Digidexo.com

nefritt binyrene

Hva er binyrene lidelse?

De menneskelige binyrene er ansvarlig for mange funksjoner, blant annet å opprettholde forbrenningen og graviditet og kontroll med kjønnsmodning hos barn. Når noe går galt i binyrene selv eller i en del av kroppen som påvirker binyrene, da binyrene lidelser oppstår. Noen eksempler på disse binyrene lidelser er sykdommer som Cushings syndrom og medfødt adrenal hyperplasi.

Funksjon

Binyrene kan finnes på toppen av begge nyrer hos en person. De er formet som en trekant, og er omtrent en tomme høy og tre inches lang. Den indre del av binyrene kjent som binyremargen utskiller hormoner, med adrenalin være en, som har en effekt på slike kroppsfunksjoner som hjertefrekvens, svette, og blodtrykk. De ytre delene av binyrene produserer hormoner som omhandler fett, proteiner og karbohydrater. Mannlige kjønnshormoner og stoffer som styrer salt og kalium nivåene er også utskilt fra denne binyrebarken.

Effekter

Binyrene lidelser skje noen ganger når den delen av den menneskelige hjerne kalles hypothalamus er ikke i stand til å produsere hormoner som blir brukt til å styre binyrene. Hypofysen er også ansvarlig for en slik hormonproduksjon, og hvis de ikke fungerer som de skal da binyrene lidelser kan føre til. Troubles inne binyrene som infeksjon eller sykdom bidrar også til lidelser, med produksjon av hormoner i for høye eller lave mengder den viktigste faktoren.

Betydning

En adrenal lidelse er Cushings syndrom, som forekommer hovedsakelig hos voksne mellom 25 og 50. Det er vanligvis utfelt av binyrene som produserer for mye kortisol, et hormon som styrer stress. Tumorer i hypofyse region ofte føre dette noe som resulterer i overproduksjon av Cushings syndrom. Sykdommen er preget av slike symptomer som fedme, diabetes, sterk hår på kroppen, tretthet, hypertensjon og sammen med eventuelle seksuelle problemer.

Funksjoner

Medfødt adrenal hyperplasi er en binyre lidelse som er genetisk opprinnelse. Kroppen kan ikke produsere nok kortisol og gjør for mye av et hormon som kalles androgen. Symptomene på medfødte adrenal hyperplasia inkluderer kortpustethet, kviser, uregelmessig menstruasjon hos kvinner, ansiktshår hos kvinner, og i alvorlige tilfeller dehydrering, lavt blodsukker og lavt blodtrykk. Det kan også oppstå problemer med å ha et høyt nok nivå av salt i kroppen, og godartede eller ufarlige tumorer hos menn.

Typer

Det er andre binyrene lidelser som er mye sjeldnere enn disse. De omfatter kreft i binyrene, som oppstår i bare to av en million mennesker. Pheochromocytoma er en sykdom som involverer dannelsen av en tumor i medulla del av hjernen som fører til høyt blodtrykk, med 800 tilfeller rapportert årlig i USA. En tilstand som kalles hyperaldosteronisme er ganske sjelden og rammer kvinner i aldersgruppen mellom 30 og 50, med hypertensjon kommer om på grunn av for mye av et hormon som styrer natrium og kalium nivåene i kroppen.

Om binyrene Utmattelse

Adrenal utmattelse, også kjent som binyretretthet syndrom, er en av de mest under-diagnostisert sykdommer i USA. Ofte leger overse viktige indikatorer eller attributt symptomer andre årsaker. Mange ganger pasienter ender opp med følelsen som hypokondere og gi opp. Hvis du tror at du har adrenal utmattelse, kontakt legen din og fortelle dem om dine mistanker umiddelbart.

Funksjon

De binyrene er trekantede organer som ligger like over nyrene. De regulere mengden av adrenalin i systemet og også styre libido i begrenset grad. Ved hjelp av adrenalin, et hormon som forårsaker dine sanser for å skjerpe og hjerteslagene for å få fart, regulerer de kroppens "fight or flight" respons.
For eksempel, i tilfelle du trenger å handle raskt og bestemt grunn til fare eller spenning, vil binyrene pumpe denne energiskapende hormon inn i systemet ditt og gir deg mulighet til å bevege seg med hastighet og atypisk smidighet.
Adrenalin bidrar til å trekke mer blod til de store musklene i kroppen og fordøyelsessystemet er bremset ned. Dette var slik at våre forfedre å flykte en umiddelbar fysisk fare.

Betydning

Når binyrene er ikke sunt, kan de bokstavelig talt oppbrukt. Dette trøtthet fører dem til å bremse i sin produksjon av viktige hormoner og kan ikke klarer å levere nok kortisol til systemet.
Kortisol er noen ganger kalt "stresshormon" fordi det bidrar til å beskytte deg mot uventet stress. For eksempel kan det redusere følsomhet for smerte, å gjøre ting som normalt vil være for smertefullt å oppnå plutselig innenfor rammene av muligheten. Men selv når du ikke er under stress du trenger kortisol i systemet til å hjelpe deg å tenke produktivt og fungere normalt uten tretthet.

Effekter

Binyrene utmattelse er preget av trøtthet og slapphet, særlig tidlig på morgenen, 03:00 til 05:00 om ettermiddagen og rundt 21:00 på kvelden.
Du kan også oppleve kvalme og håravfall. Blodsukkernivået er vanligvis lavere enn vanlig, og du kan ha konsentrasjonsvansker og huske ting.
Hos kvinner, symptomene på PMS er mer merkbar, og både menn og kvinner kan utvikle mild depresjon.
Du kan også kreve salte eller sukkerholdige matvarer, opplever perioder med ekstremt lavt blodtrykk og kan få vekt spesielt rundt midjen.
En av grunnene til at binyrene utmattelse kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene er lik de andre hormon-relaterte lidelser, slik at du kan ha å gjøre noen tester og undersøkelser for å finne ut nøyaktig hva problemet er.

Identifikasjon

Hvis du tror at du har binyrene utmattelse, så må du ta skritt for å finne og identifisere problemet. Det finnes en rekke tester tilgjengelig som kan hjelpe deg å oppnå dette. Binyrene funksjonstester måle kortisolnivå i løpet av fire dager til å avgjøre om du er lav. Det finnes også en rekke online vurderinger som kan hjelpe deg å avgjøre om binyretretthet er en faktor i din nåværende helse.
Andre tester inkluderer kortisolprøver, hormonprofiler og Atch (adrenokortikotropt hormon, et hormon som skilles ut av binyrene som påvirker dine nivåer av kortisol).
Smittetester, som alle må bestilles av lege. De innebærer å ta en eller flere av urinprøver over en periode på timer eller dager. Disse prøvene blir deretter analysert av et laboratorium for å avgjøre om du har for mye eller for lite av hormoner som er regulert helt eller delvis av binyrene.

