Digidexo.com

aprikoskjerneolje

Hva er fordelene med aprikoskjerneolje?

Over hele verden folk er å snu til naturlige oljer i å opprettholde en sunn livsstil, fra å ta vare på kroppen sin til å se på maten de spiser. Hvis du har tørr hud, eller bare ønsker å holde huden din næring, deretter aprikoskjerne olje er det naturlige valget for deg.

Hva er aprikoskjerneolje?

Aprikoskjerneolje er avledet fra det indre parti av en aprikos. Det har blitt brukt siden oldtiden, og ble blandet med aromatiske urter til medisinske formål som behandling av hoste og astma.

Skjønnhet fordeler

Aprikoskjerneolje brukes for å hindre dehydrering og mykne linjer i huden. Hvis oljen er lagt til en ansiktskrem vil det hjelpe ernære huden uten å etterlate en fet rester. Det er høy i vitamin A slik at det er nyttig i behandling av for tidlig eldet eller tørr hud.

Massasjeterapi

På grunn av sine fuktighetsgivende og nærende egenskaper, er aprikoskjerneolje som ofte brukes i massasje terapi, spesielt ansiktsmassasje.

Helse Fordeler

Sammen med å hjelpe på forhindring av dehydrering, er aprikoskjerneolje brukes til behandling av betennelse i huden, og for å behandle brannskader, og koker. Det er spesielt nyttig for følsom hud.

Matindustrien

I ren olje form du kan bruke aprikoskjerne olje i salatdressinger og som et kosttilskudd olje.

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Hvis du har opplevd større vekttap, kan du også være med å gjøre slapp hud. Jada, du har mer energi og ser flott ut i klær, men jeg vet at overflødig hud kan ta en stor toll på selvtilliten. Og etter alle dine hardt arbeid for å miste vekt, er det en skam å la noe holde deg fra følelsen flott om kroppen din.

Heldigvis finnes det måter å fast slapp hud etter store vekttap uten kirurgi.

Hvordan å stramme Sagging hud etter Major Vekttap

Legg i tid med vekter. Hvis du ikke allerede bruker vekter som en del av din vekttap systemet, er nå på tide å begynne å bruke dem til fast slapp hud. Ved å stramme opp musklene, vil huden over musklene ser også fastere. Møte med en personlig trener og spør om hvilke øvelser vil firmaet dine spesielle problemområder.

Tørr børste huden din daglig før hver dusj. Tørr børsting er stor for å forbedre sirkulasjonen og hjelpe holde lymfesystemet sunt. Men utover det, er det også svært nyttig å stramme sagging hud.

Masser huden daglig etter hver dusj med aprikoskjerneolje (som er flott for moden eller sensitiv hud) eller Emu Oil (som også kan bidra til å bekjempe rynker). Ta deg god tid med denne prosessen i stedet for rushing gjennom det - det har helsemessige fordeler utover å hjelpe fast slapp hud (som øker blodsirkulasjonen og generelle hud tilstand).

Påfør en ukentlig kroppsmaske på huden din som inkluderer Rhassoul Clay som har hud oppstrammende egenskaper. Mange spas tilbyr denne tjenesten, eller du kan mikse din egen.

Vurder å bruke Patchouli eterisk olje som også kan bidra fast sagging huden. Du kan blande litt på med aprikos olje, eller du kan bruke den essensielle oljen på andre måter (alltid sørge for å fortynne det først).

Fortsett å feire og ta godt vare på kroppen din etter din vellykket stort vekttap.

Alternativer til Almond Oil

Alternativer til Almond Oil


En transportør olje, er mandelolje vanligvis brukt som en base for å innlemme dufter eller essensielle oljer for massasje eller aromaterapi. Ansikt og kropp kremer inneholder ofte mandelolje fordi den har mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper. Høy i mono og flerumettet fett, inneholder mandelolje Vitaminene A, B og E. For de som ikke kan bruke mandelolje, skjønt, alternativer finnes til bruk i både aromaterapi og matlaging.

Hvorfor bruke en alternativ?

De med peanøtter eller mandel allergi bør ikke bruke mandelolje. I tillegg inneholder bitter mandelolje enumettede fettsyrer og giftige stoffer, slik som amygdalin, benzaldehyd og hydrogencyanid. På grunn av hydrogencyanid er giftige natur, bør oljen fremstilt bitre mandler bare brukes eksternt.

Alternativer for aromaterapi

Den mest foretrukne olje for aromaterapi, søt mandelolje kan brukes som en basisolje for å legge aromaterapi. Valerie Ann Worwood, forfatter av "The Complete Book of Eteriske oljer og Aromaterapi" anbefaler også aprikoskjerneolje, avocado pære olje og druekjerneolje blant andre. Aprikoskjerneolje --- kjent for sin effektivitet i behandling av ekstremt tørr hud --- kan brukes proporsjonalt med mandelolje. Avokadufrukten olje kommer fra olje utvunnet fra avocado pære og er gunstig for alle hudtyper, spesielt de som er tørr og dehydrert. Avokadufrukten olje bør brukes som et tillegg til en annen baseolje. Druekjerneolje --- som mandelolje og aprikoskjerneolje --- er en annen baseolje som kan brukes på 100%, uten behov for tilføyelser eller fortynninger. For alle hudtyper, inneholder druekjerneolje vitaminer, mineraler og proteiner.

Alternativer til Cooking

Sammen med mandelolje, oliven, raps og safflower oljer fungerer bra for matlaging. Mens rapsolje fungerer best for høyere temperaturer, olivenolje fungerer godt i salatdressinger og for belegging av råvarer. Olivenolje inneholder også fytokjemikalier som bidrar til å redusere risikoen for kreft. Rik på flerumettet fett og lite mettet fett, safflower oljens blid smaken fungerer godt for alle formål matlaging.

Hvordan bruke eteriske oljer for Eksem

Hvordan bruke eteriske oljer for Eksem


Hvis du lider av kløende hudutslett kjent som eksem, du sikkert vet å unngå alt som kan tørke, eller irritere, huden. Men visste du at eteriske oljer kan bidra til å helbrede eksem? Bergamot, kamille, lavendel og patchouli er fire av de beste essensielle oljer for behandling av eksem.

