Digidexo.com

kronisk inflamatorisk nervesmerter, cidp

Helvetesild nervelidelse

Helvetesild, også kjent som herpes zoster, er en tilstand som rammer noen nerver forårsaket av infeksjon med varicella-zoster virus. Helvetesild kan også utvikle seg til en kronisk nevropatisk (nervesmerter) tilstand som kalles postherpetisk nevralgi.

Årsak

Varicella-zoster virus (VZV) infeksjon fører til vannkopper. Deretter, etter vannkopper klarner opp, blir viruset latent i noen av nervecellene i kroppen, noe som helvetesild når den aktiveres på nytt.

Risikofaktorer

Det er fortsatt ikke godt forstått hvorfor helvetesild reaktiverer når den gjør det. Men ifølge Mayo Clinic, kjente risikofaktorer inkluderer aldring (de fleste utbrudd oppstår hos personer over 50 år) og som har et svekket immunsystem.

Effekter

Helvetesild forårsaker smerter som ofte er alvorlig, etterfulgt av et rødt utslett, på toppen av hvilke vises væskefylte blærer. Både smerte og utslett oppstå langs banen av nerve påvirkes av viruset, på den ene side av legemet, vanligvis på overkroppen, men av og til også på hodet eller ansikt, ifølge Mayo Clinic.

Behandling

Det finnes en rekke forskjellige skritt tatt for å behandle helvetesild, inkludert administrering av antivirale midler (acyclovir, famciclovir og Valacyclovir), kortikosteroider, smertestillende og topiske midler ifølge Seth John Stankus, MAJ, MC et al., Av Eisenhower Army Medical Center.

Komplikasjoner

En kronisk smertefull tilstand som kalles postherpetisk nevralgi (PHN) kan utvikle seg som en komplikasjon av helvetesild. Denne smerte kan være alvorlig og langvarig, og krever ytterligere behandling, som muligens krever bruk av noen trisykliske antidepressiva og antikonvulsiva, ifølge Stankus, et al.

Forebygging

Helvetesild vaksine anbefales til bruk hos voksne over 60 år Vaksinen kan ikke hindre en person fra å utvikle helvetesild, men det reduserer effekten av tilstanden og også reduserer komplikasjoner, ifølge Mayo Clinic.

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom


Sjansen er at du har hatt utallige hodepine i din levetid. Dessverre, hodepine florerer i vår kultur. Om lag 90 prosent av alle voksne har opplevd, eller vil oppleve, en spenningshodepine, som er klassifisert som en primær hodepine, sammen med migrene, cluster hodepine og større occipital nervesmerter syndrom. Sekundære hodepine oppstå fra andre sykdommer, slik som hjernetumorer og hjerneslag. Den tredje kategorien omfatter ansikts smerter og andre typer hodepine smerte. Denne tre-lags system for å snakke om hodepine ble utviklet i 2007 av International Headache Society, melder MedicineNet.com.

Betydning

Selv om det ikke er et begrep som folk er vant til, er nervesmerter syndrom en ganske hyppig årsak til hodepine smerte. Det bør bemerkes at occipital nevralgi syndrom, en primær årsak til hodepine kan også falle inn under den sekundære kategorien hodepine, spesielt når tumor, blødning eller osteoartritt oppstå.

Funksjoner

Syndromet har fått navnet sitt fra de berørte spinalnerver. Jo større occipital nerver - to nervesammenkoblinger - befinner seg i regionen i det andre og tredje ryggvirvler i nakken. Smerten mennesker opplever er filt bak øynene, og spesielt i nakken, flytte til fronten, bak og på sidene av hodet. Mange tilfeller av større occipital nervesmerter syndrom kan være skylden på nakkemusklene som er kronisk kontrahert, men andre kilder har vært fant.

Årsaker og symptomer

Blant de tallrike årsaker til neuralgi syndrom er viral infeksjon, inflammasjon av blodkar, diabetes, gikt, svulster som påvirker det andre og tredje virvler, cervical disk sykdom og komprimering av de større eller mindre occipitale nerver eller andre og tredje vertebrale nerverøtter degenerasjon.

Smerten av større occipital nervesmerter syndrom er ikke ulikt det av en migrene eller cluster hodepine mennesker opplever en smerte som både brenner og banker og kommer og går. Basen av skallen og på siden av hodebunnen blir påvirket for en stor del. Det er noen ganger skalp ømhet ved palpasjon.

Diagnose

Målrettet nevralgi syndrom kan være vanskelig i beste fall, gitt alle typer hodepine smerte en person kan oppleve, sier NeurosurgeryToday.org. Din lege vil bestille diagnostiske tester, men ikke før du utfører en fysisk eksamen og få en medisinsk historie. Uvanlig funn kan be din lege for å teste videre. Magnetic resonance imaging (MRI) og CT scan (CT) er verdifulle verktøy i diagnostisering nervesmerter syndrom, som de gir et klart bilde av de større occipital nerver og grensesnittet med ryggmargen og kanalen.

Behandling

Nonsurgical behandling av valg tjene til å døyve eller drepe smerte. Blant disse er anvendelsen av varme samt fysioterapi og massasje. Muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler er ofte nyttig. Blokkerer nervene med steroider er en mer invasiv tilnærming som ikke anbefales for langsiktig lettelse.

Når alt annet svikter, er kirurgi et alternativ. Mikrovaskulær dekompresjon kirurgisk eksponerer de berørte nerver slik at de kan flyttes bort fra regionen av komprimering. Occipital nerve stimulering feeds elektriske impulser til occipital nerver, blokkerer smerte meldinger.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter


Occipital nevralgi er en medisinsk tilstand som fører til kronisk smerte i den øvre hals, på baksiden av hodet og bak ørene. Disse er de områder som tilsvarer plasseringene av occipital nerver, og occipital nevralgi er forårsaket av skade på disse nerver. Skaden kan være fra traumer, fysisk stress på nerver, eller et resultat av en medisinsk komplikasjon slik som en tumor av benet. Symptomer omfatter kroniske hodepine og er ofte feildiagnostisert som spenningshodepine eller migrene.

Fysioterapi for bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er oftest behandlet med en kombinasjon av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler for å lindre inflammasjon, til injeksjoner av steroider i kombinasjon med lidokain rundt nerveroten lindre smerte og nummen området, og fysioterapi.

Fysioterapi for occipital nevralgi involverer ulike teknikker som varme, manuell terapi og elektrisk stimulering av større occipital nerve med titalls enheter.

Manuell fysioterapi innebærer å bruke bare hendene i stedet for noen enheter. I manuell terapi, fysioterapeuter bruke hendene til å legge press på muskler og manipulere ledd for å redusere smerte. Transkutan elektrisk nervestimulering, også kjent som TENS, er en ikke-invasiv metode for smertebehandling. En enhet TENS lindrer smerter ved å sende elektriske impulser gjennom små elektroder anbragt på huden til nerver, som deretter blokkere smerte signaler til hjernen.

