Digidexo.com

omvendt vasektomi

Bivirkninger av vasectomy tilbakeslag

Ifølge Cleveland Clinic, er en vasektomi en kirurgisk prosedyre som innebærer å blokkere rørene som sperm bruker for å gå over i sæd. Vasectomies utføres under lokalbedøvelse og anses dagkirurgi. Legen finner sædlederen eller firmaet som frakter rørene, ved å føle. Legen bruker deretter et lite instrument for å lage en liten punktering i huden og åpningen er strukket. Sædlederen blir deretter kuttet og bundet. Prosedyren er relativt smertefritt, selv om noen menn rapporterer en liten hale. Ved å kutte av sperm adgang for sæd, er vasectomies designet for å gjøre menn permanent steril.
Etter en vasektomi, fortsetter kroppen til å produsere sædceller. Men uten et sted å gå, sædcellene bare dør og blir reabsorbert inn i blodet. Fordi kroppen fortsetter å produsere sædceller, er en vasektomi reversibel. Fremgangsmåten for å reversere en vasektomi, kalt en vasovasostomy, er litt mer komplisert enn en vasektomi, men regnes fortsatt dagkirurgi med relativt få sjanser.

Reversere vasectomy Prosedyre

En pasient som har til hensikt å ha en omvendt vasektomi eller vasovasostomy rapporterer til kirurgens kontor og blir da bedøvet. Flere ulike alternativer er tilgjengelige for anestesi. En pasient fikk narkose er helt bevisstløs. Regionale bedøvelsesmidler ikke føre til at pasienten mister bevisstheten, men de gjør nummen pasienten fra livet og ned. Lokalbedøvelse er det siste alternativet, og innebærer å injisere et stoff direkte inn i området for å nummen vev der operasjonen vil bli utført. Pasienter som velger lokalbedøvelse er ofte gitt et beroligende middel i tillegg til injeksjon.

Når pasienten er bedøvet, gjør legen et snitt i pungen som er stor nok til å utforske sædlederen og identifisere det blokkerte området. Kirurgen fjerner da arrvev på sædlederen forårsaket av vasektomi. De to rør, nå nyklipt fra arrvev fjerning, er nøye justert og sydd sammen. Rørene må syes nøye for å unngå lekkasjer eller dannelse av overdreven arrvev.

Når endene av røret er sydd sammen, er sædlederen returnert til pungen og lite snitt er forseglet med masker.

Komplikasjoner

Av og til en vasektomi ikke blokkerer bare vas deferns, men også blokkerer andre sperm baner. For eksempel kan det oppstå blokkeringer i epididymis, den skjøre kveilet rør som ligger ved siden av testiklene. Sædceller modnes i bitestikkelen, og hvis bitestikkelen er blokkert under en vasektomi, kan overflødig sperm produseres at kroppen ikke klarer å absorbere. Dette overskuddet sperm skaper trykk i bitestikkelen og sædlederen, forårsaker en lekkasje og en påfølgende blokkering. Denne komplikasjonen er spesielt sannsynlig i vasectomies som ble utført i mange år før det omvendt vasektomi. Hvis denne komplikasjonen skjer, vil kobles til igjen sædlederen rørene ikke være i stand til å reversere vasektomi.

Behandling for Komplikasjoner

Hvis bitestikkelen er blokkert, kirurgen må utføre en annen operasjon kalt en vasoepididymostomy. For å gjøre dette, må kirurgen koble sædlederen rør direkte til bitestikkelen, i stedet for til den avkuttede enden av de andre Sædlederen rør. Fordi bitestikkelen omfatter mye mindre rør enn sædlederen, er denne typen prosedyren vanskeligere og har en lavere suksessrate enn en tradisjonell vasektomi reversering.

Potensielle bivirkninger eller risiko

Selv om vasektomi reversering er en relativt lav risiko prosedyre, ifølge Urologi Health, er det noen farer og potensielle bivirkninger eller risiko forbundet med operasjonen. Vanlige bivirkninger er en potensiell allergisk reaksjon på lokalbedøvelse, muskelsmerter og smerter, forstoppelse, kvalme og postoperativ smerte.

En pasient kan også oppleve blødning på stedet av snittet, som gjør penis og pung vises blåmerker eller hovne. Dette er en vanlig bivirkning, og er normalt ikke farlig. Men av og til infeksjoner, hematomer og smertefull hevelse kan være forårsaket av blødning inne i pungen. Vanligvis hematomer løse seg selv uten behov for drenering, men pasienter som opplever denne bivirkningen bør rådføre seg med sin lege. Infeksjon, som forekommer i mindre enn fem prosent av omvendt vasectomies, må behandles med antibiotika.

Sjeldne bivirkninger omfatter langsiktig smerte i testiklene (definert som ubehag som varer tre måneder eller lenger), testiklene atrofi (inkludert arrdannelse, fibrose og redusert sperm og testosteron produksjonen i den berørte testikkel), og seksuelle problemer (som leger er enige om kan være en psykologisk bivirkning).

Suksess Rate

Ifølge Oxford tidsskrifter, omtrent 85 til 97 prosent av omvendt vasectomies er vellykket, noe som resulterer i i det minste noen sædceller som transporteres gjennom rørene til penis. Visse forhold som hindrer suksess for en vasektomi eksisterer, inkludert varicocele (forstørret årer i pungen), infeksjoner, skader eller hormon ubalanser. I tillegg er om lag 10 prosent av menn opplever lav sperm teller følgende vellykkede reverse vasectomies. Dette senket sædceller kan være forårsaket av lekkasjer i rør eller dannelsen av overskytende arrvev i rørene.

Hvordan Reverse en vasectomy

Hvordan Reverse en vasectomy


Antallet omvendt vasektomi prosedyrer er økende. Det er en mindre kostbar og kortere prosess enn andre former for reproduksjon assistanse. Flere sudies rapporterer høyere suksessrate på reproduksjon med vasektomi reversering enn med in vitro-fertilisering. Omvendt vasektomi prosessen tar et par timer og kan utføres bare én gang. Beslutningen om å gjennomgå en vasektomi reversering bør ikke tas lett på.

