Digidexo.com

tynt blod av gurkemeie?

Best Herb å ta til lavere blodtrykk

Styrken av blod presser mot arterieveggene som våre hjerter pumpe er omtalt som blodtrykket. Når blodtrykket stiger og forblir forhøyet det kan skade kroppen vår. Blodtrykket måles i form av systolisk (bankende hjerte), og diastolisk (hvilepuls) avlesninger. Høyt blodtrykk eller systolisk hypertensjon er en måling som er større enn 140, og en måling av diastolisk større enn 90. Normal blodtrykksnivå er mindre enn 120/80.

Blood Pressure Informasjon

De to typene høyt blodtrykk er primær og sekundær. Primær hypertensjon kan lindres ved å innlemme endringer i den daglige livsstil. Å spise sunnere, trene og redusere stressnivået kan positivt påvirke primær blodtrykk. Sekundær hypertensjon resultater fra en underliggende tilstand slik som nyresykdom.

Herbal rettsmidler

Det er mange urter som er nyttige i å senke blodtrykket som er tilgjengelig. Noe arbeid ved å hjelpe nyrene skille ut salt og væske, andre hjelpe til med å styrke arterieveggene.

Hvitløk fungerer som en balanserer av blodtrykket. Det senker effektivt blodtrykket når forbrukes i rå form.

Cayenne pepper er en urt som fremmer sirkulasjon, mens rensing blodet av kolesterol.

Ingefær hjelper sirkulasjon av avslappende blodkar. Denne prosessen bidrar også til å senke blodtrykket.

Gurkemeie inneholder spisskummen en antioksidant som styrker blodårer, og forbedrer blodsirkulasjonen.
Hagtorn bær, også kalt The Mayflower, forbedrer blodstrømmen ved å utvide koronararteriene. Det styrker hjertemuskelen, og reduserer arterie herding.

Aloe Vera inneholder glykoprotein menn og polysakkarider stoffer som er bra for mange sykdommer. De hjelper til å kontrollere blodsukkeret, og også lavere blodtrykk.

Rødkløver er en urt bra for tynt blod. Tynn blod sirkulerer enklere, og reduserer trykket på hjertet.

Maitake soppekstrakt reduserer blodtrykket, og senker kolesterolnivået i blodet.

Rådfør deg med lege før du bruker urter for å behandle høyt blodtrykk. De kan ha negativ samhandle med reseptbelagte medisiner som du er i dag.

Kosten kilder til vitaminer

Kosten kilder til vitaminer


Ifølge Rochester University, vitaminer er viktige fordi de bidrar til å regulere vitale prosesser i kroppen. Får nok vitaminer fra naturlige kilder hver dag kan noen ganger være vanskelig. Den Harvard School of Public Health foreslår å ta en multivitamin for å sikre at kroppen får nok vitaminer hver dag. Imidlertid bør folk også prøve å spise mat som er rik på vitaminer når det er mulig.

Vitamin A

Vitamin A spiller en direkte rolle i syn og er nødvendig for riktig funksjon av de fleste organer i kroppen. Vitamin A spiller også en viktig rolle i å støtte immunsystemet. Kosten kilder til vitamin A blant annet fiskeoljer, squash, søtpoteter, gulrøtter, meieriprodukter og mørkegrønne bladgrønnsaker som spinat.

Vitamin B1

Vitamin B1 er en av de viktigste vitaminer fordi det hjelper til å omdanne mat energi. Fett og proteiner er også metaboliseres ved hjelp av vitamin B1. Naturlige kilder til vitamin B1 omfatter hele korn, magert kjøtt, erter, soya, tørkede bønner og fisk som laks.

Vitamin C

Vitamin C er ansvarlig for å bidra til å helbrede sår og danner nye friske celler. Kosten kilder til vitamin C inkluderer poteter, tomater, brokkoli, grønn paprika, sitrusjuice og frukt som appelsiner.

Vitamin D

Ifølge Colorado State University, bør folk som er i fare for beinsykdom vurdere å ta vitamin D fordi det er viktig for opptaket av kalsium. Naturlige kilder for kalsium omfatter melk, ost, fløte, smør og fisk, for eksempel laks.

Vitamin E

Ifølge Rochester University, spiller vitamin E en viktig rolle i riktig funksjon av nerver og muskler. Kosten kilder til vitamin E inkluderer nøtter, frø, korn og grønne grønnsaker.

Vitamin K

Ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University, er vitamin K er nødvendig for koagulering av blod, noe som er svært viktig for personer som har tynt blod. Kosten kilder til vitamin K inkluderer grønne bladgrønnsaker, soyabønner, blomkål og kål.

Vitamin B12

Ifølge Rochester, bidrar vitamin B12 med utviklingen av nye røde blodceller og er en komponent av celler i mage-tarmkanalen, benmarg og nervesystemet.

Det er mulig å få nok vitaminer fra kosten kilder, men hvis du ønsker å være sikker, så du bør følge Harvard anbefaling og ta en daglig multivitamin.

Tegn på Thin Blood

Tegn på Thin Blood


Når et individs kroppen mangler nok blodplater til å koagulere blod, tilstanden, som kalles trombocytopeni, krever oppmerksomhet. Personer med trombocytopeni må passe på å unngå kutt og avstå fra å ta blodfortynnende medisiner som aspirin. Trombocytopeni kan signalisere en underliggende forstyrrelse, slik som leversykdom, vitamin B12-mangel, leukemi eller en bivirkning av en medisinering. Leger bør se etter tegn på trombocytopeni, slik at de kan iverksette nødvendige tiltak for å diagnostisere og behandle pasienten.

Neseblod

Neseblod oppstår ofte, spesielt i tørr eller kald luft, eller under influensasesongen når nesen fôr blir irritert fra nysing, snufset og skrape. Men hvis du plutselig har mye neseblod, kan du ha trombocytopeni og bør be om en time hos legen din.

Blåmerker

Dreven blåmerker kan signalisere tilstedeværelse av trombocytopeni. Blåmerker er en normal forekomst, men hvis du finner blåmerker etter lett å komme borti eller børsting mot noe, bør du se nærmere på muligheten for at du har tynt blod. Også, hvis du legger merke til et blåmerke som ikke går bort, bør du oppsøke lege.

