Digidexo.com

Fjerne spider veins på egenhånd

Slik fjerner Spider Veins for menn

Menn ofte får edderkopp årer. Edderkopp årer for menn oppstår vanligvis på beina. Spider årer er små, tynne årer som, i motsetning til åreknuter, ikke stiger over overflaten av huden. Spider årer oppstår når blodet ikke blir skikkelig pumpes tilbake til hjertet fra bena. Avhengig av alvorlighetsgraden av edderkoppen årer, er det en rekke tiltak som kan følges for å bidra til å behandle, forebygge, redusere og fjerne edderkopp årer. Spider årer ta en stund å fjerne, så vær tålmodig. Konsultere legen din dersom du har en alvorlig sak, da dette kan føre til infeksjoner og farlig blodpropp.

Bruksanvisning

•  Tren bena regelmessig for å gjenopprette riktig bevegelse av blod mellom bena og hjertet. Gjøre hopping knekt eller bruke en trimsykkel eller en hoppe tau er gode måter å styrke bena. Gå rutinemessig, og ikke sitte på ett sted uten å flytte i lange perioder av gangen.

Unngå å stå i lange perioder av gangen. Når du trenger å stå i lang tid, periodevis strekke på bena ved å nå for tærne, og utøve dine kalver ved å stå på tå.

Hev føttene så ofte som mulig for å fremme riktig bevegelse av blod. Når du sitter, sette føttene opp på en krakk. Ikke sitte med bena i kryss. Sove på ryggen med en pute under knærne.

Masser bena eller ansikt med massasjeolje på en daglig basis for å bidra til å forbedre blodsirkulasjonen.

Påfør vitamin K lotion til bena eller ansikt på daglig basis. Dette vil bidra til å forsegle den ødelagte fartøy

Spis en diett i stor grad består av grønnsaker, frukt og helkorn å hjelpe deg å holde jevnlig. Forstoppelse er en viktig årsak til edderkopp årer. Redusere nivåene av salt i kosten. De kardiovaskulære problemer som kommer fra dietter som er høy i natrium kan også bidra til edderkopp årer.

Ta vitamin C, magnesium og B-kompleks vitaminer for å fremme sunne blodårer og sirkulasjon.

Se inn laser-fjerning prosedyrer samt skleroterapi, en medisinsk prosedyre som eliminerer edderkopp årer ved å injisere dem med natriumklorid, hvis edderkopp årer vedvarer.

Metoder for å fjerne Spider årer

Metoder for å fjerne Spider årer


Spider årer er som mindre versjoner av åreknuter. De er nærmere hudens overflate enn er åreknuter og ofte ligner spindelvev. Halvparten av alle kvinner er plaget av edderkopp årer, ifølge American Society of Plastic Surgeons. De er forårsaket av arvelighet, graviditet og vektøkning, samt hormonelle endringer og langvarig sittende eller stående. Livsstilsendringer kan hjelpe, så kan fjerning teknikker som skleroterapi eller laser terapi.

Livsstil endringer

Du kan lette ubehag og forhindre spredning av edderkopp årer med noen enkle endringer i livsstil. Unngå høye hæler, ben krysset, langvarig sitting og stående, og stramme klær. Hev føttene når det er mulig, trene regelmessig, og bruk solkrem og støttestrømper. Spis et sunt kosthold og unngå for mye salt for å minske risikoen for å utvikle edderkopp årer.

Iført kompresjonsstrømper er en nonmedical måte å håndtere edderkopp årer. Støtte strømpebukse tilby minst støtte for sirkulasjonsproblemer i bena; over-the-counter gradient komprimering slange gi litt mer støtte; resept-styrke kompresjonsstrømper gir den mest sirkulasjonsstøtte for å gå tilbake hovne vener til tilnærmet normal størrelse.

Skleroterapi

Sclerotherapy er den vanligste edderkopp vein fjerning metode. Det kan gjøres på poliklinisk basis, og krever to eller flere økter. Venen er injisert med en løsning som får den til å kollapse og visne. Sclerotherapy krever vanligvis en injeksjon per tomme av venen og følges opp med bruk av kompresjonsstrømper.

Ultralydveiledet sklerosering, eller echosclerotherapy, brukes til å behandle årer ennå ikke synlige på hudens overflate.

Laser Therapy

Laser edderkopp vein fjerning teknikker inkluderer lysterapi eller radiofrekvens. Sterke utbrudd av lys er rettet mot edderkoppen årer, forårsaker dem til å blekne og forsvinne. Imidlertid er denne metoden ikke er effektiv for alle hudfarger eller typer.

Laser behandlinger vare 15 til 20 minutter og består av to til fem økter. Nesten alle laser fjerning metoder inkluderer sclerotherapy med laserterapi, ifølge Vein Affiliates. Bruk av laserlys kan redusere flekker oppstår etter skleroterapi.

Risikoene forbundet med Spider Vein Removal

Risiko forbundet med edderkopp vein fjerning inkluderer blødning; infeksjon; dårlig healing; arrdannelse; hudfarge og sensasjons endringer; hud hevelse, følsomhet, smerter og sår; og potensiell skade på blodårer, nerver eller muskler.

De fleste edderkopp årer tilbake uten endringer eller bruk av komprimering slange livsstil. Ultralyd kan oppdage tilbakestrømning i venesystemet, samt alvorlige dypt vein problemer. Hudforandringer, sår og hevelse signal mer alvorlige problemer.

Laser Choices for Spider Vein Treatment

Laser Choices for Spider Vein Treatment


Alle vil ha vakre, plettfritt ben. Edderkopp årer kan være stygge blemmer på noens ben og kan oppstå i alle aldre. De kan være forårsaket av mange ting, inkludert graviditet, vektøkning, bindende klær, soleksponering og langvarig sittende eller stående. Arv spiller også en rolle i hvorvidt en person utvikler edderkopp årer. Ifølge "Vein Directory," kvinner er fire ganger mer sannsynlig enn menn for å utvikle dem. Spider årer vanligvis ikke krever medisinsk oppmerksomhet (se referanser). De fleste velger å fjerne dem for kosmetiske formål. Laser behandlinger har blitt utviklet for å behandle denne tilstanden.

