Digidexo.com

hva er refluksøsofagitt

Refluksøsofagitt Behandling

Refluksøsofagitt er sett ganske ofte av leger. Det kan være en smertefull tilstand, samt en nervepirrende tilstand fordi det hemmer deg fra å spise riktig. Mange mennesker som lider av reflux øsofagitt opplever symptomer som kvalme, oppkast, halsbrann, munn og hals sår, og vondt å svelge. Det finnes flere ulike former for behandling for denne tilstanden. Levetiden på din tilstand, så vel som dens alvorlighetsgrad, vil bestemme hvilken behandling som er best for deg.

Hva er refluksøsofagitt?

Esophagitis er irritasjon i spiserøret, som er røret som maten passerer gjennom for å komme til magen. Det kan bli betent for flere forskjellige grunner, blant annet sykdommer eller irritasjon fra en ekstern kilde. Overdreven oppkast kan irritere halsen, så vel som visse medisiner, som Motrin eller NSAID, som er tatt over tid. Å drikke store mengder alkohol, herpes, Candida og reflux øsofagitt kan forårsake. Det kan også være forårsaket av stråling fra kreftbehandlinger. Når esophagus blir betent, det kan gjøre det vanskelig å svelge, og for å holde maten ned. Hvis det er mistanke øsofagitt, bør den behandles av legen din så snart som mulig.

Medisiner for Esophagitis

Legen din kan ønske deg å prøve medisiner først for å se om de bidrar til å holde magen syre ned i stedet for å refluksere. Det er flere syrehemmende medisiner som kan kjøpes over disk; det er Prilosec, Zantac, Tagamet og Pepcid. Disse var en gang resept bare medisiner, og nå kan du kjøpe dem over disk. Noen mennesker med reflux problemer ta produkter som tums, Malox og Mylanta; disse er populære antacida.

Diet Med Esophagitis

Kosthold er svært viktig i behandling av øsofagitt. Legen din vil trolig sette deg på en streng diett av ingen syre-basert mat som er harde på mageslimhinnen. Han vil ha deg spise kjedelig mat og holde seg borte fra syre øker og gassproduserende matvarer som, pepper, krydret mat, tomater eller sure frukter, selv kaffe. Bland matvarer vil inkludere yoghurt, vanlig pasta, kokte korn, eplemos og sauser. Noe som irriterer spiserøret og magesekken, kan øke reflux.

Kirurgisk behandling

Hvis medisiner og diett virker ikke å løse problemet, kan legen din tror du er en kandidat for en prosedyre kalt, fundoplication. Denne fremgangsmåten har to formål: den ene er å øke LES trykk, (nedre spiserørlukkemuskel), og den andre er å reparere eventuelle hiatushernie som kan være til stede. Den nedre spiserørlukkemuskel sitter på bunnen av spiserøret, og kobles til magen. Hvis lukkemuskelen ikke er stramt nok, kan mat reflux tilbake opp i spiserøret stedet for å fortsette i magen.

Betraktninger

Hvis du har opplevd reflux problemer over en lengre tid, er det best å se din lege så snart som mulig. Esophageal reflux kan forårsake alvorlige skader på spiserøret over tid, blant annet økende risikoen for spiserørskreft. Esophagitis er ikke bare smertefull, men det kan føre til andre, mer alvorlige problemer. Det er også best å ikke diagnostisere deg selv. Du trenger en medisinsk faglig for å fortelle deg at det er øsofagitt, og for å hjelpe deg å avgjøre hvilken form for behandling som er best for deg.

Refluksøsofagitt SymptomerØsofagitt oppstår når slimhinnen i spiserøret blir betent. Spiserøret er røret som forbinder halsen og magen. Denne betennelsen er vanligvis et resultat av langvarig acid reflux; kan det imidlertid også være forårsaket av bakterier eller virus som angriper slimhinnen i spiserøret. Det kan også være forårsaket av en overdreven bruk av anti-inflammatoriske og aspirin. Følgende symptomer kan forekomme.

Smertefull svelging

Svelge spytt hele dagen og svelge mat kan være svært ubehagelig.

Svelgeproblemer

Når du forsøker å svelge, kan personer med øsofagitt føler at maten blir svelget sitter fast i halsen eller brystet.

Acid Reflux

Acid reflux eller halsbrann er vanligvis et symptom som følger øsofagitt.

Munnsår

Munnsår, også kalt herpes, kan oppstå som et resultat av langvarig øsofagitt.

Alvorlige komplikasjoner

Uten behandling kan øsofagitt føre til underernæring eller dehydrering hvis svelge blir nesten umulig. Arrdannelse i spiserøret kan også forekomme, og kan resultere i en innsnevring som ville hindre mat eller noe annet som passerer gjennom spiserøret. I sjeldne tilfeller kan Barretts øsofagus utvikle og føre til esophageal kreft.

Behandling

Midler som kan brukes for å hindre for stort syreproduksjon. Dessuten kan et analgetikum være foreskrevet for å hjelpe med esophageal smerte. Antibiotika vil være nødvendig dersom en infeksjon er til stede. Unngå krydret mat og sure matvarer kan også bidra til å lindre symptomene.

Hva er årsaken til Rap & raping?

Hva er årsaken til Rap & raping?


Raping, også referert til som oppstøt eller raping, er det lov å slippe gass fra fordøyelseskanalen ut gjennom munnen, ofte med en lyd, og noen ganger en lukt. Denne loven er knyttet til lindrende abdominal ubehag etter utgivelsen av luft eller gass.

Prosessen med raping

Raping faktisk er en komplisert prosess som krever koordinering inne i kroppen. Strupehodet frivillig reiser, avslappende øvre esophageal sphincter, slik at for enkel luftpassasjen fra spiserøret til halsen; Dette unngår mat eller væske reise til lungene mens den nedre esophageal sphincter åpnes, slik at luft kan passere fra magen til spiserøret. I løpet av denne prosessen, synker mellomgulvet, avtagende trykk for brystet, noe som øker abdominal trykk og fremme luftstrømmen fra magesekken til spiserøret.

Typer Raping

Den vanligste typen av raping, eller raping, er strømmen av luft fra magen gjennom munnen. Det er en annen type raping som er uvanlig. Noen individer er aerophagic og svelge store mengder luft uten å vite det. Noen ganger når disse individene oppstøt, luften ikke bare strømmer ut fra magen, men også inn gjennom munnen og tilbake til magen, forårsaker en annen oppstøt. Dette inn og ut luftstrømmen gjør at enkelte individer å oppstøt på vilje, selv med lite eller ingen luft samles i magen.

Årsaker til Raping

Vanlige årsaker til raping svelger luft, gulping drikke og mat raskt og drikke kullsyreholdige drikker, men det er andre grunner til en person kan oppstøt. Noen mennesker oppstøt rent ved vane, og noen mennesker oppstøt når de opplever noen form for ubehag i magen, uansett årsak. Andre mer alvorlige årsaker til raping er magekreft, kjemisk forgiftning, en hiatal brokk, nattlig halsbrann, magesår og refluksøsofagitt.

