at dehydrering kan føre til humørsvingninger, sinne og depresjon. Creakic brukere anbefales å drikke minst 10 glass vann om dagen. Denne anbefalingen er begrunnet på Creakic etikett.

Alvorlige bivirkninger

Noen studier har vist at kreatintilskudd kan føre til nyreproblemer i enkeltpersoner, spesielt de med underliggende nyre forhold. Personer med nyre, hjerte eller leverproblemer bør ikke ta Creakic eller andre kreatintilskudd. Tilstrekkelig forskning og resultatene har ikke helt kreditert nyreproblemer til produkter som inneholder kreatin; Men personer med nyreproblemer forbedret etter at de sluttet å ta kreatintilskudd.

Andre bruksområder

I tillegg til å forbedre idrettslige prestasjoner, er kreatin brukes til å behandle hjertesvikt, depresjon, bipolar lidelse, Parkinsons sykdom, sykdommer i muskler og nerver, en øyesykdom kalt gyrate atrofi og høyt kolesterol. Det også brukes til å bremse forverring av amyotrofisk lateral sklerose (ALS, Lou Gehrig sykdom), revmatoid artritt, McArdle sykdom, og for ulike muskeldystrofier, ifølge Natural Medicines Comprehensive Database.

Hva er farene ved Acid Reflux piller?

Studier har vist at amerikanerne spiser mer enn noensinne. Dagens "liten bestilling av pommes frites" tilsvarer det store orden 30 år siden. Og med et mønster av overspising kan komme en potensielt alvorlig tilstand - acid reflux. Denne tilstanden er ikke bare ubehagelig, men et regelmessig mønster av lidelse kan føre til spiserøret seg bort og en økt kreftfaren. Men til de legemidlene som brukes kontrollere acid reflux kommer med sine egne farer.

Antacida

Langt den vanligste behandlingen for acid reflux kommer i form av over-the-counter tabletter som tums og Rolaids. Selv om disse rettsmidler kan gi en utsettelse fra de umiddelbare symptomer på halsbrann, gjør de ingenting om verken syre selv eller den underliggende årsaken. I stedet, nøytraliserer syren kalsium, slik at brukeren ikke lenger føles smerte. Syren i seg selv er der fortsatt, men, og fortsetter graver spiserøret.

Magnesium

En annen populær OTC behandling for acid reflux kommer i form av magnesium kosttilskudd som Milk av Magnesia og mylanta. Selv om disse produktene er generelt trygt, de igjen ikke tar opp de underliggende problemene med hyppige halsbrann og bør brukes med måte. Bivirkninger inkluderer generelt kvalme og diaré.

Nexium og prilosec

De mest populære reseptbelagte rettsmidler for acid reflux sykdom er Nexium og prilosec, som er kjemisk lignende medisiner. Disse stoffene er mye mer effektive for behandling av den faktiske tilstanden til acid reflux i stedet for bare å fokusere på å lindre symptomene. Likevel, det er bivirkninger, inkludert hodepine, kvalme og munntørrhet. Allergiske pasienter potensielt kan oppleve en pause ut av elveblest, hevelse i ansiktet eller hevelse av tungen.

Aluminum

Over-the-counter medisiner som aluminiumsalter også blir noen ganger brukt i behandling av acid reflux. Disse kommer med vanlig bivirkning av forstoppelse, men de kommer med en mer alvorlig og farlig bivirkning hvis det brukes lang sikt. Aluminiumssalter kan føre til en nedbrytning av kroppens naturlige kalkavleiringer, noe som betyr en lang tid bruker potensielt kan utvikle osteoporose, en svekkelse av skjelettstruktur.

H2-blokkere

H2-blokkere, som Tagamet og Pepcid AC, behandle acid reflux ved å redusere histamin funksjon i magen, som er ansvarlig for produksjonen av syre i første omgang. Selv om disse stoffene er overveldende trygge, FDA har advart om at de med nyreproblemer bør unngå Pepcid AC, og langsiktig Tagamet bruk hos menn kan føre til impotens eller utvikling av brystvev.

