Digidexo.com

stor muskel oå suden av halsen

Hvordan få store muskel vekst

Når det gjelder å få stor muskelvekst, må du fokusere på de sammensatte øvelser og riktig kosthold. Sammensatte øvelser er øvelser som fokuserer på en bestemt muskelgruppe, men trekke inn andre muskler til å tillate deg å bruke tyngre vekter. Det er disse tunge vekter, sammen med lave repetisjoner, som tillater deg å få styrke og muskelmasse i de større muskelgruppene som ben, rygg og bryst.

Hvordan få store muskel vekst

Utfør knebøy for å få stor muskelvekst i dine lår. For denne øvelsen trenger du en spotter for sikkerhet og en vektløfting belte for å beskytte ryggen din. Finn squat rack i ditt lokale treningsstudio. Med vektstang på stativet på brystet nivå, senk deg under vektstang og plassere den jevnt over baksiden av skuldrene. Hev barbell av rack og ta et skritt tilbake. Med føttene skulder bredde hverandre og ryggen rett, sakte knebøy ned, uten avrunding ryggen, til lårene er parallelle med gulvet. Når parallell, presse opp uten avrunding ryggen til du kommer til en stående posisjon. Utfør fire sett, og holde repetisjoner i størrelsesorden seks til åtte for å legge muskelmasse.

Utfør markløft å legge størrelse og makt til å korsryggen og lårene. Du vil trenge din vektløfting belte for denne øvelsen. Med vektstang på gulvet, stå med bena litt lenger enn skulder bredde hverandre og over vektstang. Krangel ned og ta tak i vektstang med begge hender mens holde ryggen rett. Sakte stå opp med vektstang, holde ryggen rett og hodet vendt fremover. Pause på et sekund på toppen av bevegelsen før sakte senke vektstang tilbake til gulvet. Utfør fire sett med repetisjoner i størrelsesorden seks til åtte.

Bruk benkpress for å få stor muskelvekst i brystet og skuldrene. Legg deg ned på treningsbenk og ta tak i vektstang med begge hender jevnt fra hverandre. Løft barbell av rack og sakte senke den til den berører midten av brystet. Som den berører brystet, eksplodere opp med vekten mens du fremdeles holder føttene flatt på gulvet og ryggen flatt på benken. Ikke sprette vekten av brystet ditt. Skyv hele veien gjennom til du lockout albuene. Utfør fire sett med seks-åtte repetisjoner.

Bruk skulderpress for å legge muskelen til skuldrene og armene. Den skulder trykk er lik den benk trykk, bortsett fra at den er utført i en sittende stilling. En vektløfting belte vil være nødvendig for å beskytte korsryggen, og en spotter vil være nødvendig for sikkerheten. Med en vektstang plassert på et stativ over en stol, grep barbell jevnt og løfte vekten av stativet og over hodet. Sakte bøye albuene, senke bar til den berører den øverste delen av brystet; skyv vekten tilbake opp over hodet til albuene lock out. Utfør fire sett med seks-åtte repetisjoner.

Bruk barbell rad for å legge muskel over den øvre og midtre del av ryggen. Denne øvelsen vil kreve en vektløfting belte; en spotter ville være nyttig. Med en vektstang på gulvet, bøy knærne litt og deretter bøye seg fremover i livet, alt mens du holder ryggen flat. Komme ned og ta tak i vektstang med ganske bredt, selv grep. Stige opp nok til å løfte vektstang om seks inches av gulvet. Fra denne posisjonen, trekker barbell i en rett linje til du så vidt berører den nedre delen av brystet ditt. Vent i 1 sekund, og deretter sakte senke vekten til startstilling. Utfør fire sett med seks-åtte repetisjoner.

Bo på toppen av kosthold og ernæring. Dette er like viktig som din vekt trening. Spise en diett som er høy i protein og lite fett. Et forhold på 45 prosent karbohydrater, 35 prosent protein og 20 prosent fett er bra for å bygge muskelmasse uten å legge kroppsfett. Det anbefales også at du tar en multivitamin å sørge for at kroppen får alle næringsstoffene som den trenger for å vokse.

Hint

  • Utføre alle disse øvelsene i begynnelsen av treningen for den aktuelle kroppsdelen. For eksempel, når du arbeider brystet, alltid begynne med benkpress, så du vil ha maksimal styrke til å løfte den maksimale vekt. Hvis tidsplanen tillater det, utføre alle øvelsene, med unntak av markløft og vekt rader, på forskjellige dager. Barbell rader og markløft kan utføres på samme dag fordi de begge arbeidet de store musklene i ryggen. Du bør utføre markløft før du gjør barbell rader. For å få riktig mengde protein, samtidig som fettinnholdet lavt, bør du ha en protein shake rett etter hver trening.
  • Varm alltid opp grundig før du utfører disse øvelsene. Gjøre litt lett cardio, som for eksempel jogging eller sykle den stasjonære sykkelen, deretter strekke ut hele kroppen. Dette vil bidra til å forhindre skade, og vil gi deg en lengre bevegelsesutslag i øvelser for optimal muskelvekst.

Kronisk Neck & Shoulder Pain

Kronisk skulder og nakke smerter kan påvirke folk som bruker repeterende bevegelser på en jobb, vektløfting, idrettsutøvere og eldre amerikanere. Smerte kan stamme i muskler eller ledd. Intensiteten av smerte kan variere fra mild til ekstreme. Behandling kan inkludere en kombinasjon av medisiner, hvile og is, og mosjon.

Betydning

Ifølge Harvard Health Publications, "sju av ti personer vil bli plaget av nakkesmerter på enkelte punkt i sitt liv." Skuldersmerter er også viktig som det ofte stråler ut i nakken. Personer med kroniske nakke- og skuldersmerter kan gå glipp av lengre perioder med arbeid. Noen ganger kan det ta en stund for folk å overvinne virkningene av denne smerten og gå tilbake til arbeidet. Noen kan kreve kiropraktisk hjelp eller fysioterapi.

Typer av muskelsmerter

De fleste overkroppen bevegelser krever bruk av skuldre og nakke. Følgelig kan disse musklene og leddene blir anstrengt fra overforbruk. Også musklene får strammere som en person aldre. En person kan også ha slapphet i skulder leddbånd som de gamle. Både aldring og skulder slapphet kan føre til kroniske nakke og skuldersmerter. Trapezius, en stor muskel som forbinder med halsen, kan verke på grunn av stress. Personer med dårlig holdning har problemer i dette området fordi slumping skuldrene strekker trapezius muskel. Rotator-cuff smerter eller senebetennelse i skulder området kan også føre til kroniske nakke- og skuldersmerter.

Typer av Skeletal Pain

De syv ryggvirvler (C1-C7) av halsen inneholder mange nerveender. En person kan lide smerte fra en klemt nerve i dette området. I dette tilfellet, nerverøtter faktisk komme ut mellom ryggvirvlene. En herniated eller svulmende disk kan også føre til rot eksponering. Disse forholdene er en annen kilde til kroniske nakke og skuldersmerter. En person kan også knipe en nerve i skulderen som kan stråle ut til halsen. Pensjonister kan også lider av osteoporose eller tap av beintetthet, noe som kan føre til kroniske nakke- og skuldersmerter.

Advarsel

Kroniske nakke og skuldersmerter kan være forårsaket av galleblæren sykdom. Smerter fra galleblæren vanligvis stråler til høyre skulder, som også kan påvirke nakken. Dessuten kan betennelse rett under mellomgulvet anspore kroniske smerter i nakke og skulderområdet. Legens kan vanligvis diagnostisere enten tilstand med en MR.