Varme fungerer på en lignende måte. Det stimulerer de sensoriske reseptorer som reagerer på varme og kulde, som hjelper til med å blokkere overføringer av smerte signaler til hjernen. Heat terapi øker også blodsirkulasjonen, noe som reduserer stivhet og slapper såre muskler.

I noen tilfeller av occipital nevralgi, er kiropraktisk manipulering av det øvre ryggraden anbefales, og i meget sjeldne alvorlige tilfeller kan en kirurgisk dekompresjon av nerveroten bli utført for å avlaste trykket på nerven.

Alle disse typer behandling bør diskuteres med legen din for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Forebygging og behandling av bakhodet Nervesmerter

Occipital nevralgi er en spesiell form av hodepine. Dens egenskaper er smerter i den øvre hals, på baksiden av hodet, bak ørene, og vanligvis på den ene side av hodet. Hodebunnen kan være øm å ta på; det kan være smerter bak øynene og pannen; og hodepine kan forårsake lysfølsomhet. Smerten er piercing, bankende, eller som elektriske støt. Symptomene starter som regel i nakken og flytte opp i hodet og hodebunnen. Behandlingen består av å kontrollere eller lindre smerten.

Forebygging

Sjefen forebyggende tiltak i behandlingen av occipital nevralgi er antidepressiv behandling. Bruken av antidepressiva er en hovedbehandling i forebygging av flere typer hodepine, inkludert occipital nevralgi, i henhold til neurologi informasjon clearinghouse Sara Neurology. Bruken av antidepressiva på denne måten har ikke noe forhold til depresjon.

Nonsurgical behandlinger

Hodepine forårsaket av occipital nevralgi ikke svare på de samme behandling som noen andre hodepine, for eksempel migrene eller lomme hodepine. Det er nonsurgical, konservative behandlinger som har vist seg å være effektive i reduseres occipital nervesmerter eller lindre den helt. Disse inkluderer bruk av varme, fysioterapi, massasje, hvile, anti-inflammatoriske medisiner, muskelavslappende og krampestillende medisiner. I tilfeller av ekstrem smerte, har antidepressiva vist noen effekt, så vel.

En annen nonsurgical behandling innebærer perkutane nerveblokkader påføres enten occipital nerver eller C2 og / eller C3 ganglion nerver. Den nerveblokker ikke bare bidra til å avlaste smertesymptomer, men er også nyttig i diagnostisering tilstander forårsaker smerte. Hvis blokkene er ferdig med steroider gjentatte ganger, kan betydelig risiko være involvert. Pasienten og legen bør diskutere disse i detalj.

Kirurgiske behandlinger

Når nonsurgical behandling ikke er effektiv og smerten av occipital nervesmerter er kronisk, kan en av to typer kirurgi være et alternativ. Pasienten og behandlende leger bør veie risiko og fordeler av kirurgi for å se om en slik framgangsmåte er i pasientens beste interesse.

Mikrovaskulær dekompresjon kirurgi eksponerer occipital nerver og fartøyene rundt dem. Skipene er flyttet bort fra nervene, og dette kan føre til mindre press på nerver slik at de kan fungere mer normalt, fremfor å sende smertesignaler til pasientens hjerne.

Occipital nerve stimulering er en annen kirurgisk inngrep for å behandle occipital nervesmerter. Smerten fra hodepine oppstår i områdene nær banen til occipital nerver. Isolerte ledninger festet til en neurostimulator er satt inn under huden. Ledningene sender elektriske pulser som kan blokkere smerte meldinger blir sendt til hjernen. Denne prosedyren er mindre invasiv enn dekompresjon og ikke skade nerver eller områdene rundt dem.

Tegn og symptomer på kronisk sykdom

Tegn og symptomer på kronisk sykdom


Kronisk sykdom er en catch-all setning for et bredt spekter på sykdommer og tilstander. I hovedsak betyr "kronisk" sykdommen pågår eller tilbakevendende. Kroniske sykdommer kjøre et bredt fargespekter fra leddgikt til diabetes til tarmproblemer til psykiske lidelser. Selv om den form for kronisk sykdom definerer den eksakte tegn og symptomer, er det flere symptomer som er felles for kroniske sykdommer.

Pain

Smerte er et vanlig symptom ved mange kroniske sykdommer. Folk opplever sykdommer som leddgikt, lupus og kronisk utmattelsessyndrom erfaring leddsmerter. Personer med irritabel tarm-syndrom erfaring magekramper og smerter. Diabetes kan føre til nervesmerter, en tilstand som kalles diabetisk nevropati. Hodepine er et kjennetegn på noen kroniske sykdommer, inkludert depresjon og kronisk utmattelsessyndrom.

Fatigue

Fatigue er et annet symptom som er felles for mange kroniske sykdommer. De med kroniske hjerte-og lungelidelser ofte opplever tretthet. Trøtthet, selvfølgelig, er kjennetegn symptom på kronisk utmattelsessyndrom, som vises i mer enn 90 prosent av personer som opplever tilstanden, ifølge The Institute for Molecular Medicine. Trøtthet er også et vanlig symptom hos personer med lupus, diabetes eller depresjon.

Vekt Endringer

Mange kroniske sykdommer kan føre til enten vektøkning eller vekttap. Dette er ofte på grunn av hormonelle ubalanser eller problemer med visse kjertler eller organer i kroppen. Personer med kroniske gastrointestinale sykdommer slik som Crohns sykdom eller inflammatorisk tarmsykdom ofte gå ned i vekt på grunn av tap av appetitt og kronisk diaré. Vekttap er også en av de viktigste symptomene på diabetes. Hypotyreose, noe som resulterer fra en lite aktiv skjoldbruskkjertel, fører ofte til vektøkning. Depresjon, ifølge Mayo Clinic, kan føre til enten vektøkning eller vekttap.

Depresjon

Selv om depresjon i seg selv er klassifisert som en kronisk sykdom, er det også et symptom på mange kroniske sykdommer. The Mayo Clinic rapporterer at depresjon er et symptom på hypotyreose og lupus. The Institute for Molecular Medicine viser at depresjon er den nest vanligste symptom på kronisk utmattelsessyndrom, rapportert av rundt 90 prosent av personer med tilstanden.

Pain Meds for Nervesmerte

Pain Meds for Nervesmerte


Nerve smerte er et problem for mange mennesker med medisinske tilstander som isjias, diabetes, vulvodynia, visse kreftformer og traumatiske skader. Nerve smerte fører til følelse av brenning, knivstikking eller svie i berørt område som kan bli ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Det finnes flere typer medisiner tilgjengelig for nerve smerter lider.

