Digidexo.com

svartfrøolje på huden

Hva er årsakene til Hårtap og tap av hudens Tone?

Når kosten er mangel på vitaminer og næringsstoffer, kan dette ta sin toll på håret og huden din, noe som resulterer i tynt hår eller tap av hår og hud som begynner å miste sin tone og ungdommelig glød. I tillegg til vitaminmangel, kan alder og menopause resultere i tap av hudfarge og hår. Visse sykdommer og tilstander, som for eksempel autoimmune lidelser og endokrine (skjoldbruskkjertelen), samt anemi (jernmangel blod), kan føre til hårtap.

Hud og aldring

Skin tynner betydelig som du alder. Når en kvinnes østrogennivået faller, det påvirker hennes hår og hud. Skin tynner lag ett prosentpoeng per år etter menopause. Skin tynning resulterer i huden rynker og dårlig elastisitet, bemerker Cleveland Clinic. Som du alder, må du fukte huden din regelmessig og bruke solkrem. Drinker mye væske for å holde kroppen og huden hydrert.

Funksjoner

Som hud aldre og tynner, huden mister sin evne til å regenerere nye hudceller og dette fører til økte mengder av døde hudceller på overflaten av huden. Tynne huden er mindre elastisk enn dumper opp hud, som du hadde i din ungdom, og er langt mer skjør.

Effekter

En kvinnes kropp bremser produksjonen av elastin og kollagen, som er støttende proteiner og som holder huden fast. Når østrogen er til stede i tilstrekkelig nivå, det gjør huden din tykkere og mindre sannsynlighet for å sage og rynke. Du kan merke at du ikke er healing så raskt som du brukte til og blåmerker. Alder flekker, noen ganger kalt leverflekker, kan vises på huden din, så kan små utvekster som kalles hud koder. Etter hvert som du blir eldre, produserer du mindre sebum eller naturlig hud olje og huden blir tørr og deretter krøllete.
Binyrene gjøre produsere østrogen etter kvinnens eggstokker slutter å virke; Imidlertid, er den mengde som produseres ikke kan sammenlignes med østrogen som ble produsert før menopausen.

Forebygging / løsning for Hair

Ivareta helsen til håret ditt ved å ta vitamin E, som forbedrer blodsirkulasjonen; vitamin C, som hindrer hårtap; B-vitaminer, som fremmer hårvekst og helse fordi de transportere oksygen; folsyre, fordi det holder håret sunt og på hodet i stedet for ned i avløpet; magnesium, svovel, sink, betakaroten og linfrøolje, fordi disse er alle avgjørende for sunt hår, bemerker Dr. George Obikoya av vitaminer-nutrition.org.

Gjerningsmannen

Soppinfeksjoner kan føre til hårtap, som kan over-behandling håret, å utsette den for for mye varme, iført cornrows eller andre frisyrer som setter stress på håret ditt, som kalles traction alopecia, inkludert iført en lue som er for stram. Alopecia areata er en tilstand som kan føre til at du mister håret. Dette anses som en auto-immun sykdom, og er ofte knyttet til stress. Håret bør vokse tilbake selv om det er ikke alltid tilfelle.

Bruk av linfrø olje

Bruk av linfrø olje


Linfrøolje inneholder en høy konsentrasjon av en omega-3 fettsyre som kalles alfa-linolensyre. Omega-3 fettsyrer er essensielle for kroppen. Linfrø er følsom for temperatur, oksygen og lys så å beholde sine medisinske egenskaper, må linfrøolje holdes nedkjølt, forseglet og ut av sterkt lys.

Hudpleie

Er noen ganger brukt linfrø olje på huden for å behandle eksem og andre grove, tørr hud forhold. Den linfrø olje er ofte blandet med andre oljer for tekstur og duft når den brukes i skjønnhetsprodukter eller for hudpleie. Men kan også brukes alene som et hjem rette. Den anti-inflammatoriske egenskaper hjelpe med hevelser og rødhet i huden, noe som gjør den perfekt for mykgjørende kremer og fuktighetskremer.

Mat

Linfrøolje er ofte brukt i salat dressing for å befeste dressing med omega-3 fettsyrer. Det kan legges til varme frokostblandinger, mutter Butters og selv frukt smoothies. For de som ikke liker smaken, kan mindre beløp fortsatt være gunstig. De fleste amerikanere ikke får nok omega-3 syre i sine dietter. Omega-3 oljer er viktige fordi de er antioksidanter, gunstig for funksjon av nerver og senke triglyserider å holde hjertet sunt. Kroppene våre trenger ikke opprette noen omega-3 fettsyrer, så det er viktig å konsumere dem gjennom kosten.

Kosttilskudd

Linfrøolje er tilgjengelig i over-the-counter myke gel kosttilskudd. Alfa-linolensyre finnes i linfrøolje er endret i kroppen til å bli de samme grunnleggende syrer som finnes i omega-3 fiskeoljer. Disse kosttilskudd brukes som preventatives for høyt blodtrykk, høye triglyserider, hjertesykdom og mer. Linfrøolje kosttilskudd har ikke den fishy etter smak av fiskeolje kosttilskudd.

Hvordan Fortynn Oregano Oil til bruk på huden

Hvordan Fortynn Oregano Oil til bruk på huden


Olje av oregano har oppnådd popularitet i den naturlige helbredende fellesskap fordi det har vist seg antibakteriell, soppdrepende, antimikrobielle og antiparasitt egenskaper i henhold til "PDR for Herbal Medicines." Mens du kan innta olje av oregano, ønsker du å bruke den lokalt for huden sår og infeksjoner, fot og spiker sopp eller andre hudsykdommer. Den eteriske oljen er for sterk til å bruke alene, så du må fortynne oljen før glatter den på huden din.

Bruksanvisning

•  Hell 1 unse av oregano oljen i en mørk brun eller koboltblått glass dropper flaske.