Nd YAG Laser

Ved behandling av edderkopp årer, er den mest brukte laser Nd YAG laser system. Dette systemet har en håndholdt komponent. Enheten har en avkjølende spiss for å lindre oppvarming som resulterer i ubehag for pasienten. Laseren er innstilt slik at den går gjennom huden uten å skade den, og føres inne for å varme opp blodet i løpet av de små fartøy. Denne oppvarming koagulerer blodet, noe som fører til at blodkaret til å kollapse. Etter hvert vil dette gro som kroppens eget system gjør unna med koagulert blod. Den synlige edderkopp vein vil forsvinne. Disse nye generasjonen laser systemer tillate en så presis levering at ingen omliggende vev er skadet.

Pulse Dye Laser

Den Pulsed dye laser brukes til mange typer hudsykdommer primært består av blod og blod vesselsm henhold til Johns Hopkins Medical Center (se referanser). Spider årer er en av hudsykdommer laseren er ofte brukt for. Denne laseren sender ut en lysstråle ved en spesifisert bølgelengde. Det fungerer mye på samme måte som Nd YAG Laser. Etter at helbredelse, vil venene ikke lenger være synlig.

Hva kan man forvente

Legen vil ta avgjørelsen om hvilken laser system er mest hensiktsmessig for dine edderkopp årer. Laserbehandling er gjort i et legekontor og de fleste behandlinger ta 15 til 20 minutter. Smertestillende medikamenter er vanligvis ikke gis. En topisk smertestillende middel kan bli administrert hvis nødvendig. Pasienter rapporterer en smellende følelse som blir poppet med en gummistrikk. Det er ingen ned-gang etter fremgangsmåten; kan pasienten tilbake til normale aktiviteter umiddelbart. En serie av behandlingen er vanligvis nødvendig. Antall behandlinger avhenger av alvorlighetsgraden av edderkoppen årer. Det anbefales å beskytte området behandles med laser mot sollys med en SPF30 lotion.

Slik fjerner Spider årer på bena og lår

Slik fjerner Spider årer på bena og lår


Spider årer er små blå og røde blodårer som blir synlig under huden gjennom forskjellige deler av kroppen. Selv om edderkopp årer kan dukke opp nesten hvor som helst på kroppen, er det vanligste stedet legger og lår. Du har et mangfold av behandlingstilbud for å vurdere om du opplever edderkopp årer. Disse alternativene varierer fra naturlig hjemme behandlinger til avansert laser teknikker og krem ​​terapi.

Bruksanvisning

•  Øv en sunn livsstil som inkluderer rikelig med mosjon og vitamin-rik frukt og grønnsaker. Siden en av de viktigste årsakene til Spider årer er mangel på riktig sirkulasjon, forbedre sirkulasjonen gjennom kosthold og mosjon er en effektiv metode for å fjerne dem. I tillegg til riktig kosthold og daglig mosjon, sørg for å unngå andre faktorer som begrenser blodsirkulasjonen slik som røyking, drikking og mye sukker.

Påfør en over disk krem til det berørte området. Hodet ned til din lokale stoffet butikken eller handle på nettet for en krem ​​utviklet for å fjerne edderkopp årer. Mange populære over disk edderkopp vein behandlinger inneholde spesifikke vitaminer som de aktive ingrediensene. Prøv å finne en med vitamin B, E eller C. Alle disse vitaminene har blitt foreslått å ha positive effekter på en rekke hud og vene forhold.

Massasje området rundt edderkopp årer med eteriske oljer. En mild hud massasje vil bidra til å fjerne edderkopp årer ved å forbedre blodsirkulasjonen i og rundt det berørte området. Bare sørg for å unngå venene selv. Når du velger en eterisk olje, opt for sypress eller geranium med en transportør olje av solsikke eller mandel. Slike oljer har blitt foreslått å fjerne edderkopp årer samt andre hudsykdommer som cellulitter og strekkmerker.

•  Vurder Sclerotherapy som behandlingsmetode. Sclerotherapy er en behandling som har eksistert siden 1930-tallet. Denne behandlingen alternativet består av en spesialist injisere en saltvannsløsning i hvert tydelig blodåre. Det fjerner både Vericrose årer og Spider årer ved å slå fartøyene i arrvev som til slutt oppløses og bli umerkelig. Sclerotherapy er en trygg og minimalt smertefull prosedyre som kommer med noen få til null bivirkninger.

Tenk laserterapi som et behandlingsalternativ. Kosmetiske lasere har kommet en lang vei siden deres oppfinnelse. De har blitt en av de mest effektive måtene å behandle edderkopp årer samt mange andre hudsykdommer. Prosedyren består av en lang puls-Alexandrite lysstråle plassert på venen, noe som får den til å bryte opp og til slutt oppløses. Pasienter som får denne prosedyren krever ofte flere økter av behandling for å fjerne sine edderkopp årer.

Spider Vein rettsmidler

Spider årer er en mindre alvorlig versjon av åreknuter. De er forårsaket ved de-oksygenert blod kommer tilbake til hjertet ikke på riktig måte får det på grunn av en defekt ventil i venen. Blood deretter bassenger opp i venene og de kan dukke opp under huden i form av et edderkoppnett. De forekommer ofte på beina og det er noen rettsmidler som kan hjelpe med ubehag som de forårsaker.

Trening

Øvelsen fungerer på to måter. Det bidrar til å holde vekten nede, noe som kan legge mindre belastning på bena, og det bidrar også til å øke blodsirkulasjonen. Løping og gåing er et par eksempler.

Elevation

Når du er i ro, holde bena hevet. Du kan også ligge på ryggen og legg bena opp mot en vegg. Kroppen din vil ved brettet i en 90-graders vinkel i dette tilfellet.

Klær

Bruk klær som ikke er altfor constricting på bena og lysken. Også ha støtte sokker som er laget av elastisk.

Natrium

Natrium kan føre til at kroppen å holde på overflødig vann. Dette kan forverre symptomene på edderkopp årer. Eliminer høye mengder av natrium og salt.

