Digidexo.com

hvor skal man injisere ovitrelle

Hvordan vet jeg når skal man oppsøke lege for tidlig Handedness

Hvordan vet jeg når skal man oppsøke lege for tidlig Handedness


Handedness refererer til en barnets naturlige utvikling av dominans med enten den høyre eller venstre eller begge, i tilfelle av begge hender individer. Hånd dominans oppstår vanligvis i løpet pjokk år, og noen ganger senere i tilfelle av noen barn med innledende ambidexterity. Tidlig håndbruk oppstår når et barn demonstrerer hånd dominans før 18 måneder, og kan indikere hemiplegi eller andre motorutviklingsproblemer. Les videre for å lære hvordan å vite når du skal se en lege for tidlig handedness.

Hvordan vet jeg når skal man oppsøke lege for tidlig Handedness

Overvåke ditt barns Handedness Preferences under lek

Lek med barnet ditt jevnlig og se etter tegn på preferanse eller dominans av en hånd eller den andre i aktiviteter som strekker seg etter en ball eller en leke.

Monitor eventuelle pågå preferanse for den ene eller den andre ved å teste barnets fingerferdighet med den hånden som hun ser ut til å være å bruke sjeldnere. Hvis hennes dyktighet og ferdigheter likere med begge hender, er det usannsynlig at hun stiller sant tidlig handedness. Du kan bare være å se en bestått preferanse.

Se etter tegn på at et barns motor utvikling ferdigheter kan bli utelukkende ensidig, selv etter dominans er løst av to eller tre år. Dette kan signalisere unormalt stram muskel tone og tilhørende nevrologiske problemer, og du bør oppsøke lege eller la legen din vet om slike utbygginger umiddelbart.

Vet Når skal man oppsøke lege for tidlig Handedness

Kontakt legen din eller la ham vite med en gang når du ser barnet ditt viser insisterende dominerende handedness eller uttalt mangel på dyktighet på den ene siden av kroppen hans før fylte 18 måneder.

Be legen om å teste etter tegn på tidlig handedness eller ujevn behendighet under regelmessige kontroller og eksamener.

Diskuter noen diagnose av tidlig handedness, eller bekymringer du måtte ha om det, med barnelege eller fastlegen. Tilstanden kan vise motorkontrollspørsmål som kan være forbundet med en alvorlig nevrologisk lidelse som cerebral parese.

Hint

 • Foreldre er ofte interessert i å lære om deres barn skal være høyrehendt eller venstrehendt, men ikke forvent å finne ut før barnet er to eller tre år gammel.
 • En mild preferanse mot ene siden eller den andre i en pjokk ikke vanligvis indikerer tidlig handedness eller dominans, med mindre det er eksklusivt. Favorisere den ene siden over den andre er verdt å overvåke, men barnet kan reversere hennes preferanse minst en gang før settling på en dominant side.

Når skal man oppsøke lege hvis du har diabetes

Ifølge American Diabetes Association, 23,6 millioner mennesker har diabetes fra 2007. Diabetes er en stoffskiftesykdom hvor kroppen din ikke er i stand til å lage nok insulin, eller bruke insulin riktig å endre sukker til energi. Administrere diabetes er viktig for å opprettholde en sunn livsstil. Styr diabetes ved proaktivt utdanne deg selv, særlig å vite når man skal oppsøke lege for å få legehjelp.

Oppsøk hjelp med hyperglykemi

Et klassisk tegn på diabetes er ute av kontroll er hyperglykemi, hvor nivået av sukker i blodet er ekstremt høy. Normalt oppstår hyperglykemi når kroppen mangler insulin eller at kroppen ikke kan bruke insulinet som produseres for å slå sukker til energi. Ta kontakt med lege umiddelbart dersom du har høyt blodsukker og opplever hyperglykemi symptomer som kvalme, oppkast, ketoner i urinen, tørst, tørr munn eller økt vannlating.

Få Bistand med hypoglykemi

Hypoglykemi er når nivået av sukker i blodet er for lav. Du kan ha hypoglykemi ved å ta for mye insulin, spiser for lite eller trener uten å spise ekstra mat. Symptomer på hypoglykemi er svakhet, svette, sult, tretthet, skjelvinger og svimmelhet. Normalt forbruk av juice, en liten mengde sukker eller mat som inneholder sukker kan hjelpe deg å føle deg bedre i løpet av 15 minutter. Først behandle hypoglykemi i henhold til din diabetes helseplan. Deretter, konsultere legen din, fordi du kan utvikle mer alvorlige symptomer når du har lavt blodsukker.

Skaff Aid for ketoacidose

Kroppen begynner å bruke lagret fett til energi når det ikke er mulig å bruke sukker til energi. En tilstand som kalles diabetisk ketoacidose (DKA) oppstår når ketoner bygge opp i blodet ditt når fettet brytes ned, noe som fører blodet til å være sure. Mangel på mosjon, sykdom eller ikke får nok insulin kan forårsake DKA. Ketoacidose streik når blodsukkeret blir ekstremt høy. Symptomer på DKA er kvalme, oppkast, tap av vann i kroppen din, rask dyp pusting, tørr hud / munn, lavt blodtrykk, fruktig ånde og en svak puls. DKA kan føre til koma eller føre til døden hvis du ikke mottar væsker eller insulin omgående. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever disse symptomene.

Lag din personlige Support Group

Lag en støttegruppe for folk som er rundt deg regelmessig, for eksempel venner, ektefelle, søsken, naboer eller kolleger. Når du trenger hjelp med din diabetes, kan du ringe din støtte gruppe for å hjelpe ta kontakt med legen din, ta deg til legevakten, eller bidra til å forhindre et alvorlig problem.

Informasjon å ha når du søker hjelp

Kjenn dine symptomer, for eksempel om du er trøtt, svimmel eller kvalm. Overvåk temperatur. Hold orden på blodsukkernivået. Liste medisiner du er i dag. Ha apotek nummer hendig. Legg merke til den mat eller drikke du har konsumert.

Andre grunner til å kontakte lege

Høre legen din sier at du har diabetes kan være skremmende og overveldende. Noen ganger nyoppstått diabetes kan være vanskelig å forstå. Dersom du opplever langvarig tristhet, sove mye, kan ikke sove, overspise, ønsker ikke å spise eller har tenkt på selvmord, må du kontakte legen din, som kan henvise deg til en rådgiver, terapeut eller mental helse profesjonell til å hjelpe deg med å finne måter å takle bedre.

Forbered deg til å avverge diabetes problemer. Ha en diabetiker kit, bestående av din diabetes medisiner, testing forsyninger og snacks. Husk å ta med din adresse, nummer og informasjon om nødtelefon.

