Digidexo.com

pterygium negl

Pterygium spiker lidelser

Pterygium spiker lidelser


Ifølge Natural Products Association, vil 25 prosent av alle voksne opplever noen form for spiker sopp eller lidelse i en alder av 40, og at antallet klatrer til 50 prosent etter fylte 60. Selv spiker lidelser kan påvirke folk med ubalanserte dietter eller visse sykdommer mer enn sunnere mennesker, alle er i fare. Noen lidelser, som Pterygium, gjøre seg veldig tydelig og må behandles av lege.

Identifikasjon

Pterygium spiker lidelse er identifisert av arrvev vokser over toppen av neglesengen, enten delvis Halvere neglen eller helt vokser over hele deler av neglen, kan føre til tap av spiker. Det kan vises på både negler og tånegler. Pterygium er noen ganger forbundet med en lilla utslett på munn og hud. Pterygium kan påvirke en eneste spiker eller flere negler på kroppen.

Årsak

Pterygium resultater fra traumer til spiker, enten fra kirurgi eller et dypt kutt til spiker, og kroppens produksjon av arrvev å reparere traumer. Andre årsaker til Pterygium inkluderer underernæring, reaksjon på kjemoterapi og jernmangel.

Typer

En undergruppe av generell Pterygium spiker lidelse er Pterygium Inversum Unguis, der huden under neglen vokser frem og skyver ut fra undersiden. Det kan være arvelig eller forårsaket av allergisk reaksjon mot kjemikalier. Lidelsen må behandles av lege; huden voksende spiss er fylt med blod og nerveender, og hvis skjøvet tilbake under neglen, kan resultere i tap av blod og ekstreme smerter.

Forebygging / løsning

Pterygium forårsaket av traumer eller sykdom kan ikke forebygges, men det er mulig å behandle med kortison injeksjoner (for å stoppe arrvev vekst) eller kirurgi. Pterygium kan også behandles med steroider eller anti-inflammatoriske medisiner. Pasienter som allerede lider av anemi kan bidra til å bekjempe Pterygium ved å sikre deres jerninntaket er tilstrekkelig for etter kroppens behov (Pterygium er knyttet til jernmangel).

Expert Insight

Nails Magazine forteller at personer med mistenkt Pterygium spiker lidelser ikke skal ha noen form for spiker produkt (polsk, fjerner) brukes på neglene sine. Negler som manicurists er oppmerksom mot enhver form for polering av negler eller skjæring / skyve tilbake på neglebåndene som det kan være svært smertefullt, forårsake blødninger eller sprer smitte. Pterygium fører til at neglene til å bli svekket og press fra manikyr verktøy kan forårsake alvorlige skader.

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler


Inngrodde tånegler er en ganske vanlig og behandles medisinsk tilstand som skjer når kanten vokser inn i omkringliggende hud. De to øverste årsakene er iført sko som ikke passer og uriktig spiker trimming, ifølge US National Library of Medicine er Medline Plus. Du kan behandle en inngrodd tånegl hjemme med skikkelig rengjøring, fuktet med varmt vann og masser. Mer alvorlige inngrodde negler bør behandles av en lege og de verste tilfellene kan kreve kirurgi, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. For å bidra til å forhindre inngrodde tånegler, må du trimme neglene riktig.

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

•  Forbered tåneglene og avklipt for trimming ved å rense med varmt såpevann. For tøffere negler, suge føttene i varmt vann i noen minutter før trimming negler.

Starter fra ytterkanten, tettsittende Clippers mellom neglen og huden over - hvor huden og negle møtes.

Trim hver spiker rett over toppen. Vær ekstra forsiktig i hjørnene på hver negl, spesielt på stortåen - hvor flere klipp kan være nødvendig for å trimme hele neglen - slik at neglene ikke taper på kantene. Begynn med din lille tå, som har den minste spiker, og jobbe mot større tær, noe som kan ha tøffere negler.

Pass på å ikke trimme neglene for kort. Spikeren bør ikke være kortere enn kanten av din tå.

Etter trimming neglene, prøve å holde føttene rene og tørre. Dette bidrar til å hindre infeksjon, hvis en tånegl ikke blir inngrodde.

Hint

  • Hvis du trimme en tånegl for kort eller mistenker en inngrodd tånegl, suge foten i varmt såpevann flere ganger hver dag. Holde foten tørr resten av tiden, og ha gode sko. Ta ibuprofen eller paracetamol hvis tånegl forårsaker ubehag.
  • Personer med diabetes bør ha rutine fot og negle checkups med en lege.
  • Symptomer på alvorlig inngrodde negler inkluderer overdreven hevelse, smerte, rødhet og utslipp.

Hvordan unngå en inngrodd tånegl

Hvordan unngå en inngrodd tånegl


Inngrodde tånegler kan være svært smertefullt. Mest inngrodde tånegler er forårsaket av feil spiker trimming, men noen ganger en skade på spiker for eksempel en stabbet tå eller arvede egenskaper kan føre til at neglen til å kutte mer dypt inn i kjøttet på hjørnet av tåa. Uansett årsak, kan inngrodde tånegler unngås eller kureres med riktig behandling eller mindre operasjon.

Hvordan unngå en inngrodd tånegl

Trim tåneglene i en rett linje og unngå å kutte dem for kort. Cutting tåneglene for kort kan føre dem til å vokse dypere inn i huden på hjørnet av tåa.

