Digidexo.com

kardiomyopati svangerskap

Hvordan gjenkjenne dilatert kardiomyopati

Hvordan gjenkjenne dilatert kardiomyopati


Dilatert kardiomyopati er den vanligste sykdom i hjertemuskelen. Dette påvirker mennesker i alle aldre (for det meste mennesker i alderen 20 - 60 år); og med menn er mer utsatt enn kvinner. Den er karakterisert ved utvidelse av hjertekamrene som følge av en rekke faktorer så som alkoholisme, dårlig ernæring, kokainavhengighet, stress, virale infeksjoner, anemi, og koronar hjerte diseases.This tilstand påvirker hjertekamrene, spesielt den venstre ventrikkel , der utvidelse av hjertemuskelen begynner. Utvidelse av disse kamrene synker hjertene evne til å pumpe blod. Hjertemuskelen vil da kompenserer for dette, ved å pumpe utover sin kapasitet, noe som fører til vevsskade. Dette svekker hjertet og snart nok, vil det mislykkes. Etter hjertesvikt, er forekomster av symptomene for dilatert kardiomyopati, som er presentert nedenfor.

Hvordan gjenkjenne dilatert kardiomyopati

Symptomer å gjenkjenne dilatert kardiomyopati

•  Når det er kortpustethet ved å utøve en innsats eller selv ved hvile.

Hvis ekstrem tretthet og svakhet samlede av legemet finner sted.

Fever skjer med frysninger og smerter i kroppen.

Når det er smerter i brystet.

Neck årer vises oppblåst.

svimmelhet eller ørhet er filt, som kan føre til besvimelse.

Tap av appetitt.

Det vil være hevelse i magen, ben, føtter og ankler.

Uregelmessig puls og unormal hjerterytme (arryhthmias).

Hint

  • Når symptomene er observert, må du kontakte legen din med en gang - for å unngå ytterligere komplikasjoner.
  • For de med ekstrem åndenød, må oksygentilførsel være tilgjengelig til enhver tid.

Kardiomyopati hjertesykdom

Kardiomyopati er en type hjertesykdom som kan ha flere årsaker. Ifølge Mayo Clinic, refererer "cardio" til hjertet, "myo" refererer til muskelceller, og "pathy" betyr sykdom. Denne sykdom i hjertemuskelen kan være forårsaket av flere faktorer som kan eller kan ikke være kjent.

Behandling

Kardiomyopati behandlinger avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen. Det kan behandles med medisiner, implantert enheter eller med en hjertetransplantasjon.

Årsaker til Kardiomyopati

Noen av årsakene til kardiomyopati inkluderer høyt blodtrykk, hjerteinfarkt, rask puls, koronarsykdom, diabetes, alkoholisme, narkotikamisbruk, graviditet, kjemoterapi, klaffesykdom og bestemte virus.

Typer

Det er tre typer kardiomyopati: utvidede, hypertrofiske og restriktive.

Symptomer

Noen symptomer på kardiomyopati føler seg sliten, hovne underekstremiteter, tap av pust, selv når du hviler, svimmelhet og utvidelse av magen på grunn av en væskeopphopning.

Diagnose

Kardiomyopati kan diagnostiseres ved hjelp av én eller flere av følgende tester: sonography av hjertet, røntgen av brystet, EKG, biopsi av hjertets celler, blodprøver og nyre funksjonsprøver.

Kardiomyopati Hypertensiv hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, er kardiomyopati en sykdom i hjertemuskelen. Det er delt opp i tre spesifikke typer: restriktive, hypertrofiske og utvidet. Hver av disse typer kan føre til at hjertet ikke å pumpe den nødvendige mengden av blod som er nødvendig daglig, og kan hindre at blod som pumpes fra løpe til andre deler av kroppen, som det skal.

Hypertensiv hjertesykdom

Høyt blodtrykk (hypertensjon) kan også forårsake hjertesykdom. Når hjertet ditt er riktig å pumpe den nødvendige mengden av blod, men blodårene dine er for smale til å håndtere mengden, kan det føre til hypertensjon (høyt blodstrømmen trykk). Likeledes, hvis hjertet ditt er å pumpe for mye, selv om arteriene er ikke smal, hypertensjon kan fortsatt forekomme.

Ved å kombinere de to sykdommene

Ifølge Annals of Internal Medicine, en person med både en hjertesykdom i hjertemuskelen (kardiomyopati), så vel som høyt blodtrykk hjertesykdom (hypertensjon), har hypertensiv kardiomyopati. Når hypertensjon er vedvarende på ubestemt tid, utvikler seg til hypertrofi av venstre hjertekammer.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er dette hypertrofi grunn av hjertemuskelen fortykkelse eller unormal vekst. Dette jevning hindrer --- og reduserer mengden av --- normal blodstrøm og trykk. Men ifølge Annals of Internal Medicine, andre faktorer som for eksempel saltinntaket, veksthormon aktivitet (som insulin og tyroksin), blodsukkeret og selv genetikk kan også spille en rolle.

Symptomer

Åndenød, selv når en person er i ro, er et symptom på denne tilstand, ifølge Mayo Clinic. Andre symptomer kan også oppleves, for eksempel abdominal oppblåsthet på grunn av væske, tretthet, hevelse (føtter, ankler og ben), uregelmessig hjerterytme (rask, pounding, flagrende), svimmelhet, eller besvimelse. Men noen mennesker ikke oppleve noen symptomer på utbruddet.

Behandlinger

Betablokkere (lopressor) eller kalsiumkanal-type blokkere (Calan, Isoptin) er behandlingsalternativene vurderes for denne tilstanden. Annen behandling består av pacemaker, septal myotomy-myectomy prosedyre (en del av det forstørrede muskelen er fjernet) og alkohol ablasjon (en ikke-kirurgisk prosedyre som består av alkohol som blir injisert inn i hjertemuskelvevet som trenger å bli ødelagt).

Betydelig

Selv om denne tilstand ikke kan hindres, kan det behandles. Tidlig oppdagelse kan også redusere sykdommen evne til fremgang.