Misforståelse

Mange tror at det å være sliten, ukonsentrert eller mildt deprimert er bare symptomer på stress. Selv om dette kan være tilfelle, kan det være en fysisk grunn til at du opplever disse symptomene. Binyrene utmattelse er et reelt, behandles problem som forårsaker disse problemene, og du bør definitivt utelukke det før du begynner å ignorere disse symptomene.

Advarsel

Langsiktig binyrene utmattelse er en alvorlig helsefare. Lavere nivåer av kortisol i systemet gjengi immunsystemet ikke klarer å jobbe, og kan føre til at du føler deg ør og å få vekt. Over tid, kan kroppen din ha alvorlige vanskeligheter utvinne fra infeksjoner, og du kan bli kronisk uvel hvis du lar denne tilstanden går ubehandlet.

Hvordan Undertrykk binyrene

Binyrene gjøre ca 50 hormoner. En av dem er kortisol. Når kroppen utskiller for mye kortisol, kan dette skape en rekke helseproblemer. Kortisol regulerer kroppens immunrespons. I riktig mengde, hjelper det din metabolsk funksjon. Det hjelper også deg å håndtere stress. Men langsiktig økning av kortisol kan slite ut binyrene, så det er ikke lenger i stand til å produsere normale nivåer av kortisol. I dette tilfellet er undertrykkelse av binyrene som kreves for å redusere mengden av kortisol.

Hvordan Undertrykk binyrene

Be legen om å sjekke ditt nivå av kortisol og binyrene funksjon - de kan testes ved hjelp av blod, urin eller spytt. Fortsatt forhøyede nivåer av kortisol kan også forårsake problemer med blod sukker, fett opphopning, svekket immunforsvar, utmattelse, bentap og hjertesykdom. Selv hukommelsestap har vært forbundet med høye kortisolnivåer.

Be legen din om å ta resept Nizoral. Ved hjelp av 800 eller 1200 mg av Nizoral holder binyrene fra å produsere kortisol. Mens du tar dette stoffet, har kortisolnivåer overvåkes regelmessig. De langsiktige effektene av Nizoral på dine hormoner er ikke kjent.

Be legen din om å ta resept Lysodren. Den brukes til å redusere naturlige steroider i kroppen din. Imidlertid kan det påvirke din evne til å gjenopprette fra en skade, sykdom eller kirurgi. For å balansere ditt nivå av steroider, må du kanskje ta et kortikosteroid (prednison) før kroppen kan gjøre nok på egen hånd.

Be legen din om å ta Metopirone, som også undertrykker produksjonen av kortisol. Du bør ta den med melk eller en matbit, da det kan føre til kvalme og urolig mage. Det kan også forårsake hodepine, utslett, svimmelhet eller tretthet.

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult


Binyrene er ansvarlig for viktige hormonproduksjonen i kroppen din. Når binyrene ikke fungerer som de skal, kan kroppen oppleve mange bivirkninger, inkludert metabolisme endringer og endrede følelser av sult.

Binyrene Funksjon

Ligger på toppen av nyrene binyrene er en del av din endokrine systemet. Kjertlene arbeide i forbindelse med hypofysen og hypothalamus. Dette teamet hjelper til med å kontrollere kroppens produksjon av kortisol, adrenalin, noradrenalin, og aldosteron.

Binyrene Ubalanse

Svulster, sykdom eller medisinske bivirkninger kan svekke binyrene funksjon. De resulterende kortikosteroid ubalanse påvirker regulering av stoffskiftet. Noen unormal adrenal hormon produksjonen vil påvirke kroppen og kan føre til alvorlig sykdom.

Addisons sykdom

Addisons sykdom er preget av under-produksjon av adrenal hormoner. Kroppen din blir svært følsomme for insulin, og du kan bli hypoglycemic. Ifølge Merck Medical Manual, kan Addisons føre til mangel på matlyst. Motsatt kan ekstrem sult for salt mat oppstå under perioder med lavt blodsukker indusert av sykdommen.

Cushings syndrom

Cushings syndrom er karakterisert ved overproduksjon av hormonet, kortisol. Dette over-produksjon kan stamme fra en tumor, eller fra bruken av kortikosteroider. Personer som lider av Cushings lider mange symptomer, deriblant glukoseintoleranse og vektøkning, spesielt gjennom torso.

Betydning

Unormal produksjon av kortisol, på grunn av binyrene dysfunksjon kan påvirke den delikate hormonelle balansen i kroppen din. Kortisol er ansvarlig for riktig metabolismen av fett, karbohydrater og proteiner i kroppen din.

Lav binyrene Funksjon

Lav binyrene funksjon bærer symptomer som ligner på andre forhold og bør diagnostisert av lege. De vanligste symptomene er kronisk tretthet, stress og angst, og en lav motstand mot forkjølelse og infeksjoner. Livsstilsendringer som trening, avslapning og riktig kosthold kan forbedre kjertel hormon-sekresjon funksjoner.

Kortisol

En vanlig foreskrevet medikament for lav adrenal funksjon er kortisol, som bidrar til å regulere kroppens produksjon av hormoner. Når startet imidlertid pasienter noen ganger må fortsette å ta medisinen for livet.

Vitaminer

Vitamin C ofte kan bidra til å øke kroppens immunsystem. Vitamin C hjelper også kroppen bedre utnytte karbohydrater og proteiner, bygge røde blodlegemer og bekjempe infeksjoner som kan hindre binyrene funksjon.

Blood Sugar

Lavt blodsukker er ofte en medvirkende årsak til lav binyrene funksjon. Blodsukkernivået kan reagere på en svekket binyrene, mens dårlig kosthold bidrar til en allerede svak kjertelsystemet.

Justeringer

Kiropraktisk justering har hatt positive resultater i å gjenopprette binyrene helse fordi binyrene får næringsstoffer fra blodet som renner gjennom ryggraden.

Mat

Pantotensyre mangel kan skape et svekket binyrene. Spis mat høy i næringsstoffer, for eksempel tomater, brokkoli, laks og hele korn.

Trening

Ved oksygenblodårene gjennom trening, binyrene fungere bedre. Hoppe på en trampoline kan ha styrkende effekt på binyrene, mens økende balanse og aerob utholdenhet.