Petekkier

Tiny, fant frem røde prikker, kjent som "petekkier," er et tegn på blødning under huden - og av trombocytopeni. Hvis du trykker ned på huden din, og det reddens umiddelbart etter at du lette på trykket, er dette et tegn på petekkier.

Blødning

Hvis blodet er tynt, kan du ha problemer stammer blødning fra kutt og skrubbsår. Noen ganger er dette forekommer som et resultat av kuttet beliggenhet - noen områder av kroppen blø mer voldsomt enn andre. Men hvis du ser at overdreven blødning har blitt normen, vurdere muligheten for at du har tynt blod og undersøke dens grunn.

Hvordan bruke Raw Gurkemeie

Gurkemeie er anbefalt av utøvere av naturmedisin i India, Malaysia og Hawaii for å stimulere blodsirkulasjonen og rense blodet for giftstoffer. Forhindre anemi ved å forbruke denne jernrik rot, en slektning av ingefær. Fremme helsen til indre organer gjennom sin høyt kalium innhold, som hjelper nyrer, hjerte og fordøyelsessystemet fungere normalt. Hjelpe kroppen i kampen mot forkjølelse, influensa og andre infeksjoner med gurkemeie er betydelig mengde av askorbinsyre (vitamin C). Bruk den lokalt for å dempe utbrudd av akne og eksem, og for å hindre smitte av overfladiske kutt. Legg til farge og ernæring til mat, spesielt indiske oppskrifter.

Hvordan bruke Raw Gurkemeie

Internt bruk

•  Skrell rå gurkemeie og trekke ut saften av en tommelfinger-størrelse stykke roten i en grønnsak juicer, presser det gjennom som for gulrøtter.

•  Drikk juice, blandet med honning og vann hvis ønskelig, først i morgen på tom mage.

Ta regelmessig for å lette mage plager som hyperacidity og dårlig fordøyelse og for å fjerne blod av plakk.

Utvortes bruk

Skrell og riv rå gurkemeie.

Kombiner 3 ss. gurkemeie med 3 kopper vann.

Kok til en tykk pasta former, i minst 8 minutter.

Bruk denne lim annenhver dag til områder berørt av akne, eksem og grov hud, eller til mindre kutt.

La virke i 30 minutter og skyll godt med varmt vann.

Kulinariske bruk

Skrell og riv rå gurkemeie.

Legg til salater, smoothies, ris og grønnsaksretter.

Slice skrelles root tynt og dryss med salt for en høy-fiber snack med antioksidantegenskaper.

Hint

 • Bruk engangs bandasjer når du søker gurkemeie mot kutt, siden det discolors gasbind og annet materiale.
 • Ta kontakt med en helsepersonell før du begynner selv-behandling for gulsott, gallestein, leversykdom eller ved eventuell graviditet.

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene


Våre arterier fører blod og næringsstoffer i hele kroppen vår. Inne i blodet er stoffer som for eksempel fett, kalsium og kolesterol, noe som utgjør plakk. Plakk fester seg til veggene i blodårene og fører til en tilstand som kalles aterosklerose, som er en innsnevring eller tilstopping av blodårene. Visse aktiviteter som å spise riktig, regelmessig mosjon og tar medisiner kan bidra til å rense plakk og kalsium fra blodårene.

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

•  Spis en diett rik på frukt og grønne grønnsaker og omega 3 fettsyrer. Omega-3-fettsyrer finnes i fisk som for eksempel tunfisk og laks. Begrense eller unngå trans-fatty eller mettet fett som stekt mat.

Øvelse daglig i minst 20 til 30 minutter. Ta trappen i stedet for heisen, gå på pausene på jobb eller gjør verksted eller hagearbeid kan alle legge opp til din daglige øvelse diett uten å måtte sette av en egen øvelse rutine.

•  Slutte å røyke. Røyking bidrar til overmål plakk i blodårene, noe som kan resultere i tilstoppede arterier.

Senk stressnivået ditt. Stress kan bidra til høyere nivåer av plakk og kalsium i arteriene. Lytt til velvære bånd, ta rolige spaserturer, sitte på verandaen og nyte naturen, ta opp en ny hobby som omsorg for innendørs blomster, strikke eller lese en morsom bok.

Ta noen medisiner legen råder å fjerne overflødig plakk og kalsium fra arteriene. Kolesterol medisiner kan reversere LDL, eller dårlig kolesterol, som bygger seg opp i blodårene dine. Høyt blodtrykk medisiner kan også bidra til å redusere fett bygge opp på blodårene.

Snakk med legen din om en angioplastikk hvis legen din anbefaler prosedyren for å hjelpe til med blokkering fra plakk og kalkavleiringer. En angioplasti omfatter et tynt rør som er satt inn blokkerte arterier med ledninger gjennom røret og en deflatert ballong festet til enden av ledningen. Ballongen er oppblåst på det området av blokkeringen, klemme på fettavleiringer mot blodåreveggen, og en stent er på plass for å holde arterien åpen.

Hvordan å innta Gurkemeie Spice

Dr. Andrew Weil sier, "gurkemeie synes å ha betydelige anti-inflammatorisk og kreft-beskyttende effekt." Ifølge UC Berkeley, kan betennelse være årsaken til de fleste kroniske sykdommer, alt fra hjertesykdom, diabetes, Alzheimers, leddgikt og kreft. Mens definitive forskning er ikke tilgjengelig ennå, eksperter som Dr. Weil sterkt at vi øker vår gurkemeie inntaket. Det finnes flere alternativer for forbruker gurkemeie, men han anbefaler vi dra nytte av naturens synergi ved å forbruke hele gurkemeie ekstrakter.

Hvordan å innta Gurkemeie Spice

Kontroller gurkemeie te. Brad Lemley av DrWeil.com News anbefaler koking 4 kopper vann, legge til 1 ts. bakken gurkemeie, deretter ulmende det sammen i 10 minutter. Sil ut krydderet, og tilsett honning og sitron etter smak. Konsumere så mye av denne teen som du vil.

Lag dine egne kapsler fra bakken gurkemeie ekstrakt. Tomme gelatinkapsler kan kjøpes på helsekostbutikker. Bare øse litt gurkemeie i den store enden av kapselen og passe de to endene sammen.

