Digidexo.com

siemens høreapparater

Hvordan bruke Siemens høreapparater

Hvordan bruke Siemens høreapparater


I motsetning til høreapparater fra fortiden, nå kan du få et høreapparat som har et langvarig batteri, og er super komfortabel. Teknologi fortsetter å forbedre noe som gjør bruk av høreapparater enklere og enklere. Siemens linje av høreapparater kombinerer den nyeste teknologien og komfort slik at du får det beste fra begge verdener. Her er hvordan du bruker Siemens linje av høreapparater.

Hvordan bruke Siemens høreapparater

Velg Siemens høreapparat som er riktig for din type hørselstap. Hvis du ikke vet hvilken modell som er riktig for deg, kontakt lege eller hørsel butikken representant. For eksempel har Triano serien tre mikrofoner slik at du får fyldigere lydkvalitet.

Juster høreapparatene. Med Siemens Triano, kan du justere forsterkningen på datamaskinen. Den digitale kvalitet og allsidighet av Triano gjør den til en av de mest populære på markedet.

Prøv forskjellige ørekanallengder alternativer. Dette gjør at du kan få den passform og komfort nivå som er perfekt for deg. Siden folks ører er formet annerledes, vil alle finne forskjellige høreapparat alternativer den mest komfortable. Den Triano har en BTE (bak øret), kanalen, halv og full shell alternativer.

Still dine Siemens høreapparater til forskjellige "programmer" gjennom hele dagen. For eksempel hvis du kommer til å delta på en konsert, kan du justere høreapparatet for å imøtekomme dette og deretter programmere den til å slå av på et bestemt tidspunkt. Nice for samtalen og dessert du vil ha på kaffebar etterpå.

Ha en backup batteri på hånden. Å ha en backup-batteri eller to på hånden at du aldri vil være uten bruk av høreapparatet. Hold disse inne i saken, slik at de ikke blir ødelagt eller mistet.

Hint

 • Hold alle dine høreapparater, tilbehør og batterier utilgjengelig for barn. Små barn kan svelge delene og innholdet batteriet kan være dødelig ved svelging.

Kvalitet på Siemens Vs. Oticon høreapparater

Kvalitet på Siemens Vs. Oticon høreapparater


Oticon og Siemens er blant de beste høreapparat produsenter i verden; begge har vært i bransjen i mer enn 100 år. Oticon tilbyr en rekke avanserte høreapparater. Siemens tilbyr de mest avanserte Bluetooth-løsninger for hørselen.

Garantier

Oticon mest avanserte høreapparat leveres med to års garanti. Siemens tilbyr en tre-års garanti på sine mest avanserte høreapparater.

Kostnad

Oticon og Siemens høreapparater er sammenlignbare i pris. Begge selskapenes high-end teknologi koster ca $ 6000 et sett. Deres low-end digitale høreapparater koste ca $ 3200 et sett.

Teknologi

Siemens høreapparater tilby flere kanaler og lytteprogrammer. Som resulterer i flere finjustering evner og muligheter for brukeren.

Design

Oticon fører næringen i design, og tilbyr flere stilarter, former og farger. Wearers kan velge høreapparater som ser mer ut som tilbehør og reflektere sin egen personlige stil.

Tilgjengelighet

Både Oticon og Siemens er solgt til høreapparat butikker, audiologi praksis og øre, nese og hals leger.

Betraktninger

Kvaliteten på ekspert montering du er den viktigste ingrediensen i å velge riktig høreapparat. Høreapparater krever justeringer, måling, programmering, renhold, service og modifikasjoner som en erfaren profesjonell beste kan gi.

Hvordan å sammenligne høreapparat Prisene

Hvis du trenger et høreapparat, vil du finne massevis av merker og typer på markedet. Selv om legen din kan gjøre en anbefaling, vil du ønsker å utføre noen undersøkelser på egen hånd for å sikre at du betaler en best mulig pris for boenhet. Elementer og prisene varierer avhengig av merkevaren så vel som telefonens funksjoner.

Hvordan å sammenligne høreapparat Prisene

•  Bruk et høreapparat leverandør nettsted for å sammenligne høreapparat priser. Noen områder, for eksempel HearingPlanet.com, AidRight.com og HearingAidsCentral.com, har pris-sammenligning diagrammer. Se etter online forhandlere som markedsfører mange merker og typer, slik at du kan se et stort utvalg.

Sammenlign prisene som tilbys av de store produsentene av høreapparater. Noen kjente høreapparat stakere inkluderer Oticon, Phonak, Miracle Ear, Siemens og Sonic.

Vise antall kanaler tilgjengelig for høreapparater. Høreapparat med et høyere antall kanaler, for eksempel 15 eller mer, vil trolig koste mer enn standard versjoner, som har seks eller færre kanaler.

Finn ut hvilke funksjoner som er inkludert med høreapparater. Andre funksjoner vil påvirke hvor mye du betaler for enheten. Alternativer kan inkludere synkronisering med en telefon, reduksjon av bakgrunnsstøy, stemme varsler, ekko blokkering og FM radio kompatibilitet.

Spørre om produsentens garanti som følger med prisen på høreapparater. Mer kostbare modeller bør bære en garanti som er gyldig i tre år eller mer.

6. Finn ut om forsikring er inkludert i prisen for høreapparater som du sammenligner. Mange høreapparater kommer med en standard ett års forsikring som beskytter mot tap og skade.

Hvordan du rengjør Centra Livet Høreapparat

Din Siemens Centra Livet høreapparat er en miniatyr elektronisk digital enhet. Det er en arbeidshest som går 14 til 16 timer i døgnet i fuktige, fuktige, voksaktig ører på 98,6 grader under varme somre, kalde vintre og regntider. Hvis du vil høreapparatet til å fungere på topp ytelse og vare i mange år du må ta godt vare på den. Det betyr at regelmessig rengjøring. Din Siemens Centra Livet har tre deler som må kontrolleres og rengjøres på en daglig basis: høreapparatet, tynne rør og kuppel.

Hvordan du rengjør Centra Livet Høreapparat

•  Tørk kroppen av høreapparatet med en ren klut eller et papirlommetørkle for å fjerne smuss, oljer og svette.

Brush over de to mikrofonåpninger for å fjerne skitt eller rusk som ville blokkere lyden kommer inn i høreapparatet.

•  Børste over spissen av kuppelen som dekker enden av det tynne rør. Dette vil fjerne ørevoks som ville blokkere lyden fra å forlate den tynne røret. Vær forsiktig med å presse bust inn i kuppelen da dette kan presse ørevoks dypt inn i røret.