Kardiomyopati Chelation Therapy

Kardiomyopati er en tilstand i hvilken hjertet blir betent og, som et resultat av svekket. Sykdommen fører til at hjertet til å pumpe blod dårlig og må behandles raskt for å forhindre ytterligere skade. Mens et bredt spekter av terapi finnes for kardiomyopati (i alvorlige tilfeller, må hjertet bli transplantert), har chelation terapi vokst i popularitet som en mirakelkur for denne og andre typer hjertesykdom. På tross av dette løftet, forblir chelation terapi heftig debattert, og kardiomyopati chelation har ennå å oppnå bred støtte blant hjerte leger over hele verden.

Hva er Chelation Therapy?

Chelatering terapi bruker en injeksjon av en spesiell syntetisert aminosyre kjent som EDTA som binder seg til metaller i blodet. Når den gjør det, er innskudd i blodet og som kan forårsake hjerte kardiomyopati antatt å bli renset og fjernet fra kroppen gjennom urinen. Chelation terapi er påstått å øke blodstrømmen til hjertet og gjenopprette funksjonalitet til deler av kroppen som ikke fungerer skikkelig. Mange personer har rapportert at chelation terapi, uten ytterligere behandling, har kurert dem av kardiomyopati og tillot dem å leve et sunt og vellykket liv. Derfor er chelatering betraktes i noen tilfeller som en "kur" for kardiomyopati, aterosklerose og andre hjertesykdommer.

Risiko forbundet med Therapy

Mange leger og foreninger, inkludert American Heart Association, distansere seg fra chelation terapi som en levedyktig form for behandling for kardiomyopati og andre hjerte-relaterte forhold. Disse personene og organisasjonene sier at vitenskapelige bevis støtter ikke chelation terapi. De mener de positive bivirkninger av terapi til de endringer i livsstil som kreves for pasienter å gjennomgå prosedyren, for eksempel røykeslutt, sunt kosthold og mosjon. Videre peker de på at EDTA er ikke helt sikker, knytte en rekke dødsfall over hele verden til chelation terapi. Bivirkninger som kramper og arytmier er ofte sitert som grunner til å holde seg borte fra slik behandling.

Konklusjoner

Mens chelation terapi har blitt påstått av mange å være vellykket i behandling av en rekke hjertesykdommer inkludert kardiomyopati, må enkeltpersoner være forsiktig med å forske på sin beslutning og diskutere det med flere troverdige leger før du går videre med den dyre behandlingen. Juryen er fortsatt ute på om chelation terapi kan være trygg og vellykket; Imidlertid må den ytterste forsiktighet brukes av enkeltpersoner som planlegger å forfølge et kurs av chelation behandling. Inntil kliniske studier er utført, kan det være best å stole på en vitenskapelig bevist terapi som har vist sikkerhet og effektivitet.

Hva er forskjellen mellom Cardiomegaly & Kardiomyopati?

Hva er forskjellen mellom Cardiomegaly & Kardiomyopati?


Cardiomegaly og kardiomyopati begge påvirker hjertemuskelen. Kardiomyopati er en sykdom hvor hjertet er betent og dens funksjonalitet er redusert. The Mayo Clinic rapporterer at cardiomegaly eller forstørret hjerte, mens det ikke har symptomer, er ikke en sykdom, men regnes som et biprodukt av en annen tilstand.

Kardiomyopati Årsaker

Kardiomyopati kan ha noen klar årsak (ideopathic) eller kan skyldes flere årsaker, inkludert høyt blodtrykk, hjerteklaffsykdommer og congential hjertefeil, ifølge Amerian Heart Association.

Kardiomegali Årsaker

The Mayo Clinic rapporterer at kardiomegali kan være forårsaket av blant annet, kardiomyopati, høyt blodtrykk, skjoldbrusk forhold, og protein buildups i hjertet.

Typer

Kardiomyopati har tre typer (utvidet, hypertrofiske og restriktive), ifølge American Heart Association. Cardiomegaly er ikke delt inn i typer.

Symptomer

Kardiomyopati og kardiomegali har lignende symptomer og kan omfatte svimmelhet, hevelse i bena, kortpustethet og arytmi.

Behandlinger

Både kardiomyopati og kardiomegali behandles ved å ta opp de underliggende årsakene. Behandlingsmetoder kan omfatte medisiner (for eksempel betablokkere) og operasjoner for å rette opp blokkeringer eller reparere defekter.

Hva er Tegn og symptomer på diabetisk kardiomyopati?

Hva er Tegn og symptomer på diabetisk kardiomyopati?


Diabetisk kardiomyopati er utvidelse og dysfunksjon av ventrikkelen (nedre kammer) av hjertet. Tegn og symptomer på diabetisk kardiomyopati er relatert til hjertesvikt. Utvidelse av hjertet utvikler hos diabetikere i fravær av andre risikofaktorer som høyt blodtrykk, som er en felles risikofaktor for kardiomyopati. Det kan ikke være noen andre tegn på hjertesykdom. Diabetiker kardiomyopati tegn og symptomer kan ikke være til stede før sent i sykdomsforløpet.

Funksjoner

Diabetes påvirker strukturen av hjertet på et cellulært nivå. Den eksakte mekanisme er ikke helt forstått, men ventrikkel i hjertet blir fibrøst eller "stive", som påvirker evnen til hjertet for å pumpe effektivt. Diabetisk kardiomyopati utvikler spesielt blant diabetikere, kanskje fra dysfunksjon av lipid metabolisme. Diabetisk kardiomyopati er vanlig i både type 1 og type 2 diabetikere.

Betydning

Forekomsten av diabetes er økende - som diabetes øker fra stigende priser av fedme og inaktivitet, så vil forekomsten av diabetisk kardiomyopati og hjertesvikt. Syttifem prosent av diabetikere dør av noen form for hjertesykdom.

Symptomer

Tegn og symptomer på diabetisk kardiomyopati kan være fraværende. Hjertesvikt symptomer inkluderer kortpustethet, hevelse i magen eller nedre ekstremiteter og intoleranse å utøve. Fluid som samler seg i brystet på grunn av redusert evne til hjertet for å pumpe effektivt kan føre til brystet lunger og hoste, i tillegg til følelser av trykket i brystet.