Bruksanvisning

•  Velg en av de fire essensielle oljer oppført til høyre.

Klargjør den essensielle oljen for påføring på huden ved å blande den med en transportør olje. De beste carrier oljer for dette programmet er jojoba, avokado, eller aprikoskjerneolje. Disse oljene er meget nærende til huden. Kombiner 20 dråper eterisk olje med 5 ss carrier olje i en mørk farget glass flaske.

Gni oljen inn på området med eksem på en skånsom sirkelbevegelser. Ikke dra eller napp på huden. Påfør tre ganger per dag, eller etter behov.

Oppbevar oljen i et kjølig mørkt område.

Hjem rettsmidler for Stretch Marks & Cellulite

Hjem rettsmidler for Stretch Marks & Cellulite


Enhver kvinne vil være enige i at strekkmerker og cellulitter på kroppen lavere selvfølelse og selvtillit raskere enn noen andre kroppslige feil. Men mens disse forekomstene er skjemmende, frustrerende og irriterende, de trenger ikke å være permanent. Det finnes effektive hjem rettsmidler for strekkmerker og cellulitter som kan utføres i personvernet til hjemmet ditt for pennies on the dollar.

Lavender Oil

Du kan bruke lavendelolje direkte til strekkmerker tre ganger om dagen for å eliminere dem. Eller, kan du legge syv dråper lavendel og fem dråper kamille olje til en unse av en operatør olje som jojoba, avokado eller søt mandelolje. Rør blandingen godt og gjelder for strekkmerker flere ganger om dagen. (Se referanse 1.)

Hjemmelaget Cream

Kombiner en teskje av vitamin E olje, ½ kopp kakao smør, to ts revet bivoks, en teskje aprikoskjerneolje og en spiseskje med hvetespirer olje i en liten gryte oppå ovnen. Langsomt oppvarme blandingen inntil den smelter bivoks. Kjøl ned, overføre til en lufttett beholder og oppbevar i kjøleskapet. Sjenerøst bruke krem ​​flere ganger om dagen til strekkmerker er borte. (Se referanse 2.)

Massasjeolje

Fjern væske fra fire Vitamin A kapsler og seks Vitamin E kapsler og hell i en blender. Legg ¼ kopp aloe vera gel og ½ kopp extra virgin olivenolje. Blend på en lav innstilling til blandingen er glatt. Overfør blandingen til en lufttett krukke og oppbevar i kjøleskapet. Påfør blandingen til å eliminere dine eksisterende strekkmerker og til bryster, hofter, mage og lår for å hindre fremtidige strekkmerker. (Referanser 1 og 2, se note.)

Kaffe grinds

Du kan lage en enkel, men effektiv hjem cellulite rette med kaffe grinds. Vær oppmerksom på at dette hjemme bøte er ikke en eksakt oppskrift. Du blir nødt til å eksperimentere med denne oppskriften, og tilpasse den til kroppen din. Bare brygge en kanne kaffe med minst en håndfull kaffe grinds å jobbe ett område av cellulitter. Hvis du trenger å jobbe flere områder, for eksempel dine hofter, lår og rumpe, vil du enten må lage en stor kanne kaffe eller gjøre noen partier.

Mens kaffen er brygget du kan legge avisen ned på badegulvet og ta en boks med plastfolie. Når kaffen er ferdig brygging, hell den ferske varmet kaffe grinds i en bolle. Du kan legge til vegetabilsk olje til kaffe grinds hvis du ønsker å myke opp kaffe grinds litt.

Nå, begynner å massere kaffe grinds inn dine cellulite rammede områdene. Arbeid områdene dypt og grundig fra toppen og ned. Den massasje vil bidra til å øke blodstrømmen til dine problemområder og tone huden din. Når du er ferdig med massasje, kuttet et stort stykke plastfolie og pakk det rundt området i minst 30 minutter. Tørk av overflødig kaffe male blandingen og dusj. Du bør gjenta massasje flere ganger i uken for å oppnå de beste resultatene. (Se referanse 3.)

Hvordan lage Psoriasis Cream

Hvordan lage Psoriasis Cream


Psoriasis krem ​​består vanligvis av syntetiske ingredienser, som kan forårsake hudirritasjon, og kan også føre til mer alvorlige bivirkninger. Det er imidlertid mulig å lage din egen psoriasis krem ​​fra naturlige oljer som vil trenge inn og helbrede, uten bruk av skadelige ingredienser. Bruk denne enkle metoden for å lage din egen hjemmelagde psoriasis krem.

Bruksanvisning

•  Smelt to teskjeer shea smør i en glasspanne, om mulig, over lav temperatur. Varm forsiktig, bare til smøret er helt smeltet, men ikke koke eller brenne. Fjern fra varmen. Shea smør vil berolige og hydrat områder betent med psoriasis.

Legg til to spiseskjeer aprikoskjerneolje, to spiseskjeer nattlysolje, to ts jojobaolje, og ½ teskje vitamin E olje. Rør til å kombinere. Dette er grunnlaget for din psoriasis krem.

Tilsett 10 dråper eterisk olje og røre å kombinere. Blandingen skal fortykkes lett, og begynner å danne en krem ​​psoriasis. Eteriske oljer kan trenge gjennom huden, og lånte sine helbredende egenskaper til områder rammet av psoriasis, så velg deretter. (Se tips nedenfor for forslag.)

Overfør blandingen til en glassbadet eller krukke. Etikett med innhold og dato. Den psoriasis krem ​​bør holde i opptil to måneder, hvis den plasseres på et kjølig og tørt sted. Kast etter denne perioden, hvis det ikke har vært brukt.

Påfør psoriasis krem direkte til de berørte områdene. Gjenta denne behandlingen flere ganger per dag for best resultat. Fortsatt bruk vil gi merkbare resultater, men det kan ta dager til uker - avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand.