Antidepressiva

Lavgradige antidepressiva er ofte foreskrevet til personer med kroniske nervesmerter. Når det tas i lave doser, disse medikamentene føre en nerve smerte blokkerende effekt. To populære antidepressiva for nervesmerter er Elavil og Cymbalta.

Over-the-counter smertestillende

For de med mindre alvorlige nervesmerter, kan et enkelt regime av over-the-counter smertestillende som for eksempel Tylenol eller Advil gjøre triks. Disse pillene skal tas i henhold til instruksjonene på flasken.

Nerve Blocks

Injeksjoner direkte inn i nerve, kjent som nerve blokker, blir ofte brukt til å hjelpe midlertidig lindre smerte. De blir ofte brukt i forbindelse med andre behandlinger, som fysioterapi.

Narkotiske smertestillende midler

Narkotiske smertestillende midler som Vicodin og OxyCotin fungerer godt for kortsiktig bruk mot kamp nerve smerte. Pasienter med ekstrem smerte kan måtte bo på et regime av narkotika på lang sikt, men følges tett av sin lege eller en smerte spesialist på grunn av vanedannende natur av narkotiske medisiner.

Antiepileptika

Antikonvulsanter blokkere strømmen av smerte signaler i kroppen. Vanlige antiepileptika foreskrevet for nerve smerte er Lyrica og Topimax. Antiepileptika bør ikke avbrytes brått. Pasienter bør rådføre seg med lege og sakte senke doseringen hvis de ønsker å slutte å ta en krampestillende.

Kronisk nerve smerte lindring alternativer

Skade eller sykdom i nervesystemet er noen av de vanligste årsakene til kronisk nervesmerter. Uheldigvis er notorisk vanskelig å avlaste denne type smerte. Pasienter med nervesmerter beskrive en prikking eller brennende følelse, nummenhet eller en vedvarende kjedelig verke. Også kalt nevropatisk smerte, denne lidelsen rammer 15 millioner mennesker i Europa og USA, ifølge American Chronic Pain Association.

Medisiner

For å redusere nerve smerte, leger først prøve NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler). Disse inkluderer over-the-counter medisiner som Motrin eller advil. For personer med smerter rekkene moderat til alvorlig, leger vil foreskrive en sterkere smertestillende som Vicodin eller morfin. Dessverre, kan nevropatisk smerte også føre til mye nød og angst, noe som bare forverrer tilstanden mer.

Antidepressiva

Den Nevropatisk smerte Network påpeker at nerve smerte er frustrerende for leger og pasienter likt. Det er en lidelse som svarer dårlig til standard smerte behandlinger. Det har også en tendens til å forbli kronisk, uten overskuelig kur. Legene har begynt å bruke antidepressiva som amitriptylin (solgt som Elavil) eller paroksetin (solgt som Paxil) med lovende resultater. Fordi kroniske smerter fører til depresjon, angst og uførhet, har forskere funnet ut at antidepressiva kan effektivt behandle smerte ved å forbedre humøret og redusere angst.

Elektrisk Impulse Therapy

For progressive og spenstig nerve smerte, vil noen kirurger foreslå implanterbare enhetsterapi, en behandling av siste utvei. Enheten, som ligner på en pacemaker, er plassert nær ryggmargen og mål påvirket nervene med ørsmå elektriske impulser. Noen pasientenes smerte har blitt redusert fra 60 til 80 prosent med noen implanterbare enheter, ifølge International Neuromodulation Society.

Årsaker til Nervesmerter

Nervesmerter er et medisinsk begrep som brukes for å beskrive unormal smerter i en nerve, og kan forekomme i ett eller flere nerver på en gang. Smerter i nerver kan forekomme ved avslutninger av nerven eller langs hele lengden av nerven, og kan variere i styrke, avhengig av årsaken.

Kroniske sykdommer

Kroniske sykdommer som påvirker balansen av næringsstoffer, kan kjemikalier og avfall i blodet føre til nervesmerter. Et overskudd av sukker i blodet forårsaket av ubehandlet diabetes kan forårsake skade på nerver over tid og resultere i neuralgi. En lidelse av nyrene, kalt kronisk nyresvikt, årsaker kroppslig avfall for å bygge opp i blodet, og er en årsak til nervesmerter.

Infeksjoner

Visse typer av infeksjoner kan angripe nervene i sene stadier av sykdommen, forårsaker neuralgi. Syfilis er en infeksjon vanligvis overføres ved seksuell kontakt, og kan være en årsak til neuralgi. Lyme sykdom er en annen tilstand som kan forårsake nervesmerter som en komplikasjon etter den innledende løpet av symptomer.

Skader

En skade på legemet på grunn av trauma eller en kirurgisk prosedyre kan forårsake neuralgi. Kirurgi kan føre til nervesmerter ved severing, nicking, eller på annen måte fysisk skade en nerve. Traumer som faller, overfall eller auto ulykker kan føre til alvorlige skader og indre hevelse som kan føre til nervesmerter.

Trykk

Unormal trykk eller kompresjon av en nerve er en årsak til nervesmerter, spesielt nervesmerter i trigeminusnerven av ansiktet. Kompresjon av en nerve kan være et resultat av vekst av en tumor på eller i nærheten av en nerve. En herniated disk, bein anspore eller leddgikt kan også legge press på en nerve og forårsake nervesmerter.

Progressive sykdommer

Medisinske tilstander som forårsaker progressiv skade av nerver er en årsak til nervesmerter. Multippel sklerose er en kronisk sykdom som skader utenfor Dekning av nerver, og dette skader kan føre til nervesmerter. Perifer neuropati og diabetisk nevropati kan også forårsake nervesmerter som et resultat av skade på nerver i ekstremitetene og huden.

Helvetesild

Helvetesild er en sykdom forårsaket av en andre angrep av varicella zoster, som er virus som forårsaker vannkopper. Nervesmerter er en vanlig komplikasjon ved en helvetesild angrep, og denne tilstanden kalles postherpetisk nevralgi. Varigheten av nervesmerter forårsaket av helvetesild kan være flere måneder eller lengre, og behandlinger kan ikke helbrede fullstendig smerte.

Hvilke vitaminer kan hjelpe Nervesmerter Trigeminal

Trigeminusnevralgi er en kronisk tilstand som fører til et elektrisk støt-type smerte til ansiktet ditt. Forårsaket av trigeminal nerve, er smertene fysisk og mentalt invalidiserende, og kan øke i alvorlighetsgrad over tid.

Betydning

Oppført som en "sjelden sykdom" av Office for sjeldne sykdommer Research, TN rammer færre enn 200.000 mennesker i USA, melder Facial Pain Association (FPA).