Forebygging / løsning

De fleste kroniske skulder og nakke smerter kan behandles med is. Den kalde grenser blodtilførselen til området, noe som reduserer betennelser og smerte. Varme kan være effektive for å fremme blodstrømmen når denne svelling redusert. Ibuprofen og andre anti-inflammatoriske medisiner kan også redusere betennelse og lindre smerte. Massasje kan være en effektiv behandling for å løsne stramme muskler, som kan tøyningsøvelser. Noen fysioterapeuter også integrere lys vektløfting i sine programmer for å bygge styrke i skuldrene. Dette kan fremme den helbredende prosessen.

Hvordan å strekke en muskel krampe i din Hamstring

Hvordan å strekke en muskel krampe i din Hamstring


Hamstring kramper er en vanlig sykdom, og kan være forårsaket av mange faktorer. Lange dager sitter ved et skrivebord kan gjøre individer mer utsatt for hamstring kramper, spesielt når de deltar i atletisk aktivitet. Som en stor muskel og en nøkkel til mobilitet, kan en hamstring krampe være spesielt smertefullt og ødeleggende. Når en hamstring krampe streik, følger du disse trinnene for å strekke ut muskler og forebygge forekomst.

Bruksanvisning

Stopp, Stretch og Forhindre

•  Slutt fysisk aktivitet umiddelbart når du opplever en hamstring krampe. Dette kan virke innlysende, men de som prøver å "kjempe seg gjennom det" kan provosere en mer alvorlig skade. En krampe er en ufrivillig og intens sammentrekning av muskelen. Forkortet og stram muskel er utsatt for rifter og ligament skader hvis stresset ytterligere.

Sett deg ned på bakken med kramper benet rett ut og tærne peker opp for å løsne og strekke ut krampe. Du kan utvide det andre benet eller brette den opp, plassere bunnen av foten mot kneet på den utvidede benet. Len deg forover forsiktig mot trekking av kramper muskelen. Begynn sakte for å unngå at det revner. Lean dypere inn i strekningen som muskelen slapper av. Du kan trekke deg ned over kneet holde på baksiden av beinet eller foten din hvis komfort og fleksibilitet tillater. Etter krampe har gått, fortsette å strekke muskelen i flere minutter for å hindre en annen utbruddet.

Senk risiko. Ikke alle kramper kan unngås, men det er ting du kan gjøre for å redusere antallet og alvorlighetsgraden av kramper som du opplever. Hvis du tilbringer lange mengder tid ved et skrivebord, periodevis ta pauser for å gå rundt og strekke. Alltid strekke før og etter trening. Til slutt, opprettholde sunn hydrering og kosthold. Dehydrering, samt mangel på kalium, kalsium, natrium eller magnesium i kostholdet, kan føre til mer hyppig kramper.

Hvordan bygge muskel masse for Boxing

Hvordan bygge muskel masse for Boxing


Mange idrettsutøvere har potensial til å forbedre sine prestasjoner ved å kjøpe muskelmasse. I tillegg til å gi conditioning, gir masse strøm utøvere som fotballspillere beskyttelse mot aggressive kroppskontakt på feltet. Boksere spesielt kan ha nytte av å anskaffe muskelmasse fordi deres slag, jabs og fleksibilitet i ringen avhengige av styrkeegenskaper. Boksere kan bygge muskelmasse gjennom styrketrening, neural trening og videreutvikling av spesifikke muskelgrupper.

Bruksanvisning

Styrketrening

Utfør lett vekt-trening øvelser tre til fire dager i uken, 40 minutter per dag. Bestem deg for hvor mye masse du trenger for å erverve å komme inn i en viss boksing vektklasse før du starter treningsøktene dine. Utføre åtte til 10 sett per store muskelgruppene og seks til åtte sett per mindre muskelgruppe. Opprettholde intensiteten nivå og legge til 5 kg. til store muskel treningsøkter og 2,5 kg. til mindre muskel workouts annenhver uke. Bruk lås til vekt krøller, sammen med dips, for å bygge armer og underarmer. Utføre knebøy, leg curls og kalv reiser for å bygge beinmuskulaturen. Gjøre crunches og omvendt crunches å bygge magemusklene. Vekt trening er effektivt for boksere fordi det bidrar til bedre fleksibilitet og kraft i ringen.

Utfør nevrale øvelser som for eksempel raske knebøy med lette manualer, tennis ball reaksjon (fanger mot en vegg) og tau hopping. Neural trening benytter raske, intense bevegelser som styrker kroppens raske rykk aerobe muskler, som er avgjørende for sport hvor raske bevegelser er standard. Neural trening hjelper også utliknet effekten av aldring muskelfibre ved å holde dem i toppform.

Utvikle dine ben, bryst, skuldre og triceps ytterligere ved å utføre push-ups, knelende triceps kabel utvidelser og rygg flys.

Tips og advarsler

  • Uansett hvilke øvelser du velger, må du alltid sørge for at du er komfortabel å utføre dem. Enda viktigere, aldri overarbeid deg selv. Gi kroppen din tid til å leges etter hver øvelse og trene ulike kroppsdeler hver dag slik at de andre som har en sjanse til å hvile seg.
  • Sørg for å hvile

SCM Muscle Strekker og Posture

SCM Muscle Strekker og Posture


Hvis du vipper hodet bakover og vri den til høyre, kan du føle en stor muskel i halsen som går fra kragebeinet til kjeven nær øret. Sternocleidomastoideus - eller SCM - muskel kan bli stram og immobile fra stress eller å ha en frem hodet holdning. Stretching denne muskelen kan lindre nakke og kjeve smerter, noe som gjør hodet ditt føles flere pounds lighter.

SCM Stretch

Tøye SCM kan gjøres mens du sitter ved skrivebordet eller står opp. Lateralt vippe hodet til høyre og deretter bøye hodet bakover for å se opp. Hold strekken i fem på seks dype åndedrag mens du holder skuldrene ned. Gjør din venstre håndflate forover for å øke strekningen i skuldre og øvre trapezius.

Frem hodet holdning

Tilbringer for mye tid på å jobbe på datamaskinen eller skrive på et skrivebord kan gjøre hodet jut fremover. Termin hodet holdning er overstrekk i nakken, der hodet er plassert noen få inches fremover fra din skulder belte. Dette øker mengden av vekten din cervicalcolumna har å støtte. For hver tomme hodet ditt beveger seg forover, 10 pounds av ekstra press vekt ned på nakken og skuldrene, ifølge Chiro.org. Din SCM blir stiv av å arbeide hardere for å støtte nakken, hindrer kjeven i å falle mot brystet.

Beyond the Neck

Strekke SCM alene vil ikke nødvendigvis hindre frem hodet holdning eller lindre alle dine nakke- og skuldersmerter. Siden din SCM er koblet til brystet og rectus abdominis, strekke og flytte de to sistnevnte muskelgrupper kan påvirke din SCM bevegelighet og elastisitet, ifølge massasjeterapeut Thomas Myers, forfatteren av "Anatomy Trains." Før du strekker nakken, prøv å strekke brystet og magemuskler først med øvelser som stående døråpning brystet stretch og utsatt cobra.