Legg en unse av et medium chain triglyserider carrier olje som palmeolje eller kokosolje. Kommersielt forberedt medium chain triglyserider carrier oljer er også tilgjengelig i flytende eller kapselform. Hvis du bruker kommersielt forberedt medium chain triglyserider olje i kapselform, dytte et hull i kapselen med en pin og presse oljen i et målebeger eller skutt glass for å få en nøyaktig måling av olje. Øk medium chain triglyserider olje til 3 gram hvis huden din er sensitiv. Rist kraftig for å kombinere de oljer.

Substitute extra virgin olivenolje hvis du ikke har tilgang til medium chain triglyserider. Olivenolje vil harskne raskere palme eller kokos oljer, så bland det en dråpe om gangen på en-til-en-forhold. Bland en en-til-én-forhold for normal hud og en tre-til-en-forhold for sensitiv hud. Bruk en finger på den andre hånden til å virvle de to oljene sammen.

Bruk dropper å dryppe olje på huden uten å berøre huden. Tilsett en dråpe eller to av transportør olje hvis de kombinerte oljer føles varmt eller irritere huden.

Oppbevar glassflaske tett lukket på et kjølig, mørkt skap hvis du brukte medium chain triglyserider.

Slik fjerner Urushiol fra huden

Slik fjerner Urushiol fra huden


Urushiol olje er en olje som finnes i Poison Ivy, gift eik og gift Sumac. Dessverre er det ikke mulig å fjerne Urushiol olje fra huden raskt nok til å forhindre en reaksjon, spesielt for de med ekstreme følsomhet. Imidlertid fjerne oljen så raskt som mulig kan minske alvorligheten av reaksjonen og redusere ubehag for den berørte person.

Bruksanvisning

•  Skyll huden i avkjøl til kaldt vann så snart som mulig etter å ha blitt utsatt for Urushiol olje.

Skum den berørte kroppsdeler flere ganger med oppvaskmiddel eller vaskemiddel, for eksempel Castilla såpe. Klesvask og oppvask såper er bedre på å fjerne fett og olje enn vanlig såpe, og derfor vil fjerne urushiol olje mer effektivt.

Skyll godt i kaldt vann og ikke skrubb huden som det kan føre til ytterligere irritasjon. Klapp huden tørr med et håndkle og bruke Calamine lotion for å berolige den.

Grunner for misfarging av huden

Hud misfarging kan vises på huden på grunn av overflødig arrvev og mørke områder fra akne kviser, insektbitt, riper eller hud fortykkelse forårsaket av en skjoldbrusk sykdom. Disse misfarging varierer i alvorlighetsgrad og behandling.

Akne Arr

Akne arr kan være forårsaket når folk plukke eller pop akne blemishes, som kan forårsake skader på vev i huden. Arrdannelse kan være alvorlig, og behandling innebærer regelmessig peeling eller laser resurfacing.

Bug Bite Misfarging

Bug biter fra edderkopper, maur eller andre insekter kan forårsake betente områder på teh huden som noen ganger kan blemme. Når helbredet, kan bug biter etterlate stygge områder av arrdannelse. Masserer vitamin E olje på huden kan bidra til å redusere forekomsten av bug bite arr.

Fortykket hud

Skjoldbrusk sykdom kan føre til at huden blir tykkere og røff i utseende. Behandlingen innebærer vanligvis hormon utskiftninger og daglig hud massasje.

Sun Burn Hyperpigmentation

Solen brenner kan være smertefullt og kan noen ganger føre til at huden blemme og skrelle. Når det brenner forsvinner, kan det etterlate huden misfarget. Daglig peeling og toning med sitronsaft kan bidra til å eliminere brann misfarging.

Hud skade Arrdannelse

Misfarging kan skje når huden lider en skade, for eksempel en skrape eller et blåmerke. Masserer huden med vitamin E-olje kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av arrdannelse og misfarging av huden.

Grunner for overflødig olje i kroppen din

Grunner for overflødig olje i kroppen din


Naturlige oljer produsert av talgkjertlene gjøre huden myk og smidig, hjelper det bli glatt og gir deg et ungdommelig utseende. Når talgkjertlene frigjøre overflødig olje, ser huden din skinnende. Overproduksjon av olje tetter porene og skaper et gjestfritt miljø for kviser og hudormer. Hormoner, livsstil og miljøfaktorer påvirker mengden olje huden din produserer.

Hormonelle endringer

Hormonelle endringer på grunn av pubertet, overgangsalder og graviditet forårsake overflødig olje i huden. Tenåringer og voksne får kviser, whiteheads og hudormer fordi oljen samler seg i porene. Når du går gjennom overgangsalder, østrogennivået reduseres og testosteron øker i kroppen, forårsaker talgkjertlene til å produsere tykkere oljer, ifølge International Dermal Institute. Som et resultat, kan kviser, hudormer og whiteheads utvikle seg på ansiktet, rygg, bryst, skuldre og armer.

Stress

Stress påvirker utseendet på huden, utløser eller forverring forhold knyttet til fet hud, som akne og seboreisk eksem. Seboreisk eksem vanligvis påvirker skalp, men forekommer også på huden rundt øvre del av brystet, ryggen, øyenbryn, nese, lyske, armhuler og bak ørene. MayoClinic.com sier huden ser rød og feit og er dekket av hvite eller gule skalaer. The American Academy of Dermatology sier hudleger foreskrive et behandlingsregime som forbedrer hudens utseende og reduserer stress.

Kosmetikk

Bruk av visse kosmetikk, hudpleieprodukter og fuktighetsgivende kremer kan forårsake overflødig olje buildup, noe som fører til kviser og urenheter. Dette skjer fordi oljebasert rest tresko hårsekkene, og skaper en grobunn for bakterievekst. Huden blir fettete og skinnende. Hudleger diagnostisere kosmetisk-indusert akne etter å undersøke din hudpleie regime og makeup-bruk, og anbefaler ikke-fettete kosmetikk og hudpleieprodukter. MedlinePlus Medical Encyclopedia anbefaler bruk av vannbasert eller olje-fri kosmetikk.