Triggere

Trigeminusnevralgi utløses av den minste berøring til ansiktet ditt. Selv tygge, barbering, eller pusse tennene kan føre til en episode, sier National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Løsninger

Antiepileptika --- brukes til å behandle epilepsi og bipolar lidelse --- kan være foreskrevet for smerte, med kirurgi vanligvis en siste utvei. Noen TN pasienter kombinere eller erstatte konvensjonell behandling med vitaminer og / eller naturmidler.

Vitaminer

Vitaminer kan styrke binyrene, lettelser nervesmerter. I henhold til FPA, vitaminene A, C, D og E, så vel som B-kompleks-vitaminer, kan tas som kosttilskudd eller gjennom mat.

Herbal behandlinger

US National Library of Medicine sier naturpreparater, for eksempel peppermynte olje og djevelens klo, kan lindre smerte. Snakk med legen din før du kombinere reseptbelagte medisiner og kosttilskudd.

Kosttilskudd Betraktninger

FPA rapporterer noen TN pasientene opplevde mindre smerter når de fjernet salt mat, mettet fett, søtsaker, og kaffe eller brus fra kostholdet.

Narkotika for Nervesmerte

For mange, er smerte en del av deres hverdag. Litt erfaring mild smerte, andre moderat til alvorlig. Uansett hvilken type du kan oppleve, behovet for å lindre det er avgjørende for å kunne fortsette med hverdagen. For noen mennesker, over-the-counter medisiner som ibuprofen, paracetamol og aspirin gi akkurat den rette mengden av lettelse og tillate dem, for det meste, å leve smertefritt. For andre, derimot, reseptbelagte medisiner kan være nødvendig. For eksempel de som opplever "nevropati" eller "nervesmerter" krever spesifikke medisiner rettet mot rettet mot de skadede nerver og beroligende tilhørende smerter.

Definisjon

The Pain Clinic definerer nerve smerte som en type smerte som "stammer fra det perifere og / eller sentralnervesystemet. Kilden til smertene er vanligvis på grunn av nerve å bli fanget, komprimert, eller klemt, og mindre vanlig på grunn av noen andre sykdomsprosessen påvirker nerve. " En skadet nerve skaper disharmoni i hele nervesystemet, noe som resulterer i sterke smerter, svie og en følelse av "pins og nåler". Denne smerten er spenstig til over-the-counter medisiner og selv de fleste reseptbelagte smertestillende medikamenter.

Legemidler som brukes

Som tidligere nevnt, er den mest fremtredende årsaken til nervesmerter som en nerve eller grupper av nervene er skadet på noen måte. Årsakene kan være fra skade, diabetes, alder og en rekke andre faktorer. Behandling av denne smerten har vist seg å være en utfordring. Reseptbelagte medisiner som Vicodin og Percocet gjøre lite for nerve smerter og kan føre til at pasienten til å føle seg dopet eller engstelig, blant en rekke andre negative bivirkninger.

Anti-anfall medisiner

Ettersom effekten av de fleste smertestillende medikamenter som tilbys liten lettelse for nerve smerter, begynte snart forskere og leger forsøk med medisiner spesielt opprettet for epileptikere, kalt "anti-anfall." Disse stoffene har vært brukt i mer enn 50 år, og ifølge Mayo Clinic har "nerve-beroligende kvaliteter som også kan bidra til å stille den brennende, stikkende eller skyting smerter ofte forårsaket av nerveskade." Snart medisin mot anfall ble alle raseri i behandling av kroniske nervesmerter. Selv om disse medikamentene viste effekt hos noen pasienter, de har noen uønsket bivirkninger som leverskader. Forskere fortsatte å formulere nye, mindre potensielt farlige anti-anfall medisiner.

Nyere medisin mot anfall

I et forsøk på å lindre de farlige bivirkninger av de eldre anti-anfall, ble nyere medikamenter formulert for å pålegge mindre sjanse for negative bivirkninger. En av de nyeste, mest effektive og absolutt mest kontroversielle av alle medisiner som brukes til å behandle nerve smerte er Lyrica, eller pregabalin. Ifølge Drugs.com, Lyrica "fungerer ved å bremse ned impulser i hjernen som forårsaker anfall. Lyrica også påvirker kjemikalier i hjernen som sender smertesignaler over nervesystemet." Det gjenstår ekstremt kontroversielt som det har lignende komponenter til voldtektsdop "GHB", og i høyere doser kan skape følelser av å være "høy" og til og med selvmordstanker. Ved lave doser, men Lyrica og andre rusmidler i sin klasse tilbyr nerve smertepasienter lindring de har lengtet etter.

Den "Nerve Block"

For de som er resistente mot eller bare villige til å ta en anti-anfall medisiner, er det også mulighet for en "nerve blokk." Medicine.net definerer en nerveblokk fremgangsmåte som: et område som fører til smerte i et bestemt område kan blokkeres med injeksjon av medikamenter inn i et bestemt område av kroppen. Således er en nerveblokk en injeksjon av en nerve-lammende substans inn i området som påvirkes nerver. Denne prosedyren, for mange, har vært ganske effektiv, for andre, ikke i det hele tatt.

Tips

Hvis du opplever nummenhet, prikking eller brennende vedvarende i ett eller flere områder av kroppen din, er sjansen stor for at du kan ha noen nervesmerter. Å se en lege bør være ditt første skritt i behandling av denne smerten. Derfra kan du bli henvist til en nevrolog som er spesialist på dette området. Hvis medisinen er ikke noe du er villig til å gjøre, og mange oppsøker alternative metoder som akupunktur og har uttalt at det gjør faktisk hjelp. Uansett hva din beslutning, aldri ta noen anti-beslag medisiner uten først å se din lege. Med en kompetent behandling medisinering plan, kan de fleste leve et smertefritt liv.

Hvordan leve med Nervesmerter

For millioner av mennesker, som lever med kroniske smerter er et faktum av livet. I tilfelle av neuralgi, er det nerver som er berørt. Lider må lære å takle den konstante smerter som kan bli forsterket ved enkle bevegelser, som å tygge, snakke eller svelge. Leve med nervesmerter innebærer å kontrollere sin årsak (hvis diagnosen) og administrere smerten. Følgende er forslag til hvordan dette kan oppnås.

Bruksanvisning

Unn årsaken til nervesmerter, hvis det har blitt bestemt, med kirurgi. Dette kan innebære å fjerne svulster eller skille nerver fra blodårer eller andre strukturer som er constricting nerve.

avlaste mild smerte med over-the-counter smertestillende, for eksempel ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Hvis smertene er mer alvorlig, bør du kontakte lege om bruk av reseptbelagte narkotika eller antidepressiva. Spør om mulige bivirkninger og legemiddelinteraksjoner forbundet med eventuelle medisiner du tar.

Endre din diett for å hjelpe lindre smerten av å leve med nervesmerter. Legge til matvarer rike på vitamin B og E, som kylling, grønnsaker, gjærekstrakt, nøtter, befestet og helkorn frokost matvarer og meieriprodukter, bidra til å opprettholde et sunt nervesystem.