Betraktninger

Dyp og langsom pusting med magen din vil forbedre avslapping under strekningen. Holde pusten vil bare gjøre SCM og skuldre strammere. Mens du strekke, kan du palpere SCM og massere forsiktig muskelen ved å kjøre pekefingeren og langfingeren sakte langs muskelen. Hvis du opplever smerte mens du strekker, sjekk med din lege eller kiropraktor før du fortsetter å strekke.

Struktur og funksjon av lungene på Rest

Struktur og funksjon av lungene på Rest


Lungene utføre en vital funksjon av livet. De er del av det respiratoriske system som også omfatter nesen, epiglottis, luftrøret, bronkiene og diafragmaet. Det luftveiene er et intrikat nettverk av organer alle jobber sammen for å sikre en konstant flyt av gasser, oksygen og karbondioksid, for å holde kroppen fungerer ved hvile eller under anstrengelse.

Struktur

Det er to lunger, en på høyre side og en litt mindre en, for å gjøre plass til hjertet, på venstre side. Hver lunge ligger mellom 10 og 12 inches lange og er full av blodkar som bærer karbondioksyd hele blod i og oksygenrikt blod ut til resten av kroppen. Lungene inneholder bronkiene, også kalt luftveier, som har alveoler (små luftblærer) festet ved enden av rørene. Normale lungene inneholder over 300 millioner alveoler som er dekket med små kapillærer som også fører blod.

Oksygen I

Den viktigste funksjonen til lungene er gassutveksling. Når du puster inn luft gjennom nesen eller munnen luften går gjennom strupelokket og ned i luftrøret til høyre og venstre bronkiene (puster rør) som fører til lungene. Hver av disse rørene gren inn i en gruppe av mindre rør som kalles bronkioler som fører til lungeblærene. I kapillærene inne disse luftblærer oksygen tilført i blodet. Denne oksygenrikt blod og deretter går til hjertet og pumpes i hele kroppen.

Carbon Dioxide Out

Blodet kommer inn i kapillærene i lungeblærene fulle av karbondioksid, en avgass. Som oksygenet beveger seg inn i blodet fra luft, karbondioksid beveger seg ut av blodet i luften. Denne luft blir så skjøvet ut av kroppen under utånding.

Beskyttelse

De delikate lungene må beskyttes mot fremmedlegemer eller irritanter. Nesen er den første linjen av beskyttelse filtrering og fangst store partikler. De mindre irriterende som få ved nesen blir så fanget i luftveiene ved det tynne laget av slim kjent som spytt eller slim. Dette slimet er stadig fornyes som den gamle er blåst sammen med flimmerhårene (små hår) mot halsen hvor det deretter svelges. Hoste er også en måte lungene beskytte seg som det bidrar til å utvise infisert slim fra lungene raskere enn flimmerhårene. Disse beskyttelsesmekanismene er nødvendig for å holde lungene utfører sin primære funksjon av gassutveksling.

Hjelp av muskler

Puste kan ikke skje uten hjelp av mange muskler. Selv ved hvile, diafragmaet, en stor muskel som ligger under lungene, kontrakter som lungene ekspandere med luft og slapper som luften pustes ut fra lungene. Interkostalrom muskler, som ligger mellom ribbeina også spille en viktig rolle i å hjelpe lungene funksjonen med å puste i tider med hvile. Andre muskler involvert, inkludert magemusklene og nakkemusklene bare hjelpe i pusting under tiden av fysisk aktivitet eller anstrengelse.

Lavere Hamstring Skader og behandling

En trakk eller anstrengt hamstring er en ubehagelig opplevelse som kan forlate en person i stand til å gå normalt i lang tid. Det finnes behandlinger tilgjengelig som kan fremskynde utvinningen fra en alvorlig hamstringskade.

Identifikasjon

Den hamstring er en stor muskel som går langs baksiden av låret, og blir brukt til å bøye kneet. En skade i nedre del av hamstring ofte føles som en skyting smerter i baksiden av låret rett over kneet.

Årsaker

Oftest en lavere hamstring skade er resultatet av overstrekking muskelen eller overexerting det ved fysisk aktivitet. Runners (hovedsakelig Sprinters) ofte lider av lavere hamstring skader på grunn av innholdet av idretten sin.

Typer

Lavere hamstring skader er vanligvis delt inn i tre klasser av alvorlighetsgrad: Første grad indikerer muskelen ble strukket litt for langt, noe som resulterer i stivhet og mild smerte; andre grad betyr at muskelen har utviklet delvis tårer; og tredje grad indikerer at muskelen er kraftig strukket helt eller dratt.

Behandling

Rest, er stretching og styrke øvelser og tar medisiner som aspirin anbefales. For en første eller annen grad belastning den beste måten å behandle muskel er å anvende en pakkisen til den nedre hamstring i omtrent 15 til 20 minutter på en gang, flere ganger om dagen. En tredje grad tåre kan kreve kirurgi.

Time Frame

Ifølge University of Iowa Sports Medicine divisjon, vil en første grad lavere hamstringskade generelt leges i løpet av to uker. Andre grad stammer tendens til å komme seg i tre til fire uker, mens mer alvorlige skader kan ta opptil tre måneder.

Hvordan behandle Hamstring Tilpasninger

Hvordan behandle Hamstring Tilpasninger


Hamstring er en stor muskel som ligger i den bakre delen av låret. Dette er en av kroppens kraftigere muskler, men det betyr ikke at det er immun mot skader. Av og til kan det hamstring bli forskjøvet. A "tweak" skade er en mild type trakk muskel. Det er vanligvis ikke alvorlig, men det betyr ikke at det ikke kan være smertefull eller midlertidig ødeleggende. Heldigvis, med riktig behandling, hamstring tweaks løse raskt.

Hvordan behandle Hamstring Tilpasninger

Ice den forskjøvet hamstring i 15 til 20 minutter tre ganger om dagen for å redusere nedgangen hevelse og betennelse. Pakk ispose i et lite håndkle og bruke et lett trykk. Fortsett denne behandling i opptil fire dager.

Hev berørte beinet for den første dagen. Ta en stor, flat pute og brett den i to. Sette beinet på toppen av puten. Gjør dette når du hviler og når du går i dvale.

Pakk en elastisk kompresjonsbandasje rundt benet, noe som gjør at den dekker det berørte området. Bandasjen skal være tett, men løst nok til at du klarer å stikke to fingre under bandasjen. Dette hjelper med hevelse.

Ta ibuprofen. Ibuprofen er et anti-inflammatorisk medikament. Det fungerer ved å stoppe kroppen fra å gjøre pro-inflammatoriske hormoner, noe som bidrar til å redusere hevelse, rødhet og smerter. Sørg for å følge instruksjonene nøye når du tar ibuprofen.

Rest til smerten forsvinner. Hvile er den viktigste delen av behandlingen hamstring tweaks. Muskelen helbreder best når kroppen er i ro. Videre kan ved hjelp av forskjøvet hamstring for mye resultere i en lengre utvinning tid, muskel rive eller fullstendig muskel ruptur.

Tidlig utvikling Stages

Milepæler skje gjennom utvikling av et barn. Hvert barn utvikler seg i sitt eget individuelle tempo, men forsinkelser i bestemte milepæler kan indikere et problem. Tidlig intervensjon er avgjørende for behandling av en rekke utviklingsmessige forsinkelser.