Kjøp pulverisert, innkapslet curcumin kosttilskudd fra en vitamin butikk. Supplement produsenter kan isolere den aktive bestanddel i gurkemeie, curcuminoids, for å gi store doser i en enkelt kapsel.

Legg gurkemeie til maten. Curry er den vanligste gurkemeie-holdige oppskrift. Gul sennep også får sin farge fra gurkemeie. Gurkemeie kan legges til sjømat eller kylling retter, og er spesielt god i paella.

Hint

 • Hvis du gjør dine egne kapsler fra bakken gurkemeie ekstrakt, vil magen føles effektene av å spise krydder. Kjenne kroppen din og ikke forbruke mer enn fordøyelsessystemet kan godt håndtere.
 • Pre-laget curcumin kosttilskudd er mildere til magen. Men, de koster litt mer, og du kan miste ut på synergistiske ingredienser som naturen gir naturlig i det store og hele bakken ekstrakt.
 • Å spise gurkemeie i mat ikke gir deg den synergistiske blanding av ingredienser som finnes naturlig i gurkemeie, men på lavere nivåer.
 • Beste fordelene trolig komme fra te eller malt gurkemeie kapsler. Imidlertid vil ta gurkemeie i mer enn én form (f.eks, te og kapsler, eller te og mat) øke din generelle fordel.
 • Gurkemeie er en naturlig blod-tynnere. Forbrukes bare i mat, form, bør det ha liten effekt --- selv om du tar det for lang tid --- med mindre du allerede tar reseptbelagte blodfortynnende. Vær forsiktig hvis du har tenkt å ta gurkemeie på et høyt nivå over en lang periode, men da dette maksimerer sin blodfortynnende potensial.
 • Vær forsiktig i å ta gurkemeie hvis du er utsatt for nyre stein formasjonen.

Kosttilskudd som styrker arteriene og blodårer

Kosttilskudd som styrker arteriene og blodårer


Plakk skader blodårene, forårsaker blodlegemer til å mobilisere på stedet av en plakett og forsøk restaurering. Dette forårsaker inflammasjon, noe som resulterer i mer plakk, ytterligere fortykkelse arterieveggene. Legge kosttilskudd til en diett hjelpemidler i allaying denne dødelige dilemma.

Typer

For eksempel inneholder druekjerneekstrakt oligomere proantocyanidiner (OPCs), som styrker blodkar og beskytte LDL kolesterol fra oksidasjon. Enkelte krydder som ingefær og gurkemeie også bekjempe betennelser.

Expert Insight

Nitrogenoksid er en nylig oppdaget helten av menneskekroppen. Dr. Jason Allen av Duke University sier at nitrogenoksid gjør en rekke jobber og er et kraftig hjelpemiddel i å forebygge blodårene tettes igjen.

Vitamin C

Vitamin C holder blodkar sunne og reduserer risikoen for slag. Også kjent som askorbinsyre, er det nødvendig for utvikling og reparasjon av alle kroppens vev. Vitamin C er lett absorberes både i mat og i pilleform.

Fordeler

I tillegg sier Dr. Oz å ta DHA, omega-3 fettsyrer som finnes i fisk. DHA reduserer betennelse og blant annet reduserer risikoen for åreforkalkning (åreforkalkning) og arterielle blodpropper.

Forebygging / løsning

Ifølge JAMA, har de amerikanske diett utilstrekkelig vitamin inntak for å forhindre kroniske sykdommer slik som kardiovaskulær sykdom, kreft og osteoporose. Legge riktig kosttilskudd kan dramatisk øke ens helse og levealder.

Hvorfor menn og kvinner har tynt hår som de gamle

Hvor mange eldre mennesker ser du som har full, rik, ekstremt sunt utseende hår? Ikke mange. Aldring tar sin toll på håret, og det er et faktum. Hvis håret ditt er tynning, kan det være på grunn av din genetiske make-up, selv om det er andre faktorer som kan bidra til tynt hår.

Mann mønster Hårtap

Aldring menn mister håret, ifølge Bernsteinmedical.com, på grunn av mannlig mønster Hårtap, medisinsk kjent som androgenetic alopecia. DHT, dihydrotestosteron, gjør et nummer på hodebunnen follikler, spesielt på de som er genetisk utsatt. Hårtap - skallethet, er genetisk. De fleste av de følsomme hårsekkene er plassert på kronen av hodebunnen, og på forsiden av hodet. DHT forårsaker hårtap fordi den forkorter vekstfasen av hår og gjør folliklene mindre. Etter hvert blir kortere og finere hår produsert. Til syvende og sist er ingen produsert. De samme hormoner som forårsaker skjeggvekst og akne (testosteron og dets relative DHT) kan også resultere i skallethet

Østrogenmangel

Østrogen, som er et hormon, er avgjørende for en kvinne helse, inkludert huden, håret og sin reproduktive system. Når en kvinne kommer inn peri-menopause, som til slutt fører til overgangsalder, hennes hormoner, inkludert østrogen, bli ujevn. Til slutt østrogennivåene reduseres og dette vil forsinke hårvekst. Du kan oppleve at håret ditt ikke er så rikt som det en gang var. Det har blitt tynn og kan falle ut når du vasker, eller pensel, det. Hvis østrogen synker mens testosteronnivået går opp (se neste avsnitt), dette kommer til å forårsake hår tynning og håravfall i en menopausal kvinne. Økende nivåer av testosteron, som er en androgen, kan resultere i kvinne vokser mer hår på hennes ansikt og kropp, men det dessverre ikke har det samme resultat på håret på hodet, i henhold til Allhairlosstreatments.com

Testosteron

Menopausehysterectomy.com forklarer at en kvinne kan produsere for mye testosteron. Dette kan skje i løpet av overgangsalderen eller tidligere i livet. Som et resultat, kan hun oppleve hår tynning og håravfall, selv om denne typen hårtap er mer generalisert enn det som menn opplever. Når dette skjer, hårvekst på andre deler av kroppen øker hos kvinner som konverterer DHT på en raskere hastighet enn de burde være.

