Digidexo.com

giftstoffer i alkohol

Hvordan virker Alkohol påvirker immunsystemet?

Fakta

Hvite blodceller er kroppens indre forsvar. Det finnes fem typer hvite blodceller. En type, særlig lymfocyttene, kjempe og produsere antistoffer. De fjerner dårlige celler og bidra til å bekjempe giftige kjemikalier og fremmede stoffer. Dessverre, når noen misbruker alkohol, hindre de produksjonen av hvite blodlegemer. Uten sunne, aktive hvite blodceller, løper du risikoen for sykdom og sykdom.

Vanlige misoppfatninger

Noen mennesker føler at et par drinker hver natt er ingen big deal; andre føler at det er greit å overstadig drikke et par ganger svak. Realiteten er at mange folk ikke innser skaden de gjør til sine organer og immunsystemet når man drikker for å bli full. Legemet, spesielt lever og nyrer, har til å arbeide overtid for å få alkoholen ut av systemet.

Konsekvenser

Hver gang en person blir syk, er en av de første tingene som leger anbefaler å drikke rikelig med væske for å skylle ut giftstoffer. Alkohol er svært dehydrerende - som nederlagene formålet som det gjelder hydra kroppen. Uten nok væske til å rense og hydrat kroppen din, kan du påvirke andre vitale organer, for eksempel leveren og nyrene. Dersom disse organene ikke fungerer skikkelig, kan dette også svekke immunforsvaret og eksponerer deg til en rekke andre helseproblemer.

Misbruker alkohol gir ingen ernæringsmessig verdi, og konstant drikking slites ned immunforsvaret så mye at du risikerer å bli syk omtrent like mye som et lite barn eller eldre person. Kroppen din har ikke noe for å hjelpe det kjempe. Når dette skjer, er det mer sannsynlig å fange forkjølelse, eller utvikle sykdom som kreft. Dessuten ødelegger alkohol slimhinnen i magesekken, som et resultat av for mye magesyre. Dette kan føre til en rekke andre saker, som for eksempel halsbrann, som kan erodere spiserøret.

Alternativer

Å drikke alkohol i moderate mengder kan være greit. Videre noen studier selv viser at det kan være helsemessige fordeler forbundet med alkoholbruk, spesielt drikke rødvin for bedre hjertehelse. Men for å hindre skade på immunforsvaret, er det beste alternativet for å redusere alkoholinntaket, slutte å drikke for å bli full, og sørg for å drikke mye vann. I tillegg er det også godt å trene og spise riktig for optimal generelle helse.

Alkohol Detox Recovery

Detox er første skritt i recovery program for de som prøver å overvinne en avhengighet eller avhengighet av alkohol. Ordet DETOX refererer til prosessen med legemet avgifte eller kvitte seg med giftstoffer fra alkohol. Når alkohol forlater kroppen, mennesker lider av tilbaketrekning - siden det har blitt avhengig av alkohol. Detox er en del av oppgang, men oppgangen er en mye lengre prosess som kan vare livet ut.

Mål

Målene for detox og utvinning er todelt. Først, er hensikten med DETOX er å bryte kroppens første avhengighet av alkohol. Dette medfører en periode med tilbaketrekning som alkohol ikke lenger forbrukes. Recovery fortsetter etter denne detox perioden, og fokuserer på å lære å administrere og takle avhengighet, og forstå årsakene til avhengighet for å hindre ytterligere problemer alkohol. Recovery kan være en in-pasient eller poliklinisk prosess for den første gjenopprettingstiden. Recovery sies å vare livet ut for de fleste alkoholikere, som de trenger for å avstå fra å drikke noen mengde for å unngå å bli avhengige gang.

In-pasient Detox

In-pasient detox lar detox å skje på en sikker, kontrollert miljø der medisinske problemer som oppstår kan behandles. Den første detox periode der kroppen tømmer alkohol varer mellom tre og sju dager. In-pasient utvinning programmer, der pasienten fortsatt er i en klinisk setting før de er klare til å takle uten å drikke, vanligvis vare et gjennomsnitt på seks uker, selv om dette utvinning perioden varierer avhengig av omfanget av avhengighet. Når en pasient forlater en in-pasient anlegget, må han eller hun fortsatt delta på møter og / eller har terapi på en polikliniske basis som en del av utvinning.

Detox prosessen

Detox og utvinning prosessen begynner vanligvis når alkoholikeren identifiserer at han eller hun har et problem og søker hjelp. Ofte, i i-pasient innstillinger, er en psykologisk evaluering administreres når en alkoholiker først ber om hjelp for å fastslå omfanget av avhengighet og de psykologiske årsakene til avhengighet. De tre-til-syv dagers detox perioden oppstår neste, etterfulgt av klasser eller terapitimer designet for å oppmuntre og lære livslang avholdenhet fra alkohol.

Abstinenssymptomer

Fysiske abstinenssymptomer tendens til å oppstå i løpet av detox perioden. Symptomene er forskjellig for alle, men vanlige symptomer er kvalme, svette, oppkast, angst, skjelvinger, anfall, kramper, hallusinasjoner, høyt blodtrykk, forvirring eller feber.

Medisinsk behandling til Aid Detox Symptomer

Det er visse legemidler tilgjengelig som potensielt kan redusere eller eliminere fysiske symptomer som er forbundet med alkohol detox og tilbaketrekning. Disse stoffene inkluderer betablokkere, haloperiodl, fenytoin, karbamazepin, benzodiazepiner eller klonidin. Vanligvis er disse narkotika terapi bare administreres hvis detox skjer under tilsyn av en lege og / eller i en in-pasient setting.

Behandlinger for alkohol leversykdom

Behandlinger for alkohol leversykdom


Ifølge Centers for Disease Control, i 2006 alene, 13 050 amerikanere døde av alkohol-indusert leversykdom. De to vanligste alkoholrelaterte leversykdommer er skrumplever eller hepatitt. Cirrhose i leveren er arrdannelse i levervevet grunnet blir overarbeidet ved å bryte ned de giftstoffer i alkohol. Alkoholrelaterte lever hepatitt er hevelse i leveren på grunn av overdreven alkoholmisbruk. I begge tilfeller er det en rekke behandlingstilbud tilgjengelig for å avhjelpe alkohol-indusert leversykdommer.

Vane Change

En av de første behandling for en alkoholrelatert leversykdom forandrer livsstil og vane som skapte sykdommen i første omgang. Det er mange ressurser tilgjengelig for å slutte å drikke alkohol. Siden leveren har blitt kompromittert, kan kroppen ikke være frisk nok for reseptbelagte intervensjoner som Campral eller Antabuse. I stedet kan en blanding av gruppe og individuell rådgivning, detox og enten bolig eller poliklinisk behandling bidra til å stoppe alkoholvaner som skapte sykdommen.

Ernæring

En spesialisert ernæring plan er også et annet behandlingsalternativ for de med alkoholrelatert leversykdom. Dette er spesielt viktig for dem som lider av hepatitt av leveren. Ifølge Mayo Clinic, kan en diett høy i kalorier og tett på næringsstoffer hjelpe leverceller regenerere seg selv. En reduksjon i usunt fett anbefales også, som leveren må jobbe hardere under fordøyelsen av disse stoffene. En økning av kalsium, vitamin B og jern kan også hjelpe leveren regenerere celler og helbrede noe av skaden gjort av alkohol.

