Digidexo.com

lobotomi fremgangsmåte

Lobotomi i 1950

Historien om lobotomi begynner i ca 1890 da den tyske forskeren, Friederich Golz, eksperiment fjerne temporallappene fra sine hunder. Resultatet Han fant, var mindre aggressiv adferd hos de hundene. På begynnelsen av 1930-tallet prosedyren ble vedtatt for bruk på psykiatriske pasienter. Det var foreskrevet ofte på slutten av 40-årene, men ved midten av 1950-tallet negativ pressedekning på lobotomi gjort det upopulært med publikum, minkende bruken.

Økt bruk

Til tross for et økende negativt syn i avisene, bruk av lobotomi økt i de tidlige 50-tallet. Grunnen til dette, sier Gretchen J. Diefenbach ved Institutt for psykologi ved Louisiana State University, er at Egas Moniz vant Nobelprisen i medisin for å utvikle prosedyren. På grunn av å vinne denne belønning, ble lobotomi sett på som en positiv praksis. Teknikken ble også rapportert å kurere kriminell atferd og redusere smerte, bidrar til ytterligere å fremme prosedyren.

Transorbital Lobotomy

På slutten av 40-årene Walter Freeman innført bruk av en isøks, eller annen lignende gjenstand hamret inn i pasientens hjerne til å utføre prosedyren. Denne metoden fått mer popularitet i begynnelsen av 50-tallet. Den Transorbital lobotomi var visstnok en raskere og sikrere metode for lobotomizing enn den opprinnelige prosedyren. I den nye fremgangsmåte, ble en is pick lett hamret inn i pasientens hjerne like over øyehulen, i baneplaten. Selv om lobotomi ble tradisjonelt brukt som en siste utvei, tidlig på 50-tallet Freeman begynte å fremme bruk av Transorbital lobotomi ved tidlig debut av psykisk sykdom.

Nedgang

Ved midten av 1950-tallet lobotomi prosedyren kom under kraftig ild. Nyhetsartikler rapporterte mer negative siden av lobotomi og mange mennesker var opptatt av den raske økningen i bruk av prosedyren. Nye innovasjoner i medikamentell behandling og somatiske behandlinger, som var ikke-invasive alternativer, ytterligere redusert behovet for å lobotomize, sier Diefenbach. Freeman fortsatt støttet bruken av lobotomi i pasienter, men noen artikler ble publisert som støttet prosedyren. Mange artikler ble publisert som motvirket lobotomi praksis og støttet nyere hjerne kirurgi teknikker.

Offentlig reaksjon

Ettersom antallet lobotomies økt i de tidlige 50-tallet, begynte mange mennesker for å protestere mot det. Forskning viste at pasienter som hadde blitt lobotomert sjelden fikk bedre, og noen enda verre. Publikum var rasende, og det var et alvorlig tilbakeslag på tilhengerne av lobotomi. Ifølge Dr. George Boeree, en pensjonert psykologiprofessor fra Shippensburg University, selv James Watt, Freeman kollega, trodde at prosedyren og er skrevet for ofte.

Den nøyaktige fremgangsmåten for en koloskopi

Denne artikkelen presenterer detaljer om koloskopier, inkludert deres formål og hva en person opplever når de har en koloskopi. En kolonoskopi er en prosedyre for å undersøke innsiden av kolon og rektum.

Innledning og formål

Fremgangsmåten utføres ved hjelp av et fleksibelt rør med en liten kamera på høykant. Røret, også kjent som en colonoscope, inneholder en kanal gjennom hvilke virkemidler kan være bestått for å trekke ut biopsier, fjerne polypper, stoppe blødninger og fjerne fremmedlegemer. Siden dette er en invasiv prosedyre, får pasienten vanligvis noen form for bedøvelse - lokale, mild-general eller full-general - for å redusere ubehag.

Examination

Undersøkelsen starter med pasienten liggende på hennes venstre side. Te rør settes inn gjennom pasientens anus og skyves gjennom resten av tykktarmen, tykktarmen. I noen fremgangsmåter er det nødvendig å undersøke cecum, som er det området hvor de store og tynntarmen kobler. Imidlertid er det bare nødvendig å utelukke inflammatoriske tarmsykdommer, slik som Crohns eller kolitt og utføres bare hvis symptomer på slike forhold eksisterer.

Time Frame

En gjennomsnittlig fremgangsmåten varierer mellom 15 minutter og en time, i henhold til oppbygging av tykktarmen. I løpet av fremgangsmåten, blir luften ført inn i tarmene for å riktig undersøke området, som et resultat, vil pasienten lider av oppblåsthet av magen, tarmgass og ubehag.

Recovery Time

Etter at prosedyren er fullført, tar restitusjonstiden vanligvis 30 til 60 minutter for den sedative å slites av.

Virtual Colonsocopy

En prosedyre som kalles en virtuell koloskopi er en CT eller MR-undersøkelse av tykktarmen. Dette er en ikke-invasiv prosedyre. Det fortsatt blir undersøkt for å finne sine diagnostiske evner. En ulempe med den virtuelle kolonoskopi, sammenlignet med standard colonoscopies, er at vevsprøver eller polypper ikke kan fjernes fra tykktarmen.

Fremgangsmåte for å behandle en forstuet ankel Etter RICE Metode

Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan en ankel forstuing kreve fra seks uker til flere måneder for å leges helt. Men ved å bruke RICE-metoden med en gang, er det mulig å minimere skadene fra forstuing. Følg disse trinnene umiddelbart etter en ankel forstuing å få deg tilbake på føttene så raskt som mulig.

RICE Metode

RICE er et akronym som står for Rest, Ice, komprimering og Høyde. RICE-metoden er den anbefalte løpet av handlingen i løpet av de første 24 timene etter en ankel forstuing. Ved å bruke denne metoden, kan du minimere hevelse og healing tid, pluss minske risikoen for langsiktige skader fra ankelen forstuing.

Resten betyr å bo utenfor forstuet ankelen så mye som mulig, spesielt i løpet av de første 24 timene. Du bør ikke legge vekt på ankelen. Hvis du må flytte om, bruk en krykke eller andre støttende enhet. For første- og annengrads forstuinger, vil smertene sannsynligvis være insentiv nok til å holde av ankelen. Men med mer alvorlige tredje grad forstuinger, adskillelse av nerver rundt såret betyr ofte at akutt smerte gir vei til nummenhet. Ikke bli lurt til å tro at skaden ikke har gjort reell skade.

Ice skal brukes til stedet av forstuing å redusere betennelse og hevelse. Pakk isen i en ispose eller håndklær, da gjelde for forstuing. Ikke bruke is direkte på huden. Det er lurt å se en lege etter å ha fått en forstuing; hun vil sette en tidsplan for å bruke isen. Hvis du ikke ser en lege, en vanlig anbefalt tidsplan for å bruke isen er annenhver time i 20 minutter hver økt for de første 48 til 72 timer etter lidelse forstuing.

Komprimering reduserer blødning og hevelse i blåmerke rundt forstuet ankelen. Det leverer også støtte til den svekkede felles. Bruk en bred, fast, elastisk bandasje, som for eksempel et ess bandasje, rundt ankelen og det nedre ben. Vær forsiktig så du ikke å vikle ankelen så hardt at du avskåret sirkulasjon.