Movement

Langstrakte perioder med sittende og stående kan fremme edderkopp vein symptomer. Hvis du sitter i lang tid, stå opp og ta turer hver halve time. Hvis du står i en lang periode, holde forflytte kroppsvekten frem og tilbake.

Spider Vein Prosedyrer

Spider Vein Prosedyrer


Spider årer er forstørret årer nær overflaten av huden. Åreknuter og edderkopp årer er like, men edderkopp årer er mindre og ikke så dypt under overflaten av huden som åreknuter. Spider årer vises på bena og ansiktet av pasienter som lider av tilstanden. Årsakene til edderkopp årer inkluderer stående i lange perioder, krysset bena, effekten av hormoner og effekt øvelser som løping.

Skleroterapi

Sclerotherapy er en behandling for spider årer som omfatter injeksjon av en løsning i venen. Løsningen irriterer venen og bevirker at venen for å bli arr vev, som deretter forsvinner fra overflaten av huden. Behandlingen kan vanligvis finne sted i et legekontor. En sclerotherapy økten tar mellom 30 og 45 minutter, avhengig av omfanget av edderkoppen årer. Smerten fra en behandling er mild for små edderkopp årer. En større blodåre kan føre til noen minutter med smerter og kramper etter at legen injiserer løsningen.

Laserbehandling

Laserbehandling er et annet alternativ for pasienter med edderkopp årer. Denne type behandling som fungerer best på lys hud toner. Legen dirigerer laseren på edderkopp vein, som får den til å falme. En laser behandling for edderkopp årer kan forårsake smerte for noen pasienter. En enkelt behandling kan ta mellom 15 og 20 minutter, men ofte flere behandlinger er nødvendig å falme edderkoppen årer. Huden kan bli hoven og rød etter behandlingen. Noen pasienter kan oppleve brannsår fra en laserkirurgi, men dette er ikke en vanlig bivirkning av behandlingen.

Forebygging

Ikke alle årsaker til edderkopp årer kan forebygges. Det er ingenting du kan gjøre med alder og arvelighet, men for andre årsaker noen forebyggende metoder kan hjelpe. Hold bena hevet over hjertet når det er mulig. Daglig mosjon som gåing, sykling og svømming holde musklene i leggen i bevegelse, noe som reduserer trykket i bena. Unngå å sitte eller stå i lange perioder. I lange perioder av inaktivitet, flex leggen for å hindre edderkopp årer.

Gå ned i vekt eller vedlikeholde en idealvekt for å unngå edderkopp årer og åreknuter. Badestamper og sterk varme kan også øke sjansen for edderkopp årer.

Hva er en Spider Vein?

Spider årer er mindre, mildere form for åreknuter. Mens de vanligvis ikke forårsaker noen smerte eller negative helseeffekter, er disse venene anses skjemmende av mange mennesker, og kan fjernes av kosmetiske grunner.

Identifikasjon

Spider årer er blå eller røde årer under overflaten av huden. De kan heves eller hoven i utseende og ligner spindelvev.

Betydning

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, vil halvparten av alle personer over 50 år opplever disse stygge årer. De synes også oftere hos kvinner enn menn.

Funksjoner

Spider årer er oftest funnet på ryggen av bena. De kan oppstå på en hvilken som helst del av kroppen, men herunder hender, ansikt og magen.

Behandling

Edderkopp årer kan behandles med injeksjoner, kirurgisk fjerning og laser kirurgi. Pasienter bør diskutere disse behandlingene med en hudlege for å finne det beste valget for deres personlige situasjon.

Betraktninger

Ifølge Mayo Clinic, kan edderkopp årer forårsake smerter i noen tilfeller. Iført kompresjonsstrømper, og hever bena, og trene regelmessig kan bidra til å lette dette ubehaget.

Laser Behandling for Spider Vein Removal

For å fjerne stygge edderkopp årer, vanligvis finner på bena av kvinner, leger snu til laser behandlinger. Før du trykker stranden til sommeren, kan det være lurt å se inn i prosedyren, som vanligvis kan gjøres på mindre enn en halv time, og kan ha deg tilbake på føttene samme dag.

Fakta

Edderkopp årer, kjent medisinsk som telangiectasier, vises så kort, gruppert rød, lilla eller blå linjer på overflaten av huden. Vanligst, edderkopp årer er bare kosmetiske distraksjoner, som vises på ben eller ansikt i små eller store mønstre og ikke forårsake smerte eller ubehag. Åreknuter, eller forstørrede blodårer som ser ut som ledninger, er annerledes enn edderkopp årer fordi de er vanligvis håndgripelig eller kan kjennes ved berøring og kan være ledsaget av smerter, bankende, hevelse og leg tretthet.

Årsak

Svekkelse av karveggen og unormal blodstrøm er vanlige culprits av edderkopp årer. Vener er blodårer som fører blod tilbake til hjertet. Årer inneholder ventiler for å regulere blodstrømmen. Hvis ventiler eller blod fartøy vegger innenfor årer svekke, blod lekkasjer tilbake i venen, forårsaker edderkopp årer å danne. Økning i østrogen spesielt under graviditet, eksponering for sol, genetiske predisposisjoner, vektøkning og legge press på venene ved å stå eller sitte i lengre perioder, kan også føre til utvikling av edderkopp årer.

Laser Treatment

Dessverre har edderkopp årer ikke gå bort over tid og faktisk de ofte forverres. En behandling er laserbehandling eller kirurgi. Laserbehandling eliminerer edderkopp årer ved å sende sterke utbrudd av lys, målrettet til pigmentet i blodåren, på vein. Varmen fra de bursts av lette skader venen, kutte av dets kilde av blod. Til slutt, venen dør, blodstrømmen opphører, cellens ødelegge samlet blod, og edderkoppen venen forsvinner fra hudens overflate. Prosedyren tar vanligvis mellom 15-20 minutter. Flere behandlinger, vanligvis mellom 2-5 besøk til legekontoret, er nødvendig for å eliminere edderkopp årer. Den tiden som er nødvendig for edderkopp årer å forsvinne kan variere mye. For noen kan edderkopp årer falme noen uker etter behandling, der som andre kanskje ikke legger merke til betydelige resultater før et år senere. De fleste pasientene tilbake til daglige rutiner samme dag som restitusjonstiden er minimal.