Bruksanvisning

•  Tenk veldig seriøst om din beslutning om å søke en vasektomi reversering. Vurdere kostnadene som kan være alt fra $ 5000 til $ 10.000. Denne kostnaden er ofte ikke dekket av helseforsikring.

Ta hensyn til timingen av vasektomi. Reverse vasectomies er mer vellykket i løpet av 10 år etter det opprinnelige vasektomi. Du må også forberede deg på utvinning tid, noe som kan ta så lenge som et par måneder.

Snakk med din fastlege om dine tanker om prosedyren og be om en henvisning til en spesialist. Å ha rett spesialist vil spille en stor rolle i suksessen til din vasektomi reversering.

Møt med spesialist og diskutere noen frykt eller bekymringer du måtte ha. Du vil diskutere med legen din opprinnelige vasektomi og han vil avgjøre om du er en god kandidat for en omvendt vasektomi. Be om spesifikke detaljer om prosedyren og etter prosedyren omsorg; om up-front kostnader og ekstra kostnader hvis det oppstår komplikasjoner; og om spesielle instruksjoner for å forberede operasjonen.

Ta en ren par undertøy til inngrepet, og planlegger å tilbringe dagen på sykehuset. Noen operasjoner tar bare en til to timer, men komplikasjoner kan oppstå. Du vil også måtte la effekten av anestesi slites av, slik at vil legge til utgivelsen tid.

Avtal å ha noen kjøre deg hjem når du har blitt utgitt av legen. Sørg for at du har bedt legen din for eventuelle spesielle gjenopprettingsinstruksjoner inkludert hvor lenge å avstå fra seksuell omgang, og når du kan gå tilbake til arbeid.

Følg legens postoperative bestillinger. Disse vil inkludere bor av føttene for de første 24 timene, iført tettsittende sittende truser, redusere hevelse med en ispose plassert indirekte på pungen, og ikke løfte noe tungt i to uker.

Tips og advarsler

  • Ta beslutningen om å ha en vasektomi reversering så raskt som mulig uten rushing det. Jo lenger du venter, er det mindre sannsynlig prosedyren for å være vellykket.
  • Friske menn i førtiårene og yngre viser den høyeste suksessraten av omvendt vasektomi kirurgi.
  • Graviditet er ikke garantert, uansett hvor vellykket vasektomi reversering kirurgi.
  • Alltid konsultere med en medisinsk faglig før under alle kirurgiske prosedyren.

Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi

Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi


Det er litt rart at ordet "vasectomy" gjør en mann cringe og vri seg. Mytene rundt en vasektomi, samt utsiktene til å ha en fremmed holde en skarp gjenstand til sine nedre regioner, er nok til å gjøre en mann avstå fra sex helt. Men det finnes måter å overbevise en mann å få en vasektomi. Les videre for å lære mer.

Hvordan overbevise en mann å få en vasektomi

Planlegge en avtale med en sertifisert urolog. Bare en lege vil kunne gi de medisinske fakta og fjerne enhver reservasjoner din ektefelle kan ha om å få en vasektomi.

Bekrefter til din ektefelle at det å ha en vasektomi er en nesten smertefri og rask kirurgisk inngrep som ikke vil redusere sin seksuelle følelse eller ytelse.

Forsikre din ektefelle at han ikke vil være noe mindre av en mann, eller vil du anse ham som sådan.

Har din ektefelle snakke med en annen mann som har hatt en vasektomi. Personlig vitnesbyrd kan ofte påvirke en mann til å ha prosedyren fullført.

Minn din ektefelle at en vasektomi er den mest effektive formen for prevensjon og at prosedyren er mye mindre invasiv og kostbar enn i forhold til en kvinnes eggstokksterilisasjon.

Erklærer at sexlivet ditt liv vil være mer behagelige uten å måtte bekymre seg for uønskede svangerskap. Løftet om mer, og bedre, kan sex være det som trengs for å overbevise en mann å få en vasektomi.

Hint

  • Beslutningen om å gjennomgå en vasektomi skal nås med både en mann og hans partner, hvis du er i et forpliktende samarbeid. Som en vasektomi er en permanent form for prevensjon, bør dere begge er enige om grunnene til å ha en vasektomi.

Sjanse for graviditet Etter Vasektomi

Sjanse for graviditet Etter Vasektomi


Av de mange former for prevensjon på markedet i dag, har en vasektomi er en av de mest effektive. Mens det er reversibel, anses det som en permanent form. Ifølge WebMD, ut av 10.000 vasectomies, vil 100 graviditeter skje innen de første 5 årene. Det er i forhold til 1400 svangerskap med kondomer bruk og 500 med p-piller i henhold til Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development. Et flertall av dette mislykkes sats skje innen det første året hvor omtrent 15 til 20 graviditeter vil skje i hver 10.000 par. Par er advart mot å bruke alternative beskyttelse før en analyse kan gjennomføres på sædkvalitet.

Effektivitet Etter Prosedyre

Sperm er skapt i testiklene. Kombinert med seminal og prostata væske, til sperm reise gjennom rør som kalles sædlederen, bli utbrøt gjennom penis. Vasektomi innebærer snitt i pungen å kutte sædlederen, som hindrer sædcellene fra å strømme inn i sæd, fastslår Ohio State University Department of Urology. Denne prosedyren eliminerer ikke sperm som allerede var i sædlederen. De sperm vil fortsette å være til stede før utløsning fjerner dem. Mellom 15 og 20 utløsninger må skje før sæden er fri for all sperm, sier Frederick fylke Department of Health. Denne prosessen tar vanligvis ca tre måneder, i henhold til Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development.

