Digidexo.com

stromectol mot hodelus

Slik beskytter mot hodelus

The Center for Disease Control har rapportert at hvert år millioner av ungdommer mellom 3 og 11 blitt infisert med hodelus. Hodelus infestation er ofte funnet i skoler eller barnehager, fordi disse er steder hvor barn kommer i nær kontakt med hverandre. Disse irriterende parasitter kan bringe på en bakteriell infeksjon når vedvarende skrape på grunn oppstår kløe. Beskytt deg mot lus hvis du tror hodelus kan bli et problem for deg.

Slik beskytter mot hodelus

•  Snakk med barna om viktigheten av ikke å komme for nær barn som kan være befengt med hodelus. Hodelus ikke spranget eller fly sin vei inn på andres hode, men de krype veldig godt, og hodelus vil krype over på et annet barnets hode hvis det barnets hode ligger like ved. Hvis du selv er opptatt av å få hodelus, holde hodet et godt stykke vekk fra barn som kan ha hodelus. Ha håret i en hestehale, eller ha håret opp for å holde den fra å svinge inn hodelus territorium.

Fortell barna at de ikke skal la andre barn bære sine klær. Forklar at iført en annen barnets hodeplagg eller en annen persons skjerf kan føre til hodelus infestation. Forklar også at de ikke skal bruke en annen barnets håndkle, kam eller børste som hodelus kunne ha migrert inn disse elementene.

Fordyp noen børster eller kammer som ble brukt av en person med hodelus i 130 grader Fahrenheit vann og deretter ligge i minst ti minutter for å drepe eventuelle lus som kan være på disse elementene.

Strip alle senger av laken og putevar som kan ha hodelus på dem. Vask disse arkene i 130 grader Fahrenheit vann og tørk dem i tørketrommelen ved hjelp av en varm syklus.

Unngå kontakt med senger, sofaer, puter eller tepper du mistenker kan være befengt med hodelus. Også unngå kontakt med utstoppede leker som kan skjule hodet lice. Å kvitte sofaer og tepper av hodelus, støvsuge dem grundig.

Sett alle klut elementer som ikke kan vaskes i en plastpose og oppbevare posen forseglet stramt i 14 dager for å drepe eventuelle lus som ble overført til disse elementene. Dry-rense disse elementene, hvis du foretrekker det.

Olive Oil Treatment Prosedyre for hodelus

Hodelus er svært smittsomt, spesielt blant barn. Disse små, vingeløse insekter legge sine egg eller luseegg på individuelle hårstrå. De kan være svært vanskelig å se, noe som gjør fjerne dem spesielt vanskelig. Selv om kjemisk-baserte sjampo er et populært middel for lus fjerning, ville noen foreldre foretrekker en mer naturlig måte å fjerne lus. Olivenolje har vært spioneringen som en stor kvelningsmiddel av leger og spesialister, som det er bevist å drepe lus og gjøre nit fjerning mye enklere.

Identifikasjon

Catching lus på sitt tidligste stadium kan være avgjørende i behandling som angrep kan skje ganske raskt. Hvis du ikke ser noen faktiske feil, identifisere at lus er til stede kan være vanskelig. Se etter overdreven hodet skrape og røde irritasjoner på baksiden av halsen. En oppsamling av flass kan også være en indikasjon på at lus er truende. Gjøre en grundig hodesjekk på barnet ditt, på jakt etter små nits følges hårstrå. Skall er tan farget og er på størrelse med en smule, så omhyggelig kontroll er avgjørende. Ta ekstra tid til å se bak ørene og over hårfestet i nakken da disse er hot spots for egglegging.

Olive Oil & Lice

Leger og spesialister både har vært å anbefale bruk av olivenolje som et alternativ behandling for å bekjempe lus i mange år. En uformell test ble gjort av Harvard School of Public Health der forskerne plassert seks lus bugs i olivenolje, og seks lus bugs i en tom beholder. Etter 2 timer, fant de at lus i olivenolje hadde omkommet, mens lus i den tomme beholderen levde i 18 timer. Selv om dette var bare en test, uten formelle funn, mange eksperter på feltet mener olivenolje å være en effektiv kvelningsmiddel, og har hatt stor suksess i sin behandling mot hodelus.

Behandling

På grunn av sin evne til å kvele lus, olivenolje kan brukes på forskjellige måter å behandle denne sta tilstand. En behandling alternativ er å liberalt slukke håret med olivenolje til den er mettet. Dekke hodet med en dusj cap og la olivenolje til å sitte i 8 timer. Sove med olivenolje er en god måte å fordrive tiden. Et annet alternativ som ikke krever så mye tid er å skape din egen lice sjampo. Tilsett 3 ss olivenolje, 1 ts av tea tree olje og 1 ts av eukalyptus olje til en liten mengde vanlig sjampo. La sjampo mix på håret i 30 minutter under en dusj cap. Etter enten behandling, vask håret grundig for å fjerne alle spor av olivenolje. Vær oppmerksom på at det kan ta noen sjampo for å oppnå dette.

Gre

Det neste avgjørende skritt i behandling av lus er nit fjerning. Den mest praktiske måten å oppnå dette på er gjennom gre. Denne prosessen kan virke skremmende, men det er den viktigste del av behandlingen, og bør utføres på riktig måte for å være effektive. Gre mens håret er vått vil gjøre fjerning mye enklere. Dette kan gjøres samtidig som olivenolje behandling er fremdeles i håret, etter skylling eller den ut. Før du begynner å gre, er det nyttig å dele opp håret i seksjoner. Bruk en lusekam eller kam som tenner er tett sammen, og forsiktig gre gjennom. Etter hvert slag, skyll kammen ut i en kopp med vann. Denne prosessen vil tillate deg å se om du skal fjerne nits. Hvis du ser små, brune prikker flytende i koppen, så du er vellykket.

Oppfølging

Riktig oppfølging behandling er avgjørende med lus. På grunn av insekter 'sykliske natur stadig legge egg, er det viktig å fjerne hvert eneste nit. Dersom mengden av nits som du ser i koppen ikke synes å være avtagende etter hvert kam-through, gjenta olivenolje behandling. Gre er en integrert del av prosedyren. Sørg for å følge opp med daglige kam-throughs opp til en uke etter et utbrudd. Målet ditt er å ha en klar kopp vann med ingen nits etter en kam gjennom.