Unngå sko som er for kort eller stramt på tærne. Sko som er for stort kan også føre til problemer ved å legge press på tærne når du går eller kjører.

Unngå å trimme tåneglene for ofte, da dette kan gjøre inngrodde tånegler verre.

Hold føttene rene for å hindre infeksjon i inngrodde tånegler.

Påfør aktuelle medisiner for å redusere smerte og hindre smitte. Disse medikamentene kan hjelpe, men de vil ikke kurere eller forebygge inngrodde tånegler.

Planlegge en avtale med en podiatrist for fjerning av hjørnet av neglen. Legen kan gi varig fritak fra inngrodde tånegler, men forsøker å utføre "mindre operasjon" på spikeren selv anbefales ikke.

Hvordan skille mellom tånegl sopp

Tånegl sopp (onychomycosis) kan være skjemmende, smertefull og kan også føre til tap av spiker. En gruppe av sopp kalles dermatofytter forårsake de fleste av spiker soppinfeksjoner. En annen årsak til denne tilstanden er gjær eller Candida albicans. For å håndtere denne tilstanden, må du lære å skille mellom de ulike typene av tånegl sopp og sine symptomer.

Hvordan skille mellom tånegl sopp

•  Vit at det finnes fire typer soppinfeksjoner som kan påvirke tåneglene. Dette er distal subungal onychomycosis (den vanligste typen), proksimale subungal onychomycosis, hvit overfladisk onychomycosis og Candida spiker infeksjoner. Candida spiker infeksjon oftere påvirker negler men tåneglene er like utsatt. Du klassifisere de fire typer av infeksjoner med en del av spikeren påvirkes av infeksjonen.

Skille mellom tånegl sopp ved å gjenkjenne symptomene på hver type spiker infeksjon og organismen som forårsaker det.

Identifisere distal subungal onychomycosis ved å se etter disse symptomene. Soppen (den dermatophye-Trichophyton rubrum) infiserer mellomrommet mellom spissen av toe og tåen av de ytre og indre sider av spikeren. I de tidlige stadiene, kan infeksjonen føre til at noen av disse symptomene: neglene å skille fra huden, den berørte delen av neglen skifter farge fra hvit til gul eller grønn. Symptomene i de senere stadier av denne tilstanden er: neglene blir hard og tykk, smerte og neglene kan løsne fra neglesengen.

Undersøk tåneglene for tegn på proksimale subungal onychomycosis ved å se etter hvit eller gul misfarging på neglen nær skjellaget. I de senere stadier av infeksjonen, kan den delen av neglen nærmeste skjellaget (proksimale delen) begynner å misfarges, tykkere, smuldre og deretter sprer seg til hele negleplaten. Den dermatofytter heter Trichophyton rubrum forårsaker denne infeksjonen.

Se etter symptomer på hvit overfladisk onychomycosis ved å observere den ytre overflaten av tånegl. Se etter et lag av hvitt materiale som holder seg til negleplaten. Symptomene i de senere stadier av infeksjonen er neglene kan slå hvit og smuldrete. Organismen Trichophyton mentagrophytes føre denne infeksjonen, og dette kan være den enkleste av alle infeksjoner til behandling med anti-fungal medisinering i sin tidlige stadier.

gjenkjenne Candida spiker infeksjon ved å vite at denne infeksjonen kan slå spiker plate grønn eller gul og neglen kan bli ugjennomsiktig. Huden rundt neglen kan få hovne og forårsake smerte. I de senere stadier av infeksjonen, kan neglen blir tykkere eller neglene kan løsne fra neglesengen.

Hint

  • Proksimale subungal onychomycosis er den mest uvanlige type spiker infeksjon og kan være et tegn på problemer med immunsystemet hos en ellers frisk person.

Hvordan virker en tånegl Få infisert med sopp?

Hvordan virker en tånegl Få infisert med sopp?

Forståelse Fungus

Fastsettelse og forstå hvordan en tånegl blir infisert med sopp natur sopp er brakt til forkant.
Sopp er, per definisjon, "en encellede eller flercellede organismen uten klorofyll som reproduserer ved sporer og lever ved å absorbere næringsstoffer fra organisk materiale." (Encarta verden English Dictionary).
Sopp også kalt gjær, mugg, sopp, mugg kjent som skitne bakterien alle har lignende egenskaper og ser ut til å være en del av den samme familien av organismer der de overlever i ulike arenaer i livet. Disse organismene er sykdomsfremkallende parasitter, som betyr at de er i stand til å forårsake symptomer som fører til sykdom som har behov for legehjelp hos mennesker, hvis igjen uten tilsyn. En tånegl blir infisert med sopp når forholdene ligger til rette for sopp å feste seg til en tånegl. Vilkårene er at sporer fra soppen må eksistere og er i stand til å være varm, spise og formere seg. Sporene eksisterende er en trussel i seg selv fordi de er i en sovende tilstand og begynner å trives og formere seg i en varm, mørk, skitten, fuktig atmosfære.