Hvordan unngå raping

For å unngå raping, holde seg borte fra brus, kullsyreholdig mat som pisket krem, øl, drikke gjennom sugerør, ekstremt varm drikke, laktoseholdige produkter, overdreven svelging og mettet fett. Andre forholdsregler inkluderer å spise sakte og med en lukket munn og holde seg til en lav-fett, høyt fiber diett.

Hva er Dicyclomine?

Hva er Dicyclomine?


Dicyclomine er en medisin som lindrer spasmer i ufrivillig, glatte muskler som de som linje mage-tarmkanalen. Flere selskaper produserer dicyclomine i kapsel, sirup, tablet og intramuskulær injeksjon formuleringer. Pasienter som tar dicyclomine hovedsak trenger å se for bivirkninger relatert til dehydrering. Andre bivirkninger fra dicyclomine kan påvirke pasientens evne til å kjøre bil eller bruke maskiner.

Bruksområder

Dicyclomine har en US Food and Drug Administration-godkjent indikasjon for å behandle irritabel tarm syndrom eller IBS. Noen leger også foreskrive dicyclomine sirup for å behandle symptomene på canker sår i munnen (dvs. stomatitt) og betennelse i slimhinnene i munnen og øvre spiserøret.

Dosering for IBS

De fleste IBS pasienter trenger fire 40 mg doser av dicyclomine hver dag for å få en terapeutisk effekt. Men preparatomtalene for dicyclomine bemerker et betydelig antall pasienter vil oppleve bivirkninger når du tar den optimale daglige dose. Som et resultat av pasienter som startet på dicyclomine terapi bør få fire 20 mg doser hver dag i 2 uker og har sine doser økte bare hvis de ikke har alvorlige problemer, og ser ut til å trenge mer medisiner for å få lindring fra sine IBS symptomer.

Typiske bivirkninger

I kliniske studier oppsummert i preparatomtalene for dicyclomine, 33 prosent av pasientene som fikk medisinen opplevde tørr munn. Den neste mest vanlige rapporterte bivirkningen var svimmelhet. Andre problemer rapportert av mer enn 5 prosent av dicyklomin-behandlede pasienter var i orden, tåkesyn, kvalme, svimmelhet, tretthet, svakhet og nervøsitet.

Mindre-Hyppige bivirkninger

I tillegg til de mer vanlige bivirkninger, har pasienter som tar dicyclomine også opplevd oppblåsthet, tap av matlyst, magesmerter, nummenhet, besvimelse (dvs. synkope), taleforstyrrelser, utslett, urinretensjon, uregelmessig hjerterytme, pustevansker og tett nese. Pasienter som får injeksjoner av dicyclomine kan ha rødhet og hevelse rundt injeksjonsstedet.

Advarsler

På grunn av den høye forekomsten av bivirkninger som svimmelhet og tåkesyn, Dicyclomine er preparatomtalen stater, "pasienten skal advares mot å engasjere seg i aktiviteter som krever mental årvåkenhet, for eksempel kjører motoriserte kjøretøy eller andre maskiner eller utføre risikofylt arbeid mens du tar dette stoffet. " Pasientene må også være klar over at å ta dicyclomine vil redusere deres evne til å svette, sette dem i fare for overoppheting ved relativt lave rom og luft temperaturer. Sist, pasienter trenger å slutte å bruke dicyclomine av de utvikler diaré eller har endringer i mental funksjon. Diaré kan indikere tilstedeværelse av en gastrointestinal obstruksjon, og et lite antall mennesker som tar dicyclomine har opplevd hallusinasjoner og tap av korttidshukommelsen.

Kontra

Pasienter med blokkeringer i deres gastrointestinal eller urinveiene kan ikke bruke dicyclomine. Heller ikke folk med svake hjerter på grunn av overdreven blødning, ammende mødre, spedbarn yngre enn 6 måneder, personer med glaukom, personer med alvorlig ulcerøs kolitt, mennesker med en progressiv muskel-svekkelse tilstand som kalles myastenia gravis eller folk med refluksøsofagitt --- en inflammasjon av den del av spiserøret som strømmer direkte inn i magen forårsaket av de stigende av magesyre inn i røret.

Tilgjengelige produkter

Axcan selger dicyclomine under merkenavnet Bentyl. Flere selskaper lager og selger generiske versjoner av dicyclomine, som FDA har bestemt å være identisk med Bentyl i form av fordeler og risiko. Lannett, Mikart, Mylan, Watson og West Ward produsere umerkede dicyclomine.

Ting å spise for halsbrann

Når saltsyre skilles ut av magen gulper opp i spiserøret, føler du en brennende følelse kalt refluksøsofagitt, mer kjent som halsbrann. Selv om det har ingenting å gjøre med funksjonene i hjertet, navnet stammer fra sine likheter med hjerteinfarkt smerte. (Se References1, side 38) Ifølge The Doctor guide til gastrointestinal helse, rundt 25 millioner mennesker lider av halsbrann på en daglig basis. (Se referanser 3, side 50) Hvis ubehandlet, vil halsbrann bare forverres og kan føre til andre, mer alvorlige problemer, som acid reflux sykdom.

Symptomer

Med halsbrann, kan du oppleve en brennende følelse under brystbenet som beveger seg oppover etter et tungt måltid, spesielt hvis du ligger nede. (Se referanser 2, side 18) Du kan også føle halsbrann når du står rett opp; dette betyr magen er kontraktør syre opp i spiserøret, til tross for lavere esophageal sphincter (LES). Den LES er en muskel mekanismen eller ventil mellom magesekken og spiserøret for å holde syren fra å strømme oppover. (Se referanser 3, side 38)

Nyttige Foods

En utmerket mat for lindring av halsbrann er en banan, som kalium er en naturlig antacid. En naturlig, rå banan eller tørket banan skiver vil gjøre utslaget. (Se Reference 3, side 14) En prøvd-og-sann favoritt er ingefær; ingefær eller ingefær te er både effektive i å stoppe halsbrann, samt generelt settling magen. Andre gode matvarer for halsbrann lettelse er ananas, kiwi, havregryn og papaya. (Se referanser 3, side 50) Et glass vann med saltines kan også hjelpe med halsbrann, samt eple cider eddik. Hvis du er i smerte og ønsker å berolige din søt tann også, prøve honning eller brunt sukker.