Hvordan skal man oppsøke pseudomyxoma peritonei Specialist

Hvordan skal man oppsøke pseudomyxoma peritonei Specialist


Pseudomyxoma peritonei er en svulst i slimhinnen i bukhulen som utskiller store mengder slim. Det fører dermed øke abdominal omkrets, den såkalte "jelly-belly". Fordi det er en relativt sjelden tilstand, er dens behandling best håndteres av spesialister som er kjent med sine behandlinger og de nyere behandlingsregimer.

Bruksanvisning

•  Kontroller artikkel på nettsiden til de Sugarbaker onkologi kollegaer. Den har et flytskjema som viser grafisk behandlingstilbud og hvordan de bør forfølges. Det også lenker til en detaljert diskusjon av cytoreduktiv kirurgi, de primære kirurgiske middel for å fjerne svulster.

Diskuter behandlingen med din primære omsorg lege (PCP). Han eller hun vil ha en idé om hva innledende alternativer er tilgjengelige for behandling. Disse vil være avhengig av din forsikring.

Begynn søket etter en spesialist ved å følge anbefalingen av PCP. I all sannsynlighet, vil dette være en avtale med en lokal kreftspesialist (onkolog).

Kontakt en av de nasjonale sentrene for kreftbehandling som MD Anderson sykehus ved University of Texas i Houston. Sykehuset har rapportert en kirurgisk serie av 45 pasienter med pseudomyxoma og åpenbart har erfaring. Du trenger kanskje ikke å gå til et nasjonalt senter for behandling, men de kan ha ressurser for deg med hensyn til valg og lokale leger er kjent med sykdommen.

Diskuter behandlingsalternativer med onkolog og din PCP. Spør onkolog hvor mange tilfeller av pseudomyxoma han eller hun har sett. Også diskutere hvordan at alle er din diagnose. Det finnes en rekke forskjellige tumorer som kan produsere de samme symptomene.

Søk en ny mening uansett hva onkolog antyder. Dette er ikke en krenkelse av onkolog. For en sjelden svulst som en pseudomyxoma, det er rett og slett en passende forholdsregler. Hvis mulig, få en uttalelse fra en lokal medisinstudiet. Alle medisinske skoler er henvisning sentre og se større antall uvanlige problemer.

Gå gjennom den samme prosessen om kirurgi anbefales - ser kirurgen til hvem du blir henvist, men søker en ny mening. Hold PCP i loop hele tiden. Din PCP må være ankeret av behandlingen siden bare han eller hun kjenner deg og forstår alle dine medisinske problemer. I tillegg, når du beveger deg gjennom disse ulike stadier av behandling, vil din PCP være en uvurderlig kilde til støtte.

Gå gjennom hva trinn for å gå til et nasjonalt senter som MD Anderson hvis du er ubehagelig etter å ha fulgt alle dine lokale alternativer. Mens nasjonale sentre er ikke alltid en god løsning, siden oppfølgeren er vanskelig og en pasient er ofte stresset gjennom behandling i en upersonlig måte, skal en kan være nødvendig hvis du har ubehag med lokale alternativer.

Tips og advarsler

 • Som du går gjennom søket etter en spesialist, må du samle kopier av alle relevante rapporter, historier og physicals, patologi rapporter, lab-rapporter og konsultasjoner. Har du en ekstra kopi av rapportene som er tilgjengelige i tilfelle en spesialist trenger dem, men holde dine egne kopier intakt til enhver tid. Dette fremskynder sterkt behandlingen.
 • Ikke rabatt tillit som en viktig del av behandlingen. Stole på din kirurg og onkolog er en viktig del av en vellykket bekjempelse noen sykdom, men spesielt en som pseudomyxoma som kan ha forvirrende alternativer og en som blir utforsket med nye behandlinger.

Når skal man oppsøke lege Under Cymbalta uttak

Cymbalta (generelt kalt duloksetin) er et medikament som brukes for behandling av alvorlig depressiv lidelse ved å regulere mengden av seratonin i hjernen. Psych Central definerer online alvorlig depressiv lidelse som pasient opplever fem eller flere symptomer på depresjon som varer i minst to uker. Cymbalta brukes også til å behandle symptomer på fibromyalgi, generell angstlidelse og brukes av noen leger off-label for stressinkontinens. Selges i kapsler på 30 mg og 60 mg, maksimal daglig anbefalt dosering er ikke mer enn 60 mg.

Abstinenssymptomer

Det er anekdotiske bevis for at tilbaketrekning fra Cymbalta er ikke bare vanskelig, men kan være svært farlig. Du bør aldri bare slutte å ta narkotika; det er best å avta langsomt over en periode på dager eller uker. Rapporterte abstinenssymptomer alvorlig kvalme og oppkast, muskelkramper, ekstrem tretthet og svekkelse, kognitiv dysfunksjon, hodepine og generell influensalignende sykdomsfølelse. Det er også rapportert om merkelige "hjernen zaps", som pasienter beskriver som en fysisk og auditiv fenomen som blir sammenlignet med elektrisitet zapping raskt gjennom hjernen.

Selvmordstanker

Folk trekker seg fra Cymbalta også har sitert hjertebank, en økning i selvmordstanker, og mye høyere nivåer av angst. Flere selvmord har vært rapportert i forbindelse med Cymbalta, men det er ingen støtte bevis enten med FDA eller Eli Lilley, som produserer stoffet, annet enn en generell advarsel på selskapets hjemmeside at antidepressiva kan gi økt selvmordstanker i "barn, tenåringer og unge voksne. "

Når skal ringe legen din

Kontakt legen din umiddelbart hvis du har selvmordstanker eller føler at du vil skade deg selv. Hvis det er etter arbeidstid, kontakte enten politiet eller EMTs for hjelp umiddelbart. Ikke la din velvære i fare. Hvis du har intraktabel smerte (alvorlig, konstant smerte som negativt påvirker biologiske funksjoner som blodtrykk, puls og nevrologi), er det svært viktig at du ser legen din så snart som mulig. Ifølge Mayo Clinic, hvis du utvikle gulaktig hudfarge eller gulnede øyne, opplever smerte på høyre side i front, eller har mørk urin, kan dette være tegn på levertoksisitet.

Hvis du eller dine kjære merker en plutselig endring i atferd eller observerer du har problemer med å tenke eller uttrykke deg selv, se din lege umiddelbart. Også ta kontakt med legen din dersom du opplever "hjernen zaps", som de kan være tegn på et slag eller annen skade hjernen.