Klem forsiktig på sidene av kuppelen med ren klut eller et papirlommetørkle å fjerne voks som kan forholde seg til dette området.

Sett dome hvis det har en tendens til å lett gli av tynne rør.

Ta tak i tynne-tube boliger der den kobles til høreapparatet med tommel og fore-finger. Skru forsiktig bolig en kvart omdreining mot klokken for å koble den tynne-tube enhet fra høreapparatet.

•  Plasser dysen av den komprimerte luft kan inn i åpningen av det tynne røret huset og blåser ut en hvilken som helst voks, støv eller væske som kan være i det tynne røret.

Koble den tynne rør til høreapparatet ved å rotere huset en kvart omdreining med klokken og forsiktig presser på samme tid.

Åpne batterirommet og kontrollere om batteriet er rust eller korrosjon. Hvis batteriet er korrodert, vil den ha en grønnaktig farge.

Inspiser innsiden av batterilokket for rust eller korrosjon. Bruk en ren bomullspinne for å rengjøre den.

Hint

 • Hvis batteriene fortsette å få rustne eller korrodert, ta kontakt med din audiograf. Høreapparatet blir utsatt for fuktighet eller svette.
 • Erstatnings kupler og tynne rør er ikke tilgjengelig på apotek eller jernvareforretninger. Du kan få dem fra din audiograf eller klinikker som driver Siemens Centra Redningshøreapparater.
 • Ikke vask høreapparater.
 • Ikke senk høreapparatene i vann.
 • Ikke bruk alkohol eller løsemidler for å rengjøre høreapparatene.

Hvordan kjøper et lavt priset høreapparat ved hjelp av Internett

Hvordan kjøper et lavt priset høreapparat ved hjelp av Internett


Shopping for en lav-priset høreapparat kan være en tidkrevende oppgave fordi det er så mange merker og typer på markedet i disse dager, samt et stort antall nettbutikker som selger enhetene. På grunn av det, bør det første skrittet i å anskaffe en rimeligere høreapparat over Internett skal konsultere med en audiograf eller andre profesjonelle høring spesialist for å fastslå hvilken type enhet er bokstavelig talt riktig passform, og for rett pris.

Hvordan kjøper et lavt priset høreapparat ved hjelp av Internett

En vite på forhånd hvilken type og stil på høreapparat du trenger og ønsker, for eksempel digital, Bluetooth, åpen passform eller beinledning. Alle som ikke allerede har en type i tankene bør konsultere sin personlige audiograf eller andre høre spesialist for å finne ut hvilken type høreapparat ville best passer hans eller hennes behov. Etter innsnevring ned valgene, spør om det finnes rimeligere alternativer til de mer populære eller dyre merkevarer.

•  Besøk uavhengig, tredjeparts nettsteder som er dedikert til den nyeste informasjonen om høreapparater. Uavhengige nettsteder kan telles på å gi informasjon og rettferdig og upartisk analyse av hørselshjelpemidler på markedet. Blant de mer anerkjente nettsteder er consumerreports.org, hearingaidreviewsx.com og hearingaidsdigital.com, som tilbyr tips og anbefalinger for forbrukere på jakt på nettet for lavt priset høreapparater.

Sjekk hjemmesidene til tredjeparts nettbutikker som selger høreapparater og er kjent for lave priser, for eksempel amazon.com, eBay.com, costco.com og walmart.com. De fleste av forhandlere selger flere typer og merker av høreapparater, og har bilder av enhetene, samt kundevurderinger, anmeldelser og detaljerte produktspesifikasjoner. Noen forhandlere som Amazon og eBay, selger også brukte høreapparat, som vanligvis pleier å være billigere enn nye.

Shop ved å sammenligne produkter på de forskjellige nettstedene høreapparat produsenter. De fleste store merker, som for eksempel Siemens (medical.siemens.com), Miracle Ear (mirakel-ear.com), Oticon (oticon.com) og Phonak (phonak.com) har nettsteder med eksempler på sine produkter og priser. Et pluss er at gjennom skure et bestemt nettsted, kan du være i stand til å finne en god avtale. En ulempe er imidlertid at å kjøpe en på nettet fra en masseprodusenten betyr at tilpasset montering er ikke et alternativ.

Hvordan åpne et høreapparat Butikk

Hvordan åpne et høreapparat Butikk


Den høreapparat-bransjen har vist seg å være en lavkonjunktur-proof industrien. Mens verdens finanskrisen var fortsatt dvelende gjennom 2009 rapporterte høreapparat produsenter en 6.07 prosent økning i årlig omsetning. Ifølge David H. Kirkwood (redaktør for Hearing Journal), viste 2009 tredje kvartal bransje tjene resultater en forbløffende 8,75 prosent økning over 2008 tredje kvartal inntekter. Dette betyr at til tross for harde tider, folk er fortsatt kjøpe høreapparater. Eksperter på høringen Journal tror folk nå se høreapparater som en medisinsk nødvendighet snarere enn en luksus element. I tillegg fortsetter den eldre befolkningen å vokse, hørselstap påvirker millioner av mennesker rundt om i verden, og høreapparat-teknologi fortsetter å avansere. Alle disse faktorene gjør et høreapparat-butikken en ideell virksomhet for å åpne.

Hvordan åpne et høreapparat Butikk

Franchised Hearing-Aid Butikk

•  Bestem om du ønsker å være en franchisetaker. Høreapparat-butikker er enten en del av en franchise, en del av et aksjeselskap, eller er privateide. Franchise operasjoner kan være kostbart, innebærer oppstartsavgifter, franchise avgifter, og en prosentandel av fortjenesten går til morselskapet. Men på pluss-siden, en franchise virksomhet tilbyr navn anerkjennelse, god støtte, og reklame.

Ta med i din forretningsplan navnene på lokaliteter, nemlig byene, byer, stater og land, hvor du ønsker å eie en høreapparat-butikken. Franchising er begrenset til ledige territorier, og du kan ikke være i stand til å starte franchise du vil ha i det området du ønsker.

Kontakt et høreapparat-selskap som tilbyr franchising muligheter og spørre om deres kostnader, krav, og tilgjengelige territorier. Tre kjente franchise-høreapparat kjedene er Miracle-ear, Beltone, og Sonus. Amplifon International eier flere høreapparat merkevarer som selges over hele verden. Amplifon tilbyr franchise muligheter over hele verden.