Anti-inflammatoriske medisiner

I situasjoner hvor leveren er betent, for eksempel med alkohol-indusert hepatitt, kan anti-inflammatorisk også være foreskrevet for behandling. Kortikosteroider, for eksempel prednison, bidra til å redusere leverbetennelse ved å undertrykke immunsystem celler som kalles prostaglandiner. Prostaglandiner er ansvarlig for aktivering av den inflammatoriske respons i kroppen. Tumor nekrose faktor-alfa er en annen komponent som forårsaker betennelse i leveren sett i noen alkohol leversykdommer. Stoffer som pentoxifylline kan være foreskrevet for å bidra til å blokkere disse komponentene og redusere leveren hevelse.

Antibiotika

Når infeksjonen er en faktor i alkohol leversykdom, antibiotika kan også anvendes. Antibiotika brukes for bakterielle infeksjoner i leveren, og arbeider ved å målrette og drepe eventuelle skadelige bakterier som er tilstede i leveren. Dessverre, når leveren er blitt alvorlig skadet, antibiotika kan faktisk ha aversjonseffekter. Leveren er ansvarlig for å bryte ned biprodukter av antibiotika i trygge produkter som kan skilles ut gjennom urin eller avføring. Hvis leveren har blitt kompromittert, kan antibiotika bo i blodet og bli giftig for kroppen.

Transplant

Når leveren er blitt svarer til atferds eller farmasøytisk intervensjon, det eneste behandlingsalternativ igjen er fjerning av skadet leveren. Dette gjøres gjennom en levertransplantasjon. Ifølge United Nettverk for orgel Sharing, er ca 6500 levertransplantasjoner utføres hvert år. En annen anslagsvis 15 000 pasienter er for tiden venter på en levertransplantasjon. Dessverre kan alkoholisme være en avgjørende faktor for hvorvidt en pasient skal gis en levertransplantasjon. De med alkohol leversykdommer tendens til å bli waitlisted lengre sammenlignet med andre pasienter som har levd en sunnere livsstil, og i noen tilfeller ikke kan godkjennes for levertransplantasjon grunn av deres historie av alkoholisme.

Alkohol og tobakk Bevissthet

Enten du unne deg en og annen drink eller sigarett, eller du røyker en pakke om dagen og drikke hver kveld, kan tobakk og alkohol påvirker din kropp og ditt sinn.

Alkohol og ditt utseende

Alkohol kan ha mange skadelige effekter på utseendet ditt. Alkoholforbruk, over tid, aggrvates akne og rosacea og fører til ødelagte blodkar under huden, noe som fører til en generell rødhet i ansiktet. Det kan også frata kroppen av næringsstoffer, særlig hos dem som drikker mye og daglig, noe som kan føre til tørr hud og sprøtt hår og negler.

Røyking og ditt utseende

Røyking er like, om ikke mer, skadelig enn alkohol til ditt ytre. Takket være nikotin i tobakk, røyking kan gul dine tenner, negler og fingre. Røyking tørker også ut huden din og etterlater den kjedelig og mer utsatt for tidlig aldring og rynker.

Fysiske virkningene av alkohol

De fysiske virkningene av alkohol er mange, og over tid kan de forårsake permanent skade og død. Umiddelbar virkning kan inkludere halsbrann og sure oppstøt, siden alkohol skader slimhinnen i magen, samt kvalme og oppkast. Over tid alkohol kan føre til permanent skade på mage-tarmkanalen, og enda verre skade på leveren. Som leveren din prøver å kvitte kroppen for alkoholens giftstoffer, skatter alkohol orgelet. Overdrevent alkoholforbruk kan føre til cirrhose og arrdannelse, av leveren, og til slutt svikt. Andre fysiske effekter inkluderer økt blodtrykk, redusert immunforsvar evne og hjertesykdom.

Fysiske Effekter av røyking

De fysiske effektene av røyking kan være umiddelbar, og over tid røyking kan føre til permanent skade og død. Røyke tobakk kan føre til kreft i lunge, mage, spiserør og nyre. Kortsiktige effektene av røyking inkluderer en produktiv hoste, en større sjanse for forkjølelse og influensa, og en tett, rennende nese. Langvarig røyking kan føre til lungesykdom emfysem.

Psykiske effekter av alkohol

Alkohol er en depressant som kan redusere hjernens funksjon og føre til depresjon og angst problemer. Jo mer en person drikker, jo større deres mentale plager og i de fleste tilfeller, jo større deres behov for alkohol for å medisinere seg selv. Langsiktig, tung alkoholbruk kan føre til permanent hjerneskade som det ødelegger hjerneceller som ikke regenerere. Dette kan føre til demens og andre degenerative hjernesykdommer senere i livet.

Mentale Effekter av røyking

Hoved mental effekt tobakk bærer er avhengighet, en tung fysisk og psykisk avhengighet, på grunn av nikotin effekt på hjernens lystsentre. Som nikotin trer systemet, fører det til et rush av adrenalin. Det fører også til en frigjøring av dopamin i hjernen, noe som øker følelsen av glede. Ettersom tiden går røyker vil trenge rush og frigjøre mer og mer, som fører til tung mental avhengighet.

Fysiologiske og Sosiologiske Effekter av alkohol

Fysiologiske og Sosiologiske Effekter av alkohol


Den umiddelbare effekten av alkohol blir sett raskt og enkelt. Utydelig tale og undertrykte hemninger er lett observerbare atferd. De langsiktige fysiologiske og sosiologiske effekter av alkohol kan ta lengre tid å manifestere, og være vanskelig å reversere. Noen av disse føre til problemer med å utføre visse dag-til-dag-aktiviteter, og oppnå visse mål i livet.

Brain Damage

Forskning har vist at barn som drikker alkohol i ungdomsårene kan lide av varig hjerneskade. De husker ikke så mye av det de har lært i løpet av skoledagen, og er mer sannsynlig å ha dårlig ytelse på skolen enn sine nondrinking jevnaldrende. Selv ungdom som bruker moderate mengder alkohol kan lide denne skaden, noe som kan påvirke dem godt inn i voksenlivet, spesielt hvis de fortsetter å drikke.

Liver

Leveren er en del av kroppens måte å rense seg med giftstoffer. Alkohol er et slikt toksin, og med mindre en leversykdom som allerede foreligger, er det vanligvis ingen problemer med rensing av kroppen av små mengder alkohol. Imidlertid, når store mengder alkohol er dumpet inn i systemet, blir det vanskelig å kvitte kroppen med disse toksiner; alvorlige medisinske tilstander, slik som fettlever og hyperlipidemi, kan bli resultatet.

Fremmedgjør Venner

Mens du kan være uenige med noen av tingene dine venner gjør eller sier, er du nøye med å holde et lokk på ekte følelser om sine nyeste relasjoner og karriereplaner fordi de er dine venner. Men når noen gram av alkohol har funnet veien inn i systemet ditt, begynner din evne til å filtrere dine ord til å mislykkes. Alkohol du inntar kan hjelpe du krysser linjen mellom "nyttig rådgiver" og "støtende smother mor," effektivt fremmedgjøre dine nærmeste venner. Du kan selv tut av noen ord spesielt ment å såre i en alkohol-drevet anfall av sinne.