Årsaker

Hvis du er overvektig eller selv mildt overvektig, har du en større sjanse for å oppleve halsbrann. En hiatal brokk, som er en misdannelse i spiserøret som presser noen av magen i brystet og forårsaker magen til pose ut, kan være en årsak til halsbrann. (Se referanser 2, side 19) Iført klær som passer tett rundt magen og brystet kan også sette av halsbrann. (Se referanser 1, side 39)

Noen matvarer stimulere til mer produksjon av magesyre enn nødvendig. Fjern krydret mat fra kostholdet ditt, som de direkte irritere allerede betent del av spiserøret som de leder ned til magen. Hold deg unna alkohol, kaffe, sitrusfrukter juice, tomatjuice og sjokolade. Fet mat, melk og sterke mints (for eksempel peppermynte eller peppermynte) kan også utløse halsbrann. (Se referanser 1, side 38-39)

Forhindre Halsbrann

Drikker et glass vann etter et tungt måltid kan berolige slimhinnen i spiserøret og hjelpe flush alt ned. Spis mindre måltider for å holde fra distending magen. Å miste vekt kan bare hjelpe, da det vil frigjøre ekstra press på magen. (Se referanse 1, side 40) heve hodet mens du sover minst fire inches anbefales. (Se referanser 2, side 19)

Rap og pusteproblemer

Rap og pusteproblemer


Dreven raping er en pinlig problem, men det kan også være et alvorlig tegn på helseproblemer som kan constrict luftveiene og forårsake pustevansker. Noen mennesker opplever følelsen av å kveles, svelgeproblemer og smerter i halsen. Dreven raping og Rap kan også være et tegn på gastroøsofageal reflukssykdom, som kan skade eller forårsake mekanisk dysfunksjon i spiserøret.

Gastroøsofageal reflukssykdom

Gastroøsofageal reflukssykdom oppstår når esophageal sphincter ikke klarer å lukke etter at maten er fortært og overdreven luft svelges. Alkoholbruk, overvekt, røyking og graviditet kan bidra til denne lidelsen, samt pusteproblemer. Symptomer skje mens oppreist og inkluderer overdreven raping og raping, ifølge reflux problemer. Gastroøsofageal reflukssykdom er ofte referert til som acid reflux, magesår øsofagitt eller refluksøsofagitt.

Rap

Rap eller raping er magens måte å utvise overflødig luft. Du kan svelge overflødig luft ved å spise eller drikke for fort, drikker kullsyreholdige drikker gjennom et sugerør eller snakke mens du spiser. Noen mennesker svelge luft på grunn av angst eller en nervøs vane. Kronisk raping eller raping kan føre til betennelse i mageslimhinnen, mavesår eller forsinket tømming av magesekken, ifølge The Mayo Clinic.

Hvordan redusere Raping

Spis og drikk sakte og ikke drikke fra et strå. Unngå kullsyreholdige drikker fordi de bærer karbondioksidgass inn i magen. Ikke tygg tyggegummi eller hard candy. Røyker ikke, fordi halvparten av det som inhaleres er luft. Hvis du røyker, kan slutte å lage en radikal forbedring i generelle helse og pusteproblemer. Sjekk gebiss, som, dårlig tilpasset, kan være slik at overdreven luft inn i magen.

Halsbrann og raping

Halsbrann akkompagnert med raping kan være et tegn på et alvorlig helseproblem. Acid reflux sykdom er en vanlig årsak til halsbrann, som også kan føre til astma og andre pusteproblemer. Intestinal magesaft stiger i spiserøret, noe som kan skade den over tid. Det kan også øke sjansene for å utvikle kreft, så er det svært viktig å oppsøke lege hvis symptomene er vedvarende.

Medisiner

Hvis endringer i livsstil ikke er nok til å forbedre symptomer på raping, er neste trinn antacida. Antacida kan nøytralisere magesyre. H-2 stopper, for eksempel Zantac eller Pepsid, er tilgjengelige i både reseptbelagte og reseptfrie former.

Hvordan bruke Shiatsu for halsbrann

Hvordan bruke Shiatsu for halsbrann


Halsbrann, eller refluksøsofagitt, er en brennende følelse i spiserøret, halsen og / eller brystet. Shiatsu gjelder ulike trykkteknikker for å roe nervesystemet, roe churning magen, bremse den økte syreproduksjonen aktiveres ved stress, og lindre de brennende symptomer på refluks.

Bruksanvisning

•  Reduser høy surhet i magen og kjøle halsbrann ved å stimulere det punktet på toppen av foten hvor beina mellom andre og tredje tå møtes.

Trykk midt på skjøten på forsiden av ankelen for å fjerne varme fra magen og lette halsbrann.

Fjern fylde og brenning i magen ved å trykke på punktet funnet på nettet mellom andre og tredje tå.

Senk din angst nivå og fremme den nedadgående flyten av mage energi ved å trykke forsiktig på det punktet som ligger på midten av brystbenet og nivå med brystvortene.

avlaste fordøyelsesbesvær og roe en opprørsk mage ved å trykke på punktet på innsiden av foten hvor ballen og buen møtes.

Tips og advarsler

  • Liggende nede forverrer brennende ubehag forbundet med dårlig fordøyelse og halsbrann. Heve hodet av sengen, slik at tyngdekraften til å fremme den nedadgående fluks av fordøyelsen og hindre oppgulp.
  • Unngå alkohol, sjokolade, kaffe, kullsyreholdige drikker, fet og fritert mat, og sigarettrøyking. Fedme, emosjonelt stress og overspising også forverre halsbrann.
  • Unngå overdreven bruk av antacider, som kan heve pH av magesekken.
  • Ta kontakt med en lege hvis du opplever kronisk halsbrann, noe som kan være et tegn på en hiatal brokk og kan også føre til magesår.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, bør du kontakte en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Risiko for bariatric kirurgi

Fedmekirurgi, eller vekt-tap kirurgi som det også kalles, er en operasjon som vil forandre din fordøyelsessystemets anatomi for å begrense og kontrollere mengden av mat magen kan holde på noe bestemt tidspunkt. Fedmekirurgi skal hjelpe til med vekttap sammen med senke patientâ € ™ s medisinske problemer og risiko forbundet med å være overvektige. Ifølge Mayo Clinic, er det fire typer bariatric kirurgi tilgjengelige og hver har sitt eget sett av risikoer.

Generelle Risiko

Ifølge National Library of Medicine, som med alle kirurgi som vil innebære anestesi, er en pasient i fare for blodpropp, hjerneslag, lungebetennelse, hjerteinfarkt eller død. På grunn av fremskritt i moderne medisin disse risikoene er lav, men vil avhenge av patientâ € ™ s alder, helseproblemer og om han har en historie med tidligere slag eller hjerteinfarkt. Fedmekirurgi vil også gjøre pasienten kjøre en høyere enn normal risiko for gallestein og galleblæresykdom.

Lap Band

Ifølge Banner Bariatric Centers, noen av risikoene forbundet med lap band kirurgi er blødning eller blodpropp etter operasjonen, infeksjon rundt bandet eller port, glidning eller erosjon av bandet eller andre komplikasjoner med band som kan kreve ytterligere kirurgi for å korrigere . En annen risiko for lap band kirurgi er at pasienten ikke kan føle deg mett etter å ha spist. Dette kan medføre at pasienten kan innta mer mat, noe som kan forårsake blokkering rundt bandet og også føre til at mindre del av magesekken til å strekke seg.

Gastric Bypass

Ifølge Mayo Clinic, noen komplikasjoner av gastric bypass kirurgi er blødning magesår, dehydrering, nyrestein, lavt blodsukker, og mineral- og vitaminmangel. Andre risikoer av gastric bypass kirurgi inkluderer snitt brokk; åpningen mellom tynntarmen og maven kan begrense, som kan kreve ekstra operasjon; og lekker kan skje på ett eller flere av stift linjer i magen. Pasienter som har gått gjennom gastrisk bypass kirurgi kan også oppleve det som kalles dumping syndrom. Dette er hvor innholdet i magesekken trekk for raskt å gå gjennom tynntarmen, noe som vil føre til diaré, svetting, kvalme og oppkast.