Selveiende høreapparat-butikken

Bestem deg for en plassering for butikken din. Demografi og plassering kan gjøre eller ødelegge et høreapparat-butikken. Målet demografiske er pensjonister; steder omgitt av aktiv pensjonisttilværelse levende lokalsamfunn eller i mer voksen-sentrert delene av byen er ideelt. De fleste pensjonister ønsker ikke å kjøre mer enn fem miles for service, så sørg for at din nærmeste konkurrent er minst 10 miles unna.

Velg en kontorplass som er lett tilgjengelig for både funksjonshemmede og ikke-funksjonshemmede personer. Pass på at det er rikelig med parkering i front av lokalene og funksjonshemmede parkeringsplasser. Ideelt sett en høreapparat-butikken skal være minst 600-800 kvadratmeter. Du trenger to kliniker kontorer, et resepsjonsområde, resepsjonist skrivebord, venter, bad, og pauserom.

Bestem hvilke produkter du ønsker å bære i høreapparat-butikken. Flere store høreapparat produsenter tilbyr engros høreapparater til privateide klinikker, inkludert Oticon, Siemens, Starkey, GN ReSound, Unitron, og Sonic Innovations. Disse selskapene gi fagfolk med produktprogramvaren, støtte og opplæring. Du kan også selge høreapparat batterier, hørselstekniske hjelpemidler og produkter for øret rengjøring og beskyttelse. Alle disse tilleggsprodukter kan kjøpes fra høreapparat-produsenten av ditt valg.

Hørsel-aid Lagre Necessities

Bestem deg for et firmanavn og forretningstype. Ta vare på Betegnelser først. Selv for franchising må du ha ditt eget selskap, skatt identifikasjonsnummer, og firmanavn. Søk om en bedrift lisens fra staten eller provinsen. Søk om en omsetningsavgift lisens.

Kontakt statlige eller provinsielle avdeling for helse eller avdeling av særskilt bevilling til å søke om et høreapparat-giverens lisens. Hvis du vil være fysisk montering kunder med høreapparater i butikken i stedet for å ansette en spesialist, må du også ha en lisens for å dispensere høreapparater.

skaffe nødvendig utstyr for å starte business. Et høreapparat-butikken trenger minst én datamaskin, kontor med mottak pulter og stoler, et stort arkivskap, en lyd-bevis testing messe (med mindre du har bygget din kontor for å være helt lydtette), en audiometer, en kopi / faks maskin, foran kontorrekvisita, og kliniker forsyninger.

Snakk med høreapparat-produsenten representant eller en regional tjen manager om hva programmering, dokumentasjon og programvare forsyninger de kan gi. De fleste produsenter vil forsyne deg med de verktøyene som trengs for å programmere deres merkevare av høreapparater. Du trenger audiogram, innkjøpsavtaler, medisinsk fritak, medisinske henvisninger, og hva andre dokumenter staten eller provinsen krever for salg av høreapparater.

Market selv eller leie en markedsføring / PR-representant. Få brosjyrer fra produsenten, har visittkort laget, og kjøre en annonse i lokalavisen. Komme seg ut i samfunnet, besøke gamlehjem, og tilby å gjøre gratis pedagogisk presentasjoner. Finn ut om lokale helse eller senior-levende expos og være utstiller. Få ord ut om din nye høreapparat-butikken og annonsere grand-åpning specials, stort salg, rabatter og freebies.

Hvordan programmere Centra Livet Høreapparat

Hvordan programmere Centra Livet Høreapparat


Ifølge nettstedet Siemens, Siemens Centra Redningshøreapparater tilbyr avanserte funksjoner utformet for å gi den mest naturlige, personlig og behagelig lytteopplevelse mulig. Riktig høreapparat programmering krever et visst nivå av kompetanse og bør bare forsøkes av en lisensiert audiograf. Programmerings leder deg gjennom prosessen. Med noen få justeringer, vil du ha Siemens Centra Livet høreapparat nøyaktig programmert for pasientens behov.

Hvordan programmere Centra Livet Høreapparat

•  Ha pasient til stede for programmeringen. Planlegg en 45 til 60 minutters montering og programmering avtale. Hvis du gjør en umiddelbar passform, har tenkt på 30 til 40 minutter for programmering, rådgivning, veiledning og pasient spørsmål.

Koble høreapparatet til datamaskinen. Bruk en hi-pro bånd eller pin eller hva enheten du bruker til å koble høreapparater til datamaskinen for programmering.

Åpne din Noah3 eller Siemens Connexx tilpasningsprogram og lese ut høreapparatet. Kontroller at datamaskinen er erkjenner den tilkoblede høreapparatet. Skriv inn din pasientens informasjon, inkludert hennes komplett audiogram. Gjenta lese ut prosessen. Påfør første passform eller passer best før plassere høreapparatet i pasientens øre.

Plasser pasienten for sonderør måling. Plasser den virkelige øret sonderør mikrofon på øret hans. Plasser røret i øret hans i riktig dybde og deretter sette inn høreapparatet. Høreapparatet skal være koblet til datamaskinen din mens du utfører ekte øret måling.

Gjør en innledende ren tone måling, en live tale måling og en innspilt tale måling. Hvis alle dine virkelige øret målingene er jevnt i talen kano, la høreapparatet programmert som er.

Før du justerer volumet, kontrollere funksjonsinnstillinger på Centra Livet høreapparat. Hvis lyden Smoothing er satt for høyt vil det dempe høyfrekvente lyder. Rettet mikrofoner vil redusere lave frekvenser. Foreta mindre justeringer i henhold til dine virkelige øret måleresultater, deretter re-tiltak.

Kontroller at data Learning funksjonen er slått på. Data Learning gir deg en idé om hva slags miljø der pasienten har vært iført sitt høreapparat og hvor ofte han har vært iført den. Denne informasjonen vil hjelpe deg å gjøre justeringer på hans ett, to og tre ukers kontroller.

Lagre høreapparatet innstillinger, skrive ut den siste ekte øret måling og koble fra programmering wire og sonderør mikrofon.

Hint

 • Holde høreapparatet kobles til programmerings mens gjennomføre reelle øret gjør det enklere å utføre justeringer og re-mål.
 • Hvis du er en Siemens-forhandler, tilbyr Nokia gratis in-office trening på både programvare og produkter. Kontakt din Siemens-representant for mer informasjon.
 • Tving aldri høreapparat inn i pasientens øre.
 • Aldri automatisk tilpasning av høreapparat og gi det til pasienten. Du vet ikke hva forsterkningen gjør i øret hennes før du utfører noen form for verifisering. Pasienten skal monteres mens koblet til virkelige øret og justeringer gjøres når høreapparatet er i øret hennes.