Rengjøring Regime

Renhold regime påvirker mengden av skitt og olje som samler seg i huden din. Rense huden daglig holder deg fra clogging porene. Du bør vaske huden med varmt vann og såpe, eller soapless rengjøringsmidler, ifølge MedlinePlus. Snerpende pads redusere hudirritasjon fra hyppig ansikt-vask. Narkotika og varehus selger ansikts- og kroppsvask beregnet for fet hud og akne. Hvis over-the-counter produkter ikke fungerer, hudleger foreskrive kremer som reduserer oljeproduksjonen.

Sykdommer

Helsemessige forhold som bidrar til fet hud inkluderer diabetes, polycystisk ovariesyndrom og nevrologiske tilstander. MedlinePlus sier det er en sammenheng mellom fet hud og sykdommer som Parkinsons sykdom, hodeskader, slag og HIV. Hvis venstre ubehandlet, øker kronisk fet hud mottakelighet for bakterier og sopp, samt hudlesjoner. Legen vil anbefale behandling basert på alvorlighetsgraden av din tilstand.

Nype olje Fordeler

Nype olje kommer fra bær av en frodig villrosebusk som vokser i den sørlige Andesfjellene i Chile. Native chilenerne har brukt nype olje i århundrer for mange helbredende rettsmidler.

Aldring

Nype olje brukes til å redusere fremkomsten av rynker og synlige tegn på for tidlig aldring på huden. Det er spesielt nyttig i å minimere kråketær rundt øynene og linjer som vises rundt munnen.

Moisturizer

Nype olje er en utmerket hud fuktighetskrem. Det fungerer bra på hud som er sensitiv, tørr og problematisk, allergisk og solskadet. Mange bare bruke den som en daglig hudkrem.

Scars

Nype olje fungerer godt i å redusere rødhet, hevelse og pucke som ofte kommer fra arrdannelse. Det er også gunstig for å hindre opphoping av keloid arr (støt på huden.)

Pigmentering

Alder flekker er funnet å redusere med regelmessig bruk av nype olje. Graviditet maske, den mørke pigmentering som oppstår på kinnene under svangerskapet, lysere også når nype olje er brukt regelmessig.

Stretch Marks

Nype olje hjelper huden å produsere nye celler. Den brukes til å redusere fremkomsten av strekkmerker og gi huden et stramt generelle tonen.

Skin Pits

Vannkopper og akne kan forlate dype groper i huden. Nype olje potente foryngende og sårhelende egenskaper bidra til å helbrede groper og erstatte arrete vev og skadet hud.

Virkningene av sink på huden

Sink er et viktig sporstoff, ifølge Lpi.oregon.state.edu. Det spiller en kritisk rolle i strukturen av cellemembranene og proteiner. Sink er nødvendig for en sunn hud.

Slik fungerer det

Sink hjelper i produksjonen av kollagen og protein, noe som er nødvendig for en sunn hud. Det hjelper også kontrollere mengden av olje i huden vår. Som vi alder, begynner vår kollagen å bryte ned og det er når vi legger merke til slapp hud.

Symptomer

Hvis du har grov, blek hud så du kan være mangelfull i sink.

Bruksområder

Sink blir brukt til å behandle akne, i henhold til Organicfacts.net. Sink holder lokket på testosteron produksjon i kroppen. Testosteron kan forårsake kviser. Ifølge Health.learninginfo.org, har sink anti-inflammatoriske komponenter, noe som er grunnen til at det er nyttig å redusere synligheten av akne.

Resultat av sinkmangel

Eksem er forårsaket av sinkmangel.

Helbredende egenskaper

Sink er instrumental i å hjelpe våre organer helbrede fra infeksjon, enten det er et internt problem eller et problem med huden vår.

Andre fordeler

Rosacea symptomer svare på sink kosttilskudd, ifølge Blog.pharmacy.mix.com. Påføring sinkoksid til huden din gir en viss beskyttelse mot solen.

Eteriske oljer brukes til å behandle infeksjoner i huden

Eteriske oljer brukes til å behandle infeksjoner i huden


Eteriske oljer har vært brukt i generasjoner til å helbrede alle slags plager. Hvis du oppdager at du har en hud infeksjon, men er ikke interessert i ideen om å bruke reseptbelagte medisiner for å behandle det, kan du slå til noen kraftige essensielle oljer. Selvfølgelig, hvis infeksjonen ikke rydde opp, er det lurt å oppsøke lege i tilfelle det er noe mer alvorlig skjer.

Oregano Oil

Oregano olje har så mange helsemessige fordeler de kan ikke alle være oppført her. Det viktigste er at det klarner opp hudinfeksjoner. Dette er fordi den har evnen til å drepe virus, bakterier, soppinfeksjoner og til og med parasitter som kan være i huden. Det er veldig enkelt å bruke. Alt du trenger å gjøre er å gni i fire dråper oregano olje over huden infeksjon. Pass på å vaske hendene før og etter, i tilfelle infeksjonen er smittsom. Gjør dette en gang per dag frem til infeksjonen er borte.

Bergamot

Bergamot er en eterisk olje som har anti-inflammatoriske egenskaper. Det er også en naturlig antiseptisk. Den kan brukes til å behandle mange hudsykdommer inklusive eksem, byller, akne og sår på huden. Hvis du har en hud infeksjon, kan du plassere fem dråper bergamot på den og gni det inn. Igjen, må du vaske hendene før og etter du bruker olje for å holde fra å spre smitte.

Tre Tea Oil

Som bergamot, er treet te olje også en naturlig antiseptisk. Den har en annen bonus, however. Det har ikke bare evnen til å behandle hudinfeksjoner, det faktisk kan hindre dem. Det kan også behandle eventuelle hudinfeksjoner som kan finnes på hodebunnen din. Bare plassere noen dråper på huden din infeksjon. Gjør dette to eller tre ganger hver dag til du ser at infeksjonen har ryddet opp. Tea tree olje også vil berolige eventuelle kløe som kan være assosiert med infeksjonen.