Tips og advarsler

 • Lavendel, tea tree, sandeltre, eller geranium essensielle oljer kan erstatte bruk i psoriasis krem.
 • Finne mange av oljene du trenger på naturlig helse butikker i ditt område, eller bestille dem på nettet fra en pålitelig forhandler.
 • Dette psoriasis krem ​​vil ikke være en tradisjonell "krem" som du vet det, men vil tykne litt når shea smør begynner å kjøle.

Hva er fordelene med Apricot Oil?

Hva er fordelene med Apricot Oil?


Apricot ble dyrket i Kina for over tre tusen år siden, og ble introdusert til Europa av romerne rundt 70-60 f.Kr. Aprikoskjerneolje er oppnådd ved å knuse aprikoskjerner i den kaldpresset metoden. Aprikos har vært ettertraktet siden antikken for sin helbredende og medisinske egenskaper. I oldtidens medisin, dens bruk varierte fra å hjelpe i barsel å behandle hoste.

Hudpleie

Aprikoskjerneolje brukes i hudpleieprodukter på grunn av sin lette tekstur og enkel absorpsjon inn i huden uten å etterlate en fet hinne. Oljen er rik på vitamin A og E, som hjelpemidler i å holde huden ser glatt og elastisk. Aprikoskjerne olje er også brukt som en transportør olje fordi dens lett duft blander godt med duftende oljer og andre hudpleieprodukter.

Det har også vært brukt for mindre hudsykdommer så som eksem, kløe, psoriasis og til og med skabb. Mange leppepleieprodukter bruke aprikos olje, og de knuste frøene finnes i ansiktsmasker på grunn av deres restorative egenskaper.

Skin

Oppvarmet aprikoskjerne har lenge vært brukt som et hår behandling for å gjenopprette glans og tapte næringsstoffer for å tørke eller skadet hår. Essensielle fettsyrer bidra til å gjenopprette mykhet til håret. Bare bland noen dråper i shampoo, eller gni noen dråper mellom håndflatene og deretter gjennom håret ditt.

Healing Sykdom

Oljen er avledet fra aprikoskjerner har vært brukt for å behandle forskjellige sykdommer. Noen få dråper administreres inn i øret hjelp med en øreverk og ble brukt i England for å behandle magesår. Har vært brukt olje fra kjerner for å behandle luftveisproblemer som bronkitt og rhinitt. Har også blitt brukt aprikoskjerneolje for å behandle intestinale lidelser slik som forstoppelse.

Det har vært rapporter om overfølsomhet fra inges oljen, for eksempel utslett eller andre allergiske tilstander. Stopp bruken umiddelbart og oppsøke lege hvis du utvikler noen av disse symptomene. Det er ikke anbefalt for gravide å innta aprikos olje fordi det ikke er nok forskning til å vite om det er trygt.

Forebygging av sykdom

Det antas at olje er aprikos anti-astmatisk og hjelper til med å behandle denne sykdom. Et stoff som kalles Laetrile som er markedsført i Mexico og brukes andre steder enn USA er avledet fra aprikoskjerner. Dette stoffet har ikke vært brukt i USA fordi det ikke har blitt godkjent av FDA fordi frøene inneholder amygdalin, som produserer cyanid.

Kjerner og olje ble brukt til å behandle svulster i antikken.

Slik pakker du ut Essential Pine Tree Oil

Slik pakker du ut Essential Pine Tree Oil


Trekke ut essensielle furu olje er en enkel prosess. Hjemmelaget furu essensielle oljen kan brukes i å lage såper, kremer, lys og mer. Når du gjør din egen essensielle oljer, får du ikke bare spare penger ved å eliminere behovet for å kjøpe kostbare butikken kjøpte oljer, men også sørge for at oljen du bruker i din hjemmelagde produkter er fersk og av høyeste kvalitet.

Bruksanvisning

Harvests frisk furu nåler fra furu av ditt valg. Ikke bruk gamle furu nåler som allerede har falt til bakken, da disse er mer sannsynlig å forme og ødelegge din eterisk olje.

Rengjør furu nåler med varmt vann og et mildt vaskemiddel såpe for å fjerne eventuelle forurensninger som kan være på overflaten. For å rengjøre nåler, fylle en container eller vask med varmt såpevann. Plasser nåler i vasken og forsiktig swish rundt for å fjerne skitt. Tapp vannet fra beholderen eller vask og skyll nålene godt med rent vann.

Plasser barnåler på et lag med tørkepapir for å tørke. Blot nålene med ekstra papirhåndklær for å fjerne all fuktighet fra overflaten.

Plasser åler inn i morter og forsiktig knuse bladene. Hvis du bruker en liten stampe, blåmerke nålene i små grupper før alle nålene er ferdig.

Hell mandelolje inn i stor munn glasskrukke. Legg alle de barnåler til krukken. Cap glasset tett og rist å belegge åler med søt mandelolje.

Oppbevar glasset i et varmt rom med en omgivelsestemperatur på minst 75 grader Fahrenheit, vekk fra direkte sollys.

•  Rist glasset i det minste en gang om dagen i minst en uke. Etter en uke, lagre glasset på et mørkt sted og la furu essensielle oljen til alder i 10 til 14 dager. Ikke rist glasset i løpet av denne perioden.

Fjern olje fra mørkt sted, riste, og sil oljen gjennom et stykke cheesecloth eller finmasket bomull gasbind. Klem gasbind å renne så mye av furu essensielle oljen ut som mulig.

Oppbevar hjemmelaget furu eterisk olje i en mørk flaske med et lufttett lokk for å hjelpe den forbli så fersk som mulig og unngå risiko for forurensning.

Tips og advarsler

 • Eksperimenter med forskjellige furu treslag for en rekke furu olje dufter.
 • Bruke ikke-duftende carrier olje som aprikoskjerneolje, grapeseed olje eller safflower olje hvis du ikke klarer å finne søt mandelolje.
 • Må ikke svelges hjemmelagde eteriske oljer.
 • Ikke bruk furunåler som viser tegn på sykdom.
 • Kast furu eterisk olje etter 10 til 12 måneder.