Hva å fortelle legen din

Diskuter tapering sakte av medisinering. Forståelig nok, mange leger er ikke klar over hvor alvorlig Cymbalta tilbaketrekning, som bevisene er anekdotiske. Ta utskrifter av hva andre pasienter har observert i forsøk på å trekke seg fra stoffet. Diskuter de ideelle tiltak du kan planlegge sammen for å minimere eller eliminere symptomer. Sørg for at legen vet om alle medisiner du tar, da dette kan påvirke deg negativt mens du tar Cymbalta, samt når du prøver å avta.

Skal man gi et spedbarn vitaminer med fluor?

Hvis barnelege er bekymret for at barnet ditt ikke mottar tilstrekkelig ernæring, kan han eller hun anbefaler at du gir en multivitamin med fluor. Multivitaminer har mange viktige mineraler og vitaminer som kan være mangler fra barnets kosthold. Fluor er gitt som en måte å forebygge tannråte. Men det er bekymring for at gi et spedbarn en multivitamin med fluor er ikke trygt.

Typer

Multivitaminer med fluor markedsføres under navn som Poly Vitamin med fluor, Poly-Vi-Flor, Tri-Vi-Flor og Soluvite F. Den er tilgjengelig i både flytende og tygge former. Det vil vanligvis bli foreslått at barnet bli gitt en daglig dose som kan tas med en liten mengde av mat, juice, morsmelkerstatning eller morsmelk.

Farene

Hovedformålet med multivitaminer med fluor er at barnet kan utvikle en tilstand som kalles fluorose. Denne tilstanden kan oppstå i løpet av årene at et barn vil utvikle tenner, vanligvis mellom alderen 1 og 4. Det kan forårsake permanent skade på barnets tenner og potensielt andre celler i kroppen. Fluorose oppstår når et barn bruker for mye fluor. Ammende kvinner bør også være forsiktig med å ta en multivitamin med fluor siden fluor kan passere gjennom morsmelk og bli fortært av barnet.

Funksjoner

Sjefen symptom på fluorisis er misfarging på tennene. Du kan legge merke til hvite streker tvers emaljen på spedbarnets tenner. Emaljen kan også føle ru å ta på. Hvis du legger merke til disse, slutte å gi barnet den multivitamin med fluor og kontakte legen din.

Betraktninger

En multivitamin med fluor er vanligvis bare anbefales når mengden av fluor i ditt område drikkevann er ikke tilstrekkelig. Vanligvis 0,6 deler per million eller høyere er en tilstrekkelig mengde og vil ikke kreve at barnet ditt har fluor tilskudd. Din byens vann-avdelingen kan fortelle deg nøyaktig hvor mye fluor finnes i din vannforsyning. Hvis beløpet er tilstrekkelig, vil legen sannsynligvis anbefale en multivitamin som ikke inneholder fluor.

Advarsel

Pass på at du følger doseringen instruksjonene fra legen din dersom du er å gi barnet en multivitamin med fluor. Unngå også å la barnet å bruke tannkrem og tannprodukter med fluor under tilskudd. De bør spesielt unngå å svelge tannkrem. Men fluor bør ikke være helt forbudt siden det ikke forebygge tannråte når det tas til de anbefalte doser.

Hvordan vet jeg når skal man oppsøke lege for Uforklarlig Hodepine

Hvordan vet jeg når skal man oppsøke lege for Uforklarlig Hodepine


Hodepine kan distrahere deg fra din daglige rutine, gjør det vanskelig å gjøre arbeidet ditt og ta moro ut av fritiden din. De fleste hodepine er mild og kan lett behandles med over-the-counter medisiner. Å vite når du skal se en lege for uforklarlige hodepine, vil du ønsker å se på alvorlighetsgraden, timing og type hver hodepine.

Hvordan vet jeg når skal man oppsøke lege for Uforklarlig Hodepine

Lær å gjenkjenne Uforklarlig Hodepine Du kan behandle hjemme

•  Tenk på hvordan din hodepine er smertefullt.

•  Innse når smertene føles som en tetthet over hodet ditt, er det vanligvis en primær (ikke forårsaket av en underliggende sykdom) spenningshodepine. Disse er ledsaget av smerter i skuldrene og nakken.

Bøy deg fram i midjen for å se om din hodepine smertene øker. Smerter som øker når du bøyer deg over og som er fokusert på forsiden av hodet og ansiktet skyldes sannsynligvis vanlig sinus lunger.

Vite når en hodepine krever legehjelp

Se legen din når en spesielt voldsom hodepine streik plutselig, spesielt hvis du ikke vanligvis lider av hodepine.

Rapport alvorlig smertefull hodepine til legen din når du har blitt diagnostisert med nyresykdom, da dette er et tegn på at nyrefunksjonen din er forverret.

Gå se legen når hodepinen er ledsaget av anfall.

Hold en hodepine dagbok for å hjelpe deg å avgjøre om du bør oppsøke lege. Skriv ned dato, tid og omstendigheter for hver hodepine. Hvis din hodepine øke i frekvens og alvorlighetsgrad, bør du oppsøke lege.

Se for sterke smerter i øret eller kjeve som hører til hodepine. Dette kan være et tegn på en alvorlig øret eller tann infeksjon som trenger legehjelp.

rapporterer symptomer som kvalme, lysfølsomhet og oppkast med legen din. I kombinasjon med hodepine, disse er tegn på at du lider av migrene.

Hint

 • Vet at hodepine i løpet av menstruasjonssyklusen er normal og vanligvis ikke en grunn til bekymring.
 • Sjekk din medisinering etikettene for å se om hodepine er en mulig bivirkning.
 • Ring legen din umiddelbart hvis du er over 50 år og opplever nye hodepine med smerter ved tygging. Dette er tegn på temporal arteritt, noe som kan føre til blindhet hvis den forblir ubehandlet.
 • Hvis barnet ditt har uforklarlige hodepine mer enn en gang i måneden, bør du ta barnet til legen.
 • Aldri gi aspirin til et barn å behandle en hodepine. Aspirin kan forårsake Reyes syndrom (som fører til hjerneskade) hos barn.

Hvor kan man bestille koffein piller

Koffein kan endre humøret, forbedre din hukommelse, avklare tenkning og noen ganger fungere som et smertestillende, selv om det er mest brukt til å avverge tretthet. Faktisk er koffein verdens mest brukte sentralstimulerende.
Koffein piller er substitutter for kaffe og te, og inneholder typisk 50 til 200 mg av stmulant. De er et godt alternativ når det ikke er tilgang til drikker som te eller kaffe, og du trenger en energi boost.