Høyden er den avsluttende trinn av risen fremgangsmåte for behandling av en sprained ankelen. Heving av ankelen over nivået av hjertet vil også redusere betennelse og hevelse sammen med is og kompresjon. Heving kan skje mens du sitter eller mens du ligger nede.

Behandling Etter de første 72 timene

Du bør ideelt sett fortsette RICE-metoden i opptil 72 timer etter en forstuing. Etter det, hvis hevelse levninger, alternative soaking ankelen i kaldt, så varmt vann i ett til to minutter om gangen. Lang tids bruk av RICE-metoden kan hindre kroppens naturlige helbredende prosess. Dette er også tiden for å begynne veldig lett trening for å gjenvinne bruken av ankelen.

Hvis bedring ikke begynner å skje innen 72 timer (redusert smerte og hevelse), bør du oppsøke lege; din forstuet ankel kan faktisk være et brudd. Dessuten kan ubehandlede ankelskader føre til kronisk ankel ustabilitet, en tilstand der ankelen spontant "viker" på grunn av svekkede sener og leddbånd. Kronisk ankel ustabilitet kan kreve kirurgi for å gjenopprette full leddfunksjon.

Fremgangsmåte for konsentrasjon av kaliumpermanganat

Fremgangsmåte for konsentrasjon av kaliumpermanganat


Kaliumpermanganat er et kjemisk oksidant tilgjengelig for allmennheten i form av krystaller. Det brukes ved vannbehandling for å fjerne farge og lukt, enkelte metaller, og mikroorganismer, som for eksempel alger. Kaliumpermanganat er vannoppløselig, noe som skaper et rosa-fiolett fargetone når de blandes. Den er tilgjengelig på ren styrke gjennom kjemiske forhandlere og på lavere karakterer gjennom hjem forsyninger butikker. Kaliumpermanganat kan føre til irritasjon av øyne og hud, og luftveisproblemer, og det er dødelig ved svelging, derfor riktig verneutstyr er nødvendig når du håndterer den. Fremgangsmåte for konsentrasjon av kaliumpermanganat avhenger av mengden nødvendig.

Bruksanvisning

Styrker

•  Bruk denne formel for å beregne den aktuelle konsentrasjon av kaliumpermanganat for å behandle et stort volum av vann.

Mengde Kjemisk = Volume x omregningsfaktor x Behandling Valuta

La "Mengde Chemical" tilsvare mengden gram for å behandle et stort volum av vann. For eksempel en fiskedam.

La "volum" lik volumet i enheter (gallons, kubikkfot, acre fot) av vannforekomsten. For eksempel kan volumet være en 250-liters dam.

Bestem "omregningsfaktor." Omregningsfaktoren avhenger av de kjemiske og volumenheter som du arbeider med. For eksempel konvertere gram til gallons = 0,0038, pounds til acre-fot = 2.72, og gram til kubikk-fot = 0,0283.

La "behandling rate" lik den endelige konsentrasjon av kaliumpermanganat i dammen etter at kjemikaliet er tilsatt. I vårt eksempel på en 250-liters dam, er behandling sats 2 milligram pr liter, eller en konsentrasjon på 2 deler pr million.

6. Løs for "mengden av kjemikalium." For eksempel, Mengde Kjemiske = 250 liter x 0,0038 x 2 milligram per liter = 1,9 gram. Derfor 1,9 g kaliumpermanganat som er nødvendig for å behandle en 250-liters dam i en konsentrasjon på 2 milligram pr liter.

Fortynninger

Bruk C1V1 = C2V2 formel for å fortynne en 1000 deler per million av kaliumpermanganat. En mindre konsentrasjon er nødvendig for mindre mengder vann, slik som en hage dam. C står for konsentrasjon, og V for volum.

Let "C1" lik den opprinnelige konsentrasjon av løsningen. For dette eksempelet 1000 deler per million benyttes.

La "V1" lik volum for å bli utvannet. I dette eksempel, til 50 ml av 1000 deler per million behov fortynnes.

Let "C2" lik den endelige konsentrasjonen etter fortynning. Sluttkonsentrasjonen kan være en viss mengde eller et ukjent. I vårt eksempel, må den endelige konsentrasjonen å være 100 deler per million.

La "V2" lik den endelige volum. Sluttvolumet kan være en kjent eller ukjent mengde. For vårt eksempel, vil det endelige volumet være ukjent.

Skriv ut formelen. For eksempel er C1V1 = C2V2 nå (1000 deler per million) (1.000 milliliter) = (100 deler per million) V2

Løs for V1. ((1000 deler per million) (50 ml)) / 100 deler per million = V2, eller 500 milliliter = V2. Derfor, 50 ml av 1000 deler per million må være fortynnet til 500 ml med destillert vann for å utgjøre en konsentrasjon på 100 deler per million.

Making 1000 PPM lager for Fortynninger

Fyll en 1000 milliliter målekolbe eller plast container tre fjerdedeler full med destillert vann. Ved hjelp av destillert vann forhindrer forurensning av løsningen.

Mål opp 1 gram av kaliumpermanganat. Veiing på en skala gir de mest nøyaktige resultater.

Tilsett 1 gram av kaliumpermanganat til kolben. Nøye sørge for at alle krystallene gjøre det inn i beholderen eller kolbe --- ellers konsentrasjonen vil være mindre enn 1000 deler per million.

Mix til alle krystallene forsvinne.

Fyll kolben til 1000 milliliter. Denne oppløsning tilsvarer 1000 deler per million av kaliumpermanganat.

Tips og advarsler

  • Les alltid HMS-datablad før du bruker noen kjemikalier.
  • Kaliumpermanganat er farlig for menneskers helse. Det er viktig å bruke hansker og vernebriller og arbeid i et riktig ventilert område ved håndtering enhver konsentrasjon eller fortynning av dette kjemikaliet.

Standard fremgangsmåte for å fjerne parasitter

Selv om det er mange naturlige rettsmidler og over-the-counter løsninger på problemet med interne parasitter, er det beste løpet av handlingen for å konsultere en medisinsk faglig hvis du tror du kan være smittet. En lege kan ta en prøve for å diagnostisere den spesifikke type parasitt involvert og foreskrive medisiner som er rettet mot arten.

Diagnose

Ulike parasitter forårsaker ulike symptomer. Imidlertid er en generell mangel på energi eller dårlig helse forbundet med de fleste typer infeksjoner. Noen parasitter forårsake alvorlig diaré eller uønskede hudreaksjoner. For å bekrefte en diagnose, vil en lege ta en prøve av avføring, blod eller duodenal væske og teste den for parasitt egg. Det enkelte tilfeller er det nødvendig med en undersøkelse av tarmvevet.

Reseptbelagte legemidler

Legen vil fastsette et antibiotikum som er spesifikk for den type infeksjon. For eksempel vil en person som lider av en type helminth infeksjon bli satt på et regiment av anthelmintika. Doseringen og lengden av regiment avhenger av medikamentet. Fjerne parasitter fra kroppen tar tid og tålmodighet. Noen behandlinger vare en måned eller mer. Ivermectin er et eksempel på en parasitt medikament som gis til både dyr og mennesker.