Om hodelus

Om hodelus


Hodelus er parasittiske insekter som lever av menneskeblod. Lus biter forårsake intens kløe, som er det vanligste symptomet på en hodelus infestation. Hodelus spres lett fra én person til en annen, noe som gjør Infestation allment endemisk, spesielt i skolen, bryr dagen og andre steder der barn eller voksne tilbringer mye tid i nær kontakt med hverandre.

Betydning

Selv om hodelus er ikke bærere av smittsomme sykdommer, kan biter bli irritert og infisert, og ubehandlede infeksjoner kan føre til hårtap. I alvorlige tilfeller kan sekundære infeksjoner oppstår, for eksempel impetigo og pyoderma. I sjeldne tilfeller kan feber og hevelse av de lokale lymfeknuter oppstå. Når en hodelus infestation er etablert, er det svært vanskelig å utrydde. Dette gjør trolig tilbakefall.

Identifikasjon

Hodelus er mest sett på barn i alderen 3 og 10. Hele familier kan bli smittet på grunn av nærkontakt og deling av håndklær, sengetøy og hår tilbehør. Menneskelige lus ikke oppstår på dyr, og fordi de har ingen vinger, og er ikke i stand til å hoppe, de krever direkte kontakt for å spre seg fra en person til en annen. Modne lus er omtrent på størrelse med en sesamfrø og er bleke farget med mørkere markeringer på de underlivet. Egg, eller luseegg, er svært små og grå eller hvit farve.

Effekter

I tillegg til å forårsake kløe, irritasjon og mulig infeksjon, kan en hodelus angrep resultere i betydelig forlegenhet og sosial isolasjon i små barn. Fordi mange skoler har en no-nit politikk, som krever umiddelbar fjerning av et barn fra skolens område hvis barnet er funnet å ha en infestation, er det åpenbart for klassekamerater som elevene har lus. Den sosiale nedfall av dette kan være skadelig for selvtilliten til små barn.

Misforståelse

I motsetning til hva mange tror, ​​er uvasket hår ikke er mer utsatt for å bli infisert med hodelus. Faktisk hodelus foretrekker rent, tørt hår, da det gir en mer egnet og sikkert sted for nits å vokse og klekkes. Sjamponering regelmessig beskytter ikke mot hodelus, og vanlige sjampo er ikke en effektiv behandling for hodelus.

Forebygging / løsning

En rekke behandlinger finnes for å drepe eller fjerne hodelus fra hodebunnen og håret, inkludert spesielle kammer, kjemiske behandlinger og sjampo, naturlige behandlinger, hjem rettsmidler og anvendelse av silikon-baserte lotions. Vanligvis er hodelus behandles ved hjelp medisinert sjampo. Etter sjamponering, er en spesiell kam brukes til å fjerne eventuelle gjenværende lus og luseegg fra håret. For å hindre reinfestation bør alle klær, sengetøy, utstoppede dyr og andre tekstiler vaskes i varmt vann. Forhindre angrep eller reinfestation krever hyppige undersøkelser av hår og hodebunn med en lusekam. Jo tidligere en infestation er diagnostisert, jo lettere er det å behandle.

Melaleuca rettsmidler for hodelus

Melaleuca, også kjent som tea tree olje, har vært brukt i århundrer i helse- og skjønnhetsbehandlinger. Det er et naturlig middel for mange plager, spesielt de som involverer bakterier og soppinfeksjoner. Men mange har også oppdaget at melaleuca kan være nyttig i å angripe parasittangrep, for eksempel hodelus.

Hodelus behandling

For å gi en over-the-counter (OTC) head-lus behandlingen mer potens, bland i 2-3 dråper melaleuca. Hvis du er bekymret for om de kjemiske ingredienser som finnes i mange head-lus behandlinger, bland melaleuca inn din nåværende hår-pleie produkter. Gjør ditt eget hode-lus sjampo ved å blande et par spiseskjeer av Melaleuca til din flaske sjampo og balsam. Du kan også lage en skalp olje til å behandle hodelus ved å blande 10 til 15 dråper melaleuca med en flaske med en transportør olje, for eksempel olivenolje, mandel eller kokos olje. Bland fem på syv dråper melaleuca inn leave-in conditioner spray eller kremer for ekstra beskyttelse mot hodelus.

Produkter som inneholder Melaleuca

Hvis du ikke ønsker å lage dine egne rettsmidler, mange OTC hår-pleie produkter inneholder melaleuca. Hollywood Beauty Tea Tree Oil, en all-purpose skjønnhet olje, kan brukes på hår og hodebunn for å behandle lus. Paul Mitchell har en hel Tea Tree hår-omsorg linje, som hvis brukt sammen kan gi en mer omfattende behandling for å bekjempe hodelus. Organic Root Stimulator har en leave-in condition krem ​​som kan brukes direkte på hodebunnen og håret.

Betraktninger

Mange vitner om fordelene ved melaleuca / tea tree olje i behandling av hodelus. Likevel, ifølge Mayo Clinic, er det ikke nok bevis fra tidligere studier å anbefale melaleuca som en velprøvd og effektiv behandling mot hodelus. Husk at mens et middel kan ha jobbet for en person, kan du ha en annerledes opplevelse å bruke det samme produktet. Beste praksis er å konsultere legen din for å finne ut om bruk melaleuca som et middel for hodelus er et levedyktig alternativ for deg.

Urte rettsmidler for å behandle hodelus

Urte rettsmidler for å behandle hodelus


Betydningen av å bruke naturmidler for behandling av hodelus (pediculosis) oppstår fordi over-the-counter kjemiske sjampo kan være helsefarlige. Insektmiddel-baserte Hodelus botemidler inneholder giftige kjemikalier som malathion, lindan, permetrin eller pyrethrins. Deres vedvarende bruk kan forårsake allergi eller svie. De fleste av dem er nå ineffektive, som hodelus er blitt resistent mot sine kjemikalier. Herbal rettsmidler for hodelus er trygt for spedbarn, samt gravide og ammende kvinner.