Senk mengden fett som finnes i melkeprodukter ved å velge for lav-fett eller redusert fett alternativer. Hold deg unna mettet animalsk fett, fordi de kan minske de mulige fordelene av omega oljer.

Gi kroppen med elementene det trenger for å produsere anti-inflammatorisk stoff gamma linolsyre ved å øke mengden av omega oljer i kostholdet ditt. Disse oljene er funnet i fisk og vegetabilske oljer.

Rådfør deg med en smertespesialist hvis smertene er intense eller invalidiserende. Det kan være andre smertelindrende alternativer du kan forfølge, for eksempel fysioterapi.

Be din lege for å anbefale en øvelse regime. Målretting visse muskler og strekke kroppen din kan være et effektivt middel for å minske smerten av nervesmerter.

Tips og advarsler

  • Ta kontakt med din lege hvis opplever bivirkninger fra medisiner eller annet ubehag.
  • Ikke overforbruk smertestillende midler.
  • De fleste former for nervesmerter reagerer positivt på behandlingen.
  • Nervesmerter anses ikke livstruende.

Kronisk nevropatisk smerte & Failed Back Surgery syndrom

Legene utfører laminectomies, discectomies og spinal fusion operasjoner når noninvasive behandlinger mislykkes å behandle kroniske nevropatiske ryggsmerter. Mislyktes tilbake kirurgi syndrom (FBSS), eller Post-laminectomy syndrom, er den kroniske nevropatiske smerter venstre unrelieved av spinal kirurgi.

Fakta

Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS), FBSS påvirker over 10.000 mennesker hvert år i USA. Mens identifisere pasienter sannsynlighet for å utvikle dette syndromet er vanskelig, stress med nedsatt kortisolproduksjon kan spille en rolle, ifølge National Library of Medicine.

Årsaker

Press på rot nerver fra arrvev (epidural fibrose) og smalere perifere nerve uttak (foraminal stenose) kan hindre smertelindring. Spinal fusjon kan skape nevropatiske smerter i områder over og under smeltet ryggvirvler.

Betraktninger

Spinal kirurgi lindre nerve komprimering, men fritar ikke nevrale betennelser. Hvis en bestemt disk er ikke ansvarlig for kroniske nervesmerter, kirurgi kan ikke hjelpe.

Rettsmidler

Legen din kan foreslå epidural steroidinjeksjoner for å redusere inflammatorisk smerte venstre ubehandlet ved dekompresjon kirurgi. Leger kan implantere en ryggmarg stimulator, blokkerer smertesignaler til hjernen.

Advarsel

Ifølge National Institutes of Health (NIH), kan smertestillende medikamenter og andre ikke-invasiv smerte management teknikker være ineffektive mot FBSS smerte.

Botemidler for CIDP

CIDP, eller kronisk inflammatorisk demyeliniserende polynevropati, er en nevrologisk lidelse forårsaket av skade på myelin hylser som beskytter nervene i armer og ben. Mens alle kan lide av sykdommen, er det mest vanlig hos unge menn. Årsaker til CIDP er dårlig forstått. Mens det er mulig å behandle, og i noen tilfeller går inn i komplett remisjon, har ingen konsekvent effektiv kur for sykdommen blitt oppdaget.

Symptomer på CIDP

CIDP er en nær slektning av Guillain-Barre syndrom og er egentlig den kroniske tilsvarende Guillain-Barre er mer akutte anfall. Det antas å være et resultat av en immunrespons gått galt. Av grunner som ikke er fullt kjent, kroppen begynner å angripe myelin sheaths 'fete overflater, nedverdigende dem og gradvis avdekke underliggende nerver. Uten deres myelin belegg, nervene begynner å svikte, forårsaker symptomer som begynner med prikking i fingre eller tær, og strekker seg til svakhet i bena og armene. Andre symptomer er tretthet, rare tilfeldige opplevelser og tap av dype senereflekser. Et klassisk tegn på dypere CIDP er økende problemer med å gå. Hvis du opplever dette, eller en hvilken som helst kombinasjon av disse symptomene, bør du oppsøke lege så snart som mulig.

Diagnose

CIDP blir først diagnostisert gjennom fysisk undersøkelse og refleks tester som administreres av legen din. Hvis problemene er angitt, vil hun henvise deg til en nevrolog som vil gjøre ytterligere testing. En nevrolog vil vanligvis administrere en nerve conduction test for å fastslå omfanget av skaden. Hun kan også utføre en spinalpunksjon, samt blod- og urinprøver.

Behandling Alternativer

Hvis du har CIDP, har du flere behandlingsalternativer. Prednison, et kortikosteroid, blir ofte brukt som en innledende behandling. Det etterligner kroppens naturlige anti-inflammatoriske og kan gi et nødvendig løft i muskelstyrke. Som alle kortikosteroider, har den potensielt skadelige bivirkninger, og er generelt ikke egnet for langvarig bruk. Et annet alternativ er behandling med immunglobuliner. Disse beskyttende proteiner er hentet fra donert blod og tatt intravenøst ​​i høye doser. Plasmapherisis, eller plasma utveksling, er et tredje alternativ. Det innebærer å filtrere væske plasma fra blodet og returnere renset blodet til kroppen din. Selv om årsakene til denne metodens effektivitet er bare delvis kjent, er det antatt at prosessen kan fjerne skadelige antistoffer som finnes i plasma.

Noen ord om varierende resultater

Vellykket behandling av CIDP er fortsatt noe av et mysterium. Noen lider oppleve en enkelt anfall av syndromet deretter gå inn permanent spontan remisjon. Atter andre opplever midlertidige remisjoner og senere oppleve ytterligere angrep. På lignende måte kan behandlinger som er effektive i ett tilfelle være utilstrekkelig i en annen. Eller behandlinger i ett individ kan plutselig miste effektivitet, med behovet for å bytte til en alternativ tilnærming. Oppturer og nedturer av syndromet kan være wearying, spesielt hvis du er en langsiktig lidende. Håndteringen hell med de mulige humper i veien vil kreve tålmodighet, fasthet og et godt forhold med helsepersonell.

Slik behandler Nervesmerter

Nervesmerter er bare et fancy begrep for nerve irritasjon og smerte. Det kan være forårsaket av inflammasjon, diabetes eller kjemoterapi. Nervesmerter kan være vanskelig å diagnostisere, så det kan oppstå hvor som helst i kroppen (hvor som helst det er nerver). Det er ikke begrensende liv, men det er kronisk i naturen. Nervesmerter kommer i mange former som postherpetisk nevralgi; den påfølgende smerter etter en herpes utbrudd, eller trigeminusnevralgi, som er en smertefull betennelse i de store nervene i ditt ansikts-området. Nervesmerter er en form for kroniske smerter, som kan være livs endring. Nerverelaterte smerter er vanligvis beskrevet som brennende eller stikkende smerter. Noen beskriver det som en Lyn-sensasjon. Smerten trenger ikke å være konstant og kan endre i alvorlighetsgrad fra det ene øyeblikket til det neste. Diskuter dine mange behandlingstilbud med legen din og velge en som passer deg og din livsstil best.