Naturlig rettsmidler

Det er mange naturmidler som folk tar for å lindre seg av parasitter. Det er viktig å spørre legen din om du kan ta dem i tillegg til medisiner han foreskriver. Turkey rabarbra brukes som en tarm rensemiddel for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Spise frisk nellik sies å drepe eggene som parasitter lå. Det er også anbefalt å drikke minst 10 glass vann om dagen for å skylle parasittene ut av kroppen.

Diet

Å fremskynde fjerning av parasitter fra kroppen, vil en lege anbefaler generelt at du justerer kostholdet ditt. Unngå sukker så mye som mulig, fordi dette gir energi for organismene. De også gjøre det bra på mettet fett, junk food, hvitt mel og gjær. Det er best å motstå alkohol, tobakk og koffein. Dietter som inneholder mye karbohydrater og lite protein kan gjøre en parasitt infeksjon verre også. Legen din vil gi deg instruksjoner om hvordan du best kan sulte parasitter.

Fremgangsmåte for å Heal Adrenal Burnout

Binyrene er trekantformede kjertler som ligger over nyrene. De utskiller en rekke viktige hormoner, inkludert adrenalin, dopamin, progesteron, testosteron, og kortisol. Disse hormonene påvirker kroppsfunksjoner som energiproduksjon, glukoseregulering, blodtrykk, stoffskifte, og seksuell aktivitet. De påvirker også evnen av immunsystemet til å fungere optimalt. Lange perioder med stress eller fysisk aktivitet kan over-stimulere binyrene og hindre dem fra å operere som de normalt ville. Denne typen adrenal utbrenthet kan føre til en utarming av gunstige hormoner og følelser av tretthet, muskelsvakhet eller depresjon.

Diet

Ifølge Dr. Lawrence Wilson i "binyre Burnout syndrom", en av de enkleste måtene å hjelpe kroppen din gjenopprette fra adrenal utbrenthet er å modifisere eller endre kostholdet, i det minste midlertidig. Unngå kaffe, brus, sjokolade og andre matvarer som inneholder koffein, som velger vann, urtete eller juice i stedet. Sentralstimulerende midler av denne typen velde binyrene og bare forverre situasjonen. I tillegg bør du prøve å velge mat som ikke vil føre til en rask økning i blodsukkernivået, som frisk frukt og grønnsaker, magre proteiner som fisk, og hele korn brød produkter. Søtsaker og bakevarer laget med raffinert hvitt mel bør unngås da de heve blodsukker og blir raskt behandlet, fører til en rask nedgang i glukose som stammer binyrene og øker følelsen av tretthet.

Rest

Endre din fysiske aktivitetsmønstre med tanke på rehabilitering. Gå til sengs tidlig nok til å tillate deg selv ni fulle timer med hvile. Standarden medisinsk råd er å få syv til åtte timers søvn hver natt, men du bør også tillate litt tid for å sovne og for å våkne opp gradvis. Legge til en ekstra time til den totale fjerner i tillegg press for å hoppe rett ut av sengen og haste seg inn i dag. Det kjøper du tid til å trykke på snooze-knappen en gang eller to før verden står overfor. Også, når det er mulig, ta en kort lur på rundt 10:00 og en annen 15:00 til 05:00. Selv om du ikke sove, legge seg ned og hvile i 15 til 20 minutter, da dette kan hjelpe deg til å føle deg mer avslappet og mindre stresset.

Kosttilskudd

I tillegg til å unngå sukker, raffinert hvitt mel og koffein, kan det være lurt å vurdere å legge en multivitamin til ditt daglige kosthold. Velg en formel som inneholder B-kompleks vitaminer som disse spiller en viktig rolle i kroppens stoffskifte og er derfor avgjørende for adrenal helse. Du kan også være lurt å velge kamille eller sitronmelisse te for din morgen drikke. Disse urtene er kjent for å ha en beroligende effekt, og hjelper de som drikker dem regelmessig for å slappe av.

Fremgangsmåte for å ta for å unngå høyt blodtrykk medisin

Høyt blodtrykk eller hypertensjon fører til at blodårene til å bli svak eller til og med å tette opp. Overtid, kan dette føre til hjerteinfarkt, hjerneslag, nyresvikt og selv hjertesvikt. Av denne grunn er mange personer med høyt blodtrykk må ta medisiner for å hindre at disse forhold og flere av symptomene forbundet med høyt blodtrykk. Men kan disse medikamentene føre til flere irriterende symptomene, slik at noen mennesker ser etter måter å komme av medisinen.

Livsstilsendringer

Det første du må gjøre hvis du er å røyke er å stoppe. Stoffet som finnes i sigaretter, nikotin, får blodkarene seg sammen, noe som i sin tur gjør hjertet jobbe hardere. Når dette skjer, har det også å slå raskere. Alle disse prosessene midlertidig å heve blodtrykket. Stoppe denne vanen kan senke blodtrykket og redusere sjansene for å få hjertesykdom. I tillegg til røyking, drikking øker også blodtrykket. Hvis du drikker alkohol og du har høyt blodtrykk, anbefaler Familydoctor.org kutte drikkingen ned til en eller to drinker per dag. Hvis du finner ut at det fortsatt øker blodtrykket, er anbefalingen å stoppe.

Hvis du er overvektig og har høyt blodtrykk, å miste vekt vil redusere blodtrykket. Leger anbefaler regelmessig daglig mosjon i 20 minutter eller mer per dag for å hjelpe deg å miste vekt, holde hjertet sunt og senke blodtrykket. Gå raskt 20 minutter om dagen vil bidra til å redusere blodtrykket.

Det neste du må gjøre er å kutte natrium. Ikke alles blodtrykk påvirkes av natrium, men noen menneskers er. Anbefalingen, hvis du har høyt blodtrykk, er å redusere mengden av natrium du har ned til 2400 mg eller mindre hver dag, selv om legen din kan be deg om å senke den enda mer enn dette. For å nøyaktig kutte ned beløpet, må du lese mat etiketter, ikke legge til ekstra salt til maten og kutte matvarer som ost og bearbeidet snack mat.

Stress er en annen ting som fører til at blodtrykket til å stige urimelig. Det er ikke alltid lett å unngå stress eller stressende situasjoner, så anbefalingen er at du lærer stress-reduserende teknikker. En popularisert teknikk er kontrollert pusting. I denne teknikken, vil du puster inn og ut rytmisk og dypt. Det er mange navn på denne teknikken, men de virker på samme måte. De brukes til å senke pulsen midt i stress og for å fremme generell velvære. En metode er å puste inn gjennom nesen dypt, teller til syv, og puster ut gjennom munnen som om du puster gjennom et sugerør, mens du teller til 11. Dette er kjent som 7-11 pustemetode.

Regelmessig praktisering av disse metodene vil bidra til å redusere mengden av medisinen du tar for å senke blodtrykket, inkludert endring hvilke typer medisiner du er på.