Valuta Failure

Vasektomier har en hastighet på 11 feil per tusen vasectomies over en periode på to år, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Av disse feil, halvparten skjedde i løpet av de første tre månedene etter inngrepet - i den tiden da sperm er fortsatt til stede i mannens system. Ingen feil er blitt rapportert 72 uker etter inngrepet. The Ohio State University Department of Urology rapporterer at deres har vært graviditet i 15 av 10.000 par ett år etter en vasektomi. Mange av disse sakene ble vurdert mislyktes prosedyrer på grunn av feil eller gjeninnkobling, ifølge Harry Fisch, klinisk professor i urologi og Reproductive Medicine ved Weill Cornell Medical College / New York Presbyterian Hospital. Tidlig svikt i løpet av de første månedene etter inngrepet er vanligvis på grunn av ubeskyttet samleie før en negativ sædanalyse. Imidlertid kan tidlig svikt også skyldes kirurgisk feil når sædlederen kutte. Late svikt innebærer vanligvis gjeninnkobling av sædlederen.

Sædanalyse

Etter en vasektomi, vil pasienten må gjennomgå semen analyse for å fastslå når sæden er fri for sperm. Når sperm analyse indikerer færre enn 100.000 bevegelige sædceller per milliliter, kan graviditet ikke oppstår, ifølge International Planned Parenthood Federation. Dette nivået av sperm - referert til som "azoospermi" - kan skje så tidlig som seks uker etter operasjonen, eller så lenge som ett år, ifølge Fisch. Menn har en tendens til å variere litt i timingen av å oppnå azoospermi, med 72 prosent nå det på tre måneder, og 85 prosent nå det på seks måneder.

Rare gjeninnkoblingsforsøk

Sjelden, sædlederen kan koble spontant, advarer UCLA Urology Department. Klinisk referert til som "recanalization," dette omkobling kan oppstå på grunn av nevnte kirurgisk feil eller på grunn av en sperm granulomer - rusk som samler seg ved innsnitt området som lar sædlederen å vokse og inn igjen, sier Penn State Milton S. Hershey Medical Center. Kirurger kan minimere denne forekomsten ved å la en større avstand mellom de radert rørendene.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering


Hvis du og din ektefelle eller partner ønsker å bli gravid etter at du har hatt en vasektomi, er en vasektomi reversering verdt å vurdere. Suksessraten for graviditet etter en vasektomi reversering varierer fra 40 prosent til 70 prosent. Det er flere ting å huske på når du bestemmer deg for å prøve å bli gravid etter en vasektomi er reversert.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

•  Snakk med din urolog om høsting sperm under vasektomi reversering. Hvis vasectomy reversering mislykkes, eller hvis graviditet ikke oppstår, kan du bruke den høstes sperm for in-vitro fertilisering senere.

Gi det tid. De fleste svangerskap oppstå i minst et år eller to etter vasektomi reversering. Ikke bry deg om et år går uten en unnfangelse. Vent minst to år før han ble opptatt av at vasectomy reversering har sviktet.

har samleie på partneren din mest fruktbare tider. Hun kan kartlegge sine sykluser, bruke ovulation Predictor kits eller bruke en kombinasjon av begge. Alternativt kan du og hun kontakt med en reproduktiv endokrinolog for å finne ut når den beste tiden å ha samleie ville være basert på sædkvalitet og hennes fruktbarhet.

•  Vurder intrauterin inseminasjon hvis du har en lav sædkvalitet etter vasektomi reversering. Denne prosedyren består av å innføre sæd direkte i din partners livmoren, noe som gjør unnfangelse mer sannsynlig.

Tenk in-vitro fertilisering hvis din vasectomy reversering mislyktes. Legen kan bruke sperm at urolog høstes i løpet av vasektomi reversering eller du kan bruke donorsæd.

Hint

  • Snakk med din urolog om bivirkninger som stammer fra vasektomi reversering. Snakk med din reproduktive endokrinolog om eventuelle farer som kan være forårsaket av in-vitro fertilisering, hvis du velger å forfølge dette alternativet.

Omvendt osmose & Kidney Stones

Omvendt osmose & Kidney Stones


Tilstedeværelsen av nyrestein kan indikere et problem med vanninntaket. Men å drikke mye vann er ikke nok; kvaliteten av vannet som du drikker er også viktig. En måte å sørge for frisk nyrer er å drikke vann som har passert gjennom en omvendt osmoseprosess.

Nyrestein

Nyrestein (nedsatt lithiasis) er en tilstand preget av oppbygging av syre salter og mineraler i urinen. De forekommer ofte hos personer som er ustanselig dehydrert eller som ikke drikker nok vann. Den rette for dem er å passere dem gjennom urinveiene, noe som kan være ganske smertefullt. Drikke mye vann bidrar til å passere nyrestein og forhindrer også deres dannelse.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, det er ikke en definitiv årsak til nyrestein. Det finnes en rekke faktorer som kan bidra til deres dannelse. Vanligvis de oppstår når det er en ubalanse i urinen til krystalldannende mineraler, de vanligste er kalsium. Hvis det ikke er nok væske i kroppen til å bistå i deres sammenbrudd, bygge de opp i små steiner som lodge i nyrene.

Vann Safety

Ifølge EPA, har drikkevann vanligvis små mengder av forurensninger i den. Så mange som 90 av dem er regulert. Men visse forurensende stoffer er skadelige, som tilstedeværelse av fekal koliforme bakterier eller cryptosporidium, en parasitt. Å ha vannet testet, anskaffe din byens vann rapporten og installere den passende filtreringssystem basert på denne informasjonen vil sikre trygt drikkevann. Dette vannet må reise gjennom nyrene, hvis viktigste funksjon er å filtrere avfall fra kroppen din, slik at renere det er, jo lettere vil det være i stand til å gjøre jobben.

Omvendt osmose

Omvendt osmose er bevegelse av trykkvann over en semipermeabel membran i en saltoppløsning som det er tvunget til å bevege seg fra et sterkere til et svakere saltløsning. Det forhindrer ioner som Na + (natrium) og Cl (klor) fra å gjøre passerer gjennom membranen samt noen forurensninger som er for store molekyler, som jern, bly og kalsium, en vanlig mineral i nyrestein.

Metoder

Omvendt osmose anlegg er ofte brukt i boliger vannfiltreringssystemer siden det rids effektivt vann fra springen av forurensninger. Historisk ble omvendt osmose begreps for bruk i et industrielt miljø, særlig fjerning av salt fra sjøvann. Installere et filtreringssystem som bruker omvendt osmose i ditt hjem kan forbedre din families helse. Filtrering systemer kommer i en rekke forskjellige former. Noen er festet direkte til kranen hodet. Andre blir brukt er spesial mugger med et område for et filter som skiftes hver få måneder.