Bruksanvisning

•  Isoler årsaken til nervesmerter. Har du lider av herpes utbrudd? Er du diabetiker? Dette er to av de store initiativtagerne for å forårsake nervesmerter. Når din lege isolerer årsaken, kan han da skreddersy din behandling for å stoppe ytterligere skade nerve.

Vurdere alternativene. Ikke-medisinske behandlinger er tilgjengelige, men deres effekt er ennå ikke vitenskapelig etablert. Det kan være lurt å vurdere akupunktur som et supplement behandling, eller ta kontakt med en naturlig rettsmidler lege, som kan hjelpe deg i en urte diett for å redusere betennelser i hele kroppen din.

Endre ditt kosthold. Endring i kostholdet er også en ikke-farmasøytiske valg for å bistå i å administrere din nervesmerter. Det er en fet skjede dekker nervene; det er denne slire som blir irritert og sender smertefulle signaler. Hjelp fra en ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å endre kostholdet til å forsiktig øke karbohydrater og proteiner for å få fortgang i reparasjonsprosessen på nervene.

Bruk smertestillende. Aktuelt smertestillende er et populært valg for nervesmerter, spesielt for dem som lider av postherpetisk neuralgias. Over disk eller resept, er det et mangfold av kremer og preparater spesielt laget til nummen det ytre laget av huden og dermed redusere aktuell smerte sensasjon. I enkelte alvorlige tilfeller, er det reseptbelagte patcher tilgjengelig. Du søker disse direkte til den smertefulle området, og medisinen frigis langsomt dypt inn i huden. Diskuter dine aktuelle alternativer med legen din slik at hun kan hjelpe deg å velge.

Få en resept. Mange neuralgias svarer godt til reseptbelagte medisiner. Basert på din medisinske historie, vil legen kunne hjelpe deg i å starte på riktig pille. Mange leger velger medisiner som er anti-convulsants (fenytoin eller Gabapentins) eller anti-depressiva. Alle disse medikamentene, men opprinnelig ment å behandle noe annet, reise langs nerve skjeder beroligende og lindrende irritasjon og betennelse.

Hint

  • Legen er en utmerket ressurs for hopping av punkt. Leger kan henvise deg til eksperter som ernæringsfysiologer og naturmedisinere dersom dette er ditt ønske.
  • Prøv å ikke selv diagnose. Hvis du har kroniske smerter av enhver form bør du få det sjekket ut. Smerte er kroppens måte å varsle oss om at noe er galt.

Diagnostisering og behandling av kronisk smerte

Kronisk smerte vil påvirke én av tre personer, til tider til poenget med delvis eller fullstendig funksjonshemming. Kroniske smerter kan påvirke hvem som helst uten advarsel. Kronisk smerte kan ha et detekterbart årsak eller en årsak som ikke er i stand til å fant frem og derfor ikke i stand til å bli behandlet effektivt. Kronisk smerte kan være lokalisert i et område av kroppen. Du kan ha kroniske smerter i øyet, kjevesmerter, nakke, skulder, nedre rygg og hoftesmerter. Kronisk smerte kan være på grunn av en bestemt forstyrrelse eller kan være en respons til en skade. Her er de diagnose- og behandlings essensielle.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en slik lidelse som er en sann lidelse, men er vanskelig å diagnostisere med en spesifikk test. Fibromyalgi er en tilstand som påvirker pasientens muskler og leddbånd. Den typiske alder av en fibromyalgi pasienten er midten av 30-årene til slutten av 50-tallet. Det er to teorier om hvordan fibromyalgi utvikler: Den første er mangelen på scenen fire søvn. En fibromyalgi pasient kan sove i en lang tidsperiode, men aldri når dypt nivå av søvn som er nødvendig for muskel å gjenopprette seg selv etter en dag i bruk. Det andre er at det er for mye cerebrospinalvæske (CSF) kalt substans P. Dette stoffet overfører smerte impulser til hjernen. I fibromyalgipasienter, nivåene av dette stoffet er høyere. Fibromyalgi pasienter lider av kroniske smerter, tretthet, Fibro tåke, hodepine, nervøsitet, nummenhet, svimmelhet og tarmforstyrrelser. Diagnosen er dannet fra historie og fysisk eksamen. Den fysiske undersøkelsen omfatter avgjøre om minst 11 av de 18 følsomme punkter er berørt.

Reagerer på en akutt Diagnose

Kronisk smerte er en respons på akutt smerte selv når årsaken til akutt smerte er løst. Den fortsatte tilstedeværelse av stimulering kan forårsake forandringer på molekylnivå. Dette molekylær endring gjør det ekstremt vanskelig for legen din for å finne årsaken til stimulering.

Virusinfeksjoner

Virusinfeksjoner kan føre til nervesmerter kalles allodymia. Denne tilstanden fører til uutholdelig smerte når du gjør normale daglige oppgaver, for eksempel å løfte klærne eller plukke opp et glass. Hyperalgesi er veldig mye som allodymia i alvorlig grad av smerte. I motsetning allodymia, hyperalgesia forårsaker alvorlig eller ekstrem smerte når du får et nålestikk eller papir kutt. Hjernen mottar et signal om at dette nålestikk eller papir kutt ligner kutte av armen eller beinet.

Phantom Pain

Fantomsmerter utvikles når nervene ikke skjønner at lem er ikke lenger festet til kroppen. Amputerte ofte står overfor denne type kronisk smerte. Denne typen av kronisk smerte er vanskelig for pasienten som de arbeider med ikke bare tap av lem, men smertene fra den fraværende lem.

Nakke og ryggsmerter

Skader i nakke eller rygg er en av de største gruppene av kroniske smerter lider. Uansett hvordan du skade ryggen din, musklene, nervene eller ryggvirvler, kan smertene være svært intense og selv invalidiserende. Det finnes mange kurs av behandling for ryggsmerter, men å være i stand til å fastslå den eksakte årsaken til smertene gjør det til et spørsmål om prøving og feiling.

Vanskeligheter Løse Pain Levels

Det er ikke en diagnostisk test som vil diagnostisere intensiteten av smerten av en kronisk smerte lidende. De fleste leger har tatt i smerteskala fra én til 10. Selv om dette gir legen en måler for å måle sine pasienter smerte, kan smerten nivået til neste pasient faktisk være høyere eller lavere enn den forrige pasienten, men får samme tall på skalaen . Dette gjør utvikle en standardisert skala vanskelig om ikke umulig å gjøre. Hver Pasienten blir deretter gitt den enkelte score for deres smerte og arbeide mot senking ikke bare omfanget av smerte, men også arbeider på å redusere hyppigheten av høye smerte forekomster.