Den beste fremgangsmåten for å velge et høreapparat

Den beste fremgangsmåten for å velge et høreapparat


Det er så mange forskjellige typer høreapparater tilgjengelig at det kan være svært vanskelig å bestemme seg for den rette for deg. Før du begynner å handle for et høreapparat, er det noen spørsmål du må svare på. Hva slags hørselstap har du? Er det ledende? Er det nerveskader? Du briller på?

Høreapparat Spesialist

Din første beslutning er å velge høreapparatet dispenser. Sjekk med din audiograf og øret, nese og hals spesialist for å få henvisninger siden de vil vanligvis jobber med dispenseren for å ta vare på høre behov.

Digital eller Analog?

Deretter bestemme om du skal gå med et digitalt hjelpemiddel eller en analog hjelpemiddel. Analog er billigere, men digital gir flere alternativer når det kommer til unnsetning som passer din hørselstap og fylle ut hullene for å forbedre hørselen.

Stil av Høreapparat

Neste bestemme om du skal kjøpe en bak øret, i øret, i kanalen, eller helt i kanalen stil høreapparat. Høreapparatet dispenser kan hjelpe deg med denne beslutningen basert på hørselen og din komfort nivå. Hvis du bruker briller, er en bak øret høreapparat ubehagelig, og du ville være bedre med en annen modell. Men hvis du har en alvorlig mekanisk tap, den eneste måten vil du få nok strøm i høreapparatet er å velge en bak øret modell.

Høreapparat Produsenter

Det er mange forskjellige produsenter av høreapparater. Valget at du vil gjøre vil avhenge av typen hørselstap. De ulike fabrikater og modeller av høreapparater har ulike kraft og programmeringsnivåer.

Endelig avgjørelse

Forbruker magasiner og nettstedet tilbyr verdifull sammenligning informasjon om de mange forskjellige typer høreapparater på markedet. I tillegg kan audiograf og høreapparat dispenser diskutere på lengde med deg deres erfaring med enkelte merker og stiler for å hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen.

Fremgangsmåte for å hjelpe overvinne narkotikaavhengighet

Vinne narkotikaavhengighet kan være overveldende og smertelig vanskelig for noen. Mange forskere har forsøkt å finne de beste metodene, planer og tiltak for å bruke. Mens folk bruker varierende metoder for å overvinne sin avhengighet, noen skritt mot rehabilitering er universelle.

Anerkjennelse av Addiction

Den første og viktigste steget i kampen mot din avhengighet er erkjenner sin tilstedeværelse. Ingen vil slutte å bruke et stoff hvis de ikke føler at de er avhengige av det stoffet. Mange programmer, for eksempel 12-trinns program opprinnelig utviklet av alkoholikers Anonymous, tyder på at brukerne må innrømme at de har en ukontrollerbar problem. Når du har erkjent problemet, vil du være i stand til å lære mer om den, inkludert hvordan å avslutte avhengighet. Gjennom anerkjennelse av din avhengighet vil du også være i stand til å bedre forstå dine egne atferd og forholdet til stoffet, og dermed forsterke din evne til å slutte.

Forandre ditt liv

Mange rehabiliteringsprogrammer understreke viktigheten av å endre din daglige rutine for å begrense mengden av fristelsen du står overfor når du prøver å slutte. Et viktig skritt vil være å fortelle vennene dine om målet ditt å slutte, og unngå dine personlige triggere. Dette trinnet er egentlig todelt. Ikke bare begrenser dine fristelser, men du er også å skape et nytt image for deg selv og blant dine venner. Hvis du begynner å gjøre mange ting på en annen måte, vil folk begynne å se deg annerledes. Du vil også begynne å se deg selv i et annet lys, og hjelper deg å bygge mot og styrke til å fortsette kampen med din avhengighet.

Oppsøk lege

Når du har erkjent problemet og begynner å gjøre de nødvendige endringer i livet ditt, er det viktig å oppsøke medisinsk hjelp. Uansett hvor alvorlig din avhengighet, leger utstyrt med informasjonen og medisiner du kan kreve for en vellykket rehabilitering. Når du har møtt med legen din kan du se over mulige utvinningsmetoder og velge en plan som er best for deg. Dette trinnet legitimerer også din innsats for å slutte som det er bevis på at du kjenner igjen problemet ditt og du tar alvorlige handlinger for å stanse narkotikaavhengighet. Noen av alternativene legen din kan gå over med deg er reseptbelagte medisiner, rådgivning og / eller adgang til et rehabiliteringssykehus.

Fremgangsmåte for Master Cleanser

Siden Master Cleanse ble en favoritt av kjendiser som Beyonce og Jennifer Aniston, menn og kvinner over hele verden har prøvd det. Det finnes mange varianter av Master Cleanse, men ideene og prinsippene er de samme. Det er en måte å detoxing ens kropp, rensing det av alle giftstoffer som naturlig bygger seg opp over tid. Den mest effektive måten å rense er å faste, med unntak av master rens drikke. mens du gjør det, slik at kroppen din har en sjanse til å bli kvitt alt avfall før akkumulere nye.

Handleliste

Din første bestilling av virksomheten før du starter Master Cleanse er å gjøre din handleliste. Du kommer til å trenge kildevann, sitronsaft, cayennepepper og lønnesirup. Hver ingrediens serverer en spesiell hensikt, og du vil kreve hver enkelt. Lønnesirup gir kroppen din med energi, og pepper er det som bryter opp slim buildup og fremmer sunn blodstrøm. Din master rens drikke vil være det eneste du har lov til å konsumere mens du gjør Master Cleanse. Du er også lov til å ta et daglig vitamin, så hvis du ikke allerede har disse, kan det være lurt å plukke opp en flaske.

Veibeskrivelse

Først vil du ønsker å blande en drink, gjør nok til å vare hele dagen. Du trenger 14 spiseskjeer sitronsaft, 14 spiseskjeer med lønnesirup, 1/2 ts kajennepepper og 2 liter vann. Dette vil være nok til å vare hele dagen. Hver gang du har en sult pang, ta et par drinker for ditt "lemonade mix" etterfulgt av en flaske med vann. Bære denne drinken med deg hele dagen, så dette er alt du har lov til å ha.

Resultater

De fleste følger Master Cleanse for 10 dager, selv om du aldri har gjort det før kan det være lurt å starte saktere, for kanskje en eller to dager i begynnelsen. Det anbefales å gå av dietten sakte, og legger væske den første dagen, helst juice, og deretter sakte integrere frukt og grønnsaker før du går tilbake til et normalt kosthold. Vanligvis kan en master cleanser forvente å ha 3-7 avføringer i døgnet og miste opptil 10 pounds.

Fremgangsmåte for å redusere kolesterolet

Mange mennesker lider av høyt kolesterol. For friske voksne, LDL (dårlig) kolesterol nivåer bør ligge mellom 100-128 mg / dL. HDL (bra) kolesterol nivåer bør ligge mellom 40 til 50 mg / dl for menn og 50 til 60 mg / dl for kvinner. Høye nivåer av LDL-kolesterol kan føre til fedme, hjertesykdom, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, hjerneslag og kreft. En lege kan utføre en blodprøve for å finne ut kolesterolnivået. Det er imidlertid forebyggende tiltak folk kan gjøre for å redusere kolesterolnivået og opprettholde en sunn livsstil.