Brutto motoriske milepæler

Progresjon i utviklingen av grovmotoriske ferdigheter, eller store muskel ferdigheter, er forutsigbar. En baby lærer å rulle over og deretter sitte opp. En eldre barnet kan begynne å ta seg opp ved hjelp av møbler, så å gå med hjelp. Walking selvstendig og til slutt kjører er ferdigheter småbarn øve mye. Alder varierer for gjennomføring av hver av disse ferdighetene vil variere fra barn, men oppsøke lege hvis det oppstår gjentatte forsinkelser eller eventuelle bekymringer oppstår. Etter 3 år, grovmotorikk og små motoriske ferdigheter blitt separert.

Finmotoriske Milepæler

Finmotorikk begynner å utvikle seg når et barn begynner å bruke hendene for intrikate oppgaver, for eksempel å tegne og spise selvstendig. Finmotoriske ferdigheter er ikke så opplagt som grovmotoriske ferdigheter. Evnen til å holde en stift utvikler riktig mer gradvis enn å kjøre.

Gi muligheter til å utforske holding elementer i forskjellige vinkler. Tegning på stort papir plassert på gulvet, male på et staffeli eller bruke finger-maling i dusjen tillate utforskning av bevegelse. Lek med leire eller sand for å øke muskelstyrke. Stable blokker og roll ballene for å øke hånd-øye-koordinasjon. Barn lærer gjennom lek, så gir muligheter til å bevege seg fritt på en jevnlig basis er viktig i utviklingen av både fine og grovmotoriske ferdigheter.

Språk

En babyens første skrik er et språk alle sine egne. Fra smiler og coos til "mamma" og "pappa", utviklingen av språkferdigheter følger også et mønster. Forming enkle ord følger ligne lyder. To ord setninger i en alder av tre blir fulgt av flere komplekse setninger som vokabular vokser.

Språk er ikke utelukkende verbal. Tonen i stemmen, avstand fra høyttaleren og øyekontakt er viktige aspekter ved kommunikasjon som de fleste barn lærer gjennom observasjon og praksis. Kommunikasjon er en viktig del kognitiv utvikling.

Kognitiv

Milepæler for kognitive ferdigheter er kanskje ikke så opplagt som de fysiske benchmarks. Babyer lærer objekt permanens, småbarn lære former og farger, og ungdommer lære å lese og skrive. Remembering objekter og hendelser fra den ene dagen til den neste fører til en følelse av tid flyt.

Lære å ta svinger utfyller forutsi hendelser (hva som skjer videre). Spille minne spill og snakke om hendelser som skjedde i fortiden for å øve minne ferdigheter. Gi åpne endte leker, for eksempel blokker og dukker, for å tillate fantasifull lek. Barn øve problemløsning gjennom rollespill og fri lek.

Betraktninger

Grovmotorikk, finmotorikk og kognitive milepæler er alle avhengige av hverandre. Et barn som ikke har lært å passere et objekt fra den ene hånden til den andre er mer sannsynlig å ha problemer med å lære å skrive. Sensorisk integrering kan påvirke alle aspekter av utvikling. Kontakt en medisinsk faglig med eventuelle bekymringer.

Prosedyre for Pediatric intramuskulære injeksjoner

En pediatrisk intramuskulær injeksjon er en type skudd du gi et barn når de ikke kan få tak i medisinen muntlig. Disse injeksjonene er vanligvis injisert inn i en stor muskel som på utsiden av låret, ytre hofte eller overarmen, i henhold til Barnehealthcare of Atlanta (Choa). Kjenne fremgangsmåten for hvordan man skal gi disse injeksjonene er viktig for å unngå komplikasjoner.

Forsyninger

Noen grunnleggende nødvendigheter må være på plass når du gir en injeksjon. Du trenger spritservietter (eller isopropanol og bomull baller), en 1cc eller 3 ml sprøyte, riktig gauge nål (en en-tommers nål er anbefalt for barn i to år og yngre), en selvklebende bandasje, medisin og en tørr gasbind eller vev.

Klargjøring av injeksjonen

Den Choa sier å tillate medisin for å komme til romtemperatur, noe som vanligvis tar 15 til 30 minutter. Vask hendene grundig og sjekke etiketten på medisin for riktig navn og doseringsanvisning.
Bruk av alkohol for å rense toppen av medisinflasken og lar alkoholen for å tørke. Plasser nålen på sprøyten og fjern hetten fra nålen. Vær nøye med å ikke ta på kanylen eller la den komme i kontakt med alle overflater med lokket av.

Trekke luft inn i sprøyten lik mengden av legemiddel som er angitt på doseringsinstruksjonene. Stokk nålen gjennom toppen av flasken og presse luft inn i medisinflasken. Snu flasken opp ned og dra tilbake sakte på stempelet for å fylle sprøyten med den nøyaktige mengden medisin som skal gis. Hvis det er en luftboble, trekker tilbake en litt mer medisin. Hvis luftbobler fortsatt vises, trykker du på siden av sprøyten for å gjøre luften gå til toppen av sprøyten og presse ut luften. Sjekk igjen for å være sikker på at dosen er riktig. Ta nålen ut av flasken og satte korken på igjen.

The Shot

Vask hendene igjen før injeksjonen foregår og finn stedet du ønsker å injisere medisinen inn. For små barn vil du ønsker å bruke den øvre eller ytre del av låret, og for skolebarn overarmen er vanligvis brukt. Det anbefales ikke at du injiserer i baken, ifølge National Institutes of Health.

Rengjør injeksjonsstedet med spritserviett; bruker litt kraft for å sikre at det er en grundig rengjøring. Og lar alkoholen for å tørke. Dette vil bare ta en kort tid.

Hold muskelen fast mellom tommelen og pekefingeren og hold sprøyten som en blyant. Raskt stikk nålen gjennom huden i en 90-graders vinkel.

Trekk stempelet litt for å se om blodet blir synlig i sprøyten. Hvis du ser blod, trekk nålen ut og kast nålen, sprøyte og medisin og starte på nytt.

Hvis sprøyten er klar av blod, sakte presse stempelet i å injisere medisinen inn i vevet. Tell til fem, og deretter ta ut nålen. Når nålen er fjernet, trykk forsiktig på området med tørt gasbind eller vev til blødningen stopper. Påfør et plaster til området og sørg for å fortelle barnet hva en god jobb hun gjorde.

Hvordan administrere Bayley Scales Varelager

Hvordan administrere Bayley Scales Varelager


De medisinske fagfolk som tjener foreldre og deres spedbarn og småbarn bruker ofte Bayley Scales Varelager å teste for problemer med normal utvikling. Etter å ha studert 1700 barn, Dr. Nancy Bayley utviklet en skala for å vurdere utviklings funksjon mellom en måned og 3 ½ år. Testen bidrar til å identifisere utviklingsproblemer og funksjonshemninger tidlig så hensiktsmessige tiltak kan startes. Testen er ment å måle et barns utviklingsnivå i fem områder: mental, motor, språk, sosial-emosjonell atferd og adaptiv atferd. Du skal bruke testene og materialer, må personen gjør testing være godt trent i testing teknikker og kunnskap om barns utvikling for å observere barnets reaksjoner og tolke resultatene.

