Digidexo.com

manuka honning hjelper mot mage

Kan Manuka Honey Hjelp Acne?

Akne er en hud tilstand der porene blir tette, noe som resulterer i hudormer, whiteheads, pustler eller knuter. Akne kan oppstå hvor som helst på huden, men det oftest vises på ansikt, hals, bryst og rygg. Akne kan klare opp uten behandling, men vitaminer kan hjelpe fart på healing. Manuka honning er antibakterielle og medisinske egenskaper kan hjelpe klare akne.

Geografi

Manuka honning er avledet fra bier som samler nektar fra Manuka bush, en plante innfødt til New Zealand.

Potensial

Nyere studier viser at Manuka honning har flere helbredende egenskaper enn antibiotika og har vært effektiv i behandling av antibiotika-resistente bakteriestammer. Som et resultat er Manuka honning blir anerkjent av medisinske fagfolk som et levedyktig alternativ til tradisjonell medisin.

Fordeler

Manuka honning har antibakteriell, antimikrobiell, antioksidant, antiseptisk, anti-inflammatorisk og anti-sopp egenskaper som har evnen til å ødelegge bakterier som infiserer sår og forårsaker akne. Manuka honning fungerer også som en naturlig fuktighetskrem ved å tegne vannmolekyler inn i huden.

Behandling

Når Manuka honning brukes topically til akne, kjemper det akne-forårsaker bakterier, absorberer urenheter som blokkerer porene og gir en anti-inflammatorisk effekt for å berolige og lindre akne utsatt hud.

Dosering

Påfør manuka honning direkte på acne to ganger om dagen, helst en gang om morgenen og en gang om natten.

Hvordan vet Minerals hjelpe mot depresjon?

Ved behandling av depresjon, er antidepressive medisiner ofte foreskrevet. Imidlertid er det en risiko forbundet med visse de som faktisk kan indusere mani hos voksne. Tenåringer risikerer en økning i selvmordstanker når du tar visse anti-depressiva. Heldigvis er det naturlige mineraler som kan hjelpe overvinne negative stemninger forbundet med depresjon: sink, magnesium og selen.

Sink

Sink er et essensielt næringsstoff som kroppen ikke kan lagre. Men det påvirker kroppsfunksjoner slik som immunsystemet, reproduksjonssystemet og mental balanse. En mangel på sink kan forårsake mental letargi. Økende sink beløp i mangelfull pasienter kunne lindre symptom relatert fysisk smerte samt improveme årvåkenhet. Kosttilskudd kan være nødvendig for deprimerte pasientgrupper som står i fare for sinkmangel, nemlig vegetarianere og gravide kvinner. Sink beløp skal ikke overstige 40 milligram per dag for voksne 19 og eldre. Naturlige kilder til sink inkluderer østers, biff Shanks, sveitsisk ost og svinekjøtt skulder.

Magnesium

Magnesium er det viktigste mineralet i kroppen. Magnesium er benyttet i mer enn 300 kroppslige biokjemiske reaksjoner. Mest magnesium er funnet i knoklene. Magnesium kan hjelpe mot depresjon fordi det er involvert med å produsere de nødvendige proteiner for å lage spesielle humørrelaterte nevrotransmittere. Magnesium er viktig i produksjon av serotonin, signalstoffet ansvarlig for å heve stemninger. En studie ledet av Dr. Richard H. Cox testet 100 deprimerte pasienter for magnesiummangel ved å bruke høye nivåer av magnesium til sine systemer for absorpsjon. Mer enn 50 av disse pasientene viste lave nivåer av magnesium. Nesten 90 prosent av deprimerte pasienter med kroniske smertesyndromer ble funnet å være mangelfull. Rødbeter, gulrøtter, grønne grønnsaker og belgfrukter er alle naturlige kilder til magnesium.

Selen

Selen mangel har også vært knyttet til deprimerte og angst stemninger. Selv om kroppen din trenger bare spormengder, hjelper det gjøre antioksidanter som hindrer celleskader fra frie radikaler som kan målrette hjernens funksjoner. En 1991 studie publisert i Biological Psychiatry Journal var blant de første til å demonstrere selen effekter på humør. Femti fagene fikk en placebo eller en liten mengde selen daglig i fem uker, og bedt om å overvåke sine stemninger samt hva de har spist. Høye nivåer av selen kan resultere i irritabilitet og mild nerveskader. Det anbefales at voksne ikke ha mer enn 400 mikrogram selen per dag.

Dufter å hjelpe mot depresjon

Dufter kan komme i form av parfyme og eteriske oljer, som kan hjelpe en person takle stress. Området av hjernen som registrerer lukter er nært knyttet til den delen av hjernen som styrer våre følelser, ifølge Bølgelengder Natural Health nettsted. Ved hjelp av dufter å hjelpe mot depresjon ofte kalles aromaterapi.

Aromaterapi

Dufter kan løfte humøret og revitalisere sinnet. Studier indikerer at luktende lavendel, for eksempel, øker alfa hjernebølgefrekvens på baksiden av hjernen og er forbundet med ro, i henhold til Depression-guide.com. Hvis en person puster inn duften av sjasmin, det øker alfa bølger mot fronten av hjernen som hjelper en person føler seg mer våken. Det er lys, kremer, sminke, parfyme og luftrensere tilgjengelige i disse luktene.

Lukt Foreninger

Lukt som er forbundet med negative følelser eller ulykkelige ganger fra fortiden kan fortsette å fremkalle dårlige følelser, ifølge boken "Aromaterapi:. En komplett guide til den helbredende kunst" Boken forklarer at duften kan hjelpe lindre smerte og påvirker personlighet og atferd. Hvis lukten av gresskar pai minner deg om en lykkelig tid på din bestemors hus, finne en stearinlys parfymert med gresskar pai krydder for å løfte humøret.

Dufter til å løfte humøret

Luktene som anses som nyttig i depresjon er rose, sandeltre, lavendel, jasmin, peppermynte, sitrus, sedertre, kamille, geranium og ylang ylang. Se etter disse dufter når du kjøper lotion, stearinlys, parfyme, hus eller bil luftfriskere.

Boble Baths

Ved hjelp av dufter i badevannet kan også løfte humøret. Ta et varmt bad på slutten av dagen med noen dråper salvie essensielle oljen kan bidra til å behandle søvnløshet, angst og depresjon. Ta et bad i morgen med noen dråper rose eller lavendel essensielle oljen kan løfte din ånd og tømme tankene. Selskaper som gjør boble bad ofte bruke disse dufter i sine produkter.