Bivirkninger og risiko

Laser kirurgi kan forårsake rødhet og hevelse i huden etter behandling. Dette forsvinner vanligvis i løpet av en dag eller to. Misfarging av huden kan også forekomme og kan vare noen uker. Pasienter kan også føle smerte eller prikkende etter behandling fra nerveskader. Sjelden, arrdannelse og brannskader kan føre på grunn av dårlig utført kirurgi. Spør hvor mye erfaring legen har med en bestemt behandling før de bestemmer seg for laserkirurgi.

Suksess

Edderkopp årer kan komme tilbake etter behandling som laser kirurgi ikke hindrer blodårene eller ventiler i årer som går ubehandlet fra svekkelse. Imidlertid er laser kirurgi svært vellykket i å eliminere eksisterende edderkopp årer og er mindre invasiv enn andre behandlinger som skleroterapi, som innebærer å injisere en løsning inn i blodårene. For å hindre nye edderkopp årer fra forming, pasienter bør bruke solkrem, trene for å forbedre sirkulasjonen, kontroll eller gå ned i vekt, slitasje støttestrømper og unngå å krysse bena og stående eller sittende i lange perioder av gangen.

Laserscope Aura Spider Vein Treatment

Omtrent 50% av amerikanske menn og kvinner lider av vein ubehag. Mange behandlinger er tilgjengelig, fra skleroterapi til vene stripping, og begge har hatt noen, men ikke totalt, suksess. Andre metoder involverer bruk av kremer som inneholder vitamin K1 og aloe vera. Imidlertid innebærer den mest praktiske metode i dag hverken kirurgi eller anvender kremer. Snarere bruker Laserscope Aura edderkopp vein behandling energien i lys til å helbrede de berørte områdene.

Viktigheten av behandling Spider årer

Årer tjene som et middel for transport for blod. Mens arterier fører blod fra hjertet til resten av kroppen, vener fører blod med lavt oksygennivå fra kroppen tilbake til hjertet. Årer inneholder ventiler som fungerer som enveis klaffer som hindrer blodet fra å lekke bakover og samle i venen. Når en ventil blir svak, kan samle blod i venen og forårsake venen til å stige. Dette er begynnelsen av dannelsen av edderkopp årer.

Åreknuter og edderkopp årer påvirker 70% av kvinnene og 25% av disse kvinnene er 40 år eller eldre. Disse årer vanligvis vises på baksiden av bena. Det er forskjellige grunner de vises. Noen er forårsaket av livsstil valg, som for eksempel fedme og soleksponering. Forskere har også funnet at edderkopp og åreknuter kan oppstå som et resultat av aldring, hormonelle endringer og genetikk.

Spider årer vanligvis ikke krever legebehandling; men hvis den forblir ubehandlet, åreknuter kan ofte føre til sår og sår, og i alvorlige tilfeller føre til alvorlig venøs insuffisiens, som kan produsere blodpropper i lungene.

Hva er laserbehandling?

Den mest praktiske behandling for edderkopp årer mindre enn 3 mm er Laserscope Aura edderkopp vein behandling. I løpet av denne laserterapi, leverer en laserstråle av lysenergi i en serie av korte pulser. Lysenergien fra laseren varmer opp slimhinnen i tynn venen og deretter ødelegger det. Til slutt, bevirker varmen som genereres blodet til å koagulere i løpet av fartøyene og, over en fire- til seks-ukers periode, for å bli absorbert av kroppen.

Avhengig av størrelsen og mengden av edderkopp årer, behandlinger vanligvis varer mellom 15 og 20 minutter. Vanligvis 2-6 avtaler er nødvendig, i avstand fire til seks uker fra hverandre. Selv om de fleste pasientene ikke finner laserbehandling smertefullt, kan pasienten likevel falt en følelse av varme. Dette kan lettes ved å kjøle området. Det er minimale bivirkninger; imidlertid, kan huden ovenfor venene let rødt og mildt irritert etter behandlingen, og, avhengig av følsomheten av pasientens hud, kan det være mild bruising. Disse bivirkningene går vanligvis over i en dag eller to.

Facial Spider Vein Laser Treatment

Spider årer er et navn gitt til synlige, mørke lilla årer på noen del av kroppen. Spider årer er forårsaket av visse hudsykdommer, aldring, soleksponering eller hormoner. Selv om de ikke er farlige, kan folk som har dem på ansiktet deres fjerne dem av kosmetiske grunner.

Funksjon

Ansikts edderkopp vene laser behandling bruker en fokusert lysstråle som ødelegger blodårene som vises som edderkopp årer.

Time Frame

Prosedyren varer bare noen få minutter, og deretter gjentas hver 4 til 6 uker.

Funksjoner

I løpet av laser behandling, pasienter forbli våken. Smerte involvert i prosedyren er beskrevet som bare en brodd, men pasientene kan få en bedøvende krem ​​for å redusere dens effekter.

Betraktninger

Leger vurdere ansikts laser behandling for å være en trygg prosedyre, men det kan føre til mindre bivirkninger som ømhet, hevelse og blemmer.

Advarsel

Laser behandlinger er ikke en permanent kur for edderkopp årer. Palo Alto Medical Foundation anbefaler at folk er mottakelige for edderkopp årer ta skritt for å beskytte huden mot solen for å minimere sin gjentakelse.

Spider Vein Cures

Dr. Anne Taylor forklarer at edderkopp årer generelt er til stede i en av tre mønstre, blant annet som en ekte edderkopp form med årer som stråler utover fra et sentralt punkt, små grener på et tre eller lineær med egne linjer. De lineære edderkopp årer blir ofte sett på den indre kneet. De tre-lignende edderkopp årer meste vises på utsiden av låret i en sunburst eller Cartwheel distribusjon. Spider årer er ikke nødvendigvis farlig for helsen din, men de kan være skjemmende.