Fakta

Koffein stimulerer nervene og vises i drikker som te, kaffe, energidrikker og brus. En standard kopp kaffe inneholder 100 mg koffein, som er den mengde som er i en vanlig styrke koffein pille.

Bruksområder

Du kan bruke koffein piller for umiddelbar stimulering eller vekttap, og de kan også brukes til avslapning hvis tatt i riktig dose. Imidlertid er koffein piller generelt fortært av folk som trenger å holde seg våken og uthvilt for lange timer. Studenter, lastebilsjåfører og medisinske praktikanter er bare noen som ofte bruker disse pillene. Men husk at koffein reduserer bare din følelse av å være sliten for en begrenset tid, og en overdose av koffein kan være skadelig. Koffein er også fortært av de som ønsker å øke energinivået og gå ned i vekt, fordi det svekker sult.

Hvor kjøpe

Koffein piller kan kjøpes fra en hvilken som helst stoff butikk eller apotek. I USA og Australia kan du kjøpe dem uten resept på store butikker som Wal-Mart. Selv dagligvarebutikker og bensinstasjoner selger koffein piller.

Online

Du kan også bestille et bredt utvalg av koffein piller gjennom nettbutikker som femnutrition.com, bodybuildingfactory.com, evitamins.com og medicinenet.com.

Mer info

Koffein er ikke skadelig hvis de spises riktig. Drikk nok vann når du inntar koffein piller og legge et kalsiumtilskudd hvis du spiser dem ofte. Du kan også bruke koffein piller for avslapning, men de må være små doser, vanligvis 20 til 25 mg. Ta koffein piller tidlig på dagen for å unngå søvnproblemer om natten. Koffein piller er ikke en erstatning for en god natts søvn.

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for oppfriskende søvn

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for oppfriskende søvn


Vi alle opplever oppfriskende søvn en gang i blant, vanligvis på grunn av normal stress om arbeid og familie problemer i vårt daglige liv. Imidlertid kan gjentatte anfall med oppfriskende søvn være et tegn på en mer alvorlig søvnforstyrrelse eller annen underliggende årsak som legen din bør vurdere. Å vite når du skal se en lege, se inn i årsaken til dårlig søvn.

Bruksanvisning

Bestem når du trenger å se en lege

•  Se etter symptomer på søvnløshet. Insomnia oppstår ofte i sykluser, der manglende evne til å sovne årsaker angst om sove, noe som forsterker søvnløshet. Insomnia som oppstår i mer enn 3 måneder er et tegn på at du bør oppsøke lege om din oppfriskende søvn.

Spør din ektefelle eller et annet familiemedlem til å overvåke deg for tegn på søvnapné. Søvnapné er et pusteproblem som fører deg til å slutte å puste et øyeblikk mens du sover. Fordi dette stadig vekker dem opp, lider ofte rapporterer oppfriskende søvn. Noen tegn på søvnapné bør rapporteres til legen din.

Overvåk øvelse planen. Arbeide ut for nær leggetid kan føre til en manglende evne til å sovne, men er vanligvis ikke en grunn for deg å kontakte legen din.

Les etikettene på dine medisiner. Mange over-the-counter medisiner kan påvirke din evne til å få en god natts søvn. Hvis disse medikamentene ser ut til å være en mulig årsak, kan du vanligvis kutte ned på dem uten å ringe legen din.

Vend madrassen over for å få en mer avslappet søvn uten å måtte ringe legen din. Når madrasser bli slitt i ved bruk, kan de bli ubehagelig og påvirker din evne til å få en god natts søvn.

Sjekk dine søvnvaner å vite om medisinsk hjelp er nødvendig. Dårlige søvnvaner slik som å endre leggetid hver kveld og sove i for lenge i helgene kan føre til at du opplever dårlig søvn i løpet av uken.

Hint

 • Hold en journal detaljering dine perioder med oppfriskende søvn. Hvis du kan matche opp disse episodene med store forandringer i livet som fødselen av et barn eller et nylig dødsfall i familien, kan det hende du ikke trenger å se en lege helt ennå.
 • Når du har mistanke om reseptbelagte medisiner for å forårsake søvnproblemer, ringe deg lege. Aldri endre dosen din uten hennes godkjennelse.
 • Vit at flytrafikken fører ofte unrestful søvn. Vanligvis jetlag vil passere i et par dager uten behandling.

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for leddsmerter

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for leddsmerter


Leddsmerter, også kalt artralgi, kan være forårsaket av et bredt utvalg av både små og alvorlige sykdommer og skader. Å vite når du skal se en lege, vil du trenger å vite når du skal prøve grunnleggende hjem behandlingsmetoder og når leddsmerter trenger umiddelbar medisinsk behandling.

Bruksanvisning

Prøv Hjem behandling før du ser en lege

•  Bløtlegg de berørte ledd i et varmt bad for å redusere hevelse og redusere smerte. Legge natron til badevannet kan noen ganger hjelpe.

Få en mild massasje. Stimulering av muskler og sener rundt de smertefulle ledd kan gjenopprette fleksibilitet til leddene.

Gi leddene en pause fra repeterende aktiviteter for å redusere smerte.

Bygg opp musklene rundt leddene for å redusere smerte og hindre fremtidige stammer. Trene under vann er en effektiv måte å bygge opp disse musklene uten å plassere ekstra belastning på verkende ledd.

Stretch regelmessig og forsiktig for å holde muskler og sener fleksibel og redusere leddsmerter.

6. Ta en over-the-counter smertestillende. Studier har vist at aspirin og ibuprofen er spesielt effektiv for å redusere både felles smerte og hevelse.

Hold en journal av leddsmerter og behandlinger du har prøvd. Skriv ned naturen og plasseringen av smerte, andre sykdommer du har og noen familiehistorie med leddsmerter. Ta dette med deg til legen for å hjelpe henne diagnostisere deg.

Vet symptomer på alvorlige sykdommer som krever en lege

Vurdere selv for risikofaktorer forbundet med sigdcelleanemi. Faktorene omfatter en afrikansk eller afroamerikansk arv og tretthet i tillegg til leddsmerter.

Ta temperaturen. Leddsmerter i kombinasjon med en feber kan signalisere en infeksjon så som bursitt, noe som krever laboratorietester for å diagnostisere.

Spor varigheten av leddsmerter. Leger anbefaler at du ser en lege for noen uforklarlige leddsmerter som varer lenger enn tre dager.