Drikk te

Å drikke en kopp te hver morgen med en aroma å roe ned sinnet, eller løfte din ånd er en trøstende ritual for å få deg klar for dagen. Drikk en kopp kamille te før sengetid for å hjelpe deg å sove. Citrus eller peppermynte te kan gi energi og lyse humøret når som helst på dagen.

Massasje

Få en massasje og spør massasje terapeut for å bruke oljer infused med acalming og oppløftende duft - både duft og massasje kan fjerne angst og depresjon. Spør massasjeterapeut for litt av oljen som ble brukt under massasje, når du kommer hjem sted noen dråper på lyspærene i hjemmet ditt for å spre lukten gjennom hele huset ditt. Når du kjenne duften forbundet med massasje, vil du bli minnet om de samme følelser av ro og velvære som du hadde etter massasje.

Advarsel

Aromaterapi bør brukes i forbindelse med legens råd. Søke hjelp av legen din om din depresjon er alvorlig og vedvarende.

Hvordan bruke Pristiq å hjelpe mot depresjon

Pristiq er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle depresjon. Det fungerer ved å feste den ubalanse av serotonin og noradrenalin i hjernen. Det kan også bli brukt til å behandle generell angst, panikklidelse, og posttraumatisk stresslidelse. Pristiq bør ikke brukes av personer som lider av bipolar lidelse. Ettersom det kan være alvorlige bivirkninger, samt interaksjoner med andre medisiner, er det ikke den rette medisinen for alle. Beslutningen om å bruke Pristiq å hjelpe mot depresjon må til slutt bli gjort av en lege.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Vurdere hvorvidt det er klinisk eller situasjonsbestemt depresjon. Hvis du opplever symptomer på depresjon på grunn av vanskelige forhold i livet ditt, kan det være verdt å forfølge andre alternativer. Når du begynner å ta antidepressiva, kan det være vanskelig å avvenne deg ut av dem.

Planlegge en avtale med din primære omsorg lege. Han vil være i stand til å diskutere denne medisinen, mulige bivirkninger, og om ikke Pristiq er et godt alternativ for deg. Han kan henvise deg til en mental helse profesjonell for videre evaluering; men kan Pristiq vanligvis foreskrevet av begge typer lege.

Ta Pristiq hver eneste dag på omtrent samme tid. Dette er viktig når du tar denne medisinen fordi Pristiq har en kortere levetid i kroppen. Hvis en dose er savnet eller ikke tatt på riktig tid, kan du oppleve abstinenssymptomer.

Ikke knus eller bryte Pristiq tabletter. Det er en tid-ut medisiner og knuse det vil redusere effektiviteten.

Ikke ta mer eller mindre enn foreskrevet dose. Hvis du finner ut at Pristiq ikke lenger fungerer godt, bør du oppsøke lege. Bare en kvalifisert helsepersonell kan endre dosen.

Gå til legen din regelmessig. Det er viktig å være nøye overvåket av en lege mens du tar Pristiq. Dette inkluderer regelmessig blodtrykkssjekk.

Hint

  • Drikk minst åtte glass vann per dag.
  • Holde en journal av dine stemninger kan være nyttig.
  • Per produsenten, Wyeth Pharmaceuticals, brukere av Pristiq bør alltid ta hensyn til følgende advarsler:
  • Ikke plutselig slutte å bruke. Det er viktig å jobbe med en lege for å sakte avvenne off av medisinen.
  • Pristiq bør ikke tas hvis du tar andre anti-depressiva, blodfortynnende, vekttap medisiner, anti-migrene medisiner, narkotika, muskel relaxers, antikoagulantia og allergi medisiner.
  • Gravide eller ammende kvinner bør ikke ta Pristiq.
  • Ikke drikk alkohol mens du tar Pristiq.
  • De som lider av leversykdom, nyresykdom eller som lider av beslag bør ikke ta Pristiq.

Naturlige måter å hjelpe mot depresjon

Naturlige måter å hjelpe mot depresjon


Depresjon er en alvorlig helsetilstand som påvirker mennesker i alle aldre. Klinisk deprimerte mennesker lider av symptomer som angst, humørsvingninger, lav selvfølelse, tap av interesse for tidligere hyggelige aktiviteter og emosjonelle fortvilelse. Depresjon er skadelig for personen som lider av disse symptomene, samt de rundt ham eller henne. Det er viktig å ta aktive skritt for å behandle denne tilstanden. Mens reseptbelagte piller kan hjelpe, er det mange tilhørende risiko og bivirkninger. Det er generelt en god idé å starte med noen risikofrie naturlige behandlinger mens konsulent- en medisinsk faglig for ytterligere råd.

Urte kosttilskudd

Naturmidler er ofte effektive i behandling av mindre symptomer på depresjon. Ifølge University of Maryland Medical Center, har de fleste studier vist at urter som johannesurt og Valerian hjelp i å redusere mild til moderat depresjon hvis tatt regelmessig. Johannesurt har lenge vært anerkjent som et nyttig urte supplement for å forbedre humøret, og Valerian rot ekstrakt er også kjent for å redusere angst. Begge disse urtene kan tas i pilleform og er tilgjengelig for kjøp uten resept på de fleste stoff butikker og supermarkeder.

Trening

Trening er ikke den ultimate kur mot depresjon, men det kan gå en lang vei mot å redusere de negative symptomer assosiert med denne tilstanden. Dr. Vickers-Douglas fra Mayo Clinic sier at trening kan forbedre ens humør ved å stimulere nevrotransmittere i hjernen. Endorfiner er også gitt ut, og skaper en følelse av velvære. Trening har også blitt vist til lavere nivåer av kortisol, et stresshormon i kroppen. Ikke bare vil utøve hjelpe deg å komme i form, men det vil også gi deg en økt følelse av trygghet og en sunn distraksjon fra andre problemer. I forhold til å håndtere depresjon, bor fysisk aktiv med en øvelse rutine er en utmerket mestringsstrategi.

Diet

Du er hva du spiser, og visse matvarer kan ha en positiv eller negativ innvirkning på mennesker som lider av depresjon. Bearbeidet mat med kunstige ingredienser bør unngås. Giftstoffer og kjemiske forbindelser i slike matvarer kan gjøre at du føler deg svak og ytterligere forverre humøret. Naturlige matvarer som grønnsaker, frukt, nøtter og sjømat er alle gode valg når kosten for depresjon. Frukt og grønnsaker er rike på antioksidanter og vitaminer som hjelper kroppen og hjernen fungerer bedre. Nøtter har protein, noe som kan bidra til å øke energinivået. Sjømat som laks er høy i omega-3 fettsyrer. Dette næringsstoffet spiller en rolle i regulering av humør og bidrar til å nøytralisere angst og fiendtlighet konsumert over tid dersom regelmessig.