Behandlingstilbud for kronisk smerte

Behandling for kronisk smerte er bredt og variert. Ikke lenger er medisinen det eneste alternativet. Leger vil innlemme en rekke behandlingstilbud for å oppnå smertelindring. Smertelindring er ikke det eneste målet, øke pasientens livskvalitet er en annen prioritet. Livskvaliteten vil øke hvis årsaken til smertene kan fjernes. Behandlingstilbud omfatter, men er ikke begrenset til medisiner, fysioterapi, ergoterapi, urteterapi, ernæringsterapi, homeopati, akupressur, akupunktur, massasje terapi, kiropraktikk omsorg, guidet billedspråk, avslapping, yoga, hypnose, meditasjon og hydroterapi. Suksess er funnet med en kombinasjon av behandlinger. Noen av behandlingene blir levert i en medisinsk setting, men du kan forfølge noen av disse terapi hjemme. Ernæringsmessige, urte og trening kan bli forfulgt hjemme med stor suksess. Suksess for kroniske smerter lider ikke nødvendigvis være smerte fri fra dette punktet. Suksess for kroniske smerter lider inkluderer muligheten til å gå delvis dager eller flere dager på rad uten sterke smerter. Kroniske smerter kan aldri full forlate livet ditt, men det kan gjøres utholdelig.

Hvordan å sove med Postherpetisk Nervesmerter

Postherpetisk nevralgi er kronisk nervesmerter som resulterer fra infeksjon med Varicella zoster virus, også kjent som helvetesild. Lenge etter vabler som karakteriserer helvetesild helbrede, forblir intens og brennende smerte i måneder eller år. Smerten vanligvis følger de samme nervene rammet av helvetesild utbrudd. Postherpetisk nevralgi smerter kan behandles med smertestillende medikamenter. Ikke alle pasienter responderer på smertestillende medikamenter, imidlertid, og smerten forsvinner sakte. Søvnforstyrrelser er den vanligste komplikasjonen i forbindelse med postherpetisk nevralgi.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din. Søvnforstyrrelser som vanligvis forekommer i forbindelse med postherpetisk neuralgi. Søvnmangel kan senke terskelen for smerte, forverring av tilstanden. Fortell legen din dersom du har vansker med å sove på grunn av smertene, og alltid la henne få vite om dine smertestillende medikamenter er ineffektive.

Ta en mild antidepressiva før sengetid. Angst og depresjon er også forbundet med postherpetisk nevralgi og kan bidra til søvnløshet. I tillegg mange antidepressiva har en mild beroligende effekt som kan bidra til å gjøre deg døsig.

Øv avspenningsteknikker. Uavhengig av din medisinering diett, vil avspenningsøvelser bidra til å bekjempe søvnløshet.

Hold til en regelmessig søvn-våkenhetsrytmen. Går til sengs og våkner til faste tider vil bidra til å sette kroppens indre klokke og gjøre deg mottakelig for å sove.

Unngå koffein, alkohol og tunge måltider før sengetid. Selv om alkohol fungerer som et beroligende middel, griper den med normal søvnsyklus. Tunge måltider også forstyrre søvnen, men et lett måltid kan være nyttig.

Stopp tar dagtid naps. Selv om din søvnløshet vil forlate deg følelsen svak og søvnig, napping i løpet av dagen forstyrrer nattesøvn. Holde seg våken for en mer avslappet søvn om natten.

Kom deg ut av sengen. Ikke bli i sengen lenger enn 8 timer eller så. Prøv å være så aktiv som du er i stand i løpet av dagen slik at du føler deg mer sliten på kvelden.

Hvordan å behandle kroniske smerter

Hvordan å behandle kroniske smerter


Målet med medisinsk behandling for smerte er å lindre pasientens av ubehagelig, smertefulle eller ødeleggende symptomer så mye som mulig. Kronisk smerte er mer utfordrende å behandle enn akutte smerter. Lettelse for kronisk smerte oppnås ofte gjennom en prøving og feiling tilnærming. Suksess er individuelt basert på mange faktorer, inkludert type og varighet av pasientens symptomer.

Bruksanvisning

•  Finn en lege som forstår din tilstand. Hver utøver har en annen tilnærming til å behandle symptomene dine. Mens den anbefalte behandlingen kan være den samme over hele linja, er legen selv ikke. Finn en som lytter til dine behov.

Arbeidet med en profesjonell akupunktør. Akupunktur har vært brukt i mange år til behandling av medisinske tilstander. Ved hjelp av tynne metall nåler for å behandle kroniske smerter har vært kjent for å være effektive, selv om selve måten det fungerer ikke har blitt bevist.

Bli kvitt ødeleggende smerte ved hjelp av medisiner. Denne typen kroniske smerter fører ofte til depresjon, sinne problemer, spiseforstyrrelser og samlivsproblemer. Antidepressiva eller smertestillende medikamenter kan være nyttig.

Exercise. Prøv meditasjon, tai chi, yoga eller annen form for trening hvis godkjent av legen din. Mild til moderat fysisk aktivitet vil øke endorfiner som bidrar til å kontrollere "feel good" delen av hjernen din.

Revurdere måten du lever. Daglige aktiviteter kan være en utfordring for pasienter som lider av kroniske smerter. Se over ditt hjem for å se om endringer kan gjøres for å gjøre deg mer komfortabel. Spis sunt og ta bedre vare på deg selv.

Se en terapeut for å behandle atferdsmessige problemer knyttet til kroniske smerter. Lære å takle følelsene forårsaket av kroniske smerter kan være vanskelig å gjøre. Emisjoner av depresjon, lav selvtillit verdt, angst, frykt og spiseforstyrrelser er vanlig.

Har du en evaluering for å avgjøre om kirurgi er et alternativ for å behandle kroniske smerter. Noen nervesmerter, ryggsmerter eller leddsmerter kan være korrigerbar. Oppsøk en lege mening å se om du er en god kandidat.

Vitamin B6 for Nervesmerte

Vitamin B6 er viktig i produksjonen av røde blodceller, og kan bidra til å forhindre hjerteinfarkt og enda noen fødselsskader. Sammen med de andre B-vitaminer, behandler den kroppens aminosyrer. Det er også brukes sammen med andre B-vitaminer for å behandle kroniske ryggsmerter.

Fakta

Nevropatisk eller nerve, påvirker smerte omtrent 86 millioner amerikanere hvert år. Mens noen tilfeller av kroniske smerter kan bli avløst av antiepileptika og ulike smertestillende midler, er andre tilfeller påvirkes ikke av disse. Tidlig i 2003, en studie utført av Dr. Xuejun Song (se "forskning") og utgitt av American Physiological Society viste at vitamin B diett kan gi lindring til kronisk nerverelatert smerte i mindre enn en time.