Virkningene av Coumadin & Sesame Oil påføres huden

Virkningene av Coumadin & Sesame Oil påføres huden


Coumadin er et merkenavn for warfarin - en antikoagulerende medisiner vanligvis foreskrevet for å behandle og forebygge hjerteinfarkt, slag og blodpropp (blot propper). Coumadin tynner ut blodet ved å senke kroppens produksjon av vitamin K, et viktig vitamin for blodpropp. Coumadin kan negativt samhandle med andre legemidler, vitaminer og mat. Sesamfrøolje påføres eksternt kan interagere med Coumadin på grunn av måten sesamfrøolje absorberes. Forstå mekanismen av sesamfrø olje absorpsjon kan hjelpe Coumadin brukeren avgjøre om denne oljen er trygt å bruke. Hvis du tar Coumadin, bør du snakke med legen din før du bruker sesamfrø olje.

Coumadin og vitamin K

Coumadin hemmer vitamin K produksjonen for å hindre blodpropp. Ifølge Coumadin pasientinformasjon nettside, Coumadin blokkerer dannelsen av koagulasjonsfaktorer i leveren som er avhengig av vitamin K. Pasienter må overvåke vitamin K inntak tett ved forbruk av regulerte mengder matvarer med vitamin K, vanligvis 80 mikrogram daglig for en 2000 -calorie kosthold. Eventuelle endringer i vitamin K inntak kan gjøre Coumadin mindre effektiv og øke blodkoagulerende evner.

Coumadin og vitamin E

Andre vitaminer samhandle med og gjøre Coumadin mindre effektiv. Vitamin E i store doser kan tynne blodet. The Merck Manual elektroniske medisinske bibliotek sier at vitamin E kan forsterke den antikoagulerende effekten av vitamin K-antagonister som finnes i Coumadin. Coumadin brukere advares mot å ta vitamin E i store mengder på grunn av fare for over-tynner blodet.

Sesame Seed Oil

Sesamfrø inneholder fiber som kalles lignans, som i sin tur inneholder stoffer som kalles Sesamin og sesamolin. Disse stoffer er antatt å øke vitamin E og kontrollere blodtrykket. De samme stoffer finnes i sesamfrøolje. Sesamfrø olje påføres lokalt absorberer raskt og dypt og når blodet gjennom blodkapillærene under huden. Det skjærer gjennom vev, går rett til beinet og fjerner skadelige giftstoffer. På grunn av at oljen trenger inn så dypt, er det sannsynlig at de vitaminer som inneholdes i oljen hurtig inn i blodbanen, så vel.

Coumadin og Sesame Seed Oil

Coumadin tynner ut blodet for å forhindre blodpropp. Vitamin E og andre stoffer som finnes i sesamfrø olje kan også tynne blodet. Kombinere de to kunne resultere i blodet tynnes til en farlig grad. Rådfør deg med en lege før du bruker sesamfrø olje på huden, slik at Coumadin nivåer kan overvåkes for å sikre dens fortsatte effektivitet.

Hvordan bruke Lemongrass Olje for Nail sopp

Hvordan bruke Lemongrass Olje for Nail sopp


Ifølge en artikkel publisert av MayoClinic.com. spiker sopp er en infeksjon som kan begynne under tuppen av neglen eller tånegl og fører neglen å tykne og misfarge som er oppslag. Det er et potensielt smertefull tilstand som kan være vanskelig å behandle. Den essensielle olje av sitrongress er et mye brukt naturlig rette for spiker sopp fordi det er en naturlig soppdreper som er ikke-giftig. Lemongrass olje har en ren, behagelig lukt, er billig å bruke og lett tilgjengelig på naturlig mat butikker

Bruksanvisning

•  Kontroller at den sitrongress olje du bruker er ren eterisk olje. Noen produkter som selges som planteoljer er kunstig parfymert eller blandinger av flere typer olje. Bare ren eterisk olje vil inneholde soppdrepende egenskaper som trengs for å behandle nail sopp.

Spe din sitrongress olje med en transportør olje. Olivenolje og druekjerneolje blir ofte brukt som bæreroljer. Hell 1 unse av transportør olje i en ren flaske eller annen beholder med tett lokk. Tilsett 6 dråper sitrongress olje i carrier olje. Fest lokket og rist å blande.

Masser sitrongress olje blandingen inn i den infiserte spiker to ganger daglig. Innen noen få søknader bør du legge merke til soppen blir svart eller mørk brun. Det betyr at det er døende. Sunn spiker vekst bør snart dukke opp.

Fortsett å bruke sitrongress olje blanding den inntil en ny, sunn spiker har vokst tilbake igjen.

Tips og advarsler

  • Bruk ikke ufortynnet sitrongress olje på huden eller negler. Det kan føre til utslett eller andre hudsykdommer. Aldri svelges sitrongress eterisk olje med mindre du er under veiledning av en kvalifisert aromaterapeut.

Olje av Nellik Medisinske rettsmidler

Olje av nellik, eller fedd olje, er hentet fra et eviggrønt tre (Eugenia aromaticum) fra Myrtaceae (Myrtle) familie, innfødt til Nord Molucca (Maluku) Islands i Indonesia, en gang omtalt som Krydderøyene. Olje av nellik kommer i tre former: fedd-bud olje fra de tørkede uåpnede knopper; fedd-leaf olje, hentet fra bladene; og nellik-stammen olje, ekstraheres fra stilkene.

Egenskaper og helsemessige fordeler

Den viktigste komponenten i fedd olje er eugenol, en kraftig, effektiv antibakteriell, soppdrepende, bakteriedrepende og anestesi fenol. Nellik og fedd olje har blitt brukt av alternativ medisin utøvere i Kina og India for tusenvis av år som kur-alls for alle typer plager: diaré, tarmparasitter og andre fordøyelsesproblemer, luft, bakterielle og hudinfeksjoner, og muskelsmerter og smerter . I Europa er det brukt til å behandle kolitt, hepatitt, høyt blodtrykk og skjoldbrusk problemer. Men i Vesten, er det i hovedsak brukt i munnskyllevann, tannkrem og i aktuelle tann-smertestillende gel som Orajel.