Dietter for å hjelpe mot depresjon

Ifølge forskning, er du garantert å bli påvirket av enten din egen eller noen andres, depresjon på et tidspunkt i løpet av livet ditt. I løpet av noen år, påvirker depresjon nesten 10 prosent av den amerikanske befolkningen, slik at det er en trussel verdt å kjempe. Selv om livet kan virke meningsløst mens fanget i dis av depresjon, kan du ta noen bekreftende skritt å klore deg ut av fortvilelse. En metode for å bekjempe depresjon er å vedta et moderat til høyt fettinnhold.

Low Fat og depresjon

Hjørnesteinen i effektive dietter for å overvinne depresjon er å slutte å leve en lav-fett livsstil. En studie utført ved Senter for Human Nutrition, som ligger ved Universitetet i Sheffield, i Storbritannia, har funnet en sammenheng mellom negativ-humørsvingninger og forbruk av en lav-fett diett. Deltakere på en lav-fett diett var mer sannsynlig å føle seg sint, fiendtlig, anspent eller engstelig når sammenlignet med en gruppe forbruker en høyere fettfattig diett. Dermed sikrer helse og tilstrekkelig fettinntak er en nøkkel som kan bidra til å demme opp for depressive episoder.

The Zone

For å sette dette rådet i praksis, er det ikke nødvendig å følge en streng lavkarbo diett. Alt du bør gjøre for riktig humør havet gjennom kosten er å følge en plan som gjør at du kan spise opp en moderat mengde sunt fett daglig. Dermed vurdere å følge Zone Diet.

The Zone Diet ble oppfunnet av Dr. Barry Sears, og er en vekt-tap plan som tar sikte på å være produktiv uten å være restriktiv. The Zone Diet handler om moderasjon og balanse, noe som gjør det til et ideelt verktøy for å hjelpe deg å navigere bort fra ekstrem depresjon. Å følge Zone Diet, bare spiser måltider i et forhold som består av 40 prosent karbohydrater, 30 prosent protein og 30 prosent fett. Anbefalt carb kilder inkluderer frukt og grønnsaker, med begrenset inntak av hele korn. Protein bør komme fra magert kjøtt, fisk, kylling og egg. Fett bør være en blanding av animalsk fett (avledet fra proteinkilder), naturlige fettstoffer (fra elementer som avokado og kokosnøtter), og oljer (som fisk, lin og oliven). Fiskeolje har vist seg å ha en positiv innvirkning på humøret, så vurdere sikter til minst fem til 10 gram daglig.

Paleolithic Diet

En annen god, moderat fett diett for å avverge depresjon er den paleolittiske Diet, etter legen Dr. Ben Balzer. Balzer modellert sin diett etter den tradisjonelle kosten for jeger / sanker stammer, som statistisk har en ganske lav forekomst av depresjon. Etter Paleo Diet er enkel --- spiser bare kjøtt, kylling, fisk, egg, frukt, grønnsaker, nøtter og bær. Avstå fra å konsumere korn, bønner, poteter, melkeprodukter, sukker og salt. Ved å følge denne ernæringsmessige strategi, vil du naturligvis forbruke mer fett mens forbruker færre karbohydrater, som fører til forbedringer i humør og bidra til å eliminere episoder av depresjon.

Reiki hjelpe mot depresjon?

Reiki hjelpe mot depresjon?


Reiki som en effektiv måte å bekjempe depresjon kan bli avvist av tradisjonelle utøvere av moderne medisin. Men, er mer deprimerte mennesker begynner å søke den helbredende effekten at de tror reiki gir.

Avslapping

Avslapping i seg selv er en veldig god måte å håndtere depresjon. Vanligvis er det en god del angst forbundet med depresjon. Bare å lære å slappe av, kan bidra til å lindre at angst, og dermed bidra til å lindre noen av symptomene på depresjon.

Energi

Lære å styre din egen energi er også undervist i reiki. Ved å være i stand til å kaste uønsket negativ energi, kan du begynne å føle seg bedre.

Chi Flow

I reiki, lære å styre din chi (energi) flyt gjennom kroppens chakra punkter (energisentre) kan hjelpe deg å være i stand til å målrette bestemte chakraene som kan hjelpe deg i selvhelbredelse.

Stress

En annen viktig komponent av depresjon er stress. Ved hjelp av reiki å slappe av og kanal energi vil i stor grad bidra til å redusere den brysomme stress.

Fatigue

Gjennom bruk av reiki teknikker, kan du få muligheten til å bekjempe tretthet. Finne lindring fra stress og andre faktorer kan hjelpe deg å føle deg mer oppkvikket og har en bedre følelse av velvære.

Belysning som hjelper mot depresjon

Belysning som hjelper mot depresjon


Har du lider av vinterdepresjon? Har du stadig føler deg sliten og trøtt? Er du deprimert og humørsyk, craving søtsaker og stivelsesholdige matvarer?

Hvis du oppdager at dine symptomer har en tendens til å skje i løpet av vinteren så du kan ha depresjon som oppstår sesong, kjent som værsyke (SAD). Tilstanden er utløst av mangel på naturlig lys. Heldigvis, det er en måte å regulere belysningen i hjemmet for å hjelpe deg tilbakestille din indre klokke.

Definisjon

Værsyke (SAD) er en form for depresjon som påvirker mennesker i høst og vinter. Symptomene beskrevet ovenfor begynne i høst og forverres gjennom vintermånedene. Våren disse symptomene gradvis forsvinne.

Årsak

Værsyke er knyttet til endringer i mengden av dagslys og kroppens døgnrytme, som fungerer som en intern klokke som forteller kroppen og hjernen når man skal sove. Den regulerer også nivået av hjernens aktivitet, hormonproduksjon og andre prosesser i kroppen.
Når kroppen blir utsatt for mindre sollys i høst og vinter interne klokke blir forstyrret. Dette påvirker tiden og varigheten av søvnen din, samt kroppens produksjon av melatonin og serotonin.

Melatonin er et hormon som regulerer søvn, mens serotonin er en kjemisk produsert av hjernen. Dette signalstoffet er knyttet til søvn, humør, seksuell lyst, seksuell funksjon, appetitt, kroppstemperaturregulering, hukommelse og læring.

Bright-Lysterapi

Bright-lysterapi, eller lysbehandling, er en av mange effektive behandlinger for værsyke. Det er et alternativ når antidepressiva og melatonin ikke kan brukes eller er ineffektive.

Bright-lysterapi bruker en spesiell høy intensitet lyskasse som etterligner utendørs sollys. Daglig bruk av terapeutisk lyset tilbakestiller kroppens indre klokke og reduserer symptomene til våren, når du kan få nok tilgjengelig sollys.