Skleroterapi

Ifølge Cleveland Clinic, sklerose er en teknikk som innebærer en injeksjon av natrium-klorid, som er den løsning som er vanligvis brukt, direkte inn i edderkoppen vene. Dette fører til irritasjon i slimhinnen i fartøyet, som deretter sveller og klistrer seg sammen, hvoretter blodpropper. Til slutt, vil fartøyet bli til arrvev. Venen så fades bort.

Ikke alle er en kandidat

Spider årer generelt svarer godt til skleroterapi. Dersom nye vener dukker opp i fremtiden, bør pasienten gjennomgå prosedyren igjen. Imidlertid kan noen mennesker ikke gjennomgå denne prosedyren, inkludert de som er gravide, ammende eller sengeliggende. Videre kan skleroterapi ikke gjøres noen tidligere enn 90 dager etter at en kvinne har født. Hvis du har hatt blodpropp, kan du ikke være en kandidat for denne type edderkopp vein behandling. Diskuter dette alternativet på lengden med legen din.

Laser

En annen tilnærming, som kan anvendes i forbindelse med sklerose, er bruk av vaskulære lasere og pulserende lys-enheter. Bjelken eller laseren er pulset direkte på åren. Dette fører til venen å forsegle og, forhåpentligvis, oppløses. Du vil trenge mer enn én behandling.

Foods og urter

Health911.com anbefaler å spise mer hvitløk, løk og ingefær fordi disse matvarene velig bryte ned fiber som omgir årer. Vurdere å ta hestekastanje, som ifølge Healhth911.com. i Europa har vist seg å øke blodgjennomstrømningen i bena, redusere rødhet og hevelse i bena, styrke bindevevet og stramme opp årer. Den aescin i heste kastanje virker velig for å lukke de små porene i veggene i venene. Dette gjør at årer mindre gjennomtrengelige, noe som i sin tur styrker veggene av årer og bidra til å redusere lekkasje av fluid inn i det omkringliggende vevet. Det anbefales at en person ta hest kastanje kapsler som inneholder 50-300 milligram aescin et par ganger om dagen. Eller du kan ta 1-5 dråper hestekastanje tinktur tre ganger om dagen. Men hvis du er gravid, ammer eller har leversykdom, må du ikke bruke denne urten. Diskuter denne tilnærmingen med legen din eller med en sertifisert herbalist.

Crytotherapy og Cauterization

Andre mer tradisjonelle metoder for herding edderkopp årer inkluderer kryoterapi og kauterisering. Kryoterapi er beskrevet som en minimal invasiv behandling. Ekstrem kulde brukes til å fryse sykt vev. Hvis du gjennomgår noen av disse prosedyrene, være ute av solen før du er helt leget.

Andre Homeopatiske Behandlinger

Health911.com rapporterer at regelmessig bruk av kjerringrokk, hestekastanje og trollhassel faktisk vil hindre utvikling av edderkopp årer. Påfør trollhassel direkte på venene to ganger om dagen, og dette skal lindre betennelser, eller ta en trollhassel tinktur (10-60 dråper) fire ganger om dagen. Kjerringrokk kan tas i et skjær. Innlemming vitamin C i kosten vil redusere betennelser, styrke kapillærer og hjelp i healing.

Spider Vein Laser Treatment

Spider Vein Laser Treatment


Spider årer er en relativt ufarlig tilstand som rammer mer enn 75 prosent av voksne kvinner. Selv om denne tilstanden er også utbredt hos menn, fordi disse web-lignende misfarging oftest vises på lårene og leggene hvor de kan anses lite tiltrekkende, kvinner har en tendens til å søke behandling for tilstanden oftere enn sine mannlige kolleger. Det er mange kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger for edderkopp årer. Laserbehandling er blant de mest effektive av disse behandlingsalternativene.

Bestemme om behandlingen er hensiktsmessig

En person som har edderkopp årer bør rådføre seg med lege først for å sikre edderkoppen årer er riktig diagnostisert og å vurdere sjansene for en vellykket prosedyre. De fleste mennesker tåler laser behandling for edderkopp årer godt, men helsepersonell vil ønske å sørge for at pasienten er i god helse og er i en stabil ramme i sinnet, mentalt og psykisk før behandlingen. En medisinsk historie bør tas for å bestemme hvorvidt pasienten har noe problem med blødning eller sykdommer i det vaskulære system. En pasient som røyker vil bli oppfordret til å slutte siden røyking kan forsinke helbredelsesprosessen. Siden edderkopp årer er et kosmetisk problem snarere enn et helseproblem, vil noen forsikringer ikke dekker denne type prosedyre. Det anbefales å være forberedt på å dekke kostnadene for denne prosedyren out-of-pocket.

Forberedelse

Laser behandling for edderkopp årer er nesten alltid gjort som et poliklinisk prosedyre. Før man går inn for behandling, bør pasienten unngå for mye eksponering for sol og avstå fra å drikke alkohol og røyke i minst én uke før behandlingen. Fordi laser terapi påvirker blodårene i det berørte området stoffer med blodfortynnende kvaliteter, som for eksempel aspirin, bør unngås for en uke før behandlingen. Alltid fortelle helsepersonell om alle medisiner som du tar, både reseptbelagte og reseptfrie, inkludert kosttilskudd og vitaminer. Ikke bruk noen form for fuktighetskrem eller fuktighetskrem til det berørte området før behandling. Bruk klær som gir enkel tilgang til det berørte området.

Prosedyre

De fleste edderkopp vein laser behandlinger utføres i et legekontor eller klinikk og kan gjennomføres på mindre enn en time. Det er sjelden smerter forbundet med behandlingen selv om smertefølsomme personer kan be om en lokalbedøvelse. Etter effekter av behandlingen kan være rødhet på stedet, en liten kul under huden og noen ganger en liten blåmerke. Disse effektene vanligvis forsvinne innen noen få timer. Normal aktivitet kan gjenopptas umiddelbart selv om det er tilrådelig å unngå å utsette det behandlede området for sollys i noen dager.