Biliopancreatic avledning med duodenal omkobling

Ifølge Texas Center for fedme og generell kirurgi, noen av risikofaktorer forbundet med biliopancreatic avledning med duodenal omkobling inkludere kronisk diaré sammen med fryktelig luktende luft i magen, brokk ved kirurgisk innsnitt, og manglende evne til å opprettholde riktig nivå av vitaminer og mineraler. Disse ernæringsmessige mangler kan også føre til andre mer alvorlige risikoer som metabolske bein sykdom, anemi og proteinmangel.

Vertikal Banded Gastroplasty

Ifølge Karen Kassel, en registrert kostholdsekspert ved Beth Israel Deaconess Medical Center, noen av risikofaktorer forbundet med vertikale banded gastroplasy inkludere stifter bryte ned, som da ville føre magen juice å strømme inn pasientene magen; sklir eller erosjon av bandet; forstørrelse av magen posen; og også refluks øsofagitt. Tilleggsrisiko kan også inkludere brekninger, mage brokk, som forekommer i om lag 10 til 20 prosent av alle pasienter, infeksjon i såret området, store blødninger og også vitaminmangel.

Hva som forårsaker vesikoureteral refluks?

Urinveisinfeksjoner hos barn

Vesikoureteral reflux, en tilstand der urinen er støttet opp i urinlederne og inn i nyrene, er ofte forårsaket av urinveisinfeksjoner hos barn, ifølge nettstedet wrongdiagnosis.com. De anslår at en tredel av barn med UVI utvikle reflux.

Ureter utvikling i livmoren, er utilstrekkelig

Ifølge National Urologiske Diseases Information Clearinghouse når du er i utviklingsstadiet i livmoren barnets ureter ikke vokser lenge nok, og derfor ventilen på ureter ikke skikkelig tett. Dette fører til at barnets urin for å sikkerhetskopiere fra blæren til urinlederne og nyrer som forårsaker refluks. CNN Health peker på flere dominerende tegn på infeksjon, inkludert en "sterk, vedvarende trang til å urinere, en brennende følelse ved vannlating, passerer hyppige, men små mengder urin, blod i urinen, eller en skyet sterkt luktende urin prøve." Feber og magesmerter kan også oppleves. Hvis noen av disse symptomene eller andre magesmerter blir opplevd en lege bør kontaktes umiddelbart for videre medisinsk testing.

Infeksjon fører til RV

En annen mulighet oppstår når en hvilken som helst annen type infeksjon i blæren bevirker ureter til å svelle. Som ureter sveller ryggene det urin opp i nyrene som fører til tilbakeløp. Ulike typer infeksjoner kan føre til at dette skal skje, og ingen infeksjon har vært fant.

Hva er behandlingen for gastroøsofageal refluks Disorder?

Magen tidvis gulper fordøyelses syre opp i spiserøret, forårsaker brennende smerte, eller halsbrann. Denne tilstand, som kalles gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), oppstår når en sirkulær muskel på bunnen av spiserøret svekker eller unnlater å lukke ordentlig.

Livsstilsendringer

Visse livsstilsendringer kan lette GERD smerte. Vekttap, løstsittende klær, unngå måltider kort tid før sengetid og heve hodet av sengen bidra til å redusere forekomsten av GERD.

Antacida

Over-the-counter antacids, for eksempel Maalox, Mylanta, rolaids og tums, raskt nøytralisere magesyre. Relief er midlertidig, men. Langvarig bruk kan føre til diaré eller forstoppelse.

H-2-reseptorblokkere

H-2-reseptorblokkere, som reduserer mengden av magesyre, er tilgjengelige over-the-counter (for eksempel, Tagamet HB, Pepcid AC, Axid AR eller Zantac 75) eller ved resept (for eksempel Nexium, Prevacid, Protonix eller Aciphex). Relief er tregere enn med syrenøytraliserende, men varer lenger.

Protonpumpehemmere

Proton-pumpehemmere redusere mengden av magesyre og helbrede skader på spiserøret forårsaket av kronisk GERD. Eksempler inkluderer Prevacid 24T og prilosec OTC.

Prokinetika

Prokinetika, tilgjengelig kun på resept, styrke esophageal muskler og hjelpe magen tom raskere. Bivirkninger er tretthet, angst og depresjon.

Kirurgi

Kirurgi anbefales kun når medisiner og endringer i livsstil ineffektivt styre GERD. Kirurger styrke esophageal muskler eller bygge en barriere mellom spiserøret og magen for å hindre sure oppstøt.

Hva er årsakene til kolikk?

Hva er årsakene til kolikk?

Ifølge Mayo Clinic, er kolikk når et spedbarn gråter i mer enn tre timer om dagen, opp til tre ganger i uken, og gråt varer i mer enn tre uker (se referanser). Selv om en gråtende baby kan skape kaos på nervene, i mange tilfeller, symptomene på kolikk begynner å forsvinne etter tre til fire måneder. Det er mange grunner som kan føre til din lille å ha kolikk. Men hvis du finner ut at barnet ditt ikke lenger har en interesse i å spise, eller det er en endring i søvne mønster og atferd, er det viktig at du ser ditt barns barnelege.

Avføring

Når spedbarn blir født, de mangler nødvendigheten av å fordøye mat som voksne gjør. Deres tarmsystem har ennå ikke funnet ut hvordan å bryte ned maten, og musklene i tarmsystem vet ikke hvordan å presse maten gjennom ennå. Som et resultat, når barnet forsøker å ha avføring, er prosessen langsom, som da kan føre til luft for å bli fanget i tarmen. Ifølge Dr. Stuart Crisp, kan dette resultere i barnets tarm ekspanderende og forårsaker smerte (se referanser).

Spise og gråt

Noen ganger hvordan babyen spiser kan føre til problemer. Hvis barnet spiser overdrevent rask, kan hun svelge i luft. Selv spiser for mye eller ikke raping din baby (for å slippe luft buildup) kan føre til at barnet ubehag. Noen ganger for mye gråt kan føre barnet til å svelge i luften, som kan legge til gass økning og oppblåsthet.

Stimulering

Overstimulering kan bidra til kolikk. Nyfødte er ikke vant til høye lyder eller for mange severdigheter. Spedbarn kan lett få overstimulert, noe som kan øke sjansene for å bli grinete. Spedbarn som er utsatt for for mye i sin daglige rutine, enten det er TV, familie besøk eller kjører ærend, kan ha mer problemer med å bosette seg (se referanser).

Foods

Hvis du ammer barnet ditt, kan maten du spiser irritere babyens mage. Kjemikalier eller allergener som finnes i maten vi spiser kan forårsake fordøyelses opprørt (se referanser). Hvis du spiser grønnsaker, krydret mat eller sure matvarer, for eksempel appelsiner, kan dette skape gass og oppblåsthet i barnets mage. Du kan bidra til å lindre årsaken til barnets kolikk ved å holde en dagbok for å notere hva som forårsaker barnet ditt til å bli spesielt irritabel.