Hvordan lære eldre å bruke høreapparater

Ofte eldre mennesker har problemer med å tilpasse seg nye ideer og nye måter å gjøre ting på. Mens de eldre kan være engstelig for å høre mer tydelig, det tar tålmodighet og empati for å lære eldre å bruke høreapparater. Det finnes en rekke andre problemer, inkludert mental og fysisk fingerferdighet, som også må tas i betraktning når gi høreapparat opplæring til eldre voksne.

Bruksanvisning

•  Gjennomgå resultatene av en fysisk eksamen på personen før instruksjon om bruk av høreapparater er introdusert til en eldre pasient. Spørsmål som hukommelse, mulig demens og fysisk begrensning kan utelukke visse nødvendige operasjoner for å bruke hjelpemidler. For eksempel kan eldre mennesker ikke være i stand til enkelt å nå opp til ørene for å sette på maskinvaren eller kan ha problemer med å justere volumet. De kan gjentatte ganger glemmer instruksjoner.

Se etter et høreapparat som har innebygd volumkontroll nivåer som justeres automatisk hvis den eldre personen har problemer med å manipulere kontrollene. Merker som Freedom serien eller Siemens Centra har innarbeidet tekniske fremskritt i høreapparat utstyr for denne populasjonen. Mens prisen kan være høyere enn de manuelle høreapparater, kan det være verdt det hvis den eldre personen nekter å bruke høreapparater kan hun ikke fungerer skikkelig.

Utdanne pasienten på arbeidet i øret og hvilke deler av øregangen har blitt skadet eller utslitt. Bruk diagrammer og modeller av øret og ørekanalen å instruere brukerne i hvordan høreapparater operere. Med større forståelse av prosessen og hvordan det fungerer, kan eldre folk stoler på utstyret og være mer villige til å prøve det ut.

Bruk en plastmodell av øret for praksis. Forsyne eldre person med høreapparat og la ham øve å sette den på modellen. Ved å fjerne noen frykt for smerte eller ubehag, kan personen bli vant til å håndtere utstyret og visuelt forstå hvordan den festes til øret og hvordan det skal se ut når de er riktig satt inn.

Hint

 • Når eldre pasienten først begynner å bruke høringen, ta ham inn alternative miljøer som er støyende og ro til å instruere ham hvordan du justerer kontrollene hvis det er hensiktsmessig, eller å tillate ham å oppleve endringene utstyret vil gjøre automatisk. Ved å vite hva du kan forvente når du er i trening, vil eldre pasienter ikke bli overrasket når de utsettes for ulike lydnivåer.
 • Lære å bruke høreapparat er en prosess og ikke alltid akseptert i én treningsøkt. Øve tålmodighet, vel vitende om at de eldre kan ta litt lengre tid å venne seg til den utenlandske enheten.

Hvordan få økonomisk bistand for høreapparater

Hvordan få økonomisk bistand for høreapparater


Hvis du eller en elsket en har problemer med å få forsikringsselskapet til å betale for høreapparater og et cochleaimplantat, lurer du kanskje på hvor du skal slå. Bekostning av et høreapparat, bør ikke hindre deg fra å søke riktig medisinsk behandling. Det finnes ulike typer finansiell assistanse programmer tilgjengelig for høreapparater.

Hvordan få økonomisk bistand for høreapparater

Å få økonomisk støtte til et høreapparat

•  Lag en liste over potensielle kilder for økonomisk bistand med høreapparater. Vurdere et høreapparat bank som gir pusset eller brukt høreapparater, for eksempel Lions Club og Sertoma Club. Noen midler, som for eksempel cochleaimplantat Hjelpefond gir gratis eller redusert pris cochlea implantat. Produsenter, som for eksempel Starkey Hearing Foundation og Miracle-Ear Barnas Foundation, eller private stiftelser, som for eksempel gave Hearing Foundation og la dem høre, også gi sine egne hjelpeprogrammer. Innskrenke de potensielle muligheter til å motta økonomisk støtte for høreapparater.

Kontakt forskjellige organisasjoner eller vurdere sin informasjon på nettet for å se hvordan du kan søke om økonomisk bistand. Hver mulig organisasjon vil ha fordeler og ulemper, slik at du kan nøye vurdere hvem som kan hjelpe deg.

Be din lege for å gi et brev om at du er i behov av et høreapparat eller implantat. En lege kan være i stand til å koble deg med lokale ressurser for å få økonomisk hjelp. Diskuter hvilken stil høreapparat ville best passer deg og prøve å bli dimensjonert slik at du kan gi en anslått kostnad for potensielle Funder.

Forbered din søknad om økonomisk bistand til å forklare ditt behov, din økonomiske situasjon, og annen relevant informasjon i forhold til forespørselen. Skriv om de vanskelighetene som oppstår når du bruker ditt hørselstap. Drøft hvordan økonomisk bistand for et høreapparat vil hjelpe deg.

Send inn din forespørsel om økonomisk bistand for hørselsteknologi og følge opp med organisasjon eller stiftelse innen et par uker, med mindre de gir en annen tidsramme for deres vurdering.

Medicaid og høreapparater

Medicaid og høreapparater

Høreapparater kan være svært kostbart for de som trenger dem. I noen tilfeller kan individer finner ut at de er ikke engang et rimelig alternativ. Mange private helseforsikring selskaper dekker ikke kostnadene for høreapparater. Medicaid kan tilby noen lettelse ved enten å dekke eller tilbakebetale enkeltpersoner for kostnaden av høreapparater.

Fakta

Medicaid er helseforsikring, som er et tilbud til familier med lav inntekt og personer som er berettiget til å motta ytelser. Høreapparater og høreapparater tjenester kan dekkes eller dekkes gjennom Medicaid. Det er viktig å merke seg at høreapparatet tjenester som tilbys av Medicaid og kvalifikasjonskrav for å motta dekning varierer i henhold til retningslinjer som er fastsatt av staten. Noen stater gi dekning for alle personer som trenger høreapparat, men andre har begrensninger og restriksjoner.

Betraktninger

Antallet høreapparat at en person er i stand til å motta gjennom Medicaid dekningen er begrenset i mange stater. Individer kan også være begrenset til å motta et visst antall av høreapparater i et gitt antall år. Mange stater gi dekning til barn, men ikke voksne. Disse statene er Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Georgia, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Utah, Virginia og West Virginia.