Reduser inntak av transfett og mettet fett

Mettet fett og transfett er de største synderne når det gjelder høyt kolesterol. Den beste måten å redusere kolesterol er å redusere det daglige inntaket av disse fett. Folk bør bare spise syv prosent av sine kalorier fra mettet fett. Mettet fett og transfett finnes i følgende matvarer: smør / margarin, forkorting, pakket mat (for eksempel kake og kjeks mikser), fastfood, bakevarer (kjeks og kaker) og frosne matvarer.

Spis mer løselig fiber

Personer med høyt kolesterolnivå ikke spiser nok løselig fiber. Havregryn, bønner, hele korn brød, frukt og grønnsaker er gode kilder til fiber. Fiber bidrar til å redusere LDL kolesterol og bryter ned fettceller. Fiber gjør også oss til å føle full, noe som bidrar til å undertrykke appetitten og vil ikke føre folk til å overspise hele dagen.

Øke fysisk aktivitet og mister vekt

Den beste måten å bekjempe høyt kolesterol er å øke fysisk aktivitet, som hjelper i vekttap. Aerobic øvelser og aktiviteter som svømming, gåing, løping og sykling bidrar til å øke HDL (bra) kolesterol nivåer samtidig redusere LDL (dårlig) kolesterol nivåer. Hvis en person er overvektig og har aldri utøvd eller fører en stillesittende livsstil, bør han ta kontakt med en lege eller sertifisert fitness trener før han begynner et treningsprogram.

Unngå røyking

Røyking har vært kjent for å øke LDL nivåer og nedgang HDL nivå. Røyking gjør det også vanskelig å opprettholde fysisk aktivitet på en jevnlig basis på grunn av hvordan det påvirker lungene. Røyking også setter folk har høyere risiko for andre medisinske tilstander som hjertesykdom, hjerneslag og kreft. Hvis du har vært røyking i lang tid, og synes det er vanskelig å slutte, bør du oppsøke lege eller delta i et røykesluttprogram for å få hjelp.

Medisinering

Avhengig av kolesterolnivået, kan noen pasienter må ta kolesterol medisiner. Som mennesker alder, er det vanskelig for dem å senke kolesterolnivået med diett og mosjon alene. For folk som er overvektige eller lider av andre medisinske tilstander, kan kolesterol medisiner være deres eneste alternativ. Pasienter bør konsultere direkte med en lege for å finne ut hva kolesterol medisiner som fungerer best for sine medisinske behov.

Fremgangsmåte for å forebygge depresjon og overgangsalder

For mange, men ikke alle, kvinner, perimenopause og menopause kan være en svært vanskelig tid. Hormoner nivåer er varierende, noe du har hetetokter og nattesvette. Du er ikke å sove godt. Du er utmattet. Men du er forventet å fungere som alltid, å ta vare på familien din, muligens jobbe heltid. Mange kvinner i denne aldersgruppen er klemt i mellom sine egne barns behov og behovene til sine eldre foreldre. Alle disse tingene kombinert kan ta sin toll og forårsake depresjon.

Stuper Hormoner

Når en kvinnes østrogennivået stuper, er det tenkt at dette kan utløse en endring i hennes hjerne, noe som kan knyttes til depresjon, ifølge Menopauseexpert.co.uk.
Noen medisinske eksperter mener at hormonbehandling - tar østrogen eller østrogen og progestin, som er en syntetisk versjon av progesteron - vil bidra til å avlaste mindre humørsymptomer. Men andre eksperter, ifølge Cleveland Clinic tror at hormonbehandling alene ikke vil ha en betydelig effekt på warding av depresjon. Antidepressiva må tas i tillegg. En kvinne også kan vurdere psykoterapi hvis hennes depresjon er alvorlig.

Overveldet

Hvis en kvinne søvn blir avbrutt natt etter natt etter natt svette, uro, bekymring og / eller smerter, kan dette føre til depresjon samt tretthet. Hvis en kvinne har en hysterektomi og eggstokkene blir fjernet i prosessen, kan dette føre til umiddelbar utbruddet av overgangsalder, med enda mer alvorlige symptomer enn at oppleves av kvinner som naturlig går gjennom overgangsalder. En av disse symptomene inkluderer en endring i kvinnens humør.

Kvinner er mer sannsynlig å være deprimert

Kvinner er en ulempe når det kommer til å bli målrettet av depresjon, ifølge Mayo Clinic. De er dobbelt så sannsynlig som menn for å utvikle depresjon og depresjonsrelaterte lidelser. Kaste i kvinnens kultur, hennes livssituasjon, som kan være forferdelig, og hennes unike biologi, bland i noen villfaren hormoner og symptomene - varm svette, natt blinker, såre bryster, verkende ledd - at disse symptomene føre til, sammen med å være overarbeidet og underbetalt, og du har den perfekte oppskriften for en deprimert kvinne.

Symptomer

Symptomene på depresjon kan være utbredt og variert. De inkluderer følelsen av verdiløshet, håpløshet og å være trist; tappes for energi; gråte, manglende evne til å ta beslutninger; manglende evne til å konsentrere seg; tap av glede; søvnløshet; sover for mye; vekttap eller gevinst; endring i appetitt; irritabilitet; og suicidale tanker og selvmordsforsøk. En deprimert kvinne (eller mann) kan oppleve hodepine, magesmerter, vedvarende, men uforklarlige smerter, seksuell dysfunksjon eller disinterest, og / eller fordøyelsesproblemer.

Hva å gjøre?

Ett alternativ er å vurdere å ta antidepressiva. Rådfør deg med legen din for å finne ut hvilken som er best for deg. Menopauseexpert.co.uk anbefaler at du begrenser alkoholforbruket; slutte å røyke; finne en ny hobby eller kreativ utfoldelse som vil engasjere deg; og mosjon på regelmessig basis - bli en yoga eller pilates klasse eller ta opp svømming på YMCA. Holde kontakt med venner og familie, og husk å spise godt.
Noen kvinner velger urte rettsmidler for å bidra til å roe sine overgangsplager. Johannesurt fungerer visstnok bra i warding av depresjon, ifølge All4naturalhealth.com (se Ressurser). Andre urter gunstig for kvinner i overgangsalderen inkluderer klaseormedrue, kyske treet, damiana, løvetann, dong quai, falske unicorn root, ginko biloba, ginseng, lakris, livet rot, maca, bringebær, rødkløver, salvie, så Palmetto, gjeterens pai, vill yam og sann unicorn root.
Vurdere gjennomgår hormonbehandling (HT), men vær klar over farene. Det er en økt risiko for å få brystkreft, blodpropp og / eller hjertesykdom hvis du tar HT. Noen kvinner har funnet ut at HT hindrer depresjon og quells sine andre menopausale symptomer i tillegg.