Sovende Fungus reaktivert

Sopp i en sovende tilstand vil bli reaktivert når vilkårene for det å trives er oppfylt. Når soppen er i sporedannende staten, sporene er sovende, og de utvikler et hardt dekke og er inaktive, også kalt vegetativ. Den dekker beskytter dem før de igjen kan trives som deres livsvilkår er laget og deretter de mutere til to forskjellige celler, en prosess som kalles mitose. Folk kan gå inn i en vegetativ haug av sopp og slip sine sko på foten sin og kontrakt en tånegl sopp, eller være i en un-renovert gym dusj, boblebad, salong spa, solarium. De infiserte tånegler vil bli misfarget og som soppen modnes og snart spikeren vil bli svart og falle av. Mold som fester seg til en tånegl, vises spiker gult og grønt i løpet av tidlig infeksjon av muggsoppsporer og de samme betingelser må være til stede, slik som innestengt fuktighet og sporer tilstede.

Forurensning og Contagious

Sopp er kjent for å være smittsom, i et spa sette forurenset spiker kan bli arkivert av en pedicurist eller manikyr og hvis redskapene er forurenset at de kan spre seg fra en person til en annen. Under ingen omstendigheter bør en manikyristen eller pedicurist gi en klient en manikyr eller pedikyr hvis tånegl sopp er tilstede. Utøvernes fots, som også er kjent som ringorm er en vanlig tilstand som mange spa og manicurists overse når serverer folk. En lege skal behandle tånegl som er infisert med sopp. Sopp kan overleve og trives i varme gym sko, et treningsstudio dusj, boblebad, en pedikyr stasjon, et solarium, et badekar og praktisk talt hvor som helst. Nøkkelen til å holde sopp under kontroll er sanitization. Vaske hender, føtter, og ved hjelp av sanitærmidler som er laget for å desinfisere for et slikt formål som sopp.

Hvordan å korrigere en inngrodd tånegl med Cotton Pledgets

Inngrodde tånegler er et vanlig problem som kan oppstå som følge av seg sko som er for smale. Andre årsaker er skader på neglesengen og uriktig pedikyr teknikk. Venstre ubehandlet, inngrodde tånegler kan bli abscessed og skape granulasjonsvev. I særlig alvorlige tilfeller kan koldbrann og tap av tåen til slutt føre. Hvis fanget tidlig, kan inngrodde tånegler være vellykket behandlet hjemme ved hjelp av bomulls pledgets. Mer alvorlige tilfeller bør behandles av en podiatrist.

Hvordan å korrigere en inngrodd tånegl med Cotton Pledgets

Fyll stor bolle eller badekar med varmt (men ikke skålding) vann. Dersom det er ønskelig, legg 1/2 kopp Epsom salter. Bløtlegg berørte foten eller føttene i vannet i 15 til 20 minutter for å myke opp tåneglene og gjør dem lettere å manipulere.

Skjær et lite rektangel fra T-skjorte, ca 1 "lang og 1/4" bred, for hver pledget. Rull klut rektangel slik at den ligner en kort strand av spaghetti. Du trenger en pledget for hver side av hver berørte tånegl.

lirke forsiktig tilbake den berørte hjørnet av tånegl til du finner helt i utkanten. Hvis tånegl er abscessed, vil pus renne ut når du har løftet spissen. Tørk forsiktig bort eventuell væske som drenerer, men ikke la gå fra hjørnet av neglen. Finne og løfte tuppen av hjørnet kan være ganske smertefullt og vanskelig, spesielt hvis tå er abscessed eller veldig hoven.

Tuck bomull pledget mellom hjørnet av neglen og huden under den, så la gå av neglen og la den hvile på bomull. Smerten bør reduseres nesten umiddelbart, så spissen av tånegl ikke lenger graving inn i det omgivende legeme.

Gjenta denne prosessen for hvert hjørne av hver berørte spiker, to til tre ganger daglig inntil tånegl har vokst ut, og er ikke lenger forankret i kjøttet på tå. Avhengig av lengden av tånegl før behandlingsstart, vil dette vanligvis tar 1-3 uker.

Hint

  • Selv om du setter inn bomulls pledgets kan være ganske smertefullt de første gangene, blir det mye mindre ubehagelig som tåa begynner å gro.
  • Hvis du har diabetes eller nedsatt sirkulasjon, må du ikke forsøke å behandle inngrodde tånegler hjemme. Se din lege eller podiatrist for behandling.

Tånegl sopp Årsaker

Tånegl sopp Årsaker


Sopp er en naturlig del av huden. Det er alltid til stede i visse mengder. Dette er grunnen til at det kan være vanskelig å vite hvordan eller hvorfor du har utviklet en tånegl sopp. Selv om det kan synes å oppstå uten noen åpenbar grunn, det er mange variabler som bidrar til denne infeksjonen.

Betydning

Tånegl sopp er et vanlig problem fordi det er ekstremt smittsomt. Det er ansett som skadelig på grunn av det faktum at det fører til misfarging og skjemmende på tå; de to tær mest berørt er de store og små tær.

Funksjon

Tåneglene kan lett sprekke og brudd på grunn av mengden av slitasjen de opprettholde. Fordi en sopp liker varme, våte områder å oppholde seg i, disse sprekker i neglen lage en perfekt grobunn for sopp.

Offentlige områder

Offentlige områder som offentlige treningssentre og svømmebassenger er områder der fuktighet og fuktighet er utbredt, slik at for sopp å spre seg til føttene.

Sko og sokker

Iført tettsittende sko og sokker etter trening feller i fuktighet, noe som åpner for soppen å legge seg under sprekker i neglen.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som diabetes og dårlig sirkulasjon også bidra til tånegl sopp.

Symptomer

Noen symptomer å se etter inkludere en gul eller brun misfarging av neglen, en stinkende rusk under den berørte spiker, en spiker som har blitt tykk eller negler som begynner å falle av.