Gastroøsofageal refluks

Ifølge Dr. William Sears, oppstår gastroøsofageal refluks (GER) fordi næringsinnholdet blir gulpet opp tilbake i babyens spiserør (se Ressurser). Spiserøret er koblet til magen av en ventil. Refleksen som gjør ventilen lukker slik den er ment å er umoden på dette stadiet i et barns liv. Babyer som har en tendens til å lide fra GER er mer sannsynlig å spytte opp maten, bue ryggen, velger å ønske å sitte oppreist, og være våken mer i løpet av natten.

Andre årsaker

Andre muligheter for kolikk kan være allergi. Noen formler kan rokke et barns magen, og hvis du velger å flaske mate babyen din, snakke med en barnelege om hvilken formel kan være best egnet for den lille. Dessuten, hvordan du ammer barnet ditt gjør en forskjell. Riktig å la barnet ditt å klinke, uten mellomrom mellom bryst og babyens munn, kan bidra til å redusere luft som blir slukt inn.

Mestring

Du kan bidra til å lindre ditt barns symptomer ved raping henne oftere for å få ut overflødig luft, spesielt etter feedings. Etter at du mate spedbarn, holde ham i oppreist stilling i minst en halv time. Prøv å redusere stimulering, for eksempel TV, og overdreven lyd eller lys, spesielt før sengetid. Fotball tak kan også bidra til å stoppe kramper i babyens mage. Hold barnet med ansiktet i skurken av albuen (ansiktet peker ut). Ha bena skreve hånden din, og sørg for at magen trykker mot håndleddet. Ved hjelp av disse teknikkene kan bidra til å roe babyen.

Hva er årsakene til Pediatric magesmerter?

Pediatric magesmerter, som også er referert til som magen verke, magesmerter eller magesmerter, er en vanlig tilstand blant spedbarn, småbarn og barn. Barn med magesmerter kan ikke være i stand til å kommunisere hva som plager dem eller hva de har symptomer, slik at foreldre og omsorgspersoner må betale nær oppmerksomhet til atferd, spisevaner og avføring av alle barn under deres omsorg. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic, National Library of Medicine, den Nemours Foundation og American Academy of Family Physicians om årsakene til pediatriske magesmerter.

Kolikk

Babyer med kolikk kan ha symptomer som magesmerter som blir verre i sen ettermiddag og tidlig kveld. Kolikk babyer kan ha mer magesmerter etter å ha en flaske eller pleie, som kan være et tegn på syre refluks. Magesmerter forårsaket av kolikk kan reduseres ved å holde barnet opp mens fôring, stoppe ofte for å rape, og å gjøre endringer i kostholdet i mødre som ammer.

Mat

Barn som er allergiske mot visse matvarer, og spiser disse matvarene kan utvikle magesmerter. Intoleranse for laktose, gluten og andre ingredienser kan føre til magesmerter hos barn. Barn som spiser mat med høyt syre, for eksempel frukt juice, brus og tomatprodukter kan utvikle acid reflux, noe som kan føre til magesmerter.

Gass

Barn som lider av overdreven gass kan ha magesmerter. Å spise mat for raskt eller svelger luft når du spiser kan føre til en opphopning av gass som fører til raping og magesmerter. Barn som er kronisk forstoppelse eller holde sine avføring over lengre tid kan også utvikle magesmerter.

Infeksjoner

Barn som er smittet med viral gastroenteritt, som også er referert til som magen influensa, kan oppleve magesmerter, oppkast og diaré. Virusinfeksjoner som influensa og vannkopper kan føre til pediatrisk magesmerter som kan vare i en uke eller lenger. Bakterielle infeksjoner som Salmonella kan føre til pediatrisk magesmerter, og blir ofte spredt på barnehager eller gjennom forurenset mat.

Tarminvaginasjon

Spedbarn og småbarn med magesmerter kan ha en tilstand som kalles tarminvaginasjon, noe som fører til en blokkering i tarmen som hindrer fordøyelse og sirkulasjon. Pediatric magesmerter forårsaket av tarminvaginasjon er intens og har en plutselig innsettende, og symptomene kan blusse opp og deretter avta, men vil gjenta seg.

Medisinske lidelser

Barn med visse typer medisinske lidelser kan ha magesmerter. Tarm lidelser inkludert irritabel tarm syndrom, kan Crohns sykdom og divertikulitt forårsake pediatrisk magesmerter. Barn som har sigdcelleanemi eller er født med eller utvikle en brokk kan ha vedvarende magesmerter.

Hva hjelper med Infant Acid Reflux?

Sure oppstøt, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom, i et spedbarn kan være spesielt besværlig. Hvis barnet ditt har problemer med GERD, vet at det er noen ting du kan gjøre hjemme for å lette hennes ubehag.

Hva skjer

Acid refluks oppstår når ventilen forbinder magen til spiserøret er svak og tillater at innholdet til å komme opp igjen.

Symptomer

Hvis barnet spytter opp, kaster opp, gråter, gags, choker, eller er masete etter å ha spist, kan hun ha GERD. GERD kan forårsake luftveisproblemer, hiccuping, tungpustethet, hoste og søvnapné.

Forebygging

Hvis barnet ditt har acid reflux, rape henne ofte under og etter fôring. Holde henne oppreist for en halv time etter fôring. Amming utelukkende en tendens til å redusere sjansene for reflux. Du kan også heve hodet av sengen hennes og prøve å berolige henne hvis hun gråter så gråter fører henne til å svelge luft.

Behandling

Se legen din for å diskutere medisinske løsninger. Han kan foreslå at du bytter til en hypoallergenic formel hvis barnet er flaske matet. Han kan foreskrive medisiner. I svært alvorlige tilfeller kan legen din foreslå kirurgi eller en fôring rør plasseres gjennom nesen.

Advarsler

Ikke gi barnet ditt over-the-counter medisiner for acid reflux mindre legen din gir deg instruksjoner for å gjøre det. Ikke legg babyen på magen hans for å sove som det har vært knyttet til krybbedød og kan gjøre acid reflux symptomer verre.

Hva er Zegerid?

Hva er Zegerid?


Zegerid er et stoff som brukes til å behandle syre refluks og halsbrann. Det er mange ting å forstå om dette stoffet før de bestemmer om det er riktig for deg.

Behandlinger

I tillegg til acid reflux sykdom, kan Zegerid også behandle vanlig halsbrann, erosive øsofagitt, aktive duodenalsår og aktive godartede magesår. Zegerid er kun brukes kortvarig i behandling av magesår oppført.

Ingredienser

Zegerid inneholder en syrenøytraliserende - omeprazol - en protonpumpehemmer og natriumbikarbonat.

Hva er Zegerid?

Zegerid bør tas på tom mage, en gang per dag. Vent en time før du spiser. Zegerid kommer i en pille eller pulverform; hvis du tar pulverform, bland den med vann. Begge former er umiddelbar løslatelse. Du kan få Zegerid i 40 mg eller 20 mg styrke.