Elementer av Lysterapi

Under en light-terapitime, du sitter foran en lyskasse, slik at lyset indirekte kommer inn øynene dine, ta vare å ikke se direkte inn i kilden for å hindre skade på øynene dine. Tidlig på morgenen er den beste tiden på dagen å utlede størst nytte av prosedyren fordi det samsvarer kroppens naturlige biorytme.
Og lys-terapi økter trenger ikke å være kjedelig: Du kan lese, bruke datamaskinen, se på TV, foreta telefonsamtaler eller gjøre noen annen stasjonær virksomhet.

Anbefalt dosering

Lengden på hvert lys sesjon avhenger av lysstyrken eller intensiteten av lyskasse. En 30-minutters dose per sesjon på 10.000-luces lys anbefales. Hvis du bruker en liten, bærbar lyskasse som avgir 2500 luces kan det ta opptil to timer for å føle den terapeutiske effekten. Akkurat som et spørsmål om sammenligning, skinner en typisk husholdning lampe på 400 luces.
Avstanden du setter deg fra lyskasse også bestemmer intensiteten av lys som trengs. Noen lyskasser krever at du sitte innen seks inches av dem til å oppleve en lysstyrke på 10.000 luces, men med en high-powered boksen kan du sitte opp til 27 inches unna og fortsatt få en terapeutisk dose.

Dawn-Simulering Lysterapi

Dawn-simulering lysterapi gradvis øker lyset i tidlig morgen. Det etterligner en typisk våren og sommeren soloppgang, slik at hver vinter morgen lys gradvis øker i intensitet på samme tid.

Dawn-simulator enheter bruker en justerbar timer og elektronisk system som du kan stille inn til å starte på et tidspunkt som passer for deg. Deres lys innstillinger varierer fra skumring til skygge solen.

Hva er noen måter å hjelpe mot stress?

Hva er noen måter å hjelpe mot stress?


I løpet av de siste årene stress har blitt koblet mer og mer med sykdom og ulykke. Stress lettelse blir en viktig del av dag-til-dag liv. Her er noen aktive metoder for å håndtere de pesky følelser av stress.

Meditasjon og avslapning

Studier har vist at meditasjon har en lang liste av helsemessige fordeler, hvorav den ene er stress lettelse. I motsetning til det mange tror, ​​meditasjon krever ikke et rom fullt av røkelse og en lisensiert master, kan det gjøres hvor som helst, og du bare virkelig trenger selv. Sitte eller ligge i et rolig sted og tenke på et rolig sted eller ingenting i det hele tatt. Noen anbefaler å gjenta et mantra som "jeg er i fred" for å avverge stress-fylt tanker. Andre avslappende praksis som tai chi, qigong eller yoga kan ha lignende avstressende effekt.

Følelsen godt om deg selv og alt

Rampage av takknemlighet er en øvelse som gjør at du kan sette pris på deg selv og de tingene rundt deg. På noe punkt i dag, kan du bare stoppe og se deg rundt. Enten høyt eller i hodet, merk alt at du setter pris på det du ser. Det kan være så enkelt som "det er fint vær i dag", og så komplisert som "Jeg er takknemlig for at vi lever i et slikt teknologisk avansert tid." Hvis du oppdager en stressende eller negativ tanke stikke innom, motvirke det med en tanke som er enda mer positiv. Denne øvelsen kan gjøres foran et speil så godt og kan være mer fokusert på hva du setter pris på om deg selv. For eksempel: Jeg setter pris på at jeg frivillig min tid til å hjelpe mennesker i nød.

Ler og Trivsel

Ler ofte toted som den beste medisin og studier har en hard tid beviser at feil. Sett deg selv i situasjoner som er utsatt for latter, enten det er å henge med folk som du kan spøke med eller går til den nyeste komedie film eller spille. Avslappende aktiviteter som for eksempel melde deg inn i en laid-back softball liga eller deltar på en state fair kan føre til å le også. Hvis du ikke kan finne en morsom aktivitet, det er en øvelse der du bare le i 10 minutter om dagen hver dag. Ler vil gi deg et løft i endorfiner, uansett årsak, og dette vil hjelpe deg å ri av stress i livet ditt.

Hva hjelper mot depresjon?

Folk vanligvis lider av akutt depresjon, som er mer som situasjons depresjon og er forårsaket av slike spørsmål som døden, og endte på et forhold, økonomiske belastninger eller utdanningsspørsmål. Kronisk depresjon er sett på som en pågående tilstand som kan være medisinsk relatert eller biologisk knyttet sammen. Det finnes mange typer behandling for depresjon, slik som kognitiv terapi, medisiner og alternativ behandling. Tilnærmingen at en person tar vil avgjøre hvor raskt de vil komme seg og begynne å føle lettelse fra deres depresjon symptomer.

Tradisjonelle behandlinger

Det er mange behandlinger for depresjon. Siden oppdagelsen av depresjon medisiner i 1950, har mange funnet en bedre livskvalitet. I dag SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) er en behandlingsform av valget for mange utøvere. Medisinen tar vanligvis 7 til 14 dager for en pasient å se symptomlindring og daglige doser må tas for å holde tritt terapeutiske nivåer i blodet. Denne typen medisiner må skrives og følges opp av din fastlege, lege assistent eller aller helst av en psykiater. Sammen med medisiner, har det blitt godt dokumentert at kognitiv atferdsterapi er en svært effektiv form for behandling. Dette modalitet utfordrer mønstre av negative og selvødeleggende tankemønstre og lar den enkelte fokus på den positive siden av selvtillit.

Alternativ Behandling modaliteter

For personer som er skeptisk til medisiner, er det mange naturlige tilnærminger til behandling av depresjon. En stor alternativ er å starte et treningsprogram eller øke din nåværende rutine. Denne formen for behandling må klarert av din fastlege. Sammen med trening det er andre behandlinger som yoga, meditasjon, søker en åndelig rådgiver, bli en depresjon støttegruppe og urtemedisiner. Bruken av urtemedisiner må drøftes i lengde med legen din.
En siste behandling for å vurdere ville være avtagende ditt nivå av daglig stress. Daglig stress er en medvirkende årsak til kronisk og akutt depresjon.

Bright Lamp hjelpe mot depresjon

Bruken av lyse lys lamper, eller lysterapi, kan være svært nyttig for personer som lider av depresjon, spesielt Seasonal Affective Disorder (SAD), og for noen hud og søvnforstyrrelser. Lysterapi innebærer eksponering for intense nivåer av dagslys eller sterkt lys som slippes ut fra en lyskasse. Akter kan vare fra 15 minutter til to timer, og i stor grad avhenge av alvorlighetsgraden av depresjonen og på mengden av lys som emitteres fra lyskasse.