Forebygging / løsning

Intens kontroll av blodsukkernivået er antatt å være en av de eneste måter å hindre diabetisk kardiomyopati som fører til hjertesvikt. Statin narkotika blir undersøkt, men ikke helt løse mysteriet som omgir utviklingen av diabetisk kardiomyopati. Det er sannsynlig at tilstanden utvikler seg fra komplekse forhold knyttet til dysfunksjonelle metabolske problemer. Diabetes og høyt blodtrykk er de viktigste årsakene til hjertesvikt.

Teorier / Spekulasjoner

Diabetisk kardiomyopati er vanlig. Mistanke om forstørret hjerte er foreslått selv blant folk som er pre-diabetiker på grunn av sin utbredelse. Albumin funnet i urinen til diabetikere under en rutinemessig urinanalyse er ansett som en risikofaktor for diabetisk kardiomyopati.

Hvordan å behandle Kardiomyopati med naturlig rettsmidler

En måte å behandle Kardiomyopati er med naturpreparater. Kardiomyopati er den medisinske betegnelse for svekkelse i hjertemuskelen, eller en endring i strukturen av hjertemuskelen. Nedenfor er noen naturlig rettsmidler som kan brukes til å behandle, og muligens kurere, kardiomyopati.

Bruksanvisning

•  Ta 2 gram Taurin i supplerende form tre ganger i løpet av dagen. Taurin er en aminosyre som har vist seg å bidra til å forbedre kardiomyopati. Denne behandlingen kan ta flere måneder for resultater, så sørg for å fortsette denne behandlingen i minst 12 måneder.

Ta rundt 2 gram L-karnitin i supplerende form daglig. L-karnitin er en aminosyre, og en mangel på L-karnitin er ofte assosiert med utviklingen av kardiomyopati.

Ta Selen i supplerende form daglig. Selen mangel er vanlig for mange pasienter med kardiomyopati, og er til og med den viktigste årsaken til Keshan sykdom, som er en form for kardiomyopati ofte finnes i Kina.

Hvordan behandle Kardiomyopati

Hvordan behandle Kardiomyopati


Fire primære typer kardiomyopati påvirke mennesker rundt om i verden. De har forskjellige årsaker som arv, infeksjon eller skade på grunn av hjerteinfarkt. Alt kan føre til alvorlige konsekvenser, inkludert død, og bør behandles uten opphold.

Bruksanvisning

Begynn å behandle Kardiomyopati hjemme

•  Få diagnosen kardiomyopati fra en lisensiert profesjonell før du stress deg ut med bekymring. Selv når du er diagnostisert med kardiomyopati, kan det noen ganger være mild nok der ingen behandling er nødvendig, og har vært kjent for å gå bort av seg selv.

Vit at bare å endre livsstil og vaner kan ha stor innvirkning på helsen din, spesielt der hjertesykdom er bekymret. Det er bedre å endre livsstil litt å hindre kardiomyopati i første omgang enn det er å ha for å behandle det senere.

Spis riktig og få nok av kardiovaskulær trening. Avtagende fett og kolesterol og samtidig gi ditt hjerte muskler øvelsen de trenger kan dramatisk forbedre din totale helse og velvære. Lær hvordan du kan spise for et sunt hjerte ved hjelp av National Heart, Lung and Blood Institute (se Ressurser nedenfor).

Slutte å røyke, få nok hvile og redusere stressnivået.

Unn Kardiomyopati med medisiner eller kirurgi

Vær oppmerksom på at selv om du spiser riktig og exericse, noen ganger arvelighet er den sterkeste medvirkende faktor til hjertesykdom. I disse tilfeller vil endringer i livsstil må suppleres med reseptbelagte legemidler, og i noen tilfeller kirurgi.

Husk at legen din vil ha å diagnostisere bestemt type kardiomyopati du ha for å forskrive riktig legemiddel.

Slow en rask takt med kalsiumkanalblokkere eller betablokkere.

Forhindre blodet fra clotting med antikoagulantia.

Bruk kortikosteroider når hjertet musklene er betent.

Bevar ditt hjerte slå regelmessig med ett av en rekke medisiner utviklet for å behandle arytmi.

Tenk kirurgi som et alternativ med råd fra legen din.

Fortell legen din hvis du tar noen andre reseptbelagte medisiner, over-the-counter medisiner eller kosttilskudd for å unngå mulige interaksjoner.

Hint

  • Mens noen faktorer som bidrar til kardiomyopati er utenfor din kontroll, er det noen ting du kan gjøre for å behandle tilstanden selv. Kosthold og mosjon endringer er et flott sted å starte.
  • Alltid snakke med legen din før du begynner på et regelmessig treningsprogram, spesielt hvis du lider av hjertesykdom.

Hvordan fremme et sunt svangerskap

Venter en ny baby er en tid for glede og forventning, men også bekymre deg så forventningsfulle foreldre ber om en trygg og sunn graviditet. Ikke alle graviditet komplikasjoner kan forebygges, men mange tiltak kan fremme en sunn ni måneder.

Bruksanvisning

Hvordan fremme et sunt svangerskap

Motta riktig svangerskapskontroll. Ring din gynekolog så snart du har en positiv graviditetstest resultat. Han vil planlegge en innledende prenatal avtale. Planlegge fremtidige avtaler i henhold til svangerskapsomsorg leverandørens anbefalinger.

Advise din gynekolog om eventuelle medisiner du er på. Ikke vent til din første svangerskapskontroll avtale for å diskutere medisiner med legen din så mange medisiner kan være skadelig for babyen.

Slutte å røyke og drikke alkohol før du prøver å bli gravid. Disse vanene utgjør potensielt alvorlig helserisiko for barnet ditt. Hvis du fortsetter å røyke eller drikke alkohol når du lærer du er gravid, slutte umiddelbart.