Binyrene Disorder Treatment

Forstyrrelser i binyrene kan føre til en rekke symptomer på grunn av en ubalanse av hormoner i kroppen din. Symptomene på binyrene lidelser omfatter muskelproblemer, fordøyelsessykdommer og hjerteeffekter. Behandlinger kan redusere disse symptomene og hindre alvorlige komplikasjoner. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, behandlinger for binyrene lidelser omfatter kirurgi og medisiner.

Hormon Replacement

Binyrene lidelser kan redusere kroppens evne til å produsere hormoner som androgener og østrogener, og legen din kan foreskrive syntetisk hormon erstatninger for å behandle din tilstand.

Kjemoterapi

Kjemoterapi medikamenter kan bli brukt til å behandle kreftsvulster som forårsaker adrenal kjertel lidelser, og kan bli anvendt i kombinasjon med kirurgiske teknikker.

Kirurgi

Kirurgi kan være nødvendig for å behandle binyrene lidelse hvis det er forårsaket av en svulst på eller i nærheten binyre, nyre eller hypofysen.

Time Frame

Avhengig av årsaken til binyrene lidelse, kan behandlinger være nødvendig bare én gang, slik som i tilfellet med kirurgi, og noen medisiner kan være nødvendig for resten av livet ditt.

Betraktninger

Hvis du har medisinske tilstander som dysfagi (vanskeligheter med å svelge) eller har hyppig oppkast eller diaré, kan du ikke være i stand til å ta muntlig medisiner og i stedet kan gis injeksjoner for å behandle din tilstand.

Fordeler

Behandlinger for binyrene lidelser kan forbedre din libido samt øke mengden av naturlig smøring og evne til orgasme under samleie.

Hypofunksjon binyrene Disorders

Ifølge wrongdiagnosis.com, er adrenal hypofunksjon en tilstand der binyrene ikke er i stand til å fungere godt nok til å produsere mengden av kortikosteroidhormoner som kroppen trenger. Dens årsaker er mange, selv om det er delt inn i to typer: primære og sekundære hypofunction. De skiller seg fra hverandre ved at kjertelen selv er skadet i primær hypofunksjon, og kjertelen er sunt, men mangler hormonell stimulering i videregående hypofunction.

Fakta

Binyrene hypofunction oppstår når binyrene virksomhet er redusert. Dette kan skyldes skaden gjort til binyrene (kalles primær adrenal hypofunksjon), eller på grunn av mangel på hormonell stimulering (sekundær hypofunksjon). Primær hypofunction oppstår når binyrene er fysisk skadet, oppstår på grunn av mangel på hormonell stimulering vanligvis forårsaket sekundær når ved hypopituitarisme (en redusert utskillelse av en eller flere av de åtte hormoner skilles ut av hypofysen).

Primær Adrenal hypofunction

Primær adrenal hypofunction er ofte forårsaket av Addisons sykdom (som oppstår når 90% av binyrene er ødelagt). Addisons sykdom er oftest et resultat av autoimmun adrenalitis (hvori den autoimmune system aktivt ødelegger binyrene). Binyrene kan også bli skadet av tuberkulose, en blødning i binyrene, svulster eller infeksjoner. En bilateral adrenalectomy (der begge binyrene er fjernet), kan også føre til adrenal hypofunction.

Sekundær Adrenal hypofunction

Sekundær adrenal hypofunction oppstår når binyrene ikke blir skikkelig stimulert av hormoner som sendes fra andre kjertler som normalt ville føre til dens funksjon. Dette skjer ofte når hypofysen ikke utskiller riktig mengde hormon å stimulere binyrene. Vanligvis er det hypofysen som mangler funksjon, ikke binyrene selv. Skjønt sekundær adrenal kjertel hypofunksjon kan også være forårsaket av fjerning av en kortikotropin-utskillende tumor eller brå avslutning av langvarig behandling med kortikosteroider.

Symptomer

Typiske symptomer på binyrene hypofunction inkluderer; svakhet, svimmelhet, tretthet, vekttap, mageubehag økt pigment i huden, depresjon, ledd-og muskelsmerter, dehydrering, gastrointestinale forstyrrelser, angst, nedsatt toleranse for fysisk og følelsesmessig stress, redusert blod natrium, redusert blodsukker, høyt blod kalium, skjelvinger , redusert blodtrykk og besvimelse. Disse symptomene i forbindelse med nylig diagnostisert medisinske tilstander som tuberkulose, en fersk bilateral adrenalectomy, nylig blødning i binyrene, svulster, eller nylig infeksjon kan tyde på binyrene hypofunction.

Behandling

Binyrene hypofunction er en alvorlig lidelse, og behandlingen er en livslang forpliktelse. En pasient med denne diagnosen er ofte behandlet med kortikosteroider erstatning som sitt primærbehandling (dette gjøres vanligvis med kortison eller hydrokortison). Andre behandlinger inkluderer desoxycorticosterone (som er en mineralkortikoid, gis via IV) og fludrocortisones (som er tatt oralt, og er et syntetisk mineralkortikoid), som er gitt for å forhindre dehydrering og hypotensjon.

Symptomer på binyrene Deficiency

Symptomer på binyrene Deficiency


Binyrene mangel (redusert produksjon av adrenal hormoner) forekommer med Addisons sykdom, kongenital adrenal hyperplasi, og som reaksjon på visse operasjoner, hypofysen tumorer eller infeksjoner. Binyrene produserer hormoner som kortikosteroider, androgener og aldosteron som er delvis ansvarlig for å administrere kroppens natrium, vann, kalium og blodsukker, blodtrykk, seksuell utvikling og reaksjon på stress. Det er mange symptomer assosiert med binyre-mangel, og behandlinger er tilgjengelige for å behandle sykdommen.

Tretthet, svakhet og svimmelhet

Tretthet, svakhet og svimmelhet når du står oppreist er vanlige symptomer på binyrene mangel. Disse symptomene kan oppstå plutselig eller utvikle seg over tid, og er forårsaket av binyrene er lav produksjon av kortikosteroid hormon, kortisol. Svimmelhet kan forsterkes ved lavt blodtrykk som er et annet symptom på binyre mangel.

Overdreven Urinering og dehydrering

Overdreven vannlating og dehydrering kan oppstå når binyrene ikke produserer nok av hormonet, aldosteron. Aldosteron mangel kan føre til et lavt natriumnivå og høyt kaliumnivået i blodet, noe som gjør nyrene ikke er i stand til å konsentrere urin. Dette resulterer i økt urinering som kan føre til dehydrering.