Bivirkninger

Bivirkningene av Zegerid er diaré, milde til alvorlige magesmerter og hodepine.

Advarsler

Zegerid bør ikke tas av personer med en overfølsomhet for noen av innholdsstoffene. Kvinner som er gravide eller ammende bør diskutere Zegerid med sin lege før du tar noen. Det er ikke utført kliniske studier på effekten av Zegerid hos gravide kvinner og ammende mødre som av 2009.

Hva er behandlingen for Erosive Esophagitis?

Hva er behandlingen for Erosive Esophagitis?


Erosiv øsofagitt er en tilstand som er oftest et resultat av en underliggende problem. Behandlingsalternativene avhenger av årsaken til erosive øsofagitt og kan omfatte medisiner, medisinske prosedyrer eller kirurgi. I de fleste tilfeller leger enige om at livsstilsendringer er en viktig del av den totale behandlingsplan.

Erosive Esphagitis: En definisjon

Spiserøret er den muskulære røret som forbinder halsen til magen. En lukkemuskel i bunnen av spiserøret kontrollerer strømmen av mat i magen, og holder magesyre, gallesalter og bukspyttkjertel fordøyelsessafter fra sikkerhetskopiering i spiserøret. Hvis disse fordøyelsessafter sprute tilbake på delikat vev lining i spiserøret, kan det oppstå skader. Venstre ubehandlet, kan denne tilstanden utvikle seg til erosive øsofagitt, en potensielt farlig erosjon og sårdannelse i veggene i spiserøret. De vanligste symptomene på erosiv øsofagitt er en brennende følelse i halsen, problemer med å svelge eller en følelse av at halsen er blokkert, sure oppstøt eller halsbrann, og tegn på blødning i avføring eller oppkast. En diagnose av den underliggende årsaken til denne tilstanden er nødvendig før en behandling plan kan etableres.

Diagnostisering Problem

Sure oppstøt eller GERD er en vesentlig årsak til erosiv esophagitis, men det er andre årsaker også. Esophageal vevet kan bli skadet ved eksponering for stråling eller kjemikalier. Motilitet problemer som påvirker den riktige muskulær funksjon av spiserøret kan føre til skader. Bakterielle infeksjoner eller langvarig, mye oppkast kan også resultere i erosive øsofagitt. Et hull i mellomgulvet, eller en hiatal brokk, kan også utløse denne tilstanden. Hvis legen mistenker at du har erosiv øsofagitt kan hun bestille en endoskopi, en prosedyre som undersøker de innvendige veggene i spiserøret. Som en del av endoskopi, kan hun fjerne vevsprøver for videre analyse og teste for bakterielle infeksjoner. Manomeotry, en test som måler trykket av esophageal muskler under svelging, og barium X-ray er diagnoseverktøy som brukes i kartleggingen muskelfunksjon og bevegelighet problemer.

Behandlinger - Medisinering

Tidlig stadium GERD kan behandles med antacids som tums og H2-blokkere som Tagamet. For GERD pasienter med erosiv øsofagitt, er protonpumpehemmere (PPI) som prilosec og Nexium regelmessig foreskrevet. Disse stoffene virker å stoppe produksjonen av magesyre. For noen pasienter, en kombinasjon av H2-blokkere og protonpumpehemmere er den mest effektive behandlingen. I tilfelle av alvorlig betennelse, kan legen også foreskrive en kur med steroider. Antibiotika er riktig protokoll hvis laboratorietester indikerer tilstedeværelse av en bakteriell infeksjon. Det er ingen muntlige medisiner som har vist langsiktig suksess med motilitet problemer, men botox injeksjoner slappe av musklene i esophageal veggen, noe som gir pasientene større evne til å svelge. Disse injeksjoner er ikke en permanent løsning, og de fleste leger anbefaler at de gjentas på årlig basis.

Kirurgiske inngrep og andre prosedyrer

Pasienter med innsnevring og motilitet problemer kan være kandidater for pneumatisk utvidelse, en fremgangsmåte hvor et tynt rør med en ballong ved enden, er satt inn i spiserøret og forsiktig oppblåst. Denne teknikken strekker esophageal passasjen og gjør det mulig for mer normal funksjon. En hiatushernie er et hull i membranen som lar magevevet til å trykke mot musklene ved overgangen mellom magesekken og spiserøret. Surgerical reparasjon er den mest vellykkede behandling for denne tilstanden. Fundoplication kirurgi forsterker svekket lukkemuskelen mellom spiserøret og magen. I denne prosedyren, er fundus, eller den øvre passasje av magen strammes rundt den nedre delen av spiserøret og forankret på plass, eliminerer sprutiden av magesyre.

Hva du kan gjøre

Legen din vil skissere endringer du kan gjøre i din daglige rutine som kan være svært nyttig i din utvinning. Noen av anbefalingene inkluderer å unngå krydret eller syreholdig mat og drikke. Tobakk og alkoholholdige drikkevarer er godt dokumentert irritanter til esophageal problemet. Bytte til 5 eller 6 små, lette måltider om dagen kan redusere stress på fordøyelsessystemet og velge mat som er myk og lett å spise er også anbefales. Bruk et sugerør for å unngå gulping store mengder av væske. Gravity er din venn, så heve hodet av sengen med 6- til 8-tommers blokker. Disse enkle livsstil endringer kan bidra til fort din rekreasjon og hindre ytterligere problemer.

Hva skjer hvis du spiser for mye Fet mat?

Vi vet alle at for mye av noe er sannsynligvis ikke en god ting. Vi vet alle at det å spise mat med høyt fett er trolig ikke bra for oss. Men hva er risikoen ved å spise for mange mye fett matvarer?

A Love Affair

Amerikanerne har et kjærlighetsforhold med mat. Dessverre blir alt for ofte de matvarene vi elsker rett og slett lastet med fett. Fra hurtigmat hamburgere, til løkringer på en bar og grill, til iskrem vi har til dessert, mange av våre favoritter, om ikke spist i moderasjon, kan føre til alvorlige helseproblemer. Hva skjer hvis du spiser fett-laden matvarer til overflødig?

Fedme

Den første (og mest åpenbare konsekvensen) av å spise en diett høy i fett er en økt risiko for fedme. Dette er først og fremst fordi fett har et høyere "kaloritetthet." Ifølge Phillip Allen Wood, i sin bok hvor fett Works, et gram av fett har omtrent ni kalorier sammenlignet med ett gram av karbohydrater (sukker og stivelse) eller protein, som har bare fire. På grunn av dette høyere tetthet, er det mye lettere å forbruke en større mengde kalorier i en mindre mengde mat.

I tillegg er noen ekstra kalorier som kroppen ikke bruker med en gang lagres som kroppsfett. Dette gjelder uansett om disse kaloriene kommer fra fett eller fra karbohydrater. Men studier har antydet at karbohydrater er lettere metaboliseres av kroppen - det er, er det lettere for kroppen å forbrenne kalorier som kommer fra karbohydrater. Fat kalorier, på den annen side, er mer sannsynlig å slå direkte inn i kroppsfett.