Symptomer på negl sopp

I en soppinfeksjon i neglen, infiserer en sopp området rett under spissen på spikeren. Derfra kan soppen spre seg under neglen og inn i neglesengen. Når dette skjer, vil du begynne å manifestere visse symptomer.

Fortykket Nail

Du kan legge merke til at de berørte negl har blitt tykkere enn de andre neglene på hånden.

Sprø Nail

En negl sopp kan også endre stivhet av neglen, spørre det å bli sprø eller mer skjøre.

Misdannelse

Som neglen vokser, kan det se ut misdannede eller misformet.

Dull

Neglene har en viss naturlig glans eller skinne. En negl sopp kan føre til at neglen til å bli kjedelig.

Misfarging

En annen ganske vanlig symptom på en negl sopp vil innebære noe misfarging av neglen, og neglen kan se mørkere enn de andre neglene på hånden.

Hva er årsaken til negl sopp?

Soppinfeksjoner i neglene, som også kalles onychomycosis, er mer vanlig på tærne, men kan forekomme på fingrene også. Veksten av sopp på neglene kan være skjemmende og føre neglene blir gule, tykke og flassende. Ifølge National Library of Medicine og American Academy of Dermatology, årsaker til negl sopp inkluderer immunsystem lidelser og skader på hendene.

Slektstreet

Hvis dine foreldre eller søsken har sopp på sine fingre eller tær, kan du utvikle dette også på grunn av en genetisk disposisjon.

Immune lidelser

Du kan få negl sopp hvis immunforsvaret er svekket av forhold som AIDS, diabetes, lupus eller graviditet.

Skader

Skader i området rundt neglene kan forårsake negl sopp som følge av neglen skille fra neglesengen.

Irritasjoner

Å bli utsatt for kjemikalier eller andre produkter som irriterer huden på hendene kan føre til små åpninger mellom din hud og negler der soppen kan vokse.

Fuktighet

Vaske hendene uten å tørke dem eller ofte iført latex eller vinyl hansker kan føre til fukt til å bygge opp og tillate vekst av spiker sopp.

Hudsykdommer

Forstyrrelser i huden din, som eksem eller psoriasis, kan skape åpninger for sopp å vokse på og rundt neglene.

Hva er årsaken til Horisontale Ridges i Negler?

Hva er årsaken til Horisontale Ridges i Negler?


Utseendet negler kan fortelle en lege mange ting om en persons helse, fra en enkel vitaminmangel til noe mer alvorlig. Det er mange årsaker til riller eller rygger på neglene. Vertikale riller eller rygger er ganske vanlig; imidlertid horisontale rygger er ikke, og de kan betegne en underliggende sykdom. Snakk med legen din dersom du oppdager horisontale riller på neglene.

Beau linjer

Beau linjer er horisontale depresjoner på neglen, som regel til det samme området på neglene. De forekommer etter eller under en alvorlig sykdom som en systemisk infeksjon eller diabetes. Kreftpasienter som behandles med kjemoterapi kan få Beau linjer. Pasienter med Raynauds sykdom kan få horisontale riller på sine negler blir utsatt for kalde temperaturer. Nail traumer og underernæring kan også føre til Beau linjer. Rillene kan forsvinne etter å utvinne fra sykdom.

Muehrcke linjer

Muehrcke linjer vises som parene av tverrgående hvite linjer som strekker seg horisontalt over spikeren, parallelt med lunula. Disse sporene er forårsaket av en vaskulær abnormitet i neglesengen og forsvinner midlertidig når spikeren er trykket. Muehrcke linjer ikke forekommer i negl, derfor har de ikke flytte med en vekst på neglene. Disse fingernegl linjene er utbredt hos pasienter med lav albumin nivåer, nyre-eller leversykdom og underernæring.

Mee Lines

Mees 'linjer er horisontale, hvite bånd på flere negler forårsaket av arsenikk forgiftning eller i sjeldne tilfeller alvorlige systemiske sykdommer. Bredden av disse fingernegl linjer kan variere. Som spikeren sengen selv ikke er berørt, Mees 'linjer flytte høyere som neglen vokser.

Terrys Nails

I Terry negler, er negleplaten hvitt unntatt for et smalt horisontalt bånd nær fingertuppen. Disse horisontale riller på negler er ofte sett hos pasienter med levercirrhose, diabetes, nyresykdom eller HIV-infeksjon.

Horisontale Half Moons (Lunulae)

Den hvite, horisontal, halvmåne form som vises på bunnen av noen spiker senger (oftest på tommel og pekefinger negler) kalles lunula. Hvis lunulae er blå i fargen, kan dette representere Wilson Disease eller sølv forgiftning. Red lunulae kan være forårsaket av levercirrhose, karbonmonoksid forgiftning, KOLS, hjertesvikt eller psoriasis.

Nail Trauma

Negler kan opprettholde horisontale bulker eller rygger fra fysisk traume til neglesengen. Hvis du oppdager horisontale riller på neglene, vurdere eventuelle nylig traume som årsak. Disse spor er vanligvis forbigående og vil vokse ut med neglen.

Inngrodd tånegl Behandlinger

Inngrodd tånegl Behandlinger


En inngrodd tånegl kan være svært smertefullt og kan bli smittet hvis den ikke behandles raskt. Ifølge American College of Foot and Ankle Surgeons, er uriktig spiker trimming den vanligste årsaken til denne tilstanden. Hvis fanget i de tidlige stadier, kan inngrodde tånegler med hell behandles hjemme.