Oppsøke lege

Før du tar fatt på en lysterapi behandling plan, snakk med din lege eller psykiater om hvorvidt lysterapi er den beste behandling for deg. Avhengig av din situasjon, kan han anbefale lysterapi behandling på egen hånd, eller sammen med andre former for behandling, og han kan ha spesifikke forslag om lysbokser og hvor mye lys du trenger for å bli utsatt for.

Velge en lyskilde

Avhengig av dine symptomer og alvorlighetsgraden av din tilstand, legen din vil kunne gi deg råd om hvordan du velger en lyskilde. For noen eksponering for sollys i en periode hver dag vil være nok; men i mer alvorlige tilfeller, eller om vinteren når tilgangen til sollys er begrenset, må du kanskje oppsøke en lys boks som inneholder lysstoffrør og et spredende skjerm.

Bestemme på mengden av lys som trengs

Igjen, vil legen din beste kunne veilede deg om valg av riktig mengde lys, basert på din situasjon. Sterkt sollys slipper ut så mye som 20 000 lux (en enhet av lys flow). Til sammenligning, belysning i stua er trolig et sted rundt 100 lux, og dagslys på en overskyet vinterdag kan være 5.000 lux. Å effektivt behandle symptomer på depresjon eller SAD, må du motta nivåer av lysterapi ligner på utelys på en solrik dag.

Behandling Tid

Behandlingstiden vil avhenge av din tilstand og hvor mye lys du får. Mengden av behandlingstiden som er nødvendig for en 10.000 lux lyskilde vil være mindre enn det som trengs for en 2.500 lux kilde og behandlingstider kan drives hvor som helst fra 15 minutter til to timer, henholdsvis.

Har Sun hjelpe mot depresjon

Har Sun hjelpe mot depresjon


Solen er viktig for vår generelle god helse. Det bidrar til å gi vitamin D og bidrar til å styrke vår fysiske og mentale helse. Ingen levende organisme kan eksistere uten solen, og det er rart at solen har en så dyp effekt på enkeltpersoner humør.

Fordeler med solen

Mange mennesker lider av de ødeleggende effektene av depresjon. De kan oppleve episoder av håpløshet, manglende evne til å fungere på jobb og sliter ofte med intime relasjoner. Mennesker som lever med depresjon er også isolert fra resten av verden, og synes det er vanskelig å kommunisere i sosiale situasjoner. Det er mange medisiner som er tilgjengelige for å behandle depresjon imidlertid folk ofte finne disse medikamentene vanskelige å ta på grunn av de negative bivirkninger.

Tenk på hvordan du føler deg på en lys solrik dag, Rasting i solen. Disse følelsene kommer fra solens direkte innvirkning på våre stemninger. Solen bidrar til å regulere våre stemninger og øker nivået av serotonin og dopamin som er signalstoffer som regulerer hvordan vi føler.

Når stemningen kjemikalier i hjernen vår er lav så vi er mer utsatt for depresjon og episoder av følelsen blå. Ifølge nettstedet Alternativ Depresjon Therapy, er solen vår viktigste kilde til vitamin D3, som er en type vitamin D som er avledet fra sollys. Tilbringe tid Rasting i sollys bidrar til å øke nivåene av dopamin og serotonin. personer som er utsatt for direkte sollys i minst 20 minutter per dag til stede med økt humør og høyere nivåer av energi.

Ifølge nettstedet Alternativ Depresjon Therapy, tilbringe tid i direkte sollys tidlig på dagen gir mest fordeler og vil bidra til å redusere eventuelle episoder av hudskader. Hvis du tilbringer tid i solen senere på dagen være sikker på å begrense din tid til 10 til 15 minutter.

Egenskaper av Manuka Honey

Honning har vært brukt til medisinske formål gjennom historien, men nyere forskning har vist noen Honeys å være av større verdi enn andre. Aktiv Manuka honning er høyt verdsatt for sine anti-bakterielle egenskaper. De anti-bakterielle egenskaper er vurdert i henhold til deres aktivitet ved et rangeringssystem kalt Unique Manuka Factor eller UMF. Høyere verdier indikerer økt medisinsk aktivitet.

Hva er Manuka Honey

Manuka honning kommer fra New Zealand, fra nektar av blomster av Manuka bush. Noen Manuka honning har vist seg å ha høyere anti-bakterielle egenskaper, og derfor er verdsatt for sine medisinske egenskaper.

Aktivitet

Honning har vært brukt i tusenvis av år som et antibakterielt middel. Nyere forskning har vist at noen honning er mer aktive mot bakterier enn andre. Noen Manuka honning har vist seg å ha flere anti-bakterielle egenskaper ikke deles av andre Honeys. The Honey Research Unit ved University of Waikato i New Zealand har utviklet et graderingssystem som sammenligner anti-bakterielle egenskaper av Manuka honning. Unique Manuka Factor eller UMF indikerer styrken på anti-bakterielle egenskaper. En klassifisering på 10 eller mer er ansett for å være medisinsk gunstig. Noen Manuka honning med en rating på mindre enn 10 er fortsatt annonsert som "aktiv" selv om det ikke har vist seg å være av mer terapeutisk verdi. Den UMF Rangeringen er viktig når du kjøper Manuka honning. Se etter en rating på minst 10. Rangeringer av 15 og høyere indikerer svært høye nivåer av anti-bakteriell aktivitet. En klassifisering på 15 eller 16 regnes å være ideelt for terapeutisk fordel. Ettersom alle honning har noen anti-bakterielle egenskaper, kan de bli merket som aktiv. "Se for UMF vurdering for å være sikker på at du får et kvalitetsprodukt vist seg å ha disse ekstra anti-bakterielle egenskaper.

Eating Manuka Honey

UMF Manuka honning kan tas ved å spise den. Tatt internt, kan New Zealand Manuka honning hjelpe med problemer i fordøyelseskanalen, hals, munn og tannkjøtt. Honning er naturlig mørk brun i fargen og har en behagelig treaktig smak.

Manuka Honey for hud og Wound Care

Siden dagene av Aristoteles, har honning blitt anbefalt for den naturlige helbredelsen av infiserte sår. Aktiv Manuka honning fra New Zealand er spesielt egnet for sårbehandling på grunn av sin ekstra UMF egenskaper. Bruk Manuka honning som et sår dressing for sår, brannsår og sår hud. Gunstige effekter inkluderer reduksjon i betennelse, hevelse og smerte mens healing skjer. Ubehagelig lukt er kontrollert, og de dressinger kan enkelt fjernes uten stikker. I nesten alle tilfeller, infiserte sår reagere raskt på en korrekt anvendelse av UMF Active Manuka honning.