Medisiner

Ettersom vi blir eldre, vi er mer sannsynlig å være å ta medisiner for aldersrelaterte helseproblemer. Noen av disse legemidlene, inkludert blodfortynnende, gikt medisin, anti-depressiva, anti-beslag medisiner og kjemoterapi narkotika, kan skade helsen til håret ditt. Håret er ikke kommer til å vokse også, og det kan tynn og med falle ut på grunn av disse stoffene

Din generelle helse

Hvis du er blodfattig (jern-fattig blod), kan dette føre til at håret tynt og faller ut. Hvis du ikke spiser riktig, er håret ditt ikke kommer til å være sunn. Ta et vitamintilskudd som inneholder vitamin B-komplekset, inkludert B5, B12 og biotin. Også få tilstrekkelige mengder vitamin C, E og A i kostholdet ditt. Disse vitaminene er nødvendig for sunt hår. Essensielle fettsyrer, sink og magnesium er også nødvendig i kosten for å holde håret fra å bli tynn og laber. Undersøke kostholdet ditt og se om det kan være årsaken til problemer for håret ditt.

Hvordan bruke gurkemeie i Healing

Gurkemeie er en urt. De tørkede røtter brukes i matlaging, særlig i indisk mat som curry. Gurkemeie har mange helsefordeler. Hvis du bestemmer deg for å supplere din diett med gurkemeie helsemessige årsaker, å ta et supplement er mer effektivt enn å prøve å spise mye av karri hver dag. Curcumin er den aktive bestanddel som finnes i gurkemeie.

Hvordan bruke gurkemeie i Healing

Følg doserings retninger på din supplement, hvis du velger å ta en. Det er ingen etablert RDA (anbefalt daglig dose) for gurkemeie. Den gjennomsnittlige daglige voksen dosering er 400-500 mg. Denne dosen gjelder for alle de helsemessige fordelene du kan bruke gurkemeie for - du trenger ikke å ta gurkemeie på en bestemt måte for forskjellige forhold.

Bruk gurkemeie i matlaging mye som du ville bruke andre krydder. Gurkemeie er litt som ingefær, selv om det er buttery. Fersk gurkemeie er også søtere. I oppskrifter, prøve å erstatte gurkemeie i stedet for safran. Bruk med måte, som gurkemeie er mer bitter enn safran. Du kan også erstatte gurkemeie i stedet for tørr sennep i oppskrifter.

Prøv å bruke gurkemeie for å krydre opp en tradisjonell ris siderett. Småkoke ris i kyllingbuljong og gurkemeie til de er møre. Du kan også legge til sauterte grønnsaker til denne retten, for eksempel hakket paprika og hakket løk.

Bruk gurkemeie å krydre eggerøre eller omelett. Legg 1/4 ts. gurkemeie per egg. Du kan også legge det til tradisjonell eggesalat. Følg din favoritt egg salat oppskrift, så strø på litt gurkemeie å smake.

Eksperimenter ved å legge gurkemeie til en rekke av dine favoritt hovedrett oppskrifter. Det går bra på reker og kylling, i tunfisk salat, linsesuppe, stuffing, couscous, og selvfølgelig, karri. Du kan også prøve å krydre opp noen pakket bekvemmelighet mat med gurkemeie, for eksempel hermetisert supper.

Hint

 • Velg et supplement som inneholder minst 95 prosent standardisert ekstrakt av curcumin. Curcumin er bedre absorbert av kroppen når det er tatt med bromelain eller piperine.
 • Ikke ta gurkemeie hvis du har kronisk hjertesykdom, gallestein, leversykdom eller akutt bilious kolikk. Hvis du er gravid, sykepleier, på medisiner, har en blod-clotting lidelse eller annen helsetilstand, snakke med legen din før du tar gurkemeie.

Hva er fordelene med gurkemeie for Strokes?

Forskere ved Medical College of Georgia testet gurkemeie som en behandling for slag. Gurkemeie er en plante relatert til ingefær familien og er mye brukt i tradisjonell urte medicines.Turmeric viser lovende i behandling av hemoragisk slag ved å redusere størrelsen for blodpropp, og dermed hindre noen operasjoner.

Effekter

Gurkemeie fungerer for hemoragisk slag når en blodpropp kutter blodtilførselen til hjernen. Vanligvis har pasienten kirurgi for å fjerne koagulere.

Funksjoner

Curcumin er den viktigste ingrediensen i gurkemeie. I tillegg til strek fordeler, er curcumin en anti-kreftfremkallende, anti-inflammatorisk antioksidant som fungerer som et antibiotisk og antiviral, samt tilsynelatende å redusere risikoen for Alzheimers sykdom. University of Michigan forskere funnet at curcumin infixes i cellemembraner, økende motstand mot infeksjoner og malignitet.

Forskning

Jay McCracken, Georgia medisinsk student, testet gurkemeie i dyr og fant sine blodpropp var betydelig mindre. Dyrene ble gitt injeksjoner av mage gurkemeie med positive forskningsresultater.

Forebygging / løsning

Gurkemeie kan etter hvert bli markedsført for hjerneslag bruk. Intravenøse injeksjoner for slag hos mennesker og forebyggende slag gurkemeie tabletter er muligheter i fremtiden som mer avgjørende forskning er gjort på fordelene med gurkemeie for slag. I dag gurkemeie ikke er godkjent i slag bruk og er fortsatt i forskning.

Behandling

Tidlige studier viser lovende resultater på nøyaktig hvordan gurkemeie kan være nyttig i behandling eller forebygging av slag. Ikke bare vises det til å senke kolesterolnivået, men det synes også å redusere opphoping av blodplater på veggene i blodårene. Grupper av blodplater er hva som forårsaker blodpropper.

Gurkemeie fordeler

En hjørnestein i den tradisjonelle indiske urtemedisin system ayurveda, gurkemeie tenkt å gi flere helse og kulinariske fordeler. Forskning antyder sterkt at gurkemeie fungerer som en anti-inflammatorisk, selv om dens forkjempere tout utallige helsemessige fordeler som følge av forbruk av krydder i mat eller i supplement form. I matlaging, fungerer gurkemeie en både en kraftig smak og fargestoffet.

I Kitchen

Gurkemeie har mange fordeler på kjøkkenet, spesielt når matlaging indisk mat. Det faktum at gurkemeie gir sennep sin gule farge er bevis på sin makt som en farge agent i kjøkkenet. Mange indiske retter, spesielt de med blomkål, ring for gurkemeie rett og slett å gi grønnsakene et gyllent skjær. I form av smak, gurkemeie gir en noe bitter, men ikke overveldende, spark til grønnsaker og mange indiske retter, blant annet et bredt utvalg av karriretter. Selvfølgelig ligger gurkemeie kulinariske beryktet i det faktum at det er den viktigste krydder i indisk karripulver.