Identifikasjon

En inngrodd toe spiker oppstår når kantene av tånegl vokse inn i huden på sidene av neglesengen. Når dette skjer, blir huden irritert og smertefull. En infeksjon kan utvikle seg dersom en del av neglen skjærer huden.

Symptomer

Symptomene inkluderer rødhet, hevelse og varme og smerter i tåa. Når en infeksjon oppstår, kan du legge merke til noen drenering rundt tå og en stygg lukt. Hvis du har en inngrodde toe spiker, kan kanten av neglen ser ut til å forsvinne inn i den omkringliggende hud.

Årsaker

Hvis du klippe neglene i en avrundet form, i stedet for å klippe dem rett over, er mer sannsynlig å vokse inn i huden kantene på neglene. Negler som er kuttet riktig, men er kuttet for kort kan også øke sjansen for en inngrodde toe spiker. Noen mennesker har negler som naturlig kurve nedover og til tross for forsiktig negle skjæring, disse menneskene fortsatt utvikle inngrodde tånegler. Buede negler oppstår vanligvis på grunn av en arvelig tendens eller effekten av trange sko. Hvis du har hatt traumer til tå i det siste, for eksempel stubbing din tå, kan det være sannsynlig å utvikle en inngrodde toe spiker. Andre årsaker er soppinfeksjoner og for stort press fra tærne på hver side av en tå. Hvis du har særlig kjøttfulle tær eller har et problem med hovne føtter, kan du være mer utsatt for å utvikle denne tilstanden.

Hjem Behandling

Hvis du har en inngrodde toe spiker, kan du være i stand til å redusere sjansen for infeksjon ved å dyppe foten i lunkent vann og masserer sidene av neglen fold. Denne prosedyren bidrar til å redusere betennelse i tåa. Etter tørking din tå, gjelder antibiotika krem. Hvis du har dårlig sirkulasjon, nerveskader i føttene, diabetes eller en annen sykdom eller tilstand som kan sette føttene i fare, bør du ikke prøve hjemme behandling, men bør oppsøke lege ved første tegn på en inngrodde toe spiker.

Medisinsk behandling

Hvis hjemme behandling svikter og tåen fortsetter å være smertefullt, betent eller intected, kan ønske å gå til legen din. Det første trinnet i behandling av conditon er forskrivning antibiotika for å løse en infeksjon hvis en hvis tilstede. Dersom spikeren har gjennomboret huden, kan legen din foreslå en in-kontor prosedyre for å fjerne den delen av neglen som forårsaker problemet. Fremgangsmåten kan innebære fjerning av en liten projeksjon av spikeren eller et større område om hele siden av spikeren er blitt inngrodd. I noen tilfeller, spesielt hvis inngrodde tå negler er et tilbakevendende problem, permanent fjerning av hele eller deler av neglen kan anbefales.

Bli kvitt tånegl sopp

Bli kvitt tånegl sopp


Når soppen finner veien under neglen, gir neglen en barriere for det mens sokker og sko gi fuktighet og varme for vekst skal foregå. Over tid, ødelegger dette sopp spiker, misfarges det og får den til å tykne. I noen tilfeller kan det til og med falle av. Det finnes behandlingsmuligheter, hvorav noen er egenomsorg, resten av som er foreskrevet av leger. Hvis du prøver egenomsorg først og finne behandlinger ikke fungerer, kontakt lege omgående for å hindre at soppen sprer seg.

Trim Nail

Trimming av berørte spiker med tånegl clippers reduserer ikke bare mengden av infeksjonen, men det hjelper også hindre spredning. Som neglen vokser ut, så gjør infeksjonen. Hver gang du trimme spiker, trim du det infiserte området unna. Til slutt dette vedlikeholdet vil bidra til å befri spiker av soppen som sunn neglen vokser inn bak den. Dette ligner på debridering, en prosess som utføres av en podiatrist der han filer noen fortykket, infisert område av spiker bort.

Påfør Tea Tree Oil

Tea tree olje er innfødt til Australia, og har blitt brukt i hundrevis av år av australiere for ulike plager. En av dens bruk tilfeldigvis er som et fungicid, og det har blitt funnet å virke effektivt i behandlingen av tånegl sopp. Påfør to eller tre dråper 100 prosent tea tree olje på en bomullsdott og gni det på det berørte tå (s) to eller tre ganger om dagen. Resultatene kan variere for hver person, avhengig av omfanget av infeksjonen; imidlertid bør seks månedene av denne behandlingen være tilstrekkelig. Hvis infeksjonen kommer tilbake, gjenta prosessen til de sunne spiker avkastning. Tea tree olje bør ikke inntas på grunn av sin giftighet, og hvis et utslett vises under bruk, stopp umiddelbart.

Ta Oral medisiner

Hvis du har prøvd egenomsorg til ingen nytte, må du kanskje søke behandling av legen din. Han vil vanligvis starte med en muntlig soppdrepende resept som Diflucan, Lamisil eller Sporanox. Disse bistå spiker til å bli fri for sopp ved sakte erstatte soppen med sunn spiker. Selv om den typiske lenge du vil være på medisiner er seks til 12 uker, kan det være fire måneder eller mer før du ser noen resultater, og infeksjonen er eliminert.