Lagring Manuka Honey

For å bevare de spesielle UMF egenskaper Manuka honning, bør det lagres forsvarlig i et mørkt og kjølig sted.

The Future

De spesielle helbredende egenskaper av UMF Active Manuka honning er fortsatt det forskes. På grunn av sin effektivitet mot sårinfeksjoner, det blir undersøkt for behandling av sår som er infisert med antibiotikaresistente stammer av MRSA og VRE.

Garcinia cambogia Fordeler

Garcinia cambogia er en liten frukt som bærer en likhet til gresskar. Det er en innfødt frukt til India og deler av Asia. Frukten og skall brukes i mange naturlige vekttap og vektkontrollprodukter. Frukten er ekstrakt hydroxycitric acid (HCA) er der anti-fedme egenskaper er funnet.

Appetitt Suppresant

Garcinia cambogia sies å fungere som en appetitt suppressant. Det hevder også å øke hastigheten på stoffskiftet og hjelpe til å jobbe i vekt-tap dietter.

Low carb dietter

Garcinia cambogia kan hjelpe de som forsøker å følge en lav carb diett. Det virker for å hemme suget av karbohydrater. Garcinia cambogia gjør dette ved å forsterke serotoninnivået i hjernen og derved å redusere trangen til karbohydrater.

Øker Energy

Garcinia cambogia kan bidra til å øke energinivået. Garcinia cambogia sies å avlede kaloriinntak bort fra produksjon av fett til glykogen, og dermed øke energi.

Immune System

Garcinia cambogia sies å hjelpe med alt fra revmatisme til tarm klager, hevelse, influensasymptomer og kolikk. Garcinia cambogia kan også lindre forkjølelse, sår hals og leversykdom.

Sår

Ekstrakter fra Garcinia cambogia antas å forbedre slimhinne forsvar midler i magen. Dette kan hjelpe mot magesår. Garcinia cambogia kan redusere mage surhet i tillegg til upping defensive egenskaper på mage juice.

Studier

I en publisert studie utført av Journal of American Medical Association, ble det antatt at de voksne tar Garcinia cambogia ikke viste noen forskjell i vekttap enn en kontrollgruppe. Talsmenn hevder at studien kan ha blitt kompromittert av det høye fiber regime dieters fulgte som kan påvirke opptaket av HCA.

Hvordan å bruke mat til å hjelpe magesår

År siden den felles tanke på sår var å drukne dem i melkeprodukter og krydret mat ble sett på som sår-forårsaker. I dag har medisinske eksperter har gjort en fullstendig snuoperasjon på disse to ideer som begge ble funnet å være falsk. Sår resultere fra en bakteriell infeksjon fra Heliobacter pylori og kan behandles med medikamenter. Det finnes flere typer mat som du kan spise for å hjelpe deg å helbrede dine sår, også.

Bruksanvisning

•  Unngå melkeprodukter som de er nå kjent for å stimulere mage syre produksjon som vil føre til sår fakkel-ups og smerte. Selv om melk og kremet melkebaserte matvarer berolige magen i utgangspunktet, de faktisk føre til vev for å bli opphisset i sår pasienter. Senere er meieri vanskelig å fordøye og produsere ekstra magesyre under fordøyelsen.

Drikk filtrert vann for å fortynne magesyre. Spesielt etter et måltid, et lite glass vann hjelpemidler i fordøyelsen og gjør magen syrer mindre opprivende til sensitive vev.

Hold nesen og drikke kål juice. Rå kål juice, mer spiselig når det blandes med selleri juice, er et lenge kjent sår rette. Den inneholder S-metyl-metionin og glutamin, som er kjent for å ha helbredende effekter på sår. Glutamin er også til stede i ananas. Drikk ca en liter dette en dag for å lindre betennelser og smerte.

Spis bananer og bananer, spesielt hvis de er grønne. Disse brukes i mange land som et sår "kur". De bidrar til å øke slimproduksjon og cellevekst i veggen i magesekken. Spis grønne bananer tilberedt med hvitløk for en smak godbit. Selv om et folk rette, har bananer lenge vært anbefalt for lindrende alle typer gastrointestinale forstyrrelser.

Spis ren lakris. En masse godteri solgt som lakris er kun smaksatt med anis som er en lakris-smake urt. Eneste virkelige lakris, som du kan kjøpe på en helsekostbutikker, inneholder helbredende eiendom glycyrrhizic syre som er en sår rette. Tyske leger har gjort omfattende forskning på lakris. Deres medisinske vaktbikkje organisasjon har godkjent lakris som en behandling for magesår. Se Resources nedenfor.

Prøv manuka honning. Dette har vist seg å være effektiv i noen pasienter med vanskelige sår (og sta sår) selv når antibiotika ikke fungerte. Studier viser at Manuka honning har vist seg å helbrede mange plager, og det er mye brukt av leger for sine helbredende egenskaper i sin innfødt New Zealand. Dette honning er fra bier som bruker Manuka bush for mat som inneholder antibakterielle, antiseptisk og anti-sopp egenskaper. Spre om en spiseskje på et stykke brød og konsumere før måltider, og når symptomene er present.It vil ta flere uker til noen måneder å helbrede en sår. Se Ressurser for å lære mer om Manuka honning.

Tips og advarsler

  • Spis flere små måltider om dagen. Det hjelper fordøyelsen å ikke stuff selv på ett måltid.
  • Ikke legg deg ned når du spiser. Det gjør magen jobbe hardere og lar magen syrer å søle ned i spiserøret, irriterende hele øvre mage-tarmkanalen.

Spise Manuka Honey for behandling

Spise Manuka Honey for behandling


Manuka honning er produsert av bier fra nektar samlet fra blomster av Manuka busker, som vokser vilt i New Zealand og Australia. Forskning på sine eiendommer pågår ved Waikato University, New Zealand.

Unique Manuka Factor

Noen Manuka honning er mer effektive enn andre, basert på deres unike manuka faktor rating. Et poengtall på 9 nedenfor er ikke spesielt effektiv som en behandling. Evalueringer av 10 til 15 er effektive, mens en rangering på 16 er et honning med svært høye nivåer av behandlingsaktivitet.

Gastric Plager

Manukahonning kan brukes for å behandle halsbrann, gastritt, sure oppstøt, magesår og ulcerøs kolitt. Ta 1 teskje av honning på et lite stykke brød fire ganger om dagen.

Anti-bakterielle egenskaper

Manuka honning er effektiv mot Helicobacter pylori bakterier som lever i magen og kan forårsake magesår.

Vanlige plager

En teskje av Manuka honning letter smerten av sår hals og reduserer betennelse. Bruke honning i stedet for sukker i drikke for å redusere stress.