Sykdom Fighter

Gurkemeie er tenkt å ha flere egenskaper som fremmer helse og avverge eller bekjempe sykdom. Som antioksidant, og gurkemeie vist lovende for å hindre flere typer kreft, inkludert tykktarmen og prostatakreft. Det er tenkt å dempe blodårer som drivstoff kreftsvulster. I tillegg kan gurkemeie hjelpe diabetikere ved å hjelpe i arbeidet med å senke blodsukkernivået. Talsmenn er også håp om at videre forskning vil stadfeste krav at gurkemeie kan drepe virus og bakterieinfeksjoner og behandle en hel rekke sykdommer og plager som spenner fra osteoarthritis til menstruasjonssmerter.

Forskere fra slike myndigheter som Mayo Clinic, Harvard og University of Maryland Medical Center advarer tilhengere av gurkemeie for å ikke hoppe på pistolen. De bemerker at forskning på gras er i sin spede begynnelse. Den mest langvarige og pålitelig stykke bevis dukket opp i 1970 i India om effekten av gurkemeie som en anti-inflammatorisk. Mange ledere i vestlig medisin har omfavnet gurkemeie på grunn av sin anti-inflammatorisk effekt.

Fordøyelse

Et område hvor gurkemeie har mottatt en betydelig mengde oppmerksomhet er fordøyelsen. Gitt det faktum at de fleste mennesker har, på ett eller annet tidspunkt, led av ubehag i magen, de tidlige indikasjoner på at gurkemeie kan avlaste gass og oppblåsthet og hjelpe pasienter med ulcerøs kolitt samt de med magesår er lovende.

Tilgjengelighet og skjema

En annen fordel med gurkemeie er at den er lett tilgjengelig og lett å arbeide i din diett og / eller livsstil. Sprer sennep på en sandwich er en enkel måte å få litt av urten. Det er også brukt til å farge noen Butters. Men som ingefær, gurkemeie er tilgjengelig som en rot eller mer vanlig i pulverform i de fleste dagligvarebutikker. Du kan rett og slett strø det på grønnsaker i stedet for salt til å realisere sine potensielle helsemessige fordeler, eller du kan ta det noen skritt videre og prøve å mestre kunsten av indisk curry. Hvis mat er ikke din greie, er gurkemeie allment tilgjengelig i supplement form i dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Fordeler, effekter av gurkemeie urt

Fordeler, effekter av gurkemeie urt


Gurkemeie er en urt som har vært brukt i tusenvis av år i østlige land, spesielt India, for å fremme god helse og behandle et bredt spekter av plager. På 1970-tallet, gurkemeie fått i popularitet i USA takket være indisk forskning viser sin effekt som en anti-inflammatorisk. Det er flere påståtte fordelene nyter gurkemeie i sin krydder skjema, både i mat og som et kosttilskudd.

Digestive Issues

Gurkemeie er tenkt å bidra forbedre symptomer på en rekke fordøyelsesproblemer. Curcumin er den aktive komponent av gras og inneholder gurkemeie kraft. Curcumin hjelper galleblæren produsere galle, som er antatt å være en fordøyelsesapparatet. Ifølge University of Maryland hjemmeside, har studier vist gurkemeie å være effektive i å lindre gass og oppblåsthet, holde pasienter med ulcerøs kolitt i remisjon og behandling av magesår.

Cancer Fighter

Rapporter fra Harvard University, University of Maryland Medical Center og Mayo Clinic tyder på at gurkemeie kan forebygge og til og med drepe visse typer kreft. Forskere ved hver skole gir sterke ansvarsfraskrivelser, men bemerker at kampene koblingen gurkemeie-kreft er svak og at forskning på sammenhengen er i sin spede begynnelse.

Gurkemeie viser løfte i å forebygge, dempe eller utrydde visse typer kreft, inkludert prostata, bryst, hud og tykktarmskreft. Gurkemeie er antioksidantegenskaper er tenkt å hjelpe den til å fungere som et forebyggende tiltak mot kreft, mens dens evne til å stoppe blodårer som drivstoff kreftceller fra å vokse er antatt å ha potensial i warding av kreft.

Infeksjon og betennelse Fighter

Tilhengerne av gurkemeie tror det fungerer like bra, om ikke bedre, mot betennelse enn ibuprofen. De hevder at gurkemeie ikke skade magen på den måten som ibuprofen gjør for mange. Gurkemeie viser løfte i å drepe både bakterielle og virale infeksjoner.

Andre helsefordeler

Gurkemeie Det er vist at litt lavere blodsukkernivået, som kan gjøre det til et nyttig middel for diabetikere. Andre sykdommer og plager gurkemeie er tenkt å enten forebygge eller lindre inkluderer aterosklerose (en tilstand som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag), slitasjegikt, leverskader, multippel sklerose og uveitt, som er en betennelse i øyet.

Som tilfellet er med kreft og gurkemeie, et stort flertall av leger, inkludert de fra Harvard, University of Maryland og Mayo, stress at videre forskning er nødvendig for å ta slike påstander på alvor fra et medisinsk ståsted. De ser lovende, selv om det i gurkemeie potensial innvirkning på det brede spekter av helsemessige plager som er nevnt her og andre steder.

Hva gjør Gurkemeie Cure?

Gurkemeie, et krydder som oftest forbundet med karri og indisk matlaging, er kjent for å ha mange medisinske egenskaper. Faktisk kan det bli kalt "rart krydder" for sine mange fordeler for kroppen.

Historie

Gurkemeie, et krydder avledet fra roten av Curcuma longa anlegget, har blitt brukt i tradisjonell indisk medisin i århundrer for å kurere en rekke sykdommer. Curcumin er en anti-inflammatorisk, kan hjelpe til med fordøyelsen, redusere hjertesykdommer, hjelp i smertefull menstruasjon, behandle brannskader og blåmerker, og kan også bidra til å bekjempe kreft.