Neem

Lukten av neem avdelinger unna hodelus. Neem shampo, som omfatter neem-treet bark eller blad ekstrakter, fungere som et forebyggende urtemedisin mot hodelus. Å drepe en eksisterende invasjon av lus, bør 20-30 ml ufortynnet sterke neem olje eller frø ekstrakter brukes på hodebunnen for en varighet på 10 minutter og deretter skylles av. Effekten av neem å behandle hodelus ble bevist i en 2007 studie utført av Abdel Ghaffer F og Semmler M, zoologi Institutt matematisk-naturvitenskapelige fakultet, universitetet i Kairo, Giza, Egypt.

Eteriske oljer

Olivenolje kan drepe hodelus ved asphyxiating dem. Påfør oljen til både hodebunnen og håret; dekke det behandlede hodet med en dusj cap og la den på i åtte-ni timer for å drepe lus. Utgas aksjon på 15-20 ml av den stikkende eucalyptus olje, påføres i sprayform til hodebunnen, er effektive i å drepe kjemisk-resistent lus. Andre eteriske oljer som thwart hodelus er tea tree olje, rosmarin olje og geranium olje. Legg til to dråper av noen av disse essensielle oljer til din sjampo eller hår skyllevann for å kvitte seg med lus.

Gress blandinger

"Skall" er betegnelsen som brukes for hodelus egg, som pinne til håret med et lim-lignende stoff. Du løsner nits fra håret, etter en sjampo skyll tørk hårstrå med en klut dyppet i eddik og demontere. Alternativt suge sjampon håret i eddik og deretter gre ut med en våt nit kam umiddelbart. Nits vil komme ut lett. Ukentlig praktisering av denne rutinen kan tømme hodet helt over alle nits.

Andre behandlinger

Bruk en blanding av en teskje hver av limejuice og hvitløk lim på hodebunnen og håret til å drepe alle hodelus. Etter at han forlot blandingen på en halv time, skyll med vann.

Du kan også bruke et tykt lag med margarin eller majones i hodebunnen og la den på over natten. Skyll hodet i morgen. Disse urtemedisiner okkludere lus respirasjon ved å blokkere ut sine spiracles (pustehull). Dette vil føre til hodelus å dø.

Herbal Treatment så kraftig som Pediculicide

De fleste av urte rettsmidler for behandling av hodelus er ikke-giftig, men baksiden er at de bommer på giftige kjemiske erstatninger så langt som deres effekt i å drepe lus er bekymret. Men en klinisk studie i Israel organisert delvis av Mrs. T. Aboulof og fru N. Edelstein i Jerusalem District Health Office, Ministry of Health viste at en urte concoction, kommersielt markedsført som "Chick Svisj" i Israel og som Hair Clear 1-2-3 i USA var så kraftig som pediculicide for hodelus sletting. Dette produktet består av kokosolje, ylang-ylang olje og anisolje. Påfør produktet i 15 minutter per økt, tre ganger om dagen hver fem dager for å utrydde lus. En unse av produktet varer i én behandling.

Ivermectin hos barn

Ivermectin hos barn


Ivermectin er den kjemiske etiketten for reseptbelagte merkevare-navnet narkotika Stromectol. Ivermectin sin opprinnelige bruk er i behandlingen av parasittiske ormer, slik som nematode Onchocerca volvulus, noe som fører til onchocerciasis og fører til blindhet. Inntil ivermectin ble introdusert til deler av Afrika, hvor parasitten er utbredt, Onchocerca tarmslyng hadde en ødeleggende effekt på økonomien. Mer nylig har ivermectin blitt vist, når det brukes lokalt, for å være mer effektive og mindre giftige mot hodelus hos barn enn mange standard løsninger.

Sgnificance

Ifølge eMedicine, om lag 10 millioner mennesker er rammet av hodelus årlig i USA. Hodelus er blitt resistent i Nord-Amerika og andre steder. Dette er hvorfor noen helseleverandører er å snu til ivermectin. Forskere ved University of Massachusetts Amherst har funnet at når ivermectin brukes som en aktuell rette for hodelus, er det effektivt i 100 prosent av tilfellene, melder Medical News Today.

Resistance

I løpet av de siste 20 årene har hodelus bli resistente mot mange av de behandlinger som tidligere var effektiv mot parasitten, forårsaker et verdensomspennende problem. De fleste rettsmidler for hodelus har inneholdt den botaniske insektmiddel pyrethrum, som nå ikke lenger så effektiv. Bekymringen har vært at de få effektive løsninger på markedet er også giftig for barn.

Funksjoner

Ivermectin har sitt grunnlag i en naturlig forbindelse. Det er opprettet som et biprodukt av gjæring av bakterier som kalles Streptomyces avermitilis som lever i jorda. Den mest vanlige bruken har vært i behandling av innvollsorm og midd. Stoffet dreper disse parasittene ved å angripe sine muskler og nervesystem.

Protokoll

J. Marshall Clark og hans team i Veterinær og Animal Sciences avdeling ved University of Massachusetts Amherst testet ivermectin på pyrethrum-ugjennomtrengelig hodelus fra en gruppe sør Florida skolebarn. Medikamentet ble tilsatt til en blanding av shea smør, olivenolje og vann for å lage en krem ​​som kan være spredt på hodebunnen eller huden.

Resultater

Clark team oppnådde 100 prosent suksess i å drepe nyklekkede lus innen 10 minutter etter påføring av ivermectin krem ​​sammensatte. Medisinen påvirker ikke de unhatched egg, imidlertid. Stoffets effekt sparer barn fra gjennomgår flere behandlinger med mer giftige remedier. Dessuten er ivermectin ikke lett absorberes inn i huden, noe som gjør det tryggere som en aktuell behandling.

Neem Lice Treatment

Neem Lice Treatment


Urfolk til India, er neem-treet kjent for sine omfattende medisinske egenskaper. Økende i popularitet som en kur-all urt, er neem rapportert å være et effektivt middel mot hodelus.

Historie

Neem har vært brukt i tusenvis av år i India for å kurere hud og hodebunn infeksjoner, inkludert hodet lus. Det er en populær ingrediens i mange ayurvediske (tradisjonell indisk medisin) rettsmidler for hudsykdommer.

Betydning

Beryktet for å påvirke barn i skolealder, hodelus er små insekter som infiserer den menneskelige hodebunnen. Konvensjonelle lice behandlinger inneholder kjemikalier som kan ikke bare føre til bivirkninger, men kan også være ineffektive som lus bestander blir motstandsdyktige mot dem. Med en profil høy sikkerhet og effekt, er neem økende popularitet som et naturlig alternativ til disse behandlinger.