Hvordan kjøpe Apricot Kernel Oil Retail

Hvordan kjøpe Apricot Kernel Oil Retail


Du kan finne aprikoskjerne olje detaljhandel på nettet og i lokale spesialforretninger som helsekostbutikker og forhandlere av naturlige produkter. Du kan nå skaffe seg dette etterspurt olje svært raskt. Mange såpe stakere kjøpe aprikoskjerne olje til bruk i såper, kremer og body massasje oljer. Det er også naturlig helse rettsmidler som krever denne oljen. Her er hvordan du finner aprikoskjerne olje retail ... og billig, også!

Bruksanvisning

•  Gå til The Majestic Mountain Sage nettsted for å finne aprikoskjerne olje i detaljhandel og engros mengder. The Majestic Mountain Sage tilbyr aprikoskjerne olje i flasker fra 8 oz. til 5 liter. De har også en tabell med anbefalte prosenter av aprikoskjerne olje å inkludere når du foretar såper og kremer.

•  Sjekk ut aprikoskjerneolje utvalg tilgjengelig på Amazon.com (se direktelink i ressurser, nedenfor). Se etter spesielle fire-pakning sett for å spare på kostnadene.

Kjøp aprikoskjerne olje fra urte rettsmidler på nettet, der du kan kjøpe en 16-oz flaske med kaldpresset aprikoskjerneolje for mindre enn $ 10.

Les om aprikoskjerne olje på Botanical.com å finne ut mer om dette naturlig olje som er fantastisk i såper og kremer og for healing, beroligende hudpleie.

Be om å kjøpe aprikoskjerne olje retail hos din lokale helsekost butikk. Hvis de ikke bære det på lager, kan de ofte kjøper det fra sine distributører, og dermed spare deg kostnadene for frakt.

Tips og advarsler

 • Den fettsyrer innhold av aprikoskjerneolje er som følger: 62% Oleic- Palmitic- Linoleic- 5,1% 33% 1% Linolenic-
 • Ekstrem varme reduserer holdbarheten av aprikoskjerne olje, så oppbevar den på et kjølig sted.

Kroppsbehandlinger: Body Butter

Kroppsbehandlinger: Body Butter


Body butter er kjent som en av de mest luksuriøse lotions, som brukes for tørr hud og energigivende kroppen din. Vanligvis laget med shea smør, en blanding laget av Shea nøtter fra Vest-Afrika, har body butter blitt brukt av generasjoner for hud- og hårpleie. Du finner den i de fleste skjønnhet produkt butikker eller helsekostbutikker.

Fordeler med Body Butter

Body butter kan lindre hudens tilstand, inkludert tørr hud, utslett, irritasjoner, støt og solskader, ifølge TreasuredLocks.com. Arbeide som en fuktighetskrem, vitaminer A og E finnes i kroppen smør ren hud og holde det sunt ved å hindre rynker og linjer. Med en høy konsentrasjon av vitamin F, beskytter kroppen smør og fornyer skadet hud. Du trenger ikke å bekymre deg for clogging porene med denne silkeaktig materiale fordi den lett trenger inn i huden og etterlater en sunn finish.

Typer

Body butter kan deles inn i følgende kategorier: rå, raffinerte og svært raffinerte, basert på kvaliteten av shea smør. Fremgangsmåte for ekstrahering av shea smør fra mutteren bidrar til de forskjellige partikkelkvalitet og lukt. Den største forskjellen mellom rå og raffinert shea smør er teksturen av ufiltrert materiale i forhold til den rene hvite raffinert materiale. Raw shea smør anbefales fordi den har de opprinnelige helbredende egenskaper.

Hvordan lage din egen Body Butter

Du kan lage din egen kropp smør. Du kan finne alle ingrediensene på den lokale helsekost butikk eller apoteker. Med £ 1 av mangosmør, £ 1 av shea smør, 1/3 kopp hver av mandelolje, avokadoolje og aprikoskjerneolje, et par teskjeer av jojobaolje og vitamin E og et par teskjeer av essensielle oljer (kokosolje , lavendel eller beroligende havsalt), kan du puré din egen blanding av body butter. Dice og varme smøret og tilsett resten av ingrediensene over komfyren. Vær forsiktig med å koke blandingen, vil du det å myke opp og smelter ved kroppstemperatur. Gang helt blandet, til skjeen i krukker lagre for bruk eller gaver.

Hvordan velge Massasjeolje

Mange former for massasje krever bruk av massasje lotion eller olje for å gi glid. Uten lotion eller olje, wouldnâ du € ™ t være i stand til å gjøre beroligende effleurage eller petrissage slag. Disse slag er grunnlaget for svensk massasje. Massasjeoljer er foretrukket av mange massasje terapeuter fordi de har færre ingredienser enn lotions. Dette betyr theyâ € ™ re renere og youâ € ™ re mindre sannsynlig å få allergiske reaksjoner fra folk youâ € ™ re jobber med.

Bruksanvisning

•  Vurder dine behov for massasje. Mange oljer flekken. Hvis du er bekymret for flekker, kan du få en ikke flekker olje. Disse oljene har blitt tuklet med, og ikke er i sin naturlige tilstand.

•  Vurder konsistensen av oljen. Det finnes mange naturlige oljer på markedet som kan brukes for massasje. De har alle forskjellige egenskaper. Noen er mer hensiktsmessig enn andre. For eksempel sesamolje, som ofte brukes i ayurvedisk massasje, har en tendens til å bli tykk og tung. Oljer som mandelolje og druekjerneolje er lyse og luktfri. Jojobaolje er også lett, men noen kan vurdere det å være for lys. Det er bra å bruke på acne. Solsikkeolje er lys og luktfri, men går dårlig raskt. Aprikoskjerneolje, på den annen side, har en veldig lang holdbarhet, og er god å bruke hvis youâ € ™ re planlegger å holde oljen i lang tid. Avocado olje gjør en utmerket fuktighetskrem hvis personen youâ € ™ re arbeider på har veldig tørr hud, men det er også ganske tung. Olivenolje er en annen tykk, tung olje. Lukten er ganske sterk. Alle disse oljene, bortsett jojobaolje, kan finnes i koke delen av de fleste helsekostbutikker. Jojobaolje kan vanligvis finnes i skjønnhets delen. De er rene oljer som ikke er tuklet med.