Vasektomi Reversal Alternativ

Reversering kirurgi er ikke det eneste alternativet for menn som ønsker flere barn etter en vasektomi. Flere ikke-kirurgiske teknikker tillate menn til far barn uten risiko og ubehag av vasektomi reversering kirurgi.

Science til unnsetning

Selv om en mann ikke lenger får utløsning sperm etter en vasektomi, fortsetter han å produsere sædceller. Dette sperm kan samles inn og brukes til å befrukte et egg fra mannens partner, slik at paret å bli gravide.

To ikke-kirurgiske teknikker kan føre til unnfangelsen etter en vasektomi. In vitro fertilisering (IVF) bruker sperm hentet fra mannens testikler å befrukte en kvinnelig egg i en kultur tallerken. Det befruktede egget blir deretter implantert i kvinnens livmor for svangerskap og eventuell levering.

Introcytoplasmic Sperm Injection (ICSI) øker suksessrate på IVF ved å injisere en enkelt sædcelle inn i egget i kulturen fatet.

Sperm for disse prosedyrene er samlet på én av to måter - Percutaneous epididymal Sperm Aspirasjon (PESA) bruker en tynn nål til å trekke sperm holdig væske fra epididymas, som ligger like over sædlederen. I Testicular Sperm Extraction (TESE), er svært små biter av testiklene fjernes med en biopsi nål. Bitene inneholder sæden, og kan bli brukt i IVF.

Reversering eller IVF?

Ifølge Center for Male Reproductive Medicine, IVF i forbindelse med ICSI har en 40 prosent suksessrate, sammenlignet med kirurgisk vasektomi reversering, som har en 43percent suksessrate - suksess betyr operasjonen til slutt resulterte i en graviditet.

Ved valg mellom kirurgisk vasektomi reversering og IVF, bør begge parter vurdere kostnader og risiko involvert. Tilbakeføring er en større operasjon, som krever anestesi. De fleste menn må vente i fire uker før du har sex etter operasjonen, og seks uker før du går tilbake til full pre-kirurgi aktivitet. Ikke hvert menneske er en kandidat for vasektomi reversering og ikke alle tilbakeføringer er vellykket. Ifølge Mayo Clinic, omtrent halvparten av tilbakeføringer er vellykket. Mellomtiden å bli gravid etter vasektomi reversering, ifølge Center for Male Reproductive Medicine, er 12 måneder.

IVF krever kvinnen å gjennomgå en rekke hormon injeksjoner og høsting av egg. IVF er ikke alltid vellykket første gang, og må kanskje gjentas. Det er en 25 til 30 prosent sjanse for flerfødsler (tvillinger eller trillinger) med IVF.

En studie av Peter Schlegel MD, publisert i septemberutgaven 2008 av Human Reproduction fant at i 2005, vasektomi reversering og den resulterende graviditet koste $ 20 903 versus $ 54 797 for IVF / ICSI resulterer i graviditet.

Diskuter dine bekymringer og risikofaktorer med legen din og velge det alternativet som passer for deg.

Hvordan jeg omvendt polaritet i My Body gjøre?

Hvordan jeg omvendt polaritet i My Body gjøre?


Kronisk motsatt polaritet lidelse er en merkelig, men altomfattende problem ofte snakket om av new age og helhetlig healere. CRPD kan plage noen med ut dem noen gang å vite om det. Dens symptomer er mange mens kurer er få og langt mellom. Generelt omfatter den en forskyvning av kroppens magnetisk polaritet, eller aura, som kompliserer daglige liv og enkle aktiviteter. Det anses psuedo-vitenskap av noen, men andre vil attest til sin ødeleggende effekter.

Hvordan jeg omvendt polaritet i My Body gjøre?

•  Prøv å plassere hva som er galt hvis du føler galt eller ute av drift. Symptomene på CRPD inkluderer men er ikke begrenset til: depresjon, trøtthet, allergier og en generell følelse av uro. En oppsamling av flere problemer på en gang kan bety at du lider av reversert polaritet.

Ta litt Valerian rot. Ifølge healingtools.com, "expell [ing] en dropper full av Valerian Root (Herbal Nervine) Extract / skjær på tungen" kan bidra til å avgjøre om du har motsatt polaritet lidelse. Vent og se om nervesystemet reagerer på noen måte i løpet av 10 minutter, se etter eventuelle unormale stresset tegn.

Praksis beroligende øvelser for å redusere stressnivået. Meditere på en jevnlig basis og få en god natts søvn.

tilbringe tid alene gjør rolige aktiviteter. Besøke venner og familie som rolig og lette humøret.

Besøk din lokale new age eller urte butikken. Snakk med dem om chakra behandlinger og andre healing tilnærminger. Spør dem hva de anbefaler for omvendt polaritet.

Hint

  • Body polaritet og CRPD er uprøvd teorier som kan eller ikke kan være sant; du bør alltid konsultere en reell medisinsk lege for eventuelle sykdommer, eller du kan risikere noe mer alvorlig.

Dietter for Omvendt Eating

Dietter for Omvendt Eating


Omvendt spise refererer til å spise middag matvarer til frokost og frokost mat til middag. Folk har en tendens til å spise litt i løpet av dagen og spise for mye om kvelden, og omvendt spise løser dette problemet. Bytte mesteparten av kaloriinntaket til frokost tillater kroppen å brenne kalorier i løpet av dagen og minimere fettlagring. Omvendt spise anbefaler å spise en stor frokost, mellom lunsj og liten middag.

Kjøtt

Omvendt spise anbefaler at slankere spiser magert kjøtt, skalldyr, kylling, kalkun og fisk. De kan også spise tofu og eggene på plass av kjøtt. De bør unngå kjøtt med trans fett og mettet fett, og spiser magert deli kjøtt med lavt natriuminnhold i stedet.