Potensial

En januar 2007 egyptiske studie publisert i tidsskriftet "parasittologi Forskning" rapporterte at en sjampo som inneholder neem frø ekstrakt var effektiv mot alle stadier av hodelus da den kom i kontakt med hodebunnen i minimum 10 minutter.

Expert Insight

Ifølge DiscoverNeem.com, en autoritativ blogg på gras, må sjampo inneholder høye konsentrasjoner av neem å gjøre dem effektivt mot lus.

Sikkerhet

The Environmental Working Groupà € ™ s Skin Deep database gir neem trekke en lav fare poengsum fra 0, noe som gjør det til en trygg ingrediens når den brukes eksternt.

Slik fjerner Nits og egg fra håret

Slik fjerner Nits og egg fra håret


Få ting er creepier enn å vite at små parasitter roamer fritt i håret, nyter varmen og høy luftfuktighet på hodebunnen din. Dessverre, praktisere god hygiene og vaske håret hver dag ikke beskytte deg mot hodelus. Lus spres ved å ha direkte kontakt med noen som er smittet, eller ved hjelp av en infisert person lue, kam eller børste. Selv om lus egg (også kjent som nits) er i hovedsak limt til håret, er det flere måter å bli kvitt dem.

Bruksanvisning

•  Bruk en over-the-counter head-lus sjampo for å drepe eventuelle voksne lus. Hvis over-the-counter shampoos er ineffektiv, spør din lege for en resept-styrke head-lus shampoo. Du må fjerne voksen lus fordi en voksen vil fortsette å legge nits i håret.

Sitt i et godt opplyst område som gjør nits å være lett synlig. Legg et håndkle rundt skuldrene. Spør en venn til å gre gjennom ferske sjamponert hår.

Fjern eventuelle floker fra håret med en stor tann disponibel kam.

Gre gjennom en liten del av håret med en fin-tann metall lusekam. Tennene på kammen skal være stiv og har smale sporene mellom dem. Metallet kam vil knuse nits som håret er kjemmet gjennom.

Se etter nits mens sakte grer hver del av håret fra rot til slutt. Skall er omtrent på størrelse med en valmue frø. Skall er gulaktig, lys brun eller brun i fargen. Når klekket, de forlater en hvit eller klar skall bak. I motsetning til flass, kan de ikke bli børstet av.

Fjern eventuelle nits eller rusk fra kammen med et papirhåndkle. Dypp kammen i såpevann. Kontroller at kammen er ren.

Fortsett å gre gjennom hver del av håret minst tre ganger. Betale ekstra oppmerksomhet til håret som er på baksiden av halsen, rundt ørene og på baksiden av hodet.

Fortsett å kjemme gjennom små seksjoner av håret, låsing opp deler som allerede er kjemmet med Bobby pinner eller små hårspenner.

Gjenta denne prosessen til hver eneste del av håret har blitt kjemmet gjennom.

Hvordan Sanitize med essensielle oljer

Interessert i grønn rengjøring eller redusere skadelige bakterier og virus? Vurdere å verve essensielle oljer. Et forskerteam oppdaget en blanding av tre essensielle oljer som drepte MRSA (meticillinresistente Staphylococcus aureus), E. Coli, bakterier og sopp innen 2 minutter. Eteriske oljer er utsøkte bærere av funksjon og form, i stand til å glede sansene og fungere som en sanitær middel mot virus og bakterier. Oljene er aromatiske forbindelser. Alle essensielle oljer kan hemme veksten av mikroorganismer; imidlertid noen oljer er mer potente. Følgende er oppskrifter og forslag til hvordan du kan rense med essensielle oljer som er nyttig for hjem og kontor. Bringe kraften av disse oljene i ditt miljø.

Bruksanvisning

Hygienisk med essensielle oljer

Generelt Antiseptisk Cleaner Formula

2 ts vaske brus
2 ts flytende såpe eller vaskemiddel (parfymefri)
2 kopper varmt vann
Eterisk olje 10-40 dråper. Bruk høyere konsentrasjon for grimier områder; vurdere furu, sitron eller timian.

Hell tørre ingrediensene i beholderen, og tilsett vaskemiddel og vann. Bruk trakt hvis nødvendig når du legger til ingredienser. Rist godt. Bruk direkte på gulv eller overflater. Tørker du med en ren, fuktig klut.

Legg 5 til 20 dråper av din valgte eterisk olje, avhengig av styrken av olje og størrelsen på flasken. Tillegg av timian olje, tea tree olje, patchouli, furu eller eukalyptus vil gjøre denne blandingen anti-bakteriell.
Fyll flasken med varmt vann og rist godt.
Spray og tørk.

til en essensiell olje direkte til den overflate som skal rengjøres og den med en klut. Sjekk på forhånd i et lite synlig område at oljen ikke vil mar overflaten. Ikke anbefalt for uferdige tre.

Legg 2-5 dråper sitron eterisk olje direkte til skvip sammen med oppvaskmiddel. Sitronolje er en antiseptisk.

Place 2 til 3 dråper av ditt valgte olje i en aromatisk olje diffuser. Foreslåtte oljer er eucalyptus, grapefrukt, lavendel, sitron eller rosmarin. Duften tjener til å rense luften.

Bruk 1 til 2 dråper tea tree olje direkte på kroppen for å rense bort sopp- og infeksiøse tilstander. Forskere oppmerksom på denne oljen som mest effektive mot hodelus, etterfulgt av sitron olje og lavendelolje. Tea tree olje er en bakteriedrepende.

•  Tilsett 5 til 20 dråper av eterisk olje til to liter vann med en ren vaskemiddel. Dette kan brukes til å rengjøre gulv eller flater. Timian olje er et godt valg. Den inneholder komplekse forbindelser og oppviser høy antibakteriell aktivitet. Oljen er antiseptisk og et bakteriedrepende middel. Ikke bruk timian olje direkte på huden. Andre oljer for å vurdere er eukalyptus, lavendel, furu eller sitron.

Tips og advarsler

  • Begynn med en eterisk olje og vurdere resultatene. Utvikle fortrolighet med individuelle oljer før utforske skape blander.
  • Hvis en svært konsentrert blanding er gjort, lage en liten batch eller unngå plastbeholdere på grunn av oljens løsemiddelegenskaper. Plasten kan erodere.
  • Aromatiske oljer kan utløse allergi hos disponerte personer.
  • Aromatiske oljer er brannfarlig. Lagre essensielle oljer unna varmekilder.
  • Hold essensielle oljer og rengjøringsmidler unna barn og dyr.