Tips og advarsler

 • Kontakt legen din hvis du stopper steroid bruk. Steroid tilbaketrekking kan føre til alvorlige leddsmerter, samt svimmelhet og magesmerter, så du bør oppsøke lege for å få en sunn plan for å redusere steroid inntak.
 • Slitasje de riktige sko når du trener for å forhindre anstrengelsesrelaterte leddsmerter oppstår.
 • Vit at aspirin kan føre til Reyes syndrom og hjerneskader når det gis til barn.
 • Rapporterer alltid leddsmerter med legen din hvis du er HIV-positiv. Leddsmerter hos personer med svekket immunforsvar kan signal obduksjon (dead bein) i leddene.

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for vedvarende sår hals

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for vedvarende sår hals


Sår hals er forårsaket av en rekke ting, inkludert luftbårne irritanter, forkjølelse og mer alvorlige sykdommer som strep hals. Du må først å eliminere vanlige årsaker til sår hals. Deretter må du se etter symptomer på sykdom å vite når du skal oppsøke lege for en vedvarende sår hals. Du må også ta hensyn til alder og generelle helsen til den personen med sår hals å vite når du skal gå til legen.

Bruksanvisning

Regel Out sår hals Årsaker i hjemmet ditt

•  Unngå røyking og røykere. Røyking tørker ut vev på baksiden av halsen din og kan forårsake en vedvarende sår hals.

Endre filtrene i air-condition enhet. Tette filtre kan tillate rusk og støv i luften i hjemmet ditt, som kan irritere halsen din og få den til å bli sår.

Unngå å bruke en tvungen-luft varmesystem. Tørr varme fra tvungen luftvarmere kan fjerne fuktighet fra luften, som tørker ut halsen din og gjøre den sår.

Senk stemmen din. Roping kan overarbeid halsen din og få den til å være vedvarende smertefullt.

Ta en decongestant. Post-nasal drypp (slim lekker ned på baksiden av halsen fra bihulene) er en godartet årsak til sår hals, som ikke krever en lege omsorg.

Spør din ektefelle eller annet familiemedlem til å overvåke deg mens du sover. Sove med åpen munn tørker ut halsen. Sove på din side i stedet for ryggen din kan hjelpe deg med å holde munnen lukket om natten.

Se etter symptomer som krever medisinsk vurdering

Shine et lys på baksiden av halsen for å se etter hvite flekker. Hvis du finner hvite flekker på mandlene eller hals, bør du kontakte legen din for å bli testet for strep hals.

Ta temperaturen mens du lider av en vedvarende sår hals. En temperatur over 99 grader kan tyde på en bakteriell infeksjon som legen kan behandle med antibiotika.

9. Se på din siste seksuelle historie. Du kan kontrakten gonoré under ubeskyttet oral sex, som kan forårsake sår hals. Legen din kan behandle gonoré med et regime av antibiotika når du ser henne.

Hold orden på hoste. Hoste som varer mer enn en uke eller produserer mye slim kan indikere bronkitt.

Tips og advarsler

 • Hvis sår hals vedvarer etter at du har fjernet alle miljøfaktorer, bør du oppsøke lege.
 • Legen din kan forskrive medisiner for å hjelpe deg å slutte å røyke.

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for anoreksi

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for anoreksi


Det er vanskelig for folk som har anoreksi å nærme seg en lege og innrømme at de har denne sykdommen. Anoreksi er i motsetning til de fleste andre sykdommer i at det er et element av skam involvert i initiering anorektiske atferd. Det er flere tegn som vil indikere når du bør oppsøke lege for anoreksi.

Bruksanvisning

•  Sett opp en avtale med en lege når dine venner og familie nærmer deg med bevis for din anoreksi. Mennesker nær deg vil ikke nærme deg om anoreksi til de er tilstrekkelig bekymret for helsen din.

Gjør din vei til en lege når du merker at du tilbringer en omfattende mengde tid på å tenke på vekten. Forskjellene mellom uformell bekymring om vekt og anorektisk atferd er daglige turer til skala og timer foran speilet.

Snakk med legen din så snart du vet at dine fordøyelsesproblemer er utenom det vanlige. Kronisk oppblåsthet, forstoppelse og problemer fordøye mat, når kombinert med ekstremt lav vekt, er symptomer som peker til anoreksi.

Planlegg tid med legen din når du vet at du raskt miste din oppmerksomhet span. Du skal se en medisinsk faglig når mentale kapasiteter som evnen til å fokusere på en høyttaler eller et dokument begynner å avta. Legen din vil være i stand til å vurdere om disse problemene er knyttet til annen fysisk eller med anoreksi.

Overvåk energinivået på en daglig basis for å vite når du skal se en lege om anoreksi. De dårlige matvaner forbundet med anoreksi føre til mangler på vitaminer B, C og E, som bidrar til utmattelse over tid.

Søk medisinsk behandling for anoreksi og andre spiseforstyrrelser hvis du har forlenget bouts med vanlige sykdommer. Vitamin C mangler og manglende andre næringsstoffer føre til en svak immunsystem i anorektiske pasienter. Du bør bli bekymret hvis en forkjølelse eller influensa varer lenger enn to uker, og du viser andre symptomer på anoreksi.

Be om tester fra legen din for å eliminere andre sykdommer som kan bidra til symptomene dine. Spesifikke plager som huden misfarging og dårlig stoffskifte kan være forårsaket av sykdommer som ligner på anoreksi. Du bør kjøre en full batteri av tester før du fortsetter med behandlingen.

Tips og advarsler

 • Sjekk dekningskartet som hører til forsikring for å finne en lege som er dekket. Du kan unngå høye utbetalinger for tester og behandling som leger utenfor din forsikring vil belaste ved å gjøre litt research.

Hvordan skal man oppsøke Phrenologist

Phrenology er studiet av konturen av hodet som er relatert til humane egenskaper. En phrenologist samler inn data og analyserer den for å avgjøre personlige egenskaper. Lær hvordan du kan finne en phrenologist i ditt område og hva du kan forvente på ditt første besøk.

Bruksanvisning

Finn et phrenologist i ditt område. Frenologi ikke er høyt praktiseres i dag. Søk etter ditt område for folk som praktiserer alternativ medisin ved å se i Gule Sider i telefonboken eller spørre venner og familie for en henvisning. Ditt primære omsorg lege kan også være i stand til å hjelpe deg.

Gjør en avtale med en phrenologist i ditt område. Før timen din, spør om betalingsprosedyrer slik at du er forberedt.

Forstå at frenologi tilknyttede støt og fordypninger på hodet med personlige egenskaper og trekk. En phrenologist mener at hvert organ har en forbindelse til hodet. Størrelsen av støt og fordypninger vedrører hvor mye en bestemt organ er brukt eller ikke brukt.