Familie Effects

Effektene av alkoholisme for familien er kanskje den mest vanskelig. Mens mange familier dele et glass vin med middag, eller ta en cocktail på kvelden og ser ingen negative effekter, familier av alkoholikere leve med å se en du er glad langsomt svekkes. Barn av alkoholikere ofte viser symptomer på depresjon, skyld og fobisk atferd. Syttifem prosent av familiære batterikasser bære en alkoholisert og 30 prosent av far-datter tilfeller av incest involvere alkoholisme. Ektefeller av alkoholikere ofte har tilsvarende effekter, for eksempel følelser av skyld og utilstrekkelighet. Selv om en alkoholisert søker behandling, kan effekten han blader på familiemedlemmer være varig.

Alkohol og Acne

Akne er forårsaket av en rekke naturlige faktorer, spesielt fet hud. Det er imidlertid én ting du kan kutte ut av kostholdet ditt for å hindre acne alkohol.

Toksiner

Alkohol skader leveren, som fjerner giftstoffer. Kroppen trenger å fjerne skadelige giftstoffer fra alkohol og gjør dette gjennom porene. Porene deretter bli tett og form til kviser.

Hormoner

De som bruker alkohol jevnlig har overflødig hormoner. Denne økte antall hormoner forårsaker en økning i akne.

Stress

Forbruket av alkohol bidrar til stress. Dette stress fører hormoner for å bli ubalansert, ofte økende og fører til akne.

Dehydrering

Dehydrering er en bivirkning av å drikke alkohol som fører til at huden blir tørr og irritert. Når det er riper, blir det betent og forårsaker akne.

Immunitet

Å drikke alkohol reduserer effektiviteten av immunsystemet. Dette betyr at kroppen din ikke kan bekjempe bakterier som forårsaker akne.

Snerpende

Alkohol er en snerpende, så det gjør porene mindre og strammere. Dette gjør huden din mer utsatt for akne.

Fakta om farene ved alkohol

Fakta om farene ved alkohol


Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), alkohol forårsaker 2,5 millioner dødsfall i året. Det er en direkte sammenheng mellom alkoholforbruk og 60 forskjellige typer av sykdom og skade. Selv i små mengder, øl, vin og brennevin har umiddelbare negative effekter på kropp og sinn. Disse effektene blir mer farlig som alkohol blir mer hyppig.

Leverskader

Når alkohol er konsumert det går direkte til blodet, og i løpet av minutter det reiser til alle organer i kroppen, inkludert hjernen, hjertet, lever, lunger og nyrer. Jo mer alkohol konsumert, desto større effekt på disse organene.

Leveren er spesielt utsatt for alkoholrelatert skade. Det er jobben av leveren til å fjerne giftstoffer som alkohol fra kroppen. Leveren kan bare prosessen så mye alkohol, og eventuelt overskudd fører til en ubalanse i kroppen. Ifølge American Liver Foundation (ALF), er tre vanlige plager assosiert med høyt alkoholforbruk. Disse inkluderer fettleversykdom, hepatitt og cirrhose. Den mest alvorlige av disse er skrumplever; ALF anslår at 10 til 20 prosent av alkoholikere utvikle denne irreversibel tilstand som kan føre til leversvikt.

Svekket dømmekraft og Behavior

Alkohol er et dempende og bremser hjernens aktivitet. Selv kortsiktige alkoholbruk, inkludert bare én drink, kan forsinke reaksjonstid, svekke synet, snakke utydelig tale, svekke muskler og forårsake hukommelsestap. Disse faktorene gjør aktiviteter som å kjøre spesielt farlig.

Selv om alkohol presser hjernens funksjoner, ofte stimulerer folk til å handle ut, noen ganger i voldelige eller aggressive måter. Centers for Disease Control og Prevention (CDC) rapporterer at 35 prosent av ofre for voldelige handlinger uttalt at deres overgripere var under påvirkning av alkohol.

Avhengighet

En av de mest farlige virkningene av alkohol er avhengighet. Dreven og konstant alkoholforbruk setter kroppen i fare og kan påvirke arbeid, familie og sosialt liv. Ifølge University of Maryland Medical Center, alkoholisme reduserer forventet levealder med 10 til 12 år som følge av organsvikt, skader og ulykker.

Alkohol og aldring av huden

Alkohol og aldring av huden


Alkoholholdige drikker er nytes over hele verden. Etter hvert som du blir eldre, kan drikke alkohol være skadelig for huden din, spesielt hvis de spises i store mengder. Alkohol aldre huden på flere måter.

Rynkete hud

Alkohol fører til at huden blir mer rynkete utseende på grunn av sin dehydrerende effekter. Giftstoffer i alkohol føre til at det å bli en dehydrerende substans, ta fuktighet bort fra kroppen og huden.

Broken Vessels

Ifølge Pioneer Tenker på nettet, kan alkoholforbruk forårsaker blodkar i ansiktet ditt til å bryte. Disse sprengte blodkar kan føre til kronisk rødming i ansiktet, spesielt i nesen og kinnet regionen.

Hudproblemer

Forbruk av alkohol kan utløse eller forverre akne rosacea, noe som fører til pus, støt og rødhet i ansiktet, ifølge hudpleie tips på nettet. Alkohol senker kroppens immunsystem, i tillegg til å bidra til tap av vitaminer og mineraler som holder huden din ungdommelig utseende og sunn.

Helse og perifer nevropati

Helse og perifer nevropati


De fleste mennesker, på ett punkt eller en annen, har opplevd den forferdelige følelsen av å ha en fot, hånd, arm eller ben sovner. Følelsen for de fleste er midlertidig og går bort i løpet av minutter. For mennesker med en tilstand som kalles perifer neuropati, men disse fornemmelser ikke avta i en kort tidsperiode.

Definisjon

Perifer neuropati er en sykdom i nervesystemet. Den vanligste årsaken er diabetes, men det kan også være forårsaket av trauma, toksiner, alkoholmisbruk, metabolske forstyrrelser og skader. Beskrivelsen gitt av de fleste som lider er at av en prikking eller "pins og nåler" følelse, men nummenhet og brenning er også ofte brukt for å beskrive den. Det kan, på grunn av dens semi-permanent dersom ikke permanent tilstedeværelse, kan påvirke daglige funksjoner.

Tegn og symptomer

Symptomer bør overvåkes og en lege bør søkes hvis symptomene ikke Abate (bedre). Dette gjelder spesielt hvis du lider av diabetes, er en røyker eller kronisk alkohol bruker, eller nylig opplevd en akutt skade. De første symptomene vises oftest i lengre nerver og sakte gjør sin vei til ekstremiteter, oftest hender og føtter. Det første en pasient vil merke brenner eller en følelse av "elektrisk sjokk" å gå ned en nerve. Sakte dette vil slå inn i en konstant nummenhet, prikking, stikking eller brennende følelse.