Grønnsaker og frukt

Kosten på en omvendt spise plan kan spise et bredt utvalg av friske grønnsaker, inkludert poteter. De bør også øke inntaket frukt, spesielt bær, fersken, ananas, epler, druer, plommer og avokado. For snacks, kan de spise rosiner og annen tørket frukt uten tilsatt sukker.

Meieri og korn

Omvendt spise talsmenn anbefaler fullkornsprodukter for å gjøre magen føler seg full, inkludert brød, pasta og ris. For snacks, kan dieters spise fullkorn frokostblanding uten tilsatt sukker, hel hvete kjeks med lavt natrium eller bakt hel hvete tortilla chips. Meieriprodukter som melk, soya melk, yoghurt og iskrem bør være lav i fett eller fettfri. Ost for snacking bør være lav i fett og helst cheddar, hytte eller sveitserost.

Olje og krydder

Omvendt spise Kosten bør velge ekstra virgin olivenolje, rapsolje og lav-salt margarin i stedet for smør eller andre oljer. Alle krydder er tillatt, spesielt hvitløk og soyasaus. Salt kan brukes i små mengder. De kan snack på usaltede nøtter og frø, soya nøtter og naturlig peanøttsmør.

Har Omvendt osmose Fjern Fluor?

Har Omvendt osmose Fjern Fluor?

Fluorose Debatt

Fluorisering av offentlig vannforsyning har reist bekymring for fluorose, en barndom dental tilstand forårsaket av høye nivåer av fluor. Dette har også skapt interesse om felles husholdning omvendt osmose rensesystemer kan fjerne fluor. Fluorose i sin mildeste formen viser seg som hvite striper eller prikker på et barns tenner. I sin mest alvorlige form, flekker er svart eller brun, og det er pitting eller sprukket på tennene også. Tilstanden rammer barn mellom 1 og 4 (de eldre enn 8 er immune) fordi disse er de mest kritiske årene i utviklingen av tennene. Graden av tannskader avhenger av andre faktorer også, inkludert innholdet av fluor inntatt, og de enkelte reaksjoner. The American Dental Association støtter fortsatt vann fluorisering som den øverste offentlige løsningen for å forebygge tannråte. ADA bemerker også at fluorose er et kosmetisk problem og ikke en alvorlig sykdom.

Fluor fjerning

Likevel, mange med fluorose bekymringer vil fluor fjernet fra deres vann. Fjerne fluor fra offentlig drikkevann kan utføres på flere måter. Omvendt osmose er den vanligste metoden. Det kan fjerne partikler og forbindelser som er mindre enn vannmolekyler, inkludert fluor. Prosessen tar ut så mye som 90 prosent av fluor i drikkevannet. Den omvendte osmoseprosessen starter med vann blir tvunget gjennom et filter eller en membran i en reversering av den naturlige prosess for osmose. I naturen blir mindre konsentrert oppløsning (vann fritt for mineraler, for eksempel) til å bevege seg fortynnede oppløsninger med høyere konsentrasjoner. Små hull i membranen la vannet flytte forbi. Imidlertid kan forbindelser som fluorid som er større enn vannmolekyler blitt fanget, i henhold til Water Quality Association. Vann fra høyere konsentrasjon løsningen beveger seg gjennom filteret til en oppløsning av lavere konsentrasjon, resulterer i vann fritt for partikler, mineraler og andre forurensninger.

Membraner

En typisk omvendt osmose filtreringssystem i hjemmet bruker en av to typer av membraner. En TFC eller tynnfilm kompositt membran mer effektivt fanger forurensninger. CTA eller cellulosetriacetat membran fares bedre i vann som inneholder mye klor. Selv om den omvendte osmoseprosess kan fjerne fluorid, mengden avhenger i stor grad av membranene (og størrelsen av de mikroskopiske hull som tillater vannet gjennom). Det er en god praksis å sjekke med membranprodusenten for å avgjøre hvor mye fluor membranen kan fjerne.

Hvilke vitaminer Does Omvendt osmose Fjerne?

Hvilke vitaminer Does Omvendt osmose Fjerne?


Omvendt osmose er en vanlig metode for rensing av vann. Mineralmolekyler er større enn vannmolekyler, slik at de blir liggende igjen som vannet passerer gjennom membranen rensing. Vitaminer er hentet fra mat og er ikke til stede naturlig i vann, så det er ingen dokumentasjon på at omvendt osmose systemer fjerne eventuelle vitaminer.

Kjent Minerals Fjernet

Omvendt osmose systemer opprinnelig dukket opp for avsalting (salt fjerning) av sjøvann. Det ble oppdaget at ikke bare natrium, men også jern, mangan og kalsium ikke kunne trenge gjennom membranen.

Kontroversielle Additiv Fjernet

De berørte med fluor tilsetningsstoffer til kommunalt drikkevann kjøper ofte omvendt osmose systemer for å behandle deres husstand vannforsyning. Dette mineralet verdi for forebygging av hull i tennene versus risiko for bivirkninger er under granskning fra offentlige helseaktivister.

Noen Forurensninger Fjernet

Bly og klor opphold bak omvendt osmose membran. Hvis RO-systemet inneholder en karbon-filter, kan det fjerne noen flyktige organiske forbindelser, pesticider og dioksiner. Sulfater og nitrater, vanlig i jordbruksland vann, kan også bli fjernet, så vel som oppløste partikler.

Fordelene ved å drikke omvendt osmose vann

Omvendt osmose er en bestemt type av filtrering benyttes for vann. Vanligvis brukes for å gjøre saltvann drikkende, anvender omvendt osmose trykkstyrken til forskjellige løsningsmidler som finnes i vann (som salt). Omvendt osmose gjør drikkevann trygg og ren.

Fjerner Miljøgifter og Mineraler

Omvendt osmose filtrerer ut skadelige stoffer og mineraler. Som et resultat av å drikke vann omvendt osmose er en sunnere alternativ til springvann.

Lukter og smaker bedre

På grunn av hvordan vannet er filtrert, omvendt osmose vannet lukter og smaker bedre. Omvendt osmose vann desalinates også vann (fjerner salt) som gjør det mer attraktivt å drikke.