Funksjoner

I stater hvor høreapparat er dekning i Medicaid, høreapparater og høreapparat tjenester kan dekkes. Den enkelte er vanligvis begrenset til enkelte høreapparater modeller eller kan motta en prisklasse som de må falle innenfor. Mange stater som tilbyr høreapparater også gi dekning for høreapparater tjenester. Dette kan omfatte diagnostisk testing, hørsel eksamener og logopedi. Det kan også dekke kostnadene for relaterte elementer, som for eksempel høreapparat batterier, et rensesett og ørepropper.

Restriksjoner

For å kvalifisere for dekning for høreapparater og høreapparater tjenester gjennom Medicaid, vil kvalifiserte personer generelt behov for å bevise at de har et medisinsk behov for dem fordi hørselen. Fremgangsmåten for å påvise dette vil variere med den bestemte tilstand. De fleste individer må ha en skikkelig hørselsundersøkelse utført innen seks måneder etter mottak høreapparater, samt medisinsk dokumentasjon fra en audiograf eller lege.

Betydning

Ifølge American Speech-Language-Hearing Association, bare ca 20 prosent av alle mennesker som trenger høreapparat faktisk få dem. Å være ute av stand til å ha råd til høreapparater er bare en av mange grunner til dette. Unngå høreapparater kan ha en negativ innvirkning på effektiv kommunikasjon i ulike sosiale situasjoner, inkludert familie og arbeidsliv. Personer som kvalifiserer for Medicaid og er berettiget til å motta høreapparater bør dra nytte av denne muligheten.

Hvordan få et barn til å bære en Høreapparat

Hjelpe et hørselshemmet barn få acclimated til seg et høreapparat tar tålmodighet og flid. Jo yngre barnet er, jo større utfordring. Det er best å begynne gradvis med et nytt høreapparat i stedet for bare å hoppe i cold turkey. Når barnet ditt kommer til å sette pris på de positive fordelene med høreapparatet, vil de være mer villige til å bruke enheten. Hvis det håndteres med omhu, kan selv de yngste barna lære å akseptere seg et høreapparat som en del av deres daglige rutine.

Hvordan få et barn til å bære en Høreapparat

Vi presenterer et høreapparat

•  Introduser barnet ditt til et annet barn som bærer et høreapparat. Dette vil hjelpe henne å se at et høreapparat kan være en normal del av hverdagen.

Forklar fordelene av høreapparatet og grunnen for seg det. Har barnet ditt prøve ut høreapparatet og forsterke positive reaksjoner på enheten for eksempel eventuelle nye lyder som blir lagt merke til, takket være høreapparatet.

La barnet ditt til å plassere en make-tro høreapparat i øret av en favoritt dukker og kosedyr. Barnet kan også bruke dette spillet som en mulighet til å snakke om hvordan de føler om høreapparatet.

Introduser høreapparatet i et rolig område i løpet av de første prøve bruker. Når barnet ditt er akklimatisert til høreapparatet i rolige omgivelser, la henne oppleve enheten i mer støyende miljø.

La barnet til å dekorere eller tilpasse hennes høreapparat.

Forholdsregler

Kontroller at høreapparatet er slått på og fungerer som den skal. Kontroller innstillingene og sjekke om tilbakemelding før du setter hjelpemiddel i barnets øre.

Hold øret mold i hendene dine for en liten stund for å varme den opp før du setter den i barnets øre. Sjokket av en kald Apparatet kan skremme et barn og gjøre henne ikke ønsker å bære høreapparatet.

Pass på at miljøet er avslappet når den tid kommer til å sette i høreapparatet. Hvis du er anspent eller engstelig barnet vil plukke opp dette og kan knytte denne spenningen med høreapparatet.

Utvide Bruk

Bygg gradvis opp hvor mye tid som barnet bærer høreapparatet før iført apparatet heltid er oppnådd. Begynn med seg høreapparatet akkurat lenge nok til å delta i en morsom aktivitet som å lese en billedbok høyt og bygge derfra. Dette vil også knytte positive assosiasjoner til høreapparatet.

Inkluder sette høreapparatet inn i den vanlige morgenrutine.

Skriv ned spørsmål og bekymringer du har å bringe til barnets oppfølging eksamen.

Hint

 • Et klistremerke belønningssystem kan gi motivasjon for seg et høreapparat. Legg inn et diagram, og la barnet ditt til å legge et klistremerke hver gang hun bærer høreapparatet for en bestemt tidsperiode.
 • Vær konsekvent i alle retningslinjer for bruk av høreapparatet. Hvis retningslinjene er bare tilfeldig forsterket, vil et barn har en mye vanskeligere tid å oppnå full tid bruk av enheten.

Høreapparat hjelp til barn i Minnesota

Høreapparat hjelp til barn i Minnesota


Noen familier har ikke råd til å kjøpe et høreapparat for et barn. Høreapparat hjelp er tilgjengelig for kvalifiserte barn gjennom Minnesota Department of Health og Minnesota Department of Human Services. Det er også ideelle organisasjoner som gir hjelp i å betale for et barns høreapparat. Den ideelle organisasjoner gi programmer for å få hjelp på sine nettsider.

MinnesotaCare Plan

Den MinnesotaCare programmet er et helsevesen plan tilbys gjennom Minnesota Department of Human Services. Planen er for gravide og barn under 21 år høreapparater er dekket i dette programmet. Noen tjenester må være bevist nødvendig og være godkjent før du kan få dem. Det finnes ingen dekning grenser eller co-betaler i planen. For informasjon om dette helseprogram, ring 800-657-3672 eller 651-297-3862 i Twin Cities-området. Tele Relay Servicenummer er 800-627-3529.

Hjelp meg å vokse Program

The Minnesota Early Intervention program kalt Help Me Grow: Spedbarn og småbarn hjelper døve eller tunghørte barn under 3 år. For å være kvalifisert for programmet, må et barn være håndtere utviklings eller læringsutfordringer. Dette programmet tilbyr audiologi teknologi assistanse, uten kostnad, basert på behovene til familien og barnet. Eventuelle relaterte tjenester som er nødvendig, for eksempel tale terapi, er inkludert. Hvis du vil vite mer om planens kriterier, ringe Minnesota Department of Health studieleder 651-201-3641.

Den Starkey Hearing Foundation

Hvert år Starkey Hearing Foundation, basert i Eden Prairie, Minnesota, gir mer enn 50 000 høreapparater over hele verden til de som ikke har råd til å kjøpe en hjelpemiddel. Organisasjonens Hearing Nå programmet gir høreapparater til folk i USA som er tunghørt eller døv. Konsernet vurderer de økonomiske ressursene i familien når man skal avgjøre valgbarhet for å få hjelp. Søkere må ha ingen annen kilde til økonomisk hjelp. I 2011 krevde organisasjonen en $ 125 refunderes behandlingsgebyr for hvert høreapparat spurt. Søkere oppfordres til å ringe 1-800-328-8602 for å diskutere sin berettigelse.