Hypoglykemi og lavt blodtrykk

Kortisol spiller en rolle i kroppens følsomhet for insulin og bidrar til å opprettholde kardiovaskulær funksjon, blodtrykk, inflammatoriske responser og metabolisme. Binyrene mangel pasienter med lave nivåer av kortisol ofte lider av lavt blodtrykk og hypoglykemi. Et annet element av lavt blodtrykk i binyrene mangel er lav aldosteron produksjon. Dette påvirker nyrene evne til å regulere salt og vann i kroppen, og dermed ytterligere bidrar til lavt blodtrykk.

Hudforandringer

Noen pasienter med binyrene mangel i form av Addisons sykdom kan utvikle en mørkere bestemte områder av huden, inkludert albuer og knær, i hudfolder, rundt lepper, brystvorter og genitalia, ansiktet og skuldrene. Når kroppen lider av binyrene mangel, prøver hypofysen til å stimulere binyrene ved å produsere store mengder corticotropin. Dette rikelig corticotropin over-stimulerer produksjonen av melanin, som er ansvarlig for mørkere hud.

Hyperkalemi

Binyrene mangel involverer lave nivåer av hormon, aldosteron, kan føre til et høyt nivå av kalium i blodet, også kjent som hyperkalemi. Hyperkalemi kan føre til kvalme, hjertearytmier, svak eller fraværende puls og hjertestans.

Andre vanlige symptomer

Tap av matlyst, kvalme, diaré, oppkast og vekttap er ofte til stede i binyrene mangel pasienter på grunn av lav kortisol produksjon, noe som forstyrrer kroppens metabolske prosesser.

Hva er årsakene til Cyster på binyrene?

Usett av det blotte øyet, inneholder kroppen binyrene at når fungerer som den skal påvirke en persons fysiske og mentale velvære. Imidlertid skaper en cyste stede ulike komplikasjoner til en persons helse.

Beliggenhet

Binyrene kan bli funnet på den øverste del av hver nyre. Tre arterier levere blodtilførselen til hver kjertel.

Funksjon

Den binyrene primære formål vedrører produksjon av hormoner. De regulerer en persons fysiske eller psykiske respons på stress.

Symptomer

Hvis binyrene gjør tilstrekkelige mengder av hormoner, kan en av de første indikasjonene være trøtthet eller sykdom. Et signal for cyster kan være magesekken og / eller ryggsmerte, blod i urin eller feber.

Årsaker

En cyste i binyrene, skjønt sjelden, kan det danne seg på grunn av en bakteriell infeksjon eller parasitter. Imidlertid utvikler en mer alvorlig årsak som et resultat av et hypofyse svulst som påvirker kroppens hormonproduksjon.

Forebygging / løsning

Når en lege oppdager en cyste, kan han velge å ikke ta det hvis det vises godartet. Behandling avhenger av størrelse og plassering, og kan reguleres med medisiner og regelmessige kontroller hvis kirurgi og stråling er ikke nødvendig.

Advarsel

Neglisjere avtaler med en lege kan forårsake livstruende resultater når medisinen ikke klarer å regulere hormonproduksjonen. Oppsøk lege så snart som mulig med noen tegn på problemer i dette området.

Hvordan virker Coffee Undertrykk binyrene?

Hvordan virker Coffee Undertrykk binyrene?


Binyrene er ansvarlig for å regulere hormoner for å hjelpe kroppen din avtale med ulike typer stress. Selv om kjertlene er utformet for grundig å kontrollere adrenal nivåer, kan visse stoffer forstyrre denne balansen. Koffeinholdige kaffe påvirker binyrene nivåer dramatisk.

Coffee

Koffeinholdige kaffe forårsaker nerveceller i hjernen til å sende signaler til hypofysen til å skille ut et hormon som stimulerer binyrene til å frigjøre adrenalin i blodet.

Adrenaline

Adrenalin setter kroppen i en "flight eller kjempe" modus, som gir deg energi og styrke til å håndtere en truende situasjon. Imidlertid produserer kaffe denne effekten kunstig, forårsaker at overflødig energi til å gå ubrukt.

Tilbaketrekking

Når adrenalinet slites av, kan tretthet, irritabilitet, hodepine og forvirring satt inn. Dette fører cravings for mer koffein, som frigjør mer adrenalin, holde kroppen i en konstant tilstand av stress.

Utmattelse

Måneder eller år med vedvarende belastning vil eksos binyrene. Binyreinsuffisiens er preget av lave adrenal nivåer, som forårsaker tretthet, lavt blodtrykk, svakhet, mangel på konsentrasjon, depresjon, søvnløshet, angst og cravings for salt og sukker.

Oppsummering

Koffeinholdige kaffe ikke umiddelbart undertrykke binyrene. I kontrast, i stor grad stimulerer dem. Imidlertid, over tid, kan føre til kaffe adrenal insuffisiens, noe som resulterer i ekstremt lave nivåer adrenal og symptomer som berører det daglige liv.

Hva er behandlingen for slitne binyrene?

Hva er behandlingen for slitne binyrene?


Sliten binyrene, kjent som sekundær adrenal insuffisiens, produsere tilstrekkelige mengder cortisol eller aldolsterone. Denne mangel bosatt i binyrebarken, hvor disse hormonene blir produsert. Symptomer er tretthet, muskelsvakhet og lavt blodtrykk.

Medisiner

Legene støtter slitne binyrene med kortikosteroider eller syntetiske steroidhormoner. Selv om effektiv, vil pasienten sannsynligvis nødt til å ta disse medisiner for resten av livet.

Kortisol

Leger behandler lavt kortisolproduksjonen ved å erstatte hormonet med syntetisk kortisol hormoner som kalles glukokortikoider, som inkluderer hydrokortison, kortison acetat og prednison. Ta glukokortikoider i tablett danner en-to ganger per dag.

Aldosteron

Lei binyrene som produserer tilstrekkelige nivåer av aldolsterone behandles med Fludrocortisone acetat tabletter, en mineralkortikoid, tatt en gang per dag. Leger vanligvis råde deg til å øke saltinntaket også.

Bivirkninger

Kortikosteroidbivirkninger inkluderer kvalme, hodepine, søvnløshet, angst, akne og depresjon. Alvorlige bivirkninger er hudutslett, hevelse i ansikt, ben eller ankler, synsproblemer og muskelsvakhet.

Advarsel

Stressende situasjoner kan kreve ekstra doser av kortikosteroider på grunn av manglende evne til slitne binyrene til å produsere de ekstra stresshormoner som kreves for kroppen å takle.

Hva er årsakene til overaktiv binyrene?

Hva er årsakene til overaktiv binyrene?


Binyrene består av to deler: cortex og medulla. Binyrebarken regulerer stress, blodsukker og blodtrykk. Binyremargen styrer adrenalin produksjon. Ulike forhold kan føre til at binyrene til å bli overaktiv.