Forvent det phrenologist å måle hodeomkrets med et målebånd og et instrument som kalles en craniometer. Svare på spørsmål om din bakgrunn knyttet til sosiale, åndelige og emosjonelle liv, og hvis du noen gang har begått en forbrytelse.

Forvent det phrenologist å fysisk undersøke hodet ditt med hendene. Med fingrene, den phrenologist grundig undersøker overflaten av hodet for støt og fordypninger. Registrering av data funnet, sammenligner phrenologist dataene til en phrenological hodet eller diagram. Disse verktøyene viser et menneskehode med de tilsvarende fakultetene (personlighetstrekk) og hvor fakultetene er lokalisert.

6. Snakk med phrenologist om utfallet av eksamen.

Tips og advarsler

 • Frenologi er en form for alternativ medisin som vanligvis ikke akseptert som vitenskapelig av det medisinske fellesskapet.
 • Frenologi er ikke et medisinsk vitenskap, derfor er det generelt ikke er dekket av medisinsk forsikring planer. Forvent å betale for ditt besøk out-of-pocket.

Hvordan skal man oppsøke lege Om Mold Allergi

Hvordan skal man oppsøke lege Om Mold Allergi


Mold allergi er et resultat av små muggsoppsporer pustet inn i lungene, eller som kommer i kontakt med huden. Vanligvis er kroppens reaksjon på muggsporer svært lik reaksjon på pollen og dyr dander. Mold allergi kan være kronisk eller forbigående, og de kan variere fra mindre irritasjon til alvorlig helserisiko. Alltid se en lege om dine allergier, spesielt mold allergi.

Bruksanvisning

•  Lag en svært detaljert liste over alle de symptomene du opplever og eventuelle årsaker du tror kan være relatert. Inkluder i denne listen observasjoner av når symptomene først dukket opp, hvor du var og hva du gjorde på den tiden.

Ring legen din for å sette opp en avtale dersom symptomene er milde til moderate. Hvis du ikke har en primær omsorg lege, kan en mindre krise klinikk være en akseptabel erstatning, og det vil i hvert fall anbefale en lege til deg.

Gå direkte til nærmeste legevakten dersom symptomene er alvorlige. Ikke vent på en legetime. I alvorlige tilfeller kan mold allergi forårsake pustevansker og relaterte luftveisproblemer. Hvis du har problemer med å puste, søke behandling umiddelbart.

Fortell legen din hvis du har en familiehistorie med allergi og hvilke typer allergier de er. Dette vil være nyttig i å eliminere muligheter og pinpointing den eksakte årsaken til din sykdom.

Vær forberedt på en lang rekke allergitester. Legen din vil ønske å kjøre et komplett utvalg av tester, for eksempel skrapetester, å riktig diagnostisere allergi.

Tenk søker alternativ behandling for allergi hvis du ikke ønsker å ta medisiner legen din vil mest sannsynlig foreskrive. Snakk med en homøopatisk lege om ulike alle naturlige behandlinger for mold allergi.

Forskning akupunktur som en allergi behandling. Folk har brukt akupunktur for å behandle allergier i århundrer, og noen studier tyder på at den gjør faktisk har allergi behandling egenskaper.

8. Snakk med din arbeidsgiver eller forsikring representant om allergi diagnose og behandling dekning. Mange store medisinske forsikring planer vil dekke kostnadene for allergi testing og behandling, slik at utgiftene ikke kommer ut av lommen.

Ta med sjekkhefte hvis du går til en mindre alarmsentral. De fleste vil forvente betaling så snart du ser legen.

Tips og advarsler

 • Se legen din om mold allergi før allergi sesongen begynner. Hvis det er mulig, planlegge din årlige avtale i veldig tidlig på våren for å begynne forebyggende behandling.

Hvor kan man få rimelig Dental Arbeid i Jacksonville, FL

Hvor kan man få rimelig Dental Arbeid i Jacksonville, FL


Lavkost klinikker og "frivillige i medisin" events tilbyr rimelig tannbehandling i Jacksonville, Florida. Personer som er uforsikret eller under-forsikret kan samle gratis eller rimelige tjenester på dental-omsorg leverandører rundt om i byen.

Samfunnet klinikker

Samfunnet klinikker tilbyr grunnleggende tannhelsetjenester for pasienter i nød. Retningslinjene og skyve skala avgifter knyttet til tjenester varierer fra sted til sted. Vanligvis pasienter som ikke har dental forsikring og oppfyller retningslinjer inntekt kvalifiserer for tjenester.

Haster Care

Haster vesenet kontorer og akuttmottak tilby tjenester til alle som går gjennom døren og trenger øyeblikkelig hjelp. En tannlege krise kan innebære en infisert tann, blødende tannkjøtt, en ødelagt tann med synlige nerveender eller en smertefull hulrom. Hvis en pasient ikke har forsikring og ikke har noen betalingsmiddel, utsteder omsorg giver skjemaer for å fullføre for en lav inntekt fritak.

Mobile Dental Hendelser

"Frivillige i medisin" hendelser og mobile klinikker tilbyr omsorg til lav inntekt og under-forsikret pasienter. Dental rengjorde og mindre tannskader blir tatt hånd om på stedet. Tannpleie fagfolk referere store tannproblemer som root kanaler og broer til spesialister som har avtalt å arbeide på en glidende skala eller gratis basis for pasienter som oppfyller inntekt og mangel-of-dental-forsikring retningslinjer.

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for Uforklarlig stølhet

Hvordan vite når skal man oppsøke lege for Uforklarlig stølhet


Alles musklene får sår fra overforbruk og tretthet på anledningen. Når stølhet ikke forklares, men du trenger å vite når du skal se en lege. Når stølhet oppstår i kombinasjon med andre symptomer på sykdom, er det på tide å forlate hjemme behandling og gå se legen din.

Bruksanvisning

Kjenn tegn på alvorlig sykdom eller skade

Se for uforklarlig stølhet i forbindelse med tetthet i brystet, forvirring og hjertebank. Dette er indikasjoner på en mulig hjerteinfarkt, så må du oppsøke lege med en gang.

Les alle risikofaktorer på reseptbelagte og ikke-reseptbelagte medisiner for å se om stølhet er en mulig bivirkning. Plutselig uforklarlig stølhet kan oppstå når to medisiner ikke fungerer godt sammen og bør rapporteres til legen din.

Hold styr på uforklarlig stølhet. Uforklarlig stølhet som varer lenger enn tre dager er et tegn på at du bør gå til en lege.

Se legen din umiddelbart hvis stølhet plutselig blir kraftig smertefullt. Plutselige muskelsmerter, spesielt i bena, kan være et tegn på en blodpropp.