Turen Fondet

Hørselshemmede barn Endowment Fund gir høreapparater til ca 100 barn i året. Organisasjonen serverer nyfødte til 20-åringer. En søknad om bistand må fremlegge bevis på at et høreapparat enheten har blitt foreskrevet, enten av en lege eller en audiograf. Familier må også vise en økonomisk nød. Mottakere av høreapparater kan på nytt for en annen enhet etter fire år. Det er ingen grense for hvor mange høreapparat enheter tildelt en familie. Det er vanligvis en seks måneders venteliste for søkere.

Audient

Audient er en nonprofit allianse gruppe for hørselsomsorgen. Organisasjonen hjelper søkere finne et høreapparat til en redusert pris fra en gruppe som deltar leverandører. I 2011, kostnaden for ett høreapparat og tilhørende omsorg varierte fra $ 760 til $ 1400. Søkere kvalifisere basert på deres årlige familieinntekt. Den landsomfattende Audient programmet hjelper barn så vel som voksne. Når man skal vurdere en søkers kvalifikasjoner, tar organisasjonen hensyn pensjoner, livrenter og lønn, samt inntekter fra Social Security.

Hvordan ta vare på en baby med et høreapparat

Ifølge Dr. Mary Pat Moeller for Senter for Childhood døvhet på Boys Town National Research Hospital i Omaha, Nebraska, hver dag i USA, er 33 spedbarn født med hørselstap --- rundt 12.000 babyer i året. De fleste av disse vil kreve høreapparater. Ikke overraskende, omsorg for en baby med høreapparat har sine spesielle bekymringer.

Hvordan ta vare på en baby med et høreapparat

Omsorg for en baby med høreapparater

Velg mellom en bak-øret (BTE) høreapparat og en i-øret (ITE) høreapparat. For babyer, er BTE høreapparater vanligvis foretrukket fordi babyens ører vokse så raskt, og BTE stiler krever mindre hyppige endringer for å passe. I tillegg kan ITE stiler være farlig. Dersom barnet tar en tørketrommel, kan den harde plasten skjære henne øregangen.

Avgjør om å passe babyen din med en eller to høreapparater. Hvis både av barnets ører har dårlig hørsel, sterkt vurdere å bruke høreapparater på begge ørene. Babyer lærer språkferdigheter mye bedre hvis de kan høre gjennom begge ørene, og være i stand til å høre fra begge ørene hjelper også barn vet hvor lyden kommer fra, noe som er en viktig sikkerhets betraktning.

•  Sjekk passformen babyens høreapparater hver dag. Mens babyer ikke vil vokse BTE stiler så raskt som ITE stiler, BTE har som regel en del som er spesialinnredet for babyens øre. For å holde babyens hørsel på sitt beste, må dette ombygget som barnet vokser.

Spør babyens audiograf for spesifikke retningslinjer i å bruke og omsorg for babyens høreapparat (e).

Spør audiografen din om baby-sized tone kroker for å hindre barnets høreapparater fra å falle av under søvn. Klærne eller parykk tape kan også fungere godt, og er lett tilgjengelig i skjønnhet forsyne butikker.

Dekk babyens hode med en lue som dekker ørene og fester med borrelås under haken hennes til hun vokser brukes til hennes høreapparater. Dette vil hindre henne fra å trekke dem ut. Men sørg for at hatten ikke forstyrrer lyden høreapparatet tar seg opp.

bruker høreapparat klips som festes til babyens klær, noe som gjør det vanskeligere for enhetene å falle ut og bli tapt.

Hint

 • Fordi det er lett for små barn å miste sine høreapparater, så vær sikker på at du kjøper et høreapparat med et tap garanti.
 • Selv om noen foreldre bruker stretchy brille ledninger å holde høreapparater på plass på deres babyens hode, kan disse være en kvelningsfare.

Virkningene av høreapparater på en pacemaker

Virkningene av høreapparater på en pacemaker


Hvis du har hatt en pacemaker installert, er det mulig at du kan også bruke et høreapparat, spesielt hvis du er eldre. Siden begge disse enhetene opererer elektronisk, og et høreapparat er operert av en trådløs batteri som ofte holdt, for enkelhets skyld, i en brystlomme i nærheten av der en pacemaker er mest sannsynlig installert, det er noe bekymring om hvorvidt din høreapparatbatteriet makt påvirke funksjonen til pacemakeren.

Hvordan virker en Pacemaker arbeid?

Pacemaker overvåker og bidrar til å styre en hjerteslag ved hjelp av et batteri, en datastyrt generator og ledninger med elektroder eller sensorer i den ene enden. Generatoren er drevet av batteri, og begge er innkapslet i en tynn metallboks. Ledningene, på slutten av boksen, kobler generatoren til ditt hjerte. Pacemakeren fungerer med strøm, oppdager den elektriske aktiviteten i hjertet ditt og deretter, hvis hjertet slår unormalt, sender elektriske impulser å sjokkere din hjerterytme tilbake til det normale. Den registrerer også den pågående elektriske aktiviteten i hjertet ditt, så legen kan overvåke både hjertet og pacemaker.

Hvordan virker et høreapparat fungerer?

Et høreapparat er et lite elektronisk enhet som bidrar til å forsterke lyd. Hver elektronisk høreapparat har en mottaker, en forsterker, et batteri og elektroniske kretser. De fleste bruker en fjernkontroll (RCD) for å drive høreapparatet. Det er minst fire forskjellige typer fjernkontroll høreapparat enheter: FM, elektromagnetisk induksjon, toner og infrarød for å generere et signal.

Høreapparater og Pacemakere

Spørsmålet er om den elektrisk drevet RCD batteri av høreapparatet kan forårsake interferens med, eller helt forstyrre, din elektrisk drevet pacemaker. Dette er bekymringsfullt, siden pacemaker funksjonen har blitt kjent for å reagere negativt på signalene fra mobiltelefoner, elektronisk overvåkningsutstyr og annet trådløs teknologi.

Produkt Advarsler

Noen produktlitteraturen for høreapparatjordfeilbrytere bære advarsler som sier hvis du har en pacemaker, bør du ikke holde fjernkontrollen for høreapparatet i nærheten av der pacemakeren ble kirurgisk installert. Et godt eksempel på hvor ikke å bære RCD, i henhold til litteraturen, ville være en brystlomme i en skjorte eller en farge.