Årsaker

Årsakene til perifer neuropati er mange. Hvis en lidende har diabetes og dårlig kontrollert sukker som er nummer én grunn for utvikling av perifer neuropati. HIV / AIDS og autoimmune tilstander er også risikofaktorer. Skader, fra condidtions spenner fra carpal tunnel syndrom til trakk leddbånd eller traumatiske skader, er også vanlige årsaker til perifer neuropati. I slike tilfeller kan disse være forbigående snarere enn permanent og kan løse på egen hånd. Eksponering for giftstoffer, og alkoholisme, er også risikofaktorer. Dette gjelder særlig hvis B-vitaminer er fraværende på grunn av sykdom, toksiner eller alkoholisme (som er kjent for å utarme B-vitaminer.)

Varicella zoster (aka helvetesild, en smertefull versjon av voksen vannkopper) kan også la sitt preg med et alvorlig tilfelle av perifer neuropati. Lyme sykdom, hepatitt C-virus, Epstein-Barr virus og mange smittsomme sykdommer kan også være roten årsaken til perifer neuropati. Kun helsepersonell kan tilstrekkelig gi råd med hensyn til årsaken.

Direkte Komplikasjoner

En person med perifer neuropati kan ikke ha noen eller begrenset følelse i sine ekstremiteter eller ekstremiteter er berørt av sykdommen. Det er viktig at noen med perifer neuropati holde et øye med de berørte områder og se etter nye skader, ekstrem varme eller kulde (som å trå inn i en hot tub) fordi den vanlige nevrologisk funksjon som varsler kroppen for skade eller ekstrem varme eller kulde er ingen lenger fungerer som den skal. For de med diabetes, er det iboende å helbrede tregere enn normalt. Derfor er det lurt å se etter infeksjoner og nye sår på en daglig basis.

Behandlinger

Det er ingen kjent kur for perifer neuropati, men det er mange behandlinger som kan redusere effektene av sykdommen. Det bør gå uten å si at alkohol misbruk eller eksponering for giftstoffer eller arbeidsplass relaterte skader bør unngås. Bakenforliggende årsaker som kan fjernes vise det beste håpet for full gjenoppretting. I tilfelle en pasient ikke kan gjenopprette spontant eller påvirke utfallet gjennom å fjerne en underliggende årsak, så det nest beste sett med rettsmidler variere.

Smertestillende midler er ofte den enkleste forsvar mot smertene forbundet med perifer neuropati. Andre mindre vanlige behandlinger inkluderer anti-depressiva, lidokain patcher for lokalisert smerte og til og med visse anti-beslag medisiner som har vist seg å minske smerter i nerver som Tegretol, Dilantin, Nuerontin og noen andre.

Alkoholisk lever Symptomer

Alkoholisk lever Symptomer


Kronisk alkoholisk leversykdom er en direkte konsekvens av alkoholisme. Avhengig av alvorligheten av alkoholisme, leveren aktuelle og enkelte andre faktorer, symptomene på kronisk leversykdom kan ikke bli åpen raskt. I noen tilfeller trenger synlige symptomer ikke begynne å vises før irreversibel skade har allerede blitt gjort til denne avgjørende organ.

Betydning

Leveren er hjem til hovedfiltreringssystem for blodstrømmen. Den produserer også galle, en svært sure stoff som hjelper kroppen med å bryte ned komplekse fett. Det forbrenner giftstoffer som alkohol og farmasøytiske produkter for å sikre riktig organfunksjon. Den lagrer mange viktige vitaminer som vitamin A og B, og produserer proteiner. Når den blir ødelagt av alkohol, blir dens funksjon i alle disse områdene alvorlig svekket. Gjentatt og alvorlig alkoholmisbruk kan føre til leversvikt eller delvis leversvikt, noe som gjør det slik at pasienten trenger en transplantasjon for å leve.

Funksjon

Symptomene på leverproblemer ikke alltid utvikle og vise så snart alvorlige skader starter. Symptomene heller ikke alltid skje på en gang, eller alle sammen. Noen av symptomene er oppkast, diaré, tap av appetitt, vekt svingninger, merkelig farget avføring, mørk urin, muskelsmerter, depresjon, gulsott og gjennomgripende følelser av sykdom. Bare behandle symptomene kan skjule den underliggende problemet. Pasienter med alkoholmisbruk problemer bør være åpen med sin lege om hvor mye de drikker, slik at sykdommen kan bli bedre ivaretatt.

Effekter

Effekten av alvorlig leversykdom er ofte ignorert eller dirigerte av av alkoholikere som vanlige bivirkninger av drikking. Alkoholisme rammer opp til 10 prosent av amerikanske menn og om lag tre prosent av kvinnene. En av de mest vanlige årsaker til leversykdom hos alkoholikere er faktisk underernæring, i kombinasjon med den tyngre arbeidslast som har organ for å filtrere alle av alkohol kontinuerlig bølgende gjennom blodet. Vedvarende tretthet er et vanlig tidlig symptom på alle slags alkoholisk leversykdom.

Betraktninger

Levercirrhose, eller arrdannelse, er en svært vanlig effekt av alkoholmisbruk. Det kan også føre til steatose, også kjent som fettlever. Det kan også føre til hepatatis, som først presenterer med gulsott. Symptomene på alkoholisk leversykdom inkluderer en alvorlig vitaminmangel som kan behandles med alkohol avholdenhet og regelmessig inntak av vitaminer sammen med pågående behandling for alkoholisme. De smertefulle og livstruende effekter av alkoholisk leversykdom er ikke de eneste farene ved alkoholisme, men de er noen av de mest alvorlige og vanskelige å reversere.

Identifikasjon

Skrumplever er den akkumulerte arrdannelse gjort til leveren vev av alkohol og andre giftstoffer. Det ble en gang i frisk lever blir erstattet av fibrøse masser av arrvev, som hindrer fri blodstrømning gjennom organet. Selv om det ikke er kjent, kan de problemer som forårsakes av cirrhose føre til hjernedysfunksjon, som farlige stoffer som ellers ville være riktig filtrert av leveren slippe forbi blod-hjernebarrieren, forårsaker redusert mental funksjon og andre mer alvorlige symptomer. Nyre smerte kan også bli et problem, som skrumplever fører til redusert nyrefunksjon - og i noen tilfeller feil - i de senere stadier av alkoholisme.

Historien av skrumplever

Historien av skrumplever


Skrumplever er en tilstand som hindrer leveren fra å fungere som det skal. Leveren er et av de største og viktigste organene i kroppen din. Det eliminerer giftstoffer som alkohol og bakterier. Det gjør galle slik at du kan fordøye mat, og sukker og vitaminer lagres der for senere bruk. Skrumplever kan ha en ødeleggende effekt.

Levercirrhose

Fibrose er begynnelsen av levercirrhose. Når leveren er skadet, dets celler dør og arrvev former. Arrdannelse prosessen kalles fibrose. Hvis leveren opprett gjentatte skader, arr etter hvert dekker hele leveren. Ifølge American Liver Foundation, når leveren er helt arrete, krymper den og blir vanskelig - denne tilstanden kalles skrumplever.