Danger

Livstruende situasjoner føre binyremargen å produsere et rush av adrenalin som øker reaksjonstiden, styrke og energi til å hjelpe kroppen kampen eller løpe vekk fra fare.

Anstrengelse

Høy intensitet trening fører nevrale meldinger som skal sendes til binyrene til å produsere adrenalin for å hjelpe kroppen med å takle de fysiske kravene blir lagt på den.

Sentralstimulerende

Koffein, guarana, ephedra, sukker, reseptbelagte midler og alkohol så vel som ulovlige stoffer som kokain og heroin alle sparke binyrene i høygir, som er hva som forårsaker flommen av energi og følelse av eufori.

Svulster

Carcinoma svulster i binyrebarken kan føre til at kjertelen å overprodusere kortisol. Pheochromocytoma, eller en binyremargen svulst, kan føre til et overskudd av adrenalin for å bli sluppet ut i blodet.

Binyresvikt

Ironisk nok, binyrene som blir helt utladet og ikke klarer oppleve en hyper fase rett før svikt der de pumpe ut hormoner før slutt utmattende.

Binyrene funksjon hos barn

Binyrene funksjon hos barn

Når du tenker på et barns helse og trygg utvikling, trenger binyrene ikke vanligvis kommer til tankene. Funksjonen av binyrene, men er nødvendig for helse og trivsel. Det er først når binyrene er feil som folk vanligvis legger merke til dem. En grunnleggende forståelse av disse kjertlene kan bidra til å øke den generelle helsen.

Beliggenhet

Binyrene er plassert i magen, på toppen av nyrene. Det er to av disse kjertler, en på toppen av hver nyre. Binyrene er også kalt suprarenal kjertler. Begge disse navnene, binyrene og suprarenal, refererer til plasseringen av kjertler og mener "på eller i nærheten av nyrene."

Identifikasjon

De binyrene er svært liten og trekantet i form, men noen leger beskrive dem som stjerneformet. De er hver sammensatt av to forskjellige deler. Disse delene er binyremargen og binyrebarken. Hver av delene er ansvarlig for en annen funksjon inne i et barn eller en voksen kropp. Binyrene har også adrenal arterier som er koblet til dem.

Funksjon

Binyrene er en del av det endocrine system, noe som betyr at de arbeider med andre kjertler i kroppen for å produsere hormoner som er nødvendige for utvikling og vekst hos et barn. Binyrebarken skaper og utskiller hormoner direkte inn i blodstrømmen, mens medulla skaper hormoner som adrenalin.

Betydning

Binyrebarken skaper hormoner som er nødvendige for den daglige livet til et barn. Hormonene skilles ut av denne delen av binyrene glandsare ansvarlig for å kontrollere kroppens bruk av fett og karbohydrater, og for å bekjempe infeksjoner. Sunn binyrebarken funksjon er spesielt viktig i små barn fordi det hjelper dem å bekjempe sykdommer, og det styrker deres immunsystem. Binyremargen skaper hormoner som hjelper en person å takle stress, både følelsesmessig og fysisk. Dette er også svært viktig for et barn som det hjelper på hans evne til å reagere hensiktsmessig på stressende og intense situasjoner.

Problemer

Det er flere lidelser som kan påvirke adrenal hormon produksjon. Det er mulig for et barn å ha overaktiv binyrene, der kroppen vil produsere for mange hormoner, eller under aktive binyrene, der kroppen ikke vil produsere nok hormoner. En annen adrenal problem som berører barn er en lidelse som kalles medfødt adrenal hyperplasi, som er genetisk arvelig. Medfødt adrenal hyperplasi påvirker utvikling hos barn og kan forårsake problemer som denne lidelsen kan føre til senere problemer med sunn utvikling i puberteten.

Forhold forårsaket av Feil på binyrene

Om

Binyrene ligger like over nyrene. Binyrene produserer tre hormoner ansvarlig for å regulere metabolske prosesser --- som blod sukker --- i kroppen. Binyrene regulerer også inflammasjon, salt og vann-nivåer, stress, pubertet og kjønnshormoner i kroppen. Binyrene funksjonsfeil kan føre til symptomer som tretthet, muskelsvakhet, tap av sexlyst, ansikts hårvekst hos kvinner, høyt blodsukker, høyt blodtrykk, overvekt og depresjon. Ifølge National endokrine og metabolske sykdommer Information Service, andre forhold har mange av de samme tegnene som adrenal feil, så det er viktig å diskutere symptomer med legen din for å finne ut om adrenal feil er relatert til din sykdom.

Cushings syndrom

Cushings syndrom oppstår når kroppen har vært utsatt for høye nivåer av hormonet kortisol. Kortisol er produsert og utgitt av binyrene til å regulere sunt blodtrykk nivåer; redusere betennelse; balansere insulin; og forbrenne proteiner, karbohydrater og fett i kroppen. Folk tar medisiner som inneholder en kjemisk steroid form av kortisol har en høyere risiko for å utvikle Cushings syndrom. Steroid medisiner som de som er tatt for astma, leddgikt, lupus og betennelse kan påvirke binyrene funksjon. Hypofysen i hjernen er ansvarlig for å fortelle binyrene når du skal slippe kortisol. Ifølge National endokrine og metabolske sykdommer Information Service, er 70 prosent av Cushings syndrom tilfeller forårsaket av svulster på hypofysen. Svulsten forårsaker hypofysen til å fortelle binyrene til å produsere for mye kortisol. Cushings syndrom rammer kvinner fem ganger oftere enn menn. Behandling kan være alt fra kirurgi for å fjerne svulster i hypofysen, forskrivning kortisolhemmende medikamenter eller helt fjerne binyrene.

Medfødt binyrebarkhyperplasi

Medfødt adrenal hyperplasi (CAH) er en genetisk tilstand som rammer både menn og kvinner. CAH interfers med normal vekst og utvikling hos barn. CAH forårsaker binyrene til over produsere noen hormoner og under produsere andre. For eksempel produksjon av testosteron --- en viktig hormon i seksuell utvikling --- er forhøyet. CAH kan være tilstede ved fødselen eller utvikle i puberteten. For mye testosteron forårsaker unormale kvinnelige kjønnsorgan, vekttap, dehydrering og oppkast hos spedbarn. Hos ungdom symptomer inkluderer svært tidlig pubertet, alvorlig akne, kvalme, tretthet, lavt blodtrykk, høyt kolesterol, fedme og svakt immunsystem respons. Jenter med CAH kan oppleve uregelmessig eller fraværende menstruasjon, infertilitet, og overskytende ansikts-og kroppshår. CAH behandles med hormon erstatning eller hemmer narkotika. Ifølge Mayo Clinic, kan mange barn med medfødt adrenal hyperplasia kunne styre tilstanden ved å forbli på sine medisiner på ubestemt tid. De vokser opp til å lede sunt liv med en normal levealder.