Medisinske rettsmidler

Mix 5 dråper fedd olje med 1 ss økologisk honning og 1/4 ts. organisk hvitløk juice eller hvitløk pulver, og ta det før du går til sengs. Denne blandingen bidrar til å avlaste smertefulle hoste på grunn av astma, bronkitt og tuberkulose.
Bland 2-3 dråper fedd olje og 2 til 3 dråper tea tree olje med 1 ts kokos eller jojobaolje. Bruk for fotsopp eller tånegl eller stol infeksjoner.
Legg 2 til 3 fedd, 1 til 3 dråper fedd olje eller 1/8 ts. bakken cloves til en kopp ingefær-te for å lindre reisesyke og kvalme. Legge denne mengden av nellik eller fedd olje til et krus med vanlig te kan lindre visdom tann smerter eller annen munn smerter eller hodepine på grunn av tannsmerter.
Legg 3-4 dråper fedd olje til 1 ts kokos eller jojobaolje. Dypp en bomullsdott i denne blandingen og gjelder for en verkende tann og / eller tyggegummi eller på taket av munnen for å lindre hodepine. Eller, legg på en ren klut og bruke den til hodet eller andre muskelsmerter og smerter. Du kan også plassere den i din diffuser / fordamper til å fylle rommet med en nydelig duft som vil løfte humøret.

Tips og advarsler

Kjøp bare sertifisert økologisk nellikolje eller nellik. Kommersielt dyrket nellik har vanligvis blitt utsatt for stråling for å drepe bakterier.
Bruk aldri ufortynnet fedd olje på huden, da det kan føre til kontakteksem. På grunn av dette, er det ikke anbefalt at du bruker full styrke fedd olje på en tannpine, selv om flere andre kilder anbefaler dette. Å spille det trygt, alltid blande fedd olje med en transportør olje som kokos eller jojobaolje.
Ikke bruk fedd olje på smerter som følge av tann rotfylling arbeid, som det kan inflame området.
Gravide, ammende og barn under to bør unngå fedd olje.
Fedd olje er også en blod tynnere og må unngås hvis du tar noen blodfortynnende medisiner.

Årsaker til huden blemishes

Hud blemishes kommer i mange former, inkludert kviser, hudormer og whiteheads. Disse blemishes kan variere fra mild til alvorlig, og behandlingstilbud florerer. Det er imidlertid en hovedrett av handlingen for behandling av hud blemishes forebygging. For å forebygge kviser, må du først forstå hvorfor de vises i første omgang.

Hormonelle endringer

Akne og hud blemishes kan oppstå som et resultat av hormonelle forandringer; Dette er hvorfor så mange tenåringer får kviser (8 i 10 ifølge Nemours Foundation nettsted, kidshealth.org). Som tenåring vokser, hormonene stimulerer hans talgkjertlene til å produsere mye olje i huden hans, forårsaker kviser skal vises. Dette kan også skje med andre hormonelle endringer, som for eksempel graviditet eller overgangsalder.

Makeup og hudpleieprodukter

Bruke fet produkter på huden din kan føre til at porene til å bli blokkert, som igjen fører til kviser. Prøv å bruke oljefri sminke og sørg for å vaske den av på slutten av hver dag.
Når du vasker ansiktet ditt, bruk milde eller oljefrie rensemidler, og ikke skrubb for hardt; skrubbing kan irritere huden og forårsake kviser å forverres.

Fet Kontakt

Hvis du jobber på et sted hvor du kommer i kontakt med mye olje, kan dette komme inn i porene og forårsake kviser. Folk som jobber i fast food-restauranter, for eksempel, bør være forsiktig med å vaske huden grundig etter jobb hver dag for å fjerne olje fra sine porene.
Du kan også få olje på huden din fra håret ditt, spesielt hvis håret ditt henger i ansiktet. Pass på å vaske håret ditt regelmessig for å unngå fet overføring til huden din. Produktene du bruker i håret ditt, slik som gels og hairsprays, kan også tette porene og forårsake kviser å vises, så se nøye for å være sikker på at du får disse produktene i håret og ikke i ansiktet ditt.

Plukking og Irriterer

Du kan faktisk lage dine egne kviser verre hvis du plukker på dem. Klemme, skrape, skraping og plukke på kviser kan irritere huden din verre enn det var til å begynne med, og forårsake urenheter å forverres. Dessuten kan olje fra huden på fingrene tette infiserte porene og skape nye blemmer på samme tid. Unngå å berøre dine lyter for å hindre spredning.

Skavank Myter

Hud blemishes er ikke forårsaket av å spise fet mat, for eksempel pizza eller pommes frites. Selv om noen mennesker kan få flere kviser etter å ha spist visse matvarer, ikke maten selv ikke vanligvis forårsake kviser å vises. Stress kan øke sebum (olje) produksjon i huden, men stresset seg selv ikke forårsaker kviser skal vises.

Hvordan Reduser Olje på Face

Hvordan Reduser Olje på Face


Olje er nødvendig for å fukte huden din, men for mye olje på ansiktet ditt kan gjøre deg se fettete og skinnende. Olje er produsert av dine hormoner og utskilles gjennom porene i ansiktet ditt. Mens fet hud har en tendens til å ha færre rynker på grunn av locked-in fuktighet, vedlikehold og forlegenhet av akne og store porer kan føre deg til å søke måter å kontrollere oljen på ansiktet ditt. Du kan gjøre dette gjennom kosthold og hygiene.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet to ganger om dagen med en mild rensemelk, som cetaphil, som er utviklet for å fjerne overflødig olje samtidig la hudens naturlige fuktighet intakt. Bruk rensemidler som har en lav pH-verdi, som forårsaker liten irritasjon i huden. Unngå å bruke såpe, som utarmer naturlig olje i huden.