Cancer Prevention

Forskere har funnet koblinger mellom hyppig bruk av gurkemeie og lavere priser av prostata, lunge, tykktarm og brystkreft. Curcumin har vært vist i laboratorieforsøk for å hindre at tumorer fra forming, og til å forsinke spredningen av brystkreftceller.

Hjertesykdom

Curcumin kan være i stand til å hindre oppbygging av plakk i blodårene, en viktig risikofaktor for hjertesykdom eller slag. Gurkemeie er også en god kilde til vitamin B6, som er forbundet med en redusert risiko for hjertesykdom.

Vekttap

En fersk studie fant at curcumin kan hjelpe til med vekttap ved å hemme ny vekst blodkar og dermed drøye spredning av fettvev. Musene ble testet i studien hadde også lavere nivåer av blodglukose, triglycerider, fettsyrer og fettlever. Forskere planlegger nå å kjøre tester for å finne ut om curcumin kan være effektive i å redusere vekten hos mennesker.

Skin Care

I India er gurkemeie ofte brukt til å forbedre tilstanden til huden. Det sies å hjelpe kurere brannsår, lette mørk hud, behandle akne og renser huden.

Bruker for Gurkemeie Root

Gurkemeie root kommer fra en plante som er medlem av ingefær familien. Anlegget har vakre hvite blomster med noen tippet i rosa. Den har dype grønne strap-lignende blader som har en duft beslektet med mango. Det har vært en del av asiatisk kultur i hundrevis av år. Mens vi ofte refererer til den delen av planten brukes som rot, det er faktisk en rhizome og måten anlegget forplanter siden blomstene er sterile. Det finnes mange forskjellige typer bruksområder for gurkemeie rot som varierer fra helsemessige fordeler til fargelegging.

Spice

Gurkemeie er en ingrediens i karri laget i India. Det gir karri sin gule farge. Imidlertid har gurkemeie rot andre bruksområder på kjøkkenet også. Den erstatter safran i retter. Siden safran er ganske dyrt, folk refererer til gurkemeie som den fattige manns safran. Det er i pickles, relish og chutneys. Du kan blande den med smør og bruke den på grønnsaker eller pasta for en unik smak tillegg.

Manufacturing

Tilsetting av gurkemeie i industrien mat gir farge til produktet. Det er en ingrediens i sennep, kaker, frukt retter, gelé og fruktdrikker. Den legger også dyp gul farge til ost, margarin og smør. Mange melk drikker eller iskrem som har en rik gul utseende bruk gurkemeie rot pigment, curcumin.

Ancient Medicine

Gamle medisinske praksis inkluderte bruk av gurkemeie rot. Ayurvedisk praksis brukte det som en blod purifier og kropp cleanser. Det er spesielt verdsatt for sin evne til å hjelpe med hud sykdommer. Ayurvediske utøvere bruker det som en antiseptisk, for å hjelpe blodet utvise urenheter og renser sinnet også. I dag er mange folk fortsette den gamle bruken av gurkemeie rot for behandling av sykdom. Kinesisk medisin bruker det som et rengjøringsmiddel for leveren og galleblæren.

Kreft

Bruk av gurkemeie i folkemedisinen opphever ikke det for medisinske formål. Forskere har funnet ut at den viktigste ingrediensen som gir roten sin farge, curcumin, kan bidra til en lavere forekomst av kreft, spesielt kreft hos røykere. Et team av forskere fra Michigan University funnet ut at det hjelper å organisere cellemembranen. Ved å gjøre dette gjør det lettere passasje av informasjon, som gjør cellen er mer motstandsdyktig mot ondartet sykdom og infeksjon. Det hemmer dannelsen av et protein som er nødvendig i tumordannelse. Den tunge bruken av gurkemeie i indisk mat kan være en grunn til det indiske folk har en lavere forekomst av prostatakreft og andre kreftformer.

Kropps Kremer

Kremer som inneholder gurkemeie har en antibakteriell egenskap som hjelper mange forhold. Oljen av gurkemeie rot er en del av mange parfymer. Fordi den organiserer cellene, det hjelper dem bekjempe sykdom og smitte. Curcumin fra gurkemeie har også antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Johnson & Johnsons produserer en Band-Aid i India som inneholder curcumin.

Aldring og mentale funksjoner

Et mangfold av forskningsstudier viser at curcumin i gurkemeie rot kan bidra til å forsinke aldringsprosessen og forbedre mental funksjon. Det er en kraftig antioksidant, og det faktum indikerer at det beskytter cellene mot skade. Jo mindre skade cellene får, jo tregere den aldrende prosessen. Det kan også forstyrre endringer i fett som fører til blokkerte arterier, forårsaker slag. Ifølge Medical College of Georgia forskere, hemmer det også etablering av blodpropp, en annen faktor i slag. Siden det er en stor forskjell i antall Alzheimer-pasienter i India i forhold til antall i USA, har forskere sett på det indiske diett for å se om det bidrar til en mye lavere forekomst av sykdommen. Studier i laboratoriet på mus viser at curcumim har en bremse effekt på skaden av Alzheimers sykdom.

Gurkemeie bivirkninger

Hvis du liker mat fra India og Midt-Østen som inneholder karri, har du spist gurkemeie. Både i mat eller supplement / pille form, har det blitt sagt å ha noen helsemessige fordeler - internt som en blod purifier og eksternt som en naturlig antiseptisk, for eksempel. Heldigvis har gurkemeie få bivirkninger.

Historie

Gurkemeie er en lys, gul-oransje urt i ingefær familien og har vært brukt i indisk matlaging som et krydder, i kosmetikk og som et fargestoff i over 2500 år. Gurkemeie som også blitt brukt i ayurvedisk medisin i tusenvis av år.

Kosttilskudd

Hvis du har galleblæren sykdom og bruke gurkemeie som kosttilskudd, kan det gjøre tilstanden verre, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM).

Magesyre

Hvis du tar legemidler som Pepcid, Tagamet eller Zantex å redusere magesyre, kan gurkemeie forstyrre dem, og selv potensielt øke mage syre produksjon.

Hypoglykemi

The University of Maryland Medical Center sier gurkemeie forverrer de negative effektene av lavt blodsukker medikamenter for diabetes, "øke risikoen for hypoglykemi (lavt blodsukker)."