Hjemmelaget rettsmidler for hodelus

Lus ikke diskriminerer når det gjelder å velge sine hårete hjem. De herjer de fleste aldre og kjønn, men de er mer sannsynlig å hjemsøke barn opp til en alder av 12. Det er en misforståelse at de har en tendens til å lande på folk med laber hygiene. I virkeligheten, de foretrekker ren håret over skittent hår fordi nits følge rydde tråder enn fet, glatt hår.

Symptomer

Når lus har satt opp huset i hodebunnen begynner overgrep og fører til ekstrem kløe i hodebunnen og nakken. Hvis kilden til kløe er utforsket, er små hvite nits sett tviholdt til håret kanaler. Det er den voksne lus spytt som forårsaker så mye intens kløe. Det kan også egner seg til inflammasjon og mulig infeksjon.

Lusa kan deretter skifte til en annen innstilling via en hårbørste, laken, kammer, håndklær, skjerf, hatter og jakker. I tillegg lus er i stand til å leve i minst 24 timer når de ikke er koblet til en persons hode.

Hjem Rettsmidler

Dessverre har hodelus blitt mer motstandsdyktige mot kjemisk-baserte plantevernmidler. I tillegg Cancer Prevention Coalition advarte på et pressemøte i 1995 at noen av de mer vanlige lus sjampo som er foreskrevet kan forårsake kreft hos barn som kan være dødelig. Det er derfor det er viktig å finne trygge hjem rettsmidler for lus utslettelse. Det er flere naturlige anekdoter som består av trygge husholdning ingredienser. Ett middel oppskriften kan gjøres ved å kombinere en teskje av hvitløk og 1 ts limesaft og gni det på håret. Eller prøve å bruke olivenolje til hodebunnen og håret og la den absorbere opptil ni timer. Vask den med vanlig sjampo og skyll den med hvit eddik. Et annet alternativ er å gni majones på hodebunnen og dekk med en plastpose. Tillate det å bo i en time og deretter blåse tørke den i fem minutter. Så shampoo med typisk shampoo og bruke en fintannet kam for å bli kvitt nits. Skyll godt.

Forebygging

Forebygging av lus er viktig for å unngå irriterende angrep. Så snart de første nits og lus oppdages, begynner vaske puter, sengetøy, håndklær, luer, skjerf, børster og kammer umiddelbart for å stoppe den potensielle spredningen. Børst håret hardt to ganger om dagen med en børste med naturlig bust. Vask håret to ganger per uke og tilsett to dråper geranium, tea tree, rosmarin eller eukalyptus essensielle oljer til en PH shampoo.

Hvordan bli kvitt hodelus og egg

Hodelus synes å være mer utbredt i skolen hvert år. Infestations er svært smittsom og kan inngås uten engang å berøre en person som har hodelus. Det kan være et vanskelig problem å bli kvitt, og kan kreve flere behandlinger. Det finnes en rekke måter å behandle hodelus. Kan ta litt prøving og feiling å velge det alternativet som fungerer best for deg. Lus kan bli immun mot behandlinger; så hvis de fortsetter å gjenta seg, kan bytte behandlinger være svaret.

Hvordan bli kvitt hodelus og egg

Behandling av lus Shampoo

•  Vask håret med en sjampo laget for å drepe lus. La virke i 10 minutter før du skyller. Noen sjampo 'bruksinstruksjoner variere litt, så alltid lese instruksjonene før du begynner.

Det anbefales at du behandler hver person i husholdningen for hodelus for å hindre re-angrep.

•  Del håret i små seksjoner og begynner å gre gjennom en seksjon med en nit kam.

Etter flere swipes gjennom denne delen av håret, skyll kammen i varmt vann.

Comb gjennom andre deler av håret som ovenfor.

Gjenta sjamponering og gre for nits minst to ganger for å sikre at all hodelus er helt fjernet.

Nå må du spraye alle møbler og tepper i hjemmet ditt med et insektmiddel spray laget for lus behandling. Spray elementer grundig.

Vask sengetøy i veldig varmt vann, og tørk i en tørketrommel.

vaske Også alle utstoppede dyr og andre kosedyr, eller legge dem i lukkede plastposer for en måned.

Lag en løsning av varmt vann og blekemiddel, og suge noen hatter, hår tilbehør og børster i den.

Sjekk med jevne mellomrom for de neste ukene for nits og lus i håret. Gjenta behandling etter behov.

Hjem middel for behandling av hodelus

En naturlig alternativ for behandling av hodelus er å dekke håret helt i majones. Sørg for å suge hver strand.

Nå dekke majones fylte hår med en plast dusjhette og la den sitte i to timer. Denne behandlingen virker ved å kvele lus og egg for å drepe dem.

Ta av dusjhette og shampoo håret. Du må kanskje vaske håret flere ganger for å få alle majones ut.

Nå skyll håret i eddik. Eddik løser opp "limet" som sikrer hodelus egg til håret ditt, slik at det er lettere å gre nits ut.

Hint

  • Bruk balsam etter sjamponering for å gjøre det lettere å gre gjennom håret ditt. Bryte opp gre i små seksjoner vil gi barn med små pauser.

Hvordan vite om du har et tilfelle av hodelus

Du tror kanskje du har en kløende hodebunn av flass, men det kan være hodelus. Her er hvordan du kan fortelle.

Hvordan vite om du har et tilfelle av hodelus

•  Prøv en nit kam. Det er nesten umulig for deg å fortelle selv om du har hodelus selv med en nit kam kan du være i stand til å gre ut og se nits og live feil.
Det er pinlig, men du må sannsynligvis en venn til å inspisere hodebunnen.

Se etter brun ser små bugs, som ligner bittesmå havet krabber, og bittesmå ovale hvite egg eller luseegg.
Hvis hodet har vært spent på en stund, for det meste der håret er tykkest, ofte mot baksiden, kan du ha hodelus.