Bruk oljefrie kremer og, når det er mulig, å oljefri eller vannbasert kosmetikk redusere mengden av olje på ansiktet ditt.

Påfør alpha hydroxy syre, eller AHA, glykolsyre eller salisylsyre kremer sammen med fuktighetskrem. Disse syrene naturlig eksfoliere huden for å redusere fettopphopning i ansiktet ditt.

Påfør en leire eller gjørme maske tre ganger i uken for å redusere olje i ansiktet. Disse maskene midlertidig absorberer olje fra porene.

Påfør en maske av knust jordbær, aloe vera og yoghurt i ansiktet ditt for å redusere olje. Jordbær fungere som en snerpende i å fjerne olje, mens aloe vera og yoghurt hjelpe huden beholde sin naturlige fuktighet.

Steam ansiktet daglig for å redusere olje på ansiktet ditt. Steam bidrar til å åpne porene til å løse opp olje Tett i porene og fjerner overflødig olje fra ansiktet.

Gni en olje-trekkpapir i fet områder for å redusere olje på ansiktet ditt. Olje-trekkpapir er et tynt papirark, på størrelse med et visittkort, som er spesielt utviklet for å absorbere overflødig olje og la en matt finish på ansiktet ditt.

Påfør et eple, honning og havremel maske. Bland 1/2 av en kokt og most eple med 1 ss. honning og nok havregryn til å lage en klissete maske. Havregryn bidrar til å absorbere olje på ansiktet ditt. Apple inneholder syrer som bidrar til å fjerne døde hudceller for å fjerne porene. Honning, som har anti-mikrobielle og fuktighetsgivende egenskaper, renser huden og holder den hydrert.

Bruk en snerpende eller toner for å redusere olje på ansiktet ditt. Astringents og tonere fjerne overflødig olje fra huden din, men bare midlertidig, så du må kanskje nytt dem hele dagen.

Unngå langvarig eksponering for solen fordi varmen oppmuntrer oljeproduksjon. Bruk en solkrem for å beskytte huden din.

Påfør lim laget fra 1/2 ts. honning, 1 ts. sitronsaft, 1 eggehvite og Fullers jord. Hold det på ansiktet i 20 minutter og vask deretter av med vann. Fullers jord er et mineral stoffer som er klassifisert som en sedimentær leire som fjerner olje fra huden. Sitron er en astringent anvendes for å hindre produksjon av overskudd av olje, mens eggehvite bidrar til å stramme huden.

Tips og advarsler

  • Drikke åtte glass vann om dagen. Vann hjelper huden din opphold naturlig hydrert mens spyle bort giftstoffer fra kroppen.
  • Ta kontakt med hudlege for profesjonelt styrke behandlinger eller reseptbelagte medisiner som kan hjelpe redusere olje, for eksempel Retin A, Differin, Tazorac eller Accutane.

Bivirkninger av saltvann på huden

Bivirkninger av saltvann på huden


Mange kommersielle produkter kapitalisere på sjø salter for å hjelpe med hudproblemer. Saltvann hjelper visse hud sykdommer og irritasjoner, men har også skadelige bivirkninger på grunn av bakterier. Hvis du planlegger å bruke saltvann for å hjelpe med hud problemer, ta kontakt med en hudlege for å avklare hvilke bivirkninger å vurdere.

Tørr, kløende hud

Salt hjelper med hud lider av kløe eller eksem. Saltvann hjelper også med psoriasis. Som salt har en tendens til å åpne porene og fjerner giftstoffer, egenskapene til salt lindre hudirritasjoner. Om vinteren, når tørr hud øker på grunn av kulde og iskald vind, hjelper salt redusere betennelse. Hvis du gni salt med vann på huden med en mild slipende overflate som et loofah eller buffer pad, du faktisk fjerne den døde huden som forårsaker kløe.

Acne Treatment

Hvis du har akne, har saltvann en bivirkning som faktisk helbreder og forbedrer utseendet på akne arr. Saltvann fjerner overflødig olje fra huden. En av de viktigste delene av å bruke saltvann som en acne behandling er å skylle bort eventuelt salt vann etterpå. Men andre bivirkninger av saltvann øke akne, spesielt hvis du øker din varighet i saltvann, eller ikke vaske etter behandling.

Hudinfeksjoner

Som salt trekker ut giftstoffer fra kroppen og helbreder, har saltvann evnen til å bekjempe hud infeksjoner på grunn av sin antibakterielle og anti-sopp egenskaper. Saltvann eksfolierer, stimulerer blodsirkulasjonen, hydrater og øker fuktighet oppbevaring. I tillegg saltvann bivirkninger føre til hud celle gjenfødelse. Dødehavet salter og Himalaya krystallsalt er to velkjente produkter som er avhengig av salt for å produsere hud botemidler.

Mykobakterier og Vibrio

I tillegg til alle gode bivirkninger, har saltvann potensielt dårlige bivirkninger, for eksempel mykobakterier. Når salt vann kommer i kontakt med kutt eller åpne sår, som for eksempel når du svømmer i havet, får bakterier inn i huden. Mykobakterier fører til tuberkulose i noen tilfeller. En annen bakterier som er kjent som Vibrio er også funnet i saltvann som forårsaker kolera når spaltet, men fører også til hudinfeksjoner.

Emu Olje Innbyttere

Emu Olje Innbyttere


Emu olje er ekstremt mykgjørende, absorberes lett og er skånsom nok for sensitiv hud typer. Men hvis du er ukomfortabel med ideen om å bruke en dyr olje til huden din og foretrekker en effektiv erstatning er det mange varianter å velge mellom.

Rose Hip Oil

Rose hip olje er hentet fra rose hofter og også er veldig mykgjørende, noe som gjør den ideell for tørr eller aldrende hud. Det kan kjøpes fra en såpe-making forsyning butikk eller online kjøpmann. Du kan legge rose hip olje til kremer, øyekrem og tonere å bidra til å redusere synligheten av fine linjer og rynker i en kostnadseffektiv og naturlig måte.