Vitaminer for Spider Vein Treatment

Vitaminer for Spider Vein Treatment


Spider årer er et tynt lag med vener nær hudens overflate, vanligvis dukke opp på bena, lår og ansikt. Når venene ikke lenger fungere riktig, kan venene få blokkeringer og klumper i huden og begynner å grenen ut som et tynt spindelvev, derav navnet edderkopp årer. Det er mange vitaminer som er tilgjengelige for behandling av edderkopp årer for å forbedre sirkulasjonen og svekkede årer.

Vitaminer

Vitaminer som er nyttig i behandling av edderkopp årer er vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin E og vitamin K. Vitamin A bidrar til å forbedre hud og helbredelse. Vitamin B kan forbedre hudens vev, cellefunksjon og blodkar. Vitamin C er lastet med sitrus bioflavonoider, antioksidanter og hjelpemidler i sirkulasjon. Vitamin E kan bidra til smerte, hevelse i bena og forbedre blodsirkulasjonen; og Vitamin K bidrar til å støtte kapillærer vegger. Når den påføres direkte på huden, kan Vitamin K kremen også redusere forekomsten av misfargede vener.

Lecitin er et annet vitamin anbefales for behandling av edderkopp årer på grunn av sin evne til å hjelpe til med fordøyelse og kvitte seg med fettstoffer. Daglige doser av magnesium hjelpemiddel i dempende arteriene og muskler, mens vanlige mengder sink hjelp vev helbrede. Kobber kan hjelpe med bindevev rundt venene og forbedrer elastisiteten.

Vitaminer brukes med kosttilskudd

Vanlige urte kosttilskudd i behandling av edderkopp årer inkluderer hestekastanje, slakter kost og druekjerneekstrakt. Naturmedisinere anbefaler å ta disse kosttilskudd i forbindelse med vitaminer. Hestekastanje reduserer ofte hevelse og tyngde folk flest klager over med edderkopp årer og åreknuter, reduserer betennelser og forbedrer blodsirkulasjonen. Grape seed extract har Vitamin C og antioksidanter, og kan hjelpe til med sirkulasjon. Slakter kost hjelper venene blir mindre innsnevret. Blåbær bidra til å gjøre kapillærveggene sterkere og forebygge åreknuter. Hawthorne ekstrakt har Vitamin C i det og kan hjelpe med blodstrøm, sirkulasjon og hjertefunksjon. Disse kosttilskudd er høy i vitaminer og næringsstoffer, og kan hjelpe med vev og kardiovaskulær funksjon.

Hvordan behandle Spider Vein Pathology

Hvordan behandle Spider Vein Pathology


Du kan se edderkopp årer gjennom huden på bena; vises de som fine røde, lilla eller blå linjer. Årsaker til edderkopp årer, ifølge WebMD.com, inkluderer genetisk predisposisjon; arbeider på en jobb som krever stående mesteparten av tiden; fedme; hormonelle endringer, inkludert å ta p-piller; og blodpropper. Hvis ubehandlet, kan edderkopp årer forårsake smerte. Med mindre din edderkopp årer forårsake smerte eller andre symptomer, trenger du ikke behandle dem. Mange velger å behandle årer for kosmetiske grunner.

Hvordan behandle Spider Vein Pathology

•  Bruk riktig montering støtte slange. Du kan kjøpe strømper på medisinske forsyne butikker, apotek eller til legens kontor.

Begynn eller opprettholde regelmessig fysisk aktivitet, som å gå daglig, for å forbedre sirkulasjon gjennom venene i bena.

Start en vekt-tap programmet hvis du er overvektig for å redusere presset på nedre ekstremiteter og forbedre din generelle egnethet.

Se en lege som har spesialisert seg på vein patologi. Venen spesialist vil vurdere bena og diskutere behandlingsalternativer med deg og hjelpe deg å avgjøre om du ønsker å behandle dine edderkopp årer og hvordan du vil behandle dem.

Spør legen din om en prosedyre kalt sklerosering som kan gjøres på en klinikk setting. Sclerotherapy benytter en oppløsning som skader beholderveggene, noe som resulterer i vevets reabsorbing den skadede edderkoppen vene. Den gjennomsnittlige pasient krever 04:57 økter og prosedyren tar ca 20 minutter med minimal eller ingen ubehag.

Diskuter poliklinisk laser behandling med venen spesialist. Spesialisten setter inn i en vene en liten laser fiber som leverer pulser av laserlys til å kollapse venen.

Har venen spesialist forklare radiofrekvens behandling, en annen poliklinisk prosedyre. Legen setter inn i venen en liten nål som gir radiofrekvensenergi til veneveggen, slik at den varme, kollaps og forsegle lukket, ifølge WebMD.com.

Hint

  • Kutt ned på saltinntaket for å redusere væskeansamlinger og hevelser i bena.
  • Alvorlige edderkopp årer kan forårsake smerter i bena hvis du ikke behandler dem.

Hva er en Varicose Vein Vs. en Spider Vein?

Hva er en Varicose Vein Vs.  en Spider Vein?


Selv om folk bruker begrepene åreknuter og edderkopp årer om hverandre, er dette feil. Åreknuter er mer alvorlige av de to og føre til operasjon oftere. Begge forhold kan eskalere fra en mild til alvorlig sak.

Identifikasjon

Åreknuter er store svulmende og vridde årer som er mørk lilla eller blå. De vanligvis påvirker benet området og er mer vanlig hos kvinner enn menn. Spider årer er en rekke små ødelagte blodkar som forgreiner seg i en edderkopp-lignende mønster. De utvikler under hudens overflate og ser ut til å krype opp bena og føttene.

Fakta

Folk som lider av edderkopp årer har lignende medvirkende faktorer til en av 2 personer eldre enn 50 år berørt av åreknuter.

Hensynet

Noen årsaker som påvirker begge forhold kan elimineres ved: Regelmessig trening for å forbedre sirkulasjonen, kontrollere vekten for å unngå press på bena og ikke krysse bena når du sitter.

Advarsel

Edderkopp årer og åreknuter er generelt et kosmetisk problem. Flere alvorlige tilfeller av enten tilstand kan behandles med former av laser eller injeksjonsterapi, så vel som kirurgi.