Over-the-Counter Cures for tånegl sopp

Over-the-Counter Cures for tånegl sopp


Tånegl sopp (onychomycosis) oppstår når sopp infiltrerer neglene, forekommer vanligvis i de hvis føtter er utsatt for varme, fuktige miljøer. Mens den anbefalte løpet av handlingen er vanligvis reseptbelagte anti-fungal medisiner, over-the-counter medisiner kan gi et minstemål av lettelse. Men de er ikke på langt nær så effektiv som reseptbelagte medisiner.

Over-the-Counter tånegl sopp Medisinering

De fleste over-the-counter medisiner har vist seg å være relativt ineffektiv i forhold til reseptbelagte medisiner som Lamisil, Diflucan og Sporanox. Som reseptbelagte medisiner kan være dyrt og havnen noen alvorlige bivirkninger, som for eksempel utslett og leverskader, mange mennesker slår til over-the-counter medisiner eller husholdning rettsmidler.

En slik over-the-counter medisiner er FungiCure ® Anti-Fungal væske ved Alva-Amco, som brukte undecylensyre kombinert med vitamin E og Aloe i en lett-å-bruke børste på applikator. I tillegg til tånegl sopp, er det også effektivt mot ringorm, fotsopp, og de tilhørende symptomer (kløe, flassing, rødhet, hevelse, etc).

Hydrogenperoksid

Selv om det ikke er undersøkt i et kontrollert miljø, har attester antydet at soaking foten i hydrogen peroxide (oksidativ terapi) kan være en effektiv metode for behandling av tånegl sopp. En 3 prosent konsentrasjon er en ideell løsning for tånegl sopp. Ved hjelp av en konsentrasjon høyere enn dette kan føre til hudirritasjon.

Dypp infisert negl i en oppløsning av hydrogenperoksid og vann flere ganger om dagen. Den peroksyd virker ved å forstyrre åndedrett prosessen, å bryte ned celleveggen av de invaderende sopp. Det vil ta flere uker for soppen å rydde opp.

Dette er en relativt populær metode for behandling, og selv om en studie ikke har vært gjennomført, en rekke attester online er et testament til sin antatte effektivitet.

Andre rettsmidler

En rekke andre metoder for behandling er blitt foreslått, men med varierende grader av suksess. Vicks VapoRub, Listerine, tea tree olje, eddik og selv øl har blitt anbefalt som behandling for tånegl sopp. Apple cider eddik har blitt anbefalt som en muntlig behandling. Skulle noen av disse fungerer, ville det ta svært lang tid for den infiserte tånegl å fjerne eller for en ny å vokse tilbake.

Tånegl sopp behandling av lege

Tåneglene er et felles nettsted for soppvekst. Dette skjer fordi sko og sokker gi en mørk, fuktig miljø der soppen kan vokse, og spikeren beskytter sopp som vokser under. Tånegl sopp kan føre til tåneglene å vises gul eller brun, tykk eller sprø. Det kan være smertefullt også. Det finnes flere metoder for å forebygge tånegl sopp, men når du er smittet, hvis aktuell antifungus kremer ikke løser infeksjon, det kan behandling av lege.

Diagnose

Leger ofte kan diagnostisere tånegl sopp med rent å se på det. Imidlertid, for å fastslå nøyaktig type sopp, kan leger behov for å sende en liten vevsprøve til et laboratorium. Denne prøven kan skrapes fra tånegl, er det vanligvis relativt smertefritt.

Behandling av lege

Leger kan foreskrive en rekke antifungul medisiner for å behandle tånegl sopp. Vanligvis leger ikke foreskrive oral medisiner for milde infeksjoner, som kan kureres med over kremer counter anti-sopp. Antifungi medisiner foreskrevet av leger er vanligvis muntlig. Disse medikamentene er terfinabine, griseofulvn og itrakonazol. For å unngå en gjentakelse, fortsetter bruken av antifungul til soppen er borte og behandlingen har gått sin gang. I løpet av behandlingen kan være mellom seks uker til seks måneder, avhengig av tilstanden og alvorligheten av infeksjonen.

Itrakonazol

Itraconazole er et fettløselig antifungul. Siden 1997 har det vært tilgjengelig i kapsel og flytende form. Vanligvis blir kapselform foreskrevet for behandling av fot sopp, og kapselen skal tas sammen med mat. Beroligende medisiner og syrenøytraliserende medikamenter kan ha negativ samhandle med Itraconazoles, samt en rekke andre stoffer.

Griseofulvn

Griseofulvn gis vanligvis i tablettform. Dosen er vanligvis mellom 500 og 1000 mg per dag. Selv om sjeldne, potensielle bivirkninger inkluderer urolig mage, diaré, kvalme, hodepine, hudproblemer eller mulig fotosensitivitet.

Bivirkninger

Reseptbelagte antifunguls kan ha bivirkninger, inkludert magesmerter, leverskade eller hodepine. De medikamentene kan ikke være hensiktsmessig for de som har hjerteproblemer eller leverskade. Disse antifunguls kan også forårsake uønskede interaksjoner med andre medisiner, så det er viktig at legen vet om alle andre medisiner du tar, før forskrivning en antifungul.

Kirurgi

I henhold til nøyt, kan kirurgi være nødvendig i visse tilfeller. En kirurgisk prosedyre kan innebære en lege å fjerne infiserte tånegl å anvende en antifungul middel direkte til soppen. Imidlertid tyder Cleveland Clinic at operasjoner for dette problemet er sjeldne.