Jojoba Oil

Jojoba olje er hentet fra jojoba anlegget og absorberes lett inn i huden. Du kan kombinere den med andre oljer for å behandle hudsykdommer. For eksempel kan en blanding av tea tree olje og jojobaolje hjelpe behandle akne og rosacea utbrudd. Jojobaolje kan kjøpes på alle helsekost butikk og brukes på egen hånd som en naturlig, lys hud fuktighetskrem.

Sweet Almond Oil

Søt mandel olje er hentet fra mutteren med samme navn og er spesielt beroligende på irritert, sensitiv hud. Det kan legges til håndlagde lotions og kremer i stedet for emu olje for å skape en effektiv fuktighetskrem for sensitiv hud. Søt mandelolje er vanligvis tilgjengelig på naturlig mat butikker og bad og kroppen butikker.

Hvordan holde vulval huden sunn

Vulva er de synlige delene av den ytre kvinnelige kjønnsorgan. Vulva er den delen av det kvinnelige kjønnsorgan folk vanligvis refererer til som vagina. Kvinnelig kjønnsorgan er selvrensende. Sekreter som kommer ut av skjeden renser skjeden. Såper, vaskemidler og kremer er unødvendig for vulva helse og kan forårsake hudirritasjon. Vulval huden er følsom. Skånsom rensing og omsorg er nødvendig for optimal vulval hud helse.

Bruksanvisning

•  Rens vulva daglig med rent, varmt vann. Unngå å bruke varmt vann, noe som kan irritere den sarte huden. Hvis du har en hånd spray munnstykke i dusjen, kan du spraye vulva direkte med vann. Vær forsiktig så du ikke å sprøyte vann inn i vaginal kanalen. Hvis du ikke har en hånd spray munnstykke, til kopp hånden fylle den med vann og helle vann på din vulva. Masser vulva å løsne tørket sekret og smegma. Massasje fra forsiden til baksiden, mot anus, for å unngå forurensing i skjeden og urinrøret med tarmbakterier.

Etter rensing, la vulva lufttørke eller klapp forsiktig området tørt med en myk ren klut.

Fjern smegma opphopning daglig. Smegma er et tykt hvitt stoff som er laget av en kombinasjon av døde hudceller og talg. Noen kvinner produserer mer smegma enn andre. Hvis smegma ikke er regelmessig renset fra vulva, lukt og hudirritasjon kan utvikle eller smegma venstre under klitorishetten kan føre til klitoris vedheft. Klitoris vedheft er når klitoris hetten blir liggende igjen mot klitoris grunn herdet smegma. Inspisere vulva daglig ved hjelp av en håndspeil for å se etter smegma. Sjekk for smegma rundt kjønnsleppene og under klitoris hetten. Fjerne smegma forsiktig med en bomullspinne fuktet med vann eller vitamin E olje.

Bruk løstsittende 100 prosent bomull undertøy. Bomull er et pustende materiale som lar luftstrømmen til vulval huden. Luftstrøm er nødvendig for å opprettholde en sunn kvinnelig genital miljø. Undertøy bør være løstsittende å unngå friksjon. Stramt undertøy gnir vulval huden og kan forårsake irritasjon. Skrittet i undertøy skal være hvite. Fargede materialer inneholder fargestoff som kan forårsake irritasjon i vulval området.

Bruk uparfymert hvitt toalettpapir. Både duft og fargestoff forårsaker irritasjon til den skjøre vulva. Forsiktig klapp vulva med toalettpapir etter vannlating for å unngå irriterende friksjon og forurensning av vagina med tarmbakterier.

Fukte en tørr eller irritert vulva med vitamin E olje. Vitamin E olje fukter huden og gir en beskyttende barriere mellom huden og utenfor irritanter. Dersom vulva er ikke tørr eller irritert, bruke vitamin E olje er unødvendig.

Tips og advarsler

  • Parfymerte pulver og spray er unødvendig for vulva lukt. De er ikke bare unødvendig, de kan forårsake hudirritasjon noe som fører til vulval lukt. Skånsom rensing er alt som kreves for optimal vulval hud helse. En ren og sunn vulva ikke har en dårlig lukt.
  • Denne artikkelen er kun for informasjonsformål og er ikke ment å opptre som eller erstatte medisinske råd. Vulval hudirritasjon kan være forårsaket rensemidler eller mer alvorlige tilstander som bakterielle eller seksuelt overførbare infeksjoner. Alltid søke råd fra en lege når helseproblemer utvikle.

Om lag av huden

Om lag av huden


Skin er navnet på et system av vev som beskytter kroppen vår mot omverdenen. Det hjelper oss fornemme våre omgivelser, bekjempe infeksjoner og holde hodet kaldt. Skin er regenerativ vev som absorberer brannsår, insektbitt og bakterier, forsvarer våre bein, muskler og vitale organer. Det gir en jevn vei for nerver og blod. Det forankrer håret ved å gi medium for follikler. Lære om denne allsidige systemet og dets sammensetning skal hjelpe oss setter pris på dens betydning for vår generelle helse.

Identifikasjon

Det vi kaller huden er faktisk består av to lag med vev. Epidermis, eller øverste laget, er det beskyttende laget for alle som ligger under, fornye seg hver 27 dager. Denne tette, dynamiske lag isolerer hva som ligger under. Dermis, eller midterste laget, inneholder hårsekker, nerveender, blodkar og basal celler som regenererer overhuden. Det demper nettverkene som frakter blod og følelse i hele kroppen. Den hypodermis, eller huden, men ikke egentlig del av huden, kobles det til resten av kroppen, forankring hårfollikler og gir motorveien for nerve og blodkar, arterier og vener i et lag av løst bindevev og elastin som inneholder opp til halvparten av fettet i kroppen vår.