To studier

April 2001-utgaven av høringen Journal gjennomført en artikkel av Levi A. Reiter og Jorge Camuñas på "høreapparat fjernkontroll enheter og Pacemaker pasienten." I artikkelen, forfatterne beskrev to studier de hadde gjort på høreapparat enheter og pacemakere. Den første var en studie på en enkelt pasient ved en pacemaker sentrum, med sin lege til stede. Den andre var en utforskning av effektene av flere typer jordfeilbrytere på flere varianter av pacemaker, gjort innenfor en kunstig brysthulen. Forfatterne bemerket at ingen publiserte studier eller forskning eksisterte på tidspunktet for artikkelen om pacemaker / høreapparat nærhet kan skape elektroniske forstyrrelser som kan påvirke pacemakeren. Fire høreapparat jordfeilbrytere ble valgt for den andre studien og drives i fire forskjellige posisjoner: direkte over pacemakeren området, over området, men ca 18 inches bort, en tomme vekk fra atrieledningen wire og en tomme fra ventrikkel ledning. Ingen av fjernkontroll enheter testet i noen av studiene forstyrret pacing av hjertet eller sensing funksjonen til pacemakere i drift, og det var ingen stans eller forstyrrelse av regulariteten på pacing med noen RCD brukt. Det var noe tap av fjernmåling og måling av hjertedata (som legen ville bruke til å sjekke hjertet og arbeider av pacemaker), på én tomme avstand fra pacemaker med FM og elektromagnetisk induksjon modeller. Forfatterne av artikkelen konkluderte med at ingen funksjoner i pacemakeren ble forstyrret av normal drift av noen av RCD enhetene som ble testet i noen nærhet til pacemakeren. Men siden fjernmåling ble påvirket av FM og elektromagnetisk induksjon modeller, produktdokumentasjon advarsler bør fortsatt være observert med hensyn til nærhet.

Hvordan får jeg kvitt den summende støyen når du bruker en telefon med et høreapparat?

Høreapparater hjelpe de med hørselstap å fortsatt høre til tross for sin tilstand. Imidlertid kan høreapparater produsere summende lyder, spesielt når du bruker en telefon. Den summende lyden kan være irriterende og kan også forårsake hodepine. Dette betyr ikke at høreapparatet må skiftes ut; du trenger bare å feilsøke den til å stoppe summende lyder.

Hvordan får jeg kvitt den summende støyen når du bruker en telefon med et høreapparat?

•  Kontroller batteriet av høreapparatet ofte ved å heve og senke volumet og gjør at du kan høre uten noen problemer. Buzzing kan oppstå når et batteri går ned. Elementer og batterier vanligvis vare i ca to uker, og bør skiftes regelmessig. Ta ut batteriene hvis en eller annen grunn er du ikke bruker høreapparatet for to dager eller mer. Dette vil holde batteriene fra drenering unødvendig og la høreapparatet for å "lufte ut".

Hold høreapparatet rent. Bruk aldri såpe og vann på høreapparatet når du rengjør apparatet. Bruk enten en mikrofiberklut eller en liten myk rengjøringsbørsten. Sørg for å rengjøre innsiden deler som berører innsiden av øret, og knapper og brytere i tillegg.

Hold telefon eller mobiltelefonen i en annen stilling mens du bruker den. Noen høreapparater har brytere merket med bokstavene "T" som betyr telespole og "M" for mikrofon. Bytte til "T" når du er på telefonen og se om den summende forsvinner. Bytt tilbake til "M" når du er ferdig.

4. Se etter mobiltelefoner med høy "M" og "T" karakterer. Disse mobiltelefoner vil fungere best med alle typer høreapparater og gi deg minst mulig negative tilbakemeldinger og andre irriterende lyder.

Hint

 • Hold alltid et ekstra sett med batterier til høreapparatet med deg.
 • Avstå fra å bruke høreapparatet om natten. La høreapparatet hvile når du sover.
 • Tørke høreapparatet så snart den har vært utsatt for fukt som svette eller regn. Plasser den i tørkesettet som følger med høreapparatet.
 • Hvis du føler ubehag eller smerte, ring din audiograf umiddelbart.

Down syndrom og høreapparater

Syttifem prosent av barn med Down Syndrom (DS) opplever et hørselstap i ett eller begge ørene, og mange kan ha nytte av høreapparat, ifølge Kennedy Krieger Institute.

Typer

De fleste mennesker med DS har et mekanisk hørselstap, som betyr lyder inn i øret, men er ikke gjennomført gjennom høre trasé. Men åtte prosent av personer med DS har sensorinevralt hørselstap som blokkerer overføring langs nervene til hjernen.

Årsaker

Et ledende hørselstap i mennesker med DS kan resultere fra fluid i mellomøret, ørevoks, eller abnormaliteter i strukturen av øret. Sensorinevral hørselstap er vanligvis forårsaket av skade på hårcellene i ørene eller hørselsnerven.

Fordeler

Et høreapparat som forsterker som kan rette opp mekanisk hørselstap, og en mottaker som hjelper sender meldinger til hjernen for folk med en nevro hørselstap.

Betraktninger

Hvis et barn med DS trenger høreapparat, er det viktig å få det tidlig i livet sitt til å fremme tale og språkutvikling.

Tips

Velg en audiograf sertifisert av American-Speech-Language Association som er kjent med hørselstap hos personer med DS. Han kan gjennomføre audiometric testing for å identifisere riktig type høreapparat, og hjelpe personen med DS lære å bruke den effektivt.

Hvordan velge et høreapparat

Hvordan velge et høreapparat


Hørselshemmede påvirke en tiendedel av befolkningen; høreapparat kan hjelpe 95 prosent av denne gruppen. Med 1000 varianter å velge mellom, vil du sannsynligvis finne en som passer for deg.

Hvordan velge et høreapparat

En avtale å få hørselen testet av en audiograf eller otologist (øre lege) hvis du tror hørselen er ikke hva det skal være.

Be legen om å henvise deg til en lisensiert høreapparat spesialist, som vil hjelpe deg å velge en enhet basert på hvor godt du kan høre, hva din livsstil er, og hva du har råd til.

Ring Better Hearing Institute hørsel hjelpelinje på (800) EAR-Vel, hvis du ikke har råd til et høreapparat. De koster mellom $ 500 og $ 2800, inkludert kontor besøk.

Legg merke til hvor godt det nye høreapparatet passer og fungerer over de første ukene. Hvis det ikke fungerer for deg, kan høreapparatet spesialist anbefale en annen type.

Hint

 • Noen høreapparater kan plasseres diskret i øregangen, mens andre sitter i det ytre øret, bak øret, eller i lommen.