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett


Acid reflux sykdom eller halsbrann er en tilstand når magen er forverret etter å ha spist visse sure matvarer. Det er forårsaket når maten reiser fra magesekken til spiserøret. Holde en acid reflux sykdom diett og følge sunne matvaner vil hjelpe acid reflux lettelse. Unngå mat som forårsaker dette helsetilstand: kaffe, ost, fet mat og andre sure matvarer kan bidra til å kontrollere denne tilstanden

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Symptomer på acid reflux sykdom er hoste, kvalme, raping, følelse av brenning i brystet.
Acid Reflux Symptomer kan lett forverret ved å legge ned, lute - noe snarere enn riktig holdning kan legge press på magen og forårsake ytterligere ubehag av denne tilstanden. Ikke legg ned etter mat, må maten spises i minst 2 timer før du sovner.

Overspising kan forårsake acid reflux sykdom. Det er en god gammel folk sier for sunt måltid kontroll: slutte å spise når du fortsatt føler deg litt sulten. Utfylle måltidene dine så mye som du kan med fiber og grønne grønnsaker. Alkalisk mat som grønnsaker vil newtralize surhet av fordøyd mat, og gir deg acid reflux lettelse.

drikker melk kan lettelse syre reflux symptomer. Acid reflux / halsbrann / er vanligvis produsert ved å spise bearbeidet og fet mat og ved flaks for vegetasjon i kosten. Balansere dine måltider ved å legge til grønnsaker og frukt. Hvis du utvikle og vedlikeholde dine sunne matvaner og kosthold for acid reflux sykdom, kan du i stor grad elliminate symptomene og, til slutt, selve sykdommen

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Lesjonen som utvikler ved Parkinsons sykdom er kjent som en Lewy legeme. Det er et uvanlig samling av proteiner som bidrar til død av celler i hjernen hos en person som påvirkes av Parkinsons sykdom.

Identifikasjon

Lewy-legemer er sammensatt av det naturlig forekommende protein synuclein, som danner uvanlige innskudd i hjerneceller i Parkinsons sykdom, i henhold til Merck håndbøker.

Beliggenhet

I Parkinsons sykdom, Lewy-legemer utvikles i cellene i en del av hjernen som er kjent som substantia negra og i noen andre områder i tillegg, i henhold til Merck håndbøker.

Betydning

Lewylegemer ødelegge celler i hjernen som produserer dopamin, et kjemikalie som brukes av hjerneceller å styre koordinering og bevegelse, i henhold til Merck håndbøker og Medline Plus.

Betraktninger

Det er svært få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals.

Ties

Lewy-legemer, i henhold til Merck håndbøker, er også funnet i andre neurologiske lidelser som Alzheimers sykdom.

Farer ved Flip-flop sko

Farer ved Flip-flop sko

Flip flops kan være din favoritt sommer sko, men de er din podiatrist verste mareritt. En Internett-søk etter "flip flop farer" vil drudge opp utallige historier om uheldige ulykker og langsiktige fotproblemer forårsaket av de populære strand sko, også kalt thongs. Mens noen typer flip flops er verre enn andre, leger anbefaler generelt at alle av dem brukes i moderate mengder.

Pauser, forstuinger, Twists

Billig gjort eller dårlig strukturerte flip flops gir ingen bue eller ankelstøtte, noe som ofte fører til pinlige fall eller til og med ødelagte ankler. Den amerikanske podiatric Medical Association anbefaler, for å hindre slike uhell, forbrukere sørge for at flip flop ikke kan bøyes i to. Det bør bare bøye på ballen av foten og bør gi komfortabel, strukturert bue støtte. Flip flops bør også gi en tilstrekkelig pute for foten din med hvert trinn. Du kan også redusere risikoen for tripping ved å sikre at tærne ikke går lenger enn foran på skoen, og kast sko med tegn på skade, inkludert sprekker eller frynsete.

Blemmer

Flip flops som er laget av billig gummi ofte gni mot huden og kan forårsake smertefulle blemmer. Flip flops er laget av et mykt lær eller høyere kvalitet plast kan unngå dette problemet. Strategisk plasserte plaster og begrenset brukstid er også verdifulle blemme forebyggende taktikk.

Flip Flop Unfriendly Aktiviteter

Gå korte avstander til stranden eller bassenget er tilfeller som vanligvis kaller for flip flops, men noen aktiviteter definitivt ikke. Noen eksempler på slike aktiviteter er langdistanse turer, hagearbeid eller annet hagearbeid, sport eller andre aktiviteter som krever mye bevegelse. Velg sko som passer til din aktivitet, husk at flip flops bør aldri brukes for omfattende tidsrom.