Funksjoner

Skin isolerer ikke bare kroppen vår, det ventilerer dem også. Porene gi rømningsveier for kasserte forbindelser. Svettekjertlene, dypt i dermis, sende væske opp gjennom huden. Dette trekker ut varme ved fordamping på overflaten, avkjøling av overflaten av huden, så vel som indre organer. Når porene er skadet eller tilstoppet, som skjer med brannofre, er kroppen i stand til å ventilere og varme kan skade vitale organer samt hud vev. Blodkar i dermis også hjelpe ventilere, åpning (eller strekke) når kroppen trenger kjøling og sammentrekkende som kroppen kjøler. Hvis blodkar blir skadet eller ikke klarer å innsnevre, mottar et signal legemet til å begynne å produsere varme som forårsaker at "fryser" eller, i tilfelle av alvorlige skader, som kan føre til sjokk.

Risikofaktorer

Huden isolerer og ventilerer, men den beskytter også ved å stoppe bakterier og virus som kan føre til alvorlige komplikasjoner om lov til å komme inn i kroppen vår. Til enhver tid, er huden vår dekket med stafylokokker, streptokokker og hundrevis av andre patogener som kan forårsake alvorlige, til og med fatale, infeksjoner hvis tillatt inne i kroppen. Bakterier er utgytt som epidermis regenererer. Hyppig håndvask og god hygiene er de beste måtene å hjelpe huden vår i sin defensive jobb.

Fordeler

Overhuden gir en toveis gate, slik at vitamin D og andre gunstige forbindelser til å migrere innover gjennom transdermal absorpsjon. Denne evnen gjør at vi kan bruke på huden for levering av visse legemidler direkte til blodet, utenom fordøyelsessystemet som kan påføres uheldige bivirkninger.

Misforståelse

Hudtyper ble bestemt av historiske miljøfaktorer. Olje i huden beskytter mot tøffe klima. Melanin, som produseres i celler langs undersiden av den epidermale lag, beskytter mot direkte stråler fra solen. Mindre melanin produseres i nordlige breddegrader hvor sollys, trengs for vitamin D, er knappe. Hudtype forteller oss mye om miljø der en persons forfedre kan ha levd, men lite eller ingenting om personen selv. Skiftende klima, har teknologiske fremskritt (som sentralvarme) og migrering av populasjoner blandet opp hudtyper til et punkt som prøver å fortelle noe om en person ved sin hudtype er som den gamle vitenskapen om frenologi - Morsomt, men irrelevant spillet.

Slik Cure Dry Cracked Raw huden i ansiktet

Du kan ha tørre, sprukne ansiktshuden i løpet av de tørrere, mer værharde vintermånedene, eller du kan være utsatt for tørr hud året rundt. I noen tilfeller kan visse medisinske tilstander forårsake alvorlig tørr hud. Tørr hud kan være ubehagelig og kanskje også et kosmetisk problem, særlig i ansiktet. Mange ganger, er egenomsorg tilstrekkelig, men hvis problemet vedvarer, kan en hudlege tilby veiledning.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med en hudlege. Han kan avgjøre om du trenger noen reseptbelagte behandlinger og gi forslag til hvordan å ta vare på tørr hud. Hvis huden din er sprukket og rå, har du en risiko for infeksjon som kanskje må tas opp.

Bruk fuktighetskrem hver dag; det vil legge fuktighet til ansiktet ditt og danner en beskyttende segl over huden for å holde vann i oljer kan være bedre hvis huden din er veldig tørr.; påfør et tynt lag med babyolje eller andre oljer utpekt for hudpleie som druekjerneolje, avocado eller vitamin E. Bruk når huden fortsatt er fuktig for maksimalt utbytte.

Ta kortere dusjer og bad og bruke varmt vann, ikke varmt. Det strimler olje fra huden. Sikt på 15 minutter eller mindre.

Bruk såper og kremer som er beregnet for tørr hud; de er spesielt formulert med fuktighetsgivende stoffer.

Bruk en luftfukter for å øke fuktinnholdet i luften inne i ditt hjem.

Beskytt ansiktet mot tøffe værforhold; dekke ansiktet med et skjerf eller maske når det er spesielt kaldt eller blåser. Tøffe værforhold vil forverre tørrhet og irritasjon.

Slik pakker du ut olje fra Eucalyptus Plant

Slik pakker du ut olje fra Eucalyptus Plant


Eukalyptus treet er innfødt til Australia. Aboriginerne brukte sitt anlegg og resulterende olje for en rekke naturmidler som for eksempel feber redusering og infeksjonsbehandling. Mange kommersielle produkter bruker eukalyptusolje, inkludert over-the-counter mentholated urte balsamer. Eucalyptus er antiviral og antiseptiske egenskaper gjør det nyttig i sår hals, forkjølelse, influensa og bihulebetennelse behandlinger. Eucalyptus er også brukt til behandling av sår og verkende muskler og ledd.

Bruksanvisning

Plasser to kopper friske blader fra eucalyptus anlegget på en ren skjærebrett. Bruk en treklubbe å knuse og litt knuse bladene. Ikke kvern eller pulverisere.

Ha kvestet bladene i en hermetikk krukke. Hell ren mandelolje over alt av bladene.

Prick to vitamin E kapsler åpner med en sterilisert pin. Klem vitamin E i hermetikk jar. Vitamin E vil bevare bladene. Forsegle glasset tett og rist godt. Alle bladene skal være dekket i olje.

Sett glasset på et solrikt, varmt vinduet og la stå i to uker.

Etter to uker, stamme blandingen i glasset gjennom osteklede i en andre krukke. Kast bladene. Sil blandingen igjen gjennom osteklede i en trakt plassert i en farget glassflaske. Pass på at glasset er gult, grønt eller en annen farge. En farget flaske sikrer mindre sollys vil treffe oljen. Oppbevar oljen på et kjølig, mørkt sted.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har et skjærebrett, legg bladene i en plast baggie og forsegle det før knuse dem med klubbe.
  • Unngå å få olje på huden. Lavendel essensielle oljen er den eneste essensielle olje som kan plasseres direkte på huden uten å forårsake irritasjon.