Hvordan administrere Bayley Scales Varelager

Klargjør prøvemateriale før du starter noen testing. Hver av testområdene har aldersrelaterte objekter som skal vises eller overlates til barnet. Disse objektene inkluderer elementer som en bank, en bjørn, et armbånd, en tilkobling block sett, en snøring kort, minnekort og et sett med sju ender. Reaksjonen på disse objektene og svar på spørsmål du utgjør for småbarn er dataene du bruker til å måle sine svar til de normer som testen har etablert. Den mentale utviklingen indeksen, vurderer flere typer evner inkludert sensoriske / perseptuelle acuity, diskriminering, og respons, hukommelse læring og problemløsning, i begynnelsen av abstrakt tenkning og matematisk begrep formasjon. Motoren indeksen vurderer grad av kroppsbeherskelse, stor muskel koordinering, finere manipulering ferdigheter av hender og fingre, dynamisk bevegelse og evnen til å gjenkjenne objekter ved følelse av berøring.

Klargjør foreldre og barn til eksamen. Før du gir testen til et barn, forklare foreldrene hva som vil skje i løpet av testprosedyren. Du må etablere en fokusert rapport med barnet når prosedyren starter og unngå avlede oppmerksomheten fra barnet til foreldrene i løpet av testen. For å få en nøyaktig vurdering av spedbarn eller småbarn ytelse og for å hindre negative reaksjoner på separasjon, oppmuntre minst en av foreldrene til å forbli i rommet for varigheten av Bayley testing. Du må advare foreldre om ikke å snakke med barnet, prøve å oppmuntre henne eller forstyrre testprosessen slik at standardiseringsarbeid, blir krenket.

Etablere og vedlikeholde rapport med spedbarn, småbarn og foreldre. Vellykket avgrensnings av et barns utviklings funksjon avhenger av din evne til å gjøre dette. Du bør ha fullført relevant graduate-nivå trening og spesifikk trening i å forvalte de Bayley testprosedyrer. Forskjeller i gjennomføring av testen avhengig av barnets alder. For å være klar over betydningen av disse forskjellene og å vurdere den resulterende data riktig, trenger du omfattende kunnskap i barns utvikling. Testprosedyren ikke tillater re-administrering av noen del av testen, så du trenger for å holde en konstant fokus på barnet.

Hvordan bruke Progest

Progest vil bli foreskrevet til deg av legen din hvis hun føler at du har en alvorlig ubalanse i mengden av progesteron i kroppen din. Det finnes flere former for dette stoffet, og din dosering og administrasjon metoden vil være basert på dine spesifikke behov. Sørg for å snakke med legen din om å ta Progest, og løse eventuelle spørsmål du har til ham. Progesteron kosttilskudd som Progest kan bare bli tatt for et par dager om gangen for å supplere naturlig progesteron som produseres av kroppen under menstruasjonssyklusen. (Se Resource.)

Hvordan bruke Progest

Hvordan bruke Progest Intramuskulær (injeksjoner)

•  Les informasjonen gitt til deg av legen din om hvilke dager i løpet av syklusen du må ta Progest.

Rengjør et injeksjonssted som er over en stor muskel med isopropanol. Legen din eller en sykepleier vil trolig gi deg de første injisert doser av Progest, men etter det, kan du være i stand til å administrere det hjemme. (Se referanse 1.)

•  Undersøk Progest væske for eventuelle urenheter før injisere det. Hvis du ser noen, satt av dosen og ta en annen. Informer legen din om den skjemt dose. (Se referanse 1.)

Fyll en sprøyte med hele innholdet i doseringsflaske. Dette trinnet er ikke nødvendig hvis Progest injeksjon doser er gitt i forhåndsfylte sprøyter. (Se referanse 1.)

Injiser Progest inn i en stor muskel gjennom huden du rengjøres med alkohol. Endre dette injeksjonsstedet hver dag slik at du ikke setter medisinen inn i samme muskel daglig. Gjenta trinn 2 til 5 som anvist av legen din for seks til åtte dager. (Se referanse 1.)

Hvordan bruke Progest Cream

Mål opp ca 1/4 ts. av Progest krem. (Se referanse 2.)

•  Gni kremen inn i huden til den er absorbert. Velg ett av følgende områder: bryst, indre armer, mage, eller innsiden av lårene. Endre dette stedet regelmessig. (Se referanse 2.)

Påfør to ganger om dagen i løpet av de to siste ukene av menstruasjonssyklusen. Når du begynner å blø, telle 14 dager, og deretter bruke 1/4 ts. Progest to ganger hver dag i en hel uke. Den følgende uken, øke mengden av Progest brukes til 1.4 til 1.2 ts. to ganger om dagen. Når du begynner å blø igjen, slutte å bruke Progest krem. (Se referanse 2.)

Gjenta trinn 1 til 3 månedlig. (Se referanse 2.)

Hvordan bruke Progest Pill

Ta en Progest 50 pille med et fullt glass vann om morgenen, med start på dag 15 i syklusen. Dette vil være omtrent en uke etter at du har sluttet å blø i løpet av menstruasjonssyklusen. (Se referanse 3.)

Ta en ekstra pille av Progest 50 på kvelden. (Se referanse 3.)

Gjenta trinn 1 til 2 daglig til du begynner å blø igjen. Dette signaliserer at du har startet din syklus på dag 1, og du må slutte å ta Progest. (Se referanse 3.)

Hint

  • Fortell andre medisinske fagfolk du besøker at du tar Progest før har noen tester eller prosedyrer, eller blir foreskrevet andre legemidler.
  • Se etter nye helseproblemer som kan være bivirkninger, og fortelle legen din om dem umiddelbart. (Se Resource.)

Behandlinger for lav fritt testosteron

Millioner av amerikanere lider av lave nivåer av fritt testosteron, et endogent hormon som produseres naturlig av både menn og kvinner. Først og fremst en bekymring som påvirker menns helse, oppstår lav fritt testosteron naturlig som kroppen aldre, eller på grunn av traumer til testiklene, ifølge Medisinsk bibliotek.

Det finnes ulike metoder for behandling av lav fritt testosteron hos menn, både medisinske og ernæringsmessige. Undersøke fordelene ved hvert og hvordan de fungerer hjelper deg og legen din bestemme hvilken som er riktig for deg.

Testosteronbehandling (TRT)

Testosteronbehandling, eller TRT, kan forbedre seksuell interesse, humør, erektil funksjon, bentetthet og muskelmasse, ifølge Medisinsk bibliotek. I tillegg National Institute on Aging rapporterer at høyere nivåer av fritt testosteron hos eldre menn forbedrer både kognisjon (tenkeevne) og hukommelse.

TRT øker nivåene av fritt testosteron i den mannlige kroppen. Ifølge magasinet Life Extension, kan testosteronnivået bli utvidet med medisiner foreskrevet av lege, og kan også bli oppdratt av ulike naturlige kosttilskudd som finnes i ditt lokale apotek.

Medisinsk TRT

Testosteron, melder Medical Library, kan administreres av fire FDA-godkjente metoder: via injeksjon, patcher, gel kremer, eller kinn (gjennom slimhinnene i munnen). Hver av disse fremgangsmåter gir de faktiske hormon eller en syntetisk versjon direkte inn i kroppen, heve lave fri testosteronnivåer ganske enkelt ved å innføre flere av hormonet.

Delatestryl (BTG Pharmaceuticals) er en injiserbar form av testosteron oppslemmet i sesamolje, vanligvis administrert av en lege i en stor muskel slik som setet eller lår.
Androderm (Watson Pharmaceuticals) er et depot hud patch som frigjør testosteron gjennom huden, og brukes daglig til ryggen, overarm, lår eller mage.
Testim (Auxilium Pharmaceuticals) er en testosteron-levere gel som brukes daglig til skuldre, overarmer og / eller underliv.
Striant (Columbia Laboratories, Inc.) er et testosteron formulering som absorberes gjennom munnslimhinnen eller område hvor tannkjøttet møtes leppene.