Redusere eller eliminere koffein fra kostholdet ditt. Koffein er ikke bra for deg eller barnet ditt. Noen studier tyder på at for mye koffein kan være en faktor i spontanaborter. Hvis du ikke er i stand til å kutte koffein ut av kostholdet ditt helt, bør du ikke drikke mer enn tilsvarende én eller to kopper kaffe per dag.

Begynn sunne matvaner umiddelbart. Spise en godt balansert kosthold er viktig når du er gravid. Hvis du er usikker på hva du bør spise, bør du kontakte lege. Unngå bearbeidet kjøtt og andre matvarer som bruker unaturlige kjemikalier for behandling. Mange typer sjømat bør også unngås når gravide på grunn av kvikksølv.

Prøv å få skikkelig hvile. Det er ganger i løpet av en graviditet når du er mer sliten enn andre. Gjøre alt for å få ekstra hvile. Lytt til kroppen din og ta en pause når du føler deg altfor sliten eller bare ikke føler seg bra.

Tips og advarsler

  • Husk at mange te og brus inneholder koffein.

Hvordan øke Coreg for Kardiomyopati

Coreg er et stoff som leger bruker til å behandle hjertesvikt forårsaket av en svekkelse av hjertemuskelen (kardiomyopati). Økende din dose av Coreg for behandling av kardiomyopati og hjertesvikt krever å snakke med legen din, anbefales nøye overvåking som dosen justeres, og kommunisere med legen og hans stab bør du opplever noen negative bivirkninger.

Bruksanvisning

Øk Coreg for Kardiomyopati

•  Snakk med legen din om hvorfor du føler at du trenger å øke dosen av Coreg. Er stoffet ikke å hjelpe med dine symptomer på sitt nåværende dose? Er symptomene forverres? Nøye forklare legen din hvorfor du ønsker å øke dosen din. Den opprinnelige startdose på Coreg er vanligvis 3,125 milligram tatt to ganger daglig i to uker, men hvis symptomene ikke blir bedre, eller hvis de blir verre, må du snakke med legen din om justering av dose og frekvens. Coreg leveres i en rekke forskjellige doser; Legen din vil velge de riktige trinnene for å justere stoffet basert på dine individuelle omstendigheter.

Arbeid med legen din så han justerer dosen din. Legen din vil ønske å måle væskeretensjon, da dette påvirker hvordan kroppen din reagerer på medisinen, og han vil nøye overvåke deg over tid som han gradvis øker dosen. Du kan oppleve at han også øker dosen av diuretika for å kontrollere væskeansamling som han øker doser av Coreg. Legen din vil ønske å holde deg på den laveste trygg dose som vil lindre symptomer og hjelpe deg, og dette innebærer gradvis øke dosen av Coreg og hvor ofte du tar det, og deretter vaktsom overvåking for å sikre at du har nok av medikament i systemet for å hjelpe uten å forårsake negative bivirkninger.

Unngå kjøring eller komplekse oppgaver for den første timen eller så etter legen din justerer medisinen, og du tar de første dosene. Det er ikke uvanlig for økte doser av Coreg for å gjøre pasientene føler deg svimmel eller ør, men individuell skreddersøm av økte doser og tar Coreg med mat skal forvalte dette til en viss grad.

Kontakt legen din umiddelbart dersom symptomene dine forverres, hvis væskeretensjon øker, eller hvis hjertes føles tregere enn vanlig. I noen tilfeller vil pasienter med forhøyede doser lider negative bivirkninger; bør dette skje, må du kontakte lege umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å justere dosen av Coreg på egen hånd. Legen din må justere dosen for deg gitt individuelle omstendigheter og symptomer.

Svangerskaps Skin Disease

Svangerskaps hudsykdom eller pemfigoid gestationis er en sjelden utslett som utvikler seg under graviditeten i bare én av 100.000 kvinner, melder Skin Cosmos. På et tidspunkt, leger henvist til svangerskaps hudsykdom som svangerskaps herpes, men senere forlatt navn som sykdommen ikke er forårsaket av herpes virus.

Identifikasjon

Svangerskaps hudsykdom er preget av utseendet av blemmer på huden din. Det utvikler vanligvis rundt navlen, først som et kløende, mindre utslett, som gradvis forverres og sprer seg til andre deler av kroppen din.

Time Frame

Svangerskaps hudsykdom kan utvikle når som helst i løpet av svangerskapet, men er mest vanlig i andre og tredje trimester. Ofte symptomer på tilstanden fade, men i 75-80 prosent av tilfellene, blemmene tilbake igjen rundt leveringstidspunktet, ifølge New Zealand Dermatologisk Society.

Årsaker

Svangerskaps hudsykdom oppstår når immunforsvaret begynner å angripe huden din, noe som gjør svangerskaps pemfigoid en auto-immun sykdom. Legene mener at den økte nivåer av østrogen til stede under svangerskapet utløse immunsystemet, ifølge European Academy of Dermatology og Venereology.

Behandling

I milde tilfeller av svangerskaps hudsykdom, kortisonkremer og salve kombinert med muntlige anthistamines brukes til å kontrollere kløe og blemmer. For alvorlige tilfeller, er høye nivåer av orale kortikosteroider brukes.

Effekter

I ca 5 til 10 prosent av barn født av mødre med svangerskaps hudsykdom, et sviende utslett utvikler etter fødselen, melder European Academy of Dermatology og Venereology. Utslettet er bare midlertidig og vanligvis forsvinner i ca seks uker.

Tegn på et svangerskap utenfor livmoren

En tubal eller utenfor livmoren, graviditet oppstår når et befruktet egg implantater i en av egglederne i stedet for i livmoren. Dette er en alvorlig tilstand som er dødelig for fosteret og kan være livstruende for mor, særlig hvis tube brudd og forårsaker omfattende blødninger. Mens noen kvinner opplever mange symptomer i tidlig svangerskap utenfor livmoren, andre har ingen tegn i det hele tatt.