Svulster i hypofysen

Svulster i hypofysen er godartet, eller noncancerous, svulster i hypofysen som skiller ut ekstra hormoner forårsaker binyrene ikke virker lenger. Høye nivåer av kortisol kan være et tegn på en hypofyse svulst. Symptomer på høyt kortisolnivå inkluderer skjør og tynn hud; hud som lett får blåmerker og helbreder dårlig; lilla eller rosa strekkmerker på magen, lår, rumpe, armer og bryst; og ryggsmerter fra bøying, løfting eller står opp. Ifølge National endokrine og metabolske sykdommer Information Service, er den mest brukte behandlingen kirurgisk fjerning av svulsten. Hvis operasjonen mislykkes eller ikke er et alternativ, er strålebehandling en annen mulig behandling.

Hvordan forbedre binyrene funksjon

Binyrene, som ligger over nyrene, utslipp hormoner for å bidra til å regulere protein, salt, karbohydrater og fett i kroppen din Ifølge National Institutes of Health, kan binyrene funksjoner bli påvirket av andre endokrine kjertler, for eksempel hypofysen. Forbedre binyrene funksjon avhenger av type av adrenal lidelse du har. Konvensjonelle behandlinger varierer fra medisiner til kirurgi, og alternative løsninger tilgjengelig. Opt for rask diagnostisering og behandling for å raskt forbedre binyrene funksjon.

Hvordan forbedre binyrene funksjon

Medfødt binyrebarkhyperplasi

•  Sjekk dine symptomer. Ifølge manataka.org, vanlige tegn på adrenal sykdom er diaré, hyppig sykdom, vekt og appetitt tap, svimmelhet, slapphet, depresjon, stress, hårtap, mangel på energi, muskelsvakhet, intoleranse for kjølige temperaturer, og kvalme eller oppkast .

Se en endokrinolog for en diagnose. Lav adrenal hormon produksjonen kan indikere av en uhelbredelig lidelse som kalles medfødt adrenal hyperplasi.

Ta din daglige adrenal hormon erstatning medisiner hvis legen har forskrevet en. Dosen vil avhenge av hvor mye hormon binyrene mangler.

Ta en urte supplement bare hvis legen godkjenner. Ifølge manataka.org, huang qi, agurkurt og sibirsk ginseng kan bidra til å forbedre binyrene fungerer.

Adrenal Svulster

Sjekk dine symptomer. Ifølge Society of American Gastrointestinal og endoskopisk kirurgi, vanlige symptomer på en binyre svulst inkluderer høyt blodtrykk, hypokalemi (lavt kaliumnivå i blodet), hjertebank, tretthet, angst, hyppig vannlating, hodepine og høyt blodsukker.

Se hva slags binyre svulst du har. SAGE sier at det er to hovedtyper: den ene produserer kortisol og man produserer aldosteron. Cushings syndrom er forbundet med binyrene som produserer kortisol. Hvis en svulst ikke forårsaker symptomer eller produsere en av de nevnte hormoner, er det sannsynlig godartet, rapporterer SAGE.

gjennomgå en binyre biopsi og ultralyd for å utelukke at svulstene er ondartet, eller kreft. Kreft i binyrene er sjelden, men det krever kirurgisk fjerning for å hindre spredning til andre deler av kroppen, i henhold til SAGE.

Følg legens ordre. Ifølge National Institues of Health, er godartede adrenal svulster behandlet med strålebehandling, kirurgi eller medikamenter for å hemme produksjonen av kortisol og aldosteron. I noen tilfeller kan du gjennomgå mer enn én type behandling.

Forholdet mellom nefritt & nevropati

Forholdet mellom nefritt & nevropati


Nefritt, eller betennelse i nyrene, kan påvirke mer enn nervesystemet. Nevropati, en sykdom av nerver, kan synes å ha noe å gjøre med nyrene. Likevel nyrer og nerver er nært beslektet. Faktisk, symptomer du kanskje vurdere nevrologiske, tretthet, forvirring og delirium til kramper, kramper, nedsatt hjertefrekvens eller prikking i hender og føtter, kan tyde på nyresvikt --- noe som kan ha begynt med nefritt.

Nyrer

Forholdet mellom nefritt og nevropati reflekterer funksjon av nyrene. Dette inkluderer rydding avfallsstoffer fra kroppen, opprettholde kroppens syre-base balansen og regulere konsentrasjonen av kalium i blodet, ifølge "Understanding Patofysiologi," av Sue Huether og Kathryn McCance. "Ved å skade den skjøre looper, tubuli og fartøy der nyrene filtrerer blodet, kan nefritt hindre disse funksjonene.

Nerver

Utgangspunktet, kan nefritt produserer ingen symptomer. Faktisk trenger symptomatiske endringer i nyresykdom vanligvis ikke vises før nyrefunksjonen faller til mindre enn 25 prosent av normalen, merk Huether og McCance. Hvis det er tillatt å forverres, vil imidlertid nefritt føre til nyresvikt. Dette vil føre til en opphopning av avfallsstoffer i blodet, samt en forstyrrelse i syre-base-balanse og kaliumkonsentrasjonen. Noen av disse tre dysfunksjoner vil ha nevrologiske konsekvenser, merk Huether og McCance.

Uremia

Urea, et avfallsprodukt som følge av nedbryting av protein, er den viktigste nitrogenholdig bestanddel av urin, bemerker "Taber er Cyclopedic Medical Dictionary." En nedgang i nyrefunksjonen hemmer utskillelse av urea, noe som fører til uremia, et syndrom som inneholder forhøyede nivåer av urea i blod, i henhold til Huether og McCance. Akkurat hvordan uremia forårsaker nevropati er ikke godt forstått, ifølge National Kidney Foundation. Unektelig, skjønt, er uremia forbundet med utbredt svekkelse av nervefunksjoner, merk Huether og McCance.

Acidose

Den normale funksjon av kroppen, inklusive nervesystemet, er avhengig av å opprettholde blodets syre-base-balanse. På en skala fra null til 14, syre-base-balansen i blodet vanligvis ligger på 7,4. En dråpe til 7, eller stige til 7,8, ville drepe en person i løpet av minutter, viser boken "Biology" av Neil Campbell, Jane Reece, og Lawrence Mitchell. Dreven syre i blodet (acidose), som kan gi nyresvikt, forårsaker nevrologiske endringer, merk Huether og McCance.