Årsaker

Cirrhose forårsaket av gjentatte skader på leveren. Det tar normalt år med alvorlige skader for skrumplever å utvikle. For folk flest, er skaden ofte forårsaket av mer enn én faktor. Ifølge LiverFacts.com, tung alkoholforbruk og hepatitt C er vanlige årsaker. Fedme er også vanlig blant dem som berøres, og skrumplever kan også være forårsaket av sykdommer som cystisk fibrose.

Symptomer

Det er vanligvis ingen symptomer i tidlige stadier av tilstanden. Ifølge Resept for Herbal Healing er levercirrhose ofte oppdaget under en rutinemessig eksamen eller en blodprøve for en urelatert grunn. Vanlige symptomer er vekttap, oppkast, kvalme, magesmerter, hyppig forstoppelse eller diaré og svakhet. Selv om mindre vanlig, kan mage svelling også forekomme.

Diagnose

Levercirrhose er vanligvis diagnostisert etter en rekke blodprøver og fysiske eksamener. Hvis leveren føles hardt eller forstørret under eksamen, vil blodprøver være nødvendig. Legen din kan også utføre bildebehandling prosedyrer for å få en titt på leveren din. En CT-skanning, ultralyd, eller lever skanning kan gi legen en visuell. En lever vevsprøve kan også bli fjernet i løpet av en biopsi og undersøkt under et mikroskop.

Behandling

Ifølge LiverFacts.com, avhenger behandling av årsaken og alvorlighetsgraden av tilstanden, og hvis det er komplikasjoner. Målet med behandlingen er å stoppe fremdriften av tilstanden eller reversere skader. Hvis komplikasjoner er til stede, må de håndteres med også. En transplantasjon kan være nødvendig dersom leveren er for sterkt skadet å fungere.

Vertigo Triggers

Vertigo Triggers


Noen gang føler at din verden er spinning og du er ikke sikker på hvorfor? Vertigo, også kjent som svimmelhet, er et symptom på en sykdom eller noe ute av balanse i kroppen din. Personer klaget over svimmelhet kan oppleve sensasjonen av spinning, hvirvlende, svimmelhet, ustøhet eller følelse som de kan besvime. Vertigo er vanligvis en indre øret problem og er et vanlig helseproblem hos voksne.

Hvorfor er My Head Spinning?

Svimmelhet resultater når det er en forstyrrelse i en av de områder av det vestibulære system, som omfatter det indre øret, vestibulære nerve, hjernestammen, og cerebellum.

Vertigo Symptomer

Vertigo er vanligvis identifisert av en svimmel, ør følelse eller føler at du og din verden er spinning hver gang du flytter. Men vertigo kan også bære symptomer på kvalme, synssvekkelse, tretthet, rask hjerterytme, svetting, muskelsmerter, kognitiv svikt og følsomhet for lys og lyd. I tillegg til svimmelhet, kan andre perifere vestibulære lidelser omfatter øret press, øresus eller hørselstap. Svimmelhet forårsaket av et slag eller migrene eller annen sentral vestibulær lidelse kan inkludere symptomer på nedsatt bevissthet, manglende evne til å snakke, muskelsvakhet og mangel på koordinering. Den primære risikoen for å vertigo er økt sjanse for å falle og mulig skade på grunn av opplevelser av svimmelhet og ustabilitet.

Perifere vestibulære Vertigo Triggers

Indre øret lidelser kan være forårsaket av indre øret infeksjoner, hodeskade, bygge opp av kalsium og protein krystaller i øregangen og indre øret degenerasjon. Medisiner, miljømessige kjemikalier og giftstoffer, og alkohol kan også føre til svimmelhet. Viral eller bakteriell ørebetennelse, forkjølelse, influensa, hjernehinnebetennelse, skader og hodeskader eller andre årsaker til betennelse til øret og hjernen membraner kan alle gi symptomer av vertigo.

Sentral vestibulær Vertigo Triggers

Vertigo kan også være et symptom på en mer alvorlig lidelse, inkludert kardiovaskulære lidelser, migrene, multippel sklerose, svulster, hjerneslag og andre forstyrrelser i sentralnervesystemet, hodeskader og noen lidelse der en kroppslig system er ute av balanse. Din lege vil finne årsaken til din svimmelhet ved å administrere en fysisk og nevrologisk undersøkelse, og hvis nødvendig, vil han be om blodprøver, imaging tester og nevrologiske tester for å diagnose lidelsen forårsaker din svimmelhet.

Sure Fire botemidler for bakrus

Sure Fire botemidler for bakrus


Å bli kvitt en bakrus er ingen enkel oppgave. Gjennom årene har folk kommet opp med merkelige og uvanlige metoder for å lindre hodepine, kvalme og tretthet som kan komme etter en natt med tung drikking. Men de fleste helseeksperter er enige om at bakrus kan kun kureres med noen grunnleggende egenomsorg taktikk, ikke en magisk pille eller kur-all supplement.

Spis noe

Spise kan være det siste som virker tiltalende etter å ha våknet opp med en bakrus, men mat kan være en god måte å absorbere alkohol fortsatt igjen i kroppen etter en natt med drikking. Egg, i særdeleshet, har blitt sies å være en god bakrus mat. Egg inneholder cystein, som kan hjelpe leveren sammenbrudd giftstoffer fra alkohol. Hvis maten gjør kvalmen verre, prøver å spise en svært liten del av noe lett fordøyelig som frukt eller hele korn brødet.

Drikke

Det er allment kjent at drikking tørker kroppen. Det er en god ide å drikke ett glass vann for hver alkoholholdige drikke fortært, men en bakrus krever også rikelig med væske. Siden kroppen mister mineraler og salter fra å behandle alkohol, drikke en flaske av en sportsdrikk eller elektrolytt-forbedret vann for å hjelpe fylle og hydrate celler. Urtete, for eksempel peppermynte eller ingefær, kan også bidra til å berolige en urolig mage og lette symptomer på kvalme.

Epsom Salt Bath

En Epsom salt bad er en enkel og effektiv måte å redusere symptomer på bakrus, spesielt hodepine. Epsom salt hjelper slappe hovne blodårer og kan trekke giftstoffer ut av huden. Tømme et par kopper Epsom salt inn i et varmt bad og suge i minst 20 minutter. Denne bakrus middel kan også ha en beroligende virkning på oppblåsthet eller trykk i hodet.

Sleep

Når alt annet svikter, er søvn en av de beste måter å kurere en bakrus. Faktisk, kan tid og hvile helt lindre bakrus symptomer. Hvis det er mulig, sette fri fra jobb eller husarbeid før symptomene er borte. Påfør en kald komprimere til hodet og slå av mobiltelefoner og TV i noen timer. Anstrenge seg for å få ting gjort i stedet for å hvile vanligvis bare gjør en bakrus verre.

Hva gjør Protein Shakes Do?

Hva gjør Protein Shakes Do?


Mange protein-shake produsenter pryder deres produktets emballasje med bilder av perfekt skulpturerte kropper, som et løfte om hva deres produkt gir. Mens maker overdriver ofte produktets krav, trenger protein shakes yte hjelp i å bygge muskler og vekt kontroll når det brukes med omhu. De kan også få deg tilbake på føttene etter en natt med fråtseri. De er imidlertid ikke mirakel eliksirer, og er mest effektive når de er inkorporert inn i en allerede sunn diett.