Oppløsning

Før du bestemmer hva du skal gjøre om edderkopp eller åreknuter, ta kontakt med en blodåre spesialist i ditt område (se Ressurser). De kan bidra til å fastslå alvorlighetsgraden av din tilstand og foreslå et behandlingsforløp.

Hvordan du gjør din egen Natural Spider Vein Treatment

Hvordan du gjør din egen Natural Spider Vein Treatment


Spider årer er skjemmende, spesielt hvis du har dem i ansiktet ditt. Du kan redusere utseendet på edderkopp årer uten å ty til kirurgi. Blomster og blader av ringblomst anlegget, også kjent som calendula, har vist seg å være nyttig å redusere fremkomsten av edderkopp årer. Gjør disse enkle oppskrifter hjemme og bruker dem ofte for best resultat.

Bruksanvisning

1 Få PLANTER: Du kan kjøpe tørket eller pulverisert ringblomster på nettet eller på en helsekostbutikk, men det er lett å dyrke din egen. Enten plante dem fra frø om våren, eller plukke dem opp i leiligheter på din lokale planteskole. Uansett vil du ha vakre blomster og blader hele sommeren som du kan bruke for disse oppskriftene. Jeg bruker friske blomster i disse oppskriftene.

Pakk ut POWER: Plukk et par dusin stilker, komplett med blomster og blader. Plukk alle bladene og kronbladene ut av stilkene og pakk dem i en ren, én liter hermetisering jar. Hell i kokende varmt vann til å dekke og la stå i 2 timer. Sett lokket på tett og rist kraftig i et par minutter. Sil ut de faste stoffer og lagre væsken i en hermetikk krukke. Bruk denne væsken i disse oppskriftene.

BRUK KROPPEN SPLASH: Bruk væske rett opp på alle områder med edderkopp årer. Bare sprute litt på og la det lufttørke. Du kan gjøre dette daglig, så mange ganger om dagen som du ønsker.

MAKE A MARIGOLD MASK: For en mer potent behandling, lage en maske. Det sitter på huden litt lenger så det har mer tid til å gjøre sitt arbeid. Bare legg ca 2 ss av væsken til 1 eggehvite i en blender. Blend på høy før emulgert. Spre denne blandingen på problemområder og la tørke. Vask av med varmt vann og følge opp med en skvett kaldt vann. Gjør dette til en ukentlig behandling og en vanlig del av din skjønnhet diett. Dette kan brukes på ansikt, ben eller hvor som helst edderkopp årer er et problem.

Slik fjerner Vericose Veins

Åreknuter er vridd og forstørrede vener, oftest på bena og føttene. I normale årer, ventiler gjør blodet til å flyte fritt, men i åreknuter, til disse ventilene feil, forårsaker blod til basseng og venen forstørre. Årsaker for disse forstørrede vener omfatter, men er ikke begrenset til, graviditet, tromboflebitt (betennelse på grunn av koagulering), congenitally defekte ventiler, og tap av elastisitet i vener på grunn av aldring. Fedme kan også være en medvirkende faktor til utvikling av åreknuter på grunn av det økte presset lagt på bena når du står. Det er endringer i livsstil en person med åreknuter kan gjøre for å fjerne årer og lindre smerte. Når endringer i livsstil ikke forbedre tilstanden, kan polikliniske kirurgiske teknikker brukes til å fjerne åreknuter.

Bruksanvisning

•  Øvelse daglig. Åreknuter kan være en indikasjon på større sirkulasjons problemer. Turgåing, jogging og / eller deltar i aktiv idrett er en fin måte å øke blodsirkulasjonen i bena og å oppnå god generell kardiovaskulær helse.

•  Spis sunt. Unngå stekt og rask mat og spise balanserte måltider vil hjelpe i vekttap, noe som vil bidra til å redusere presset på venene.

Hev bena. Tar tid å heve bena over hjertenivå flere ganger daglig (dvs. legge seg ned på sofaen og plassere bena på et par puter) kan bedre blodsirkulasjonen i bena.

Bruk lav hæl sko. Iført høye hæler kan forverre tilstanden. Også når det gjelder antrekk, en elastisk støtte slangen slitt på bena for å stimulere til effektiv blodstrøm anbefales. Disse kan kjøpes over disk på de fleste apotek. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser, farger og tetthet. Spør legen din som er rett for deg.

Sitt med bena uncrossed. Noen medisinske fagfolk mener at det å sitte med kryssede ben bidra til dårlig blodsirkulasjon problemer i bena.

Ta kontakt med din lege. Det anbefales at du bruker egenomsorg tiltak først, men hvis de bevise ineffektiv, medisinske prosedyrer er tilgjengelig - for eksempel som schelrotherapy, en prosedyre der små og mellomstore åreknuter blir injisert med en løsning som arr og lukker dem, og vene stripping. Noen av disse fremgangsmåter er mer omfattende enn andre. Spør legen din som er rett for deg.

Slik reparerer Spider Veins & Broken Capillaries på Nose

Ødelagte blodkar og edderkopp årer i ansiktet er ofte et resultat av kumulativ soleksponering og skader, gener, eller andre faktorer som for eksempel leversykdom eller traume. Vanligvis finnes på nesen og kinnene, disse fine blodkar sitter like under overflaten av huden og ligner spindelvev, eller i tilfelle av ødelagte blodkar, distinkte røde prikker. For å eliminere disse kviser, er det sannsynlig at du trenger en laser prosedyre, lett administrert i din hudlege kontor.

Bruksanvisning

•  Bruk solkrem eller en bredbremmet hatt. På klare, solfylte dager, vil du alle de beskyttelsene du kan få. Bruk en solkrem med solfaktor 15 og en lue som vil beholde så mye av ansiktet i skyggen som mulig. Selv på overskyete dager, og på vinteren er huden din utsatt for solens ultrafiolette stråler. Ikke forlate huset uten å bruke solkrem.

Selv om dette ikke vil behandle dine eksisterende kviser, vil det bidra til å forhindre utvikling av flere edderkopp årer og brast kapillærer. For noen mennesker, er dette et kronisk problem.