Naturlig TRT

Ernærings TRT oppnås ved å stimulere kroppens egen evne til å produsere testosteron, som ofte resulterer i økt nivå av fritt testosteron. Life Extension nevner noen av disse kosttilskudd som er lett tilgjengelig på de fleste apotek.

Sink er et viktig mineral i produksjonen av testosteron, og er tilgjengelig i pille formulering på nesten alle apotek eller matbutikk i kosttilskudd midtgangen.
Chrysin, som finnes naturlig i honning, hemmer aromatization - eller konvertering til østrogen - av fritt testosteron, som fører til høyere nivåer av testosteron.
Karnitin, en aminosyre (protein byggeklossystemet) derivat, ikke direkte påvirke testosteronnivå, men har en betydelig innvirkning på seksuell funksjon og depresjon, som begge er symptomer på lavt fritt testosteron nivåer.
Antioksidanter, som finnes i matvarer som blåbær, bringebær og grønn te, også er nevnt av Life Extension for å støtte sunne nivåer av fritt testosteron. Antioksidanter inkluderer vitamin A, vitamin E, og selen.

Som med alle kosttilskudd, snakk med legen din før de bestemmer seg for å bruke en eller en kombinasjon for behandling av TRT. Legen din vil ta hensyn til din personlige sykehistorie og hjelpe deg å gjøre de rette valgene for TRT.

Hvordan kan jeg bli kvitt fettet rundt overkroppen med Fitness og vekttap?

Hvordan kan jeg bli kvitt fettet rundt overkroppen med Fitness og vekttap?


Med en godt balansert kosthold, kardiovaskulær trening og en motstand trening plan kan du få en sterk, tonet overkroppen. Det er umulig å redusere fett i en enkeltstående område av kroppen. Styrketrening alene ikke vil forandre kroppen din. Du må miste en viss mengde pounds å se noen bedring i overkroppen. Lær hvordan du kan redusere de totale kroppsfett og oppnå godt bygget overkroppen du ønsker.

Hvordan kan jeg bli kvitt fettet rundt overkroppen med Fitness og vekttap?

•  Etablere en sunn spising plan for å skape et kaloriunderskudd. Ernæring er nøkkelen til å fullføre noen vekttap programmet. Spis en slanking som består av 50 prosent karbohydrater, 25 prosent protein og 25 prosent fett som inkluderer mat fra alle matvaregrupper. Spis komplekse karbohydrater som brun ris og havregryn, gode fettstoffer som avokado og magert kjøtt for protein. En diett høyere i karbohydrater vil gi musklene drivstoff under trening. Kutte 250 til 500 kalorier fra kosten hver dag for å miste ett til to pounds en uke

Utfør motstand treningsøvelser for å bevare og bygge videre på den muskelen du har. Utføre en øvelse for å trene hver store muskel i overkroppen - biceps, triceps, skuldre, bryst. Kan utføre alle disse oppgavene på en dag eller dele dem over en periode på flere dager. Strekk før og etter hver vekt treningsøkt for å forebygge skader og å være fleksibel. La alltid minst en hviledag mellom å arbeide hver muskelgruppe til at musklene til å komme seg og vokse.

innlemme cardio i din fitness rutine å brenne overflødig fett raskere og holde hjertet sunt. Sikt i minst 20 minutter med aerobic trening tre ganger i uken. Betrakt høy intensitet intervalltrening (HIIT) for å brenne større mengder av kalorier i en kortere tidsperiode. HIIT består i å utføre en aerob aktivitet som løping eller sykling med den maksimale krefter i 30 til 60 sekunder, etterfulgt av en lengre en-til-to-minutters hvileperiode, og deretter å gjenta denne prosess for vanligvis 15 til 30 minutter. HIIT er mer effektiv på å brenne fett og opprettholde eller bygge muskelmasse, noe som vil hjelpe deg å bli kvitt fettet rundt overkroppen i løpet av kort tid.

Hint

  • Drikk minst åtte glass vann hver dag for å holde seg hydrert og erstatte vanntapet fra ditt treningsopplegg.

Kvinner & Effektiv Vekt trening

Kvinner & Effektiv Vekt trening


Kvinner som trener regelmessig, men inkluderer ikke styrketrening mangler ut. Kardiovaskulær trening kan brenne mer kalorier på kort sikt, men jo mer muskler man har jo mer kalorier de vil brenne i lang sikt. Ifølge kvinner Health Magazine, "En studie i The Journal of Strength and Conditioning Research fant at kvinner som fullførte en time lange styrke-trening trening brent et gjennomsnitt på 100 flere kalorier i 24 timer etterpå enn de gjorde da de ikke hadde løftet vekter. " En effektiv vekt-trening programmet vil øke den generelle forbrenningen samtidig bygge en slankere, mindre kroppsbygning.

Frekvens

For å skape en effektiv vekt-treningsprogram, bør kvinner løfte vekter minst tre ganger per uke. De samme muskelgrupper bør aldri jobbet ut to dager på rad. Alltid hvile musklene i minst 48 timer før du arbeider dem ut igjen. Dette gjør det mulig for riktig hvile og restitusjon for å sikre at musklene har blitt brutt ned og deretter gjenoppbygd nok før du begynner neste break-down syklus.

Bruke frie vekter

Selv om frie vekter kan være skremmende for noen kvinner, vil deres inkludering skape en mer effektiv og effektiv vekt-treningsprogram. Når du bruker en maskin, ikke kroppen din ikke jobbe så hardt som det gjør når du bruker frivekter. Dette er fordi maskinen er en fast bevegelse og vil isolere bare de store muskel at den er konstruert for å arbeide. Dette betyr at maskinen faktisk finner noe av vekten av av dere. Dette kan virke som det gjør deg en tjeneste, men det er faktisk juks deg ut av en mer effektiv trening. Med frie vekter, tar hele kroppen belastningen av vekten og bevegelse, og dermed større muskler, de stabiliserende musklene og kjernemuskulaturen er alle blir samtidig aktivert. Frie vekter også bidra til å utvikle balanse og koordinasjon fordi du styre hele bevegelsen.

Inkluder Intervall kretser

Rachel Cosgrove, co-grunnlegger av resultater Fitness i Sør-California og forfatter av "The Female Body Gjennombrudd," opplyser i intervju med US News, "Styrketrening er den virkelige nøkkelen til å miste fett og ser bedre." En flott måte å bygge en effektiv og tidsbesparende styrke programmet er å legge intervall kretser. Korte støt med høy intensitet bevegelser blandede innenfor motstandsarbeidet vil brenne flere kalorier i en kortere tidsperiode. Tredemølle, stasjonær sykkel, elliptisk maskin, step maskin og hoppe tau er eksempler på utstyr som vil gi korte spurter for å forbedre effektiviteten av din vekt-treningsprogram.

Løfte tyngre vekter

Kvinner som gjør innlemme styrketrening ofte velge å bruke lettere vekter og høyere repetisjoner av frykt for bulking opp og ser "mandig". Sannheten er at kvinner ikke produsere nok testosteron til å bygge hvilke typer muskler sett på menn. Men for å bygge sterke, tonet, velformede og feminine muskler, må vekten for å være tung nok til å skattlegge løfterens nåværende muskelsystemet. Ifølge Cosgrove, "For at kroppen din til å endre, må du sette krav til det at det ikke er vant til. Kvinner bruker ofte vekter som ikke utfordrer dem. Men målet er å være sterk og passform og tonet, men feminine. Du vil ha muskler, men du vil også få mindre. " Derfor omfatte effektive vekt opplæringsprogrammer løfte tyngre vekter.