Den mest åpenbare konsekvensen av fedme er effekten det har på din fysiske utseende - du blir fett. Det er imidlertid også mange alvorlige helseproblemer i forbindelse med fedme. Ifølge Centers for Disease Control, fedme er knyttet til:

Økt risiko for koronar hjertesykdom og hjerneslag
Økt risiko for type to diabetes
Flere typer kreft, inkludert brystkreft og tykktarmskreft
Høyt blodtrykk
Gynekologiske problemer, inkludert ufruktbarhet
Artrose og andre degenerative ledd og skjelett
Søvnapné og andre søvnforstyrrelser

Med andre ord, er fedme ikke bare knyttet til lidelser som kan redusere livskvaliteten, men er også knyttet til lidelser som kan betydelig redusere forventet levealder.

Acid Reflux

Selv fedme er muligens en av de mer alvorlige konsekvenser av å spise for mye fet mat, er det flere andre lidelser som kan være forårsaket av eller forverret av høyt fettinntak. Et eksempel er syre refluks. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), oppstår acid reflux sykdom når spiserøret ikke fungerer riktig og lar magesyre å unnslippe magen. Dette forårsaker alvorlig halsbrann, og kan føre til mer alvorlige problemer, slik som sår eller kreft i spiserøret.

Selv om årsakene ikke er kjent, har det vært antydet at fedme er en faktor. Det som er sikkert er at å spise stekt eller fet mat kan være en "trigger" for de som allerede lider av acid reflux sykdom, forårsaker at symptomene forverrer seg, eller for å bli mer hyppige.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

Ifølge NIDDK, er irritabel tarm syndrom en fordøyelses tilstand preget av oppblåsthet, kramper, gass og diaré eller forstoppelse. Selv om, som acid reflux sykdom, er ukjent den ultimate årsaken til denne tilstanden, er det kjent at høy-fett matvarer forverre symptomene. Selv om det ikke antas at IBS fører til mer alvorlige helseproblemer, er det trygt å si at det er en tilstand som fører til ekstremt ubehag, og reduserer livskvaliteten din.

Healthy Living

Mens det er åpenbart upraktisk (om ikke umulig) å eliminere alle fete matvarer fra kosten din, er det en enkel sak å redusere mengden fett du spiser. Unngå stekt mat. Kjøp magert kjøtt, og redusere størrelsen på porsjonene du spiser. Bruk matlaging spray i stedet for smør når du forbereder mat. Moderasjon er nøkkelen. Kanskje enda viktigere, øke mengden fysisk aktivitet - det er den eneste måten å brenne overflødige kalorier du spiser, og det vil bidra til å holde vekten av når du har mistet den.

Hva er behandlingen for mage surhet?

Under fordøyelsen, er syre sluppet inn i magen til å bryte ned maten til næringsstoffer og vitaminer slik at de kan bli absorbert i blodet. På grunn av denne prosess, er det viktig at magen har et sunt nivå av surhet. Til tider kan imidlertid syreproduksjon i magen gå inn i overdrive, noe som resulterer i for mye syre som frigjøres i magesekken, noe som fører til ubehag. Den mest effektive måten å behandle overflødig mage surhet er å finne årsaker og unngå disse triggere. Pinpointing hva som er ansvarlig for å øke magesyre utover sunne nivåer vil gjøre det lettere å avverge og behandle fremtidige angrep.

Juster din diett

Endre kosthold kan eliminere magesyre. Matvarer som er krydret eller har en høy surhetsgrad kan utløse overskytende surhet i magen, noe som resulterer i dårlig fordøyelse, halsbrann eller magesår. Eksempler på vanlige matvarer gjerningsmennene er sterkt krydret mat med høyt fettinnhold eller til og med typisk "sunn" mat som sitrusfrukter. Eliminere disse typer matvarer fra kostholdet ditt kan hindre utgivelsen av overskytende magesyre.

Unngå røyking og alkohol

Sparker røyking og alkohol vane kan ha en positiv innvirkning på nivåene av magen surhet. Å drikke alkohol utløser produksjon av magesyre og irriterer mageslimhinnen. I tillegg, er alkoholen en vanlig katalysator for refluks som det relakserer spiserørlukkemuskel, som tillater syre å reise opp halsen.

Røyking er en annen irritasjonsmoment som kan forverre mage syre produksjon. Dessuten kan røykere svelge overflødig luft mens de røyker, noe som kan føre til raping og oppmuntre acid reflux.

Røykere og de som drikker alkohol vil sannsynligvis finne en forbedring i sine overflødig mage surhet om de kan slutte sine vaner.

Slapp

Personer med høyt stressnivå har ofte høye mengder av magesyre. Stress fører til frigjøring av visse hormoner som utløser produksjonen av magesyre, ofte fører til smertefulle sår.
De med for mye stress bør gjøre et poeng av slapper av hver dag, og får nok søvn. Fellestressnivå vil resultere i mindre mage syre, i de fleste tilfeller.

Medisinske alternativer

Noen ganger endrer kosthold, vaner og stressnivå er ikke nok til å behandle magesyre. Når dette er tilfelle, over-the-counter antacida kan adressere ubehag. Antacida er best for halsbrann og dårlig fordøyelse, som de nøytralisere magesyre. Hvis dette ikke er sterk nok, kan en lege foreskrive en sterkere medisiner som kan hemme eller blokkere produksjonen av magesyre.

Naturlige alternativer

Noen personer som ikke ønsker å velge medisinske behandlinger for deres magesyre kan prøve naturlige løsninger. Urtete, særlig peppermynte og kamille, er kjent for å berolige en urolig mage Et annet alternativ er å spise mat som har høye alkaliske nivåer. Noen alkaliske-forming frukt inkluderer bær, druer og pærer. Grønnsaker som kan stimulere høyere alkalisk nivåer, og som et resultat av lavere surhet i magen, omfatter salat, tomater og sopper.

Botemidler for gastroøsofageal refluks

Gastroesphageal reflux sykdom eller GERD, er en kronisk tilstand som er forskjellig fra annen syre reflux. Hvis du bor sammen med denne typen reflux, kan du oppleve en rekke ubehagelige symptomer etter å ha spist måltider. Symptomer inkluderer vanligvis halsbrann, kvalme, sår hals, hoste og oppkast. Det finnes måter å håndtere gastroøsofageal reflukssykdom og lette symptomer.

Gjenkjenne utløse mat

Det er et faktum at visse matvarer utløser reflux sykdom eller forverre eksisterende symptomer. Gjenkjenne matvarer som bringer på eller forverre tilstanden. Dessverre, du kan ikke spise eller drikke hva dine ønsker. Kosthold modifikasjoner er avgjørende, og unnlatelse av å endre kostholdet kan føre til komplikasjoner som spiserørskreft. Mulige utløse mat og drikke inkluderer koffein, krydret mat, peppermynte og fet mat.