Smell din kam for en stygg lukt. Et annet tegn i tillegg til levende lus og egg er en stygg luktende hodebunnen. Du kan lukte avfallsprodukt av lus. Det lukter lik råtnende løv og skitt.
Hvis du finner noen nits eller lus må du begynne behandlingen umiddelbart. Prøv å dekke hele håret og hodebunnen med vanlig majones i en time eller lenger og sjamponering, deretter gre ut nits med en spesiell nit kam. Du vil også trenge en venn til å gjøre dette, så gjenta majones behandling for en time å kvele lus. Du kan behandle med over mot produkter som kvitt også, selv i forbindelse med majones behandling. Hodelus er svært vanskelig å drepe dessverre.
Du må vaske alt sengetøy og klær og tørr på høy varme.

Hvordan kan hodelus overføres?

Hodelus Informasjon

Hodelus er svært vanlige små parasitter som lever på den menneskelige hodet. Disse små gnagerne, omtrent på størrelse med et sesamfrø, infisere mest elementære skolebarn. De er ekstremt smittsom og smitte jenter oftere enn gutter, men voksne er ikke immune mot angrep. Som barn, kvinner er mer sannsynlig å bli smittet enn menn. De er også likestillings parasitter infesting alle sosioøkonomiske klasser. Mens hodelus ikke pålegge en fysisk fare, de er irriterende. Det verste som kan skje er at biter kan bli smittet hvis de blir ripete vedvarende. Faktisk en kløende hodebunn på et barn er et signal for å sjekke barnet for lus, særlig hvis kløen oppstår bak ørene eller i nakken.

Overføring gjennom kontakt

Hold barnet ditt eller deg selv ut av direkte kontakt med en person kjent for å ha hodelus. Direkte kontakt (head to head) er en av de enkleste måtene for lus å bevege seg fra en person til en annen. De kan ikke hoppe, og de har ikke vinger, men når du er i nær kontakt, de gjennomgår fra person til person.

Overføring gjennom objekter

Ikke del kammer, børster, håndklær, hatter eller klær med mennesker som har lus. Lus kan leve uten en vert for så lenge som 24 timer så det er mulig å overføre dem ved å dele personlige ting. Andre livløse objekter som kan være forurenset er møbler, spesielt klut møbler, hodetelefoner eller hodetelefoner, kino seter, flyseter og sengetøy. Lus kan også overføres via en elsket utstoppede dyr eller leketøy.

Løsninger

Den gode nyheten er at lus er lett å behandle. Det er flere over skranke medisiner som er tilgjengelige i form av sjampo som dreper lus. Det er også nødvendig å gre gjennom håret med den spesielle kam følger med behandling for å fjerne all levende lus og luseegg (egg) som kan ha blitt avsatt på håret sjakter. Nits ser ut som tørr hud partikler eller flass bortsett fra at de er ekstremt trege og vil ikke flasse. En andre behandling gjøres vanligvis omtrent 10 dager senere for å sikre at en hvilken som helst lus og luseegg som ble savnet første gang vil bli drept andre gang. Etter å ha lest nøye instruksjonene, bestemme hvem andre i familien trenger å bli behandlet. Du kan vanligvis drepe lus på klær og sengetøy ved å vaske dem i ekstremt varmt vann og tørking i en varm tørketrommel i minst 20 minutter. Alle elementer som ikke kan vaskes kan settes i en tørketrommel i 20 minutter på høy varme for å drepe lus og egg. Ting som hodetelefoner bør nøye tørkes av med en fuktig klut og ikke brukes igjen for et par dager.

De beste måtene å fjerne hodelus

De beste måtene å fjerne hodelus

Mange barn blir rammet av hodelus hvert år. Hodelus er små vingeløse parasittiske insekter som lever i håret. Mens disse insektene er ikke farlige, de er svært smittsom og kan forårsake skade ved barnet ditt kløe hodebunnen hennes. Hvis barnet ditt har kontrakt hodelus, holde henne ut av skolen og arbeide for å bli kvitt smitten.

Sjampoer

Den beste og raskeste måten å fjerne en hodelus infestation er med en medisinert sjampo. Den første linjen i forsvaret er en sjampo som inneholder pyrethin eller permethin. Hvis du plukker opp en sjampo med en av disse kjemikaliene, følg instruksjonene svært nøye. Disse sjampo er ikke idiotsikker, som lus i enkelte områder har blitt immun mot kjemikalier. Hvis sjampo ikke fungerer, bør du oppsøke lege for en resept.

Medisinering

Flere medisiner kan være foreskrevet for behandling av hodelus. Malathion er en resept som du må gni inn hodet og hodebunnen. Denne medisinen er brannfarlig, så du må holde seg borte fra varmekilder. Også, hvis du er gravid, kan denne medisinen påvirke fosteret, så sjekk med legen din før du prøver det.

Lindan er tilgjengelig som en krem, lotion eller sjampo. Denne medisinen brukes til håret som Malathion. En lege kan ikke foreskrive dette stoffet hvis du er gravid, HIV positiv, amming, eller er utsatt for anfall. Bivirkninger av medikamentet kan omfatte irritasjon og beslag huden.

Endelig er benzylalkohol lotion en nylig godkjent middel for hodelus. Denne lotion bør ikke brukes til barn under seks måneder gammel da dette kan føre til alvorlige bivirkninger for barnet.

Gre

For barn under to år, til det første foretrukne metoden prøve er å gre lus og egg ut av håret. Ved hjelp av en fin tann kam, kam gjennom vått hår for å fysisk fjerne lus. Dette bør gjentas hver dag i tre til fire uker etter diagnose.

Rengjøring hjemme

Bare fordi du kan ha fått kvitt alle lus fra barnets hode, har de fortsatt kan leve i ark og teppe i ditt hjem. Lus kan leve opp til to dager uten et måltid og eggene kan fra hodebunnen leve opp til en dag ut av varmen. Derfor er det viktig at du rengjør huset for å sørge for at du har blitt kvitt eventuelle gjenværende lus. Først vaske eventuelle sengetøy, hatter, klær og utstoppede dyr i varmt vann for å drepe eventuelle gjenværende skadedyr. Deretter forsegle alt bort i en lufttett plastpose for å sørge for at noen fortsatt lus dø av. Til slutt, gi gulvet og møbler en god støvsuging for å sørge for at de er fri for lus.

Hjemmelagde løsninger for hodelus

Hodelus (Pediculus capitis) er små, seksbente insekter som lever på menneskehoder. De er lysebrun til gul, og kan også bli referert til som "lus." De trives i varme miljøer (for eksempel hodebunnen) og fest på blod. Selv om de biter man får fra lus ikke overføre sykdommen, de forårsake kløe.