Advarsel

Ikke ta gurkemeie tilskudd hvis du er gravid eller ammer, ifølge University of Maryland Medical Center. Det er trygt, men å spise mat med gurkemeie i løpet av denne tiden.

Hvordan ta vare på og hindre blod Blisters

Hvordan ta vare på og hindre blod Blisters


En blod blemme er en bestemt type blemme som dannes når blodårer nær hudens overflate blir skadet uten å åpne selve huden. Siden blodet ikke kan unnslippe gjennom et sår, danner den en boble av blod under hudens overflate. Blod blemmer er oftest forårsaket av mindre skader som hudfolden og oppstår vanligvis på fingrene og tærne. Blod blemmer er svært lik blemmer med væske på den måten at de leges.

Bruksanvisning

•  Påfør en kald komprimere etter en skade for å lindre hevelse, langsom blodlekkasje og hindre blåmerker. Pakk noen isbiter i en fuktig vaskeklut eller lite håndkle og bruke komprimere til det skadde området i ca 10 minutter.

Hev den skadde området over hjertet for å stoppe blødningen og lindre press. For eksempel kan en blemme på foten være forhøyet ved å legge på en seng og plassere foten på et par puter.

hindre blod blemmer fra forming. For å bidra til å stoppe blod blemmer fra utviklingsland etter at huden er fanget eller klemt mellom en hard overflate, holde huden fuktig og smidig ved å drikke mye væske og fuktighetsgivende daglig.

Redusere hevelse. Epsom salter hvile såre muskler og lindrer skadet hud, men er også en fin måte å lette hevelse. Avhengig av hvor blemme er, kan du fylle en stor bøtte eller badekar med varmt vann og suge området i ca 15 minutter. Bruk 1/4 kopp Epsom salter for hver liter vann.

Dekk blod blemme. For å unngå utilsiktet spratt en blod blemme, beskytte det i løpet av dine daglige aktiviteter. Hvis blod blemme er under konstant press, beskytte den ved hjelp av en stripe av andre hud og medisinsk tape. Den andre hud vil fungere som en midlertidig barriere og hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Beskytt en ødelagt blod blemme. I tilfelle at blod blemme ikke bryte, må du umiddelbart skylle området med såpe og vann. Påfør et tynt lag med antibakteriell salve som Neosporin og dekke åpen blemme med en bandasje. Fortsett å vaske og bruke på nytt en ren bandasje hver fjerde time for en dag eller to.

Se etter tegn på infeksjon. Hvis blod blemme ikke er healing, ser ut til å bli verre eller blir mer smertefull, kan det være infisert. Symptomer på infeksjon kan være feber, urolig mage, lokalisert smerte, røde linjer som strekker seg fra det berørte området og lesjoner. Hvis du har noen av disse symptomene, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Hint

 • Blod blemmer vil vanligvis leges på egen hånd, med eller uten behandling.
 • Du bør aldri med vilje pop eller tappe en blod blemme.
 • Hvis du har en blod blemme forårsaket av streng kulde, kan du bli lider av frostskader og må oppsøke lege umiddelbart.
 • Hvis blod blemme blir verre, smertene øker eller du viser tegn på infeksjon, se en lege. Noen blod blemmer er symptomatisk for en mer alvorlig tilstand og kan trenge umiddelbar legehjelp.

Hvordan avlaste Psoriasis Med Gurkemeie

Hvordan avlaste Psoriasis Med Gurkemeie


Psoriasis er en vanlig hudlidelse som er preget av grove, skjellende flekker som er røde og noen ganger sølv i fargen. Mens det er ingen kur for psoriasis, er det nyttige hjem rettsmidler som vil lette irritasjon og lindre uopphørlig kløe. Gurkemeie er en naturlig urt som er blitt mye brukt som en anti-inflammatorisk og antioksidant for å bekjempe slike hudlidelser. Du kan bruke gurkemeie ved å bruke den direkte på huden der psoriasis er konstituert.

Bruksanvisning

Kjøp gurkemeie pulver på matbutikken eller gurkemeie kosttilskudd på en helsebutikk. Hvis du bruker kosttilskudd, bryte kapslene for å få tilgang til pulver.

Scoop et par teskjeer gurkemeie i en bolle. Juster mengde, avhengig av hvor stort areal som er behov for å bli behandlet.

•  Bland i en liten mengde vann, en dråpe om gangen, inntil en tykk pasta blir dannet. Konsistensen bør være lik tannkrem eller en kortison krem.

Spre lim direkte på huden, som dekker de røde flekker med et tynt lag. Den beste tiden å søke er rett før sengetid.

Pakk området med gasbind eller bandasjer, heldekkende gurkemeie lim. Fjern i morgen og vaske av med varmt vann.

Tips og advarsler

 • Gurkemeie er et sikkert alternativ til steroide krem, for eksempel kortison, og kan bli brukt over en lengre tidsperiode.
 • Gurkemeie kosttilskudd kan også tas oralt for å bekjempe psoriasis og andre hudsykdommer som akne.
 • Rådfør deg med en lege bør din psoriasis blir mer alvorlig eller spredt.

Gurkemeie Behandling for Artrose

Gurkemeie er en lys gul krydder vanlig i indisk og noen afrikanske retter. Som en urtemedisin, er gurkemeie brukes til å behandle en rekke medisinske tilstander, inkludert osteoarthritis.

Funksjon

Gurkemeie inneholder et stoff som kalles curcumin, som antas å redusere betennelse, melder RxList.

Effekter

Hos pasienter med slitasjegikt, blir brusk eller materiale som isolerer leddene slitt ned og betent, forårsaker smerte. Siden gurkemeie bidrar til å lindre hevelse, noen urte utøvere anbefaler spice å redusere betennelse og lindre tilhørende smerte hos personer med artrose.

Expert Insight

En 2009 studie ved University of Nottingham fant at curcumin som finnes i gurkemeie ikke bare redusert betennelse i brusken, men også bremset ned degenerasjon av vevet, noe som er et vanlig fenomen i slitasjegikt.

Dosering

Den anbefalte dosering av gurkemeie for en medisinsk supplement er 3 g av roten per dag eller 1 g til 1,5 g av gurkemeie te yret i varmt vann i 15 minutter to ganger hver dag, ifølge US National Library of Medicine.