Effekter

En av de vanligste tegnene på et svangerskap utenfor livmoren er magesmerter. Noen kvinner opplever denne smerten over bekkenet og underlivet, mens for andre er det lokaliserer på siden av egglederen. Svangerskap utenfor livmoren kan også føre til småblødninger eller blødning, som kan forveksles med en periode hvis det skjer tidlig i svangerskap utenfor livmoren. Dersom svangerskap utenfor livmoren brister og forårsaker indre blødninger, kan det føre til sterke smerter, inkludert smerte i skuldrene, samt besvimelse eller tegn på sjokk.

Time Frame

De fleste kvinner som har symptomer på en svangerskap utenfor livmoren begynner å legge merke til dem på ca seks ukers svangerskap. Imidlertid kan noen kvinner begynner å få symptomer i ca fire uker, noe som ofte er på tide at mange kvinner ville normalt forventer sine perioder. Svangerskap utenfor livmoren kan resultere i enten positive eller negative graviditetstester, som mange kvinner bruker et par dager etter mangler en periode, eller i tilfelle av tidlig resultattester, noen dager før.

Identifikasjon

Leger kan bruke flere metoder for å positivt identifisere et svangerskap utenfor livmoren. For å starte, kan de bruke blodprøver for å bestemme nivået av hCG, som ofte kalles graviditetshormonet, siden kroppen begynner å produsere det en gang implantasjon oppstår. I en normal graviditet, nivåene av hCG stige dramatisk som svangerskapet fortsetter. Under et svangerskap utenfor livmoren eller spontanabort, vil hCG nivåene ikke være så høyt som de burde. Leger kan også gjøre en fysisk eller vaginal eksamen for å se etter en forstørret egglederen. En ultralyd kan ofte påvise egglederen hevelse eller blødning mer pålitelig.

Betraktninger

I noen tilfeller kan helsepersonell kunne se en utvikling av embryo i egglederen og bekreft et svangerskap utenfor livmoren. I mange tilfeller er det imidlertid dør embryoet kort tid etter implantering, noe som gjør diagnosen vanskeligere. Når legene ikke kan si sikkert om et svangerskap utenfor livmoren har skjedd, kan de fortsette å undersøke en pasient over en periode på flere dager eller uker for å se om symptomene forverres eller avta, så lenge det ikke er tegn på alvorlig blødning eller smerte.

Advarsel

Enhver kvinne som har tegn på svangerskap utenfor livmoren, bør kontakte sin lege med en gang, uavhengig av om hun har hatt en positiv graviditetstest hjemme. Hvis kvinnen har tegn på sjokk, som svimmelhet, klam hud eller en svært rask puls, bør noen ringe 911 eller ta henne til legevakten umiddelbart. Det kan være tegn på indre blødninger, som kan være livstruende hvis den ikke behandles så snart som mulig. Kvinner som har en positiv graviditetstest, men ingen tegn til svangerskap utenfor livmoren bør likevel kontakte sine helsepersonell så snart som mulig å begynne svangerskapskontroll, som vil tillate sine leger for å se etter tegn på svangerskap utenfor livmoren.

Hvordan Beregn jeg en Svangerskaps flyselskapets Due Date?

Hvordan Beregn jeg en Svangerskaps flyselskapets Due Date?


Den hjerteskjærende utfordring av par opplever infertilitet fører ofte til kreative løsninger. En måte å løse fruktbarhetsproblemer er å anvende en svangerskaps bærer. En svangerskapsdiabetes transportør gir en rekke livmor som vil bære et foster skapt av in vitro befruktning av egg og sperm av de tiltenkte foreldrene. En surrogat bærer er forskjellig fra en svangerskapsdiabetes transportør som surrogat bidrar hennes eget egg befruktet av den tiltenkte far eller en donor sæd. Beregne en svangerskapsdiabetes transportør forfallsdato med en enkel ligning.

Bruksanvisning

•  Legg merke til egguthenting dato på en kalender. Dette er befruktning dag (tilsvarende eggløsning dag for en typisk syklus).

Count fremover på kalenderen 38 uker eller 266 dager fra egguthenting dato. For eksempel, hvis eggene ble funnet på 7. januar telle fremover 38 uker eller 266 dager.

Merk datoen på kalenderen. Dette er estimert dato for innesperring. Ved å bruke samme eksempel er EDC 30.09.

Tips og advarsler

  • Forfallsdatoer er anslag. Babyer kommer sjelden på en forfallsdato, men heller blir født en gang i løpet av de to ukene før og etter en forfallsdato.

Fakta om Down syndrom svangerskap

Down syndrom er også kjent som Tristomy 21. Omtrent 6000 barn blir født hvert år i USA med Down syndrom, og er den mest utbredte fødsel defekt. Down syndrom forekommer hyppigst når en ekstra 21. kromosom utvikler seg i egg eller sæd før befruktning. Når befruktning finner sted, er det da tre av disse kromosomer i stedet for to. Deretter som cellene deles og gjenskape, er det ekstra kromosom dupliseres i hver celle. Risikoen for Down syndrom øker betraktelig med mors alder. Mens, har en 20-åring en 1 av 1600 sjanse for å ha en baby med Down syndrom, en kvinne som er 45 har en 1 av 30 sjanse for å ha en baby med Downs syndrom. Down syndrom svangerskap ikke presentere noen andre symptomer enn noen annen graviditet. Down syndrom kan bare diagnostiseres ved hjelp av en prenatal test eller ved å undersøke den nyfødte babyen.

Ultralyd

I løpet av første trimester, de fleste OB / GYN s vil gjennomføre en ultralyd. Under denne rutinetest, vil ultralyd tekniker undersøke huden bak i nakken for å se om det indikerer at barnet kan ha Downs syndrom.

Blodprøver

I løpet av første trimester, vil morens blod kontrolleres for normal protein nivåer. Så i løpet av andre trimester, vil morens blod kontrolleres for å avgjøre om de væsker som kommer fra babyens hjerne, blod, ryggmarg og fostervann sac er normal (quad markør skjermen). Dessuten kan en trippel skjerm blodprøve brukes til å sjekke nivåene av alfaføtoprotein og human chorionic gonadotropin.