Fordeler med Made Lice behandlinger

Som alle som har kjempet mot småkryp vet, over-the-counter lus behandlinger er ganske dyrt. Andre lice behandlinger er ofte nødvendig for optimale resultater. Det kan legge opp ganske raskt, som er en grunn hjemmelagde behandlinger er et bedre alternativ for familier, spesielt familier med mer enn ett barn.

En annen fordel med en hjemmelaget behandling er at det ikke utsetter barnet for plantevernmidler, selv om de på markedet for lus er blitt ansett som trygge.

Mayonaisse

Tanken bak majones behandling er at det vil "kvele" noen levende lus, og det vil også gjøre gre ut eventuelle egg eller luseegg litt enklere. Det kan være rotete, tidkrevende og stinkende. For å gjøre denne behandlingen, helt mette hodet og dekk med plastfolie (aldri dekker barnets ansikt). Etter 1 time, skyll og sjampo og deretter gre gjennom få noen egg eller luseegg.

Tea Tree Oil

Denne behandlingen er populært blant homøopater. Lus er angivelig frastøtt av sin duft og holde seg borte fra håret hvis de lukter det. Det er en verdig forebyggende behandling, vanligvis med en skvett bak hvert øre, eller et par dråper lagt til scent- gratis hårspray.

Oljen vil kvele live feil og gjøre eggene lettere å gre ut. Foreldre bør bruke dette til hele hodebunnen til barnet og la på fra 1 til 2 timer. Gre ut eventuelle egg eller luseegg og deretter vaske håret.

Hvordan kontrollere hodelus

Ifølge Mayo Clinic, er hodelus en vanlig lidelse blant barn i skolealder, andre bare til forkjølelse. Hodelus er parasitter som lever av blod fra hodebunnen og er lett overførbare gjennom personlig kontakt eller gjennom kontakt med elementer smittet person har brukt på hodet. I motsetning til det mange tror, ​​ikke å ha hodelus ikke indikere feil hygiene blant de berørte personer.

Hvordan kontrollere hodelus

Kontroll hodelus

•  Bruk en over-the-counter medisiner. Sjampo som behandler hodelus er tilgjengelig i store forhandlere og narkotika butikker. Se etter en sjampo som inneholder pyrethrin eller permetrin. Følg instruksjonene på flasken for maksimal effektivitet. Flere behandlinger kan være nødvendig for å eliminere problemet. Ifølge Mayo Clinic, har noen former for hodelus bli resistent mot de over-the-counter behandlinger.

Be om en resept sjampo eller lotion fra legen din. Reseptbelagte behandlinger har forskjellige ingredienser enn sine over-telleren kolleger og kan fungere bedre mot visse former for hodelus som er resistente mot pyrethrin og permetrin. Bruk resept sjampo eller lotion i henhold til anvisningene fra lege eller apotek.

Bruk en fin tann kam for å børste gjennom vått hår. Dele opp håret i små seksjoner. Begynnelsen på hodebunnen, børste gjennom vått hår. Være grundig i gre hver del for å fjerne hodelus fra hodebunnen og håret. På grunn av ingrediensene i både over-the-counter og resepter regimenter, er dette metoden foretrukket av leger for barn under to år.

Rengjør ditt hjem og alle personlige eiendeler for å hindre en tilbakevendende infeksjoner. Vask noen produkter som kan vaskes i varmt vann. Hvis varen ikke kan vaskes, forsegle den i en plastpose i 72 til 96 timer. Dette vil drepe lus og hindre at lus egg fra progresjon. Tørk ned alle overflater og vakuum tepper, tepper og møbeltrekk. Hvis den infiserte person har vært i bilen, vakuum alle flater av bilen i tillegg.

Hint

  • Hvis barnet er i skole eller en barnehage situasjon, informere læreren eller omsorgsperson av situasjonen. Dette gjør dem i stand til å grundig rengjort og støvsuge sine anlegg, så vel i et forsøk på å hindre spredning av hodelus til andre barn i samme rom eller anlegget.

Hvordan å undervise barna om hodelus

Hodelus er bugs som lever på mennesker og andre dyr, suger blodet. De er svært smittsom, spesielt blant barn, og kan infisere hele familier og hjem. Lus kan være frustrerende og sosialt pinlig for barn og deres foreldre. Lære barna om lus og hvordan du kan unngå å få lus er nøkkelen til vellykket forebygging av utbrudd.

Hvordan å undervise barna om hodelus

•  Ta en prat med barnet ditt. Forklar hva lus er, og beskrive hva de gjør når de lever på en persons hode. Begynnelsen av skoleåret er en god tid til å gjøre dette, som lus utbrudd forekommer ofte da. Informasjon og fakta om lus kan nås i første referansen lenken nedenfor.

Beskriv med bilder. Vise barnet bilder av lus eller hodene til folk som er rammet av lus. Du kan finne bildene i referanse linken på denne siden, først på nettet, eller i bøker.

Advar mot smitte. Forklar barnet ditt hvordan lus reise fra person til person, og kan leve på personlig klær eller andre gjenstander lenge nok til å bli overført. Understrek at barn overføre lus oftest.

Arm barnet ditt med konkrete tips. Minn barnet ditt aldri å dele luer, kammer, børster eller hår tilbehør. Råde ham til ikke å la hodet til det av et annet barn. Også oppfordre henne til å holde hennes personlige eiendeler fra de av andre (for eksempel for å unngå å sette en venns lue eller klær i samme sekken).

Hint

  • Jenter med langt hår er mer sannsynlig å utvikle en lus. Du kan bekjempe dette ved å holde håret i en bun, flette eller kort hestehale.

Hvor lenge bør barnet mitt være ute av skolen for å ha hodelus?

Du trenger ikke å Miss Skole

Friske barn, en divisjon av American Academy of Pediatrics, forklarer at barn ikke trenger å gå glipp av skolen for å ha lus. Hodelus er ikke et resultat av dårlig hygiene, utgjør ikke noen helsefare, og ikke spre sykdom. Sikker behandling kan gis uten at barnet mangler skolen.