Muskel Building

Protein rister først og fremst fungere som et supplement til bodybuilding. Protein inneholder aminosyrer, som er de grunnleggende byggesteiner for muskelvekst. Protein hjelper også musklene til å leges etter en anstrengende trening. Drikker en protein shake rett etter en treningsøkt leverer raskt disse proteinene til musklene når de er mest i behov av helbredelse. Kroppen kan bryte ned væsker raskere enn den kan tørrstoff, så en protein shake fordeler musklene raskere enn solid mat som inneholder protein.

Metabolisme Vedlikehold

Gjennomsnittlig voksen krever 46-56 gram protein hver dag, ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky. De fleste voksne er i stand til å få det gjennom et normalt, sunt kosthold, så protein shakes er ikke nødvendig for et balansert kosthold. Ernæringsfysiologer, men anbefaler at seks små måltider om dagen er å foretrekke til tre store måltider for å få til ideelle metabolisme nivåer. Finne tid til å planlegge og forberede seks måltider om dagen kan være utfordrende, skjønt; et protein shake kan tjene som et kosttilskudd for en av de daglige måltidene.

Hunger Killer

Trenger en matbit? Proteinkilder som en protein shake er et godt valg, ifølge Zeratsky. Drikker en protein shake vil forlate deg følelsen fornøyd lenger enn en sukkerholdig, karbohydrat-laden snack, som kroppen vil brenne bort raskt. Det vil også hindre deg fra å vende tilbake til kjøleskapet for mer, til slutt bidrar til å redusere antall kalorier du forbruker daglig.

Hangover Hjelp

Et protein shake kan bidra til å avhjelpe et bankende hode og kvalm mage om morgenen etter en natt med tung drikking. Aminosyrer hjelpe rense kroppen for giftstoffer som alkohol etterlater seg. Siden de fleste rister er melk basert, de også kan bidra til å berolige mageslimhinnen skadet av alkohol. Kaste i et stykke frukt eller to for å legge til vitaminer og vann, som begge vil hjelpe rehydrere kroppen, og du vil være over at bakrus på kort tid.

Misforståelse

Til tross for enkelte produktenes krav, er en ting en protein shake vil ikke gjøre føre til vekttap eller brenne fett. Selv om de kan bidra til å få en diett på sporet, de inneholder også kalorier selv. Kroppen vil lagre protein ikke brukes av musklene som energi, og den lagrer ubrukt energi som fett. Derfor drikker for mange protein shakes, særlig i kombinasjon med inaktivitet, vil hindre vekt-tap innsats, ikke hjelpe dem. I tillegg trenger protein shakes ikke inneholde de nødvendige næringsstoffene i frukt, grønnsaker og korn, så bruk dem som et måltid erstatning sparsomt.

Kosttilskudd for et sunt leveren

Kosttilskudd for et sunt leveren


En sunn leveren er viktig for at kroppen skal fungere på et optimalt nivå. Hovedfunksjonen av leveren er å avgifte blodet og hjelpe resten av kroppen i behandlingen av vitaminer og mineraler. Leveren skaper galle, som den bruker til å hjelpe kvitt resten kroppen av avfall og giftstoffer. Hvis leveren ikke blir vedlikeholdt med riktig kosthold eller blir utsatt for skadelige giftstoffer på en jevnlig basis, vil det ikke fungere skikkelig og generell helse vil forringes. Legge riktig kosttilskudd til kosthold vil hjelpe deg å opprettholde et sunt leveren.

Milk Thistle

Melk tistel er ofte tatt for å beskytte leveren mot oksidering og skader fra frie radikaler. Forbindelsen som virker som den aktive ingrediens i melk tistel er silymarin. Silymarin er en potent antioksidant som kan redusere betennelse i leveren og fremme reparasjon av leverceller som har blitt skadet av giftstoffer eller alkohol.

Silybium produkter er laget fra frøene av planten. I de fleste kommersielle preparater av melk tistel, er silymarin hovedingrediens og utgjør 70 til 80 prosent av blandingen.

Løvetann

Løvetann er en annen vanlig supplement som brukes til å beskytte og reparere leveren. Luteolin og apigenin er de to viktigste flavonid forbindelser ansvarlig for løvetann effektivitet som en lever supplement. De har veldig sterke antioksidant, anti-hypoglycemic og anti-krampaktig egenskaper. I noen studier har de vist seg å ha anti-bakterielle egenskaper i tillegg.

Hvitløk

Hvitløk er en naturlig antibiotika som også bidrar til å bremse produksjonen av kolesterol med leverceller med så mye som 40 til 60 prosent. De viktigste forbindelser som forårsaker at dette skal skje er S-allyl-cystein, S-etyl-cystein og S-propyl-cystein. Bruken av hvitløk som et supplement er trygt for de fleste mennesker. Hvitløk har tidvis gi bivirkninger som halsbrann, kvalme, oppkast og en brennende følelse i munnen eller magen.

Alpha-Lipoic Acid

Alpha-Lipoic Acid hjelpemidler leveren helse sterkt. Det er en av de mest potente antioksidanter og er effektiv i å utligne skade av frie radikaler som kan være skadelige for leveren og generelle helse. Det er også oppløselig i både fett og vann, slik at det effektivt kan arbeide i alle celler i kroppen, inkludert alle cellene som er tilstede i leveren. I tillegg øker alfa-liponsyre effektiviteten av andre antioksydasjonsmidler slik som vitamin C, vitamin E og koenzym Q10. Det øker også nivået av glutation som produseres av kroppen, noe som er viktig for avgiftning av leveren.

Betraktninger

Når du velger å legge kosttilskudd til kosthold, konsultere en lisensiert lege før du gjør det. Kosttilskudd kan føre til helseskader når de brukes feil eller i overkant. Kosttilskudd er ikke en kur-all for leverproblemer, og bør være koblet sammen med et sunt kosthold og trening for maksimal effektivitet.

Hvordan å gjøre Natural Liver Cleansing Diet

Hvordan å gjøre Natural Liver Cleansing Diet


Ta vare på leveren er viktig for helse og trivsel for hele kroppen. Leveren er det naturlig filter for kroppen din, filtrere ut giftstoffer og ikke tillater dem å absorbere inn i blodet gjennom fordøyelsessystemet. Leveren tar vare på deg ved å filtrere ut disse skadelige giftstoffer, og den trenger en pause. En leveren rensing kosthold er en fin måte å skylle ut leveren din. Bruk naturlige leveren rensing diett for å oppdatere din leveren helse.

Hvordan å gjøre Natural Liver Cleansing Diet

Ta mat fra kosten, særlig de som skadelig for kroppen din. Det første trinnet av den naturlige leveren rensing kosthold er å bytte til en all-flytende diett for to til tre dager. Dette betyr ikke at du kan tøffer brus og kaffe. Hold deg til vann og 100 prosent fruktjuice, for eksempel eple, drue og tranebær. Velg saft som inneholder bare vann og fruktjuice.