Få hjelp

Bestemme på riktig løpet av handlingen kan være vanskelig. Akkurat som du må veie fordeler og ulemper med hormonbehandling, bør du gi alvorlige hensyn til bruk av antidepressiva, ifølge Organizedwisdom.com (se Ressurser). Hvis en kvinne har opplevd depresjon før overgangsalderen, eller hvis hun har en alvorlig depresjon i løpet av overgangsalderen, kan antidepressiva være det beste løpet av handlingen. Men hvis en kvinne har blitt deprimert på grunn av hennes menopausale symptomer og har ingen tidligere historie med depresjon, kanskje hennes lege vil anbefale andre teknikker, slik som de tidligere har oppført.
Hvis du kjenner noen, eller kanskje alle, av disse symptomene hos deg selv, snakke med legen din eller en terapeut og finne ut den beste måten å løse disse helsemessige bekymringer.

Fremgangsmåte for å ta i Coding Medisinsk Prosedyrer

Helsesektoren har skapt et system av numeriske og alfanumeriske koder for å registrere ulike aspekter av helseopplysninger. Jobben til en medisinsk koder er å tilordne kodene til pasientens diagnoser og prosedyrer etter et besøk til en lege, sykehusopphold eller annet helsepersonell hendelsen. For nøyaktig kode medisinske prosedyrer, må en person følger en rekke tiltak og retningslinjer.

Forstå hva de kodene brukes for og ulike kodesystemer

Ifølge American Health Information Management Association, er medisinske koder som brukes for refusjonskrav, for å beregne praksis og resultatene av helsevesenet relaterte tjenester, samt for helsevesenet forvaltning og forskning og planlegging. Ulike helseinstitusjoner, inkludert sykehus, klinikker og legekontorer, bruker numeriske eller alfanumeriske prosedyrekoder for å spille inn de spesifikke helsetjenester som utføres av helsepersonell. Standard kodesystemer er ment å regulere klassifisering av disse prosedyrene og gebyrer eller avgifter for dem.

Avhengig av type prosedyre eller etablerte helsevesenet, kan ulike kodesystemer brukes. For eksempel kan den medisinske prosedyren kodesystem som brukes være: Nåværende Prosedyre Terminologi (CPT), internasjonale statistiske klassifikasjonen av sykdommer og beslektede helseproblemer (ICD), Health Common Prosedyre Coding System (Helsepersonell), og Diagnose Relaterte Group (DRG). Sjansen er at du skal bruke enten CPT eller ICD-9 (ni står for revisjonen).

Gjennomgå medisinske dokumenter og Tildele en kode

Se over alle de medisinske dokumentas lagt frem av helsepersonell. Disse dokumentene kan bestå av pasientjournaler, evalueringer, og andre lignende rapporter som gir detaljerte opplysninger om en pasients sykdom, skader, kirurgiske prosedyrer og mer. Etter å identifisere den medisinske prosedyren, må du deretter tildele og kategorisere den riktige prosedyrekoden (e) ved å bruke en av de standard kodesystemer. Nøyaktigheten av koden er kritisk, så det må overholde alle forsikringskrav og føderale forskrifter.

Medisinske prosedyrer Koder og kategorier og Identifisering

Se i manualen for kodesystem som du bruker for å finne tilsvarende kode. Som nevnt av Centers for Disease Control and Prevention, er ICD-9 sentrert på World Health Organization niende Revision, International Classification of Diseases, og fungerer som den autoriserte metode for å formidle koder til diagnoser og prosedyrer.

ICD-9-CM består av en ordnet numerisk katalog av kodenummer for alle sykdommer, en alfabetisk katalogen til hvor sykdommen koden er plassert i løpet av den manuelle, og en taksonomi struktur som brukes for kirurgiske, diagnostiske og terapeutiske prosedyrer.

Nåværende Prosedyre Terminologi er utviklet og vedlikeholdt av American Medical Association (AMA). CPT er delt inn i kategori I CPT koder, Kategori II CPT koder, og Kategori III CPT koder. Ifølge American Medical Association, er CPT I Koder brukes til å betegne bestemte tjenester eller prosedyrer, og oppføringene er bygget opp av et femsifret tall kode og definisjon. Kategori I, er kodene også delt av: Evaluering og ledelse, anestesi, kirurgi, radiologi, patologi og Laboratory, og medisin. Kategori II-koder har et sett med supplerende sporingskoder som kan benyttes for resultatmåling. Kategori II-koden består av en firesifret tallkode følgende bokstaven F. kategori III er en midlertidig sett med koder som brukes for nye teknologier, tjenester og prosedyrer. Disse kode oppføringene er gjort opp av en firesifret tallkode som er etterfulgt av bokstaven T. I likhet med ICD, CPT Manual er også inkluderer: avsnittsoverskrifter, ledd, kategorier, underkategorier, retningslinjer, symboler, kolon og semikolon Modifiers, vedlegg, indekser og eksempler. Klassene og gruppering innenfor bøkene er ment å gjøre det lettere for deg å finne og tildele riktig kode.

Flere tips

Når det kommer til koding medisinske prosedyrer, er det viktig å bli kjent med hvordan kodesystemer fungerer og deres klassifiseringsordninger. Du vil også være lurt å ha en grunnleggende kjennskap til medisinsk terminologi, anatomi og fysiologi for å hjelpe deg når det gjelder tid til å finne det området der en kode ligger. For eksempel, la oss si at du er ute etter å finne den CPT kode for en bestemt kirurgisk prosedyre. I CPT, er kirurgi koder inkludert i tallene 10000-69999. Neste, må du søke i kategoriens underposisjon til å oppdage den type prosedyre som ble utført, den kroppsdel ​​eller system det ble gjort på, og supplerende data, som dimensjonen av et snitt som ble gjort.

Fremgangsmåte for å bruke en Detox Foot Bath

Detox fotbad system visstnok renser de skadelige giftstoffer ut av kroppen vår. Denne prosessen blir mer og mer populært, med mange nettsteder dukker opp hver dag vitner om nytten av fotbad system. Forstå prosessen bak dette avgiftning system kan hjelpe deg å avgjøre om det er riktig for deg.

Prosessen

En detox fotbad maskinen er en liten enhet med en pool av vann der du kan sette føttene. Disse maskinene er solgt på nettet eller på de fleste naturlige helsevesenet butikker. De er tilgjengelig for leie på nettet, så vel.

Du starter ved å fylle bassenget med saltvann. Vannet er ikke noe spesielt, ifølge Alle 4 Natural Health. Det er rett og slett saltvann. Når vannet er i maskinen, plasserer du føttene i bassenget og slå på maskinen. Maskinen vil så kjøre en lett strøm av elektrisitet gjennom vannet. Prosessen at denne maskinen fungerer på kalles osmose. Ettersom strøm passerer gjennom saltvann, separerer saltvann de positive og negative ioner i elektrisitet. De negative ioner er ment å passere opp gjennom føttene og gå gjennom hele kroppen din. Mens du reiser gjennom kroppen din, de er så ment å feste seg til giftstoffer. Ionene vil da passere ut gjennom føttene. Giftstoffer er deponert i vannet. Denne prosessen tar bare 30 til 45 minutter.

Side Effects

Det er generelt få bivirkninger av å bruke en detox fotbad. Liten kribling i føttene kan være til stede etter prosessen, samt noen små mengder av smerte. De vil begge passere. Personer som har hjerteproblemer, pacemakere, eller er gravide bør ikke bruke denne maskinen. Bør verken små barn.