Ikke Glem Diet

Ikke gjør den feilen å tro at det å jobbe ut betyr at du kan unne deg hva matvarer og mengder du ønsker. Uansett hvor hard treningen din plan er eller hvor disiplinert du er stikker med det, vil resultatene ikke viser for hardt arbeid hvis du ikke kombinere det med et fornuftig kosthold. Du må også inkludere en passende mengde protein i kosten for å bidra til å bygge og reparere magre muskler. Sport ernæringsfysiolog Cassandra Forsythe, Ph.D. og medforfatter av "The New Rules of Lifting for Women", anbefaler å spise ett gram protein for hver kilo kroppsvekt som ikke kommer fra fett.

Fire faktorer som har en effekt på kontroll av Breathing

Fire faktorer som har en effekt på kontroll av Breathing


Den gjennomsnittlige voksne inhalerer og puster ut ca 15 ganger hvert minutt i ro. Det er flere faktorer som har en effekt på kontroll av pust inkludert automatisk puste svar, oksygenbehov og luftstrøm intensitet. Endringer eller mangler i noen av disse faktorene kan ha en effekt på pustekontroll.

Membran

Membranen er en stor muskel som kontrollerer pusting. Den diagrpham er den primære muskelen for innånding. Membranen skiller brysthulen fra bukhulen og inkluderer musklene mellom ribbeina eller interkostal muskler, nakkemusklene og magemusklene. Membranen og interkostalrom sammentrekning utvider lungene ved å bevege ribben tilfelle, og å øke lengden og diameteren av brysthulen. Diaphram muskler kontrakt bare hvis nervene som forbinder mellomgulvet til hjernen er i takt. For eksempel, en person dør med en kuttet ryggmargen med mindre han er kunstig ventilert, på grunn av den diaphram manglende evne til å kontrollere pusting.

Magemusklene

Magemusklene hjelpe mellomgulvet kontroll puste under trening. Magemusklene er primære muskler for utpust under kardiovaskulær trening. Magemusklene kontrollere utpust ved å skyve luft ut av lungene. Magemusklene presse luft ut av lungene ved å trykke membranen mot lungene med en abdominal sammentrekning som hever trykket.

Carbon Dioxide

Respiratoriske sentre i bunnen av den automatiske puste hjernen kontroll. Hjerne, aorta og arteria carotis sanseorganer overvåke oksygen og karbondioksid i blodet. Luftveis sentre føre dypere og hyppigere pust når sanseorganene oppdage høyere nivåer av karbondioksid, eller lettere og tregere puste med lave nivået av karbondioksid.

Strekker for Muscle under kneet Cap

Strekker for Muscle under kneet Cap


Din kneskål eller patella dekker et viktig område av låret. I dette området, til mange muskler fra øvre og nedre ben møtes, noe som gir deg muligheten til å flytte leggen. Så når du fokuserer på å strekke muskelen under kneskålen, må du fokusere på mange muskler. Tetthet i hver muskel vil hemmende og kan føre til patella å skifte, forårsaker knesmerter.

The Knee

Du merker betydningen av knærne på en daglig basis, selv om du ikke skjønner det. Den eneste gangen du ta hensyn til knærne er ofte når de vondt. Grunnen til at de vondt kan variere, men rutinemessig strekke musklene som kobler under og rundt kneskålen vil holde kneet stabilt og fri for spenning. Dette innebærer å strekke mange beinmuskulaturen. Ta en 15-minutters spasertur eller joggetur i fem minutter for å varme opp dine ben muskler før stretching.

Tibialis anterior muskelen

Tibialis anterior muskelen ikke nødvendigvis påvirker bevegelse av kneet, men det sitter på leggen, rett under kneet. Stretching denne muskelen fordeler anklene mer enn kneet, men det er godt å ta med i beinet strekninger. For å utføre denne strekningen start med toppen av begge føttene hviler på bakken, og deretter lene seg tilbake for å plassere dine setemuskler på hælene. Lent bakover strekker musklene, noe som øker fleksibiliteten. Hold din posisjon i 10 sekunder eller mer effektivt å strekke muskelen.

Stretching quadriceps muskel

Din quadriceps muskel går ned foran hver etappe, og dette stor gutt kobles til patellarsenen som ligger under kneskålen. Når quads er stramt, det gjelder press på senen og din patella - kneskålen. En god stretch for quads starter med å stå oppreist. Du kan deretter løfte det ene beinet opp fra bakken, trekk hælen til din glute med den ene hånden og hold stillingen i 15 til 30 sekunder. Sørg for at du holde balansen - grip på en stol hvis du må. Hold ryggen rett til å holde press på muskelen. Utføre strekningen en gang per etappe er nok av en strekning å holde musklene limber.

Hamstring Strekker

Hamstring er en annen stor muskel gruppe som konvergerer bak kneskålen. En stram hamstring muskel kan skifte kneskålen, og det gjør vondt. Løsne denne store muskelgruppe krever en hamstring strekk. For å utføre en hamstring strekk, steg den ene foten frem og en fot bakover. Reach mot tærne på fremre foten med fingrene. Hold hodet opp og lede med brystet. Du vil umiddelbart føle trekk langs baksiden av låret. Hold stillingen i 20 til 30 sekunder, deretter bytter ben å strekke hamstring muskel av andre beinet. Og husk, aldri strekke til det punktet av smerte. Hvis du føler smerte, komme ut av strekningen.

Cerebral Parese og levealder

Hva gjør Geri Jewell, Chris Fonseca og Josh Blå har til felles? Foruten å være kjente komikere som har dukket opp i sitcoms, på kveldsåpne TV, og i konsertsaler, ble de alle er født med cerebral parese, eller CP. CP er en uhelbredelig tilstand som påvirker to i hver 1000 barn født i USA hvert år. Tegn og symptomer på cerebral parese er mange og varierte, som er årsaker og risikofaktorer - noe som gjør spørsmålet om forventet levealder vanskelig å fastslå.

Symptomer

Tegn og symptomer på cerebral parese er varierte, og spenner fra mild til alvorlig. En person med cerebral parese kan ha problemer med fine og store muskel koordinering, har stive og rigide eller svake og floppy muskler, skjelve, jerk ufrivillig, eller gå klønete. Ansiktet kan også bli påvirket, spesielt munn og svelg, noen ganger gjør det vanskelig å svelge, snakke eller kontrollere spytt. Noen ganger muskel av en lem kontrakter så hardt at det fører til en arm eller et ben å krølle inn på seg selv, noe som begrenser mobilitet. Disse brudd på mobilitet og fysiologiske funksjoner kan ha negative effekter på forventet levealder.

Årsaker

Det finnes ikke én årsak til cerebral parese. Noen ganger det er forårsaket av en sykdom moren kontrakter under graviditet, andre ganger er det på grunn av sykdommer eller tilstander som er spesifikke for babyen. Vannkopper, røde hunder, cytomegalovirus og syfilis kan alle føre til skade på det ufødte barnets utvikling av hjernen. Toksoplasmose, en parasitt i skitt og søppel boksene til smittede katter, kan også skade fosteret. Sykdommer som kan føre til cerebral parese etter fødselen er viral hjernehinnebetennelse, alvorlig gulsott og viral encefalitt. Medfødte hjerne eller sirkulasjons defekter kan også føre til cerebral parese, samt mangel på oksygen under fødselen og fødsel.