Fostervannsprøve

Dersom ultralydundersøkelse eller noen av de blodprøver som er beskrevet ovenfor synes å være unormal, kan legen anbefale en fostervannsprøve. Under denne testen, vil fostervann hentes ut fra mors liv og deretter testes for Down syndrom markører.

Kronisk Villus Sampling

En annen måte å sjekke for kromosomavvik problemer er ved å analysere en prøve av vev tatt fra villaen. Morkaken er angrepet til livmoren med villaen.

Testing Nøyaktighet

Ingen av de tester som er nevnt her, er helt perfekt, og resultatene kan bli feilaktige i noen tilfeller. En mor kan bli fortalt at babyen hennes kommer til å ha Downs syndrom når babyen faktisk ikke har sykdommen eller en mor kan bli fortalt at testene er alt greit når babyen faktisk har Downs syndrom.

Thyroid effekter på svangerskaps

Skjoldbruskkjertelen regulerer hormoner, som er et viktig aspekt til en sunn graviditet. De som har en overaktiv eller en underactive skjoldbruskkjertelen og er gravid bør overvåkes nøye av legen sin. Skjoldbrusk hormoner påvirker mange funksjoner i kroppen, inkludert metabolisme, pust, nervesystemet, kroppstemperatur, hudproblemer og benstyrke.

Hormoner under svangerskapet

In utero, blir barnet påvirket av to kilder til hormoner, inkludert sin egen og sin mor. I første trimester, babyen er avhengig av moren for hormoner som leveres via morkaken. Ved slutten av det første trimester, begynner babyens thyroid å fungere uavhengig av hverandre, men likevel får mors hormoner via morkaken. Jod blir brukt av kroppen for å produsere skjoldbruskkjertelhormoner. Babyen får sin jod gjennom kosten av moren. Det er viktig å opprettholde en passende balanse av hormoner for å ha en trygg og sunn graviditet for både mor og baby. Nyfødt hjernens utvikling er sterkt påvirket av skjoldbrusk problemer hos moren.

Hypotyreose Symptomer

Kvinner med hypotyreose --- en underactive skjoldbruskkjertelen --- ofte lider av tretthet, mangel på oppmerksomhet span og vektøkning, som er vanlige problemer under svangerskapet. Hypotyreose kan bli oversett av lege. Noen kvinner har symptomer som utvikler seg gradvis, men kan utvikle flere symptomer under graviditeten.

Ubehandlet Hypotyreose under graviditeten

Hypotyreose er risikabelt til en graviditet. Hvis en kvinne ikke blir behandlet på riktig måte under svangerskapet, kan hennes underactive skjoldbruskkjertelen øke muligheten for en dødfødsel, utviklingsmessige problemer for barnet og øker sjansene for komplikasjoner som lave jernnivåer og farlig høyt blodtrykk nivåer. Hormoner er nødvendig for utvikling av hjernen og mangel på hormonnivået kan føre til kognitive og utviklingshemming. Skjoldbrusk funksjoner bør evalueres hver sjette uke under svangerskapet for å være sikker på at hormoner er på trygge nivåer for mor og baby. Ifølge American Association of Clinical Endokrinologer, seks av 100 aborter er et resultat av hormonmangler og en av 50 gravide kvinner er diagnostisert med en form for hypotyreose.

Symptomer på hypertyreose

De med hypertyreose --- en overaktiv skjoldbruskkjertel --- ofte føler deg nervøs, humørsyk og trett. Det er vektsvingninger, problemer med hår som faller ut, endringer i avføring og hånd rystelser. Mange problemer kan utvikle seg dersom hypertyreose går ukontrollert, inkludert å miste vekt på grunn av en økning i stoffskiftet, har hjerteproblemer og utbruddet av osteoporose. Det kan også utvikle seg til en skjoldbrusk storm, der skjoldbrusk hormoner frigjøres i store mengder, forårsaker alvorlige symptomer. Dette er en livstruende problem for alle med hypertyreose.

Ubehandlet Hypertyreose under graviditeten

Hvis en kvinne med en overaktiv skjoldbruskkjertel ikke er riktig behandlet og overvåket under svangerskapet, er det mange bivirkninger for både mor og barn. Den skjoldbrusk hormon som en mor produserer passerer placenta og inn i barnets blodbanen. Når en mor er behandlet på riktig måte, er babyen mindre sannsynlighet for å bli påvirket av de høye nivåene av hormoner. En ukontrollert skjoldbrusk kan føre til hjertesvikt, økning i blodtrykk, skjoldbrusk storm, spontanabort, for tidlig fødsel og lav fødselsvekt. Hvis en lege har mistanke om at en gravid kvinne er hyperthyroid, vil legen begynne med laboratoriearbeid for å vurdere hormonnivået og re-evaluere nivåer ofte for å unngå komplikasjoner.

Matvarer for å unngå under svangerskap

Matvarer for å unngå under svangerskap


Spise sunt kan være en utfordring for noen, men en gravid kvinne har til å ta ekstra forholdsregler for å sikre at ikke bare hennes egen helse, men også at barnet vokser inni henne. Mange helseorganisasjoner, inkludert den amerikanske Graviditet Association, har samlet lister over matvarer gravide bør generelt unngå å minimere risikoen for en spontanabort eller medfødte misdannelser.

Seafood Høy i Mercury

Selv om sjømat er en god kilde til protein og jern, sier MayoClinic.com noen fisk og skalldyr har høye nivåer av kvikksølv, som kan skade utviklingen av babyens nervesystemet. Fisken er sannsynlig å inneholde mer kvikksølv i større og eldre er det. FoodSafety.gov bemerker at gravide kvinner bør unngå hai, sverdfisk, konge makrell og tilefish spesielt. Reker, laks, sei og steinbit er bedre alternativer.

Rå eller kokt kjøtt

Gravide bør ikke spise noe mat som ikke er kokt grundig og ordentlig. Unngå østers, muslinger og røkt sjømat som lox. Cook kjøtt, fjørfe og egg grundig for å drepe eventuelle skadelige bakterier. Vær forsiktig med kjøttpålegg, som noen ganger er forurenset med listeria, en bakterie som kan forårsake en abort gjennom infeksjon eller blodforgiftning i baby, ifølge AmericanPregnancy.org. Hvis du likevel ønsker å spise deli kjøtt, oppvarmer det å drepe eventuelle bakterier.