Finn en bedre Flip Flop

Den APMA har samlet en liste over dusinvis av flip flops som anses bedre for føttene. Inkludert på listen er bestemte typer flip flops laget av en håndfull av forskjellige merker. Anbefalt flip flops kommer i en rekke ulike stiler, og varierer i pris. Dyrere flip flops kan være vanskelig å rettferdiggjøre i begynnelsen, men hvis de gir bedre støtte, kan de hindre kostbare skader. Velbygde flip flops tendens til å vare i mange år, så vel.

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, hovne føtter ikke en direkte symptom på Parkinsons sykdom. Imidlertid kan hovne føtter eller ankler være en bivirkning av visse anti Parkinsons medisiner.

Medisiner

Anti-Parkinson-medisiner som er kjent for å muligens føre til hevelse inkluderer Parlodel (bromokriptin), Mirapex (pramipexol), Requip (ropinirol), Apokyn (apomorfin) og Symmetrel (amantadin).

Indirekte årsaker

Hovne føtter kan være en indirekte symptom av Parkinsons sykdom når det oppstår sirkulasjon problemer hos pasienter hvis bevegelser er sterkt begrenset i en lang tidsperiode.

Behandling

Hovne føtter kan behandles hjemme ved å heve bena over hjertenivå mens du ligger nede, trene bena, iført støttestrømper, og forbruker en lav-natrium diett.

Når skal man oppsøke lege

Medisinsk hjelp må innhentes dersom foten hevelse er ledsaget av kortpustethet, brystsmerter, en nedgang i urinmengde, feber eller føttene er varmt å ta på.

Forebygging

Hovne føtter kan forebygges ved å ikke sitte eller stå stille i lange perioder av gangen, ikke på seg restriktive klær, trene regelmessig og å miste vekt hvis nødvendig.

Hvilke typer bakterier er ødelagt ved tørking?

Hvilke typer bakterier er ødelagt ved tørking?


Du kan drepe noen bakterier i tøyet bla gjennom vasking og tørking i varmt vann. Andre bakterier vil overleve vasking og tørking. De fleste vaskemidler og kommersiell klesvask blekemiddel vil bidra til å drepe bakterier i tøyet syklus før det blir til tørketrommel. Det er også mulig å drepe en del bakterier i den profesjonelle tørr renseprosessen.

E. coli

En ofte funnet bakterien i vaskerom er Escherichia coli (E. coli). Mye av E. coli blir drept når vaskes i varmt vann, men noen vil forbli på klær. Den gjenværende E. coli kan bli drept i tørketrommelen. Det er et par viktige faktorer i å drepe E. coli-bakterier i vaskeriet. Først må tøy i trommelen vaskes i varmt vann, ikke er varm. Bruke blekemidler kan bidra til å drepe bakterier i vask. Dreping av rest E. coli-bakterier i tørketrommelen krever de hotteste tørketrommel temperatur og tørketrommelen kjører på heltid syklus på 45 minutter.

Staph

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en bakterie som vanligvis finnes på huden og i nesen av mange mennesker. Staph bakterier er en vanlig og behandles årsak til mindre hud infeksjoner som pustler og koker. MRSA-bakterier kan forårsake alvorlige, narkotika-resistente infeksjoner i sår, blodet eller gjennom lungebetennelse. Ifølge Centers for Disease Control, hvis du tror klærne kan ha staph bakterier på den fra kontakt med noen med en infeksjon, vaske klær, sengetøy og håndklær med vaskemiddel, helst i varmt vann. Tørk de klærne helt i en varm tørker i stedet for luft-tørking for å drepe bakteriene MRSA.

Flu Virus

Influensasesongen kommer hvert år. Du kan bære viruset på dine klær fra vanlig daglig kontakt ute i verden. Influensaviruset kan drepes ved vasking i varmt vann og tørker prosessen. Den varme rekkevidde å drepe viruset på tekstiler må være mellom 167 og 212 grader Fahrenheit, eller 75-100 grader Celsius. Fullstendig tørke tøyet på en varm syklus i tørketrommelen. Du kan også linje tørke klær for å hjelpe desinfisere tøyet, men sørg for at de vaskeri henger i direkte linje med fullt solskinn.