Sunn vekt

GERD diskriminerer ikke, heller ikke sykdommen påvirker bare overvektige personer. Men å være overvektig er en syre reflux trigger. Gå ned i vekt for å stoppe GERD og lindre symptomer. Spiser færre kalorier om dagen og holde seg aktiv: begynne å trene, spille sport eller gå en tur.

Mindre måltider

Overspising utløser også gastroøsofageal refluks. Og du er mer sannsynlig å overspise når du bare spise tre ganger om dagen. Endre din spise mønster. I stedet for tre store måltider om dagen - frokost, lunsj og middag - spise 4-6 mindre måltider om dagen. Du vil forbruke mindre, føler fyldigere lenger og redusere reflukssymptomer.

Ikke spise før sengetid

For å stoppe magesyre fra å reise opp i spiserøret, spiser minst tre timer før sengetid. Gi mat tid å fordøye eller bosette seg. Å spise rett før sengetid eller liggende øker sjansene for å utvikle reflux symptomer. I tillegg kan heve hodet av sengen med blokker redusere GERD. Hev sengestolpen minst seks inches å merke en forskjell.

Medisiner

Hvis hjem rettsmidler er ineffektive, snakk med legen din eller apotek om syre reduksjonsgir. Over-the-counter antacids er tilgjengelig for milde tilfeller av reflux. Hvis du lider av en moderat eller alvorlig type reflux, legen din vil sannsynligvis anbefale en reseptbelagt legemiddel. Disse medikamentene nøytralisere magesyre eller blokkere produksjonen av syre.

Hva er årsaken til Nocturnal Reflux?

Acid reflux er ofte merkbar om natten på grunn av faktorer som inkluderer kosthold og sovestilling. Acid reflux kan også være et resultat av en hiatal brokk, som kan være mer symptomatisk når du ligger nede på grunn av syre som strømmer opp i spiserøret.

Når du spiser

Hvis du har natt acid reflux er det foreslått at du unngår snacking før sengetid. Dette kan føre til at etableringen av syre som vil flyte opp senere når du ligger nede.

Hvor mye du spiser

Spise store måltider til middag tid kan føre til langsommere fordøyelse. Prøv å spise mindre porsjoner til middag for å redusere mengden syre opprettet før leggetid.

Hva du spiser

Unngå mat som er fet og høy på fett. Prøv å innlemme rikelig med frisk frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

Hev Your Bed

Heve hodet og overkroppen kan bidra til å redusere opp-flyt av sure oppstøt. Ifølge University of Maryland, bør heve den øvre halvdel av kroppen, ikke bare hodet, ved hjelp av en kile.

Slutte å røyke og drikke alkohol

Ifølge University of Maryland, kan røyking og alkohol øke risikoen for syre refluks. Å drikke alkohol før sengetid kan produsere betydelige mengder syre som kan reflux under søvn.

Hva er årsaken til Yellow Bile?

Hva er årsaken til Yellow Bile?


Fett og triglyserider oppløses for å gjøre fettsyrer. Leveren, bukspyttkjertelen og tynntarmen direkte fordøyelsesenzymer juice og andre kjemikalier og syrer inn i denne blandingen til å generere energi. Flytting av denne løsning på galleblæren for lagring, leveren er da i stand til å fortsette prosessen med fettfordøyelsen. Bile som rømmer fra fordøyelseskanalen kan skade spiserøret, halsen og munnen fra acid reflux. Cellular rusk og fett lage gult galle.

Hva er Bile?

Bile løser opp fett. Leverceller, kolesterol, gallesalter og bikarbonationer flyte fra galleblæren og bland med syrer fra tynntarmen. Leveren, bukspyttkjertelen og galleblæren alle arbeide sammen for å hjelpe kroppen med den vanskelige fordøyelsen av fett, ifølge Washington University Professor Warren W. Buck, kansler av vitenskap og teknologi.

(Http://www.washington.edu/home/peopledir/)

Blandet med sunne bakterier av fordøyelsen og utslitte røde blodceller, eller heme, tar på seg en gul-grønn nyanse dette produkt av metabolismen. Lipider, fett og bilirubin, gamle røde blodceller begge har en gul fargetone. Siden gallesalter bryte ned fett og kolesterol samt bilirubin transport fra kroppen, den viktigste fargen på denne kjemikalieblandingen, spennende fra en relativt tom mage, er gul.

Rollen til Bile

De tynntarmen, ved hjelp av galle, oppløse fettstoffer og fettoppløselige vitaminer. De små tarmer prosess proteiner og fettsyrer i næringsmidler for å skape en energikilde for kroppen. Fett, karbohydrater, proteiner, vitaminer og mineraler må brytes ned og blir deretter kombinert med en rekke proteiner. Denne nydannede energikilde reiser gjennom blodet og nervesystemet for å aktivere muskelvev. Kroppen trenger ca seks timer å bryte ned, lagre og produsere energi å omdanne fett til makten. USDA mat pyramide anbefaler at en 30 prosent daglig inntak av fett gir tilstrekkelig energi for kroppen å opprettholde en sunn vekt. Siden fet mat er vanskelig for kroppen å fordøye, krever de flere stadier av fordøyelsen fra den sterke syrlig innhold av galle til å endre fet mat slik at de kan være en kilde til fortsatt energi til muskelaktivitet.

Galle reflux

Hver del av fordøyelsessystemet inneholder en ventil som kan åpnes og lukkes for å regulere fordøyelsessyrer og matinntak. Når disse musklene svekkes eller blir skadet, kan galle rettes til tynntarmen ledes ut i spiserøret, bemerker Mayo Clinic Health Information nettside. Dette ufiltrert syre kan brenne magen og forårsake smerter i øvre del av magen og hyppige halsbrann eller brystsmerter som kan simulere følelsen av et hjerteinfarkt. Bile er en kombinasjon av flyktige syrer. Dette reflux kan resultere fra gastric bypass kirurgi, galleblæren fjernes og overflødig kroppsfett veiing på magen. Magesår skyldes bakterielle infeksjoner i fordøyelseskanalen, iført bort i slimhinnene lining fra medisiner. Mage syrer kan bore gjennom slimhinnen i tynntarmen og magen, noe som resulterer i blødning. Magesår symptomer er oppkast galle materialer og mat; imidlertid er galle refluks ikke årsaken til magesår, men et symptom.

Gallestein

Gallestein er gul-grønne salter herdet ved gjentatt forkalkning av leverenzymer. Galle fra leveren er absorbert i tynntarmen, returnerte til leveren gjentatte ganger for å resirkulere mobilnettet rusk, ifølge Mayo Clinic Health Information nettside. Denne konstante resirkuleringsprosess, så vel som de kjemiske tiltak som kreves for å bryte ned overskudd fettsyre, lipider og triglycerider i tynntarmen, kan føre til galle å akkumulere og forårsake gallestein. Med mindre disse steinene flytte inn i gallegang åpning eller bli mange, gallestein er et symptom-mindre tilstand. Når steiner irritere gallegang eller blokkere galle flyte, de kan bli smertefullt. Gallestein kan brytes opp ved et instrument som avgir vibrasjoner. De kan også bli oppløst av medikamenter eller fjernes i en cholecystektomi - fjerning av galleblæren og steiner.