Inngrodd tånegl Prosedyrer

Skin vokser over kanten av en tånegl eller en tånegl vokser inn i huden er to beskrivelser av tilstanden kjent som inngrodd tånegl. Trauma, feil trimming eller genetikk forårsake dette problemet. Med en inngrodd tånegl, kan den siden av tåen blitt rødlig, hovent og varmt å ta på. Det kan gjøre walking smertefullt. Hvis venstre ubehandlet, kan en infeksjon oppstår. Riktig pleie og behandling er avgjørende for inngrodd tånegl.

Hjem Behandling

Før en infeksjon oppstår, hjem behandlinger bidra til å lindre smerte og kan hindre behovet for ytterligere, invasiv behandling. Bløtlegg påvirket tånegl i varmt vann flere ganger om dagen. Hold tånegl seng tørke den gjenværende delen av dagen. Bruk sko med en bred base i tå-området eller sandaler, som sandaler. Ta en over-the-counter smertestillende, paracetamol eller ibuprofen, for å redusere smerter og betennelser rundt neglen. Unngå å kutte huden eller tånegl. Behandle mindre inngrodd tånegl symptomer hjemme i to til tre dager. Hvis det ikke er noen forbedring, eller tilstanden forverres, bør du oppsøke lege.

Lege Behandling

Hvis huden rundt tånegl er veldig rødt, varmt å ta på eller har flod som utgår fra det, er det trolig en infeksjon i tåen. Reseptbelagte antibiotika behandle infeksjonen. Legen vurderer inngrodd tånegl å vurdere behovet for å fjerne den eller skjære den overgrodd hud. En podiatrist kan velge å trimme eller fjerne en del av de berørte spiker i en enkel kontor prosedyre.

Kirurgiske alternativer

Kirurgi tilbyr en løsning for tilbakevendende inngrodd tånegl problemer. Denne operasjonen omfatter fjerning av en del av tånegl, vanligvis bare den lille stripen av tånegl nær grodd hud. Denne prosessen etterlater mindre av neglesengen eksponert. Eksponering av spiker sengen er svært smertefullt. Fjerning av en mindre del av neglen fremmer riktig ny vekst av spiker. Normalt leger utføre operasjonen på kontoret sitt. Et medikament som injiseres i tå numbs smerte forårsaket av fremgangsmåten. Legen bruker saks, en skalpell eller kjemikalier for å fjerne den delen av tånegl. For en permanent kirurgisk løsning på inngrodde tånegler, ødelegger legen tånegl matrisen under prosedyren. Matrisen vokser tånegl. Så snart ødelagt, vil tånegl ikke vokse igjen i den delen av tåen.

Etter-kirurgi omsorg

Etter operasjonen, suge tå i varmt vann flere ganger om dagen før helbredet. Unngå anstrengende aktivitet i ca en uke. Hold tå ren og tørr. Påfør antibiotika krem ​​til neglesengen helbreder.

Forebygging / løsning

Klipp tåneglene rett over. Ikke runde hjørnene av neglen. Hold føttene rene og tørre hele tiden. Unngå iført tykke sokker. Bruk sko med tilstrekkelig rom for alle tær.

Aktuelt Cure For tånegl sopp

Tånegl sopp rammer tusenvis av mennesker. Det er en vanlig tilstand som det er mange forskjellige behandlinger. Enten du velger en naturlig hjemme bøte eller en over-the-counter behandling er det mange formler og måter å kurere tånegl sopp.

Aktuelt botemidler for tånegl sopp er rett og slett behandlinger som brukes direkte til området. Du kan kjøpe dem direkte fra hyllen på apoteket, kan du oppsøke lege for å få en resept krem, eller du kan pønsker ut en hjemme bøte å kurere tånegl sopp lokalt.

Over the Counter

Kjøpe pulver, kremer og spray på apoteket for å behandle tånegl sopp. Disse behandlinger er også effektiv som et forebyggende behandling for tånegl sopp. Dette kan bli kostbart hvis du prøve forskjellige produkter og styrker. Lamisil og Lotrimin er vanlige navn i tånegl-sopp kur delen.

Resept

En lege kan forskrive en sterkere krem ​​enn du kan kjøpe over disk for aktuell tånegl sopp behandling. De aktive ingrediensene i over-the-counter medisiner (vanligvis klotrimazol) er rundt 1 prosent; reseptbelagte kremer inneholder 10 prosent eller mer av den aktive bestanddel.

Hjem Rettsmidler

Soaking tærne i eddik eller sitronsaft er en av de aktuelle hjem rettsmidler for tånegl sopp. Making pastaer å søke direkte til tå ved hjelp av cayenne pepper, eddik, og selv natron er nyttig å behandle tånegl sopp. En overraskende hjem rette at mange mennesker bruker som en aktuell tånegl sopp behandling er Vicks 'Vaporub. Eventuelle pastaer eller kremer som du bruker bør være innpakket i en gasbind bandasje for dagen, deretter skylles av og på nytt på kvelden.

Hjem Behandlinger for negl sopp

Selv om det ikke er smertefull eller skadelig for din generelle helse, er negl sopp ikke en tilstand som bør ignoreres. Den begynner som et hvitt eller gulaktig flekk, og kan føre til en fullstendig misfarging, fortykning, og avbrytelse av neglen. Det er noen påvist hjem behandlinger for negl sopp som vil hjelpe deg bli kvitt dette irriterende tilstand.