Årsaker

Nerve smerter kan stamme fra ujevn bevegelse, belastning eller spenning, så vel som av diabetes eller kirurgi. Det oppstår når nervefibrene er skadet og begynne å sende feil signaler til andre interne smertesentre.

Forskning

Xuejun Song, MD, Ph.D. på Parker College Research Institute i Dallas, eksperimenterte med vitaminene B1, B6 og B12 på laboratorierotter som lumbar nerver ble komprimert til å gjenskape menneskelig ryggsmerter. Han forventet en reduksjon i deres smerte i løpet av noen uker eller måneder. I stedet redusert vitaminer smerte i løpet av 30 til 60 minutter, med effekter som varer opp til 12 timer.
Mens vitamin B6 viste seg å lindre noe av smerten, B1 og B12 lagt til avbøtende effekt.

Fordeler og risiko

Tar vitamin B6 på en jevnlig basis reduserer smerte på en lengre sikt. Mengden av B6 som du kan ta daglig uten bivirkninger er 100 milligram. Ifølge National Institute of Health, tar mer enn det per dag kan føre til nerveskader i armer eller ben.

Vitamin B6 Foods

For å få fordelene av vitamin B6 og bidra til å redusere kronisk nervesmerter, tilsett bønner, grønne grønnsaker som spinat og brokkoli, bananer, fisk som torsk, poteter, avokado og vannmelon til ditt daglige kosthold.

Betraktninger

Hvis du har svekkende nervesmerter, kontakt legen din; han kan diagnostisere årsaken og anbefale riktig behandling. Antibiotika og diuretika kan tømme kroppen for vitamin B. Dersom legen har forskrevet en av disse, ber ham om å anbefale en trygg dose av vitamin B for deg.

Kronisk bekken Pain & Årsaker

Kronisk bekken Pain & Årsaker


Kroniske bekkensmerter er forårsaket av en rekke forhold. Årsaken til en persons bekkensmerte kan være vanskelig å diagnostisere på første siden mange forhold i vagina og blære som forårsaker bekkensmerte har ingen synlige tegn. De fleste kvinner vil se en rekke leger før de fikk en skikkelig diagnose. Bekkensmerter er reell og kan påvirke de daglige rutinene for lider kvinner. Det er viktig for kvinner å være selv-talsmenn og for å finne en lege som vil ta deres smerte på alvor.

Vulvodynia

Vulvodynia er en kronisk nervesmerter tilstand. Kvinner som lider av denne tilstanden vil oppleve skyting, knifelike smerter i vulva. Noen kvinner opplever smerter over hele bekkenet grunn vulvodynia. Andre kvinner har en undergruppe av problemet som kalles vulva vestibulitt, der smerte er bare følt på kontakt når de prøver å sette inn en tampong eller ha sex. Årsaken til vulvodynia fortsatt ukjent. Det er viktig å huske at det ikke er forårsaket av en skade eller infeksjon. Vulvodynia er vanligvis diagnostisert ved eksklusjon å sørge for at ingen infeksjoner er til stede. Leger kan også gjøre en bomullspinne test for å se hvor følsom en kvinnes vulva er å berøre.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt, ofte kalt IC for kort av leger og pasienter, er en kronisk sykdom der blæren er stadig betent. Personer med IC lider mange av symptomene på en blære infeksjon på regelmessig basis, men er helt infeksjon gratis. På grunn av stillingen av blæren, kan bekkensmerter være et typisk trekk ved IC. IC pasienter også urinere overdrevet. Bekkensmerter kan oppleves i løpet av dagen eller i løpet av bare urinering. IC er vanligvis diagnostisert ved hjelp av en kalium sensitivitet test eller av en urolog utfører en hydrodistention.

Pelvic Floor Dysfunction

Bekkenbunns dysfunksjon er en tilstand der pasientene har uforklarlige muskelkramper i bekkenområdet. Disse spasmer kan forårsake alvorlige smerter og ubehag i skjeden, perineum og endetarm. Bekkenbunns dysfunksjon kan være til stede hos kvinner som har IC og vulvodynia eller kan eksistere på egen hånd. Det kan føre til urinveisproblemer og problemer med samleie. Hvis tilstanden forblir ubehandlet, kan det være umulig for kvinner å ha sex.

Behandling av kroniske bekkensmerter

Selv kroniske bekkensmerter har ingen kur, det er mange måter at det kan administreres. IC har en bestemt medisin som heter Elmiron som kan bidra til å belegge blæren når det brukes lang sikt. Fysioterapi kan hjelpe med IC, bekkenbunnen dysfunksjon og vulvodynia. Det finnes to typer fysioterapi for bekkensmerter. En type er biofeedback, hvor en probe innføres i vagina for å ta opp muskelkramper og hjelpe pasienter trene sine muskler til å slappe av. En annen type er intern massasje, der en fysioterapeut slapper musklene manuelt. Smertestillende og vaginal Valium stikkpiller er også gitt til noen kroniske bekken smertepasienter. Hjem rettsmidler som isposer, oppvarming puter og bad kan også hjelpe. Det er noen operasjoner tilgjengelig som en siste utvei.

Occipital Nervesmerter Teeth Pain

Occipital Nervesmerter Teeth Pain


Selv bakhodet Nervesmerter er uvanlig, kan det være smertefullt. Det er ofte feildiagnostisert fordi en person kan føle smerter i tennene og ser ut til å trenge tannarbeid når årsaken er nevropatisk.

Funksjoner

En person med bakhodet Nervesmerter kan føle en bankende smerte eller verke på den ene siden av ansiktet hans, ligner på en tannpine.

Årsaker

Noen årsaker til bakhodet Neuralgia tann smerter er tidligere traumer, leddgikt eller en svulst trykke på occipital nerve. For å finne den underliggende årsaken, kan en lege foreta en medisinsk eksamen, gjennomgå pasientens historie og vurdere symptomer og smerte plassering.

Behandlinger

Anti-anfall medisiner eller trisykliske antidepressiva kan hjelpe undertrykke smerter i tennene, spesielt hvis det er skarpt. Hvis smerten er matt, kan et topisk smertestillende middel benyttes, eller i noen tilfeller, kan kirurgi være nødvendig.

Forebygging / løsning

Den trigeminusnevralgi Association UK anbefaler å unngå ekstreme mat og drikke temperaturer og mat som er vanskelig eller crunchy å bidra til å redusere angrep. Skyll munnen etter måltider også.

Betraktninger

Occipital trigeminusnevralgi tann smerter er ofte det første symptomet på multippel sklerose, ifølge National Multiple Sclerosis Society.