Bestem om du ønsker å blande eteriske oljer til massasje olje. Hvis du vil at oljen skal ha en duft, kan du tilsette noen dråper av en eterisk olje som lavendel olje. Du kan også blande noen eteriske oljer sammen. For eksempel, rosa grapefrukt, mynte og basilikum gjør en fin luktende kombinasjon. Olive oilâ € ™ s lukt har en tendens til å være for sterk til å blande seg med essensielle oljer. Du kan kjøpe massasje oljer som allerede er duftende fra en massasje leverandør.

Oppbevar oljer riktig for å hindre dem fra å gå harsk. Oljer bør oppbevares på et kjølig, mørkt sted.

Tips og advarsler

 • Finn ut om eventuelle allergier personen du masserer måtte ha. For eksempel, hvis de er allergisk mot nøtter, bør du ikke bruke søt mandelolje å massere dem.

Som essensielle oljer er Beroligende og avslappende?

Som essensielle oljer er Beroligende og avslappende?


Ved hjelp av essensielle oljer som et middel for å roe nervene er en utmerket, helt naturlig måte å de-stress. Imidlertid påføring av en essensiell oljeblanding bør gjøres forsiktig. Generelt kan eteriske oljer være avslappende eller oppløftende. For å gjøre en avslappende blanding, kjøpe essensielle oljer som lavendel, rosmarin, eller kamille og blande oljen med en base olje som aprikoskjerneolje eller søt mandelolje, som begge er svært nærende for huden.

Lavendel

Lavendel er en av de mest populære oljene i aromaterapi. Lavendel er fortsatt populær på grunn av sin søtt blomster egenskaper og allsidighet. Når lavendel essensielle oljen er blandet med en mild, nærende basisolje, søt mandelolje som, er resultatet en blanding avslappende kan bruke på slutten av dagen. For et spa-lignende opplevelse, gjelder denne blandingen på huden etter dusjen for en beroligende, hud-nærende opplevelse.

Rosemary

Rosmarin har blitt brukt medisinsk i århundrer. Urten har en treaktig, furu-lignende duft noe som eucalyptus. Visuelt ser urten mye som lavendel. Selv om lavendel er en utmerket beroligende olje, er rosmarin brukes til å bekjempe tretthet og utmattelse. Når det kombineres med en baseolje som søt mandel eller aprikoskjerneolje og lavendel, kan furu-blomsten blanding fungere godt til ro og energi deg. Hold denne blandingen hendig ved skrivebordet for en avslappende mental pause.

Kamille

Også en populær urt for te, kamille eterisk olje et svært populært balansering olje. For mennesker med sensitiv hud, er denne oljen svaret på grunn av sin mildhet. Som lavendel, har denne oljen en lett, floral duft. Ifølge Aura Cacia, skaperne av aromaterapi blander, "dens friske, urteaktig aroma hjelper balansere endringene som finner sted i løpet av overgangsalderen." Bland denne oljen med lavendel og rosmarin, eller bare med en base olje.

Blending Forholdsregler

Bruk alltid små mengder av essensielle oljer og les bruksanvisningen av noe eterisk olje du kjøper. Eteriske oljer er svært konsentrert; ofte, er det en god idé å blande eterisk olje med en mild hud-beroligende base olje hvis blandingen skal brukes på huden. Riktig lagring av essensielle oljer er også nøkkelen til å ikke la dem ødelegge. Oppbevar alltid oljer på et kjølig, mørkt sted, vekk fra direkte sollys, noe som kan bryte ned forbindelsene.

Hva er fordelene med aprikos frø?

Hva er fordelene med aprikos frø?


Aprikos treet (Aprikos L.) oppsto på grensen til Russland og Kina og har vært dyrket i Kina i minst 3000 år, ifølge University of Georgia. Engelske nybyggere trolig introduserte frukt til den amerikanske østkysten, mens spanske oppdagelses introduserte den til klostre i California. Aprikos frø er ofte kalt en kjerne. Den har en veldig hardt skall rundt en mutter som ligner en mandel.

Typer

De to forskjellige typer av aprikoskjerner er søt og bitter. Health Canada sier at du kan identifisere de bitre seg ved sin bleke hvite fargen og det faktum de smaker bittert. De bitre frøene utgjør helsetrusler fordi de har amygdalin (laetrile), noen ganger også kalt vitamin B17, som frigjør cyanid ved inntak. Den søte frø inneholder lavere nivåer av amygdalin og utgjør ikke helsetrusler. The United States Food and Drug Administration lister aprikoskjerner i sin giftige planten Database og gjør ingen forskjell mellom bitter og søt frø.

Behandlinger

En levende debatt raser fremdeles om fordelene med den aktive ingrediensen i aprikoskjerner, laetrile. Asante Academy of Chinese Medicine, en akupunkturklinikk i London, viser aprikoskjerner som gunstig for å lindre hoste og pustevansker, og om smøring og avslappende tarmer. Kliniske funn i Kina rapporterer også de bitre aprikoskjerner er antimikrobiell, anti-tumor, og gi smertelindring for de med avansert leverkreft. US National Cancer Institute sier at det er lite bevis for å støtte noen kreftdrepende evne til laetrile mens siterer to studiene som viste potensial, men mangelfulle bevis stoffet kan øke immunforsvaret og hemmer veksten av primære svulster. FDA har ikke godkjent laetrile som en kreftbehandling i USA.

Skin

Tørket aprikos frø er kaldpresset for å trekke ut en olje som er lett absorberes av huden. Det har også huden mykgjørende egenskaper. Aprikos olje er høy i vitamin A, C og E som er gunstig for tørr, irritert eller moden hud. Oljen er en fuktighetskrem og er også bra for elastisitet og smidighet. Det har en lys nøtteaktig lukt og benyttes i mange kremer, lotions og kosmetikk. Aprikoskjerneolje er en populær transportør olje som brukes i massasje terapi fordi den ikke etterlater en fet rester som mange andre oljer. The vitamin E i olje er en antioksidant som nøytraliserer frie radikaler. Frie radikaler forårsaker vev og celleskader. Vitamin E hjelper sår til å gro, og er gunstig for sirkulasjonssystemet. Kjernene kan bli knust og gjort til en ansiktsmaske eller satt i ansiktsskrubb som bidrar til å forbedre sirkulasjonen og fjerner døde hudceller.