Peroxide

Hydrogen peroxide fungerer godt til å drepe sopp. Sug neglene i en liten bolle med peroxide i 5 minutter, daglig. Mange har opplevd suksess med dette hjemme behandling på bare en uke av gjennomføringen.

Eddik

Hvit eddik er en effektiv hjem behandling for negl sopp. Når det brukes kontinuerlig, kan det helt drepe soppen tiden infiserer neglene. Sug neglene i en løsning av en del eddik og to deler varmt vann. Bløtlegg berørte spiker en gang om dagen for å eliminere negl sopp. Vær oppmerksom på at eddik kan tørke ut eller irritere huden. Hvis tørrhet oppstår, reduserer behandlingen til 3 eller 4 dager per uke.

Tea Tree Oil

Tea tree olje har vært brukt i mange år som et hjem rette for negl sopp. Skumme kantene og undersiden av spiker to ganger om dagen for å bli kvitt negl sopp.

Hva er årsakene til Peeling Negler?

Finger og tånegler er sammensatt av lag av keratin. Oljer og naturlige fuktigheten i huden rundt neglene holder disse lagene sammen. En rekke faktorer kan avbryte fordelingen av fuktighetskremer til negler, tørke dem og gi dem muligheten til å skrelle.

Kjemikalier

Overforbruk av vanlige husholdningsprodukter som såper og rengjøringsmidler, kan tørke ut neglen. Noen spiker produkter, særlig de som inneholder formaldehyd, kan også ha en slik effekt.

Aldring

Den naturlige aldringsprosessen kan føre til at huden på mange områder av kroppen, inkludert neglene, for å bli tørr.

Diet

Opprettholde et sunt kosthold fremmer god funksjon av hud rundt og under neglene, holde dem smidig og hindre peeling.

Vann

Hyppig eksponering for vann, for eksempel lange bad eller gjentatt håndvask, kan føre til tap av fuktighet og oljer som strømme til spiker.

Medisinske tilstander

Respiratoriske, hjerte og endokrine lidelser er blant de medisinske forhold som kan påvirke negler. Dette er ikke en vanlig årsak til spiker peeling, og en lege må diagnostisere slike tilstander.

Slik behandler inngrodde negler

Inngrodde negler er en smertefull og irriterende tilstand forårsaket av neglen vokser inn i huden rundt neglen. Det er vanligvis hjørnene av spiker som blir inngrodd men foran spikeren blir tidvis inngrodd i tillegg. Det er trinn som kan tas hjemme for å redusere ubehag forbundet med inngrodde negler. Mer alvorlige tilfeller kan kreve behandling av lege.

Slik behandler inngrodde negler

Administrerende inngrodde negler

•  Skjær foran spikeren i en rett linje med neglesaks. Dette vil tillate ingrown hjørner av spikeren til å vokse ut forbi huden.

Fil ned toppen av neglen med Emery bord. Tynning spikeren på denne måten vil gi en reduksjon i krumningen av spikeren, og hindrer spikeren fra å bli skjøvet inn i huden på sidene av spiker. Pass på å ikke sende inn gjennom neglen.

Riv et lite stykke bomull av av bomullsdott. Sett denne stykke av bomull under delen av neglen som er inngrodde. Dette kan være svært smertefullt i begynnelsen, men får neglen til å vokse over bomull, løfte neglen over det punktet hvor det blir inngrodde.

Gå til legen din dersom disse metodene ikke hjelper. Legen kan utføre en delvis eller hel tånegl fjerning og kan til og med drepe den delen av neglen sengen som vokser den delen av neglen som blir inngrodde.

Hint

  • Størrelsen på bomull brikke kan kreve litt prøving og feiling for å finne riktig størrelse for deg.
  • Seriøst inngrodde eller infiserte negler bør behandles av lege.

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?


Ja, du kan få spiker sopp fra å ha falske negler. Soppen som forårsaker denne sykdommen er vanlig, slik at alt som kan virke som en felle, for eksempel en falsk spiker eller irriterende, slik som spiker klebemiddel, kan være et problem.

Årsaker

Åpninger mellom falske negler og negler kan felle vann, smuss og alt annet. Hvis soppen vokser i et slikt gap, vil det ikke ha noe sted å gå, men inn i neglen.

Symptomer

Symptomer på spiker sopp kan omfatte gule, tykke, grove eller smuldrer negler som er smertefulle og illeluktende.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging er å ikke bruke falske negler. Hvis du velger å få falske negler, det er skritt du kan ta for å prøve å unngå denne tilstanden.

Har negler gjort av en dyktig spiker tech; de er mer sannsynlig å unngå slik at gapene mellom den falske spiker og spiker. Hold hendene rene.

Behandling

Nail sopp under falske negler er vanskelig å kurere. Soppen har vokst til og er beskyttet av spiker. Fordi negler vokser sakte, tenderer noen infiserte området for å infisere og reinfect områdene rundt det.

Du kan finne aktuelle behandlinger på apotek, men ifølge Mayo Clinic, har de ikke fungerer svært godt. Den eneste god behandling er å ta en lang løpet av oral soppdrepende medisin.

Risiko

Oral soppdrepende medisiner kan være vanskelig på leveren din. Dersom du har nedsatt leverfunksjon eller annen grunn, vil legen ikke foreskrive medisin for deg.