Hyperkalemi

Acidose kan svekke nerve funksjon indirekte, gjennom å forårsake overdreven opphopning av kalium i blodet (hyperkalemi). I acidose, hydrogenioner tvinge kaliumioner av celler inn i mellomrommene mellom celler, i henhold til Huether og McCance. Kan ikke skille ut overflødig kalium, kan nyrene ikke hindre opphopning. Fordi nerveimpulser avhengig av en balanse mellom natrium og kalium, kan hyperkalemi svekke nerve overføring, kan konsekvensene av hvilke være dødelig, merk Huether og McCance.

Utvikling

Siden nevropati finnes i 65 prosent av pasientene som tar initiativet til dialyse, foreslår National Kidney Foundation at det begynner å utvikle seg på noen tidligere fase av nyresykdom. Nerve conduction tendens til å avta som nyrene svikter og, til slutt, skade på cellene i perifere nerver vises, melder National Kidney Foundation.

Hva er symptomene på binyrene problemer?

Hva er symptomene på binyrene problemer?


De binyrene er endokrine kjertler som har den primære funksjonen til å produsere hormoner relatert til stress respons. De produserer en rekke hormoner, den mest kjente av disse er adrenalin og testosteron. Problemer med binyrene kan være forårsaket av en rekke tilstander og symptomer varierer betydelig fra årsak til å forårsake. Noen av de mer vanlige binyrene lidelser og deres symptomer er omtalt nedenfor.

Cushings syndrom

Cushings syndrom er en tilstand der det er for mye kortisol i kroppen. Dette kan være forårsaket av medisiner som inneholder kortisol, svulster eller genetikk. Symptomene inkluderer fedme i torso, høyt blodtrykk, langsom vekst og hudproblemer.

Medfødt binyrebarkhyperplasi

Medfødt adrenal hyperplasi er en tilstand der binyrene ikke produserer nok kortisol. Det er en genetisk forstyrrelse forårsaket av et recessivt gen som vanligvis må overføres av begge foreldre. Symptomene inkluderer lavt blodsukker, kortpustethet, lavt blodtrykk, infertilitet hos menn og overdreven ansikts hår hos kvinner.

Addisons sykdom

Addisons sykdom er en tilstand der binyrene ikke produserer tilstrekkelig nivå av alle de adrenal hormoner. I denne tilstanden, blir binyrebarken skades eller ødelegges fullstendig av en autoimmun respons, kreft, sykdom eller en genetisk sykdom (barn). Symptomer inkluderer vekttap, muskelsmerter, kvalme, magesmerter, unormal hudfarge og intoleranse for kulde.

Binyreinsuffisiens

Binyreinsuffisiens er en tilstand som er også preget av en underproduksjon av adrenalin hormoner. I motsetning til Addisons sykdom, er binyreinsuffisiens vanligvis forårsaket av hypofysen ikke å produsere nok ACTH (et hormon som regulerer hormonproduksjonen i binyrene). Symptomer inkluderer hypoglykemi, svimmelhet, lavt blodtrykk, diaré og desorientering

Advarsel

Binyre lidelser kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Hvis du mistenker at du kan ha et problem med binyrene, oppsøke hjelp hos en lege.

Binyrene Overbelastning Symptomer

De binyrene er ansvarlig for å regulere nivåer av kortisol og adrenalin i kroppen og administrere kroppens ressursene under stressende forhold. Binyrene kan øke hjertefrekvensen, skjerpe sansene og tregere fordøyelse som en del av stressresponsen, men for mye stress kan skatt kroppen og gjøre adrenal funksjon ineffektiv. Dette resulterer i en tilstand som kalles binyrene overbelastning eller binyretretthet.

Vanlige årsaker

Noen av de vanligste årsakene til binyrene overbelastning inkluderer: fysisk stress fra sykdom eller sykdom, følelsesmessig stress, kroniske infeksjoner, underproduksjon av kortisol, generell hormonell ubalanse og et svakt immunsystem. Stress i kroppen kan føre til betennelse og smerter som gjør adrenalin kjertlene jobbe hardere enn vanlig, noe som resulterer i en økt etterspørsel etter mer kortisol. Når dette kravet ikke er oppfylt, er resultatet adrenal overbelastning.

Identifikasjon

Vanlige symptomer på binyrene overbelastning omfatter søvnproblemer, konsentrasjonsvansker, dårlig hukommelse, kronisk tretthet, manglende energi i morgen, uforklarlige smerter, spesielt i øvre del av ryggen, nedsatt sexlyst, depresjon, kvalme, forstoppelse og diaré, uforklarlig håravfall , mat cravings, lavt blodtrykk, lavt blodsukker og vektøkning rundt midjen.

Diagnose

I tillegg til gjennomgang av grunnleggende symptomer på binyrene overbelastning, kan en lege foreta flere tester for å fastslå eventuelle hormonelle ubalanser eller ernæringsmessige mangler som kan være roten av problemet. En Adrenal funksjonstest (AFT) måler mengden DHEA og kortisol i kroppen; DHEA-S måler nivåer av DHEA i spytt; ACTH-testen måler konsentrasjonen av adrenokortikotropt hormon (ACTH) i kroppen, noe som kan være en indikator på binyre dysfunksjon; en grunnleggende kortisol testen måler mengden av kortisol i blodet for å avgjøre om betennelse eller en dårlig fungerende stoffskifte er å klandre.

Ernæringsmessige mangler

Noen tilfeller av binyrene overbelastning kan behandles med ernæringstilskudd fordi årsaken kan rett og slett være et dårlig kosthold. Dietter som er lav i magnesium, jern, B-vitaminer, kalsium, omega-3 fettsyrer og 5-HTP kan øke risikoen for binyrene overbelastning fordi stoffskiftet ikke fungerer på sitt optimale nivå. Kosttilskudd som inneholder disse essensielle næringsstoffer kan støtte sunne hormonnivåer, øke immunforsvaret fungerer, gjenoppretter et sunt nervesystem og øke mental årvåkenhet.

Reseptbelagte medisiner

Bare to typer reseptbelagte medisiner er tilbudt for de som lider av binyrene overbelastning. Kortikosteroider er et syntetisk hormon som kan lindre betennelser og forbedre binyrene fungerer. Men å ta disse medfører fare for nedleggelse binyrefunksjon helt. Hydrokortison er et bio-identisk form av kortisol som kan også være foreskrevet for å gjenopprette sunt binyrene funksjon. Imidlertid kan for mye av denne medisinen også slå av eller redusere adrenal funksjon. Det er vanlig foreskrevet i bare de mest alvorlige tilfellene.