Cooking

Aprikoskjerner blir noen ganger kalt for i oppskrifter og både søte og bitre varianter brukes i konfekt, baking og likører. De er noen ganger substituert for mandler, fordi de er så like i smaken.

Hvordan bruke Carrier Oljer

Hvordan bruke Carrier Oljer


Carrier oljer er typer av vegetabilske oljer som kommer fra fettdelen av et anlegg slik som nøtter, frø og kjerner. De brukes for å lage essensielle oljeblandinger, som de fleste eteriske oljer ikke kan brukes direkte på huden uten å forårsake alvorlig irritasjon. Det er et bredt utvalg av bæreroljer er tilgjengelig, hver med sin egen terapeutiske egenskaper. Noen carrier oljer er luktfri; men mange inneholder en svak nøtteaktig duft. Carrier oljer med sterke, bitre lukt har gått dårlig, og bør ikke brukes i essensielle oljen blander.

Bruksanvisning

•  Kjøp en transportør olje merket "organisk" og "kaldpresset". Ubehandlede carrier oljer fungerer best i aromaterapi, ifølge Aroma Web. Noen av de mest brukte carrier oljer i aromaterapi er søt mandelolje, aprikoskjerneolje, olivenolje, peanøttolje, solsikkeolje, avokadoolje, sesamolje, jojobaolje og nattlysolje.

Blend eteriske oljer med din operatør olje som er nødvendig for din valgte oppskrift. For eksempel vil en eterisk olje hår behandling bruke 1/2 oz. jojoba eller søt mandelolje (eller 1/4 av hver) og seks til åtte dråper av en eterisk olje, som for eksempel kamille (lyst hår) eller rosmarin (mørkt hår). For en spiker massasje olje, bruke en dram av jojoba olje blandet med fem dråper vitamin E olje og 10 dråper utvalgte eteriske oljer, slik som to dråper hver av sitron, lavendel, sandeltre, tea tree og benzoin harpiks oljer.

Store carrier oljer i mørke flasker med tettsittende lokk og legg dem på et kjølig, mørkt sted. Mange carrier oljer, som borage frø, kan lagres i kjøleskapet mens andre som avokado, vil slå skyet eller stivne i kjøleskapet.

Tips og advarsler

 • Selv om essensielle oljer vil aldri gå harsk, vil carrier oljer gå dårlig over tid på grunn av sine essensielle fettsyrer og tokoferoler nivåer. En særlig olje metode ekstraksjon kan også føre oljen til å harskne over tid.
 • Alltid kjøpe oljer som er helt naturlig. Det eneste unntaket er å kjøpe bæreroljer med tilsatt vitamin E olje, som virker som en naturlig konserveringsmiddel.
 • Ikke bruk mineral eller petroleum olje i aromaterapi, som begge er biprodukter av petroleumsproduksjonen. De strøk huden, tette porene og ikke la huden puste.

Hvordan lage en emulsjon Skin Care

Den tekniske definisjonen av en emulsjon er å kombinere en oljeaktig substans med en vandig substans og tvinge dem inn i oppløsningen sammen som en homogenisering. I tilfelle av hudpleieprodukter, ville denne resulterende emulsjon være en slags krem ​​eller lotion. Emulsjoner er ganske lett å skape i ditt hjem kjøkken. For best resultat, starte med små grupper og ta opp dine eksakte oppskrifter for å spare for å kopiere og bedre på i fremtiden. Når du kommer opp med en oppskrift du virkelig liker, kan du lage større grupper for å gi som gaver eller til bruk på hele kroppen.

Bruksanvisning

•  Velg din olje basert på dine hudpleiebehov. Omfatte en bit av smeltet bivoks i den oppvarmede oljen til å tjene som en fettkomponent og gir en stivere struktur og en mer solid krem-lignende sluttprodukt når den vandige del er pisket i. Mengden av vandig stoff som man legge kan forvandle denne oljen til en tykk krem ​​eller en lotion tynt.

Homogen fet fettstoff sammen med en vassen vandig ingrediens (for eksempel rosevann). Bruk en blender eller kraftig røre og piske de to ingrediensene i mange minutter for å lage en emulsjon.

Tiltak 1 kopp olje og smelte en unse av bivoks. Smelt bivoks i mikrobølgeovn eller vannbad mens varmer din kopp olje. Hvis du helle smeltet bivoks i kald olje, vil det umiddelbart stivne og du vil ikke være i stand til å røre i de vandige ingredienser med mindre du smelte ned fettdelen igjen. For å skifte olje / bivoks blandingen i en emulsjon, må den vandige komponent med formel bli kraftig rørt inn, dråpe for dråpe, før salve-lignende blandingen stivner. Hvis du legger den vandige delen for fort vil det ikke homogen.

Bland dine fet og vannholdige ingredienser. Plasser den varme smeltet bivoks / olje combo i en blender og sakte duskregn i rosevann eller annen vassen komponent. Dette cupful av olje / bivoks kombinasjonen vil unnta fra 1/3 til 1 kopp en vassen substans, avhengig av hvor tykkelsen på det ferdige produktet. For en øyekrem, for eksempel, kan det være lurt å holde emulsjonen ganske tykk, så du kan bruke den med måte under øynene. I dette tilfellet, legger bare 1/3 kopp en vassen komponent. For en lotion imidlertid legge en større mengde av vassen komponent.

Legg utsmykking. I stedet for å bruke vanlig vegetabilsk olje, bruke en urte olje. Comfrey olje, St .Johnswort olje eller calendula olje er klassiske hud urter tilgjengelig fra urt butikker. Du kan også erstatte 1 ss. av vitamin E olje for din kopp full av olje. Eller velge noen av de dyrere hudfett. slik som rose hip frø olje, aprikoskjerneolje, eller tindved olje.