Etter Lus er borte

Ifølge National Pediculosis Association (NPA), er en no-nit politikk viktig. Uinfiserte barn bør sikres mot lus ved å holde smittede barn isolert før alle lus er fjernet for å hindre at lusa sprer seg. I tillegg NPA forklarer at en nei-nit policy forbedrer hygiene, eliminerer behovet for gjentatt behandling, og hindrer gjentatte angrep.

Bottom Line

The Centers for Disease Control sier bunnlinjen i det, "Politikk som krever et barn å være fri for nits før de kan vende tilbake til skolen er ikke anbefalt. Barn bør få lov til å vende tilbake til skolen eller barnepass etter riktig behandling startes. "

Hvor lenge bør barn med hodelus Stay Out of School?

Barn bør ikke gå glipp skolen på grunn av Lice

Ifølge American Academy of Pediatrics, lus screenings i skolen ikke er kostnadseffektive og bør frarådes. Barn med hodelus bør forbli i klassen fordi de ikke utgjør en risiko for andre barn. The American Academy of Pediatrics og National Association of helsesøster også fraråde 'no-nit' politikk holdt av mange skoler.

Det avhenger av skolen

Styret i helsefremmende og utdanning viser at lus er parasitter som lever på menneskeblod. De hevder at hodelus er et økende problem fordi lusa blir resistent mot medisiner som brukes til å drepe dem. De anbefaler å kontakte skolen og etter at institusjonens politikk på lus.

Bottom Line

Det medisinske establishment og mange skoler er avslappende lenge holdt politikk på live feil fordi de ikke ser lus som et offentlig helsetrussel. Siden skolene er villige til å la barnet delta selv om lus er til stede, er det opp til foreldre om å holde barnet ut av skolen før behandlingen er ferdig.

Løsninger for hodelus & Nits

Løsninger for hodelus & Nits


Når et barn klager over en kløende hodebunn, bør han sjekkes for hodelus. Disse blodsugende, parasittiske insekter oftere påvirke barn enn voksne. The Center for Disease Control and Prevention anslår at i USA alene, 6-12 millioner barn i alderen tre til 11 år få hodelus hvert år. Det er mange løsninger for hodelus angrep, enten du foretrekker å bruke medisinert behandlinger eller naturpreparater.

Fysisk fjerning

The National Pediculosis Foundation anbefaler fysisk fjerning som frontlinjen behandling for lus. En spesiell type fintannet kam er brukt, og gre gjentas daglig inntil ingen flere nits eller lus er funnet. Ifølge CDC, kan loppe kammer for katter og hunder kan også brukes. Regelmessig kontroll og gre anbefales for to til tre uker etterpå, siden det tar seks til åtte dager for lus å klekkes. For barn under to, er dette den foretrukne fremgangsmåte for behandling, selv om i andre, er denne behandlingen best brukt i forbindelse med andre midler.

Reseptbelagte medisiner

Noen kjemikalier som dreper lus er tilgjengelige uten resept. Over-the-counter pediculicides inneholder pyretrin eller permetrin, som er et syntetisk variant av pyretrin. Disse kjemikaliene drepe voksne lus, men ikke eggene sine. Noen typer lus som finnes i USA, Israel, Storbritannia og Tsjekkia er motstandsdyktig mot pyrethrins. Hvis levende, aktiv lusa finnes åtte til 12 timer etter behandling, kan kjemikaliene ikke fungerer. Oppsøke helsepersonell for å få en resept på noe sterkere.

Reseptbelagte medisiner

Leger kan foreskrive en fuktighetskrem som inneholder Malathion, som er en organophosphate insektmiddel. Malathion dreper lus og noen egg, og kan brukes på voksne og barn i alderen seks og eldre. Leger kan også foreskrive en sjampo som inneholder organochloride insektmiddel, lindan. Fordi behandling med lindan kan forårsake uønskede bivirkninger, det bare brukes som en siste utvei når andre alternativer har mislyktes. En ekstra reseptbelagte medisiner, en benzylalkohol lotion, ble godkjent for bruk i 2009 Det dreper lus ved å kvele dem, men det dreper ikke egg. I 2010, et nytt produkt som inneholder spinosad, et insektmiddel avledet fra en bakterie, var under vurdering av FDA.

Olive Oil

I boken "hodelus Dead Lice," forfattere Joan Sawyer og Roberta MacPhee anbefaler å behandle lus ved hjelp av generøse mengder olivenolje sammen med forsiktig gre. Målet er å kvele lus i hjel. Imidlertid kan lus overleve uten luft i flere timer av gangen, og egg er immun mot behandling før de klekkes. Gjentatte søknader, som hver varer i minst åtte timer, er nødvendig. Sawyer og McPhee understreke viktigheten av å gre i forbindelse med denne behandlingen:. "Plukke ut nits for hånd er en essensiell del av enhver hodelus behandling plan Men å stole utelukkende på manuell fjerning for å bli kvitt voksen hodelus uten bruk av oliven olje for å redusere dråpenes hastighet sannsynligvis vil føre til frustrasjon. "

Eteriske oljer

Selv om mange eteriske oljer, for eksempel sitron olje eller olje av lavendel, har insekt egenskaper, forfattere Sawyer og McPhee anbefaler mot å bruke dem, hevder at de er dyrere enn olivenolje, men fungerer ikke noe bedre. I tillegg, når det brukes i høye konsentrasjoner i lengre perioder, allergiske reaksjoner og andre bivirkninger bli et problem. Dersom det er ønskelig, legg en teskje eller to av olje av lavendel eller olje av rosmarin når du bruker olivenolje. Men utvise forsiktighet ved bruk på barn, og husk at hodebunnen er svært absorberende. Noen eteriske oljer, for eksempel Pennyroyal og ylang ylang olje, kan være giftig.

Forebygging

Kanskje den mest effektive løsningen for påslag av lus er forebygging. Hodelus spres hovedsakelig gjennom head-to-head kontakt. Lær barna å ikke røre hodet med andre på naptime, overnattinger eller spilletid. Infeksjon ved å utveksle hatter, skjerf, barrettes, kammer og børster er den nest vanligste formen for oversendelse, så unngå å dele disse elementene. Infisert sengetøy kan vaskes i varmt såpevann og tørkes på varme. Sett ikke-launderable elementer i plastposer for et par uker. Dette vil tillate noen nits å klekkes og dø; voksen lus kan ikke overleve i mer enn to dager uten fôring. Vakuum områder som kan inneholde hår med nits festet.