Slik reparerer binyrene Naturligvis

Selv om det ikke er en umiddelbar metode for å gjenopprette binyrene energireserver, vil flere måneder med behandling med visse urter og vitaminer forsikre deg om en større payoff enn hvis det utføres med medisiner eller over-the-counter forberedelser. Bruken av adaptogenic urter er en utmerket måte å revitalisere drenert og used binyrene, og det er naturlig. Adaptogenic urter er de som etablerer en balanse, automatisk korrigere nivåene av "høyder" og "nedturer" uten å endre noen nivåer som allerede er normal.

Slik reparerer binyrene Naturligvis

Viktige Urter

Cordyceps sinensis, også kalt "gravemaskin sopp," er en soppekstrakt som roer deg ned, hjelper deg å sove, senker Bood trykket og hjelper med impotens. Det forbedrer energi og er tatt av OL-utøverne. Ta 300-400 mg. daglig, to ganger daglig.

Rosenrot er en urt fra Sibir som beroliger, beskytter hjertet, letter depresjon og forbedrer arbeidsprestasjoner. Denne urten slår også tretthet og hjelper deg å sove bedre. Ta 50-100 mg. en dag.

Ashwagndha, også kalt indisk ginseng og "vinter kirsebær" er en ayurvedisk urt fra India som hjelper søvn, reduserer angst, rastløshet og søvnløshet, og letter leddgikt smerter og betennelser. Studier viser det kan øke thyroid funksjon og kontrollere blodsukker og kolesterol. Ta 440-550 mg. en dag.

B5 eller Pantethine er den perfekte B-vitamin fordi det fungerer spesielt for adrenal helse, forebygge smitte, normal kolesterol og overvinne tretthet, mens lave nivåer av B5 kan forårsake utmattelse, lav appetitt, brennende hender og føtter og håravfall. Ta 500-1000 mg. en dag.

Magnesium chelate er et nødvendig næringsstoff for produksjon adrenal hormaones og bekjempe tretthet. Disse typer av magnesium er lettere å absorbere og lettere på magen. Magnesium chlate eller glycinate er også bra for leggkramper, depresjon og fybromalgia smerte .. For mye magnesium kan føre til diaré, spesielt sulfat eller citrate skjemaet. Prøv 200-330 mg. en dag.

DHEA er steroid som viser en mangel på trøtthet, så ta et supplement kan øke energinivået, men det er viktig å ha nivåer testet før du tar denne spesielle supplement fordi det gnister produksjon av østrogen og testosteron. Ta 50-100 mg. en dag.

R-Lipoic syre er super antioksidant som hjelper mitochodndria, cellens motor, gir energi. Det hjelper også blodsukkeret imbalace, plantevernmidler eksponering, og periphal nevropati smerte. Ta 100-200 mg. hver morgen.

Essen fettsyrer er fiskeoljer som inneholder esssential fettsyrene EPA / DHA som bidrar til å redusere betennelse og smerte. Ta 1000 mg. to ganger om dagen.

Til tross for våre beste anstrengelser, er noe stress i våre liv uunngåelig. Fremgangsmåte destressing definerer effekten av å redusere stress, og hvor kroppen håndtere det. Husk å få nok søvn, slappe av mer, ta en morsom film, se på en solnedgang eller få en massasje. Noe som gir næring til ånd hjelper lette trøtthet, men turer i naturen, trening, meditasjon og hobbyer er gode måter å dekomprimere og energize sjelen. Riktig kosttilskudd og effektive destressing teknikker vil bidra til å styrke sin kapasitet binyrene trygt og effektivt.

Hint

  • Pass på at vitaminer og urter er av fineste kvalitet. Trening er en velprøvd regenerator på alle nivåer, så sørg for at du tar deg tid til å finne en passende treningsprogram.
  • Pass på å få nok hvile. Setter kroppen din gjennom en allerede stressende tilstand uten tilstrekkelig hvile er sikker på å ha negative virkninger på kropp, sinn og sjel. Binyrene, energi og humør alle lide en kraftig slag uten tilstrekkelig søvn.

Hvordan hjelpe binyrene Utmattelse

Den primære funksjon av binyrene er å produsere viktige hormoner som kroppen trenger for å svare på stress, fysisk aktivitet og sykdom. Når coping med lengre perioder med stress og sykdom, kan binyrene ikke fungerer så godt som før, og skiller ikke tilstrekkelige mengder av hormoner. En form for adrenal insuffisiens er kjent som Addisons sykdom, og er ofte et resultat av binyrene utmattelse. Du kan begynne å gjenopprette fra binyrene utmattelse ved å følge disse anbefalingene, som inkluderer å søke råd og pleie av en medisinsk faglig.

Hvordan hjelpe binyrene Utmattelse

Hvordan hjelpe binyrene Utmattelse

•  Reduser fysisk og følelsesmessig stress. Adrenal utmattelse betyr binyrene er utmattet og svekket og ute av stand til å svare riktig på stress. Søker rådgivning, begrensning av forpliktelser og nå ut til familie og venner for støtte er noen av tiltakene du kan gjøre for å redusere binyrene utmattelse over tid.

Få nok søvn av åtte timer eller mer hver natt, og gå til sengs på samme tid hver kveld. Etter behov, også få tilstrekkelig hvile når følelsen trøtt i løpet av dagen. Tilstrekkelig og rutinemessige søvnvaner vil hjelpe deg å gjenopprette fra adrenal utmattelse.

Eliminer koffein og sentralstimulerende midler fra kostholdet ditt. Koffein og sentralstimulerende midler kan føre til at binyrene til å bli overarbeidet og trøtt fra overstimulering, og forverre adrenal utmattelse.

Spis en standard næringsrikt kosthold, spise måltider med jevne mellomrom i løpet av dagen for å holde blodsukkeret fra varierende. Konsistente blodsukkernivået og ernæring kan bidra til å redusere binyrene utmattelse.

Konsumere en tilstrekkelig mengde av nødvendige næringsstoffer hver dag. De seks grunnleggende kategorier av næringsstoffer som trengs for å redusere adrenal utmattelse er vann, protein, vitaminer, mineraler, karbohydrater og fett.

Søk medisinsk råd fra en lege som spesialiserer seg på adrenal utmattelse, og spørre om spesifikke medisiner og kosttilskudd som kan bidra til å behandle denne tilstanden.

Hint

  • Bli kjent med binyrene lidelser og deres tegn og symptomer.
  • Binyrene utmattelse er en alvorlig medisinsk tilstand som kan føre til Addisons sykdom. Hvis du mistenker at du har binyrene utmattelse, søke riktig medisinsk behandling.