Erstatte en liten mengde av oljen, slik 1 ss., For 1 ss. av smeltet kakaosmør eller smeltet shea mutter smør. Dette vil frembringe en tykkere, fettstoffer parti som vil akseptere en større mengde av den vandige delen før de blir tyntflytende.

Lag en sterk urtete å fungere som din vandig del. Kamille helbreder betennelser og Comfrey root lindrer tørrhet, Legg ryllik for oiliness og akne. Du kan erstatte aloe vera juice, eller aloe gel for deler av eller hele eller den vandige delen. Bruk den versjonen på solbrenthet eller for å reparere solskadet hud.

Eksperimenter med små mengder av oljeaktige og de ​​vandige deler. Når du er fornøyd med enkle oljer og vann, armen ut til dyrere ingredienser. Tilpass oppskrifter for dine individuelle behov. Lag dine egne urteoljer i store partier og kjøpe profesjonelt utseende Salve containere eller lotion flasker der du kan lagre dine kreasjoner. Skriv ut fancy etiketter på datamaskinen for å forskjønne dine kreasjoner. Tilsett noen dråper av essensielle oljer for å parfymere dine produkter i det siste minuttet av blandeprosessen. Rekord oppskrifter slik at du kan reprodusere dine suksesser.

Fyll beholdere med emulsjon. Når hele del av den vandige komponent er blitt langsomt revet og banket inn i fettkomponenten, skrap eller helle den resulterende krem ​​eller lotion fra blender eller blandebollen i små beholdere. Små klemme flasker er best for kremer og korte knebøy beholdere er best for kremer.

Hvordan velge en Massasjeolje

Når du velger en massasje olje, vil du vite hva slags nytte du får fra den valgte olje. Hver olje er annerledes i konsistens og helbredende egenskaper. Hvis du vil ha oljen til å absorbere inn i huden raskt, og deretter bruke en lett olje som grapeseed olje, som også er best for svært sensitiv hud. Hvis du vil at olje å bo på toppen av huden, kan du bruke en tyngre olje som olivenolje. Carrier oljer kan brukes alene i en massasje, eller de kan blandes med eteriske oljer.

Bruksanvisning

Fordeler og Beskrivelser av Massasje Oljer

En søt mandelolje gir næring og beskytter huden. Denne oljen er flott for en fotmassasje fordi det vil fukte tørre føtter; kombinert med peppermynte eterisk olje, vil dine føtter føler lettelse fra sårhet.

Aprikoskjerneolje er utmerket for hud som er tidlig alderen, følsom, betent og tørr. Den inneholder mineraler og vitaminer som er til fordel huden. Avocado olje er ypperlig for tørr hud, og nattlysolje er stor for kvinner i overgangsalderen.

Drue oljen er en lett olje som inneholder vitaminer, mineraler og proteiner, mens hasselnøtt olje er utmerket for å stimulere blodsirkulasjonen. Jojobaolje, en utmerket massasje olje, blir ofte blandet med ulike eteriske oljer.

Kukui nøtteolje er utmerket for fuktighetsgivende aldrende hud, og Macadamia nøtteolje er svært mykgjørende. Olivenolje er også mykgjørende, beroligende for betent hud, og er ofte brukt for sensitiv hud, inkludert som en baby. Hvetekim olje inneholder vitamin E olje, og er utmerket for en massasje for å behandle solskader.

Massasje olje blander er en kombinasjon av essensielle oljer med en transportør olje. Du kan kjøpe massasje olje blander, eller gjøre dem hjemme, ved hjelp av en teskje av essensielle olje til fire gram av en av carrier oljer som er nevnt ovenfor. Essensielle oljer er planteekstrakter og er for sterk til å bli brukt alene; mens bæremassasjeoljer kan anvendes alene eller i kombinasjon med eteriske oljer.

Eteriske oljer er ofte brukt i aromaterapi for sine helbredende fordeler. Lavendel olje er utmerket for en massasje når du vil ha en beroligende effekt som lindrer stress. Lavendel / Rose Geranium olje er også gunstig for massasje som at du føler ro og oppløftet. Eucalyptus Blend olje er flott for en massasje for å lindre forkjølelsessymptomer og muskelsmerter, og morgenen energizer oljen er fantastisk for en massasje som gir deg følelsen av energi og uthvilt.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke har råd til å kjøpe en massasjeolje, bare se inni kjøkkenskapet for en flaske olivenolje. Du kan lage din egen massasjeolje blanding hjemme, ved å kombinere en transportør olje med en eterisk olje.
 • Ikke bruk nattlysolje hvis du er gravid eller prøver å bli gravid.
 • Ikke bruk søt mandel, hasselnøtt, Kukui mutter, eller macadamia mutter oljer hvis du er allergisk mot nøtter eller frø.
 • Vær forsiktig når iført klær etter en massasje, spesielt når du bruker tunge massasjeoljer. Olje på huden din kan skade klær.

Hvordan lage Comfrey og Chickweed salve

Salver laget hjemme er ofte å foretrekke fremfor kommersielle salver, og er helt kjemisk og konserveringsmiddel gratis. Comfrey og chickweed salve er spesielt nyttig for en rekke hudsykdommer, inkludert eksem, små kutt, byller, brannsår, utslett, eller eksponering for giften eføy.

Bruksanvisning

•  Plasser bivoks i toppen av en dobbel kjele på svak varme, og tilsett tea tree olje eller søt mandelolje.

La blandingen på svak varme lavt nok for bivoks å smelte helt, og rør i tørket Comfrey, tørket chickweed og tørket Banan før de er grundig innarbeidet i oljer og bivoks.

Fortsett oppvarming av salve på laveste varme innstillingen i flere timer, eller til det ser ut som de tørkede urter er helt tilført i salven. Rør blandingen av og til.

Brett et stort stykke ren cheesecloth eller muslin og legg den i en sil. Sil Comfrey og chickweed salve gjennom sil og inn i en liten bolle.

Sett comfrey og chickweed salve i krukker. La salve for å kjøle, og forsegle lokkene sikkert.