Luftveislidelser

På grunn av sin anti-bakterielle egenskaper Manuka honning kan hjelpe i behandlingen av forkjølelse, influensa og bihulebetennelse.

Bruker for Active Manuka Honey

Bruker for Active Manuka Honey


Active Manuka Honey er en effektiv naturlig middel for en rekke helseproblemer. Honning er hentet fra Manuka og tea tree busker, planter innfødt til New Zealand og Australia hhv. Den inneholder medisinske egenskaper som mot flere stammer av bakterier som bakterier ansvarlig for sår hals, betennelse i mandlene, magesår og gastritt. Når den brukes eksternt, fungerer det også som et naturlig hjelpemiddel i healing sår, brannsår, eksterne sår og eksem. I motsetning til antibiotika, har Manuka Honey ingen kjente bivirkninger; i passende tilfeller er det en trygg, naturlig alternativ til sterke medisiner.

Sunn fordøyelse

De anti-bakterielle egenskaper i Active Manuka Honey har vist seg å effektivt bekjempe bakterien Helicobacter pylori. Denne bakterien er ansvarlig for mange vanlige fordøyelsesproblemer, som for eksempel magesår, magesår og fordøyelsesbesvær. Symptomer på irritabel tarm syndrom er sterkt redusert gjennom inntak av Active Manuka Honey; honning strøk mage og tarmkanalen når det tas før et måltid og hjelper normal fordøyelse skje. Manuka Honey behandler også sure oppstøt; ikke bare gjør honning hjelp til å helbrede spiserøret for langsiktige utvinningen, skaper det også en beskyttende barriere på vev for umiddelbar lindring fra ubehag.

Immune Health

Active Manuka Honning er et naturlig middel for sår hals og forkjølelse. Den honning anti-bakteriell og anti-inflammatoriske egenskaper ødelegge bakterier streptokokker pyogenes, hovedårsaken til sår hals og halsinfeksjoner. Øre- og øyeinfeksjoner kan også behandles ved hjelp av en løsning av Manuka Honey og varmt vann, og brukes forsiktig med et øye dropper. Aktiv Manuka Honning er høy i antioksidanter, og tjener som et generelt booster immunsystem, så vel som behandling av spesifikke lidelser.

Skin Health

På grunn av sin kraftige helbredende egenskaper, er Active Manuka Honey en effektiv behandling når det påføres direkte mange hudsykdommer eller sår. Manuka Honey kan forebygge og behandle sopp og bakterieinfeksjoner i huden, samt bidra til å hindre eller begrense markberedning av skrubbsår, kutt og kirurgiske sår. Manuka Honey påføres lokalt på sår hud, akne og eksem, og tilbyr en naturlig behandling og eliminerer behovet for antibiotika eller hormonelle medisiner. Fordi Manuka Honey tillater en fuktig healing miljø samtidig behandling av infeksjoner, er det svært gunstig i behandlingen av brannskader, og kan i stor grad redusere skremmer ved å la kroppen til å helbrede mer effektivt.

Tips

Bare Active Manuka Honey - snarere enn vanlig Manuka Honey - inneholder de helbredende egenskapene som er beskrevet ovenfor. Sjekk alle etiketter før du kjøper for å sikre Honey er ekte New Zealand Active Manuka Honey. Alle glassene skal være merket med et nummer UMF (Unique Manuka Factor), mellom 10 og 20. Krukker uten denne merkingen ikke er ekte og ikke har helbredende egenskaper.

Kan du spise Manuka Oil?

Kan du spise Manuka Oil?


Laget fra Manuka plante innfødt til New Zealand, er manuka olje en treaktig balsamico eterisk olje damp-destillert fra bladene til planten. De aktive forbindelser i oljen gjør det anvendelig for en rekke forskjellige medisinske formål, inkludert antihistamin, antibakterielle og deodorant-behandlinger. Mens visse former for manuka kan svelges, tar manuka olje internt ikke er anbefalt.

History of Manuka Bruk

Ulike deler av manuka anlegget har blitt registrert som blir brukt i drikkevarer og legemidler i New Zealand: den frø, blader, bark og sevje har alle blitt tatt i bruk av de innfødte Maori folk for muskel og leddsmerter og urinveisproblemer. Explorer James Cook brukte bladene av manuka som en te for å hindre skjørbuk og bosetterne i New Zealand også fulgt etter. Imidlertid er oljer utvunnet fra manuka hovedsak beregnet for aktuell behandling av hudinfeksjoner, solbrenthet, insektbitt, etc. Manuka eterisk olje ikke bør tas internt med mindre under veiledning av en lisensiert aromaterapi utøveren, sier Aroma Web.

Manuka Oil Safety ikke er etablert

Det er begrenset toksikologisk informasjon om manuka olje, ifølge Drugs.com. Selv om manuka olje brukes til å behandle hudirritasjoner, kan manuka olje forårsake mild irritasjon hos noen mennesker hvis den anvendes ufortynnet. Hvis dette skjer, stopp bruken på en gang og konsultere en medisinsk faglig før reapplying. Manuka oljen har ikke blitt så grundig studert som et lignende produkt, jo mer allment tilgjengelig australsk tea tree olje, som har vist seg å forårsake allergiske reaksjoner i eukalyptusfølsomme personer, og er giftig ved svelging. Likevel, Manuka Oil.com advarer mot akutt giftighet ved angitt dosering av manuka olje er overgått.

Typiske bruksområder av Manuka Oil

Laboratorietester har vist seg å være manuka olje antibakteriell, antisopp og anti-inflammatorisk mot 39 forskjellige typer mikroorganismer. Medisinsk, kan manuka olje brukes eksternt for å bistå med en rekke hudsykdommer som abscesser, blemmer, carbuncles, flass, eksem, kviser og varicose sår. Manuka olje kan også brukes i aromaterapi for å indusere en følelse av velvære i de med følsomme nervesystem, sier kjente aromaterapeut Ruth von Braunschweig.

Andre Manuka produkter kan spises

Selv om det ikke er anbefalt å ta manuka olje ufortynnet eller i skjemaene er beregnet for lokal applikasjon, kan andre produkter laget av Manuka planten kan spises, og har noen av fordelene med oljen. Honning laget av blomsten av manuka kan svelges og sies å inneholde "Unique Manuka Factor", eller evnen til å drepe Helicobacter pylori, og er dokumentert ved Linus Pauling Institute som å være effektiv mot E.coli og Staphylococcus aureus. H. pylori er innblandet i magesår og magekreft, og en studie nevnt ovenfor fant at en 5 prosent løsning av Manuka honning stoppet deres vekst.