Klesrens

Den profesjonelle renseri prosessen kan redusere skadelige bakterier til trygge nivåer. Damp ved 325 grader Fahrenheit vil drepe bakterier. Temperaturen på dampen nådde fibrene i tøyet, vil variere avhengig av trykket i kjelen, avstanden mellem plagget og streameren, og hvorvidt eller ikke plagget skal strykes. Steam er spesielt effektiv i å drepe bakterier, så ikke bruk en mynt-opererte renseri, da det ikke vil inkludere behandling prosessen. Varsle din tørr renere som du prøver å drepe bakterier fra situasjoner som flomskader.

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord


Det er blitt sagt at vi er blitt et stillesittende samfunn, og det er lett å være enig hvis du tilbringer timer sitter ved en pult. Den moderne person kan bruke opp til 10 timer sitter ved et skrivebord eller foran en datamaskin. Sitter hele dagen på et skrivebord kan føre til stramme muskler og ryggsmerter. Følg disse enkle tipsene for å unngå problemet.

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

•  Unngå å strekke bena ut. Det kan begynne komfortabel, men ikke sitte med bena strukket ut foran deg. Det setter faktisk press på korsryggen og fører til at leggen til anstrengt når du sitter i denne stillingen for lenge.

Unngå krysse bena eller ankler. Kvinner spesielt ofte sitte med kryssede ben eller ankler på grunn av vane eller bevaring av beskjedenhet, men det også belaster korsryggen, leggen og lår.

Endre stilling ofte. Det er lett å bli fokusert på en oppgave og bli stasjonær, men du må flytte med jevne mellomrom. Etter å ha fullført ett prosjekt, ta noen minutter til å stå og strekke. Gå rundt pulten din, eller rett og slett skyve stolen bort fra pulten og bøye seg for å strekke ryggen din.

Roter nakken. Å avlaste nakke belastning, rotere hodet i en sirkulær retning i 10 sekunder i en retning, deretter 10 sekunder den andre retningen.

•  Gi deg selv en fotmassasje. Fyll en skrue-top flaske med varmt vann og legg den på gulvet under skrivebordet. Fjerne skoene og rulle flasken frem og tilbake under føttene.

6. Pust. Tar et par minutter mellom hvert prosjekt eller selv i midten av et prosjekt for å ta noen avslappende dype åndedrag for å redusere muskelspenninger.

lette laste. Ikke bære en tung veske, koffert eller laptop bag på en daglig basis, spesielt hvis du bærer den i samme hånd eller på den samme skulderen hver dag. En tung veske eller laptop bag kan misalign ryggraden din med opp til 15 prosent.

Unngå å ta lunsj ved skrivebordet. Mange av oss bli overveldet og må spise ved pulten vår og til, men ikke gjør det til en vane. Selv om du brun-bag lunsj, velger du et annet sted å spise. Før eller etter lunsj, ta en rask spasertur til å strekke benet og ryggmuskulaturen.

Hint

  • Pause og strekke så ofte jobben tillater.

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene


Støttestrømper, også kalt kompresjonsstrømper, presse beinet for å redusere hevelse og forbedre blodsirkulasjonen. De er foreskrevet av leger for personer med åreknuter, ødem og andre etappe problemer. Hvis strømpene ikke passer deg godt, kan de haug på ankelen. For å holde en formtilpasset pair fra bunching, ta godt vare på dem og erstatte dem etter behov.

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene

Få noen på legens kontor for å måle deg for strømper. Mål omkretsen av låret like over ankelen, det største området av kalv, og den største delen av låret ditt. I tillegg måle lengden fra baksiden av kneet til gulvet, og fra toppen av låret til gulvet. Bruk disse målingene til å kjøpe riktig størrelse strømper, som vil variere mellom produsenter. Hvis målingene ikke er i samsvar med en størrelse, besøke en medisinsk forsyning butikken for å bestille tilpassede-montert strømper.

Mål deg på nytt hvis du har mistet vekt, noe som kan være årsaken til bunching. Bestill et nytt par hvis det er nødvendig.

Care for støttestrømper så strikken holder seg hard for så lenge som mulig. Vask strømpene i varmt vann, enten i vaskemaskinen - i en mesh vaskepose beregnet for finvask - eller for hånd. Heng støttestrømper til tørk eller tørke dem i tørketrommel ved hjelp av en lav innstilling.

Bytt støttestrømper som strikken slites ut eller om de har hull. Ifølge New York University Vein Center, en gang strømper er lett å sette på, er det på tide å bytte dem ut. Et par vil vanligvis vare tre til seks måneder.