Start LSA mix: tre deler linfrø (linfrø), to deler solsikkefrø og en del mandel. Dette vil gi kroppen din de essensielle fiber, fettsyrer og næringsstoffer den trenger, samt bidra til fôr leveren det den trenger mest. Kjøp den bakken opp (eller gjøre det selv) og strø på mat eller blande opp med din favoritt mat. Det er best med frokost om morgenen.

Rengjør ut boligen. Fjern all snack mat og mat og drikke med konserveringsmidler og kjemikalier. Hvis du er usikker på om noe er dårlig for deg eller ikke, kaste det bort for å være trygg. Spør deg selv om maten kommer fra bakken eller et tre. Hvis svaret er nei, og deretter kaste den bort. Dette er en perfekt tid for å gjøre en livsstilsendring og begynne slanking sunnere. Hvis du har mat og / eller drikke som ikke er åpnet ennå, ta dem til din lokale mat bank å donere dem.

Begynn å gjeninnføre matvarer i kostholdet ditt. Prøv mørke, grønne bladgrønnsaker, rødbeter, artisjokker, brokkoli, løk, hvitløk, grapefrukt, mango, papaya, sitroner og grønnkål. Disse matvarer er lett på magen, lever og hele fordøyelsessystemet. Sørg for at din toast er vanlig med ingenting på det. Spis disse matvarene for første én til to dager etter at flytende diett og fortsette å drikke rikelig med vann og 100 prosent fruktjuice.

Spis mer mat til en god variasjon. Begynn å innføre flere matvarer i kostholdet ditt, for eksempel dampede grønnsaker og frukt. Bla gjennom din dagligvarebutikk for sunn mat valg. Legg til litt sunn yoghurt, melk, frokostblandinger, havregryn og mer til kosthold. Hold deg unna alkohol, sigaretter, kaffe, sjokolade, brus, chips og kaker.

Hint

  • Du kan gjøre den naturlige leveren rensing diett en gang hver 30. dag.
  • Slutte å røyke og drikke i løpet av din naturlige leveren rensing kosthold. Ved hjelp av skadelige giftstoffer, som alkohol, vil bare skade leveren din. Hvis du har en medisinsk tilstand, sjekk med legen din før du prøver den naturlige leveren rensing kosthold.

Forbedret leverfunksjon på grunn Diet

Leveren er det største indre organ, og en av de mest komplekse. Det hjelper oss å absorbere næringsstoffer og vitaminer som A, D, E og K. Det hjelper også å fjerne giftstoffer fra alkohol og medisiner, samt miljøgifter ervervet gjennom kosten vår. Leveren produserer også viktige proteiner, slik som den ene som bidrar til å koagulere blodet. Leveren produserer også galle, som lagres i galleblæren. Bile hjelper på fordøyelsen og absorpsjon av fett. Det er viktig å ta vare på leveren gjennom riktig ernæring.

Første, ingen mer giftstoffer

Siden leveren primære jobb er å fjerne giftstoffer, er det best å unngå matvarer som inneholder skadelige kjemikalier for ikke å sette en belastning på orgel. Når du tenker på en lever-sunt kosthold, tror naturlig mat. Prøv å unngå sprøytemidler, ugressmidler, kunstige smaker og farger og kunstige konserveringsmidler. Kjøpe økologisk og lokal mat så mye som mulig, eller vaske produsere med en grønnsak vask hvis du ikke kan kjøpe økologisk. Kjøtt og meieriprodukter er viktigere å kjøpe økologisk da disse ikke kan vaskes. Kunstige søtstoffer bør unngås. Unngå overskytende alkohol for å støtte leveren din. Over-the-counter medisiner som paracetamol bør unngås også.

Fargerike grønnsaker

Michael Pollan, forfatter av The Omnivore dilemma, spurte mange dietitians og ernæringseksperter for råd om den perfekte diett. Ingen kunne bli enige om hva som var viktig, men de alle enige om at vi trenger å konsumere mer grønne bladgrønnsaker. Ifølge Dr. Sandra Cabot, kjent som "the Liver Doctor," 30 til 40 prosent av kostholdet bør bestå av rå grønnsaker i alle farger: mørkegrønne seg som grønnkål og spinat, oransje grønnsaker som gulrøtter og røde grønnsaker som tomater.

Gode ​​Fett og Protein

Leveren din trenger fett som linfrøolje og oljer som finnes i nøtter og frø som gresskarfrø, sesamfrø, mandler og solsikkefrø. Kaldt vann fisk som laks inneholder også oljer som er veldig sunt for leveren din. Smør fra gress-matet kuer og avokado hjelpe leveren din også. Olivenolje og drue frø oljer er veldig sunt for leveren og inneholder omega-6 fettsyrer. Omega-3-fettsyrer finnes i kaldtvannsfisk. Kroppen din trenger en balanse av disse for å holde seg frisk. Vanligvis får vi nok omega-6 fettsyrer og trenger å supplere med omega-3 fettsyrer.

Leveren din trenger også protein for å holde seg frisk. Prøv å få protein fra fisk, nøtter, frø og bønner. Prøv å begrense andre typer proteiner, særlig rødt kjøtt. Når du tilbereder, prøv å broil eller spise dem i supper. Unngå høy temperatur metoder for matlaging kjøtt, fordi dette kan føre til etablering av skadelige kjemikalier, ifølge Sally Fallon, forfatter av næringsrike tradisjoner.

Hvordan detox i Ohio

Hvordan detox i Ohio


Ifølge National Substance Abuse Index, alkohol, kokain, heroin og marihuana er de viktigste årsakene til avhengighet og arrestasjoner i delstaten Ohio. Målet med "detox" er å rense kroppen for uønskede giftstoffer fra alkohol eller stoffmisbruk, slik at kropp og sinn kan rehabilitere for økt helse. Detoxing og rehabilitering er en pågående prosess som drar nytte av hjelp fra medisinske fagfolk, narkotikaavhengighet rådgivere, familie og venner. Du kan få støtte og veiledning i Ohio gjennom avrusning og gjenoppretting trinn på en rekke innleggelse eller polikliniske tilbud og gjennom rådgivning og møter plassert over hele staten for å hindre tilbakefall.

Hvordan detox i Ohio

•  Spør venner og familie som bor i nærheten av deg for å få hjelp i å forkaste vanedannende stoffer og i å hjelpe deg å finne detox eller rehabiliteringssentrene i din Ohio byen. (Se Resources.) Finne et sted, for eksempel Rusmiddel Recovery Center Cleveland Clinic eller poliklinisk Håpets Hus for Alkoholikere i Columbus, Ohio, for å detox i nærheten av hjemmet ditt kan hjelpe deg med å forplikte seg til rehabiliteringsprosessen under og etter detox grunn til bekvemmelighet og nærhet av anlegget til din bolig. Ohio innleggelse detox-programmer kan omfatte familiebesøk, så å finne et senter i nærheten av dine slektninger bistår familien din i partipating i prosessen.

Gjennomføre forskning på Internett for å finne stasjonær og ambulant rehabiliterings i Ohio. Se på programmene hvert senter tilbyr. Liste 02:58 Ohio rehab sentre som passer dine behov. Ring og planlegge avtaler for å besøke steder.