Se etter andre symptomer på slag. Muskelsmerter (spesielt på kun en side av kroppen) ledsaget av uskarpt syn og vanskeligheter talende indikerer en mulig slag (skadede hjerneceller).

Cook alle dine kjøtt godt. Stølhet i kombinasjon med feber og diaré kan være et tegn på trikinose (forårsaket av trikiner larver). Symptomer oppstår ca 10 dager etter å ha spist infisert kjøtt, og må vurderes av lege.

Undersøk sår området for rødhet. Rødhet rundt en sår muskel er et tegn på at en infeksjon har tatt tak, så du bør la legen din vite.

Inspiser huden din for biter, og ha en venn eller et familiemedlem sjekk områdene du ikke kan se. Stølhet kan være forårsaket av flåttbitt, og legen din må sjekke deg for Lyme sykdom.

Lær Når skal behandle Sårhet hjemme

Se etter andre symptomer på influensa.

realisere såre muskler kombinert med en mild feber og rennende nese vanligvis indikerer en influensainfeksjon som vil gå bort uten legens behandling.

Ta et varmt bad for å gjenoppleve stølhet som er mild og generalisert.

Tips og advarsler

 • Hvis du har HIV, alltid rapportere uforklarlig stølhet med legen din. Dette kan være et tegn på nekrose (bein død) som må behandles.
 • Ring legen din dersom du allerede har blitt diagnostisert med dårlig sirkulasjon, og du har stølhet.
 • Kokainbruk kan føre til stølhet.

Hvordan skal man oppsøke lege uten helseforsikring

Hvordan skal man oppsøke lege uten helseforsikring


Å gå til en lege for forebyggende behandling er å foretrekke å vente til du har utviklet en alvorlig medisinsk tilstand. Ikke bare vil regelmessige, forebyggende omsorg hjelp nip problemer i knopp, det er også billigere enn å få behandling for akutte tilstander. Dessverre, gå til en lege for sjekk-ups kan være dyrt - spesielt hvis du har ingen helseforsikring. Det eneste alternativet for å se en lege, er å betale ut av lommen, kan du besøke en gratis klinikk, eller bruke en legevakten. Det anbefales at du unngår legevakten og få forebyggende omsorg fra en av de to første alternativene.

Når du ikke har helseforsikring

Å se en lege når du ikke har helseforsikring kan være vanskelig. Se på de lokale helseklinikker og shoppe rundt etter den beste prisen. Anbefalinger fra venner og familie, samt utføre søk på internett er gode måter å finne egnede klinikker. Under ideelle forhold, vil du klinikker som er uavhengig kjører heller enn bedrifts-eide, fordi selvstendige klinikker har en tendens til å være mer fleksible om betaling. Tilsvarende har lenger en klinikk er etablert i samfunnet, jo bedre sjansene dine for å kunne ha råd til det. En slik klinikk kan ha flere alternativer for reduserte gebyrer enn en nyere klinikken.

Få mest mulig ut av ditt besøk

Få mest mulig fra din lege besøk betyr å få den beste forebyggende behandling mens du betaler så lite som mulig. Gi legen all den informasjonen du kan om hva som fikk besøk. Ikke nøl med å gi legen din med all informasjon tilgjengelig for deg. I forhold til pris, er din beste håp for å prøve å forhandle med legen på prisene. Vær ærlig om dine intensjoner og se om legen er villig til å akseptere en lavere pris. Hvis det er umulig, kan du være i stand til å ordne en betalingsplan i stedet for en enkelt betaling ut av lommen.

Gratis klinikker

Dersom du ikke har råd til å betale en legens honorar, alternativer eksisterer for å bidra til å få medisinsk behandling du trenger. Gratis eller rimelige klinikker kan tilby medisinsk behandling, forutsatt at du er villig til å være på en lang venteliste. Likevel, det viktigste er om disse klinikkene som du kan være i stand til å få nyttig forebyggende behandling.

Emergency Rooms

Akuttmottak vil nesten helt sikkert koste mer enn besøk til en lege for rutinemessige kontroller. Men i mange stater, akuttmottak kan ikke snu deg bort, så lenge du har en akutt medisinsk tilstand. Dette bør vurderes som en siste utvei, men fordi selv den beste mulige utfall etterlater deg med en enorm regning som du kanskje må betale over mange år.

Tips og advarsler

 • Spør andre mennesker i ditt område om lokale, uavhengige leger som belaster lite kontor besøk avgifter
 • Hvis du bor i en mellomstor eller stor by, se til de mindre byene i nærheten, hvor landets leger ofte praksis.
 • Når du finner en lege som er i yrket i hovedsak for å hjelpe folk så du er sannsynlig å finne en veldig god lege som belaster rettferdig og beskjedne honorarer
 • Dessverre noen mennesker i den medisinske virksomheten vil ha en tendens til å anbefale dyre tester fordi de tjener penger på det. Gjør det klart for alle du snakker med at du ikke har helseforsikring. Ikke anta at de alle vet bare fordi du fortalte resepsjonisten. Personvernlover forbyr noen personell fra avsløre din evne til å betale status.
 • Sørg for at du spør klart hva de totale kostnadene vil være for en grunnleggende besøk. Hvis du ikke får et klart svar, eller ikke forstår svaret, spør igjen pent.

Hvor skal Spør medisinske spørsmål

En del av stresset som kan følge en sykdom eller medisinsk symptom kan komme fra ikke å vite hva sykdommen er, eller hvordan du behandler den. Men i disse dager, finne svar på medisinske spørsmål er enklere enn noen gang.

At Your Doctor

Begynn alltid med din fastlege når søker medisinsk råd. Legen kjenner din medisinske historie og eventuelle spesielle problemer du måtte ha. Ifølge US News and World Report, i 2006 amerikanere i gjennomsnitt besøkt leger og polikliniske tjenester fire ganger i året. Dette tyder på at mange har et sterkt forhold til sine leger; det er ingen erstatning for den slags personlig kjennskap til deg og din kropp.

Internett

Mange nettsteder lar deg legge inn spørsmål på et forum eller chatterom. På den medisinske delen av justanswer.com du kan legge inn et spørsmål som skal besvares av online leger. Disse tjenestene har fordelen av å være både lett og konfidensiell. Vanligvis svarene er tilgjengelige for deg i løpet av minutter. Så, hvis det er nødvendig, kan du gå til legen din.