Bakterier gratis

Omvendt osmose filtrering fjerner også bakterier fra vannet. Bakterier kan være skadelig for kroppen, noe som kan føre til sykdom.

Reduserer risiko for sykdom og sykdom

Klor, asbest, kvikksølv og bly er funnet i vanlig vann fra springen, noe som kan føre til skadelige sykdommer og sykdommer. Omvendt osmose fjerner disse skadelige giftstoffer og gjør vannet sunnere å drikke.

Hydrater kroppen raskt

På grunn av filtreringsprosessen, omvendt osmose vann hydrater kroppen raskt. Dette er gunstig under trening og i løpet av de varme sommermånedene.

Hvordan man kan sammenligne Omvendt osmose vann filtre

Hvordan man kan sammenligne Omvendt osmose vann filtre


Omvendt osmose (RO) systemer filter vann ved å tvinge den til å passere gjennom en semipermeabel membran. Den amerikanske regjeringen utviklet metoden i 1950 for å avsalte vann. Sammenligning av ulike RO systemer er enkelt så lenge du vet hva du skal se etter, hva budsjettet er, og hvor mye vann du trenger filtrert.

Hvordan man kan sammenligne Omvendt osmose vann filtre

Hvordan man kan sammenligne Omvendt osmose vann filtre

Kontroller om RO-systemet du er interessert i er tretrinns eller fem-scenen. "Membranene som brukes på de tre-trinns omvendt osmose systemer er CTA type, som gir en forurensning avvisning rate på ca 80%, mens TFC typen membraner brukes på 5-trinns systemer gir 90% -98% avslag rente", ifølge til Omvendt osmose Water Filtering. I tillegg er de filtre på de tre-trinns-systemet har en tendens til å brytes ned hurtigere enn fem-trinns systemets filtre, fordi de er mer følsomme for vann pH. Hver RO system vil staten tydelig på esken eller i spesifikasjonene om det er tre-eller fem-trinns.

Pass på at du kjøper en RO system med deler som er godkjent av National Science Foundation (NSF), som tester for filtrering kvalitet, vanntrykk holdbarhet og andre viktige kvaliteter. Emballasjen skal opplyse om RO systemet er NSF-godkjent. Hvis virksomheten ikke lar deg kontrollere deler, deres merke og håndverk, er det best å unngå det produktet.

•  Kontroller filteret kvalitet. Et godt filter bør ikke planlegges for en erstatning for 12 måneder. Kontroller at filteret er en "industristandarden" størrelse. Ellers vil du ikke kunne få erstatning filtre bortsett fra gjennom produsenten, som trolig vil bli dyrere.

Se etter RO-systemer med tre pre-filtre. De to første bør være kullfiltre og den tredje en sedimentfilter. Disse filtrene beskytte membranen. Ifølge Omvendt osmose Water Filter Guide, "Your vannets renhet kommer helt an på betingelse av membranen, så det er viktig å beskytte det riktig."

Invester i en dyrere RO system for å unngå skade på ditt hjem eller helse. Bad RO systemer, ofte de billigste de på rundt $ 25, kan bryte, helle vann over gulvet. Dessuten kan deres membraner og filtre i oppløsning, slik at forurensninger i drikkevannet. Bruke litt ekstra på en solid RO system.

Hint

  • Høyt vanntrykk kan angre noen god RO system. Sørg for at vanntrykket er ikke mye over 100 pounds per kvadrattomme (psi).

Slik installerer Omvendt osmose

Slik installerer Omvendt osmose


Omvendt osmose er en metode for fremstilling av rent vann til forbruk. For å oppnå rent vann, passerer et oppløsningsmiddel gjennom en semipermeabel membran i en retning som er motsatt til den for naturlig osmose (vei vannet beveger seg). Derfra går vannet gjennom et vanntrykk som er større enn det osmotiske trykk. Prosessen vil redusere oppløste stoffer, bakterier og parasitter i vannet ditt. Omvendt osmose filtre ble først introdusert rundt 1910 i et forsøk på å beskytte mot det høye antallet dødsfall som ble forekommende sykdommer i vann. En omvendt osmose vannrensing system kan enkelt installeres i hjemmet, men krever noen investering. Det viktigste steget er å vite hva systemet er riktig for deg.

Slik installerer Omvendt osmose

•  Bestem hvor mye penger du har til å vie til en omvendt osmose system. Et system som omfatter karbon-filtrering kan også fjerne et bredere spekter av uorganiske forurensninger enn en enkel omvendt osmose filtrering. Grunnleggende omvendt osmose systemer varierer fra $ 300 til over $ 2000.

Vurdere en enhet som inneholder en større tank hvis du har mer enn seks personer som bruker systemet. Det vil koste ca $ 50 mer, men vil eliminere lavt vanntrykk og deretter varmt drikkevann. Tanks er laget av kirurgisk stål.

Bestem din vanntrykk der du vil plassere enheten. Hvis det er lavt, kjøpe et system med en omvendt osmose pumpe. Disse enhetene er utformet med en ikke-permeat elektrisk pumpe som vil fylle opp tanken langt raskere og levere høyere vanntrykk. Disse enhetene er i gjennomsnitt om lag 50 prosent dyrere enn en standard enhet. Ifølge Water Quality Association, bør du bare kjøpe omvendt osmose systemer som er sertifisert NSF og møte forurensningsreduserende standarder.

Ta kontakt med din lokale vannverket og finne ut om ditt hjem har en klorert vann kilde. Ifølge Best Water Filter Guide, boliger med en slik kilde krever et system med et karbon forfilter for å fjerne klor. Velge et system med en mikroprosessor for å holde deg oppdatert om når du skal bytte filter.

Følg instruksjonene som følger med omvendt osmose kit å installere systemet under vasken. Koble utgangsslangen fra omvendt osmose system til avløpsrøret. Koble kilden vann rør til en kaldtvannsledning ved hjelp av den medfølgende ventilen i settet. Installere kranen og koble den til vannkilden. Anlegget anses "nonpermanent" og disse tilkoblings trinnene bør ikke kreve en rørlegger.