Skriv en liste med spørsmål angående behandling planer, gjest visitas, rådgivning, programlengde og kostnader. Ta med dine spørsmål til Ohio rehab sentre for å ta notater. Snakk med rådgivere ved hvert senter å vurdere og få anbefalinger om hvilke behandlinger passer best til dine behov og tilgjengelighet.

Be om veiledning fra familiemedlemmer og venner som har observert din oppførsel og avhengighet av om du hører hjemme i en Ohio innleggelse eller poliklinisk anlegget. Vurder dine arbeidsplan, ansvar, økonomi og nivå av avhengighet i å bestemme det beste anlegget for behandling.

Bestem hvilke Ohio rehab anlegget du ønsker å delta for detox og rehabilitering. Ring anlegget og planlegge en tid for inntak. Sjekk inn på rehab anlegget. Følg alle anbefalingene fra dine Ohio medisinske fagfolk og rådgivere for å detox og begrense sjansene for tilbakefall.

Fortsett med rådgivning som et poliklinisk etter stint i en Ohio rehab program. Delta på lokale AA-møter i din Ohio by eller tettsted for å få støtte fra andre Ohio beboere som lider av avhengighet, og for å holde deg på sporet med din rehabilitering. Urge dine familiemedlemmer til å delta på lokale Al-Anon møter for støtte i håndteringen av din avhengighet og i å hjelpe deg i din utvinning.

Fysiske effektene av alkoholbruk

Forbruket av alkohol har kortsiktige og langsiktige effekter på menneskekroppen. Disse fysiske effektene av alkoholbruk spenner fra det demping av mentale prosesser til farlige sykdommer som skrumplever og alkoholisk hepatitt. Alkoholinntak hemmer sentralnervesystemet hos et menneske og har flere andre effekter som berører forskjellige deler av kroppen.

Alkohol Metabolism

I motsetning til andre matvarer og væsker, er alkohol ikke fordøyd når det er konsumert. Alkohol vil reise direkte inn i blod, med 20 prosent av det tar en rett bane inn i blodet, og de resterende 80 prosent absorbert gjennom tynntarmen inn i blodet. Siden alkoholen må fortynnes seg i vannet av kroppen til reise, så en hvilken som helst organ som inneholder store mengder vann, for eksempel i hjernen vil bli utsatt for dets effekter. Menn har mer muskler enn kvinner, noe som betyr at siden muskelvev har mindre vann i det enn fettvev, kvinner er normalt påvirket enda mer ved alkoholforbruk enn menn er.

Psykiske effekter

Alkoholforbruket er helt ødeleggende for sjelsevner. Det reduserer en persons tenkeevne, forårsaker en person til å gjøre dårlige beslutninger uten hensyn til konsekvensene. Tankeprosessen er bremset dramatisk, og siden alkohol er en depressant, det påvirker de delene av hjernen som er ansvarlig for dommen. Som hjerneaktiviteten er bremset ned, kan effekter som senket reaksjonstid, nedsatt syn, svake muskler, dårlig hukommelse og utydelig tale resultere. Alkohol kan føre folk til å oppleve personlighetsendringer og sier og gjør ting som de senere vil angre på.

Leveren

Alkohol har en drastisk virkning på leveren over tid. Leveren er kroppens største organ og utfører mange funksjoner. En av dem er å rense kroppen for giftstoffer som alkohol. Små mengder alkohol presentere noe problem til en normal leveren, men store mengder kan føre til slike medisinske tilstander som lavt blodsukker, en opphoping av fett og sykdommer som alkoholisk hepatitt-betennelse i leveren. Skrumplever er en annen potensielt dødelig leversykdom som oppstår når sunt leveren vev er arrete fra virkningene av langvarig alkoholforbruk, med leveren til slutt ikke klarer å fungere.

Kvinner og alkohol

Gravide kvinner som hengir seg til alkohol sjanse utvikling av fødselsskader i deres ufødte barn. Bones kan danne feil, veksten kan bli hemmet, hjertet kan bli påvirket og atferdsproblemer kan oppstå senere i livet - blant andre plager. Sjansen for at en kvinne kan abortere økes ved å drikke alkohol. Potensialet for brystkreft er også forsterket av alkoholforbruket.

Andre fysiske effekter

Siden alkohol påvirker tarmen og bukspyttkjertelen, kan en rekke av gastrointestinale plager være forårsaket av dens forbruk. Syre i magen blir økt med alkohol, med sår og gastritt et mulig resultat. Strømmen av blod til musklene blir redusert med alkoholen, noe som gjør dem svak. Hjertet kan bli svak når dette skjer eller lider av uregelmessige hjerteslag. Immunsystemet vil også bli påvirket av alkohol, noe som gjør det mye enklere for utenlandske inntrengere å infisere kroppen. Diabetes, hjerneskade, seksuell dysfunksjon og feilernæring har alle vært knyttet til alkoholforbruk.

Skrumplever Årsaker

Skrumplever Årsaker

Innledning

Cirrhose er definert som arrvev som dannes på leveren. Ifølge Mayo Clinic, skrumplever oftest utvikler seg etter lengre perioder hvor skade på leveren har oppstått. Som skrumplever forverres, og arrvev blir tykkere, har leveren en stadig vanskeligere tid å utføre sine oppgaver. Når leveren ikke lenger fungerer, mister leveren sin evne til å utføre viktige funksjoner som for eksempel filtrere blodet, produserer essensielle næringsstoffer, og bryte ned eventuelle giftstoffer som kroppen forbruker.

Hepatitt

Hepatitt er en annen vanlig årsak til cirrhose. Hepatitt A, hepatitt C og autoimmun hepatitt kan alle bidra til skrumplever. En av de viktigste symptomer på alle former av hepatitt er svellingen av leveren. Dette hevelse, når venstre ubehandlet over tid, kan føre til arrdannelse i leveren vev. Denne arrdannelse utvikler seg til en diagnose av cirrhose.

Mineraler

En oppsamling av visse mineraler i kroppen kan også føre til cirrhose. De vanligste syndebukkene av denne lidelsen er jern (hemokromatose) og kobber (Wilsons sykdom). Disse forstyrrelser oppstå når kroppen lagrer flere av de mineraler enn nødvendig for den daglige skjøtsel av legemet inne i organer slik som leveren. Dette fører til toksisitet av det påvirkede organ, som da kan føre til cirrhose arrdannelse.

Fat

Alkoholfrie fatty leversykdom er en annen mulig årsak til skrumplever. Denne typen fatty leversykdom oppstår når kroppen har problemer med å bryte ned fettet du spiser på en jevnlig basis. Dette kan føre til at fettet til å bygge opp i levervev. Det overskytende fett kan gjøre det vanskelig for leveren til å fungere på riktig måte, og kan bidra til utvikling av levercirrhose.

Alkohol

En av de vanligste årsakene til skrumplever er alkohol. Når du inntar alkohol, blir leveren ansvarlig for å filtrere ut giftstoffer i alkohol du drikker, og bryte det ned i stoffer som kan elimineres fra kroppen. Når du drikker for mye alkohol, kan leveren ikke lenger holde tritt med både bryte ned alkohol, samt utføre sine vanlige oppgaver med de andre matvarene du fordøye. Denne working av leveren forårsaker cirrhose å utvikle seg.