Medisinske lærebøker og leksika

Biblioteker gjennomføre medisinske lærebøker og leksika, men du må være smarte nok til å vite hvordan forskning tekstene og finne de rette ressursene. Hvis du har problemer, spør en forskningsbibliotekar for å få hjelp. Ulempen med å bruke medisinske lærebøker er at de er skrevet for leger av leger, og kan være veldig teknisk og vanskelig å forstå.

Når skal man oppsøke lege for blodtrykket

Et høyt eller lavt blodtrykk diagnose kan bety fullstendige forandringer i livet i forhold til helse og kosthold. Imidlertid kan en tidlig diagnose og rutinesjekk for de med høyt eller lavt blodtrykk bety forskjellen mellom et sunt liv og alvorlige helseproblemer. Hvis du allerede er diagnostisert med unormale blodtrykket eller tror du kan ha oppstått symptomer er det viktig å vite når en lege bør kontaktes.

High Blood Pressure

Omtrent en av tre mennesker har høyt blodtrykk (hypertensjon) i USA. Høyt blodtrykk er forårsaket når blodet presser mot veggen av arteriene jobber for hardt for å få blod gjennom. En normal blodtrykk lesing er ca 120/75. Høyt blodtrykk er identifisert som en lesning som når 140/90 eller høyere. Det er viktig å merke seg at høyt blodtrykk ofte kan føre til merkbare symptomer, som kan gjøre det vanskelig å detektere. Men symptomer på høyt blodtrykk som bør tas opp av lege omfatter svimmelhet, kvalme, tretthet, hodepine eller tåkesyn. Alle disse symptomene er klare tegn på at blodtrykket kan kreve behandling og medisinering.

Lavt blodtrykk

Lav blodtrykket er identifisert som lav blodstrøm som reiser til hjertet. Selv om dette ikke er så alvorlig en tilstand som høyt blodtrykk, hvis venstre ubehandlet kan det likevel føre til store problemer. Lavt blodtrykk problemer som er igjen ubehandlet kan skade de viktigste organene i kroppen. Av denne grunn, blir klar over tegn og symptomer som krever en lege oppmerksomhet er viktig. Disse symptomene er svimmelhet, svakhet og tretthet. Mer spesifikke symptomer kan være følelse ør etter å ha stått opp eller å ha tetthet i brystet. Endringer i atferd og energi bør bemerkes.

Behandlinger

For både unormalt lavt og høyt blodtrykk er det tilgjengelige behandlinger behandlinger kan enten holistisk eller medisinsk. Holistiske behandlinger innebære en endring i dietten, som omfatter vitaminer og kosttilskudd, og få rikelig med mosjon. Hvis holistiske behandlinger er ikke et alternativ, vil en lege foreskrive riktig medisin for å enten øke eller senke blodtrykket nivå.

Hvorfor skal man ha med kompresjonsstrømper?

Alle som opplever smerter i føttene og leggene og lider hevelse i disse områdene er en kandidat for kompresjonsstrømper. Støttestrømper kan finnes på de fleste apotek eller i en medisinsk forsyning butikken og bør brukes fra morgen til kveld av de fleste pasienter.

Funksjon

Kompresjonsstrømper hindre blodet i bena fra å samle på føttene, noe som vanligvis fører til hevelse og kan føre til blodpropp.

Behandling

Støttestrømper er jevnlig brukt til å behandle ting som lymfødem, kronisk venøs insuffisiens, post phlebitic syndrom og åreknuter.

Graviditet

Fordi kompresjonsstrømper hindre blodet fra å samle på bunnen av føttene, blir de ofte bæres av kvinner som opplever sterk hevelse i føttene under svangerskapet.

Reise

Hvis du reiser for en lang varighet av gangen, for eksempel en tur utenlands, kompresjonsstrømper er nyttig siden du vil bli sittende i en lengre periode.

Justere

Hvis du aldri har slitt kompresjonsstrømper, kan de ta noen få brukt til, siden de er tette på toppen og kan i utgangspunktet føler seg sammentrekkende. De kan også gjøre en person føler seg varm.

Daglig bruk

Det er ingen bivirkninger til seg kompresjonsstrømper på en daglig basis. Når en person ikke har på seg kompresjonsstrømper, bør de holde føttene hevet for å hindre blod fra pooling ved føttene.

Når skal man oppsøke lege Om nyrestein?

Nyrestein er forekomster av mineraler som bygges opp i nyrene, ifølge Mayo Clinic. Disse stoffer blir normalt vasket bort med urin, men hvis den er for konsentrert urin, kan det dannes krystaller, som skaper nyrestein. Smerter starter vanligvis i ryggen og stråler til lysken eller sider. Selv om de fleste nyrestein passere uten medisinsk intervensjon, å bestemme årsaken til sten og hindre fremtidig steiner er viktig. Hvis en stein er for store til å passere naturlig, vil bli medisinsk intervensjon er nødvendig.

Problemer ved vannlating

Hvis en stein ikke går med en gang, er det vanligvis ikke et problem med mindre steinen er så stort det forstyrrer urin passasjen, ifølge Mayo Clinic. Symptomer på dette problemet kan bli økende press, smerter og blod i urinen. Partner med legen din for å overvåke bestått av nyrestein og hindre smitte.

Gjenta nyrestein

Hvis har tilbakevendende problemer med nyrestein, snakk med legen din. Det er flere årsaker til nyrestein. Kalsium steiner danner ut av stoffet kalsiumoksalat, ifølge Mayo Clinic. Kosttilskudd endringer, som for eksempel å redusere vitamin D-inntak, kan hindre denne typen nyrestein.

Sturvite steiner forekommer oftere hos kvinner, og oppstå etter en urinveisinfeksjon. Forebygging av urinveisinfeksjoner kan bidra til å forhindre fremtidige nyrestein. Urinsyre steiner dannes som et biprodukt av protein. Disse steinene er vanlig hos mennesker som spiser en høy-protein diett.

Hvis legen din bestemmer dine steiner er cystin, kan du ha arvelige problemer som fører til at nyrene til å skille ut for mye cystinuria (som er en aminosyre).

Pain Too Intens klare seg hjemme

Nyrestein kan være direkte uutholdelig, noe som gjør smertebehandling en utfordring. Hvis du har feber, frysninger og smerter altfor intense klare seg hjemme, er det på tide å ringe legen din. Selv om de fleste nyrestein ikke forårsake skade, kan smertestillende medikamenter være nødvendig mens steinene er bestått.

Stones er for store til å passere på egen hånd kan kreve ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy, som er en prosedyre som bruker sjokkbølger å bryte opp store steiner. En lege vil kunne gjennomgå røntgen og bestemme størrelsen og sannsynligheten for å passere en nyre stein naturlig.