Diskuter dine muligheter med en hudlege. Prosedyrer som energi-fokusert lys (laser), pulserende lys terapi og elektro-kirurgi kan administreres i legens kontor. Avhengig av alvorlighetsgraden av din situasjon, kan det hende du trenger flere behandlinger. Som nye årer eller briste kapillærene vises, kan du gå tilbake til legen din for videre behandling.

Bruk en god concealer. Den typiske concealer du kjøper på et varehus makeup telleren vil ikke skjule disse blemishes. Prøv concealer solgt til aktører. Disse produktene er laget for å skjule nesten alle slags ufullkommenhet under tøffe scene eller fjernsynslysene.

Kat Von D, av reality-programmet «LA Ink», har utviklet et produkt for å dekke tatoveringer på noen del av kroppen. Du kan bruke Tattoo Concealer for å dekke edderkopp årer og brast kapillærer i tillegg.

Tips og advarsler

  • Mange hud kremer har sun block. Det er ikke nødvendig å kjøpe separate produkter.
  • Vær forsiktig når du søker ansikts concealers. Du kan bryte ut eller har en allergisk reaksjon på produktets ingredienser. Forsøk med en prøve størrelse før du investerer i et stort rør.
  • Før du gjennomgår noen form for prosedyre i ansiktet ditt, være sikker på at din hudlege er erfarne i å administrere behandlingen.

Hvordan løse Spider Vein Problemer

Folk ønsker å se ung og levende så lenge de kan. Men å ha edderkopp årer kan gjøre mange at de føler seg gammel og mister selvtillit. Vektøkning, arvelighet, dårlig sirkulasjon, graviditet og bare aldring er noen av faktorene som forårsaker edderkopp årer. Heldigvis er det mange alternativer er tilgjengelige for å hjelpe folk gjenvinne sin ungdommelige utseende. Fra maske dem med concealers, iført støttestrømper, eller kliniske prosedyrer som skleroterapi eller laser kirurgi, det er et alternativ for omtrent alle.

Bruksanvisning

•  Kjøp en concealer og bruke den til edderkopp årer. Enhver foundation makeup bør være i orden. Prøv en billig narkotika butikken merkevare for beina og en bedre kosmetisk produkt for ansiktet. Matche fargen på fundamentet til din hudfarge. Påfør en liten mengde på det berørte området og bland den i å skjule edderkopp årer. En concealer er et godt valg for når du bærer shorts eller ønsker en bar hud utseende. Finn et vanntett variasjon å ha på stranden.

Kjøp et par mørke strømper. Disse vil dekke opp dine edderkopp årer. Og mørke strømper generelt se bra ut med en stil av klær. Prøv forskjellige merker og farger, fra shiffon til opaques, og selv strømper med design eller utskrifter. Du vil oppdage at strømper er egentlig ganske allsidig.

Kjøp et par støtte slange. Nei, dette er ikke bare for din bestemor. Disse strømpene kan gjøre en god jobb maskering edderkopp årer på bena, og de føler også stor. De er spesielt flott for folk som er på beina hele dagen, og kan også bidra til å kontrollere disse edderkopp årer.

Gå til en lege som er spesialist i skleroterapi. Dette er en poliklinisk medisinsk behandling som innebærer injisere en oppløsende middel til edderkoppen årer. Det er en svært vellykket behandling, selv om nål-fobisk mennesker kan viker unna denne prosedyren. Gjenta behandlinger kan være nødvendig, eller du kan være fri for edderkopp årer i årevis.

Gå til en lege som har spesialisert seg på laser kirurgi. Dette poliklinisk prosedyre ikke involverer nåler, og det har også en høy suksessrate. Du kan ha en smertefri behandling og har de sexy bena tilbake også.

Tips og advarsler

  • Å kutte ned på kostnadene for concealer, gjelder bare for edderkopp årer på hudområder som ikke er dekket av klær.

Hvordan Reduser ødelagte blodkar og Spider årer

Hvordan Reduser ødelagte blodkar og Spider årer


Overeksponering for sterke elementer (som sol eller kaldt vann) kan føre til utseendet på ødelagte blodkapillærene generelt i ansiktet og bena. Ødelagte blodkar blir ofte referert til som edderkopp årer på grunn av sin mørke, stygge trelignende utseende. Ikke bare gjør de ser dårlig, kan de være vanskelig å redusere eller bli kvitt. Mens det er over-the-counter medisiner tilgjengelig for dette problemet, vil en hudlege være bedre i stand til å finne ut hva medisiner kan tas for hver enkelt tilstand.

Bruksanvisning

Bruk en krem midler for å minske alvorligheten av hudens tilstand. I en studie utført av The Vein Treatment Center, de fleste kremer som lover å redusere eller kurere edderkopp årer og ødelagte blodkar mislykkes. Men gjør The Vein Treatment Center oppmuntre til bruk av Avon Anew Spider Vein Therapy. VTC gjorde en studie av flere ulike krem ​​rettsmidler og de Avon produktet redusert ødelagte blodkar i mindre enn 10 uker.

Påfør hjemmelaget rettsmidler til de berørte områdene. For ødelagte blodkar bruke en hjemmelaget maske på ansiktet. Bland 1/4 kopp roseolje eller knuse kamille te på med ansikts fuktighetskrem etter eget valg. La ansiktsmasker for å stille for natten.

Redusere både med eple cider eddik (bruke den til huden to ganger daglig) eller kombinere rose, palmarosa eller persille olje i en blanding med virgin kokosolje. Bruk den til berørte områdene i tre til fire uker to ganger daglig.

gjennomgå en medisinsk prosedyre som vil løse problemet. Ifølge The Vein Treatment Center, kan injeksjonsbehandlinger vanne problemet venen og få den til å legge ned. Laser behandlinger er også tilgjengelig, avhengig av alvorlighetsgraden av utbruddet.

Tips og advarsler

  • Deltagelse i daglig fitness forbedrer den kardiovaskulære systemet, som igjen oppfordrer til en sunn sirkulasjon som holder årer og kapillærer sterk. I perioder med lang inaktivitet, gjøre en 5 til 10 minutters tøyningsøvelser og jogge på plass. Øve riktig holdning hjelper sirkulasjon også.