Tips og advarsler

 • Hvis du har sensitiv hud, prøv å erstatte aprikoskjerneolje. Hvis huden din er mer moden, prøv macadamianøttolje.
 • Dersom salven er for tynn, tilsett litt mer bivoks. Dersom det synes å tykk, øke mengden av olje svakt.

Psoriasis Oppskrifter

Psoriasis er en kronisk hudsykdom karakterisert av kløende, røde, skjellende flekker som noen ganger kan blø når riper. Forskning viser at psoriasis er en genetisk sykdom som kan indikere økt risiko for mer alvorlige medisinske problemer som diabetes og hjerte- og karsykdommer. Som et resultat, er det viktig å behandle psoriasis i stedet for bare å ignorere den.

Havregryn Bath

Mange aktuelle behandlinger er tilgjengelige for å forbedre symptomer på psoriasis. Noen av disse krever en resept, men andre ikke. En naturlig alternativ kan det være lurt å vurdere er en havremel bath. Du kan enten få en over disk hos din lokale stoffet butikken, eller du kan lage din egen. Mange havremel bad oppskrifter er tilgjengelige, men her er en du kan prøve. Pulveriserer en kopp havregryn i en blender eller food prosessor. Deretter duskregn i 2 ss. aprikoskjerneolje. (Du bør være i stand til å finne aprikoskjerne olje i din lokale helsekost butikk.) Deretter legg blandingen i en bomullspose eller lommetørkle og bind den med noen form for bomull stropp. Plasser denne concoction i badekaret mens du fyller den med vann. Klem posen mens du er soaking i karet. Et alternativ til posen er å bare legge alle ingrediensene i badekaret og suge på den direkte. Men å gjøre det er mye mer rotete og vanskelig på karet avløp. For alvorlig psoriasis, bør du kanskje prøve soaking i en havremel bath i 20 til 30 minutter tre ganger om dagen. Personer med mindre alvorlige tilfeller kan bruke havremel bad sjeldnere.

Dead Sea Salt Bath

En annen aktuell behandling oppskrift du kanskje ønsker å prøve er en Dead Sea Salt Bath. Til varmt vann, tilsett 1/2 kopp Dead Sea salt. (Du bør være i stand til å finne både "Dead Sea Bath Salts 100% naturlig" og "Dead Sea Classics" merkene i din lokale matbutikk.) Sug i ca 10 minutter og deretter skrubbe området som påvirkes av psoriasis for å fjerne død hud . Når du har skrubbet grundig, suge i ytterligere 10 minutter, og deretter komme ut av karet. Etter at du har tørket av, bruke noen 100 prosent ren vaselin på huden din for å fukte den. Vær forsiktig når du skrubber, særlig hvis området berørt av psoriasis er i din genital regionen.

Foods

Sammen med aktuelle oppskrifter, kan du finne mange andre oppskrifter for matvarer som er gunstig for mennesker som lider med psoriasis. En av disse er et korn som heter quinoa som er laget omtrent som havregryn eller ris. Du bruker dobbelt så mye vann som korn. Kok opp vannet til en byll og deretter legge til quinoa. Snu brann ned til lav og cover, matlaging i ca 15 minutter eller til du har ønsket konsistens. Når den er kokt, legg andre ingredienser for å krydre det opp som rosiner, revet gulrot, nøtter, tofu, osv, eller du kan bare spise den ren. Andre oppskrifter du kan prøve inkludere Hvitløk Parmesan Broccoli, Yucca potet og soppsuppe med tang og sjokolade Høystakker (se lenke i Resources).

Enten du velger en naturlig aktuell behandling eller for å behandle psoriasis med et mer sunt kosthold, bør du være i stand til å finne mange oppskrifter tilgjengelig for å hjelpe deg med å forbedre din tilstand.

Hvordan Løs eteriske oljer i Everclear

Hvordan Løs eteriske oljer i Everclear


Duft spray for hjemmet eller parfyme kan bruke i sine ingredienser naturlige eteriske oljer, destillert fra stengler, blader, bark og røtter av planter. Noen kommersielle spray inkluderer sterke kjemikalier. Hvis du ønsker å lage din egen naturlige duft spray, opprette en personlig kombinasjon av rene essensielle oljer. Disse oljene kan forårsake hudirritasjon med direkte søknad til huden, så du trenger for å løse opp oljene. Siden olje ikke oppløses i vann alene, må du legge til et løsemiddel. Lag en unse av din egen naturlige olje spray ved å løse dine favoritt essensielle oljer i en blanding av vann og ren korn alkohol Everclear.

Bruksanvisning

Kombiner 2 ts. destillert vann med 4 ts. Everclear i en liten glasskrukke. Dette skaper alkohol basen er nødvendig for å oppløse de rene eteriske oljer. I tillegg til sikker huden faktor, oppløse de tykke oljer tynner dem for lettere sprøytepåføring.

Plasser åtte dråper hver av de essensielle oljer lavendel og vanilje i glasskrukke med en dropper. Smell oljen for å teste styrken av aroma. Lukten vil bli sterkere over tid. Hvis du legger til mer essensielle oljen, må du legge til mer av alkohol og vann blanding så du har 6 teskjeer eller en oz., Av Everclear blandingen for hver 25 dråper eteriske oljer.

Plasser åtte dråper ønsket operatør olje i glasset med den dropper. Naturlige essensielle oljer er sterke, bæreroljer bidra til å oppløse essensielle oljer. Carrier oljer kommer fra destillasjon av frukt eller nøtter av planter. Noen vanlige oljer bære inkluderer mandelolje, aprikoskjerneolje og sesamolje.

Sett lokket på glasset og rist godt. Oppbevar flasken på et kjølig, mørkt sted i inntil to uker. Rist flasken en gang om dagen i løpet av to-ukers periode.

Plasser cheesecloth over en bolle og hell oljen og Everclear blandingen i bollen. Hell blandingen siles inn i sprøyteparfymeflaske.

Tips og advarsler

 • Når du utsetter parfymer til hudceller, som med rull på eller berørings parfyme applikatorer, kan duften av parfyme avta. Spray anvendelser bidra til å hindre at dette skjer.
 • Test alltid et lite område av huden din med olje og Everclear blandingen i hudens følsomhet.