Risikofaktorer

I tillegg til eksponering for sykdommer og skader på hjernen, babyer opplever følgende har høyere risiko for cerebral parese: å være en flerfødsel baby, ha en lav fødselsvekt (5,5 pounds eller mindre), som blir født for tidlig (37 uker eller mindre ), en setefødsel (føttene først i stedet for hodet først under fødselen), eller bli utsatt for tungmetaller eller andre giftstoffer i utero.

Forventet levealder

Forventet levealder for personer med cerebral parese er forskjellige og vanskelig å fastslå. Det avhenger av en rekke faktorer, inkludert følgende:

- Alvorlighetsgrad av CP Symptomer
Jo mer alvorlig cerebral parese symptomer, jo lavere forventet levealder, spesielt hvis personen leve med CP har store vanskeligheter med å svelge eller puste. Medikamentell behandling, kan fysioterapi og kirurgi bistå i å lindre noen av de mer alvorlige tegn og symptomer på CP, og dermed øke levealderen.

- Hvilken grad CP Grenser Mobility
Jo bedre en person med CP er i stand til å gå, desto lengre levealder. På grunn av dette, er fysioterapi og selv kirurgi brukes til å holde noen som bor med CP like mobil som mulig. Kirurgi for å omforme og rehabilitere bein, muskler og bindevev for å muliggjøre bruk av bukseseler, krykker og rullatorer, samt fysisk behandling som svømming, er alle laget for å oppmuntre så mye oppreist bevegelse som mulig. Hvis personen med cerebral parese er lenket til en rullestol, behandling designet for å redusere eller eliminere smerte, redusere stivhet i muskler, eller holde ryggraden rett kan også bistå i å forlenge livet.

- Forhold kombinert med CP
Cerebral parese er ofte ledsaget av andre kompliserende forhold som kan redusere levetiden. Noen tilstander, slik som mental retardasjon, bære kortere forventet levetid priser i seg selv, og hvis det kombineres med cerebral parese, kan være en utfordring til et lengre liv.

Selv om en person med alvorlige symptomer, nedsatt bevegelighet eller flere forhold kan bare nå 30 år, noen med mild, moderat eller aggressivt behandlet symptomer kan leve til en alder sammenlignbar med den generelle befolkningen, mellom 60 og 80 år.

Oppmuntre, støtte og Advocate!

Hvis du har et barn med cerebral parese, du vet den dag-til-dag utfordrer denne tilstanden innebærer. Selv om CP er uhelbredelig, det er mange veier til å gjøre ditt barns liv en produktiv, positiv og lykkelig opplevelse. En av de viktigste tingene du kan gjøre for å forlenge ditt barns liv er å oppmuntre sin uavhengighet og applaudere hver prestasjon, uansett hvor lite. Være en urokkelig talsmann med medisinske og pedagogiske fagpersoner, og oppmuntre ditt barn til å sette mål og å nyte livet til det ytterste av hans evner. Holde barnet ditt så aktiv som mulig - både mentalt og fysisk - fra en tidlig alder er nøkkelen til en lengre, fyldigere liv.

Hvordan øke din Jumping Høyde

Bygg din vertikale hopp er en langsom, men givende prosess. Enten du er ute etter å dunk en basketball eller å innlemme høyere hopping i din generelle fitness, stretching og hopping øvelser vil hjelpe deg å nå dine mål. Øke din vertikale hopp krever repetisjon og engasjement, men målet er målbare og oppnåelige.

Bruksanvisning

•  Start med en strekk rutine. Før du begynner på noen store muskel bygningen trening er det viktig å løsne på lår og leggen. Det finnes en rekke strekninger som løsner og bygge låret og leggen som er nødvendige for å øke hopping evne. Stående kalv og nedover hund er gode nybegynner strekninger.

For den stående kalv, står en armlengde unna en vegg med ett ben bøyd forover og ryggen benet rett. Legg hendene mot veggen og presse mot den, bruke musklene i ryggen beinet. Etter denne strekningen, bytter ben.

For den nedadgående hund. starte på hendene og kne, deretter heve knærne og baken så høyt som mulig i luften, mens du holder armene og bena rett, danner en omvendt "V." Hold strekken stilling i minst 10 sekunder, slipp, deretter bytte til neste strekning. Gjenta flere ganger før du går videre til noen voldsomme muskelbyggeaktiviteten.

Nybegynner hopping øvelser er de første skritt til å bygge muskler i bena. Gjentatte sett av hinderet humle, single leg humle og tuck hopper vil bygge de vertikale sprang musklene over en lengre periode. Hurdle humle bære å plassere beina og knærne sammen mens springing over et lite sett med hekk med ballene dine føtter. Enkelt leg humle involverer står på ett ben, så hopper så høyt og så langt frem som mulig, landing på samme etappe, deretter gjenta. Tuck hopp står hopp som raskt bringer knærne til brystet, før landing igjen på ballene dine føtter og repeterende.

Acquire noen ankelvekter. Etter at du har startet, og føler deg komfortabel med en hoppende treningsprogram, kan ankelvekter være en utmerket måte å bygge muskler ytterligere. Mange ankel vekter er justerbare og lar deg starte sakte og bygge deg opp til tyngre vekter. Ved å utføre de samme hopping rutiner med ankelvekter, vil den vertikale hopp øke med dedikasjon og praksis.

Hvordan balansere Throat Chakra

Hals chakra er den femte store chakra, som ligger på halsen. Å ha det i balanse hjelper deg å leve i presens og gir rom for kunstnerisk og muntlig kreativitet og talent.

Bruksanvisning

Figur ut om din mangel på balanse stammer fra å ha for mye fokus på halsen chakra eller ikke nok. Når det er en mangel, føler deg svak, innadvendt og ute av stand til å stå opp eller snakke for deg selv sammen med mulige seksuell intimitet problemer. Med mye energi her, er du altfor snakkesalig og en dårlig lytteren med problemer med å lytte til andre. I tillegg kan du bli en altfor dominerende seksuell partner.

Identifisere symptomer som kan fortelle deg det er en ubalanse. Fysisk, kanskje du har en sår hals, skjoldbrusk problemer og tap av stemme eller laryngitt. Følelsesmessig, kan det være problemer med avhengighet, mangel på kreativitet eller uttrykk eller vanskelighets tar beslutninger.

Gjør øvelser som bruker og hjelpe halsen chakra. Sing, til sang eller nynne bruke hals musklene. Gurgle med saltvann eller ta en tur på en klar dag, og fokusere på den blå himmelen.

drikke og spise ting som bidrar til å holde din hals chakra balansert. Bruk salt eller sitrongress som krydder. Drikk meste fruktjuice, vann eller urtete. Spis mat som plommer, blåbær, fisk, kylling, selleri, pære, poteter eller asparges når halsen chakra er under-aktive eller røde matvarer som tomater og jordbær når du har en over-aktiv hals chakra.

Bruk klær, smykker eller bære edelstener med blått i dem når du har en mangel på dette området, slik som safir, blå topas eller turkis. Har fargene rundt deg eller edelstener med rødt i dem som granat og rubin.

Tips og advarsler

  • Løgn kan føre til en ubalanse i halsen chakra, så vær oppmerksom på å fortelle sannheten for å holde balansen.