Hvordan du rengjør et høreapparat

Hvordan du rengjør et høreapparat


Høreapparater og ørepropper trenger en regelmessig rengjøring for å holde dem i god stand. Øreproppen og slangen må holdes fri for voks og rusk å sikre optimale høre resultater. En enkel høreapparat kit vil hjelpe deg å opprettholde høreapparatet og beholde alle komponentene i stand. Les videre for å lære hvordan du rengjør et høreapparat.

Hvordan du rengjør et høreapparat

Av høreapparatet

•  Kjøp en voks hakke og børste fra din audiograf eller høreapparat leverandør. Noen ganger disse er inkludert ved kjøp av høreapparatet.

•  Fjern selve høreapparatet fra øret.

•  Undersøk øreproppen for akkumulert voks. Hvis det er voks på øreproppen, fjerne voks med voks hakke.

Rengjør utsiden av apparatet med en myk klut.

Ta ut batteriet. Ved hjelp av børsten, rengjør batterirommet ved å børste forsiktig.

returnere batteriet til høreapparatet. Lukk Casement. Bruke høreapparatet på vanlig måte.

Rengjøring en ørepropp

Kjøp et høreapparat rensesett fra din audiograf eller et høreapparat leverandør. Et kit bør inneholde en voks hakke, børste og blåser. Noen ganger disse er inkludert ved kjøp av høreapparatet.

8. Fjern selve høreapparatet fra øret.

9. Undersøk øreproppen for akkumulert voks. Hvis det er voks på øreproppen, fjerne voksen med øret hakke.

Ta øreproppen fra øret kroken på høreapparatet ved å finne slutten av øreproppen slangen der den forbinder med ørebøyle. Vrir slangen og trekk forsiktig å fjerne.

Rengjør øreproppen i såpevann og skyll med rent vann.

Legg blåseren på enden av røret og klemme. Dette vil tvinge vannet ut av røret. Tørke over natten. Koble øreproppen tilbake på høreapparat.

Ta ut batteriet. Ved hjelp av børsten, rengjør batterirommet ved å børste forsiktig.

returnere batteriet til høreapparatet. Lukk Casement. Bruke høreapparatet på vanlig måte.

Hint

 • Ikke senk høreapparatet i vann - dette vil skade høreapparatet. Bare den frittliggende ørepropp kan være nedsenket.
 • Sørg for at øreproppen og slangen er helt tørre før du fester til høreapparatet.

Hvordan ta vare på høreapparater

Hvordan ta vare på høreapparater


Et høreapparat er et delikat instrument - og en dyr en. Tar noen få minutter hver dag for å ta vare på høreapparatet riktig vil hjelpe deg å høre bedre, unngå problemer som piping eller merkelig stemme høres, og forlenge levetiden.

Hvordan ta vare på høreapparater

Håndter høreapparatet nøye. Husk at det er en delikat instrument. Ikke la den ligge rundt der det kan bli slått ned på gulvet eller i vann. Oppbevare det i oppbevaringsboks når den ikke er i bruk.

Endre batteriene regelmessig. Adopter en vanlig tidsplan for å sette i nye batterier, slik at du aldri går tom for strøm uventet og må rote med høreapparatet på et sted der du kan miste den.

Rengjør høreapparatet. Bruk klut eller verktøysett som fulgte med høreapparatet for å rengjøre den. Unngå såper eller rensemidler hvis mulig. Det er best å tørke ned høreapparatet hver kveld etter å fjerne den. Åpne døren til batterirommet å la interiøret tørke ut.

Hold høreapparatet tørr. Ikke dusj eller svømme med den. Du kan også være lurt å fjerne det på treningsstudio for å holde det blir fuktig av svette. Sett inn høreapparatet etter bruk av hårprodukter eller hårføner for å holde fra å skade den.

Ta ut batteriene hvis du ikke bruker høreapparatet. Batterier kan lekke og forårsake skade på batterirommet.

Få en justering. Hvis høreapparatet ikke virker som det skal, bør du oppsøke lege. Mange ganger en justering løser problemet; tidvis legen har til å fjerne voks fra øregangen for å hjelpe deg å høre bedre.

Hold høreapparatet borte fra varme, for eksempel varmeovner og radiatorer; aldri forlate det en bil på en varm dag.

Hint

 • Hvis du bruker en bak-øret høreapparat, kan du fjerne den delen som går inn i øret, og vaske det med såpe og vann. Gjør dette på kvelden, så det er helt tørr når du setter den i øret neste morgen.
 • Ikke tørke høreapparatet ved å sette den i mikrobølgeovnen. Hvis det er nødvendig, kan du kjøpe en liten luft blåser designet for å tørke høreapparater.

Hvordan velge Høreapparater for barn

Hvordan velge Høreapparater for barn


For en forelder til et barn med nedsatt hørsel, kan du tar fatt på søk etter de beste høreapparater være skremmende og frustrerende hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Her er noen ting du kan gjøre for å få deg godt på vei til å finne de beste høreapparater for barnet ditt.

Hvordan velge Høreapparater for barn

Finn en kvalifisert høring helsepersonell som du stoler på. I søket etter den beste høreapparat for barnet ditt, vil du finne noen som vil være opp foran og ærlig med deg om de tilgjengelige alternativene for deg.

utdanne deg på de ulike alternativene før du bestemmer deg for hvilke høreapparater for å kjøpe. Ett hundre prosent digitale høreapparater er et utmerket valg, men avhengig av din forsikring, budsjett og alvorlighetsgraden av barnets hørselstap, og analog modell kan fungere helt fint og være enklere å vedlikeholde.

Lag en liste over alle behovene barnets høreapparat må oppfylle, og bringe listen med deg når du foretar kjøpet. Hvis barnet ditt spiller sport, svømmer, har problemer med å høre i et overfylt rom eller er sannsynlig å miste høreapparater, må du skreddersy ditt valg i høreapparater for å møte disse behovene. En bak-øret modellen er vanligvis best for små barn.

gjennom budsjettet og helseforsikring plan. Finn ut hvor mye du trenger å bruke av egen lomme, eller hvis din helse forsikring dekker hele eller deler av kostnadene for høreapparater for barnet ditt. Ikke gå inn i kjøpsbeslutning uten en god finansiell plan.

Bruk eyewear holde ledninger og kjeder for å hindre barnet fra å miste sine høreapparater på skolen og når de er aktive. Bare feste ledningen til baksiden av deres skjorte og sløyfe endene rundt stammen av høreapparatet i bak øret modeller. Dette er bra for små barn og for idrett.