Risiko

Bivirkninger av gurkemeie behandling inkluderer diaré og kvalme. Hvis du er gravid eller ammende eller tar warfarin eller annen type blod tynnere medisiner, eller hvis du har en historie med galleblæren sykdom, kan det ikke være trygt for deg å ta gurkemeie som et supplement, advarer RxList.

Hva er Gurkemeie Root?

Gurkemeie root er et utdrag av flerårig plante som brukes til å lage krydder, gurkemeie. I ingefær familien, er gurkemeie den viktigste ingrediensen i karri, som ofte brukes til å smaken mat fra India. Gurkemeie brukes også i å gjøre American sennep. Inneholder en nøkkelkomponent kalt curcumin; gurkemeie rot er gunstig for kroppen av mange grunner.

Gurkemeie Root bruksområder

Også kjent som indisk safran, er gurkemeie rot vanligvis skrelles, deretter kokt, tørket og malt til et pulver. Gurkemeie root er en viktig ingrediens i Worcestershire saus og brukes som en konditorfarge i smør, ost og fruktdrikker.
Finnes i tropiske regioner i Sør-Asia, er den over bakken og underjordiske røttene brukt som et naturlig tilsetningsstoff og medisinsk tonic. Etter å ha en noe bitter smak, har gurkemeie rot sterk antioksidantegenskaper som er nyttige til kroppen.

Om Curcumin

Curcumin er et plantekjemikalie funnet i gurkemeie inneholdende antioksidant egenskaper som hindrer dannelse av frie radikaler, og nøytralisere eksisterende. Curcumin kan kjøpes i kapselform, i urtebutikker og helsekostbutikker.
Curcumin har blodfortynnende egenskaper og bør ikke tas av alle som tar antikoagulantia.

Anti-inflammatoriske egenskaper

Bra for alle arthritic forhold, kan gurkemeie tas i form av curcumin i kapselform for å lindre smerter og betennelser. Gurkemeie kan også være nyttig for dem som lider av fibromyalgi. Selv om det kan ta noen måneder med å ta curcumin å oppleve en forbedring, følger den anbefalte doseringen på boksen og vente tålmodig på resultatene.

Fighting Cancer

Curcumin som finnes i gurkemeie rot bidrar til å stoppe forstadier endringer i DNA og også forstyrrer enzymer som forårsaker kreft progresjon. Curcumin bidrar til å blokkere giftige forbindelser som kalles mutagener fra å angripe cellen.

Fremmer Heart Health

Gurkemeie root hjelper sirkulasjonssystemet ved å forbedre blod fartøy helse. Det stopper oksidasjon av kolesterol, som beskytter arteriene fra plakkdannelse. Gurkemeie inneholder viktige næringsstoffer inkludert: vitamin C, vitamin B-1, B-2 og B-3, kalsium, jern, mangan, fosfor, kalium og sink.

Andre bruksområder

Gurkemeie root beskytter leveren mot giftstoffer og stimulerer galle sekresjon. Giftige forbindelser blir stoppet fra å nå eller forårsaker en reaksjon på kroppens vev. Det kan også forebygge grå stær.
Ifølge Phyllis Balch i hennes bok, "Resept for Nutritional Healing", gurkemeie har vist evne til å hemme spredningen av HIV i laboratorietesting. Gurkemeie blir også studert for sin innvirkning på Alzheimers sykdom og cystisk fibrose.

Gurkemeie Forholdsregler

Gurkemeie Forholdsregler


Gurkemeie, eller Curcuma longa, er en urt med en 4000-årig historie med medisinsk bruk. Dens virkestoffet, curcumin, er en sterk antioksidant. Gurkemeie viser lover for behandling av fordøyelsesplager, senke kolesterolet, reduserer betennelse, forebygge blodpropp og bekjempe enkelte krefttyper og infeksjoner, men ytterligere testing er nødvendig for å fastslå gurkemeie effekt hos mennesker. Gurkemeie og andre urter er best tatt under oppsyn av en medisinsk faglig. Gurkemeie og curcumin er generelt ansett som trygt ved anbefalt dose. Men det finnes forholdsregler du bør huske på hvis du planlegger å bruke dem.

Blodfortynnende og blødningsforstyrrelser

Hvis du har en blødning lidelse bør du ikke bruke gurkemeie på grunn av sin blodfortynnende egenskaper. Det kan øke risikoen for livstruende indre blødninger, inkludert blødning i hjernen. Gurkemeie kan forsterke effekten av blod-tynner, for eksempel warfarin, klopidogrel og acetylsalisylsyre. Gurkemeie kan samhandle med ikke-steroide inflammatoriske legemidler eller NSAIDs, for eksempel ibuprofen og naproksen. Gurkemeie kan øke risikoen for blødninger og blåmerker når det tas sammen med andre urter kjent for å bremse blodpropp, slik som kvann, nellik, danshen, hvitløk, ingefær, ginkgo, Panax ginseng, rødkløver og vier.

Magesyre medisiner

Store mengder gurkemeie tatt for en lengre periode kan føre til magesyke, kvalme, diaré eller sår. Gurkemeie kan øke produksjonen av magesyre da tatt med cimetidin, esomeprazol, famotidin, lansoprazol, omeprazol og ranitidin. Hvis du har gallestein, galleblæresykdom eller hindret galleganger, bør du oppsøke lege før du tar gurkemeie.

Gurkemeie og Diabetes

Hvis du har diabetes til legen din før du tar tumeric fordi denne urten har hypoglycemic egenskaper, noe som betyr at det senker blodglukosenivået. Når det kombineres med diabetiske medikamenter som senker blodsukkeret, kan gurkemeie forsterke effekten av disse legemidlene.

Gurkemeie under graviditet / amming

Mengden av gurkemeie som vanligvis brukes i matvarer er generelt ansett som trygt, ifølge University of Maryland Medical Center. Men hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke bruke gurkemeie kosttilskudd. Gurkemeie har ikke blitt bevist enten trygge eller utrygge, for ufødte barn og ammende babyer.

Hudreaksjoner

Gurkemeie kan forårsake kontakteksem. Det kan også føre til alvorlige, livstruende allergisk reaksjon som kalles anafylaksi hvis den berører huden, selv om dette er sjelden. Det kan også føre til en gul misfarging av huden hvis den anvendes topisk i en lang tidsperiode.