Hint

  • En omvendt osmose vann system kan du spare penger, siden det eliminerer kalk i apparater, noe som kan føre til for tidlig sammenbrudd.

Vasektomi reversering Komplikasjoner

Når noen menn tror de er ferdig med å få barn, de får en vasektomi, som er et kirurgisk inngrep som hindrer sædcellene fra å komme inn en manns sæd. Men noen ganger menn som har hatt en vasektomi ombestemme seg og bestemmer seg for å prøve for flere barn. Disse menn har en vasektomi reversering, som i utgangspunktet Angrer en vasektomi. Det er noen komplikasjoner og risiko forbundet med en vasektomi reversering.

Vasektomi Reversal Prosedyre

I en vasektomi, er sperm duct (røret som frakter sæd fra testiklene i sæden) kuttet og endene er forseglet for å gjøre en mannlig sterile. Med en vasektomi reversering prosedyre, er endene av sperm duct koblet slik at sædcellene å igjen møte sæd, ifølge American Urological Association Foundation. Suksessraten for vasectomy reversals er om lag 50 prosent, ifølge Mayo Clinic.

Blødning og hemotoma

Som med alle medisinske prosedyrer, komplikasjoner er mulig. Blødning kan føre til et hematom, eller samling av blod, i pungen. Dette kan føre til smerter og hevelse i området. Ifølge vasectomy.com, det er sjelden alvorlig, men det bør rapporteres til lege. Dette kan unngås ved å følge post-prosedyre stell tett fra legen din.

Infeksjon

Infeksjon er en annen mulig komplikasjon av en vasektomi reversering prosedyre, som med alle kirurgi. Ifølge vasectomy.com, oppstår infeksjon i færre enn 5 prosent av pasienter ved å følge prosedyren. Behandlinger for infeksjoner inkluderer antibiotika, antimikrobielle kremer og bad.

Inflammasjon, smerte og hevelse

Noen smerte og hevelse etter at prosedyren er normalt. Noen leger vil foreskrive en smertestillende medikamenter og andre vil be deg om å ta en over-the-counter smertestillende medikamenter, for eksempel paracetamol. Ifølge vasectomy.com, avtar stor smerte vanligvis i løpet av få dager.

Ifølge Mayo Clinic, kan sperm lekkasje i pungen etter en prosedyre forårsake dannelse av en inflammatorisk masse kalt granulom i pungen. En sperm granulomer er et resultat av immunsystemets innsats for å bekjempe feilplassert sperm. Dette kan være et tegn på at prosedyren ikke fungerte.

Andre komplikasjoner

En annen potensiell komplikasjon etter en vasektomi reversering prosedyren er skadet nerver og blodårer, noe som kan føre til redusert fruktbarhet. Noen menn opplever problemer med seksuell funksjon etter inngrepet. Lavere sperm teller kan også være et resultat av en vasektomi reversering prosedyren. Ifølge vasectomy.com, hadde om lag 10 prosent av menn redusert antall spermier etter inngrepet.

Hva er Omvendt røyke?

Hva er Omvendt røyke?


Omvendt røyking innebærer røyke en sigarett eller sigar fra den tente enden. Det er en farlig praksis som kan føre til kreft i munnen. I områder der omvendt røyking er populært, muntlig kreft priser er høye.

Definisjon

Omvendt røyking refererer til en røyker setter lit slutten av en sigarett i munnen. Røyker så inhalerer røyken fra den tente enden.

Demografi

Omvendt røyking er populært i enkelte områder av India, Sri Lanka, Venezuela, Panama og Sardinia. I praksis er sjelden i resten av verden.

Risiko

Omvendt røyking er en risikofaktor for kreft i den harde ganen, den øverste indre området av munnen. I land hvor omvendt røyking er ikke populær, er kreft i den harde ganen sjeldne.

Omvendt osmose Feilsøking

Omvendt osmose Feilsøking


Omvendt osmose refererer til en fremgangsmåte for filtrering som brukes til å fjerne forskjellige typer av store molekyler fra løsninger ved å filtrere oppløsningen gjennom et membran, eller porøst materiale. Omvendt osmose systemer kan utvikle problemer for mange grunner, som ofte kan løses via noen grunnleggende feilsøking teknikker.

Mate Valve

Et lukket eller tett matevannventil, som styrer trykket av vannet som kommer inn i et system, kan føre til et omvendt osmose-system til å svikte. Åpning eller renser matevannventil typisk gjenoppretter normal omvendt osmose system funksjon.

Tette filtre

Omvendt osmose-systemer bruker vanligvis kullfiltre, filtrene eller som inneholder en form for karbon behandlet for å gjøre det porøse, kalt aktivert karbon. Aktivt kull avgir en positiv ladning som tiltrekker negativt ladede vannforurensninger. Et tett karbon forfilter eller postfilter i en omvendt osmose system kan føre til nedsatt systemfunksjon, og bør tas ut og rengjøres.

Kranen Problemer

Kranen refererer til den ventil som styrer frigjøring av vann etter at det gjennomgår den omvendte osmosefiltreringsprosessen. En defekt eller tilstoppede tappekran svekker filtrert vann utgivelsen, og bør bli frigjort av noe sediment eller erstattes etter behov.

Vasektomi Fordeler

Vasectomies utføres over hele verden. En vasektomi skal kun utføres når du bestemmer deg for at du ikke ønsker flere barn. Det er en rask poliklinisk kirurgi som tar mellom 15 til 30 minutter å utføre.

Doctor valg

Velge en lege som har en kompetanse på dette området. Du vil ha en høyere suksessrate hvis du velger en lege som utfører mer enn 50 mannlige steriliseringer i året.

Sex Life Improve

Ifølge nettstedet Vasektomi Information, menn som har hatt en vasektomi se en forbedring i deres sexliv, fordi det er ingen frykt for graviditet.

Pålitelighet

Den Vasektomi Clinic sier: "A testet, vellykket vasektomi er 50 ganger mer pålitelig enn p-pille, 300 ganger mer pålitelig enn kondomer i å hindre graviditet."