Myke oster og upasteurisert melk eller juice

Upasteurisert juice eller melk og myke oster - som er laget av upasteurisert melk - kan inneholde listeria eller E. coli-bakterier, sier FoodSafety.gov. Harde oster som cheddar eller sveitsisk er bedre alternativer, som er pasteurisert melk og juice.

Butikk-lagde salater

FoodSafety.gov sier salater laget i en butikk som skinke salat, kylling salat og sjømat salat kan inneholde listeria og bør unngås. I stedet lage en salat hjemme, tar spesiell omsorg for å skikkelig ren, separat, lage mat og chill fatet.

Rå eller kokt Spirer

Kjøtt er ikke den eneste maten som bærer risikoen når kokt. Rå eller kokt rosenkål som alfalfa, kløver, grønne bønner og reddik kan bære E. coli eller salmonella, så koker dem grundig.

Tegn på et sunt svangerskap

En sunn graviditet kan sikre at mor og baby har det best mulig opplevelse, inkludert en full-term graviditet, ukomplisert levering og fortsatt god helse etter levering. Ifølge National Library of Medicine og National kvinner Health Center, tegn på en sunn graviditet inkluderer passende fosterutvikling for svangerskapslengde.

Belly Vekst

En lege eller jordmor kan ta regelmessige målinger av størrelsen på mors mage til å gjøre visse babyen vokser med en sunn rate.

Fetal Movement

En lege kan gi råd telle fosterbevegelser under en graviditet som en måte å måle helsen til det ufødte barnet.

Hydration

Drikke mye vann mens gravide kan bidra til å unngå komplikasjoner som hemorroider og leggkramper; et tegn på å drikke nok er klar eller blek gul urin.

Laboratorieundersøkelser

Legen kan ta laboratorieprøver for å sikre at svangerskapet er sunt; disse kan omfatte tester for svangerskapsdiabetes, protein i urinen og anemi.

Personlige vaner

Å ha en sunn graviditet kan kreve å gi opp visse personlige vaner, inkludert røyking, drikking, bruk av narkotika og visse medisiner.

Vektøkning

Hvis den vordende mor hadde en normal vekt før svangerskapet, kan legen anbefale en 25-35 kilos vekt gevinst; om hun var overvektig hennes lege kan anbefale å få mindre og hvis hun var undervektig hennes lege kan anbefale å få mer.

Hvordan ha et sunt svangerskap for å redusere fødselsskader

Du har nettopp funnet ut at du er gravid --- gratulerer! Nå er tiden inne til å tenke på hvordan de tingene du gjør kan påvirke babyen vokser inni deg. Det er mange måter å holde deg selv og barnet ditt sunt og å redusere sine odds for å ha en fødsel defekt.

Bruksanvisning

Se legen din regelmessig. Du legen kan bestille tester for å fastslå om du er i faresonen for å ha et barn med en genetisk fødsel defekt eller hvis du har andre tilstander som kan sette fosteret i fare. Ifølge March of Dimes, genetiske misdannelser inkluderer Cystisk fibrose, Down syndrom, og Achondroplasia (en form for dverger). Legen din kan gi deg råd om alle aspekter av svangerskapet og de beste tingene å gjøre for å holde seg frisk.

Ta prenatal vitaminer. Det er viktig for en gravid kvinne å få nok vitaminer og andre næringsstoffer i løpet av svangerskapet. Folsyre er spesielt viktig fordi det beskytter mot nevralrørsdefekter, som er defekter i hjernen og ryggraden.

Spis sunn mat. Mens det kan være lurt å gi etter for noen cravings, holde usunn spising til et minimum. Spis rikelig med frukt og grønnsaker, magre proteiner og hele korn. Snakk med legen din om de beste mat å spise.

Tren regelmessig. Ifølge American Graviditet Association, kan trening under svangerskapet øker din følelse av velvære og forberede deg for arbeidskraft. Trygge nivåer av øvelse for deg kan avhenge av din kondisjon før du ble gravid, så snakk med legen din om riktig mengde mosjon for deg. Husk også å hvile når du føler deg sliten.

Snakk med legen din for å få en liste over matvarer for å unngå, slik som lunsj kjøtt, upasteurisert melke og juiceprodukter, myke oster, og mange sjømat elementer. Ifølge Food and Drug Administration, noen typer fisk inneholder nivåer av kvikksølv som kan påvirke det ufødte barnets utvikling nervesystemet. I tillegg kan enkelte kjøtt og myke oster inneholder skadelige bakterier som kan sette barnet i fare for infeksjon.

Ikke røyke, drikke eller gjøre narkotika. Ifølge March of Dimes, drikker selv små mengder alkohol kan sette barnet i fare for å utvikle føtalt alkoholsyndrom. Illegale rusmidler og enda noen reseptbelagte legemidler kan også føre til fødselsskader. Hvis du blir gravid mens du tar reseptbelagte medisiner, snakk med legen din om hvorvidt du kan fortsette å ta medisinen.

Unngå sprøytemidler, kunstgjødsel, maling røyk, eller noe annet som kan være giftig. Også holde seg borte fra røntgen, passiv røyking og overdreven varme, som alle kan ha en negativ innvirkning på fosteret.

Når du er i tvil, snakk med legen din. Mens noen fødselsskader er uunngåelig, mange av dem er, og holde deg informert kan hjelpe deg å ha den beste muligheten for å ha en sunn baby.

Krav til et sunt svangerskap

En sunn graviditet er en viktig del for å ha en trygg fødsel og en sunn, glad baby. En av de beste måtene å ha en sunn graviditet er å bli kunnskapsrik om graviditet og hva det innebærer. De daglige endringene som skjer og hvordan fosteret vokser, forstå viktigheten av svangerskapsomsorg, et balansert kosthold og regelmessig mosjon, samt hvilke ting du bør unngå er alle viktige aspekter å ha den sunneste graviditet mulig.