Den beste fremgangsmåten for prostatakreft

Prostatakreft behandling kan være avhengig av flere faktorer. Den beste behandlingen vil avhenge av din alder, scenen av svulst, hvor langt den har spredd seg, og de potensielle fordelene og bivirkninger. Stadium av prostata kreft kan variere fra A til D. Jo høyere klasse, jo raskere svulsten vokser. Rådfør deg med legen din før du tar beslutningen som er riktig for deg.

Kirurgi

Fjerning av prostata glade vil bli anbefalt å behandle etapper A og B prostatakreft. Det er tre typer av radikal prostatektomi.

Retropubic kirurgi: Kirurgen vil fjerne prostata med et snitt i magen. Perineal kirurgi: Snittet er gjort mellom pungen og anus for å fjerne prostata. Robotassistert laparoskopisk radikal prostatektomi (RALRP): Den prostata fjernes via en laparoskop. Med radikal prostatektomi, vil prostata og lymfeknutene rundt den fjernes. Bivirkninger inkluderer tap av blærekontroll og mulig erektil dysfunksjon.

Stråleterapi

Du kan velge en av to typer strålebehandling, hvis prostata kreft er i etapper AC.

Prostata brachyterapi: Under denne prosedyren, vil legen plassere radioaktive frø direkte inn i prostata, ved hjelp av små nåler inn gjennom huden bak pungen. Frøene, som du ikke vil være i stand til å føle, kan bo der permanent eller midlertidig. En fordel for stråleterapi er å redusere skade av vev som ligger nær prostata. Bivirkninger kan inkludere hevelse eller blåmerker i pungen eller penis, smerte, impotens, diaré, rødbrune sæd eller urin, eller inkontinens. Ekstern strålebehandling: Dette mer tradisjonell form for strålebehandling er vanligvis gjort på poliklinisk basis i 6-8 uker og levert via en enhet som ser ut som en x-ray maskin. Det er vanligvis smertefri, men det kan føre til tretthet, tap av appetitt, betent blære eller blod i urinen.

Medisinering terapi

Medisiner, for eksempel Zoladex og Lupron, vil blokkere produksjonen av testosteron. Siden dine prostatakreft krever testosteron å vokse, vil denne behandlingen reduserer testosteronnivå for å hindre videre vekst. Hormonterapi er også referert til som kjemisk kastrering, fordi den er lik fjerning av testiklene via kirurgi. Fordelen for hormonterapi er at det kan bli reversert, i motsetning til fjerning av testiklene. Stoffet injiseres vanligvis hver 3-6 måneder. Bivirkninger inkluderer osteoporose, oppkast, kvalme, anemi, hetetokter, nedsatt seksuell lyst, impotens eller apati.

Fremgangsmåte for å rense kontaktlinser

Mange foretrekker kontaktlinser til briller for syns skyld og på grunn av den enkle bruken. Imidlertid bør kontaktene riktig omsorg for å sikre øye helse og sikkerhet. Etter noen få enkle trinn og følge produsentens anvisninger kan føre til rent og trygt kontakt daglig bruk.

Forbereder seg på å rydde

Før du rengjør dine kontaktlinser, sørg for at hendene er rene. Bakterier kan lett samle på hendene, og når du tar ut kontakten, kan bakterier komme inn i øyet. Vask hendene nøye.

Sørg for at linseetui er ren. Mellom hver lagring bør linseetuier stå åpen til helt tørr. I tillegg må du ikke bruke vanlig vann fra springen for å vaske ut linseetuiet etter hver bruk, som bakterier fra vannet kan infisere saken. Hvis det er behov for rengjøring, skyll den med kontakt løsning eller med veldig varmt vann.

Ved å bruke Løsning

Riktig bruk av løsningen vil avhenge av den type linser du eier eller personlige preferanser. Det er saltoppløsninger, som benyttes for skylling og lagring. Det er også rengjøringsmidler, ment kun for desinfisering og ikke for lagring. Multi-purpose løsninger kombinerer skylling, rengjøring, desinfeksjon og oppbevaring av alle sammen.

Ta av kontakten og legg den i håndflaten din. Skyll den grundig med kontakt løsning, inkludert en multi-purpose-løsning og en skylleløsning etterfulgt av en desinfeksjonsvæske. Mens mange merker fremme "no-rub" bruk av deres produkt, er det alltid en god idé å gni kontakten forsiktig for å fjerne eventuelle partikler og proteiner bygget opp på overflaten av kontaktene.

Lagre Objektiver

Hydrogenperoksydoppløsninger bør bare brukes med den medfølgende nøytralisere saken. Plasser kontaktene i saken og la stå i seks timer for å nøytralisere. Ikke bruk kontaktlinser i løpet av denne tiden, så det kan føre til store smerter. Den saken har vanligvis en innebygd nøytralisator; noen tilfeller inkluderer en Neutralizer tablett som skal legges. Multi-purpose og saltløsninger krever lagring for bare et par timer; kan imidlertid linser brukes på nytt når som helst uten reell skade.

Kontakter bør fjernes hver dag og renset; de med utvidet slitasje kontakter bør rense og skylle kontaktene når de blir fjernet.

Til slutt, bør du skifte kontaktlinser i henhold til instruksjonene fra øyelegen. I tillegg må årlige avtaler for å oppdatere din resept og garanterer fortsatt øye helse.

Fremgangsmåten for å bruke til å a Tree Bark Extract

De grunnleggende trinnene for å gjøre treet bark ekstrakt er ganske enkel. Avhengig av det aktuelle treet, og konsentrasjonen og bruk av ekstraktet i seg selv, vil den sistnevnte formulering av ekstraktet variere. Men det er noen generelle retningslinjer du bør følge for å først få ekstrakt fra barken.

Initial Forberedelse

Treet bark ekstrakt er avledet fra treet ved å fukte bark og deretter bruke press. Avhengig av arten av bark selv, må du kanskje bruke mer eller mindre press. Du kan bruke en skrustikke grep, eller plasser bark mellom to paneler og veldig gradvis øke trykket før uttrekket produseres. Imidlertid bør barken bli presset meget snart etter å ha blitt fjernet fra treet, slik at det ønskede stoff kan fortsatt bli lett gjengitt i en flytende form og som ikke herde og stivne.

Sekundære Stages

Etter at du har presset den rå bark, vil utarbeidelse av uttrekket variere, avhengig av hva bark du bruker. De mest vanlige former er tabletter eller pulvere.

Yohimbe ekstrakt, som er avledet fra et afrikansk tre, brukes til å kurere seksuell impotens. Yohimbe ekstrakt blir ofte tørket og deretter knust til et pulver, som enten kan tilsettes til mat og drikke eller reformulert inn i kapsel eller tablettform.

Rå furubarkekstrakt er ofte blandet med andre tilsetningsmidler for å produsere Pycnogenol, en antioksidant i tablettform som anvendes for å behandle kreft, diabetes og andre lidelser. På grunn av sin effektivitet, er furubarkekstrakt ble testet som potensielle kur for en rekke andre lidelser, og derfor er ofte en del av et større formel eller en cocktail av medikamenter. Flere "naturlige" versjoner av furubark ekstrakt kan bli funnet på markedet i supplement form.