Reversering

En vasektomi har muligheten for å bli reversert hvis ønskelig. Men, du må huske på at det ikke er noen garanti for at en reversering vil fungere.

Kostnad

Vasektomi Medical sier "Uten forsikring, og avhengig av den geografiske plasseringen og andre variabler, vil en vasectomy kostnadene varierer fra $ 500 til $ 1000." En første konsultasjon med legen din er nødvendig for å avgjøre den endelige kostnaden.

Vasektomi & Komplikasjoner

Vasektomi er et kirurgisk inngrep utført på menn der sædlederen - rørene som frakter sæd ved ejakulasjon - er kuttet og forseglet, noe som resulterer i permanent sterilisering. Omtrent 500.000 menn gjennomgå prosedyren i USA hvert år. Det er en vanlig måte for prevensjon for menn eller par som ikke lenger ønsker å få barn, og i de fleste tilfeller kan reverseres. Operasjonen i seg selv er en enkel prosess utført under lokalbedøvelse, og risikoen for alvorlige komplikasjoner er ekstremt lav.

Short-Term Komplikasjoner

En rekke av de generelle komplikasjoner som er assosiert med kirurgi vasektomi. Smerte, hevelse, blåmerker og små mengder blod i sæden er alle normale symptomer å oppleve post-kirurgi. De fleste av disse symptomene vil avta etter kort tid, men hvis de vedvarer lege må innhentes. Flere alvorlige risikoer inkluderer: allergisk reaksjon på anestesi; post-kirurgi infeksjon; indre blødninger, eller allergisk reaksjon på sting.

Psykologiske effekter

Menn kan oppleve en rekke følelser etter en vasektomi. De fleste er knyttet til tapet av deres evne til å reprodusere, følelser av emasculation, degradering, eller en periode med sorg som vanligvis passerer etter en kort tid. En liten prosentandel vil oppleve mer alvorlig depresjon og sinne. Par kan oppleve vanskeligheter justering, som kan manifestere i impotens, for tidlig utløsning eller annen seksuell dysfunksjon. Slike symptomer er vanligvis et resultat av psykologiske årsaker og ikke kirurgiske komplikasjoner.

Sperm Granuloma

I et lite antall tilfeller, kan sperm lekke internt fra operasjonsstedet i det omkringliggende vevet. Sperm er meget antigent til resten av kroppen og ber en immunrespons, der kroppen skaper lommer av fast vev rundt den rømte spermier for å beskytte seg selv. Dette fenomen forekommer i et relativt høyt antall tilfeller, men et stort antall gå ubemerket av pasientens kropp som løser dem naturlig. Dersom granulomer bli smertefull eller betent, er steroid behandling foreskrevet.

Bitestiklene Betennelse

Post-vasektomi, testiklene fortsetter å produsere og lagre sperm. Det overskytende sperm vanligvis metaboliseres av kroppen, men i et lite antall tilfeller en oppbygging kan en forekomme i bitestikkelen, den delen av testiklene der sperm er lagret. Dette kan føre til økt press, hevelse, ømhet, og en merkbar økning i størrelsen på bitestikkelen. De fleste tilfeller vil avta med bruk av anti-inflammatoriske eller antibiotika behandlinger, men vedvarende tilfeller kan bøtes på ved kirurgisk fjerning av bitestikkelen og tilhørende vev.

Kronisk Testicular Pain

En liten andel av menn lider av langvarige smerter, også kjent som Post Vasektomi Pain Syndrome (PVPS). Begrepet PVPS brukes til å kategorisere alle forhold der smertene går uløst i mer enn tre måneder etter kirurgi. Dette kan oppstå på grunn av en rekke årsaker, fra overflødig arrvev, klemte nerver, psykosomatiske lidelser og kronisk epididymitt. En annen årsak kan være kronisk orchialgia, som oppstår når den ubrukte døde sperm samle i testiklene, forårsaker en kjedelig verke.

Hvordan er Vasektomi utført?

Hvordan er Vasektomi utført?

Introduksjon

Ifølge Emory Healthcare, om lag 500.000 mennesker i USA velger å ha en vasektomi utføres hvert år. En vasektomi er en vanlig permanent prevensjon prosedyre. Når ansatt, er en vasektomi nesten 100 prosent garantert å forhindre graviditet. Ifølge Mayo Clinic, bare to i hver 1000 prosedyrer resulterer i en graviditet.

Bedøvelse

Før en vasektomi utføres, er en lokal bedøvelse gitt til nummen området. Siden bare et lokalanestetikum er nødvendig, mange leger er i stand til å utføre fremgangsmåten fra deres kontorer, heller enn i et sykehus.

Entry nettstedet

Når bedøvelsen har tatt full effekt, er et lite innsnitt gjort i den øvre delen av pungen. Gjennom dette snittet legen din vil være i stand til å få tilgang til vasa deferentia.

Prosedyre

Når snittet er gjort, er det tre alternativer tilgjengelige for selve prosedyren. De to første alternativene innebærer klipping vasa deferentia og enten cauterizing dem eller binde dem av. En tredje nyere alternativ er å bruke en vasektomi klipp. De kirurgiske klipp kutt sperm av fra sæd, uten egentlig å kutte vasa deferentia rør. Med klipp, er det mye lettere å ha vasectomy reversert dersom det senere gang du bestemmer deg for å få flere barn.

Tid

Hele prosedyren kan ta fra 15 til 30 minutter å fullføre. En vasektomi er ikke en umiddelbar form for prevensjon. Ifølge Mayo Clinic, kan det ta så mye som tre måneder for sædceller å slippe til det er ikke lenger sædceller til stede i sæd. På grunn av dette faktum, er menn oppfordres til å benytte andre former for prevensjon før minst tre måneder etter inngrepet for å forhindre graviditet.

Reversering

I motsetning til de fleste former for kvinnelig sterilisering, kan de fleste mannlige steriliseringer reverseres. En vasektomi reversering er mye mer kirurgisk involvert og krever narkose på et sykehus operasjonssalen. Fordi reversering kirurgi tar en mer farlig operasjon for å korrigere, anbefales det at bare menn som er sikker på at de ikke ønsker å få barn har vasectomy utført.