Svangerskapskontroll

En svært viktig del av å sikre den sunneste graviditet mulig, er å ha løpende svangerskapskontroll. Å få regelmessige legekontroller og ta prenatal vitaminer hver dag er et must for gravide, og etablere både før unnfangelsen er enda bedre. Ifølge KidsHealth.org, vil de fleste leger vil planlegge avtaler hver 4. uke frem til 28. uke av svangerskapet, hver 2. uke inntil 36 uker, og deretter en gang i uken frem til fødsel. Anbefalingene er at alle kvinner i fertil alder ta minst 400 mikrogram folsyre (som kan bidra til å forhindre nevralrørsdefekter hos fosteret) hver dag som en del av deres vanlige rutinen.

Balansert diett

Opprettholde en balansert, sunt kosthold er et annet viktig skritt for å ha en sunn graviditet - og selv om hun kan spise for to, ifølge den amerikanske Graviditet Association, trenger en gravid kvinnes caloric bare øke med 300 kalorier for både andre og tredje trimester . Gravide kvinner bør konsentrere seg om å spise en godt balansert kosthold som kombinerer hele korn, frukt og grønnsaker, proteiner (som kjøtt, fjærkre, fisk, egg og bønner) og magre meieriprodukter. Fett og søtsaker bør holdes på et minimum. Det er også svært viktig å bo godt hydrert under svangerskapet for å forebygge problemer som hevelse, høyt blodtrykk og forstoppelse, blant annet svangerskapsrelaterte problemer.

Regelmessig trening

Regelmessig trening under svangerskapet hjelper til med riktig blodsirkulasjonen og vektkontroll, kan minske sjansen for svangerskapsdiabetes og bidrar til å forberede kroppen for arbeidskraft. Med en legens godkjennelse, bør en gravid kvinne tar sikte på å gjøre 30 minutter med moderat trening hver dag, uten å presse seg forbi det punktet av fysiske condition hun var på før de ble gravide. Turgåing, svømming og yoga er alle vanligvis trygge former for trening for gravide. Noe som kan kan abdominal traumer eller har en høy rente for å falle (som gymnastikk eller ridning) er aktiviteter beste igjen til etter at barnet er født.

Sakte, Konsekvent Vektøkning

Graviditet betyr uunngåelig vektøkning. Men økende vekt i en langsom, konsekvent måte gjennom hele svangerskapet er den beste måten å holde seg frisk og unngå mange svangerskapsrelaterte problemer, inkludert høyt blodtrykk, svangerskapsdiabetes og selv strekkmerker. Helseeksperter er enige om at vektøkning under en graviditet bærer en baby bør være 28-40 pounds for en undervektig kvinne, 25-35 pounds for en normal vekt kvinne, 15 til 25 pounds for en overvektig kvinne og 11-20 pounds for en overvektig kvinne .

Unngå farene

Det er mange potensielle farer som bør avviklet under svangerskapet. Alkohol, tobakk, narkotika og usikker sex bør unngås for enhver pris. Dessuten bør upasteurisert melk, oster, juice eller cider, rå eller kokt kjøtt eller fisk, så vel som skåler inneholdende rå egg ikke forbrukes under graviditet. The Environmental Protection Agency fraråder gravide å spise hai, sverdfisk, konge makrell og tilefish grunn av sin høye kvikksølvinnhold.

Tips om Ubehagelig svangerskap

Tips om Ubehagelig svangerskap


Graviditet er en tid hvor du opplever mye glede, men forholde seg til mye smerte og ubehag også. Mens du arbeider med din nye størrelse, kan du oppleve at kroppen din forandrer seg raskere enn du kan holde opp med det, skaper ekstremt ubehag som du prøver å leve ditt daglige liv. Heldigvis er det mange måter å håndtere at graviditet ubehag, sammen med kunnskapen om at det ikke vare evig, og det er alt for en god sak.

Breast Ubehag

Dine bryster er en av de første kroppsdeler som vil endre med en graviditet. Oftest de blir forstørret når du blir gravid. Husk å alltid bære en støttende BH, selv om natten for å lette eventuelle ryggsmerter fra større bryster. Det er en god idé å ha en mid-graviditet BH montering, som du kan trenge en annen størrelse enn du gjorde før, og det kan være årsaken klemme og ubehag. Velg en BH som er laget av bomull, slik at du ikke har et problem med følsomhet for unaturlige stoffer. Dine bryster kan bli tørr og kløende gjennom i løpet av svangerskapet, kan du prøve en sykepleier balsam for å holde dem smidige.

Svimmelhet

Svimmelhet er et ubehag som mange kvinner lider av mens hun var gravid. Mens dele din blodstrømmen med babyen din, kan du merke at du er svak når du står opp for fort. Du kan også ha en hard tid å sove på ryggen, så det setter press på blodårene dine og kan gjøre deg svimmel. Hvis dette gjør deg ukomfortabel, kan du prøve å legge på din venstre side mens du sover for å øke blodgjennomstrømningen. Hvis du sitter i en lang periode av tid, stå opp sakte med hjelp av noen andre, og sørg for at du beveger deg rundt for å øke blodgjennomstrømningen. Hold snacks på hånden for å hjelpe til med svimmelhet på grunn av lavt blodsukker.

Smerter og plager

Din nye kropp er bærer mye mer vekt enn det brukes til, noe som resulterer i et helt nytt sett av smerter og plager for din slitne kropp. Hvis du føler deg sår, prøve å ta et varmt bad. Mens varme bad ikke er anbefalt, er et bad med temperatur under 100 grader Fahrenheit fine. Du kan også prøve en prenatal massasje, en massasje i en stol beregnet for gravide med fokus på de stedene på kroppen som er mest sår. Sørg for at du holder føttene opp mens du sitter, for å redusere hevelse og smerter i ben og føtter. Hvis du er sår mens du sover, kan du prøve en U-formet kropp pute som kan ta noe av vekten av magen fra ryggen for å hjelpe deg å sove i komfort.