Willow bark produserer salisylsyre, som er basis for en rekke hud behandling produkter.

Fremgangsmåte for å ta etter dødsfall

Få ting er mer sjokkerende enn døden av noen nær deg, enten det kommer fra ut av det blå, eller etter en langvarig sykdom. Når din kjære har dødd, må du ta visse viktige tiltak for å få grav og eiendom prosesser i bevegelse. Fremover i disse sakene ikke bare løser de praktiske saker av din kjæres bortgang, det gir også noe å klinke til når du begynner sorgprosessen.

Begravelse

Den mest umiddelbare bekymring er restene av den avdøde. Hvis ingen ordninger ble gjort på forhånd, for å snakke med familiemedlemmer eller et medlem av din lokale prester får et tall for en pålitelig begravelse direktør. I tillegg til begravelsen eller minnearrangementer, få en dødsattest fra begravelsesbyrået. Du vil ha minst et dusin eksemplarer skal sendes til ulike etater som du fortsetter prosessen.

Avdødes Affairs

Med umiddelbare bekymringer ut av veien, må du løse de pågående saker av den avdøde. Kontakte sin arbeidsgiver dersom du ikke allerede har gjort det, og la dem få vite hva som har skjedd. Sørg for å spørre om fordeler som pensjonsordninger eller union død fordeler som kan nå være i kraft. Lukk alle bankkontoer, avslutte kredittkort - og sørge for å betale ned det resterende beløpet - og ringe kontoret Social Security for å informere dem om døden. I tillegg endrer noen eiendom over til ditt navn eller som på mottaker: biler, hus, bankkontoer og noen aksjer og obligasjoner den avdøde kan holde. Ta kontakt med avdødes forsikringsselskapet å si opp helsevesenet dekning og / eller samle livsforsikring fordeler, og snakke med en regnskapsfører om den beste måten å sende den avdødes siste selvangivelse. Send en kopi av dødsattesten når forespurt og har den avdødes Social Security-nummer og siste adresse hendig hvis mulig.

Arvingene 'Affairs

Med den avdøde tatt vare på, slår ved siden av dine egne behov og de av folket avhengig av den avdøde. Hvis det er et eksisterende vilje, bør det diktere hvordan den avdødes eiendom er å bli spredt. Derfra kartlegge ut et fullstendig årsregnskap, som dekker dine eiendeler, gjeld og hvordan den avdødes anliggender inn i dem. Pinpoint hvordan regninger var betalt, og sørge for regninger som fortsatt gjenstår å bli betalt i fremtiden. Hvis du var økonomisk avhengig av den avdøde, beregne dine personlige økonomiske behov og omorganisere eksisterende eiendeler for å dekke dem som best du kan. I mange tilfeller kan en finansiell rådgiver hjelpe sortere ut de beste alternativene. Dette gjør det mulig å gå videre med en stabil plan og sørger for at dine behov fortsette å være oppfylt.

Fremgangsmåte for å hjelpe en Suicidal Client

Selvmord er en forferdelig ting, og er en konklusjon som kan skade en familie i lang tid. Ofte vil en person som er suicidal faktisk ikke gå gjennom med selvmord; men siden folk vanligvis ikke legger merke til skiltene, går personen gjennom med det. Ved å følge denne strategien, kan du være sikker på at noen som kunne være suicidal ikke går gjennom med det.

Identifisere problemet

Vanlige tegn på at noen er potensielt vurderer selvmord er at de er trukket tilbake fra dem at de bryr seg mest om, i økende grad bli deprimert og hjelpeløs om livet og seg selv, og uvøren. I noen tilfeller, blir den enkelte sint eller er lett agitert. Til tider kan det hende at personen misbruker alkohol eller narkotika. Dette er alle tegn på at noe ikke er riktig for den personen, og derfor bør de få hjelp.

Konfrontere Person

Sett deg ned med personen og snakke med dem om hva du føler. Ved å snakke med dem, hva du tilbyr er en skulder å lene seg på, og et øre for å snakke med denne personen. Ofte, bare lytter til dem er alt de trenger. Ved å lytte, er du også hjelpe dem til å innse at det er andre ting som kan gjøres i stedet for å ta den suicidale banen.

Gå til en profesjonell

Din venn kan si til deg: "Vennligst ikke fortelle noen hva jeg tenker." Selv om de sverger du til hemmelighold, må du gå og få en profesjonell til å ta vare på ting. Hvis vennen din nekter å snakke med deg fordi du brøt et løfte, minst de er fortsatt i live. En terapeut vil kunne hjelpe mye mer enn du vil fordi de er opplært i å hjelpe folk å komme gjennom dette. Calling tall som 1-800-selvmord eller 1-800-273-TALK vil hjelpe deg å finne ut hva de skal gjøre videre. Har din venn ringe et av disse numrene, skjønt, ville være enda mer fordelaktig.

Fortsett å snakke med din venn

Hvis personen betrodd deg til å fortelle deg om sine planer for selvmord, som betyr at de stoler på deg. Med dette i tankene, ikke plutselig slutte å snakke med din venn bare fordi en profesjonell har tatt over. Fortsett å prøve og være der sammen med dem og forklare at du støtter dem i det de går gjennom. Tilbyr ord til oppmuntring og støtte ofte gjør behandlingen enklere for noen som har vurdert selvmord. De vil føle seg som om de er alene i dette, men hvis du er det å støtte dem og tilby hjelp, vil de ha en mer vellykket og rask gjenoppretting.

Fremgangsmåte for å Adresse Noen som er Suicidal

Når en venn eller et familiemedlem har selvmordstanker, kan du finne det vanskelig å vite hvordan man skal håndtere situasjonen. Du har vært der for hverandre i tider med moro og lykke; lære å konfrontere ham og hjelpe ham med å komme gjennom denne mørke tiden sammen.

Lytt

La din venn vite at du er der hvis hun trenger noen å snakke med. Ofte følelser av ensomhet og upopularitet utgjør en stor del av depresjon. Det kan gjøre din venn føler seg bedre bare å vite at du bryr deg nok til å lytte. Hvis vennen din kommer til deg for støtte, åpner ørene i stedet for munnen. Når mennesker lider av depresjon, kan de lett se sine problemer ut av perspektiv, men bagatellisering disse problemene vil ikke gjøre den deprimerte personen føler seg noe bedre.

Spør Direkte

Hvis du mistenker en venn har selvmordstanker, være direkte og spørre ham. La ham vite at du er bekymret for ham, og spørsmålet om han har hatt følelser av selvmord i det siste. Mens dette direkte forespørsel kan fange din venn av vakt, han vil mer sannsynlig åpne opp ærlig om sine følelser hvis han ser din bevissthet og mangel på dømmekraft.

Søke hjelp

Dra nytte av andre ressurser der ute som kan hjelpe utrolig. Oppmuntre din venn til å ta kontakt med en psykiater eller søke andre profesjonell rådgivning. Mange skoler og arbeidsplasser tilbyr gratis eller rabattert rådgivning til de trengende. Gi din venn en lokal eller nasjonal krisesituasjon selvmord hotline, for eksempel (800) 784-2433.