Manuka Honey Informasjon

Manuka Honey Informasjon


Manuka honning fra New Zealand har blitt markedsført som en naturlig medisin som kan kurere en myriade av forholdene. Dette er på grunn av sin antibakterielle aktivitet som er overlegen i forhold til andre typer av honning. Selv om ingen pålitelig rangeringssystem er utviklet for å skille mellom Manuka honning av forskjellige kvaliteter, fortsetter det å bli brukt i håp om å kurere noen lidelser.

Hva er Manuka Honey?

Manuka honning er en spesiell type honning som bare finnes i New Zealand. Det er hentet fra manuka busk som vokser naturlig i hele landet. Manuka honning har blitt fremmet som en naturlig medisin for tilstander som magesår, sår hals, forkjølelse, kviser, sår hud, sår, byller, mindre brannsår, trykksår og infeksjoner. Det er også sagt å forbedre helse og generell velvære.

Sammenligning

Ifølge Dr. Peter Molan fra University of Waikato i New Zealand, alle honning er antibakterielt, men Manuka honning er mer effektiv mot noen forhold på grunn av sin høye nivå av ikke-peroksid antibakteriell aktivitet. I motsetning til andre honning, er Manuka honning effektivitet ikke er fortynnet med enzymet katalase som er til stede i det menneskelige legeme. Den antibakterielle aktiviteten fortsetter også selv når de utsettes for varme og lys. Manukahonning ikke trenger fortynning eller konstant oksygentilførsel for å aktivere enzymet som kreves for å frembringe den helbredende virkning. På grunn av disse egenskapene, er manuka honning mer effektivt enn andre Honeys mot bakterier.

Identifikasjon

Ikke alle Manuka honning er skapt like. Bare noen produkter som markedsføres som Manuka honning har den ikke-peroksid antibakteriell aktivitet. Nivået på denne aktiviteten avhenger av ulike manuka plante som det er hentet fra, og andelen av manuka nektar i honning. Siden 1998 har begrepet "aktiv Manuka honning" blitt brukt til å skille honning med ikke-peroksid antibakteriell aktivitet, men i dag er det ofte brukt for å referere til vanlig antibakteriell aktivitet som ofte er til stede i andre typer honning.

Rating System

Det er forvirring om hvordan man skal vurdere nivået på ikke-peroksid antibakteriell aktivitet i en viss manuka honning produkt. Dr. Molan utviklet et rangeringssystem kalt Unique Manuka Factor (UMF), og for en stund det hjalp forbrukerne fastslå effektiviteten av manuka honning er antibakterielle egenskaper. Det har imidlertid blitt kritisert som upålitelig, som tester gjort på samme batch av honning kan gi forskjellige resultater. Andre metoder har blitt oppfunnet, slik måling av Methylglyoxal (MGO) innhold i manuka honning. Per juni 2010 er Bee Products Standards Council i New Zealand også utvikle en ny standard system.

Hvordan bruke Manuka Honey

Du kan høste fordelene av Manuka honning på mange måter. Du kan drikke den til å helbrede mage forhold og fremme generell helse. Du kan også bruke den som et sår dressing og bandasje det over områder av huden med betingelsene du ønsker å helbrede. Manuka honning har også blitt fremmet som en skjønnhet produkt som kan forbedre hudens tone og utseende, og du kan oppnå dette ved å ha ansiktsbehandling med manuka honning.

Manuka Honey for leggsår

Manuka Honey for leggsår


Gamle egypterne brukte honning med vin og melk som base for medisinske urter; Aristoteles (c.350 BCE) beskrev sin bruk i medisin som gjorde den greske legen Dioscorides (c. 50 CE) og det er nevnt flere ganger i Det gamle testamente. Honning blir brukt igjen for mange typer sår, inkludert leggsår. Manuka honning er en høy kvalitet honning laget i New Zealand av bier som samler nektar bare fra blomster av Manuka bush.

Den Molan Gold Standard

I en studie på de medisinske egenskapene til honning, Frans Theunissen sier at den første forskningen som demonstrerte den antimikrobielle virkningen av honning ble foretatt i 1892 av den nederlandske vitenskapsmannen Van Ketel.

Verdens ledende forsker inn i de medisinske egenskapene til honning er Peter Molan ved University of Waikato. Han sier at de fleste honning har medisinske egenskaper til en viss grad, og utviklet den Molan Gold Standard (MGS), som måler nivået av terapeutiske midler i honning for medisinsk bruk.

Honning Tar Vann fra bakterier

Som alle sukker, honning er hygroskopisk. Det vil si, den tiltrekker seg vann til seg selv.

Bakterier trenger vann for å overleve, og det ble først antatt at den berøvelse av vann var den store antibakteriell virkning.

Skriving i World Wide Wounds, Molan sier at honning beholder sin mikrobiell aktivitet selv etter at det har blitt fortynnet til et nivå der det ikke lenger er i stand til å tiltrekke seg vann til seg selv. Faktisk blir det mer effektivt.

Honning Produserer Hydrogenperoksid

Når utvannet, produserer honning hydrogen peroxide.

Som en 3 prosent løsning, hydrogenperoksid var tidligere brukt som et sår cleanser men mistet favør fordi det skader vev og forårsaker betennelse.

Den hydrogen peroxide produsert av honning er rundt 1000 ganger mindre sterk enn 3 prosent løsning, men er like effektive. Den reduserer betennelser og skader ikke vev celler

Expert Insight

Anvende honning til et sår skaper fordeler større enn de hygroskopiske og antibakterielle effekter.

Lymfocyttene (hvite blodlegemer) som bekjemper infeksjoner blir stimulert av honning.

B-lymfocytter lage antistoffer som bekjemper giftstoffer produsert av bakterier. T-lymfocytter angripe kroppens celler som er blitt invadert av virus eller kreft. Disse både øke raskt ved honning konsentrasjoner så lave som 0,1 prosent, og fagocytter, som får i bakterier, blir stimulert i konsentrasjoner så lave som en prosent.

Honning hjelper helbrede sår

Honning varierer i sin medisinske effekten avhengig av hvor det kommer fra og hvordan den er behandlet.

I 2001 Molan foretok undersøkelser på to typer New Zealand honning, hvorav den ene var en mulitifloral honning kjent for å ha aksjoner på grunn av hydrogen peroxide. Den andre var Manuka honning som har phytochemical handlinger, dvs. plantekjemikalier som kan beskytte mot eller forhindre sykdom.

Molan funnet både honning å være like effektive, men advarer om at ikke alle honning er hensiktsmessig for medisinsk bruk.

The University of Waikato, hvor han jobber er å gi den nye internasjonale standarden, Molan Gold Scale, til markedsførere av manuka honning for å hjelpe forbrukere erkjenner at det er av medisinsk karakter og egnet for behandling av sår som leggsår.